Det onde samfunn

10.9K visninger
2 minutter lesetid
244

Naturrettens utgangspunkt er at det finnes fire forskjellige trosretninger, noen tror at de har rett til å være i fred, noen tror at de har rett til å formere seg så langt evner og vilje rekker, noen tror at de har plikt til å holde sine løfter og noen tror de har plikt til å verge sitt ufødte foster. 

Men ettersom tro er en privatsak, skal det ikke snakkes om rettigheter og plikter i det offentlige rom medmindre det har oppstått en konflikt i en familie eller et parforhold og en av partene søker samfunnets hjelp.  Det er ytringsfrihetens grenser i det gode samfunn.

I det jesuittersamfunnet Norge har utviklet seg til er forutsetningene snudd på hodet.  Ingen tror de har rett til å være i fred for statens myndigheter og alle tror at de plikter å benytte prevensjon.  Jesuittenes doktrine om at man ikke behøver å holde løfter er nærmest enerådende og såkalt selvbestemt abort (som om fosteret har truffet beslutning) finansieres av Folketrygden, mens fedre som har forsøkt å verge sitt ufødte barn soner i fengsel.  Alle påbys ved Grunnlovsbud å tilbe den jesuittiske lære om Menneskerettighetene.  Offentlig ansatte har absolutt taushetsplikt om de rettskrenkelser som de blir vitne til og ofre som forteller om de overgrep de er blitt utsatt for på Internett, risikerer straffeforfølgelse.  Nesten daglig vedtar Stortinget lover som innskrenker friheter eller pålegger plikter og selv om politiet bare klarer å ta en brøkdel av lovbryterne, tross stadige kontroller, ble 1 av 5 nordmenn bøtelagt i fjor.  I mønsterlandet USA sitter snart halve befolkningen i fengsel.

Og hvordan kunne så dette skje?  Det skjedde fordi Stortinget i 1975 syndet mot det helligste av alle norske rettsprinsipper, nemlig at innskrenkninger i en eller flere av individets friheter krever Grunnlovs form.  Da vedtok Stortinget noe de kalte midlertidig innvandringsstopp og gjorde det til en sak for statsansatte å bestemme hvem som skulle få bo og arbeide i Norge.  Til alle tider har nordmenn selv bestemt hvem de vil ta inn i sitt hus eller lokalsamfunn.  Denne ulovfestede grunnrettigheten ble grovt krenket overfor de såkalte tyskerbrudene som ikke bare ble fratatt sin konstitusjonelle rett til å bo i Norge med sin ektemake, men som også ble frastjålet sin formue av statsansatte.

Etter 1975 har det gått fra vondt til verre.  Norge krenker ikke bare konstitusjonen, men også folkeretten.  Vi har tiltrådt konvensjonen om statsløse personers rettslige stilling som gir statsløse rett til å oppholde seg og investere i Norge, men de statsansatte setter jesuittenes hemmelige Schengenpåbud over både statsforfatning og folkerett.

Vi har et politisk system som ikke fungerer og stortingspolitikere som er blottet for verdinormer.  Ved Grunnlovsendring er statsråder pålagt å gi sanne og fullstendige opplysninger til Stortinget, noe de aldri har gjort og heller ikke vil gjøre i fremtiden av den enkle grunn at embetsverket ikke informerer politisk ledelse om grunnlag og konsekvenser av de direktiver som EU-kommisjonen trer ned over hodet på oss.

Menneskene i Norge er handlingslammet og ser ikke ut til å ane at de har noe som heter Organisasjonsfrihet og som består av initiativrett og lovgivningsmyndighet.  Begge deler skrev Gro Harlem Brundtland, Bjørn Tore Godal og Eivinn Berg over på EU-kommisjonen den 24.06.94.  Men jeg for min del føler behov for å vise at iallfall jeg har min organisasjonsfrihet i behold.  Derfor har jeg tatt initiativ til dannelsen av verdens første Internettstat, Halogaland.

(Artikkelen ble skrevet kort tid før Synnøves tvanginnleggelse)

Synnøve Fjellbakk Taftø

Synnøve Fjellbakk Taftø har bare sju års skolegang, men har på egen hånd
lest seg frem til eksamener som programmerer/systemerer, pedagog og
jurist. I 1977 ble hun tatt opp i utenrikstjenesten og tjenestegjorde i
Berlin (DDR), New York (FN-delegasjonen), Bangkok og Geneve (EFTA). Da
hun i 1992 gikk offentlig ut mot den såkalte EØS-avtalen, ble hun
erklært alvorlig sinnslidende og avskjediget av regjeringen Gro Harlem
Brundtland. Synnøve har fortalt om sine opplevelser i diplomatiet og
psykiatrien i Skjoldmøysagaen og Nornens Beretning som er gratis
tilgjengelig på nettet.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
244 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
trackback
10 år siden

[…] NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.    18.05.2010 15:13   (Oppdatert 20.05.2010 1:10) […]

A
A
Abonnent
14 år siden

Hahaha…

Den satt, hæ?

ohhh…brought to silence….

kjell108
Abonnent
14 år siden

Lunden
– Jeg synes dine innlegg bærer preg av tiltagende paranoide trekk.
– Du flommer ned artiklene med egensynsing i ekstrem skala.
enkelt
– personer som synser seg ihjel
– Hvem FAEN mod-er Taftøs bruker?
– Hvorfor sensurers jeg og Vandalf Gandalf??
– Jeg blir sliten av den besserwisserske nedlatende tonen din.
– Hvis ikke kunne dette føre til at NS i særdelshet blir stillt i et (om mulig enda) dårlig(ere) lys enn hva tilfellet er i dag.
– Hele tråden er reinspikka galskap uten et dugg rot i virkeligheten.
– Videoen viser intet annet enn hva vi så i 1994; forbredelsene til norsk EU-medlemsskap i 1994 (standard preparasjon for medlemsskap) som senere ble stemt ned ved folkeavstemming.
– Hele denne tråden har utviklet seg i en sinnsyk retning, og jeg kan ikke lenger være bekjent av NS, ei heller min skribentstatus.
———

Useriøs “debattant” med behov for oppmerksomhet. Vi hadde en rotet tråd.
Nå spammer Lunden tråden for at alt skal bli kaos hvor det dreier seg å komme med mest mulig et setnings-innlegg.

Filibuster.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Lunden: jeg har sagt mitt og dere som har som hovedformål å bringe meg og 3 andre til taushet, kan slutte å kalle meg Singo, dine medsammensvorne gjør det fordi de vet jeg misliker at andre gjør det enn de som er venner..
Man bruker ikke forkortede kjæle-kallenavn på sine fiender.. stop.

Krig og kamp har jeg aldri krefter til eller interesse av. Sannheten er at jeg har brukt krefter jeg ikke hadde hele veien fra dag 1 i denne sak, men vi følte at vi måtte ha dette ut nå og gjorde det selv om det ikke passet for meg og det har gått veldig ut over mye annet i mitt liv. Siden dere er så lei av meg, kan dere ikke bare slutte å angrpipe slik at jeg kan få fred? Kan dere?
Det er en kjent sak at debunkere angriper person ikke sak. Det er ikke lov å diskutere person, kan dere vennligst respektere reglene og la meg være? Please?

Mr Oslo
Mr Oslo
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Da er du offiselt en debunker Singoalla. For ingen her på Ns angriper personer i så stor grad som deg.

God natt.

A
A
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Hva er det du skal ha ut da?

Hvor er bombene du snakker om?

Bare kjent materiale i “avsløringsvideoene” dine.

kjell108
Abonnent
14 år siden

Arne J Lunden sier:
“Nå må dere være _helt klar over_ at Kjetil S er Statsviter med Universitetsutdanning i Sammenlignende Politikk bl.a.”

De sier sier seg selv at Singoalla ikke kan debattere på nivå med en statviter.
Men jeg er også statviter. Så din konklusjon om at Kjetil (eller du) har så mye kompetanse stemmer ikke.

A
A
Abonnent
14 år siden

Så i og med at jeg er uenig i noen av påstandene dine er jeg og “banden min” (?) ute etter å kneble?

Hvorfor har du “aldri krefter til mer krig” plutselig i hver debatt?

A
A
Abonnent
Svar til  A
14 år siden

Den var til Singos siste innl.

adsckldsacksldckl
adsckldsacksldckl
Abonnent
Svar til  A
14 år siden

Ikke vits å kaste bort mer tid på henne, hun virker å ha mistet bakkekontakten i denne sammenhengen. Så og si alle innlegga hennes består av synsing og oppkok fra hennes hode uten særlig rot i virkeligheta. Hun sitter her døgnet rundt virker det som, og det eneste jeg lurer på, har ikke dama noe jobb, noe annet å ta seg til enn å spre galle på alle og enhver 24 timer i døgnet? Trenger du ikke søvn Singo? Nå blir vel også jeg stemplet som en av de “onde” og en av de i banden din som motarbeider lysets krefter og “sannhetens ridder” Singohalla:) Ta deg en pause Singohalla, reis til astralplanet 4 eller hva du kaller det, det vil sikkert gjøre deg godt.

A
A
Abonnent
14 år siden

Forvent deg å bli nedspammet hvert øyeblikk…desverre.

Det er nitrist å ikke kunne få lov å være kritisk til _innleggene_ her inne (ikke artikkelen spesiellt) og da bli beskyldt for “å ta mine egne”.

