17. mai – vår bortrøvede grunnlovsdag

7.8K visninger
1 minutt lesetid
49

Hør Norgespartiets 17. mai-tale, en tale som forteller det norske folk om det enorme bedrageriet som foregår bak vår rygg.

Et bedrag som Synnøve Fjellbakk Taftøs artikkel her på Nyhetsspeielt så til de grader blottlegger for hele vår nasjon og som samtidig har satt Jonas Gahr Støre og hans medsammensvorne i offentlighetens gapestokk til spott og spe for en hel verden.

Nå er Synnøve Fjellbakk Taftø tvangsinnlagt.

Norges øverste ledelse bedriver grove overgrep mot sine borgere for å skjule sine enda grovere kriminelle handlinger.

Treholt-saken blekner i forhold til dette. Og betydningen av ordet Quisling har fullstendig bleknet i forhold til det landssviket som her rulles opp. Hvilket nytt norsk ord for landssviker, som en hel verden nå har approbert, skal avløse ordet «Quisling» i leksikon og på Wikipedia? Det kan vi jo spekulere over.

Denne talen sammen med Synnøve Fjellbakk Taftøs artikkel “Globalistenes fremste agent” her på Nyhetsspeilet understreker så til de grader det enorme alvoret i situasjonen landet vårt nå står overfor.

Hva norske redaktører akter å gjøre med det som nå avsløres for offentligheten gjenstår å se. Om de i det hele tatt tør å gjøre noe, i redsel for alvorlige represalier fra globalist-mafiaen.

Lars Rønbeck og Emanuel Valand

Emanuel Valand er født i Egersund i 1938 og gikk på skole der. Begynte som gårdsdreng hos sine tanter i en alder av 12 år. Ble rørleggerlærling i 1954 og gikk på Egersunds tekniske lærlingeskole/Aftenskole. Begynte på Flyvåpenets tekniske skole på Kjevik Flystasjon i 1957. Reiste til sjøss i 1959 som Frysemaskinist i utenriksfart i 3-4 år. Har vært egen næringsdrivende innen vaskeri og butikkvirksomhet. Har jobbet i Nordsjøen for Phillips Pet. Co. i tidsrommet 1975 til 1995. Har hatt politiske verv som Generalsekretær, Nestleder, medlem av kommunestyret fra begynnelsen av 1990, og er i dag leder for et nytt politisk alternativ.
_____________________________________________________________________
Lars Rønbeck er født i 1949. Har bred yrkeserfaring med noen år bak seg som offiser i forsvaret. Har bodd og arbeidet i Sverige i 14 år innenfor ulike områder som operatør og arbeidsleder i prosessindustrien, salg, markedsføring, leder av arbeidskontorets aktivitetssenter, datainstruktør, fylkessekretær og flere tillitsverv i politikken.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

49 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Anders
Anders
Anonym
8 år siden

Synd at nyhetsspeilet nå er blitt en kanal for politikk. Jeg skjemmes.

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Gratulerer Lars Rønbeck og Emanuel Valand i Norgespartiet for årets viktigste artikkel og 17 mai tale sett i betraktning med vår bortrøvede grunnlovsdag og bortrøvede rettigheter som landets befolkning.

Og da er det én ting som gjenstår, og det er å få landets illusjonister og tilhengere av Stoltenbergregjeringen og andre Løvebakk- politikere innen andre partier til å våkne til live å forstå at de har latt seg lure til å bli med på et kynisk og utspekulert maktspill som om kort tid vil gi seg utslag i totalt ruin for landets økonomi og vekst fremover, ikke minst RUIN for et stort antall fattigstilte og syke her i landet

Denne makt-eliten vi lever under er til å GRÅTE BLOD AV når vi alle nå burde vite at denne regjeringen i likhet med andre tidligere regjeringen har gått bak ryggen på landets borgere med deres lurendreier-politikk som har handlet om å snakke med to tunger med den hensikt å få folk flest til å ende opp som totalt forvirrede, utslitte og utbrendte! Og totalt forvirrede, utslitte og utbrente, ja, psykisk nedkørte er allerede et stort antall borgere her i landet, og de som ikke ennå ikke har bltt det vil bli det når de om ikke lenge vil få merke at det ikke finnes en eneste borgerrettighet igjen her i landet!

