http://sfcitizen.com/blog/2021/05/25/word-on-the-street-tokyo-japan-cancel-the-tokyo-olympics-word-on-the-street-san-francisco-usa-tokyo-olympics-and-advisory-words-from-the-state-department-level-4-do-not-travel/

Fotball rigget, politikk og numerologi

1.5K visninger
4 minutter lesetid
23

Blir olympiaden i Tokyo nok en gang utsatt, til 22.juli 2022?

Fra VG.no 08. juli 2021, Tokyo tviler på OL, Deltaviruset vil spre seg raskt, er det ikke allerede tydelig hva som viser seg i horisonten?

Det var ikke nok med Europamesterskap i fotball. Skjøv vi det ett hakk opp kom vi opp i verdensmålestokk; globalistenes verden. Det pseudo-nasjonale omfavnet av det globale, de internasjonalt agerende miljø som lot som om de var interessert i det nasjonale, for bedragets skyld. De kastet oss blår i øynene for å føre oss vanlige folk bak lyset, slik at vi ikke skulle forstå hva det dreide seg om.

Det gjaldt olympiaden. OL som skulle blitt arrangert i Tokyo i 2020 (se New York Times om utsettelse til 2021, her), skulle igjen arrangeres nå i år, i 2021. Men her spiller numerologien en særlig rolle. Det dreier seg om makt og tall, ville de bruke den super-okkulte soldyrkelsesdato, og flytte OL til den 22.7.22 fordi datoen har så stor tyngde? Noe som i så fall vil harmonere med Oslo og Norge 22.7.11.

Og 22 dividert med 7 = 3.14 som igjen er solas omkrets dividert med solas diameter (se om Pi, her), kanskje fordi da ligger betydelige terror-politiske hendelser i samklang med kosmiske hendelser. Corona: For sikkerhets skyld, Corona passer inn i en slik tenkemåte for astronomisk er den jo den lysende stripen rundt måne og sol. Moderne olympiske leker er inspirert av antikkens leker hvor dyrkingen av Zevs var integrert, Zevs er koblet til den hellenske solguden Helios (se Wikipedia om Zevs, her). Vi husker at OL-ringene symboliserer alle fem verdensdelers felles koordinerte dyrking av Zeus fra Olympen. Men her med demoniske fortegn, forvrengningen, da folkene bak beundrer dem meget (se åpning av OL i London i 2012, her).

Solen vil bli dyrket, naturligvis. Men datoen angir en fin anledning til å avslutte OL slik vi kjenner det med deltagere fra ulike nasjoner. Isteden kan vi få globalistenes mesterskap, uavhengige av nasjoner. Er dette utåndingen av OL? Se Dagbladet, her. De vil fortsette å la det være et spill med 22 spillere på banen, 11 på hvert lag. Europamesterskapet har blitt spilt i 11 byer, og finalen går 11.7. Husker vi tilbake: John F. kennedy ble myrdet den 22.11.1963, utøyamordene skjedde den 22.7.2011.

Er tallenes mystikk og magi lenket sammen med det fornedrende; de blodigste mord, splittelser av familier og den verste utnyttelse av menneskelige omstendigheter? For vitebegjærlige kan det være greit å se nærmere på EM-kampen mellom Danmark og Finland. Der kollapset av helt uforståelige grunner den danske stjernespilleren Christian Eriksen. Ble han slått ned i bakken av usynlige krefter? Var dette en villet markering, hjulpet frem av ukjente? Var datoen 12.6. tilfeldig? 12 = 6 + 6, det skjedde i den 6. måned og resulatet gir seg selv: 6 + 6 + 6, dyrets tall (the beast).

EM i fotball er rigget, bak er skjult politikk

Forside fra rett før fotballkampen Danmark-England, selvfølgelig visste også spillerne at den var rigget, fra den engelske avisen The Sun, her.

