Skrekk og gru i Vigelands reptil-park

30.5K visninger
3 minutter lesetid
216

Er du sikker på at du vet hva du er med på? Frognerparken er et tempel og en fryktfarm, en slags menneskeofring til gudene over oss, som stjal våre barn og kvinner og parret seg med dem. Høster dem negative frykt-induserte energier i parken?  

De fleste i konspirasjonsmiljøet har blitt kjent med David Icke. Hans reptil-teorier går ikke ubemerket hen hos de fleste. Davids mange foredrag og spesielt «Big-Brother-The-Big-Picture» beviser at denne mannen har begge føtta plantet i jorda og er bevisst om de hemmelige samfunn’s onde hensikter for verdensbefolkningen, men han følger også med på de utenomjordiske som han mener har besatt våre ledere, gjennom onde entiteter og djevelinvokeringer, eller at de kom ned fra himmelen som reptiler og gjemte seg i enkelte menneskekropper i høyere maktposisjoner. Dronning Elizabeth, har du blått blod? 

Vigelandsparken og David Icke har så mye til felles at vi har laget en film og sendt den til David sammen med en invitasjon til reptilparken i Oslo. 

Jeg var i parken igår, med en ny bevissthet om menneskets historie og større forståelse for skjult symbolikk. Det jeg fant var kvalmt og ekkelt, jeg følte en negativ energi, som om de ønsket å høste skuelystne menneskers ugne og skremte følelser mens de gikk gjennom parken og så på de horrible menneskeansiktene foreviget i granitt, uten å ha noen idé om hva det egentlig er som foregår. 

Frognerparken er Oslo’s mest besøkte park. Turister strømmer til et ondskapsfullt tempel. Jeg var her igjen, etter å ha besøkt stedet som barn, uten å legge merke til de fire pillarene som står på et høyere plan over Sinnataggen på broen. Hva kan vi legge i dette? Det er to damer som blir spist av reptiler, det ser ut som om de fortærer dem uten noen motstand, som om de er i omvandlingsprosessen. 

På den andre siden står to menn og kjemper mot øglene og reptilene. Er dette alien-bortføringer? Er dette samme historie som går igjen i Afrika, i Mayalandet, og andre steder hvor urbefolkningen mener at en eldgammel drage-reptilsk skikkelse kom og tok deres barn og fløy opp til himmelen?

Hva var det som fikk Vigeland til å sette igang med denne parken? Var det hans egen visjon? De fleste skulptørene på den tiden jobbet i slektskap med adelen og kongene, de var som regel de eneste som fikk statuer på den tiden så vi kan tenke oss at sterke krefter stod bak parken til Vigeland. Faktisk, så fant jeg IBM inngravert i en steinblokk som «sponsor» til parken. IBM er det samme selskapet som drev okkult forskning og innførte tall-merkingsystem på fangene i de forskjellige holocaustleirene og Gulagene på 30-40tallet, på samme tid som de ga store pengesummer til Oslo by, for å bygge et reptil-tempel.

Ofrer Vigeland våre barn til reptil-kongen?

«Allerede sommeren 1940, mens resten av parken var et eneste stort anleggsområde, ble broen åpnet for publikum. Da var også de fire flankerende, høye granittsøylene med mennesker og øgler kommet på plass. De skjellpansrede demonene har full kontroll over sine ofre, menneskene, og gir således en dramatisk  kontrast til mange av brofigurenes ubekymrede lek og livslyst.» Fra Vigelandsparkens hjemmeside

På broen kan du spekulere i all evighet. Det er også verdt å nevne frykten for «de som kommer fra himmelen» som gjenspeiles i skrekk og gru i ansiktene til statuene til tross for «livslysten» Frognerparken mener å vise. Rett ved siden av den første pillaren på høyre side når du kommer inn i parken, står en mor og kaster sitt barn rett opp i retning mot reptilen, som om hun er så redd for å bli spist at hun heller vil ofre sitt barn. På den andre siden av parken, langt borte til høyre, står en svær statue med en barnefamilie sammen med besteforeldre som er voktet av to menn som på en måte beskytter dem fra ondskapen som foregår i parken. Gå ikke inn der… 

Like ved denne statuen, er det også en svær underjordisk port å finne. Hva foregår under parken? Djevelinvokeringer om natten? Drar frimurerne dit, under et nettverk av tunneler og høster energier på ymse måter for sataniske krefter? Man kan egentlig bare undre. 

Så var det en jente og en øgle, som dukket opp i parken noen tiår senere, ved siden av et barne-telt-sirkus. Hvorfor skremmer vi barn på denne måten? Jeg som voksen følte meg ikke bra; hvordan har barna det egentlig når de ser seg selv bli omslukt av onde reptiler? Riv ned parken sier jeg, eller la den stå der som et varselstegn til det onde samfunn. 

Det merkeligste var Monolitten som ligner på en egyptisk obelisk, men her har Vigeland stablet mennesker og barn oppå hverandre i et forsøk på å nå «himmelen». Var dette hans forsøk på ofring til reptilrasen? 

Rundt Monolitten står 13 sirkler på bakken, og hvis du står på den midterste så hører du et ekko, din egen stemme treffer en usynlig vegg og slår tilbake til ditt øre uten at det er noen vegger eller tak over deg har de laget et utendørs akustisk kunstverk. 

Dette er absolutt en park du bør dra tilbake til, for å se parken med nye øyne. 

 

Tusen takk til Marianne «ms-skyguardian» som var med og guidet oss gjennom parken.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

216 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Michelle
Skribent
13 år siden

Takk for en fantastisk artikkel – utrolig godt observert og jobbet!!!! Utrolig at iNGEN har oppdaget dette før, og selvsagt så skriver aldri media om slike «konspirasjoner», selv når det er rett fremfor øynene på ALLE, de har øyne, men klarer ikke se igjennom matrix. Men når man forstår hva som foregår, så ser man alt med nye øyne.-)

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

SENSASjON, OMG, hele parken er jo en stor orgie av ofringer og satanistiske ritualer, ikke rart barnet Sinnataggen er så sint! Prøvde Vigeland å advare oss mot noe? (sorry for skrivefeil over, moderator får med glede rette selvsagt, det heter vel strengt tatt «flere øyne», men språket er vel hele tiden i forandring uansett)

Ole-John Saga
Skribent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Wow creepy !!! Må da være noen innen kultur etaten i Oslo som kan svare på hva disse skulpturene betyr ??? Da er mittt feriemål klart for sommeren:)

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Damen springer i retning den ene reptilen, men det kan også hende hun tar imot barnet? Derfor hun smiler? Fødes det? For ser vi på statuen hun løper i mot, som er den første som får «god plass» på film, kan det se ut som reptilet og damen parrer seg. ???

I filmens begynnelse er det to dører. Kan ikke se noen nøkkelhull. Merkelig.

Når det gjelder kartet over parken får jeg ikke så veldig djevelfølelse, Det minner meg mer på kartet over Washington, men kanskje aller mest på Frimurernes Chimera (er det navnet? Chrimera? Husker ikke), deres passer og vinkelhode-symbol.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Jeg mente ikke passer og vinkelhode-symbol, men deres «livets tre». For øvrig det samme symbolet som Petter Amundsen tar opp i din dokumentar om Shakespeare/Bacon, som gikk på NRK nylig.

Panthera leo
Panthera leo
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Du har nok godt av å lese litt, om ikkje alt, av Carl Jung. Kanskje du då får eit betre perspektiv.

Otto
Abonnent
13 år siden

Mye kommer fram når snøen forsvinner, og artikkelen viser at det enda mye mer som kommer fram når øynene åpnes. Nært relatert, DC Street Sorcery

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Hm, det er veldig bra å få dette perspektivet frem i lyset, takk for det. jeg har ikke vært i den parken på minst 25 år og ante ingenting om reptilteorier osv dengang. Ja har muligens ikke vært der sidne jeg var barn, men må visst ta meg en tur ja.

Det geometiske mønsteret interesserer meg ved første blikk kan det ligne litt på Livets tre, geometrisk fremstilt som i Kabbalah, men det er ikke det når man ser nærmere på det. Hadde det vært Livets tre, så ville det ikke vært noe galt i det, det finnes innen alle kulturer og religioner over hele jorden og er positivt. Men det er noen rare partier der og en del annet som er avvikende.

Når det gjelder geometriske pentagrammer så vet du nok at det spørs hvilken vei du setter dem eller ser dem fra, om de er positive eller negative. Det er når det er negativt, dvs med spissen ned at man kan sette geita inni der.. det er ikke automatisk Baphomet av den grunn.. det er mye rundt det der. Og noen mener til og med at Baphomet var Muhammed, eller et symbol på ham, det er mange rare teorier og forklaringer ang akkurat det. I følge overhodet i frimurerlosjen var Baphomet for dem bare «en gammel mann».. dette sa han i debatt på Nrk tv for noen år siden. Var Vigeland frimurer? Vanlige frimurere driver ikke med ofringer, heller ikke høyt oppe, i Norge. Det man spekulerer på er om det er et frimureri over det som vi har i Norge og som de vanlige frimurerer ikke vet om.. eller er med på. Mange frimurere er gode mennesker og de lærer mye der som er sant og godt, selvutvikling bl a.

Klarer ikke å se at det er noe eksakt pentagram heller.. om det er fordi jeg er for trøtt eller om det ikke er det, vet jeg ikke. Et enda tydeligere kart eller overblikk over området skjematisk ville vært fint. For dette må vi til bunns i. For å komme til bunns i dette er det viktig å grave i Vigelands bakgrunn, livssyn og hva han selv kan ha sagt om kunsten sin. Det gode og det onde, kan være temaer for en kunstner.. uten at det er mistenkelig.. drager og maskiner mot mennesker likeså, dragene kan representere teknologi.
Kampen mellom mørket og lyset er vanlig både i kunst, eventyr, filmer og i livet forøvrig. Men jeg vil ikke bagatellisere dette heller. Det må finnes ut av.
Tusen takk for denne artikkelen, dette visste jeg ikke :-)

Marius Tobiassen
Skribent
13 år siden

Hva om kunstneren har prøvd å illustrere kampen mellom oss og våre «demoner» som er i vår psyke?  Tradisjonelt sett har dragen blit brukt til å symbolisere den energien som omgir hele universet, vår ånd og bevissthet.  (Slik som i bildet Oroborus.)  Kampen mellom Malkut og Kether, jorda og himmelen, kjødet og sinnet, dyret og gud.

Har du sett mausoleet til Gustavs bror på Slemdal i Oslo?

