Kilometer brede striper fra fly dekker hele himmelen

Jeg er både sint og skuffet

4K visninger
3 minutter lesetid
60

En ellers skyfri himmel kunne ha skapt en skikkelig påskestemning hadde det ikke vært for… hva skal vi kalle dette? Klimagasser? Alvorlig miljøkriminalitet? Et bevisst forsøk på å skape drivhuseffekt?

La oss ikke bruke begrepet ”chemtrails”; vi må bruke det same språket som myndighetene bruker. På bildet har jeg feilaktig skrevet første april, men dette er ingen aprilsnarr; det skulle egentlig stå 2.4.09.

Disse stripene kommer fra fly. Myndighetene og metrologisk institutt vil ha oss til å tro at det er ”kondens” fra flymotorene.

Når begynte kondensstriper å bli ti kilometer brede?

Jeg har en hel del andre spørsmål også. Vi betaler ekstra mye avgift i form av skatt på drivstoff til bilparken vår. Vi er blitt fortalt at noe av dette er for å redde klimaet. Kan regjeringen virkelig bli tatt på alvor når de samtidig driver og sprøyter klimagasser ut fra fly så det dekker hele himmelen? Jeg hører at Norge betaler for klimakvoter slik at vi kan slippe ut ekstra klimagasser fra oljeproduksjon osv. Betaler Norge også for klimakvoter slik at vi kan dekke himmelen med skyer? Blir ikke dette noe av det samme som ”drivhuseffekten”. Er det slik å forstå at staten støtter drivhuseffekten?

I TV-reklamer blir vi oppfordret til å innmelde våre barn som angivere i klimasaker. Du har jo hørt stemmene: ”Jeg er ikke sint, jeg er bare skuffet!”

Vel, jeg er både sint og skuffet. Det er noen som holder oss for narr. Kom ikke her og fortell meg at den norske stat er opptatt av å støtte miljøverntiltak når himmelen ser slik ut!

Ingen sak for SFT

Målløs ringte jeg til Statens Forurensnings Tilsyn (SFT) – jeg ville legge inn en anmeldelse på miljøkriminalitet. Hadde bilen min gjort noe slik, hadde både den og jeg vært buret inne. Jeg forsøkte å forklare situasjonen. I alle himmelretninger var det kilometerbrede striper etter fly. Det kan ikke være noe annet enn alvorlig forurensning. Jeg ble sendt fra det ene kontoret til det andre og endte opp med å snakke med en jurist. ”Mener du at du vil legge inn en formell anmeldelse?” spurte juristen som begynte å bla i lovbøkene. ”Ja”, sa jeg fast bestemt; «nå har jeg fått nok!» Så kom han med følgende, ”Vi har ingen lov som berører utslipp fra fly”!

Da har vi et veldig stort problem.

Jeg fikk høre at det er luftfartsmyndighetene som skulle håndtere saken. Jeg går på Internett og ser om de har kontor her i Oslo – dette må sees! De er i Bodø. Det er ingen som kan spore opp hvilket fly som etterlater seg disse stripene. Jeg gir meg. Jeg håper noen på Stortinget ser disse bildene; kanskje de kan finne ut av hva som skjer. For ordens skyld lagde jeg et panorama av bildet på forsiden her. Du kan tenke deg selv hvor store disse stripene er – fra den ene himmelretningen til den andre.

striper langs hele himmelen
striper langs hele himmelen

Jeg spør deg som leser dette: ”Er det slik du vil puste inn i fremtiden”? Dagen i forveien, første april også, så det slik ut.

klimagasser2

Tro meg, disse spøkelsesaktige ”skyene” kommer fra fly, først som små striper, så blir de bredere. På en eller annen måtte kommer de inn i jetstrømmen der de blir blåst av gårde som engler i vinden. Istedenfor å spekulere i hensikten med denne aktiviteten, la meg heller spekulere i andre ting: Er det slik våre skattepenger blir brukt? Bruker staten av oljeformuen vår for å lage himmelen full av hvite skyer vi ikke har bedt om? Disse synes selvfølgelig best når himmelen ellers er skyfri. Fenomenet er der uansett skydekke. Det synes om kvelden og når skydekket ellers blir borte en liten stund – så kommer disse andre frem.

Jeg bare håper at regjeringen en dag kan fortelle meg hva de driver med, at det er ufarlig, og at det er en handling det ligger visdom bak. Jeg håper en dag at de kan si at vi får tilbake på skatten fordi vi ble lurt til å betale for miljøsvineri med skattepengene våre.

