Hyklere
Statsminister Jens Stoltenberg og forsvarsminister Grete Faremo takker de norske soldatene for deres innsats i Afghanistan - de skulle bare visst! (Foto: Arne Flaaten)

Litt sommerpropaganda fra Forsvaret

5K visninger
2 minutter lesetid
53

Som tidligere offiser i Forsvaret får jeg fortsatt deres påkostede propagandatidsskrift “F” gratis tilsendt – enten jeg liker det eller ei. Vanligvis går det bare uåpnet rett i dunken for returpapir, men dette nummeret var såpass ekstremt at det fortjener å bli hengt ut; jeg vet bare ikke om jeg skal le eller gråte; vemmelig er det like fullt.

Overskriften på førstesiden skryter av at Norge nå, takket være Forsvaret, kan eksportere våpen og ammunisjon for over fem milliarder norske kroner hvert år – hurra! Da er det jo godt å vite at mesteparten av våpnene og ammunisjonen går til en virkelig edel sak, nemlig å bli kvitt de fæle, muslimske terroristene der nede i Afghanistan.

Men for dem av oss som er fullt og helt klar over at krigen mot terror er en bløff, at Al Qaida kun er et CIA-opprettet dataregister over lokale provokatører og agenter her nede – muligens også andre innleide, og at den såkalte “terroristjakten” i Afghanistan i virkeligheten handler om krigsprofitt, narko-profitt, rørledninger, samt vestlig militær tilstedeværelse og styrkeoppbygging i Midt-Østen, er dette derimot særdeles kvalmende opplysninger.

Og verre blir det: på side 9 står den pompøse general, hykler og forsvarssjef Harald Sunde fram under overskriften “Demokratiets pris” og minnes de norske heltene som hittil har falt i Afghanistan – i kampen for “demokratiet”, altså; det er bare helt motbydelig. Hvis de norske soldatene og deres familier visste hva som egentlig ligger bak “krigen mot terror”, så ville de blitt fly forbannet; og det er bare et tidsspørsmål før dette skjer.  Det er nettopp derfor jeg gidder å skrive dette.

Og vår kjære forsvarssjef vet også – det er jeg temmelig sikker på; og i så fall representerer dette oppslaget og dets overskrift i “F” et hykleri jeg hittil ikke har kunnet tro var mulig fra oss mennesker, vi, selve skaperverkets krone!; snakk om å selge sjela si til Fanden, du! Og til hvilken pris? – ja, det lurer jeg faktisk på.

“Led oss ikke inn i fristelse, men frels oss fra det onde!”

Lenger ute i blekka finner vi en artikkel om våpenstasjonen “Protector” som Forsvaret angivelig har vært sentral i utviklingen av, og som sikrer at bleikfete, Coca-coladrikkende NATO-soldater nå kan sitte godt beskyttet bak panser og plaffe løs på sine motstandere, som på et TV-spill.

Mens Kongsberg-gruppen håver inn milliarder.

Flotte greier.

Hyklere
Sta(t)sminister Jens Stoltenberg og forsvarsminister Grete Faremo takker de norske soldatene for deres innsats i Afghanistan; de skulle bare visst! – soldatene, altså. (Foto: Arne Flaaten – sakset fra side 8 i dette nummeret av  “F”)

Og dette var bare noen få smakebiter fra sommernummeret av forsvarets forum “F”; man kan jo lure litt på hva denne F’en egentlig står for.

Om du har lyst til å bli enda mer kvalm, så er det bare å lese bladet selv, det finnes på et hvilket som helst bibliotek og er fullt av voldsforherligende artikler og rå propaganda; hvis Faen kan lese Bibelen, så hvorfor ikke lese “F” for f… !?

Og det som er virkelig tankevekkende, er å se hvor ulike virkelighetsoppfatninger mennesker som lever side om side i et samfunn, faktisk kan ha. Jeg hadde ikke trodd at noe sånt var mulig om jeg ikke hadde fått oppleve det. Og det positive er at det skal så uhyre lite til før et helt verdensbilde plutselig blir snudd opp ned: Kunnskap om 11. september-bløffen er nok til at hele krigen mot terror går opp i limingen – i hvert fall for de forholdsvis oppvakte blant oss.

La oss derfor hjelpe hverandre med å spre dette viktige budskapet.

Fortsatt god sommer!

