Kilometer brede striper fra fly dekker hele himmelen

Jeg er både sint og skuffet

4.1K visninger
3 minutter lesetid
60

En ellers skyfri himmel kunne ha skapt en skikkelig påskestemning hadde det ikke vært for… hva skal vi kalle dette? Klimagasser? Alvorlig miljøkriminalitet? Et bevisst forsøk på å skape drivhuseffekt?

La oss ikke bruke begrepet ”chemtrails”; vi må bruke det same språket som myndighetene bruker. På bildet har jeg feilaktig skrevet første april, men dette er ingen aprilsnarr; det skulle egentlig stå 2.4.09.

Disse stripene kommer fra fly. Myndighetene og metrologisk institutt vil ha oss til å tro at det er ”kondens” fra flymotorene.

Når begynte kondensstriper å bli ti kilometer brede?

Jeg har en hel del andre spørsmål også. Vi betaler ekstra mye avgift i form av skatt på drivstoff til bilparken vår. Vi er blitt fortalt at noe av dette er for å redde klimaet. Kan regjeringen virkelig bli tatt på alvor når de samtidig driver og sprøyter klimagasser ut fra fly så det dekker hele himmelen? Jeg hører at Norge betaler for klimakvoter slik at vi kan slippe ut ekstra klimagasser fra oljeproduksjon osv. Betaler Norge også for klimakvoter slik at vi kan dekke himmelen med skyer? Blir ikke dette noe av det samme som ”drivhuseffekten”. Er det slik å forstå at staten støtter drivhuseffekten?

I TV-reklamer blir vi oppfordret til å innmelde våre barn som angivere i klimasaker. Du har jo hørt stemmene: ”Jeg er ikke sint, jeg er bare skuffet!”

Vel, jeg er både sint og skuffet. Det er noen som holder oss for narr. Kom ikke her og fortell meg at den norske stat er opptatt av å støtte miljøverntiltak når himmelen ser slik ut!

Ingen sak for SFT

Målløs ringte jeg til Statens Forurensnings Tilsyn (SFT) – jeg ville legge inn en anmeldelse på miljøkriminalitet. Hadde bilen min gjort noe slik, hadde både den og jeg vært buret inne. Jeg forsøkte å forklare situasjonen. I alle himmelretninger var det kilometerbrede striper etter fly. Det kan ikke være noe annet enn alvorlig forurensning. Jeg ble sendt fra det ene kontoret til det andre og endte opp med å snakke med en jurist. ”Mener du at du vil legge inn en formell anmeldelse?” spurte juristen som begynte å bla i lovbøkene. ”Ja”, sa jeg fast bestemt; “nå har jeg fått nok!” Så kom han med følgende, ”Vi har ingen lov som berører utslipp fra fly”!

Da har vi et veldig stort problem.

Jeg fikk høre at det er luftfartsmyndighetene som skulle håndtere saken. Jeg går på Internett og ser om de har kontor her i Oslo – dette må sees! De er i Bodø. Det er ingen som kan spore opp hvilket fly som etterlater seg disse stripene. Jeg gir meg. Jeg håper noen på Stortinget ser disse bildene; kanskje de kan finne ut av hva som skjer. For ordens skyld lagde jeg et panorama av bildet på forsiden her. Du kan tenke deg selv hvor store disse stripene er – fra den ene himmelretningen til den andre.

striper langs hele himmelen
striper langs hele himmelen

Jeg spør deg som leser dette: ”Er det slik du vil puste inn i fremtiden”? Dagen i forveien, første april også, så det slik ut.

klimagasser2

Tro meg, disse spøkelsesaktige ”skyene” kommer fra fly, først som små striper, så blir de bredere. På en eller annen måtte kommer de inn i jetstrømmen der de blir blåst av gårde som engler i vinden. Istedenfor å spekulere i hensikten med denne aktiviteten, la meg heller spekulere i andre ting: Er det slik våre skattepenger blir brukt? Bruker staten av oljeformuen vår for å lage himmelen full av hvite skyer vi ikke har bedt om? Disse synes selvfølgelig best når himmelen ellers er skyfri. Fenomenet er der uansett skydekke. Det synes om kvelden og når skydekket ellers blir borte en liten stund – så kommer disse andre frem.