Noen burde kanskje åpne sin personlige blogg å der få fremmet sitt syn?
(Nei jeg nevnte ingen navn)

Rainbow
Rainbow
Abonnent
Svar til  A
14 år siden

Ja, en personlig blogg er løsningen når man ikke tåler andres synspunkter.
Spammingen forventer jeg – det er regelen her inne det…

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  A
14 år siden

Har du et forslag til noen konkrete løsninger? Er det noen saker du mener er viktigere? Hva med å være positiv og se på arbeidet Nyhetsspeilet har banket inn i historiebøkene de siste 17 månedene? Hva med å skrive fler enn 2 arikkler før du begynner Nyhetsspeilet-kuppet ditt? Bidra mer, for nå er du kun ute etter konflikt og viser deg som en dårlig fredsbevarende soldat.

The show will always go on. Enten med deg eller uten deg.

Rainbow
Rainbow
Abonnent
14 år siden

Jeg kan ikke annet enn å riste på hodet. Er helt oppgitt…
Etter å ha vært leser på speilet i over ett år, har man fått med seg en del av debattene og personlighetene her inne, og her ser man historien gjenta seg for ørtende gang.
Enkeltpersoner, som bruker nyhetsspeilet som sin personlige blogg, og spammer sidene her med sin forvrengte virkelighetsforståelse med åpenbare paranoide trekk, oppfører seg som om alle som er uenige er agenter for en ond bande, har en skjult agenda, er ute etter å kneble ytringsfriheten, sverte, hetse, drive karakterdrap osv osv . Dette skjer HVER ENESTE GANG, uten unntak, når noen er uenig. Det virker som at enten er man en god snill person og “av lyset”, eller man er gjennomført ond og ute etter å ødelegge. Påfallende etter min mening…
I mine øyne har NS tapt seg siste tiden, mye på grunn av dette, og jeg er tydeligvis ikke den eneste som mener det. Man går rett og slett lei. Synes NS har blitt mer og mer marginalisert til å bli et sted for en liten sekt med ihuga fanatikere som blir stadig mer paranoid overfor andre som ikke deler alle synspunktene deres. Har man ett bein på jorda og i virkeligheten er man et eksempel på mindcontrol, myndighetenes agent og det ene og det andre tullet…. Disse personene undergraver NS etter min mening og jager bort både faste og potensielle nye lesere.
Et annet moment er at jeg faktisk ikke kan se hva som er den store bomben i Taftøs artikkel. Avtalen som er omtalt ble jo aldri ratifisert fordi vi sa nei ved folkeavstemningen, og er derfor ikke gyldig. Hvor er den store bomben?
Igjen en artikkel med den ene faktafeil etter den andre, noe som også er med på å undergrave speilet. Hvor er den kritiske sansen? Evnen til objektive vurderinger? Sunn fornuft?
Skal NS overleve i fremtiden som et alternativ til mainstream-media er det etter min mening langt på tide å rydde i rekkene både blant artikkelforfattene, moderatorer og såkalte faste “debattanter”.
Jeg er klar over at dette er en skikkelig tirade, men jeg står for hvert ord av det.

evilbug
evilbug
Abonnent
Svar til  Rainbow
14 år siden

”Avtalen som er omtalt ble jo aldri ratifisert fordi vi sa nei ved folkeavstemningen, og er derfor ikke gyldig. Hvor er den store bomben?”
En stund etter å ha lest artikkelen må jeg bare si at jeg tenkte noe av det samme. ”Er dette en avtale som aldri ble noe av?”-typiskt.
Jeg skjønner heller ikke ikke helt hvor den store bomben er her. Men at de underskriver avtaler som folk ikke skal få vite noe om, er jeg overbevist om. Spør meg ikke om beviser for mine overbevisninger – kan ikke bla opp noe.

adsckldsacksldckl
adsckldsacksldckl
Abonnent
Svar til  evilbug
14 år siden

Det vil alltid være slik at den vanlige borger ikke vil få innblikk i alle avtalene myndighetene gjør. Dette er ikke noe nytt, og burde være noe alle forstår og er heller ikke noe å bekymre seg for, iallefall ikke for oss som bor i Norge. Selv om myndighetene består av mennesker som kan ha egoistiske målsetninger, er de faktisk underlagt folket og kan ikke drive frem som de vil. Litt tillit må vi kunne ha til de som styrer landet vårt, noe majoriteten i Norge faktisk har. Hva et par plagede sjeler på NS mener er faktisk ikke relevant.Når man leser en del av innleggene her så skulle man jo tro at Norge var et diktatur.Vi er ytterst heldige og ble født med en lottokuppong i ræva! Ellers blir jeg regelrett skremt av den forvrengte virkelighetsoppfatningen til enkelte debattanter her! NS driter seg regelrett ut i denne saken.

Rainbow
Rainbow
Abonnent
Svar til  adsckldsacksldckl
14 år siden

Godt å se enda en person med sunn fornuft :) Vi er en minoritet her inne kan det virke som.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  adsckldsacksldckl
14 år siden

Det finnes ikke demokrati i Norge, du ble aldri født med Lottokuppong i ræva, du stemmer hvert 4 år så du har en illusjon om demokrati. Resten er bare en gåtur til valglokalene. Norge styres av bilderberg gruppen, der eliten menges med verdenseliten, slik at de rikere kan tømme lommebøkene dine, gi deg friheten til å velge mellom 100tv-kanaler, 20nyhetsaviser, 30forskjellige tannkrem (med fluor) sånn at du tror det finnes opposisjon.

EØS koster Norge dyrt, sniksignering av EU-traktat, eller EØS, spiller egentlig ingen rolle når et folk sier nei 2 ganger og blir overkjørt, men du har vell 5 ferske boller med sjokoladebiter i på statoil som er litt viktigere.

J.Johansen
Forfatter
14 år siden

Email fra en leser som setter pris på Nyhetsspeilet, og som ikke nødvendigvis er aktiv i kommentarfeltet:

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/sunnøve-fjellbakk-taftø-tvangsinnlagt/
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/globalistenes-fremste-agent/comment-page-2/

En nettavis som virkelig TØR å ta tak i de VIKTIGE nyhetene!

Utfordrer ALLE til å skrive noe om dette!! Vi har informert alle vi kjenner, mange som finner det merkeligt at “mainstream media” ikke er informert!?

Mvh
NN

Thunder
Thunder
Abonnent
14 år siden

Poenget er jo at da burde Lunden og en mengde andre blitt lagt inn for lenge siden. Det finnes mye alvorligere påstander enn hva Taftø har kommet med. Det var innleggelse som startet det hele. Da må noen fortelle sannheten da, men ingen har gitt noen info….

A
A
Abonnent
Svar til  Thunder
14 år siden

…hvorfor tror du jeg etterspurte epikrisen før støttetiltak settes i verk?

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  A
14 år siden

Bare la tiden jobbe, så får vi se. Du er renvasket fra denne saken. ikkeno problem. Nyhetsspeilet trenger du ikke tenke på akkurat nå. Håper dama har det bra.

A
A
Abonnent
14 år siden

Nå må dere være _helt klar over_ at Kjetil S er Statsviter med Universitetsutdanning i Sammenlignende Politikk bl.a.

Dette er hva jeg prøver å belyse.

Faktafeil.
Kvalitetssikring.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  A
14 år siden

Dere er allierte i kampen for å knuse Synnøve, meg, Jarle og en til samt nyheten her.. Du vet ikke hva som har skjedd før, vil jeg tro.. sett deg inn i det, KRITISK..

Faktafeil.
Kvalitetssikring.

Sier du. det bør du for det første følge SELV!
I denne sammenheng kan du skifte ut ordene med : SENSUR!

Skal alle borgere ha YTRINGSFRIHET så sant man ikke mobber andre?
Eller skal man inn og styre og endre folks naturlige måte å ytre seg på?! Du viser millitante og agressive tendenser som er skremmende… Dette var takken Synnøve og jeg fikk for vår jobb og hva vi risikerte.. At folk som sitter i REDAKSJONEN starter heksejakt og person-forfølgelse mot oss her.. snakk om ILLOJALITET.. mangel på etikk og utakknemlighet!

A
A
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Jeg er bare glad for at du skriver slikt, så får folk som leser se hvor elendig du argumenterer.

Millitant og aggresiv? For å påpeke faktafeil?

Har du evnen til å ta kritikk _for noe som helst_?

BiggusD
BiggusD
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Det er ikke en menneskerett å få ytret sine meninger på Nyhetsspeilet.

Istedet for å anklage de som tviler på saken din for heksejakt, personforfølgelse og illojalitet burde du kanskje heller hjelpe Taftø med å dokumentere påstandene sine, Singoalla.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  BiggusD
14 år siden

Trodde ytringsfriheten var en menneskerett? Og har forstått at alle har den retten her om man ikke hetser andre. Selvforsvar er også en rett.

Det du ber om har jeg gjort etter beste evne. Det jeg kunne si har jeg sagt og nå overlates videre arbeid til dere og til jurister og andre som ønsker dette selv..
Så får vi håpe andre finner ut av dette eller at Synnøve klargjør senere.

kjell108
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Jeg skjønner ikke hvorfor du bruker ord som “faktafeil” gjentatte ganger, men uten å konkretisere referansen? Er det uhell eller en vane du har.

A
A
Abonnent
Svar til  kjell108
14 år siden

Referatene finnes hos Kjetil S`innlegg bl.a.
…hvis du gidder å lese da…

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Mr Oslo: Det du sier her bekrefter at det er en ny kampanje igang, og at du er med på den… De foregående kan dokumenteres av mange.

