NASA leter etter liv der ute når bevisene finnes her

16K visninger
15 minutter lesetid
117

Hva legger du i ordet alien? En hollywood-skapning med store øyne og slimete munn? Er vi genetisk manipulert av “de som kom fra himmelen”? Evolusjonsteorien vil ha oss til å tro at vi er en biologisk tilfeldighet – milliarder av års utvikling fra bakterier til facebook.com; men det er fortsatt en teori?
Er Gud en alien? Er vi et eksperiment fra høyerestående raser? Hvem er denne skaperen av det vi kaller bevissthet? Og hvem er gud over denne verden av materialisme som jeg opplever som en fengselsplanet? Er Gud død eller har han bare forsovet seg?

Darwin var oppsøkt av demoner. Det var forskjellige luciferianske sekter som florerte i det gotiske europa på 1600-tallet, og Charles var sønn av en stormester-frimurer.

De fleste kan være enige om at han ikke er her på jorden i dag. Hvis han var det, ville han ikke stått og sett på Israel bruke fosforbomber mot FN-skoler på Gazastripen i 2009, eller stått og sett på at Irak blir en radioaktiv søppeldynge som følge av USAs bruk av utarmet uran i sin krigføring. Hva med lille Noela som krysser gaten og blir påkjørt på sin nye sykkel? Har Gud samvittighet? Eller fraskrev han seg det ansvaret?

Noen sier Gud gav oss den største gaven på jorden, en fri vilje; og det vi ser idag er et resultat av flere onde mennesker med selviske og animalistiske instinkter, som utnytter sin frie vilje til å råde over andre mennesker.

Religion er roten til alt vondt i verden, er noe du ofte hører på nett-debatter; men er det virkelig sånn?  De kristne misjonære dro ikke til Afrika eller Latin-amerika for å hilse fra gud og sivilisere de innfødte, de dro for å hente Gull, krydder, mineraler, og tok med seg slaver, koloniserte folkeslag, massakrerte millioner av sør-amerikanere, og plyndret deres verden og etterlot kirker i Guds navn.

Et opprør mot kirken var iscenesatt med jesuittorden og frimurerlosjene i samarbeid for verdensherredømme. Evolusjonsteorien og “artenes opprinnelse” var det moderne prosjektets gjennombrudd og starten på opplysningstiden. Den ble fort en fiende av kirken som mente vi var guds verk, slaver av Bibelen, og døden til den som ikke konverterer.

Charles Darwin mente vi kommer fra Apene, men som Anders Troseth på Nyhetsspeilet skriver: “Mennesket kommer nemlig ikke fra apene, men er på god vei til å bli nettopp aper; og derfor tror jeg at vi nå går en vanskelig tid i møte. Noen har forberedt seg og er klare, mens de fleste ennå famler i mørket – og begynner å få dårlig tid.”

En ny tid var kommet hvor mennesket var i sentrum, og ikke gud, men tanken om naturalismen og tilfeldighetsteorien stammer fra de hedenske sekter og kulter i Egypt og det gamle Hellas og var en godt bevart underjordisk hemmelighet frem til frimurerne bestemte seg for at en eller annen må publisere den. Det var opprinnelig bestefaren til Charles Darwin som skrev teorien som satt det sammen, og han var en av de største stormesterne i Europa på den tiden og barnebarnet fikk oppdraget.

Charles Darwin var en frimurer, det samme gjelder Voltaire og forfedrene til opplysningstiden orkestrerte hele den franske revolusjonen.

Det alt-seende øyet er “brorskapets” symbol og pryder over den nye franske konstitusjonen som deres seier for kongemonarkiet mot kirkens makt. Voltaire var bl.a. en stor tilhenger av opplyst absolutisme, dvs absolutt kongemonarkisk makt på betingelser som at kongen  må omringe seg med et råd av opplyste filosofer som  tilhørte frimurerlosjen.

Idag lever kongemonarkiet (faraoenes blodlinjer) og Prince Bernhard av Nederland som styrte verden sammen med hans runde bord av opplyste tankesmier og hemmelige Bilderberg grupper.

“Frihet, likhet og brorskap” er slagordet gjennom den franske revolusjonen, flere hundre tusen mennesker døde, og en ny verden ble reist over blodige lik og urettferdighet.Det alt seende øyet er på toppen, som et symbol for frimureriets seier og skjulte maktforskrankelse gjennom den franske revolusjonen.

Dette “brorskapet” går flere tusen år tilbake,  Adam Weishaupt gjorde faktisk en stor feil når han offentligjorde hemmeligheten og ga det navnet “illuminati” i 1776. Dette var samme året som  de første amerikanske kolonier løsdrev seg fra den britiske tronen. Den amerikanske revolusjonens forfedre var også frimurere,
kun 15 av 56 undertegnede av “uavhengihetserklæringen” var ikke frimurere.

Thomas Jefferson var en av de få uten bånd til frimureriet, og han var fullt klar over hvilket bedrag som kan begås i demokratiets navn “Demokrati er to ulver og en sau som stemmer over hva de skal ha til middag” sa Jefferson

hemmelig samfunn i et såkalt åpent og fritt demokratisk samfunn. 1825-1829 John Quincy Adams, 6th. President of the United States, var en berømt anti-frimurer og samlet folket og advarte dem mot pesten i demokratiet. Abraham Lincoln var den siste som gjorde opprør mot “pengetrykkerne” som kom fra Rotchild familiedynastiet. Følg pengene og du vil se hvem som har makten i verden. Ifølge Major Rotchild: “Gi meg kontroll over pengetilførselen til et land, og jeg gir blaffen i hvem som skriver landets lover.”

Woodrow Wilson skriver under på loven som ga privateaktører nøkkelen til pengeseddelmaskinen i 1913. 

Federal Reserve ble tilslutt opprettet i 1913 og den amerikanske dollar bundet til gullstandaren var nå i hendende på private familier  fra Europa og USA. Det er her verden fikk oppleve fiat-valuta og det “alt-seende øyet” guden til frimurerne kom på den nye dollarseddelen. De tok gullet, og begynte å trykke penger ut av tynn luft og skapte inflasjon og deflasjon etter eget ønske. Den store depresjonen og børskrakket i 1933 var et nøye planlagt angrep mot det amerikanske folk som ble robbet naken på åpen gate.

Den Amerikanske grunnlov var nå gått tapt og verden var styrt av de absolutt opplyste.

Andrew Jackson presidenten i USA stilte med ordtaket “Jackson and no bank”.. han ble forsøkt drept. Så kom Abraham Lincoln som iverksatte planen om at Amerikas penger skal være amerikas penger. Han trykte til og med opp egne penger til folket som ikke var trykket opp i form av gjeld. Han ble skutt og drept.

Charles Darwin skrev den nye bibelen og idag har han milliarder av tilhengere. En teori om livets opphav, skrevet av en mann som aldri studerte biologi, men gikk på Cambridge universitet hvor han studerte teosofi. Charles mente vi var fra aper men hvorfor er det fortsatt aper i verden idag? Nyere forskning viser avkrefter av vi stammer fra aper. Hans teori om tilfeldighet og evolusjon, drepte gud eller troen på en høyere bevisthet, ifølge hans verden var vi alene i universet, og et resultat av evolusjon og mutasjoner.

Utviklingsteorien og “survival of the fittest” mentaliteten la grobunn for dagens sosial-darwinistiske verden, hvor mennesker blir opplært til å tro at den sterkeste vinner, ikke bare i skogen og dyreriket, men også blant nasjoner og folkeslag.

Overgangen fra den spirituelle verden til den materialistiske verden drepte mange menneskeliv og forkastet moralske verdier, familien, og ønske om fred og kjærlighet for sine medmennesker. Teknologien og vitenskapen ble den nye guden, og de fleste vitenskapsmenn gikk i retning av å lage atomvåpen og massebiologiske våpen som 2010 er et resultat av.