Er det ikke rart at noe så betydningsløst som fotball ble satt så høyt i fokus, solgt ut som noe viktig, dyrket frem i omhegnet kultur, den beste matjord med vanvittige utbetalinger hvor landslagstrenere opptrådte som nasjonalhelter. Hvor var sammenhengen? For slik det ble fremstilt, rimet det ikke. Det var ulogisk og ikke engang fornuftig. Kunne det ligge noe bak, særlige motiv og målsettinger?

Ting vi aldri hadde hørt om, ting det aldri ble snakket om? For det som skjedde for noen dager siden; i landskampen mellom Ukraina og England, virket ikke de ukrainske spillerne lite interesserte da de spilte i Europamesterskapet i fotball? Tanken på fiksing av fotballkamper kom opp. Var fotball-EM rigget, var det allerede på forhånd bestemt at England skulle vinne? Kanskje fordi England skulle stenges ned permanent og olympiaden utsettes?

For å ta det med nedstenging først: De frykter varianter av det angivelige virus på de britiske øyer, Delta, Beta og Alpha-variantene? Ser vi nye lokale nedstenginger (local lockdowns) komme, er det fare for virus helt fram til september (se engelsk avis om local lockdown, her)? Visste vi ikke i kjølvannet av hvordan helsemyndighetene jobbet med dette, at det kanskje var nettopp derfor de satte dørene på vid vegg?

At de ville klappe i hendene foran oss og rope “var det ikke det vi visste? ” Ja, sto ikke lockdown-beslutningstakere til og med over myndigheter og politikere? Ja, kanskje var det nettopp derfor de åpnet opp for fotballkamper under tittelen Europamesterskap? Det beste nasjonale mannskap i Europa? Var det ikke da passende med en ny “farlig” Delta-Alpha-Beta virusvariant som ville måtte spre seg?

Pengenes makt og korthus

The Crown, representant for City of London, dronning Elisabeth (foto, her).

Ser en bort fra tallenes tale, finnes det også en rekke beretninger om juks og rigging (fiksing) av fotballkamper som verdensmesterskapet i 1978. Rent økonomisk gir det store muligheter om en vet hvem som vinner på forhånd, en satser penger i god tid i forkant da oddsene er de beste (se Argentina ble tatt på fersk gjerning, her). Konklusjonen er at EM har vært rigget fra begynnelsen til slutt:

England skal vinne europamesterskapet i fotball som planlagt. Men det viktige skjuler seg bak fotballen og det er lockdown og flyttingen av OL. Den fulle nedstengingen finner sted fra 4 til 11 dager etterpå. Vil OL igjen bli avlyst og bli flyttet til neste år? For er ikke dette et skjørt korthus? Et korthus som raser ved den minste pust? Et korthus som ble stablet møysommelig opp via Lillehammer 1994, Qatar-tildelingen av VM 2022 som ikke kunne holdes om sommeren p.g.a. varme og hvor ingen stadioner kunne fylles etter VM, for det fantes jo verken publikum eller spillere som var interessante nok å se på, slik at man kunne fylle disse engangs-gigant-stadion? …


Numerologi er fra den jødiske Kabbalah, Sepher Yetzirah, eller som den også kalles fra Dannelsens bok, se bok av Zachary Hubbard, som kan lastes ned, her. “Jeg har ingen tro på det okkulte, men er klar over at esoteriske fragmenter gir elementer til et apokalyptisk verdensbilde, og det må derfor tolkes og forstås, ” skriver forfatteren og journalisten Yoichi Shimatsu om Alexandria Ocasio-Cortez (AOC) sett fra numerologiens synspunkt, artikkel, her.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

23 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
DildofaceNilsen
DildofaceNilsen
Anonym
2 år siden

Nå vant jo ikke England EM da. Så hva da?

DildofaceNilsen
DildofaceNilsen
Anonym
Svar til  iver haugen nordsleive
2 år siden

Poenget her er at du mener den skjulte verdens orden styrer sååååå mye.. men allikevel klarer de ikke fikse en fotballkamp en gang?

