Var 7ende oktober 2023 en inside job?

676 visninger
1 minutt lesetid
19

Indisiene fortetter seg mer og mer, et tydelig bilde dukker opp i horisonten og kommer nærmere og nærmere. Det gjelder terrorstaten Israel med sin kriminelle regjeringssjef Benjamin Netayahu og deres åpenbare falsk-flagg-påskudd for å få slaktet ned og drept deler av Gazas befolkning.

Men var dette lokalisert bare i Israel?

For så vi ikke de samme tegn på forfall i våre egne nasjonale samfunn, som om sionistene representerte en stygg sykdom som hadde fått spre seg også i våre undergrunner, uten at noen av oss merket det? Skjønte vi hva det var vi iakttok? Kunne vi ikke med våre egne øyne se at våre samfunnsinstitusjoner, vårt tidligere frodige næringsliv og regulerende statsapparat hadde begynt å smuldre opp, stykke for stykke?

Mens våre egne folkevalgte politikere satt der og så på, med hendene i fanget? For den som ikke tidligere konkluderte under dobbeltstreken, viser John Hankeys video overraskende sammenhenger. Ja, setter ikke han i sin Real History Channel puslespillbitene på sin rette plass og viser oss hva som egentlig skjedde? Se video, her.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

5 2 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

19 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
1 måned siden

Israel har provosert frem en reaksjon fra Iran. Angrepet ble gjennomført akkurat slik CIA sa. Når slikt skjer så vil folk ha disse despotene til å lede. Så vesten fordømmer Israel og Netanyahu går inn i offerrollen igjen. Kanskje vil det være CIA-celler i Iran som sender ut missiler og droner? Jeg vet ikke.
Det er mulig at solformørkelsen var deres omen og markering for deres neste steg. Kanskje var solformørkelsen også en hoax? Poenget er å få religiøse mennesker til å velge side. Snakk om røde kviger og alt det der skal få folk til å støtte terrorstaten Israel. Og Israel er jo på en måte en antikrist. Den har tatt sete i det “hellige” landet som en fredsnasjon. Mens de egentlig bare provoserer og får folk inn i krig. Israel i dag er en demon. Men alle verdensledere tjener p dette. De vil gjerne gi oss en trygghet slik som ulven i saueflokken tar ledelse. Irans ledere tjener også sikkert på dette. Den pro-vestlige delen av Ukraina har overtatt Ukraina. De vil leve med en trussel fra Russland som gir lederne i landet mulighet til å innføre diktatur og totalovervåkning akkurat slik som Israel.

Det er viktig at vi ikke velger side i disse konfliktene som våre ledere har skapt og provosert frem. La oss bryte ut av den onde sirkelen. La oss gå våre egne veier. Hvis vi ser på dette som bibelsk så bruk det som i vandringen ut av Egypt. La dem krige og herje, men ikke ta del i det. La oss organisere og stå sammen for nye løsninger. Til og med Faraos kone gikk ut av Egypt.

Jeg spiser ikke frivillig insekter. Det hjelper ikke om det er protein. Jeg skal ikke spise dritten. Våpenindustrien og militære er fritatt fra klimaregnskap. Til helvete med klimahistorie og grønt skifte. Blir ikke med. Jeg støtter ingen politiske parti i Norge eller andre land. Absolutt null tillit til den gjengen. MRN jeg skal ikke storme Netanyahus hus eller ta opp noen kamp. Jeg skal bare vende ryggen til de og bugger parallellt. Jeg har min rett til å eksistere og jeg kommer til å ta mye plass. Ingen tillit til politikere, journalister, leger, politi, militære eller finanselite. Og det er ikke min skyld. Det er deres egen skyld. De har ødelagt alt det og gjør at ingen tror på noe av det disse sier og gjør. De er forrædere og har ført oss inn i frykt og krig. Helt og totalt uakseptabelt. Jeg vil ikke ha deres “beskyttelse”.
Viktig å få ut dette svart på hvitt fordi dette er min markering. Dette er min merkedag. Fra i dag vil ikke jeg prøve å overtale noen til å bli med. Slik Moses ba sin bror. Disse viser ingen ingen vilje til å snu. Det er på tide å vise faraoene ryggen og komme seg ut av tyranniet og de helvetes krigene.