Adelen, geistligheten og monarkiet så på verden som et sjakkbrett, hvor mennesker var på lik linje med olje, eller en annen natur-ressurs, og slavekoloniene ble ofte forsvart med denne blod og jern terminologien “den sterkeste vinner” som du fortsatt ser idag når USA og NATO okkuperer stater som ikke kan beskytte seg.

hedensk avgudsdyrking i Vatikanet

Hvor kommer denne ondskapen fra? Frimurerne er avgudsdyrkere og bruker egyptiske artefakter, symboler, og obelisker i deres templer. De kan spores direkte tilbake til faraoenes tider.

Nwo makt-trianglet består av: Vatikanet = Åndelige makt , London City = økonomisk makt og Washington = millitærmakt.

Babylonerne døde aldri etter at Perserne erobret dem og befridde alle slaver med verdens første menneskerettighetserklæring 600år før kristus. De utvandret til faraoene, og faraoene utvandret til Roma og bygget sitt imperium der. Det er derfor du ser obelisker i Vatikanet, Frankrike, London og Washington. Dette er Egyptisk symbolikk, hva gjør det der? Babels tårn er gjennoppreist i Brussels

Det Persiske riket strakk seg til Egypt og Hellas helt fra India. Alle kongene til riket var salige tilhengere av Zarathustra. De sverget troskap til den enkleste religionen, “å tenke gode tanker, å tale de gode ord, å utføre de gode handlinger”

Det kom og befridde slaver fra alle verdens kanter til Persepolis, Iran, for å gi gaver og betale sin heder til kongen som tillot alle religioner, trosretninger og kulturer til å beholde sin identitet uten å måtte betale skatt for dette. Det persiske riket var det gode riket, helt til Alexander fra Makedonia samlet en hær, med egyptiske og greske hærførere etter at Perserne delvis utvisket biblioteket i Alexandria for esoterisk kunnskap og bøker som tilhørte dødskultene som vekket livet til de døde ånder.

Filmen til Oliver Stone (2004) er en hollywood propagandafilm, hvor Alexander den store befrir det undertrykte folket i Mesopotamia og blir tatt imot som en helt, men sannheten er at han brant ned og plyndret Persepolis og led av stormanngalskap.  Filmen “300” kom  kort tid etter i 2007 og stilte seg i rekken av den massive skreddersydde anti-Iran propagandaen som kom i kinosalene, jeg husker å gå ut fra kinosalen sist… Utenfor salen var avisene fylt med anti-Iran overskrifter, atombombe på hodet til profeten Muhammed karikaturer og feiloversettelsene av “Wipe Israel off the map” tegnet iranere som gale atomfysikere, og få år senere i 2009 blir iranske studenter sendt hjem fra Universitetet i Trondheim mistenkte for smugling av atomteknologi.

Historien blir alltid skrevet av vinnerne og de tegnet sine ondskapsfulle handlinger mot menneskeheten som de vakreste bildene i historien. De onde vant som helgener og engler mot de gode samaritanene. Idag lever vi med noen psykopatiske politikere og luciferdyrkere som vi kaller for våre ledere.

Bush er medlem av “skulls & bones” gjengen og er alliert med sine frimurere fra “brorskapet” de styrer vår verden idag, og vår kamp er mot en flere tusen år gammel makt.

Who controls the past controls the future: who controls the present controls the past.’ George Orwell ‘1984

Gud er utenomjordisk

Sumeriske leirtavler og andre eldgamle kulturer i Latin-Amerika, Kina, og Egypt snakker om “himmelrasen” de som kom fra himmelen, mennesker med vinger og romfartøy. Dette må ikke misforstås med engler eller åndelige skapninger.

Jeg er ikke 100% sikker på Zacharia’s arbeid og hvorvidt han har oversatt de sumeriske skriftene identisk til sin opprinnelige tekst, men den sumeriske sivilisasjonen fantes for 7000 år siden, og det er klare tegn til utenomjordisk besøk som du med et øyekast kan lage en mening rundt. De tegnet solen i sentrum, og 10 planeter gikk i bane rundt. Dette er 7000 år siden, for et par århundrer tilbake trodde kirken at jorden var flat og at solen sirkulerte jorden.

Noter solen i sentrum, dette var 7000år siden. Mannen som sitter på stolen er dobbelt så høy som de andre hvis han reiser seg opp. Bibelen refererte til kjemper som kom til jorden.

I Mayakulturen finner du en høyavansert sivilisasjon. De hadde kalendere med 26.000 års sykluser. De forutså solformørkelser med nøyaktig presisjon, kald beregning eller utenomjordisk kunnskap?

Naztec linjene er også verdt å nevne, deres tegninger over store landområder var retningslinjer for “de som kom fra himmelen” sånn at de kunne komme hjem igjen.

Nyere forskning viser at olje ikke er et produkt av flere millioner års dødt plante-dyr materiell under trykk. Abiotisk olje skapes og produseres etter 20-30.000 år, vil det si at dinosaurene ikke døde for millioner av år siden og vi er langt yngre enn det Big Bang og Darwin vil ha oss til å tro?

Forskning avslører at vi ikke har samme DNA eller er i slekt med apene, så teorien til Darwin begynner å trå på tynn is etter 150 år med blind aksept.

Flere kilometer lange tegninger ble oppdaget når noen pionerer fløy over Peru på 20tallet. De infødte beskrev de besøkende som dro til himmelen på denne måten, men var det til oss, eller til de utenomjordiske?

David Icke sier han tror det finnes en “serpent race” en reptilsk rase som genetisk modifiserte seg med det første mennesket på jorden. Altså slangen i DNA’et. Vi er en hybridrase. En teori som kan støttes opp med at det er referert til en slangerase i mange eldre historier, mange vil kalle dem myter. Men historiene ligner på tvers av kontinent og raser, hvor det ikke fantes kommunikasjon som vi har idag til at alle skulle ha like oppfatninger. I Sør-Amerika var det Drager som kom fra himmelen, i Kina var det også dragehistorier og i Afrika tegnet de små mennesker med store øyner i hulemaleriene.

Hvis dette nå er “gud” i nyere religion som står i Bibelen, så er jo gud en Alien? Han er ikke fra denne jord dermed er han utenomjordisk, eller mente Jesus at hans rike ikke er av denne verden, og at guds rike er i hver og en av oss?

Jesus var en opphøyd mester som Buddah og de andre som oppnådde nirvana og forlot romdrakten sin og fant ut at det finnes ingen død.

“My kingdom is not of this world …my kingdom is from another place.” – Jesus Christ (John 18:36)

Luke 17:21 The Kingdom of God is within you.

Du finner ikke det i en kirke eller i en religion. Den er i deg.  Alt skrevet i Bibelen er en mytologisk studie av den menneskelige hjerne og kropp.

1 Corinthians 3:16 You are the temple of God. For the temple of God is Holy which temple you are.

Jeg tror Jesus mente at DU er en gud med alle medfødte naturboende rettigheter. Alle har en pineal-kjertel som kalles bevissthetens førersete ifølge dr. Rick Straussman. Det er her drømmestoffet(DMT) produseres og utløses i hjernen når du faller i REM søvn og fargerike livlige bilder blir til virkelighet. Hvordan er det mulig å se, føle, smake og høre i drømmer? Hvordan kan du se, når dine øyne er lukket igjen? Våre øyne ser ikke, vi ser faktisk med våre hjerner som ligger i et mørkt rom.

De som har prøvd sterke stoffer som etterligner de du finner naturlig i din hjerne, som MDMA og DMT; har fortalt om “turer”  hvor man reiser ut av kroppen og ut i fjerne dimensjoner, møter extradimensjonale vesener, snakker med entiteter på andre planeter på et cruiseskip som seiler på et hav opplyst av to måner og delfiner som flyr, for så å komme tilbake og forsiktig smyge seg inn i sin egen kropp igjen på soverommet.

