/

Mystisk objekt på himmelen

16.7K visninger
2 minutter lesetid
169

En veldig uvanlig stjerne befinner seg på himmelen mellom 01:00 og 03:30 retning nordøst over Oslo. Den skifter form og kan bytte farge til gul, grønn, rød og blå. Dette kan du se med det blotte øyet og vil garantert forbløffe deg!

SE VIDEO HER

Siden midten av desember 2008 er et uvanlig himmellegeme blitt observert over store deler av verden. (Se blant annet YouTube.) Det ser tilynelatende ut som en svært lyssterk stjerne. I vinter var den i lange perioder synlig i vest på ettermiddag og kveldstid og ble da av enkelte astronomer forklart som en uvanlig lyssterk ‘Venus’. Nå forklarer astronomene fenomenet som ‘Jupiter’.

Dersom man tar seg bryet med selv å studere fenomenet nøyere, vil man kunne oppdage en rekke interessante ting. Det viser seg at de video opptakene som er gjort av interesserte rundt omkring i verden har en rekke likhetstrekk. De viser klart at dette ikke dreier seg om en ‘vanlig’ stjerne.

Objektet pulserer kraftig. Det kan i løpet av sekunder ekspandere til mange ganger sin tidligere størrelse for så like raskt å trekke seg sammen igjen. Det kan være borte i perioder på flere dager eller uker for så å dukke opp på nytt(under svært like observasjonsforhold.) Objektet beveger seg på mange ulike måter. Det kan for eksempel pulsere svakt mens det beveger seg, eller stå stille og spinne som et hjul. Det beveger seg oftest mye raskere enn en vanlig stjerne og gir fornemmelsen av å befinne seg innenfor jordens atmosfære. Det er usedvanlig lyssterkt og er ofte det eneste synlige objektet på himmelen bortsett fra månen.) Det er så lyssterkt at det noen ganger kan sees gjennom skyene.

Objektet skifter stadig form. Det er blitt observert som ovalt, halvmåneformet, kuleformet eller rektangulært. Objektet skifter også farge. Det er blitt observert som gult, rødt, grønt, hvitt, hvitt med blå rand, eller gult med blå rand, helt blått eller orange.

Det merkeligste er aktiviteten rundt stjernen. Det dukker opp et rødt lite lys som sirkulerer fra klokken 6 på stjernen til klokken 12. På vei ned igjen skifter lyset farge til blått og blir borte igjen. Dette kan du se selv.

Er det et enormt Lysskip? Jupiter i hormonforandringer? Eller er the signs of the times her og den etterlengtede profeten til alle verdens relgioner skal komme og gi oss rettferdighet, sannhet og fred?

Mer info rundt Star sign her.

Flere videor av samme objekt:
http://www.youtube.com/watch?v=-mINP4O9CHk&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=qhSEHl0hOZ0
http://www.youtube.com/watch?v=nv6Eed9fzTA
http://www.youtube.com/watch?v=7tS-fNwCKlY

Her er et opptak fra Bergen, tatt onsdag 5. august:
http://www.youtube.com/watch?v=XHbcmC_l5j0

From Slough, England, tatt den 20 juli:
http://www.youtube.com/watchv=z3PV6EPqHwQ&feature=channel

From Kuala Lumpur, Malaysia, tatt den 17 juli:
http://www.youtube.com/watch?v=XNOARLH0E0c

Her er noen klipp som gir relevant bakgrunnsinformasjon:
http://www.youtube.com/watch?v=yuuMOvy1KNE
http://www.youtube.com/watch?v=9JihYJhfAs4

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

169 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
daniel
daniel
Abonnent
14 år siden

Ja drev å undret over hva det var jeg så i går på tøyen.
Lyste veldig sterkt og lå veldig lavt.

Terje
Skribent
14 år siden

Mulig dette er planet X ikke vet jeg men har roet meg ned med at det er Jupiter hehe.

Gyldig Brukernavn
Gyldig Brukernavn
Abonnent
14 år siden

Det skiftet jo ikek farge i det hele tatt?

Men, skaff deg kamerastativ! Da kan man faktisk studere stjernen for å se om den skifter farge!

Hellwege
Abonnent
14 år siden

Tror kanskje dette er Wormwood eller også kalt Nibiru, Planet of the crossing eller The destroyer. Fint at du fokuserer på dette objektet Armin.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Nja… Hva skal vi stole på? Korrupte myndigheter som sier at det enten er Jupiter eller Venus, hvis så, hvorfor så vi ikke den tidligere glødende med blåtte øyet? Hvis det er Nibiru ifølge konspirasjonsteoretikere, er det jo umulig å observere den jevnlig siden himmelen er skylagt hver natt!