Har du sett Illuminatigraven på Fredensborg?  Og Hodeskalle gravstenen i huset like ved?

Har du sett hjørnesteinen på domkirken i Oslo, og inngangen?

Har du sett spøkelser på høylys dag?

Har du tatt LSD og XTC?

«Ikke kjemp mot drager om du ikke vil bli en selv.»

Begge Vigelandene var angivelig frimurere og plassen rundt monolitten skal bli brukt til relgiøse ritualer, sies det.  Men dette er noe som alltid har eksistert i siviliserte samfunn.  Skal vi gå tilbake til å leve som jegere og sankere og bo i huler?

Jeg bare spør…

Marius Tobiassen
Skribent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

ja, hørte om d m Axel S, men holder meg gjerne unna den Beefen der.

Engler er vel ikke ondsinnede?

Syns kanskje du kan gå litt dypere nå som du har gjort så mye research, next level lissom. Men ikke noe krav. Jeg bare kommenterer det jeg tenker jeg. Har tross alt visst om disse tingene i 15 år. De reptilene i FP så vi på i ungdomstiden, når vi var som villest.

Frimureriets største fiender er relgiøse fanatikere. Opprør og kaos er det motsatte av hva ordenslivet står for, men det finnes jo selvfølgelig de som har snudd opp ned på det. Ikke alle frimurere er frimurere. Frimureriet er også for relgionsfrihet og vennskap på tvers av kultur. Dette kommer svært dårlig frem på youtube!

Om en konspirasjons teori er sann betyr det ikke at alle er det!

Oriental13
Oriental13
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Du må ta en liten chill pill, og det var du som lagde beefen i grunn. Hvis du mener at YHVH er veldig ond, slik som du her tydeligvis påstår, så får du gjerne forklare meg hvorfor. Jeg har nå selv sett YHVH i en trekant over stormesterens stol, i et frimurertempel i utlandet.

Så da kan man vel være «safe to say» at YHVH er det samme som «the grand architect.»

Og f.eks. alle reggaefolk tilber jo JAH. JAH er også YHVH.

Hva er da så ondt? Frimurere er like onde som reggaefolk, eller i hvert fall tilber bare YHVH på en litt annen måte. Sånn som å forbedre verden gjennom viten, kunnskap og teknologi. Er det verre måte å tilbe på enn gjennom å sitte på stumpen og puffe seg ihjel, for å dra den litt ut???

Tenk deg om. Og jeg truet ALDRI med noe som helst, det gjorde du.

— Axel S

Oriental13
Oriental13
Abonnent
Svar til  Oriental13
13 år siden

Forresten, Great Architect ikke Grand.
Great Architect Of The Universe
=
YHVH

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Oriental13
13 år siden

Jøss! YHVH=Davidstjernen. Er det frimurere som har «bygget» staten Israel? :-) Noen hevder at religionen er stjålet fra etioperne(rastafari), men det fantes vel ikke copyright den gangen :-)

Oriental13
Oriental13
Abonnent
Svar til  Oriental13
13 år siden

Hva er YHVH?
http://www.hebrew4christians.net/Names_of_G-d/YHVH/yhvh.html

Kanskje tenke seg om før man bestemmer hvilken «bølge» man vil hoppe på og hvem man vil, og ikke vil, hate?

Michelle
Skribent
Svar til  Oriental13
13 år siden

Kjære Armin♡fantastisk bra det du sier, folk BØR straks komme seg så langt vekk fra medlemskap de kan i alt som ligner frimureri og satanistiske klubber, disse lure og slemme (stokk domme) demonene som står på toppen har jeg hørt kan ligne grusomme kjempestore innsekter, dette er noe de tar som form for å skremme og angripe, men det er lysets erkeengler som beskytter oss mot at vi alle for lengst ikke var ofret i deres grusomme ritualer, og så er det fordi de eliten tenker de har bruk for oss i denne verdenen for å være deres slaver med å lage våpen og gå til krig for de, folk bør lytte til avhoppere fra frimureri, de som har vært på toppen, skru av tv’n hjemme i stua og sett av en kveld og hør på et intervju og spør deg selv, hvorfor sier de dette, hva vil de oppnå med å fortelle om slikt, hva får deg til å tro at det er umulig? Jeg skjønner at det er vanskelig å tro på noe av dette, det er jo helt surreal, men er ikke mye i vår verden surrealistisk?
interview with ex-vampire Bill Schnoebelen by Stephanie Relfe – 1:
http://video.google.com/videoplay?docid=-708708607074113516&ei=n4eqS9biPIeL-AaB2tTgBg&q=interview+with+the+vampire+part+1&hl=en#

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Oriental13
13 år siden

Ang navn på den Bibelske Gud så er kristne ganske uvitende og har blitt avspist med stort sett Gud eller Herre, der det egentlig stod 72 forskjellige navn på Gud i den opprinnelige hebraiske skriften i GT, og den som kristne flest tenker på som den øverste eneste Gud, er ikke engang nevnt i deres Bibel :-) Snakker ut fra kunnskaper om grunnteksten. Det er IKKE forskjellige Guder dette her.. det er kun snakk om navn som beskriver forskjellige egenskaper eller atributter i Guds personlighet som mennesker har erfart, gjenkjent og satt navn på.. Mumammed ville vel være et hakk bedre så Islam har 99 forskjellige navn, etter hva jeg har hørt fra den kanten. Men jeg snakker her om hva de studerer som går litt mer i dybden, innenfor hver enkelt religion. Og i vår Bibel ble dette mangfold altså oversatt med Gud eller Herren. Bare for å gi et lite eksempel på forenkling og regelrett utelatelse av ting som i høyeste grad er vesentlig, interessant og berikende når det gjelder forståelse. Men de ville jo ikke at vi skulle forstå.. derfor.. blir allmennheten holdt i uvitenhet.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Oriental13
13 år siden

Frimurertallmagi til deg Axel?

http://www.fivedoves.com/shema/YHVHShema1.htm

Bølger og hat? Hva skal det bety?

Vet du hva du står for og forsvarer?

Oriental13
Oriental13
Abonnent
Svar til  Oriental13
13 år siden

Til Armin:
Her, les listen av Haile Selassie’s dekorasjoner/ordener.
http://www.rastafarispeaks.com/repatriation/index.cgi?noframes;read=38991

Haile Selassie er også en stor konge for meg, han er jo the King of Kings og i Solomons blodslinje (en av de mest prominente navn i frimureriets mytologi/historie)…

Stort sett alle kongehus har nok en eller annen forbindelse til frimureriet eller i det aller minste tilsvarende samfunn i egne land. Kongene var faktisk på en tid nødvendige for å få etablert et samfunn med bein å stå på.

Du tar også feil når du mener at det ikke finnes noen likheter mellom Ras Tafari-bevegelsen og frimurerne. Jeg vil si det er flere likheter. Jeg vil bl.a. nevne at begge bevegelser har enkelte mer eller mindre gnostiske trekk.

Ellers finnes det også en frimurerloge i Washington som heter Ras Tafari til ære for His Imperial Majesty. Det kan du lese om et stykke ned i denne forumtråden:

http://www.godlikeproductions.com/forum1/message696028/pg1

Det finnes dog ikke konkrete faktiske bevis på at han var frimurer i seg selv, men alle ordnene eller æresdekorasjonene han hadde fra Europa, inkludert St. Olavsordenen i Norge, burde vel være en indikasjon? PS: siste kommentar fra meg.

Michelle
Skribent
Svar til  Oriental13
13 år siden

Aleister Crowley, Bush, Blair, Obama, mannen til Dronning Elizabett, hva er felles for de alle? Jo de kontrollerer, har masse makt og penger og er frimurermestere! Grunnen til at det fremstår snilt er at det er bedre å ha mange innenfor dørene de kan kontrollere lettere, enn utenfor. Og du kan egentlig ikke uttale deg om noe som helst hva det går ut på, uten at du er over grad 32, fordi da har du sverget ed til Prince Charles over Kristus, altså at Prince Charles sitter på Davids trone og ikke Jesus (Jesus fikk aldri sitte der på jorden), så da kan du uttale deg fordi da vet du hva som foregår! Charles sier forresten selv at han sitter på Davids trone og er etterkommer av ham.. Hvorfor sier han dette? Vi vet at frimurerne lager pengene og bygger bygninger og styrer media, men det er bare for å overvåke og kontrollere, det handler om makt og penger for å få sex og drive på med ritualer og ofringer. Skrekk og gru!

Michelle
Skribent
Svar til  Oriental13
13 år siden

jeg glemte å si at de har også til felles at de da selvsagt åpenbart er under sterk og konstant mind-control fra demoner!!!! Det finnes både snille og gode mennesker, jeg er 100% sikker på at vi alle er egentlig snille, men ikke alt er perfekt ennå på jorden, og alle er i ulike grader styrt og kontrollerte og under mind-control, bare du ser litt på tv tar du inn informasjon direkte til underbevisstheten, hele tiden, og for tiden har fortsatt demoner osv kontrollen med de på toppen som eier ALT og ALLE, men tankene mine kan de aldri ta, husk at størst er KJÆRLiGHETEN som ALLTiD SEiRER OVERLEGENT, til ALLES BESTE, vi skal alle avprogrammere oss og jobbe mot og være i kjærlighet, det er kjærlighet som er veien til glede, kjærlighet er gleden.-)♡
http://www.youtube.com/watch?v=mTa8U0Wa0q8&feature=PlayList&p=B8CBEA96BBA4EE49&playnext_from=PL&index=0&playnext=1

Marius Tobiassen
Skribent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

«lag kaos, erverv orden. Engler blir ofte skutt ned, det er de fallne og det er hva vennen din forsøkte å gjøre med meg.»

Nei Armin, naturen er kaos og mennesket har evne til å skape orden i den… men man kan jo tolke det akkurat som man vil.

Albert Pike var dypt inne i OTO, vet du hva det er eller?

Jeg foreslår at du tar det en lang prat med Hans G. og lærer litt mer om SMOM og Jesuittordnen.

BTW, den norske frimurerorden er ikke en ekte frimurerorden…

http://clubofnow.wordpress.com/2010/03/17/carl-xiii´s-orden-cxiii-thorvald-meyer-rothschild-bernadottene/

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Marius Tobiassen
13 år siden

Marius Tobiassen: Hadde noen spørsmål til deg et sted tidligere, vet ikke om du så det? Fortell gjerne mer om dette, det virker som du har greie på dette med frimurerordenen osv. Hva er SMOM?

Var Albert Pike i OTO og ikke i frimurerlosjen? Eller begge?

