Aleppo vil bli befridd og ikke “falle”

2.2K visninger
5 minutter lesetid
17

Vi er vant til at media lyver til oss, særlig om krigene som er blitt fremprovosert av vesten. Den ene totale forvrengningen av virkeligheten etter den andre blir presentert for oss av såkalte profesjonelle journalister. Her er et ferskt eksempel: Media har unisont drøvtygget en Reuters rapport om byen Aleppo i Syria som er blitt identisk formidlet i pressen og av TV-nyhetene. “Russiske og syriske styrker har intensivert kampen mot de opprørskontrollerte områdene rundt Aleppo, der det fremdeles er 350.000 mennesker, og byen, som var Syrias største før krigen, kan snart falle.”

Da den tyrkiske statsministeren Ahmet Davutoğlu sa: “Som følge av kampene rundt Aleppo hadde 10.000 mennesker blitt drevet til den tyrkiske grensen, i tillegg er 70.000 mennesker på vei. Såfremt Aleppo faller i hendene til regjeringsstyrkene, regner Tyrkia med mer enn én million flere flyktninger.”

Befolkningen i Nibol og Zahra nord for Aleppo jubler, etter at den syriske hæren og Hizbollah har befridd dem fra tre års terroristundertrykkelse
Befolkningen i Nibol og Zahra nord for Aleppo jubler, etter at den syriske hæren og Hizbollah har befridd dem fra
tre års terroristundertrykkelse

Oppdager dere hva som er galt i disse påstandene, og helt feil? Valget av ordlyden “kan snart falle” og antok “at Aleppo faller til regjeringsstyrkene,” som om de syriske regjeringsstyrkene er fiendtlige styrker fra utlandet, beordret til å erobre Aleppo.
Det er nøyaktig det motsatte som er tilfellet. Byen er okkupert i årevis av fiendtlige styrker. Faktabaserte utsagn burde ha lydt slik: “….kan snart bli befridd av syriske regjeringsstyrker.”

Syriske soldater er ikke fremmede. Hallo – er det noen hjemme?! Men utenlandsrekrutterte og importerte radikale islamske terrorister fra al-Nusra og ISIS okkuperer Aleppo. Det som skjer her, er at befolkningen i Aleppo endelig – ved hjelp av Russland – kan bli frigjort fra halshuggernes terrorvelde.

Derfor er påstanden som Davutoğlu kommer med, at på grunn av den syriske hærens frigjøring av Aleppo, ville det bli ytterligere en million flyktninger, fullstendig meningsløs og ren propaganda. Akkurat det motsatte vil skje. Til slutt, hundretusener av flyktninger vil kunne vende tilbake til sin befridde by igjen og gjenoppbyggingen vil kunne begynne.

Vestlige medier siterer stadig vekk det såkalte “Syrian Observatory for Human Rights”: “Tusenvis av mennesker, spesielt familier med kvinner og barn, venter på å komme til Tyrkia,” sa leder av observatoriet, Rami Abdel Rahman om situasjonen i Aleppo. Hva er dette observatoriet og hvem er Rahman, som ofte er referert til som en kilde?

Faktisk er det ikke en troverdig organisasjon med mange ansatte som noensinne har rapportert seriøst om hva som skjer i Syria, men en enkelt person. Ja, Rami Abdel Rahman sitter alene i en to-roms leilighet i Coventry, England, og ikke i Syria. Han sa selv på forespørsel fra RT: “Jeg er ikke en medieorganisasjon. Jeg jobber hjemmefra, fra min egen leilighet ..”

Mediene tar de ubekreftete uttalelsene fra en enkelt person som sitter i England, og ikke fra en forstad i Syria, for god fisk. Med navnet “Syrian Observatory for Human Rights” blir det forespeilet noe stort som ikke eksisterer. Er det slik profesjonell og upartisk journalistikk bør fungere? Slike uttalelser og kilder er verdiløse og kan ignoreres.