“Du er ikke en menneskelig erfaring på jakt etter en spirituell opplevelse, men et spirituelt vesen fanget i en menneskelig erfaring.” Teilhard de Chardin 1881 – 1955

Alt liv i Universet har en bevissthet. Det er bevisstheten i en blomst som gjør at den strekker seg mot solen, og det er bevisstheten i en marsboer eller et utenomjordisk vesen som kan være millioner av år forut for vår tid og teknologi som vekket nysgjerrigheten i deres rase som satte dem ut på en ekspedisjon, ganske likt vår egen bevissthet når vi ønsker å utforske verdensrommet.

Men om vi skal sammenligne ancient knowledge med modern science, så kan denne teorien om at mennesket er en Hybridrase muligens være sann.

Det finnes 3 gener av våre 30.000, som ikke finnes i noen andre levende organismer på jorden, de resterende finner du i alt fra dyr, planter og riskorn.

De 3 genene er derfor utenomjordiske ifølge forskere på University of Chicago.

Jeg tror på dualitet, at det finnes noe godt og ondt i verden. Vi er ikke alene og det finnes masse liv der ute, noen mener reptilene styrer vår verden gjennom “kloninger” som ser ut som mennesker. I don’t know buddy, men jeg vet ihvertfall at de som styrer verden idag er nærmest “umenneskelige” i deres ondskapsfulle oppførsel og handlinger de har påført verden, de er ikke mennesker! That’s for sure..

Annunaki derimot er godt dokumentert. Dette er forbløffende egentlig, og det strider imot dagens lære om at mennesker er de ultimate vesner på jord og universet.

Jeg syns å huske at Kirken mente jorden var rund for et par hundre år siden… Idag står vi foran enda et paradigmeskifte hvor alt vi trodde på viser seg å være en løgn.

Hvorfor har denne vært skjult fra historiebøkene? En gigantisk sumerisk konge og livets hjul.

Nå er det ikke slik at det finnes en egen linje på høyskolen for Annunaki studies og ancient astronauts. Men når en mann som Sitchin har dedikert hele livet sitt til et felt, så vil jeg si han har nok faglig kompetanse. De historiske artefaktene er der, karbondateringen bekrefter alder, og du kan klart og tydelig UTEN FAGLIG KOMPETANSE danne deg et bilde av hvordan den sumeriske verden var.

Den etablerte vitenskapen som vi nærmest ser på som guder, er et resultat av et skolesystem som belønner elever som er flinke til å memorisere og gjøre som de blir fortalt. Den skaper en kollektiv tenketanke, hvor pensum er bestemt av noen få. Jeg er mer kritisk til den formen den har begynt å ta i det siste hvor det nærmest har blitt en religion.

Disclosure project er en gruppe tidligere rakettforskere, millitære, piloter som alle har vært i første kontakt med utenomjordisk informasjon eller besøk. Det er over 400 av dem, de fleste kommer fra NASA og andre forskningsmiljøer, som nå er whistleblowers.. NASA har strenge koder for hva de kan informere offentligheten om når det kommer til liv på mars  og kontakt generelt. Det er Direct executive orders det er snakk om her for national security interests.

NaSa retusjerer bildebevis fra månen og Mars for å skjule artefakter og avanserte strukturer for å bevare vatikanet og de opplyste losjers lille hemmelighet om at besøkende landet i Sumeria for 7000 år siden.

https://www.nyhetsspeilet.no/2009/03/manen-og-mars-nasas-bedrag-gjennom-40-ar/

Egypt fikk besøk fra utenomjordiske vesener. I motsetning til de sumeriske himmelfarerne er de ikke av samme rase.

Teknologien til Pentagon er langt mer sofistikert enn det vanlige mennesker tror. For 100 år siden hadde Nikola Tesla patenter på FRI ENERGI fra jordens magnetiske poler (Tesla Coils) – 100 år siden! Idag brenner vi fortsatt fossilt brennstoff for at du skal betale 12 kroner pr liter for å komme deg til jobb.

Millitæret er 50år foran oss i teknologien de viser oss. I’m gonna tell you something, den rike eliten er i ferd med å pakke sammen og dra fra planeten mens de sitter på månen og drar i værmodifikasjonsvåpen snorene. De har allerede sendt en 75 år gammel mann ut i verdensrommet for å se om gamle kropper takler trykket og reisen. Hvorfor? Fordi Hele den råtne eliten er godt over 80 år. Deres plan er å redusere 90% av jordens befolkning, frølageret er et milliard prosjekt hvor David Rockefeller (94år) er medeier. Dette er en mann som har flere ganger utalt seg om befolkningsreduksjon og ønsket om en global katastrofe som vil ryste alle nasjoner til å godta den nye verdensorden. De bruker ikke milliarder på et frølager for pynt..

Det William Cooper, en avhopper fra Naval Intelligence skriver som er interessant er tidsperioden 1940-1955. Eisenhower er den eneste presidenten som møtte de utenomjordiske, etter det gikk ansvaret for kontakten mellom E.T’s til Majestic twelve som er underlagt  BILDERBERG GROUP. They run America from Holland !

Cooper skrev at det er også en mulighet for at alle religioner er skapt av E.T’s for å manipulere oss fra sannheten og holde oss under mindcontrol.

Det som skjedde ved first encounter with the ET’s er spennende. De var humanoide vesener, og ønsket å få drive alien abductions for genetisk experimentering, i bytte ville USA få avansert teknologi. Hvor tror dere the evolutionary jump in technology kom fra? Dette skjedde etter en konfrontasjon hvor de skjøt mot ufoene på ordre fra hæren for å stjele teknologien. De inngikk en allianse etter at USA fikk deres ord om at de ikke skulle alliere seg med noen annen nasjon på jorda.

Så kom det enda en rase men de her var de gode utenomjordiske. De visste om forbindelsen de opprettet med de “reptile” og advarte USA. Dette viste seg senere å være sant da flere tusener av kuer ble funnet mutilated, og alien abductees som ble lovet å “ikke huske noe” var i våken tilstand med analprober og andre ubehageligheter.

Den gode rasen ville også gi oss teknologi, men de krevde at USA overga sine atomvåpen som de mener har en ødeleggende effekt, ikke bare på jorden, men i hele universet.

Kan hende det stemmer med tanke på at de kom kort tid etter Hiroshima?

Eisenhower og Majestic twelve med JASON society (CFR &Skulls n bones utvalgte) mente at dette kunne være de første som besøkte dem i bekledning som et forsøk på å avvæpne og overgi deres atomarsenal sånn at de stod hjelpesløse for en alien invasion..

Husker noen det klippet jeg viste her forleden? Youtube: Secret war waged in space hvor jorden skyter mot UFOen og den flykter? Det var i 1991, og spørsmålet du bør stille deg er hvorfor skyter dem ikke tilbake? Jeg antar de gode var faktisk de gode….

Kan Hollywood ha forberedt befolkningen gjennom 50 år med fryktskapende UFO-filmer, hvor de blir portrettert som ondsinnede vesener som vil spise menneskeheten, slik at våre assosiasjoner med ufoer og aliens skal manifestere et negativt bilde?

Uansett, bli ikke redd for hadde de vært ondskapsfulle hadde vi nok vært borte for lengst.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

117 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Arne Waerstad
Arne Waerstad
Abonnent
8 år siden

Nyhetsspeilet får toppkarakter av meg. Meget bra !

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Nå skal man begynne å se etter mønster ogaså nå.