Naturen er ikke bare kaos, den kan være kaos og vi lager orden, ved jordbruk, ved arkitektur, rette linjer osv, men det er vel kaos, sett fra naturen? Naturen er også perfekt geometri, sykluser og orden i høyeste grad, begge deler. Tenk på strukturene i en snekrystall.. eller i mineralriket..

Orden ut av kaos er deres motto. Og det gjennomføres i praksis på mange vis. Om frimurerne er med på dette er en annen sak. De vanlige er ikke det, etter mitt inntrykk. Hva mener du med at de ikke er ekte frimurere i Norge? Hva skiller disse? De er vel scottish rite? Men de høyeste gradene mangler i Norge, gjør de ikke? Hvordan stiller du deg til det faktum at det er illuminati-symboler på sedlene i de fleste land, også de norske? I vannmerker og slikt og Illuminati-pyramiden er plassert over altertavlen i Vår frues kirke i Trondheim, hvordan kan dette ha seg? Hvem har gjort det? Betyr det at de er styrt av illuminati? Ber om at alle som leser dette sjekker sine lokale kirker..

Jeg har bare sett det der i Vår frues kirke i Trondheim. Var i mange spennende, vakre og kjente kirker i Paris nå, og så det ikke der faktisk. Var til og med i St Sulpice, den mystiske kirken fra Davinci-koden, mye rart der men jeg så det ikke der heller.. Så hva er spesielt med Vår frues kirke i Trondheim? Har illuminati spesiell interesse for akkurat den? Lutheranerne anklager katolikkene for å ha med illuminati å gjøre og så er det istedet de selv som har illuminati-merket på selve altertavlen i den kjente kirken i Trondheim.. de feier ikke for egen dør.b Det kan faktisk ses på bildet her, svakt, noen bør ta et nærmere bilde hvis mulig. Det kalles Guds øye.. Er jo et gammelt symbol det da, er det pervertert i ettertid? Tatt av fienden i ettertid? Nederste lin gir navn og detaljer om tavlen.

http://cache.virtualtourist.com/1328168-Var_Frue_Kirke-Trondheim.jpg

http://no.wikipedia.org/wiki/V%C3%A5r_Frue_kirke_%28Trondheim%29#Dagens_altertavle

Marius Tobiassen
Skribent
Svar til  Marius Tobiassen
13 år siden

AP var i OTO og sjef for FM. Sexmagi er forbudt i FM. FM ble innfiltrert ødelagt på 1700-tallet. Mange prominente nordmenn og kvinner er med i OTO.

Det norske FM systemet heter CXIII ikke scotish rite og det er noe ganske annet.

Man må ikke være kristen får å bli frimurer, kun i Norge og Sverige og i visse ordner. SMOM, supreme millitary order of knights og Malta. Ikke en frimurerorden men en militærorden.

Fakkelen er illuminatis symbol. Pyramiden med øyet har en annen betydning, men den er det best du kommer frem til selv. Bare studer symbolet og den vil nok åpenbare seg. Jeg tror ikke selve symbolet er blitt pervertert men beskrivelsen, kanskje får å skyve deg enda lengere fra gud? Jeg ser også naturens orden og mønster, men se på en fransk eller tysk hage.

Satan og Lucifer er to forskjellige ting ja. Lucifer kan være farlig om du mister grunning. Satan om du mister åndeligheten. Djevelen/dyret er vel det onde, ikke de andre.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Marius Tobiassen
13 år siden

Markus T: Takk for insiktsfulle svar. Pyramiden med øyet går for å være Illuminatis symbol, eller det all seende øyet, til Gud, som jeg oppfatter som noe godt, det er beskrevet i Kabbalah, I en skrift i Zohar, øyet om aldri sover. Men Illuminati bruker også dette symbolet, gjør de ikke? Eller de som gir seg ut for å være de, eller hva? Er det jeg beskrev her riktig, om allseende øyet, eller er det noe annet du sikter til? Har spurt flere og vil være glad om du sier hva du mente..

Jeg vet at fakkelen og den evige ild er Illuminatis symbol, som de plasserer på alt de har en finger med i. Dette har vi akkurat snakket om og beskrevet i forbindelse med minnesmerket på stedet Dianas ulykke skjedde i Paris og som ble satt der før ulykken ikke etter. Det er evig ild eller en tegning eller statue av det symbolet, som en markering på bøker, graver, minnesmerker og andre steder, det har vi snakket om.

Finnes noen lister over de prominente personene i Norge som er med i OTO? Har de offentlige medlemslister som FM?

De offentlige medlemsslistene til FM er ikke fullstendige, de holder noen skjult.. Ja, jeg snakket om den norske frimurer-ordenene, jeg vet at den er i en særstilling når det gjelder opptakskrav og det å tro på Gud, iallfall og helst den kristne. Så om det er satanisme da er de kristne som kritiserer FM for å være det, det samme. Men dette forstår de ikke. Det er mye propaganda ja.

Finner du det naturlig og ok med pyramiden med øye på altertavlen i Vår frues kirke? Den var i Jesuittisk stil stod det, altertavlen..
Makteliten bruker dette symbol også.. og hvorfor er det på sedlene?
Hvem infiltrerte FM og på hvilke konkrete måter ble den ødelagt kort fortalt? Makt og folk med inflytelse fremfor åndelig lys? eller verre?

Oriental13
Oriental13
Abonnent
Svar til  Marius Tobiassen
13 år siden

Armin det eneste jeg tror jeg og også Marius har forsøkt å gjøre er å rette opp misforståelser. Du må innse at du har rett og slett «havnet slik» at du tilskriver alt ondt til bl.a. frimureriet. Dette er en høyst unøyaktig måte å se verden og ting på.

Kanskje var frimurere involvert i noen forferdelige ting som kommunismen, likevel betyr ikke det at frimureriet er ansvarlig for dette. Jeg tror heller de (la oss si Lenin and crew) har lært visse ting, som f.eks. den Hegelianske dialektikk (som består av 3 deler…), og så har de på en måte «klikka» på ideene de har fått, de har «run with it» og benyttet det for sine egne prosjekter. Derfor kan ikke det de har gjort direkte tilskrives frimureriet, derimot har de kanskje fått en lærdom eller to derifra. Du mikser alt sammen og tror at «alle står for alt,» skjønner du ikke selv at det blir unøyaktig når det finnes kristne, jøder, muslimer, hinduister og t.o.m. buddhister med mere som er frimurere?

Sa mitt forrige innlegg var det siste, men dette blir i stedet mitt siste innlegg, hovedgrunnen til at jeg poster det kommer nå, anbefaler deg Armin og forsåvidt alle andre som virkelig er interessert, å høre på det følgende radioprogrammet, som forklarer en god del om hva frimureriet virkelig er. Spør du meg er frimureriet en meget høy form for å VIRKELIG ÆRE GUD!

Hør på dette radioprogrammet, som kom meg for øre gjennom en viss kjent whistleblower, Leo Zagami, som også er frimurer.
http://www.blogtalkradio.com/the-hermetic-hour/2010/05/28/the-masonic-conspiracy

Oriental13
Oriental13
Abonnent
Svar til  Marius Tobiassen
13 år siden

Jeg sier du er en amatør og satanist, som står imot alt som er godt, og aldri snakk med meg mer. Din deltagelse på nyhetsspeilet er en skam fordi du er imot frihet, likhet, brorskap og mener at verden heller skal være full av hat og folk som mistror hverandre.

Jeg strakk ut en hånd av fornuft og sannhet, men du avslo. Dermed vil jeg anse at jeg legalt kan anse deg som min fiende. DU gjorde deg selv til min fiende. Og vi får se hvem som stapper hva i ræva på hvem. DU ER TOTALT KUNNSKAPSLØS, EN AMATØR PÅ DETTE FELTET! Og rett og slett en ignorant vits.

Oriental13
Oriental13
Abonnent
Svar til  Marius Tobiassen
13 år siden

Det er så jævlig funny, ALT NYHETSSPEILET TROR PÅ SOM ER BRA, kan i hvert fall indirekte kalles frimurersk. Jeg vil si at alt av esoterisk kunnskap, inkludert bl.a. Mayanes kalender og 2012, er mer eller mindre frimurersk. Alt som er BRA er frimurersk, og alt som ikke er det er laget av anti-frimurerske idioter som Armin.

Anti-frimureriet kommer fra religiøse ekstremister som ikke kan akseptere at blant frimurere respekterer man alles religioner, selv om det ikke er ens egen! Frimureriet har nesten patent på toleranse, da de begynte med det på en tid hvor heksebrenningene ikke var langt unna! Og forresten – heksene som ble brent drev med semi-frimurerske kunnskaper, alt av det såkalt «okkulte» (som religiøse ekstremister frykter) er mer eller mindre frimurersk. Alt av kunnskaper om enhet og at «alle er en» (de TRE musketerer, «ALL FOR ONE AND ONE FOR ALL» = frimurersk), er frimurersk.

Så du Armin står sammen med dine gode venner, fundamentalistiske kristne og muslimer, nynazister, endel venstrevridde sosialister som er helt korka i hodet, i å hate frimureriet, frihetens, Guds, og sannhetens forsvarere og ivaretagere av PAKTENS ARK som en dag vil gjenopprette den direkte forbindelse mellom mennesket og Gud, og sette i gang den nye tidsalder. Alle som er fiender av oss er lurt av Satanistiske krefter og jobber mot virkeliggjørelsen av Guds visjon for vår verden.

AMATØR

Oriental13
Oriental13
Abonnent
Svar til  Marius Tobiassen
13 år siden

Til Armin for siste gang:
Du skrev «De som ikke tar imot din hånd og dine bånd er automatisk din legale fiende?»

Du truet meg faktisk to-tre ganger. Uten at jeg sa NOE SOM HELST FIENDTLIG. Selvsagt anser jeg deg som min fiende da. HVA er det med at DU TRUET FØRST du ikke forstår? DU var fienden. DU var dust. DU var frekk. DU var dum. DU kunne ikke diskutere engang. Kort sagt, totalt ignorant og mongolid oppførsel fra deg, og totalt perfekt, god og vis oppførsel fra meg. Skjerpingsen trengs fra din side, ikke min.

Og PS, hadde vi møttes for å slåss slik DU inviterte til, er jeg 100% overbevist om at du hadde ligget grinende igjen din lille ekle amatør.

Marius Tobiassen
Skribent
Svar til  Marius Tobiassen
13 år siden

http://resistancenorge.org/
I logoen til denne organisasjonen kan vi se at den er kommunistisk (stjernen/pentagrammet), eller?. Hvor er den logoen dere brukte før som symboliserer tilintetgjørelse av all motstand (og en pyramide)?? En klassisk kommunistisk logo. (Fjernet dere den etter å ha blitt opplyst av en kompis av meg? Virker sånn!

