Skrekk og gru i Vigelands reptil-park

30.7K visninger
3 minutter lesetid
216

Er du sikker på at du vet hva du er med på? Frognerparken er et tempel og en fryktfarm, en slags menneskeofring til gudene over oss, som stjal våre barn og kvinner og parret seg med dem. Høster dem negative frykt-induserte energier i parken?  

De fleste i konspirasjonsmiljøet har blitt kjent med David Icke. Hans reptil-teorier går ikke ubemerket hen hos de fleste. Davids mange foredrag og spesielt “Big-Brother-The-Big-Picture” beviser at denne mannen har begge føtta plantet i jorda og er bevisst om de hemmelige samfunn’s onde hensikter for verdensbefolkningen, men han følger også med på de utenomjordiske som han mener har besatt våre ledere, gjennom onde entiteter og djevelinvokeringer, eller at de kom ned fra himmelen som reptiler og gjemte seg i enkelte menneskekropper i høyere maktposisjoner. Dronning Elizabeth, har du blått blod? 

Vigelandsparken og David Icke har så mye til felles at vi har laget en film og sendt den til David sammen med en invitasjon til reptilparken i Oslo. 

Jeg var i parken igår, med en ny bevissthet om menneskets historie og større forståelse for skjult symbolikk. Det jeg fant var kvalmt og ekkelt, jeg følte en negativ energi, som om de ønsket å høste skuelystne menneskers ugne og skremte følelser mens de gikk gjennom parken og så på de horrible menneskeansiktene foreviget i granitt, uten å ha noen idé om hva det egentlig er som foregår. 

Frognerparken er Oslo’s mest besøkte park. Turister strømmer til et ondskapsfullt tempel. Jeg var her igjen, etter å ha besøkt stedet som barn, uten å legge merke til de fire pillarene som står på et høyere plan over Sinnataggen på broen. Hva kan vi legge i dette? Det er to damer som blir spist av reptiler, det ser ut som om de fortærer dem uten noen motstand, som om de er i omvandlingsprosessen. 

På den andre siden står to menn og kjemper mot øglene og reptilene. Er dette alien-bortføringer? Er dette samme historie som går igjen i Afrika, i Mayalandet, og andre steder hvor urbefolkningen mener at en eldgammel drage-reptilsk skikkelse kom og tok deres barn og fløy opp til himmelen?

Hva var det som fikk Vigeland til å sette igang med denne parken? Var det hans egen visjon? De fleste skulptørene på den tiden jobbet i slektskap med adelen og kongene, de var som regel de eneste som fikk statuer på den tiden så vi kan tenke oss at sterke krefter stod bak parken til Vigeland. Faktisk, så fant jeg IBM inngravert i en steinblokk som “sponsor” til parken. IBM er det samme selskapet som drev okkult forskning og innførte tall-merkingsystem på fangene i de forskjellige holocaustleirene og Gulagene på 30-40tallet, på samme tid som de ga store pengesummer til Oslo by, for å bygge et reptil-tempel.

Ofrer Vigeland våre barn til reptil-kongen?

Allerede sommeren 1940, mens resten av parken var et eneste stort anleggsområde, ble broen åpnet for publikum. Da var også de fire flankerende, høye granittsøylene med mennesker og øgler kommet på plass. De skjellpansrede demonene har full kontroll over sine ofre, menneskene, og gir således en dramatisk  kontrast til mange av brofigurenes ubekymrede lek og livslyst.” Fra Vigelandsparkens hjemmeside

På broen kan du spekulere i all evighet. Det er også verdt å nevne frykten for “de som kommer fra himmelen” som gjenspeiles i skrekk og gru i ansiktene til statuene til tross for “livslysten” Frognerparken mener å vise. Rett ved siden av den første pillaren på høyre side når du kommer inn i parken, står en mor og kaster sitt barn rett opp i retning mot reptilen, som om hun er så redd for å bli spist at hun heller vil ofre sitt barn. På den andre siden av parken, langt borte til høyre, står en svær statue med en barnefamilie sammen med besteforeldre som er voktet av to menn som på en måte beskytter dem fra ondskapen som foregår i parken. Gå ikke inn der… 

Like ved denne statuen, er det også en svær underjordisk port å finne. Hva foregår under parken? Djevelinvokeringer om natten? Drar frimurerne dit, under et nettverk av tunneler og høster energier på ymse måter for sataniske krefter? Man kan egentlig bare undre. 

