Kong Harald – se opp!

33.5K visninger
44 minutter lesetid
871

Vi ber kongen på haugen i Karl Johans gate stå på balkongen for å se hvordan en armé av utenlandske stasjonerte fly angriper Norge med eldgamle enkle metoder for å endre været med kjemikaliestriper som det siste og kanskje det mørkeste leddet i denne stille krigføringen som er erklært mot menneskeheten med eller uten kongens viten.

Vi er et opprop på 407 bekymrede og velorienterte mennesker i Norge som vil ha umiddelbar stans i den hemmeligholdte pågående flysprayingen og bønnfaller resten av verden til å gjøre det samme.

Chemtrails er ikke et ord konspirasjonsteoretikere har funnet opp, denne artikkelen vil bevise og dokumentere det uetiske og ulogiske behovet for “chemtrails”, utifra deres egne offentlige hengemyrer, USA’s egne dokumenter og forskjellige privatfinansierte forskningsinstitusjoner med global påvirkningsmakt.

(Som sagt tidligere, er jeg ingen meteorolog eller geo-ingeniør, jeg står på skuldrene til kjemper som har forsket lengeer enn meg. Jeg oppfordrer kun til sunn skepsis og kritisk sans mot superklassens ulogiske resonnementer og globale altomfattende tiltak som påvirker oss alle. Det ønskes også at du engasjerer deg for kontinuerlige demonstrasjoner etter at du har lest denne artikkelen, om du tror dine egne øyne og sanseevner. Det er nødvendig å vekke media og den sovende masse – uten et psykisk anstrengt og årvåkent media er det ingen grenser for hva makthaverne kan finne på!)

18 juni, 2010. Masseforgiftning pågår mens mennesker nyter litt avkobling. Er Stortinget klar over at "klima-haste-tiltak" har pågått i det stille over Norge i over 6 år? Eller er det kun frimurerlosjen til høyre som vet?

Regjeringen har i ca. 10 år nektet å imøtekomme anklager fra borgervern-grupper og aktivister, som gjennom regnvann, drikkevannsanalyser og luftprøver har funnet en rekke stoffer, bakterier og virus (VG!) (ingen spør hvor det kommer fra ?!) som faller fra himmelen og ikke tilhører området prøvene er tatt. Andre har funnet teknologi som ligner noe som kommer fra en annen planet(!) – nano-partikler – altså små intelligente mikrofibre og brikker som jobber kollektivt (Se for deg lakken på bilen din skifte farge etter hva du har på deg.) Prøver de gale globale å forandre verden i sitt eget bilde? Dette var først kjemisk og biologisk krigføring, men er nå også genetisk, vi er i the twilight zone, noe som føles uvirkelig, men sant. Du som folk flest vil ikke gå med dyrets merke i deg?

RFID chippen skal tvinges i alle som vil ha Obamacare. De vet at intelligensnivået til befolkingen er lavt, og dermed lettere å manipulere de som sier ja til en RFIDchip om de fikk så mye som en gratis cheeseburgermeny, men de følger også med på denne Zeitgeist bevegelsen som truer maktelitens oligarki, en stor gruppe som heller vil bli skutt enn å gå med en chip i armen stemplet som kyr, kontrollert til det punktet hvor du dør om de skrur av chippen hvis du dissidenter? Chemtrails er en billig og effektiv måte å chippe hele planeten med smart dust. Mye av det du leser her oppfatter din primære tenkefrekvens som vås og tøv, fjernt og uvirkelig, det er lettere for deg å gå tilbake og avfeie alt som ikke ligner din måte å se verden på,  som om alt er bra og det ikke kunne ha vært bedre!

De vil chippe deg, uansett om du får den frivillig i armen eller ufrivillig og uvisst inn gjennom lungene. Nano-partiklene finner hverandre i kroppen og danner større organismer, den får strøm av din kroppsfrekvens og kan drepe deg ved et tastetrykk.

Det handler om total kontroll over gruppe-individene, de gjenværende altså. Fema Camps – fare for holocaust?

Det er faktisk noen små sannheter i filmer. Hvor tror du filmdirektørene får ideene sine fra? Millitæret.. som ofte bruker Hollywood industrien for å glorifisere krig til å virke beroligende, og nødvendig for at du skal fortsette å få sitte i fred og ro i kinosalen og være glad det ikke er deg.

NB! Dette lager de filmer om nå(G.I-Joe nano-bots) for å latterliggjøre virkeligheten, og en egen film om stripene på himmelen kom nå nylig (hollywood goes chemtrails!).

Dumpingen fra fly har ført til en nedgang i plantelivet (barium og aluminium senker PH i miljøet). Elvefisker dør som følge av dette. (Bellona anbefaler ukritisk aluminium som wikipedia og biologer mener surner PH-nivået i jorden og vannet, også kalt Sur nedbør.) PH-verdiene må være i balanse, slik de har vært i flere hundre tusen år.  Hvis du har hatt akvarium så vet du hvilke fatale konsekvenser en ugunstig ph-verdi kan få.

I 2008 falt flere tusen fugler døde fra himmelen. Ansvarlig statsveterinær i saken har jeg personlig kontaktet flere ganger og spurt etter toksikologi-rapportene etter at 50-100 måker lå spredt rundt et lite område på bakken. Etter snart 2 år er rapporten fortsatt ikke funnet, jeg antar jeg forsnakket meg på telefonen da jeg nevnte at jeg leter etter aluminium og barium som mulig dødsårsåk..? Forøvrig jobber ikke ansvarlig veterinær der lenger. Kan det skyldes knebling og trusler mot fløyteblåsere?

(SYKE-PLANTER!) (MÅ SES!) (NOE ER I LUFTEN! )

Rødt lys - chemtrails er i luften. Du tror det er photoshop, men det er ekstrem-værmanipulasjon. Dødens skyer... Oslo 18 juni, 2010.

Det er på tide å slå alarm før det er for sent! Våg å være for andre enn deg selv. Jorden, planter, dyr og mennesker er en utrydningstruet art! Vi er midlertidig truet på livet og vi vil ikke godta å vente på å bli den neste som får KOLS, MORGELLONS, ASTMA, LUNGESVIKT, INFEKSJONER, NANO-ROBOTER UNDER HUDEN, NEDSATT TENKEEVNE, SYKDOM eller UNATURLIG TIDLIG DØD. Det er vår demokratiske rett å gå inn med grunnloven i hver vår hånd, som skjold mot politisk feighet i anti-opprørsutstyr. Vi er ikke voldelige, men dét er de som dreper millioner i Bagdad for olje og luksusliv. Vi vil ha kunnskap mot kunnskap, sinn mot sinn – det er vår demokratiske rett å bryte oss inn i Slottet og hasteinformere Hans Majestet Kongen om hva som skjedde den 17 mai 2008, når du stod og hilset fra balkongen til ditt folk som var lovet blå himmel,  is og tivoli, men deretter opplevde et brått uggent regnvær, torden og snø  – mange skremte barn og triste voksne fjes trodde Tor med hammeren straffet Norge for at vi feirer en Grunnlov og et Storting satt ut av spill.

 

Dagene i forkant av 17 mai registrerte jeg at himmelen var bombandert med “chemtrails” – som noen aktivister har informert om langs motorveiene som et tegn til folket om at enden er nær. Det var tidenes kaldeste snøkledde 17 mai ifølge statistikk.

2008 var et år med unormalt mye ekstremvær og “natur-katastrofer” over hele verden. Var dette tilfeldighet? En sint åndelig moder jord? Global oppvarming? Værmanipulasjon? Planet X?

Det er mye å velge mellom, men om du velger å ikke ”tro” på global oppvarming, så er du en avviker fra normalen og ute av forstandenEn av fem nordmenn har fått denne diagnosen; “tror ikke”, som om klimatologien var den nye presten i samfunnet. Jeg er en av de gale, som er skeptisk til “menneskelig aktivitet” i klimaligningen. Som en hobby-gartner vet jeg at en økt PPM fra 300 til 500PPM(nåværende PPM på jorden er 360) er elsket av planter, trær og alt som trenger fotosyntesen. Jeg har til og med badet mine planter med 1600PPM og de stortrivdes mens jeg fikk avlinger langt større enn vanlig, ergo mer oksygen i nabolaget.

Co2 er bra for planeten, forutsatt at Norge sluttet å hogge ned jordens livsviktige lunger. Det som er sikkert og bevist, er at “global dimming” aka “chemtrails” er helsefarlig og bidrar direkte til oppvarming av jorden ved at varmen ikke slippes ut om natten. Sommeren 2009 opplevde Norge hetebølge med 34 grader. I denne perioden tikket meldinger og bilder inn på mailboksen min – store deler av Norge var dekket med kunstige slørskyer lagt ut av fly. Dette gjør at varmen blir fortrengt nede på jorden. Mmm, deilig tenker kanskje du med tropevær? Flere hundre avlinger gikk tapt og Norge måtte importere mer mat fra en allerede utsultet tredje verden.

Det har aldri vært så mange skogbranner som under denne værmanipulerte perioden. Store deler av Europa, California, og Australia stod i flammer. Forsøker de å smelte nordpolene ettersom oljeselskaper har funnet massive oljefelt under isen?

I motsetning til hetebølgen i fjor var det en mini-monsun periode fra 2004-2008. Tungt regnfall over lengre perioder uten solskinn førte til at bønder meldte om tapte avlinger som følge av regn og fuktskader. Kan dette være inngangsbilletten til Oljefondvenn og verdensfienden “Monsanto.INC,” og deres genmanipulerte frø som tåler tøffe vilkår og ekstremvær? Ulempen er selvfølgelig at DNA’et til naturen er tuklet med og kan bli forandret til noe som vil mutere deg og din helse. På denne måten skaffer Monsanto seg globalt-frø-herredømme ved at de kostbare frøene begår selvmord etter hver avling og bønder blir loppet og ender opp med mer kriselån til høye renter. Ved konkursbo står Monsanto i første rad med et latterlig bud for gården din. Smålandbrukets død?

(Norge har forøvrig ingen uavhengige regnvannsprøver og luftanalyser å vise til, men kanskje det mest ultimate – Under et åpent flyshow på Ørlandet NATO-flyplass fant noen personer en mistenkelig tønne med hvitt pulver i. De tok med seg bittelitt i frykt for å bli oppdaget, men det laboratorie-prøven oppdaget senere var viktigere: Aluminium og Barium. Dette er 2 hovedelementer som utenlandske forskningsgrupper har funnet på bakken, sprøytet fra fly)

Den 13 Juli 2010 opplevde Østlandet det røffeste tordenværet på flere tiår. Det har aldri vært så mange lyn-nedslag registrert pr. time før. Det lynet og tordnet konstant over Lørenskog, som om det var et diskotek med blitzmaskinen på i et sett i over en time minst.

På formiddagen var det fint vær med lett overskyet, meterologene ventet uværet 2-3 dager senere men ble “tatt på senga ved midnatt” skriver VG.

Chemtrails-meteorologene meldte om “aktiviteter” tidlig på dagen utover kvelden og ved 18.00-19.00 var himmelen elektrisk ladd og lettere ledende og tilslutt så det ut som “HAARP-plastbobleskyer” og himmelen var fylt med plasma. Det lynet sidelengs og oppover, jeg har aldri sett lignende uvær uten høye mørke cumulus-skyer.