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

60 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Terje
Skribent
14 år siden

Jeg er så enig så enig, kom ut på trappen en morgen det første som møtte meg var en bred stripe fra et fly som nettopp hadde sluppet ut gifta si over hustaket mitt. Jeg skulle kjøre ungene mine på skolen, så at solen skinte og kunne blitt en riktig så fin dag hadde det ikke vært for alle spor etter fly, det så ut som om de hadde vært ekstra aktive denne morgnen. Jeg blir så provisert at jeg vet nesten ikke hva jeg skal gjøre. Fikk tatt noen fine bilder med mobilkamera.

Det som gjør meg enda mer provisert er at folk gir blaffen, jeg prøver og fortelle om det som skjer men de bare rister på hodet og lurer på om jeg er idiot som går og tror på dette. Jeg føler meg så hjelpeløs. Jeg må kjempe mot goliat men får ikke noe støtte rundt meg. Om det kunne gitt meg tak over hodet og pålegg på maten ville jeg brukt all min tid på dette og mye mere.

Jeg har brukt mye tid på vgd og prøve og opplyse så mange jeg kan. Men føler at jeg ikke når igjennom noen plass så lurer på om det eneste som nytter er en Revolusjon med vepnet makt

Kim
Kim
Abonnent
14 år siden

Obama’s dame og frankriket’s president hore fant tonen… Sier bare meg at han er full i dritt. Sånn kan det gikk. di kjørte over oss alle.. IGJENN

J.A.
J.A.
Abonnent
14 år siden

«I alle himmel retninger var det kilometer brede striper etter fly. Det kan ikke være noe annet enn alvorlig forurensning. »

Flymotorer drives på samme grunnleggende måte som en bilmotor – det forbrenner drivstoff, og produserer energi+avfall. Avfallet kommer i form av små partikler, som går fra den ekstreme varmen inne i brenselskammeret i flymotoren, til den ekstreme kulden utenfor flyet. Det dannes kondensdråper som er så små at fallhastigheten deres er minimal og endog kan stanses av vind, og vi får en sky som holder seg flytende i timesvis.

Finnes det noe faktisk bevis for at det er farlige kjemikalier, og ikke vanndamp, som skaper disse stripene? Eller for den saks skyld, noen som har lidd av skader man kan bevise at stammer fra kondensstripene til passasjerfly?

Blue
Blue
Abonnent
14 år siden

Hør på deg selv J.A(disinfo agent?).Hvordan er det og ha en «jobb» der du sitter å tråler nettet for chemtrials diskusjoner og kommer med de samme unnskyldninger som ikke holder mål?For det er vel ikke det eneste forumet angående dette du har kommentert og føles det godt 0g inntekstbringenede å være med på bortforklaringen av dette?
Sist gang jeg var på et annet forum og diskuterte dette viste det seg at at IP adressen ***.***.**.** aka sas-out.sas.dk (Flyselskapet SAS) ble brukt av den som forsøkte å forsvare denne forbrytelsen ved latterliggjøring og usakligheter under tre forskjellige navn.Dette gjentar seg i alle blogger og Vaktmester av denne bloggen la ut IP adressen som var på sin plass så nå sitter de nok på «gutterommet»heretter i sin iver etter å spre disinfo.Her er hele den bloggen med IP adressen i sin helhet. http://oyvinds.trykker.com/2007/04/14/chemtrails-over-malmo/.

Det er på tide at noe gjøres med disse som ødelegger global balanse,fine dager,viktige nedbørsfelt og helse ved og systematisk dekke til solen og himmelen med denne forurensingen.Selvfølgelig er ikke dette damp for skulle dampen ekspandert så lenge etterpå måtte det hengt et glødende jernrør i luften.Når varmekilden er vekk slutter damp å ekspandere etter meget kort tid for så og forsvinne i løpet av 15-20 sekunder som er det vanlige og slik er den fysiken.Måten det opereres på er et systematisk mønster og nøye planlagt.Brytes de lange stripene kommer det veldig ofte et nytt fly å «skjøter» denne.Og så har vi de som legger helt svarte/mørkeblå(blacklines «mark the spot») striper etter seg som også ofte blir dekket ved at et fly med hvit stipe dekker denne etterpå hvis det ikke er tilstrekkelig overskyet slik at det ikke skal synes og da blir det som regel en stor sirkel i sollyset med brun/svart yterkant, med nyanser av blasse regnbuefarger.Vi som blir forsøkt skremt pga at vi jobber mot dette med orgonite mot mastene deres trenger ikke flere beviser.Her er en historie fra en dansk «gifter»som betyr gi gave i form av orgonite til naturen rundt HAARP teknologi som også er i mobil/tv master og hans negative opplevelser.
http://www.ethericwarriors.com/ip/viewtopic.php?t=1737
En organisert demonstrasjon mot dette foran stortinget er nå snart på sin plass.