Deretter rapporterer ZDF (tysk TV2 “det andre til å lyve bedre”): “Bombene til Assad og Russland har forvandlet Aleppo til en by i ruiner der mange forsyningsveier er avskåret”. Igjen snus fakta totalt på hodet. Det er de vestligstøttede terroristene som som har forvandlet Aleppo med bomber og granater til en by i ruiner i årevis. Hvem har angrepet og okkupert Aleppo? Hvem har spredt sitt terrorregime over byen?

Hvis bomber faller fra den syriske eller russiske hæren, så er målet bare å treffe posisjonene til al-Nusra og ISIS og hensikten er å fortrenge dem eller ødelegge dem. Hvordan kan man ellers bli kvitt de utenlandske okkupantene i området?

Ja, tilførselsveier er avskåret, det er sant, men ikke for mennesker, men for terroristene som får levert våpen, forsyninger og forsterkninger via Tyrkia. Befolkningen er igjen blitt forsynt av den syriske regjeringen med mat, medisiner og drivstoff. Det er terrorister fra ISIS, som har slått av strømmen og vannet, fordi de okkuperer kraftstasjonene og pumpestasjonene rundt Aleppo.

“Takket være frigjøringen av byene Nubul og al-Zahra har vi kuttet forsyningsveiene terroristene har benyttet fra Tyrkia. Tilførselen ble stoppet helt. De omringede terror-militsene i Aleppo er blokkert. De har bare minimalt handlingsrom. De kommende militære operasjonene vil tvinge terroristene til å velge mellom overgivelse eller død, “sier en syrisk kommandant.

Syriske tropper vil snart være tilgjengelige i grensebyen Azaz, 50 kilometer nord for Aleppo, en av de viktigste basene for terrorkoalisjonen Jabhat al-Sham, som er støttet av Tyrkia. Skulle dette skje, vil terroristene ha mistet fotfestet nord i Syria. Azaz ble først erobret i juli 2012 av FSA og i september 2013 av ISIS.

Medlemmer av den såkalte “anti-terrorist koalisjonen”, som skal ha blitt kalt ved sitt sanne navn, “pro-terrorist koalisjonen” er derfor i panikk på grunn av de territorielle gevinstene og fremrykningene av syriske tropper. Spesielt for den tyrkiske regjeringen, ville det være et mareritt, hvis syriske styrker skulle komme til å forene seg med YPG (væpnet kurdisk milits i Syria).

Det russiske luftforsvaret har allerede gitt YPG luftstøtte i kampen mot terroristene. Hvis de syriske regjeringsstyrkene som rykker nordover, får kontakt med kurderne langs den tyrkiske grensen, så vil alle terrorister fra al-Nusra og ISIS være omringet. En felle, de ikke lenger vil komme ut av.

Direkte på grensen til Tyrkia i det vestlige Afrin, har den kurdiske militsen tatt en rekke bosetninger fra ekstremistene i de siste dagene, inkludert Deir Jamal, Maranaz, Al Ziyara og Hreibi. Dermed har YPG utvidet sin kontrollsone betraktelig østover mot Ayn al-Arab.

Den tyrkiske regjeringen har erklært dette scenariet som en “rød linje” som ikke må overskrides. Hvis korridoren og grenseoverganger til Tyrkia blir tettet av de syriske kurdere, vil den tyrkiske hæren invadere Syria, sier de. Den militære ledelsen av YPG sier om dette, at det er nettopp det de akter å gjøre for å kutte av terroristenes tilførsler fra Tyrkia.

Problemet er, at Washington ser YPG som en alliert i kampen mot ISIS, i motsetning til Ankara som har utpekt YPG som en terroristorganisasjon. Derfor har Erdoğan utstedt et ultimatum til USA: «Hvem er din partner, jeg eller de kurdiske terroristene?”

Erdoğan er sint fordi en representant for den amerikanske regjeringen har besøkt de syriske kurderne i grensebyen Ayn al-Arab. I forrige uke har den høytstående diplomaten Brett McGurk ifølge med en delegasjon møtt ledelsen av YPG og diskutert tiltak mot ISIS. Til tross for at kurderne er et viktig element i kampen mot ISIS, får de ikke lov å delta i fredsforhandlingene i Genève p.g.a. Tyrkias protest.