Vi fikk ut nyheten denne gang, og vi håpet vi skulle få slippe dette.
Det kan dokumenteres at dere har hatt aksjoner før for å oppfordre alle som vil motarbeide sannheten og være med på uhyggelige karakterdrap, til å klage på meg og 3 andre personer. Slik har dere holdt på siden Mai 2009, forskjellige steder for å bringe min og andres stemme til taushet en gang for alle. Drap og trusler har vært i bildet, deres oppdragsgiver skyr ingenting.. det er mafia-tilstander og et ondt samfunn, som Synnøve sier, uten noen rettssikkerhet for noen. Jeg ber alle gode lesere om å tro meg, se og forstå at det som jeg har forsøkt å si er sant.. her ser dere aktørene i praksis. Det eneste positive er at vi nå ser så klart hvem de er. De som med hat og hets motarbeider og vil knuse både nyheten vår, vårt arbeide og budbringerne..
Så får leserne selv avgjøre hvem av oss som taler sant og som er på de gode krefters og sannhetens side.. maken til konspirasjon og bande-opptreden.. de opptrer ikke som individer disse, de konspirerer i lukket rom og har aksjoner med klagebrev til redaksjoner og ledere for å få SLETTET de som taler sant og prøver å avdekke sanneheten fordi vi vet for mye om DEM..
De har ingen toleranse eller respekt for andre individer og deres syn eller menneskeverd. Alle skal presses til en enhetlig forståelse, og stakkars den som ikke passer inn.. maktmidlene har vært svært ødeleggende.. Siden 2 nettsamfunn nå er ødelagt av disses herjinger, skal NS også ødelegges?
Eller skal sannhetssøkerne her knebles til taushet? Vi som ikke har noen annen agenda enn sannheten for vi ødelegger deres agenda..
Kjære lesere det er KRIG, og nå ser dere hva vi er opp mot..
De lot oss ikke slippe denne gang heller og vi visste hvem de var.
Nå mangler vi bare at bande-lederen fra den gang står frem..

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Singoalla
14 år siden

Stopp Singoalla. Ikke gi dem mer oppmerksomhet, denne gruppen syns det bare er morro og få deg til å “klikke” sånn at de kan skremme vekk nye lesere som blir matt av så mye konflikter.

Alle er ikke agenter, men de fleste er arrogante medmennesker uten genuin interesse av å bidra og finne en tilnæring via dialog, de er her for å sabotere nyhetsspeilet. Det klarer de vet at du gir dem altfor mye oppmerksomhet.

Jeg syns du har gjort en strålende jobb nå, ta deg 2 dagers pause. Prøver ikke å innskrenke ytringsfriheten din, men det blir litt for mye. Du har overbevtst mange, men skeptikerne lever av å henge på deg for å få deg til å reagere med “agent” beskyldningene, på den måten så får de det de vil, sabotere nyhetsspeilet for det ser ikke bra ut for nye lesere som blir skremt.

Håper du forstår
Det er det beste for alle

Mr Oslo
Mr Oslo
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Nå blir jeg faktisk oppriktig FORBANNET!

Du beskylder / anklager meg indirekte for drapstrussler, personforfølgelse og andre ” helt på jordet – sammenligninger “. At jeg jobber for “They”, og har som mål kneble deg. Arbeidsgiveren min er en privat barnehage. Vi driver ikke med drap og forfølgelse, men er en pedagogsik virksomhet. Jeg jobber ikke i en Nwo-barnehage!

Du får faen meg skjerpe deg! Dette går over alle grenser. Disse beskyldningene er så drøye, at jeg vet ikke om jeg skal gråte eller le. Bare fordi jeg i 99 av 100 tilfeller er uenige med deg, betyr ikke det at jeg er medlem i en organisasjon, skapt for å knuse nyhetsspeilet!

Nå må du stoppe! Jeg har ikke angrepet deg som person, selv om du gjør dette støtt, mot alle som er uenige. Det er ikke jeg som er farlig i dette samfunnet, men DU, Singoalla.

Hadde vært fint å stå frem, slik at jeg kan bekrefte at jeg er en normal samfunnsborger, men det tørr jeg ikke, grunnet deg!

A
A
Abonnent
Svar til  Mr Oslo
14 år siden

(Hvis vi nå skal snu litt på “taktikken”:)

“JA IKKE SANT!!

DET ER AKKURAT DETTE JEG PRØVER Å SI Mr Oslo AT DET ER EN “KLIKK” SOM ER UTE ETTER Å DREPE OG KNEBLE OG TVANGSINNLEGGE OG DOPE NED OSS ALLE! Herregud Mr Oslo, ser du ikke at de er med i en hemmelig sekt hvor de prøver å ta livet av oss??? ALL PSYKIATRI ER GALSKAP
Det er takket være slike sannhetssøkere som meg og deg Mr Oslo at sannheten komer frem! Herre takk og pris og andskamp og blabla bla…..”

…jeg synes argumentasjonsteknikkene illustret over ikke fremmer Taftøs sak. En sak jeg forøvrig stiller meg bak _hvis det viser seg at det er begrunnet_

Det trekker også NS ned i søla.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  A
14 år siden

Det er banden du er med i nå som har ødelagt flere nettsamfunn og som driver organisert mobbing over tid.. dette er dokuementert og bevitnet og sagt fra om rett ut, og hele nettsamfunnet var imot BM og lederen som forstod det til slutt og slettet seg selv for annen gang, på det ene stedet. Du vet godt hva jeg snakker om, og du burde lese de kommentarene og dokumentene nøye.. du har vært humørsyk før.. og er ikke tjent med å lyve for folket her, Arne Lunden!
Jeg har sagt dato for når du meldte deg inn og forbokstavene på stedet og lederen som jobber for å kneble sannheten og dens budbringere..

A
A
Abonnent
Svar til  A
14 år siden

Fascinerende hvordan du prøver å vinkle det over på at jeg er “med i en bande”

Er denne “banden” ute etter å ta det deg da eller?

Dette er sterke påstander?
Hvorfor holder du deg ikke til innlegget?

Er dette teknikkene du bruker når du går tom for argumenter og uttaler ekstreme faktafeil innleggene dine?
Bare fortsett “så får folk her sett ditt sanne ansikt” som du sier….

ragnaR
ragnaR
Abonnent
Svar til  A
14 år siden

Så Arne Lunden blei me i det indre nettsamfunn BM den 17.Mai – som vi ikke vet hva er. Frigjeringsdagen. Før det var han hyggelig på Speilet. Ettterpå vil han ha ny profil på Speilet, og alt er galt

Eg syns at Speilet er bra som det er. Stå på!

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  A
14 år siden

Lunden: Du vet åpenbart ikke hverken hva du gjør, effekten av det,
eller hva som har skjedd før..dere beveger dere på syltynn is..
Og hva med kvalitetssikring?

A
A
Abonnent
Svar til  A
14 år siden

Hva med å stå frem med navn og bilde siden dere driver hets?
Dette er peronangrep.

A
A
Abonnent
Svar til  A
14 år siden

Ragnar:
hvor har jeg sagt noe om ny profil?
Jeg er kritisk til FAKTAFEIL i innleggene.

Etter det brøt helvete løs.

kjell108
Abonnent
Svar til  A
14 år siden

Lunden
“Jeg er kritisk til FAKTAFEIL i innleggene.”

??

Du deltok jo ikke tråden “Globalistenes fremste agent”.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  A
14 år siden

Ragnar: EKSAKT! Der slo du spikeren på hodet!
Det jeg har sagt er sannhet.. han selv og andre medlemmer der må gjerne sjekke.. flere av dem har løyet her siste døgnet om at det ikke er noen konspirajon, eller aksjon og stemplet meg som paranoid.. skepsis-taktikk!

Leserne bør vite sannheten, at dette er sagt av eksakt de samme menneskene som påviselig sitter og diskuterer hvordan de skal ta meg og 3 andre.. snakk om å bedra folket og leserne her.. Men jeg lar meg ikke bedra.. selv er jeg en utstøtt derfra og har Gud hjelpe meg fått kjenne følgene!

Dokumentasjon på ledernes løgner og bedrag mot eget mannskap på det stedet ligger ennå på stedet og jeg har sagt hvor.. ikke rart at de hater meg..

Arnie her aner nok ikke sannheten vil jeg tippe..
han har slukt alt det stygge de sier om meg uten å tenke over hvorfor, eller stille spørsmål ved om det er sant.. Det er ikke lett som sagt, for lille meg å være opp mot dette kostebinderiet.. og det har vært fryktelig store påkjenninger tidligere. Samme folk hver gang..

Om de tenkte LITT så lot de oss være, så slapp de å få sine egne ugjerninger belyst mer enn som har vært til nå. kjetil s tok til fornuft.. klokt.
De utfordrer de kreftene som bringer ALT frem i lyset :-)

Den utrolig søte og sjarmerende Arnie ble så påvirket av negative energier, tydeligvis at han endret personlighet, ble aggresiv og full av hat mot sannheten og dets budbringere. Hans ansikt ble mørkt og aggressivt, han lærte vel hvem som var “fienden” og slukte alt rått. Før det var han faktisk vennlig mot alle ande enn debunkerne, dem var han ofte gretten mot, men nå ødelegger han NS og den gode saken vår, med å videreføre stygge heksejakter fra tidligere.. virker som all fornuft forsvant siste døgn..

Det er mange som har mye på de folkene, men de har ikke vett til å la være med å drive sine organiserte mobbing og heksejakter, likevel!

Istedet sender de nyinnmeldte fotsoldater til fronten, uten at de har peiling på sakens fakta.. Om jeg ville kunne det kommet ganske mange inn hit og vært vitner på råttenskap og ondskap som ikke tåler dagens lys.. og det er årsaken til at lederen jobber så beinhardt for å kneble min og andres ytringsfrihet overalt.. Det har vært aksjoner før, med å sende klager osv, fra motkreftene og det er røpet at de er igang igjen, som begge ganger tidligere da vi prøvde komme med dette.. alt kan dokumenteres av mange.

