Kong Harald – se opp!

33.3K visninger
44 minutter lesetid
871

Vi ber kongen på haugen i Karl Johans gate stå på balkongen for å se hvordan en armé av utenlandske stasjonerte fly angriper Norge med eldgamle enkle metoder for å endre været med kjemikaliestriper som det siste og kanskje det mørkeste leddet i denne stille krigføringen som er erklært mot menneskeheten med eller uten kongens viten.

Vi er et opprop på 407 bekymrede og velorienterte mennesker i Norge som vil ha umiddelbar stans i den hemmeligholdte pågående flysprayingen og bønnfaller resten av verden til å gjøre det samme.

Chemtrails er ikke et ord konspirasjonsteoretikere har funnet opp, denne artikkelen vil bevise og dokumentere det uetiske og ulogiske behovet for «chemtrails», utifra deres egne offentlige hengemyrer, USA’s egne dokumenter og forskjellige privatfinansierte forskningsinstitusjoner med global påvirkningsmakt.

(Som sagt tidligere, er jeg ingen meteorolog eller geo-ingeniør, jeg står på skuldrene til kjemper som har forsket lengeer enn meg. Jeg oppfordrer kun til sunn skepsis og kritisk sans mot superklassens ulogiske resonnementer og globale altomfattende tiltak som påvirker oss alle. Det ønskes også at du engasjerer deg for kontinuerlige demonstrasjoner etter at du har lest denne artikkelen, om du tror dine egne øyne og sanseevner. Det er nødvendig å vekke media og den sovende masse – uten et psykisk anstrengt og årvåkent media er det ingen grenser for hva makthaverne kan finne på!)

18 juni, 2010. Masseforgiftning pågår mens mennesker nyter litt avkobling. Er Stortinget klar over at "klima-haste-tiltak" har pågått i det stille over Norge i over 6 år? Eller er det kun frimurerlosjen til høyre som vet?

Regjeringen har i ca. 10 år nektet å imøtekomme anklager fra borgervern-grupper og aktivister, som gjennom regnvann, drikkevannsanalyser og luftprøver har funnet en rekke stoffer, bakterier og virus (VG!) (ingen spør hvor det kommer fra ?!) som faller fra himmelen og ikke tilhører området prøvene er tatt. Andre har funnet teknologi som ligner noe som kommer fra en annen planet(!) – nano-partikler – altså små intelligente mikrofibre og brikker som jobber kollektivt (Se for deg lakken på bilen din skifte farge etter hva du har på deg.) Prøver de gale globale å forandre verden i sitt eget bilde? Dette var først kjemisk og biologisk krigføring, men er nå også genetisk, vi er i the twilight zone, noe som føles uvirkelig, men sant. Du som folk flest vil ikke gå med dyrets merke i deg?

RFID chippen skal tvinges i alle som vil ha Obamacare. De vet at intelligensnivået til befolkingen er lavt, og dermed lettere å manipulere de som sier ja til en RFIDchip om de fikk så mye som en gratis cheeseburgermeny, men de følger også med på denne Zeitgeist bevegelsen som truer maktelitens oligarki, en stor gruppe som heller vil bli skutt enn å gå med en chip i armen stemplet som kyr, kontrollert til det punktet hvor du dør om de skrur av chippen hvis du dissidenter? Chemtrails er en billig og effektiv måte å chippe hele planeten med smart dust. Mye av det du leser her oppfatter din primære tenkefrekvens som vås og tøv, fjernt og uvirkelig, det er lettere for deg å gå tilbake og avfeie alt som ikke ligner din måte å se verden på,  som om alt er bra og det ikke kunne ha vært bedre!

De vil chippe deg, uansett om du får den frivillig i armen eller ufrivillig og uvisst inn gjennom lungene. Nano-partiklene finner hverandre i kroppen og danner større organismer, den får strøm av din kroppsfrekvens og kan drepe deg ved et tastetrykk.

Det handler om total kontroll over gruppe-individene, de gjenværende altså. Fema Camps – fare for holocaust?

Det er faktisk noen små sannheter i filmer. Hvor tror du filmdirektørene får ideene sine fra? Millitæret.. som ofte bruker Hollywood industrien for å glorifisere krig til å virke beroligende, og nødvendig for at du skal fortsette å få sitte i fred og ro i kinosalen og være glad det ikke er deg.

NB! Dette lager de filmer om nå(G.I-Joe nano-bots) for å latterliggjøre virkeligheten, og en egen film om stripene på himmelen kom nå nylig (hollywood goes chemtrails!).

Dumpingen fra fly har ført til en nedgang i plantelivet (barium og aluminium senker PH i miljøet). Elvefisker dør som følge av dette. (Bellona anbefaler ukritisk aluminium som wikipedia og biologer mener surner PH-nivået i jorden og vannet, også kalt Sur nedbør.) PH-verdiene må være i balanse, slik de har vært i flere hundre tusen år.  Hvis du har hatt akvarium så vet du hvilke fatale konsekvenser en ugunstig ph-verdi kan få.

I 2008 falt flere tusen fugler døde fra himmelen. Ansvarlig statsveterinær i saken har jeg personlig kontaktet flere ganger og spurt etter toksikologi-rapportene etter at 50-100 måker lå spredt rundt et lite område på bakken. Etter snart 2 år er rapporten fortsatt ikke funnet, jeg antar jeg forsnakket meg på telefonen da jeg nevnte at jeg leter etter aluminium og barium som mulig dødsårsåk..? Forøvrig jobber ikke ansvarlig veterinær der lenger. Kan det skyldes knebling og trusler mot fløyteblåsere?

(SYKE-PLANTER!) (MÅ SES!) (NOE ER I LUFTEN! )

Rødt lys - chemtrails er i luften. Du tror det er photoshop, men det er ekstrem-værmanipulasjon. Dødens skyer... Oslo 18 juni, 2010.

Det er på tide å slå alarm før det er for sent! Våg å være for andre enn deg selv. Jorden, planter, dyr og mennesker er en utrydningstruet art! Vi er midlertidig truet på livet og vi vil ikke godta å vente på å bli den neste som får KOLS, MORGELLONS, ASTMA, LUNGESVIKT, INFEKSJONER, NANO-ROBOTER UNDER HUDEN, NEDSATT TENKEEVNE, SYKDOM eller UNATURLIG TIDLIG DØD. Det er vår demokratiske rett å gå inn med grunnloven i hver vår hånd, som skjold mot politisk feighet i anti-opprørsutstyr. Vi er ikke voldelige, men dét er de som dreper millioner i Bagdad for olje og luksusliv. Vi vil ha kunnskap mot kunnskap, sinn mot sinn – det er vår demokratiske rett å bryte oss inn i Slottet og hasteinformere Hans Majestet Kongen om hva som skjedde den 17 mai 2008, når du stod og hilset fra balkongen til ditt folk som var lovet blå himmel,  is og tivoli, men deretter opplevde et brått uggent regnvær, torden og snø  – mange skremte barn og triste voksne fjes trodde Tor med hammeren straffet Norge for at vi feirer en Grunnlov og et Storting satt ut av spill.

 

Dagene i forkant av 17 mai registrerte jeg at himmelen var bombandert med «chemtrails» – som noen aktivister har informert om langs motorveiene som et tegn til folket om at enden er nær. Det var tidenes kaldeste snøkledde 17 mai ifølge statistikk.

2008 var et år med unormalt mye ekstremvær og «natur-katastrofer» over hele verden. Var dette tilfeldighet? En sint åndelig moder jord? Global oppvarming? Værmanipulasjon? Planet X?

Det er mye å velge mellom, men om du velger å ikke ”tro” på global oppvarming, så er du en avviker fra normalen og ute av forstandenEn av fem nordmenn har fått denne diagnosen; «tror ikke», som om klimatologien var den nye presten i samfunnet. Jeg er en av de gale, som er skeptisk til «menneskelig aktivitet» i klimaligningen. Som en hobby-gartner vet jeg at en økt PPM fra 300 til 500PPM(nåværende PPM på jorden er 360) er elsket av planter, trær og alt som trenger fotosyntesen. Jeg har til og med badet mine planter med 1600PPM og de stortrivdes mens jeg fikk avlinger langt større enn vanlig, ergo mer oksygen i nabolaget.

Co2 er bra for planeten, forutsatt at Norge sluttet å hogge ned jordens livsviktige lunger. Det som er sikkert og bevist, er at «global dimming» aka «chemtrails» er helsefarlig og bidrar direkte til oppvarming av jorden ved at varmen ikke slippes ut om natten. Sommeren 2009 opplevde Norge hetebølge med 34 grader. I denne perioden tikket meldinger og bilder inn på mailboksen min – store deler av Norge var dekket med kunstige slørskyer lagt ut av fly. Dette gjør at varmen blir fortrengt nede på jorden. Mmm, deilig tenker kanskje du med tropevær? Flere hundre avlinger gikk tapt og Norge måtte importere mer mat fra en allerede utsultet tredje verden.

Det har aldri vært så mange skogbranner som under denne værmanipulerte perioden. Store deler av Europa, California, og Australia stod i flammer. Forsøker de å smelte nordpolene ettersom oljeselskaper har funnet massive oljefelt under isen?

I motsetning til hetebølgen i fjor var det en mini-monsun periode fra 2004-2008. Tungt regnfall over lengre perioder uten solskinn førte til at bønder meldte om tapte avlinger som følge av regn og fuktskader. Kan dette være inngangsbilletten til Oljefondvenn og verdensfienden «Monsanto.INC,» og deres genmanipulerte frø som tåler tøffe vilkår og ekstremvær? Ulempen er selvfølgelig at DNA’et til naturen er tuklet med og kan bli forandret til noe som vil mutere deg og din helse. På denne måten skaffer Monsanto seg globalt-frø-herredømme ved at de kostbare frøene begår selvmord etter hver avling og bønder blir loppet og ender opp med mer kriselån til høye renter. Ved konkursbo står Monsanto i første rad med et latterlig bud for gården din. Smålandbrukets død?

(Norge har forøvrig ingen uavhengige regnvannsprøver og luftanalyser å vise til, men kanskje det mest ultimate – Under et åpent flyshow på Ørlandet NATO-flyplass fant noen personer en mistenkelig tønne med hvitt pulver i. De tok med seg bittelitt i frykt for å bli oppdaget, men det laboratorie-prøven oppdaget senere var viktigere: Aluminium og Barium. Dette er 2 hovedelementer som utenlandske forskningsgrupper har funnet på bakken, sprøytet fra fly)

Den 13 Juli 2010 opplevde Østlandet det røffeste tordenværet på flere tiår. Det har aldri vært så mange lyn-nedslag registrert pr. time før. Det lynet og tordnet konstant over Lørenskog, som om det var et diskotek med blitzmaskinen på i et sett i over en time minst.

På formiddagen var det fint vær med lett overskyet, meterologene ventet uværet 2-3 dager senere men ble «tatt på senga ved midnatt» skriver VG.

Chemtrails-meteorologene meldte om «aktiviteter» tidlig på dagen utover kvelden og ved 18.00-19.00 var himmelen elektrisk ladd og lettere ledende og tilslutt så det ut som «HAARP-plastbobleskyer» og himmelen var fylt med plasma. Det lynet sidelengs og oppover, jeg har aldri sett lignende uvær uten høye mørke cumulus-skyer.

Ekstremvær eller pskyopater som bevisst utsetter jordens befolkning for terror med Nikola TESLA’s 100 år gammle teorier i en stille krigføring mot menneskeheten?

13 Juli, 2010. Voksenlia. Chemtrails + HAARP = Plasma. Ingen skyer på himmelen, hvor kom lynet fra? (kilde: http://voksenlia.net/nytt/)

Hvem leker gud den allmektige over naturen og menneskene?

Hvorfor er det alltid de fattigste overbefolkede områdene som blir utsatt for flom, tørke og jordskjelv av enorme proporsjoner annen hver måned? Rekordskjelv på rekordmellomrom tid. Før var det en storm om høsten over Karibien, nå er det orkan-sesonger med 1-3 kandidater i året og amerikanere elsker å gi navn på dem. Jordens voldsomme tilstand er ikke noe nytt, men ikke så regelmessig som nå, jorskjelv til 9 på richters er ekstremt uvanlig. Chile HAARP? Haiti HAARP? Når mennesker tilhørte planeten og ikke planeten menneskene så var jorden et gjestfritt miljø, idag er jorden iferd med å bli ødelagt av en gjeng vitenskapsmenn som lider av «jeg-er-gud-syndromet».

De siste 2-3 årene har debatten om «chemtrails» gått offentlig. Forskjellige tenketankerFN’s klimatologister, CFR-gruppen(aka konspirasjonsklubben som føder USA’s presidenter og ambassadører) har erklært åpenlyst at de er ondskapsfulle og desperate for å redde moder jord fra 16 tankskip som forrurenser mer enn alle privatbilene i verden. Mange av «klimaprofetene» sitter i samme multinasjonale korporasjoner som forurenser mest, men de skylder på vanlige mennesker som begrunnelse for hensynløse skatteøkninger (Klimakur 2020). Deres løsninger fremmet av Bill Gates; å drepe mennesker i deres dialektiske språk (overbefolkning = mye menneskeaktivitet = CO2 forurensing) Rotchild arving pusher global oppvarming. Dette er sønn av familien som undertrykte Nikola Tesla og fri- energibefriende teknologi i første halvdel av 1900-tallet.

En av NRK’s fem forslag til klimabekjempelse(redde verden) for klimatologi-TV-skapt «global oppvarming» er Chemtrails.

Denne hemmelige dekk-operasjon har blitt avslørt for lengst og vi aksepterer ikke fancy ord og falske redningspakker som «geo-engineering» som en unnskyldning. Vi aksepterer ikke å høre «Det var for sent å informere befolkningen da det ikke var nok tid». Flere hundre millioner mennesker er klar over hva som skjer på verdensbasis om du gjør et Chemtrails google-søk. Det er bare journalistene som sitter i sin 2 dimensjonale arbeidskube som ikke kan gå ut å se hva som skjer på himmelen når du har dem på tråden.

De overbefolkede områdene eksisterer som følge av at flere generasjoner har levd trygt uten kataklysmer i tusenvis av år slik at befolkingstallet har holdt seg stabilt og områdene er fortsatt populært bebodd. Hvis katastrofer var normalt, ville mennesker flyttet. Straffer naturen dem som er mest åndelig våkne i spirituelt samband og harmoni med sine omgivelser og natur? Statistikken har vist at naturkatastrofer har økt drastisk siden 2004, og generelt de siste 50-100 årene. Kan dette være kontrollerte naturkatastrofer? Visste du at «Hurricane Katrina» var menneskeskapt og fjernstyrt og ment for å drepe den utilpassede svarte befolkingen i New Orleans?