Så var det en jente og en øgle, som dukket opp i parken noen tiår senere, ved siden av et barne-telt-sirkus. Hvorfor skremmer vi barn på denne måten? Jeg som voksen følte meg ikke bra; hvordan har barna det egentlig når de ser seg selv bli omslukt av onde reptiler? Riv ned parken sier jeg, eller la den stå der som et varselstegn til det onde samfunn. 

Det merkeligste var Monolitten som ligner på en egyptisk obelisk, men her har Vigeland stablet mennesker og barn oppå hverandre i et forsøk på å nå “himmelen”. Var dette hans forsøk på ofring til reptilrasen? 

Rundt Monolitten står 13 sirkler på bakken, og hvis du står på den midterste så hører du et ekko, din egen stemme treffer en usynlig vegg og slår tilbake til ditt øre uten at det er noen vegger eller tak over deg har de laget et utendørs akustisk kunstverk. 

Dette er absolutt en park du bør dra tilbake til, for å se parken med nye øyne. 

 

Tusen takk til Marianne “ms-skyguardian” som var med og guidet oss gjennom parken.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

216 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden
Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

The Symbolism Of The Dragon

Quote: The Predator – The City of London

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Tourist information from beautiful Norway with the mountains and fjords

CPS Norway, barnevern, Loddefjord Bergen, Bodø, Samnanger, Orkdal, Trondheim and more, “rat nests”, don’t care about children and parents, medieval conditions http://www.youtube.com/watch?v=9VQfP-m2f_A&list=PLqQQFOVUZBLicGf7TTphLgGQQYVm9Xx5h & http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1825&start=1

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Swiss voodoo: Reptilian crawling out of human being’s back, Elfenau, princess Feodorowna-Saxe-Coburg + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1935&start=1

Quote: Duchess Juliane von Sachsen-Coburg or Saxe-Coburg changed her name into Princess Anna Feodorowna after her marriage with the brother of the russian Tsar Alexander Ist of the SAR Pharistocracy thus marrying into the high nobility, and her niece was queen Victoria of England also of the pharaonic Per-A house of Saxe-Coburg. And it was in the pharaonic base in the Alps Switzerland, where she finally settled down and had some pharaonic royal bloodline offspring, who nowadays worship little voodoo statues on an altar, where reptilian creatures crawl out of the back of human beings – what a charming place SwitSSerland really is, isn`t it. She just went back to the mother land of the Pharaohs from where they spread out into Europe from the beginning after they left Egypt, just as Adolf Hitler returned to the mother land to get financed, just as Lenin did, Einstein and the rest of them; and in the mother land all good and rebellious people have been filtered out, murdered and breeded out throughout all previous centuries forming the homogenic swiss breed of notorious bankers and Octogon mercenaries serving their mistress Isis the whore of Babylon in the land of the beast. Filmed in the Elfenau Bern of Switzerland the base of all evil in the Alps.

kristiann
kristiann
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Hans: Du sier at du er forsker, du foreleser om absolutt alle tema, du tror tydligvis selv at du er veldig smart.
Men det er du dessverre ikke. Jeg har følgende bevis, å de er mer enn nok.
1: du sier du så en reptil, i 2d, så linker du til et bilde av en alfa romeo logo.
Vel, på logoen er det en slange, en slange er IKKE en reptil, noe du hadde visst hadde du faktisk lest deg opp. Noe du også forsåvidt burde ha lært på skolen eller senere i livet. Men det viser at du ikke leser deg opp på hva du snakker om.
Jeg kan opplyse deg om at logoen består av en templar kors å en slange som spiser et menneske. Det skal forestille tempel ridderens kamp mot muslimene. Hvorfor de har valgt logoen får du spørre dem om, men det er hvertfall fakta. Men igjen, du må bli flinkere til å studere hans :).

