/

Dr. Luukanen Kilde om den virkelige verden

6698 visninger
1 minutt lesetid
48

Danske Julius fra ‘The Human Projects‘ har vært i Norge og intervjuet Dr. Rauni-Leena Luukanen Kilde om mange ting mellom himmel og jord, og om hva som virkelig foregår i verden.

Dr. Rauni-Leena Luukanen Kilde har skrevet flere bøker med automatskrift, som ble bestselgere over hele verden, blant annet «Det Finnes Ingen Død» fra 1983 (norsk versjon – forøvrig en av de første ‘alternative’ bøker jeg las).

Temaer som åndelighet, død, energi, healing, mind control, vaksiner, microchipping og elektromagnetisk krigføring, osv, er bare noen få av de emner som dette intervjuet tar opp.

Intervjuet er på engelsk.

Linken under åpner en spilleliste på YouTube som spiller alle 13 deler av intervjuet i ett:.
http://www.youtube.com/view_play_list?p=479B833C0B969CB9

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

Abonnere
Varsle om
guest

48 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
arifkarim
arifkarim
13 år siden

Tusentakk! Så igår på klipp der hun var intervjuet av nyhetsspeilet. Modig dame!

ringo
ringo
13 år siden

hva som virkelig foregår i verden, hva som virkelig foregår i verden
hva som virkelig foregår i verden
jeg kan fortelle det som virkelig foregår hmmm, de er det ingen som prater om!

Burre
Burre
13 år siden

Dette med elektronisk Mind Control er utrolig vanskelig å ta inn over seg. Jeg tror ikke tenkning, ånds- og sjeleliv skjer i selve hjernen, men heller virker gjennom den. Ut i fra det har jeg vanskeligheter med å forstå at det skal finnes teknologi som kan lese tanker og drømmer. At det finnes teknologi som kan måle hvor i hjernen forskjellige prosesser virker, det er kjent. Så vidt jeg har fått med meg forstår man ennå ikke hvordan hjernen virker, og heller ikke hukommelsen. At elektronikk kan forstyrre eller undertrykke prosesser som virker gjennom hjernen kan jeg derimot forestille meg.

Noe av det Luukanen sier i intervjuet fikk meg til å tenke på noe den noe tvilsomme Leo Zagami sa om mind control, Illuminati og den skandinaviske befolkning. Gitt at han snakker sant (denne gangen):

“Scandinavia is not very populated and they used them for a lot of experiments including the study of DNA that was done in Iceland were the whole population as given away their data to these criminals. But as we said before Iceland protects and works within the Nazi frame and many lodge of illuminati are present their and in all of Scandinavia. Very sick lodges with very sick rituals.”
http://illuminati-news.com/2006/1213a.htm

Ja hva er det egentlig som foregår bak fasaden i ”verdens beste land å bo i”, hvor alt er så velordnet, og med en rolig og vennlig befolkning? Er det fordi vi er ”mind controlled?”

J.J., var det ikke en artikkel på Riksavisen om CIA og Gaustad sykehus og eksperimentering på psykiatriske pasienter allerede på 50 tallet. Og hvor bl. a. en Dr Harlem, far til vår egen PepsiGro deltok i dette?

Det fikk meg også til å tenke på en oppsiktsvekkende artikkel jeg kom over, og som handler om en svenske som oppdaget at han hadde fått satt inn implantater i hjernen sin, første gang allerede i 1967, og om hans ensomme kamp for å bli trodd og for å få fjernet dem. Anbefales:

”After violently sedating me, they made a 5 cm long incision in my frontal bone, in which they placed the object: a radio-transmitter which has been transmitting a high frequency electromagnetic beam through my brain 24 hours a day ever since. The dimensions of the device are a mere 7×4 mm.”

og:
”In the late 1960s, the potential and areas of application of telemetry were already being discussed by J.M. Delgado in his book Physical Control of the Mind: Toward a Psychocivilized Society:

We are advancing rapidly in the pattern recognition of electronic correlates of behavior and in the method for two-way radio communication between brain and computers.

