Guds vilje?

2.5K visninger
1 minutt lesetid
8

De som påstår at krig og Guds ord kan forenes, er analfabeter.
Mye av det som skjer på jorden er ufullkomment. Lite av det Jesus forkynte når frem til våre sinn. Krig er bare et uhyre stort og fryktelig utslag av menneskenes egne ugjerninger , og har ingenting med Guds vilje å gjøre. De som påstår at krig og Gud har en fellesnevner, burde stå i forreste linje ved fronten der kampene raser som verst, og bli der til den hellige krigen deres er over. Det er der alle krigshisserne skulle vært. Statsoverhodene og skrivebordsgeneralene, de burde slåss med hverandre, istedet for å sende vanlige borgere ut i striden, som ikke en gang vet hva de kjemper for. Feige jævler er de høye herrer, som gjemmer seg i bombesikre bunkre, og inntar festmåltider, mens de ødelegger sinnene til unge kvinner og menn som ofrer sine liv for et stykke land eller en oljekilde, samtidig som sivilbefolkningen lider værre enn verst i områdene angripermakten vil besette. Hva affiserer vel det de som regjerer. De sover ikke dårlig av at de piner de uten makt. Så du som tror du vil bli en god soldat og kjempe for rettferdighet og ære, være en patriot, bli en helt (hva er en helt?) og komme hjem med blinkende medaljer på brystet og et avstumpet sinn(for du tror vel ikke du blir upåvirket av å være med i en krig, men du tror på det den overordnede sier og han tror på øverskommanderende. Situasjonen er jo selvfølglig sort/hvit. Der har du fienden, vi er de gode de er de onde, de ble født slik).Har du noen gang tenkt på at du kansje vil komme til å drepe en sivil eller et lite barn, muligens utilsiktet, men endog, når du utfører en ordre?

Vil du da sove like godt som de som utkommanderte deg til slagmarken?

Ole-John Saga

"Hvis løgnen, likesom sannheten, hadde hatt ett eneste ansikt, ville den vært lettere å ha med å gjøre. For da kunne vi bare ansett det motsatte av det løgneren sier som sikkert. Men vrangsiden av sannheten har hundre tusen ansikter og et ubegrenset spillerom. Pythagoreerne mener at det gode er bestemt og begrenset, mens det onde er ubestemt og ubegrenset. Bare én vei fører til målet, tusen fører utenom." Michel de Montaigne

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

8 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
kj
kj
Abonnent
13 år siden

Du er inne på det helt esensielle, Sirius.

Frykten er en fryktelig greie…den er en sperre for kontakten med “Kilden”… det rene, det ekte, det betingelsesløse…!

baugen
baugen
Abonnent
Svar til  kj
13 år siden

“Anastasia, you realize you represent a valuable resource for science. The decision has already been made to transfer you to the nature preserve near Moscow. This is necessary for your own good, among other things. If for some reason you don’t understand the situation and refuse to come voluntarily, we shall be obliged to effect the transfer by force.”

“Naturally you will want to have your child with you in your new place. You show us the location of your glade on the map and the helicopter will fetch your son. Later we can capture a few of the animals and transport them to your new dwelling place. I repeat: all this is necessary for your own benefit, for the benefit of your son and other people as well. You DO want to bring benefit to people, don’t you?”

“Yes”, Anastasia replied calmly and right away added: “Everything I know I am ready to share with all people, if they find it interesting, but only with ALL people. Science is not something that is available to everybody at once. Its
achievements are first used only by localized groups, often for their selfish, personal interests. The vast majority get to know about only what the localized groups are disposed to reveal.

Who do you represent? Is it not a particular localized group? I cannot go with you. I need to raise a Man, I need to raise my son. That can only be done properly where a Space of Love has been created. This Space has been created and perfected by my forbears, near and distant. It is still small, but it is what ties me to the whole substance of the Universe. Every Man must create around himself his own Space of Love, and offer it to his child. Bearing children without preparing a Space of Love for them is criminal. Every Man must create around himself a small Space of Love. And if everyone understood this and acted upon it, then the whole Earth would become the brightest focus of Love in the Universe. This is the way He wanted it , and this is Man’s purpose. For only Man is capable of creating such a space.”

Fra side 51 i boken “The Space of Love” av Vladimir Megre. ( 3. bind i en serie av 9)

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Helt enig med Sirius. Sanne ord.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

“De allierte i Afghanistan har brukt ni ganger så mye penger på militæret enn på gjenoppbygging. Over 2.000 milliarder kroner har gått til krutt og kuler.
Det viser beregninger som den danske avisen Politiken har foretatt på bakgrunn av opplysninger fra forsvarsdepartement til Danmark, Tyskland, Storbritannia og USA.

De allierte landene har til sammen brukt over 2.000 milliarder kroner på krutt, kuler og soldater i den ni år lange krigen.

Beløpet er ni ganger så stort som det beløpet verden har brukt på utviklingshjelp til Afghanistan i samme periode, skriver Politiken.”
http://www.hegnar.no/okonomi/article438733.ece

Konklusjon: Krig er de “private” korporasjoners vilje! :D

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden
Mike Cechanowicz
Forfatter
13 år siden

“Guds Vilje” er å gi bevissthet “fri vilje” i en verden med dualitet slik at vi kan erfare og lære på egenhånd konsekvensene av de valgmulighetene vi benytter oss av. Gjennom det lærer vi om frihet til å velge og det er essensen av kjærlighet.

Den religiøse forståelsen av Guds Vilje er så til de grader misforstått og fragmentert at det får en til å forsøke å “second guess” hva “gud” egentlitlig vil, mens oppgaven er heller omvendt – hva vil du med ditt liv?

baugen
baugen
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
13 år siden

“De som påstår at krig og Gud har en fellesnevner, burde stå i forreste linje ved fronten der kampene raser som verst, og bli der til den hellige krigen deres er over.”

Under studie av den amerikanske konstitusjonen fikk jeg fortalt prester i stort antall iførte seg offisersuniform og ledet frigjøringskrigen mot England. Så hva skal man si om denslags? Resultatet ble jo godt–en særdeles avansert grunnlov—.

Sirius
Sirius
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
13 år siden

Essensen bunner helt klar ned i de enkle ting!
Gud hater ikke! mennesket gjør…
Gud dreper ikke, menneske gjør…
Gud sendte profeter med dype budskap om kjærlighet, om å elske sin neste, om hvordan vi i enhet kunne leve sammen..
menneske gjorde om budskapene, skapte frykt, som igjen gav makt.
Gud skapte ikke Religion… Mennesket gjorde!!
Når glemte vi at vi er EN rase? at vi faktisk er brødre og søstre?
Og hvem i sin primitive tro kunne overbevise seg selv om at det er hellig å avslutte en annens inkarnasjon her nede?
Gud dreper ikke, menneske gjør….
Vi er vel den eneste formen for eksitsens som er i stand til å tillentgjøre seg selv.. til å tiltengjøre planteten vi bor på..
de negative makter kan lenke oss, gjøre oss til slaver, men vi har noe de ikke har: Medfølelse og kjærlighet. frihet kommer innenfra, ikke utenfra!
Alle budskap av frykt stammer fra mennesket, husk det!!
alle budskap om kjærlighet og lys stammer fra kilden…. GUD….
og nettopp det slipper deg fri!!

« Forrige artikkel

Litt sommerpropaganda fra Forsvaret

Neste artikkel »

Kong Harald – se opp!

8
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x