NASA leter etter liv der ute når bevisene finnes her

15.9K visninger
15 minutter lesetid
117

Hva legger du i ordet alien? En hollywood-skapning med store øyne og slimete munn? Er vi genetisk manipulert av «de som kom fra himmelen»? Evolusjonsteorien vil ha oss til å tro at vi er en biologisk tilfeldighet – milliarder av års utvikling fra bakterier til facebook.com; men det er fortsatt en teori?
Er Gud en alien? Er vi et eksperiment fra høyerestående raser? Hvem er denne skaperen av det vi kaller bevissthet? Og hvem er gud over denne verden av materialisme som jeg opplever som en fengselsplanet? Er Gud død eller har han bare forsovet seg?

Darwin var oppsøkt av demoner. Det var forskjellige luciferianske sekter som florerte i det gotiske europa på 1600-tallet, og Charles var sønn av en stormester-frimurer.

De fleste kan være enige om at han ikke er her på jorden i dag. Hvis han var det, ville han ikke stått og sett på Israel bruke fosforbomber mot FN-skoler på Gazastripen i 2009, eller stått og sett på at Irak blir en radioaktiv søppeldynge som følge av USAs bruk av utarmet uran i sin krigføring. Hva med lille Noela som krysser gaten og blir påkjørt på sin nye sykkel? Har Gud samvittighet? Eller fraskrev han seg det ansvaret?

Noen sier Gud gav oss den største gaven på jorden, en fri vilje; og det vi ser idag er et resultat av flere onde mennesker med selviske og animalistiske instinkter, som utnytter sin frie vilje til å råde over andre mennesker.

Religion er roten til alt vondt i verden, er noe du ofte hører på nett-debatter; men er det virkelig sånn?  De kristne misjonære dro ikke til Afrika eller Latin-amerika for å hilse fra gud og sivilisere de innfødte, de dro for å hente Gull, krydder, mineraler, og tok med seg slaver, koloniserte folkeslag, massakrerte millioner av sør-amerikanere, og plyndret deres verden og etterlot kirker i Guds navn.

Et opprør mot kirken var iscenesatt med jesuittorden og frimurerlosjene i samarbeid for verdensherredømme. Evolusjonsteorien og «artenes opprinnelse» var det moderne prosjektets gjennombrudd og starten på opplysningstiden. Den ble fort en fiende av kirken som mente vi var guds verk, slaver av Bibelen, og døden til den som ikke konverterer.

Charles Darwin mente vi kommer fra Apene, men som Anders Troseth på Nyhetsspeilet skriver: «Mennesket kommer nemlig ikke fra apene, men er på god vei til å bli nettopp aper; og derfor tror jeg at vi nå går en vanskelig tid i møte. Noen har forberedt seg og er klare, mens de fleste ennå famler i mørket – og begynner å få dårlig tid.»

En ny tid var kommet hvor mennesket var i sentrum, og ikke gud, men tanken om naturalismen og tilfeldighetsteorien stammer fra de hedenske sekter og kulter i Egypt og det gamle Hellas og var en godt bevart underjordisk hemmelighet frem til frimurerne bestemte seg for at en eller annen må publisere den. Det var opprinnelig bestefaren til Charles Darwin som skrev teorien som satt det sammen, og han var en av de største stormesterne i Europa på den tiden og barnebarnet fikk oppdraget.

Charles Darwin var en frimurer, det samme gjelder Voltaire og forfedrene til opplysningstiden orkestrerte hele den franske revolusjonen.

Det alt-seende øyet er «brorskapets» symbol og pryder over den nye franske konstitusjonen som deres seier for kongemonarkiet mot kirkens makt. Voltaire var bl.a. en stor tilhenger av opplyst absolutisme, dvs absolutt kongemonarkisk makt på betingelser som at kongen  må omringe seg med et råd av opplyste filosofer som  tilhørte frimurerlosjen.

Idag lever kongemonarkiet (faraoenes blodlinjer) og Prince Bernhard av Nederland som styrte verden sammen med hans runde bord av opplyste tankesmier og hemmelige Bilderberg grupper.

«Frihet, likhet og brorskap» er slagordet gjennom den franske revolusjonen, flere hundre tusen mennesker døde, og en ny verden ble reist over blodige lik og urettferdighet.Det alt seende øyet er på toppen, som et symbol for frimureriets seier og skjulte maktforskrankelse gjennom den franske revolusjonen.

Dette «brorskapet» går flere tusen år tilbake,  Adam Weishaupt gjorde faktisk en stor feil når han offentligjorde hemmeligheten og ga det navnet «illuminati» i 1776. Dette var samme året som  de første amerikanske kolonier løsdrev seg fra den britiske tronen. Den amerikanske revolusjonens forfedre var også frimurere,
kun 15 av 56 undertegnede av «uavhengihetserklæringen» var ikke frimurere.

Thomas Jefferson var en av de få uten bånd til frimureriet, og han var fullt klar over hvilket bedrag som kan begås i demokratiets navn «Demokrati er to ulver og en sau som stemmer over hva de skal ha til middag» sa Jefferson

hemmelig samfunn i et såkalt åpent og fritt demokratisk samfunn. 1825-1829 John Quincy Adams, 6th. President of the United States, var en berømt anti-frimurer og samlet folket og advarte dem mot pesten i demokratiet. Abraham Lincoln var den siste som gjorde opprør mot «pengetrykkerne» som kom fra Rotchild familiedynastiet. Følg pengene og du vil se hvem som har makten i verden. Ifølge Major Rotchild: «Gi meg kontroll over pengetilførselen til et land, og jeg gir blaffen i hvem som skriver landets lover.»

Woodrow Wilson skriver under på loven som ga privateaktører nøkkelen til pengeseddelmaskinen i 1913. 

Federal Reserve ble tilslutt opprettet i 1913 og den amerikanske dollar bundet til gullstandaren var nå i hendende på private familier  fra Europa og USA. Det er her verden fikk oppleve fiat-valuta og det «alt-seende øyet» guden til frimurerne kom på den nye dollarseddelen. De tok gullet, og begynte å trykke penger ut av tynn luft og skapte inflasjon og deflasjon etter eget ønske. Den store depresjonen og børskrakket i 1933 var et nøye planlagt angrep mot det amerikanske folk som ble robbet naken på åpen gate.

Den Amerikanske grunnlov var nå gått tapt og verden var styrt av de absolutt opplyste.

Andrew Jackson presidenten i USA stilte med ordtaket «Jackson and no bank».. han ble forsøkt drept. Så kom Abraham Lincoln som iverksatte planen om at Amerikas penger skal være amerikas penger. Han trykte til og med opp egne penger til folket som ikke var trykket opp i form av gjeld. Han ble skutt og drept.

Charles Darwin skrev den nye bibelen og idag har han milliarder av tilhengere. En teori om livets opphav, skrevet av en mann som aldri studerte biologi, men gikk på Cambridge universitet hvor han studerte teosofi. Charles mente vi var fra aper men hvorfor er det fortsatt aper i verden idag? Nyere forskning viser avkrefter av vi stammer fra aper. Hans teori om tilfeldighet og evolusjon, drepte gud eller troen på en høyere bevisthet, ifølge hans verden var vi alene i universet, og et resultat av evolusjon og mutasjoner.

Utviklingsteorien og «survival of the fittest» mentaliteten la grobunn for dagens sosial-darwinistiske verden, hvor mennesker blir opplært til å tro at den sterkeste vinner, ikke bare i skogen og dyreriket, men også blant nasjoner og folkeslag.

Overgangen fra den spirituelle verden til den materialistiske verden drepte mange menneskeliv og forkastet moralske verdier, familien, og ønske om fred og kjærlighet for sine medmennesker. Teknologien og vitenskapen ble den nye guden, og de fleste vitenskapsmenn gikk i retning av å lage atomvåpen og massebiologiske våpen som 2010 er et resultat av.

Adelen, geistligheten og monarkiet så på verden som et sjakkbrett, hvor mennesker var på lik linje med olje, eller en annen natur-ressurs, og slavekoloniene ble ofte forsvart med denne blod og jern terminologien «den sterkeste vinner» som du fortsatt ser idag når USA og NATO okkuperer stater som ikke kan beskytte seg.

hedensk avgudsdyrking i Vatikanet

Hvor kommer denne ondskapen fra? Frimurerne er avgudsdyrkere og bruker egyptiske artefakter, symboler, og obelisker i deres templer. De kan spores direkte tilbake til faraoenes tider.

Nwo makt-trianglet består av: Vatikanet = Åndelige makt , London City = økonomisk makt og Washington = millitærmakt.

Babylonerne døde aldri etter at Perserne erobret dem og befridde alle slaver med verdens første menneskerettighetserklæring 600år før kristus. De utvandret til faraoene, og faraoene utvandret til Roma og bygget sitt imperium der. Det er derfor du ser obelisker i Vatikanet, Frankrike, London og Washington. Dette er Egyptisk symbolikk, hva gjør det der? Babels tårn er gjennoppreist i Brussels

Det Persiske riket strakk seg til Egypt og Hellas helt fra India. Alle kongene til riket var salige tilhengere av Zarathustra. De sverget troskap til den enkleste religionen, «å tenke gode tanker, å tale de gode ord, å utføre de gode handlinger»

Det kom og befridde slaver fra alle verdens kanter til Persepolis, Iran, for å gi gaver og betale sin heder til kongen som tillot alle religioner, trosretninger og kulturer til å beholde sin identitet uten å måtte betale skatt for dette. Det persiske riket var det gode riket, helt til Alexander fra Makedonia samlet en hær, med egyptiske og greske hærførere etter at Perserne delvis utvisket biblioteket i Alexandria for esoterisk kunnskap og bøker som tilhørte dødskultene som vekket livet til de døde ånder.

Filmen til Oliver Stone (2004) er en hollywood propagandafilm, hvor Alexander den store befrir det undertrykte folket i Mesopotamia og blir tatt imot som en helt, men sannheten er at han brant ned og plyndret Persepolis og led av stormanngalskap.  Filmen «300» kom  kort tid etter i 2007 og stilte seg i rekken av den massive skreddersydde anti-Iran propagandaen som kom i kinosalene, jeg husker å gå ut fra kinosalen sist… Utenfor salen var avisene fylt med anti-Iran overskrifter, atombombe på hodet til profeten Muhammed karikaturer og feiloversettelsene av «Wipe Israel off the map» tegnet iranere som gale atomfysikere, og få år senere i 2009 blir iranske studenter sendt hjem fra Universitetet i Trondheim mistenkte for smugling av atomteknologi.