Søk etter ukjent liv

Han forteller at det er flere måter å søke etter ukjent liv på:

* Søk etter spesielle former og mønstre som må være dannet av levende organismer.
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10027754

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Du sier “tomat”, jeg sier “tomato.”

lurifaks
lurifaks
Abonnent
13 år siden

Du hevder at Darwin sier at vi stammer fra aper. Dette stemmer ikke. Darwin sa at mennesker og aper har felles forfedre. Dagens aper har utviklet seg like mye som menneskene har gjort de siste 5 million årene.

Du sier også at Darwins teori baseres på at “den sterkeste overlever”. Darwin, derimot, sa at den som har best evne til å reprodusere seg, overlever. Altså, den som sprer genene sine i størst grad, vil få fleste etterkommere med sine egne særtrekk (i kombinasjon med partneren sine gener).

Du nevner at det muligens er bare 20.000 år siden dinosaurene forsvant, og senere bruker du karbondatering til å bekrefte et av dine egne utsagn. Hva tror du egentlig på?

“Evolusjon og mutasjon” nevnes her som separate begreper. Mutasjon og rekombinasjon er grunnsteiner i evolusjonsteorien, og jeg foreslår at setter deg grundig inn i hva teorien egentlig sier.

Snebakken
Snebakken
Abonnent
14 år siden

Jeg hvet ikke mye om det som har blitt sagt her, men jeg hvet at jeg har sett noe av det lignende.
jeg og min veninne var ute og gikk tur med hunden min, mens vi så opp på stjernene, jeg har selv et ønske om å bli astronom, og begge så vi en stjerne som bevedet seg sakte, og den stjernen hadde vi sett på før så den hadde stått stille lenge, først trodde vi at det var en sattelitt, men så økte den farten og bare forsvant.
jeg tror at det finnes aliens og jeg tror at de holder øye med oss og at de har sine spioner i blant oss.
disse bevisene som blir vist her er en oppvekker, at myndighetene holder dette gjemt for oss syns jeg er skammelig, og jeg syns vi virkelig burde få vite alt. verden nå skal jo liksom være sånn at vi folket skal bestemme mye og det er ikke særlig lett når de holder alt skjult for oss.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Snebakken
14 år siden

Mengden av historiske bevis, vitneutsag fra alt fra vanlige folk til folk høyt oppe i de systemer som jobber med dette, videor og bøker er ENORM!
Om bare en prosent av dette var reelt sitter man likevel igjen med en stor mengde dokumentasjon på at de utenomjordiske har vært her både før og nå. Jeg har selv hatt opplevelser som ikke ble opplevd alene som er slik at ingen skal komme å fortelle meg at dette ikke er reelt. (Tar desverre for langt tid og for mye plass å forklare det her på en troverdig måte)
Når det gjelder mitt krav til akkurat det med å se UFOer på himmelen (og det har jeg gjort to ganger) stiller jeg som krav at de må gå så fort (noe man kan forstå av bevegelsen i forhold til avstand på himmelen) at et menneske ville blitt til ketchup i en slik hastighet og med slike manøvre (som intet kjent fly har mulighet til å foreta). Ofte later disse lysene til å forsvinne ut i intet, noe som skjer etter at de akselrerer i en vanvittig hastighet. Et ufroklarlig lys på himmelen KAN være menneskeskapt.
Keep searching! :)

Otto
Abonnent
Svar til  Cosmomind
14 år siden

Angående artikkelens overskrift, ja, her nede på jorda er det pinadø liv for tia :) , nazismen og marxistleninismen herjer og forsøker å råde grunnen. Noen av de mest oppegående og ansvarsfulle innbyggerne tvangsinnlegges i konsenstrasjonsleir i gamlelandet, Noreg, Norge, landet som nå er blitt for spesielt interesserte. I dag er det 17. mai, god dag til dere, og mange forsøker febrilsk å hoste opp noe å feire. Vi kan feire utøvelsen av god folkeskikk med tilhørende aktiviteter, Plato’s Cave (animated version), men vi har beviselig ingen muligheter til å feire vår Grunnlovs nåværende effektive status, ei heller institusjoner som kongedømme samt folkevalgte og folkeeide organer og institusjoner

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Otto
14 år siden

He he! Den var god! Jeg beklager om min svært forsiktige kommentar føltes krenkende for deg. Det var i hvertfall ikke meningen.
Who´ll stop the rain hadde passet veldig bra under politikerne som faller ned fra himmelen. Koste meg med å lytte til musikken den morgenen. :)

Terje
Skribent
14 år siden

Det ser ut som om NASA og Vatikanet planlegger et felles utspill om utenomjordisk liv. Det er god timing på dette, en fin avledningsmanøver i forhold til alle avsløringene Vatikanet har i forhold til alle overgrip saker.

http://www.youtube.com/watch?v=x2ApX3fAgrY&feature=player_embedded

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

“«Kornsirkler» på isen i Arna
Fredag kveld så Ole Johan Hansen (77) et mystisk lys i Arnavågen i Bergen. Neste morgen hadde et vakkert og uforklarlig mønster dukket opp akkurat der. – Lyst var rundt to meter langt, og lignet ikke noer jeg har sett før. Siden klokken var 11 om kvelden og jeg ikke var sikker på om isen er trygg, prøvde jeg å se i kikkerten min om det var noen der. Jeg kunne ikke se noen, sier Ole Johan Hansen (77) til bt.no.

Hansen bor like ved vannkanten i Arnavågen. Da han stod opp lørdag morgen, kunne han nesten ikke tro det han så.”
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3552964.ece

Skeptikerne klarte ikke å skylde på mennesker denne gangen! :D

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

“PS: Sent lørdag kveld fikk vi denne meldingen fra Ole Johan Hansen og konen Aud Karin: – Vi ser «lyset» i kveld også – så det er nok refleks fra en lyskilde på land likevel.”

http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Kornsirkler-paa-isen-i-Arna-1042370.html

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  hippokraten
14 år siden

Det er høyst sannsynlig anti-gravitasjonsbølger fra en mulig UFO-fartøy. Mange som har erfart flygende tallerkener over seg, forteller om trykk bølger og en spesiell suse-lyd. Det er fult mulig at NATO driver med noen øvelser, eller det “virkelig” noe utenomjordisk der ute… :)

Tove
Tove
Abonnent
14 år siden
T
T
Forfatter
Svar til  Tove
14 år siden

Töft! Jeg kjörte ned til to kompiser på söndagen, like för jeg kom fram så jeg noe som lignet en liten sol på himmelen, på kvelden! Det var ikke et fly, lyset var rundt og konstant (ikke-blinkende), jeg stanset bilen for å se närmere; fenomenet sto helt stille i 10-15 sek för den beveget seg oppover og tilsynelatende forsvant (uten forvarsel) inn i det infra-röde spektrumet.

Det skjedde, som det så ut for meg (befant meg ved Ranheim) like over NATO basen på Örlandet, som er på andre siden av fjorden fra Trondheim… fikk ikke tatt noe bilde :(

T
T
Forfatter
14 år siden

http://www.redicecreations.com/radio/2010/02feb/RIR-100204.php

Intervju med freeman, her er min kommentar fra under linken til Henrik;

I listened through it yesterday, and the interview was great as always, a little poor quality on the 2.part but only in the start of it. Bluebrain and bluebook, bluray and bluebeam, spacewar and quarantine (prisonplanet) are just some of the keywords regarding this talk.

I hope its not to long till the next freeman interview, you guys work well together.

Bluebook, som de bl.a. prater om i intervjuet skulle jeg likt og hatt et eksemplar av, prøvde å google men da jeg fant denne så la jeg det på is;

http://www.ufoinfo.com/ufobooks/alienrapture.shtml

Skrevet av bl.a. en Rothschild.