A
A
Abonnent
Svar til  A
14 år siden

“Den utrolig søte og sjarmerende Arnie ble så påvirket av negative energier, tydeligvis at han endret personlighet, ble aggresiv og full av hat mot sannheten og dets budbringere. Hans ansikt ble mørkt og aggressivt, han lærte vel hvem som var “fienden” og slukte alt rått.”

…dette er bare helt vannvittig.
Hvordan kan jeg ta deg seriøst?

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  A
14 år siden

Kommentarfeltene er et fristed for alle meninger og ytringer. Om du ikke liker Singoalla sine poster, for mye åndskamp, for mye mindcontrol, for mye dissidentinfo, så sier dem i sørstatene i Usa: “If you cant stand the heat, get out of the kitchen”

Jeg syns Arne Lunden er med på å trekke ned Nyhetsspeilet, ved å konstant markedsføre nyhetsspeilets nedgang i hver kommentar.

Ha litt respekt for at denne artikkelserien eksisterer med hjelp fra Singoalla, den verdifulle informasjonen som står, er oppgjørets og det ekte landsvik-timen og du velger å vise ditt sanne ansikt med å starte debatten med et ganske voldsomt og ufortjent utbrudd mot Singoalla hvor du stempler henne. Du forsvarer en antatt gal general lenger oppi her som singo snakket om. Jeg har snakket med mange som var med i fredsbevarende styrkene i Lebanon, ikke alle var med på å bevare freden…

jeg tror vi må brenne gresset for å se slangene.

A
A
Abonnent
Svar til  A
14 år siden

I og med at jeg “har en agenda” gjør jeg vel jobben min da?

Kanskje jeg kan avansere til “bandeleder” en dag og tjene min rettmessige plass i helvete? Der jeg som representant for ondskapens akse, hører hjemme?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  A
14 år siden

Lunden: NIX! IKKE vri på tingene! Om du ikke forstår selv hva du gjør, så gjør nok andre det. Ingen reagerer på at noen stiller spørsmål ved innhold, se hva jeg skrev til kjetil S, jeg skrev at det er RIKTIG og bør gjøres..

Personangrepene dine har vært ekstreme og brudd på alle regler!
Det er du som gjør dette og du lyver også til leserne ang at jeg anklager deg for ting som er høyt relevant og som er årsak til at jeg plutselig er fiende i dine øyne, du meldte deg inn den 17 Mai, der de som utførte de ekstreme hekseprosessene 2 konkrete ganger i 2009 har sitt hovedkvarter og der dere planlegger deres aksjoner for å få slettet og brakt til taushet de dere angriper her! DET ER SANNHETEN og både du og resten av medlemmene der VET.
At dette er organisert offentlig hets og mobbing over tid, har vært sagt fra om av andre og det har vært snakk om rettsaker, pga svært alvorlige overgrep! Dine paranoiditet-anklager kan nok fort tilbakevises av samme fakta og dokumentasjon som man vil bringe meg til taushet for å skjule!
ONDSKAP! Om du fortsetter så kan noen legge det ut her..
For det er mange som sitter på det men jeg ber deg slutte for jeg har ikke tid som sagt.. eller krefter til mer krig. Du vet ikke hvilket vepsebol du stakk hånden inn i nå.. håper jeg, for din del..
Sannheten skinner som en sol, en vakker dag får vi håpe.. :-)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  A
14 år siden

Takk Armin. Foreslår at vi holder oss strengt til sak.
Lunden: Det siste du skrev der om å avansere til leder, forstår nok jeg helt annerledes enn du tror.. he he :-) Ingen ytterligere kommentar.
Dere er SVÆRT tjent med å legge denne ballen død..
Du har ikke bare brutt reglene og ødelagt noe som var et høydepunkt for NS, men du har puttet hånden din i et vepsebol du ikke kjenner og touchet borti akkurat det din leder vil bringe 3 personer til taushet for å skjule! :-)
De har fortalt mye løgner om meg, men intet av det var sant og jeg har intet å skjule, så jeg trenger ikke skjelve i buksene.. slik andre gjør.

Mange som vet hva som skjedde har sagt at jeg har vært alt for snill, jeg har måttet fortelle at vi ble stoppet 2 ganger med fryktelige midler, men jeg har vist BARMHJERTIGHET mot en som har vist uhørt ondskap mot meg og andre over tid – ikke fortalt navn og detaljer, Synnøve sa at hun hadde aldri spart noen slik, se i hennes bøker – alle navn utleveres rått, en av grunnene til at hun ble tatt kanskje.. hun vil verdsette at dette kom i denne debatten :-)

Hun var opptatt av denne lederen og hans ondskap, siste gang vi snakket fordi han driver sin skjulte agenda i kulissene med å sverte og håne henne og ser hennes artikler som lik som samler fluer eller noe slikt.. hennes kommentar var at han avslører seg selv til de grader..
Vi har faktisk vist ham barmhjertighet, takken vi fikk var angrep likevel!
Dette er en mann som helt mangler evne til empati, anger og selvinnsikt.
Han sover godt om natten uansett ondskap, men tør ikke sove når Singo skriver her nå fordi han er livredd for hva jeg kan komme til å avsløre om HAN. Slik redsel finnes ikke dersom man har rent mel i posen ;-)

Til lesere og andre som har hørt at jeg er et slags monster og en mørkets tjener, jeg står her face to face.. øynene er sjelens speil, dere få kjenne på energien og vurdere selv om dette er min bagasje eller angripernes egen bagasje som de spiler og projiserer i tråd med egen agenda.. ;-)

To gode vitner til, er informert om en mengde detaljer og navn som gjelder hvem som har kommet med konkrete trusler og disses art. Antall informerte om detaljer er nå 10. Dersom noen skulle skje meg vil de utlevere den info.

A
A
Abonnent
Svar til  A
14 år siden

Jeg skjønner ikke hva du mener vedr BM og er overhodet ikke kjent med saken om det “som har skjedd”?

Hvilke fryktelige midler er du stoppet med og hvorfor?

Kjetil S
Skribent
14 år siden

JJ, Armin og Singoalla

I teksten til denne filmen (trykk vekk filmen og les det som står bak) står følgende:

“However, the fourth European elections were due to be held from 9 to 12 June 1994, and the governments of the Twelve did not want to wait for Parliament to reconvene in the autumn as, given the ratification process that had to be completed in Member States, time would run out before the scheduled accession of the applicant countries on 1 January 1995.”

Merk ordet ratification, eller ratifikasjon på norsk. I Store Norske Leksikon forklares ordet på følgende måte: http://www.snl.no/ratifikasjon

I forklaringen kan dette leses: “Etter gammel internasjonal praksis foregår avtaleslutningen i to ledd, idet avtalen etter forutgående forhandlinger settes opp og undertegnes, f.eks. av utenriksministere eller delegerte, uten at det er meningen at den dermed skal bli bindende. Det blir den først når ratifikasjon har skjedd ved at partene har utvekslet ratifikasjonserklæring i særskilte dokumenter…. I dagligtale er det ofte dette Stortingets samtykke som – i unøyaktig språkbruk – kalles ratifikasjon.”

Med andre ord, den undertegningen vi ser i filmen fra 24 juni 1994, altså FØR folkeavstemmingen, er den nødvendige, tradisjonelle, sedvanlige, helt normale undertegningen av en avtale som skal ratifiseres av Stortinget, som igjen har satt ut beslutnmingen til folkeavstemming. http://no.wikipedia.org/wiki/RC3%A5dgivende_folkeavstemning_om_Norges_tilslutning_til_EU_1994

Det er klart at Gro signerte en avtale med EU! Det er slik prosessen er i internasjonale avtaler. Hvordan skal ellers det norske folk kunne stemme over en tiltredelse til EU, dersom ikke avtaleteksten var godkjent av begge parter. VI VILLE DA IKKE VITE HVA VI STEMTE OVER! Hva om vi avtalen IKKE var undertegnet (og dermed gjeldende) etter vi evt hadde sagt JA? Da kunne jo EU endret betingelsene i etterkant, og vi hadde fått en helt annen avtale enn den vi aksepterte. Dette er jo ren logikk! Og ikke minst, det er slik det fungerer!!

Og jeg ber alle lesere legge merke til følgende: Dette er kjernen i “avsløringene” i Taftø sine artikler. Dokumentet som er linket til i “Globalistenes fremste agent” http://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2010/05/HOVEDDOKUMENT1.pdf blir fremstilt som et dokument som BEVISER at Norge allerede 24 juni gikk inn i EU. Også er står det: “Undertegning, MED FORBEHOLD OM RATIFIKASJON (min uthevelse), av traktat mellom Norge og Østerrike, Finland og Sverige og Belgia, Danmark, Frankrike, Hellas, Irland, Italia, Luxembourg, Nederland, Portugal, Spania, Storbritannia og Nord-Irland og Tyskland om tiltredelse til Den europeiske union…”

Med andre ord: Taftøs påstander medfører ikke riktighet. Som jurist burde hun vite dette. Jeg ser ikke bort fra at Taftø kan ha rett i noen av sine påstander. Men hverken filmen eller det vedlagte dokumentet viser at Norge meldte seg inn i EU i det skjulte! Alt det som dokumentet og filmen viser var allmen kjent, og representerer absolutt ikke noe sprengstoff!