I mine øyne styres Norge av en farlig ledelse bestående av politikere som har til hensikt å skape full kaos og hersk og splid mellom menneskegrupper, mellom kristne og muslimer, fattige og rike, ikke minst i mellom landets familer. Og det har de jo faktisk allerede klart til gagns denne Stoltenberg-regjeringen med god hjelp fra landets TV-kanaler og aviser og med godhjlp fra det norske politi.

JEG GRØSSER VED TANKEN OG EGNE INTUISJONER!

Store statlige bevilgninger til flere psykiatriske institusjoner, barnehjemsinstitusjoner, barnevernsansatte og fosterfamilier er det bildet jeg ser fremfor meg når jeg tenker på hvordan denne regjeringen har lagt opp strategiske mål for landets “vekst og utvikling” fremover.

ALLE SKAL NED og INGEN opp er denne regjeringens tankegang og mål fremover. Kanskje “litt opp” kommer noen for så å bli trykket fort ned igjen psykisk og fysisk mentalt av godt betalte maktautoritetene der ute Og medisinering og vaksinering av barn og voksne med og uten tvang vil det bli enda mer av. Mest tvang for de som ikke vil følge denne regjeringens egensnekrede lover og regler. Og det blir nok flere som Fru Synnøve Fjellbakk Taftø som vil få merke seg at de vil overvåkes døgnet rundt og forfølges for å bli stoppet i ord og handling.

JEG SELV LAR MEG IKKE STOPPE. IKKE DETTE LIV!

Jeg har sett nok av råttenskap og faenskap som har rammet mange, mange uskyldige mennesker her i landet. Disse menneskene er mine brødre og søstre, MIN EGEN FAMILIE uansett norske eller utenlandske. Og i og med at jeg har sett så mye elendighet på nært hold, ikke minst sett hvordan psykiatrien tar liv og bevisst ødelegger menneskers fysiske og psykiske helse med deres giftmedisiner og GRUSOMME tvangsmetoder, vil jeg fortsette å stå på med mitt frivillige arbeid og stemme MOT denne ondskapens makt elite.

Jeg ble tatt av tollpoliti etter i utlandet. De mistenkte meg for å være utenlandsk statsborger (ikke norsk) med skumle hensikter grunnet klærne mine og hår. “Flott” tenkte jeg. Da fortsetter jeg slik. Jeg gir meg ALDRI før jeg har fått den informasjonen jeg trenger i min kamp mot den politiske råttenskapen som foregår her i landet.

IKKE ET MENNESKE SKAL STOPPE MEG OG IKKE ET MENNESKE KAN STOPPE DEG FRA Å HANDLE OG SNAKKE AV DIN EGEN FRI VILJE.

Nå er det på tide at vi setter en permanet STOPP for alle disse maktovergrepene utført av maktautoriteter.

stoofstef
stoofstef
Abonnent
14 år siden
Panthera leo
Panthera leo
Abonnent
14 år siden

Nåtidens 10 bud for politikere (Norske eksempler i parantes, men det gjelder “hele” verden.)

1: Du skal ikke tjene andre enn dine kolleger. (“Alle”)
2: Du skal misbruke systemet for det det er verdt. (“Alle”)
3: Du skal holde arbeidstiden(hviledagene) hellig. (Trond “Party” Giske)
4: Du skal hedre ditt overhode, statsministeren, og ikke mannen som gav deg din stemme. (SV/SP)
5: Du skal ikke tukle med gullpensjonen. (Alle, unntatt SV)
6: Du skal ikke si noen imot eller ha sterke oppbrytende meninger innad i partiene. (Apenes)
7: Du skal grafse til deg det du kan og litt til. (Per Ditlev-Simonsen, Carl I. Hagen)
8: Du skal bruke falskt vitnesbyrd mot de som har valgt deg. (Alle)
9: Du skal bruke dine kontakter for å gagne dine egne private interesser. (Jens Stoltenbergs kontakt med Rune Bjerke kontakt med forut for redningspakken, bevare husfreden m.a.o.)
10: Du skal røve fra landets innbyggere, og gi utbyttet til kapitalister som ikke skatter til fedrelandet. (Oljefondet, arvesølvet kraftnæringen og EØS, men her er lista lang!)

simon7
simon7
Anonym
14 år siden

Her var det mye negativt. Norge er et av verdens beste land og leve i.