This has been going on much longer than most people can imagine. It was, in fact, one of the first applications of computer technology, forty years ago, to link the human biological system with a computer. Thirty years ago, in 1968, Dr. Stuart Mackay published his Bio-Medical Telemetry, in which he outlined the potential of this latest science:

Among the many telemetry instruments being used today are miniature radio transmitters that can be swallowed or surgically implanted in man or animals … The scope of observation is too broad to more than hint at with a few examples… They permit the simultaneous study of behavior or physiological functioning… In cases such as the monitoring of the welfare of a diver in the ocean or an astronaut in orbit, a continuous flow of physiologic information is essential.”
http://www.mindcontrolforums.com/v/robert-naeslund.htm

I dag er visst implantater mye mindre. RFID – Verichip som ble lansert som den perfekte ID er omtrent så stor som et riskorn, men nå skal de være enda mindre. Kan det tenkes at implantater nå er så små at de kan smugles inn i kroppen sammen med en vaksine? Det høres far out, men det er jaggu disse syke individene som driver med mind control også. Info om dette ser ut til å øke eksponensielt nå, så noe er det vel i det, men personlig har jeg vanskeligheter med å fatte at dette kan være så omfattende og at teknologien fantes så langt tilbake.

Jeg legger ved noen linker jeg har spart til ”senere studier”, bare skummet gjennom, men som virker bra og veldokumenterte i tilfelle noen har interesse av det:
http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_mindcon02.htm
http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_mindconMKULTRA.htm#contents
https://secure.gn.apc.org/members/www.bilderberg.org/phpBB2/viewtopic.php?t=2025
http://www.the7thfire.com/new_world_order/mind_control/what_is_mind_control-audios.htm
http://educate-yourself.org/mc/ (Masse linker og referanser i denne)
http://www.iahushua.com/BeWise/mindcont.html
http://www.whale.to/b/krawczyk.html

ArneLo
13 år siden

Mind Control: The Current Situation

Microwave Transmission of Voices Direct to the Brain

Thirty years ago, Allen Frey discovered that microwaves of 300 to 3000 megahertz could be «heard» by people, even if they were deaf, if pulsed at a certain rate. Appearing to be originating just in back of the head, the sound boomed, clicked, hissed or buzzed, depending upon the frequency. Later research has shown that the perception of the waves take place just in front of the ears. The microwaves causes pressure waves in the brain tissue, and this phenomenon vibrates the sound receptors in the inner ear through the bone structure. Some microwaves are capable of directly stimulating the nerve cells of the auditory pathways.

This has been confirmed with experiments with rats, in which the sound registers 120 decibels, which is equal to the volume of a nearby jet during takeoff. Aside from having the capability of causing pain and preventing auditory communication, a more subtle effect was demonstrated at the Walter Reed Army Institute of Research by Dr. Joseph C. Sharp. Dr. Sharp, himself, was the subject of an experiment in which pulsed microwave audiograms, or the microwave analog of the sound vibrations of spoken words, were delivered to his brain in such a way that he was able to understand the words that were spoken. Military and undercover uses of such a device might include driving a subject crazy with inner voices in order to discredit him, or conveying undetectable instructions to a programmed assassin.

But the technology has been carried even a step further. It has been demonstrated by Dr. Ross Adey that microwaves can be used to directly bring about changes in the electrical patterns of different parts of the brain. His experiments showed that he could achieve the same mind control over animals as Dr. Delgado did in the bull incident. Dr. Delgado used brain implants in his animals, Dr. Adey used microwave devices without preconditioning. He made animals act and look like electronic toys.

Tiny Microchips Have Big Promise In Fighting Serious Diseases
Such chips – called biological microelectromechanical devices (bioMEMS) – are less than half the width of a human hair. They could contain drugs, muscle cells or even be equipped to monitor a patient’s condition minute-to-minute. And these devices already show therapeutic potential for treating heart disease and diabetes.