Når gud er død er alt tillatt og utprøvd i vitenskapens sekulære ekstremisme finnes det ingen etiske eller moralske grenser for hva millitær-regjeringer kan herje med på egen hånd uten vår viten. Mennesker er det siste de bryr seg om. Militærets mål; å drepe massivt for verdens rikeste menn som vil ha minst mulig mennesker på jorden.

Du vet de robotene og maskinene den industrielle revolusjonen har bragt med seg? Den teknologiske verden trenger deg ikke lenger, vi produserer lite og konsumerer altfor mye som en global farm med ubrukelig kveg som bare puster. Systemet er skapt for å destrueres. Dette visste makten som er, for 100 år siden.

«Her vil med alt vårt strev vera villmannskap i livet, til dess vi har lagt under oss all naturkraft, så vi får henne til å gjere for oss det tyngste og grøvste arbeid, så berre vi går og ser etter som oppsynsmenn.» Aasmund Olav Vinjes 1860.

Det ville være et bedrag mot moder jord å kalle det for værmodifikasjon eller politikeres kallenavn; «geo-engineering» som om verdenseliten var gode oppsynsmenn. Værmodifikasjon høres ut som du skal «pimp my weather» på MTV.Vær-manipulasjon med de minst hederlige intensjoner er riktigere, mens vær-våpen er det realistiske ordet ettersom millitæret tok over forskningen på 1940-50tallet.

«Co-webs spung forth and back in the skies will symbolize the last days of man» Hopi Indians.

Hopi-indianerne advarte oss om det vi ser idag på 1920-30 tallet:

Tilfeldigvis var dette på samme tidspunktet som General Electrics dumpet deres «skysåing» patenter til offentlig eindom. Ved bruk av sølvioner(Agi) og andre løsemiddelløsninger dumpet i       3000-6000    meters høyde fra fly, kunne forskjellige utfordringer som tørkelegging , tåkeoppløsning, og regndannelser utføres. De første forsøkene resulterte i tidenes verste naturkatastrofer og orkaner. GE måtte kvitte seg med patentet, de var ikke interessert i å stå ansvarlig for mulige offentlige ildsinte reaksjoner og massesøksmål fra forsikringsselskaper som kunne holde dem ansvarlig for milliarder i ødeleggelser og tap av menneskeliv.Var dette en Hopi profeti eller hopi visdom?

SE DETTE I PRAKSIS I ET HJEMMEFORSØK

Det er mange som sier chemtrails er umulig sprøyt og at det ikke finnes. Her har du det i deres egne ord;

 «The initial version of the act is the only one that makes mention of “exotic weapons systems”, listing several technologies that will be familiar to conspiracy theorists:
http://contrailscience.com/kucinich-chemtrails-and-hr-2977/

(i) electronic, psychotronic, or information weapons;
(ii) chemtrails;
(iii) high altitude ultra low frequency weapons systems;
(iv) plasma, electromagnetic, sonic, or ultrasonic weapons; (brukt som hygieniske våpen mot urokråker aka Stråle-Ståle fra PST)
(v) laser weapons systems;
(vi) strategic, theater, tactical, or extraterrestrial weapons; and
(vii) chemical, biological, environmental, climate, or tectonic weapons.»

Det er vanskelig å skille ut chemtrails fra contrails med dine egne øyne, og en stor del av de videoene som er lagt ut på youtube er vanlige contrails mennesker frykter er noe annet enn vanndamp. Denne contrail-educationoal video-propaganda fra 40-tallet skjuler en dråpe disinfosirup mellom 21 lag med pannekaker.

Du blir beæret med 3 valgfrie bevissteskjorter.no – hvis du kan fortelle meg hvor du finner chemtrails , du har litt over et minutt på deg.(trekning)

 

Det første du ser er helt perfekte og normale kondensstriper over Cirrus-skyene i 8000-10.000  meters høyde hvor tempraturen er -56 konstant og kaldt nok for sublimering. Det tar 2 sekunder før vanndampen som slippes ut blir til iskrystaller 200 meter bak flyet. Mange youtubefilmer glemmer at chemtrails er en blanding av kjemikalier og lettmetaller, derfor endrer den ikke form, og stripen vil være synlig momentant fra vingene. Dette er helt normale kondensasjonsstriper, noe som er vakkert den lille tiden den varer.

Denne videon har de, makten som er, planlagt for disse dager og tusenvis av internet-debunkere har allerede brukt dette som deres kronvitne for at kondensstriper har eksistert i 60 år, noe anti-chemtrails-miljøet aldri har vært uenige i, men vi benekter ikke det faktum at det vi ser her er flere striper som kommer ut av dyser på vingene. Flyet har 4 motorer, her er det minst 4 røykutviklinger på hver vinge.

Her er beviset du kan vise til de ignorante rare grimasene som ler av deg når de tror stormaktene aldri har utsatt sin egen befolkning for terror, sånt gjør vel bare Hitler?

(Forresten, er antallet debunkere kortet ned drastisk daglig, i takt med økt spraying. Mange mener det ville være ulogisk av eliten å gjøre dette, for de må jo puste den samme luften selv? Virusfarmene og laboratoriene i tyske konsentrasjonsleire skapte forskningen som idag er NASA og CIA, de lager virus som er genetisk manipulert til å ha en antidote, det ville vært ulogisk av morderne å myrde seg selv underveis? )

Kondensasjon skal ta form et stykke bak flyet, ikke rett ut av dysene påmontert vingene som vi ser i videoen. Det ser også ut som flyet skifter «gir» noe som er unormalt i marsjhøyder (8-10.000) siden stripene stopper og starter (som om den røyker en pipe). Dette kan bety det ene og det andre, enten er motoren i ferd med å slukne/problemer, eller så er det kjemikalier som skifter mellom tanker, opplever tekniske problemer eller begynner å gå tom for pulver ombord flyet.

Det finnes patenter på mest sky-såing, tørkelegging,dyser på fly og tro det eller ei, jeg var nesten sikker på at det kun var militærfly, ettersom passasjerseter og bagasje i kommersielle fly gjør at plassen for pulver blir for lite? men det kan også blandes partikler i bensinen som spesialbygde «combustion filters» på motorene lar slippe igjennom. Var det noen som glemte å nevne dette i vitenskapens Tv kanal?

Discovery Channel og Myth busters BUSTED !

Dette åpner også for vanlig nøye utvalgt innenlands-flytrafikk og intetanende piloter og passasjerer kan ufrivlillig begå de verste forbrytelser mot moder jord og hennes beboere, uten at de selv vet det!

NATO-fly opplever flaue anomaliteter på Flesland

Det er meldt om økte flyvninger og lokalbefolkningen klager på støy og lavflyvninger på Flesland millitærflyplass. De skulle trodd det var krig. Det samme sa Nyhetsspeilet foran Jens Stoltenberg 1. mai 2009, at Norge er under angrep.

Milltæret er med i mye større grad enn kommersielle flyreiser. Mengden som innrapporteres sprøytet rundt det globale stopp-folkemordet-nettverket kan umulig få plass inne i en allerede tettet bensinmasse. Det du skal få se nå, er et solid bevis du kan ta med til politiet, men hvilken polititjenestemann tør å utfordre NATO? Jeg satt i avhør engang for å spraye «chemtrails er terror», de har familie og barn og tenke på er svaret. Tragisk nok, så er det nettopp det de ikke gjør.

Hans Majestet Kongen – vær forøvrig klar over at Nyhetsspeilet.no er det eneste høylytte mediet i Norge som sier «Norge ut av Nato – Nato ut av verden!»

Dette ser ut som STØV, ikke eksos.
http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Nato-fly-spyr-ut-eksos-1005311.html

Her er enda et nærbevis du ikke kan løpe fra. Pilotene begynner å våkne opp!

 

Meteorolog sprer disinfo på NRK

Når jeg deltok på et radio-intervju på P3 høsten 2009, inviterte NRK en meteorolog over telefon. Denne mannen kunne ikke avkrefte at «chemtrails» forekommer, «og at det sikkert finnes noen der ute som har forsket det mer enn han». Det han senere sier i intervjuet er at «det er bevist at fly slipper ut kjemikalier, såkalt forurensing» – noe som er 100% desinformasjon!

Nyere flymotorer med oppgraderte «combustion filtre» er 99% karbon-fangsteffektive. Flybensin består av hydrokarboner. De hvite stripene du ser er kondensasjon. Eksosen er ren vanndamp med 0.1% karbon som er synlig ved takeoff grunnet høy forbrenning. Meteorologen avslører mangel på utdanning når han vil at vi skal tro at det er normalt at fly dumper kjemikalier over hodet vårt. Er det virkelig mulig at vi i 2010 har en fattig arbeiderklasse med høyere intelligens og rasjonell forståelse enn høyutdannede meteorologer?

2-3 striper kan være nok til å blokkere din åker fra å vokse. Bønder! Dere må gjøre opprør!

Gjør et forsøk

Prøv selv med en varm kopp med vann i Alaska eller vent på en HAARP superekstremkulde som kommer nær deg  i 2011. Temperaturfall fra 24 grader til minus 2-3 iløpet av en dag er ikke noe normalt. Det har flere ganger vært uvanlige temperaturfall iløpet av de siste årene, variasjoner på 20+- minus grader har skadet avlinger som kun bidrar til den bitre matmangelen. Her er hjemmeforsøket; 50 minusgrader er idelle (obligatorisk) forhold for at «kondensasjonstriper» kan sublimere til iskrystaller. Du kan ta det kokende vannet og hive koppen oppi luften. Iløpet av et og et halv, to sekund; omdannes kokende vann til iskrystaller og snø.

Video 1: Bakgrunnsværet i denne video ser ut til å være høytrykk, det er dyp blå himmel og luften er tørr og ekstremt kald. Dette er kondensasjon, den varme luften blir til is og etter noen sekunder assimileres den med den omliggende luften.

Video 2: Været er ekstremt kaldt men luftfuktigheten ser ut til å være relativt høy og metningspunktet er nådd. Dette er ideelle forhold for at iskrystallene kan vare lengre.

Jeg bruker de 2 videoene som et forsøk på å fremstille en vitenskapelig metode, ved å koble opp det vi lærte fra dem opp mot det vi ser ute på himmelen med enkelte fly idag. Kondensasjonsstriper kan overleve lengre enn et par minutter, den lengste jeg har registrert var på 45 minutter, så kondenserte den bort.

God gammeldags aviasjon med kondensering.

Det ultimate beviset for at chemtrails eksisterer, krever ikke mer enn at du går ut og ser opp mot himmelen på skyfrie dager. Alt du trenger å gjøre er å se opp!

Dager med stabilt høytrykk meldt for de kommende dager signaliserer ekstremt tørr luft og at luftfuktigheten er lav.

Dette er idelle forhold for vanlige tradisjonelle kondensasjonsstriper som overlever i 10 sekunder før iskrystallene omdannes tilbake til den omliggende luften. Det er på slike dager mennesker reagerer på meteorologien og fysikken, kondensstriper kan umulig overleve i 16 timer uten omliggende fuktighet som gjør at stripene overlever ved å spre seg og krystallisere nabofuktigheten. Flytrafikken går som vanlig og du ser de korte hvite komethalene fly fram og tilbake, men så var det noen fly som flyr lavere enn de andre (i det laveste skylaget), stripene går fra en side av himmelen til den andre, de snur og legger et «X marks the spot» og ”sjakkbrett”.

Den 19 april 2009 stanset chemtrails i Oslo

Den 19. april 2009 ble en dyp blå himmel utsatt for den verste miljøforbrytelsen. Mange tok bilder, jeg har mottatt omtrent 200 bilder fra noen hundre chemtrails-hunters rundt i landet. Det var merkelig at dagen etter og de følgende 2-3 ukene var det nesten ikke en sky på himmelen. Det gikk vanlig flytrafikk men ingen langvarige kondensasjonsstriper forstyrret soltilgangen.

Den 22 april 2009 holdt arbeiderpartiet felles landsmøte. Jeg dro for å møte vår folkevennlige  utenriksminister og spørre om han er kjent med CFR (Council of Foreign relations) hasteforskningsrapporter med rop om klimaekstremtiltak siden «vi har 10 år igjen å leve!» Han nikket når jeg nevnte forslaget om å sprøyte aluminium og barium i himmelen for å etterligne et vulkanutbruddscenario som kjøler ned planeten i 5-7år, men ingen drøfter noe som helst med deg, og i et demokrati blir du stengt ute fra en debatt som omhandler ditt liv.

Den 1 mai 2009 dro vi for å møte Jens Stoltenberg på Youngstorget med en 5 meter lang banner med teksten «JA TIL REN LUFT – STOPP CHEMTRAILS !» som vi satte opp foran ansiktet hans og finansgliset til Kristin Halvorsen. Bildet i artikkelen er en vanlig kondensstripe som fløy over når Jens Stoltenberg var ferdig med å tale denne 1 mai. Deretter var det ingen langvarige striper å se, for et vær det var da! Alle menneskene var fylt med glede og livskraft i øynene, alle var konsentrerte og energiske, mennesker var ute og vi renset lungene våre med frisk luft og lagret nok D-vitaminer til dvalen!

Vant vi ? Stoppet flytrafikken opp? Ble makten rokket og skremt?

19 april 2009 var ingen skyer på himmelen naturlige. Bildet er fra Skien.

At Helseforskningsinstituttet til Nyhetsspeilets redaktør Hans Gaarder skrev en henvendelse og sendte kopi til Statsministerens kontor i 2008, og journalist-forfatteren Per-Aslak Ertresvåg skrev «Makten bak makten» i 2006 er forsåvidt de eneste  «chemtrails-bevisste» som offisielt har nevnt dette med chemtrails.

Ved siden av det har en aktivistgruppe frontet flere tagginger langs motorveier, det er økt bevissthet ved hjelp av nettet, og Nyhetsspeilet har vinglet fra å være en blogg til å bli et seriøst nettsted, som stiller politikere opp mot veggen og ransaker deres løgner med spørsmål de sjelden tør å besvare. Var det siste slaget vunnet i 2009 tenkte jeg? Vi fikk ivertfhall en chemtrails-rehab i 3 uker !