Alle mennesker som har makt sitter ikke og gnir seg i hendene og planlegger verdensherredømme og onde handlinger. Det begrenser seg til svært få.

absolutt perfeksjon eksisterer ikke, heller ikke når det gjelder demokrati eller måten en styrer et land på.

Når det er sagt så er det rom for forbedringer og heldigvis forbedres verden for hver dag som går.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
14 år siden

Kongefamilien på slottsbalkongen uteble fra nettavisene. For første gang ser jeg at det uteble en reportasje eller bilder av kongefamilien på balkongen fra nettavisene. Akkurat som det skulle være en avtale. Ikke en av de store nettavisene hadde så mye som et lite bilde av kongefamilien på balkongen. Jeg begynte å lure på om de stod der i det hele tatt siden jeg så ikke TV-overføringen av barnetoget.
Hva som skjer?

simon7
simon7
Anonym
Svar til  Maarit M. Hanssen
14 år siden

Alle vet at Kong Harald er medlem i Illuminati og blir komandert av aliens. Derfor var ikke kongefamilien på nettavisen. Alien policy.

Beatrix
Beatrix
Abonnent
Svar til  simon7
14 år siden

Sikker på at Aliens ikke er et menneskeskapt-fabrikat, som følge av eksperimentering- og forskning på kunstig intelligens? HVEM er det som EGENTLIG gir ordre?

Det gjenstår å se… Kongefamilien er nok berørt på flere områder, uten at jeg vil gå nærmere inn på det her.

Beatrix
Beatrix
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
14 år siden

Det var litt uvanlig ja. Jeg la også merke til det. Det spørs om ikke kongefamilien er under “ombygging” for tiden.

Hallo
Hallo
Abonnent
14 år siden

Kan 17 mai ha en annen betydning en det vi tror ?
Sjekk denne linken : http://secretsun.blogspot.com/2007/11/at-edge-of-17.html

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Hallo
14 år siden

Absolutt ikke

Norges Grunnlov ble skrevet og vedtatt av Eidsvollforsamlingen DEN 17 mai 1814

Hva som foregikk i alle hundre og tusen år før 1814 må du ikke blande inn her.

Lars Rønbeck

simon7
simon7
Anonym
Svar til  Hallo
14 år siden

Nei.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Hip Hip Hurra!
Hele norges tøffeste person er tvangsinnlagt.:(

Meum
Abonnent
14 år siden

Så er den årlige 17.mai markering med kransenedleggelse for de unge menn som ga sitt liv for sitt land i kamp mot tyranniet over. Denne gangen gikk tankene også til en annen. Grunnlovens fanebærer, Synnøve Fjellbakk Taftø, som ofret sin helse for sitt land. Frustrasjon over tingenes tilstand er ingen grunn til å slutte å hedre de som er villige til å ofre liv og helse for sannhet og frihet. Tvert imot. Kampen mot tyranni er ikke slutt.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
14 år siden

17.mai 1940 :
” I dag står flaggstangen naken / blant Eidvolls grønnende trær. / Men nettopp i denne timen / vet vi hva frihet er. / Der stiger en sang over landet, /seirende i sitt språk, / skjønt hvisket med lukkede leber / under de fremmedes åk. / “…

http://nkpmn.org/Historiesidene/okkupasjonstida/NordahlGriegFlaggstangen.html

J.Johansen
Forfatter
14 år siden

Vi som dyrker freden holder stand!. Med Kvitekrists hjelp går det bra.

Amen.

Det er fint å se at Lyset fra Norden’s åndskamp foregår på flere fronter. Takk.

HAy-RA
HAy-RA
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden

J.Johansen:
Her kan den usensurerte versjonen lastes ned.
Flott om du får lagt den ut.
http://rapidshare.com/files/388287756/glittertind6.wmv.html

BiggusD
BiggusD
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Glittertind herjer :D

HAy-RA
HAy-RA
Abonnent
14 år siden

For en stund tilbake lå det en musikk video på youtube som var tiltenkt å brukes i forbindelse med dette 17 mai bidraget. – Men youtube ville det annerledes.

ATTENTION
The following video(s) from your account have been disabled for violation of the YouTube Community
Guidelines:

* New Norwegian National Song? – (xxx)

Sometimes people do get hurt and it’s inevitable that these events may be documented on YouTube.
However, YouTube is not a shock site. It’s not okay to post gross-out videos of accidents,
dead bodies or similar things intended to be shocking, sensational or disrespectful.
If a video is particularly graphic or disturbing, it should be balanced with additional
educational or documentary context and information.