Historien blir alltid skrevet av vinnerne og de tegnet sine ondskapsfulle handlinger mot menneskeheten som de vakreste bildene i historien. De onde vant som helgener og engler mot de gode samaritanene. Idag lever vi med noen psykopatiske politikere og luciferdyrkere som vi kaller for våre ledere.

Bush er medlem av «skulls & bones» gjengen og er alliert med sine frimurere fra «brorskapet» de styrer vår verden idag, og vår kamp er mot en flere tusen år gammel makt.

Who controls the past controls the future: who controls the present controls the past.’ George Orwell ‘1984

Gud er utenomjordisk

Sumeriske leirtavler og andre eldgamle kulturer i Latin-Amerika, Kina, og Egypt snakker om «himmelrasen» de som kom fra himmelen, mennesker med vinger og romfartøy. Dette må ikke misforstås med engler eller åndelige skapninger.

Jeg er ikke 100% sikker på Zacharia’s arbeid og hvorvidt han har oversatt de sumeriske skriftene identisk til sin opprinnelige tekst, men den sumeriske sivilisasjonen fantes for 7000 år siden, og det er klare tegn til utenomjordisk besøk som du med et øyekast kan lage en mening rundt. De tegnet solen i sentrum, og 10 planeter gikk i bane rundt. Dette er 7000 år siden, for et par århundrer tilbake trodde kirken at jorden var flat og at solen sirkulerte jorden.

Noter solen i sentrum, dette var 7000år siden. Mannen som sitter på stolen er dobbelt så høy som de andre hvis han reiser seg opp. Bibelen refererte til kjemper som kom til jorden.

I Mayakulturen finner du en høyavansert sivilisasjon. De hadde kalendere med 26.000 års sykluser. De forutså solformørkelser med nøyaktig presisjon, kald beregning eller utenomjordisk kunnskap?

Naztec linjene er også verdt å nevne, deres tegninger over store landområder var retningslinjer for «de som kom fra himmelen» sånn at de kunne komme hjem igjen.

Nyere forskning viser at olje ikke er et produkt av flere millioner års dødt plante-dyr materiell under trykk. Abiotisk olje skapes og produseres etter 20-30.000 år, vil det si at dinosaurene ikke døde for millioner av år siden og vi er langt yngre enn det Big Bang og Darwin vil ha oss til å tro?

Forskning avslører at vi ikke har samme DNA eller er i slekt med apene, så teorien til Darwin begynner å trå på tynn is etter 150 år med blind aksept.

Flere kilometer lange tegninger ble oppdaget når noen pionerer fløy over Peru på 20tallet. De infødte beskrev de besøkende som dro til himmelen på denne måten, men var det til oss, eller til de utenomjordiske?

David Icke sier han tror det finnes en “serpent race” en reptilsk rase som genetisk modifiserte seg med det første mennesket på jorden. Altså slangen i DNA’et. Vi er en hybridrase. En teori som kan støttes opp med at det er referert til en slangerase i mange eldre historier, mange vil kalle dem myter. Men historiene ligner på tvers av kontinent og raser, hvor det ikke fantes kommunikasjon som vi har idag til at alle skulle ha like oppfatninger. I Sør-Amerika var det Drager som kom fra himmelen, i Kina var det også dragehistorier og i Afrika tegnet de små mennesker med store øyner i hulemaleriene.

Hvis dette nå er «gud» i nyere religion som står i Bibelen, så er jo gud en Alien? Han er ikke fra denne jord dermed er han utenomjordisk, eller mente Jesus at hans rike ikke er av denne verden, og at guds rike er i hver og en av oss?

Jesus var en opphøyd mester som Buddah og de andre som oppnådde nirvana og forlot romdrakten sin og fant ut at det finnes ingen død.

«My kingdom is not of this world …my kingdom is from another place.» – Jesus Christ (John 18:36)

Luke 17:21 The Kingdom of God is within you.

Du finner ikke det i en kirke eller i en religion. Den er i deg.  Alt skrevet i Bibelen er en mytologisk studie av den menneskelige hjerne og kropp.

1 Corinthians 3:16 You are the temple of God. For the temple of God is Holy which temple you are.

Jeg tror Jesus mente at DU er en gud med alle medfødte naturboende rettigheter. Alle har en pineal-kjertel som kalles bevissthetens førersete ifølge dr. Rick Straussman. Det er her drømmestoffet(DMT) produseres og utløses i hjernen når du faller i REM søvn og fargerike livlige bilder blir til virkelighet. Hvordan er det mulig å se, føle, smake og høre i drømmer? Hvordan kan du se, når dine øyne er lukket igjen? Våre øyne ser ikke, vi ser faktisk med våre hjerner som ligger i et mørkt rom.

De som har prøvd sterke stoffer som etterligner de du finner naturlig i din hjerne, som MDMA og DMT; har fortalt om «turer»  hvor man reiser ut av kroppen og ut i fjerne dimensjoner, møter extradimensjonale vesener, snakker med entiteter på andre planeter på et cruiseskip som seiler på et hav opplyst av to måner og delfiner som flyr, for så å komme tilbake og forsiktig smyge seg inn i sin egen kropp igjen på soverommet.

«Du er ikke en menneskelig erfaring på jakt etter en spirituell opplevelse, men et spirituelt vesen fanget i en menneskelig erfaring.» Teilhard de Chardin 1881 – 1955

Alt liv i Universet har en bevissthet. Det er bevisstheten i en blomst som gjør at den strekker seg mot solen, og det er bevisstheten i en marsboer eller et utenomjordisk vesen som kan være millioner av år forut for vår tid og teknologi som vekket nysgjerrigheten i deres rase som satte dem ut på en ekspedisjon, ganske likt vår egen bevissthet når vi ønsker å utforske verdensrommet.

Men om vi skal sammenligne ancient knowledge med modern science, så kan denne teorien om at mennesket er en Hybridrase muligens være sann.

Det finnes 3 gener av våre 30.000, som ikke finnes i noen andre levende organismer på jorden, de resterende finner du i alt fra dyr, planter og riskorn.

De 3 genene er derfor utenomjordiske ifølge forskere på University of Chicago.

Jeg tror på dualitet, at det finnes noe godt og ondt i verden. Vi er ikke alene og det finnes masse liv der ute, noen mener reptilene styrer vår verden gjennom «kloninger» som ser ut som mennesker. I don’t know buddy, men jeg vet ihvertfall at de som styrer verden idag er nærmest «umenneskelige» i deres ondskapsfulle oppførsel og handlinger de har påført verden, de er ikke mennesker! That’s for sure..

Annunaki derimot er godt dokumentert. Dette er forbløffende egentlig, og det strider imot dagens lære om at mennesker er de ultimate vesner på jord og universet.

Jeg syns å huske at Kirken mente jorden var rund for et par hundre år siden… Idag står vi foran enda et paradigmeskifte hvor alt vi trodde på viser seg å være en løgn.

Hvorfor har denne vært skjult fra historiebøkene? En gigantisk sumerisk konge og livets hjul.

Nå er det ikke slik at det finnes en egen linje på høyskolen for Annunaki studies og ancient astronauts. Men når en mann som Sitchin har dedikert hele livet sitt til et felt, så vil jeg si han har nok faglig kompetanse. De historiske artefaktene er der, karbondateringen bekrefter alder, og du kan klart og tydelig UTEN FAGLIG KOMPETANSE danne deg et bilde av hvordan den sumeriske verden var.

Den etablerte vitenskapen som vi nærmest ser på som guder, er et resultat av et skolesystem som belønner elever som er flinke til å memorisere og gjøre som de blir fortalt. Den skaper en kollektiv tenketanke, hvor pensum er bestemt av noen få. Jeg er mer kritisk til den formen den har begynt å ta i det siste hvor det nærmest har blitt en religion.

Disclosure project er en gruppe tidligere rakettforskere, millitære, piloter som alle har vært i første kontakt med utenomjordisk informasjon eller besøk. Det er over 400 av dem, de fleste kommer fra NASA og andre forskningsmiljøer, som nå er whistleblowers.. NASA har strenge koder for hva de kan informere offentligheten om når det kommer til liv på mars  og kontakt generelt. Det er Direct executive orders det er snakk om her for national security interests.

NaSa retusjerer bildebevis fra månen og Mars for å skjule artefakter og avanserte strukturer for å bevare vatikanet og de opplyste losjers lille hemmelighet om at besøkende landet i Sumeria for 7000 år siden.

https://www.nyhetsspeilet.no/2009/03/manen-og-mars-nasas-bedrag-gjennom-40-ar/

Egypt fikk besøk fra utenomjordiske vesener. I motsetning til de sumeriske himmelfarerne er de ikke av samme rase.

Teknologien til Pentagon er langt mer sofistikert enn det vanlige mennesker tror. For 100 år siden hadde Nikola Tesla patenter på FRI ENERGI fra jordens magnetiske poler (Tesla Coils) – 100 år siden! Idag brenner vi fortsatt fossilt brennstoff for at du skal betale 12 kroner pr liter for å komme deg til jobb.

Millitæret er 50år foran oss i teknologien de viser oss. I’m gonna tell you something, den rike eliten er i ferd med å pakke sammen og dra fra planeten mens de sitter på månen og drar i værmodifikasjonsvåpen snorene. De har allerede sendt en 75 år gammel mann ut i verdensrommet for å se om gamle kropper takler trykket og reisen. Hvorfor? Fordi Hele den råtne eliten er godt over 80 år. Deres plan er å redusere 90% av jordens befolkning, frølageret er et milliard prosjekt hvor David Rockefeller (94år) er medeier. Dette er en mann som har flere ganger utalt seg om befolkningsreduksjon og ønsket om en global katastrofe som vil ryste alle nasjoner til å godta den nye verdensorden. De bruker ikke milliarder på et frølager for pynt..

Det William Cooper, en avhopper fra Naval Intelligence skriver som er interessant er tidsperioden 1940-1955. Eisenhower er den eneste presidenten som møtte de utenomjordiske, etter det gikk ansvaret for kontakten mellom E.T’s til Majestic twelve som er underlagt  BILDERBERG GROUP. They run America from Holland !

Cooper skrev at det er også en mulighet for at alle religioner er skapt av E.T’s for å manipulere oss fra sannheten og holde oss under mindcontrol.

Det som skjedde ved first encounter with the ET’s er spennende. De var humanoide vesener, og ønsket å få drive alien abductions for genetisk experimentering, i bytte ville USA få avansert teknologi. Hvor tror dere the evolutionary jump in technology kom fra? Dette skjedde etter en konfrontasjon hvor de skjøt mot ufoene på ordre fra hæren for å stjele teknologien. De inngikk en allianse etter at USA fikk deres ord om at de ikke skulle alliere seg med noen annen nasjon på jorda.