ArneLo
13 år siden

Ops. Glemte selve linken:Mind Control: The Current Situation http://www.geocities.com/Area51/Shadowlands/6583/project061.html

Wunjo
Wunjo
13 år siden

Personlig tror jeg ikke heller at vi behøver å bekymre oss så veldig mye om mulighetene denne nye teknologien gir oss. Fordelene med den er åpenbare, som f.eks. å skaffe hørsel til helt døve eller sterkt tunghørte som ikke har nytte av vanlige høreapparater som forsterker lyd:

Nucleus Cochleaimplantat er designet slik at barn og voksne som er sterkt tunghørte eller døve, kan oppfatte lyd. Implantatet omformer lydsignalet til elektriske impulser som stimulerer nervecellene i cochlea. Denne elektriske stimuleringen oppfattes som lyd.
Et cochleaimplantat er en effektiv og sikker behandlingsmetode for barn og voksne som er sterkt tunghørte eller døve. Brukere får ikke normal hørsel med et cochleaimplantat, men de fleste som får behandling utvikler hørsel som kan brukes i talespråklig kommunikasjon. I motsetning til et høreapparat, forsterker ikke et cochleaimplantat lyder. Et cochleaimplantat gir elektrisk stimulering direkte til hørenervens endepunkter inne i sneglehuset. På denne måten kan barn og voksne som er sterkt tunghørte eller døve oppfatte lyd.

Og disse bioMEMS som er nevnt over, jeg kan ikke se at det er noen trussel i disse. Tvert i mot ser jeg mange positive effekter av disse nyvinningene.

Det har utvilsomt vært gjort en del syke og smertefulle forsøk på både mennesker og dyr i årenes løp. Men det er vel ingen bombe at man kan få mennesker til å oppføre seg irrasjonelt ved å dope dem med mescalin og LSD. Heller ikke at elektromagnetiske bølger med bestemte frekvenser kan påvirke hjernebølgene. Men jeg har problemer med å se for meg at dette kan gjøres på avstand, på større grupper av mennesker. Og til hvilket formål?

Personlig tror jeg det er mer lønnsomt å være på vakt mot den stadig økende overvåkningen som faktisk pågår, og som folk flest ønsker velkommen uten å tenke lenger enn nesa rekker.

Likevel, det er interressant, og noe det kan lønne seg å følge med på.

ArneLo
13 år siden

Wunjo: Men jeg har problemer med å se for meg at dette kan gjøres på avstand, på større grupper av mennesker.
– Hvis du tar en titt på den massive utbyggingen av mobiltelefonnettet som er gjennomført de siste tiåra så finner du kanskje svaret der. Mobiltelefoni er basert på mikrobølger og utgjør et ypperlig nettverk av bærebølger.

I tillegg har denne eksponeringen fra dette nettet ytterligere svekket menneskets hukommelse og evne til læring:

We found that exposure to RFR for 45 min decreased the activity of acetylcholine in various regions of the brain of the rat, particularly in the frontal cortex and hippocampus.
….
Thus, RFR exposure can completely alter the behavioral strategy of an animal in finding its way in the environment.

Det også interesant at den samme elite har jobbet har for at vi ikke skal ødelegge helsa vår på røyking, da inntak av nikotin blant annet ser ut å:
….induces numerical upregulation of many diverse nAChR subtypes via a post-transcriptional process that is dominated by effects on intracellular pools of receptors or their precursors.

Dette betyr at nikotin øker effektiviteten til acetylcholine, som igjen er viktig for får tankekraft.
nACHR = nikotin acetylcholine reseptorer
Fra: You take the high road and I’ll take the low road
and I’ll be in Scotland afore ye!

Wunjo: Og til hvilket formål?
– Andrew Lobaczewski har en rimelig god forklaring på dette i sin Political Ponerology:

Pathocracy survives thanks to the feeling of being threatened by the society of normal people, as well as by other countries wherein various forms of the system of normal man persist. For the rulers, staying on top is therefore the classic problem of «to be or not to be.» Thus the biological, psychological, moral and economic destruction of the majority of normal people becomes, for the pathocrats, a ‘biological’ necessity.

Og ja, overvåkinga er like viktig å følge med på og være klar over…..

