/

Mystisk objekt på himmelen

16.7K visninger
2 minutter lesetid
169

En veldig uvanlig stjerne befinner seg på himmelen mellom 01:00 og 03:30 retning nordøst over Oslo. Den skifter form og kan bytte farge til gul, grønn, rød og blå. Dette kan du se med det blotte øyet og vil garantert forbløffe deg!

SE VIDEO HER

Siden midten av desember 2008 er et uvanlig himmellegeme blitt observert over store deler av verden. (Se blant annet YouTube.) Det ser tilynelatende ut som en svært lyssterk stjerne. I vinter var den i lange perioder synlig i vest på ettermiddag og kveldstid og ble da av enkelte astronomer forklart som en uvanlig lyssterk ‘Venus’. Nå forklarer astronomene fenomenet som ‘Jupiter’.

Dersom man tar seg bryet med selv å studere fenomenet nøyere, vil man kunne oppdage en rekke interessante ting. Det viser seg at de video opptakene som er gjort av interesserte rundt omkring i verden har en rekke likhetstrekk. De viser klart at dette ikke dreier seg om en ‘vanlig’ stjerne.

Objektet pulserer kraftig. Det kan i løpet av sekunder ekspandere til mange ganger sin tidligere størrelse for så like raskt å trekke seg sammen igjen. Det kan være borte i perioder på flere dager eller uker for så å dukke opp på nytt(under svært like observasjonsforhold.) Objektet beveger seg på mange ulike måter. Det kan for eksempel pulsere svakt mens det beveger seg, eller stå stille og spinne som et hjul. Det beveger seg oftest mye raskere enn en vanlig stjerne og gir fornemmelsen av å befinne seg innenfor jordens atmosfære. Det er usedvanlig lyssterkt og er ofte det eneste synlige objektet på himmelen bortsett fra månen.) Det er så lyssterkt at det noen ganger kan sees gjennom skyene.

Objektet skifter stadig form. Det er blitt observert som ovalt, halvmåneformet, kuleformet eller rektangulært. Objektet skifter også farge. Det er blitt observert som gult, rødt, grønt, hvitt, hvitt med blå rand, eller gult med blå rand, helt blått eller orange.

Det merkeligste er aktiviteten rundt stjernen. Det dukker opp et rødt lite lys som sirkulerer fra klokken 6 på stjernen til klokken 12. På vei ned igjen skifter lyset farge til blått og blir borte igjen. Dette kan du se selv.

Er det et enormt Lysskip? Jupiter i hormonforandringer? Eller er the signs of the times her og den etterlengtede profeten til alle verdens relgioner skal komme og gi oss rettferdighet, sannhet og fred?

Mer info rundt Star sign her.

Flere videor av samme objekt:
http://www.youtube.com/watch?v=-mINP4O9CHk&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=qhSEHl0hOZ0
http://www.youtube.com/watch?v=nv6Eed9fzTA
http://www.youtube.com/watch?v=7tS-fNwCKlY

Her er et opptak fra Bergen, tatt onsdag 5. august:
http://www.youtube.com/watch?v=XHbcmC_l5j0

From Slough, England, tatt den 20 juli:
http://www.youtube.com/watchv=z3PV6EPqHwQ&feature=channel

From Kuala Lumpur, Malaysia, tatt den 17 juli:
http://www.youtube.com/watch?v=XNOARLH0E0c

Her er noen klipp som gir relevant bakgrunnsinformasjon:
http://www.youtube.com/watch?v=yuuMOvy1KNE
http://www.youtube.com/watch?v=9JihYJhfAs4

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

169 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Villhest
Villhest
Abonnent
13 år siden

Meget interessant artikkel! Lurer på hva det kan være!

Jonny
Jonny
Abonnent
13 år siden
BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Kult, Thor! :) Se om du kan lage et gratis bildegalleri på Flickr el. lign. Og lim inn adresse + ev. brukernavn/passord her. Eller noe i den dur.

Kjempekul UFO. Jeg har aldri sett en slik med egne øyne.

Thor
Thor
Abonnent
13 år siden

Her belsebob:)

Skulle gjerne poste fotoene også..

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Kan du poste lenke, Thor?

Selv så jeg også noe rart nylig, men hadde ikke video/kamera tilgjengelig. Lysende objekt som plutselig forandret retning og forsvant. På landet nord for Bergen. Var overskyet, men lyste som en stor stjerne.

