Video-opptak fra 1958 om chemtrails

4.6K visninger
1 minutt lesetid
27

Allan Watts, en kjent britisk filosof, kommenterer det første video-opptaket av chemtrails fra England i 1958. Ideen om chemtrails ble altså ikke født igår. Det som skaper de endeløse dagene med endeløse stripene på himmelen ble for første gang utprøvd over en befolkning i Norwich i England. Dette var lenge før “Operation Popeye” og “Agent Orange”, hvor amerikanske millitære, med eller uten det amerikanske folks samtykke, sprayet giftige kjemikalier over skyer og skog i Vietnam.  I 1965 ble det utført enda et eksperiment. Denne gang i Usa, hvor hensikten var å utsette større områder for biologisk angrep fra høytflyvende fly.
Se video her.

Og hvem andre enn dronning Elizabeth’s nevø, Skull & Bones-mannen George Bush senior satte i gang en oppfølger i Oakville, USA i 1994? Etter 1998 har det vært en pågående periode med kontinuerlig kjemikalieflyspor aktiviteter i statene. Det største overgrepet og bedraget feiret ifjor sitt 10-års jubileum. Det sprayes og utføres i regi av NATO som besitter flyplassene og de modifiserte flyene. Det har siden 2005 blitt sprayet regelmessig over Oslo-området; rett over hodene til de bittesmå menneskene som aldri i sin villeste fantasi kan se for seg at deres øverste ledere  har gitt samtykke til vår tids, stille Hiroshima. Men som en 18-hjuler på tynn is er denne operasjonen nå i ferd med å sprekke opp!

SE VIDEO HER: http://www.youtube.com/watch?v=48n3cEAKAFs


Vær en hverdagshelt og en god aktivist, begynn å skrive: ” Google: chemtrails ” på alle pengesedlene du kommer over!

En pengeseddel koster nesten null å produsere, det er bare den psykiske verdien som gjør at hele verden fortsatt går på “deres” skinner. Det er på tide å massevåkne fra vinterdvalen og kjempe for den gode sak. Etter at den første chemtrails-artikkelen ble publisert i norsk media for en drøy måned siden her på Nyhetsspeilet, har jeg mottatt flere e-poster hvor bekymrede borgere sender inn foto. Det kan se ut som mindre tettsteder og jordbruksområder også er utsatt; her er det ikke bare storby-mennesker som er målet, men også over beitemarker og åkre hvor maten vår dyrkes.

Takk til innsender
En innsender melder om rutinemessige spray-tokter over Sørlandet - bildet er fra Arendal. (Klikk på foto for stor versjon) Foto: Arie Krijgsman

Her er en video fra flere forskjellige “tagginger” rundt om i Oslo området.

OBS! Videoen kan inspirere til sivil ulydighet.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

27 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
8 år siden

Chemtrail airplanes and clouds, HAARP, Trondheim Norway, August 14 2015 https://www.youtube.com/watch?v=JDrG_Lo6OSw

Quote: Norwegian DY371/NAX1KV and/or Norwegian DY331/NAX31EZ and/or SK4105/SAS4105 ..

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Chemtrails, Enter Air flight E43109/ENT3109, Trondheim Norway, November 28 2014 1:01 PM CET https://www.youtube.com/watch?v=MlFT2fpVpR8

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Tons of chemtrail clouds, Trondheim Norway Feb 9 2014 http://www.youtube.com/watch?v=6fxqTPzhWUA

Tons of chemtrail clouds, Trondheim Norway Feb 9 2014

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Chemtrail trace or water vapor? S route E to W. Chemtrail fog or frost mist or both? Drifting in late evening in almost clear sky, Trondheim Norway, January 14 and 15 2014 http://postimg.org/image/vgmlmmqjh/ In facebook http://tinyurl.com/nvfpfzd

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

HAARP – Chemtrails – How They are Change You – Bioengineering +

Quote: How They Are Changing you . . . Cells and DNA . . . Against your will . . . This explains clearly what they are doing. Chemtrails and nanotechnology are changing the world in which we live (Bioengineering). They are changing your cells and DNA against your will — dark change. People will al become sterile and plants will not be able to reproduce – science will keep us alive and control us 100% (transhumanism) They will plunge our world into darkness. HAARP – Chemtrails – Nanotechnology – Change – Cells & DNA – Bioengineering. FAIR USE NOTICE: .. Original Video: From Chemtrails to Pseudo-Life: The Dark Agenda of Synthetic Biology (FULL LENGTH VIDEO) http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1692949/pg1

kj
kj
Abonnent
13 år siden

Armin Bahrami sier:
“Chemtrails er det absolutt viktigste vi alle bør fokusere på nå! For det skjer mot alle!”