Her er et intervju relatert til artikkelen, gener og DNA: Project Camelot talks to Dr. Peterson;

http://www.youtube.com/watch?v=ooSRh7V68uk

(sorry Arakne, men det meste av informasjon er desverre på engelsk)

Arakne
Arakne
Abonnent
14 år siden

Dette var en meget interessant artikkel, og beskriver mye av det jeg mener og tror, på en veldig bra måte! Jeg likte spesielt godt første halvdel.
Jeg er interessert i mer stoff om dette/disse tema, men syns det er vanskelig å finne på norsk. Blir så tungvint stoff på engelsk.

Det eneste jeg må kommentere, er blandingen av norsk og engelsk i språket. Det er greit i ny og ne, og hvis en skal bruke spesielle engelske begreper, men i enkelte avsnitt her, syns jeg det ble irriterende mye.

Bare et tips, eller et ønske til neste gang;)

J.Johansen
Forfatter
14 år siden

Dr. Walter Veith’s personal life story from an atheistic evolutionist to a creationist. Professor Veith is an internationally renowned speaker and author who received training as a Zoologist and Comparative Physiologist at the mainstream University of Cape Town in South Africa. As former evolutionist, and having taught evolution for many years, Professor Veith’s life changing testimony is an amazing witness that touches hearts and minds as he candidly shares his story of God’s leading.

Courtesy of AmazingDiscoveries.org

The World According to Darwin
Darwinism and natural selection as models for the evolution of life are contrasted with origin by design. This fascinating lecture includes examples of irreducible complexity, discusses the core of genetic problems involved in the evolutionary process, and is presented in simple terms so that even non-scientists can understand the principles involved.
http://amazingdiscoveries.tv/media/322/251-100K/

Immortal Technique
Immortal Technique
Abonnent
14 år siden

35 minutter ut

Immortal Technique
Immortal Technique
Abonnent
Svar til  Immortal Technique
14 år siden

“Charles mente vi var fra aper men hvorfor er det fortsatt aper i verden idag? Nyere forskning viser avkrefter av vi stammer fra aper. “

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  Immortal Technique
14 år siden

Herlig, en sitert påstand uten begrunnelse eller kildereferanse ;) .
At du stiller spørsmålstegn ved at det fremdeles finnes aper viser at du ikke har forstått Darwin. Jeg skal illustrere med et enkelt eksempel: du har sikkert hørt om tilfeller der bakterier blir resistente ovenfor antibiotika. Det er fordi dette er fordi det oppstår muterte varianter av bakterien som er motstandsdyktige. Denne nye bakterien vil leve videre parallellt med den opprinnlige bakteriearten ( den opprinnlige arten vil finne hos mennesker som ikke er behandlet ). Det er jo ikke slik at alle samtlige bakterier innen arten muterer på identisk vis på samme tid.

Immortal Technique
Immortal Technique
Abonnent
Svar til  hippokraten
14 år siden

armin skrev det i artikkelen, RETT OVER ?

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  hippokraten
14 år siden

Ok, jeg ser de nå. Litt merkelig praksis å siteter et par setninger fra artikkelen. Mulig den står i forhold til videon du linker til, som jeg ikke får sett grunnet datatrøbbel.

Men uansett,….Armin linker til en artikkel i sciencedaily som skal vise at mennesker ikke stammer fra apene, eller har felles stamfar som det egentlig burde stå. Det jo ikke det artikkelen handler om i det hele tatt! Den handler jo nettopp om evolusjonen, men inkluderer ikke-kodende DNA-sekvensers rolle i denne. Det er en fordel at man leser og forstår innholdet av en artikkel før man linker til den.

Mr Oslo
Mr Oslo
Abonnent
14 år siden

Har lest Nyhetsspeilet i 3 mnd nå. Gøyal med litt alternativ lesning i forhold til Dagbladet, Trønderbladet og VG. Mange gode artikler og debatter.

Eneste jeg savner er følgende :
1. Litt mere edruelighet. Alt er ikke en konspirasjon.
( Om jeg brekker foten på slalåm grunnet dårlig ski, betyr ikke det at skiprodusenten Dynastar vil gjøre meg til invalid, fordi bestemoren til diriktøren snakket med Stoltenberg i 2004 )

2. Selv om såkalte “debunkere” skriver sin mening her og feks provoserer, er det ikke noen vits i “klikke mentalt”. Senk skuldrene, la alle delta i debatten og for guds skyld, argumenter saklig.

3. Savner beviser for evt påstander. Synes det er vell mye synsing. Og man skal være jævlig forsiktig med å kaste ut påstander som man ikke kan underbygge/bevise.
Leser at mange debattanter feks mener at Tsunamien er menneskeskapt med Haarp-teknologi osv. Bevis? Dette gjør meg regelrett jævlig forbannet, da jeg har kjennskap til folk som omkom i denne naturkatastrofen.

TIL SLUTT: Jeg fortsetter å lese nyhetsspeilet, da siden faktisk får en person til å reflektere/tenke, selv om jeg mener det meste her inne er løse påstander og svada.

Mvh
En naiv samfunnsborger som er meget fornøyd med det norske samfunn.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  Mr Oslo
14 år siden

Mr. Oslo, du etterlyser dokumentasjon, kilderreferanser og beviser for påstander som fremkommer i artikler på Nyhetsspeilet.

På sett og vis er jeg enig, men uansett er det viktig å være kritisk til enhver kilde. En viktig grunn for dette er at MEDIA / “VITENSKAPELIGE” TIDSSKRIFTER osv. er praktisk talt 100% strukturelt korrupte. Det betyr ikke at mesteparten av det de sier og skriver er løgn, på ingen måte. Men det er svært mye som de IKKE omtaler, og dessuten er hensikten med mesteparten av det de serverer oss manipulert for å gi oss visse oppfatninger (som at det var viktig å ta svinesprøyta i fjor høst osv.).

De mest upålitelige kildene er de som de fleste ennå tror er ikke bare “de mest troverdige”, men også “de eneste troverdige”: TIME / Newsweek / Economist / BBC / CNN / VG / Dagbladet / Aftenposten / TV2 osv.

Ennå har flertallet mest tillit til de kildene som overhodet ikke fortjener vår tillit. Er det rart at menneskeheten er blitt ledet på avveier, for ikke å si opp i stry ?

Du nevner tsunamien i 2004. Jeg anser at den var menneskeskapt. Så hvis du var i sjokk og sorg da det skjedde så bør du åpne øynene dine for at onde krefter ennå er i stand til å begå svært mye djevelskap i denne verden, inkludert å drepe noen hundre tusen mennesker i løpet av noen timer, og gi “naturen” skylden.

Her er en kilde for hvordan tsunamien ble skapt. Det er en “deep throat” kilde fra noen innenfor verdens etterretningsvesen, selv de er blitt så kvalme av alt de vet om som skjer i det skjulte at de har begynt å tyste om ting de vet på nettet. Virkeligheten vi lever i nå er tidenes kriminalroman og løsningen på de mange gåtene er sakte men sikkert i ferd med å bli avdekket.

Hvorvidt utdraget nedenfor er en kilde eller info du kan gå god for er helt og fullt opp til deg. Hvis f.eks. du finner info et helt annet sted i en helt annen sammenheng med samme innhold så regn med at du begynner å nærme deg sannheten, uansett hvor stygg den måtte være.

Den korte omtalen av tsunami-skapingen lyder slik:

“The operation was code-named ‘METE’.

The gist of OP METE was as follows:

The implantation of a nuclear bomb (ESSO were employed to do the drilling) between the tectonic plates under the seabed – just off Aceh, Indonesia.

MI5 were to send a military ship into the area after the explosion had occurred, in order to check radiation levels. They had miscalculated. The radiation levels are now affecting all of the surrounding islands, including the Arabian peninsular.

The explosion occurred on the 26th December 2004.”