Dagen etter tungsprayingen 19 april 2009, vendte været tilbake. Dette er uvanlig, det eneste som kan ødelegge en blå himmel med kondensstriper som overlever i 45 minutter, er en kommende værfront med lavere luftfuktighet. Det kom som sagt 3 uker med sol. Yr.no og Storm.no sensurerer pr. idag opplastede bilder av Chemtrails og stenger ute brukere som driver aktivisme og fronter bevisene. Jeg husker den naturlige dype blåfargen når jeg lå i gresset og tittet på de små hvite halene som jeg alltid trodde var kometer når jeg var 8-9 år. Jeg har sett hvordan en naturlig himmel ser ut og jetfly-teknologien er den samme og meteorologien har heller ikke endret seg.  Det er også oppsiktsvekkende å se fly i samme atmosfæriske forhold og høyde, hvor en legger en tykk stråle som fort blir til en sky, mens den andre går som vanlig og kondenserer bort iløpet av sekunder. (Ekstern link: Nyhetsspeilet TV)

Det er kun store jetstrømmer som kan forandre lokalværet, små luftlommer hender i høyere luft-høyder. Du har sikkert opplevd turbulens?

Vitenskapsmenn melder om mer turbulens på fly i fremtiden, store varme luftlommer på størrelser med kontintenter er det flyet passerer.

Chemtrails-benektere mener ”Broken arrow” skyldes luftstrømmer og forskjellige luftlommer. Det er veldig usannsynlig og uvanlig at turbulens varer i et minutt, eller et par sekunder om gangen, det er som regel lengre perioder. Spray on/off?

Stopp den mentale og fysiske galskapen nå!

Et 20-talls fly drepte det som skulle være en sommeridyllisk tur til stranda flere ganger og meterologer klarer så vidt å spå været riktig lenger. Regnværet forbauser værmeldingens flauser.

Er legemiddelindustrien iferd med å skape et nytt pillemarked for den nye diagnosen; vær-syk? Det er deprimerende.

Solarium-industrien har tatt av og spesielt ungdommer løper for å få Solarium- kreft. Det samme gjør solkrem siden den blokkerer D-vitaminer og nedsetter immunforsvaret. Virker det som verden er snudd opp ned? Alt som tidligere er godkjent som «bra» er i virkeligheten skadelig. Profitt foran menneskeliv. Samfunnet vårt lider av et horribelt svekket nasjonalt immunforsvar. Det at nordmenn mistet flest liv i forhold til befolkningsantallet i svineinfluensa-skandalen i høst 2009, indikerer at vi er verdens sykeste folk i et av verdens rikeste og lykkeligste TV-land? Å si noe annet i lykkepillelandet Norge er tabu og diagnosen henger på døra di imorgen.

14 Juli,2010. Er du i faresonen? For mye chemtrails(aluminium) blokkerer/reduserer soltilgangen i et solfattig land. 1 time i solen tilsvarer 50 kapsler med tran(d-vitaminer). 10 minutter i solen tilsvarer 1000 internasjonale "units" med D-vitaminer.

Norge er høy på piller, cellegift, medikamenter, strålebehandlinger, ADHD-ritalin piller som er «kult å tygge» og vaksinesalget tar av med nye HPV livmorshalskreftvaksiner til barn som enda ikke har fått kviser.  Avsett denne staten – som feilaktig representerer sitt folk og setter dem på bøddelens tog til Forbes richest 500 companies 2008 hvor de 10 rikeste firmaene var legemiddelindustri og sammenlagt omsatte de mer enn de resterende 490 selskapene til sammen. Norske skattepenger er elsket av legemiddelindustrien!

Sykehuset Norge er en astronomisk gullgruve

I 2008 økte sykefraværet med 10%. De som er sykest er bygge-bransjen, de som ofte jobber ute under åpen himmel. 300.000 syke i Norge får ikke hjelp. Chemtrails deaktiverer T-cellene som bariumet er ment for, sånn at kroppen angriper seg selv i forkant av en «epidemi» sånn at du har et flatt-immunforsvar som må bli lagt i bakken av en liten svineforkjølelse.

Norge var det landet i Europa med flest vaksinerte mot svineinfluensa. Hele 50% av befolkningen tok vaksinen, i forhold til andre europeiske land med 2% vaksineoppslutning. Polen sa forøvrig nei til WHO/helsemafiaen og presidentens fly styrtet.

Vi vet hvordan lungepesten i Ukraina begynte i slutten av oktober 2009, den som rammet over 1 million mennesker på kort tid, hvorav mer enn 50.000 måtte innlegges på sykehus og et tresifret antall døde. Få timer etter at lavtgående sprayfly hadde fløyet over befolkede områder i Ukraina ble de første tilfellene av lungepest rapportert. Som kjent er det NATO som har den best utprøvde teknologien og infrastrukturen for spraying av sivilbefolkning fra fly med ulike substanser, såvel kjemiske som biologiske.

Ser du fortsatt bare toppen av isfjellet?

Nedfallet fra den globale skysåingen er fylt med små mikropartikler av aluminium og barium som gir alzheimer. Dobbel dose alzheimer? Den yngre generasjon er på vei til å bli senile på 27 års dagen.  Makten som er, ønsker en hjernedød befolkning som ikke husker hva som skjedde den 11.september 2001, alle de hundre millioner (google nedjusterer tall – tallet kan være 2 milliarder) som så Zeitgeist og Loose Change våknet opp til hvordan verden egentlig er og er i oppvåkningsfasen på vei mot opprør i en global revolusjon som vil rense verden fra en 600.000 år gammel ren ondskapelig  «ånd» som bruker George Bush, Dick Cheney, og Dronning Elizabeth som transemedium og belønner lydige mennesker med penger og makt.

Chemtrails er hovedsaklig en krig mot vår bevissthet og handlekraft. Føler du deg sliten allerede? Mennesker klarer såvidt å handle og tilberede sin egen mat, med lite livskraft og engasjement fordi alt i media er håpløst og katastrofalt. Skal vi redde verden eller?

Dette vil de deg

Hoved- og sekundære operasjonelle mål ved bruk av chemtrails skissert i Operation Cloverleaf, Operation Red Sky, blue sky og fra diverse andre lekkede CIA-dokumenter og Ex-medarbeidere.

Fase 1:

Hovedmål: kreative kløfter i romlige oppfatninger. Opprette en blokkering i hjernen mot samspillet mellom ulike aminosyrer som er knyttet til høyere bevissthet og økningen av dopamin i hjernen produserer en lystløs og sløv, euforisk tilstand av lavere, reaktiv sinn.

Dette er deres viktigste mål. Den har like mange lag som en løk. Salter som finnes i disse chemtrailsene er en viktig indikator på akkurat hvorfor de bruker en slik vektor for å opprette denne tilstanden i den menneskelige hjernen, det fysiske oppbevaringsstedet av og koblingspunktet mellom det materielle og det åndelige.

For å forstå dette målet kreves en forståelse av den menneskelige sjel, ditt selv (Kristus eller Gud i, om du vil), og forbindelsen mellom de to som er relatert til det endokrine systemet som virker i hvert menneske.

Legg merke til disse siste ord, som «host» indikerer det at et parasittisk forhold skal etableres. Mange UFO bortføringer er en del av denne operasjonen. Alt skjer i sinnet til den utsatte.

Til å begynne med må vi forstå at våre etterretningsorganisasjoner opererer på et høyt nivå av okkulte ferdigheter og bevissthet, som de lærte av sine forfedre, nazistene av de gamle, som ble brakt til USA i 1947 til 1953 via ulike operasjoner, de vanligste kjente var «operation PaperClip.» Kort sagt er enhver etterretnings agent av en G20 rating praktiserende svart magiker og er helt «utsolgt» og sjel-klok, (via grader i losjer, ritualer og esoterisk trening i bl.a. Long Island, Florida og California) som snakker tydelig om funksjonerbare svarte parenter med en komplett og ubestridt lisens til å drepe.

Dette er det øverste nivået i etteretningsbyråets personell. Gjør ingen feil. Dette er de samme menn og kvinner som kjører Mind Control Ops (CIA), bortføring av barn (FBI) på et svimlende globalt nivå. De er involvert i og er contactees mellom Et’s (utenomjordiske,USAF, ONI, NSA, etc) og våre regjeringer.

Kort sagt for å forstå Chemtrails må vi også forstå personellet som har makt til å gjøre hva de vil, når de vil, og vi må også forstå deres behov.

De trenger følgende

1. De ønsker at den samlede «kollektive frekvens» fra hver av deres «gjetede saueflokker» ( dvs. oss,  menneskene i hvert land) skal fungere på en bestemt frekvens, under terskelen til bevissthet.

Studiet av hjerne-bølger, Remoteviewing teknikker, og andre beslektede forskninger er nøkkelen til dette. Som vi vet,  fungerer en fysisk hjerne på 12-14 sykluser per sekund dersom den er opphisset og ikke kan, derfor blir observant av syklusen innen samme frekvens, spesielt hvis hjernen er kunstig stabilisert til denne frekvensen.

Hvordan kan man oppfatte kjærlighet, da hjernen kan kun registrere utålmodighet, sinne, etc? (Husk, målet har å gjøre med vår sjel i dimensjoner menneskeheten ikke har for vane å vurdere). Det er på grunn av den okkulte natur at våre skjulte byråer (og de virkelige maktene som styrer dem) at de fleste kan ikke engang begynne forskningen i riktig retning til å begynne med.

2. Immunforsvaret til verten må være oppbrukt.

Dette gjelder relativ kontroll, enkelt sagt. Hvis den minste bris gjør deg svimmel, hva slags forsvar kan du forvente å sette opp hvis du ikke kan løfte armene over skuldrene uten å få vondt i hodet?

De mange utkonkurerer de få. Dette er den viktigste årsaken til mye av de  desikrete røde blodcellene som er funnet i chemtrails: biokjemisk krigføring. Dette gjør også at parasitten lettere kan snylte på den menneskelige verten med lite motstand fra vertens organisme.

Piloter puster chemtrails og blir syke

Liv er i fare. Aldri før på 70 år har piloter fått tillatelse til å bruke smertestillende sterke medikamenter i flytjeneste. Det er like før en kommersiell pilot sovner eller mister livet bak autopiloten, og flyet lander av seg selv og saken blir dysset ned. Det må jo være klinkende klart at den økte flytrafikken kan umulig unngå en himmel dekket med kjemikalieflyspor? Den luften piloten må puste er den samme som går til kabinettet og passasjerene ombord blir utsatt for biokjemisk-krigføring i større grad enn personer som går på bakken. Som flypassasjer vil du sitte i et gasskammer light, og særlig kabinpersonellet og pilotene blir helsemessig rammet av dette.

BBC skriver også om saken og melder om kjemikalier i luften som mulig årsak. Norske medier er strengt sensurert angående pågående lysskye «operasjoner» og alt som kan linkes til «konspirasjoner», også kalt reell makt som utøves i det skjulte.

Flere piloter verden over har blitt syke den siste tiden, det er et uvanlig høyt antall og det skjer sammenkoblet og momentant som kommer av at cockpiten blir fylt med disse bakteriene som slippes ut i luften. Det er av undring at flypiloter har begynt å filme fra cockpiten den siste tiden, søker de hjelp fra deg?

Dette er noe som skjer nå og diskuteres i offentlig media i USA uten at chemtrails nevnes, men lille Norge er kun opptatt med å skremme vestlige borgere med frykten for terror. PST er underlagt NATO, det samme klandestine nettverket som sprayer verdensbefolkningen.

Airline Pilots On Antidepressant Psychiatric Drugs, FAA Approves, Peter McCarthy

Tidligere major i Belgia avslører chemtrails

Peter Vereecke (53) tok saken i egne hender. Han har anmeldt staten og de skyldige til politet. Han stod opp i byrådet og skremte livsvannet ut av sjokkerte politikere. Han kan ikke anses som gal ettersom han ikke har brukt oppveksten sin på konspirasjonssøking men har høyest utdannelse, er respektert i militæret og er en vellykket forretningsmann som setter friheten over maktallianser og pengegaver.

Peter klager ikke, han får ting til å skje. Han har også aktivert en aktivistgruppe som initiativtager. Belfort Citizenwatch-group består av eldre forskere og vitenskapsmenn, meteorologer og andre respekterte samfunnsmenn. De har satt sammen tidenes største chemtrails-rapport bestående av 300 vitenskapelige sider.

De arrangerte 3 dagers konferanse som ble holdt på engelsk. De inviterte høyskoleprofessorer som validerte rapporten som troverdig og beviselig. Du kan laste ned dokumentet her, eller se konferansen som streamet live til hele verden og fortsatt kan ses i reprise.

Les intervjuet her.

Når skal Nordmenn våkne til sannheten uten å bli latterligjort?

Millitærets eksperimenter innrømmet

New York Times skrev på 1970-tallet en artikkel om hemmelige værkriger i østasia. I en tidligere artikkel viste jeg en god del videobevis hvor levende befolkninger har blitt utsatt for kjemikalieflyspor i Norwich, England og et tilfelle i San Fransisco på 50-tallet, samt et i nyere tid i USA hvor en lokalby ble bombardert med «geleaktig» regnfall som ga hele byen influensalignende symptomer i 1994. Var dette frontforsøket på å sykeliggjøre en intetanende befolkning i forkant av Verdenshelseorganiasjons falskt erklærte pandemier? Kan fugleinfluensaen i 1999 ha blitt dumpet fra fly?

I Kina 2008 fikk landet overdose på værmodifikasjon som de kaller det. Kan dette ha en sammenheng med at dette er det landet i verden med høyest andel luftveis-infeksjoner og sykdommer(dreper 83millioner hvert år) i følge verdens helseforgiftere? Det var en kortere tørkeperiode for Bejing så de begynte å tukle med været, noe de unnskyldte seg for siden det skapte det værste snøværet på flere tiår, noe av det samme som Norge fikk den 17 mai 2008. Det ser ut som det går en rød linje gjennom historien. Kan en god del av jordens befolkning ha blitt utsatt for menneskeskapte naturkatastrofer, som en del av stille krigføring mot jordens befolkning, noe bilderbergerne og Rockefellerne ønsket så sterkt, for jordens overlevelse ?

Midt i politisk nyvalg etter politiker-eliten’s flykræsj i Polen, er landet rammet av tidenes verste flommer som forstyrrer menneskenes tenkeevner og valgprossessene. Kan det være værmanipulasjon som Avldeningspolitikk?

Formål?

Hva er grunnen til Chemtrails? Er det A: En måte å øke effektiv rekkevidde og følsomhet for militære radarer? B: Et forsøksprosjekt for å kontrollere og manipulere været? C: Et humanitært prosjekt der hovedmålet er å reflektere solstråler og hindre global oppvarming? D: En plan om å  drepe folk på lang sikt, kanskje i kombinasjon med andre ting. Omtrent slikt som tokomponent lim, en del chemtrails og en annen del… vaksine? E: Gi næringsstoff for å hjelpe den utarma jorda som brukes til matproduksjon? F: Kondens som tidligere ikke var synlig grunnet en forandring i atmosfæren?