Ta vare
Arne

Singoalla
Singoalla
13 år siden

Det er ufattelig for meg, at noen kan mene at vi ikke behøver å bekymre oss om følgene av denne teknologi, og mene at fordelene er større.. Selvsagt er det ikke bra å bekymre seg,
men det får da også være grenser, for naivitet!!!

Alt som kan brukes, kan også misbrukes.. i særdeleshet dette!
De som er litt våkne, vet, hvilke krefter som styrer verden, legemiddel-industrien og det meste annet. Det har vist seg igjen og igjen i praksis at visse folk har ingen skrupler, ingen grenser for hva de er istand til..
Eksemplene på det er utallige, noe blir også belyst her på Nyhetsspeilet.

Denne konkrete teknologi har hittil hovedsakelig vært misbrukt.
Og på veldig ekstreme måter.. for manipulasjon og for å skade,
gode mennesker som ikke vet hva de er utsatt for.
Hele den moderne psykiatri, diagnosene i DSM osv, er skapt som et dekke og for å forklare og håndtere.. denne eksperimenteringen på mennesker..
Man trenger ikke borre i folks hoder i dag eller bruke fysiske ledninger.
Man trenger ikke implantater heller, dette kan faktisk ramme oss alle.
Det er ingen som ikke påvirkes, på en eller annen måte.

Det pågår en «silent war» mot befolkningen.
Det er derfor mat og det meste annet oversprøytes med gift før vi får den.
Det er sprøtt og alle vet det.. men folket sover, og lar alt sammen skje.

Mind control er en svært viktig del av dette – rosinen i pølsen,
Biggest secret – er et utrykk.
Hele verden går snart bananas, under Mind control..
Bare vent. De mest våkne ser det. Hvordan stoppe et slikt kaos?
Mottoet er som kjent, å skape orden utav kaos – og det gjennomføres!

Det står i Bibelen at noen skal sette seg i Guds sted.. leke gud..
Og det er hva vi ser, på veldig mange områder i dag!
Også reell åndelig kontakt, gjøres vanskelig eller fakes..
Av den enorme elektromagnetiske Matrix som er ligger som et dekke,
i atmosfæren og over hele jorden. Slik kan man også leke gud..

Man kan i dag manipulere været, lage jordskjelv og tsunamier, osv.
Og man kan manipulere mennesker med stemmer inni hodet,
og forfalskneri av aliens, Gud, Jesus eller hva personen måtte tro på.
New age er også en slik agenda, trist men sant.
Jeg sier ikke at alt er falsk, men alt som er ekte, kan også forfalskes,
eller misbrukes til feil hensikter.
Mange gode mennesker bedras i dag, eller bedrar andre i god tro.

«Guds sted» – er også inni oss.. i dag kan tanker og følelser manipuleres.
Dersom man ikke er svært våkne, svært informert og svært skeptiske,
blir man faktisk et veldig lett bytte. Mange er det, i dag, uten å vite.
Det er realiteten. Og vi trenger alle være våkne..

Om man opererer inn et implantat, for å kunne få hørsel via elektronikk, eller av andre grunner, har man også operert inn et implantat som i høyeste grad kan misbrukes.. og det skjer!
Noen blir ofte imponerende «åndelige» – etter en slik operasjon.
Dette kan imponere mange innen f eks New age miljøet,
vha elektronikk kan de gjøre/se ting vi andre ikke kan,
men vil også passe perfekt inn i diagnosesystemene til psykiatrien,
som ble skapt nettopp som et dekke for slik eksperimentering..

Det skjer i dag en fusjon mellom menneske og teknologi,
det skjer uten vårt samtykke og uten at vi har blitt spurt.
Uten at det har vært noen som helst debatt om dette noe sted,
så gjennomføres faktisk noe lignende av det som vises i Matrix filmene.
Der har de en elektronisk device operert inn i nakken, hovedpersonene er ikke mennesker, men en mutasjon mellom menneske og teknologi.
Det er kuult ja.. og filmene er vel skapt for å forberede oss, for å lekke litt av hva som faktisk skjer. Det lekkes ofte via fiction, regisørene i Hollywood er tett kyttet til makt-eliten i verden.
Film brukes, både til å gi skjult info og desinfo – propaganda begge veier.