Jeg bare håper at regjeringen en dag kan fortelle meg hva de driver med, at det er ufarlig, og at det er en handling det ligger visdom bak. Jeg håper en dag at de kan si at vi får tilbake på skatten fordi vi ble lurt til å betale for miljøsvineri med skattepengene våre.

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

60 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Jeg så litt glimt av blå himmel idag, men de ekle stripene på himmelen var svært dominerende.

Igår så jeg gløtt av sola for første gang på flere uker (for første gang i november?)

Hva kan de mange gråværsdagene nå i november skyldes? Jeg har mine mistanker…hm, hmmm…

Tesla
Tesla
Abonnent
14 år siden

Jeg har tidligere nevnt (gjennom Armin’s artikkel) at jeg ikke tror at contrailsene er fulle av ekstra giftstoffer/sprøytemidler mot menneskeheten, rett og slett fordi fysikk- og kjemi-prinsipper forklarer hvorfor de oppstår.
Men å avfeie de helt går ikke an.

At de påvirker vær og/eller atmosfære finnes det flere spennende studier på, og en interessant en kom ut i etterkant av 9/11 basert på at det ikke fløy noe særlig med fly over USA sitt luftrom i de påfølgende dagene:

http://facstaff.uww.edu/travisd/pdf/climatepapermar04.pdf
(Travis et.al, American Meteorological Society, 2004)

Atle Abrahamsen
Forfatter
Svar til  Tesla
14 år siden

Kan du forklare black-chemtrails gjennom fysikk- og kjemi-prinsipper?

Tesla
Tesla
Abonnent
Svar til  Atle Abrahamsen
14 år siden

Dette er sikkert ikke et svar som blir godt mottatt, men ja.
To ting kan forklare black-chemtrails.
1: Contrails kaster skygge og kan oppleves som mørke striper/gi mørke striper.
2: Flytrafikk kan også fordampe bort fukt slik at man får en mørkere stripe gjennom fuktigere luft – distrails.

http://www.atoptics.co.uk/atoptics/contr1.htm

http://multicms.rdts.de/cgi/bin?_SID=xxx&_bereich=artikel&_aktion=detail&idartikel=113928&_sprache=paraselene_englisch

Contrail Shadow

http://epod.usra.edu/blog/2009/09/contrail-and-shadow-over-devon-england.html

http://www.dewbow.co.uk/glows/distrail1.html

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Tesla
14 år siden

Da kan du sikkert forklare hva dem tyngre delene som fallet ut av chemtrail stripene er for noe og da :) ?
Eller forklare hvorfor man har hatt 11 sol dager på 6 mnd ?
Hvorfor er det kun fly i stor høyde og enorm fart som lager dem ?
Eller hvorfor det klør sånn når man står under Chemtrail stripene ?
Er det nytt drivstoff som gjør at dem dekker til hele himmlen og skygger for solen siden det aldri har hendt før i alle mine leveår ?
Hvorfor begynner alt liv i naturen og dø ut nå og hvorfor legger staten store mengder kabler til kontinentet som gir like mye strøm som vi klarer og produsere ?
Hvorfor lager ikke dem vanlige ruteflyene chemtrailstriper ?

Kanskje noen i dette rådet kan svare på det vist ikke du kan :)

http://enverden.no/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=41

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Tesla
14 år siden

Værmodifikasjon og Cloud seeding har blitt forsket på i over 80år. Les denne boken. http://www.google.com/books?hl=no&lr=&id=h_Mwgj_olHQC&oi=fnd&pg=PR9&dq=sulfur+cloud+seeding&ots=-7dW4Mu8yk&sig=n-c8aPnOQIVqM9Ut9v1Gyf4Re9w#v=onepage&q=&f=false

I 1945 satt de prosjektet virkelig på prøve og resultatet ser du her

http://contrailscience.com/thirty-contrails-forty-years-ago/

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Tesla
14 år siden

Her er det ultimate beviset. I boken jeg publiserte står det skrevet at tyskerne drev værmodifikasjon som en del av taktiske krigføringen.