Dalai Lama er kommunist! Yassir Arafat er kommunist! Erich Phelps er sponset av jødiske diamantselgere,som er greit i og for seg. Ayatolla Khomeini er sikkert også kommunist! Disse sosialistiske diktatorene er det som har grunnlagt stater på millioner av lik.

Historisk er det et faktum at når styresettet i en nasjon har vært frimurerorientert og åndelig sentrert, har det vært maksimal frihet for borgerne og trangen til kontroll har minsket fordi alle da har vært fornøyd og mette. Jeg håper vi vil gå inn i en slik tid igjen snart. Materialisten satan har ikke evne til selv å skape noen ting, og derfor kopierer Gud istedet. Tradisjonene blir dermed perverterte og «modernisert». Dette gjelder i mange sammenhenger som f.eks stat, kirke, helse, skole, kultur.

Kommunister er ateister som ser på sin statsleder som perfekt og gud… De er også materalister. Jesuittene er det som står bak kommunismen. Alle burde lære mer om Ignacio Loyola som slavebandt hele søramerika. Jesuittene ble bannlyst av kongene i Spania og Portugal.

Å ty til og true med vold er meget usivilisert og dyrisk(reptilsk). Det virker som du er oppslukt av hat og mørke Armin. På tide å la konspirasjonsteoriene ligge og heller fokusere på spirituell utvikling kanskje?

Jeg er glad for at vatikanet faktisk har tatt vare på mange viktige tekster gjennom en tid (2000 år) hvor fanatiske inntollerante selvgode grupper har brent og ødelagt det de kom over får å få monopol på kunnskap og makt.

Singoalla: Når man er på toppen av pyramiden og ser hele bildet er man opplyst, enten man er frimurer eller ikke. Guds øye mener jeg symboliserer noe á la det Akashiske biblotek, der alt som her skjedd blir lagret, ergo «øyet som ser alt».
FM er basert på Persiske, jødiske, greske og romerske mysterier, samlet under en paraply og bevart slik at den kunnskapen kan bli gitt til fremtidige søkende.

Personlig tror jeg vi mennesker er satt til verden får «putte» ånd i den ellers «døde» materien og forme den. Det er derfor vårt vakreste talent er å lage kunst i uendelig mange former. Vakker kunst er perfekt balanse mellom det feminine (materien) og det maskuline (intelektet), mannifistert av mennesket.

Jeg har ingen liste over OTO medlemmer. De holder det hemmelig. Om du lærer om hva de dyrker er det lett og spotte de. De «yngste» går gjerne bare i sort og har solbrilleglass i rare farger. Aleister Crowley er idolet dems. En mann totalt oppslukt av sine dyriske atributter og narkoman. Han var også agent for MI6.

Ved å balansere sine mentale Lucifer(maskulin) og Satan(feminin) kan man finne roen og bli produktiv tror jeg. Dette symboliseres i Davidstjernen.

Om du tar deg tid å ser gjennom bloggen «Club of Now» vil du kanskje få svar på mer av det du lurer på.

Norge har lenge savnet internasjonelt og tollerant frimureri. Jeg håper også dette kan innføres i landet igjen og at våpenhandlerne kan bli kastet ut av templet ut i forgården hvor de egentlig hører hjemme.

Ps. Batman er frimurer og frihetsforkjemper!

Laila Clark
Skribent
Svar til  Marius Tobiassen
13 år siden

«naturen er kaos… og mennesket har evne til å skape orden i den?» Hehehe. Hva snakker du om Marius? Mobiltelefoner? Monokulturer og GMO?Vatikanet og NATO tropper? Nei gitt, naturen er ikke kaos. Naturen er et selvregulerende fantastisk system. Menneskene du refererer til som ordensvakter har gjordt det stikk motsatte Marius. Håper ikke du trenger å tygge så lenge på denne……. Menneskene har plyndret og ødelagt naturens orden. Kom deg opp på fjellet og gå deg en langtur me telt ei ukes tid, før du skriver flere innlegg.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Marius Tobiassen
13 år siden

Armin: Mener å huske at du skrev en artikkel eller deler av en av dine artikler, var om hvordan en del frimurere ser ut til å jobbe på si som systematiske debunkere og du la inn linker som viste at de hadde frimurersymbolikk og annet i sine profiler som bekreftet dette, stemmer ikke det? Jeg har sett det samme bl a på Wikipedia, hvor folk som jobber systematisk med å redigere artikler ved å fjerne sannhet og sette inn stygge løgner og bakvaskelser for å mistenkeliggjøre gode personer som vi begge kjenner, har fått priser og hedersbevisninger i systemet i Wikipedia.. og de får utdelt stjerner som ser frimurer-aktige ut.. i profilene sine, stjerner som har ekkel mørk energi.. og noen av dem viser åpenlyst og skrytene frem sin frimurer-tilknytning i profilene sine. Har du fremdeles inntrykk av at frimurerne setter ut debunker-aktører? HVEM eier egentlig Wikipedia i dag? Noen som vet? Kunnskap og info til folket er alfa og omega.. det er det som det står om, egentlig.. folks oppfatninger..

Marius T: Ja, noen steder får vi det inntrykk som jeg skrev om ovenfor, om at frimurere også har oppdrag som slike aktører.. og viser frem at de er FM.

Det overrasket meg da jeg oppdaget det samme som Armin oppdaget og skrev om, fordi jeg vet kjenner Frimureriets historie og opphav som en bevarer av mysteriene og en viss gnostisk kjerne ja, samt kabbalah og persiske (babylonske/kaldeiske/sumerske) og kanskje også egyptiske mysterier? Har inntrykk av det..

Men det meste korrumperes med tiden og du skrev selv at frimureriet ble infiltrert og ødelagt på 1700 tallet, likevel fortsetter du etter det å skrive som om det ikke var slik, da blir jeg litt forvirret.. av det og annet i dine innlegg. Jeg setter pris på din deltagelse og kunnskap du deler som jeg ser at det er hold i, samtidig kommer dine innlegg blandet med ting som skurrer for meg, omtrent 50/50 som sagt.. det er ikke meningen man skal være enig om alt, men greit å vite hvor folk står liksom.. jeg vet at frimurere beskjeftiger seg med sin egen utvikling og foredling osv, men det er også et faktum vi har sett i praksis at det er svært mange dommere som bærer frimurer-ring og en del kameraderi osv har vist seg i praksis som er god grunn til å stille spørsmål ved.

Det du skriver om kunst var meget vakkert og innsiktsfullt, men det meste av kunst er egentlig forbudt i henhold til GT og egentlig også det andre kristne bud.. samme som gjør at muslimer og jøder ikke avbilder så mye i sin kunst, mer geometriske mønstre osv. Mens kristne ser ut til å bare gi F i forbudet..

Når du beskriver hvordan gjenkjenne OTO-aspiranter så høres det ut til at du beskriver ungdommer i -Black metal miljøet, de kler seg i svart og har Alestair Crowley som sitt forbilde.. Eller at du beskriver folk som er svært opptatt av Matrix filmene med Neo og Morpheus som forbilde..Får de utdelt de flerfargede solbrillene i OTO? Hva er årsaken til at de går med disse solbrillene, er det kun en mote, tilfeldig, eller har de noen funksjon i forhold til det de lærer?

Marius Tobiassen
Skribent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Han var ihvertfall en sosialistisk diktator og massemorder.
Hitler var også «anti-kommunist» Zionist, jesuitt, nasjonal sosialist og massemorder.

Ang. din FB er jo det fair enuff at du bestemmer selv hva og hvem du vil ha der.

Juri sitt foredrag er et av de dårligste jeg har vært på i den sjangeren desverre. Men jeg kan forstå at om man blir feil behandlet av noen som skjuler seg bak en maske som de kaller frimurer, er det lett å rette sitt sinne mot Frimurere generelt. Jeg tror bare det gjelder å heve seg over det. Selvom jeg har blitt ranet o.l. av utlendinger så har jeg jo mange ikke-norske venner her og. Jeg skjærer ikke alle over en kam, noe komunister gjerne gjør. Jeg syns tolleranse for forskjellige livssyn er viktig og ikke minst spennende. Jeg er ikke redd for det ukjente, men mange er det.

Han kunne heller ikke svare på spørsmålene jeg stilte han og vitaminene han solgte var syntetiske (giftige m.a.o).

http://clubofnow.wordpress.com/2010/07/05/rabbi-zionists-have-hijacked-the-jewish-religion/

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
13 år siden

Problemet med Icke er at han later som om han låner idéer og tanker fra Sitchin, men Sitchin har i sine 13 bøker aldri nevnt reptiler eller menneskereptiler eller ET-reptiler med et eneste ord. Så da har Icke bare verdens mest mindcontrolled-fuckedup kvinne igjen å basere seg på, Arizona Wilder.

Marius Tobiassen
Skribent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

Marius Tobiassen
Skribent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

Icke ser ut som reptilene fra 80-talls versjonen av V. Lol

GoodVibe
GoodVibe
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

Det var da raskt og dømmende! Hva om Sitchin er en shape-shifter (som det påstås fra flere hold), da vil han selvfølgelig vite om mye, men ikke avsløre seg selv…det er også en teori. Og det skal nevnes at Icke har langt mer enn Arizona Wilder sitt vitnemål å basere seg på.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  GoodVibe
13 år siden

Og hvem er de andre kildene? Denne zulu-medisinmannen bekrefter eksistensen av zetaene, men zetaene har heller ingenting med reptiler å gjøre.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

Og om de hadde det ville de da ha informert oss om det? Hva sier Zulu-medisinmannen om den saken da?

GoodVibe
GoodVibe
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

Icke har kildehenvisning i alle sine verk. Har du lest noen av dem?

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

Credo Mutwa er nevnt helt til slutt i min artikkel:
http://www.rolfkenneth.no/ET-V_Zeta.html

Jeg tror ikke Icke har så mange kilder til støtte for sin SPESIFIKKE reptilteori.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

Enhver selvstendig tenkende person har sine egne spesifikke tanker og slutninger.. også Icke og det bør finnes like mange meninger og oppfarninger som det finnes mennesker, om alle tenkte selvstendig..