Her er et langt intervju i 2 deler med Rauni-Leena Luukanen Kilde,
for de av dere som ønsker mer av samme gode informasjon:

Singoalla
Singoalla
13 år siden

Forsøkte legge til noen nye videoer her, men de kommer ikke inn..

ikke vet jeg hvordan jeg kan slette min kommentar heller?

Wunjo
Wunjo
13 år siden

Vel. Jeg avviser det ikke totalt, da hadde jeg ikke giddet å lese om det, og slett ikke kommentere…

Men om vi ser bort fra implantater, så er det altså snakk om pulsmodulerte bærebølger. Det må altså la seg gjøre å snekre sammen en mottager som kan fange opp dette. Det hadde faktisk vært kult å gjøre!

Har noen mer utfyllende tekniske spes.?

Singoalla
Singoalla
13 år siden

Det var godt å høre :-)
Infoen finnes der for de som søker den, finnes også mye på nett. Innviklede tekniske detaljer eller å kunne bygge noe slikt, er ikke min greie.

Det jeg vet er at dette har vært gjort mye mye lengre enn folk aner.
Og at det dermed ikke er mulig bare via ny teknologi, men har pågått og lurt mennesker trill rundt i årevis.

Prinsippet går på at man sender på frekvenser som er høyere eller lavere enn de frekvensene som øret kan oppfatte.. men som likevel oppfattes av hjernen. Dette er mulig å gjøre både med radio-bølger, radar-bølger og mye annet faktisk, men i dag så er det som kjent micro-bølger som brukes mest.

Og dette har veldig mye å gjøre med utbyggingen av mobil-nettet.
«They» har ikke bygget ut mobilnettet for vår bekvemmelighet for å kunne kommunisere med våre kjære! De har mange andre hensikter..

En av de viktige tingene for dem, er som de fleste har skjønt, sporing og overvåkning.. det er en del av pakka. De har fått så og si alle til å bære rundt på et apparat som til enhver tid sladrer om hvor vi er, og til og med en microfon – slik at man høre hva som sies til enhver tid, om noen velger å bruke den funksjonen.. for høre hva visse personer sier.
Derfor har også utbyggingen av dette nettet og prisene på mobiltelefoner kraftig subsidiert.. kr 1 osv. At vi kan ringe med dem er et tillegg, de er egentlig et mikrobølge-våpen.

Mobil-nettet brukes til mye mer, styggere ting, som ikke tåler dagens lys. Det er det største eksperiment noensinne, på befolkningen.. sier også de som ikke vet om de effektene. De sier det ut fra ren strålefare og virkningen av det, som bli bl a eksplosive kreft-statistikker, ødelagt immunforsvarog mye annet helseskadelig samt total infertilitet etter 4-5 generasjoner.. altså, ingen formering for mennesket – er effekten, men viser seg ikke i de første generasjoner.
Dette er bekreftet via forsøk på dyr og seriøs forskning bla i Sverige.

http://www.bioinitiative.org

Personlig kjenner jeg flere som har fått kreftsvulst eksakt der hvor de har lommen hvor de bærer sin mobil, testikkelkreft og kreft ved det øret man holder telefonen mot, florerer også. Og vil aksellerere kraftig fremover. Vi hører lite om dette og blir ikke advart fordi mobilene er så viktig for systemet og «they» av mange andre grunner, at vi fortsetter å bruke. I tillegg vil de legge ned fast-telefon-nettet.
Det er helt uansvarlig og vi ender vel alle opp med svulster, til slutt. Noe som forresten ligner veldig på en viss Bibelprofeti, om hva som skulle skje med alle som hadde «dyrets merke».. merk deg det, JJ :-)

Å bygge ut disse nettene var ekstremt viktig for såkalt Rikets sikkerhet.
Pga sporing osv, men også pga alle de prosjektene som ikke tåler dagens lys. Mind-control og såkalt Behaviour modification er en del av det.