Morten Kielland

Morten Kielland er utdannet ved Historisk-filosofisk fakultet ved Universitetet i Oslo og har formell forskerkompetanse. Han har vært særlig opptatt av vitenskapsfilosofi og erkjennelsesteori. For noen år siden oppdaget han at den offisielle versjonen av 11. september-dramaet innebar fysiske umuligheter og dermed måtte være et bevisst forsøk på manipulasjon. Det skulle for ham bli starten på en ny erkjennelse av hvordan menneskeheten er blitt undertrykket og manipulert over svært lang tid, ikke bare politisk og økonomisk, men også som åndsvesener. Morten Kielland ønsker å bidra til at denne epoken nå tar slutt. Han har ikke tro på at dette kan gjøres gjennom kamp, men derimot gjennom opplysning og forandring på individ-nivå.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

53 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Hæren kjøper 25 lydkanoner som allerede neste år kan bli brukt mot Taliban. – Vi kan for den saks skyld spille Michael Jackson, sier prosjektansvarlig major.

Major Mostue nevner også andre områder hvor lydkanonene kan være aktuelle. Han mener de vil være en del av utstyret hvis Norge vil sende tropper til Afrika i nærmeste fremtid.

I tillegg presiseres det at lydkanon ikke må brukes i avhør av fanger eller mistenkte, noe nord-amerikanske styrker tidligere skal ha gjort.
http://www.abcnyheter.no/nyheter/110321/«jacko»-ber-taliban-«beat-it»

Bra de kan spøke om de menneskene de dreper da, og spille litt Michael Jackson, oops han er jo også drept.

Utifra artikkelen skjønner jeg de skal være der til neste år, ingen planer om tilbaketrekning.
Samt at de regner med å bli sendt til Afrika også, interressant!?!

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

“Norge-AS er konkurs uten betalingsevne til pensjonister, jorbruket er ruinert, sosialkontorer stengt og Broilerhuset utflyttet til Spania / israhell.”

Man blir så lystig å glad over å lese dine milde og teffende analyser bin laden. Stakkars deg. Du må ha det helt forjævlig her i Norge…

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
13 år siden

Teffende kan også bety treffende, om noen skulle være i tvil om det.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
13 år siden

Minustommel for å rette på egne skrivefeil…

Ja ja, og ellers har vi det bra?

Jeg har sagt det før, og jeg gjentar det gjerne; Tommelsystemet er komplett meningsløst og bidrar kun til å ødelegge debattene da tommelnissetufsene, enten de er konspirasjonsnisser eller skeptikkernisser gjør terskelen høyere for nye deltakere til forumet, samt at det tar fokus bort fra avsenders meninger og budskap.

Få det bort, og debattfeltet vil blomstre…

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
13 år siden

Jeg har full forståelse for at tommelnissene vil tviholde på tommelsystemet, det viser tommelnisseengasjementet her, men det er og blir et dårlig og eksluderende system. Selv er jeg en reisende i minustomler, men jeg kjenner folk som avstår fra å ytre seg her i frykt for tommelnissemafiaens nådeløse dom over ethvert tilløp til sunn fornuft og rasjonalitet i forumet.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Caroline

Spør vennene dine hvorfor ting aldri blir bedre der nede.

———————————————-

Bidalaka sier:
26. 07. 2010 klokken 06:01

“Jeg vet ikke om jeg skjønte svaret ditt, ev om du skjønte spørsmålet mitt. Mitt poeng er at konspirasjonsteoretikerne innrømmer totalt makt og nærmest uendelige ressurser til Eliten. Tenk bare hva som måtte til for 9/11.

De måtte involvere et stort antall personer. De måtte kidnappe flere fly, de måtte sprenge bygningene, de måtte plante svarte bokser ute i et jorde i Pennsylvania og de måtte sprenge et hull i Pentagon. De måtte også ta livet av passasjerene på de flyet som de påsto styrtet i Pa.

Alt dette har de i ettertid klart å skjule for offentligheten. Ikke en eneste person involvert har stått frem og sagt noe. Og dette gjelder bare en enkelthendelse. Tenk videre på haarp, chemtrails, 2012 og slikt. For at dette ikke skal komme frem i store mengder må Eliten ha fantastiske ressurser og utrolig makt.

Allikevel, å stoppe Wikileaks, det klarer de ikke. Å stoppe Nyhetsspeilet, det klarer de ikke.

Hvorfor er eliten så ekstremt, uendelig mektig, og allikevel så fantastisk maktesløs?”

————

Situasjonen er statisk. Alt er mer eller mindre under kontroll og som planlagt. Noen avvikere vet man det alltid kommer til å være.

Når det gjelder 9/11: massevis av folk i det offentlige har stått fram og sagt fra om at historien er ..muffens.. . Men de som var med på det? Vel, hvem ønsker å bli “selvmordet”?

Legg merke til mønsteret: Oswald skjøt JFK. Oswald ble skutt av Ruby. Og Ruby ble skutt.