Erdoğan krangler med sin nærmeste allierte, USA, fordi USA ser kurderne på den syriske siden som venner som han ser som fiender. Har han fortsatt noen venner i det hele tatt? Å ja, i Tyskland med Merkel, som besøkte Ankara mandag. I stedet for å bedrive Russland-bashing, bør begge land slutte å gå rundt symptomer og til slutt arbeide konstruktivt på en våpenhvile. Så slutten på flyktningekrisen ville bli igangsatt.

“Med terroristene velter vi Assad” har vært Vestens politikk de siste fem årene, noe som har produsert millioner av flyktninger, ødelagt landet, og er en svært kriminell forbrytelse mot menneskeheten. I en rettferdig verden ville pådriverne av denne krigen blitt stilt for en domstol og blitt dømt. Men de bare fortsetter.

I de siste dagene har en talsmann for det russiske Forsvarsdepartementet sagt at Russland har klare bevis for at Tyrkia forbereder seg på en militær invasjon av Syria. En klar advarsel til Ankara, for ikke å gjøre det. Russlands utenriksminister Sergei Lavrov har gjort det klart for alle parter: Russland vil stenge grensen mellom det ISIS-okkuperte området og Tyrkia.

“Det viktigste punktet for å få en våpenhvile til å fungere er blokkering av illegal trafikk over den tyrkisk-syriske grensen,” sa han. “Uten en stengning av grensen, vil det være vanskelig å håndheve en våpenhvile.”

Dette har Russland signalisert til Tyrkia: Med en invasjon i Syria risikerer man en direkte konfrontasjon og krig. Spørsmålet som oppstår er om frigjøringen av Aleppo og stengingen av grensen til Tyrkia vil føre til en slutt på krigen i Syria, eller om fiender av Syria vil starte en ny krig.

Kilde: http://alles-schallundrauch.blogspot.de/2016/02/aleppo-wird-berfreit-und-nicht-fallen.html

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

17 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Det var USA (hvem ellers?) som nylig utførte presisjonsbombing mot et syrisk sykehus.

Russian sources said today that the satellite control showed that US planes that take off from a Turkish base of “Indžirlik” rocketed the children’s hospital in Syria.

http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=40340

Det var også USA (hvem ellers?) som bombet Leger uten grensers sykehus i Afghanistan:
Afghanistan: Leger Uten Grenser krever en forklaring etter et dødelig flyangrep mot sykehus i Kunduz

http://www.legerutengrenser.no/Aktuelt/Nyheter/Afghanistan-Leger-Uten-Grenser-krever-en-forklaring-etter-et-dødelig-flyangrep-mot

USAs militære har svært presise våpen. Mao. ble Leger uten Grensers sykehus bombet MED VILJE. Vanskelig å fatte?! Men det skjedde nå –

Timm Lemcke
Abonnent
8 år siden

Allah har allerede straffet Erdogan ved å frata ham forstanden…

Timm Lemcke
Abonnent
8 år siden

Putin beskylder US før giftig chemtrail-spraying over Syria:

http://yournewswire.com/putin-accuses-u-s-of-spraying-poisonous-chemtrails-over-syria/

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Timm Lemcke
8 år siden

Tyrkia går ut offisielt nå og sier at de skal inn i Syria med bakketropper, enten sammen med vesten eller sammen med koalisjonen ( Koalisjonen = ISIS, FSA, Al Nusra, Al Qaeda mm ) , det vil det garantert bli bråk av.