Hentet fra: http://richardtomlinsonandtherussians.blogspot.com/

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
14 år siden

Tror likevel det er lurt å ha i bakhodet når det er snakk om deap throat-kilder,og whistleblowere generellt,at svært mange av de har andre grunner til å gå ut med sin info,enn folkeopplysning.Å sortere denne gruppen,og vurdere deres troverdighet er faktisk den største utfordringen om man er interessert i å avdekke sannheter.
-Noen er falske,enten av personlige grunner,som ren oppmerksomhet ol.,eller de er “styrt”
-Noen sier det de tror folk vil høre av økonomiske motiver.
-Og,kanskje er rundt en tredjedel ekte vare,og sannsynligvis ikke stort flere enn det.

Mr Oslo
Mr Oslo
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
14 år siden

“Du nevner tsunamien i 2004. Jeg anser at den var menneskeskapt. Så hvis du var i sjokk og sorg da det skjedde så bør du åpne øynene dine for at onde krefter ennå er i stand til å begå svært mye djevelskap i denne verden, inkludert å drepe noen hundre tusen mennesker i løpet av noen timer, og gi “naturen” skylden”

Du anser den for å være menneskeskapt, du vet det ikke. Det er mitt poeng. Du vet ikke……

En “Deep Throat” trenger ikke være en troverdig kilde. En slik person kan ha utrolig mange motiver for å spre slik informasjon.

Men hvem vet….

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  Mr Oslo
14 år siden

Mr. Oslo, å “utforske kaninhullet” er en krevende oppgave, det innebærer å vasse rundt i mengder av desinformasjon sauset sammen med noe informasjon (og som kjent inneholder den beste desinfo også noe sannhet).

Dette betyr ikke at sannheten ikke finnes der ute og kan nøstes opp. Selv for dette finnes det metodikk; “the truth has a certain ring to it”. Å lete etter sannheten innebærer særlig å være i stand til “å se”, dvs. å være åpen for at noe er annerledes enn vi er blitt “programmert” til å tro. Vi er alle blitt hjernevasket på mer eller mindre samme måte, men noen av oss er kommet lengre i å deprogrammere oss selv. Å kunne stille spørsmålstegn ved egne (forutinntatte) holdninger inkludert hva vi anser som “mulig” er en viktig del av dette.

Da jeg har visse forbindelser i de mørke makters underverden og således tilgang til en del innsideinformasjon tipset jeg en bekjent av meg som er journalist i en stor norsk avis, det var i fjor en gang. Jeg sendte ham informasjon underhånden som var grundig researchet og viktig, og anbefalte dem at de gjorde saker ut av det.

Hva var så hans reaksjon ? “Men jeg velger nå å tro at…det ikke forholder seg slik…” Dette er Norges zombie-journalister i et nøtteskall: De er så inngrodd i egne fordommer at de velger bort den virkelige virkeligheten når de får mulighet for å møte den – selv om det er deres fordømte oppgave som journalister å formidle nettopp denne virkeligheten !

Her er et tankeeksperiment: Sett at live-overføringen av “flycrashene” 11 september 2001 hadde sviktet, slik at verdens TV-publikum ikke hadde sett noe “fly” kjøre inn i tårn nummer 2. Alt verden ville ha sett var to tårn som kollapset etter tur og ble til støv i løpet av 10 sekunder. Sett at “noen” hadde tipset media om at “jeg så et fly fly inn i bygningen før den raste sammen”. Media hadde så respondert med at “men vi tror ikke at noe fly har flydd inn i WTC-tårnene. Vi anser at de nok ble sprengt innenfra.”

Hvordan hadde verden da sett ut idag ?

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  Mr Oslo
14 år siden

Jeg er enig at mindre synsing og mer dokumentasjon hadde vært på sin plass.

Konspirasjonsteorier er antagene av natur, men jeg syntes likevel man skal strebe etter å dokumentere og synse så lite som det er praktisk mulig.

Når det er sagt, så er det absolutt veldig mye bra på denne siden. Og du må samtidig huske på at forfatterene her ikke er betalte journalister med et omfattende nettverk, men enkelt individer som gjør dette ut av sin egen fritid.

Likevel, det er også viktig å ikke rote seg alt for langt inn i usannsynligheter og ville teorier. Så lenge man bare belyser emne er det forsovit greit, men jeg syntes man skal være forsiktig med å proklamere en teori som fakta når den hovedsaklig baser seg på synsing.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  Sithious
14 år siden

Sithious, du må gjerne være litt konkret mht. hvilke artikler du hadde ønsket slik og ikke slik, konstruktiv feedback må da være OK her på forumet.

Selv synes jeg f.eks. at de 3 siste artiklene er veldokumenterte (Marius om menneskerettigheter / Armin om utenomjordisk / Hans om Kabul-attentat).

Armin’s artikkel berører vanskelige temaer som det er vanskelig å “bevise”, men jeg synes likevel at fremstillingen virker troverdig og veldokumentert. At det føles som at artikkelen etterlater “løse ender” skulle bare mangle, siden det jo dreier seg om grensesprengende perspektiver på hvem vi er og hva vi gjør her på jorden.

Du bruker ord som “konspirasjonsteorier” og “usannsynligheter og ville teorier”. Det er mange med “tilhold her på speilet”, ikke bare skribenter men også kommentatorer som har forsket på litt av hvert, og noe av det vi er enige om er dette: KONSPIRASJONEN er reell. Den er så stor at den er vanskelig å få øye på, men den står bak svært mye av det som har forringet vår livskvalitet, fra chemtrails i lufta via MSG i maten til tsunamiofrene i 2004.

Merk også din bruk av ordet “usannsynligheter”. Den sier noe om hvordan du er blitt “programmert” til å tro at ting er så og slik, at noe er “sannsynlig” og annet “svært lite trolig” osv. Vi har alle gått gjennom den samme programmeringen mer eller mindre, men noen av oss er kommet lengre i å avprogrammere oss selv, derfor er vi mer åpen for virkeligheten slik den er, uavhengig av tillærte oppfatninger om “trolig” og “sannsynlig” osv.

Ta f.eks. 11. september: En historie om at en huleboer i en fattig del av verden skal ha fått 20 mennesker til å ofre sine egne liv ved å fly kaprede fly inn i to tårn og at tårnene falt på rekordtid pga. brannen fra bensinen i flyene er EN KONSPIRASJONSTEORI som er EN VILL TEORI som er HELT USANNSYNLIG.

Hvordan kan det ha seg at så mange ennå går rundt og tror på noe som er så helt borti natta og imot de fysiske naturlovene ? Fordi at “NOEN” er flinke til å manipulere oss; THEY vet hvordan vi tenker og de har sine metoder for å lure oss på limpinnen, igjen og igjen og igjen.

Ta høyde for at noe ikke er slik du tror, så kan du begynne å utforske den virkelige verden, også kalt kaninhullet på egenhånd. Her er min erfaring fra å utforske den skjulte verden: Kaninhullet er meget dypt, og svært, svært merkelig. Jo mer utrolig noe høres ut – jo mer sannsynlig er det at det faktisk er sant…

Welcome to the real world, Sithious.

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
14 år siden

Altså.Konspirasjoner er regelen det! Kjenner noen til et vedtak begått uten at det foreligger en konspirasjon først?? Konspirasjon betyr bare at noen har snakket sammen,og det skal vi forsåvidt være glade for at de gjør,for uten det hadde vi snakket enevelde,med all makt i en hånd.Det er vel snarere bruken av ordet konspirasjon som har kommet litt ut og kjøre.Det som er viktig er igjen sortering.Utsortering av de virkelige og skjulte konspirasjonene som ikke vil oss vel.