Alle 9/11 og 7/7 (London) røverne døde.

En amerikansk bombe treffer alltid en eller annen “Al Q’eida VIP.”

Folk i FBI, MI5 og andre organisasjoner som ikke passer egne saker har det med å bli “selvmordet”, dø i en flyulykke e.l.

Ikke mindre enn 40 personer tilknyttet Bill Clinton endte opp på dette viset.

Dokumenter legges inn i en safe. Beviser destrueres. Som skrotet fra WTC tårnene. Fraktet til Kina t.o.m.

Har du forresten hørt om eder og taushetsavtaler? Temmelig vanlig i militærvesenet, FBI/CIA og mange andre steder.

I tillegg: ingen får vite mer enn de trenger å vite for å gjøre jobben sin. Kun de helt på toppen har det totale overblikket. Kjenner du ordet “hierarki”?

Anyway: med en pasifisert og traumatisert befolkning og nesten total kontroll av media (“nesten”=Rense.com, NS og andre steder som almenheten aldri besøker) og utdanningssystemet er det ikke så vanskelig å “cover up.” De gidder nesten ikke prøve engang. Selv mener jeg de var for slepphendte med 9/11. Men de er arrogante og selvsikre fordi de vet de er ganske så immune mot enhver etterforskning. Dvs. om det i det hele tatt fins en etterforskning de ikke styrer selv.

Caroline
Caroline
Abonnent
13 år siden

Hver gang krigen i Afghanistan blir tatt opp som samtaleemne blant folk jeg kjenner, så er alles konklusjon at det er bra at Norge er med der nede, fordi at målet med krigen er blant annet å hjelpe lokalbefolkningen, og spesiellt kvinnene, som ikke har det så greit under taliban. Hva kan man egentlig svare på dette???? Alle mine kommentarer til de om myndighetene og hva som er de egentlige årsakene til krigen, og alt det andre korrupte her i verden, blir ganske meningsløse mot deres konklusjon. For det er jo selvfølgelig bra at befolkningen der nede får hjelp… Men kan noen være så snill å forklare dette litt nærmere for meg???!!! :-)

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Caroline
13 år siden

Tja, hva er det så bra med at opiumsproduksjonen har økt med flere tusen prosent etter at Nato har fortsatt okkupasjonen. Nato-soldatene vokter jo mer eller mindre plantasjene og narkofabrikkene hvor de fremstiller heroin. Taliban hadde jo stoppet narkoproduksjonen med harde midler. Så kan du også minne dem om opiums-krigene England førte på 1800-tallet, og si at det er ikke mye som har forandret seg siden den gang. CIA har jo smuglet narkotika selv, bla. i likposer under Vietnam-krigen. Det er også grenser for hvor mye man kan hjelpe befolkninga i et land med å bombe det sønder og sammen, for egentlig er ikke USA og Nato der nede for å være snille. Dessverre er det veldig vanlig at befolkningen, og spesielt kvinner, undertrykkes i fattige land. Men det hjelper ikke å bombe de enda mer fattig.

Zetera
Zetera
Abonnent
13 år siden

Svaret på det ligger i spørsmålet ditt ang eliten.

Makthaverne er velkjente med begrepet om at “De som kontrollerer Historien kontrollerer Nåtiden og de som kontrollerer Nåtiden bestemmer hvordan Fremtiden skal bli”.

Julian Assange skal sitte på mange avslørende dokumenter
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10008811

Zetera
Zetera
Abonnent
Svar til  Zetera
13 år siden

Bidalaka
Svaret her var til deg.

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Zetera
13 år siden

Jeg vet ikke om jeg skjønte svaret ditt, ev om du skjønte spørsmålet mitt. Mitt poeng er at konspirasjonsteoretikerne innrømmer totalt makt og nærmest uendelige ressurser til Eliten. Tenk bare hva som måtte til for 9/11.

De måtte involvere et stort antall personer. De måtte kidnappe flere fly, de måtte sprenge bygningene, de måtte plante svarte bokser ute i et jorde i Pennsylvania og de måtte sprenge et hull i Pentagon. De måtte også ta livet av passasjerene på de flyet som de påsto styrtet i Pa.

Alt dette har de i ettertid klart å skjule for offentligheten. Ikke en eneste person involvert har stått frem og sagt noe. Og dette gjelder bare en enkelthendelse. Tenk videre på haarp, chemtrails, 2012 og slikt. For at dette ikke skal komme frem i store mengder må Eliten ha fantastiske ressurser og utrolig makt.

