/

Hvorfor klarer ikke meteorologer å spå været?

5.7K visninger
2 minutter lesetid
10

Nyhetsspeilet TV Presenter:
“De sa det skulle være skyfri himmel idag,  helt til det kom noen fly og etterlot en åker av skyer.


Gjerningsområde:
Oslo-Øst.
Gjerningstid:
07.04.09.
kl: 05.55 – 07.55
Gjerning:
Alvorlige miljøforbrytelse mot en levende befolkning.

Lenke til video: http://www.youtube.com/watch?v=XsG55ucYYyk

4.10 Alvorlig miljøkriminalitet

Straffeloven 1902 § 152 b har et vidt virkefelt. Første ledd, første alternativ, setter straff for forurensning av luft, vann eller grunn slik at livsmiljøet i et område påføres betydelig skade eller trues av slik skade. Første ledd, annet alternativ, gjør det straffbart å lagre, etterlate, eller tømme avfall eller andre stoffer med nærliggende fare for følge som nevnt i første alternativ. Annet ledd, første alternativ, gjør det straffbart å minske en naturlig bestand av fredede levende organismer som nasjonalt eller internasjonalt er truet av utryddelse. Annet alternativ setter straff for forvoldelse av betydelig skade på nærmere angitte fredede områder.

Den øvre strafferammen for overtredelse av første ledd er fengsel inntil 10 år ved forsettlig eller grov uaktsom overtredelse, men fengsel inntil 15 år kan anvendes dersom følgen av handlingen er at noen dør eller blir påført betydelig skade på kropp eller helbred. Straffen i annet ledd er fengsel inntil 6 år ved forsettlig eller grov uaktsom overtredelse.

http://www.regjeringen.no/nb/dep/jd/dok/regpubl/otprp/2008-2009/otprp-nr-22-2008-2009-/4/10.html?id=540368

Meteorologer har ingen skyld, de tør bare ikke prate

Du har sikkert merket det selv: værdama sier det skal være skyfri himmel, men senere på ettermiddagen blir det overskyet likevel. Det skjer ganske ofte, nesten hver dag. Meteorologer med 50-tallets “våt-finger i været” teknologi, gjorde en bedre jobb enn dagens meteorologer, som tydeligvis bare skal se pene ut. Har disse jentene noen form for intelligens? Har de faktisk studert meteorologi?

Er det ikke naturlig å spørre hvorfor en mengde fly etterlater store slørskyer som drar dyna over øynene våres?
Jeg har laget denne videoen for å vise deg hvordan utviklingen til en kondensassjonstripe fungerer om dagen.
De stripene du ser skal etter lover og regler i naturen kondensere og sublimere, altså bli “borte”, som et snøfnugg som lander på nesa di.

Luften som strømmer ut av jetmotorene er veldig varm. Jetflybensin likner parafin og består av hydrokarboner som under høy temperatur omdannes til mikroskopiske sotpartikler og vanndamp. Sotflakene er umulige å se fra bakken; det du ser, er vanndampen fra de omdannede hydrokarbonene som kommer ut i en kald atmosfære og fryser til iskrystaller.

For at kondensstriper skal oppstå, må det være under -57 celcius, og så lave tempraturer finner vi som regel fra 9.000-12.000 moh. Her er flyene i marsjhøyde, og hvis forholdene er ideelle, kan kondensstriper oppstå. Vannmolekylene omdannes da nesten momentant til iskrystaller som etter et par sekunder, i noen tilfeller minutter, skal sublimere og dermed bli usynlige igjen.

Men i stedet utvider de seg altså til å gjøre en skyfri himmel kl 6 på morran, til et fullstendig overskyet vær om kvelden.

Så hva er det som skjer? Meterologer må da se dette på radarene, dopplere, satelitter og alt det andre høyteknologiske utstyret? For jeg med mitt 60 x optisk zoom-kamera ser mer enn det dere gjør akkurat nå.

Værdama
"Vi håper det blir fint vær imorgen, hvis ikke så slutter jeg"

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

10 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Jeg stiller også spørsmål overfor Illuminatis “YR”.

Det yrer jo intet annet enn løgn og propaganda fra den kanten “for tiden”.