Hans Gaarder
Forfatter
14 år siden

Anser det akrobatiske lysende objektet som det ultimate UFO-beviset. Grattis for den, Armin, det er utrolig hvor mye du rekker av aktivitet i løpet av en uke.

Det ligger jo mye UFO-videoer på YouTube, hvorav en hel del er ganske troverdige. Grunnen til at det føles mer «decisive» nå er kanskje at det er noe mer på gang. Har fulgt med på en smal sektor av himmelen etter midnatt i noen uker nå. Kveld etter kveld kommer det et lysende objekt som beveger seg et godt stykke. Det er ikke en stjerne, ikke et stjerneskudd og ikke en satelitt. Trolig er det et lysskip. I går så jeg to av omtrent samme størrelse som beveget seg etter hverandre et langt stykke.

Antar det dreier seg om plasma-lysskip, og at det er flere av dem som befinner seg ganske nær oss nå. Synes «appearance» minner ganske mye om plasma-lysskipene som i en del år har vist seg frem over UFO-ranchen til James Gilliland i USA. For å sammenligne fasong og bevegelser anbefales f.eks. denne unike videoen:
http://www.youtube.com/watch?v=nqWEgi-8AhY&feature=PlayList&p=C0485B64E474C371&playnext=1&playnext_from=PL&index=7

Det som denne Gilliland-videoen viser er intet annet enn et show; et spektakulært lysshow. Det er viktig å være bevisst at det er bevisst liv ombord i lysskipene og at de ønsker å kommunisere med oss mennesker; «contact has begun». Så nå er det bare å gjøre oss klare for omsider å bli med i det fargerike kosmiske fellesskapet (det er på tide).

Ved at de åpenbarer seg for oss direkte i en leken «light» form betyr det at NASAs monopol på kosmiske løgner og fortielser over natten er opphevet. Hvis f.eks. Apollo 11s månelandingsvideoer var blitt vist i sin autentiske form for 40 år siden hadde de fleste nok allerede vært komfortable med at det er alien liv ikke bare i vår galakse, men også i vårt solsystem.

Forøvrig tror jeg ikke at «planet-objektet» er Planet X / Nibiru. Alt som har vært sagt om dette påfunnet har vært at det har vært en stabil klump av masse (ensfarget orange). Dette stor-objektet pulserer og endrer farge, kanskje er det også i stand til å shape-skifte.

Så får vi håpe at den kosmiske moroa er i gang og at dette ikke bare er et blaff.

blobb
blobb
Abonnent
14 år siden

Oppriktig talt, dette blir for dumt. Jeg er amatørastronom og besitter denne herligheten: http://www.yorkoptical.com.au/portals/0/StockImages/10008-015-I01.jpg til kr 20 000.
Det du har filmet her er enten Venus eller Mars. At objektet spretter rundt er ikke å annet å forvente når du ikke bruker stativ. Dessuten er jo nesten hele filmen ute av fokus. Jeg er ute å kikker p ådem hver kveld, så sant været tillater det.

Fra Oslo vil du ha følgende stjermnehimmel kl 01.30: http://www.heavens-above.com/skychart.aspx?SL=1&SN=1&lat=59.917&lng=10.750&loc=Oslo&alt=19&tz=CET
Her kan du se Venus dukke opp over nordøst horisonten, deretter ser du Mars og nesten i sør ser du Jupiter. Jupiter kan du selv bekrefte med en vanlig liten kikkert, som mange har liggende i en eller annen skuff, den typen du bruker begge øyne med å kikke…

Grunnen til at de blinker, er fordi de ligger LAVT på horisonten. Da må lyset fra dem passere enn lenger strekning gjennom atmosfæren enn om den hadde stått rett over hodet vårt. I atmosfæren er det masse turbulens, det vil si luft som rører på seg. Når lys går gjennom turbulens vil det fordreies. Tenk deg at du kikker rett ned i et akvarium hvor vannet står stille. Da vil du kunne se fiskene klart. Setter du deimot vannet i bevegelse, fiskene se ganske så fordreide ut. Eller hva?

Bruker du en tusenlapp på billig teleskop, ca 75x forstørrelse vil du fort se det du tror er en UFO, faktisk er en planet.

Du blir visst også forvirret av at astronomer sa det var Venus som sto i sør i vinter, mens det nå er Jupiter. Ærlig talt, har du ikke fått med deg at jorda roterer rundt sin egen aske iløpet av 24 timer, samt at jorda iløpet av 365 dager har rotert 1 gang rundt sola, samt at alle de andre planente har sine rotasjonstider??