Det er temmelig treffende ting i Bibelen og slikt da.. om de falne englene som fikk barn med menneskenes døtre.. om djevelen/dragen som ble kastet ned på jorden.. dvs inkarnert.. Mange dyr i menneskeham.. er Jesu ord i Thomasevangeliet. Ugresset har også lov til å være blant dere, inntil innhøstningen, da skal klinten skilles fra hveten, bukkene fra fårene, osv osv, lysets og mørkets sønner i Dødehavsrullene.. Jesus sier rett ut at en av disiplene er en djevel.. (Juda) og at jødene har djevelen til far.. alt dette, vitner om at menneskene og deres sjeler er alt annet enn ensartet invendig..

Barnesangen som ramser opp at hudfargen er forskjellig men det er utenpå, og inni er vi like.. er dermed ikke i tråd med dette og dermed ikke troverdig.

ubu
ubu
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

virker på meg som Icke baserer seg endel på egne erfaringer med verden. Husker han fortalte om oppvåkningen sin. Da var det stemmer i hodet, syner osv. -Han fikk en misjon fra oven lissom.

…men jeg har ingen anelse om hvordan jeg skal kunne bekrefte eller avkrefte reptilteorien, anser den derfor mest som en kuriositet, inntil også jeg evnt blir en mystiker.

Jeg har lurt litt på dette valget Norge hadde etter frigjøringa fra Sverige. Vi valgte monarki fremfor republikk, og fikk dermed goodwill fra de andre monarkiene.
-synes lissom det virka som en fornuftig avgjørelse. -politisk sett fungerte det faktisk slik på den tiden. Symbolverden var mye mer avgjørende.

Michelle
Skribent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

Det mener det var UFO-kontakt-person Barbara Marciniak som først fortalte Icke at han skulle vekke hele verden med reptilhistoriene. Men de fleste som forteller om at de har jobbet med militære og undergrunnsbaser i dag forteller vel også om aliens og reptiler og demoner inovolverte på toppen? Val Valerian skrev jo den første Matrix-boken på 80-tallet, som inneholder enorme mengder secret military stuff! Jeg tror mer og mer kommer frem på grunn av internett også nå, at det er lettere å finne frem til informasjon og ting må ikke gå igjennom media eller et forlag eller offentlige bibliotek lengre. Det er mye svada også selvsagt på internett, men uansett så er det alltid sunt å få vite hva folk mener og lettere kunne velge fritt mellom flere ulike virkelighetsoppfatninger selv som man vil tro på. Selv tror jeg at det er en sterk sammenheng mellom vampyrer og reptiler og demoner. Og vampyrhistoriene er jo massive. Det som er interessant er hvordan Johannes Åpenbaring forteller om dyrets tall 666 og at mange skal få det på pannen og armen og ingen kan kjøpe og selge uten det. At det er Anti-Christ, men at få klarer å se at Anti-Christ er dyret, og samtidig skriver jo Bibelen at det er et menneskes tall (shapeshifter?), for den som har forstand må regne ut talle for dyret. Og dyret skal stige opp av avgrunnen (underjordisk militærbase?) og at det er en drake osv. Og at ennå et dyr blir gitt makt over jorden. Jeg tror mye av Biblene er veldig mind-control, jeg tror «Gud» er bare kjærlighet og har ingenting med gamletestamentet å gjøre siden der fremstår Gud som en straffer osv og oppfordrer til drap of ofringer av dyr og mennesker til Gud, noe jeg er 100% overbevist om at kjærligheten aldri ville gjort, det er helt feil. Men interessant ja hvordan Johannes Åpenbaring advarer mot å motta dyrets merke/ RFiD/ micro-chip/ Barcode666. Og med tanke på at Vati-Can betyr Gudommelig/Profetisk-Reptil/Drake, så kan en begynne å lure på hva som egentlig foregår i verden..

UFO-kontakt-person Channie♡West sier at mye av bibelen er skrevet for å kontrollere oss og mye er fjernet fra hva som hendte, som UFOer osv, men at visse ting i Joahnnes Åpenbaring stemmer, sånn som at det skal bli en helt ny jord nå snart! Uansett, om jeg ikke hørte på White Time Healing og Channie West som jeg elsker, hun er bare kjærlighet, så ville jeg hørt på Reiki-healing/ Zen♡buddhismen!

Jeg tror at advaringene i Johannes Åpenbaring har med det at om man vil følge dyret ned i avgrunnen (underjordisk militærbase) og tilber dyret (satanistiske ritualer) så kan man gå glipp av å gå opp på den nye jorden nå, og mister alt, og dyret/draken/slangen skal visst få enda 1000 år å herske på jorden etter dette..

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Dette begynner å ligne Ringenes Herre. Vi kjemper imot Øyet, som ser alt. Det var 9 Konger som mottar hver sin ring, som blir slaver av øyet. De ni er England, Sverige, Norge, Danmark, Nederland, Spania, samt Island, Frankrike og Portugal (som hadde kongelige). Saromann er USA, som bygger groteske hærer. Og så får vi hjelp fra gamle trær, entene :-)

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
13 år siden

Merkelig at dette kom opp nå. Var selv i parken forrige helg og satt rett på benken ved siden av statuen der damen blir angrepet av en reptil. Vi ble sittende å kommentere statuen, for vi hadde ikke lagt merke til dette tidligere.

Så da jeg kom hjem så jeg på et kart over Vigelandsparken. Stiene virker ikke lagt tilfeldig, men nå er dette en kunstpark, så noe annet skulle også tatt seg ut. Men det er et eller annet kjent med formasjonen på stiene. Dette må jeg undersøke.

For moroskyld forlengte jeg linjene fra de stiene som hadde krysset hverandre (hvis parken hadde vært større) utenfor kartet. Jeg skal sjekke begge punktene i morgen. Det ene, diagonalt sydover, med tre linjer, vil krysse hverandre på SAMME punkt i Odinsgate. Odin?

For ørvig ble anlegget avsluttet etter hans død, så stiene kan selvfølgelig ha blitt tegnet etterpå.

Michelle
Skribent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Gurimalla, det her er jo helt sinnsykt det som kommer fram, Vigeland parken er en Reptilpark, gurimalla!!!! Og underjordisk port, så utrolig spennende!!!! Følger jo på rekke og rad, mye av Norge blir mer og mer avslørt, Afghanistan-krigen, HAARP i Tromsø, Nobelprisen, NATO, illuminati-symbol på selveste 1000-lappen, Chemtrails, Vaksine-hysteri, hemmelig medlemskap i EU, fullt av frimurerlosjer i hele landet, datalagringsdirektiv, «terror»pågripelser etter rustfjerningsbestillinger, oljefond som ikke ligner grisen mens andre fattige land ikke har rent vann selv om Norge lett kunne forsynt hele verden.. Gurimalla!!!!

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

nå kom jeg akkurat til å tenke på at lucifer/ satan som satanistene osv tilber, er jo en shapeshifter, det er jo både et dyr og menneske, dyrehode og menneskekropp..

Zkep
Zkep
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Kjære lille søte MIchelle. Viegelandsparken er ikke en reptilpark. Det finnes èn skulptur av en øgle i Parken, «Pike og øgle» og den ble satt opp utenfor parkens hovedakser lenge etter Viegelands død. Resten av skulpturene i parken er en beskrivelse av livets ulike faser fra unnfangelse til død – og det som måtte komme etter det. Jeg er enig i at man kan like eller ikke like formspråket Viegeland brukte, men tematikken er universell og humanistisk.

Den som går inn i Viegelandsparken og ser en reptilpark har så smale briller at alt man ser på får form av en strek. Som jo selvfølgelig kan minne litt om en slange.

At det finnes en underjordisk port til noe under parken er helt kokos og hvilken beskyttet familie Armin henviser til er ikke helt klart. En hel familie? :)

Zkep
Zkep
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Viegeland er ikke et dekknavn. et dekknavn er et navn man tar for å skjule sin egentlige identitet. Familien Viegeland skiftet navn og det var ikke en hemmelighet.

I litteraturen skriver forfattere iblant under pseudonymer. Ikke nødvendigvis for å skrive hemmelige ting, men på grunn av egen psyke, utforskning innen nye uttrykk (dersom de allerede er kjent innen en sjanger) eller det kan være sosiale forhold som gjør det gunstig å skrive under en annen identitet. Karen Blixen skrev jo som Isaac Dinesen, et mannsnavn og hennes eget pikenavn, og J.K Rawling som jo skrev bøkene om Harry Potter, sendte inn det første manuskriptet med initialene sine istede for fullt navn, fordi hun antok at redaksjonen i forlagene ville anta at hun var en mann.

Hvem var Gustav Viegeland spør du. Gustav Viegeland var en kunstner, og gikk ikke med hette eller spiss hatt…

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Zkep
13 år siden

Zkep sier: Viegeland er ikke et dekknavn. et dekknavn er et navn man tar for å skjule sin egentlige identitet. Familien Viegeland skiftet navn og det var ikke en hemmelighet.

OK, om du vet dette kan du kanskje fortelle oss hva de het før Viegeland, og hvorfor de skiftet navn?

Zkep
Zkep
Abonnent
Svar til  Zkep
13 år siden


Ok her er historien: Familien het opprinnelig Thorsen (far) og Aanensdatter (mor) Gustav Viegeland var døpt Adolf Gustav Thorsen. De var fra Mandal i Austagder. på slutten av 1800-tallet var det ikke så uvanelig å skifte etternavn/slektsnavn. Da Gustav flyttet til Kristiania for å etablere seg som ung kunstner kunne navnet Thorsen virke noe bondsk og vanlig, og dermed skiftet han navn. Det finnes en rekke familier som gjorde det samme på den tiden…. Knut Hamsun het egentlig Knut Pedersen. Kunstneren Peder Balke var døpt Peder Andersen…etc. Det var en trend å skaffe seg noe mer «sjelfulle» eller kontinentale etternavn, på samme måte som navnetrendene endrer seg selv i våre dager… :)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Zkep
13 år siden

Zkep: Takk for disse opplysningene om både Viegeland og andre navn.

Zkep
Zkep
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
13 år siden

Ehh..du må prøve igjen. Print ut et bilde fra Google Earth, eller et annent kart – tegn opp alle stier i retning Odins gate…to og to linjer treffer hverandre på diverse steder hist og pist. Tre streker sammenfaller overhode ikke i ett punkt….