Ekstremvær eller pskyopater som bevisst utsetter jordens befolkning for terror med Nikola TESLA’s 100 år gammle teorier i en stille krigføring mot menneskeheten?

13 Juli, 2010. Voksenlia. Chemtrails + HAARP = Plasma. Ingen skyer på himmelen, hvor kom lynet fra? (kilde: http://voksenlia.net/nytt/)

Hvem leker gud den allmektige over naturen og menneskene?

Hvorfor er det alltid de fattigste overbefolkede områdene som blir utsatt for flom, tørke og jordskjelv av enorme proporsjoner annen hver måned? Rekordskjelv på rekordmellomrom tid. Før var det en storm om høsten over Karibien, nå er det orkan-sesonger med 1-3 kandidater i året og amerikanere elsker å gi navn på dem. Jordens voldsomme tilstand er ikke noe nytt, men ikke så regelmessig som nå, jorskjelv til 9 på richters er ekstremt uvanlig. Chile HAARP? Haiti HAARP? Når mennesker tilhørte planeten og ikke planeten menneskene så var jorden et gjestfritt miljø, idag er jorden iferd med å bli ødelagt av en gjeng vitenskapsmenn som lider av “jeg-er-gud-syndromet”.

De siste 2-3 årene har debatten om “chemtrails” gått offentlig. Forskjellige tenketankerFN’s klimatologister, CFR-gruppen(aka konspirasjonsklubben som føder USA’s presidenter og ambassadører) har erklært åpenlyst at de er ondskapsfulle og desperate for å redde moder jord fra 16 tankskip som forrurenser mer enn alle privatbilene i verden. Mange av “klimaprofetene” sitter i samme multinasjonale korporasjoner som forurenser mest, men de skylder på vanlige mennesker som begrunnelse for hensynløse skatteøkninger (Klimakur 2020). Deres løsninger fremmet av Bill Gates; å drepe mennesker i deres dialektiske språk (overbefolkning = mye menneskeaktivitet = CO2 forurensing) Rotchild arving pusher global oppvarming. Dette er sønn av familien som undertrykte Nikola Tesla og fri- energibefriende teknologi i første halvdel av 1900-tallet.

En av NRK’s fem forslag til klimabekjempelse(redde verden) for klimatologi-TV-skapt “global oppvarming” er Chemtrails.

Denne hemmelige dekk-operasjon har blitt avslørt for lengst og vi aksepterer ikke fancy ord og falske redningspakker som “geo-engineering” som en unnskyldning. Vi aksepterer ikke å høre “Det var for sent å informere befolkningen da det ikke var nok tid”. Flere hundre millioner mennesker er klar over hva som skjer på verdensbasis om du gjør et Chemtrails google-søk. Det er bare journalistene som sitter i sin 2 dimensjonale arbeidskube som ikke kan gå ut å se hva som skjer på himmelen når du har dem på tråden.

De overbefolkede områdene eksisterer som følge av at flere generasjoner har levd trygt uten kataklysmer i tusenvis av år slik at befolkingstallet har holdt seg stabilt og områdene er fortsatt populært bebodd. Hvis katastrofer var normalt, ville mennesker flyttet. Straffer naturen dem som er mest åndelig våkne i spirituelt samband og harmoni med sine omgivelser og natur? Statistikken har vist at naturkatastrofer har økt drastisk siden 2004, og generelt de siste 50-100 årene. Kan dette være kontrollerte naturkatastrofer? Visste du at “Hurricane Katrina” var menneskeskapt og fjernstyrt og ment for å drepe den utilpassede svarte befolkingen i New Orleans?

Når gud er død er alt tillatt og utprøvd i vitenskapens sekulære ekstremisme finnes det ingen etiske eller moralske grenser for hva millitær-regjeringer kan herje med på egen hånd uten vår viten. Mennesker er det siste de bryr seg om. Militærets mål; å drepe massivt for verdens rikeste menn som vil ha minst mulig mennesker på jorden.

Du vet de robotene og maskinene den industrielle revolusjonen har bragt med seg? Den teknologiske verden trenger deg ikke lenger, vi produserer lite og konsumerer altfor mye som en global farm med ubrukelig kveg som bare puster. Systemet er skapt for å destrueres. Dette visste makten som er, for 100 år siden.

“Her vil med alt vårt strev vera villmannskap i livet, til dess vi har lagt under oss all naturkraft, så vi får henne til å gjere for oss det tyngste og grøvste arbeid, så berre vi går og ser etter som oppsynsmenn.” Aasmund Olav Vinjes 1860.

Det ville være et bedrag mot moder jord å kalle det for værmodifikasjon eller politikeres kallenavn; “geo-engineering” som om verdenseliten var gode oppsynsmenn. Værmodifikasjon høres ut som du skal “pimp my weather” på MTV.Vær-manipulasjon med de minst hederlige intensjoner er riktigere, mens vær-våpen er det realistiske ordet ettersom millitæret tok over forskningen på 1940-50tallet.

“Co-webs spung forth and back in the skies will symbolize the last days of man” Hopi Indians.

Hopi-indianerne advarte oss om det vi ser idag på 1920-30 tallet:

Tilfeldigvis var dette på samme tidspunktet som General Electrics dumpet deres “skysåing” patenter til offentlig eindom. Ved bruk av sølvioner(Agi) og andre løsemiddelløsninger dumpet i       3000-6000    meters høyde fra fly, kunne forskjellige utfordringer som tørkelegging , tåkeoppløsning, og regndannelser utføres. De første forsøkene resulterte i tidenes verste naturkatastrofer og orkaner. GE måtte kvitte seg med patentet, de var ikke interessert i å stå ansvarlig for mulige offentlige ildsinte reaksjoner og massesøksmål fra forsikringsselskaper som kunne holde dem ansvarlig for milliarder i ødeleggelser og tap av menneskeliv.Var dette en Hopi profeti eller hopi visdom?

SE DETTE I PRAKSIS I ET HJEMMEFORSØK

Det er mange som sier chemtrails er umulig sprøyt og at det ikke finnes. Her har du det i deres egne ord;

 “The initial version of the act is the only one that makes mention of “exotic weapons systems”, listing several technologies that will be familiar to conspiracy theorists:
http://contrailscience.com/kucinich-chemtrails-and-hr-2977/

(i) electronic, psychotronic, or information weapons;
(ii) chemtrails;
(iii) high altitude ultra low frequency weapons systems;
(iv) plasma, electromagnetic, sonic, or ultrasonic weapons; (brukt som hygieniske våpen mot urokråker aka Stråle-Ståle fra PST)
(v) laser weapons systems;
(vi) strategic, theater, tactical, or extraterrestrial weapons; and
(vii) chemical, biological, environmental, climate, or tectonic weapons.”

Det er vanskelig å skille ut chemtrails fra contrails med dine egne øyne, og en stor del av de videoene som er lagt ut på youtube er vanlige contrails mennesker frykter er noe annet enn vanndamp. Denne contrail-educationoal video-propaganda fra 40-tallet skjuler en dråpe disinfosirup mellom 21 lag med pannekaker.

Du blir beæret med 3 valgfrie bevissteskjorter.no – hvis du kan fortelle meg hvor du finner chemtrails , du har litt over et minutt på deg.(trekning)

 

Det første du ser er helt perfekte og normale kondensstriper over Cirrus-skyene i 8000-10.000  meters høyde hvor tempraturen er -56 konstant og kaldt nok for sublimering. Det tar 2 sekunder før vanndampen som slippes ut blir til iskrystaller 200 meter bak flyet. Mange youtubefilmer glemmer at chemtrails er en blanding av kjemikalier og lettmetaller, derfor endrer den ikke form, og stripen vil være synlig momentant fra vingene. Dette er helt normale kondensasjonsstriper, noe som er vakkert den lille tiden den varer.

Denne videon har de, makten som er, planlagt for disse dager og tusenvis av internet-debunkere har allerede brukt dette som deres kronvitne for at kondensstriper har eksistert i 60 år, noe anti-chemtrails-miljøet aldri har vært uenige i, men vi benekter ikke det faktum at det vi ser her er flere striper som kommer ut av dyser på vingene. Flyet har 4 motorer, her er det minst 4 røykutviklinger på hver vinge.

Her er beviset du kan vise til de ignorante rare grimasene som ler av deg når de tror stormaktene aldri har utsatt sin egen befolkning for terror, sånt gjør vel bare Hitler?

(Forresten, er antallet debunkere kortet ned drastisk daglig, i takt med økt spraying. Mange mener det ville være ulogisk av eliten å gjøre dette, for de må jo puste den samme luften selv? Virusfarmene og laboratoriene i tyske konsentrasjonsleire skapte forskningen som idag er NASA og CIA, de lager virus som er genetisk manipulert til å ha en antidote, det ville vært ulogisk av morderne å myrde seg selv underveis? )

Kondensasjon skal ta form et stykke bak flyet, ikke rett ut av dysene påmontert vingene som vi ser i videoen. Det ser også ut som flyet skifter “gir” noe som er unormalt i marsjhøyder (8-10.000) siden stripene stopper og starter (som om den røyker en pipe). Dette kan bety det ene og det andre, enten er motoren i ferd med å slukne/problemer, eller så er det kjemikalier som skifter mellom tanker, opplever tekniske problemer eller begynner å gå tom for pulver ombord flyet.

Det finnes patenter på mest sky-såing, tørkelegging,dyser på fly og tro det eller ei, jeg var nesten sikker på at det kun var militærfly, ettersom passasjerseter og bagasje i kommersielle fly gjør at plassen for pulver blir for lite? men det kan også blandes partikler i bensinen som spesialbygde “combustion filters” på motorene lar slippe igjennom. Var det noen som glemte å nevne dette i vitenskapens Tv kanal?

Discovery Channel og Myth busters BUSTED !

Dette åpner også for vanlig nøye utvalgt innenlands-flytrafikk og intetanende piloter og passasjerer kan ufrivlillig begå de verste forbrytelser mot moder jord og hennes beboere, uten at de selv vet det!

NATO-fly opplever flaue anomaliteter på Flesland

Det er meldt om økte flyvninger og lokalbefolkningen klager på støy og lavflyvninger på Flesland millitærflyplass. De skulle trodd det var krig. Det samme sa Nyhetsspeilet foran Jens Stoltenberg 1. mai 2009, at Norge er under angrep.

Milltæret er med i mye større grad enn kommersielle flyreiser. Mengden som innrapporteres sprøytet rundt det globale stopp-folkemordet-nettverket kan umulig få plass inne i en allerede tettet bensinmasse. Det du skal få se nå, er et solid bevis du kan ta med til politiet, men hvilken polititjenestemann tør å utfordre NATO? Jeg satt i avhør engang for å spraye “chemtrails er terror”, de har familie og barn og tenke på er svaret. Tragisk nok, så er det nettopp det de ikke gjør.

Hans Majestet Kongen – vær forøvrig klar over at Nyhetsspeilet.no er det eneste høylytte mediet i Norge som sier “Norge ut av Nato – Nato ut av verden!”

Dette ser ut som STØV, ikke eksos.
http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Nato-fly-spyr-ut-eksos-1005311.html

Her er enda et nærbevis du ikke kan løpe fra. Pilotene begynner å våkne opp!