I denne videoen ser du normale kondensstriper, men i 0.43 ser du flere striper enn flyet har motorer. Noen av stripene starter og stopper og det er klart og tydelig at dette er spraying :)

o
o
Abonnent
14 år siden
o
o
Abonnent
Svar til  o
14 år siden

Jeg flyttet til til Oslo-èn i ca 2006 ! Ble meget forundret over at det stadigvekk la seg et slør over byen ? Var det smog ? Så ble jeg OBS på at på skyfrie dager kunne se observere at striper fra fly formerte seg til et defust grått dekke ? Der bare solen delvis flamberte deler av himmelen.
har det alltid vært sånn i Oslo ? Det var spesilet vintertids jeg reagerte i starten . . .
Men standarderen har utviklet seg til at det gjelder store deler av året. Kanskje pga min oppmerksomhet ang tema ;)
Så ille var det ikke i tr.heim før denne tid . . . eller . . .

Otto
Abonnent
14 år siden

De som har muligheten, sjekk innholdet i nedfallet fra chemtrail, kjemisk analyse, sprektrometisk analyse, radioaktivitet, etc. De som har supertele objektiver, ta nærbilder av flyene. Ta bilder av chemtrail, dokumenter med sted og dato. En digresjon, DEPLETED URANIUM IN THE HUMAN BODY: Sr Rosalie Bertell, PhD

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Otto
14 år siden

Som kvikksølvskadd har jeg stor forståelse for det Sr Rosalie Bertell forklarer i den videoen. Må si som Mike, jeg er både sint og skuffet over det som skjer, dette som kommer fra sprayingen deres og at de hele tiden messer om å få ned forurensningen (avgiftsbelegge oss) mens de selv spyr ut dritt fra oven. Vi har vel alle hørt ordtaket alt det gode kommer ovenfra… vel det kan vi ikke si nå lenger og her er den siden som ga meg den største bekreftelsen på dette;
http://imageevent.com/firesat/strangedaysstrangeskies

Selv har jeg opplevd noe som måtte være Chemtrails bare en gang i Tromsø, det var i fjor, var overskyet og nedbør og da la noe hvitt gørr seg på frontruta som ikke lot seg fjerne med spylevæska. Det som kom ned minnet om ei blanding av regn og sludd, men dog veldig klissete som sludd ikke er. Det var ganske lokalt også, vi møtte normalt regn noen mil utenfor byen.

Renegade
Renegade
Abonnent
14 år siden

Noen som har sett norske chemtrailsfly fra f.eks gardemoen?

Blue
Blue
Abonnent
15 år siden

Det som hayman skriver om dette grå klissete fiberspindelvevet har jeg selv lagt merke til da det kom til syne over hele hagen min når snøen smeltet bort nå i påsken.At vi sprayes daglig hele året uten stopp til folkets godtroenhet og likegyldighet er ufattelig selv om jeg merker en form for oppvåkning nå.Det er takket være modige folk som Mike og andre med faglig tyngde som tør stille spørsmålstegn og dele sin logiske kunnskap mot et unaturlig element i våre omgivelser som vi liksom skal aksepter som naturlig.Har selv ofte opplevd at det er som å pisse i motvind når jeg prøver å fortelle mine medmennesker om dette,men det finnes heldigvis unntak og jeg tror ofte grunnen er at folk ikke ønsker og bekymre seg.Hva gjør de hvis det kansje er noen et sted i verden som mangler evnen til dialog som dem selv som går så lei eller får angst for sitt eget og andres liv, som velger det dramatiske skrittet å skyte de ned har jeg tenkt da det de driver med er et angrep på folk.Det var ikke lenge siden jeg leste om et fly med skuddskade i vingen som kom fra Asia.