Terje
Skribent
14 år siden

Til J.A for og si det enkelt tror du virkelig at at fly lager så mye kondens at det kan dannes et skylag som varer i flere timer og som kan bli flere mil bredt etter at flyet har passert? Er det virkelig så mye kondens fra fly?

Til dere andre vi trenger ikke overbevise J.A om noe som helst. Det går ikke overbevise slike som J.A . Eneste som kan overbevise han er han sel.

Atle Abrahamsen
Forfatter
Svar til  Terje
13 år siden

Hypotetisk sett; dersom det hadde vært kondens-striper som fylte himmelen vår, så hadde det eneste fornuftige vært å satt alle fly på bakken, og sluttet å fly umiddelbart! Jeg vil gjerne høre fra folk som er uenige i dette. Klart det spiller inn på klima, med et falskt skydekke som fanger strålingen og varmen fra sola i atmosfæren. Dessuten er det ikke pent å se på, vi vil ha blå himmel og sol!

Hadde dette vært kondens, så måtte vi sluttet å fly. Punktum finale.

J.A.
J.A.
Abonnent
14 år siden

Jeg mener ikke å ødelegge! Men jeg tenker som så at hvis dere virkelig vil utgjøre en forskjell og overbevise folk om at dette faktisk skjer, at vi står ovenfor en reell trussel fra vår regjering, arbeider det kun til deres fordel å faktisk kunne bevise det dere sier.

Det er forøvrig fint om diskusjonen kan få fortsette å være intakt. Å fjerne innlegg som ikke stemmer overens med deres meninger slår meg som en smule, ah, regjeringsaktig? ;)

J.A.
J.A.
Abonnent
14 år siden

Terje: Dere kan fint overbevise meg hvis dere kan backe opp det dere sier med fakta. Det er det eneste jeg krever.

Atle Abrahamsen
Forfatter
Svar til  J.A.
13 år siden

Det finnes uhorvelig store mengder med informasjon på internett og i bøker, det er ikke godt for oss å vite som treffer akkurat deg. Dersom du bruker litt på dette finner du selv raskt ut at noe ikke stemmer med himmelen vår. Mange dager burde det være nok å bare følge litt med på hva som skjer der oppe, hvilket mønster de følger, hvor lavt de flyr, hvor lenge de blir liggende. Sjekk også ut fenomenet «black chemtrails», som jeg selv har sett ved flere anledninger. Kondens er ikke svart.

Terje
Skribent
14 år siden

Terje: Dere kan fint overbevise meg hvis dere kan backe opp det dere sier med fakta. Det er det eneste jeg krever.

Jeg vet av erfaring det ikke nytter, Mye av dette er umulig og komme med konkrete beviser på. Ja det finnes beviser der ute. Vet det folk som faktisk har tatt prøver av dette og er dokumentert via et labrotorum. Men problemet er at det jeg holder på med holdes sjult av myndhetene derfor er dette vanskelig for oss og bevise og enda enklere for dem og holde sjult.

Vi kan ikke bare valse inn på en NATO base og forlange og sjekke alle fly som tar av og gå igjennom alle kjemikalier de måtte lagre der.

J.A.
J.A.
Abonnent
14 år siden

«mye av dette er umulig og komme med konkrete beviser på.»

Hvorfor i alle dager tror du på det da?

Mike: Definitivt en god begynnelse! Å sitere militærrapporter gir plutselig hele artikkelen din fire-fem ganger så mye tyngde, jeg er på god vei over skepsisgrensen nå. Om du kunne fått ekspertuttalelser fra f.eks. et respektert metereologisk institutt (f. eks. på Blindern), eller tilogmed fått en uttalelse fra en som ønsket å drive forskning på det men ble avvist på dårlige premisser – DA er du i gang. Husk på at om vox populi skal overbevises er du NØDT til å ikke bare levere fra deg info på sølvfat, men også antageligvis mate folk med sølvskje. Selv om du ser sammenhenger klart som dagen, gjør absolutt ikke alle det – for eksempel, for min del er det ganske innlysende at evolusjonsteorien holder vann, men det er omkring en milliard katolikker som ikke er enig… Jeg sier ikke at du ikke snakker sant på noen som helst måte, bare at hvis du vil ut til verden med dette må du sikte etter å kunne forklare teorien din til de tregeste menneskene du kan tenke deg.