Ta en kikk på jupiter først du, det er enklest. Har du ikke stativ, så støtt kikkerten opp til en vegg. Da vil du se TYDELIG at det er en planet. Du vil til og med kunne se 4 av månene dens.

Jeg gjentar: skaff det et teleskop for svingende! Å bruke kamera til noe slikt er som å prøve å fiske gjedde med en sytråd. Det er rett og slett ikke riktig verktøy for å dokumentere noe på stjernehimmelen som helst.

greenbeam528
Abonnent
14 år siden

Hmmm… Trodde dette var venus. Har filmet denne mange ganger i sommer.
Ikke lett å unngå å se, da den lyser veldig klart.
Skal få laget en yt. snutt så snart jeg får tid. :)

blobb
blobb
Abonnent
14 år siden

greenbeam, optikken i et kamera er IKKE tilstrekkelig for å dokumentere noe som helst på stjernehimmelen. Den er rett og slett ikke konstruert for det. Hvorfor tror du man lager teleskoper? I kombinasjon med turbulens i atmosfæren vil dette gi:

1) stjerner/planeter som ser ut som baller/firkanter/sekskanter…osv avhengig av optikkens konstruksjon
2) blinkende farger.

Mao vil det se ut som alt annet en en stjerne/planet.

greenbeam528
Abonnent
14 år siden

he -he- fikk litt svar mens jeg skrev. Er nok venus ja, men ser jo litt
ufo-aktig ut på film da. :)
Men, uansett så lyser den uvandlig sterkt, det kan sees med bare
øya!

Hellwege
Abonnent
14 år siden

Project Wormwood

http://www.ips.gov.au

«The third angel sounded his trumpet,
and a great star, blazing like a torch,
fell from the sky on a third of the rivers
and on the springs of water
– the name of the star is Wormwood.»
Revelation 8:10-11

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Armin: Hva den nå er blir den mer synlig rundt 2010 – 2011 uansett. Hvis dette ikke skjer kan man jo glemme hele konspirasjonen rundt Nibiru osv.

Hellwege
Abonnent
14 år siden

Sjekk dette bildet Armin. Ganske så likt det du har tatt gitt…

http://www.smith-mountain-lakes.com/surviving-nibiru-2012/SURVIVING_NIBIRU_THE_USERS_GUIDE_DOWNLOAD.htm

Dette må vi til bunns i ;)

evilbug
evilbug
Abonnent
14 år siden

Å jøjjemeg…
Her spekuleres det i »Planet X», »The Second coming of Matreia», »Nibiru» og »Wormwood» (Hva i helvete er det?) Totalt grunnløse, og for å være helt ærlig; MEGATEITE påstander. Det er så totalt utdriti at det er helt ubeskrivelig latterlig.
Nå må dere våkne opp folkens, komme ned på Jorden igjen og ta fatt i de tingene som VIRKELIG betyr noe. Når dere spekulerer i, og tror på, disse New Age greiene som våre storebrødre har lagt ut, sitter dere i revesaksa. Akkurat der de vil ha dere. Dere er tydeligvis rede til å tro på hva som helt – t.o.m en projisering av Jesus på himmelen, utført av etablissementet.
Våkne for salte Satan. Dere er utrolig lettlurte, suggestive, detter rett ned i kategorien »hjernevasket», og kan overhodet ikke kalle dere »våkne» engang.

Alexander J Holm
Alexander J Holm
Anonym
Svar til  evilbug
3 år siden

Hva I helvete er denne matreia??? MENER DU JESUS KRISTUS ???

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Hei Armin. Jeg synes det er helt fint at du filmer ting som du vil dele med andre og at du og andre undrer dere og tenker høyt, hva det kan være, det bør være lov, uten å bli stemplet :-)

Skal tenke litt høyt jeg også.. Bibelen er referert til..
I følge Bibelen oppfordret Jesus oss til å følge med når visse ting han hadde forutsagt, begynte å skje.. da skulle vi vite at «enden er nær..»
– tegn på himmelen og i stjernene osv, var noe av det som skulle vise seg.. slik sett, er din undring og at du følger med på slike tegn, helt i tråd med Bibelen :-)

Jeg tror at det å følge med slik, kan innebære både å følge med på himmelens stjerner, planeter, sol og måne, men også å tolke tegn i stjernene astrologisk, det er verdens eldste vitenskap..