Tyrkia vil ha bakkeoperasjon i Syria
Tyrkia mener det er blitt umulig å stanse krigen i Syria uten en bakkeoperasjon og ber USA og andre vestlige land om å delta, ifølge en tyrkisk tjenestemann, melder NTB. Han sier også at Tyrkia diskuterer en bakkeoperasjon med koalisjonen i Syria ettersom landet ikke ønsker å gå inn alene. (©NTB)

http://direkte.vg.no/studio/nyhetsdoegnet#!verbatimId=56c310ae5152f7b947c998ab

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  smurfen
8 år siden

Putin var flink med å provosere Tyrkia til å bli villig til å ha bakkeoperasjon i Syria.
Men først var han flink til å fange Obama i toalett-døra på en eller annen forsamling, og da fikk han oppdrag å styrte Erdogan som en betingelse for avblåsing av sanksjoner mot Putins mafia-kompiser.
Men Erdogan fikk plutselig massiv folkestøtte for nedskyting av putins bombefly over Tyrkias jord.
Putins propaganda lovet først å drukne Tyrkia i klosett-skåla før de kom på tanke at NATO blir nødt til å stå ved Tyrkias side for å ikke miste sin troverdighet og ansikt foran NATO-medlemmer.
Fordi USA`s dominans i Jewropa hviler på rå militær makt.
NATO er en pistol ved jewropas tinning.

En mann med åpenbar agenda
Svar til  smurfen
8 år siden

Bakkestyrker fra Vesten og mange muslimske land kjemper sammen?
Hvor land tid tror du det tar før muslimene ønsker å kjempe sammen mot korsfarerne (Vesten)?

Grandhagen til NRK:
– Hva er oppskriften på å bekjempe IS?
– Det er det ikke min oppgave å si. Hvis jeg skal si noe må det bli ut fra militær erfaring, sier Grandhagen.

Han ramser opp disse tiltakene:
• Angripe organisasjonen økonomisk.
• Motvirke og forebygge radikaliseringsprosessene som drives blant annet på nett.
• Fortsette luftangrepene.

– Men man må også gjøre mer på bakken i Syria og Irak enn i dag dersom man skal få den effekten man ønsker.
– Innebærer det bakkestyrker?

– Ja, det er vanskelig å se for seg at du kan tvinge IS ut av de områdene de kontrollerer uten bakkestyrker. De er infiltrert med sivilbefolkningen hele veien. Det gjør det utrolig vanskelig å gjennomføre presise operasjoner som svekker kapasiteten deres over tid. Det er ingen tvil om at IS er svekket i forhold til hva de var for bare et halvt år tilbake, at de har mindre handlerom. Men derfra til at de opphører å være en kraft er et ganske langt stykke.

Han understreker at han ikke har noen mening om hvilket land bakkestyrkene eventuelt skal komme fra, og han vil heller ikke mene noe om hva Norge eventuelt kan bidra med i kampen mot IS.
Betraktningen rundt bakkestyrker er i tråd med rådene fra tidligere forsvarssjef Sverre Diesen.

Kalifatet vil forende alle sanne muslimer til kamp mot korsfarerne !!!!
Hvorfor utfører IS (ISIL eller Kalifatet) terroraksjoner i Europa?

Svar: IS ønsker å erte på seg et angrep (bakkestyrker) fra vesten, ”Roma og 80 allierte nasjoner”. For at gamle spådommer skal oppfylles.

Bakgrunn:
Muslimene tror på gamle spådommer i boken Hadith. (Denne boken er ikke med i Koranen).
En invasjon (bakkestyrker) i Syria vil ende i totalt kaos. I dette kaoset vil muslimenes Mahdi (en muslimsk messias-figur) stå fram og forene alle slags muslimer, både sjia og sunni. Mahdi vil lede Kalifatet til seier over invasjonshæren, de vestlige korsfarerne. Det avgjørende slaget vil stå i Dabiq, nord i dagens Syria, på grensen mot Tyrkia.
Deretter vil Kalifatet innta Istanbul og Roma. Kalifatets propaganda magasin, som heter Dabiq, kaller Obama for ”Dog of Rome”, Romas hund. Det er tydelig at de ser USA som en alliert av Roma.

Etter at Roma er invadert vil en ond al-Dajjal (AntiKrist) stå fram som verdens leder. Med sete i Jerusalem. I denne tidsalders siste dager kommer Jesus tilbake til jorda. Han kjemper sammen med Mahdi mot den onde Dajjal, men det er Jesus som dreper den onde. Etter dette kommer en ny tidsalder med fred. Islam vil bli eneste religion. Sharia vil styre verden.