Liv: når jeg kommenterte det gg99slayer skrev, så sier det seg selv ag han ille tenkte på reptilene vi har i dyrehagen eller i vår norske fauna. Så vidt jeg et har ikke de noe våpenskjold. Du vet like godt som meg at han snakket om konspirasjonen om at våre ledere er reptiler med menneske kropp som forkledning. Å de reptilene finnes ikke. Var det noe mer?

kristiann
kristiann
Abonnent
Svar til  kristiann
10 år siden

Kan ikke svare for deg nå hans? :)

kristiann
kristiann
Abonnent
Svar til  kristiann
10 år siden

Kanskje du skal bare slette kommentaren sånn som du pleier når du tar så feil? :)

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  kristiann
10 år siden

Kristiann,
1) Bruk Wikipedia før du begynner å kakle.
http://en.wikipedia.org/wiki/Reptile

2) Lær deg forskjellen på “å” og “og”.

kristiann
kristiann
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
10 år siden

For det første så er wikipedia langt ifra en sikker kilde, husk at hvem som helst kan endre på sidene når som helst.
For det andre så står det i artikkelen du linker til følgende: Reptiles are tetrapod vertebrates, either having four limbs or, like snakes, being descended from four-limbed ancestors.
Med andre ord slanger er ikke egentlig reptiler lenger, bare nedstammet fra dem. Blir som å si at vi er aper nå, vi er ikke det, bare nedstammet fra dem.
Derfr ser ikke jeg på dem som reptiler, ifølge den definisjonen så skille også fugler vert en del av reptiler, men forskere har valgt å holde de utenom av en eller annen grunn. Så ev holder slangene uttafor.

Når det gjelder å/og så ja, jeg er helt håpløs på det. Veldig dårlig på norsk språket i det hele tatt. Men hva så? Er ikke akkurat det som er viktig, budskapet er viktig, ikke hvordan det er skrevet. Voks opp!

Alister Crowley
Alister Crowley
Abonnent
Svar til  kristiann
10 år siden

Trodde folk fra NTNU hadde bedre ting å finne på..

Alister Crowley
Alister Crowley
Abonnent
10 år siden

En ting jeg lurer på, disse reptilene hvorfor bruker dem ørnen (ørn dreper slanger/reptiler) som symbol på flagget til USA? Ørnen er jo erkefienden til slangen?

kristiann
kristiann
Abonnent
Svar til  Alister Crowley
10 år siden

Fordi det finnes ikke reptiler :).

Liv Bjøringsøy
Forfatter
Svar til  kristiann
10 år siden

Har du virkelig aldri sett reptiler, kristiann? Reptilene er krypdyr og vanlige også i norsk fauna http://no.wikipedia.org/wiki/Krypdyr.

Alister Crowley
Alister Crowley
Abonnent
Svar til  kristiann
10 år siden

Jeg sier ett symbol på flagget, tok litt feil der.. er ingen ørner på flagget dems..
Men jeg har da sett masse ørner i forbindelse med USA å jeg vet at ørnen er spesiell for dem. Kanskje dem brukte ørnen i begynnelsen når USA blei grunnlagt for ett symbol over ett fritt land, men har senere blitt kuppet som alt annet..?

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Ukulturen i administrasjonen av Norge har mange likhetstrekk med Sveits

Swiss Nazis` Total Control of Politics, Police, Army & Judiciary as Hitler used Democracy for Power

Quote: IT WAS A SWISS IDEA, THE METHOD OF GAINING TOTAL CONTROL OVER THE STATE AND ITS AUTHORITIES THROUGH THE USE OF DEMOCRACY; THIS IS THE ACTUAL STATE OF OCTOGON SWITZERLAND TODAY – THE PERFECT DICTATORSHIP IN THE ALPS

The beast from the Alps, stop swiss nazi templar crime against humanity, before it’s too late, again http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1917&start=1

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Interview with Flyingtrader1, Swiss Reptilians, 6th day of the 6th month at 6 hrs = Satanic Ritual

Quote: Flyingtrader1 came over from England with his private airplane to see me in Britanny France, and we discussed the actual situation for mankind; he`s a very good guy with a lot of good heart for humanity. I`m very glad to have met this friend and combattant for justice in the world, and I hope to see him soon again, when he comes over to visit me.