Man ser tydelig at det er en Satanisk agenda som ligger bak alt. De ønsker Sodom & Gomorra. De vil tom ha oss til å spise insekter og larver fordi Bibelen sier at vi ikke bør gjøre det. Grunnen for det er at insektene og larvene bærer på parasitter. Vi kan bli dårlige. Vi skal ikke ta inn slikt som naturen bruker til å bryte ned og fortære det døde. Vi skal forvalte naturen og ta ut dyr med andakt og respekt. Vi skal slakte og spise av flokken og invitere til fest.
Vi skal være forsiktig med å håndtere døde kropper. Vi kan godt spise kjøtt som ikkr inneholder parasitter. Det er pakten. Tips for å holde oss rene og friske. Ikke spis noe som har hatt kontakt med kadaver. Selvfølgelig vil satanistene ha oss til å spise bugs, men poenget er jo helt feil. Dette er fra en annen tid. Sånn sett er kanskje ikke protein fra larver og ormer så farlig, men vi har vår rett til å skaffe den maten vi ønsker. Vi trenger ikke å leve i nød. Det er plenty mat i verden. Det er bare det at kriminelle er satt til å fordele den.
Boikotter Redd Barna som bruker klimaendringer for å tigge om penger til Kenya. Det er nok mat i verden. Politikerne skaper elendighet og skjevfordeling. Tigg til dem. Jeg vil ikke ha noe med dere å gjøre. Ingen business med klimahoaxen her. Jeg skal ha min del så bare ligg unna. Det samme skal alle andre. Vi har rett til både land og ressurser. Ingen har rett til å stjele ressurser som tilhører folket. Ingen skal manipuleres inn i krig og elendighet.
I dag skilles våre veier. I’m out!

S Vang
S Vang
Anonym
Svar til  Anarchapulco
1 måned siden

Helt riktig det du sier om at det er “plenty med mat i verden og at det er kriminelle som fordeler den”.Videre kan en si at det er plenty med sannheter i verden til at alle kan få leve i fred,harmoni og i fremgang på alle områder men det er bare det at det er kriminelle som eier og styrer pressen og globalisteliten som skal fortelle oss hva som er sant og usant.På grunn av dette har vi til nå stått fast i gamle forestillinger som ikke bringer oss særlig videre.Dette kan det snart bli en slutt på da det jobbes med og antagelig har lykkes med å plukke ned Mossad satelitter som styrer info stømmen til oss.Bruk nettstedene American Media Group-Projectcamelotportal.com (kerry cassidy).Er selv ikke et øyeblikk i tvil om at det jobbes iherdig for å få slutt på all elendighet selv om det ser dystert ut nå.Systemet til kabalen er nå blitt for stort,oppblåst,selvavslørende og ukontrollerbart for dem da de har for få agenter som er villige til å gå helhjertet inn i deres operasjoner og systemet rakner nå fra alle kanter.Det viktigste er at denne forråtnelsesprosessen har begynt innenfra-de klarer ikke lenger å holde på narrativet.Jeg er selv ved godt mot og er ikke villig til å la mitt sinn gå i svart.Ser fremgang ved at media i Norge nå har begynt å avsløre globalistpolitikerne på en riktig nok forsiktig måte.Det samme med Israel.Det neste året blir svært spennende og avslørende!

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  S Vang
1 måned siden

Jeg er veldig positiv til det som skjer. Jeg ser ikke TV, men jeg går innom for å se hvordan media og myndighetene fremstiller nyhetene. Hvilken retning de ønsker å drive saueflokken. Det var en i grønt der som hoppet fra Israel til Ukraina og sa at vi må støtte krigen med mer penger og våpen. Det er da jeg innser at disse ikke vil snu. Jeg innser at NAZI-systemet ikke vil stoppe. Jeg vil ikke være en del av det systemet. Historien sier at Moses prøvde å få med sin farao-bror helt til siste slutt. Jeg skulle gjerne sett at alle snudde. Leger burde ha stått frem nå og avslørt NAZI-metodene. Media burde ha gjort mye mer. De skylder bare på andre. De er fortsatt inn i NAZI-systemet. National ZIon. En sionistisk stat. Israel har vist seg som den verste morder, men fortsatt støtter myndighetene våre det som skjet. Det er ikke motstand. Det er bare teater. Palestina har vist oss sannheten om de som styrer verden. Jeg markerer bare at nå er det ikke lenger flere forsøk. Nå vil jeg heller jobbe mot dem. Ikke politisk eller protester, men jobbe med et alternativ. Gå ut av Egypt. Gå ut av Matrix. Man må markere at det er alvor. Spesielt for meg som går ut gjennom å være spirituell. Jeg vil ikke ha folk rundt meg som støtter krig på noen som helst måte. Velger ikke side. Skulle gjerne sett at alt er bygd opp sånn som nå bare at folk hadde blitt spirituelle. At politikere, journalister, leger og politi hadde fremmet nestekjærlighet, men det er ikke noe tegn på det. For mange tjener på å støtte regimet. Det er de som er ute i gatene og protesterer for bagateller når alvorlige ting skjer. De demonstrerer ikke mot drap som myndighetene står for. Det er nå vi har mulighet til å gjøre opp for oss. Det som er bundet på jorden er bundet i himmelen. Det som er løst på jorden er løst i himmelen. Man kommer ingen vei videre om man bærer nag og onde tanker mot sin bror. Da må vi gå nye runder. Livet er kort. Det som venter etter det er mye verre enn å stå opp mot farao og risikere å miste sin NAZI-lisens eller NAZI medalje. Så jeg er ved godt mot, men NAZI er ikke noe å ta med seg hvis man skal bygge noe nytt. Da måtte de ha kastet uniformen først. Ellers vil de lede folket inn i nye drap og folkemord.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
1 måned siden