 

Meteorolog sprer disinfo på NRK

Når jeg deltok på et radio-intervju på P3 høsten 2009, inviterte NRK en meteorolog over telefon. Denne mannen kunne ikke avkrefte at “chemtrails” forekommer, “og at det sikkert finnes noen der ute som har forsket det mer enn han”. Det han senere sier i intervjuet er at “det er bevist at fly slipper ut kjemikalier, såkalt forurensing” – noe som er 100% desinformasjon!

Nyere flymotorer med oppgraderte “combustion filtre” er 99% karbon-fangsteffektive. Flybensin består av hydrokarboner. De hvite stripene du ser er kondensasjon. Eksosen er ren vanndamp med 0.1% karbon som er synlig ved takeoff grunnet høy forbrenning. Meteorologen avslører mangel på utdanning når han vil at vi skal tro at det er normalt at fly dumper kjemikalier over hodet vårt. Er det virkelig mulig at vi i 2010 har en fattig arbeiderklasse med høyere intelligens og rasjonell forståelse enn høyutdannede meteorologer?

2-3 striper kan være nok til å blokkere din åker fra å vokse. Bønder! Dere må gjøre opprør!

Gjør et forsøk

Prøv selv med en varm kopp med vann i Alaska eller vent på en HAARP superekstremkulde som kommer nær deg  i 2011. Temperaturfall fra 24 grader til minus 2-3 iløpet av en dag er ikke noe normalt. Det har flere ganger vært uvanlige temperaturfall iløpet av de siste årene, variasjoner på 20+- minus grader har skadet avlinger som kun bidrar til den bitre matmangelen. Her er hjemmeforsøket; 50 minusgrader er idelle (obligatorisk) forhold for at “kondensasjonstriper” kan sublimere til iskrystaller. Du kan ta det kokende vannet og hive koppen oppi luften. Iløpet av et og et halv, to sekund; omdannes kokende vann til iskrystaller og snø.

Video 1: Bakgrunnsværet i denne video ser ut til å være høytrykk, det er dyp blå himmel og luften er tørr og ekstremt kald. Dette er kondensasjon, den varme luften blir til is og etter noen sekunder assimileres den med den omliggende luften.

Video 2: Været er ekstremt kaldt men luftfuktigheten ser ut til å være relativt høy og metningspunktet er nådd. Dette er ideelle forhold for at iskrystallene kan vare lengre.

Jeg bruker de 2 videoene som et forsøk på å fremstille en vitenskapelig metode, ved å koble opp det vi lærte fra dem opp mot det vi ser ute på himmelen med enkelte fly idag. Kondensasjonsstriper kan overleve lengre enn et par minutter, den lengste jeg har registrert var på 45 minutter, så kondenserte den bort.

God gammeldags aviasjon med kondensering.

Det ultimate beviset for at chemtrails eksisterer, krever ikke mer enn at du går ut og ser opp mot himmelen på skyfrie dager. Alt du trenger å gjøre er å se opp!

Dager med stabilt høytrykk meldt for de kommende dager signaliserer ekstremt tørr luft og at luftfuktigheten er lav.

Dette er idelle forhold for vanlige tradisjonelle kondensasjonsstriper som overlever i 10 sekunder før iskrystallene omdannes tilbake til den omliggende luften. Det er på slike dager mennesker reagerer på meteorologien og fysikken, kondensstriper kan umulig overleve i 16 timer uten omliggende fuktighet som gjør at stripene overlever ved å spre seg og krystallisere nabofuktigheten. Flytrafikken går som vanlig og du ser de korte hvite komethalene fly fram og tilbake, men så var det noen fly som flyr lavere enn de andre (i det laveste skylaget), stripene går fra en side av himmelen til den andre, de snur og legger et “X marks the spot” og ”sjakkbrett”.

Den 19 april 2009 stanset chemtrails i Oslo

Den 19. april 2009 ble en dyp blå himmel utsatt for den verste miljøforbrytelsen. Mange tok bilder, jeg har mottatt omtrent 200 bilder fra noen hundre chemtrails-hunters rundt i landet. Det var merkelig at dagen etter og de følgende 2-3 ukene var det nesten ikke en sky på himmelen. Det gikk vanlig flytrafikk men ingen langvarige kondensasjonsstriper forstyrret soltilgangen.

Den 22 april 2009 holdt arbeiderpartiet felles landsmøte. Jeg dro for å møte vår folkevennlige  utenriksminister og spørre om han er kjent med CFR (Council of Foreign relations) hasteforskningsrapporter med rop om klimaekstremtiltak siden “vi har 10 år igjen å leve!” Han nikket når jeg nevnte forslaget om å sprøyte aluminium og barium i himmelen for å etterligne et vulkanutbruddscenario som kjøler ned planeten i 5-7år, men ingen drøfter noe som helst med deg, og i et demokrati blir du stengt ute fra en debatt som omhandler ditt liv.

Den 1 mai 2009 dro vi for å møte Jens Stoltenberg på Youngstorget med en 5 meter lang banner med teksten “JA TIL REN LUFT – STOPP CHEMTRAILS !” som vi satte opp foran ansiktet hans og finansgliset til Kristin Halvorsen. Bildet i artikkelen er en vanlig kondensstripe som fløy over når Jens Stoltenberg var ferdig med å tale denne 1 mai. Deretter var det ingen langvarige striper å se, for et vær det var da! Alle menneskene var fylt med glede og livskraft i øynene, alle var konsentrerte og energiske, mennesker var ute og vi renset lungene våre med frisk luft og lagret nok D-vitaminer til dvalen!

Vant vi ? Stoppet flytrafikken opp? Ble makten rokket og skremt?

19 april 2009 var ingen skyer på himmelen naturlige. Bildet er fra Skien.

At Helseforskningsinstituttet til Nyhetsspeilets redaktør Hans Gaarder skrev en henvendelse og sendte kopi til Statsministerens kontor i 2008, og journalist-forfatteren Per-Aslak Ertresvåg skrev “Makten bak makten” i 2006 er forsåvidt de eneste  “chemtrails-bevisste” som offisielt har nevnt dette med chemtrails.

Ved siden av det har en aktivistgruppe frontet flere tagginger langs motorveier, det er økt bevissthet ved hjelp av nettet, og Nyhetsspeilet har vinglet fra å være en blogg til å bli et seriøst nettsted, som stiller politikere opp mot veggen og ransaker deres løgner med spørsmål de sjelden tør å besvare. Var det siste slaget vunnet i 2009 tenkte jeg? Vi fikk ivertfhall en chemtrails-rehab i 3 uker !

Dagen etter tungsprayingen 19 april 2009, vendte været tilbake. Dette er uvanlig, det eneste som kan ødelegge en blå himmel med kondensstriper som overlever i 45 minutter, er en kommende værfront med lavere luftfuktighet. Det kom som sagt 3 uker med sol. Yr.no og Storm.no sensurerer pr. idag opplastede bilder av Chemtrails og stenger ute brukere som driver aktivisme og fronter bevisene. Jeg husker den naturlige dype blåfargen når jeg lå i gresset og tittet på de små hvite halene som jeg alltid trodde var kometer når jeg var 8-9 år. Jeg har sett hvordan en naturlig himmel ser ut og jetfly-teknologien er den samme og meteorologien har heller ikke endret seg.  Det er også oppsiktsvekkende å se fly i samme atmosfæriske forhold og høyde, hvor en legger en tykk stråle som fort blir til en sky, mens den andre går som vanlig og kondenserer bort iløpet av sekunder. (Ekstern link: Nyhetsspeilet TV)

Det er kun store jetstrømmer som kan forandre lokalværet, små luftlommer hender i høyere luft-høyder. Du har sikkert opplevd turbulens?

Vitenskapsmenn melder om mer turbulens på fly i fremtiden, store varme luftlommer på størrelser med kontintenter er det flyet passerer.

Chemtrails-benektere mener ”Broken arrow” skyldes luftstrømmer og forskjellige luftlommer. Det er veldig usannsynlig og uvanlig at turbulens varer i et minutt, eller et par sekunder om gangen, det er som regel lengre perioder. Spray on/off?

Stopp den mentale og fysiske galskapen nå!

Et 20-talls fly drepte det som skulle være en sommeridyllisk tur til stranda flere ganger og meterologer klarer så vidt å spå været riktig lenger. Regnværet forbauser værmeldingens flauser.

Er legemiddelindustrien iferd med å skape et nytt pillemarked for den nye diagnosen; vær-syk? Det er deprimerende.

Solarium-industrien har tatt av og spesielt ungdommer løper for å få Solarium- kreft. Det samme gjør solkrem siden den blokkerer D-vitaminer og nedsetter immunforsvaret. Virker det som verden er snudd opp ned? Alt som tidligere er godkjent som “bra” er i virkeligheten skadelig. Profitt foran menneskeliv. Samfunnet vårt lider av et horribelt svekket nasjonalt immunforsvar. Det at nordmenn mistet flest liv i forhold til befolkningsantallet i svineinfluensa-skandalen i høst 2009, indikerer at vi er verdens sykeste folk i et av verdens rikeste og lykkeligste TV-land? Å si noe annet i lykkepillelandet Norge er tabu og diagnosen henger på døra di imorgen.

14 Juli,2010. Er du i faresonen? For mye chemtrails(aluminium) blokkerer/reduserer soltilgangen i et solfattig land. 1 time i solen tilsvarer 50 kapsler med tran(d-vitaminer). 10 minutter i solen tilsvarer 1000 internasjonale "units" med D-vitaminer.

Norge er høy på piller, cellegift, medikamenter, strålebehandlinger, ADHD-ritalin piller som er “kult å tygge” og vaksinesalget tar av med nye HPV livmorshalskreftvaksiner til barn som enda ikke har fått kviser.  Avsett denne staten – som feilaktig representerer sitt folk og setter dem på bøddelens tog til Forbes richest 500 companies 2008 hvor de 10 rikeste firmaene var legemiddelindustri og sammenlagt omsatte de mer enn de resterende 490 selskapene til sammen. Norske skattepenger er elsket av legemiddelindustrien!

Sykehuset Norge er en astronomisk gullgruve

I 2008 økte sykefraværet med 10%. De som er sykest er bygge-bransjen, de som ofte jobber ute under åpen himmel. 300.000 syke i Norge får ikke hjelp. Chemtrails deaktiverer T-cellene som bariumet er ment for, sånn at kroppen angriper seg selv i forkant av en “epidemi” sånn at du har et flatt-immunforsvar som må bli lagt i bakken av en liten svineforkjølelse.

Norge var det landet i Europa med flest vaksinerte mot svineinfluensa. Hele 50% av befolkningen tok vaksinen, i forhold til andre europeiske land med 2% vaksineoppslutning. Polen sa forøvrig nei til WHO/helsemafiaen og presidentens fly styrtet.

Vi vet hvordan lungepesten i Ukraina begynte i slutten av oktober 2009, den som rammet over 1 million mennesker på kort tid, hvorav mer enn 50.000 måtte innlegges på sykehus og et tresifret antall døde. Få timer etter at lavtgående sprayfly hadde fløyet over befolkede områder i Ukraina ble de første tilfellene av lungepest rapportert. Som kjent er det NATO som har den best utprøvde teknologien og infrastrukturen for spraying av sivilbefolkning fra fly med ulike substanser, såvel kjemiske som biologiske.

Ser du fortsatt bare toppen av isfjellet?