Merk forøvrig at artikkelen ikke sier noe om kjemikalier såvidt jeg kunne se etter å ha skummet rask igjennom, og at det er et svært eksperimentelt område hvor de skriver at «om x år kommer vi til å vite dette/ha denne teknologien», pluss at mange skeptikere nok kommer til å rynke på nesen over en offentlig rapport på et hemmelig prosjekt… Men det er mye, mye bedre enn ingenting. Fortsett å grave, jeg er spent på hvordan denne saken kommer til å utvikle seg!

J.A.
J.A.
Abonnent
14 år siden

(har forøvrig tatt en titt på fotogalleriet ditt på nettsiden. Nydelige bilder! :) )

Armin Bahrami
Forfatter
14 år siden

J.A

«Flymotorer drives på samme grunnleggende måte som en bilmotor – det forbrenner drivstoff, og produserer energi+avfall. Avfallet kommer i form av små partikler, som går fra den ekstreme varmen inne i brenselskammeret i flymotoren, til den ekstreme kulden utenfor flyet. Det dannes kondensdråper som er så små at fallhastigheten deres er minimal og endog kan stanses av vind, og vi får en sky som holder seg flytende i timesvis.»

Du tar helt feil her.

Hydrokarbonene er utrolig små, du ser dem ikke med teleskop engang. kansje mikroskop. Det er kun KONDENSASJON vi ser, vannmolekylene fra de glohete jetmotorene, fryser om vann konstant om det er kaldt nok.

Med andre ord du har iskrystaller. Og disse skal etter lover og regler i naturen kondensere, bli borte, som et snøfnugg som lander på nesa di.

De skal ikke utvide seg til nye iskrystaller og starte en kjemisk reaksjon i himmelen, for det kjøper jeg ikke.

Det er veldig alvorlig at vi ikke desinformere her, men hey alle kan ta feil :)

Demonstrasjonstog er helt klart noe som må settes igang!
Vi skal ut på gata og lage nyhetsspeilet TV

De har sprayet konstant de siste ukene. Aldri vært så trappet opp før.

Hilsen

Armin Skywatcher

Terje
Skribent
14 år siden

Jeg har en teori ang chemtrails, med tanke på 2012 og alle teorier rundt dette var det en tanke som slo meg. Det sies at solen skal ha en Solar maximum rundt 2012, mulig vi får en så kraftig solstorm at det vil nesten slå ut alt liv på denne planeten. Hva om de legger ut et slags beskyttelses hinne rundt jorden for og begrense skadene etter en solstorm? Jeg vet at det er snakk om aluminums partikkler i denne giften de sprer over oss. kan det ha en mulig effekt mot eventuellt de strålene som kommer etter en solstorm?

Kanskje at de holder så tett om dette for at de er redd alt på denne planeten bryter sammen pga panikk?

Ikke vet jeg men må bare lufte mine tanker lit for har så mye oppi denne skolten atte. hehe

torkel
Abonnent
14 år siden

Jeg tror ikke materien de sprøyter ut per dags dato er så fryktelig «skadelig», tror ikke den er tiltenkt det. Men så skal det være sagt at pustebesvær har blitt en av de hyppigste dødsårsakene i USA de siste årene. Jeg tror heller at disse utslippene er bare for å trene mennesker til å se slike ting på himmelen uten å reagere, for så å sprøyte biologisk / kjemiske våpen sammen med middelet når tiden er inne.

Planen til eliten er dokumentert, i allefall målsettingen. Målsettingen er å redusere verdens befolkning ned til 500 – 600 millioner innbyggere, fremgangsmåten vil komme i en form vi ikke ser på som «angrep». Jeg tipper H5N1 (Fugleinfluensa) eller noe tilsvarende pandemisk sykdom, vi har jo blitt dressert på slike pandemier gjennom media de siste årene.

Når det gjelder å skape bevisthet bland folket så tror jeg vi skal lete lenge etter håndfaste bevis. Man kan gå til innkjøp av et ppm meter (parts per million) og deretter ta prøver av lokale vann (fjellvann helst) gjennom en gitt periode for å se om konsentrasjonen av fremmedlegemer er nogenlunde konstant eller om den øker. Øker den gradvis kan man levere inn vannprøvene til labratorier for å finne ut hvilke stoffer som faktisk er blitt tilført og om det er naturlig tilført.

Men igjen så tror jeg ikke at det som sprøytes ut nå er så fryktelig helsefarlig i forhold til hva som vil komme. Reaksjoner i USA har vært at folk har vært småsyke samt at astma og kols har økt i befolkningen (drastisk mye også tror jeg, kan finne noe mer håndfast om ønskelig).