The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1 * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

«The World of the Nazi Templars of Switzerland, Simon Templar, Breivik, Utoya Island & Oil ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2011/08/fliker-av-bakteppet-for-22-juli-terroren/comment-page-14/#comment-99613

Hans Gaarder
Forfatter
11 år siden

Auguste Rodin, den franske frimureren som var Gustav “reptil-Vigelands” mentor hedres idag på Google: https://www.google.no/

Cavalli
Cavalli
Abonnent
12 år siden

Kan det stemme at Vigelandsparken blir brukt til okkulte seremonier, og menneskeofring?
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10022573

kristiann
kristiann
Abonnent
Svar til  Cavalli
10 år siden

Nei det kan ikke stemme. Den brukes ikke til det.

2Q11
2Q11
Abonnent
12 år siden

“People have no idea what this stuff really means. You think it’s just random depictions of reptiles dominating people? Just to be artistic? Obviously there is a deeper esoteric meaning behind it all that they don’t explicitly tell. In my own opinion it all represents an extraterrestrial control over humanity, as illustrated by authors like David Icke and Stewart Swerdlow. Look them up. ”

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Vi regner statens symboler som nøytrale. Sannheten er at de strutter av religion, historie og politikk.
http://www.dagbladet.no/2011/04/12/kultur/debatt/kommentar/religion/rettssal/16161110/

Jeg har ikke regnet statens symboler for nøytrale.

Vandrer
Vandrer
Abonnent
13 år siden

Har alltid hata den parken, gitt meg assosiasjoner til ekle ting og følelser, underbevistheten lenge leve som alltid er der enten en vil eller ei, på godt og vondt!

mariusen28
mariusen28
Abonnent
13 år siden

Heisann!!

Har nå vært inne og lest og lest og lest, men det er ikke noen av dere som vil treffes i oslo området og prate litt om disse tingene! Føler jeg vil lære mere og slike ting. Har bare begynt mere og mere og intressere meg for slike ting!

Er det noen som har noe og lære bort?
Da tenker jeg på slike ting man aldri tenker på som vigelandparken og diverse ting som er litt unormalt i gåseteng!!

mailen min er mariusen27@gmail.com eller 94479699

kjell108
Abonnent
13 år siden

Oriental13
“Så. 2012 er frimurersk.”

Jeg regner med at vi andre ikke kan fortelles hva som planlegges i 2012, eventuelt om 2012 er feil år, det som skal skje skal uventet? For å bli fortalt det må vi først være frimurere selv?

Terje
Terje
Abonnent
13 år siden

Artikelens beskrivelse av parken minner meg om kirka hehe, underholdende artikkel, med mindre den er seriøst ment da… -når jeg tenker meg om er den vel det ja, eller?

Marius Tobiassen
Skribent
13 år siden

Jude 1:15-19

(15) to execute judgment on all, to convict all who are ungodly among them of all their ungodly deeds which they have committed in an ungodly way, and of all the harsh things which ungodly sinners have spoken against Him.” (16) These are grumblers, complainers, walking according to their own lusts; and they mouth great swelling words, flattering people to gain advantage. (17) But you, beloved, remember the words which were spoken before by the apostles of our Lord Jesus Christ: (18) how they told you that there would be mockers in the last time who would walk according to their own ungodly lusts. (19) These are sensual persons, who cause divisions, not having the Spirit.

kjell108
Abonnent
13 år siden

Armin Bahrami sier:
15. 07. 2010 klokken 22:22
De avliver våre frihetskjempere med nevroleptika og psykofarmaka, de sender våre unge soldater ut i en NATO-artikkel-5-stridig krig for Opium og Oljerør, hvis denne lille eliten som utgjør 3% av jordens befolkning var avlivet ville de resterende 97% ha en framtid.

Bidalaka sier:
15. 07. 2010 klokken 22:55
Og der oppfordrer du til drap på 180 millioner mennesker. Du er ikke morsom lengre Bahrami.
——————————————

Det er slik verden er, at resursene tvanges fra folk med makt for deretter å brukes til noe av null betydning for samfunn og helse, med massedød som resultat, og i noen tilfeller folkemord (Indonesia, Guatemala, Angola, Irak)

Armin ansvarliggjør en elite for elendighet generelt.

Elendighet er dødelig. Levealderen i enkelte land er 45 år, og det er ikke genetiske årsaken, men gjerne politiske og økonomiske årsaker. Her snakker vi om mange millioner som avlir p.g.a. fascistiske eliter, gjerne at typen innsatt og kjøpt og betalt av CIA.