Kontrollere været og synkronisere prognosene til værguden AL GORE’s klimaprofeti. Chemtrails lager varmere klima om sommeren, ved at solstrålingen kommer inn men slipper ikke ut om natten som den skal.

Norge er linket opp til  strømbørsen Nordpool og selger strøm gjennom en ny kabel til Holland og Tyskland som får billigere strøm enn den vi selv betaler for. Tidligere var vannmagasinene tomme og strømprisene høye, nå er de oversvømmet og prisen har aldri vært så dyr før. Mer regn er mer penger i statskassa. Overskuddet går til staten, folket betaler 1 kr pr kwh. Flere klarer ikke å betale og må leve i mørket i kong vinter Norge…Hvor går pengene fra de astronomiske strømoverskuddene?

Et humanitært prosjekt på bekostning av mennesker, dyr og planters velvære? I think not.

Alternativ D er mulig. Vi vet ikke hvilke komponenter som vi ikke ser. Stripene vi ser er bariumet og aluminiumet, resten er ikke synlig. Nanopartikler er også en ting å tenke på.. Såkalt Smart-dust.. De som har tatt svineinfluensavaksinen nå kan bli utsatt for et aktiveringsstoff som setter igang cytokinstorm i lungene på et senere tidspunkt ? Hvis folk falt som fluer etter å ha tatt en vaksine ville kaninen vært ute av hatten, det kan også være motsatt, de som ikke tok vaksinen(opplyste mennesker) kan være målet, galskapen foretrekker en dum befolkningsmasse som uvitende slaver fremfor en kritisk masse når en elite prøver å ta over verden.

Gi næringstoffer? Chemtrails har ødelagt mye for norsk jordbruk og bøndene har ikke hatt så dårlige avlinger som de siste 3-4årene  på svært lang tid.

Det kan linkes opp til den globale matmangelkrisen som de bevisst har som mål for utsulting av den tredje verden. Vi er nødt til å importere mer, grådige bønder i utlandet prioriterer rikdom fremfor å fø sin lokalbefolkning. Så har du Biodrivstoff-industrien som kom på et tidspunkt hvor matdyrking er viktigere enn bilkjøring. Hemp er et alternativ, denne planten vokser 3 ganger raskere og oftere enn mais, raps, og de tradisjonelle.

F: Kan være mulig. HAARP har muligens hevet/senket sfærene, slik at temperaturer som var på 10.000moh er nå på 5000 og derfor ser vi contrails i lave varmere høyder? Isåfall ville det blitt betraktlig kaldere på jordoverflaten, lite trolig.

Det kan også være for å skjerme oss fra utenomjordisk aktivitet som har økt drastisk den siste tiden. Hemmelig starwars ingen får vite om? Eller NASA’s katastrofe Planet X ?

Mest av alt tror jeg det handler om værmanipulering og sykeliggjøring av massene. En time i sola tilsvarer 50 kapsler med tran, si meg når du sist så sola?

Så lenge myndighetene ikke forteller oss hva faen det er de holder på med kan vi sitte å spekulere i all evighet.. En ting er sikkert, chemtrailsprogrammet kan brukes til mange formål.

Millitæret fikk nye lover slengt i ansiktet av USAs Kongress i 2001 om at det var strengt forbudt å bruke kjemiske eller biologiske agenter på sivil befolkinger. Denne loven ser ikke ut til å bli respektert.

Her har du Chemtrails fra deres egen munn og dokumenter.

Hvem står bak chemtrails?

The National Academy of Sciences (som har den amerikanske Kongressens Charter) organiserte opprettelsen av rapporten («Policy consequences of Greenhouse Warming: limitation, Adaptation, and Science Base») og på side VIII av Front Matter står det svart på hvitt at prosjektet ble finansiert av regjeringen (US Environmental Protection Agency) og har andre midler fra «et konsortium av private stiftelser, blant annet Carnegie Corporation of New York, Charles E. Culpeper Foundation, William og Flora Hewlett Foundation, John D. og Catherine T. MacArthur Foundation, Andrew W. Mellon Foundation, Rockefeller Foundation (folkehelseinstituttet i Norge), og Alfred P. Sloan Foundation «.

Prosjektet hadde en svær mengde mennesker involvert og FNs mann Maurice Strong var der på unnfangelse fasen som er angitt på side III. Disse innledende sidene viser hva som spesialister, fra private og offentlige organer, var involvert med, bl.a. tunnel kunnskap innen kjemi, Lov, Luftforsvaret, Biomedical Engineering, Bygg og miljøteknikk, genetikk, atmosfærisk fysikk, og økonomi for å nevne noen. Professorer ble hentet inn fra de øvre-klassen høgskoler i USA, som Harvard, Yale, Carnegie, Berkeley, MIT (som konstant jobber med USA Department of Defense), den Rockefeller University og så videre. General Motors kjøpte Hughes Aircraft Company pluss det er teknologi og deres Vice President forsknings laboratorier, Robert Frosch, deltok sammen med Joseph Glas direktør Vice President og General Manager av Fluoro-kjemikalier divisjon ved Du Pont (verdens nest største kjemiske selskap som fungerer også med de militære). Det er mange andre berømtheter, inkludert John McLucas, tidligere USAs Luftforsvaret som står bak forskningsrapporten som ønsker å ofre menneskeheten for å redde planeten.

På side 59 i rapporten Hughes patenterte måte er oppført blant andre alternativer:

«Bruk fly for å opprettholde en sky av støv i stratosfæren lave til å reflektere sollys.»

Side 59 det sier også:

«Geoengineering alternativene vises teknisk mulig i forhold til avkjøling virkninger og kostnader på grunnlag av tilgjengelig informasjon foreløpig.»

På side 460 uttrykker de sin glede over slike lave kostnader, som jeg er sikker på at militæret (som ikke har noe imot å bruke milliarder på ett plan) også vil dele.

Det sa:

«Kanskje en av overraskelsene i denne analysen er den relativt lave kostnaden, der noen av de geoengineering alternativene kan være implementert.»

Tilbake på side 454 i 1992 globale geoengineering rapporterer går de inn i kostnadene ved chemtrailing med Hughes ‘type teknologi:

«Hvis en støv distribusjonsoppdrag krever det samme som en 500-km fly (ca 1,5 timer), er leveransen prisen for støv $ 500 / t, og overser forskjellen mellom engelsk og tonn, en kostnad på $ 0.50/kg av støv. Hvis 1010 kg skal leveres hver 83 dager, (forutsatt støv faller ut i samme tempo som sot = bensinblanding?), 5 ganger mer enn i 1987 totale tonn-miles vil kreves. Spørsmålet om dedikerte fly kan fly lengre distanser med samme effektive rente bør undersøkes. «

På side 459 i interessekonflikten såkalte eksperter anbefalte å gå videre med geoengineering så snart som mulig og at regjeringene i verden kan bare redusere så mye CO2 som de passer på å betale for:

«Sky stimulering av tilbudet av kondensasjonskjerner synes å være et mulig og rimelig alternativ som kan brukes for å dempe noen mengde av CO2 ekvivalent per år»

«Disse mulighetene synes gjennomførbart, økonomisk, og i stand til å dempe effekten av så mye CO2 ekvivalent per år som vi liker å betale for. (Løfting støv eller sot, til tropopausen, eller lav stratosfæren med fly kan være begrenset, til lave kostnader, til å redusere 8-80 Gt CO2 tilsvarende per år.) Slike systemer kan sannsynligvis bli satt i full kraft i løpet av året eller to av en beslutning om å gjøre det, og redusere effektene vil begynne umiddelbart. Fordi støv faller ut naturlig, dersom levering av støvet ble stoppet, ville innstrammingen effektene opphøre innen ca 6 måneder for støv (eller sot) leveres til tropopausen og innen et par år for støv levert til midstratosfæren. «

Rapporten for hånd plukket eksperter og høyt respektert innflytelsesrike spillere ender opp med å støtte dette alternativet som det mest kostnadseffektive, gode nyheter for GM?

Massiv spraydag lager massivt skydekke. Savner du den dype blå himmelen?

Norges regjering støtter galskapen med solgte forskere

Regjeringens dokumenter har vært oppe til høring flere ganger. Her er et utdrag under kapitell 10.5 «Siste-utvei-teknologier»:

«Som alternativ til å redusere utslippene av klimagasser finnes det forslag om å ta i bruk teknologier som kan styre utviklingen av global atmosfæretemperatur uavhengig av utslippene av klimagasser. Disse teknologiene omfatter både reduksjon av klimagassinnholdet i atmosfæren og reduksjon av solinnstrålingen til jorda, og omtales gjerne som siste-utvei-teknologier. Eksempler er gjødsling av havet med jernsulfid for å akkumulere karbon i phytoplankton, økning av karbonbindingen i biomasse gjennom treplanting og utvidelse av skogarealer, fangst av CO2 direkte fra luft («direct air capture»), og tilføring av aerosoler eller partikler i atmosfæren for å redusere solinnstrålingen («geoengineering»).»

Jens Stoltenberg, Jonas Gahr Støre og Erik Solheim har ved flere anledninger nevnt at klimakrisen er menneskehetens største utfordring og at tiden er knapp før det er for sent å redde verden. I virkeligheten har Jens kun bidratt enormt med å forurense store deler av planeten.

Norge har opprettet en egen forskningsgruppe som mener «svovelutslipp i luften»er en fornuftig måte å stoppe de store multinasjonale selskapenes rovdrift på naturressursene, og tilbakeholdelse av hydrogenbiler og selv-forsynte hus på fornybar energi som skader miljøet og planeten. Hvor mye får de betalt?

Statement on geoengineering, its potential uses, costs and side effects
By the IMPLICC steering committee:

Hauke Schmidt1, Asbjorn Aaheim2, Jon-Egill Kristjansson3, Mark Lawrence4, Michael Schulz5, and Claudia Timmreck1

17 December, 2008

1: Max Planck Institute for Meteorology, Hamburg, Germany

2: Center for International Climate and Environmental Research (CICERO), Oslo, Norway

3: University of Oslo, Norway

4: Max Planck Institute for Chemistry, Mainz, Germany

5: Laboratoire des Sciences du Climat et de l’Environnement, CEA-CNRS-UVSQ, Paris, France

Raytheon er verdens største våpenprodusent og innehaver av både Chemtrails patentene, verdens største våpenkontraktør, og har med et par av sine lobbyister beleiret avgjørelsesbordet til Obama. De er også driftsoperatør av HAARP anleggene i Alaska og Ramsfjorden i Tromsø. (atmosfære-oppfyrere – ironisk at vi opplever varmere perioder, når millioner av watt/energier blir brukt på å varme atmosfæren – kynisk Co2 elite?)

DynCorp er også involvert.

Hva kan du gjøre?

Jeg har kontaktet Luftforsvaret, Meteorologisk institutt, Norsk Luftforskningsinstitutt, Kurt Oddekalv, GreenPeace, og flyplass-tårn er underrettet men ingen anser situasjonen som aktuell.

Jeg har personlig ringt yr.no/storm.no den 19 oktober 2009 når ca 20 fly skilte seg ut fra flymengden og skitnet til himmelen med små hvite striper som utvidet seg i løpet av et par timer til teppeskyer tilsvarende et par hundrefelts motorveier. Ingen kunne vise meg et gjenopptak av de siste 16 timene, det er praktisk talt umulig å spole tilbake å se hva som skjedde fra satelitter.

En siste utvei er store demonstrasjoner og stuntaksjoner som kan sette problemstillingen og det globale pågående holocaustet på dagsorden. Vi kan ikke godta å leve som insekter som blir sprayet fra fly.

Del ut flyers, skriv på femti-lapper, heng opp bannere, send epost til institusjoner, mobiliser dine venner og familier, snakk med folk på jobb, på vei til jobb, delta i debatter på internet, sånn at vi er flest mulig mennesker som står sammen i en protest i Oslo der aktivister fra Danmark, Sverige, og hele Norge vil samles for å få slutt på galskapen. Det handler om ditt liv, som er i hendende på en gal psykopatisk elite som Stoltenberg, Støre og Solheim fungerer som de nyttigste idiotene og ivrigste håndlangerne for. (Glemte de å tenke på sine egne barn i farten ?)

Det nytter å engasjere politikere siden alle ikke er informert på lavere plan. Det indre Storting er kapret av en internasjonal overmakt. Alle nasjoner og grunnlover ble skapt for folket, for å desetralisere makten fra absolutt makt.

De som skapte grunnlovene var delvis infiltrert av en internasjonal mafiapolitisk elite (FRIMURERE-LUCIFERIANERE-Romersk katolsk angloisrael-amerikanisme) med overvelmende diplomer på veggen, milliarder på bok, nobelsfredspriser i lomma, og absolutt makt gjennom revolusjonsfinansieringer som har tatt livet av flere hundre millioner av menneskeliv med faner som «frihetens navn, likhet, brorskap og opplysning«, de illuminerte – Ingen har stått i veien for deres terrorvelde på jorden som er innavlet fram til Bi-kube Dronning Elizabeth helt tilbake til Faraos slavealder. Makten skifter ansikt, men forblir i samme hender. Deres pyramider finner du på dollar sedler og losjer, og på toppen av pyramiden er den ondeste «bevissthet» som bruker menneskeromdrakter som transemediumer; du tror det er george bush men det er flere hundre tusen år gamle krigsguder, en ondskap som ikke tilhører denne planet, den har besatt menneskers sinn og vilje, luciferianismen, skull&bones(MÅ IKKE GLEMMES) deres losjer og templer og menneskeofringer, satanismen i humanismen,  du finner dem i militæret og hos Tannlegen eller skepsis.no

Må alle onde handlinger på jorda spores tilbake til de samme bakmenn?

«Det skjer mye faenskap overalt til en hver tid. Alt trenger ikke nødvendigvis være planlagt og vedtatt på et illuminati styremøte. Det dere kaller illuminati kaller andre grådighet, umoral og kapitalisme.De begrepene trenger ikke nødvendigvis ha et ansikt, for det bor i de fleste. «

Bilderberg-møtene inviterer verdens prominente statsministre, direktører for storindustrier (Hydro,Statoil,osv.) Mediasjefsredaktører, og menger dem med verdens rikeste menn, kongefamiliene og konspirerer om hvordan verden skal gå fremover gjennom sjokk-terapi-katastrofe-kaptitalisme, kriger, falske pandemier som skal begås mot menneskeheten orkestrert bak lukkede dører. Grådighet, maktfølelse og elite-status tiltrekker konspiratørene til å selge sjela si og svikte demokratiet de representerer som Bilderberg-deltagerne Siv jensen og Jens Stoltenberg.