Ifølge muslimenes tro vil Jesus gå over til Islam når Han kommer tilbake. Men vi kjenner Jesus bedre enn som så. Han vil aldri svikte de som tror på Ham:

Jesus Kristus er igår og idag den samme, ja til evig tid. (Hebreerne 13,8)

For så har Gud elsket verden at han gav sin Sønn, den enbårne, forat hver den som tror på ham, ikke skal fortapes, men ha evig liv; for Gud sendte ikke sin Sønn til verden for å dømme verden, men forat verden skulde bli frelst ved ham. Den som tror på ham, blir ikke dømt; den som ikke tror, er allerede dømt, fordi han ikke har trodd på Guds enbårne Sønns navn. (John 3, 16-18).

Den som tror på Sønnen, har evig liv; men den som ikke vil tro på Sønnen, skal ikke se livet, men Guds vrede blir over ham. (John 3:36).

Denne verden går mot tredje verdenskrig, men Jesus Kristus kommer snart for å hente sin elskede brud (de sanne kristne). Les mer om dette i følgende artikkel:

https://ord8liv.wordpress.com/2015/05/09/krig-og-bortrykkelse/

Gud velsigne deg!!!

Maarit M.Hanssen
Forfatter
8 år siden

Kilder skriver, at den tredje verdenskrigen (WW3) begynte i går den 13. februar når Tyrkia begynte sin invasjon av Syria ved Aleppo. NATO har fulle lager av taktiske atommissiler, B61,lagret i Tyrkia (Incirlik) og i Europa inkludert Norge. Flyvåpen F-16 jagerfly er tilpasset til å bære disse atommissilene.
Hvor mange av disse atommissilene er lagret i Østfold og i Trøndelag vites ikke. I Europa ellers er det 200 stykker (Veterans Today).
NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg øste av selvsikkerhet, når han i går kunngjorde, at NATO nå ønsker dialog med Russland. Det betyr, at han nå mener, at NATO per i dag er overlegen med atombomber i forhold til Russland og at NATO har nå presset Russland tilstrekkelig for å gå med på en atomkrig.
Per i dag ser det ut at NATO vil angripe Russland fra Østfold og Trøndelag med B61 atombomber (hver bombe koster $ 28,9 millioner) under midtfaste (19.februar-22.mars) 2016 (mellom kyndelsmesse 2. februar og midtfaste skulle det holdes våpenting for bønder) som first strike.
NATO har regnet ut, at Putin da vil bombe Finnmark til og med Nordland tilbake til steinalder med sine SATAN (NATO-kode SS-18) atombomber.
Folkens, skaff dere lynraskt en batteriradio og JOD-tabletter og en håndholdt måler for radioaktiv stråling. Kun boksemat og flaskevann er sikre til påske.
Illustrasjonsbilde (Veterans Today), B61 taktiske atombomber lagret i en fjellhalle.

Anarary Connections
Anarary Connections
Skribent
Svar til  Maarit M.Hanssen
8 år siden

Et spennende scenario! Men jeg tror ikke det blir tilfellet. Jeg tror ikke en eneste atombombe vil igjen bli sprengt på denne planet.

Maarit M.Hanssen
Forfatter
Svar til  Anarary Connections
8 år siden

Den britiske militære etterretningstjenestens (MI6) topphemmelig kilde forteller, at det er det britiske ROYAL AIR FORCE ved NATO, som skal betjene norske F-16 jagerfly fra Norge (Trøndelag) med atombomber i angrep mot Russland.

Anarary Connections
Anarary Connections
Skribent
Svar til  Maarit M.Hanssen
8 år siden

Jeg tror nok det er mye planer om det ja. Men jeg håper og tror at dette aldri blir virkelighet.

anders
anders
Anonym
Svar til  Maarit M.Hanssen
8 år siden

Oppsiktsvekkende informasjon du kommer med Maarit men med din kompetanse er jeg villig til å tro på det. Ihvertfall; atomvåpen på norsk jord, absolutt riktig. Jeg derimot velger å tro på den teorien ifra vårjevndøgn 21.mars 1987 at menneskeheten da var nådd en global spirituell oppvåkning ved at mindre enn en halv % av 7 miilliarder mennesker hadde bestått prøven. (Skal vi si sånn cirka 28 millioner av 7 milliarder holder jordens skjebne i sin hånd). M.a.o. våre utenomjordiske venner vil av den grunn sette en stopper for noe katastrofalt som truer kloden. Dette vet vi de har gjort flere ganger tidligere p.g.a. menneskets tåpelighter.