Har du sette denne med Tedros og WHOs planer om kupp i våre land? Tekstet på norsk.
https://m.kla.tv/no/2024-04-12/28738

Jeg tenkte på dette da jeg så om den nye vaksinen som kommer ut av Japan:
https://steigan.no/2024/04/en-alvorlig-melding-fra-japan-til-verden/
Jeg tenkte på hva vi skal gjøre for å forberede oss hvis de prøver å tvangsvaksinere befolkningen gjennom å selge oss til WHO. Neste skritt for oss må være å samles. Danne brorskap. Ikke noe politisk, men bare støtte hverandre. Jeg mener vi burde starte den nasjonen som er beskrevet i Bibelen. Et folk som ønsker fred og det blir en nasjon i det spirituelle. En tilstand av nestekjærlighet og fred. Vi må få ut et opprop mot krig og drap. Så vi blir en nasjon i nasjonen. En blomsterknopp som presser vei og tar sin plass. Vi kan tenke oss at vi er der Moses var når han ventet på israelittene. De kom aldri fordi de slåss og vendte tilbake til gamle stier. Jeg tror mange kan se den nasjonen nå. Vi kan la freden blomstre og ta sin plass i det fysiske. Slik at det spirituelle riket overtar jorden. Vi følger ikke WHOs regler. Vi er frie.
Vi har vår egen nasjon.

Jeg forventer at Sør Amerika og Afrika bryter ut av WHO og det andre fra den mørke kanalen. Myndighetene har valgt å ignorere i lang tid. Snart vil de ikke kunne ignorere lenger. Da må vi være forberedt. De lar oss holde på fritt i den tro at vi er frie, men de vil ha oss til å tro det. De vil ha oss til å tro at vi er untouchables. Men sier det er bare fordi de tillater det. Men vi er untouchables. De har ingen myndighet over oss. Det var bare fordi vi tillot dem det, en stund. Den tid er over.

Vi har mye problemet pga av keiserens penger. Jesus sa det så klokt. Er det bilde av keiseren på den så gi den tilbake til keiseren. Vi må komme oss ut av de klørne. Vi må kreve vår del av landet og vokse oss så stor at ondskapen presses ut. Vi må slette all gjeld til disse bandittene. Vi må ikke unnskylde vår eksistens. Vi må ta det vi har rett på og kreve rettferdighet for alle. Penger er skapt for å skille oss. Det er ikke nok penger, men det et overflod av mat og ressurser. Det har vi vår del i.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
1 måned siden

Det er mulig for oss å utnytte det at folk ikke er bevisste. Man kan starte bevegelser som sprer seg og blir storm. Du så kanskje hvordan media begynte med uttrykket “å gå viral”? Plutselig ser vi folk overalt ligger som en planke, gangnam style, dabber og alt mulig rart som en bevisst person kan le av. Så brukte de dette til at ubevisste koblet viralt til virus. Da tror de plutselig at alle vil få virus. Vi ser massesuggesjon. Vi ser folk som er gale etter Bombama. De vet ikke hvorfor, ikke sant? Conformity. Men vi er linket sammen til hverandre. Det er om å gjøre å få tak i dette og få styrt narrativet. Du gjør en veldig god jobb med å gjøre folk bevisste, men vi må få tak i de som er i transe. Vi må bli mer fokusert rundt det kollektive bevisste.