Du har en rekke private institusjoner opprettet av Rockefeller familien og Rotchild dynastiet(1800 og 1900tallets rikeste industrialister) som er 2 av de 13 illuminati blodslinjene til farao. De bruker WTO, IMF, CFR gruppen, og FN som deres førersete i verdensregjeringen, på den måten skjer ingen ting tilfeldig, det kan se ut som Russland og Kina er truet av en WW3 fra USA, England og Europa, men hvis du studerer «ikkeskolepensum» så finner du at de forskjellige revolusjonene var finansiert og infiltrert av en liten elite. Trotsky og Lenin var frimurere, det samme gjelder MAO’s kommunistiske revolusjon og til og med Hitler.

Hvis du tenker som meg så lurer du på om de virkelig er fiender idag når de er av samme ulla…..?

Vil de utslette 96% av jordens befolkning ASAP ?!

Norske Jørgen Randers er mannen som William Cooper advarte mot i «Behold a pale horse» mot slutten av 80tallet. Han er medlem av Club Of Rome og Rockefeller foundation og er nå ute i media etter flere tiår med forberedelser for å fortelle oss at vi må drepe så mange mennesker som vi kan. Forøvrig er han affilliert med flere store multinasjonale selskaper som tjener mer enn hele Indonesia sammenlagt. Kansje vi skal utrydde deg Randers? Og dine super-rike depopulist venner? Vi har ikke et overbefolkningsproblem, men et elite problem. De ønsker ikke å fordele ressurser, siden det er ulogisk å la de fattigste i verden få en større del av den store kaken, ergo utrykket «de rike blir rikere – de fattigere fattigere».  Club Of Rome er tenketanken som konstruerte «global oppvarming» som en unnskyldning til å kontrollere verdensbefolkningen tidlig på 1960-tallet.

«Anyone who think sthere are too many of us on the planet, should be the first one to go. I suggest jumping off a cliff » Charlie Vtech aka Love Police.  So jump Jørgen, jump!

Dagbladet skrev 3 måneder før denne artikkelen om Jørgen Randers befolkningsproblem, at befolkningskurven har stanset og flere dør og færre blir født. Det er jo klinkende klart og naturlig korrekt, for 80 år siden fikk 1% av befolkningen kreft, idag er statistikken 1 av 3. På et globalt nivå er det flere hundre millioner som dør av kreftbehandlinger og mangel på behandlinger.

Krigen mot terror har tatt livet av 5-10 millioner irakere siden George Bush senior erklærte den nye verdensorden i 1991. CIA-sponsede borgerkriger, matmangel, forrurensede drikkevannskilder og ekstrem fattigdom er alle med på å senke befolkningskurven drastisk. Den forsettlige, gjennomtenkte og overlagte krigføringen pågår ikke kun mot den tredje verden, så ikke sitt der trygt i ditt hjem og si det er sørgelig stakkars dem ettersom du blir angrepet gjennom fluoridisert vann og tannprodukter(presset igjennom på tross av legeforeningers opprør på 50tallet), et lite variert næringsrikt «grønt» innhold i mat (isbergsalat er sprøytet 16ganger), miljøgifter som aspartam og M.S.G, fluoride er rottegifter som havnet i vår munn, melk (et omdannet giftig stoff i melk) genmanipulert mat, giftig oppdretts-laks, mobilmaster som overkoker kroppen din med mikrobølger, statens satanistiske strålevern som tier, og andre måter å drive skjult krigføring har lenge vært et mål satt av disse hemmelige alliansene på 1920-30tallet for å hindre og sterilisere befolkningsveksten.

Chemtrails er det siste leddet, alle utveier for et helseverdig liv er dekket, og siste nødutgang var luften vi pustet i, som nå inneholder noe av det verste du kan tenke deg.

I Obama’s stab sitter flere depopulister

Mange fremtredende forskere og forfattere har ved flere anledninger uttalt at i fremtiden, ville vanlige folk manipuleres gjennom kjemikalier i maten, vann og injeksjoner, for å dekke behovene til de menneskene som styrer dem.

I sin bok 1931, vitenskapskomiteen Outlook, skrev Bertrand Russell:

«Kanskje ved hjelp av injeksjoner, medikamenter og kjemikalier vil befolkningen kunne påvirkes til å finne seg i alt som deres vitenskapelige mestere vil beslutte at vil være for deres beste.»

Et av de mest kjente eksemplene på ideen om biokjemisk manipulering av underklassen ble reist i Brave New World av Aldous Huxley i 1932. I Brave New World, er de lavere klassene utsatt for en rekke kjemikalier før de er «født» som reduserer deres intelligens og voksen høyde, og forbereder dem for rollen de vil fullføre når de vokser opp. Alkohol blir brukt, lavere kaster får mindre oksygen, og de er utsatt for x-stråler. De lavere kaster er også utsatt for visse hormoner som gjør dem infertile. 70% av kvinner er utsatt i mors liv til mannlige hormoner, og omgjort til såkalt «freemartins», steriliserte kvinner som viser maskulin atferd.

Bertrand Russel skrev i 1952 i «effekten av vitenskapen på samfunnet», at:

«Diett, injeksjoner, og påbud vil kombineres, fra en svært tidlig alder, for å produsere den type karakter og den type tro som myndighetene vurderer ønskelig, for at enhver seriøs kritikk av de kreftene  skal bli psykologisk umulig.»

Charles Galton Darwin, barnebarn av Charles Darwin skrev i sin bok 1952, ‘The Next Million Years’ at:

«Ser litt dypere at det er mulighet for betydelig å endre den intellektuelle og moralske natur av individer av noen slags hormonelle injeksjoner; allerede er en stor effekt produsert på dyr.»

John Holdren, som for tiden jobber for Obama-administrasjonen som sin rådgiver på vitenskap, skrev i 1977:

«Å legge til en sterilant i drikkevann eller basismatvarer er et forslag som synes å sjokkere folk mer enn de fleste forslag til ufrivillig fruktbarhet kontroll. Ja, vil dette utgjøre noen veldig vanskelige politiske, juridiske og sosiale spørsmål, for ikke å snakke om tekniske problemer. Ingen slik sterilant eksisterer i dag, heller ikke synes noen å være under utvikling. For å være akseptabelt, en slik substans ville ha møtt noen heller stive krav: Det må være jevnt effektiv, til tross for svært varierende doser mottatt av enkeltpersoner, og til tross for varierende grad av fruktbarhet og følsomhet mellom individer, det må være fri for farlige eller ubehagelige bivirkninger, og det må ikke ha noen effekt på medlemmer av det motsatte kjønn, barn, gamle mennesker, kjæledyr eller husdyr.»

Alle disse ideene høres kanskje fryktelige ut, men Bertrand Russel selv forklarte at: «Virkelig høy-tenkende mennesker er likegyldige til lykke, spesielt andres.»

Hva skaper anti-pati i samfunnet? Hvorfor bryr vi oss ikke om den urettferdigheten som skjer? Mennesker har medfødte evner, som empati, følelser, og smerte, når du ser en brekke benet er det meningen at du skal få vondt, ikke glede. Dette har gradvis blitt endret med flere stoffer i mindre grad  over lengre tid som har koblet deg fra din medmenneskelighet.

Fra: http://canadafreepress.com/index.php/article/25255

«It’s 40 years on and the predicted end is nowhere in sight despite efforts to amplify, distort and falsify evidence. It is wrong like all other predictions made by members of the Club, especially the population predictions of Paul Ehrlich and John Holdren. In 1971, Ehrlich recommended reducing the US population from its then 205 million because it was unsustainable. Despite this, pursuit of Club goals is more active as members control national and international finances and economies, hold political offices, or work through many private agencies under the guise of saving the planet. It is not a conspiracy, but pursuit of a political philosophy that has failed everywhere and anywhere it was tried.»

Som sagt, mange djevler gjemmer seg bak et humanitært ansikt i disse «hjelpeorganisasjonene» så de som kritiserer dem ser «onde» ut. Den mangeårige topp-diplomaten Thorvald Stoltenberg er et eksempel når han mistet besinnelsen og truet en journalist samtidig med at han serverte løgner om seg selv.

Her er enda en massemorder. Han heter Pentti Linkola, elitens yndling.

«He advocates eugenics, genocide,and abortion as possible means to combat overpopulation. He describes the Stalinist and Nazi massacres, as «massive thinning operations,» but which have «not overturned our ethical norms». He has suggested that big cities should be attacked by «some trans-national body like the UN», with nuclear weapons or with «bacteriological and chemical attacks».[10]. Linkola has described humans as a cancer of the earth, and he desires that the human population be reduced to 5 million.»

Vil du stå med oss for ren luft?

Vil du leve på dine knær eller dø på dine føtter? Du har ikke lenge igjen før en du kjenner mister livet. Det er påtide å ta klimadebatten på alvor og motbevise Al-gores falske profetier for de vil drepe oss langsomt om vi sitter og sikler på Tv-skjermen istedenfor aktiv deltagelse gjennom livet for å spre gode tanker, gode ord som akkumulerer gode handlinger som spres helt til hele verden er helbredet fra denne ondskapens system. Dra innom et apotek og kjøp munnbind for illustrere et poeng. Samtidig som du bevarer din anonymitet.

Onsdag 25 august 2010 klokken 18.00 arrangerer vi en stor demonstrasjon utenfor slottet og ber Kong Harald SE OPP! Spre ordet til alle du kjenner, begynn å lage bannere, flyere, vi skal lage liv i byen, noe de har den største menneskeforakt for, en levende befolkning!

Møt opp her 25 august! Vi må redde kongeriket's borgere fra fremmede herredømmer.

 

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

871 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Jed Dye
Abonnent
13 år siden

Bra artikkel Armin! Denne har vi ventet på! Spre infoen folkens..

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Ok, mine innlegg har begynt å bli slettet av NSs sensursystem, så vi prøver igjen:

Du skriver «Vi er ikke voldelige, men dèt er de som dreper millioner i Bagdad for olje og luksusliv.»

Hvordan kan du si at du ikke er voldelig når du i en annen tråd går inn for å ta livet av 180 millioner mennesker? Hykleri?

Sensur, oppfordring til vold, oppfordring til kjemisk masse-lobotomi, hva skiller deg fra NWO som du kjemper mot egentlig?

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Jeg stilte deg spørsmålet fordi det du skriver avslører hyklingen din når du sier at du ikke er voldelig. Det har absolutt relevans til denne debatten.

Du sier her at: «Jeg har ikke sagt jeg vil drepe 180 millioner, det er dine ord.»

La oss ta det langsomt:

Du skrev:“Send en hær med psykriatere inn på Stortinget nå! Denne psykopatgjengen må avlives med kjemiske formeler!”

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/07/litt-sommerpropaganda-fra-forsvaret/comment-page-1/#comment-34817

Jeg spurte: «Oppfordrer du til drap på våre stortingsrepresentanter? I et anti-voldsinnlegg?»

Du svarte: «De avliver våre frihetskjempere med nevroleptika og psykofarmaka, de sender våre unge soldater ut i en NATO-artikkel-5-stridig krig for Opium og Oljerør, hvis denne lille eliten som utgjør 3% av jordens befolkning var avlivet ville de resterende 97% ha en framtid.»

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/07/litt-sommerpropaganda-fra-forsvaret/comment-page-1/#comment-34873

Du skrev etterpå et innlegg om masse-tvangs-lobotomi til de som ikke ba om tilgivelse, men det slettet du.

Hvilken del av «hvis denne lille eliten som utgjør 3% av jordens befolkning var avlivet ville de resterende 97% ha en framtid.» var det jeg misforsto?

180 millioner er 3% av 6 mrd. Hvis man bruker dine tall på 7 mrd blir det 210 millioner.

Så min gjentatte påstand er at du absolutt har sagt du vil ta livet av (minst) 180 millioner mennesker, og at du dermed ikke kan på noen måte mene at du ikke er voldelig. Du vil tvert om helst se at en av de største nedslaktningene i historien skjer.

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Bahrami: «Bladaka, denne eliten utgjør omtrent 180millioner mennesker…»

«Denne eliten består av mennesker som har solgt sin sjel for raske biler og gudommelige ønsker, du finner dem i barnevernet, skolesystemet, gjemt bak et betryggende smil på politistasjonen, i forskjellige forskningsgrupper, millitærindustrien, mat-tilsynet…»

Disse bør avlives altså? Hvordan ser du helst at dette blir gjort i praksis? Gasskamre? De har vist seg effektive tidligere.

Det er noen andre i arbeiderklassen enn deg gjennom historien med et anstrengt forhold til skole og utdanning, og som har sett Eliten som en så stor trussel at de helst burde utryddes.

Han her for eksempel gjorde sitt beste:
http://en.wikipedia.org/wiki/Saloth_Sar

Busserulls
Busserulls
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Jeg leser nyhetsspeilet fordi jeg ble anbefalt siden av en kamerat. Jeg er svært skeptisk til all konspirasjonsteorier, og tror at media på ingen måte er styrt av hemmelige kulter som vil oss vondt. Nyhetsspeilet mener jeg tar fatt i viktige ting som vanlig media ikke nevner i stor grad (på grunn av det er manglende troverdige kilder eller at det ikke selger aviser, og ikke på grunn av de er sensurert). Problemet til Nyhetsspeilet er derimot at dere prøver å knytte alt sammen til «the new world order». Finnes Chemtrails f.eks? Det tror jeg at det kan gjøre. For noen år siden leste jeg i Illustrert Vitenskap at nettopp Geoengineering KAN bli et alternativ til å reflektere solstrålene (global oppvarming) At det dermed er utprøvd (og utprøves) er stor sannsynlighet for. At det i så fall er hemmelig? Så absolutt. Kondensstriper er derimot ikke bevis på dette. Det er i aller beste fall indisier. Geoengineering (chemtrails) vil ikke være lyse skyer, men svært mørke (nesten svarte) for å reflektere mest mulig. Skulle det være for å «forgifte befolkningen» ville de sett ut som vanlige kondensskyer, samt blitt sprøytet om natten eller når det allerede er overskyet. Det er derfor svært usannsynlig at dette er noe bevisst forsøk på å forgifte befolkningen. Min kommentar er altså at man ikke bør komme med en innfallsvinkel hvor dette er bevisst forsøk for å få det til å stemme med «new world order». Men at det like fullt kan være tilfellet at chemtrails skader oss, er nok heller en utilsiktet konsekvens (kall oss gjerne prøvekaniner) enn at det er onde mennesker bak.