Thor
Thor
Abonnent
13 år siden

Filmet et mystisk objekt over Fersdalen Meråker fra hjemmet kl 2345 med videokameraet 30 sek håndholdt og 30 sekunder med støtte.. og jeg tok bilder også,der beveger objektet seg,splitter seg i 3 deler..Har lagt inn filmen på youtube: Ufo eller Planet-Meråker…:)

hippokraten
hippokraten
Abonnent
13 år siden

TIL SMURFEN

Først til deg Armin, beklager at jeg låner denne tråden. Jeg skrev skrev et svar til Smurfen i Rolf Kenneths siste artikkel om katastrofen i mexicogulfen, men Så jeg er litt frekk å poster svaret mitt her. Kanskje du ogsp finner det interessant:

SEB ( south equatorial belt ), det vil si det nedre røde beltet, følger en syklus hvor den forsvinner og dukker opp igjen. Dette velkjente fenomenet kalles “SEB revival cycle” og er helt normalt. Jeg husker godt sist dette var godt (u)synlig på begynnelsen av 90-tallet. Lett observerbart med en liten kikkert!
Du kan lese mer her:
http://news.nationalgeographic.com/news/2010/05/100514-science-space-jupiter-lost-belt-great-red-spot/
http://www.christone.net/astro/jupiter/

Hvorfor Venus innimellom får “hvite” flekker er det flere teorier om. Uansett er det viktig å notere seg at dette er observert en rekke ganger tidligere, så dette er ikke et nytt fenomen det heller.
http://www.space.com/scienceastronomy/090730-venus-bright-spot.html

At sola oppfører seg på en måte som aldri tidligere er registrert sier du? Hva er det du tenker på da? Det som er sikkert er at sola har en rekk sykluser, der noen er bedre forstått enn andre.
http://en.wikipedia.org/wiki/Solar_variation#Solar_cycles

Hva “hull” i magnetosfæren gjelder, er heller ikke dette et nytt fenomen. Men du tenker sikkert på tilfellet den 3 juni 2007. http://www.redorbit.com/news/space/1611923/themis_project_discovers_breach_in_earths_magnetic_field/index.html

utdrag:
The years ahead could be especially lively. Raeder explains: “We’re entering Solar Cycle 24. For reasons not fully understood, CMEs (coronal mass ejection) in even-numbered solar cycles (like 24) tend to hit Earth with a leading edge that is magnetized north. Such a CME should open a breach and load the magnetosphere with plasma just before the storm gets underway. It’s the perfect sequence for a really big event.”

Hvorfor biene forsvinner aner jeg ingenting om. Det bør du spørre en birøkter om og ikke en amatørastronom…hehe. Men det er bekymringsverdig ja. Men at Nibiru skulle stå bak dette blir….ehh, kremt….en noe hysterisk førstereaksjon. Tror heller jeg ville kikke på forurensning, sykdom o.l i første omgang.

Hva Davinici måtte mene om disse sakene, samt synkehull….det skiter jeg egentlig i :D.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  hippokraten
13 år siden

Takker så mye for kloke svar Blobb :)

Skal se litt næmere på linkene dine nå, men må bare gratulere deg som habil amatørastronom, ser du fortsatt ikke har noen over og ingen på siden med over 92 pluss tommler i artiklen her av 116 :D

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/08/mystisk-objekt-pa-himmelen/comment-page-2/#comment-3132

Terje
Terje
Abonnent
14 år siden

Artikkel med tilhørende kommentarer…. -Er det rart folk har liten tiltro til nyhetsspeilet? Å stille spørsmål om ting man ikke aner hva er, er en god egenskap, men å hoppe direkte til de mest fantastiske forklaringsmodellene uten å ofre en kritisk tanke er aldri lurt.

Armin, jeg har nemt det før, bruk STATIV, stikk innom japanphoto på tirsdag om du ikke har http://www.japanphoto.no/product/stativer/mini-stativer/gorillapod-kompakt-stativ/ Og nei, jeg er ikke medeier..

Det er dessverre en gjenganger blant all ufodokumentasjon på nett, uten stativ og dårlig fokus blir det meste antatt å være utenomjordiske farkoster eller hemmelige statlige farkoster…

Otto
Abonnent
Svar til  Terje
14 år siden

I dag traff jeg en kar fra Irak. Han sa han var pilot og viste meg kunnskaper som tydet på at det var rktig. Videre fortalte han meg at han var på planeten mars når han var tenåring, for mange år siden. Han fortalte også om ny teknolgi som han har vært med å konstruere, og han fortale mye mer mindblowing. I dette var jeg lytter og samtalepartner, som IT-ingeniør med lang og bred erfaring.