Jeg ser at globalistene danner nye koalisjoner. Vi ser en ny polarisering. Verden blir splittet i to. Vi ser barrikader mellom disse to partene. Russland/Ukraina er en grense. Sverige og Finland har tatt et valg. Israel/Iran-Arabia er en grense. Kanskje blir det en ny kanal der?Korea er en grense. BRICS er en økonomi og det nye USA blir great again. Innad i disse to økonomiene vil det være fred. Men spenning på grensene. Det gjør at det blir lettere med fred innad. Sør Afrika dominerer Afrika og holder kontroll der. Jeg tipper det er mange som ikke vil ha det slik. Folk er mer våkne der. Samtidig med dette kan den nye polariserte verden være enig om WHO og FN. Kaoset i USA etter åpne grenser vil bli digitalt tyranni. Slaveri som folk tror er frihet. Fordi det gir trygghet. Det er masse farer fra Kina og Russland. Men begge disse sidene er kontrollert av samme mørke kabal og man kan bare gjenforene verden med digitalt dystopia. Jeg blir overrasket om BRICS kommet innenfor de grensene som er satt.

Jeg hadde en drøm nå. Må nesten fortelle om den siden det var positivt. Vi trenger slikt. Jeg gikk omkring med folk der det bugnet av planter med frukt og grønnsaker. Gulrøtter som var digre og hadde vokst opp fra jorden. Det var alle slags grønnsaker som man kunne se hadde vokst opp fra bakken. Masse farger. Bær og busket. Og masse glede. Folk løp og ville vise frem alt det gode som hadde kommet opp.
Alt blir bra!

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
1 måned siden

Ser nå hvordan Donald Tusk i Polen bruker angrepet som ble stoppet av Iron Dome til å skape frykt og få fortgang i Europas planer om egen Iron Dome. Utifra slike ting forstår du hvor de vil. De vil ha en trussel som styrer folk til å ønske et liv i åpent fengsel. Digital id, biometrisk data og total overvåkning.

Det er i Bibelen vi bla kan lære om å starte bølger, bevisst/ubevisst – monkey see, monkey do. Vi kan bevisst gjøre slike valg for å forandre verden rundt oss. Når noen forventer kjeft eller en knyttneve kan vi overraske og gjøre det motsatte. Vi kan vende det andre kinnet. Vi kan snakke med de som er utstøtt. Vi kan være med de som er syke og som ingen andre vil ha med å gjøre. Vi kan være barmhjertig med en jøde. Vi gjør bevisst det motsatte av det som er forventet. Vi elsker våre fiender. Vi ønsket av hele vårt hjerte at de skal snu. Derfor tar vi gjerne dritt for å skape fred. Jeg tar på meg skyld for at vi kranglet. Kanskje reagerer motparten med at det var hans skyld, ikke sant? Jeg gjør det bevisst, men reaksjonen er ubevisst. Jeg er aldri med på hat mot folkegrupper. Bibelen lærer oss at det er nok at ett menneske er rettferdig for å spare en by. Enten må den rettferdige reddes ut eller så må alle snu. Pakten er med de rettferdige og ydmyke.
De skal arve jorden. Å dømme disse er ikke bra. Man må også huske at vanskeligheten vi er oppe i også samler oss og muliggjør Guds nasjon. De som er en del av pakten – de rettferdige.
Du påvirker på mange måter med dine skriverier. Du ber folk tenke seg om to ganger. Slik som er mottoet i Salomos ordspråk. 16:24. Det som Mossad feiltolker. Og man kan vinne krig med fred. Man kan snakke seg ut av en krangel, slåsskamp eller krig. Da vinner man krigen.
Jeg minner om Jakob som ble til Israel og med bøyd hode møtte Esau og skapte fred. Jakob slåss med Gud og fikk et rapp over hoften mens Gud stod rakt. Jeg vet det utifra egen erfaring. Jeg bebreidet Gud for alt det vanskelige jeg ble dratt inn i. År etter år, men så forstod jeg plutselig hvor sterk jeg hadde blitt. Jeg bøyde mitt hode dypt i møte med Gud. Aldri følt slik respekt til noe. Enormt. Man blir veldig liten og ydmyk. Mine fiender kan være Guds plan. Kanskje er det jeg som gjør feil. Kanskje skjer alt det onde fordi vi valgte bort Gud? Det er kanskje lettere å se demonene og den onde planen, men bak alt dette er en intelligens som styrer alt trygt inn til havn.