Og selvfølgelig er det en struktur i en park, på samme måte som det er geometri i huset du bor i…

Ursus
Ursus
Abonnent
13 år siden

Skulle egentlig poste noe annet, gidder knapt å prøve å poste her lengre, man logger inn uten å kunne poste etc. Tror WP’en deres er litt lunefull :)

Sjekk ut Freemans Perspective. Her kan du se litt av samme ulla fra Nashville:

http://www.youtube.com/watch?v=y8idgrrqv-s

GoodVibe
GoodVibe
Abonnent
13 år siden

@Balle Clorin; Du skrev; «I filmens begynnelse er det to dører. Kan ikke se noen nøkkelhull. Merkelig.»
-Det ER nøkkelhull der, men de er skjult bak en av de runde «prikkene» på døren som må skyves til side. Det er de 2 små porthusene på hver side av hovedinngangen.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  GoodVibe
13 år siden

OK. Takk. :-)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Det er blitt slengt ut en del kommentarer her som jeg har landet på at ikke er til meg men var litt usikker så jeg klargjør i full fart at jeg ikke er forhekset, heller ikke har jeg noensinne vært ruset eller full på noe som helst, annet enn sjelereiser med sjaman-trommer om slikt kan telle. Jeg har lest en del av David Icke, bare klarerer dette i tilfelle noe av det var til meg, fordi det stod slik i forhold til mine kommentarer at det kunne se ut som det var.

Veldig greit om man skriver hvem man kommenterer og henvender seg til for når dette ikke gjøres og kommentarer legges innimellom osv er det mange ganger svært uklart. Det som rangeres som ekte kunst, det er der hvor kunstneren virkelig har ment noe med det han gjør og hvor det er fullt av budskaper.. det er derfor riktig av Armin og andre å forsøke å forstå og tolke dette, kunstneren ønsket nok det, bli tatt på alvor, mens noen av dagens kunstnere ikke har noen mening med det de gjør eller mener at det er opp til hver enkelt å tolke. Salvador Dali mente at hans kunst var så genial at ingen kunne forstå den helt og fullt, heller ikke han selv..

Armin: Hvilken Bibel er skrevet av Albert Pike? De eneste som nevner dette navnet Pike er en viss type kristne eller de som sluker rått deres propaganda hvor de sverter og håner bl a Kabbalah, frimurere og en del annet i samme dragsuget, og de fremhever sin egen fundamentalistiske tolkning av dagens norske eller engelskspråklige Bibel som Guds ord.. de har ikke engang nok kunnskap og innsikt til å forstå at de skyter seg selv i foten med de fleste av sine egne påstander. Dette har jeg forklart før, og kan ikke gjenta her. Men at Albert Pike skal ha skrevet noen Bibel, det bør du utdype og dokumentere, Armin!

Du gjør lurt av å se litt på kildene for en del slik info, den er som regel erke-protestantisk fundamentalistisk grensende til det sekteriske, men står langt langt langt fra den tradisjon, setting og forståelse Jesus hadde..

Jesus var faktisk ikke Lutheraner og heller ikke var ha fra Sarons dal eller bedehusene i Flekkefjord.. derfor sa han også i Bibelen at han ville ta avstand fra de fleste som kaller seg kristne og bruker hans navn i dag. Det er ikke den reelle Jesus de følger men en falsk figur konstruert av den falne kirken. Dette kommer også klart frem i Bibelen og enda klarere i Peters apokalypse som er veldig kort og anbefales på det sterkeste.

Utrolig sterk og klargjørende ord fra en av bøkene kirken ikke ville ha:

http://www.gnosis.org/naghamm/apopet.html

Om gangene veiene og geometrien ble laget til etter Vigelands død, er det vesentlig og da har ikke han noe med det med mindre han bestemte og tegnet det før han døde? Det ville vært sannsynlig når det var hans park? Geometri i parker er vanlig og behøver ikke være mistenkelig, men det er lov å tenke høyt og spørre.

Om det er slik at det mangler noen kilder her, i følge Rolf Kenneth, så er artikkelen etter min mening i dette tilfelle sterkere jo ferre andre kilder som er brukt.. dette er konstruktivt nytt blikk på kjente ting, slik at man med et åpent og ikke forutintatt sinn, forhåpentlig kan forstå mer..

Burde vært flere slike artikler hvor man legger ut sine observasjoner og tanker og ber folket og leserne bidra med sitt, heller enn å sitte å servere og drøvtygge ting som kommer fra andre personer og kilder..

Marius T: Av det du sier er omtrent 50 % veldig riktig og fornuftig og resten litt mer skurrende i mine ører. Høres ut som du har bakgrunn i ordenslivet, bår det an å spørre i hvilken tradisjon/retning? Om du ikke kan eller vil svare er det forståelig. Hva er symbolet på bildet bak deg igjen? Ligner et beskyttende tegn jeg har på en amulett som er kopi fra Tempelridderne..

Det er helt korrekt at kunstnere gjennom alle tider også tilbake til de tider hvor begrepet kunst og kunstnere ikke fantes, og de var håndverkere, så har de fremstilt kampen mellom det gode og det onde, lys og mørke, drager, prinsesser og helter..dette finnes også i myter, legender, arketyper, litteratur, fiction og film. Og selvsagt i malerier og skulpturer, fra alle tidsaldere, det er riktig, det har jeg studert og sett med selvsyn gjennom mange år.

Det New agy synet og propagandaen fantes ikke den gang. De skildret tingene som de var, godt og ondt.. lys og mørke.. ikke bare lys og kjærlighet i glansbilder og ord og handlinger som gjerne viser noe helt annet, som i dag.

I kirkene var det både drager, djevler og demoner.. i ornamentene og maleriene og man malte gjerne helvete med utspekulerte djevler og demoner på den ene siden, ondskapen og det gode og englene, Jesus, Maria osv på den andre siden. Alle gamle katedraler osv er fulle av demoner og drager på utsiden som skulle skremme vekk de onde kreftene på samme måte som de stygge stein-monstrene de hadde i Kina og som brukes innen Feng Shui, de skal være utenfor boligen og ikke inni. Dette er realisme, advarsler og skremsler, ikke noe de dyrket!

De mest berømte og kuuleste jeg kjenner til av slike figurer der de helt utrolige Gargoyles i tårnene på Notre Dame katedralen i Paris.. ta en titt på noen av dem her:

http://weburbanist.com/wp-content/uploads/2009/11/Gargoyles_5c.jpg

http://www.yogadawg.com/images/yogadawg_church.jpg

http://weburbanist.com/wp-content/uploads/2009/11/Gargoyles_5c.jpg

http://www.freakingnews.com/Notre-Dame-Paris-Pictures-56335.asp

Du sier: Frimureriets største fiender er relgiøse fanatikere. Opprør og kaos er det motsatte av hva ordenslivet står for, vennskap på tvers av landegrenser og kulturer osv… dette ser jeg også, det er helt korrekt.

Frimureriet ble jo også opprinnelig stiftet under dekke av å kalle seg frie murere for å kunne bevare og dyrke et annet syn på tingene enn den religiøse fanatismen som rådet da.. de oppstod pga den og det er de som fråder mot dem den dag i dag. MEN.. det er ikke dermed sagt at jeg ukritisk til frimurereiet. Det er gode mennesker der ja, som driver med selvutvikling, kabbalah og annet. De driver ikke med noe av det propagandaen sier på de nivåene de fleste er på. Det vet jeg. Men om de konspirerer eller gjør andre ting høyere opp eller på bakrommene eller andre steder, det kan det se ut som og så bruker de gode mennesker og hensikter som dekke..
Everything is upside down.. og alt korrumperes underveis også frimureriet..
Det er viktig å ha et nyansert syn, bare sort hvitt er sjelden korrekt..

GoodVibe
GoodVibe
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

; om du mente meg, så var min kommentar rettet til Rolf Kenneth, da jeg lurte på om han selv hadde lest noe av Icke sine bøker. Det virket ikke sånn utifra kommentaren hans.

Oriental13
Oriental13
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Det er ikke noen bibel nei, ukorrekt og unøyaktig info som bare er basert på hearsay (rykter), som så mye annet. Hvordan kvalitetssikrer du infoen du baserer deg på egentlig?

Cuttingedge og andre kristne sider f.eks. trenger jo faktisk litt kritisk tenkning til sine egne standpunkter.

Vet du ikke at i grunnen så står europeisk frimureri over amerikansk. Hvorfor skulle man som europeer følge noe som helst fra over dammen som sin ledestjerne. I losjene brukes vanligvis bibler som den hellige bok om ikke det er brødre av andre religioner som skal delta (man kan bruke alle hellige bøker inkl. hinduistiske f.eks. i universalt frimureri) og Morals and Dogma hører man mer om fra nettet enn fra andre frimurere såvidt jeg vet.

Oriental13
Oriental13
Abonnent
Svar til  Oriental13
13 år siden

(Med å si at europeisk frimureri står over amerikansk, mener jeg ikke i noen medlemmer/brødres individuelle verdi, men mer av åpenbare historiske grunner som at mye av frimureriets historie fant sted i Europa)

gmsc
gmsc
Abonnent
13 år siden

Er det noen som faktisk har vært inne i den porten som går under jorden eller har sikre kilder og kan fortelle hva som er der? Gjerne anonymt.

Forøvrig så er det tuneller under Oslo sentrum i flere plan også, og en del hemmelige rom som få har tilgang til. Det kan godt være noen etasjer under vigelandsparken også.

det er nok ikke forundrende om noe av det har eller fortsatt blir brukt til å utføre sataniske ritualer eller magi med tanke på Europas historie. Ellers kan det bare være avstengte rom hvor slikt ble utført tidligere og som man ikke ønsker att folket skal få vite om.

Det trenger ikke være det, for ritualer kan ha vært utført i selve parken også i gamle dager.

Askeladden
Askeladden
Abonnent
13 år siden

Legg merke til slangen rundt benet til Eva på denne statuen fra Nidarosdomen.

http://farm4.static.flickr.com/3507/3464503419_287f06259d.jpg

Åpenbaringen 20:2, Han grep dragen, den gamle slangen, som er djevelen og Satan, og bandt ham for tusen år.

Michelle
Skribent
Svar til  Askeladden
13 år siden

Takk for påminnelsen, jeg har også sett at det er små drakehoder iallefall rundt på baksiden av Nidarosdomen, der mot gravplassen, tankte ikke på at det var reptiler da eller at det var draker faktisk før nå, skal de beskytte mot andre draker, eller skal de fjerne gode energier? Jeg trodde bare da at det skulle symbolisere det onde eller noe, men hvorfor plassere det på kirken. Og er det ikke drakehoder også på de norkse vikingeskipene! Jeg har også hørt at mormoner-kirken i USA er sterkt satanist-styrt, og dette er helt sykt, men Treee på YouTube har nyligen lagt ut bilde av en spesiell Dracula/ vampyr som er i forbindelse med satanismen, og når jeg skulle søke «mormon + church + satanic», så fikk jeg faktisk opp bildet av han Dracula, han skal visst ha startet Mormoner-kirken, scroll litt ned på siden:
http://www.wiolawapress.com/2shapeshi.htm

Marius Tobiassen
Skribent
13 år siden

Toppen av schitzofreni: å gå på reggae konnsert med palestinaskjerf! lol

Engelske (og Tyske) Zionister laget staten Israel. Noen zionister er frimurere, men ikke alle frimurere er zionister. Å si at alle frimurere er ond eller dumme, er som å si at alle innvandrere og folk i Norge er imbesile tullinger…

Illuminati er heller ikke det samme som frimurerordnen selv om Illuminati eksisterer dels inne i frimureriet, men det samme gjør jo rosenkreutz og theosfene og massevis av andre mysterieskoler og stilarter.