Så kom det enda en rase men de her var de gode utenomjordiske. De visste om forbindelsen de opprettet med de «reptile» og advarte USA. Dette viste seg senere å være sant da flere tusener av kuer ble funnet mutilated, og alien abductees som ble lovet å «ikke huske noe» var i våken tilstand med analprober og andre ubehageligheter.

Den gode rasen ville også gi oss teknologi, men de krevde at USA overga sine atomvåpen som de mener har en ødeleggende effekt, ikke bare på jorden, men i hele universet.

Kan hende det stemmer med tanke på at de kom kort tid etter Hiroshima?

Eisenhower og Majestic twelve med JASON society (CFR &Skulls n bones utvalgte) mente at dette kunne være de første som besøkte dem i bekledning som et forsøk på å avvæpne og overgi deres atomarsenal sånn at de stod hjelpesløse for en alien invasion..

Husker noen det klippet jeg viste her forleden? Youtube: Secret war waged in space hvor jorden skyter mot UFOen og den flykter? Det var i 1991, og spørsmålet du bør stille deg er hvorfor skyter dem ikke tilbake? Jeg antar de gode var faktisk de gode….

Kan Hollywood ha forberedt befolkningen gjennom 50 år med fryktskapende UFO-filmer, hvor de blir portrettert som ondsinnede vesener som vil spise menneskeheten, slik at våre assosiasjoner med ufoer og aliens skal manifestere et negativt bilde?

Uansett, bli ikke redd for hadde de vært ondskapsfulle hadde vi nok vært borte for lengst.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

117 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

Fantastisk artikkel, Armin! Dette har jeg alltid ment på mainstream kanaler som DB / VG at hvorfor bruke milliarder på å utforske vann i sandkornene på Mars, når vi har hatt «bevis» på utenomjordisk kontakt siden pre-ww2 tiden?! :)
NASA og CIA er jo bare en PR-Coverup for det USA virkelig driver med sine sorte budsjetter. Håper denne beskjeden av oppvåkning går fram til samfunnets brede lag…

Soul power
Soul power
Anonym
13 år siden

Kjempebra jobba Armin!=) Legger ut en link for de som ville være interessert.
http://www.youtube.com/watch?v=AjM9JhzlXR0

Thunderdahl
Thunderdahl
Abonnent
13 år siden

Veldig bra og inspirerende artikkel :) Det er så mye beviser der ute, men så mange som gir F.. Må vi miste alt før vi kan se galskapen?

Otto
Abonnent
13 år siden

Det ligger mye der ute som kan få oss til å lure, men vi har ikke empiriske bevis, i alle fall ikke bevis som er allment kjent. De bevisene vi har er at vi har photoshop, at illusjoner selger vanvittig godt og at det eksisterer uendelig mye som vi ikke kjenner til.

Dokumentaren fra Hessdalen er det mest interessante jeg har sett hva angår uidentifiserbare objekter og uforklarlige observasjoner, spesielt pga dokumentasjonen og vitnemålene, men ingen hittil vet hva disse beskriver, UFO Hessedalen Norway.

hippokraten
hippokraten
Abonnent
13 år siden

Men hvordan vil du som «ikke-darwinist» gjøre rede for at ulike perioder gjennom jordas historie har hatt forskjellig artsmangfold? Eller er tanken den at fra dag 1 så har alle arter inkludert de vi ser rundt oss i vår egen tid eksistert samtidig, også har de dødd ut en etter en?
Hva de 3 genene gjelder, så er ligger ikke overraskelsen i at de er der, men hvordan de har blitt til. Tradisjonelt har man betraktet nye gener som mutasjon av gamle gener. Disse tre genene derimot har mutert utfra sekvenser i DNA’et som i utgangspunkter ikke er koder for proteiner, noe man tidligere har betraktet som usannsynlig. Forøvrig har man funnet samme fenomenet hos bananfluer (reptilbananfluer? :D) . Funksjonene til disse genene er uvisse, men det ene ser ut til spille en rolle ved utviklig av blodkreft. Mer om det her: http://www.newscientist.com/article/mg20327244.100-three-human-genes-evolved-from-junk.html og http://www.newscientist.com/article/mg20026831.800-recipes-for-life-how-genes-evolve.html?page=2.
For å forstå disse tingene forutsetter det at man vet forskjellen på gener, kromosomer, DNA og proteiner

Otto
Abonnent
Svar til  hippokraten
13 år siden

Svaret er Gud. Ingen har funnet en bedre forklaring. Mennesket klarer ikke å lage så mye som en celle, klarer bare å ødelegge, og vi består av mange ulike celler som er satt sammen i en pakke som fungerer perfekt. Det er bare å bukke og takke, og smile :)

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  hippokraten
13 år siden

Og hvorfor skulle ikke evolusjon gjennom mutasjon og naturlig utvalg være et av Guds mange verktøy? Jeg ser faktisk ingen motsetning her.

Otto
Abonnent
Svar til  hippokraten
13 år siden

Kan så være, men uinteressant sett i lys av at vi er og ser ut til å forbli amatører. Ta Monsanto som eksempel, erobra makt og tjent seg rike på bare å ødelegge for alt og alle, og vi er kollektivt så uintelligente at vi betaler for ødeleggelsene, ikke mindre ann fantastisk, The World According to Monsanto. De har til og med klart å gjøre sine genmodifiserte produkter til bonderomantikk, bonderomantikk med beviselig helsefarlige og samfunnssfiendtlige bivirkninger.

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  hippokraten
13 år siden

Men hva har dette med saken og gjøre da Otto? Hva har kartlegging av gener og oppdagelsen av 3 gener som har mutert fra ikke-kodende DNA-sekvenser å gjøre med Monsanto og genmodifisert mat?!

Otto
Abonnent
Svar til  hippokraten
13 år siden

Interessant, trenger referanser til profesjonelt forskningsmateriale om disse genene, for å vite hva vi snakker om. Noen som har?

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  hippokraten
13 år siden

Om du leser linkene mine i første innlegg, så finner du referansene der. Men det koster deg 15 dollar med mindre du har tilgang til journalen (noe studenter gjerne har på universitetsbibliotekene). Nederst i denne artikkelen finner du link videre til dataene som er samlet inn:

[Supplemental material is available online at http://www.genome.org. The sequence data from this study have been submitted to GenBank (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/Genbank/) under accession nos. FJ713693, FJ713696, and FJ713697.]

Bon apetite :)

shambo
shambo
Abonnent
Svar til  hippokraten
13 år siden

Vel sagt. Evolusjon trenger ikke bety fravær av en høyere intelligens/bevissthet. Det er vel åpenbart for alle som ikke er fanatisk religiøse at det har vært en evolusjon her på jorda, dog med noen huller man ikke ennå kan forklare.

Hvis ens inntrykk av Gud er en som sitter med pekefingeren og sier abrakadabra, og vips så har vi et menneske(som åpenbart en del tror), så tenker du naturlig nok at det ikke kan være noen Gud, for det er jo ikke det vi ser. Men, samtidig ser vi jo et så intrikat og velorganisert univers, at det vil kunne være naturlig å anta at det ligger en intelligens og en vilje innebygd i naturlovene og energiene som skaper universet.
Energi, som materie er sammensatt av, er vel egentlig blind, den må bli satt i system for å kunne brukes konstruktivt, så man kan jo da spørre seg hvilken bevissthet er det som ligger bak struktureringen av de uendelige energisystemene som finnes.

shambo
shambo
Abonnent
Svar til  shambo
13 år siden

*Svaret mitt over var til hippokratens kommentar om at det ikke trenger å være noen motsetning mellom evolusjon og Gud.

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  shambo
13 år siden

Godt sagt, dette ligner svært på hvordan jeg betrakter verden også. Der andre opplever f.eks fysikk og matematikk som tørt, materialistisk og uåndelig opplever jeg det stikk motsatt, nemlig nærvær av Gud. Å opponere mot vitenskapen og det den avslører ved virkeligheten utfra et religiøst ståsted anser jeg som et tilbakeskritt mot tiden før renessansen. Jeg opplever det som litt paradoksalt og verdt en ettertanke at adskillelsen av religion og vitenskap slik vi kjenner den fra historien faktisk bringer en nærmere noe gudommelig, på et panteistisk vis. Verden ligger faktisk rett foran nesa vår. Darwinsimen er ikke så mye en teori, en lov, en lære osv….det den derimot gjør er å avsløre en mekanisme i naturen og bærer således mer preg av å være en beskrivelse.

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  hippokraten
13 år siden

Uansett Otto, så jo ikke det du sier der noe svar på det jeg spør om. Bare en generell tåkete bortforklaring.

Otto
Abonnent
Svar til  hippokraten
13 år siden

Spørsmålstillingene du presenterer er til dels uhåndgripelige uten å vri temaet over i aktuelle tema, og problemstillinger, blir som å ta imot engelske fotballfans på en indisk restaurant etter en fotballkamp, må forsøke å finne enkle og forståelige svar og løsninger.

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  Otto
13 år siden

Det var ikke et uhåndgripelig spørsmål idet hele tatt. Enten så forstår du ikke hva jeg spør om eller så vet du ikke hva du skal svare, eller mest sannsynlig begge deler. Da kan du heller la være kommentere mener nå jeg. Sånn, nok off-topic fra min side.

T
T
Forfatter
Svar til  hippokraten
13 år siden

The disapperance of Neanderthal Man and the advent of Cro-Magnon Man at the same time is one of the truly big stumbling blocks to the Evolution theory, for they are non-sequitur species. Neanderthal most decidedly could not be the direct ancestor of Cro-Magnon, for they were two distinctly different types of human, physically and even skeletally. – Max H Flint and Otto O Binder

Max and Otto found 312 differences between man and other primates.

Man is a unique animal. He stands out like a sour thumb when comparisons are made with his cousins, the apes. The differences are more numerous than the similarities . Darwin`s theory of evolution is simply unproven. – Gunther Rosenburg

Homo Sapiens has aquired a modern anatomy, language, capability, and a sophisticated brain (well beyond the needs of everyday existence) apparently in defiance of the laws of Darwinism. There are a number of possible explanations for this anamoly. One is that man evolved in the sea. and that crucial fossil evidence is thus missing. Another is that Darwinian theory itself has a missing link. And a third explanation is that the genes for modern man were suddenly implanted by an intelligent extraterrestrial species who colonized the earth. – Alan Alford

Some intelligent power has guided or determined the development of man. – Alfred Wallace

Most controversial is the evolutionary question. I have done a great deal of work on Darwin and can say with some assurance that Darwin did not derive his theory from nature but rather superimposed a certain philosophical world-view on nature and spent twenty years trying to gather the facts to make it stick. – Immanuel Velikovsky

…we are not quarreling with natural selection… as it applies to other creatures… But we do state unequivocally that Darwinian Evolution and natural selection do not apply to mankind at all. – Max Flint & Otto Binder

Soul power
Soul power
Anonym
13 år siden

Quark
Quark
Abonnent
13 år siden

Spørsmål Armin:
Hvorfor har ingen tatt i bruk Nikola Teslas patenter på FRI ENERGI fra jordens magnetiske poler(Tesla Coils) hvis energien er fri?