Derfor: Vær så vennlig å gå disse påstandene etter i sømmene, og dere vil se at det jeg sier er riktig.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

Kjetil S: Det er forsåvidt greie argumenter.Og det bør jurister se på.
Men, du jobber effektivt her for å ødelegge fordi du er bak de lukkede dører. I tiden nå skal all sannhet frem og vi finner ikke sannhet, om vi ikke er helt sannferdige selv.. eller om du beinhardt går inn for å knuse gode mennesker.

1. Har det Norske folk fått vite dette, at de skrev under på våre vegne?

2. Konsekvensene har vi fått merke, alle Eu direktiver og lover implementeres mer effektivt enn i mange EU-land, eller hva? Mange har reagert med å si at dette har egentlig visst og skjønt inni seg.. du sier nå at alle disse tar feil!

3.Beinharde motarbeidelser for å ødelegge Synnøve og senere meg, ville ikke har vært nødvendig om det vi kommer med ikke var fakta. At dette er reelt kan dokumenteres og bevitnes av mange! Terjes onkel har funnet det samme og fått trusler og PST på døra.. osv osv.

4.AVTALEN SOM BLE LAGET SENERE PÅ ÅRET 1994 BEKREFTER FORHLDENE OG BLE GJORT FOR Å DEKKE DET HELE.

UT FRA MIN FORSTÅELSE, RESTEN MÅ JURISTER SE PÅ..

A
A
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

?
Feil feil feil.

Jeg har stor respekt for Taftø. Men dette taler ikke hennes sak, og det er derfor jeg er ekstremkritisk til at ikke Taftø selv mod`er tråden!

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  A
14 år siden

Arne: DU VET at Taftø er forhindrer fra å gjøre det. Jeg er SKREMT av din totale mangel på forståelse, toleranse og empati samt din agressive og illojale adferd.. dette er ikke bare en åndskamp, visse her jobber beinhardt for å ødelgge både mennesker, NS og den gode saken vår her. Sannheten er at Ns har dårlig rykte på seg i mange kretser pga visse personer.. som har opptrådt sjokkerende brutalt og uetisk og ødelagt flere nettsamfunn.. det er problemet og det er de som motarbeider de sanne sannhetssøkerne..

SANNHETEN ER AT DENNE SAKEN HAR GJORT AT NS HAR BLITT LEST OG SETT OG FÅTT INTERESSE FRA UENDELIG MANGE SOM IKKE HAR VISST OM STEDET FØR.. OG AT OGSÅ DE SER PÅ DETTE SOM EN BRAGD OG SOM ET SANNHETENS OG LYSETS FYRTÅRN.. MEN HER VAR DET MOLDVARPER SOM FOR ENHVER PRIS JOBBER OVERTID FOR Å KONSPIRERER OM HVORDAN DETTE KAN ØDLEGGES.. OG DEM HAR DU SLÅTT DEG MED.. SYNES DU BURDE LESE KOMMENTARENE JEG HAR LAGT INN NÅ SISTE HALVTIMEN OG FINNE DET DOKUMENTET JEG NEVNTE.. SYNNØVE FIKK SE ONDSKAPEN I DET SAMFUNN OG DETS LEDER DEN GANG OG HUN VAR SVÆRT OPPTATT AV DET SISTE GANG JEG SNAKKET MED HENNE, OG STYGGE ORD SOM BLE SKREVET OM HENNE OG ARTIKKELEN, REN HETS OG MOBBING.. NÅ VISER ONDSKAPEN SEG HER.. LIVE.. OG DET ER RELEVANT FOR ARTIKKELENS TEMA.. DET ER ELLERS VELDIG GREIT Å SE HVOR FOLK STÅR..
I SANNHET ER DET EN ÅNDSKAMP..

A
A
Abonnent
Svar til  A
14 år siden

Ja DET VET JEG at hun er.
Derfor, igjen, hvorfor mod`er hun ikke selv sine artikler??

Hvorfor trekkes de ikke? Hvorfor legges de ut når hun ikke kan forsvare seg??

Kjetil S
Skribent
Svar til  Singoalla
14 år siden

1. Ja, dette var allment kjent.
2. JA, og atter JA, Norge er flinkeste gutten i klassen når det gjelder å implementere EU-direktiver. OG DETTE HAR VÆRT ÅPENT DISKUTERT SIDEN 1995/1996. I avisene, på TV, på universitetene, i Stortingsdebattene etc etc. Dette er ikke noe nytt. Folk har IKKE blitt ført bak lyset.
3. Jeg kjenner ikke til “beinharde motarbeidelser, så dette kan jeg ikke bare ta på “face value”
4. “AVTALEN SOM BLE LAGET SENERE PÅ ÅRET 1994 BEKREFTER FORHLDENE OG BLE GJORT FOR Å DEKKE DET HELE.”. Denne skjønner jeg ikke. Hvilken avtale referer du til?

Det trengs ikke jurister til å se på dette (men be my guest). Dette er noe man lærer på videregående. Og jeg gikk på videregående under EU-debatten 1992-1994, og husker meget vel alt dette.

Og så er det dette igjen da: “Men, du jobber effektivt her for å ødelegge fordi du er bak de lukkede dører. I tiden nå skal all sannhet frem og vi finner ikke sannhet, om vi ikke er helt sannferdige selv.. eller om du beinhardt går inn for å knuse gode mennesker.”
– Jeg er lei av å gjenta meg selv, men prøver enda en gang: Når skal det bli slutt på din mistenkeliggjøring og dine personangrep. Og når skal moderator la reglene gjelde for alle; Det er greit at Singoalla driver med personangrep, men ingen andre! synes å våre mantraet her.

Og til slutt: Det er faktisk SANNHETEN jeg vil ha frem her. Det er ikke slik at det er DU singoalla som sitter på den eneste rette gyldige SANNHET. Og siden du tydeligvis ikke kjenner til hvordan internasjonale avtaleprosesser fungerer, blir det svært vanskelig å ta ditt ord for at du sitter på SANNHETEN om Norge og EU.

A
A
Abonnent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

Enig. Hvorfor får Singoalla komme med ekstrembeskyldninger om “hemmelig brorskap” og at jeg og andre har en agenda om å ødelegge “dere”?

Det er en vanvittig påstand!

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

Kjetil S: Om dette ikke var sannheten hadde ingen giddet løfte en finger for å herje og skade med Synnøve slik, og senere meg.

Du har gått med lupe over Synnøves artikler for å finne feil og ting du kan bruke til å torpedere dette, og du diskuterer med andre hvordan dette kan gjøres. Du vet utmerket godt hva jeg snakker om – BM, det er ingen mistenkeliggjøring. Snakker ikke ut fra antagelser. Din leder og hans fotsoldater stod for de grufulle og ekstreme ødeleggelsene og karakterdrapene mot meg og Synnøve de to gangene vi prøvde tidligere!

Det er sannheten, mange vitner, mange kopier av alt sammen… Du vet godt hva jeg mener. Det er du som mistenkeliggjør meg ved å late som du ikke forstår. Om du ikke var med på dette i de to foregående rundene, så vet du det nå, og har mulighet til å ta det til ettertanke. Om du vil være med på organisert offentlig mobbing, lovbrudd, trusler og karakterdrap over tid, eller ikke. For det du er med på nå er tredje runde av dette! Samme aktører stort sett! Tenk over hva du er med på..

Selv om du har gått så nøye gjennom alt sammen, har du ikke fått med deg at det var 2 avtaler i 1994! Det er VESENTLIG. LES EU-ARTIKKELEN IGJEN.
Det dere holder på med her er å KNUSE NYHETSSPEILET og den saken som var Nyhetsspeilets TRIUMF.. Du er på feil side og hjelper motkreftene!
Det samme gjelder visse andre. Sorry til alle for at vi risikerte så mye for å gi dere dette, dette var takken vi fikk, offentlig hets, faenskap og innleggelse!

A
A
Abonnent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

Det er du Singoalla som latterligjør NS med dine vanvittige påstander.

Hvis ikke du får uforbeholden 100%-støtte i alt du skriver, så går du bananas.

Det er jo både håpløst og hysterisk samtidig.

Kjetil S
Skribent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

Singoalla,

Jeg kommer ikke til å rette innlegg til deg igjen. Jeg ser de gjør mer skade enn gagn. I motsetning til hva du tror har jeg sterk rettferdighetsfølelse og empati. Jeg ønsker deg derfor alt godt.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

Kjetil S: Takk, det er en deal. og vi har hatt samme deal før.
Arne Lunden: Du er som et ekko av tidligere heksejakter på Singoalla på nettsamfunn hvor jeg ikke engang eksisterte i oktober og før det i Mai/juni. Og du vet antagelig ikke i hvor dårlig lys og selskap du stiller deg nå.. Du er nyfrelst ang at Singoalla er den store stygge, og den som lærer dere dette har et navn som begynner på M, stedet kan forkortes til BM og du meldte deg inn der 17 mai. Det er et lukket samfunn som jeg selv var med en gang, sammen med JJ, og en del andre gode folk. Vi forstod for mye om en viss person, derfor ble vi slettet og rundt 10 andre slettet seg i protest mot overgrep, løgn og mobbing, som du nå viderefører her. Synnøve var ikke velkommen på dette stedet og det ble løyet stygt om henne av lederne.

Har henvist til et dokument som finnes på det stedet, tror det er rundt 900 kategori. Det dokument beviser juks, løgn og bedrageri fra ledernes side.. hvorfor har de det stående der likevel? Fordi at det står med uthevet skrift, til slutt, at den dagen dette slettes der, så vil det bli offentliggjort annensteds..