Your account has received one Community Guidelines warning strike, which will expire in six months.
Additional violations may result in the temporary disabling of your ability to post content to
YouTube and/or the termination of your account.

I korthet dreide videoen seg om Nordmenn og arabere skulder ved skulder kjemper for fred og frihet, samt belyste barnedrap og likskjending i Israel, narkolanging, landrøveri, sionisme, mm.

Med dette i bakhodet presenterer jeg Norges nye nasjonalsang (uten illustrerende bilder):

J.Johansen
Forfatter
Svar til  HAy-RA
14 år siden

HAy-RA,
Kan du legge den til en link jeg klarer å laste den ned,
http://rapidshare.com/
så skal jeg prøve å legge den ut her?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Her er linken Jarle :)

http://rs182.rapidshare.com/files/388287756/glittertind6.wmv

Men fy faen, skjønner godt den der versionen var sensurert :-/

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Det skjønner ikke jeg helt. Kriteriene er slik jeg forstår at det skal innholde nesten bare “upassende” bilder. Av 30 utlagte bilder var det kun tre som var grusomme. (tror nok soldaten i opiumsåkeren også for noen regnes som “upassende”)
Men bevares, skjønner at du reagerer, for det gjør også jeg, men sannheten er grusom, og jeg syns nå det er mere grusomt at det ikke skal være lov til å gjøre folk oppmerksom på det.

HAy-RA
HAy-RA
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Det kan være, men dette var på ingen måte et underholdningsbidrag.
Dette var simpelt hen å vise virkeligheten slik den er for å få folk til å forstå alvoret. For jeg føler meg ganske sikker på at ingen i Norge faktisk vet hvor ille forholdene faktisk er. Og for de som kjenner historie så har de samme maktene gjort identisk det samme på etniske Nordmenn i middelalderen.

Så det er på tide vi begynner å støtte opp ALLE de eksisterende motstandsgruppene som eksisterer. Gjør vi ikke det, er jeg redd Bil Laden får rett.

Bruk nå dette dagen på å ta opp en dialog med Norgespartiet.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
14 år siden

Enig med dere begge her, ikke mange bilder som er grusomme, men dem bildene som er det kan jaggu få en stein til og våkne
En flott musikkvideo men er ikke noe jeg ville vist mine barn akkurat :)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Takk for denne aktuelle artikkelen.
17 Mai feiring har jeg tatt meg selv fri fra de siste årene, og har muligheten til det siden jeg ikke har barn. Før synes jeg det var et plikt-løp hvor alle skulle være påtvunget glade og fornøyde og liksom skulle feire grunnloven.

Det ble bare for sprøtt for meg når grunnloven så til de grader var tråkket på og satt ut av spill, det ble for falsk for meg..
Selv om jeg elsker mitt land.. ja nettopp derfor..
Vi får vel heller holde et slags gravøl..

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Singoalla
14 år siden

Skål Singo, det gravølet er jeg med på for jeg ser ingen grunn til å gå rundt med et falskt smil og rope hurra i dag.

Og jeg også er fortsatt nesten helt utestengt fra nettet, særlig her på speilet og FB og jeg får ikke sendt mail til Lars etter at jeg lagde 17. mai tale videoen for ham og la den ut på nett. :-(
Så nå vet du det Lars, men jeg mottar heldigvis mailene fra deg.

Her er uten tvil onde krefter i sving nå for å hindre oss i ytringsfriheten vår, Smurfen sendte meg denne meldinga; Ikke lett og sende melding til deg lenger, alt krasjer når jeg prøver så gikk med 3 restarter før jeg fikk det til…

Noen blir utestengt (vi) mens andre blir innestengt (Synnøve) så vi har nok tråkket for mange banditter og deres fyrster på tærne.

YouTube har jeg merkelig nok tilgang til, fikk sett denne glimrende mixen Espen har laget av talen til Lars; http://www.youtube.com/watch?v=3JSPoGa2Zsk

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Monica Waade
14 år siden

Ja godt sagt alt du sier her og jeg vil understreke også at et eller annet skjer med nettet, mange, inkludert meg kommer ikke inn visse steder, jeg selv er helt utestengt fra hotmail/msn/live komplekset.. og andre har ikke tilgang her, og noen ikke til egne mailer andre steder. Hva er egentlig dette?