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
14 år siden

Jeg refererte ikke til noen spesifikke artikler, bare ga generelt tips for hvordan det ideelt sett bør være for å trekke til seg, og overbevise flest mulig lesere. Hovedessensen ved denne nettsiden er vel trossalt og introdusere Ola Nordmann for alternativ informasjon og gi han en pekepinn på verden egentlig fungerer? Hvordan man presenter et emne er viktig i enhver sammenheng.

Ironisk nok så er hele innlegget til en stor klump med feilaktig synsing. Jeg er fullt klar over hvordan verden egentlig fungerer og har brukt utallige timer på å tilegne meg informasjon og prøve og sile ut løynene på begge sider av mynten.

11 september konspirasjonsteorien er på ingen måte en vill, usannsynlig teori, ettersom det er en meget veldokumentert hendelse, med utallige video-opptak, vitneutsagn og annet materiale.

Helt usannsynlig er et begrep som bygger på perspektiv, personlig syntes jeg 19 flykaprere med “boxcutters” som klarer å “hijacke” 4 fly og klarer å ungå å bli skutt ned av NORAD er usannsynlig.

Monica Waade
Forfatter
14 år siden

Takk Hans for interessant info, og ser ut som de kan skyte fra jorda også, men hvem vet?

Hans Gaarder
Forfatter
14 år siden

Mye tyder på at romfergen Columbia ble truffet av et plasma beam weapon ! Dette bildet ble tatt av romfergen Columbia da den disintegrerte og styrtet over USA i februar 2003: http://i46.tinypic.com/ajm2k7.jpg

Den rosalilla linjen viser Columbia’s forstyrrede bane og den kraftige linjen som går over i hvitt der hvor linjene berører hverandre er “the beam ray”, et Star Wars type våpen.

Det var en amatør med finoptikk som tok bildet (med litt tidsforsinkelse, slik at banene er avtegnet som linjer). Han snudde seg umiddelbart rundt og la bildet ut på nettet hvoretter han meget raskt fikk ubehagelig besøk av fremmede menn som sørget for å få det fjernet fra nettet og prøvde å konfiskere dette unike bildematerialet.

Det spesielle er at “the beam” rammer ovenfra, som om den kom fra space.
Dette indikerer at det kan ha vært aliens som avfyrte denne laserlignende strålen og hindret romfergen Columbia’s videre ferd ut i rommet. Dersom dette faktisk skjedde, hva kan så motivet ha vært ?

Det mest sannsynlige er at Columbia har hatt våpen ombord som var ment for utplassering i verdensrommet, noe som er en praksis som bryter med de kosmiske lover, men som USAs hemmelige regjering har bedrevet litt for lenge nå…

Det kan også ha vært et signal av typen: “Hold dere nede på fengselsplaneten deres, inntil dere utvikler dere og lærer å oppføre dere som “folk” (dvs. som dannede og spirituelle aliens…), og slutter med det der våpen og ødelegge og drepe-greiene som det ikke kommer noe godt ut av.”

Denne forumtråden inneholder en lengre diskusjon om Columbia-nedskytingen – anbefales: COLUMBIA SHOT DOWN WITH PLASMA BEAM
http://ufocasebook.conforums.com/index.cgi?board=towers&action=display&num=1204024816

Merk også at YouTube videoene som er lagt ut på forumet er slettet, så det er tydelig at THEY har lagt et strengt sensurlokk over denne episoden, mer omfattende enn hvis det bare hadde dreid seg om “et hendelig uhell”…

Den offisielle “nuts & bolts”-historien om hva som gikk galt ligger her:
http://en.wikipedia.org/wiki/Space_Shuttle_Columbia_disaster

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Hans Gaarder
14 år siden

Eneste som mangler nå er at dem bruker Haarp til og produsere uvær over Vancouver så ikke sattelitter eller fly kan se eller ta bilder og overvåke området så er siste brikke på plass :-|

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
14 år siden

Så videoen av challenger katastrofen på David willcock’s side,der en i fra Bakken filmet oppskytningen og plutselig legger merke til noe annet, en farkost som svever i mot challenger og noe skytes ut og challenger exploderer…

daniel
daniel
Abonnent
14 år siden

forresten…
dagbladet og vgnett er angrepet av hackere

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  daniel
14 år siden

Tanken slo meg når begge nettsidene var nede for en liten stund siden. Hvilken hensikt hadde angrepet?

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Hevnaksjon?

Høres ikke veldig konstruktivt ut.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

VG og Dagbladet kunne like godt hatt som store overskrifter:
Kjøp VG og DB, chips og cola for på frdag kommer det gigantiske terroraksjoner i Vancouver (Falsk Flagg)
Det er ingen tvil om at VG og DB har lagt ned sine egne servere for og skylde på muslimer
Det blir jo bare så lettleslig hva som er på gang, muslimhets kampanjene til VG og DB har intensivert seg kraftig i det siste samt i dag så har Dagbladet en stor sak om 9/11 for og vekke sjokkfølelsen (sjokkdokotrinen) i oss
Etter Davos møte så kommer indisene på at noe stort er på gang som perler på en snor
Det ville forundre meg veldig om ikke Vancouver går i lufta på fredag
Da blir det fritt frem for oss og la hatet få fritt utløp mot verdens muslimer
Støtten til et angrep mot Osama Bin Laden ved å invadere og okupere Pakistan for og ta han er da på plass
En RFID i oss alle vil forhindre at det skjer igjen ;)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Smurf:
Jeg er vitne til serverkræsj på Norges medt populære nettsteder. Det begynte med at DB la ut 9/11 bildene, og etter 20+ min var begge serverne nede. :D

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Ja det skurrer vel ikke bare litt heller Arif ;)
Samme sekund som dem er oppe igjen så står det med fete krigstyper:
Tyrkiske muslimer hacket Dagbladets server
javel…….. det er jaggu raskere avsløring en da passene til kaprerene ble funnet etter noen minutter på Man Hatten, flyene var totalt oppløst til kvarker men passene like fine :) hehe
hvordan kunne DB vite at det er muslimske terrorister ?
Det blir bare for dumt, klart VG og DB la dem ned selv som enda et bidrag til muslimhetskampanjen sin
Så du fikk mye juling i debatten i dag Arif, det beviser bare hvor hatefulle og latterlige debunkeren på DB Debatt er ;)

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  Sithious
14 år siden

Nå får dere helle litt kaldt vann i trusa. Det er ikke akkurat vanskelig å spore en IP tilbake til f.eks Tyrkia. Dessuten var overskriften “Tyrkisk hackerangrep rammet Dagbladet.no” og ikke “Tyrkiske muslimer hacket Dagbladets server”.
Ordet muslim er ikke engang nevnt i artikkelen. Dere roter dere bort mellom linjene.

http://www.dagbladet.no/2010/02/10/nyheter/dagbladet/hacking/10336096/

smurfen
Redaksjonen
Svar til  hippokraten
14 år siden

Hacker angrep ??
Det var det et helt vanlig D-Dos angrep
Et hacker angrep gjør inbrudd på serveren til Dagbladet
Et D-Dos angrep bombaderer en server med enorme mengder pålogginger sånn at serveren kolapser
Akkurat på samme måte som når Nyhetsspeilet kommer i MS media og flere tusen prøver og logge seg på Nyhetspeilet samtidig
Det sto Tyrkiske muslimer i DB første men dem redigerte det fort bort igjen..
Det og skrive Tyrkia er jo missvisende også for en kan sitte hvor som helst i verden og sende et D-Dos anngrep igennom tyrkiske servere
Men det er seff ingen tvil om at dette ble gjort av Dagbladet selv
Det er kun dem som har noe og tene på det

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  hippokraten
14 år siden

At det “tyrkiske muslimer” er ikke annet enn ønsketenkning, det har stått “tyrkiske hackere” hele tiden fra første sekund. At noen kan ha angrepet via tyrkiske servere er jo selvsagt alltids enn mulighet. At det ikke er noen tvil om at dagbladet selv står bak dette fordi det bare er de som har noe å tjene på det, blir bare en bastant og tullete påstand så lenge du ikke kan begrunne det. Å det er faktisk du som prøver å vekke sjokkfølelsen blant “de troende” på speilet ved å samtidig trekke fram 9/11, Davos-møte samt at Vancouver kommer til å gå i lufta på fredag. Dere/du legger alt for mye i dette her. Folk driter da vel langt i om dagbladet ligger nede noen minutter uansett hvem som måtte stå bak. Det finnes mildt sagt mer effektive metoder for å fremme muslimhat.