Ikke rart at jeg er en torn i øyet for lederen som har jobbet systematisk og meget hardt, helt siden da, for å bringe meg og de 2 andre til taushet. At svært alvorlige og konkrete drapstrusler også finnes, er kopiert og var postet på et annet nettsamfunn er også sant. ALT jeg har sagt er sant.

Om dere nå gir dere, så kan kanskje deres leder slippe at vi tar et offentlig studie i hans grufulle og uetiske ondskap her? Det mangler ikke på vitner og dokumentasjon. Men jeg er sliten og jeg tror kanskje du vil spare ham for det? Mulig du ikke vet hva du gjør.. tenk deg i så fall om før du viderefører heksejaktene som har versert siste året for å kneble visse vitner..
Du vet neppe hva du gjør.. og du er på feil side. Å lyve for leserne her slik flere har gjort vil ikke gavne dere for deres løgner kan dokumenteres.
Kjetil S har tydeligvis forstått dette og tatt til fornuft..

kjell108
Abonnent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

Lunden
“Det er en vanvittig påstand!”

Vi har tre tråder her som som eksisterer pga.av Singoalla. Status til debattantene er ikke likeverdig. Vi vurderer folk etter hva de bidrar med, og Singoalla er den som bidrar mest for tiden. Selvfølgelig prøver du å utnytte at Singoalla er sårbar, ikke noe som vil bli godtatt i andre sammenhenger.

A
A
Abonnent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

Er jeg utnyttende synes du?
Er påpeking av faktafeil ekvivalent med å utnytte?

kjell108
Abonnent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

Hvor finner jeg dine saklige “bidrag”? I denne tråden kom du ubegrunnede anklager om “paranoid”, men det var ikke innledningendu snakket om.

Korrekt?

A
A
Abonnent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

Paranoidsynsingen kom begrunnet.
Nå vil jeg gjerne utvide begrepet med å slenge på flere “diagnoser”

Hele tråden er blitt helt vannvittig, og det er under enhver kritikk at Mod ikke retter tråden.

BiggusD
BiggusD
Abonnent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

Hvis denne tråden er representativ for hva som skjer med nettsamfunn hvor du frekventerer, Singoalla, skjønner jeg godt at du blir stengt ute.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

Biggus D: Du er urettferdig og har ingen tid til mer selvforsvar.
Vitnene er mange nok. Du oppfører deg som om du er medlem av BM. OG det har jeg sett før også. Er du det? Ærlig svar? Om du ikke svarer ærlig vil det helt sikkert komme frem senere, som alt annet..

kjell108
Abonnent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

Alle kildene sier at EU traktaten ikke ble avlevert traktatarkivet. Jeg leser det som at Stortingsrepresentantene ikke fikk innsikt i hva Korfu dreide seg om i 1994.

Så kommer denne traktaten ETTER folkeavstemningen.

http://no.wikipedia.org/wiki/E%C3%98S
“Som oppfølgning av medlemskapsavtalen inngikk Norge 29. desember 1994 en avtale med Island om opprettelse av en domstol som ble kalt EFTA-domstolen og et overvåkningsorgan som ble kalt ESA.”

Synnøve sier at dette er bedrag. Traktaten er veldig liten, telte 3 sider, og den dreier seg om modifiseringer i EU-traktaten. Den påstanden er jussstoff, men jeg kommer til konklusjonen ut fra egen lesing. Synnøve har rett. EU-traktat bekreftes etter at Gro og Støre har tatt bort deler av traktaten. “Island” er bare kamuflasje.

A
A
Abonnent
Svar til  kjell108
14 år siden

Da spør vi en jurist, så slipper du å synse mer.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  A
14 år siden

Men det er greit at du synser om meddebattanters privatliv? Og mobber dem? Viste du at 200.000 nordmenn er uføre pga mobbing på jobb? Mobbing er et stort problem, DU er et stort problem:

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
14 år siden

EU traktaten skulle gjelde fra 1.januar 1995, så Gro og Støre hadde hastverk med å endre underskrevet EU-traktat. Legg merke til dato 29.desember 1994, de måtte ofte juleferien for å klare tidskjemaet.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  kjell108
14 år siden

Rom: Takk..
Uansett hadde vi ikke fortjent denne hets, hån og heksejakt.
Det beviser også sakens viktighet, og burde forventet det.
Men jeg ber dere vise LITT hensyn både til Nyhetsspeilet og mennesker her.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
14 år siden

Synnøve
“Medlemskapsavtalen er formelt heller ikke i kraft”

Status tolker jeg som at Norge følger traktat-avtalen selv om den ikke er ratifisert. Det makes sense dersom man trodde at om en stortingsperiode eller to blir medlemskap vedtatt av Stortinget, ordninger er midlertidig. Men EU medlemskapet kom aldri. Vi sitter igjen med problemet: Er det slik at Norge holder en avtale som ikke er formelt gyldig? Det krever research.

Ergon
Abonnent
14 år siden

Her går det unna så flisene fyker. De som står bak disse artiklene har, så langt jeg kan se, gjort Synnøve Fjellbakk Taftø (SFT) en bjørnetjeneste av dimensjoner. Det er umulig for meg å ta denne artikkelen på alvor som skrevet av en intelligent, skarp og erfaren jurist og offentlig saksbehandler ved sine fulle fem.

Andre har informert her inne at SFT har vært alvorlig neddopet siden 1994 og kun i de siste månedene har vært medisinfri og veldig oppegående og sprudlende. Mens disse artiklene har blitt produsert i løpet av de siste månedene har SFT og hennes medhjelper(e) blitt truet på livet og det er nærmest et under at de har fått leve lenge nok til å få offentliggjort dem.

At ektemannen til SFT til slutt griper inn og får innlagt sin nedslitte kone på et velvillig hospital ser jeg på som det eneste fornuftige som er opplyst hittil i denne saken. For hennes skyld håper jeg hun får bli der en god stund inntil ektemannen får etablert et vern for SFT mot de kretsene som misbruker henne som front for eget manglende mot til å stå fram personlig.

Hvis det er slik at de faste folkene her på Speilet virkelig tror på alt de sier og skriver om trojanske hester, mandsjuriske kandidater, hemmelige påvirkningsagenter, fjernstyrte mindkontrollerte ødeleggere kan man jo lure på hvorfor ikke de faste spekulerer på om det er noe slikt som ligger bak?

Det ville i så fall være naturlig og ta det med i beraktningen, men det skjer ikke. Jeg tror forsåvidt ikke at det er tilfelle, sånn for ordens skyld, men det er jo nettopp blant de vanlige metodene “They” bruker for å diskreditere grupper som Speilet. Også her i Norge. De er faktisk meget dyktige på det i PeST og andre slike organisasjoner.

Siden det alltid er morsommere å spå om fremtiden enn å fortelle om fortiden er mitt stalltips at et av to vil skje; Aktivistene begrenser seg til litt internettdrama som aldri tar av fordi ingen av initiativtagerne har mot nok til å komme ut av skapet og stå fram eller vi får høre fra en innsidekilde om et par-tre uker at SFT har bedt pent om å legge saken på is.

Hva jeg imidlertid virkelig skulle ønske, men ikke tror på, er at medskribenten går ut i full offentlighet og får med seg han som ville forgifte SFT’s ektemann pluss noen av de tunge og ressursterke skribentene her som har engasjert seg i kommentarfeltet og løfter saken opp på et profesjonelt nivå med fullt hardkjør offentlig. Ellers er det hele bortkastet og SFT står igjen som en misbrukt og forrådt mentalpasient.

En slik offentliggjøring av medskribenten ville også gjøre det mere risikofylt for “They” å sette drapstruslene ut i livet for da får jo Speilet en skikkelig konkret sak å markedsføre om ville gi gjennombrudd. Altså er en offentlig opptreden en form for livsforsikring.

Bare sånn til slutt: Staten står ikke bak denne frivillige innleggelsen av SFT. Tvetimot er det Staten som kostnadsfritt gir SFT en beskyttet havn å hvile seg ut i. Tenk litt over det alle dere som nå maner til beleiring av sykehuset hun er på og stressing av det miljøet som prøver å beskytte SFT mot unødvendig stress.

Vil dere hedre henne er det andre måter både å angripe makteliten på og vise henne ære og respekt.

kjell108
Abonnent
Svar til  Ergon
14 år siden

Du er den første som impliserer den kreative påstanden om at Synnøve ikke hadde godt av å slippe medisinering, at det førte til ubalanse og problemer med omgivelsene. Synnøve uttrykker det omvendte, hun har følt seg glad de siste dagene.

Ergon -“En innleggelse SFT åpenbart var helt enig i og innforstått med siden hun prater åpent og fritt i mobiltelefonen underveis til klinikken”

At mobiltelefon ikke ble fratatt henne før hun kom til sykehus beviser ingenting. Sykehuset har ingen myndighet før ankomst.

Ergon “…. Det tredje er hennes ektemann som fremstår som både kjærlig og ansvarsbevisst ”

Etter 10 tvangsinnlegelser blir påstanden her absurd.

A
A
Abonnent
14 år siden

Jeg forventer ikke noe annet enn ekstrempepper nå.

Jeg kan uansett ikke unngå å snakke det jeg synes.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  A
14 år siden

Saken dreier seg vel om en dame som er tvangsinnlagt på grunnlag av en artikkel skrevet her. Da finner jeg det upassende av en artikkelforfatter å profilere selv igjennom denne tråden. Folk kan vel lese dine artikler, som sikkert mange finner skrullete.

A
A
Abonnent
14 år siden

Jeg har fått så mange private mailer vedr denne tråden som ensartet er sjokkerte over utviklingen og at det ikke kvalitetssikres hos Mod.