Bartis
Bartis
Abonnent
Svar til  Blue
14 år siden

Dette “fiberspindelvevet” kommer av heggspinnmøll. http://www.skogoglandskap.no/imagearchive/stort_hovedtekstbilde_part-whole_Heggspinnmoell%2030.06.06%20009.jpg
Du snakker om folk godtroenhet og likegyldighet. Synes det blir galt, da du og mange andre på disse sidene ukritisk sluker informasjonen som legges ut her. Hvordan kan du si at noen har faglig tyngde, når det ikke er noe faglig bak påstandene som legges frem, f.eks?

Bartis
Bartis
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Hva baserer du deg egentlig på? Mange bilder er helt enkelt skyer. Så ett bildet på en side hvor det ble hevdet at det var en slags ildkule i skyen, men det var ganske lett å se at det var kveldssol som ble reflektert.
Hvilken effekt vil to striper på en ellers blå himmel ha? Slik som på bildet ditt, altså. Hva mener du de vil oppnå med det? Og hvor er logikken i å sprøyte ut kjemikalier som de selv blir utsatt for?
Kondens er vanndamp, og det er det samme som produserer skyer. Selvsagt vil det da være likheter. Det er f.eks. samme forhold som skal til for hvordan kondensstripene oppfører seg som for skyer. Dessuten blander kondensstriper som blir hengende seg med cirrusskyer.Så at det kan påvirke skylaget og at økt flytraffikk er med på det, er nok riktig. Men at dette er en konspirasjon, og bevisste mål, er veldig søkt. At vanlig forurensing har ført til stoffer i regnvann er jo kjent fra tidligere, sur nedbør fra industri bl.a. Dette førte også i sin tid til miljøtiltak. At dere nå hevder uten noe håndfast, at dette er konspirasjon, virker useriøst.

hayman
hayman
Abonnent
15 år siden

Mange gode kommentarer til et meget aktuelt tema. Jeg har fulgt fenomenet som mange kaller Chemtrails i flere år. Pendler Usa-Norge og ser likheter/forskjeller i hvordan stripene opptrer.
Her i Usa er det stor bevissthet om emnet, jeg treffer stadig folk med t-skjorter med påskrifte; STOP CHEMTRAILS NOW!!

Har flyvererfaring og vet mye om hvordan kondensstriper dannes og ser ut. Chemtrails er definitivt ikke kondensstriper!!
Her borte legges stripene gjerne i rutemønster jeg har sett fly som ‘slår av’ sprayen for å ta en sving over havet (østkysten) kommer inn igjen og ‘slår på’ sprayen over land for å legge ut en parallell stripe.
Noen striper ‘vokser’ til å dekke store deler av himmelen, andre har tydeligvis en annen konsistens og eser ikke på samme måte men løser seg allikvel ikke opp som normale kondensstriper. Noen spekulerer i at det er Brom forbindelser og aluminiumoksid som blir til kunstige skyer.
Et annet fenomen som jeg har opplevd selv og som mange linker til chemtrails, er et slags fiberspindelvev som gjerne dannes mot metall. Det kan for et utrenet øye forveksles med vanlig edderkoppspinn men er vesentlig grovere og klissete.
Jeg samlet endel slikt ‘spinn’ i fjor sommer for å ta noen prøver og studere i mikroskop, fant bare ut at det er hydrokarboner i fiberform, ble dagene etter mystisk syk med utslett på hender , betente øyne og sterkt nedsatt almentilstand. Det kan ha vært tilfeldig men jeg heller mot en sammenheng.
Fenomenet chemtrails har overraskende avtatt endel siste året, ihvertfall New York området, mens jeg stadigvekk ser at det bedrives spraying over Norge.

SirLancelot
SirLancelot
Abonnent
15 år siden

Det som kommer ut av skolesystemet i dag er et resultat av synarchismen, en generell og overfladisk forklaring på historie, økonomi og samfunnets opphav.

