/

Historisk intervju med Aaron Russo

4.2K visninger
5 minutter lesetid
10

Husker du filmen “Trading Places”, eller “Rollebyttet”, med Eddie Murphy og Dan Akroyd? Den filmen var produsert av Aaron Russo og ble en stor suksess verden over. Aaron Russo laget også et samfunnskritisk talk-show, “Mad as Hell”, der han angriper en del forhold, blant annet i USAs økonomi. En stund senere blir han kontaktet av Nicholas Rockefeller og de to blir gode venner. Rockefeller forsøker å verve Russo til å jobbe for dem og deres agenda, noe Russo ikke ønsker.

I dette intervjuet avslører han overfor Alex Jones (www.prisonplanet.com) hvordan Rockefeller flere måneder før 11. september fortalte ham at noe ville skje, og om den videre utviklingen både i USA og resten av verden. Han avslører også det endelige og egentlige målet med disse hendelsene.freed

Dette er førstehånds informasjon fra en som ikke lot seg kjøpe, og som gir dyp og klar innsikt i hva som foregår bak kulissene.

Russo døde bare kort tid senere av kreft, som så mange andre som har stått i veien for NWO-agendaen, uten at dette nødvendigvis behøver å bety noe spesielt.

Hans siste film “America – Freedom to Fascism” er også verd å se. Den ligger på Google Video og er tekstet på norsk av Riksavisen.no.

Dessverre er intervjuet på engelsk og foreløpig uten tekster, men du finner et resymé av innholdet, samt noen kommentarer, nedenfor.

Resymé

“Målet er å skape en verdensregjering styrt av de internasjonale bankene og deres eiere. De gjør dette i seksjoner. Euroen og EU er én del av dette. Nå prøver de å få til det samme i Nord-Amerika med ameroen og NAU. Målet er å slå unionene sammen til én, en verdensunion, der alle mennesker har en RFID-chip implantert i seg. Alle penger vil bli digitale og knyttet til en microchip implantert i kroppen på hvert enkelt menneske. Ikke mer kontanter. På denne måten vil man ha full kontroll over hvert enkelt individ. Denne informasjonen har jeg direkte fra Rockefeller selv. En slik ordning vil gjøre oss alle til slaver, til lydige tjenere. Du kan ikke lenger la være å betale skatter og avgifter, og hvis du forsøker å protestere, så slår de bare av chip’en din, og så står du der på bar bakke. Du får ikke kjøpt noe som helst, ikke mat engang. Total kontroll.”

“Rockefeller tok først kontakt med meg gjennom en felles bekjent. Han hadde sett ‘Mad as Hell’ og likte den; han ville gjerne møte meg. Jeg likte ham godt, og vi ble omgangsvenner. Han var en veldig gløgg fyr. Vi pleide å møtes for å spise middag, diskutere og utveksle tanker og idéer.”

“Det var han som fortalte meg, 11 måneder før 9/11, at det ville komme en ‘hendelse’; han fortalte aldri hva den ville bestå i. På grunn av denne hendelsen ville vi invadere Afghanistan og Irak, etablere baser i Midt-Østen, gjøre alt sammen som en del av Den nye verdensorden (NWO); så skulle vi gå etter Chavez i Venezuela.”

“Og ganske riktig; slik ble det. Jeg husker også han fortalte om soldater på jakt etter folk i huler i Afghanistan og Pakistan, om hele ‘krigen mot terror’, en krig uten noen virkelig fiende; hele greia er en stor bløff, sa han. Han sa virkelig det, og han lo av det.”

“9/11 ble utført av folk fra vår egen regjering og vårt bankvesen for å skremme befolkningen til å godta alt hva styresmaktene måtte ønske. Det er det det handler om, å skape denne uendelige krigen mot ‘terror’. Og det var den første løgnen. Og så Irak, Husseins ‘masseødeleggelsesvåpen’, det var en annen løgn. Og så videre, og så videre. Hele greia er en farse, et stort bedrageri, en spøk. Hele greia er en bløff, og det er et middel styresmaktene bruker for å få kontroll over det amerikanske folket. Sannheten om dette må nå få komme fram, og det er derfor jeg stiller opp i dette intervjuet.”