Jeg kan ikke unngå å si hva jeg mener her. Beklager.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  A
14 år siden

Da må du slutte å legge mailadressen din i kommentarfeltet. Hva har skjedd med deg?!!

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Thunder
14 år siden

“chickens come home to roost”

A
A
Abonnent
Svar til  Thunder
14 år siden

Mailadr min finnes under mine artikler.

A
A
Abonnent
14 år siden

Jeg lurer ikke på hvorfor.

Hele tråden er reinspikka galskap uten et dugg rot i virkeligheten.
Dette skader NS, eller rettere sagt, det kan være banesåret.

Jeg er skuffet.

A
A
Abonnent
14 år siden

Videoen viser intet annet enn hva vi så i 1994; forbredelsene til norsk EU-medlemsskap i 1994 (standard preparasjon for medlemsskap) som senere ble stemt ned ved folkeavstemming.

Dette har gått på europeisk tv _offentlig_ i 1994.

Hele denne tråden har utviklet seg i en sinnsyk retning, og jeg kan ikke lenger være bekjent av NS, ei heller min skribentstatus.

Jeg er meget meget skuffet over at Mod ikke kvalitetssikrer innleggene.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  A
14 år siden

Hei Arne.

Dine sensuranklagelser mot min person var urettferdig og umodent. Det var en annen i redaksjonen som slettet innlegget ditt, av den grunn at skribenter på NS ikke deler ut diagnoser til sine lesere.

Om du lurer på hvorfor, ta det opp med J.Johannesen.

Mr Oslo
Mr Oslo
Abonnent
Svar til  A
14 år siden

Nå har jeg nettopp lest alle innleggene her, og ber herved redaksjonen ta en prat med Singoalla. Jeg blir skremt, rett og slett. Synd at en person, kan ødelegge for en i utgangspunktet, gøyal/alternativ nyhetsside.

J.Johansen
Forfatter
Svar til  Mr Oslo
14 år siden

Her har vi ennå en slik kommentar. Er det så vanskelig å fokusere på sak?

Mr Oslo
Mr Oslo
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Det er vanskelig å fokusere på sak, når en får anklager kastet etter seg, om man er litt uenig med en viss person. Dette har flere brukere meldt fra om!

J.Johansen
Forfatter
Svar til  A
14 år siden

Mod kvalitetsikrerer innleggene Arne. Den kommentaren din ble slettet fordi den gikk på person, og ikke på sak.
Det er bedre å ta tak i tema, enn å diagnostisere andres mentale og psykiske helse.
Men siden det ble tatt så ille opp, så kom den tilbake, og står der igjen.

A
A
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Diagnostisering foretas av kyndig personell.
Synsing derimot, er en privatsak, noe jeg tillot meg.

Jeg beklager at vi har forskjellig syn på trådutviklingen men respekterer at det er slik.
Jeg finner for mange åpenbare faktafeil, som ikke blir presentert som tro, men som fakta. Føler derfor at jeg ikke kan unngå å si hva jeg mener.

J.Johansen
Forfatter
Svar til  A
14 år siden

Jeg ser hva du mener med EU-saken. For først er det vel forhandlinger om en avtale, og deretter er det folkeavstemning, men det var vel ikke tema for denne tråden, så den ble postet feil av Singoalla.
Men der var andre ting som var krutt fra Synnøve enn bare det i denne og andre artikler;
“Det skjedde fordi Stortinget i 1975 syndet mot det helligste av alle norske rettsprinsipper, nemlig at innskrenkninger i en eller flere av individets friheter krever Grunnlovs form.”
Bruddene med Grunnloven, at de driter i vår forfatning, korrupsjonen av rettsystemet, og hvem som tiltok seg makten etter andre verdenskrig anser jeg som de viktigste……..

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  A
14 år siden

Personfokus og hets var forventet fra en viss kant, det er slikt som gjøres for å ødelegge andre mennesker og når man har gått tom for argumenter.

Forventet det ikke fra din kant, selv om vi har sett at du kunne være gretten tidligere. Det som har skjedd siden 17 mai og som er årsak til at du plutselig har endret holdning og oppfører deg som min innbitte fiende, er at du har meldt deg inn i det mannskap som ødela to nettsamfunn og diverse mennesker med sine offentlige gapestokker og karakterdrap for å stanse og bringe Synnøve og meg til taushet i Mai, Juni og Oktober 2009. Det er sannheten og mange her vet at dere er rundt 40 mann som sitter i et lukket rom på nett for å diskutere hvordan dere skal få ødelagt dette, meg, Synnøve, Jarle og en person til, som ikke setter sin fot her pga alt det uetiske som har skjedd tidligere. Vil understreke at det også finnes GODE mennesker som jobber for lyset blant dette mannskapet, men de oppfører seg ikke slik! Dersom man jobber for lys og sannhet har man intet behov for å kneble og sverte andre.. Men noen derfra har jobbet systematisk for dette i kulissene og til tider også åpent, det er hva mange vet og mange ikke vet, ulmer her.

Jeg tviler på om du vet hva du gjør nå eller på hvilken side du er på. Det er svært svært smålig med slike angrep i en sådan stund. Om du ikke liker min personlighet eller måte å utrykke meg på, så får jeg bare si, sorry, helt ok, ikke alle kan like meg, jeg er heller ikke tema. Men jeg kan ikke være noen annen eller snakke annerledes enn jeg gjør.. det som du kommer med her er surmaget mobbing. Din unnskyldning i går var tomme ord. Du har blitt totalt forandret i negativ retning siden du meldte deg inn et visst sted, og leserne bør faktisk vite at dere sitter og konspirerer om hvordan dere skal ødelegge meg, Synnøve og Jarle. Dersom det er slik at dere som er med på dette vil fortsette å lyve og late som dere reagerer som dere gjør på egne vegne og ikke har noen skjult agenda.. så kan dokumentasjon på hva dere holder på med postes, på et senere tidspunkt. Det er merkelig surmaget og illojalt for å si det mildt.. mens så mange andre gleder seg og synes dette er fantastisk, så er det altså noen som samarbeider på spreng for å ødelegge lyset som ble brakt hit av Synnøve, og som også har gjort stygge overgrep mot både Synnøve og meg tidligere. Vi visste de samme folkene ville komme på banen, men visste ikke at du hadde slått deg med dem. Nå ser vi det. Nå viser det seg klart hvem som søker og gir sannhet og hvem som jobber hardt for å knuse sannheten og oss som risikerer mye for å dele..
Sannheten, Arne Lunden, er at du har blitt lurt til å tro at JJ, jeg og Synnøve er dine fiender fordi din leder er svært nervøs for å bli avslørt.. det er årsaken bak alt sammen, vitnene må bringes til taushet.. Skremt av hvor påvirket og endret i negativ regning man kan bli på et døgn eller to..
Tenk over det for jeg tviler faktisk på at du vet hva du gjør nå..

kjell108
Abonnent
Svar til  A
14 år siden

Arne, der er faktisk noe som ikke stemmer her.

Om EØS
http://no.wikipedia.org/wiki/E%C3%98S
“Norge underskrev medlemsskapsavtalen på Korfu 24. juni 1994 sammen med de andre tre søkerlandene.”

(Wikipedia tror det et EØS avtale som underskrives)

“EØS-avtalen regulerer samhandel og andre økonomiske forhold mellom EU og EFTA-landene. Avtalen innebærer at EFTA-landene som har sluttet seg til avtalen, deltar på lik linje med EU-landene i det indre marked. Dermed underordner de seg EUs regler om konkurranse og de fire friheter – fri utveksling av varer, tjenester, arbeidskraft og kapital.
Tre av EFTA-landene – Island, Liechtenstein og Norge (unntatt Svalbard) – har sluttet seg til EØS-avtalen.”
—–

Stortinget tror det samme, at Norge ikke har skrevet under EU-traktat, og at det som ble undertegnet på Korfu var EØS-avtale. Synnøve forteller oss at Norge har skrevet under den bilaterale EU-traktaten som Norge hadde forhandlet seg fram til. Stortinget ble lurt trill rundt. Korfu var EU-medlemskap. ikke EØS.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  kjell108
14 år siden

BINGO! Og vi har det på tape!

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
14 år siden

EØS avtale var etablert i 1992

http://no.wikipedia.org/wiki/R%C3%A5dgivende_folkeavstemning_om_Norges_tilslutning_til_EU_1994
EØS
“En sentral del av den politiske og økonomiske unionen var det indre marked, der varer, tjenester, kapital og arbeidskraft skulle kunne flyte fritt mellom medlemslandene. På initiativ fra Jacques Delors ble det iverksatt forhandlinger for også å knytte medlemmene av EFTA til det indre marked, og i 1992 ble EØS-avtalen, Det europeiske økonomiske samarbeidsområde, signert i Portugal. Sveits avviste avtalen i folkeavstemning, mens resten av EFTA-medlemmene 1. januar 1994 blir en del av det indre marked.”