For å skli ut av temaet og med fare for å få sensurert kommentaren min: Konspirasjonsteorier og frykt for «makten bak makten» har eksistert veldig lenge. Det er sundt og viktig. Men man må også være litt rasjonelle. Ville man ha satt opp Georgia Guidestones hvis man ville at ordenen skulle være hemmelig? F.eks var noe av det første Hitler gjorde var å gjøre de hemmelige lokalene til frimurerlosjer tilgjengelige for offenligheten. Han mente (som kjent) at jøder stod bak disse hemmelige ordene for å ta over verden. Jeg sier forøvrig ikke at de IKKE gjorde det, men at de i så fall hadde noen makt over sammfunnet og media er derimot lite sannsynlig.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

Undrer om «kongen» puster annen luft enn oss vi «de dødelige» :D. Personlig, har jeg aldri sett verken politikere eller de kongelige personene med gassmasker ved utesteder. Hvis disse chemtrails «virkelig» utgjør en fare for rikets sikkerhet, burde de offentlige gjøre noe med det. Kan vi lamme NATO-fly på bakken uten å ha først offentlig meldt oss ut av NATO? Neppe!!!

stevenson
stevenson
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

Arifkarim.
NATO fly, eller NATO fly?
Bare en liten detalj her.
Har selv sett chemtrails I Finland, og Finland er ikke medlem av NATO, hvertfall ikke offisielt. Kan jo være at Finland, sånn som Sverige, har et slags NATO-«light«, hemmelig medlemskap i NATO, og at det er NATO-fly som sprayer i Finland også?
Men Finland er et av landene som inngår i HAARP – prosjektet, så da er det vel større sannsynlighet at sprayingen har tilknytning til HAARP?

nicodemus
nicodemus
Abonnent
Svar til  Laila Clark
12 år siden

takker så mye for denne……
smiler

Laila Clark
Skribent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden
Acktor
Acktor
Abonnent
13 år siden

Supert at du setter fokus på dette, men tror nok ikke kongen er den rette å henvende seg til.. Han er selv en tidligere Bildenberger! Men 18-21 juni var det vanvittig mye chemtrails over Drammen/ Vestfold!! Lufta var helt jævlig her, svei i halsen når vi pusta…

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Acktor
13 år siden

Harralds avkom flyttet fra Norge for lengst, han selv med kjerringa og øvrige broilere bor utenlands største delen av året.
Harrald vet utmerket godt at spørsmål om avskaffelse av «monarkiet» blir satt på dagsorden så snart han åpner kjeften sin.
Så han klokelig holder den lukket.

Berørte sauemasser holder kjeft enten av frykt eller av overmedisinering med chemtrails og andre giftstoffer produsert av «vår sivilisasjon» de er stolte av.
Det er ikke bare fysisk, men mental og psykisk forurensing overbefolkning på Jorden skaper. Jorda forsøker å riste oss av ved å øke sin vibrasjonsfrekvens.
Problemet med overbefolkningen på Jorden må løses, men ikke med slike barbariske metoder som kakerlakk-spraying, utsulting og bombing.
Men det er flere her på NS som motsetter seg frivillig moderering for å ikke nevne milliarder av andre som forplanter seg som gale i denne giftige verden, uten å kunne forsørge sitt avkom en gang.

Nekt å legitimere faenskap, STEM MOT ALLE hvis du virkelig vil gjøre noe.

Anna Balsgaard
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

DMI skriver noe nyt og spennende på netsidene sine her i etterkant..

Mads Wedel-Ibsen Ja læg mærke til de skriver:
Skyer består som bekendt af vanddamp, men der skal også være fine partikler – såkaldte kondensations-kerner – til stede i atmosfæren for, at der kan dannes skyer. I områder med få partikler vil man kunne øge dannelsen af skyer ved at skabe flere partikler.

Et konkret forslag går ud på at udnytte den salt, som findes i havvandet, som råstof for at øge mængden af kondensationskerner i atmosfæren over havet. Det kunne ske med en flåde af specialbyggede skibe. Nogle forskere mener tilmed, at man kan styre dannelsen af skyerne sådan, at der overvejende dannes meget lyse skyer med høj albedoeffekt.

Forslaget bliver taget meget seriøst af klimaforskerne, men det er også meget nyt, og derfor er det endnu svært at vurdere, hvad effekten vil være.

«Men metoden lader til at være billig og temmelig sikker. Samtidig kan man tilsyneladende ikke forårsage skadelige effekter på langt sigt. Hvis man holder op igen, vil tingene vende tilbage til tilstanden før, man gik i gang. Der er dog mange usikkerheder omkring skydannelse, så metoden må testes med eksperimenter for at være sikker på, at den virker,» siger ph.d. og klimaforsker Bo Christiansen, Danmarks Klimacenter, DMI.

I rapporten fra Den Engelske regering står der, at teknologien Cloud Seeding med bla. Aluminiumsalte (som jo iøvrigt giver de allerfineste hvide skyer!!!!!) bruges OFTE. Se selv på side 17 heri:
http://www.publications.parliament.uk/pa/cm200910/cmselect/cmsctech/221/221.pdf

samt :
http://www.dmi.dk/dmi/nyt_tema__geoengineering

Og her kommer der bud på hvordan lyse skyer kan hjælpe jordens klima: http://www.dmi.dk/dmi/index/klima/temaer/nyt_tema__geoengineering/at_reflektere_mere_af_solens_straling/blanke_blade__lyse_skyer_.htm

Anna Balsgaard
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

http://videnskab.dk/content/dk/sporg_videnskaben/er_flystriber_pa_himlen_farlige_for_mennesker?link=OfferMembership#Comment

Her er den første danske artikkel om emnet på videnskab.dk
(Med spørgsmål fra en kritiker) :)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

Ok. Da har jeg funnet «årsaken» til skyfrie lyn over Lørenskog:
«Positive lightning is a type of lightning strike that comes from apparently clear or only slightly cloudy skies; they are also known as «bolts from the blue» because of this trait. Unlike the more common negative lightning, the positive charge is carried by the top of the clouds (generally anvil clouds) rather than the ground. The leader forms in the sky travelling horizontally for several miles before veering down to meet the negatively charged streamer rising from below. Positive lightning makes up less than 5% of all lightning strikes.[41] Because of the much greater distance they must travel before discharging, positive lightning strikes typically carry six to ten times the charge and voltage difference of a negative bolt and last around ten times longer.[42] During a positive lightning strike, huge quantities of ELF and VLF radio waves are generated.[43]»
http://en.wikipedia.org/wiki/Lightning#Positive_lightning

Dette kalles for «tørr lyn», og skjer veldig sjelden. Mer:
http://en.wikipedia.org/wiki/Dry_lightning

Regel: Du trenger ingen «synlige» sky for å få til lyn. En man ble truffet av lyn som kom fra ingensteder:
http://spluch.blogspot.com/2007/06/lightning-kills-man-beneath-cloudless.html

Michelle
Skribent
13 år siden

EViG HjERTELiGST TAKK for en HELT FANTASTiSK TOPP ARTiKKEL!!!!!!!

Jeg tror også at chemtrails inneholder RFiD Powder/micro-chips på størrelse med nano-teknologi som vi puster inn og kommer i vann og mat. Jeg frykter også at chemtrails forårsaker morgellons, altså nano-fiber/smart-dust/svevestøv av livsfarlig kaliber, noe verden aldri har sett maken til, er dette langt verre enn atomavfall?

Konklusjon:
CHEMTRAiLS -> chemicals for HAARP + RFiD Powder/micro-chips/barcode666 + morgellons/nano-fibre/nano-particles/smart-dust

NB: Nå ser jeg at veldig mange dokumentarer som før var på YouTube, er umulig å finne igjen, så jeg anbefaler alle engler å laste ned på ekstern harddisk alle gode linker dere kommer over og poster, det holder ikke å ha linken lagret ser jeg selvsagt når selve filen/konto likevel er fjernet/slettet fra internett!

Chemtrails og nano-teknologi er noe som ALDRi skulle eksistert!!!!

Her er iallefall en link som fortsatt fungerer – CNN om morgellons:
http://www.youtube.com/watch?v=gNb2XhqW-7c&feature=PlayList&p=94132BD811347B49&playnext_from=PL&playnext=1&index=30

Prince about chemtrails:
http://www.youtube.com/watch?v=EHqqL-qCeno

Morgellons in Chemtrails:

Skremmende nano-partikler selv i «medisin»:
http://www.youtube.com/watch?v=K3DREmTiAqA

MortenB
MortenB
Abonnent
13 år siden

Jeg observerer at Monsanto nå reklamerer med at de nå har frø/planter som er motstandsdyktig mot aluminium. Og det ser ut som det stadig er mere aluminium i chemtrailen i de siste ukene. Min mor som har grønnsakhage klager på at veksten plutselig har stoppet opp. Kan selvsagt også delvis skyldes lite sol.
Jeg tror ikke dette er tilfeldig, Monsanto ønsker som sikkert mange vet at ingen andre planter finnes enn deres, som ikke gir nye frø til neste sesong. I tillegg til at Monsanto GMO planter har 1/20 til 1/100 av den normale næring og har et høyt giftinnhold pga. høy sprøyting så kan vel de fleste tenkte seg hva det vil gjøre med prisene på mat om de får viljen sin ?
Personlig boikotter jeg alle firmaer som har mat med smaksforsterker (E620-E640), kunstige søtstoff og GMO.
Også produkter med en del tvilsomme konserveringsmidler tas med, E211 som forvandles til benzen i magen om C-vitamin inntas (i maten) samtidig, og blant annet E220 som gir sterk svie i munn, svelg og mage (er jo svovel)
Ved å nekte å kjøpe den kjemiske maten til eliten kan vi alle gjøre vår lille bit !

mausi
mausi
Anonym
Svar til  MortenB
13 år siden

MortenB: hvorfor i all verden skal de ha interesse av å spraye din mors grønnsakshage med aluminium? Hvorfor i all verden skal man bruke store deler av aluminiumen som produseres til å spraye verden rundt med dette metallet?

Michelle
Skribent
Svar til  mausi
13 år siden

jeg kommer aldri til å forstå hvorfor du forsvarer myndighetene sånn mausi, skjønner du ikke at jorden er et ganske helvete styrt alt for mye av satanister og mlitære og penger? skjønner du ikke at ALLE krigene er bare løgn løgn løgn? det er bare for at DE LiKER at det foregår krig, de skaper problemer og sykdommer og lidelser og kommer med sine løsninger hele tiden!!!! Se på hverdan da mausi, det produseres så mange black helicopter og stelth fly og våpen, selv i Norge, ja jagerfly selv i Sverige, at du har ingen anelse, det er så mange som jobber i hemmelige tjenester og politi og byråkrati at det er helt vanvittig, og så klarer de ikke engang å finne Osama eller lage vannbrønner???? Du skal væer totalt hjernevasket for å ikke se hva som foregår! Nobelpris til Obama som selv i talen sin forsvarte økning av militære styrker selv om han lovte å trekke de ut før valget, Nobelpris til Al Gore mot Global Oppvarming som bare igjen forsvarer bruken av Chemtrails!!!!

Kjære mausi, fra mitt innerste hjerte, anbefaler jeg deg å slå av tv’n noen uker, ikke hør på radio, slå av mobiltelefon, ikke spis kjøtt eller noe som ikke er økologisk, ikke drikk vann far vannkranen din, ikke se på skrekkfilmer, ikke gå på kino, ikke vær inne i en by, men dra ut på landet, få renset legeme og sjel fra all forurensning/ mind-control, få en detox, bare for 2-3 uker iallefall, og hør på avslappende musikk i new-age stil og prøv å fjern alle problemer og tankegang rundt at du MÅ tjene masse penger og at det er hva andre mener som er viktig i ditt liv, prøv å kommunisere med trærne, se at de er levende som oss, prøv å vær i nærheten av fjell og fuglekvitring og vinden, tenk så hvorfor du er på jorden, hva er meningen med livet? Det er verdt å prøve en gang i livet iallefall, jeg tror det kan forandre deg helt!
♡alt godt fra meg♡

Laila Clark
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

Michelle:)
Du virker som et så fantastisk menneske. Hurra! ( Måtte bare si det.)

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

♡♡♡♡Evig takk vakre goe Lise San, kjempekoselig at du skriver det her, gjør meg så utrolig ekstra glad å høre det fra deg, lenge siden jeg har sett noe særlig fra deg, hjerteligst velkommen tilbake, herlig, evig takk i like måde!!! Og ja vår kjære Armin, helt enig med deg goe venn i lyset og kjærligheten.-)♡♡♡♡
♡♡LOVE4EVER♡♡

T
T
Forfatter
13 år siden

Virkelig godt jobbet Armin. Her dekker du mye, og jeg vil tro de i fornektelses-fasen vil få trøbbel med å debunke/bortforklare dette, personangrep er vel deres siste virkemiddel og det har jo vist seg at absolutt ikke virker så da gjenstår det å se…

Vi krasjer ikke så veldig heller med tanke på at jeg å skriver artikkel om chemtrails-fenomenet, jeg har en litt annen innfallsvinkel enn deg da det er min første artikkel om tema mens du på en måte slutter sirkelen rundt chemtrails med denne konklusjonen av en artikkel. På en måte gjør du også mitt arbeid litt enklere da du baner vei, så jeg skal forsøke og ikke repetere for mye, og heller bruke din artikkel som kilde til mine påstander samt inspirasjon. Du bringer det rent tekniske på banen, så kan jeg heller forsøke finne de mer artige, sprø videoene som fins der ute, og evt. gå litt lenger ned i kaninhullet hvis det er mulig :)

Hvis det er noen der ute som ikke godtar og bli sprayet, som ikke godtar og bli fraranet sollys og andre energier som ville kunnet nå jorden hadde det ikke vært for aliminiumets egenskaper, så ta Armin på ordet, si NEI! Opprop opprop http://www.opprop.no/opprop.php?id=stopchemtrails

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Idag har jeg nytet en fin og solrik sommerdag med naturlige skyer (en sjeldenhet nå tildags) og det har fått meg til å begynne å tenke i retning av at de der chemtrails-greiene kanskje er noe de har sluttet med fordi det ble for dumt (så er jeg vel kanskje bare en ulve-sheeple på bunnen, som tror at noe ubehagelig har forsvunnet bare fordi jeg et øyeblikk ikke fikk øye på det).

Her er et utsagn fra James Casbolt, en avhoppet Mind Control-agent fra et dypt kaninhull i Storbritannia. Jeg kan ikke se at ArminB har sitert noe fra Casbolt i denne innholdsrike og tankevekkende artikkelen som vel bare H-sheeple kan legge fra seg som om det dreide seg om Aftenposten fra igår:

«The NWO agenda includes eliminating about 85% of the world’s population (wars, chemtrails, vaccines, engineered diseases, engineered hurricanes and earthquakes, etc)»

Hentet fra:
http://educate-yourself.org/mc/casboltintro08sep08.shtml

Her nevnes både chemtrails og vaksiner som depopulasjonsmetoder, noe som også er berørt i artikkelen.