En mann med åpenbar agenda
Svar til  Maarit M.Hanssen
8 år siden

Hermetikk og nødutstyr er nødvendig. Men den store krigen starter først til høsten, tror jeg, basert på Alois Irlmaier og Lebesbymannen.

Damen fra Valdres sa i 1968:
Folk fra fattige land strømmer til de rike landene. De kommer til Europa, til Skandinavia, og også til Norge. Det blir mange av dem. Og folk begynner å mislike dem, og de blir hårde imot dem. De blir mer og mer behandlet som jødene under krigen.

Da er målet for våre synder fullt. Krigen bryter ut. Først som en liten konflikt, en ubetydelig konflikt. Men den slutter ikke. Den tiltar og brer seg. Til slutt utvikler det seg til en stor krig.

Mot slutten av den store krigen blir fryktelige våpen tatt i bruk, bl.a. atomvåpen. Luft, jord og vann blir forgiftet og ødelagt. Folk fra de industrialiserte land, Amerika, Europa, Australia, Japan og andre liknende områder, må flykte. De kan ikke bo der lenger. De forsøker å komme til de fattigste land som har unngått det verste. Men de vil ikke være villige til å ta imot dem.

https://ord8liv.wordpress.com/2014/12/23/syner-om-norge-og-sverige/

Men Jesus Kristus kommer snart for å hente sin Brud. Lammets brud skal ikke smake av Lammets vrede, altså den store trengsel.
Bruden, de sanne troende, skal hentes hjem til Lammets bryllup.

https://ord8liv.wordpress.com/2014/09/23/jesus-kommer-igjen-for-a-hente-bruden/
+

smurfen
Redaksjonen
Svar til  En mann med åpenbar agenda
8 år siden

Husker da jeg var liten, da måtte man betale for å gå på sirkus for å se på klovner, nå kan man se riks klovnene helt gratis i det som er kjent under navnet nyheter.
Den største av dem må jo være denne fjotten Pål T. Jørgensen som TV2 bruker, han får selv sin navnebror Paul Joseph Goebbels til å blekne i sammenligning, Joseph Goebbels var en fremstående nasjonalsosialist og propagandaminister i Tyskland fra 1933 til 1945.

Skulle Norsk media dekket vår 22/7 på samme måte som de dekker Syria så vill det sett sånn ut.

Den blodtørstige diktatoren Jens Stoltenberg i det Norske regimet setter inn militære styrker mot eget folk, vist ikke NATO viser ansvar og bomber Norge med humanitære bomber for å hjelpe opposisjonen så kan Utøya falle innen kort tid.

Den Norske legitime regjeringen ledet av den anerkjente demokratiforkjemperen Anders Behring Breivik trenger våpenleveranser og støtte fra fredsbevarende styrker fra NATO fort, EU innfører strenge sanksjoner mot Norge og ber verdens fremmedkrigere komme til Norge for å kjempe for fred og frihet.

Siste nytt er at despoten og den blodtørstige barnemorderen Stoltenberg har tatt i bruk kjemisk gass og tønnebomber mot barn som befinner seg på Utøya under beskyttelse av Breivik.
Dette er bekreftet fra sikre kilder i menneskerettighetsgruppen NOHR ( Norwegian Observatory for Human Rights )

( NOHR er en alkalisert bonde med navn Leif-Arne Hansen som flyttet til Spania for 16 år siden og som nå sitter på en pub i Spania og rapporterer om hva som skjer i Norge. )

Propagandapakken som kom i går var hinsidig latterlig, en hele verden ler av dem nå.