Kanaloa
Kanaloa
Abonnent
Svar til  Quark
13 år siden

Dette tror jeg egentlig du innerst inne vet svaret på selv…
Hvem, og hvilken makt rår i verden nå – og hvem ville hatt makta, eller rettere sagt mistet makt og kontroll, dersom vi hadde tilgang til fri energi, og den friheten det ville føre med seg…?

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Kanaloa
13 år siden

De må ha djevelen som sin far for å være så onde som de er, evt. veldig syke.
Jeg har mistanke at Mephistofeles hadde rett angående mangel på rettferd ikke bare på jorden, men også der oppe, slik at noen må leve i helvete for at noen kunne nyte paradiset. To poler er nødvendig for å holde balanse, m.a.o.
Det er kanskje ikke en myte at Satan kan gi talenter og ferdigheter mot ytelser som barneofring.
Uforståelig bestialitet jøder massakrerte palestinske barn med, kan bare forklares som menneskeofring til Satan for den makten i verden jøder fikk av ham. Jøder hadde tvunget palestinske bestemødre med småbarn inn i hus for så å jevne husene med jord med levende mennesker inne under Gaza-massakren for et år siden.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  bin Laden
13 år siden

Det skjedde vel mye verre ting en det på Gaza, kvinner og barn ble skutt bevist på steder der dem ikke ødla organer siden dem skulle høstest, Israelske soldater gikk rundt med T-Skjorter med skriften: jeg skjøt 2 med 1 kule med henvisninge til at dem hadde som hobby og skyte gravide kvinner, barn ble trua med gevær ut i minefelt og til og åpne dører der det kunne oppholde seg terrorister, over 70 kvinner og barn ble stengt inne i en FN bygning av Israelske soldater for så og pepre den med fossforgranater, soldater satt i «Game House» i Israel og styrte droner rundt og skjøt småbarn som søkte ly på hustak, det er bare sånne historier som er rene fakta og bevist så når vi vet at dem aller aller fleste historier aldri kommer ut til ofentligheten så kan en bare tenke seg til vilken pur ondskap som foregikk der..
Ikke uten grunn at Sjournalister ble nekta innreise, fortsatt er dem 1,8 millioner inbyggerne i Gaza hermetisk lukke inne som i en konsentrasjonsleir uten tilgang på mat, vann, energi, medisiner osv…. selv i en sånn fortvila livssituvasjon så hadde barna i Gaza innsamling av det siste dem hadde til dem katastoferamma på Haiti
Norge som ikke har lov og selge våpen til land som er i krig solgte store mengder høyeksplosivt drivstoff til fossfor rakettet (brannbomber) til det Israelske forsvaret fra Dyno fabrikker i Hurum
Siden det «bare» var drivstoffet til fossforbombene og ikke selve våpenet så ungikk dem loven
Samme snarveien ble brukt i høst da Kongsberg våpenfabrikk ingikk avtale med dem Amerikanske forsvaret om og levere høyteknologi til Amerikanske tanks
Utsyret består i at dem kan sitte inni Tanksen i en liten stresles med føtten på en puff og styre alt med en LCD skjerm og Joistick uten fare for sitt eget liv

Så du har nok helt rett i at det er Satan som styrer eliten både i Norge og Israel/USA Bin Laden :(

ye
ye
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

smurfen sier
«Norge som ikke har lov og selge våpen til land som er i krig solgte store mengder høyeksplosivt drivstoff til fossfor rakettet (brannbomber) til det Israelske forsvaret fra Dyno fabrikker i Hurum»

Saa Dyno og Norge ER medskyldig i de grusomme overgrepene.

Om dette hadde skjedd i nabolaget hadde vi vel reagert, men «skal vi se paa programmet paa tv ikveld…gaar det en god film…er saaa sliten etter jobben idag….aa soren, glemte visst aa kjope mer oppvaskmiddel, gleder meg til gjengen skal paa slalomferie i alpene til paaske.»

Jeg kom over en side som viser skadene som nu kommer tilsyne etter massakrene i Gaza med White Phosphorus (hvit fosfor), Flechette (smaa piler) og DU (utarmert uran).

Dette er meget sterke bilder, og det fraraades a se med mindre man har en sterk psyke, men dette er virkeligheten…(Nettstedet har samlet artikler hentet fra andre forfattere.)
http://censored31.skynetblogs.be/category/1786475/1/WAR+CRIMES
(Den nest nederste videoen med den lille jenta er hjerteskjaerende)

It is in violation of the Geneva Convention: Protocol on Prohibitions
or Restrictions on the Use of Incendiary Weapons

The Israeli Occupation Forces repeatedly denied using white phosphorus munitions but acknowledged use after the war ended.

Hvilke menneskerettighetslover brytes her? Og hva hjelper det paa den som er rammet? Og dette antar jeg at norske myndigheter vet godt om…saerlig vaar helseminister, men Norge sniker seg unna med en lov som er tilpasset for aa ta vare paa industriarbeidsplasser og kapitalinteresser.

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  Kanaloa
13 år siden

Men hvis det er patentert må jo oppskriften være offentliggjort, og hvis den er gratis måtte jo hvem som helst kunne generere den.

Thunderdahl
Thunderdahl
Abonnent
Svar til  Quark
13 år siden

Tesla patenterte få ting, han er oppfinner av elektromotoren,alle trådløse nettverk,vekselstrøm i alle hjem, når han sa at han ville gi menneskene fri energi.Da ble han plutserlig en freak?Tesla sa «fremtiden tilhører meg».
Her har du noe å koze deg med :)
http://www.youtube.com/watch?v=yf1IesrHBh0
Vis du får den til å virke, ikke søk patent, gjem den i kjellern ;)

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  Quark
13 år siden

Det var ikke jeg som påstod at teknologien var patentert.

Aqwarrior
Aqwarrior
Abonnent
Svar til  Quark
13 år siden

Men kjære deg Quark, du vet da vel hvordan alle ting som er til det beste for menneskehetens eksistens og utvikling til enhver til ALLTID har blitt motarbeidet og dysset ned??? Enten blir ting tiet ihjel ved hjelp av trussler eller bestikkelser, kjøpt opp og deretter forkastet eller rett og slett latterliggjort slik at det aldri får sett dagens lys. Det er det samme overalt. Dette gjelder alt som er naturlig og ikke kan patenteres, eller som er en trussel mot sterke pengeinteresser. Eksempler er Stevia (trussel mot sukkerindustrien) og en hel rekke andre ting. Tror du at legemiddelindustrien for eksempel, tar imot alternative behandlingsformer som kan kurere kreft hvis dette fører til at de taper penger på å selge dyre medisiner? Sannheten er at vi kunne klart oss uten fossilt brennstoff i mange år allerede. Ja, teknologien finnes men den blir hemmeligholdt nettopp fordi oljen gir inntekter, samt en rekke andre suspekte grunner.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Aqwarrior
13 år siden

Fyller vel opp unødig spalteplass med og spørre om ting en allerede vet
Ser det for meg, Den Islandske regjering går ut og sier at forskerene deres har begynt og produsere fri energi og vil levere fri energi til hele verdens befolkning
Pressekonferansen er ikke over før en hører Bush sin dronehær teppebomber sagaøya ned i havet igjen
Obama holder straks en pressekonferanse der dem kan fortelle at CIA avslørte at Osama hadde gjemt seg på sagaøya og planla enorme terroraksjoner, men Wi got him og ville motatt stor hyllest for det ;)
Alle vet at vist dem begynte og produsere fri energi så ville verden blitt kasta ut i det totale kaos og kriger
Men det var vel ikke Tesla Coil som produserte fri energi, Tesla Coil sendte allerede generert energi ut i luften der man kunne hente den ned hvor en ville
Med andre ord gjøre kraftledninger overflødige (trådløs strøm)
Fri energi eller 0-punkt energi henta han med en gravitasjonsenergi-omformer

http://www.adressa.no/forbruker/bil/article1298684.ece

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Jeg ser hva dere sier om konspirasjoner, men når dere vet at det er mulig må dere vel vite hvordan det skal gjøres, og hvis dere vet hvordan det skal gjøres er det bare å sette igang.

Soul power
Soul power
Anonym
13 år siden
Skakke
Skakke
Abonnent
13 år siden

Hei
Lurte på ein liten ting. På seglet som er avbilda i artikkelen finn ein i følge dine påstander ei kjempe. «Mannen som sitter på stolen er dobbelt så høy som de andre hvis han reiser seg opp».
Du som er så flik til å tenkja kritisk burde kanskje refletert litt over denne påstanden. Eg har i alle fall reflektert litt over dette nedanfor.
Eg er sjølv kunstnar og er intererssert i oldsaker. Eg har sett dette problemet i mange tilfeller og ulike kulturar. Til og med på eit gamalt nasjonalromantisk måleri finn ein eksempel på denne «proporsjonsfella» som mange går i. Fann desverre ikkje link til dette motivet, men det heng ein typisk kopi frå 1970-talet på Etne Kulturhus, om nokon er interessert i å sjekka min observasjon:-)

Som eit døme på at dette er vanleg kan ein sjå på dette eksempelet.
Egyptarane framstilte gjerne karrakterane på denne måten:
http://farm2.static.flickr.com/1156/759839041_4e40a96a5b_o.jpg

Men, i dette tilfelle treng det kanskje ikkje vera eit resultat av manglande forståelse av proporsjonar, men snarare eit bevisst valg for å få motivet til å fylla ut formatet. Kan denne måten å avbilda på vera eit resultat av at ein får motivet til å sjå meir harmonisk og riktig ut når ein gjer ein sittjande person like høg som ein ståande? At dei framstår meir likeverdige eller at ein ikkje rissikerer at den sittjande personen ser svært liten ut reint optisk?
Kan du visa til bileteframstillingar frå denne kulturen der både kjempa og det vanlege mennesket står oppreist, slik at ein verkeleg får fram poenget med at den eine karrakteren er dobbelt så stor? Det ville vel vore meir naturleg om ein skulle få fram dette poenget?