Nedfallet fra den globale skysåingen er fylt med små mikropartikler av aluminium og barium som gir alzheimer. Dobbel dose alzheimer? Den yngre generasjon er på vei til å bli senile på 27 års dagen.  Makten som er, ønsker en hjernedød befolkning som ikke husker hva som skjedde den 11.september 2001, alle de hundre millioner (google nedjusterer tall – tallet kan være 2 milliarder) som så Zeitgeist og Loose Change våknet opp til hvordan verden egentlig er og er i oppvåkningsfasen på vei mot opprør i en global revolusjon som vil rense verden fra en 600.000 år gammel ren ondskapelig  “ånd” som bruker George Bush, Dick Cheney, og Dronning Elizabeth som transemedium og belønner lydige mennesker med penger og makt.

Chemtrails er hovedsaklig en krig mot vår bevissthet og handlekraft. Føler du deg sliten allerede? Mennesker klarer såvidt å handle og tilberede sin egen mat, med lite livskraft og engasjement fordi alt i media er håpløst og katastrofalt. Skal vi redde verden eller?

Dette vil de deg

Hoved- og sekundære operasjonelle mål ved bruk av chemtrails skissert i Operation Cloverleaf, Operation Red Sky, blue sky og fra diverse andre lekkede CIA-dokumenter og Ex-medarbeidere.

Fase 1:

Hovedmål: kreative kløfter i romlige oppfatninger. Opprette en blokkering i hjernen mot samspillet mellom ulike aminosyrer som er knyttet til høyere bevissthet og økningen av dopamin i hjernen produserer en lystløs og sløv, euforisk tilstand av lavere, reaktiv sinn.

Dette er deres viktigste mål. Den har like mange lag som en løk. Salter som finnes i disse chemtrailsene er en viktig indikator på akkurat hvorfor de bruker en slik vektor for å opprette denne tilstanden i den menneskelige hjernen, det fysiske oppbevaringsstedet av og koblingspunktet mellom det materielle og det åndelige.

For å forstå dette målet kreves en forståelse av den menneskelige sjel, ditt selv (Kristus eller Gud i, om du vil), og forbindelsen mellom de to som er relatert til det endokrine systemet som virker i hvert menneske.

Legg merke til disse siste ord, som “host” indikerer det at et parasittisk forhold skal etableres. Mange UFO bortføringer er en del av denne operasjonen. Alt skjer i sinnet til den utsatte.

Til å begynne med må vi forstå at våre etterretningsorganisasjoner opererer på et høyt nivå av okkulte ferdigheter og bevissthet, som de lærte av sine forfedre, nazistene av de gamle, som ble brakt til USA i 1947 til 1953 via ulike operasjoner, de vanligste kjente var “operation PaperClip.” Kort sagt er enhver etterretnings agent av en G20 rating praktiserende svart magiker og er helt “utsolgt” og sjel-klok, (via grader i losjer, ritualer og esoterisk trening i bl.a. Long Island, Florida og California) som snakker tydelig om funksjonerbare svarte parenter med en komplett og ubestridt lisens til å drepe.

Dette er det øverste nivået i etteretningsbyråets personell. Gjør ingen feil. Dette er de samme menn og kvinner som kjører Mind Control Ops (CIA), bortføring av barn (FBI) på et svimlende globalt nivå. De er involvert i og er contactees mellom Et’s (utenomjordiske,USAF, ONI, NSA, etc) og våre regjeringer.

Kort sagt for å forstå Chemtrails må vi også forstå personellet som har makt til å gjøre hva de vil, når de vil, og vi må også forstå deres behov.

De trenger følgende

1. De ønsker at den samlede “kollektive frekvens” fra hver av deres “gjetede saueflokker” ( dvs. oss,  menneskene i hvert land) skal fungere på en bestemt frekvens, under terskelen til bevissthet.

Studiet av hjerne-bølger, Remoteviewing teknikker, og andre beslektede forskninger er nøkkelen til dette. Som vi vet,  fungerer en fysisk hjerne på 12-14 sykluser per sekund dersom den er opphisset og ikke kan, derfor blir observant av syklusen innen samme frekvens, spesielt hvis hjernen er kunstig stabilisert til denne frekvensen.

Hvordan kan man oppfatte kjærlighet, da hjernen kan kun registrere utålmodighet, sinne, etc? (Husk, målet har å gjøre med vår sjel i dimensjoner menneskeheten ikke har for vane å vurdere). Det er på grunn av den okkulte natur at våre skjulte byråer (og de virkelige maktene som styrer dem) at de fleste kan ikke engang begynne forskningen i riktig retning til å begynne med.

2. Immunforsvaret til verten må være oppbrukt.

Dette gjelder relativ kontroll, enkelt sagt. Hvis den minste bris gjør deg svimmel, hva slags forsvar kan du forvente å sette opp hvis du ikke kan løfte armene over skuldrene uten å få vondt i hodet?

De mange utkonkurerer de få. Dette er den viktigste årsaken til mye av de  desikrete røde blodcellene som er funnet i chemtrails: biokjemisk krigføring. Dette gjør også at parasitten lettere kan snylte på den menneskelige verten med lite motstand fra vertens organisme.

Piloter puster chemtrails og blir syke

Liv er i fare. Aldri før på 70 år har piloter fått tillatelse til å bruke smertestillende sterke medikamenter i flytjeneste. Det er like før en kommersiell pilot sovner eller mister livet bak autopiloten, og flyet lander av seg selv og saken blir dysset ned. Det må jo være klinkende klart at den økte flytrafikken kan umulig unngå en himmel dekket med kjemikalieflyspor? Den luften piloten må puste er den samme som går til kabinettet og passasjerene ombord blir utsatt for biokjemisk-krigføring i større grad enn personer som går på bakken. Som flypassasjer vil du sitte i et gasskammer light, og særlig kabinpersonellet og pilotene blir helsemessig rammet av dette.

BBC skriver også om saken og melder om kjemikalier i luften som mulig årsak. Norske medier er strengt sensurert angående pågående lysskye “operasjoner” og alt som kan linkes til “konspirasjoner”, også kalt reell makt som utøves i det skjulte.

Flere piloter verden over har blitt syke den siste tiden, det er et uvanlig høyt antall og det skjer sammenkoblet og momentant som kommer av at cockpiten blir fylt med disse bakteriene som slippes ut i luften. Det er av undring at flypiloter har begynt å filme fra cockpiten den siste tiden, søker de hjelp fra deg?

Dette er noe som skjer nå og diskuteres i offentlig media i USA uten at chemtrails nevnes, men lille Norge er kun opptatt med å skremme vestlige borgere med frykten for terror. PST er underlagt NATO, det samme klandestine nettverket som sprayer verdensbefolkningen.

Airline Pilots On Antidepressant Psychiatric Drugs, FAA Approves, Peter McCarthy

Tidligere major i Belgia avslører chemtrails

Peter Vereecke (53) tok saken i egne hender. Han har anmeldt staten og de skyldige til politet. Han stod opp i byrådet og skremte livsvannet ut av sjokkerte politikere. Han kan ikke anses som gal ettersom han ikke har brukt oppveksten sin på konspirasjonssøking men har høyest utdannelse, er respektert i militæret og er en vellykket forretningsmann som setter friheten over maktallianser og pengegaver.

Peter klager ikke, han får ting til å skje. Han har også aktivert en aktivistgruppe som initiativtager. Belfort Citizenwatch-group består av eldre forskere og vitenskapsmenn, meteorologer og andre respekterte samfunnsmenn. De har satt sammen tidenes største chemtrails-rapport bestående av 300 vitenskapelige sider.

De arrangerte 3 dagers konferanse som ble holdt på engelsk. De inviterte høyskoleprofessorer som validerte rapporten som troverdig og beviselig. Du kan laste ned dokumentet her, eller se konferansen som streamet live til hele verden og fortsatt kan ses i reprise.

Les intervjuet her.

Når skal Nordmenn våkne til sannheten uten å bli latterligjort?

Millitærets eksperimenter innrømmet

New York Times skrev på 1970-tallet en artikkel om hemmelige værkriger i østasia. I en tidligere artikkel viste jeg en god del videobevis hvor levende befolkninger har blitt utsatt for kjemikalieflyspor i Norwich, England og et tilfelle i San Fransisco på 50-tallet, samt et i nyere tid i USA hvor en lokalby ble bombardert med “geleaktig” regnfall som ga hele byen influensalignende symptomer i 1994. Var dette frontforsøket på å sykeliggjøre en intetanende befolkning i forkant av Verdenshelseorganiasjons falskt erklærte pandemier? Kan fugleinfluensaen i 1999 ha blitt dumpet fra fly?

I Kina 2008 fikk landet overdose på værmodifikasjon som de kaller det. Kan dette ha en sammenheng med at dette er det landet i verden med høyest andel luftveis-infeksjoner og sykdommer(dreper 83millioner hvert år) i følge verdens helseforgiftere? Det var en kortere tørkeperiode for Bejing så de begynte å tukle med været, noe de unnskyldte seg for siden det skapte det værste snøværet på flere tiår, noe av det samme som Norge fikk den 17 mai 2008. Det ser ut som det går en rød linje gjennom historien. Kan en god del av jordens befolkning ha blitt utsatt for menneskeskapte naturkatastrofer, som en del av stille krigføring mot jordens befolkning, noe bilderbergerne og Rockefellerne ønsket så sterkt, for jordens overlevelse ?

Midt i politisk nyvalg etter politiker-eliten’s flykræsj i Polen, er landet rammet av tidenes verste flommer som forstyrrer menneskenes tenkeevner og valgprossessene. Kan det være værmanipulasjon som Avldeningspolitikk?

Formål?

Hva er grunnen til Chemtrails? Er det A: En måte å øke effektiv rekkevidde og følsomhet for militære radarer? B: Et forsøksprosjekt for å kontrollere og manipulere været? C: Et humanitært prosjekt der hovedmålet er å reflektere solstråler og hindre global oppvarming? D: En plan om å  drepe folk på lang sikt, kanskje i kombinasjon med andre ting. Omtrent slikt som tokomponent lim, en del chemtrails og en annen del… vaksine? E: Gi næringsstoff for å hjelpe den utarma jorda som brukes til matproduksjon? F: Kondens som tidligere ikke var synlig grunnet en forandring i atmosfæren?

Kontrollere været og synkronisere prognosene til værguden AL GORE’s klimaprofeti. Chemtrails lager varmere klima om sommeren, ved at solstrålingen kommer inn men slipper ikke ut om natten som den skal.

Norge er linket opp til  strømbørsen Nordpool og selger strøm gjennom en ny kabel til Holland og Tyskland som får billigere strøm enn den vi selv betaler for. Tidligere var vannmagasinene tomme og strømprisene høye, nå er de oversvømmet og prisen har aldri vært så dyr før. Mer regn er mer penger i statskassa. Overskuddet går til staten, folket betaler 1 kr pr kwh. Flere klarer ikke å betale og må leve i mørket i kong vinter Norge…Hvor går pengene fra de astronomiske strømoverskuddene?

Et humanitært prosjekt på bekostning av mennesker, dyr og planters velvære? I think not.

Alternativ D er mulig. Vi vet ikke hvilke komponenter som vi ikke ser. Stripene vi ser er bariumet og aluminiumet, resten er ikke synlig. Nanopartikler er også en ting å tenke på.. Såkalt Smart-dust.. De som har tatt svineinfluensavaksinen nå kan bli utsatt for et aktiveringsstoff som setter igang cytokinstorm i lungene på et senere tidspunkt ? Hvis folk falt som fluer etter å ha tatt en vaksine ville kaninen vært ute av hatten, det kan også være motsatt, de som ikke tok vaksinen(opplyste mennesker) kan være målet, galskapen foretrekker en dum befolkningsmasse som uvitende slaver fremfor en kritisk masse når en elite prøver å ta over verden.