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Singoalla
14 år siden

Også mister vi profilbilder, jeg på FB og Smurfen her, Lars mistet profilen sin på FB for en dag og jeg får kun skrevet helt korte meldinger. Singo det er dessverre onde krefter i sving, de ondeste sjelene som var fengslet er sluppet fri. :-( Men vi lar oss ikke kneble for vi benytter oss av den bistand vi kan få i denne prosessen. :-)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

OG jeg mistet mitt profilbilde HER dagen før EU-artikkelen vår ble lagt ut..
Jeg kommenterte det også, bildet var blanket ut og jeg skrev at de hadde eliminert mitt profilbilde, mitt ansikt.. og det var nok ment som en markering eller advarsel, om at vi ikke burde gå videre med artikkelen.. Smurfen er visst også dissident, han får ikke lagt inn igjen uansett hvor mye han prøver mens mitt ble borte og kom tilbake igjen noen timer senere uten at jeg var nær gravatar.. men det skjer ikke bare med slike engasjerte folk som oss, flere som ikke er engasjerte mister tilgang til nett eller mail osv stadig nå, så hva er egentlig på gang med internett? Synnøve hadde store vyer om å endre internett, komme seg inn i deres operativsystemer og endre hele greia.. hun prøvde på det.. og mente å ha klart det også, men jeg vet ikke.. kanskje hun var en trussel også slik?

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
14 år siden

jeg kan bekreftge at kjære Singoallas bilde var borte en stund, jeg såg det selv!!!! mørke krefter vil ikke bli stoppet med sin NWO agenda, de ønsker gjennomføre micro-chips/RFiD og videre hjernevasking på befolkningen..

herr anfsim
herr anfsim
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Vil annbefale og kjøre en skikkelig oppryding på pcen, eventuelt kjøpe en ny en hvis den du har er gammel. Det pleier å ordne mye :)

mrjohs
mrjohs
Abonnent
Svar til  Monica Waade
14 år siden

Brukar du Microsoft Windows?

Monica Waade
Forfatter
Svar til  mrjohs
14 år siden

Ja jeg bruker Windows XP og Vista, og når vi ikke har brudd på nettforbindelsen (skjer titt og ofte det også) så kommer jeg helt greit inn på de fleste sider, problemet er her på speilet og FB, og det fra to forskjellige datamaskiner. Dette problemet startet etter at jeg lagde videoen for Lars og sendte den til ham på mail, samt la den ut på nettet.

mrjohs
mrjohs
Abonnent
Svar til  mrjohs
14 år siden

Waade
Då kan du ikkje vite om dei (Microsoft) spionerar på deg, sidan du ikkje har tilgang til kjeldekoden, og såleis ikkje kan vite kva programvara egentlig gjer på maskina di. Eg har møtt fleire dyktige informatikarar som meiner at det er fullt mogleg at Windows i seg sjølv er spionvare. Så lenge ein ikkje har kjeldekoden kan ein ikkje vite noko sikkert om dette.

Hvis du bruker Fri Programvare, t.d Ubuntu, kan du vere sikker på at dette ikkje er tilfelle, sidan kjeldekoden er fritt tilgjengeleg og dermed kan inspiserast for evt ondsinna programvare. Du støtter då heller ikkje Microsoft, som er kjent for å vere ein av dei mest kyniske verksemdene i verda.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  mrjohs
14 år siden

Jeg er enig i det du sier om Microsoft og jeg stoler ikke på dem for fem flate øre. En ting er sikkert, noe skjer i bakgrunnen på datamaskin og det påvirkes av hva man gjør på nettet. Problemet skulle vært på alle nettsidene hvis det ikke gjorde det. Og hvorfor har jeg brudd på nettforbindelsen flere ganger hver eneste dag og leverandøren får ikke fiksa det. Noen av bruddene registreres heller ikke hos leverandøren sies det. Og hvorfor forsvinner profilbildene våre og hele profilen for noen, og hvorfor har ikke alle samme problemer. Er vel bare å ta en ny installering igjen, sukk.

mrjohs
mrjohs
Abonnent
Svar til  mrjohs
14 år siden

Waade
Hvis du installerer Ubuntu istadenfor Windows neste gong du skal reinstallere maskina, slepp du å vere usikker på om det føregår noko snuskete på maskina di. Sidan Ubuntu, og det meste av programvare som fylgjer med det, har åpen kjeldekode, er slike snuskete aktivitetar mykje lettare å oppdage og å fjerne. I praksis betyr det at det aldri vil føregå noko snuskete på maskina di.