 

“Denne latterlige ‘krigen’ vil ikke ta slutt før vi finner sannheten om 9/11 og hvem som sto bak. Det var 9/11 som startet hele greia.”

“Rockefeller ville hjelpe meg med forretninger; og om jeg ønsket å komme inn i CFR, så kunne han hjelpe meg med det. Men jeg sa at jeg ikke hadde noe sans for å gjøre folk til slaver. Han lurte veldig på hvordan i all verden jeg kunne bry meg noe som helst om folk jeg ikke kjente, han virket helt kald; uten følelser. Han sa: ‘Det er jo bare folk, bare tjenere? Hvorfor bry seg med dem? Bry deg heller om deg selv og ta vare på din egen familie!'”

“Jeg sa: ‘Hva er poenget? Du har jo alt du trenger av makt og penger? Hva er målet?’

Han sa at målet var å få alle mennesker ‘chipped’ (utstyrt med microchips) slik at bank-eliten og noen få utvalgte dermed kunne kontrollere hele samfunnet, hele verden.

Jeg sa: Hva med for eksempel CFR (Council on Foreign Relations)? Er folk der klar over dette? ‘Nei’, sa han; ‘de fleste av dem tror de jobber for en god sak. Vi innbiller dem at sosialisme er det beste, og at sosialisme i virkeligheten er kapitalisme.'”

“Han fortalte også at Rockefellerne hadde stått bak kvinnefronten, sponset den og gitt den mediadekning, slik at kvinnene skulle få stemmerett og begynne å jobbe og betale skatt, samt overlate barna sine til andre allerede i ung alder, slik at indoktrineringen kunne begynne på et tidligst mulig stadium. Dette bryter opp familien. Staten, lærerne og skoleverket overtar dermed rollen som ‘familie’ og autoriteter for individet.”

“Plutselig så jeg ondskapen bak noe jeg hele tiden hadde trodd var et edelt foretagende …”

Kommentarer

Det er interessant å merke seg hvordan det Russo forteller også kan overføres til andre fenomener som i utgangspunktet virker edle og verdige, men som i bunn og grunn er kyniske midler til å nå et mål. Jeg tenker da særlig på FN, som har vist seg å være noe helt annet enn det jeg trodde det var. FN er jo også mye et produkt av bl.a Rockefellernes “edle” innsats for å samle hele verden til ett rike.

Jeg synes også det er interessant hvordan microchip-pengene uten videre lar seg relatere til den bibelske profetien om dyrets merke, som jo alle, i de siste dager av Satans rike på jorden, må bære i sin høyre hånd eller på pannen for å kunne kjøpe eller selge noe som helst. (Åp 13, 16-17)

Dette kan i så fall kaste nytt lys over “finanskrisen” og gjøre den enda mer interessant – eller rettere sagt suspekt. Jeg finner det faktisk sannsynlig at denne “krisen” kun er nok et godt planlagt skritt på veien mot et slikt system som det bank-eliten åpenbart ønsker seg.

Jeg anser også kredittkort-og-automatkulturen som en del av denne utviklingen.

Det å bryte ned familien som gruppe er også et viktig mål for å få til store samfunnsendringer i løpet av kort tid. Nettopp familien og generasjonsforbindelsen representerer de såkalte seige strukturene i et samfunn og er dermed til hinder for raske endringer på helt grunnleggende og svært viktige plan, for eksempel i forhold til holdninger, verdier, livssyn og menneskesyn. I dag har barnehager, skole og SFO nesten fullstendig overtatt for mor, far og besteforeldre. Sammen med TV-apparatet er disse blitt de store autoritetene i barnas liv.