Gi næringstoffer? Chemtrails har ødelagt mye for norsk jordbruk og bøndene har ikke hatt så dårlige avlinger som de siste 3-4årene  på svært lang tid.

Det kan linkes opp til den globale matmangelkrisen som de bevisst har som mål for utsulting av den tredje verden. Vi er nødt til å importere mer, grådige bønder i utlandet prioriterer rikdom fremfor å fø sin lokalbefolkning. Så har du Biodrivstoff-industrien som kom på et tidspunkt hvor matdyrking er viktigere enn bilkjøring. Hemp er et alternativ, denne planten vokser 3 ganger raskere og oftere enn mais, raps, og de tradisjonelle.

F: Kan være mulig. HAARP har muligens hevet/senket sfærene, slik at temperaturer som var på 10.000moh er nå på 5000 og derfor ser vi contrails i lave varmere høyder? Isåfall ville det blitt betraktlig kaldere på jordoverflaten, lite trolig.

Det kan også være for å skjerme oss fra utenomjordisk aktivitet som har økt drastisk den siste tiden. Hemmelig starwars ingen får vite om? Eller NASA’s katastrofe Planet X ?

Mest av alt tror jeg det handler om værmanipulering og sykeliggjøring av massene. En time i sola tilsvarer 50 kapsler med tran, si meg når du sist så sola?

Så lenge myndighetene ikke forteller oss hva faen det er de holder på med kan vi sitte å spekulere i all evighet.. En ting er sikkert, chemtrailsprogrammet kan brukes til mange formål.

Millitæret fikk nye lover slengt i ansiktet av USAs Kongress i 2001 om at det var strengt forbudt å bruke kjemiske eller biologiske agenter på sivil befolkinger. Denne loven ser ikke ut til å bli respektert.

Her har du Chemtrails fra deres egen munn og dokumenter.

Hvem står bak chemtrails?

The National Academy of Sciences (som har den amerikanske Kongressens Charter) organiserte opprettelsen av rapporten (“Policy consequences of Greenhouse Warming: limitation, Adaptation, and Science Base”) og på side VIII av Front Matter står det svart på hvitt at prosjektet ble finansiert av regjeringen (US Environmental Protection Agency) og har andre midler fra “et konsortium av private stiftelser, blant annet Carnegie Corporation of New York, Charles E. Culpeper Foundation, William og Flora Hewlett Foundation, John D. og Catherine T. MacArthur Foundation, Andrew W. Mellon Foundation, Rockefeller Foundation (folkehelseinstituttet i Norge), og Alfred P. Sloan Foundation “.

Prosjektet hadde en svær mengde mennesker involvert og FNs mann Maurice Strong var der på unnfangelse fasen som er angitt på side III. Disse innledende sidene viser hva som spesialister, fra private og offentlige organer, var involvert med, bl.a. tunnel kunnskap innen kjemi, Lov, Luftforsvaret, Biomedical Engineering, Bygg og miljøteknikk, genetikk, atmosfærisk fysikk, og økonomi for å nevne noen. Professorer ble hentet inn fra de øvre-klassen høgskoler i USA, som Harvard, Yale, Carnegie, Berkeley, MIT (som konstant jobber med USA Department of Defense), den Rockefeller University og så videre. General Motors kjøpte Hughes Aircraft Company pluss det er teknologi og deres Vice President forsknings laboratorier, Robert Frosch, deltok sammen med Joseph Glas direktør Vice President og General Manager av Fluoro-kjemikalier divisjon ved Du Pont (verdens nest største kjemiske selskap som fungerer også med de militære). Det er mange andre berømtheter, inkludert John McLucas, tidligere USAs Luftforsvaret som står bak forskningsrapporten som ønsker å ofre menneskeheten for å redde planeten.

På side 59 i rapporten Hughes patenterte måte er oppført blant andre alternativer:

“Bruk fly for å opprettholde en sky av støv i stratosfæren lave til å reflektere sollys.”

Side 59 det sier også:

“Geoengineering alternativene vises teknisk mulig i forhold til avkjøling virkninger og kostnader på grunnlag av tilgjengelig informasjon foreløpig.”

På side 460 uttrykker de sin glede over slike lave kostnader, som jeg er sikker på at militæret (som ikke har noe imot å bruke milliarder på ett plan) også vil dele.

Det sa:

“Kanskje en av overraskelsene i denne analysen er den relativt lave kostnaden, der noen av de geoengineering alternativene kan være implementert.”

Tilbake på side 454 i 1992 globale geoengineering rapporterer går de inn i kostnadene ved chemtrailing med Hughes ‘type teknologi:

“Hvis en støv distribusjonsoppdrag krever det samme som en 500-km fly (ca 1,5 timer), er leveransen prisen for støv $ 500 / t, og overser forskjellen mellom engelsk og tonn, en kostnad på $ 0.50/kg av støv. Hvis 1010 kg skal leveres hver 83 dager, (forutsatt støv faller ut i samme tempo som sot = bensinblanding?), 5 ganger mer enn i 1987 totale tonn-miles vil kreves. Spørsmålet om dedikerte fly kan fly lengre distanser med samme effektive rente bør undersøkes. “

På side 459 i interessekonflikten såkalte eksperter anbefalte å gå videre med geoengineering så snart som mulig og at regjeringene i verden kan bare redusere så mye CO2 som de passer på å betale for:

“Sky stimulering av tilbudet av kondensasjonskjerner synes å være et mulig og rimelig alternativ som kan brukes for å dempe noen mengde av CO2 ekvivalent per år”

“Disse mulighetene synes gjennomførbart, økonomisk, og i stand til å dempe effekten av så mye CO2 ekvivalent per år som vi liker å betale for. (Løfting støv eller sot, til tropopausen, eller lav stratosfæren med fly kan være begrenset, til lave kostnader, til å redusere 8-80 Gt CO2 tilsvarende per år.) Slike systemer kan sannsynligvis bli satt i full kraft i løpet av året eller to av en beslutning om å gjøre det, og redusere effektene vil begynne umiddelbart. Fordi støv faller ut naturlig, dersom levering av støvet ble stoppet, ville innstrammingen effektene opphøre innen ca 6 måneder for støv (eller sot) leveres til tropopausen og innen et par år for støv levert til midstratosfæren. “

Rapporten for hånd plukket eksperter og høyt respektert innflytelsesrike spillere ender opp med å støtte dette alternativet som det mest kostnadseffektive, gode nyheter for GM?

Massiv spraydag lager massivt skydekke. Savner du den dype blå himmelen?

Norges regjering støtter galskapen med solgte forskere

Regjeringens dokumenter har vært oppe til høring flere ganger. Her er et utdrag under kapitell 10.5 “Siste-utvei-teknologier”:

“Som alternativ til å redusere utslippene av klimagasser finnes det forslag om å ta i bruk teknologier som kan styre utviklingen av global atmosfæretemperatur uavhengig av utslippene av klimagasser. Disse teknologiene omfatter både reduksjon av klimagassinnholdet i atmosfæren og reduksjon av solinnstrålingen til jorda, og omtales gjerne som siste-utvei-teknologier. Eksempler er gjødsling av havet med jernsulfid for å akkumulere karbon i phytoplankton, økning av karbonbindingen i biomasse gjennom treplanting og utvidelse av skogarealer, fangst av CO2 direkte fra luft («direct air capture»), og tilføring av aerosoler eller partikler i atmosfæren for å redusere solinnstrålingen («geoengineering»).”

Jens Stoltenberg, Jonas Gahr Støre og Erik Solheim har ved flere anledninger nevnt at klimakrisen er menneskehetens største utfordring og at tiden er knapp før det er for sent å redde verden. I virkeligheten har Jens kun bidratt enormt med å forurense store deler av planeten.

Norge har opprettet en egen forskningsgruppe som mener “svovelutslipp i luften”er en fornuftig måte å stoppe de store multinasjonale selskapenes rovdrift på naturressursene, og tilbakeholdelse av hydrogenbiler og selv-forsynte hus på fornybar energi som skader miljøet og planeten. Hvor mye får de betalt?

Statement on geoengineering, its potential uses, costs and side effects
By the IMPLICC steering committee:

Hauke Schmidt1, Asbjorn Aaheim2, Jon-Egill Kristjansson3, Mark Lawrence4, Michael Schulz5, and Claudia Timmreck1

17 December, 2008

1: Max Planck Institute for Meteorology, Hamburg, Germany

2: Center for International Climate and Environmental Research (CICERO), Oslo, Norway

3: University of Oslo, Norway

4: Max Planck Institute for Chemistry, Mainz, Germany

5: Laboratoire des Sciences du Climat et de l’Environnement, CEA-CNRS-UVSQ, Paris, France

Raytheon er verdens største våpenprodusent og innehaver av både Chemtrails patentene, verdens største våpenkontraktør, og har med et par av sine lobbyister beleiret avgjørelsesbordet til Obama. De er også driftsoperatør av HAARP anleggene i Alaska og Ramsfjorden i Tromsø. (atmosfære-oppfyrere – ironisk at vi opplever varmere perioder, når millioner av watt/energier blir brukt på å varme atmosfæren – kynisk Co2 elite?)

DynCorp er også involvert.

Hva kan du gjøre?

Jeg har kontaktet Luftforsvaret, Meteorologisk institutt, Norsk Luftforskningsinstitutt, Kurt Oddekalv, GreenPeace, og flyplass-tårn er underrettet men ingen anser situasjonen som aktuell.

Jeg har personlig ringt yr.no/storm.no den 19 oktober 2009 når ca 20 fly skilte seg ut fra flymengden og skitnet til himmelen med små hvite striper som utvidet seg i løpet av et par timer til teppeskyer tilsvarende et par hundrefelts motorveier. Ingen kunne vise meg et gjenopptak av de siste 16 timene, det er praktisk talt umulig å spole tilbake å se hva som skjedde fra satelitter.

En siste utvei er store demonstrasjoner og stuntaksjoner som kan sette problemstillingen og det globale pågående holocaustet på dagsorden. Vi kan ikke godta å leve som insekter som blir sprayet fra fly.

Del ut flyers, skriv på femti-lapper, heng opp bannere, send epost til institusjoner, mobiliser dine venner og familier, snakk med folk på jobb, på vei til jobb, delta i debatter på internet, sånn at vi er flest mulig mennesker som står sammen i en protest i Oslo der aktivister fra Danmark, Sverige, og hele Norge vil samles for å få slutt på galskapen. Det handler om ditt liv, som er i hendende på en gal psykopatisk elite som Stoltenberg, Støre og Solheim fungerer som de nyttigste idiotene og ivrigste håndlangerne for. (Glemte de å tenke på sine egne barn i farten ?)

Det nytter å engasjere politikere siden alle ikke er informert på lavere plan. Det indre Storting er kapret av en internasjonal overmakt. Alle nasjoner og grunnlover ble skapt for folket, for å desetralisere makten fra absolutt makt.