Disse skyformasjonene som yr har “forklaringen” på:

“Donut skyer”

http://www.yr.no/nyheter/1.7871971

http://www.yr.no/nyheter/1.7743060

http://m.nrk.no/artikkel.jsp?art_id=17958556

Her kan vi se et amatøropptak fra en antakelig chemtrail-manipulert himmel. Slike scenarios blir hyppig observert også i Norge.

Skyldes disse fenomenene en gigantisk forberedelse til operasjon bluebeam?
Hittil er det ikke mye til UFO`s å skryte av. De ser vel mer ut som smultringer på himmelen. Det sies at HAARP er ferdig til 2013, og det kan jo hende at vi ti tiden fremover får se hologrammer og skyformasjoner som går utenpå det vi ser her:

Som for eksempel slik som her, og da begynner det å bli moro dere.
https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=RW2y76xRaLs

Yr, den sataniske propaganda-automaten, som er kontrollert av Illuminati. Her med usmakelig og billig humor, krydret fra Illuminatis numerologiske “profetier”.
http://www.yr.no/nyheter/1.6656721

Kan vi lukte en HAARP + Chemtreail rehersal, før sceneteppet faller?

Jeg har en midlertidig svak tese:

Kontinuerlig “mørkelegging” med skyer over Norge kan forklares med at de ikke vil skjule UFO- aktivitet eller den ikke-eksisterende planet Niburu, storken, eller Supermann. Neida, over skylaget foregår det eksperimenter og forsøk på å perfeksjonere hologrammer og andre formasjoner.

Uansett den ene tesen eller det andre potensielle scenario. Det er vel ingen som liker å bli lurt, av alle andre som liker å bli lurt?

ye
ye
Abonnent
14 år siden

Å benekte at kjemisk spraying i Norge forekommer bør nå bli et tilbakelagt stadium og vi må forlange svar fra myndigheter: Helseminister med erfaring fra Forsvaret, Landbuksministeren, Forsvarsministeren, Matilsynet osv.
Nå må journalister i media motbevise Tabulisten og begynne å drive gravejournalistikk i hva som foregår, og det straks.
Tabu-listen forsterker seg for hver dag som går hvis ikke noen bryter den øredøvende tausheten og gransker CHEMTRAILS. Juntafil på P3 var modig idag. Hvem blir neste media ut??

ye
ye
Abonnent
14 år siden

Noen har fått nok!
Frustrert meteorolog forteller seerne at militære ødelegger for deres radar for værvarsling:

Innrømmelse av ulovlig manipulering av været foreligger:

METEOROLOGIST KARSTEN BRANDT — THE FEDERAL ARMY IS MANIPULATING THE METEOROGICAL MAPS.

Clouds, up to 350 km long, appear all of a sudden on the radar, but only on the meteorogical radars. The first time it happened was in the summer of 2005. and then in March of 2006. The german army has admitted having war exercises towards the borders with the Netherlands.

We can state with a 97% certainty that we have on our hands chemical trails (chemtrails) comprised by fine dust containing polymers and metals.
The military heads claim that the substances used are not harmful.

Hvordan vet de det? Har undersøkt at det ikke er skadelig for befolkningen? I så fall må de kunne legge frem bevis på at denne undersøkelsen har funnet sted. Det ville i så fall måtte omfatte et høyt antall deltagere og kan umulig ha ungått oppmerksomhet.

WEATHER MANIPULATION IS PROHIBITED
After the first discovery Karsten Brandt has filed a legal charge against unknowns for weather manipulation, based on his careful verifications and data gathered by radar through which he documented every anomalous cloud formation.

Hvor er helsemyndighetene som måler luftkvalitet?
Biologisk materiale som blir spredt med fly kan skje utifra denne filmen.
Men hvem er fienden?

Naive lille Norge som lar avtaler og samarbeid med andre land tillate at ting skjer, BOKSTAVELIG talt over hodet på oss!