DildofaceNilsen
DildofaceNilsen
Anonym
Svar til  iver haugen nordsleive
2 år siden

Men du er selvfølgelig ikke åpen for at du tar totalt feil i hele greia?

kjell108
Abonnent
2 år siden

DR. SHERRI TENPENNY
– 50% av dem som tar kontakt med lege gjør det pga. bivirkningner av COVID-19 vaksinering
– Ingen av produsentene bak COVID-19 vaksinene påstår noe mere enn av de vil mitigere symptomer
– Ingen av COVID-19 vaksinene er vaksine

Altså, ingen COVID-19 vaksinene er testet utover
– Føler du deg bedre nå?

kjell108
Abonnent
2 år siden

Tragedien Haiti
Som det ene landet i verden uten COVID-19 vaksinering må vi regne med av 40% av haitierne vil dø av COVID-19?

Norge
COVID-19 døde per million = 146
Haiti
COVID-19 døde per million = 41
comment image

Presidenten på Haiti ble nettopp skutt for å ikke samarbeide med WHO

kjell108
Abonnent
2 år siden

Olympic organizers, working closely with the government, had announced two weeks ago that they would allow some domestic spectators to attend events. They capped attendance at 10,000 or 50 percent of a venue’s capacity, but warned at the time they might change course if infections rose again

Som vi forstår kan leger bestemme at PCR-tester skal være på 25 “runder av forsterkning” … eller også 45 “runder av forsterkning” … hvilket vil 100-doble antall “COVID-19 positive”.
Dermed kan helsemyndighetene erklære at Japan “holder på å gå under” og at “nasjonal unntakstilstand må innføres”.
Hva med FNs menneskerettigheter under nasjonal unntakstilstand?
– De gjelder ikke under unntakstilstand

KTA
KTA
Abonnent
2 år siden

Mange europeiske land har vaksinert store deler av befolkningen. Og det er sommer hvor Corona-viruset ikke trives i sola. Likevel eksploderer smitte-tallene. Det går mot lock-down og tvungen vaksinering ja. Psykopatene får det som de vil. Løgn-pressen og andre hyklere har ingen som helst moral igjen. Jeg sluttet og se på fotball for mange år siden, det meste er rigget. Dessuten er fotball-supportere så hjernevasket. England kneler dessuten for marxismen så hvis det skulle være noen jeg håper vinner må det være Italia

ken
ken
Anonym
2 år siden

Takk for en opplysende og informativ artikkel! Apropos “England skal vinne europamesterskapet i fotball som planlagt.” Da er det bare å sette penger på England til kveldens finalekamp?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  iver haugen nordsleive
2 år siden

Helt klart rigget slik som alt annet …. Satanistene skal alltid ha full kontroll på alt.

Man satte 3 sorte unggutter inn på banen som ikke hadde spilt i kampen for å ta straffer. alle 3 bommet som planlagt for å lage rasebråk. Splitt og hersk fungerer like fint i dag som for 10 000 år siden.

Rashford, Saka, Sancho ????? Her kommer det okkulte inn … Bruker man numerologi så blir R, S og S oversatt til 9.11
comment image

Ingenting tilfeldig.

Akkurat som ble sagt så snakker de nå om full lockdown igjen i UK med skremsel om millioner av nye smittede … denne lockdownen vil vare for alltid.

Et totalt ødelagt og hjernevaske folk ønsker seg evig maskepåbud og andre tiltak.

https://steigan.no/2021/07/et-flertall-av-britene-onsker-fortsettelse-av-covid-19-restriksjonene/

Tyskland har erklært krise etter at de er rammet av Cyberpandemi, 1000 COOP butikker ligger nede i Sverge etter Cyberpandemi, Gassledninger og matforsyninger i USA er også rammet ..

Alt går etter boka til Satanklaus Skabb.

Om du ikke ønsker å spise naboen så bør du bygge opp et beredskapslager fort.