Det som du snakker om ville vært kuult å gjøre, Wunjo, det er nettopp det som noen faktisk morer seg med..
Men ikke så moro for de som blir utsatt for det, å få manipulerte stemmer i hodet osv. Du tenkte kanskje på å fange opp, ikke utøve.

Dette har bl a vært utøvd av en del radio-amatør-grupper..
sabotasje-grupper osv underlagt millitæret eller e-tjenestene.
De har teknologien. Sabotasje-enheten til e-tjenestene heter Rock, om jeg ikke husker feil, der er det mange undergrupper som stygge jobber, og
Stay behind systemet har også mange grupper som trakasserer osv.
Alt dette foregår i Norge i såkalt freds-tid.

Slik trakassering er veldig reelt tilstede i hverdagen til mennesker som konkret vet for mye om ting som ikke tåler dagens lys.
Det har jeg selv erfart og erfarer bortimot daglig.
Sabotasjen går ut på å gjøre det meste trøblete og vanskelig for noen.
Det kan gå på stadig trøbbel med strøm, vann, telefon, data, men også på sverte-kampanjer, baksnakking, og karakter-drap for å ødelegge noens troverdighet. Folk blir innlagt på psykiatriske sykehus av politiske grunner, i Norge, mange eksempler på det også..

Kjemisk lobotomi utøves med psykofarmaka, folk blir zombifiserte.
Trakassering gjøres også for å markere, skremme og lage kvalm, slik som Rauni-Leena her forteller om.
Har selv opplevd mye slikt og vært vitne til mye slikt hos andre også.

Det er helt sprø ting som skjer, og snakker man om det høres man sprø ut. Og det er meningen, det er endel av opplegget, men det er helt reelt.
Det er mitt og manges håp, at denne djevelskapen snart må bli avslørt og også hvem som utøver slikt, mot sine medmennesker.
Disse teknologiene brukes selvsagt også mot de som trakasseres slik.

Man har også konstruert diagnoser som er laget for å stemple alle som snakker om dette.. propaganda om psykiatriens diagnoser spres også gjennom film og Hollywood. Snakker man om e-tjenestene blir man stemplet. Men e-tjenestene finnes og er høyst reelle, og har så stor virksomhet budsjetter og ansatte at det ikke tåler dagens lys, det heller.
Budsjettene er svarte og hemmelige de også.

Teknologien holdes som kjent – innad, top secret osv, og brukes mot intetandende mennesker. Mange tror f eks at de blir kontaktet av Gud, engler eller aliens.. selv om gud, engler og aliens finnes,
så er det altså snakk om at dette også kan gjøres med teknologi.

Og denne eksperimentering er den egentlige årsak og forklaring på de fleste psykiatriske diagnoser og mange fysiske sydkommer og annet vondt.. det er rett og slett en djevelskap som må frem i lyset, for å kunne stanses og forbys. Men visse har visst kontroll, overalt, bortimot.

Det finnes lover mot slikt i England og Russland, og mange av oss ønsker å fremme et slikt lovforslag i Norge.
Spørsmålet blir bare om dette respekteres og håndheves..
I og med at det offisielt benektes at dette er reelt.

Wunjo
Wunjo
13 år siden

Jeg tenkte nok på å fange opp, ja, ikke drive og sende for å drive folk til vanvidd!

Og at det ikke er bra med all den elektromagnetiske strålingen vi blir utsatt for, der tror jeg vi er enige. Best å holde seg unna mastene, i hvert fall. Tror skadevirkningene blir tonet veldig ned, i det minste.

Og psykiatrien er jo et kapitel for seg selv. Der har det skjedd mye tragisk, og det blir tydeligvis ikke bedre heller. Hadde selv et nært familiemedlem som døde helt unødvendig pga psykiatriens arroganse.

Mina
Mina
13 år siden

Det som er en tankevekker her er at hun som blir omtalt som vår «Kjære landsmoder» tidligere lege, statsminister og ikke minst tidliger leder av WHO selv er hardt rammet av stråling/ el-overfølsomhet. Hun kan ikke oppholde seg i rom hvor mobil telefoner er påslått.
Muligheten er også tilstede for at hun merker stråling fra mobilmaster m.m skulle jeg tro?
Hva har så vår kjære landsmoder gjort? Vært med å sette grensene for stråling langt høyere en nødvendig? Sørge for at b.l.a Norge må følge WHO`s rettningslinjer for hvilke verdier som er sikkre å bruke for så og stikke av til Nice det meste av året! Grei skuring det!!