De som skapte grunnlovene var delvis infiltrert av en internasjonal mafiapolitisk elite (FRIMURERE-LUCIFERIANERE-Romersk katolsk angloisrael-amerikanisme) med overvelmende diplomer på veggen, milliarder på bok, nobelsfredspriser i lomma, og absolutt makt gjennom revolusjonsfinansieringer som har tatt livet av flere hundre millioner av menneskeliv med faner som “frihetens navn, likhet, brorskap og opplysning“, de illuminerte – Ingen har stått i veien for deres terrorvelde på jorden som er innavlet fram til Bi-kube Dronning Elizabeth helt tilbake til Faraos slavealder. Makten skifter ansikt, men forblir i samme hender. Deres pyramider finner du på dollar sedler og losjer, og på toppen av pyramiden er den ondeste “bevissthet” som bruker menneskeromdrakter som transemediumer; du tror det er george bush men det er flere hundre tusen år gamle krigsguder, en ondskap som ikke tilhører denne planet, den har besatt menneskers sinn og vilje, luciferianismen, skull&bones(MÅ IKKE GLEMMES) deres losjer og templer og menneskeofringer, satanismen i humanismen,  du finner dem i militæret og hos Tannlegen eller skepsis.no

Må alle onde handlinger på jorda spores tilbake til de samme bakmenn?

“Det skjer mye faenskap overalt til en hver tid. Alt trenger ikke nødvendigvis være planlagt og vedtatt på et illuminati styremøte. Det dere kaller illuminati kaller andre grådighet, umoral og kapitalisme.De begrepene trenger ikke nødvendigvis ha et ansikt, for det bor i de fleste. “

Bilderberg-møtene inviterer verdens prominente statsministre, direktører for storindustrier (Hydro,Statoil,osv.) Mediasjefsredaktører, og menger dem med verdens rikeste menn, kongefamiliene og konspirerer om hvordan verden skal gå fremover gjennom sjokk-terapi-katastrofe-kaptitalisme, kriger, falske pandemier som skal begås mot menneskeheten orkestrert bak lukkede dører. Grådighet, maktfølelse og elite-status tiltrekker konspiratørene til å selge sjela si og svikte demokratiet de representerer som Bilderberg-deltagerne Siv jensen og Jens Stoltenberg.

Du har en rekke private institusjoner opprettet av Rockefeller familien og Rotchild dynastiet(1800 og 1900tallets rikeste industrialister) som er 2 av de 13 illuminati blodslinjene til farao. De bruker WTO, IMF, CFR gruppen, og FN som deres førersete i verdensregjeringen, på den måten skjer ingen ting tilfeldig, det kan se ut som Russland og Kina er truet av en WW3 fra USA, England og Europa, men hvis du studerer “ikkeskolepensum” så finner du at de forskjellige revolusjonene var finansiert og infiltrert av en liten elite. Trotsky og Lenin var frimurere, det samme gjelder MAO’s kommunistiske revolusjon og til og med Hitler.

Hvis du tenker som meg så lurer du på om de virkelig er fiender idag når de er av samme ulla…..?

Vil de utslette 96% av jordens befolkning ASAP ?!

Norske Jørgen Randers er mannen som William Cooper advarte mot i “Behold a pale horse” mot slutten av 80tallet. Han er medlem av Club Of Rome og Rockefeller foundation og er nå ute i media etter flere tiår med forberedelser for å fortelle oss at vi må drepe så mange mennesker som vi kan. Forøvrig er han affilliert med flere store multinasjonale selskaper som tjener mer enn hele Indonesia sammenlagt. Kansje vi skal utrydde deg Randers? Og dine super-rike depopulist venner? Vi har ikke et overbefolkningsproblem, men et elite problem. De ønsker ikke å fordele ressurser, siden det er ulogisk å la de fattigste i verden få en større del av den store kaken, ergo utrykket “de rike blir rikere – de fattigere fattigere”.  Club Of Rome er tenketanken som konstruerte “global oppvarming” som en unnskyldning til å kontrollere verdensbefolkningen tidlig på 1960-tallet.

Anyone who think sthere are too many of us on the planet, should be the first one to go. I suggest jumping off a cliff ” Charlie Vtech aka Love Police.  So jump Jørgen, jump!

Dagbladet skrev 3 måneder før denne artikkelen om Jørgen Randers befolkningsproblem, at befolkningskurven har stanset og flere dør og færre blir født. Det er jo klinkende klart og naturlig korrekt, for 80 år siden fikk 1% av befolkningen kreft, idag er statistikken 1 av 3. På et globalt nivå er det flere hundre millioner som dør av kreftbehandlinger og mangel på behandlinger.

Krigen mot terror har tatt livet av 5-10 millioner irakere siden George Bush senior erklærte den nye verdensorden i 1991. CIA-sponsede borgerkriger, matmangel, forrurensede drikkevannskilder og ekstrem fattigdom er alle med på å senke befolkningskurven drastisk. Den forsettlige, gjennomtenkte og overlagte krigføringen pågår ikke kun mot den tredje verden, så ikke sitt der trygt i ditt hjem og si det er sørgelig stakkars dem ettersom du blir angrepet gjennom fluoridisert vann og tannprodukter(presset igjennom på tross av legeforeningers opprør på 50tallet), et lite variert næringsrikt “grønt” innhold i mat (isbergsalat er sprøytet 16ganger), miljøgifter som aspartam og M.S.G, fluoride er rottegifter som havnet i vår munn, melk (et omdannet giftig stoff i melk) genmanipulert mat, giftig oppdretts-laks, mobilmaster som overkoker kroppen din med mikrobølger, statens satanistiske strålevern som tier, og andre måter å drive skjult krigføring har lenge vært et mål satt av disse hemmelige alliansene på 1920-30tallet for å hindre og sterilisere befolkningsveksten.

Chemtrails er det siste leddet, alle utveier for et helseverdig liv er dekket, og siste nødutgang var luften vi pustet i, som nå inneholder noe av det verste du kan tenke deg.

I Obama’s stab sitter flere depopulister

Mange fremtredende forskere og forfattere har ved flere anledninger uttalt at i fremtiden, ville vanlige folk manipuleres gjennom kjemikalier i maten, vann og injeksjoner, for å dekke behovene til de menneskene som styrer dem.

I sin bok 1931, vitenskapskomiteen Outlook, skrev Bertrand Russell:

“Kanskje ved hjelp av injeksjoner, medikamenter og kjemikalier vil befolkningen kunne påvirkes til å finne seg i alt som deres vitenskapelige mestere vil beslutte at vil være for deres beste.”

Et av de mest kjente eksemplene på ideen om biokjemisk manipulering av underklassen ble reist i Brave New World av Aldous Huxley i 1932. I Brave New World, er de lavere klassene utsatt for en rekke kjemikalier før de er “født” som reduserer deres intelligens og voksen høyde, og forbereder dem for rollen de vil fullføre når de vokser opp. Alkohol blir brukt, lavere kaster får mindre oksygen, og de er utsatt for x-stråler. De lavere kaster er også utsatt for visse hormoner som gjør dem infertile. 70% av kvinner er utsatt i mors liv til mannlige hormoner, og omgjort til såkalt «freemartins”, steriliserte kvinner som viser maskulin atferd.

Bertrand Russel skrev i 1952 i “effekten av vitenskapen på samfunnet”, at:

“Diett, injeksjoner, og påbud vil kombineres, fra en svært tidlig alder, for å produsere den type karakter og den type tro som myndighetene vurderer ønskelig, for at enhver seriøs kritikk av de kreftene  skal bli psykologisk umulig.”

Charles Galton Darwin, barnebarn av Charles Darwin skrev i sin bok 1952, ‘The Next Million Years’ at:

“Ser litt dypere at det er mulighet for betydelig å endre den intellektuelle og moralske natur av individer av noen slags hormonelle injeksjoner; allerede er en stor effekt produsert på dyr.”

John Holdren, som for tiden jobber for Obama-administrasjonen som sin rådgiver på vitenskap, skrev i 1977:

“Å legge til en sterilant i drikkevann eller basismatvarer er et forslag som synes å sjokkere folk mer enn de fleste forslag til ufrivillig fruktbarhet kontroll. Ja, vil dette utgjøre noen veldig vanskelige politiske, juridiske og sosiale spørsmål, for ikke å snakke om tekniske problemer. Ingen slik sterilant eksisterer i dag, heller ikke synes noen å være under utvikling. For å være akseptabelt, en slik substans ville ha møtt noen heller stive krav: Det må være jevnt effektiv, til tross for svært varierende doser mottatt av enkeltpersoner, og til tross for varierende grad av fruktbarhet og følsomhet mellom individer, det må være fri for farlige eller ubehagelige bivirkninger, og det må ikke ha noen effekt på medlemmer av det motsatte kjønn, barn, gamle mennesker, kjæledyr eller husdyr.”

Alle disse ideene høres kanskje fryktelige ut, men Bertrand Russel selv forklarte at: “Virkelig høy-tenkende mennesker er likegyldige til lykke, spesielt andres.”

Hva skaper anti-pati i samfunnet? Hvorfor bryr vi oss ikke om den urettferdigheten som skjer? Mennesker har medfødte evner, som empati, følelser, og smerte, når du ser en brekke benet er det meningen at du skal få vondt, ikke glede. Dette har gradvis blitt endret med flere stoffer i mindre grad  over lengre tid som har koblet deg fra din medmenneskelighet.

Fra: http://canadafreepress.com/index.php/article/25255

“It’s 40 years on and the predicted end is nowhere in sight despite efforts to amplify, distort and falsify evidence. It is wrong like all other predictions made by members of the Club, especially the population predictions of Paul Ehrlich and John Holdren. In 1971, Ehrlich recommended reducing the US population from its then 205 million because it was unsustainable. Despite this, pursuit of Club goals is more active as members control national and international finances and economies, hold political offices, or work through many private agencies under the guise of saving the planet. It is not a conspiracy, but pursuit of a political philosophy that has failed everywhere and anywhere it was tried.”

Som sagt, mange djevler gjemmer seg bak et humanitært ansikt i disse “hjelpeorganisasjonene” så de som kritiserer dem ser “onde” ut. Den mangeårige topp-diplomaten Thorvald Stoltenberg er et eksempel når han mistet besinnelsen og truet en journalist samtidig med at han serverte løgner om seg selv.

Her er enda en massemorder. Han heter Pentti Linkola, elitens yndling.

“He advocates eugenics, genocide,and abortion as possible means to combat overpopulation. He describes the Stalinist and Nazi massacres, as “massive thinning operations,” but which have “not overturned our ethical norms”. He has suggested that big cities should be attacked by “some trans-national body like the UN”, with nuclear weapons or with “bacteriological and chemical attacks”.[10]. Linkola has described humans as a cancer of the earth, and he desires that the human population be reduced to 5 million.”

Vil du stå med oss for ren luft?

Vil du leve på dine knær eller dø på dine føtter? Du har ikke lenge igjen før en du kjenner mister livet. Det er påtide å ta klimadebatten på alvor og motbevise Al-gores falske profetier for de vil drepe oss langsomt om vi sitter og sikler på Tv-skjermen istedenfor aktiv deltagelse gjennom livet for å spre gode tanker, gode ord som akkumulerer gode handlinger som spres helt til hele verden er helbredet fra denne ondskapens system. Dra innom et apotek og kjøp munnbind for illustrere et poeng. Samtidig som du bevarer din anonymitet.