I sist uke kom 2 Amerikanske F-16 i rett linje mot Aleppo fra sin base i Tyrkia og bombet 2 sykehus i filler og fløy tilbake samme vei, dette var en stor nyhet i den ikke vestlige verden på onsdag den 10. Feb. jeg forventet en vestlige propaganda pakke i helgen, men de tok litt lengre tid å produsere Propaganda pakkene i studioet hos PR byrået til Pentagon.

I går ble nyheten kjørt ut til alle de vestlige finansierte regime mediene, såkalt main stream, men nå var ikke hendelsen fra onsdagen, de la den ut som om hendelsen plutselig fant sted i går.

En av artiklene om saken fra onsdagen.

Pentagon anklaget Russland for flyangrep på to hospitaler i Aleppo

Les mer: http://no.sputniknews.com/politikk/20160210/1277883/fyangrep-hospitaler-bombing.html#ixzz40Jq9Wk8E

Tror de folk er idioter, de fleste fikk jo med seg hendelsen i sist uke, i det minste alle som leser annet en Vestlig propaganda, Nå er propagandaen så ekstrem om dagen og helt latterlig så de er klart at det handler om å varme opp massene til noe stort som skal inntreffe innen kort tid.

Noen snakker om slutten av feb, andre om 3 mars.
Denne artikkelen påstår at det starter om 18 dager ( 18=666 ) og datoen blir at WW3 starter på den 3.3 ……
Det blir 333 og 666 så er vel ikke helt utenkelig med tanke på hvor sykt opptatt illuminati er av de 2 tallene der …

Men her tror jeg fortsatt på 19 mars og 22 mars :)

http://www.newsprepper.com/russia-prime-minister-warns-us-and-arab-countries-invading-syria-will-start-a-new-world-war/#.VsDzMvLhCUl

Saudi Arabia har sendt 350.000 soldater, 20.000 stridsvogner, 2450 krigsfly og 460 militære helikoptre mot grensen til Syria så tett opp mot Irak og Jordan som mulig, De hevder selv det er en øvelse, men øvelser inkluderer aldri så store styrker, Tyrkia på motsatt side bygger også opp styrker langs den Syriske grensen.

Når ledene sier Peace and Security og det blir snakk om fredsavtale i Syria så vil det brake løs.

” Peace and Security ” EPIC! Bible Prophecy is Happening NOW!

Alt henger og blør med Aleppo, Vesten har brukt milliarder på milliarder på å bygge opp terrorgruppene og de liker dårlig at Putin bomber dem bort.

Kjøp jod, lagre vann, tørr-mat og hermetikk samt batterier og radioer på et lite nødlager for i løpet av dette året her så vil kun de som er forberedt være i stand til å klare seg.

James Corbett om hvem som styrer den ” Frie Vestlige Pressen” :)

Newsbud Kickstarts Funding Drive: Let’s make this happen

https://www.youtube.com/watch?v=yWi87J-U0gY

seitasis
seitasis
Abonnent
Svar til  smurfen
8 år siden

Skal Saudi skaffe 20.000 tanks må de vel importere 18000 fra USA/Russland, eller fra djevelen selv, de har vel ikke mer 2000 i skrivende stund. Djevelen selv må vel hoste opp noen fly også fort som fanden, men det gir jo en hvis regi-ri-løs overtone til det hele. :)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  seitasis
8 år siden

350,000 soldiers, 20,000 tanks, 2,450 warplanes and 460 military helicopters are massing in northern Saudi Arabia for a military exercise that is being called “Northern Thunder”. According to the official announcement, forces are being contributed by Saudi Arabia, the United Arab Emirates, Egypt, Jordan, Bahrain, Sudan, Kuwait, Morocco, Pakistan, Tunisia, Oman, Qatar, Malaysia and several other nations. This exercise will reportedly last for 18 days, and during that time the airspace over northern Saudi Arabia will be closed to air traffic.

http://theeconomiccollapseblog.com/archives/world-war-3-might-start-this-month-350000-soldiers-gathered-in-saudi-arabia-are-ready-to-invade-syria