Det skjer mot alle…? Er ikke dette en noe merkelige og mildt sakt forhastet bemerkning?
Chemtrails skal bla. sørge for depopulation og mye annet – alt etter hvem som har de mest kreative innslagene.
Nå har jo dette foregått i ganske mange år allerede, har det ikke? Men når skal disse stripene og dets giftige kjemikalier egentlig begynne å virke etter sin hensikt…

Og det som jeg har lurt på lenge; hvordan beskytter NWO-reptilene seg mot dette?

Michelle
Skribent
Svar til  kj
13 år siden

DUMBS – de er under jorden i militære byer..

kj
kj
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Ok!
Vet du noe om hvor disse militære byene finnes!
Slikt går ann å skjekke opp, skjønner du!

Michelle
Skribent
Svar til  kj
13 år siden

YES, detaljer i denne HELT FANTASTiSKE boken f.eks:

klumpen
Abonnent
Svar til  kj
13 år siden

Den er ikke så bra som denne:

Nils Klims reise til den underjordiske verden skrevet av den
anerkjente professor baron L.Holberg:
http://www.gutenberg.org/files/27884/27884-h/27884-h.htm

kj
kj
Abonnent
Svar til  kj
13 år siden

Vel, jeg hadde håpet på noe bedre enn dette.

James Casbolt presenterer bilder fra underjordiske baser som,
til alt overmål, er fra Stockholms metro-system!

Michelle
Jeg vet ikke helt hva du mener med underjordiske militære byer – og foreløpig så holder vi oss vel til Norge.

Som mange andre, så har også jeg tjenestegjort i det norske militæret, og jeg har faktisk også i perioder bodd i underjordiske anlegg. Flere av slike anlegg stammer fra Hitlers; Festung Norwegen , og hadde kun militær hensikt, som slike anlegg fremdels har. Og jeg kan love deg at dette har ingenting med fantasiproduktet; chemtrails å gjøre.

Michelle
Skribent
Svar til  kj
13 år siden

Det provoserer meg når folk blir hypnotiserte til å ikke forstå at chemtrails er fakta selv når også deler av media og forskere har bekreftet chemtrails!!!!

Når de blir avslørt, unnskylder de seg bare med at de måtte bruke det for å “hindre global oppvarming”, noe som også bare er disinformasjon selvsagt!

Fatter ikke at folk ikke har fått med seg de underjordiske byene, selvsagt har militære det, spesielt i UK og USA, det er enorme anlegg, sikkerhetsnivåer over Obama sitt også osv.

Det er mange informanter og bøker som tar for seg det, vi får jo ikke vite sånt via media selvsagt, hallo!

Men se bare på antall black helicopters, u-båter, stealth-fly, krigsskip osv, så må dere vel forstå at DUMBs er no problems for de å ha, og som du selv sider, se på anleggene etter krige, de vi kan se, hva tror du de har i dag? Oh yes baby!

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  kj
13 år siden

Det vet man ikke, men de kan ha gode luftefilte i hjem, bil og jobb, de kan bringe med seg sitt eget vann og mat, de kan ha utviklet egne preperater som de tar, for å få ut giften.

Det som vi alle burde være enige om er at nivåer på over 100 ganger anbefalt mengde av aluminium og barium i luft og vann er svært uheldig for jord, luft, vann og mennesker? Eller mener dere målingene ikke er korrekte? Hvis dere også er bekymret, bør dere komme med noe bidrag på hvorfor denne økningen plutselig har kommet de siste årene.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Skal jeg være ærlig, var jeg litt skuffet, for de går ikke dypt nok. Heldigvis vet jeg at det snart kommer en oppfølger. Da bør de finne ut hvem. Griffin mener det er skattebetalerne som finansiere prosjektet. Det er jeg usikker på. Jeg ser for meg et fond eller en stiftelse, finansiert igjen fra de store store fondene: Rockefeller, Ford, Carnigie, Gates ect. The Rand Corperation? Om ikke Monsanto er med på dette, er de iallefall klar over hva som foregår.