For å si det på en annen måte, jeg fant ikke noe som tydet på at han ikke snakket sant, detaljrikdommen var stor, som jeg ikke beskriver her og nå, og teknisk og logisk sett kunne jeg ikke konstarer feil. For å si det på enda en måte, man får jammen utfordringer når man treffer på slike mennesker :) . Jeg forholder meg nøytral til analyse av dette, også fordi jeg ikke har inngående kjennskap til alt det, for meg, nye han snakket om. Slikt kan være resultat av prosjekter som Montauk eller Mk ultra, men selv med relativt mye kunnskaper om det, kan jeg ikke si noe med sikkerhet. God påske :)

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Otto
14 år siden

Ja, det er en utfordring, det har du helt rett i, men betyr det at du skal tro på alt du blir fortalt, -nei, men du kan heller ikke blangt avvise alt. Og der ligger problemet, folk flest har ikke forutsetning til å ta stilling på strak arm om alle påstander som fremlegges…. Derfor mener jeg at ikke bare artikkelforfatterne her på NySp(forøvrig en bedre forkortelse enn NS som gir andre assosiasjoner), men også de som kommenterer, må vise litt kritisk sans å luke bort åpenbare feil.

Otto
Abonnent
Svar til  Terje
14 år siden

For ordens skyld, observert kun en stk relativt fet chemtrail over Trondheim i dag, ble lagt på ettermiddagen. Tok ikke bilder nå, har mange av sorten fra før, hvorav noen er lagt ut her på NySp. Forsåvidt, disen av skyer deler av dagen, var ikke av typisk naturlig formasjon, men lar det ligge i dag.

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Ahh… I see. Såkalte COINTELPRO også, kanskje? Ja, ikke usannsynlig.

Husker forresten for noen år siden da jeg hadde epost kontakt med en kjent “politisk ukorrekt” person i Norge – så ble innboksen min plutselig full av spam. Ganske pussig fordi jeg brukte en “secure” epost konto som normalt tiltrekker seg null spam. (Og jeg er ikke den sorten som gir ut epost adressen min i hytt og pine). Så jeg tror jeg irriterte på meg en viss norsk politisk interesseorganisasjon som har folk som jobber med slikt. (Hacke og klacke og snoke og cyberbølle.) Har også lagt merke til her på “NS” hvordan minustegnene dukker opp sekunder etter at et innlegg er postet.

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Hva er det med disse suringene som gir minuser hele tiden? For noen surpotter. Hva galt sa vår venn Arve denne gangen?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  BelzeBob
14 år siden

hehe der besvarte du nettopp ditt eget spørsmål Bob
Det og spre seg rundt på blogger, forum og chatter og irritere og provosere er et eget yrke for flere millioner i verden :)
Bare I Washington D.C. er det 30 000 registrerte lobbyister og utallige PR-byråer.
I Norge er det mellom 5-6000 lobbyister og like mange som jobber i proffe PR-byråer
Det at noen betaler 5-6000 lobbyister for og få våre folkevalgte til og endre lover, direktiver, anbud osv til deres fordel er seff for at dem er sikre på og få det mangedobbelte tilbakers, dem fleste lobbyister har en feit konto dem kan bruke på og “påvirke” våre folkevalgte
PR-byråene selger sine teneste til dem som betaler, med reklame, spindocters osv så blir hjernene våre forkvakla til og tro på det som oppdragsgiveren til PR byråene vil vi skal tro
Så når det blir helt uforstålig at noen får mange minustomler så tyder det kun på at noen er villig til og betale for sabotering av NS som igjen beviser at Nyhetsspeilet er en trussel for “noen”

Arve
Arve
Abonnent
14 år siden

Hei Armin! Ser du framleis mot stjernehimmelen og undrast? Har du ikkje kjøpt deg ein feit stjernekikart enno, er kanskje forsvarets nedlagte solobservatorium på Harestua eit brukbart alternativ.
[audio src="http://nl.nrk.no/podkast/aps/101/nrk_naturens_verden_2009-1122-0903_41171.mp3" /]

Ursus
Ursus
Abonnent
14 år siden

Astronomer vet ikke helt hva dette er. Ikke er det en komet, men de tror det kan være rester etter asteroider som har kollidert. Objektet er lokalisert mellom mars og jupiter. Oppdaget 6.januar 2010.

http://apod.nasa.gov/apod/image/1002/p2010a2_hst_big.jpg
http://apod.nasa.gov/apod/ap100203.html

Monica Waade
Forfatter
14 år siden
Mina
Mina
Abonnent
14 år siden

Sol-bildene fra NASA: Lastet opp på Youtube før objektene ble sensurert bort:

Ikke lette å se hva det er? Hvorfor skulle de sensurere bort dette etter at det har ligget ute på deres sider i flere døgn?