Her er forresten ein link til eit liknade segl som i følge denne kjelda er ca. 3000 år gamalt, altså 4000 år yngre enn ditt eksempel:
http://www.vcoins.com/ancient/archaeologicalcenter/store/viewItem.asp?idProduct=675

Eg trur påstanden om at denne måten å framstilla ståande og sittjande figurar/personar på ikkje kan gjelda som bevis for at det er snakk om avbilding av kjemper.

Mvh
Jan Terje Rafdal

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  Skakke
13 år siden

Hmm…alle tre har like stort hodet og like lange armer. Så da er nok dette en kjempe med korte armer og lite hodet ;)

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  Skakke
13 år siden

Fra wikipedia om perspektivtegning: http://en.wikipedia.org/wiki/Perspective_(graphical)

lyset
lyset
Abonnent
Svar til  Skakke
13 år siden

Vis du legger merke til på bildet, så ser du tydelig at mannen som sitter har lenger ben en de 2 som står. Knee høyden til han som sitter er høyere. Han har større hode en de to som står.

Større kroppsbygning generelt.

Ser en tydelig forskjell fra de 2 mennene til den 1.

Skakke
Skakke
Abonnent
Svar til  lyset
13 år siden

Legger merke til bildet? Jada:-)
Ja, den sittjande personen vil bli mykje høgare enn dei som står om han reiser seg opp. Poenget mitt er at dette ikkje beviser at den som har utforma seglet har meint å avbilda eit «kjempemenneske». Eg trur det kun er snakk om ein måte å framstilla personar som funger visuellt og samtidig gir inntrykk av at dei er like store reint optisk. Dette ser ein mange tilfeller av i andre kulturar.
Det blir for lettvint å hoppa til konklusjonen at dette er eit bevis for at det fantes kjemper i oldtida.

Mitt råd: Bruk tid på argumenta og ikkje sluk alt rått sjølv, om det indikerer noko som støttar di eiga oppfattning av ei sak. Finn ein sanning når ein leitar etter bekreftelse på sine eigne håp og ønsker? Klart det virkar meir spennande for enkelte at det kanskje fantes kjempe , men eg trur det er lurt å vera litt meir kritisk til kjelder.

Her inne virkar det til tider som om mange er særdeles kritiske til alt som finnes av etablerte sanningar. Dersom nokon hevdar noko som går imot konsensus blir dette applaudert.
Går det an å bruka den svært utvikla kritiske sansen som blir retta mot det etablerte, også mot sine eigen kjelder og argument?
Eg seier ikkje at alt alle etablerte sanningar nødvendigvis er rette, men kan verkelegheita vera så opp ned som det ein får inntrykk av her på denne nettstaden?

Men til slutt, kan nokon svara meg på det eg spurte om: Finnes det bilder frå denne tida som viser eit vanleg menneske og eit «kjempemenneske» ståande på sida av kvarandre, som tydeleg viser at den eine er mykje større?

Skakke
Skakke
Abonnent
13 år siden

Hei igjen.
Ein liten ting til.
Armin seier at «Charles Darwin mente vi kommer fra Apene». Eg har forstått det slik at han meinte at me har felles stamfar med apene. Er det ikkje ein viss forskjel her?

Mvh
Jan Terje Rafdal

Neo
Neo
Abonnent
Svar til  Skakke
13 år siden

Hvem er denne stamfaren da?

ares
ares
Abonnent
Svar til  Skakke
13 år siden

Det er helt riktig, og det en stor forskjell(fra artikkelen Armin linker til :»The chimpanzee and human genomes are more than 98% identical, but there are a few short DNA sequences that have changed significantly in humans since the two species diverged about 5 million years ago»). Det bør også nevnes at Armin har missforstått de viktigste sidene av evolusjonsteorien. Evolusjon er IKKE tilfeldig, mutasjoner er. Jeg vet ikke hva Armin legger i «survival of the fittest», men i Darwins teori betyr at den som er best tilpasset miljøet er også den som har størst sjanse for gi genene sine videre til neste generasjon. M.a.o ikke tilfeldig. At det også er variasjon i genpoolen er også viktig for at evolusjon skal finne sted.
Armin sier også at «artenes opprinnelse» (utgitt 1859) er starten på opplysningstiden(1700-tallet). «Mennesket i sentrum» er heller ikke tradisjonelt knyttet til opplysningstiden, men rennesansen på 1400-tallet. Pirk? Javel, men det styrker ikke akkurat troverdigheten til artikkelen.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  ares
13 år siden

Så du mener at barna til Ben Johnsen løper fortere en barna til Hanna Kvammo ?
Den raskeste og smarteste spermcella kommer seg først inn i egget om det er en mening med det eller ikke skal ikke jeg utale meg om, det blir opp til hver og en og mene noe om
Hvem som kom først av høne eller egget er jeg forsatt litt usikker på he he

Her kan du se kjempene i «live» og ikke på bildet, Dem satanistiske Avatarene og hvordan dem produserer kjemper med DNA
Illuminati satanic New World Order
Her finner du fakta om alt du trodde var sprøyt
Når fakta blir for skremmende så blir menneskene redde og fortrenger det som sprøyt
instinkt kalles det :)

http://rikijo.blogspot.com/

Kjetil S
Skribent
Svar til  ares
13 år siden

ares

Egentlig spiller ikke dette så stor rolle. De aller fleste erkjenner at evolusjonsteorien i stor grad er riktig. Altså, hvordan kan man IKKE mene at evolusjon finner sted? Bevisene er rundt oss på alle kanter, At mennesket har store mengder av sine gener til felles med sjimpanser er et godt dokumentert faktum. Dog, at mennesket egentlig er en mutert ape som klatret ned fra trærne og derfra begynte sin utvikling er jo selvsagt komplett irrasjonelt.

Det viktigste ankepunktet i forhold til konvensjonell vitenskaps oppfatning av spørsmålet «Hvor kommer vi fra?», er heller hvordan livet i det hele tatt KUNNE oppstå i første omgang. Spørsmålet om hvor vi kommer fra er langt fra besvart, selv om man har klart å selge inn disse teoriene til allmenheten.

Så, selv om evolusjonsteorien i stor grad er korrekt, vil ikke dette si at evolusjonsteorien besvarer alle spørsmål rundt livets opprinnelse.

Her er en ganske tankevekkende video. Jeg er ikke selv enig i alt han står for, men tankevekkende er den likefullt.

http://www.youtube.com/watch?v=RdLrXPnp0zs&feature=related

ares
ares
Abonnent
Svar til  Kjetil S
13 år siden

@smurf: Svaret er ja om hurtighet/iq gir en fordel som gjør at avkommet større sjanse for å overlve.

: vi er enig, evolusjonsteorien sier ikke noe om livets start, bare hvordan vi er kommet der vi er…. Men om vi ikke har en felles stamfar, hvem stammer vi da fra? («Dog, at mennesket egentlig er en mutert ape som klatret ned fra trærne og derfra begynte sin utvikling er jo selvsagt komplett irrasjonelt.» )

Sithious
Sithious
Abonnent
13 år siden

William Cooper?

Det er jo han som gikk på Tv og hevdet at JFK ble skutt av sjåføren, og for å bevise sitt standpunkt viste han oss et klipp der han hevder en lys refleksjon er en elektrisk gassdrevet pistol med skalldyr gift.

At påtil hevder han at han har lest hemmelige dokumenter som bekrefter video klippet.

Fantasi det har han, men makan till oppgulp skal du faen lete lenge etter

Sirus
Sirus
Abonnent
Svar til  Sithious
13 år siden

Naa sa Bill Clinton at han var Amerikas farligste man.

Det er vel det beste komplimentet du kan faa av en i NWOsystemet..

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  Sirus
13 år siden

Det er mulig, men jeg stiller spørsmål ved hans kredibilitet, med tanke på den åpenbare løynen han presenterer i denne videon. Som alle andre, det er nok lag av sannhet i det han sier, men når han åpenlyst gulper opp fantasi på tv så stiller jeg meg svært kritisk til en rekke av hans utsagn.

ArneLo
Abonnent
Svar til  Sirus
13 år siden

Det at Bill Clinton nevner han er jo bare reklamen for mannen. Da lyser CoIntelPro lampa hos meg. Jeg tror ikke at noen av globalistene er så dumme at de viser andre vei til sannheten…

Sirus
Sirus
Abonnent
Svar til  ArneLo
13 år siden

Dette ble sagt paa en tid da konspirasjonsteoretikere ble sett paa som galinger(stort sett).

Clinton hadde nok aldri i verden sagt noe slikt i dag. Hadde han det,hadde jeg vert av samme formening.

Otto
Abonnent
Svar til  ArneLo
13 år siden

Prøv å legg ned politi-avdelingene som driver med etterforskning, som arbeider med konspirasjoner hver dag. Resultatet blir før eller siden anarki og etter hvert fullstendig kaos.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  Sithious
13 år siden

Sithious – the driver shot JFK – yupp:
http://www.youtube.com/watch?v=-NisZHDlUKQ&feature=related

Legg merke til detaljene:
1. Sjåføren snur hodet og ser bakover (hallo ?! en sjåfør må jo se hva som er foran bilen).
2. Du kan se pistolen i sjåførens hånd.
3. Du kan se JFK’s hode bli kastet bakover
4. Jackie krabber ut av setet og bak på bilen. Hvorfor ?! Fordi hun så at sjåføren skjøt mannen hennes og var redd for å bli hans neste offer.

Forøvrig ble Zapruder-filmen, som helt tilfeldig fanget opp sjåførskuddet, overlevert til FBI, uten først å ta en kopi av nøkkelbeviset, av den naive Abraham Zapruder som trodde at FBI ville bidra til å oppklare FORBRYTELSEN, hva ante vel han om at FBI var en del av KONSPIRASJONEN ?

JFK var USA’s siste ekte president, som president oppførte han seg som en mann av folket ved å sette hensynet til folket først. Dette til tross for at JFK tilhørte eliten, Kennedy var en av Illuminati’s 13 elite-familier.

John F. Kennedy gikk med andre imot sine egne i Illuminati – en historisk bragd som det er vanskelig å fatte storheten av. Han måtte betale for det med sitt liv – men fikk evig til gjengjeld evig heltestatus.

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Joda så neida så

Alister Crowley
Alister Crowley
Abonnent
Svar til  Sithious
11 år siden

Han er allerde skutt? Du ser dem kona prøver å hjelpe han før «hoved» skuddet kommer.. Å en ting til, noen som legger merke til han som sitter rett bak sjaføren? Han ser jo rett på sjaføren å de som sitter foran, med ett ganske forskrekkelig blikk? rart

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

For mye risk? Hvor mye risk tror du det ikke er at sjåføren skyter Presidenten? Masse vitner, pluss at det hele ble filmet. Dette ressonementet har ingen rot i virkeligheten.