Når vi har en slik situasjon gjelder ikke det vi tror er juss. Uansett hva man gjør vi noen dø. Nødrett tilsier at man kan i grunnen gjøre hva man som helst for å får slutt på fasicmen i Guatemala, der levealderen for majaindianerne er 20 år lavere enn landinos i et land utrolig rikt på ressurser., eller for få slutt på fascismen i Ekvatorial-Guinea, ett av de oljerikeste land i Afrika i forhold til befokning, men befokningen ser ikke noe til disse rikdommene. Diktatoren setter pengene inn på CIA-bank for å folk ikke skal få tak i dem.

Har folk lov til henge diktatoren og medhjelperne? Selvfølgelig. Diktatoren kan være så trygg på at det er nettopp det folk vil gjøre at villaen hans ser formodentlig ut som en festning, men muligheter for å rømme landet på kort varsel.

Sier internasjonal rett noe annet, at de anvarlige har impunity. Nei.

En korrupt elite, kjøpt av USA, finner vi i store land som Pakistan, Egypt, Indonesia, Colombia og Saudi-Arabia (i sistnevne tilfelle en hemmelig avtale om at USA skulle bevare feudalismen mot folket). Forbrytelsene mot folket er her her total.

radiofri
Abonnent
13 år siden

For noen år siden postet jeg noen bilder jeg hadde tatt av diverse symboler (Også fra Frognerparken):
http://radiofri.com/yo/

Det bildet av “Reptil Kongen” er ikke i fra Oslo.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Vi må ikke blande her og se alt bare negativt..
Slangen på hodet til Faraoene..
Det er liksom beviset på at de er “Guder”.= reist kundalini..
Det er den kveilede kraften som falt ned, i menneskets nederste chakraer,
da vi en gang falt fra paradiset til materien… og dette lave nivå.

Vi må faktisk reise denne kraften opp igjen, Armin..
Den skal ikke ligge der nede ved kjønnsorganene og presse på der..
Musikk med synkoperte rytmer og mye annet får den til å gå nedover.

Det er vår oppgave å arbeide med å reise den oppover,
til hjertet.. det er Moder-lyset, det feminine som falt, sjelen.
Dette må vi reise opp igjen til hjertet, slik at det i vårt hjerte kan møte,
lyset fra Faderen og føde Sønnen – Kristus – i hjertet vårt.
Da skjer det som kalles Alchemical marriage..
og vi blir hele, ett med Gud – da er vi Gud – ett med Gud.

Faraoene ble avbildet med slangen oppå hodet, som et “bevis” eller symbol,
på at de hadde reist kundalini-kraften og dermed var “guder”
med rett til å herske. Det var slik at kongen var Gud den gang..
Vi må ikke se alt i det lys og perspektiv vi har i dag.
Det var andre tider den gang.

Slangen er et symbol på kundalini-kraften.
Det er positivt i hele østen, det er negativt i den kristendommen som vant..
For dem var slangen Satan, for noen gnostik krisne,
så var slangen Visommen eller Jesus..

Det er litt viktig at man prøver å forstå dette..
Men om man tar en titt her, kan man fort finne ut at enten forstår man dette,
symbolsk, dypt og inderlig, eller man man misforstår,
og maler fanden på veggen fordi man ikke forstår,
slik kirkens menn gjorde da de forsøkte seg på skrifter
som de ikke hadde noen forutsetning til å forstå.
Da brant både mennesker og skrifter, fordi de ikke forstod.
Hadde de hatt hoder og sjelenivå til å forstå, ville det ikke skjedd..

Nå er det viktig at vi lytter til de som virkelig forstår, og prøver å forstå selv.
Ikke til alle disse som later som de forstår men som ikke har innsikt i noe som helst. Utfordringen for oss alle blir å skille og forstå SELV..
Det finnes ingen annen vei.
Ingen vei at andre har forstått, vi må forstå og gå hele veien selv..

http://www.soul-guidance.com/houseofthesun/alchemy_6.htm

« Forrige artikkel

Kong Harald – se opp!

Neste artikkel »

Dyrets merke i hverdagen

216
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x