Odd-Erik Helgesee fra Tønsberg taler DnB imot. De svarer med å ville tvangsselge huset hans. Han gir seg ikke. Les om saken her og i Telemark avis: https://www.ta.no/odd-erik-nekter-a-bruke-bankid-krangelen-med-banken-har-fort-til-at-huset-hans-blir-tvangssolgt-jeg-gir-meg-ikke/s/5-50-1811222

DnB på krigsstien mot det norske folk

1.4K visninger
5 minutter lesetid
4

Hvem står bak dette?

Noen er i ferd med å utøve tyranni mot det norske folk. Disse noen står bak staten. Kommer DnB igjennom med sine merkelige krav, blir portene åpnet og dørene satt på vid vegg. Det som da slippes ut i våre grender, bygder og småbyer har det tragiske i seg. Hvem får skylda? Jo, det er oss. Fordi vi lot det skje. Det er bare oss.

Oppdatert 5. mars 2024


Påskudd

Akkurat som jakten etter den evige terrorist har skapt de mange meningsløse skrankene i det vanlige liv for den vanlige borger, vil BankID og skremselen de svarte penger bli påskuddet til å underkaste den enslige kontoinnhaver regelrette kryssforhør når han vil sende 500 kr til sin tante på Jæren.

Men vi må være klar over at det er ikke “de svarte pengene” som står i sentrum, men terroriseringen av samfunnsborgeren. For de som har skapt kontrollsystemene, er de samme som stiller opp med terroristene. Det er de samme som står bak alle svarte penger, også.

Pengene blir for dem et instrument, et verktøy. Deres målsetting: Ved hjelp av penger og behovet for dem, vil kontrollfolket stampe angst- og kontrollsamfunnet opp av bakken og låse inn folket i retningslinjer, rammeverk og lovforordninger vi aldri før har sett maken til. Truslene blir hengt opp som en truende gulrot foran hver enkelt, slik at alle skal skjønne hvor farlig dette er.

De kommer til å ville lyse hver enkelt av oss opp i anus, inn i nese- og øreganger for å finne kjennetegn de kan bruke. Husk at dette er skallemålingene på nytt. Samme nivå. De kommer til å utvikle apparater, avtrykksmålere og alle slags elektroniske følere for å bygge ut seriøsiteten av sine kontrollprosjekt. For det trenger de, dette grenser hele tiden til det latterlige.

Men vi vet allerede at pengesystemene er i forandring, toppstyrt. Var det dette Odd-Erik Helgesen tilfeldig hadde snublet borti, ble noen engstelig for at mange skulle bli oppmerksomme på hva banken egentlig holdt på med? For det var merkelig at DnB ikke ville ut med de nødvendige opplysninger til Helgesen på hans forespørsel, men holdt kortene tett til brystet, dvs de tidde fullstendig stille, nesten krampaktig, som om Helgesen ikke eksisterte. Dette var DnB, Norges største bank. Det forekom meg ikke bare uprofesjonelt , men også pussig, underlig og rart.

Men vi vet allerede at pengesystemene er i forandring, toppstyrt. Var det dette Odd-Erik Helgesen tilfeldig hadde snublet borti, ble noen engstelig for at mange skulle bli oppmerksomme på hva banken egentlig holdt på med? For det var merkelig at DnB ikke ville ut med de nødvendige opplysninger til Helgesen på hans forespørsel, men holdt kortene tett til brystet, dvs de tidde fullstendig stille, nesten krampaktig faktisk, som om Helgesen ikke eksisterte. Dette var DnB, Norges største bank. Det forekom meg ikke bare uprofesjonelt , men også pussig, underlig og rart. Holdt de på med snusk? Og banken hadde til og med fått Tingretten på sin side før saken hadde blitt behandlet, var det ikke slikt man kalte for korrupsjon?

Og banken hadde til og med fått Tingretten på sin side før saken hadde blitt behandlet, var det ikke slikt man kalte for korrupsjon?

F. William Engdahl skrev allerede i 2017 om det som lå på trappene, han kalte det krigen mot kontantene:

Krigen mot kontantene

“En operasjon som begynte som en tilsynelatende obskur akademisk diskusjon for tre år siden, er nå i ferd med å bli en fullverdig propagandakampanje satt ut i livet av noen av de mektigste institusjonene i den industrialiserte verden. Dette er det som med rette bør kalles krigen mot kontantene. I likhet med krigen mot terror, krigen mot kreft eller krigen mot narkotika, er dens sanne agenda uhyggelig og ugjennomsiktig. Hvis vi er dumme nok til å svelge propagandaen for fullstendig eliminering av kontanter til fordel for rene digitale bankpenger, kan vi stort sett kysse vår gjenværende autonomi og privatliv farvel. George Orwells 1984 vil være her på steroider.” (fra Engdahls nyhetsbrev nr 103).