Om det føregår noko snuskete på nettet er ein anna sak, men isåfall motverkar du iallefall det med å bruke programvare som “dei” ikkje kan ha kontroll over. Windows har bakdører som kan få tak i m.a Visa nummeret ditt o.a personleg informasjon som du formidler med maskina di.

Men sånn generelt sett er dei problema du beskriv med nettsambandet slettes ikkje uvanlege. Noko løygnare er det at profilbilder o.l forsvinn, men det verkar som ein litt rar sanksjon om “dei” verkeleg har kontroll over kontoane dine. Alternativet er sjølvsagt å avstå frå å bruke sosiale nett-tjenester, eller kun bruke dei under pseudo-namn, slik at det er berre vennene dine som veit at det er deg.

Jonny
Jonny
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

vi hadde ein tidligare ordførar frå ap til og holde talen med oss her i Vikøy. Det lyser igjennom. Ansvarsfraskrivelse, folket skal drive dugnad, skal bygge landet, skal lage maten, medan det byråkratiske systemet blir pumpa feitare og feitare. Gratis skule til alle var det sa ho, det er nok regningar som foreldre må betale. skulane er på hogget til og bryte sammen. dugnad, dugnad, dugnad. Nei eg uføretrygda meg og jobbar for folket. So kan eg ta dugnad i bytte mot mat. Skjemmest.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
14 år siden

Flott Lars Rønbeck!
Da passer det jo fint å sende den glimrende 17.mai talen også.
( Hvem taler, og hvem har skrevet den? )

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Cosmomind
14 år siden

God ide.

Det er bare å skrive:
“Skrevet og fremført av Norgespartiet”

Lars Rønbeck :-)

Lars Rønbeck
Abonnent
14 år siden

Til dere som nå ønsker å legge press på våre myndigheter og folkevalgte.

Dere kan nå ta initiativ til å presse på ved å henvende dere direkte, og nedenfor finner dere link til en oppdatert database over:

Folkevalgtes epostadresser og telefonnummere

Lars Rønbeck

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Lars Rønbeck
14 år siden

Hvorfor prøver du å skape inntrykk av at det nytter “å legge press på myndigheter og DINE folkevalgte”?
Prøver du å leke “demokrati” i et fascistisk tiranni?
NWO vil bruke Ghandi`s oppskrift og ignorere nytteløse henvendelser for så å vinne tid og legge alle oss i lenker (chipisere sauer).

Monica Waade
Forfatter
Svar til  bin Laden
14 år siden

Hvorfor bin Laden driver du et dobbeltspill her på speilet og later som du er en av oss som ønsker en bedre verden under demokrati? Vi er faktisk noen som ser lenger enn nesen rekker og til tider ser vi bortenfor horisonten også. Mangler du energi (ikke så rart etter å ha lest mange av kommentarene dine) så er måten du gjør det på et uklokt valg.

Og dessverre har vi minst en til her som er på ditt nivå og kjører samme dobbeltløp!

Lars gjorde en imponerende innsats av godhet med talen sin, han fortjener derfor en helt annen respekt enn du viser, tenk litt på det bin Laden og spar oss for flere dårlige vibrasjoner. Et tips til andre, profilbilde og brukernavn sier alltid det meste.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Monica Waade
14 år siden

Jeg er ikke en av dere, Monica Levin…, pardon, Waade.
Gud bevare og forby!
Resten om jødediktat les nedenfor.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Monica Waade
14 år siden

Oj oj, men bin Laden da, du sier Monica Levin til meg??? :-) Det nytter ikke bare si unnskyld, dette må du forklare nærmere.

Jeg er i likhet med Lars og de fleste andre her på speilet for ekte demokrati, ikke det falske vi har nå som heller må regnes som diktatur, så all den tid du altså ikke er en av oss (men later som i de fleste kommentarene dine) er du en som kjemper for diktatur, hvilket land kommer du fra, fikk du ikke nok av det?