‘We Are Almost Completely Paralyzed’: Germany Declares Disaster After Massive Cyber Attack

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  smurfen
2 år siden

Hva fortalte jeg deg for flere år siden? Rasehat.. Frimurerne hater svarte og brune mennesker. Ja, gule for den saks skyld. De diskriminerer ikke med hatet sitt. Blander man alle farger er resultatet hvitt. Oh, the irony:-)

Nå må vi ikke la oss forlede av helt av frimurerjihadistene, da dere vrede er rett mot kvinner, noe de vil gjøre alt for at skal holdes skjult lengst mulig. Hvorfor har de evneveike dette hatet? Reproduksjon, men ikke slik folk flest tror

De vil ikke strupe matforsyningene mer enn i en mnd. max. Lengre har de ikke baller til. Pun intended:-)

e
e
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Hva mener du egentlig MrSix?

Sier du at Gaarder var en kvinnehater?! Du kalte han for frimurer-jihadist i et annet innlegg. Og her sier du at frimurer-jihadistene hater kvinner. Han hadde kjæreste også leste jeg, hadde han vel neppe hatt dersom han hatet kvinner?
Jeg trodde frimurerne stappet unge jenter på salt tønne og solgte de til tyrken, som de sa i riktig så gamle dager.
Er nok mye sannhet i det gamle sagnet om man pirker i det. Synes jo det var artig med den der snutten jeg fant for flere md siden, hvor forfatteren sa at frimurerne tilbad Muhammed. Var jo en ny vri vel verdt å undersøke.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Kan ikke verifisere om dette gjelder samtlige frimurere. For transene som styrer mafiaen er dette tilfellet. Hvor langt nedover i hierarkiet dette stikker kan man umulig vite med sikkerhet.

Disse frimurerne skrev bibelen og inverterte innholdet hvor koranen da oppstod. Pun intended:-) Dermed burde nok ikke kun de kristne ta en titt på eventyret de tror på, men også muslimene.

e
e
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Man ser at det er blandet i bibelen ja. Ting er lagt til, og ting er trekt fra. Eventyr er bra, men gode eventyr :)

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Blir nok ikke kun katolikker som klikker i vinkel når de får rede på hva frimurerne har foretatt seg ovenfor de. Ikke utenkelig det blir endel aggressive muslimer i tillegg. Disse frimurerne er dumme nok til tro de kan flykte til Kina. Er det noe jeg kjenner til med kinesere; de kan man umulig feste lit til uansett sammenheng

kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

– Frimurerne hater svarte og brune mennesker

Kinesere og koreanere er selvfølgelig, som de ledende kulturene i verden, rasister. De var siviliserte mens vi i Norge forsatt var skalldyr som prøvde å krypte opp på land … eller noe sånt.

Å selge norsk fårikål i Sør-Korea betyr at man får besøk av politiet og at maten havner i søppla. Det skal være skikkelig mat der, ikke noe dritt.

KTA
KTA
Abonnent
Svar til  smurfen
2 år siden

W.E.F ligger jo i Geneve (hovedkontoret). CERN er bare noen få kilometer unna. Det må jo være noen forbindelser her ? Denne Klaus Schwab dukket jo opp fra intet

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  KTA
2 år siden

Hoved-setet for utdanningen av satanister ligger jo der.

De styrer vilt og fullstendig alt. Selv om Sveits har folkestyre, så har disse krabatene klart å overliste alt.

kjell108
Abonnent
2 år siden

– er det fare for virus helt fram til september (se engelsk avis om local lockdown, her)? Visste vi ikke i kjølvannet av hvordan helsemyndighetene jobbet med dette, at det kanskje var nettopp derfor de satte dørene på vid vegg?

UK juni mnd
12 per dag (offisielt) pga COVID-19
2300 døde per dag av andre grunner
0.5% av de døde var relatert til COVID-19 – mest i aldersgruppen 80 år

Nå dør tusener fordi sykehusene utsetter og utsetter operasjoner

« Forrige artikkel

Permanent nedstengning av England etter EM i fotball?

Neste artikkel »

Er ikke Anders Behring Breivik lenger fengslet?

23
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x