Min ulvenese sa meg i fjor at svineinfluensavaksinen ville være NO GOOD, og nå lurer jeg på hvordan det kommer til å gå med dem som lot seg lure i fella av media og myndighetenes skrekk-propaganda.

Hva er langtidsvirkningene av Pandemrix ? Nano-teknologi som gradvis sløver ? Skvalen som vil kunne frembringe gulf-war-syndrome om et år eller tre ?

Jeg mener å huske at FHI-Stoltenberg bestilte 2 forskjellige vaksine-doser til hver nordmann da komplottet ble planlagt i kulissene. Jeg kan ikke huske å ha hørt om noen som har fått i seg mer enn dose 1… Er det mulig at dose 1 + dose 2 ville ha vært killer-kombinasjonen for depopulasjon, og at de som bare fikk i seg dose 1 har sluppet med skrekken som satt i kroppen etter at de hadde vært så stupide å lese Dagbladet 2 dager på rad og tro på et oppslag i hver avis (fordi de hadde så store bokstaver…)

Jørgen Randers, hallo i luken: Kan du please få i deg svine-sprøyte nr. 1 ved navn Pandemrix og deretter svine-sprøyte nr. 2 (hva-den-nå-heter) og så fortelle oss alle hvordan det står til med deg etter et halvt år ? Det er mange av oss som ønsker å finne ut «Araldit-effekten» av sprøyte 1+2, og du vil vel ikke ha noe i mot å bidra til å oppfylle din Club of Rome-klubbs viktigste målsettinger ? Her i Norge kalles det å gå foran med et godt eksempel.

Otto
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Følgende skjermbrev ankom fra info@barackobama.com i løpet av siste natt:

+{

Otto —

When you hear about the new health reform law these days, too much talk is focused on the political.

What I’ve found is that most Americans just want to know how this new law helps their families stay healthy — and how it reduces their costs.

The first thing I tell people who ask about the Affordable Care Act is that, for moms like me, it makes our lives easier. It gives families control over their own care. And it gives us the comfort of knowing that our insurance will be there when we need it most — especially if we get sick. Then I tell them that it gets better, but there’s a lot to know. To help, this administration has set up HealthCare.gov, where folks can see customized information about how care will improve for their families.

So much of what makes this law great is its emphasis on preventive care — right now, too many people aren’t getting the check-ups or the screenings they need to stay healthy. Twelve percent of kids haven’t seen a doctor in the past year. And 59 million adults — and 11 million children — depend on an insurance plan that does not cover basic immunizations.

Health reform is changing that. Under this new law, all new private plans will provide basic preventive services — things like childhood immunizations and checkups, mammograms, colonoscopies, cervical screenings, and treatment for high blood pressure — absolutely free of charge. No copay. No deductible. No co-insurance needed.

And, on HealthCare.gov, you can not only learn what preventive steps will help keep your family healthy, but also what insurance coverage options are available based on your needs.

A focus on prevention will help us to combat diabetes, heart disease, and high blood pressure — chronic illnesses that right now lead to seven of ten deaths in the United States and 75 percent of our national health care costs.

And it will help us tackle an issue that is dear to my heart — childhood obesity. As some of you know one of my top priorities as First Lady is the Let’s Move! campaign, where we have made it our goal to put a stop to the challenge of childhood obesity within a generation, so children who are born today grow up at a healthy weight.

Each of us needs to take responsibility for our own health and the health of our families, and the new health reform law can help. That’s why I’m writing today — to make sure you and Americans across the country know how their health plans are getting better day by day under reform.

Please visit HealthCare.gov and find out more about your care:

http://www.healthcare.gov

Thank you,

Michelle Obama

}+

.

Oppgave

Dekrypter skjermbrevet med hensyn på blant annet gratis immunisering, mammografi, autisme, sterilitet og annet som er direkte eller indirekte nevnt i skjermbrevet

Hjelpemidler

Sunn fornuft, Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine, god folkeskikk, Intelligence Report from Field McConnell and David Hawkins as of year 2010, quarterly

Tilleggsoppgave

Hvorfor er det så få som vil vite hvem som står bak falskflagg terroraksjoner, eksempelvis massakrene 11. september 2001?

Lykke til

Otto
Abonnent
Svar til  Otto
13 år siden

Alle viktige oppgaver skal og bør ha en uimotståelig frisk orange gulrot med grønn dusk i gevinst, fra det beste jordsmonnet fra Frosta, og i dag slås det på stortromma, det spares ikke på konfekten. Ståkarakter gir automatisk anbefalt eksklusivt medlemskap i:

* Church of Stop Shopping
* Toillingforbundet, Høylandet

hmm
hmm
Abonnent
13 år siden

Fantastisk Armin!!! Flere og flere folk får opp øynene på hva chemtrails er.
Sammene er vi sterke.

Hassel
Hassel
Abonnent
13 år siden

Heisann! Jeg har lenge vært redd for å registrere meg her ettersom dere garantert står øverst på både en og to hemmelige lister, men har bestemt meg for at jeg bare bidrar til globalistenes agenda ved å holde kjeft. Her er en video fra tidligere i juli;

ares
ares
Abonnent
13 år siden

Ingenting som å bruke gamle løgner om igjen.

• Obamacare, alle skal få en chip → feil. Til og med linken bekrefter dette.
• Artikkelen påstår Norge hogger ned jordens livsviktige lunger. Linken går til en obskur side som oppfordrer til aksjon mot nordea. Nordea er hovedsaklig svensk, at pensjonsfondet eier 1,5 % er et tynt grunnlag for påstanden. Samtidig er den norske stat i fremste rekke med å kjøpe opp regnskog i amazonas for å redde verdens grønne lunger.
• 16 tankskip forrurenser mer enn alle privatbiler. Sant nok, men gjelder kun svovel. Hvorfor er det slik? Jo fordi Eu presset gjennom forbud mot svovel i bensin på slutten av 1990-tallet. NWO, those bastards…..
• Naturkatastrofer har økt de siste 50-100 årene. Link en jordskjelvgraf fra USG. I tillegg til naturlige svingninger antar man at økt antall seismografer og annet registreringsutstyr i verden har bidratt til økningen av rapporterte jordskjelv. Nyhetene reiser jo også betydlig fortere nå enn på begynnelsen av 1900-tallet.
• Sykefraværet gikk ikke opp 10%, les artikkelen. I følge artikkelen er ikke fraværet historisk høyt heller, det har vært værre… I 2003 var det stor nedgang i sykefraværet. Lite spraying dette året?….
• Kina høyest andel av lungesykdommer. Chemtrail eller røyking ? you decide….
• Befolkningskurven har stanset, flere dør og færre blir født. Jesus kristiansen, les artikkelen. Forøvrig er dødsårsak nr 1 i verden feilernæring….. Tross krig i irak har befolkningstallet økt jevnt de siste tiårene (kilde IMF så teller vel kanskje ikke her)

Dette minner meg om filmen ”Conspiracy theory” hvor Mel Gibson klipper og limer nyheter til konspirasjonssupper. Til slutt treffer han jo noe……..

ares
ares
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Tja, det var nå ikke dette du linket til. Statoil er et halvt poeng med tanke på at staten eier majoriteten av aksjene. Men strengt tatt er det vel ikke Statoils oppgave å effektuere norsk miljøpolitikk i utlandet.(Personlig skulle jeg sett de ikke hadde noe med oljesand å gjøre).

Michelle
Skribent
13 år siden

Jeg sitter her og gråter og gråter, det er bare så trist og urettferdig at mennesker og dyr og naturen og jorden selv lider av chemtrails/morgellons/smart-dust

Ett av tusenvis av Morgellons-ofre

Morgellons fører til selvmord – TV

Smart Dust MIcro Computers/ RFiD

NANO-particles on ABC News

NANO Fibre i tøy og klær
http://www.youtube.com/watch?v=BAqD1xv0rkc

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

Vi blir så hjernevasket hele tiden at det er mildt sagt helt sinnsykt, som hun sa hun som filmet morgellons i øyet sitt «if i am crazy, so is my camera!»:

Micro-chip/RFiD injected in babies:
http://www.youtube.com/watch?v=fIX7wCKDuZE

Micro-chip/RFiD mind-control commercial on TV in USA NOW:

Mike Cechanowicz
Forfatter
13 år siden

Gratulere Armin, Du har gjort nettopp det jeg lurte på å gjøre i dag – vise denne linken av piloten som filmer en tanker bakfra – bravo. Da jeg var på kajakk tur langs Svenske kysten i sommer har jeg også dokumentert flust med chemtrails aktivitet langs bohuslan. Noe som bekrefter – som jeg alltid har sagt – at dette er mye større enn NATO. Denne saken må vi hamre frem i bevisstheten til folk at vår luft og næringskjede blir forgiftet med vilje ovenifra. Stoffet etterlater en høy syre nivå i pH målinger for nedbør året rundt. Dette er miljøkriminilatet av største sort!

Ole-John Saga
Skribent
13 år siden

Utrolig genial artikkel Armin:) Det mest informative skrivet jeg har sett om emnet:) Og linkene mann, de er bare helt fantastiske:) Nå er det vel bare å ta kontakt med Terje Tofttnes, mannen som produserte Kornsirklenes mysterier og Portalen lysfenomenene i Hessdalen, og overtale han til å lage en dokumentar om chemtrails:)

Michelle
Skribent
13 år siden

Kjære engler, tror du også at illuminati eksisterer som meg, vel skriv inn illuminati BAKLENGS i internettadressen din med www foran og com bak og se hva som skjer..

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

det ser ut som det kan være en fin spøk, men hvorfor har de ikke fjernet det? uansett, alle får gjøre seg opp egne meninger og undersøke saken nærmere og sjekk denne adressen etter at du har skrevet inn illuminati baklengs da:
http://snardfarker.ning.com/profiles/blogs/itanimullicom-ltlt-the-facts

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Michelle: Fantastisk Michelle, helt fantastisk! Hva du vet :-)
Takk for denne. Jeg har ferie og kobler av fra nett og annet, og vil fortsette med det en god stund videre, men har kikket et par ganger innom her siste ukene, og da jeg gjorde det nå, så jeg det du skrev og måtte bare prøve..

Resultatet ble full blink:

http://www.nsa.gov/ Svært interessant..

National Security Agency – defending our nation – securing the future..
Hah.. jeg mangler ord.. kjente fraser, upside down ja.. huff..

Det får meg til å tenke på Dan Browns bøker, for den ene av hans bøker handler nettopp om NSA – National Security Agency..
Den digitale festning. Den finnes også som lydbok, jeg har lest den 2 ganger og jeg kan anbefale den både pga info som åpenbart lekkes gjennom Dan Brown og pga at boken er svært god, som hans andre bøker, men de fremstiller visse folk som godslige og velmenende..

Jeg begynner dessverre å kjenne igjen mange mønstre og ser hvordan også forfattere, og spesielt krimforfattere blir brukt til å få ut og kamuflere info, slik det også skjer gjennom filmer, facts blir fiction.
Mer vil jeg ikke si, bare vær våken så kan dere observere dette selv.
Det var fordi noen sa meg dette for mange år siden, at mine øyne ble åpne for å se og forstå mer, når jeg leste slike bøker. Krimbøker glorifiserer også politiet og politimenn som helter som vi blir glade i, liker og forstår…
Det er det genren er for. Noen følger bare hva som er vanlig i genren, andre skriver på oppdrag for å få ut info.. og dette kan man lære seg å se etterhvert.
Ønsker ikke å navngi eller utlevere noen, men Dan Brown kan brukes som et eksempen og en mal for å kunne se hvordan dette gjøres..

Da han skrev Davincikoden tenkte jeg tanken på om dette var noe han hadde fra seg selv, eller om han ble brukt som en god håndverker i å skrive.. for å pakke inn viktig info som skulle ut, i så fall fra hvem? Forstod noen var bak..

Jeg har lest de fleste av bøkene hans, de er spennende og bra, men de er bygget over samme lest og jeg ser at han er en dyktig håndverker. Infoen han gir kommer neppe fra ham selv eller egen research..

Når han senere skriver bøker som handler hovedsakelig om e-tjenester, etterretning, overvåkning, frimureri, NSA osv.. så bekrefter det for meg mine mistanker.. Engler og demoner filmen – het Illuminati som engelsk tittel..

Fant dette på deres forside.. kan dette være noe for dere som graver:

Declassified UKUSA Signals Intelligence Agreement Documents Available

Today, the United Kingdom’s Government Communications Headquarters (GCHQ) and the National Security Agency/Central Security Service (NSA/CSS) are making publicly available declassified intelligence documents relating to the UKUSA (pronounced «Eu-Koo-SA») Agreement made between Great Britain and the United States. These declassified documents cover the period 1940–1956 and are available on the NSA website and the UK National Archives website.

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Ja den var morsom den.-)

Evig LOVE&HEALiNG og klem til deg kjære engel.-)

Kjærlighetens illumination: http://www.youtube.com/watch?v=VfmbzBHmaqA

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Ærlig talt, tror dere at hvis konspirasjonen var korrekt, så ville de ha lagt inn et sånt Mikke Mus-spor? Let litt da, så finner dere ut at itanimulli.com er registrert hos Godaddy.com, et amerikansk selskap som selger domener. Hvor vanskelig er det for dem å sette opp et slikt domene som en spøk?

Hjelpes meg.

Michelle
Skribent
Svar til  Bidalaka
13 år siden

men det beviser likevel ikke at illuminati ikke eksisterer og at NSA ikke er en del av illuminati.-) men ds ville jeg heller laget domenenavn som shit og terror osv og linket til NSA, lar det seg gjøre forresten?