Nå er jeg hobby-astrolog og ikke hobby-astronom.. tilbake i tiden var dette et fag, nå er det to.. blir forøvrig litt beroliget av hva hobby-astronomen her sa.. at dette kan være normalt.. Venus og Jupiter kan være imponerende å se.. forøvrig, har jeg selv sett noe lignende av det her også..muligens, som oppførte seg enda litt rarere på et vis fordi det virket som man kunne styre den med tankens kraft og den gikk frem og tilbake og liksom ville påvirke meg, det var veldig sprøtt, men det samme kan faktisk skje, med den tåken som er over vannet noen ganger f eks.. det er ikke godt å vite hva det er. Men slike objekter som dette kan også være satelitter og jordisk teknologi, åpen eller hemmelig.
Og det er ikke så greit å vite om det er objektet eller kameras bevegelser.

Når det gjelder Niburu, håper jeg de har rett som sier det er Hoax..
Fortell gjerne mer om det, deres om vet.. Hans?
OM skremselen om Niburu er sann, er det ikke noe vi kan gjøre likevel..
så jeg håper i det lengste at det ikke er sant.. men..
I følge Bibelen, har vi fått regnbuen som et synlig bevis fra Gud på at Gud ikke skulle utslette menneskene en gang til, med vann..
Noen Kabbalister sier at neste gang blir det ild.. som om det er noe bedre.. og det snakkes om en ildkule.. så.. helt trygg er jeg ikke..
Det kan jo ligne litt på det som sies om Niburu..

Liv Bjøringsøy
Forfatter
14 år siden

Jeg er astrolog og ikke astronom, men ut fra mine beregninger og observasjoner fra Sunnmøre må jeg si at det synes å være Venus. Vakker er den i alle fall. Om rapportene om Nibiru/ Planet X stemmer, kan dette ikke være den. Den sies å være veldig nær solen, og solen er under horisonten og sannsynligvis et stykke lenger mot nord på Oslos nattehimmel så tidlig på natta.

blobb
blobb
Abonnent
14 år siden

Hei armin, her har du en link som forklare hvorfor stjerner/planter blinker http://astroprofspage.com/archives/1168.
Og fra wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Scintillation_(astronomy)
of for de minste: http://starchild.gsfc.nasa.gov/docs/StarChild/questions/question26.html

Denne blinkingen er et problem når man f.eks skal kikke på planeter i et teleskop. De vil gjøre bildet utydelig og blurrete, som om noen viftet foran planeten med en litt gjennomsiktig gardin. Noen kvelder er bedre enn andre. Kvelder med lite turbulens gir flottere bilde, slik at detaljer blir synlig. Kvaliteten på «utsikten» til stjernene kalles av astronomer for «seeing».
Mange profesjonelle observatorier bruker såkalt adaptiv optikk for å kompensere for turbulens. Her er fra det berømte Palomar observatoriet: http://www.astro.caltech.edu/palomar/AO/ Og her et bilde av Neptun fra Keck observatoriet http://cfao.ucolick.org/pgallery/io.php

og litt fra Wikipedia :http://en.wikipedia.org/wiki/Adaptive_optics#Adaptive_optics_in_astronomy

Nå har det seg slik at planeter og deres måner beveger seg mer eller mindre samme plan rund sola. sett fra jorden kalles dette planet ekliptikken, og er ei linje over stjernhimmelen som planetene og månen beveger seg langs i mer eller mindre grad. Dette gjør at månen og planetene ofte kommer nokså tett innpå hverandre.
Når har du tatt bildet? På månenes fase, ser det ut til å være tatt mellom 17 og 18 august 2009 (regner med at bildet er ferskt) , link: http://www.moonconnection.com/moon-august-2009.phtml

Også det aller mest mest spennede! Her er et interaktivt stjernkart: http://www.skyviewcafe.com/skyview.php?version=4
Du må vel og merke ha java installert for å kjøre det. Har du det ikke så skaff det.

Følg punktene under og du vil forstå UFOen din er noe så uskyldig som planeten Mars

1) Tast høyre i menyen, velg UT+2 for å kompensere for sommertid
2) Velg så din by, f.eks Oslo
3) Sett så inn data og klokkeslett øverst til venstre, 2009-08-17 og klokkeslett 03:00

På kartet vil du da se månen klemt inn mellom Venus og Mars ;-D
Mars til høyre for månen, akkurat som på bildet ditt.

KONKLUSJON: DU HAR FILMET MARS ;D
MORAL: SJEKK DEN ENKLESTE LØSNINGEN FØRST!

Det finnes programmer for PC som viser stjernehimmelen til enhvertid: sjekk ut stellarium http://www.stellarium.org/

blobb
blobb
Abonnent
14 år siden

Armin, prøver å få lagt inn et innlegg, men det funker ikke. Så dette er bare en test…

« Forrige artikkel

Dr. Luukanen Kilde om den virkelige verden

Neste artikkel »

Nyhetsspeilet TV: Kampen om maten har begynt

169
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x