B@D
B@D
Abonnent
14 år siden

Dagens chemsmelding fra vestlandet:

Pent klart vær og noe bris til ca 08-tiden. Da ble det lagt flere lag i retning nord før solen hadde gått helt opp slik at færre ser, hvem glor på solen?
Utover dagen ble det riktig pent dog med bris. Rundt 13-tiden var de igang med noen feite striper som ble til ett tynt hvitt dekke, fikk knipset disse.
Bilder kommer Armin.

Mike Cechanowicz
Forfatter
14 år siden

Jeg tror ikke jeg har sett denne filmen før nå – Har det blitt noen konsekvenser i England etter dette ble kjent? Er ikke denne filmen en total debunking av de som utfordrer om chemtrails eksisteer? Tenk at disse menneskene krever skatt av sine ofre for å få råd til ådrepe dem!

klumpen
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
13 år siden

Nei, den er ikke en debunking av de som utfordrer chemtrails eksistens. Ganske enkelt fordi den ikke imøtekommer argumentasjonen som er av meteorologisk karakter. Den bekrefter derimot et tilfelle der myndigheter har brukt sivilbefolkning som forsøkskaniner. Og det er ikke første gang. Andre eksempler er virkning av atombomber og DDT. Disse har røtter i virkeligheten og ikke manglende fysikk- og meteorologikunnskaper.

Kitty
Kitty
Abonnent
14 år siden

De to siste månedene har jeg sett fly som lage pene rutenett over Grimstad. Ca. annenhver eller kanskje tredjehver dag. Det har vært klarvær og lite vind en lang periode nå. Rart at ikke flere har lagt merke til dette.

dblspk
dblspk
Abonnent
15 år siden

Har selv sett noen vanlige rutefly som kan lage det som ser ut som chemtrails.. og disse kan bli liggende en stund. Så den beste måten å finne ut om det er kondensstriper eller ikke på er å ringe meterologisk og spørre om å få tilsendt data fra et ballonslipp som viser temp, vind og fuktighet oppover i skylagene. kriteriene for at det skal dannes kondensstriper er at luftfuktigheten er under 70% og temperaturen er under -50 grader celsius.
http://bildr.no/view/395896
På grafen ser du at kriterier for kondensstriper er tilstedet rundt 30.000 fot, altså der vanlig flyhøyde er.. så om du ber om å få tilsendt data fra ballongslipp og finner at kriteriene for kondensstriper er oppfylt og at flyene flyr i denne høyden, så er det sjanse for at det er kondensstrpier du ser.. er derimot kriteriene ikke oppfylt, så kan du jo begynne å spekulere på om det er chemtrails.

Madam Sirius
Madam Sirius
Abonnent
15 år siden

Det er en ting jeg lurer veldig på: Sist søndag formiddag (19.04.09) satt vi og tok bilder av himmelen og av flyene som passerte. SAMTLIGE fly lagde striper som ikke løste seg opp, og det var et to-sifret antall fly som ble observert.
Alle flyene brukte godkjente traseer for inn- og utflyging (og overflyging) til Gardermoen.

Flyet som ble tatt bilde av, var et standard passasjerfly. Også dette la da altså ut striper som ikke forsvant.

Jeg har vanskelig for å tro at alle fly lager chemtrails – passasjerflyene må nødvendigvis ha passasjerer og bagasje, og har ikke plass til mer enn det.
Mitt innlegg betyr ikke at jeg avskriver chemtrails, men jeg har en mistanke om at omfanget er mye mindre enn det herr Bahrami vil ha oss til å tro.

Spørsmålet blir egentlig: Hvordan kan passasjerfly tilsynelatende lage chemtrails?

vegar
Abonnent
Svar til  Madam Sirius
14 år siden

Svaret er jo selvsagt så enkelt som at INGEN fly lager chemtrails. Alle lager Contrails

Spamannen
Spamannen
Abonnent
15 år siden

Hadde vært interessant å få sett bilder av noen fly som ikke har et såkalt chemtrail.

« Forrige artikkel

Historisk intervju med Aaron Russo

Neste artikkel »

Pressens utrolige lemfeldighet

27
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x