Det er så bra det du sier om frykt. Det er nettopp det at man får bort frykten om man møter den. Vi ser det fra plandemien. Noen løp og gjemte seg under bordet. De er redde ennå. Men flere og flere blir bevisst propagandaen. Det blir ikke like ille neste gang. Frykten er der ikke. Man vil kanskje ikke tro på iscenesatte bilder og videoer. Man blir mer skeptisk til MSM. Jeg tror ikke folk er så opptatt av Iron Dome, men politikere kjører på med sine planer uansett.
Det blir litt som ulv, ulv. Og det blir litt Rødhette og ulven. Ser man frykten midt i øynene så forsvinner den.

Hadde en drøm før Plandemi-tyranniet startet også: Jeg var i byen og slapp ikke inn på konsert. Jeg nektet alltid å scanne QR-kode og registrerte meg aldri. Gikk aldri med maske. Noen lot meg komme inn. Noen lot meg spise og drikke. Noen jaget meg etter at frykten deres hadde spist opp all fornuft. Vi har kommet et stykke etter det der, heldigvis.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
1 måned siden

Jeg Det er mye snakk om Trump som jødisk messias og mange sier han er den varslede antikrist. Jødene har sammenlignet han med King Cyrus. Slik at Trump er han som gjør det mulig for jødene å bygge tempelet. Det er ikke en messias. Trump siterer Wayn Allyn Root som sier Trump er king of Israel og hevder at jødene elsker han som om han var messias. Så jødene takker Trump med Abrahamic accords og gir han en Menorah. Man takker egentlig Trump for avtalen som gjorde folkemordet i Gaza mulig. Det er det som var konsekvensen. Avtalen åpnet for stor-Israel og offer i tempelet.

så er det vel valgkamp også da? Trump er en av dem, men alt er et teater. Vi må se på utfallet. Kanskje blir det en antikrist og en savior. Man ønsker å ha vekk tro og religion. Spørsmålet er hva som blir bak freden som kommet. Blir det et digitalt slaveri? Blir det everything-app og digital overvåkning av alt ig alle? Det er der problemet ligger. Israel er uansett en falsk Israel. Tempelet er et falsk tempel. Israel i seg selv er antikrist og er motsatt av den opprinnelige. Guds førstefødte eller velsignet leder skal ikke lede saueflokken inn i en fred under en jernkuppel og digital biometrisk dystopia. Det er det vi vil ut av, ikke sant? Når dagen er omme og alt kommer til alt er det å leve i fred med familien som overgår alt annet. Andre ting betyr lite. Trump og Obama er to hoder på samme troll, men hold med mr X og team humanity. Vi må se hvor de vil etter Israel.
https://www.jns.org/jewish-org-presents-trump-with-menorah-in-appreciation-of-abraham-accords/
https://thejerusalemconnection.us/blog/2017/05/17/trump-must-pray-temple-mount-gods-help-bringing-messiah-sanhedrin/
Trump er vaksinens far og far til fredsavtalen Abrahamic Accords. Sionistene og fariseerne har omfavnet han og elsker han for at Netanyahu kunne fritt massakrere Gazas barn. Men hva kommer så?
2017:
https://thejerusalemconnection.us/blog/2017/05/17/trump-must-pray-temple-mount-gods-help-bringing-messiah-sanhedrin/
2016
https://thejerusalemconnection.us/blog/2016/11/13/sanhedrin-asks-putin-trump-build-third-temple-jerusalem/
Putin og Trump lar Israel rydde Gaza og innta Jerusalem. Uansett hva som kommer fra Israel så er det antikrist. Ingen førstefødt av Gud. Bare førstefødt av Egypt/Baal/666

Den røde kvigen – Red Heifer blir kanskje slaktet rundt jødisk Passover. April 22. Asken fra dyret skal rense sionistene. Man skulle tro det var en spøk, men voksne mennesker tror på dette og skal bygge et fjøs de kaller tempel.Jesu tempel var kroppen og ånden. Love of money or love of God? Gjøre seg selv til gud eller bøye hode? Vi er alle mennesker og det er mer enn nok. Hva mer trenger vi enn å leve her i fred med familie og venner? Alt annet er bare tull. Hvem bryr seg om Israel og hvem som sitter på toppen av en haug med kumøkk? Det er jo bare som treåringer i sandkassen som krangler om hvem som bygger høyest ig hvem som har sterkest far :-)

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Anarchapulco
1 måned siden

Tenkte først å skrive at jeg hører mye snakk om Trump som jødisk messias/antikrist, men det er jo ikke sant. Jeg hører absolutt ingenting om det, men jeg hører og leser mye fra Q tilhengere, evangelisk kristne og Trump-tilhengere. I disse miljøene er det mye prat om det.