350,000 soldiers, 20,000 tanks, 2,450 warplanes and 460 military helicopters are massing in northern Saudi Arabia for a military exercise that is being called “Northern Thunder”.
According to the official announcement, forces are being contributed by Saudi Arabia, the United Arab Emirates, Egypt, Jordan, Bahrain, Sudan, Kuwait, Morocco, Pakistan, Tunisia, Oman, Qatar, Malaysia and several other nations. This exercise will reportedly last for 18 days, and during that time the airspace over northern Saudi Arabia will be closed to air traffic. This will be the largest military exercise in the history of the region, and it comes amid rumors that Saudi Arabia and Turkey are preparing for a massive ground invasion of Syri

http://www.infowars.com/world-war-3-could-start-this-month-350000-soldiers-in-saudi-arabia-stand-ready-to-invade-syria/

smurfen
Redaksjonen
Svar til  seitasis
8 år siden

Her kan du se hele listen over SA sine våpen seitasis :)

Kongedømmet SA er ekstremt paranoide og det meste av oljeinntekter har gått til å hamstre våpen.

2750 egenproduserte tanks, bare lille Canada holder på å levere 3000 nye, i tillegg så har de hamstret tanks som fulle sjøfolk over en lav sko sko fra andre nasjoner også de senere tiår.

SA har også et av verdens største flyvåpen.

https://en.wikipedia.org/wiki/Saudi_Arabian_Army

Spending on defense and security has increased significantly since the mid-1990s and was about US$67 billion in 2013. Saudi Arabia ranks among the top five nations in the world in government spending for its military, representing about 9% of GDP in 2013.

USA har ca 8 000 tanks og Russland ca 15 000.

http://gulfnews.com/news/gulf/saudi-arabia/northern-thunder-military-exercises-begin-in-saudi-arabia-1.1673122

http://www.arabnews.com/featured/news/880491

https://www.rt.com/news/332454-saudi-arabia-big-drills/

Hizbollah-leder Hassan Nasrallah sa tidligere tirsdag at Saudi-Arabia og Tyrkia «drar regionen inn i krig» hvis de to landene sender bakkestyrker til Syria. Assad, med støtte fra Hizbollah, Iran og Russland, kommer til å overvinne både IS, Nusrafronten, USA, Saudi-Arabia og Tyrkia og hindre dem fra
å okkupere Syria og Israel for å oppnå sine mål», sa Nasrallah.

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2016/02/16/195200358/lover-krig-mot-saudiarabiske-bakkestyrker

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Maarit M.Hanssen
6 år siden

Damaskus, 16 august – RIA Novosti skriver:
Giftstoffer, som ble funnet på forlatte militante varehus, var levert til terrorister fra USA og Storbritannia, sa Syrias viseutenriksminister Faisal Miqdad på en pressekonferanse i Damaskus.

“Alle håndgranater og granatkastere var utstyrt med giftstoffer CS og CN … påvisning av kjemiske ammunisjon, som vist på lysbildet, ble produsert av” Federal Laboratories “i USA … giftstoffer produsert av selskaper ” Cherming Forsvars UK “(UK) og “NonLethal Technologies” (USA) – sa Miqdad.
Ifølge ham ble giftstoffene funnet i varehus til ISIS i Aleppo og i de frigjorte områdene av de østlige forstedene til Damaskus.
Miqdad sa at bruk av slike giftstoffer er forbudt i kriger i samsvar med den femte artikkelen i konvensjonen om forbud mot kjemiske våpen.
“Dermed kan vi trygt hevde at USA og Storbritannia, samt deres allierte i regionen, i strid med konvensjonen om forbud mot kjemiske våpen, gir full støtte til terrororganisasjoner som opererer på Syrias territorie. De leverer ikke bare forsyninger til de militante, men også forbudte kjemiske våpen “- sa Miqdad.
https://ria.ru/syria/20170816/1500459285.html

« Forrige artikkel

Grusomheter avslørt fra innsiden: De mørkeste krokene i staten Norge

Neste artikkel »

Ytringsfrihet må brukes for å beholdes

17
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x