Haile Selassie var i Norge og slo Kong Olav til Ridder i sin orden. Haile Selassie er ikke så respektert og viktig for ekte rastafarier som massemedia har innbilt mange sauer. Noen sier faktisk han ikke representere noe i det hele tatt og bare har tatt til seg titelen at han ikke er noen konge over noen rastaer. INI kan styre seg selv vøtt. Overstand??

YHVH er det samme som den egyptiske guden Anubis, guden som skapte lover og moral. Han er også trofast som en hund, men hunden er et møkkette dyr sier noen i følge sin relgion.

Her gjelder det virkelig i å holde tunga rett i munnen…

Å gå på et foredrag eller lese en Icke bok er ikke det samme som å gjøre research selv! Langt i fra.

Mye tull, synsing og uberettiget hat i denne tråden . Synd at en så viktig ting som NS skal bli ødelagt på denne måten.

Lefor
Lefor
Abonnent
Svar til  Marius Tobiassen
12 år siden

On the paths of the soul

Oppmerksomhetssøken er svakhet dominus kontrollerer indidet gjennom. Dypt sikkert…

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

ja, Gurimalla er visst bare fornavnet Michelle,
jo mer vi graver og får vite, jo mer gruoppvekkende blir det,
men ingen av oss har vært bleikinger og backet ut. Det gjelder også mange andre her på NS da, men skremmende å se hvor mange bleikinger det er ellers, blekansikter.. som blir bleke om nebbet, lukker øynene og vil ikke vite..

Når det gjelder krefter kanaliserte og andre, så sier Bibelen at Satan selv kan fremstå som en lysets engel.. Lucifer er falsk forvirrelsens lys, forførende sådant, Satan er en mørkere kraft, krig, vold, sadisme, ondskap og monotone gjentagelser, mekanikk og elektronikk. Lucifer.. går mer på det forførerisk, lystbetonte og til og med over i det seksuelle. Det er ikke lett å skille klinten fra hveten, når selv Satan kan fremstå som en lysets engel. I dag florerer mind control, men den er på høyeste nivå sammenbundet med mørke onde og demoniske krefter, sort magi og slik styggedom..
Lys kan være mørke og i mørke kan finnes lys.. jobben vår er å skille, se og forstå hva som er ekte, skjelne og velge rett.. Det kan være slik det feminine gudommelige falt.. ikke alt men noe av det.. det som Eva er symbolet på. Noe skulle forene seg med faderens lys og der var lyset falsk, noe annet..

Armin: Vigeland DEKKNAVN??!! Mener du kunstnernavn? pseudonym eller mener du at han eller familien skiftet navn? I så fall ligner det noe.. var hans familie helt norsk? Hva slags bakgrunn hadde de? Pietist er kristent, men det kan være dekke det også. Planlagt før han var født? Hva mener du? mener du åndelig sett eller bokstavelig og materielt sett?

Ang Pike og Morals and dogma eller hva det heter som dagns pietistiske kristne refererer til, så er det ingen andre som bryr seg noe om denne Pike og denne boka etter hva jeg forstår. Ingen i esoteriske kretser som jeg har hørt om eller vært borti, om man konfronterer frimurere med dette har de ikke noe nært forhold til han de heller, tror ikke han har tilnærmelsesvis en slik autoritet som man tror og påstår i en del kristne miljøer. Glem ikke at det å være kristen er en betingelse for å bli frimurer! Glem ikke at de faktisk er kristne og det er fullt av prester der, uten problemer.. gode prester også. Det er en frimurer og kabbalist som har fortalt meg at navnet Lucifer betyr villfarelsens tåke-lys eller noe slikt, men at det ble feiloversatt og dermed var det mange som tok ham for å være en lysbærer istedet. Det er pga en feil-oversettelse. Altså FEIL og en frimurer fortalte meg altså dette.. de dyrker ikke Lucifer der, det er misforstått propaganda. Det må være høyere opp eller på bakrommene eller i en annen klan enn den offisielle losjen i så fall. En mørk losje akkurat som noen mener det finnes en svart pave?

Når det gjelder dette som du beklaget, så var det like mye jeg som misforstod. Ordet Bibel kan brukes om noens hellige bok eller som slang om en eller annen bok de følger.. ut fra den betydningen ordla du deg rett, men jeg trodde du mente den andre betydningen. Begge muligheter lå der, takk for oppklaringen.

Når det gjelder de skapninger som har en klove og en fot, så kalles de i den arabiske verden for djiner.. og Koranen og andre kilder lærer dere mye om disse.. de kan til og med være tjenere? De var tjenere for Kong Salomo da han bygde tempelet, i følge Bibelen og da Dronningen av Saba kom på besøk, fikk han henne til å måtte vasse over noe vann, slik at han kunne sjekke om begge hennes ben var menneskelige..
Var ikke de litt spennende å høre søte Michelle? De hadde jo en kjærlighetshistorie de to som antagelig førte til et barn og at Paktens ark kanskje kan være i Etiopia i dag, Dronningen av Saba sitt land..:-)

Fortell oss gjerne litt om djinner, dere som har en bakgrunn om vet mer om dem enn vi gjør her i Norge.. det er vel synonymt med demoner her på et vis.
MEN ordet demon, var i utgangspunktet positivt, som engler, men ble snudd opp ned av kirken som ville sværte de som hadde kontakt med gode vesner..
Ordet i dag refererer til onde vesner, men opprinnelig refererte ordet til gode.
Derfor sa de at djevelen har horn også, for de skulle utrydde dyrkelsen av en konkurrerende fruktbarhetsgud som hadde det. Mye ble snudd opp ned, gjennom mange mange århundrer, ikke rart at det ikke er lett å forstå sammenhengene og få alle brikkene på plass i dag…

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

♡TAKK♡

T
T
Forfatter
13 år siden

Fin reportasje. De reptilene er som Jesuittene, sniker seg inn overalt.

Det er de som kontrollerer verden som lager slike statuer, våkn opp! Til ekspempel, hvorfor henger Jesus som visstnok var en god mann på et kors til spott å spe i hver en kirke? Gir dette gode vibrasjoner?

Starter med et skummelt klipp: http://www.youtube.com/watch?v=klxKA7TRDaA som kanskje leder til denne: http://www.youtube.com/watch?v=v-ks_BNMhHM Og her er øynene til en fyr som blir helt svarte mens han prater: Desverre, det klippet var fjernet fra youtube, noe som er blitt veldig vanlig etter google kjøpte dem.

evt søk: http://www.youtube.com/results?search_query=news+reporter+shapeshifting&aq=0sx For mer info om tema må man dykke i historiearkivene for å finne Intel om reptiler, flere researchere har gjort nettop dette. Ikke fall i den fellen om at David Icke er den eneste kilden på dette, nå har vi jo Vigelands parken som fellende bevis ogs¨å..

James Bartley har i samarbeid med to andre leger intervjuet flere bortførte å hjulpet dem gjennom traumer osv. I et foredrag han holder så snakker han om reptiler, mindcontrol…; http://video.google.com/videoplay?docid=-306990562979011400#

Stewart Swerdlow kommer også med god informasjon; http://www.youtube.com/results?search_query=stewart+swerdlow+reptilians&aq=0

Her er et intervju som visstnok skal være genuint, hvis objekt er en reptil kvinne fra undergrunnen i Sverige; http://www.luisprada.com/Protected/the_lacerta_files.htm

Til slutt vil jeg anbefale en film som en venn på facebook postet i går, den er totalt motsatt av alt det andre jeg har postet i denne kommentaren :) Den vil overraske deg, den vil glede deg: Really rare awakening movie now available in English, The Green Beautiful; http://www.youtube.com/watch?v=C5CmMm_SRpM

Michelle
Skribent
Svar til  T
13 år siden

Ja kjempegodt poeng, omg, Jesus henger jo der for å bli evig ofret for de, vi trenger ikke å se at han henger spikret på et kors med blod, han er jo ferdig med å henge på korset (uanset om han faktisk gjorde det på den måten eller ikke), hvofor nagler de han fortsatt til korset????

trackback
13 år siden

[…] Les mer om dette i Nyhetsspeilets artikkel om reptilene i Vigelandsparken. […]

Christian Paaske
Skribent
13 år siden

Reptilagendaen er heftige saker. Det er imidlertid langt større ting på gang enn Vigelandsparken. Det foregår foran nesen på hver eneste nordmann flere ganger om dagen. Hver eneste norske pengeseddel er preget med en drage, og enda mer heftig, hvert eneste norske pass. Sjekk side 2 i passet ditt.
Mer om dette i denne artikkelen, som av merkelige grunner er blitt refusert av Nyhetsspeilets redaksjon:
http://christianpaaske.wordpress.com/2010/04/07/dyrets-merke-i-hverdagen

GoodVibe
GoodVibe
Abonnent
Svar til  Christian Paaske
13 år siden

Retil-løven som er på riksvåpenet er det nok endel som har merket seg. At vi også preger pass og penger med disse temaene tenker jeg de fleste ser på som en kulturmessig «viking arv», men for meg og flere med, stiller det seg nok i et annet lys, gitt informasjonen man har tilgang på. Flott reportasje forresten Christian. Det bør da være mulig å legge den ut som reportasje på ns også. Stavkirker rundt om i landet er også fulle av reptilsymboler, man kunne hatt en norge-rundt-reportasje på dette temaet…

