Norge våkner. Ble vi lurt?

569 visninger
2 minutter lesetid
1

Det satt et par enkeltpersoner og styrte hele landet, forteller Truls Mehus. Er ikke det et tydelig nok eksempel på at vi, folket, må engasjere oss mere og reagere øyeblikkelig når avgjørende ting skjer? Jeg vet om mange, særlig kvinner som ikke nøler med å kaste seg på telefonen, hvis det trengs. Glem ikke, det kan bety mye for mange.

Den omfattende vaksineringen av folk flest i Norge har fra begynnelsen av vært en katastrofe som nå begynner å vise sitt sanne ansikt for flere: Svekket immunsystem, turbokreft, hjerteposebetennelse og plutselig død er blandt hendelsene vi kan iaktta, helt tydelig å tilbakespore til covidvaksineringen. Vi trenger en folkebevegelse.

Den tyske regjering: Det var ingen pandemi, Covid var en PSYOP for å teste om befolkningen lot seg styre til å ta både mRNA-vaksinene og nedstengingene (foto fra video, her).

Pandemien snudde demokratiet rundt om på hodet til et diktatur med helsebyråkrat Bjørn Guldvog i forsetet, og følgene har vært skjebnesvangre for den norske befolkning. I Tyskland snakker mange om hvordan gjerningsmenn og kvinner skal straffes, etter at protokollene fra Robert-Koch-Institutt (Tysklands FHI) ble kjent. Der heter det: Det var ingen pandemi, nedstengningen var fullstendig overflødig, maskene var bare tull.

Men følgene av dette ødela liv og levnad for tusener på tusener av mennesker.

Mange døde ensomme og forlatt, særlig de gamle, men etter at de hadde blitt vaksinert. På enkelte gamlehjem i Tyskland døde en brorpart av beboerne. I Grimstad i Norge på et privat pleiehjem, døde alle 15 beboere, hvis jeg husker rett. Men ikke alle døde. Mange ble alvorlig skadet for livet. Først senere døde også folk i sin beste alder, også unge. Det er det vi kan se idag. Skal vi akseptere dette uten å mukke?

Også våre egne ledere innenfor Storting, media og helsevesenet bør etter min mening ikke slippe unna konsekvensene av det de har vært med på å forårsake.

Særlig Erna Solberg, Camilla Stoltenberg, Bjørn Guldvog og Nakstad har stilt seg på en pidestall som premiesauer, ytterst på spissen av aksjonene. De bør underkastes offentlige forhør i rettsvesenet med trussel om inndargelse av formue, klekkelig erstatning til ofrene av egen kasse og fengselsstraff for sine misgjerninger.

Se video “Den tyske regjering innrømmer at det var aldri noen virkelig pandemi”, i høyre spalte eller her.

Også de mange underordede som blindt fulgte ordre, ikke minst ledere i det militære, etterretningsvesen og politi som virket effektivt i undergrunnene bør få inndratt fomue samt fengelsstraff, alt ettersom de bevisst har skadet landets borgere.

Jeg gleder meg stort over at folk har funnet sammmen for å lage denne dokumentarfilmen med den slående tittel, Norge våkner. Ble vi lurt? Filmen gir oss en sjanse. For vi kommer ikke unna prosessen å bli bevisste på hva som egentlig skjedde. Filmen er satt sammen av Stortingets taler, NRK debatten, TV2, NrK, Friis Larsen Showet, Europa parlamentet, FN og Becheim podcast, med den norske politiker Truls Mehus, her.


Var det hele en stor svindel? Tyskerne går mann av huset etter frigjøringen av RKI-protokollene, et raseri uten sidestykke er i ferd med å bre seg utover landet. Langsomt kommer årelang underkuing og undertrykkelse til overflaten, denne gangen med sykdom og død til følge. For de som våger seg på et tysk intervju, hør prof. dr. Stefan Homburg, her.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

4.7 6 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

1 Kommentar
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Russia Today
Russia Today
Abonnent
1 måned siden

Finn en som kan oversette fra russisk om jewropas nyere historie, om Norges “venn” britannia som har minelagt norsk farvann under krigen og kjøpte opp all norsk sild for å fikse sultedød i Tyskland:

Om norsk motstands bevegelse som nytter. Til ettervurdering hvem er venn og hvem er fiende, om det var lurt å produsere tungt vann for Satans avkom.

« Forrige artikkel

Var 7ende oktober 2023 en inside job?

Neste artikkel »

Å få en rettsak og bli offentlig kjent?

1
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x