Jeg synes ikke dette er særlig betryggende, men det er heldigvis fortsatt opp til oss som foreldre å gjøre noe med det – finnes det en vilje, finnes det også en vei.

Morten Kielland

Morten Kielland er utdannet ved Historisk-filosofisk fakultet ved Universitetet i Oslo og har formell forskerkompetanse. Han har vært særlig opptatt av vitenskapsfilosofi og erkjennelsesteori. For noen år siden oppdaget han at den offisielle versjonen av 11. september-dramaet innebar fysiske umuligheter og dermed måtte være et bevisst forsøk på manipulasjon. Det skulle for ham bli starten på en ny erkjennelse av hvordan menneskeheten er blitt undertrykket og manipulert over svært lang tid, ikke bare politisk og økonomisk, men også som åndsvesener. Morten Kielland ønsker å bidra til at denne epoken nå tar slutt. Han har ikke tro på at dette kan gjøres gjennom kamp, men derimot gjennom opplysning og forandring på individ-nivå.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

10 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Me on: The Sunday Wire

Quote: with Patrick Henningsen.

The State Opening of Parliament

Quote: Stuff you won’t see or hear on the BBC.

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Aaron Russo, Mad as hell, film producer and director, prominent activist against the new world order http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1848&start=1

Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Schools are prisons (All parents should watch this) http://www.youtube.com/watch?v=_8RulhBVzbk&feature=share

Charlotte Iserbyt: The Miseducation of America Part 1-Full http://www.youtube.com/watch?v=ezTIYd5UFRY

Otto
Abonnent
14 år siden
trackback
14 år siden

[…] på norsk  – Klikk på bildet for å se videoen på Google. På Nyhetsspeilet.no finner du også et veldig interessant intervju med Aaron […]

En mann med åpenbar agenda
Abonnent
14 år siden

vers 16 Det tvinger alle – små og store, rike og fattige, frie og slaver – til å ha et merke på sin høyre hånd eller på pannen. 17 Og ingen kan kjøpe eller selge noe uten å ha dette merket: dyrets navn eller det tall som svarer til navnet.
vers 18 Her gjelder det å ha visdom. La den som har forstand, regne ut dyrets tall! For det er et menneskes tall, og tallet er 666.
——————-
Ingen kan kjøpe eller selge uten å ha dyrets merke, antageligvis en RFID chip. Les profetiene til Johannes og Daniel. Alt som der står skrevet er sant.

Armin Bahrami
Forfatter
15 år siden

If we dont riot, then how do the sleepwalking people know that we want change? I never heard of a silent revolution :)

Vi har fordeler her, min far møtte på andre typer motstand enn den jeg opplever, her får vi tåregass, i Iran 79 skjøt de live-ammunition.

What you fight, you destroy, destruction and reconstruction. Change “them” before them change you..

Jed Dye
Abonnent
15 år siden

Bra stykke!!

He he, Yesss Armin!! Jeg støtter den! Har ikke skreket ut av vinduet selv enda, men det kommer nok!

Støtter og skjønner denne uttalelsen under! Andre enig?

PLEASE DON’T RIOT …… IT’S JUST WHAT ‘THEY’ WANT

‘What you fight, you become.’ – David Icke
http://www.davidicke.com/content/blogcategory/30/82/

Armin Bahrami
Forfatter
15 år siden

IM MAD AS HELL – IM NOT GOING TO TAKE THIS ANYMORE

http://www.youtube.com/watch?v=90ELleCQvew

J.Johansen
Forfatter
15 år siden

– Fikk kreft, Som alle andre som sier imot NWO agendaen“, sier Morten. Se her for å dokumentere hans utsagn:
http://www.dissident-net.info/

Hovedpoenget er at alle som sier imot disse krefter dauder i ung alder, og ofte av kreft. Tilfeldigheter ?

« Forrige artikkel

Tragedie og håp

Neste artikkel »

Ikke-voldelige demonstrasjoner

10
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x