Alle veier leder til the city.

Hollywood/CIA setter nå i gang et nytt angrep mot seriøse observatører verden over med å bagatellisere temaet i kjent stil med den nye filmen Toxic Skies. Hos den jevne ola dunk vil det skape en mentalitet ala: “Du er vel ikke så dum at du tror det er sant, du har sett for mange filmer”.

Kjetil S
Skribent
15 år siden

Repvik:

Det som fascinerer meg med Skepsis.no gjengen er deres absolutte skepsis til alt som ikke støtter opp under konvensjonell/mainstream/komfortsone “viten, og deres absolutte mangel på skepsis til det som blir fortalt de. Etter mitt syn blir dette da det MOTSATTE av skepsis, altså blind tro.

Gode Repvik, du befinner deg midt i et paradigmeskifte som kommer til å forandre måten vi mennesker oppfatter virkeligheten på, enten du vil det eller ikke. Jeg anbefaler deg å “koble deg fra” den mentale kondisjoneringen du (og alle andre, inkludert meg selv ) har vært utsatt for siden vi var barn. Kanskje kan du starte med å forske litt på det du finner mest interessant for øyeblikket, og prøv å se saken fra forskjellige vinklinger. Kanskje vil du finne at ting rett og slett ikke er slik vi har blitt lært at de er?

Repvik
Repvik
Abonnent
15 år siden

Så du mener at debunking er feil?
Jeg stilte deg et spørsmål, kan du ikke svare på dette?
Det du sier er typisk avfeiing.

Men, jeg antar at det faktisk koster littegranne å droppe all den kjemi-dritten dere snakker om. Så hvorfor droppes denne over tomme områder som atlanterhavet og stillehavet?
Og slike “chem-trails” dukker har jo LAVEST frekvens over områder der det er en flyplass i nærheten. Burde det ikke være omvendt?

Repvik
Repvik
Abonnent
15 år siden

Mike, hva er din mening om http://skepsis.no/?p=548
Mener du at begrunnelsene er bare tull? Den mest interessante biten er “Barium og overvåkning?” tre fjerdedeler ned på siden.

SirLancelot
SirLancelot
Abonnent
15 år siden

Armin:
Dersom du ønsker å bruke noe stoff fra bloggen min er du velkommen til det, men jeg ønsker ikke å skrive for dette forumet selv av overnevnte årsaker.

Jeg tror flyers i postkasser kan være en god ide og de bør inneholde en del punkter.

Hvordan vanlige kondenstriper oppfører seg, atmosfæriske betingelser osv.

Hva som kjennetegner chemtrails.

Fortelle om de ansvarlige instansene som skal regulere luftforurensing og at de ikke stiller seg behjelpelige til å undersøke hva som er i kondenstripene.

Adresse til et forum hvor vi kan poste bilder av egne observasjoner.

Sykdommer i åndedrettsorganene øker stadig, ifølge Statistisk sentralbyrå. Dette må med!

Be om hjelp til å bevisstgjøre andre naboer på denne åpenlystskjulte forgiftningen.

Armin Bahrami
Forfatter
15 år siden

Frank foreslo å legge opp et forum på siden slik at vi kan diskutere alt og ikke bare forholde seg til artikklene.

Vi trenger en rally point, noe som fører alle og alt sammen. Og der er de 2 SS’ene i Nyhetsspeilet akkurrat det vi trenger.

Som Jjimmi hendrix sa “when power of love overcomes the love of power, the world will know peace”

60tallet hadde store artister, som alle ble drept for de gjorde nettop det Nwo agendaet hater, å det er å pumpe jordens mantra med positiv energi og vibrasjoner… For det er da vi ikke lenger kommer til å tro på dem.

Men så lenge de har frykt i samfunnet, gir vi dem en grunn til å eksistere. Se på debattene på dagbladet aftenposten også videre, de er gjennomsyret av frykt , avsky og redsel. Det er ikke til å le av engang.