Jeg kan være enig at attentatet på JFK var alt annet enn en ensom tomsing med gevær, men ingenting tyder på at sjåføren henrettet JFK og youtube klippet jeg linket til illustrerer dette veldig godt.

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Han ved siden av sjåføren? Det er selfølgelig mulig, men jeg har ikke sett noen video-opptak eller vitneutsagn som underbygger denne påstanden, og hvis du ikke kan vise til verken video-opptak eller vitner, så er dette kun synsing.

Du synser ytterligere når du antar hva «de» ville og ikke ville ha gjort, dette er utsagn uten særlig tyngde bak seg.

Poenget med kommentaren min var å vise til at Cooper har faret med løgn i tidligere instanser, og man kanskje bør være litt var med å ta alt mannen sier for god fisk.

Uansett, veldig bra artikkel og imponerende engasjement og innsats for å opplyse og tilby den Norske befolkning alternative perspektiver. Dette gjelder selfølgelig alle bidragsytere på nyhetsspeilet. Eh ja

Sirus
Sirus
Abonnent
13 år siden

Interessant lesning.

Her snakker Prof.Veith om evolusjon. Han er biolog og ernerings ekspert.

http://amazingdiscoveries.tv/search/darwin/

Her fant han lyset\veien(hans livshistorie):

http://amazingdiscoveries.tv/media/3/901_-_Walter_Veith039;s_Life_Story_Med/

Her er konspirasjonen rundt dette:

http://amazingdiscoveries.tv/media/377/251-232K/

J.Johansen
Forfatter
Svar til  Sirus
13 år siden

En sterk historie Sirius, din andre link der.
Lignende historier om G-d’s ledelse finner vi nok hos mange mennesker, men de blir vel ofte ikke fortalt, fordi ingen ønsker ‘å kaste perler for svin’, siden ateister, kommunister og akademia har slik inngrodd kultur for å diskreditere og latterliggjøre slike flotte historier.

«Dr. Walter Veith’s personal life story from an atheistic evolutionist to a creationist. Professor Veith is an internationally renowned speaker and author who received training as a Zoologist and Comparative Physiologist at the mainstream University of Cape Town in South Africa. As former evolutionist, and having taught evolution for many years, Professor Veith’s life changing testimony is an amazing witness that touches hearts and minds as he candidly shares his story of God’s leading.»

Sirus
Sirus
Abonnent
Svar til  Sirus
13 år siden

Paven vil ha sondags lov. Se disse ver saa snill.
Guds siste advarsel til menneskene:

http://the-threeangels.blogspot.com/

Soul power
Soul power
Anonym
13 år siden
Sirus
Sirus
Abonnent
13 år siden

«Nwo makt-trianglet består av: Vatikanet = Åndelige makt , London City = økonomisk makt og Washington = millitærmakt.»

Jeg tror ogsaa denne strukturer er en god frammstilling,men stotter ikke Leo`s religiose overbevisning.(Litt daarlig lyd paa denne):

daniel
daniel
Abonnent
13 år siden

forresten…
dagbladet og vgnett er angrepet av hackere

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  daniel
13 år siden

Tanken slo meg når begge nettsidene var nede for en liten stund siden. Hvilken hensikt hadde angrepet?

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Hevnaksjon?

Høres ikke veldig konstruktivt ut.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

VG og Dagbladet kunne like godt hatt som store overskrifter:
Kjøp VG og DB, chips og cola for på frdag kommer det gigantiske terroraksjoner i Vancouver (Falsk Flagg)
Det er ingen tvil om at VG og DB har lagt ned sine egne servere for og skylde på muslimer
Det blir jo bare så lettleslig hva som er på gang, muslimhets kampanjene til VG og DB har intensivert seg kraftig i det siste samt i dag så har Dagbladet en stor sak om 9/11 for og vekke sjokkfølelsen (sjokkdokotrinen) i oss
Etter Davos møte så kommer indisene på at noe stort er på gang som perler på en snor
Det ville forundre meg veldig om ikke Vancouver går i lufta på fredag
Da blir det fritt frem for oss og la hatet få fritt utløp mot verdens muslimer
Støtten til et angrep mot Osama Bin Laden ved å invadere og okupere Pakistan for og ta han er da på plass
En RFID i oss alle vil forhindre at det skjer igjen ;)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Smurf:
Jeg er vitne til serverkræsj på Norges medt populære nettsteder. Det begynte med at DB la ut 9/11 bildene, og etter 20+ min var begge serverne nede. :D

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Ja det skurrer vel ikke bare litt heller Arif ;)
Samme sekund som dem er oppe igjen så står det med fete krigstyper:
Tyrkiske muslimer hacket Dagbladets server
javel…….. det er jaggu raskere avsløring en da passene til kaprerene ble funnet etter noen minutter på Man Hatten, flyene var totalt oppløst til kvarker men passene like fine :) hehe
hvordan kunne DB vite at det er muslimske terrorister ?
Det blir bare for dumt, klart VG og DB la dem ned selv som enda et bidrag til muslimhetskampanjen sin
Så du fikk mye juling i debatten i dag Arif, det beviser bare hvor hatefulle og latterlige debunkeren på DB Debatt er ;)

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  Sithious
13 år siden

Nå får dere helle litt kaldt vann i trusa. Det er ikke akkurat vanskelig å spore en IP tilbake til f.eks Tyrkia. Dessuten var overskriften «Tyrkisk hackerangrep rammet Dagbladet.no» og ikke «Tyrkiske muslimer hacket Dagbladets server».
Ordet muslim er ikke engang nevnt i artikkelen. Dere roter dere bort mellom linjene.

http://www.dagbladet.no/2010/02/10/nyheter/dagbladet/hacking/10336096/

smurfen
Redaksjonen
Svar til  hippokraten
13 år siden

Hacker angrep ??
Det var det et helt vanlig D-Dos angrep
Et hacker angrep gjør inbrudd på serveren til Dagbladet
Et D-Dos angrep bombaderer en server med enorme mengder pålogginger sånn at serveren kolapser
Akkurat på samme måte som når Nyhetsspeilet kommer i MS media og flere tusen prøver og logge seg på Nyhetspeilet samtidig
Det sto Tyrkiske muslimer i DB første men dem redigerte det fort bort igjen..
Det og skrive Tyrkia er jo missvisende også for en kan sitte hvor som helst i verden og sende et D-Dos anngrep igennom tyrkiske servere
Men det er seff ingen tvil om at dette ble gjort av Dagbladet selv
Det er kun dem som har noe og tene på det

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  hippokraten
13 år siden

At det «tyrkiske muslimer» er ikke annet enn ønsketenkning, det har stått «tyrkiske hackere» hele tiden fra første sekund. At noen kan ha angrepet via tyrkiske servere er jo selvsagt alltids enn mulighet. At det ikke er noen tvil om at dagbladet selv står bak dette fordi det bare er de som har noe å tjene på det, blir bare en bastant og tullete påstand så lenge du ikke kan begrunne det. Å det er faktisk du som prøver å vekke sjokkfølelsen blant «de troende» på speilet ved å samtidig trekke fram 9/11, Davos-møte samt at Vancouver kommer til å gå i lufta på fredag. Dere/du legger alt for mye i dette her. Folk driter da vel langt i om dagbladet ligger nede noen minutter uansett hvem som måtte stå bak. Det finnes mildt sagt mer effektive metoder for å fremme muslimhat.

Ellers ha en glimrende dag og ta ikke dette for personlig smurfen, jeg sier bare hva jeg mener :D

smurfen
Redaksjonen
Svar til  hippokraten
13 år siden

nei tar det ikke så veldig personlig Blubb ;)
Syns litt synd på sånne som deg/dere, kan ikke være morro og være fargeløs, alt er firkanta og grått, evnen til og se som du fikk som barn er der ikke lenger
At DB har lagt ned serveren selv har ikke skjedd siden en ikke har bevis ?
Har du hørt om sansynlighetsberegning ?
Dagbladet har kjørt et økende antall antimuslimkampanjer i det siste etter at Lars Helle overtok så at «angrepet» bare er en ny bit i kampanjen er veldig stor..
Sender jeg et D-Dos angrep så er jeg en hacker :-| ?
Er du på tur med dama og hun ser et stjerneskudd og vil ønske seg noe, koser du deg da med og si at i følge den og den loven og modellen så er det klin umulig og ønske seg noe når en ser et stjeneskudd, når hun ser på deg og sier månen lyser magisk i dag så sier du at, er du tullette, månen kan ikke være magisk og fargen skyldest at solyset reflekterer atmosfæren, månen eg grå og trist
Du vil nok få det mye bedre med og se det magiske i alt som er rundt oss, all hemlighetene som ikke er vitenskaplig bevist, prat med blomster, fluer, vannet og maten du spiser osv :)
Du vil finne en helt ny verden og stråle ut posetiv energi til alle rundt deg :)
Du har jo en stor stjernekikkert, istede for og se etter det logiske og forklarlige, prøv heller og se etter det ulogiske og uforklarlige, prøv og se magien som ligger i det utrolig vakre universet :)
Du sier at det er tullete og si at noe kan komme til og skje i Vancouver når en ikke har bevis og Bush ikke formelt har sagt det, jeg ser litt lenger og ser at muligheten er stor for at det kan komme til og skje noe, da er det greit og opplyse andre om det
Det er ikke ment som kritikk, men venskaplige tips :)
Muligt du syns du har et bra liv, men for min del så ville jeg ikke byttet verden med deg for alt gullet i Fort Knox
Foresten så er sannsynligheten veldig stor for at alt gullet i Fort Knox bare er gullforgylt Wolfram he he ;)
Ha en fin kveld :)