Jeg tok feil link også. Fra Washington Compost:
https://www.washingtonpost.com/religion/2019/08/21/i-am-chosen-one-trump-again-plays-messianic-claims-he-embraces-king-israel-title/
Synes det er greit å lese hva disse miljøene tenker. Det er stort sett Trump, Trump, Trump og Musk, Musk, Musk. Tilhengere av en religion som sier at man ikke kan tjene to herrer. Gud eller Mammon.
Små taster. – og ble til ig :-)

For de som ikke vet hva de røde kvigene er for så skal de brennes for å kunne vaske fariseerne i aske. Da skal de visstnok bli rene. Man kan ikke sette i gang med tempelet før fariseerne er rene nok til å innta tempelhøyden. Ofte sier media at muslimer ikke lar jøder gå dit, men det er fordi Babylon Rabbinere ikke tillater de det. De må vaske seg med sot først. Derfor betyr de røde kvigene som skal slaktes på Passover at jøder vil overta tempelhøyden. Spørs om muslimer liker det da?

Well of Souls ligger under steinen. Det er de døde som skal stå opp på dommens dag. Dommedag og oppstandelse.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
1 måned siden

solformørkelsen

Etna blåser røykringer som ligner på solformørkelsesringen. Ring of fire:

Det var mye snakk om jordskjelv i forbindelse med solformørkelsen: https://www.nytimes.com/2024/04/05/science/total-solar-eclipse-earthquake.html
Det kom et jordskjelv i Taiwan:

Vet ikke om videoen er ekte, men det sirkulerte videoer fra FOX News som sa at det ville komme et eclipse-earthquake mandag April 8:

Det er flom i Russland:

The Sun kaller det “Biblical”.
Det har vært mye rart i MSM i det siste.
Hva er Demon Face Syndrome?
https://eu.usatoday.com/story/news/health/2024/03/28/demon-face-syndrome-patient-victor-sharrah/73089955007/

Pesonlig sov jeg som en sten gjennom solformørkelsen. Jeg hadde en fin drøm der jeg matet fisker med brød. Noen steder var det en tynn gjennomsiktig is, så det var for tidlig.
Vet ikke akkurat hva det skal bety, men jeg visste det var nymåne. Tenker ofte på fiskelykke under nymåne. Eller 2-3 dager etter fullmåne. Ved fullmåne forandret bunnen seg mye og man kan ha litt “uflaks”. Man kan slite utstyr. Hvis man tenker på Exodus og Passover som jeg har tenkt litt på i det og skrevet om så blir det en sammenheng i det. Jesus sa at disiplene skulle kaste på den andre siden. Man venter til etter Passover, da kan man få mye fisk. De fisket jo sjeler. De ville få folk ut av synd. Vannet var synden/floden og båten var arken. Brødet var Guds ord. Slik som Bibel-symbolismen er. Ikke at jeg mater med Guds ord, men Jesus gjorde det i Bibelen. Så brødet finnes der. Trenger bare å peke på det. Andre siden av båten er etter Passover. Mange vil søke Guds ord. Disiplene vil hjelpe dem, men først må faenskapet åpenbares.Dets sanne stygge ansiktet.
Exodus sier at man skal vente til etter Passover. I dag betyr det at det vil komme et Exodus etter Israel/Netanyahu har rast fra seg. Gud vil deretter drepe Egypts førstefødte. Det er verdenslederne. De som er velsignet til å lede folket i Egypt. Det er velsignelsen de har gitt som drepes. De vil ikke lenger være førstefødte. Folket vil finne andre ledere. Kall det gjerne brødsmuler, men det er jo bare repetisjon av historien. Det ligger i kortene.
Det er helt naturlig. Man kan se det verden over. Det har vært misnøye med Netanyahu og vennene hans lenge. Vi kan se hvor onde planet de har og har hatt. Folk er sjokkerte. Så når dette legger seg så vil Egypts førstefødte drepes. Folk har stormet Netanyahu/Mileikowskys hus. Tusener protesterer mot hans politikk. Det er protester over hele Israel. Palestina heter det.
https://youtu.be/yLFcf4vQPRA?feature=shared

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Anarchapulco
1 måned siden
Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
1 måned siden