Ellers ha en glimrende dag og ta ikke dette for personlig smurfen, jeg sier bare hva jeg mener :D

smurfen
Redaksjonen
Svar til  hippokraten
14 år siden

nei tar det ikke så veldig personlig Blubb ;)
Syns litt synd på sånne som deg/dere, kan ikke være morro og være fargeløs, alt er firkanta og grått, evnen til og se som du fikk som barn er der ikke lenger
At DB har lagt ned serveren selv har ikke skjedd siden en ikke har bevis ?
Har du hørt om sansynlighetsberegning ?
Dagbladet har kjørt et økende antall antimuslimkampanjer i det siste etter at Lars Helle overtok så at “angrepet” bare er en ny bit i kampanjen er veldig stor..
Sender jeg et D-Dos angrep så er jeg en hacker :-| ?
Er du på tur med dama og hun ser et stjerneskudd og vil ønske seg noe, koser du deg da med og si at i følge den og den loven og modellen så er det klin umulig og ønske seg noe når en ser et stjeneskudd, når hun ser på deg og sier månen lyser magisk i dag så sier du at, er du tullette, månen kan ikke være magisk og fargen skyldest at solyset reflekterer atmosfæren, månen eg grå og trist
Du vil nok få det mye bedre med og se det magiske i alt som er rundt oss, all hemlighetene som ikke er vitenskaplig bevist, prat med blomster, fluer, vannet og maten du spiser osv :)
Du vil finne en helt ny verden og stråle ut posetiv energi til alle rundt deg :)
Du har jo en stor stjernekikkert, istede for og se etter det logiske og forklarlige, prøv heller og se etter det ulogiske og uforklarlige, prøv og se magien som ligger i det utrolig vakre universet :)
Du sier at det er tullete og si at noe kan komme til og skje i Vancouver når en ikke har bevis og Bush ikke formelt har sagt det, jeg ser litt lenger og ser at muligheten er stor for at det kan komme til og skje noe, da er det greit og opplyse andre om det
Det er ikke ment som kritikk, men venskaplige tips :)
Muligt du syns du har et bra liv, men for min del så ville jeg ikke byttet verden med deg for alt gullet i Fort Knox
Foresten så er sannsynligheten veldig stor for at alt gullet i Fort Knox bare er gullforgylt Wolfram he he ;)
Ha en fin kveld :)

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  hippokraten
14 år siden

Nå er du helt på jordet Smurfen. Du tror vel jeg er liten tørrpine som sitter å trykker nevrotisk på kalkulatoren og bruker linjal når jeg skjærer brødskive. Jeg bruker mesteparten av tiden på de kunstneriske siden av meg og ikke til det realfaglige. Gi en meg en real posjon smurfetobakk og en gitar så skal jeg bevise det inngående for deg…;)
En serverkræsj finner jeg ikke særlig magisk…i motsetning til dette:
http://www.youtube.com/watch?v=9TkECpDK1s8 , http://video.google.com/videoplay?docid=3803350407937504233&ei=-bx1S5rxKNPQ-QagqPzTBg&q=wes+montgomery&emb=1#

smurfen
Redaksjonen
Svar til  hippokraten
14 år siden

HA ha fikk jeg smurfet frem barnet i deg ;)
Neida innerst inne så du er nok ikke noen tørrpinne, det er bare masken du skjuler deg bak i kommentarene dine
Det er nok derfor der er noe ved deg som facinerer meg ;)
Rart fenomen det med debunkere, Captein Breiflabb maser stadig vekk om 2012, er det noe han er redd for og vil vite svar på ?
Reppvik dukker stadig opp på alternativ messer og innerst inne en hygglig kar, Vegar er i grunen er grei kar når man kommer litt innpå
Fakta er jo at man murer seg selv inne i en dumskap, dem dumme er kloke og dem kloke er dumm :)
Barn går 6-7 timer på skole, så på SFO eller leksehjelp så er det flere timer med lekser når dem kommer hjem, blir det tid til overs så er det Playstation eller Cartoon Network og så natta
Hvorfor får ikke barn lov til og være barn ?
Jo mer kunnskap vi tar til oss jo mer stenger vi ute dem vi egentlig er
Under Tsunamien så omkom noen hundre tusen mennesker, men bare et fåtall dyr omkom, hvorfor? joda for at vi er noe som heter ISP, fyller vi jærnen med kunnskap så er det ikke plass til ISP, vi bruker 10% av hjernen og dem 90% restrerende prosentene stenger vi ute, dem 90% som gjør oss til noe vakkert og mystisk, vi kan helbrede og sveve og så mye mye mer, men den delen stenger vi inne i et kunstig fengsel
Gjennom musikk, rus og mediatasjon så tømmer vi oss for vitenskaplig informasjon og klarer og se et lite blikk av hvem vi egentlig er
Vi er som en PC, vi har begrensa lagringskapasitet og fyllest vi opp med falsk kunnskap så er det ikke plass til oss selv
Du skal få et hint til, fortsett som du går nå så vil livet ditt bli et evig flasback helt til du skjønner hvorfor livet ditt er et evig flasbach for så og komme deg videre ;)
Joda du har rett i at vist du hadde klart og padle over fjorden så skulle nok litt smurfetobakk, en flaske Jim eller Jack, samt en gitar så ville vi nok løst dem aller fleste verdensproblemer på sene nattetimer og tidlig morgen :)

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  daniel
14 år siden

Den her syntes jeg var artig.

Fra Dagbladet:” Tror du hackerangrepet kan ha sammenheng med protestene mot Dagbladets publisering av muhammedtegninger?

– Jeg forstår spørsmålet, men er ikke spesielt konspirativt anlagt. Jeg velger å tro at det skyldes andre forhold, inntil det motsatte er bevist, sier Lars Helle.”

Hahaha, hva er det de håper å oppnå med dette latterlige innlegget? At vi skal bli sinte på de slemme muslimene samtidig som vi blir fascinert av sjefs redaktørens utmerkede resonnering evner og hans gliterende evne til å forbli objektiv?

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  Sithious
14 år siden

Glemte å nevne at det samtidig virker som om han latterligjør personer som tror på konspirasjoner.

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  Sithious
14 år siden

Da latterliggjør han altså samtlige regjeringer på planeten jorden,i samme åndedrag.-Han vet altså ikke hva en konspirasjon er.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Sithious
14 år siden

Ser du bildet av Martine da i Hackerangrepet artiklen ?
og jeg som trodde Martine saken var i Jemen og ikke Tyrkia, men dem klarer nok og få noen fler nyttige idioter til og bite på muslimhetsen med og plasere et søtt bilde av Martine som ble drept av en muslim i hacker-artiklen….

Sirus
Sirus
Abonnent
14 år siden

“Nwo makt-trianglet består av: Vatikanet = Åndelige makt , London City = økonomisk makt og Washington = millitærmakt.”

Jeg tror ogsaa denne strukturer er en god frammstilling,men stotter ikke Leo`s religiose overbevisning.(Litt daarlig lyd paa denne):

Soul power
Soul power
Anonym
14 år siden
« Forrige artikkel

En hyllest til Zecharia Sitchin

Neste artikkel »

Boken “Cataclysm!” av Allan og Delair (1997)

117
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x