Propaganda og hjernevaskings- film fra 50-tallet.
Budskapet slik jeg ser det:
1.Trussel/skremsel fra en ukjent fiende
2. Du er trygg fordi myndighetene vil beskytte deg og ordne alt
STOL PÅ OSS
3. Hvis du gjør som vi sier og samarbeider
4. Ta vaksine og følg ordre, vær lydig

Legg merke til pyramiden og The Allseeing Eye på brosjyren!

What You Should Know About Biological Warfare (1952)
http://www.youtube.com/watch?v=a6NdxEmqvtk

ye
ye
Abonnent
14 år siden

1. AUGUST 2009 – Dagen ALLE gardbrukere i Østfold bør huske!

Torsdag kveld 30.juli ble Østlandet rammet av en forhåndsvarslet storm som varte utover fredagen. Stormen kom fra sør-vest og forårsaket store skader i bl.a. Asker. Været hadde vært fuktig og skyet i flere dager og var slett ikke bra for kornåkrene som trengte sol og varme før kornet skulle slåes. Faren for mugg var til stede.

Lørdag 1.august begynte dagen tidlig, som meldt, med knallblå himmel og sol og varme. Men hva skjer?

Massiv spraying som fører til et tett sløret skydekke legges over Østfold!!!

1.august er dagen mange bønder MÅ ha reagert på chemtrails de så på himmelen!

Den sommerdagen beveget jeg meg strekningen Oppland-Gøteborg og registrerte massiv spraying på HELE strekningen.

Er det noen som vet noe om det er blitt skrevet i et landbruksblad eller som har snakket med gårdbrukere som må av nødvendighet følge med på været?

Lesere i Østfold eller andre steder: Spør bønder! Det ville være interessant å høre hva de har å si.

isme
isme
Abonnent
14 år siden

Beamer, sitat: “et utslag av pseudorasjonell fornektelse/skepsis til alt som ikke passer inn i trossystemet til vedkommende, eller rett og slett ren dumskap” er akkurat det samme som blir sagt om konspirasjonsteoretikere. ;) Selv er jeg interessert i forskningens måte å se på problemstillinger. Det handler om å tvile og bevise. Alt jeg får høre når jeg forsøker å motbevise noen av påstandene som blir lagt frem her at “det er det de vil at du skal tro”.

Armin, sitat: “Du har sikkert merket det selv: værdama sier det skal være skyfri himmel, men senere på ettermiddagen blir det overskyet likevel. Det skjer ganske ofte, nesten hver dag. Meteorologer med 50-tallets “våt-finger i været” teknologi, gjorde en bedre jobb enn dagens meteorologer, som tydeligvis bare skal se pene ut. Har disse jentene noen form for intelligens? Har de faktisk studert meteorologi?”

Først litt banal info. De pene som er på TV2 har faktisk ikke studert meteorologi, kun Siri Kalvig, men man må da ikke det for å presentere været, kun utarbeide det. NRK derimot har meteorologer utdannet bl.a. på UiO som presenterer været. Har du noe statistikk på at meteorologene på 50-tallet gjorde en bedre jobb enn de i dag? Været er uansett ikke enkelt å prediktere. Det er ganske mange parametre som skal tas hensyn til.

Tar du utgangspunkt i oversiktsbildene som vises på TV så gir dette ofte et generelt bilde av hva som skjer over en større region. Været kan ofte gi forskjellige utslag på et mindre område basert på lokale geologiske forhold.

Selv er jeg en av de som sykler til jobb og følger derfor ofte med på YR.no for å se hvordan været blir lokalt kommende dag så er min personlige oppfatning at det stemmer i de fleste tilfellene.

J.A., Beamer, sitat: “Hvorfor kommenteres ikke de merkelige “kondensstripene” når enhver journalist som er mer enn 20 år gammel husker fra sin barndom at kondensstriper forsvinner etter få minutter?” Jeg er over 30 og husker det fra tiden jeg gikk i barneskolen, dvs på 80-tallet, dog sent på 80-tallet. Jeg har også diskutert det med min vennekrets hvor de fleste er +30 og ingen kan si at de ikke husker dette.

J.A.
J.A.
Abonnent
14 år siden

“Hvorfor kommenteres ikke de merkelige “kondensstripene” når enhver journalist som er mer enn 20 år gammel husker fra sin barndom at kondensstriper forsvinner etter få minutter? Hvorfor denne stillheten?”