Skal vi rette folks øyne mot himmelen så må vi fortelle dem det. Det å høre slike «absurde» påstander («The BIG lie» propaganda fremgangsmåten) så vil folk bare riste på hodet å gå videre. Man kan derimot invistere litt penger og få trykket opp en del flyers og propaganda tidsskrifter som har eksistert i andre kriger for så å levere ut til befolkningen anonymt.

VI ER I TREDJE VERDENSKRIG! Den er ikke mot terrorisme, kommunisme, kapitalisme, demokrati eller andre utrykk. Det er VI som er fienden, det er VI og våre familier som DØR! Men så lenge folk ikke ser en klar fiende eller klare bruk av våpen så sover dem og aner fred og ingen fare. Vår fiende kommer ALDRI til å bruke våpen som vi kategoriserer som det; de vil benytte biologisk eller kjemisk krigføring for å drepe oss, så fortsette med sitt propaganda apparat for å holde oss i sjakk.

Vi trenger ett tidsskrift, ingen stor avis men en 2-3 A4 ark som vi kan stikke i postkassen til folk i våre kommuner for å gjøre dem mer oppmerksomme. Flyers, plakater og lignende for å dekorere lokalmiljøet. Angående ett eventuelt tidsskrift så bør man holde seg unna de spritituelle aspektene (jeg er spirituell, men jeg er ingen prest/forkynner), vi vil heller ikke at folk skal forkaste den potensielt nyttige informasjonen pga interessekonflikter rundt spirituelle / religiøse konflikter.

Det er kun en måte å få ut informasjon til Ola og Kari Nordmann, POSTKASSA! Fåtallet er så oppegående at dem bruker søkemotorer selv. Vi burde knyttet individuelle nettverk og felles nettverk, vi må kommuniserere! Vi må gjøre noe! Vi trenger markedsføringsfolk / designere for å gjøre informasjonen enklere å svelge. Gode tekstforfattere (ikke meg :))

Så burde vi hatt lojale kontaktpersoner inne i forskjellige bransjer/yrker (vi trenger allierte. Ikke at dem nødvendigvis vil ta denne informasjonen inn over seg på nåværende tidspunkt, men så fort bevistheten øker så øker det også hos dem. Vi er alle ofre og vi står alle på dødslista).

– lokalmedia (journalister, redaktører, eventuelt massemedia)
– universiteter med kompetanse på teknologiene dem bruker og vil benytte.
– militæret, luftfartsverket
– politikere
– meterologer
– leger og farmasøyter (trender av sykdomsutvikling, kan kryssrefereres med tidsrom med mye sprøyting).

Ja… det er en del mer. Kunne ikke noen her fikset et forum eller wikisystem slik at vi kunne samarbeidet videre om informasjonsmateriale og utveksling av erfaringer? Jeg kan eventuelt ta ansvar for å fikse et enkelt system om ønskelig.

Armin Bahrami
Forfatter
14 år siden

Terje:

Det ville vært mer gunstig for Nasa å bygge et slags utfoldbar alluminiumsfolie paraply , som slåes ut fra 4-5 sattelitter og skjermer jorden fra solstormene. SOHO observatioriet gir solstorm varsel ivertfhall en dag før den når oss.

Dette ville være en god løsning.

Men om små alluminiumspartikler skal klare å skjerme Strømnettet vet jeg ingen ting om. Er ingen ekspert på det, men jeg har hørt din teori på diverse forumer og jeg har tenkt sånn:

De startet med chemtrails for flere år siden, og hvis solstormene skal intreffe 2012, ville det ikke vært litt tidlig å starte å legge solkremen på flere år i forveien?

Terje
Skribent
14 år siden

Til Armin, enig det du sier men mulig de har flere agendaer. Vil liksom ikke tro Norske myndigheter vil gjøre den norske befolkingen noe!

Kanskje det er jeg som tror for godt om de, men mulig de også blir ført bak lyset de også og de egentlig ikke vet den egenlige sannhet.

Til Mike, Det er en flott side dere har men føler det er vannskelig og få folk som sover til og lese det som står her med interesse. De fleste rister på hodet og lurer på om vi er riktige vel bevarte.

Legger stadig ut en kobling til nyhetsspeilet fra facebooken min. Men føler at det er vanskelig og få folk til og gå inn på linker jeg legger ut. Mulig folk ser på meg som en tulling ikke vet jeg men prøver så godt jeg kan.

« Forrige artikkel

Løsningen på den økonomiske krisen

Neste artikkel »

Hvorfor klarer ikke meteorologer å spå været?

60
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x