Michelle
Skribent
Svar til  Christian Paaske
13 år siden

Evig takk for kjempesmarte observasjoner og for at du deler dette min venn♡ Dette passer jo fint inn for illuminati´s grusomme agende som skal samle pass/ iD-chip og alle bankkort/ iD-chip og førerkort/ iD-chip og Barcodes666/ matvarepriser til en felles enhet: DYRETS MERKE OG TALL!!!!!!! Den som ikke kan se sammenhengen må vel mildt sagt være hjernevasket og under konstant mind-contro!!!!!!! Vi blir gjort til forsøksdyr og lab-rotter, ingen frihet, bare overvåkning, kontroll og ødeleggelser, hvorfor? Jo fordi kjærlighet er frihet og giverglede uten å kreve penger, derfor er illuminati representert ved motpolen, men det er ikke en motpol egentli, fordi den er ond og styrt av demoner som bare vil lage grusomheter, jelous haters får vil mildt sagt kalle de, men jeg tror demonene er slags energiern som ikke forstår, altså noe skjedde feil i skapelsen og kom en annen vei mer og mer bort fra lysets kjærlighet, men det er på tide at de også finner veien tilbake nå og klarer å slutte med sine mørke ritualer osv!!!!

humanliber
humanliber
Abonnent
13 år siden

Tenk at jeg har gått i denne parken siden jeg var fem år uten å se reptilene på pidestallene? Helt utrolig. Tydelig at Matrix har holdt hodet mitt kun vendt mot menneskestatuene. Jeg har alltid likt «sinnataggen» Har nok ubevisst og bevisst alltid lurt på hvorfor han er så sinna. Minnet meg om da jeg var liten. Skulle alltid bort å se på «Sinnataggen»
Ja, det finnes ganger under Frognerparken og byen forøvrig. Jeg har vært inne på Stortinget og der er gangene merket med skilt, slik at man ikke skal gå seg bort der nede. Jeg har selv vandret rundt der nede og kom opp langt nede i Tollbugata. Kilder på Stortinget hevder at gangene går under hele byen. Dette var flott i forbindelse med krigens dager og grei evakueringsvei for våre «ledere» Det er nok bare et skue for oss mennesker at regjeringen kjører sorte biler opp til Statsråd på Slottet. De kan sikkert gå i sine underjordiske ganger.
Jeg ser også at dere har nevnt det gamle testamentet i bibelen. Noen hevder hele gamletestamentet er en beskrivelse om hvordan vi ikke skal te oss. Den opprinnelige og ekte bibelen er nye testamentet. Den gamle delen hyller vold. Dette blir i hvertfall sitert på:
http://www.riksavisen.no/?p=225
Hverken ekte jøder eller ekte kristne orker å bo i Israel i dag. De har flyttet for lenge siden. Vårt land har hatt artikler om dette tidligere. Ekte troende støtter ikke vold uansett religion. Jesus kom fra en annen planet for å prøve å informere oss om hvordan verden egentlig fungerer, men sterkere og ondere makter stoppet ham. Dette er i hvertfall min mening og kanskje det forklarer hvorfor han kunne gå på vannet og heale både levende og døde. Han var nok høyt oppe i dimensjonene og tok med seg sin gave ned på 3dje nivå.
Nå er vi mange som prøver å forstå hvordan alt fungerer og flere våkner. Jeg prøver å påvirke folk rundt meg hele tiden til å se hvordan verden virkelig er. På den måten kan vi alle muligens få flere til å våkne. Så blir det opp til hver enkelt om de vil fortsette å være på 3dje nivå eller om de vil stige opp til et mer harmonisk og godt sted. (L)

Michelle
Skribent
Svar til  humanliber
13 år siden

Grunnen til at media ikke har skrevet om dette, er jo for det første er det helt skrekkelig grusomt provoserende å tenke på at vi har en reptilpark som forherliger ofringer midt i hovedstaden som alle tror er noe positivt, og for det andre liker de best å kontrollere og styre oss via underbevisstheten, det er kjent brukt hypnose/ mind-control teknikk, akkurat som å snakke baklengs osv, hjernen klarer å oppfatte det, du tar det med inn i dine beslutninger og drømmer uten at du er klar over at det påvirker det, vist du ikke er observang da!

Jeg har nå blitt overbevist om at iallefall disse religiøse samfunn er under mind-control/ hypnose av demoner/vampyrer/reptiler/satanisme:

1. Frimurerier (iklusive mange ulike retniger og sekter) – bekreftet av frimurermester Aleister Crowley som startet satanistirken og skryter av ofringer av barn i ritualer i sine bøker, og dessuten historier fra avhoppere selvsagt! Bare å se på ritualene de har så skjønner du at det er SYKT Og at Dronning Elizabeth er overhode, at hennes mann er frimurer og at Prins Charles er den Kronprinsen og over frimurerne er skikkelig skummelt, også med tanke på alle de gamle slottene de bor i og ritualene de holder på med..
2. Vati-Can – vati = profet/gudommelig og can = serpent/drake/slange
Dessuten eier de mesteparten av internasjonale selskaper som forgifter verden!
3. Scull and Bones – SYKT rituale filmet med skjult kamera
4. Scientologikirken – BEViST at Aleister Crowley stod bak som lærermester!
5. Mormonerkirken – startet av en ekte vampyr/shapeshifter som kalte seg Dracula

Hva er felles? Jo de bruker bibelen alle sammen, omg, dette er nifst, jeg begynner mer og mer å tro på at mesteparten er satanistisk/demonstyrt, også med tanke på at Jesus fortsatt henges blodig naglet opp på kors rundt om i de norske kirker..

JA til Universal White Time HEALiNG, Zen-buddhismen og EViG LOVE♡FRiHET♡GIVERGLEDE♡TiLGiVELSE

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Jesus har blitt gitt en merkelig betydning. Jeg forbinder kors med død. Det er det nok mange andre opp gjennom historien som er enig i. At en halvnaken mann, død/halvdød, skal henge i en kirke er ganske spesielt. Interessant er det å merke seg at det var røvere og kriminelle som ble hengt på korset. Religiøse oppviglere ble steinet. Mer spesielt, nærmest groteskt, er at under nattverd blir hans blod drukket og legme spist. Æsjjj.

Jeg måtte ta en tur i parken i dag. Fikk ikke noe mer informasjon enn den Armin klarte i filme. At høyden som Monolitten står på er kunstig er helt klart. Og at det kan være ting/ganger under den er fullt mulig. Disse to hulrommene som står på hver avsats, som i dag er låst med gitter, virker litt misplassert. Har det vært eller har det vært tenkt noe inne i disse? Ser man på karet over området, er det delt inn i to skip, nord-øst og nord-vest. Disse to «skipene» passer hverandre nøyaktig, hvis man legger dem opp på hverandre. Dvs at Livets hjul ligger på samme punkt som Familien/Klanen hvis man hadde lagt dem opp på hverandre.

Soluret fungerte :-)

Krysspunktet i forlengelsen av de sydøstgående stiene ender i krysset Odins gate/Gimleveien. Der var det mulig å gå ned under jorden via en transformator-«hus», ikke uvanlig på Oslo-vest. Nummeret på denne var 0911. Det andre krysspunktet endte i et hus.

Michelle
Skribent
Svar til  Balle Clorin
13 år siden

Ja de som ofret Jesus på korset blir liksom aldri ferdig med ofringen og dets rituale, det er absolutt ikke noe positivt å ofre noen som helst!!!! Jeg vet at Bibelen sier at Jesus sa til en av disiplene «vik vekk fra meg Satan» når han ikke ville at Jesus skulle korsfestes, stemmer ikke det? Uansett om jeg husker riktig, så stoler jeg ikke på den boken for 5 flate øre!!!! Vet vi sikkert at han ble ofret da, kan vi stole på den religionen egentlig noe som helst? Ja det er skikkelig ekkelt at de bruker vin som symboliserer blod!

Nå kom jeg til å tenke på også at kan det være demoner/draker/slanger/reptiler under og over jorden i Frognerparken, som kanskje driver ritualer over jorden på natten i en annen dimensjon?

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
13 år siden

Hvis du leser boken «Jesusdokumentene» av M. Baigent vil du få mye nyttig informasjon om Jesus, hans oppvekst og død. Forfatteren har gjort et skikkelig stykke gravearbeid. Det kan kanskje regnes som en slags oppfølger av «Hellig blod, hellig gral», som han skrev 20 år tidligere, og som var delvis utgangspunkt for Browns «Da Vinci-koden». Det ble i etterkant også rettssak om dette, og saken gikk til Høysterett i England, hvor Baigent tapte søksmålet .

MajaG
MajaG
Abonnent
13 år siden

Orket ikke lese alle kommentarene, så vet ikke om det er nevnt tidligere;

http://www.homoludens.no/archives/2008/04/20080417vige10.jpg

Noen som gjenkjenner dette fra et av bildene i artikkelen?

MajaG
MajaG
Abonnent
Svar til  MajaG
13 år siden
DMT-pixie
Abonnent
Svar til  MajaG
13 år siden

Det er våpenskjoldene til Sforza av Milan og Kongene av Savoy kombinert. Kommer av at Alfa romeo er basert i Milan.

evilbug
evilbug
Abonnent
13 år siden

Jeg husker jeg var på klassetur til Oslo da jeg var ca 10 år gammel. Selvfølgelig gikk også jo turen innom Svikelandsparken med en særdeles begeistret lærerinne (som det het den gangen) som ikke kunne fortelle oss mange nok ganger hvor »vakker» denne parken var. Jeg husker jeg fikk en fæl fornemmelse av å gå der og se mennesker spist av øgler og det ragende monumentet i sentrum, som minnet meg om det jeg hadde fått innprentet om Hollowcause. Jeg likte meg IKKE!!
»Vakker park»? Vel om man dyrker raserenhet og menneskehetens fall i en »ny» verdensorden, så er det jo forståelig.
Ikke rart våre styresmakter værner om denne »fredens» park som om den skulle vært ett barn – det er jo nettopp det den er – et »barn» og ramponering av dette fordømte makkværket slås stort opp i MSM. Og, attpåtil, skal folket dyrke denne parken, eller de skal i allefall ledes til å tro at dette er noe verdifullt. Dette er »kultur» folkens.
Ja sikkert, hmmm…. Dette makkværket burde vært beklebet med knallorange plakater med advarsler om hva folk EGENTLIG står og beskuer så lystig. Etter min mening burde hele skiten vært jevnet med jorden, men slikt kan jeg vel egentlig ikke skrive, for nå får jeg vel skylden for både det ene og det andre av PST, neste gang noen ramponerer Svikelandsparken.

Noe som også kanskje kan nevnes i saken anledning, er London. Fyttegrisen for et satanbol, og for noen grisestygge »byggninger» som ser ut som om de har hevet fra Helvetet!
Hvordan kan noen orke å bo i et slikt satanbol?

« Forrige artikkel

Kong Harald – se opp!

Neste artikkel »

Dyrets merke i hverdagen

216
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x