Helheten
Helheten
Abonnent
Svar til  Mina
14 år siden

Det kan man jo undres over, ja. Dette bildet fra i dag er helt klart redigert – sjekk alle firkantene som er lagt over hva de enn vil skjule:
http://sohowww.nascom.nasa.gov/data/realtime/eit_171/1024/latest.html

Helheten
Helheten
Abonnent
Svar til  Helheten
14 år siden

Det er visst bildene fra SOHO som bli manipulert – her er bilde fra Stereo:
http://stereo-ssc.nascom.nasa.gov/browse/2010/01/25/behind/euvi/195/2048/20100125_040530_n7euB_195.jpg

Anbefaler alle som er interessert til å følge med på denne tråden:
http://www.godlikeproductions.com/forum1/message970474/pg71

Mina
Mina
Abonnent
Svar til  Helheten
14 år siden

Har studert bildene fra youtub jeg linket til. Se litt nøye på det nest siste bilde, kan se ut som en E.T er avbildet her. Tror den som la ut dette også ser det samme ut fra hva jeg kan tolke i skriften over bilde.
Hmmmm…….

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  Mina
14 år siden

Hvis dere gidder å lese gjennom tråden på godlikeproductions, så vil dere finne en mail fra Joe Gurman ved NASA som forklarer “sensuren”.

Helheten
Helheten
Abonnent
Svar til  hippokraten
14 år siden

Har lest det meste, jeg – også mailen og reaksjonene på den. Den forklarer likevel ikke det som diskuteres der…eller hvorfor noen bilder åpenbart er photoshoppet…

Helheten
Helheten
Abonnent
14 år siden

Siste døgns sammenfatning av de (nå sensurerte) utrolige sol-bildene fra NASA:
http://gazbom.blogspot.com/

Debatten går verden over – dette er bare en av mange tråder:
http://www.godlikeproductions.com/forum1/message970474/pg69

Helheten
Helheten
Abonnent
14 år siden

Uidentifiserte objekter rundt solen:
http://www.youtube.com/watch?v=8POHkMQg0Dw
Bilder fra NASA diskuteres:
http://www.godlikeproductions.com/forum1/message970474/pg1

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Helheten
14 år siden

Ups…. Niburu ligger jo akkurat der som zetaene sa for lenge siden den skal ligge rundt denne tiden her :-|
Men det var jo flere objekter og samtlige er på størrelse med jordkloden, muligt litt større….
Som han sier…… lurer på hvordan skpeptikerene skal klare og debunke det der ?

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Enn om Armin sendte youtube linken til Knut Jørgen Røed…hehe.. og i flere minutter vil Knut svette for å finne på noe og si…-men det er jo halslinsene mine!!! Jo dette så absolutt mystisk ut..kanskje noen der ute trekker “ut” solstormaktiviteten…eller bare observerer..men det er noe der og det er gigantisk..

Helheten
Helheten
Abonnent
Svar til  Thor
14 år siden

Ville vært SVÆRT interessant å få hans mening, ja..! Diskusjonen på http://www.godlikeproductions.com/forum1/message970474/pg1 går så det ryker, for nå har NASA begynt å sensurere bildene etter som jeg kan forstå.

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Nibiru ( planet-X ) synlig igjen ved siden av solen :)
http://www.esa.int/esaCP/ASEDH2AKOYC_Protecting_0.html

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Og her har 4 Nibirur ved siden av sola, samt komplette instruksjoner for å bygge din egen UFO!
http://sohowww.nascom.nasa.gov/hotshots/2000_05_03/
http://sohowww.nascom.nasa.gov/hotshots/2003_01_17/

solution
solution
Abonnent
14 år siden

Hmmm… litt sent å legge en kommentar på denne kanskje, men jeg oppdaget dere sent… uansett; dette er et triks fra “Maitreya-banden” av menneskelignende vesener(antagelig noen av de tidligere “gudene”) som kommer til å dukke opp i stadig større numre fremover for å hjelpe sine “favorittkrefter” på jorda til kontroll når vi blir en type 1 sivilisasjon(MIchio Kaku’s skala).
Alle vil ha, tilsynelatende, guddommelige krefter og fremheve seg selv som frelsere…
Heldigvis favoriserer Universet selv de beste, med de beste hensikter for alle, så vi er neppe i store problemer.
Ha en fin en,

-Simen

o
o
Abonnent
14 år siden

“Beware the bearers of FALSE gifts & their BROKEN PROMISES. Much PAIN but still time. (Damaged Word). There is GOOD out there.We OPpose DECEPTION. Conduit CLOSING
http://www.cropcircleresearch.com/articles/alienface.html

Strax jeg får penger igjen skal jeg kjøpe meg et teleskop.
Min teori er rett og slett at disse lysene er romfartøyer som er i ferd med å installere: Earth protection sheild.
Jo mer mitt sinn fokuserer på denne tanken jo mer energi og fred kommer!
with a little help from our freinds :) Forresten, snodig men som et ekko fra bevistheten kjennes virbasjonene fra hippiene !
Moder Jord er ikke alene!
Dette er positiv polarisering injektert rett inn bevisstheten!

« Forrige artikkel

Dr. Luukanen Kilde om den virkelige verden

Neste artikkel »

Nyhetsspeilet TV: Kampen om maten har begynt

169
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x