Michelle
Skribent
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Men er det Godaddy.com som skriver talene til Obama også?
http://www.youtube.com/watch?v=jqALdkTArqs

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Michelle: Lille søte kanin. Takk for din godhet :-)
La deg ikke vippe så lett av pinnen.. jeg vet ikke mer om dette enn at jeg skrev illuminati baklengs og vips havnet jeg på http://www.nsa.gov/index.shtml

Det ER National Security agencies sider, http://www.nsa.gov
Etter å ha kikket litt rundt så ser jeg det, det er ikke noe fake domene.
Når det gjelder hvem som kan være bak at man kommer dit når man skriver illuminati baklengs, så vet jeg ikke det og det vet ikke Bidalaka heller. Ingenting er bevist hverken ang dette, såvidt meg bekjent? Om det er NSA selv, noen innen Illuminati, eller noen guttunger som vil ha det gøy det vet ingen av oss. Som regel så skylder man på slike guttestreker også når det gjelder at de skal lage de alle de utspekulerte virus som florerer og ødelegger for mennesker og pc er verden over. Jeg kjøper ikke den heller.. jeg tror ikke at det er guttunger som bruker av sin tid på å klekke ut slik faenskap og spre det rundt, WHO BENEFITS gir som regel svaret..
De som tjener på dette er microsoft og de firmaene som gjør gode penger på å selge stadig nye versjoner av virusprogrammer og programmer, og det er de som er bak det meste. Slik er det til og med innen legemiddelindustrien, at det kreeres og påføres sykdommer som senere kan selges oss remedier for. De som lager problemet tilbyr oss straks etter løsningen.. ikke alltid men ofte er det slik, også politisk..
Mange eksempler viser dette. F eks når de vil overvåke befolkningen eller stramme inn på det området, må de vise frem noen terrorister eller spioner..
De skyr ingenting og mange uskyldige er blitt satt i slike roller..

Om det så var at det var en guttunge bak dette, ville han likevel si oss noe med dette.. om dere leser Dan Browns bok og får et innblikk i hvordan ting er og fungerer bak fasaden i NSA, så passer det godt inn om de skulle ha gjort dette selv. De fleste vil reagere som Bidalaka, og det ville more dem stort!
Vi vet fra før at makt-eliten elsker symbolikk, mystikk og sann satanisne er å snu alt baklengs og opp ned.. det er nettopp det de gjør.
Om du mener å ha beviser for hvem som er bak Bidalaka og også beviser for hvorfor de gjorde dette, så kom gjerne med dem..

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Darling, takk! Den kan være han kisen her: http://snardfarker.ning.com/profiles/blogs/itanimullicom-ltlt-the-facts Hvis det er en spøk, så gikk jeg selv iallefall kraftig på den i dag selv! Men kan man viderekoble domener virkelig til hvem man vil? Og som du sier kjære Singoalla, så etter å lese litt raskt på den linken, så tror de selv at det er mye muffins som foregår selvsagt. Uansett om det er sant eller ikke, illuminati tror jeg like mye på i dag som i går iallefall, det er de som er på toppen av pyramiden på dollaren som overvåker og kontrollerer med øyet og nå vet vi at vi har også illuminati-pyramiden på den norske 1000-lappen også om vi holder den opp i lyset.-)
LOVE4EVER
http://www.youtube.com/watch?v=eo48Qp2MVB0&feature=related

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Der har du det. Så enkelt er det.

Michelle
Skribent
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Hihi, men vi må huske på at bak all spøk ligger det vel også mye sannhet! Jeg har begynt å følge med på videoene til theTrutherGirls, jaggu tøyser og tuller de mye, men jaggu meg så innrømmer de selv at det er sannhet i alt de tuller med også faktisk, det er litt sannhet i all humor, kjempemorsomme er de iallefall, superunderholdning, bare å skru av mind-control-tv’n i stua og sett heller på disse – greatest enternainers of all time?: http://www.youtube.com/user/thetruthergirls#p/u/83/yDKzw0f50T8

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Hva du vet lille kanin :-) Har ingen tusenlapp her nå men skal sjekke så fort jeg får mulighet.. det er utrolig hvordan de setter sine merker på alt de har kontroll over, noe av det tristeste og sterkeste jeg har sett.. er at Illuminati-pyramiden med øyet er plassert PÅ ALTERET dvs på eller over altertavlen i Vår frues kirke i Trondheim.. der jeg og en alliert hadde en sterk opplevelse en gang, da vi ble velsignet, men så falt våre øyne på Illuminati-pyramiden der over alteret i Vår Frues Kirke i Trondheim, det forsvant ikke om vi blinket med øynene.. Det var skremmende. Kan noen i Trondheim ile dit og ta et bilde av dette?! Kanskje Otto? Eller hvem som helst, ta bilde av det før de fjerner beviset, det er jo helt sprøtt.. hva sier presten i kirken der om dette? Eller biskopen? Det burde kunne blitt en fin reportasje, å spørre dem om det..

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Men den fruen, den fruen som eier den kirken, er det Dronning Elizabeth eller, LOL Jeg har hørt at i de første oversettelsene av bibelen, som ble godkjent av King James, altså «King James Bible», som først kom ut 1611, så står det i begynnelsen at Gud gav Dronning Elizabeth makt til å herske over jorden (litt rart siden Elizabeth offisielt døde i 1603, men det var kanskje skrevet lenge før det også?), og dette skal ha stått der i noen hundre år visstnok, altså et innlegg i starten til ære for dronningen, nå bruker jo enkelte fortsatt «King James Bible» som offisiell oversettelse, King James var sønnen til Dronning Elizabeth I. Kanskje oversettelsen ble fjernet etter at Vatikanet ville være mere med å herske også? Men dette vet jeg ikke helt av fakta, så sjekk det opp dere som har en gammel oversettelse, nå rett før 2012 feirer de iallefall samtidig 400 år med sin oversettelse av den religionen: http://biblicalscholarship.com/400th.htm

Ole-John Saga
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Holy shit… Det med tusenlappen stemmer. Han mannen på bildet (vet ikke hvem han skal forestille), hans høyre øyet (når det store sølvstripen er til høyre), blir separert fra det venstre øyet av en stråleglans som får det det høyre øyet til å se ut som det altseende øyet (husk å holde tusenlappen mot lyset). Wow, creepy shit…

Ole-John Saga
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Nå har jeg sjekket de andre sedlene også, m untak av 200 lappen, da jeg ikke har det her nå. Det er det samme på femtilappen som det er på tusen lappen. Se på øyet til Peter Christen Asbjørnsen som er avbildet mot lyset. Han har også et lysende øyet. Noen som kan sjekke en 200 lapp ?
Hva betyr alle de rare tegnene på de forskjellige sedlene ? Noen som vet ? kan det være frimurertegn ?

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Det er Munch som er avbildet på 1000-lappet, og hans øye kan sees igjennom fra den andre siden, i sentrum av solen. Det er også «Solen» som bildet heter, gjennomgitt fra Universitetes Aula.

Nå er det noen som vil ha fjernet 1000-lappen, for å begrense kriminell virksomhet. Akkurat som om det skulle bli mindre lønnsomt å bli kriminell hvis man fjernet 1000-lappen.

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Evig takk Balle Clorin, det var du som først gjorde meg oppmerksom på illuminati-pyramiden på selveste den norske 1000-lappen, sesasjon mildt sagt, men det er vel logisk med tanke på at Norge lar chemtrails osv få herje fritt her også i samarbeid med NATO dessverre..

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Joda, 200-lappen har det også. Kanskje noe mer diffust enn 1000-lappen, men likevel ganske greit. Pyramiden bikker litt til den ene siden, mens øyet, Kristian Birkelands venstre, skinner igjennom i «kompasset»/Nordpolen.

På 500-lappen, med Sigrid Undset, kan jeg ikke finne noe slikt. Men tallet 13 går igjen i kransen. 13 blomster, 13 bånd, 13 korn på hver siden av kornaksene, (4 kornakser (for hver side/stope av pyramiden?)), På kransens ytterside er det noen rare og snodige kruseduller, de virker helt misplasserte. Den øverste av disse kan virke som en opphengsanordning for kransen. I dette tomrommet finner vi (på baksiden) Undset sin panne, eller der hvor det tredjeøyet skal være…

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Takk for alt dette. Nå har jeg undersøkt de norske sedlene unntatt tusenlappen og jeg har undersøkt de svenske sedlene jeg hadde liggende her også. Det kjørte noen biler forbi her som muligens har undret seg over hva jeg holdt på med som stod og holdt penger opp i vinduet slik, om de så hit.

Det er viktig å være våkne også når det gjelder slike tegn, vi har sovet lenge nok og illuminati-folkene er kjent for nettopp å ville sette sitt merke overalt, hvor de har en finger med i spillet, derfor er mange steder markert med deres pyramide eller evig ild, eller symbol med tre flammer, se også etter disse symbolene på altnernative bøker.. uansett hvor mye de hyller lyset så er dette deres propaganda, om det har det merket på. Noen gode mennesker skriver bøker og tror de jobber for de gode kreftene, men slike tegn kommer på bøkene fra forlaget og kan indikere at de gode folk er lurt. Likeledes har de markert stedet Diana ble drept ja til og med FØR ulykken skjedde, med nettopp sin tredelte flamme som sies å være kopi av flammen som er i frihetsgudinnens hånd.. det er flamme på monomenter og graver som viser hvilke drap de tar æren for og hvilke revolusjoner, kriger osv de er bak..

Ville vært fint med en artikkel med forstørrede bilder av de Norske sedlene og gjerne også Euro, kan noen sjekke Euro? Eller kanskje noe finnes på nett for Euroer bør iallfall ha slike tegn.. tror ikke myntene har det..

Ang hva jeg fant så kunne jeg se noe av det som her er beskrevet og det var creepy ja, andre ting var mer uklart Den svenske femtilappen har motiv med en kvinne, musikknoter og roser, templer med roser og kvinner osv er i vannmerkene også og pyramideaktige former, rosecrusians? Rosenkorsorden? Det er mange rare tegn. De som tegner disse vannmerkene og intrikate mønstre på sedler og frimerker også noen ganger, det er profesjonelle folk ansatt i Norges bank tror jeg. Det bør kunne gå an å finne ut av og konfrontere de som lager layout til hvordan det skal se ut, hvorfor de legger inn slike ting.. jeg synes at man bør konfrontere og spørre de ansvarlige mest mulig fremover.. de bør kunne svare for seg… og det er god journalistikk.. fint om Armin eller andre som føler seg kallet følger opp..

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Hyggelig at du er meg evig takknemmelig, Michelle :-)

Det er verdt å merke seg at samtlig norske sedler er utførte av grafikerne Sverre Morken (hovedsiden) og Arild Yttri (baksiden).

http://www.norges-bank.no/templates/article____12227.aspx

Hvor, og om, disse befinner seg i Illimunati, Tempelridderne eller Frimurerne vet jeg ikke. De kan gjerne ha fått tegninger/skisser/spesifikasjoner fra andre.

Otto
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Takk for tipset Singoalla, angående illuminati øye på altertavla i Vår Frue Kirke i Trondheim. Jeg leita fram noen bilder fra mitt arkiv, og det var ikke vanskelig å finne øyet til lucifer, satan, på bildene. Øyet står så sentralt som overhode mulig i symbolikken i kirka, øverst på altertavla, over Jesus på korset, NB over, symbolsk, The illuminati eye, øye, i Vår Frue Kirke, Trondheim, Norway, Norge

Dette er oppsiktsvekkende, dog dessverre ikke overraskende. Hvis dette øyet er illuminati øye, som ser presist slik ut, er dette en særdeles alvorlig sak. Øyet er plassert øverst og mest sentralt på altertavlen. Øyet representerer lucifer, satan, og har ikke noe å gjøre i en altertavle i en kristelig kirke.

Fritz Springmeier forteller at under restaurering av kirker som ble ødelagt under andre verdenskrig, fant man satanistisk symbolikk, blant annet satanistiske alter skjult under kristne og katolske alter. Illiminati øyet på altertavlen i vår frue kirke indikerer at samme satanistiske symbolikk er anvendt både synlig og skjult i norske kirker. Her har vi også en klar indikasjon på at frimureri og tilsvarende kan stå bak, med nok en uetisk og ulovlig virksomhet
.
Falcons’ Thinkbox * Etterretning, skjult sannhet, esoterisme, makt, kriminalitet, frimureri, illusjoner, oa

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Hjertelig takk til Otto og Balle Clorin! Det ville vært fint om noen forvfulgte dette med våre pengesedler og fant ut rett og slett hvem som har konstruert, utformet og bedt om illuminati-symbolikken på våre sedler. Tror som sagt tiden kommet for å konfrontere, konfrontere og atter konfrontere.. la dem svare for seg..la alt komme frem i lyset..

Otto: Det samme gjelder altertavlen i vår frues kirke..gikk du dit fysisk og så det live? Jeg vil anbefale det. slik jeg husker det var det ennå tydeligere og litt annerledes enn på bildet der, jeg kan huske feil, men etter min hukommelse var det en enda mer tydelig illuminati-aktig pyramide med noe hvitt på også..

Den var så menn og til de grader sentralt plassert på hedersplass, det kan man trygt si… for meg var det et SJOKK, og oppsiktsvekkende ja. Jeg har forsøkt å spørre en del folk om dette men ikke fått noe svar, bare at det er et eldgammelt symbol, Guds alltid seende øye.. Det er Guds øye det heter, hvor har du det fra at det er Lucifers øye? jeg oppfatter det absolutt ikke slik, men jeg synes det var uhyggelig likevel siden jeg forbinder det med illuminati. MEN en person her, Magnus, har sagt at deres symbol er en fakkel..
Vel, de fleste forbinder denne pyramiden enda mer, den kalles jo illuminati-pyramide, men det mente han altså at det ikke var. Men om vi ser på videoer osv, på utube og ellers info om illuminati, så er det den pyramiden som går igjen mer enn noen fakkel.. hvem bad om/plasserte den der? Og hvorfor reagerer ikke prestene? Eller andre? Jeg reagerte og har faktisk forsøkt å spørre litt rundt men uten resultat. Er de som vanker i denne kirken så bevisstløse?

Det var noe annet også i denne kirken som jeg aldri har sett i de utallige kirker som jeg har vært i, det er temmelig mange, og i mange land. Aldri har jeg sett en kafe og mat-servering og bespisning i en kirke..
Det var rart det også.. Jesus kastet jo ut de som handlet i en kirke, eneste som er i noen kirker ellers er noen små butikk-disker med noen religiøse gjenstander, ikoner og evt postkort av kirken osv. Mat til byens vanskeligstilte er en god sak, men egentlig ikke inni et hellig rom å gjøre det heller..

Igjen vil jeg etterlyse og be alle som leser dette, landet over, om å undersøke i sin kirke, altertavlen der og andre steder. Er dette unikt for Vår frue kirke i Trondheim, eller er det vanlig med Iluminatisymboler OVER JESUS på altere i Norske kirker? Det vil jeg gjerne vite. Som jeg nevnte har jeg aldri lagt merket til slikt hverken i Norge eller ellers i Europa, men kan ha oversett det.
Alteret er forøvrig veldig pent.. uvanlig pent. I Jesuittisk stil står det..
Er det jesuitter bak dette, var de involvert i utforming eller bygging av kirken?

« Forrige artikkel

Guds vilje?

Neste artikkel »

Skrekk og gru i Vigelands reptil-park

871
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x