Wunjo
Wunjo
13 år siden

Nå var jeg i ferd med å lære mer om Codex, og fant tilfeldigvis dette om mobilstråling:

http://www.fritthelsevalg.org/htmlsite/aktuelt.asp?parent=1&flag=1&ban=1&id=660

Har ikke lest alt, håper det er bra!

arifkarim
arifkarim
13 år siden

Hørt om 8-år gamle gutten til Nokia-direktør? Han hadde dessverre ikke «fått» mobiltelefonen mens alle andre i klassen hadde det!

Ringer det bjeller hos noen eller bare «ringetoner» nå?

Wunjo
Wunjo
13 år siden

Her kan man finne de hemmelige GSM-basene:

http://www.nrk.no/programmer/tv/brennpunkt/multimedia/1.6696825

Wunjo
Wunjo
13 år siden

Det er mye man ikke vet! Det viser seg at her på berget kan vi utsettes for dobbelt så mye stråling som f.eks. i USA:

«I Norge og store deler av Europa er det tillatt med mer dobbelt så mye absorbasjon av mikrobølge stråler, sammenlignet med USA, Australia, Italia, Schweiz, Russland, Kina Hellas og Luxembourg. Grenseverdiene til ICNIRP, som også Norge forholder seg til beskytter ikke mot eventuelle skadelige langtidseffekter, da utgangspunktet for regelverket er at det er kun termiske effekter (oppvarmings effekter) som oppstår umiddelbart, som kan gi helse skader.»

Og de som bestemmer grensene er (det er jo helt sykt):

«Høsten 2008 avslørte NRK brennpungt «En strålende dag» at de fleste som bestemmer hvor høyt grenseverdiene skal gå, er ansatt i mobilindustrien, el.»

Da kan vi jo tenke oss hva det betyr når flere undersøkelser gjort i USA viser betydelige skadevirkninger. Når vi blir utsatt for dobbelt så mye!

Folk flest tenker jo ikke over dette, men regner med at myndighetene passer på oss. Men en ting er det vi kan eliminere hjemme ved å bruke mobilen minst mulig, og ta bort trådløse nettverk, noe annet er det med alle nettverkene som er på arbeidsplasser, kjøpesentre, bussterminaler osv. Er tillatte grenseverdier også der dobbelt så høye som i resten av verden???

Les hele artikkelen her: http://www.tryggmobil.no/index.php?mapping=17

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Til arifkarim: Et ganske så talende eksempel. Forøvrig finnes det en hjernekirurg i USA nå som forbyr sine medarbeidere å benytte mobiltelefon – ikke bare på operasjonsstua, men i det store og hele. Han er blitt ganske så vant til å opererere hjernekreft-tilfeller i løpet av de siste årene og ønsker vel ikke å måtte operere noen av dem som hjelper ham på operasjonsstua.

Mitt favoritt-eksempel er dette: John D. Rockefeller, den moderne legemiddelindustriens «gudfar» tok selv aldri en pille. Hans oppskrift ?
Unngå alle leger og bare benytte homøopat. Han levde i beste velgående til alder 95 år.

Hans sønnesønn David «Devil» Rockefeller er nå blitt 94 år, og ledet Bilderbergmøtet foran den europeiske og amerikanske makteliten så sent som i mai i år. Her var det også et par norske ryggslikkere tilstede. Jeg skulle likt å vite hva som egentlig driver den gamle Rockefeller-djevelen. Tiden må jo snart være kommet for å nyte pensjonisttilværelsen og se tilbake på et langt og begivenhetsrikt liv som leder av USAs hemmelige regjering og menneskehetenes faktiske fiende nr. 1.

« Forrige artikkel

Edgar Cayce: Den sovende profet

Neste artikkel »

Mystisk objekt på himmelen