Onsdag 25 august 2010 klokken 18.00 arrangerer vi en stor demonstrasjon utenfor slottet og ber Kong Harald SE OPP! Spre ordet til alle du kjenner, begynn å lage bannere, flyere, vi skal lage liv i byen, noe de har den største menneskeforakt for, en levende befolkning!

Møt opp her 25 august! Vi må redde kongeriket's borgere fra fremmede herredømmer.

 

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

871 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Master Aradorn
Master Aradorn
Anonym
2 år siden

Bra artikkel :D
11 år siden artikkelen ble skrevet, og er like viktig i dag 24/ 12 – 2021
Chemtrails skjer daglig mange ganger daglig.

rat-family ( kongen på haugen ) er en pådriver av det som skjer i verden i dag.
rat-prins haakon, som elsker baby-blood etc….

SATANS REGJERING / STORTING i STATEN (SATANS NORGE ) NORGE, ikke landet Norge.

Landet Norge er aldri blitt satt opp.
Vi lever og har levd i SATANS NORGE i all tid.

Arrgantene som nå sitter, som konsern Direktør i SATANS NORGE.

Det er vår jobb, som det Norske Folk å våkne opp, og ta Norge tilbake.

Vi må gjøre det på en korrekt måte.
De vil ha krig.

Vi er smartere enn disse psykopats, og bruker vår fantastiske evne til å meditere, og tilgi.
Samt vi er i svært god kontakt med våre høyere selv, og Divine Light, Archangles.

Med hjelp fra våre Energier, så tar vi tilbake det som er vårt på en fredelig måte.

Vi skal be for de svake sjelene hos SATANS NORGE, mørke sjeler, som er konstant forvirret, og misledet av mørket.

Oppi alt dette, så skal vi forberede oss på å stige inn i 5’te dimensjonen.

Det vil skje rundt 2027-2030, så de fleste er kommet inn i 5’te dimensjonen før marerittet bryter ut i 2030.

Da må de som ennå ikke har tatt giftsprøyta komme sammen og meditere, så vi klarer å oppnå det som må til.

e
e
Anonym
Svar til  Master Aradorn
2 år siden

Prins Håkon er ikke satanist. Mulig han eter blodig biff som de fleste mennesker i denne verden, men bortsett fra det så kan ingen få meg til å tro noe ondt om den karen. Ikke mobb prinsen :)

smurfen
Redaksjonen
5 år siden

Er du helt sikkert på det du skriver i den bok lange artikkel din her Armin eller er det bare fri fantasi ? Skal du ringe til de 77 000 som har lest artikkel og si at du bare er en lyst løgner de ikke må stole på ?

Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  smurfen
5 år siden

Man lærer mens man lever. Jeg kan ikke beklage for noe som helst. Som det står i forfatterbiografiruten “Du har i et alt og ansvaret for det som foregår der du oppholder deg” Det værste en kan gjøre, er å la stoltheten sin stå i veien for å innrømme at en tar feil, og fortsette å lage flere løgner for å dekke over en feil. Alle kan gjøre feil, men ikke alle kan innrømme dem.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
5 år siden

Du er den eneste i verden som har snudd opp ned på alt du mener de 8 årene du var borte.

Tror jeg velger å stole på dine ord fra da du var frisk :)

Armin Bahrami
skepsis gjengen klør seg i hodet og vet at chemtrails er offisielt avslørt.

Her er mitt svar til dem.
Sv: Konspirasjonsteoretikere – Hvor går grensen for innleggelse?
« Svar #155 på: I dag kl. 11:53:18 » Sitat Rediger Slett

——————————————————————————–

» De forstår ikke vitenskap, lås dem inne i tvangstrøyer og drep dem med psykofarmaka» Hva er det som feiler dere? Hvorfor gjennopplives denne tråden med engang dere går tom for motargumenter og motbevis?

Det er lettere å vinne en debatt, når motstandern er låst inne på psykratrisk avdeling.

Jeg blir redd dere. Hva er forskjellen mellom det kirken bedrev mot de annerledes tenkende og denne inteligenshånerende tråden «hvor går grensen for innleggelse?» Det sårer å lese dette, at dere bruker så mange timer om dagen på oss, følger med på alt vi sier, tar screenshots, noterer, hvisker, og noen av dere bedriver sikkert djevelinvokier også, hva er hensikten deres? Er dere uenige så er det lett å la vær, men det må jo være noe som driver dere til vanvidd? Etter så mange år i konspirasjonsgjengens spor, så er dere enten konspirasjonsvoktere eller medkonspiratører, eller rett og slett redd for å si at dere har tatt feil?

Jeg syns dere bør bli lagt inn, ingen må få eienskap over andres personlige meninger, opplevelser og forståelse av verdensbilde. Det hører ikke hjemme i et moderne samfunn, dere kan stikke til helvette og bli der hvis dere virkelig vil innlegge mennesker som ikke forstår «vitenskap».

Hvem sin vitenskap spør jeg?

Djevelens?

http://skepsis.no/forum/index.php/topic,27.msg22531.html#msg22531

Armin Bahrami
Abonnent
Svar til  smurfen
5 år siden

Etter så mange år, er det ingen av skeptikerne som kunne fortelle meg at det vi bør frykte istedenfor chemtrails er contrails og hvordan det påvirker været. Alt jeg så var plagsomme mennesker som ikke kunne svare med noe som fikk meg til å forandre standpunktet mitt med saklig kritikk. For det meste var det bare personangrep og om å gjøre sette oss inn i tvangstrøyer. Jeg applauderer alle som våget å ta forbehold om at det kan være sant og Morten Kielland skal ha for hans tidlige advarsel innad i redaksjonen i 2009 at dette er en konspirasjon for å avlede oss. Om konspirasjonen er plantet vet jeg ikke, for det vil jo føre til at de risikerer at mange våkner opp til Contrails, men det skjedde ikke her, alle var lettet bare for at det er contrails, uten å tenke noe mer over det.

Jeg ble vekket opp i drømmeland i 2015, med små hint og ledetråder som fortsatte å besøke drømmene mine helt til det var nok for meg å forstå hva drømmene betydde. Rundt samme tid fikk jeg også falske drømmer fra demoner, derfor tok det litt tid før jeg forstod etter en stor åndelig kamp. Da demonene skjønte at jeg er i ferd med å skjønne hva jeg har vært med på å støtte, begynte de å vise seg etterhvert, og forsøkte å gjøre alt for å slite meg ut med stemmer i hodet som ikke var mine egne. Jeg gikk inn i en falsk verden før de viste seg, fordi de er svært lure og forsøker å få det til å virke som det er deg selv, men etterhvert forandret stemmene seg til stemmen av en kvinne b.l.a. Jeg har aldri hørt stemmer før 2016, kun en gang og det var på amanita muscaria i 2011. Første gang jeg så skygge formet mennesker var i en drøm i 2016. Det tok dem 2 år før de viste seg på ordentlig i våken tilstand. Jeg lever enda, selvom det gjør vondt litt med 2 svarte skygger uten spesifikk form som fløy inn i magen på meg ifjor, og forsøker å få meg til å ta livet mitt. Det er forsent. Jeg har klart å få videregåendeskole elever som får Nyhetsspeilet i pensum i «Kritisk tenkning» til å forholde seg til det vesentlige. Dette betyr ikke at demonene gir opp, for de vet at dette er ikke det eneste jeg har av planer. Det har skjedd mye, mer kan jeg ikke fortelle nå. Heldigvis beskytter lyset alt jeg har skrevet for meg selv etter avgang fra Nyhetsspeilet.no , selvom demonene har stjelt andre ting, som jeg ikke ansatte lyskuler til å passe på. Jeg brukte hvit magi , eller så var det lys-kulene og jubel-koret i meg som viste seg rundt ryggsekken med papir og usb brikkene oppi.

De på tinget er ikke våre venner, det er godt mulig jeg har sagt noe som jeg ikke tenkte over, det er godt mulig demonene har vært ute etter meg siden jeg var født, men jeg pleier ikke å være så kort-tenkt at jeg oppfordrer psykiatere til å storme Stortinget og lobotomere dem kjemisk så de blir avlivet, det betyr at de ikke får muligheten til å erkjenne straffeskyld senere.

navn
navn
Abonnent
5 år siden

klimaendringene er garantert manipulerte. https://www.tv2.no/storm/10203931/

ye
ye
Abonnent
8 år siden

Boikott Ryanair! Det er ikke rart at folk får billige billetter. Ryanair ser ut til å være sponset av et firma (eller philantroper?) som subsidierer flyselskapet. Passasjerene er dermed uvitende med på å støtte at “chemtrailingen” kan forekomme!

Dagens Aerosol sprayere gir meg denne oppsummeringen:
Ryan Air er involvert, likeledes:
Wizz Air
Canadair
Airbus A320-232
Boing 737

Flyprodusenten Bombardier Aerospace (Canada) med sine ultra-long-range fly som blant annet CL601 Challenger
http://www2.bombardier.com/en/3_0/3_2/3_2_2/3_2_2_5_2.jsp

Raytheon ledet teamet i 1999 med canadiske Bombardier og får første kontrakt på levering av fem fly til Royal Airforce program.

CL601 Challenger har benevnelsen GLEX på Flightradar24 (massiv spraying i dag)

Bombardier BD700 Global 6000 ble brukt til spraying.

Flyplassen IBZ på Ibiza,http://www.ibiza-airport.org/departures.html listet IKKE avgangen av sprayflyet.

Flyplassen BMA Bromma. Stockholm, http://www.swedavia.com/bromma/flightinformation/arrivals/ listet IKKE ankomsten av sprayflyet, enda den var å se “live” på skjermen lenge etter den taxet inn.

Et annet GLEX fly forsvant av radaren utenfor kysten av Sverige.

Da er det betimelig med noen spørsmål:
-Er Norwegian også involvert i spray-programmet enten gjennom direkte subsidier eller sponsing eller indirekte ved kontrakt med levering av rimelig fuel eller lignende??

labbetufs
labbetufs
Abonnent
Svar til  ye
8 år siden

Håper du har snapshots og video av sprayingen?

ye
ye
Abonnent
Svar til  labbetufs
8 år siden

Hei igjen labbetufs :-) Sorry, fikk ikke skutt noen fotos. Da jeg skulle lade videokamera rett før jeg dro, så sviktet strømforsyningen fra Hafslund.

ye
ye
Abonnent
8 år siden

Landet i Bromma. Flyet er i bevegelse ennå. Følg med…
http://www.flightradar24.com/GLEX/7105f2b

ye
ye
Abonnent
8 år siden

Se Chemtrail-fly live nå!! Flyet går om kort tid inn for landing. Take off var fra Ibiza, nå med kurs Stockholm. Umiskjennelig aerosol-partikler spres ut som et seigt slør over en knallblå himmel og stekende sol:
http://www.flightradar24.com/GLEX/7105f2b

Les om Bombardier BD700 Global 6000 her:
https://www.google.no/#q=Bombardier+BD700+Global+6000
https://en.wikipedia.org/wiki/Raytheon_Sentinel

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Chemtrails, airplanes, Trondheim Norway, March 3 2015, conspiracy fact https://www.youtube.com/watch?v=6-Dzkr0dUhw

Norwegian NAX7GN, SAS Scandinavian Airlines System SK343/SAS343, Norwegian DY749/NAX9PL, SAS SK4401/SAS4401

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Chemtrails, global crime, Trondheim Norway, May 26 2014 https://www.youtube.com/watch?v=k2E4-iO7xYs

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Slår alarm om underskudd på solvitamin http://www.aftenposten.no/nyheter/Slar-alarm-om-underskudd-pa-solvitamin-7253313.html

Sitat: 60 prosent av norsk ungdom lider av underskudd på vitamin D, viser en ny undersøkelse. – Overraskende og urovekkende, sier eksperter. ..