Ellers ser jeg et altseende øye også følte seg truffet av det jeg skrev. ;-)

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Monica Waade
14 år siden

UNITED WE STAND OR DIVIDED WE FALL

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Monica Waade
14 år siden

Ja helt riktig Armin, men vi må ikke glemme å stå sammen om og med det gode, det er viktig å tenke på skal man bli kvitt frykt og hat (negative energier) som ikke tjener fellesskapets beste. Nyhetsspeilet er ikke tjent med å ha negative vibrasjoner i aktivitet, de som er sensitive merker det og fordufter, noen herfra for godt.

Derfor har vi dessverre mistet mange gode støttespillere som sto sammen med oss, og det er mye verre enn å skille ut (sette lys på) de som tjener negative krefter. All sannhet skal fram, det må det for at vi skal bli kvitt ondskap som lurer i kulissene.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  bin Laden
14 år siden

Kort oversatt film ”Fremad til fortiden” (http://www.lt90.narod.ru/video/vpered.html) starter med sitat:
”Vi skal gjøre ruslands befolkning til hvite niggere. Vi skal opprette en rød tyranni, ikke fra høyre, men fra venstre side. Elver av blod skal renne. Bankeerer fra utlandet skal hjelpe oss å drukne ruslands bevissthet i blodbad. Vi skal kjøre blodig terror som ingen har sett maken til. Ved hjelp av terroren skal vi føre de intellektuelle til animalsk tilstand. Hvis vi vinner revolusjonen, vil vi få en slik makt at hele verden skal knele for oss.”
(Leo Trotsky, Lenins elsker, Zinovjev`s rival om Lenin`s anus).

Vilius Brazenas, Litauens president som bodde i US i 50 år, forteller: globalismens ideolog var Trotsky, men ble finansiert av amerikanske bankeerer som i 1913 fikk lov til å trykke penger, noe som var en start til ny epoke i globaliseringen.
Siden denne tiden fikk verdens hemmelige regjering en ubegrenset makt til å fremprovosere kriger for maktens og pengenes skyld.
Det er ikke psykopater som Lenin, Hitler eller Bush som er årsaken til terror og kriger. Det er pengegjerrige psykopater i skyggen som ved hjelp av provokasjoner a`la 9.11 skaper et fiendebilde for å skremme og kue sauemasser.
Filmen forteller hvorfor de drepte Kennedy: han ville trykke nye lovlige penger og annulere på denne måten ulovlig tilranet rikdom, han ville bekjempe CIA`s narkosalg i US og splitte den opp i 1000 biter…

Verdens herredom betyr ABSOLUTT OG UBEGRENSET TERROR.
EU fratar folk stemmerett og bestemmelse over si skjebne.
Stadig flere ”lykkelige” EU-borgere fra øst-europeiske land begår selvmord.
Europeere ser ikke utvei av håpløs situasjon og slutter seg til dem som kalles av makthavere for ”terrorister”.
De som styrer verden i dag, er perverse hensynsløse psykopater.
Ved hjelp av ”karikaturer” og andre provokasjoner splitter de muslimer og kristne, ved hjelp av drap i utkledninger får de muslimer til å drepe hverandre.
Det er registrert flere tilfeller når europeiske kvinner begår selvmordsbombing.
Grunner til det er gudløshet, egoisme, materialisme, påtvang av pervers møkk via massemedier.

Filmen forteller hvordan Litauen gikk rett fra kommunismens slaveri til europeisk slaveri.
Det ble ruinert siste grunnlag for landets uavhengige økonomi, det blir stadig dypere dratt inn i kreditters avhengighet.
Konsepten av permanent krig blir etterhvert akseptert av sauemasser som aksept av pengenes diktat.
Derfor var det nødvendig å slette begrep om Gud, ære, moral og samvittighet fra massenes bevissthet.
Pengene blir den eneste verdien for masser.

Filmen forteller at Benazir Bhutto ble drept ei uke etter at hun fortalte i et intervju at Osama bin Laden var drept. Dette intervju ble forbudt overalt fordi Bush& Banda trengte bin Laden levende som saueskremsel.