Charlie Robinson leser opp hvor mye som skjer rundt året 1948.
https://rumble.com/v4nnlto-426-1948.htm
Alt dette skjer ikke på så kort tid om det ikke er nøye planlagt. Dette er bare noe av det som skjer. De hadde tydeligvis planlagt et global Reset. Den kinesiske sentralbanken ble grunnlagt ved hjelp av Rockefeller. Barclays stjal palestinernes kontoer. Norge valgte USAs side etter Marshallhjelpen. Brobyggingen for å skape fred ble stoppet. Gerhardsen valgte USA og kald krig med frykt for atomvåpen og kommunisme. Bare ta med hvilket språk som brukes. Å bygge bro for fred – husk at flere broer har blitt skadet den siste tiden. Samtidig bygger de opp til splittelse gjennom Israel og snakker om Armageddon og WWIII. Mye frykt som skal hindre vår frihet og skape deres totalitære verdensorden.,Rett etter USA trakk seg ut av Afghanistan rullet de ut vaksiner i landet. Hvordan er det mulig? I 1948 kom WHO og alt slik møkk kan de bli enige om? Makten bak makten har tydelig planlagt dette lenge.

En ting som må nevnes er aliens og en demonisk plan som må ligge bak. Dette strekker seg over lang tid. Roswell krasjlandingen skjedde på 4. juli 1947. Ikke at jeg tror aliens krasjet der, men det er slik de liker å markere ting. Så det er en merkedag. Det er liksom startskuddet for planen som muligens kommer fra demoner utenfor vår frekvens av virkeligheten.

Vi vet at elitefamilier har deltatt i okkulte ritualer gjennom historien. Vi vet at Bibelen forbyr slik kommunikasjon. Det har pågått i mange, mange år. På USAs nasjonaldag planter man rett og slett et flagg som markerer starten på en plan etter et globalt reset. Build Back Better. MAGA betyr egentlig det samme. To veier som ender på samme sted. Er disse mafiafamiliene i kontakt med demoner som gjør at en demonisk plan iverksettes. Et globalt fengsel for oss mennesket? Etter å ha hørt på såkalte medium for interdimensjonal kontakt og kommunikasjon utenfor vår frekvens har jeg undret meg om hvorfor det nesten alltid er på engelsk. Det florerer med slikt på engelsk. Til og med de svenske som har et tv program som heter spökjakten får ting på engelsk. Så jeg tenkte på hvor engelsk kommer fra. Det er et nytt språk. Og det er så mye rart om å spille språket bakvendt. Alle har vel hørt Yes We Can baklengs? Hva har egentlig skjedd i historien? Hva skjedde med Norge? Kongesagaen på jo være en spøk? Mens vi spiser barkebrød og ønsker å få råd til sko på den tiden, kan vi se at det legges svære globale planer. To blokker dannes under krigen og gjennom frykt og terror har vi fått alle disse planene iverksatt. Vi har blitt manipulert til å bygge vårt eget fengsel. Vi må få slutt på divide and conquer. Vi må ha slutt på splitt og hersk. Vi må samle oss og ta ned den globale makteliten.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
1 måned siden

Bannon står altså bak Cambridge Analytica som fikk ut data fra fb-brukere som hjalp Trump til å vinne valget. Zuckerberg hjalp Bannon og Trump supportere mener Zuckerberg hjalp Biden til å vinne neste gang. Alfa Bank i Russland og deres jødiske oligarker var linket til Trump. Det er de samme mafia familiene på begge sider. Jeltsin fikk frem disse og de igjen fikk frem KGB-Putin.
Det som er ekstra spesielt med Putin er at han alltid har støttet sionisme og alltid har hatt jødiske venner. At Italia har mafia betyr ikke at alle italienere er mafiamedlemmer. Samne med jøder. Men mange gjemmer seg bak at jødene har vært offer i historien.
Joe Biden er stolt sionist:

Steve Bannon er stolt sionist:
https://www.timesofisrael.com/at-zoa-event-bannon-asks-jews-to-join-his-war-on-gop-establishment/
man kan ikke stole på mainstream alternativ media. Alex Jones foreldre er ofte nevnt som CIA agenter. Jones sier at hans far jobbet med CIA agenter og han var selv forsøkt rekruttert av CIA, men hevder han takket nei. Trenger ikke bety noe, men hans ekskone er jøde som betyr at Alex Jones sin sønn er jøde. Det betyr at Alex også er jøde. Slik som Trump er jøde fordi hans datter Ivanka konverterte og giftet seg med Jared Kushner. Mange som hevder de er jøder er i styre og stell. Kommer ikke unna det. Presidenten i WEF har en mor med veldig jødisk navn. Børge Brende har muligens jødiske røtter.
Jeg vet ikke.