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  hippokraten
13 år siden

Nå er du helt på jordet Smurfen. Du tror vel jeg er liten tørrpine som sitter å trykker nevrotisk på kalkulatoren og bruker linjal når jeg skjærer brødskive. Jeg bruker mesteparten av tiden på de kunstneriske siden av meg og ikke til det realfaglige. Gi en meg en real posjon smurfetobakk og en gitar så skal jeg bevise det inngående for deg…;)
En serverkræsj finner jeg ikke særlig magisk…i motsetning til dette:
http://www.youtube.com/watch?v=9TkECpDK1s8 , http://video.google.com/videoplay?docid=3803350407937504233&ei=-bx1S5rxKNPQ-QagqPzTBg&q=wes+montgomery&emb=1#

smurfen
Redaksjonen
Svar til  hippokraten
13 år siden

HA ha fikk jeg smurfet frem barnet i deg ;)
Neida innerst inne så du er nok ikke noen tørrpinne, det er bare masken du skjuler deg bak i kommentarene dine
Det er nok derfor der er noe ved deg som facinerer meg ;)
Rart fenomen det med debunkere, Captein Breiflabb maser stadig vekk om 2012, er det noe han er redd for og vil vite svar på ?
Reppvik dukker stadig opp på alternativ messer og innerst inne en hygglig kar, Vegar er i grunen er grei kar når man kommer litt innpå
Fakta er jo at man murer seg selv inne i en dumskap, dem dumme er kloke og dem kloke er dumm :)
Barn går 6-7 timer på skole, så på SFO eller leksehjelp så er det flere timer med lekser når dem kommer hjem, blir det tid til overs så er det Playstation eller Cartoon Network og så natta
Hvorfor får ikke barn lov til og være barn ?
Jo mer kunnskap vi tar til oss jo mer stenger vi ute dem vi egentlig er
Under Tsunamien så omkom noen hundre tusen mennesker, men bare et fåtall dyr omkom, hvorfor? joda for at vi er noe som heter ISP, fyller vi jærnen med kunnskap så er det ikke plass til ISP, vi bruker 10% av hjernen og dem 90% restrerende prosentene stenger vi ute, dem 90% som gjør oss til noe vakkert og mystisk, vi kan helbrede og sveve og så mye mye mer, men den delen stenger vi inne i et kunstig fengsel
Gjennom musikk, rus og mediatasjon så tømmer vi oss for vitenskaplig informasjon og klarer og se et lite blikk av hvem vi egentlig er
Vi er som en PC, vi har begrensa lagringskapasitet og fyllest vi opp med falsk kunnskap så er det ikke plass til oss selv
Du skal få et hint til, fortsett som du går nå så vil livet ditt bli et evig flasback helt til du skjønner hvorfor livet ditt er et evig flasbach for så og komme deg videre ;)
Joda du har rett i at vist du hadde klart og padle over fjorden så skulle nok litt smurfetobakk, en flaske Jim eller Jack, samt en gitar så ville vi nok løst dem aller fleste verdensproblemer på sene nattetimer og tidlig morgen :)

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  daniel
13 år siden

Den her syntes jeg var artig.

Fra Dagbladet:» Tror du hackerangrepet kan ha sammenheng med protestene mot Dagbladets publisering av muhammedtegninger?

– Jeg forstår spørsmålet, men er ikke spesielt konspirativt anlagt. Jeg velger å tro at det skyldes andre forhold, inntil det motsatte er bevist, sier Lars Helle.»

Hahaha, hva er det de håper å oppnå med dette latterlige innlegget? At vi skal bli sinte på de slemme muslimene samtidig som vi blir fascinert av sjefs redaktørens utmerkede resonnering evner og hans gliterende evne til å forbli objektiv?

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  Sithious
13 år siden

Glemte å nevne at det samtidig virker som om han latterligjør personer som tror på konspirasjoner.

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  Sithious
13 år siden

Da latterliggjør han altså samtlige regjeringer på planeten jorden,i samme åndedrag.-Han vet altså ikke hva en konspirasjon er.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Sithious
13 år siden

Ser du bildet av Martine da i Hackerangrepet artiklen ?
og jeg som trodde Martine saken var i Jemen og ikke Tyrkia, men dem klarer nok og få noen fler nyttige idioter til og bite på muslimhetsen med og plasere et søtt bilde av Martine som ble drept av en muslim i hacker-artiklen….

Hans Gaarder
Forfatter
13 år siden

Mye tyder på at romfergen Columbia ble truffet av et plasma beam weapon ! Dette bildet ble tatt av romfergen Columbia da den disintegrerte og styrtet over USA i februar 2003: http://i46.tinypic.com/ajm2k7.jpg

Den rosalilla linjen viser Columbia’s forstyrrede bane og den kraftige linjen som går over i hvitt der hvor linjene berører hverandre er «the beam ray», et Star Wars type våpen.

Det var en amatør med finoptikk som tok bildet (med litt tidsforsinkelse, slik at banene er avtegnet som linjer). Han snudde seg umiddelbart rundt og la bildet ut på nettet hvoretter han meget raskt fikk ubehagelig besøk av fremmede menn som sørget for å få det fjernet fra nettet og prøvde å konfiskere dette unike bildematerialet.

Det spesielle er at «the beam» rammer ovenfra, som om den kom fra space.
Dette indikerer at det kan ha vært aliens som avfyrte denne laserlignende strålen og hindret romfergen Columbia’s videre ferd ut i rommet. Dersom dette faktisk skjedde, hva kan så motivet ha vært ?

Det mest sannsynlige er at Columbia har hatt våpen ombord som var ment for utplassering i verdensrommet, noe som er en praksis som bryter med de kosmiske lover, men som USAs hemmelige regjering har bedrevet litt for lenge nå…

Det kan også ha vært et signal av typen: «Hold dere nede på fengselsplaneten deres, inntil dere utvikler dere og lærer å oppføre dere som «folk» (dvs. som dannede og spirituelle aliens…), og slutter med det der våpen og ødelegge og drepe-greiene som det ikke kommer noe godt ut av.»

Denne forumtråden inneholder en lengre diskusjon om Columbia-nedskytingen – anbefales: COLUMBIA SHOT DOWN WITH PLASMA BEAM
http://ufocasebook.conforums.com/index.cgi?board=towers&action=display&num=1204024816

Merk også at YouTube videoene som er lagt ut på forumet er slettet, så det er tydelig at THEY har lagt et strengt sensurlokk over denne episoden, mer omfattende enn hvis det bare hadde dreid seg om «et hendelig uhell»…

Den offisielle «nuts & bolts»-historien om hva som gikk galt ligger her:
http://en.wikipedia.org/wiki/Space_Shuttle_Columbia_disaster

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Hans Gaarder
13 år siden

Eneste som mangler nå er at dem bruker Haarp til og produsere uvær over Vancouver så ikke sattelitter eller fly kan se eller ta bilder og overvåke området så er siste brikke på plass :-|

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
13 år siden

Så videoen av challenger katastrofen på David willcock’s side,der en i fra Bakken filmet oppskytningen og plutselig legger merke til noe annet, en farkost som svever i mot challenger og noe skytes ut og challenger exploderer…

Monica Waade
Forfatter
13 år siden

Takk Hans for interessant info, og ser ut som de kan skyte fra jorda også, men hvem vet?

Mr Oslo
Mr Oslo
Abonnent
13 år siden

Har lest Nyhetsspeilet i 3 mnd nå. Gøyal med litt alternativ lesning i forhold til Dagbladet, Trønderbladet og VG. Mange gode artikler og debatter.

Eneste jeg savner er følgende :
1. Litt mere edruelighet. Alt er ikke en konspirasjon.
( Om jeg brekker foten på slalåm grunnet dårlig ski, betyr ikke det at skiprodusenten Dynastar vil gjøre meg til invalid, fordi bestemoren til diriktøren snakket med Stoltenberg i 2004 )

2. Selv om såkalte «debunkere» skriver sin mening her og feks provoserer, er det ikke noen vits i «klikke mentalt». Senk skuldrene, la alle delta i debatten og for guds skyld, argumenter saklig.

3. Savner beviser for evt påstander. Synes det er vell mye synsing. Og man skal være jævlig forsiktig med å kaste ut påstander som man ikke kan underbygge/bevise.
Leser at mange debattanter feks mener at Tsunamien er menneskeskapt med Haarp-teknologi osv. Bevis? Dette gjør meg regelrett jævlig forbannet, da jeg har kjennskap til folk som omkom i denne naturkatastrofen.

TIL SLUTT: Jeg fortsetter å lese nyhetsspeilet, da siden faktisk får en person til å reflektere/tenke, selv om jeg mener det meste her inne er løse påstander og svada.

Mvh
En naiv samfunnsborger som er meget fornøyd med det norske samfunn.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  Mr Oslo
13 år siden

Mr. Oslo, du etterlyser dokumentasjon, kilderreferanser og beviser for påstander som fremkommer i artikler på Nyhetsspeilet.

På sett og vis er jeg enig, men uansett er det viktig å være kritisk til enhver kilde. En viktig grunn for dette er at MEDIA / «VITENSKAPELIGE» TIDSSKRIFTER osv. er praktisk talt 100% strukturelt korrupte. Det betyr ikke at mesteparten av det de sier og skriver er løgn, på ingen måte. Men det er svært mye som de IKKE omtaler, og dessuten er hensikten med mesteparten av det de serverer oss manipulert for å gi oss visse oppfatninger (som at det var viktig å ta svinesprøyta i fjor høst osv.).

De mest upålitelige kildene er de som de fleste ennå tror er ikke bare «de mest troverdige», men også «de eneste troverdige»: TIME / Newsweek / Economist / BBC / CNN / VG / Dagbladet / Aftenposten / TV2 osv.

Ennå har flertallet mest tillit til de kildene som overhodet ikke fortjener vår tillit. Er det rart at menneskeheten er blitt ledet på avveier, for ikke å si opp i stry ?

Du nevner tsunamien i 2004. Jeg anser at den var menneskeskapt. Så hvis du var i sjokk og sorg da det skjedde så bør du åpne øynene dine for at onde krefter ennå er i stand til å begå svært mye djevelskap i denne verden, inkludert å drepe noen hundre tusen mennesker i løpet av noen timer, og gi «naturen» skylden.

Her er en kilde for hvordan tsunamien ble skapt. Det er en «deep throat» kilde fra noen innenfor verdens etterretningsvesen, selv de er blitt så kvalme av alt de vet om som skjer i det skjulte at de har begynt å tyste om ting de vet på nettet. Virkeligheten vi lever i nå er tidenes kriminalroman og løsningen på de mange gåtene er sakte men sikkert i ferd med å bli avdekket.

Hvorvidt utdraget nedenfor er en kilde eller info du kan gå god for er helt og fullt opp til deg. Hvis f.eks. du finner info et helt annet sted i en helt annen sammenheng med samme innhold så regn med at du begynner å nærme deg sannheten, uansett hvor stygg den måtte være.

Den korte omtalen av tsunami-skapingen lyder slik:

«The operation was code-named ‘METE’.

The gist of OP METE was as follows:

The implantation of a nuclear bomb (ESSO were employed to do the drilling) between the tectonic plates under the seabed – just off Aceh, Indonesia.

MI5 were to send a military ship into the area after the explosion had occurred, in order to check radiation levels. They had miscalculated. The radiation levels are now affecting all of the surrounding islands, including the Arabian peninsular.

The explosion occurred on the 26th December 2004.»