Google { sunscreen site:naturalnews.com https://www.google.no/search?q=sunscreen+site:naturalnews.com }

Norwegian study: Biological Effects Of Geoengineering Fallout On Plant Life. Chemtrails global crime http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1832&start=1

NASA reports on your death plan ca 2025, be warned!, EMP, radiation, agenda 21, codex alimentarius + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1879&start=1

The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1

Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

“Møtte en dame fra Brasil som bor i Norge, hun hadde vært på ferie i hjemlandet i sommer, fortalte at brasiliansk tv-kanal hadde informert om at det ble eksportert mye hestekjøtt til Europa fra Brasil, ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2010/09/vet-du-noe/comment-page-11/#comment-100845

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

TIME to wake everyone NOW chemtrails are REAL…Do something…we are all somebody..!! https://www.youtube.com/watch?v=riV7GFMfGjo Quote: Wow, today 27th March 2013……..SW of used to be sunny France…full on spraying like it is some emergency for the NWO despots……watching the sunny blue day constantly attacked with toxic sprays from criminal aeroplane…..criminal if you care about people, creatures and mother nature…!!!!!!!!!! Sorry about the road side noise, I had to pull over and record the crimes…..furious…..can we get public numbers for the air traffic control….so I can call them and rant…..WTF is going on in the skies….??????? Damn right these agents KNOW what is happening as today many of the flights were chaotic and on unusual flight corridors and spewing their persistent CHEMTRAILS…..it is no theory at all…..these maniacs are definitely spraying us. Our recent snow analysis was 1000 times above normal in Alu ?????? Which should virtually not be present. The disinformation/debunking sites Contrail Science and Metabunk…..think about this…..activists are sacrificing a lot…friends, family and time and money to raise awareness to diabolical practices that are getting exposed by the massive growing awareness and sharing of information…..but the agents such as the 2 Mikes are producing glossy slick sites and spending every waking hour harrassing and dissuading would be activists….why the effort Mick West..? You and Mike will be going to Jail someday because you guys are being paid to stop the truth coming out…you have the blood of thousands on your hands from the manipulated weather warfare you try to hide….hundreds of thousands of miscarriages due to the chemical toxins ( Alu nano particles and others) and you also play a massive part in fraud….the debunkers are nasty psychopaths working for a corrupt government or insidious banking family cartel….either way the debunkers are scum bags and will be outed and jailed.!!!! The information keeps flowing and the numbers waking up, speeds us to critical mass….all change soon….keep raising awareness my friends …the truthe will collapse the evil system of the elites and their new world order….despotic psychopaths…..wake everyone up…..become familiar with the verifiable facts and talk to everyone confidently….this sh*t is real….we are being sprayed…don’t wait till it is too late. Friends….the information keeps flowing ……consider recent snow lab analysis demonstrated 83ug/l of Alu that is 1000 times above normal for alu content of the air in a built up area….the alu content of the snow is from the atmosphere at nucleation….it is in the air we breath…so what….??? just 5ug/l of alu has been proved to damage cellular function and impair the immune system ( Wrights-Patterson Air Force Research Laboratory) but here is some more info from other laboratories confirming the damage is far more widespread…….STILL not objecting to Geoengineering…when Alu nano particles are a key ingredient..to be sprayed into the air we breath…on to food we consume….???? http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/artic

“Er hele vårt utenlandske politiske system i ferd med å råtne på rot og svinne hen? ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/03/dagbladet-dolker-kritisk-og-oppsokende-journalistikk-i-ryggen/comment-page-4/#comment-96874

trackback
11 år siden

[…] tenker ikke på lokale konspirasjonsteoretikere fantasifylte jakt på demonisk reptilkunst eller demoniske skyer med dertil hørende jordiske […]

Michelle
Skribent
12 år siden

Noe enda verre er alle de ulike NANO-partiklene (samme som Chemtrails) de skjult tilfører direkte i tannkremer, shampoer, parfymer, medisiner, kosttilskudd, vitaminer, mat, leskedrikker og ja til og med i drivstoff!!!!

1

2 http://svt.se/content/1/c8/02/32/67/18/FoodWater.pdf
3 http://forskning.no/artikler/2009/juli/225109
4

Det verste er at noen “forskere” er til og med programmert til å tro og uttale at dette kan være bra på ulike måter.. Sånn som de tror at kjemikalietabletter er bedre enn vanlig mat, så tror de at nano-vitaminer, og ikke minst nano-medisiner er enda bedre..

NANO-partikler er langt verre enn kjemikalier, mann går nemlig helt inn på atomnivå og kan endre byggegrunnstoffene til nye skremmende egenskaper naturen aldri før har opplevd..

steelman
steelman
Abonnent
12 år siden

Jau! Noen gode synspunkter der. Men hvordan vil Nrk og tv2 egentlig vri seg unna at de aldri har prøvd å lage en skikkelig journalistisk sak på dette? Fordi de ikke får lov. Det er klare føringer på hva de kan dekke. En gang har chemtrails blitt omtalt i ARK..nemlig under en serie de kalte konspirasjonsteorier..i Norgesglasset..tror jeg..Det bestod av en person som kom i studio og sa at dette var bare tull..Ingen saklige argumenter..ingenting. Javel, tenkte lytterne..bare tull. Hva med å finne en person som kunne litt om dette..Nei! De har sine ordrer..Og det er virkelig landssvik mine damer og herrer..Journalister som ikke gjør jobben sin.
Siden vanlige folk reagerer..hvor mye må ikke en journalist reagere?

steelman
steelman
Abonnent
12 år siden

Dette er den beste Norske siden jeg har sett forklare fenomenet. Jeg har vært opptatt av dette en årrekke..og har fulgt en del amerikanske nettsider..og youtube..der en rekke videoer og forklaringer finnes. Har også tatt en del bilder av fenomenet..og finner det vanvittig at ingen andre ser ut til å reagere på det. Et enkelt spørsmål er..hvordan kan youtube oversvømmes av titusenvis av videoer..mens mainstream media..ikke har et pip. Har vært noen innslag i radio..der dette blir avfeid som sludder og vås og konspirasjonsteorier..ingen forklaring ingen debatt..bare en person i studio. Hvorfor var det så ekstremt dårlig vær i sør norge denne sommeren og høsten? Jo mer enn en gang så jeg flyene komme og forvandle en perfekt dag til overskyet, vindfullt drittvær. Filmet og tok en del bilder før..men i år syntes de å skifte taktikk. Fra tidlig morgen..lå det allerede noen feite pølser som laget en dis over hele himmelen.Bak denne disen kunne man høre hektisk flyaktivitet og ane stripene.
Jeg aner en kobling mellom miljøløgnene og dette..Legg merke til at de fleste påstandene mainstream aviser kommer med på nett..nesten alltid mangler kommentarfelt når det gjelder klimapåstander..De vet de er på tynn is….og at selv legfolk kan avvise påstandene. De unnskylder seg med at de fjerner kommentarfeltene fordi de ikke..(!) vil bidra til å hardne frontene mellom de som er for den offisielle klimateorien..kontra skeptikerne…Skeptisk til den. Stadige løgner gjentatt uten innsigelser..gjør at de som ikke engasjerer seg..bare godtar det de leser.
Her er en video jeg laget av bilder fra mai juni 2010..Jobber full tid inne..så er ikke så mye jeg får med….De fleste bildene her er tatt i lunchen på jobb…

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  steelman
12 år siden

Ja, unnskyldningen de vil bruke når dette avdekkes i propaganda-apparatet er at dette er til vårt beste, og det gjøres pga klimaendringer. Dessuten vil de si at dette ikke har pågått lenge, og at det kun drives forskning på det.

Når politikerne snakker om menneskeskapte klimaendringer, er det trolig dette de prater om, ikke CO2-fjaset, som de fleste nå har skjønt er en bløff.

Selv når man henviser til offisielle sider om ISDAC (indirect and Semidirect Aerosol Campaign), Operation Raindance eller Operation Cloverleaf, så blir dette avfeid som nonsens fra “skeptikerne” og grasrot-politikere. Er det chemtrails som har skyld i at biene forsvinner?

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
12 år siden

Biene forsvinner? Se på mobilstrålingen. Trekkfugler, hvaler og bier navigerer etter jordas elektromagnetiske “baner” og deres navigasjonssystem forstyrres av den menneskeskapte mikrobølgestrålingen. Temmelig sikker på den saken. Endel forskning er også gjort på området og man har kommet fram til dette som en plausibel mulighet.

Chemtrails? Vet ikke. Men jeg lurer på hvorfor jeg hører fly tidlig på morgenen. Flyene som går inn til flyplassen lager nemlig ingen lyd. Og jeg lurer på hvorfor himmelen er så “slørete” med “contrails” som henger kjempelenge. Lurer også på hvorfor “contrails” gir skygge..

Nåja, problemet med chemtrails er at det er vrient å bevise. Det eneste vi vet med 100% sikkerhet er at NWO-gjengen snakker om chemtrails som en “mulighet.” Hvilket som oftest betyr at de allerede gjør det.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Vi har to mobilantenner der jeg bor. Nå skal det settes opp et mobiltårn ett par hundre meter unna, ubygginga av mikrobølgestrålenettet fortsetter uten offentlig kritikk og konsekvensanalyser

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Det kan selvfølgelig være stråling også, men i følge en del birøktere er problemet sprøytemidler, da det er funnet rester av det i døde bier. Tipper det er en kombinasjon.

Ursus
Ursus
Abonnent
13 år siden

‘Mysterious Green Goop Falls From Sky in NY’ (20.1 2011)

The FAA denies it came from a plane (blaming birds), and now the town is puzzled as to what it is.

http://abcnews.go.com/US/splatterings-green-goo-fall-sky-snyder-ny/story?id=12649849

Ho ho, blaming the birds. How stupid do they think we are that we would believe it came from a flock of birds?

Ursus
Ursus
Abonnent
13 år siden

Info på nettsiden til firmaet “EvergreenNavigation”:

(The Evergreen Supertanker)

MARKETS:

• Firefighting
• Oil Spill Containment
• Weather Modification
• Biochemical Decontamination

Her står det svart på hvitt at de er kabable til å drive med værmodifikasjon, også kalt bioengineering.

http://www.evergreenaviation.com/supertanker/mkts.html

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Experts like Billy Corgan of Smashing Pumpkins fame have tried to warn the world of the evil government program to spray chemicals on the general population from the skies. Google “chemtrails” and you’ll find more than 3 million results of people talking about this conspiracy, with believers claiming that the chemicals are for population control, or weather control, or that the chemicals are causing respiratory illnesses.

http://www.cracked.com/article_18955_6-crackpot-conspiracy-theories-that-actually-happened_p2.html?wa_user1=2&wa_user2=Weird+World&wa_user3=article&wa_user4=recommended

Blue
Blue
Abonnent
13 år siden
« Forrige artikkel

Guds vilje?

Neste artikkel »

Skrekk og gru i Vigelands reptil-park

871
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x