Man må også huske at jøder ble forfulgt og kastet ut av sine hjem. Nærmere en million fra arabiske land i staten Israels krig mot den arabiske verden. Jøder som hadde råd fikk mulighet ril å flykte ut fra Nazi. De som var fattige ble igjen, Jøder i Palestina hadde motstandsbevegelser mot britene. Akkurat som palestinerne i dag gikk jøder ut og tok livet av briter som hadde okkupert Palestina. Britene nektet å la flyktende jøder inn i landet. Britene holdt jøder fanget i leire og nektet å la dem slippe ut og hjalp de ikke mot forfølgelse av Nazi.

Rundt en million palestinere ble jaget ut av Palestina etter den falske staten Israel ble opprettet. Rett etter det beordret myndighetene å fryse palestinernes kontoer i palestinske banker. En av disse bankene var grunnlagt av Rothschild-familien og ble til Barclays. Alt palestinerne eide ble inndratt. Hus, eiendeler, land og alle penger.

Man må forstå at noen tjener på alle disse krigene. Forfølgelse av jøder førte til replacement migration. Sionistene gir f i jødene, og spesielt etter at de fikk kloa i palestinernes land.

Speaker Mike Johnson er kristen-sionist og i følge hans tro vil 2/3 av jødene bli drept i en siste krig. Armageddon kan ikke komme før alle jødene er samlet. Så vil den siste tredjedel av jødene konvertere til kristensionismen.

Trump, Biden, Putin, Bannon, Netanyahu, Jones, Rothschilds og alle de som ser ut til å være fiender har noe til felles. De har alle samme far. De er korrupte og svake. Kan ikke si nei til penger og makt.

putin har bursdag 7. oktober btw. Så det sikkert som en gave når han kunne få lov til å kritisere Netanyahu for brudd på menneskerettigheter. Men de har vært kompiser lenge. Putins oligarker står bak Genesis-prisen. Pfizers Bourla fikk 1 million dollar fra Genesis-prisen for holocaust museum. De ville også gi prispenger til Gainsbourg. Spørs hva det egentlig var for? Pfizer fortsetter sin business i Russland. Alle tror på at selskap har sluttet å handle med Russland. Alt er gjennomkorrupt.
Alle disse statslederne og deres venner er drittsekker. Man må ikke tro at disse representerer vanlig folk. De representerer seg selv og deres felles far. Omtrent 100 milliarder dollar skulle brukes for å betale influensere til å fremme det grønne skiftet og karbon kredittsystemet. Der bare rike selskap og land har råd til å produsere noe. Klimaministeren Espen Barth Eide – https://www.weforum.org/agenda/authors/espen-barth-eide/
Håkon Manus var leder for WEFs Young Global Leaders. Hvilken agenda har disse lederne? Hvem tjener de?

S Vang
S Vang
Anonym
1 måned siden

Ja-vi har definitivt sett tegn på forfall her til lands også! Dette representert ved hysteriet til Krigs-Klima-Virus-Pride og Mediemafiaen som i en salig sammenrøre har fått lov til å operere uten hemninger rett foran nesa på oss alle! Disse har alle samme oppdragsgiver som vi alle vet er khazarmafiaen! Jeg tror de er livredde for at Putin skal komme og ta dem mens de fremstiller det som om han er ute etter oss alle.Takk til deg og det verdensomspennende åpne frie internett som har nå hjulpet meg å forstå i 14 år nå om hva eliten har holdt skjult for oss alle!

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
1 måned siden

Ja, vi må se bak kulisser, ikke på judanes billige forestillinger.
Hora FN våknet plutselig opp og vil dømme serbere til eliminering for genocide i Srebrenica, dvs. judanes hovedhjemland usa vil sette jewropa i stor brann for å avskrive sin gjeld.
Videre planlegger NATO-bikkja en krig mot ruseland fra baltisk territorium
og stor krig i Kaukasus mot Tyrkia.

Jewropeisk biomasse blitt vant til underholdning med sine alliertes drap på barn i andre verdens deler, men snart vil den oppleve det på egne skinn.
Denne dokumentaren minner om skjendige slag i ryggen jewropeere kan vente seg fra judar og briter

Dokumentaren minner om hvordan helvetes england har minelagt norsk farvann under forrige krig,
hvordan kjøpte opp tonnevis med norsk sild som råtner fremdeles i Bergen,
bare for å drepe tyskere i sultedød.

GOLODOMOR. Det jude-komissarer har gjort i Ukraina og Kazakhstan på 30-tallet, det judar fjør i dag i PALESTINA.
Satans avkom må repatrierers til pappa i helvete for å få fred på Jorden.

Judanes demoner krever blod og lidelser.

« Forrige artikkel

DnB på krigsstien mot det norske folk

Neste artikkel »

Norge våkner. Ble vi lurt?

19
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x