Formålet med EØS synes å være et slags EU-medlemskap, men kamuflert.
EØS betydde null representasjon i EU-parlamentet. EU-medlemskap innebar det. Etter folkeavstemningen fjernet Gro hva som var norsk medinnflytelse i EU i underskrevet EU-avtale, slik at medlemskapet ikke ble direkte synlig. De kaller Korfu for “EØS avtale”, se hva Synnøve skrev om traktat 29.desember 1994.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  A
14 år siden

Er det en slags Libanon syndom Arne ?
Du oppnår høy status som skriver 2 glimrende artikler og hundrevis av bra kommentarer til og gi en bruker en psykisk diagnose som skribent ??
Hva er det for noe ? russisk rulett ?
Singoalla er bare helt fantastisk og besitter mer kunnskap om makten bak maken en alle oss andre til sammen, med stor fare for eget liv har hun i år etter år kjempet for og bringe sannheten ut til den norske befolkning og hun velger og dele denne kunnskapen med oss her på NS ved og bruke hundrevis av timer av sin fritid
Istede for og kritisere henne så bør du med fler heller være svært takknemlig for at hun er så sjenerøs og deler sin e fantastiske kunnskaper med oss :)
Er det noen som blir provosert av sannheten så er det bare til og hopper over Singo sine kommentarer :)
Vi alle vet jo at Norge har vært med i EU hele veien og at valget bare var et spill for galleriet, vi har tross alt inplendert SAMTLIGE EU direktiver som er kommet
Ikke et eneste ett er blitt avist
Det stemmer vel heller dårlig med et nei til EU eller hva ?
Synøve og Singo bare beviste det vi alle visste fra før!

Ro deg heller ned Arne, se det fra motparten sin side for så og skrive en ny fantastisk artikkel du kan dele med oss på NS :D

At du Mr Oslo syns at NS er et gøyalt forum har vi skjønt for lenge siden utifra kommentarene dine ;)

A
A
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Jeg er ikke sinna og trenger ikke roe meg ned.
Det er faktafeil på faktafeil i innleggene.

Kvalitetssikre.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  A
14 år siden

Arne, les min kommentar, gå så til ditt mannskap og søk etter noe som heter forsvarstale fra en utestengt.. det ligger i kategorien rundt 900 tror jeg. LES NØYE, kjenn så på energiene til de som bringer sannhet her og de som hindrer den.. dette er sannhetens time.. og dette er en åndskamp ja..

Enten jobber du for å avdekke løgner og for lys, kjærlighet og sannhet. Ellers jobber du for å stemple, kneble, trakassere og hindre sannheten. Et godt menneske er ikke med på slikt, men viser toleranse for andre mennesker uansett meninger. Om jeg ikke kunne snakke fritt eller blitt godtatt av så mange for den jeg er, kunne jeg ikke vært her og det er målet..

Din bande-leder har jobbet beinhardt i kulissene siden Mai 2009, skrevet brev og gjort sitt for å bringe 3 mennesker til taushet.. det som gjorde at du stemplet meg, noe jeg skrev var om HANS uhygge, det var reelt og det var sannhet. Det er MANGE som vet hva som skjedde.. og du er helt uvitende forstår jeg.. Vel det kommer ikke her.. men vit at også Synnøve visste om denne ondskapen og har sett de onde og stygge ord som ble skrevet om hennes artikkel.. det hadde hun ikke fortjent, og gode folk reagerte..

smurfen
Redaksjonen
Svar til  A
14 år siden

Bra du ikke er sinna da, en sinna FN soldat er det siste jeg trenger ;)

Det hender jo en og annen gang det dukker opp noen faktafeil her og der så kanskje det hadde vært en idee og ringt Jensemann og spurt om han har tid til og ta en Mod jobb med og velge ut hva som skal få plass på NS :)

Du kan jo trøste deg med at det uansett ikke er lenge til EU og Obama kommer til og bestemme hvem som får lov og ytre seg, dem som ytrer seg “feil ” vil få nettet sitt stengt
Hva skal vi finne på da nå som TV signala forsvinner :-| ?

Mr Oslo
Mr Oslo
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Takk :)
Jeg er åpen for det meste mellom himmel og jord, men har fortsatt beina planten på jorden. Asfalten i Oslo, om jeg skal være konkret.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Tusen tusen takk Armin, FANTASTISK!
ALL ÆRE til deg og den ukjente leseren! Dere er helter :-)
DETTE er hva jeg kaller godt journalist-arbeid, fra oss vanlige folk !
Ber alle om å kopiere og grave videre i den gode ånd..
Da forstår jeg hvorfor Synnøve ikke nevnte dette, nå blir hun GLAD!
Når sannheten kommer ut, kan flere sporhunder finne mer!
JIIIPPIIII !!!! De kan ikke stoppe oss nå! :-)
Takk for din innsats, dette var bare fantastisk :-)
SANNHETEN SKAL FREM OM ALLE TING!
OG DET ER VI SOM ER LYSET FRA NORD ;-)
LA DEM SOM HAR NOE Å SKJULE SKJELVE..

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

FOLKENS!!! VÅKNE!!! Har ingen sett på LINKEN den godeste Synnøve hadde lagt inn her?! Jeg vet at hun ser sine artikler og skriverier i sammenheng.. og slik blir det jo ofte når man har litt innsikt og skal uttale seg, det blir mange fasetter og aspekter som henger sammen, mer jo mer man vet.. i DENNE artikkelen ligger en viktig SKATT gjemt, om noen har nevnt dette før, sorry, da har jeg ikke sett den kommentarern for nå er min svært tid knapp her, men har ikke sett at noen har festet seg ved viktigheten!

VÅR GODESTE SPORHUND SYNNØVE HAR SØKT OG FUNNET!
DET FINNES INGEN GRENSER FOR HVA HUN HAR FUNNET PÅ TROSS AV ALT DE HAR GJORT FOR Å SVEKKE HENNE! DETTE VISSTE IKKE ENGANG JEG OM! DETTE HAR HUN ALDRI NEVNT! DET LIGGER EN FILM HER – AV SELVESTE UNDERSKRIVELSEN AV AVTALEN MED MYE PUMP OG PRAKT! DET SKJEDDE IKKE PÅ NOE MØRKT BAKROM NEI..

OM NOEN FREMDELES SKULLE VÆRE I TVIL, OM DET BLE SKREVET UNDER ELLER EI, OM NOEN FORSØKER Å DISKREDITERE DE FAKTA OG OPPLYSNINGER SYNNØVE HAR LAGT FREM FOR OSS, PGA HENNES INNLEGGELSE ELLER HELSETILSTAND: SHUT UP!

OMSORG FOR SYNNØVE ER FINT, MEN VURDER OPPLYSNINGER OG FAKTAS REALITETER UAVHENGIG AV DETTE!

HENNES HELSETILSTAND ER FAKTISK IKKE RELEVANT FOR OM OPPLYSNINGENE HUN GIR ER KORREKTE ELLER IKKE! DET ER AVSPORING FOR Å FORSØKE Å FORKLUDRE KLARE FAKTA!
DET RØPER KUN DERES EGEN AGENDA!

HER SER VI MED EGNE ØYNE AT DE SKRIVER UNDER, JEG HAR IKKE LYD, OG KJENNER IKKE SÅ MANGE AV ANSIKTENE, MEN JEG BER DERE HERVED SE OG FORTELLE OSS ANDRE SOM IKKE HAR LYD ELLER KJENNER ANSIKTENE, HVA VI FAKTISK SER ER.

OG REDAKSJONEN: BEVAR DENNE LINKEN TIL SYNNØVE SOM HUN HAR LAGT INN, PÅ FLERE MÅTER OG EKSEMPLARER SOM OM DEN VAR GULL..

DET ER EN SKAM, SOM VI HER BØR BELYSE FOR FOLKET, IKKE BARE HVA SOM HAR VÆRT GJORT BAK FOLKETS RYGG, MEN OGSÅ AT DE FORTIER FAKTA FOR FOLKET NÅ!

LA OSS TELLE DAGENE.. HØRER PÅ NYHETER NÅ PÅ NRK OG DE PREIKER VIDERE OG VIDERE SOM OM BOMBEN VÅR HER IKKE EKSISTERER.. Nyhetsspeilet er visst ENESTE frie medie i Norge!
OG dette bør skrives en artikkel om, DENNE FORTIELSEN og de har etter hva jeg forstår blitt tipset! For en skandale! SE HER FOLKENS:

OM DETTE IKKE GÅR DIREKTE DIT SÅ SE LINK I SELVE ARTIKKELEN!
http://www.ena.lu/ Filmen viser:

Caption – On 24 June 1994, in Corfu, the Heads of State or Government of Austria, Finland, Norway and Sweden sign the acts of accession to the European Union of their countries.

Source – Best of: Conseil européen de Corfou- Bruxelles: Commission européenne [Prod.], 24.06.1994. DG Press & Communication, Commission européenne, Bruxelles. – VIDEO (00:05:56, Colour, Original Sound Track).
Médiathèque centrale de la Commission européenne, Berlaymont 4/363, 200 rue de la Loi B-1049 Bruxelles.

Copyright
European Commission Audiovisual Library
———————————————-
Det er utrolig at de har tilatt Synnøve og meg å poste dette..
Hjelpe oss! INGEN kan tvile på Synnøves funn nå!

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Singoalla
14 år siden

Det var en av våre lesere som postet linken til tv-sendingen hvor Gro harlem signerer ja til EU på vegne av Nei-.stemte folket. Jeg la den inn, der, har også filmet og tatt opp sendingen, slik at den er begravd nede i skogen om de skulle forsvinne.

Terje
Skribent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Jeg vet ikke helt hva dette betyr, etter hva jeg kan se betyr denne avtalen Gro skrev under på om folkeavstemningen ble et flertall blir vi medlemmer. Men som sagt jeg er ikke sikker på hva denne underskriften egentlig betyr.

Kjetil S
Skribent
Svar til  Terje
14 år siden

Terje, les mitt siste innlegg. Er forklart der.

« Forrige artikkel

17. mai – vår bortrøvede grunnlovsdag

Neste artikkel »

De som står bak undersøkelsene av dine meninger og vaner