Moren min – 51 år gammel – kan fortsatt huske kondensstriper fra 80-tallet.

Meteorologer har ikke blitt verre med tiden, og de hadde ikke rett oftere på 50-tallet enn de har i dag.

TruthHunter
TruthHunter
Abonnent
15 år siden

Knallbra Armin. Denne artikkel holder høy standard når det gjelder bevisføring. Videoen din innholder alt man trenger av bevis. Du har også med et fly som slipper vanndamp. Da ser man skikkelig forskjell på chemtrails og vanndampen. Dette skal jeg spre videre! Herlig at det fins folk som ikke er helt hjernevaska som de fleste er i dagens samfunn.

Kjetil S
Skribent
15 år siden

Armin: Jeg synes det er supert at du engasjerer deg så sterkt i dette med Chemtrails. Vi trenger slike aktivister som deg. Selv om jeg aldri kommer til å stå på barrikadene sammen med deg, støtter jeg deg 100%.

Mengden fysiske bevis taler for seg selv. Jeg ser flere her inne som søker å så tvil om hvorvidt dette er et reelt fenomen eller ikke, og altså hevder at Chemtrails egentlig bare er høyst ordinære kondensstriper etter jetfly. Etter mitt syn er at dette enten et utslag av forsøk på cover-up fra menesker som er involverte i forbrytelsene, et utslag av pseudorasjonell fornektelse/skepsis til alt som ikke passer inn i trossystemet til vedkommende, eller rett og slett ren dumskap. De som føler seg truffet får velge hvilken gruppe de ønsker å høre til, eller komme opp med egen kategori.

Om man skal se på dette rasjonelt, vil dette være de første åpenbare rasjonelle konklusjonene man kan trekke:
1. “Noen” har interesse av å lage skyer over tettbefolkede områder.
2. Dette gjøre ved hjelp av utslipp fra fly fra stor høyde
3. Innholdet i utslippene gjør at partiklene
a. Holder seg suspendert i en lengre tidsperiode enn det man kan forvente av vanndamp
b. Sprer seg over et større område enn de ble sluppet ut, noe som bidrar til dannelsen av et “skylag”

Det man derimot IKKE kan konkludere med er HVORFOR “noen” ønsker å lage kunstige skyer. Alt blir spekulasjoner og teorier. Jeg har til gode å se en godt dokumentert teori som kan forklare hvorfor. Dette i seg selv, og tausheten fra myndighetenes side (her inkluderer jeg selvsagt det ryggesløse statskontrollerte norske media) gjør meg særdeles skeptisk til hele affæren. Hvorfor sier ingen offisielle figurer ifra? Hvorfor kommenteres ikke de merkelige “kondensstripene” når enhver journalist som er mer enn 20 år gammel husker fra sin barndom at kondensstriper forsvinner etter få minutter? Hvorfor denne stillheten?

Mye å ta tak i når det gjelder dette emnet, men jeg håper å slippe flere såkalte “skeptiske” innlegg, der de krever “beviser” før de lar seg overbevise. Til dette har jeg bare å si: Det er ikke artikkelforfatternes oppgave å fremlegge beviser for alle påstander i et innlegg her. Om man er interessert nok i emnet til å lese innlegget er man også interessert nok til å undersøke selv, og trekke sine egne konklusjoner.

Mike Cechanowicz
Forfatter
15 år siden

Til Armin – Du står på med innsatsen. Ett par tips – Ekte timelaps betyr at du ikke flytter stativet – bare klikker på camera med jevne mellomrom – det finnes programmer for dette. Og denne 64x optiske zommen hadde vært kjempefint om du bare hadde brukt stativ – Hodet mitt blir ristet og keg skulle gjerne id det flyet.

Chemtrails har virkelig vært aktive i den siste tiden. Kanskje noen tror at alle er på Påske ferie. Vrst er det at når tåka letter og solen ellers kunne titte frem er det noen striper som ofte er i veien.

« Forrige artikkel

Jeg er både sint og skuffet

Neste artikkel »

En bekymringsmelding

10
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x