For det hele er satt i statssystem, inn i et stort apparat med mange ansatte og mange sjefer. De sørger hele tiden for dokumentasjon og tall, vekt- og centimetermål. Husk at “kontrolløren” ligger dypt i våre alles sjeler og langt inne i våre ryggmarger. Det er enkelt å gripe fatt i ham og vekke ham til liv. Men han har en særdeles dårlig virkning på omgivelsene. Vi glemmer ikke de glødende fanatikerne på det sorte fastland, Jæren.


De sitter i DnBs styre, har flertallet av stemmene og har stjålet til seg rollene som den norske stats representanter. Med andre ord, de har så mange av sine egne folk i statsapparatet at de kan styre staten.


Tekst fra Telemark avis, her.

De har forlengst bemektiget seg Barnevernet og Mattilsynet, som i mange år har gjort foreldres og bønders liv vanskelig. Men infiltrasjonen har de holdt på med siden 1945. Nå har de kommet så langt at de kan sette sine gamle planer i verk, verdensherredømmet. For enkelthets skyld kan vi kalle dem for sionistene.

De styrer ikke bare staten, nærings- og kulturlivet, men også utviklingen av kontrollsamfunnet, alle kameraer og overvåkning. De er dem som instrumentaliserer dette. Og de mener det alvorlig. De har koblet det bevæpnede politi, PST og den militære etterretningtjeneste inn i dette. Er det noen som setter seg på tvers av elvestrømmen, kan det være risikabelt for vedkommende. Mye taler for at merkelige dødsfall av folk som har gjennomskuet mye av løgnaktigheten i statssystemene som journalisten Jon Hustads, går på deres kappe. For hans dødsfall kom som lyn fra klar himmel.

DnB truer det norske folk

Dette er fakta. Spørsmålet er om vi kan gjøre noe med det? Odd-Erik Helgesen har gjort noe med det. Han har i mange av landets aviser sagt tydelig fra, at dette finner han seg ikke i. Ikke mange har gjort det, men jeg mistenker at DnB har mistet mange kunder, det har de også vel fortjent, de er den norske statsbank. Også jeg sa opp min konto der i dette merkelig kontroll-kjølvannet.

For merkelig var det. De truet folk. Jeg trodde ikke mine egne øyne til å begynne med. Hva var dette for slags toner? Ovenfra og ned. De var oppe og resten av oss, var der nede. Hvem snakker slik til folk?? Hvem mener de er bedre enn de andre?

Vi vet hvem de er, og de fornekter seg ikke, men faller stadig tilbake i sine gamle roller, herskerrollen og undersåttens. Og det er ikke fordi de har klokskapen og innsikten, men fordi de har pengene. De vet å utnytte pengenes makt til sine siste millimeter. De er hensynsløse og brutale. Snur du ryggen til dem et øyblikk, kan det hende det sitter en dobbeltegget kniv der før du vet ordet av det.

Odd-Erik har stått i bresjen for mange viktige saker, han har ikke latt seg vippe av pinnen av de stupide hersketeknikker som bakfolkene har hatt i arv i århundreder, men har stått på for bevissthetskampen mot manipulativ bruk av mikrobølger til skade for befolkningen. Vi skjønner at de mange som tjener på dette, ikke liker det. Heller ikke styret i DnB.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

5 3 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

4 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
eee
eee
Anonym
1 måned siden

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/8JrWPA/politiet-etter-helikopterulykken-de-har-sagt-det-gikk-fort

Løst rotorblad kanskje?
(Hvem satt i fremste sete? Var det trøbbel med et setebelte også?)

eee
eee
Anonym
Svar til  eee
1 måned siden

Vet ikke hvilken flyulykke dette hører til om det skal tolkes direkte, men noe med “feil flybensin”. Men kanskje bare drømmetøv, som blander seg inn i bønn og meditasjon.

S Vang
S Vang
Anonym
1 måned siden

Dette handler om vår økonomiske fremtid og jeg vil gjerne at flest mulig hører på denne og kommenterer hva dere mener: Bix Weir – Before the election the country will be hit with a cyber attack,good guys are in control – på X22 report Spotlight Rumble

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  S Vang
1 måned siden

Økonomi er sekundær, en følge av en global ondskap som heter zoonisme.
Militære i zoonistenes hjemmebase
usa forstår det, mens Norge og øvrig jewropa graver mer pengesøppel til sine gravsted.

« Forrige artikkel

Holocaust, direkte fra sionistenes kjøkken *

Neste artikkel »

Var 7ende oktober 2023 en inside job?

4
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x