Hentet fra: http://richardtomlinsonandtherussians.blogspot.com/

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Tror likevel det er lurt å ha i bakhodet når det er snakk om deap throat-kilder,og whistleblowere generellt,at svært mange av de har andre grunner til å gå ut med sin info,enn folkeopplysning.Å sortere denne gruppen,og vurdere deres troverdighet er faktisk den største utfordringen om man er interessert i å avdekke sannheter.
-Noen er falske,enten av personlige grunner,som ren oppmerksomhet ol.,eller de er «styrt»
-Noen sier det de tror folk vil høre av økonomiske motiver.
-Og,kanskje er rundt en tredjedel ekte vare,og sannsynligvis ikke stort flere enn det.

Mr Oslo
Mr Oslo
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
13 år siden

«Du nevner tsunamien i 2004. Jeg anser at den var menneskeskapt. Så hvis du var i sjokk og sorg da det skjedde så bør du åpne øynene dine for at onde krefter ennå er i stand til å begå svært mye djevelskap i denne verden, inkludert å drepe noen hundre tusen mennesker i løpet av noen timer, og gi “naturen” skylden»

Du anser den for å være menneskeskapt, du vet det ikke. Det er mitt poeng. Du vet ikke……

En «Deep Throat» trenger ikke være en troverdig kilde. En slik person kan ha utrolig mange motiver for å spre slik informasjon.

Men hvem vet….

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  Mr Oslo
13 år siden

Mr. Oslo, å «utforske kaninhullet» er en krevende oppgave, det innebærer å vasse rundt i mengder av desinformasjon sauset sammen med noe informasjon (og som kjent inneholder den beste desinfo også noe sannhet).

Dette betyr ikke at sannheten ikke finnes der ute og kan nøstes opp. Selv for dette finnes det metodikk; «the truth has a certain ring to it». Å lete etter sannheten innebærer særlig å være i stand til «å se», dvs. å være åpen for at noe er annerledes enn vi er blitt «programmert» til å tro. Vi er alle blitt hjernevasket på mer eller mindre samme måte, men noen av oss er kommet lengre i å deprogrammere oss selv. Å kunne stille spørsmålstegn ved egne (forutinntatte) holdninger inkludert hva vi anser som «mulig» er en viktig del av dette.

Da jeg har visse forbindelser i de mørke makters underverden og således tilgang til en del innsideinformasjon tipset jeg en bekjent av meg som er journalist i en stor norsk avis, det var i fjor en gang. Jeg sendte ham informasjon underhånden som var grundig researchet og viktig, og anbefalte dem at de gjorde saker ut av det.

Hva var så hans reaksjon ? «Men jeg velger nå å tro at…det ikke forholder seg slik…» Dette er Norges zombie-journalister i et nøtteskall: De er så inngrodd i egne fordommer at de velger bort den virkelige virkeligheten når de får mulighet for å møte den – selv om det er deres fordømte oppgave som journalister å formidle nettopp denne virkeligheten !

Her er et tankeeksperiment: Sett at live-overføringen av «flycrashene» 11 september 2001 hadde sviktet, slik at verdens TV-publikum ikke hadde sett noe «fly» kjøre inn i tårn nummer 2. Alt verden ville ha sett var to tårn som kollapset etter tur og ble til støv i løpet av 10 sekunder. Sett at «noen» hadde tipset media om at «jeg så et fly fly inn i bygningen før den raste sammen». Media hadde så respondert med at «men vi tror ikke at noe fly har flydd inn i WTC-tårnene. Vi anser at de nok ble sprengt innenfra.»

Hvordan hadde verden da sett ut idag ?

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  Mr Oslo
13 år siden

Jeg er enig at mindre synsing og mer dokumentasjon hadde vært på sin plass.

Konspirasjonsteorier er antagene av natur, men jeg syntes likevel man skal strebe etter å dokumentere og synse så lite som det er praktisk mulig.

Når det er sagt, så er det absolutt veldig mye bra på denne siden. Og du må samtidig huske på at forfatterene her ikke er betalte journalister med et omfattende nettverk, men enkelt individer som gjør dette ut av sin egen fritid.

Likevel, det er også viktig å ikke rote seg alt for langt inn i usannsynligheter og ville teorier. Så lenge man bare belyser emne er det forsovit greit, men jeg syntes man skal være forsiktig med å proklamere en teori som fakta når den hovedsaklig baser seg på synsing.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  Sithious
13 år siden

Sithious, du må gjerne være litt konkret mht. hvilke artikler du hadde ønsket slik og ikke slik, konstruktiv feedback må da være OK her på forumet.

Selv synes jeg f.eks. at de 3 siste artiklene er veldokumenterte (Marius om menneskerettigheter / Armin om utenomjordisk / Hans om Kabul-attentat).

Armin’s artikkel berører vanskelige temaer som det er vanskelig å «bevise», men jeg synes likevel at fremstillingen virker troverdig og veldokumentert. At det føles som at artikkelen etterlater «løse ender» skulle bare mangle, siden det jo dreier seg om grensesprengende perspektiver på hvem vi er og hva vi gjør her på jorden.

Du bruker ord som «konspirasjonsteorier» og «usannsynligheter og ville teorier». Det er mange med «tilhold her på speilet», ikke bare skribenter men også kommentatorer som har forsket på litt av hvert, og noe av det vi er enige om er dette: KONSPIRASJONEN er reell. Den er så stor at den er vanskelig å få øye på, men den står bak svært mye av det som har forringet vår livskvalitet, fra chemtrails i lufta via MSG i maten til tsunamiofrene i 2004.

Merk også din bruk av ordet «usannsynligheter». Den sier noe om hvordan du er blitt «programmert» til å tro at ting er så og slik, at noe er «sannsynlig» og annet «svært lite trolig» osv. Vi har alle gått gjennom den samme programmeringen mer eller mindre, men noen av oss er kommet lengre i å avprogrammere oss selv, derfor er vi mer åpen for virkeligheten slik den er, uavhengig av tillærte oppfatninger om «trolig» og «sannsynlig» osv.

Ta f.eks. 11. september: En historie om at en huleboer i en fattig del av verden skal ha fått 20 mennesker til å ofre sine egne liv ved å fly kaprede fly inn i to tårn og at tårnene falt på rekordtid pga. brannen fra bensinen i flyene er EN KONSPIRASJONSTEORI som er EN VILL TEORI som er HELT USANNSYNLIG.

Hvordan kan det ha seg at så mange ennå går rundt og tror på noe som er så helt borti natta og imot de fysiske naturlovene ? Fordi at «NOEN» er flinke til å manipulere oss; THEY vet hvordan vi tenker og de har sine metoder for å lure oss på limpinnen, igjen og igjen og igjen.

Ta høyde for at noe ikke er slik du tror, så kan du begynne å utforske den virkelige verden, også kalt kaninhullet på egenhånd. Her er min erfaring fra å utforske den skjulte verden: Kaninhullet er meget dypt, og svært, svært merkelig. Jo mer utrolig noe høres ut – jo mer sannsynlig er det at det faktisk er sant…

Welcome to the real world, Sithious.

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Altså.Konspirasjoner er regelen det! Kjenner noen til et vedtak begått uten at det foreligger en konspirasjon først?? Konspirasjon betyr bare at noen har snakket sammen,og det skal vi forsåvidt være glade for at de gjør,for uten det hadde vi snakket enevelde,med all makt i en hånd.Det er vel snarere bruken av ordet konspirasjon som har kommet litt ut og kjøre.Det som er viktig er igjen sortering.Utsortering av de virkelige og skjulte konspirasjonene som ikke vil oss vel.

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Jeg refererte ikke til noen spesifikke artikler, bare ga generelt tips for hvordan det ideelt sett bør være for å trekke til seg, og overbevise flest mulig lesere. Hovedessensen ved denne nettsiden er vel trossalt og introdusere Ola Nordmann for alternativ informasjon og gi han en pekepinn på verden egentlig fungerer? Hvordan man presenter et emne er viktig i enhver sammenheng.

Ironisk nok så er hele innlegget til en stor klump med feilaktig synsing. Jeg er fullt klar over hvordan verden egentlig fungerer og har brukt utallige timer på å tilegne meg informasjon og prøve og sile ut løynene på begge sider av mynten.

11 september konspirasjonsteorien er på ingen måte en vill, usannsynlig teori, ettersom det er en meget veldokumentert hendelse, med utallige video-opptak, vitneutsagn og annet materiale.

Helt usannsynlig er et begrep som bygger på perspektiv, personlig syntes jeg 19 flykaprere med «boxcutters» som klarer å «hijacke» 4 fly og klarer å ungå å bli skutt ned av NORAD er usannsynlig.

Immortal Technique
Immortal Technique
Abonnent
13 år siden

35 minutter ut

Immortal Technique
Immortal Technique
Abonnent
Svar til  Immortal Technique
13 år siden

«Charles mente vi var fra aper men hvorfor er det fortsatt aper i verden idag? Nyere forskning viser avkrefter av vi stammer fra aper. «

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  Immortal Technique
13 år siden

Herlig, en sitert påstand uten begrunnelse eller kildereferanse ;) .
At du stiller spørsmålstegn ved at det fremdeles finnes aper viser at du ikke har forstått Darwin. Jeg skal illustrere med et enkelt eksempel: du har sikkert hørt om tilfeller der bakterier blir resistente ovenfor antibiotika. Det er fordi dette er fordi det oppstår muterte varianter av bakterien som er motstandsdyktige. Denne nye bakterien vil leve videre parallellt med den opprinnlige bakteriearten ( den opprinnlige arten vil finne hos mennesker som ikke er behandlet ). Det er jo ikke slik at alle samtlige bakterier innen arten muterer på identisk vis på samme tid.

Immortal Technique
Immortal Technique
Abonnent
Svar til  hippokraten
13 år siden

armin skrev det i artikkelen, RETT OVER ?

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  hippokraten
13 år siden

Ok, jeg ser de nå. Litt merkelig praksis å siteter et par setninger fra artikkelen. Mulig den står i forhold til videon du linker til, som jeg ikke får sett grunnet datatrøbbel.

Men uansett,….Armin linker til en artikkel i sciencedaily som skal vise at mennesker ikke stammer fra apene, eller har felles stamfar som det egentlig burde stå. Det jo ikke det artikkelen handler om i det hele tatt! Den handler jo nettopp om evolusjonen, men inkluderer ikke-kodende DNA-sekvensers rolle i denne. Det er en fordel at man leser og forstår innholdet av en artikkel før man linker til den.

« Forrige artikkel

En hyllest til Zecharia Sitchin

Neste artikkel »

Boken «Cataclysm!» av Allan og Delair (1997)

117
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x