NATO frakter ren heroin fra Afghanistan til Kosovo for videre distribusjon i hele europa.
For å produsere ren heroin i slike mengder, skal spesielle stoffer i store mengder til. Disse kunne ikke komme til Afghanistan med andre transportmidler enn NATO- og CIA-fly.
”Hvorfor stenges gratis skoler og sykehus, hvorfor stiger brød-priser og senkes narko-priser”,- søk svar i Trotsky`s doktrine.
Korrupsjon blant makthavere blomstrer, befolkning blir passiv fordi alle maktstrukturer er tettsveisete klaner som ikke slipper fremmede inn i sine rekker.
Befolkningens mentalitet kan endres under to omstendigheter:
1. krig
2. falsifisering av historien.

Globalismens våpen er:
– frykt,
– penger,
– hjernevasking via massepropagandamedier.
Men hvis vi lærer oss å tenke, vil deres våpen slutte å virke på oss.
Det trengs å endre bevissthet.
Vi må forstå at vi må stå samlet mot pesten eller er vi hjelpeløse slaver til monsteret.

simon7
simon7
Anonym
Svar til  bin Laden
14 år siden

Og dette er noe du kan bevise ? Tror du verden styres av mennesker som kunn har til hensikt og spre ondskap og ødeleggelse ?

Joste Dalsbreen
Joste Dalsbreen
Abonnent
Svar til  Lars Rønbeck
14 år siden

Hipp, hipp hurra!

Hurra for middelmådige helsetjenester stappfull av steindyr administrasjon.
Hurra for maktmisbruk i offentlige organer.
Hurra for at politiet prioriterer fartskontroller i 90-soner istedenfor oppklaring av forbrytelser.
Hurra for at vi i “sikkerhetens” navn får mindre personlig frihet for hvert år som går, med kameraer, overvåking, informasjonslagring og bodyscanning.
Hurra for at vi har soldater i Afganistan som ikke får de ressursene de trenger, i en krig iscenesatt av USA.
Hurra for at Norges forsvar er nedbygd til det latterlige.
Hurra for at våre eldre stues bort på hjem under nedverdigende forhold.
Hurra for at vi har ytringsfrihet så lenge den er politisk korrekt, hvis man ikke er det blir man kalt rasist og fascist.
Hurra for at vi blir flådd med skatter og avgifter.
Hurra for at infrastrukturen i Norge er på nivå med Albania.
Hurra for at vi har “demokrati” og kan velge mellom pest og kolera.
Hurra for et byråkrati som gjør det vanskelig til og med å bytte farge på huset sitt og som bruker mer penger enn de som faktisk gjør et ærlig dagsverk.
Hurra for Norsk selvgodhet, arroganse og nasjonalisme.
Hurra for nedbygging av Norges landbruk og selvråderett.
Hurra for politikere som meler sin egen kake og som ikke har hatt en jobb hele sitt liv og likevel mener de vet hva som er best for arbeidende nordmenn av alle farger.
Hurra for bleikfeite, tafatte reality-tv-tittende nordmenn som ikke gidder å sette hardt mot hardt men som heller stoler på at alle andre forsvarer sine interesser.

Jeg er langt i fra sikker på at dette var visjonen til de som sloss i den siste krigen på Norsk jord.

Jeg melder meg med dette ut av det norske samfunn og vil ikke bidra med verken skattepenger eller annen innsats da dette blir brukt til å gjøre Norge til noe jeg ikke ønsker å bidra til. Jeg har opplevd min siste 17.Mai i Norge. Dersom dette er frihet og demokrati kan dere stikke det der sola ikke skinner. Jeg forlater landet i August og kommer ikke til å savne verken det eller den politiske pappagutt/blårusklubben som styrer det. Jeg opplever heller en krig i Thailand eller uroligheter i et annet land hvor de TØR å sloss for sine meninger. Norge har blitt en fascistisk stat fordi Ola og Kari Nordmann har blitt så politisk korrekt at de ikke tør å stå på barrikadene og forsvare sin frihet, så denne har forsvunnet litt etter litt.

“He who sacrifices freedom for safety deserves neither” sa Ben Franklin og jeg er så enig.
17. mai er ikke lenger noe å feire. Feiringen har blitt et hån mot alle de som sloss for og bygde landet. Jeg skriver under pseudonym fordi “ytringsfriheten” og måten folk reagerer på dersom man benytter seg av den gjør at man kan miste jobben.

Mvh,
Joste Dalsbreen

« Forrige artikkel

Synnøve Fjellbakk Taftø tvangsinnlagt

Neste artikkel »

Det onde samfunn

49
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x