Når man snakker om fremtiden er det lett å bli oppfattet som en profet, se på Roma jordskjelvet, det har likehetstrekk med de fleste strategiske skjelv de siste årene. Alle har episenteret 10km under bakken.

Haarp eksisterer , jordskjelv våpen eksisterer uten tvil. Men mennesker “der ute” altså Dagbladet og Vgnett lesere kan ikke engang tenke seg tanken av at det er sant. Det blir for “far out”

Men må jeg si , men! Jeg har fulgt med på debattene en stund, og iforhold til 3-4 år siden; er det betraklig mange fler som trykker “bra” når man snakker om 9-11 inside job, New world order, og Bilderberg :)

and thats a good fuckin thing!

Derfor må vi stick to the sheeps, vi må stå midt i flokken blandt de hundrevis av sauene og bææææee høyest så kansje sidemann hører det, og sidemann der igjen hører det også har du Domino effekten!

Det har allerede vært 24.000 unike treff på siden siden vi startet den opp.

Det er nesten en hel kommune.

Greenviolence
Greenviolence
Abonnent
15 år siden

We come in peace!

Yes gutter, tiden er inne for noen drastiske endringer!
Det er på tide å å gjøre noe her i Norge.. Som vi alle vet :
NORGE SOVER!

Vi må vekke dem, slik som Tufsetom på en elegant måte beskrev!
Her i vårt landstrakte land, er det alt for mange ugler i mosen..
Det er så mye som ikke stemmer her! Jeg begynner å få en helt ubeskrivelig trang til å gjøre noe med virkeligheten vi tror eksisterer i.
Jeg vil bare nevne at vi må stå sammen, ellers blir vi knekt av PST, FST osv.. De knuser oss èn etter èn, med iskald gestapo-stil og de er beskyttet av naziparagrafer som vår egen regjering fortsatt har beholdt jævli lenge! (selvfølgelig for å ha total kontroll i vårt “perfekte” demokrati)

Jeg har selv bilder av disse berømmelige chemtrailsene, og jeg har sett dem utvikle seg til store tykke skyer..
-Sett deg ned med en pils på en fjelltopp, og se på forskjellige flyspor.. Du ser med engang at det er en helt sinnsykt strategisk og systematisk forgiftning av ett eller annet!
Jeg føler nesten pustebesværet bre seg, når jeg skriver om de..
Disse trailsa er et faktum for meg, men faen i helvete, jeg orker faen ikke finne meg i at dette skjer lenger!!

Fokk faen vi samler oss! Faktum: United we stand, divided we fall!

-Everything I see as an act.. Everything I feel is a fact..

Tufsetom
Tufsetom
Abonnent
15 år siden

Er forresten på vei ut av åndeskapet selv, men det har tatt tid og mye egenvilje. Er bare redd mange blir skremt av det som virker fullstendig fjernt fra deres ståsted

Tufsetom
Tufsetom
Abonnent
15 år siden

Helt enig Terje, men om vi skal vekke til liv den haugen som ligger og sover her på berget, og som har vært kjempetrøtte i generasjoner så kan det kanskje være en fordel med en myk oppvåkning. Nyhetsspeilet.no er definitivt min norske favorittside for øyeblikket, men som nevnt lenger oppe er det ikke nok. Vi trenger å “vekke” mange flere, og der er jeg ikke sikker på om nyhetsspeilet er det beste utgangspunktet, mer som et steg videre når man har spist den første kamelen. For det er mer enn nok av kameler å svelge for en som har levd et liv godt plassert i sin egen komfortsone. Håper mange her kan bli med å samle seg rundt ei lita blekke eller lignende som vi kan få fysisk ut i postkassene til folk og henge rundt i butikker, murer, vegger osvosv…;)

« Forrige artikkel

Løsningen på den økonomiske krisen

Neste artikkel »

Hvorfor klarer ikke meteorologer å spå været?

60
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x