Allikevel, å stoppe Wikileaks, det klarer de ikke. Å stoppe Nyhetsspeilet, det klarer de ikke.

Hvorfor er eliten så ekstremt, uendelig mektig, og allikevel så fantastisk maktesløs?

Zetera
Zetera
Abonnent
13 år siden

Våken du også Singoalla :-)
Gradert informasjon om Afghanistan-krigen, omhandler også norske soldater og Nato. Er dette tilfelle vil der vel også komme mer i kjølvannet av dette regner jeg med.

Så fint å oppleve at alt kommer for en dag, slik det blir presentert her på NS.

Zetera
Zetera
Abonnent
13 år siden

Hvilken fredsprisvinner?
USA nekter for at et amerikansk militærfly krenket luftrommet over Venezuela fredag, slik president Hugo Chávez hevder.
Ifølge Chávez gikk jagerfly på vingene og avskar det amerikanske flyet, som skal ha kommet inn over landets luftrom to ganger i henholdsvis 15 og 19 minutter.
Chávez la også fram bilder av det amerikanske flyet, og han omtaler episoden som en provokasjon.
– De provoserer oss. Dette er krigsfly, sier han.
Amerikanske myndigheter avviser anklagen fra Chávez og nekter for at amerikanske militærfly var i området fredag.
– Ingen amerikanske militærfly tok seg inn i Venezuelas luftrom i dag. Vi flyr aldri inn i andre lands luftrom uten tillatelse, sier en talsmann for Pentagon.
USA har en flybase på den nederlandske øya Curaçao og benytter også flybaser i Colombia.

Frykter angrep
Chávez satte samtidig grensestyrkene i høyeste beredskap, og han sier nå at han frykter at et amerikanskstøttet angrep fra Colombias side kan være nært forestående.
Skjer det, vil Venezuela stanse oljeforsyningene til USA, advarer Venezuelas president.
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3745477.ece

Zetera
Zetera
Abonnent
13 år siden

Avsløringens tid er ikke forbi…

92 000 hemmelige dokumenter lekket på nettet i natt
Nettstedet Wikileaks avslører enorme mengder gradert informasjon om Afghanistan-krigen.

Varsler-hjelperne i Wikileaks avslører enorme mengder gradert informasjon om Afghanistan-krigen. Omhandler også norske soldater.

Wikileaks planlegger å publisere samtlige dokumenter usensurert på sitt eget nettsted, men i 00.30-tida i natt var det ennå ikke skjedd.

http://www.dagbladet.no/2010/07/26/nyheter/afghanistan/pentagon/forsvaret/12705967/

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Zetera
13 år siden

Zetera: Avsløringens tid er ikke forbi.. la oss håpe den er såvidt begynt :-)
Tusen takk for dette. Gjelder deres garanti om anonymitet og hjelp til å publisere, kun saken Afganistan-krigen eller generelt?

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Jeg har et lite spørsmål til dere som tror på NWO/Illuminati-konspirasjonen. Denne eliten har jo nærmest ubegrenset makt. Hvorfor eksisterer siter som Wikileaks da?

Hvorfor er det slik at eliten har makt til å skape jordskjelv, til å styrte regjeringer, til å holde gigantiske hemmeligheter hemmelig, til å sprøyte chemtrails over oss alle, til å sprenge Twin Towers og få lagt skylda på andre, men han karen her http://en.wikipedia.org/wiki/Julian_Assange går fritt omkring.

Hvorfor er eliten så ekstremt impotente på en del felt?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Bidalaka: Bildet er mangfoldig, og ikke i svart hvitt. jeg vet ikke noe om det konkrete stedet du nevner, men gode frihetsforkjempere som jobber for å få sannheten ut til folket, eksisterer overalt, også innad i systemet i alle etater også i e-tjenestene, CIA, ja alle mulige steder. Det finnes informanter, infiltratører, dobbeltagenter, folk med gode hensikter og livsoppgaver, osv osv. Noen får holde på en stund, før de tar dem, andre har et oppdrag og er beskyttet osv osv. Det er gode krefter alle mulige steder og gode krefter beskytter noen som gjør en viktig jogg også. Det er krig innad både i CIA, mellom CIA og FBI og gode og mindre gode mennesker finnes over alt. Bildet er svært komplekst, og det er ofte vanskelig å vite og skille hva som er hva, og hvorfor ting skjer.
Dette svar er hvordan jeg ser dette, andre får svare for seg.

Laila Clark
Skribent
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Illuminati eller ikke. Hvordan skulle noen greie å stoppe folkene i wikileaks mener du? Jeg har ikke peiling på dette, men jeg forstår da såpass at om man er en dyktig hacker og vil spre info og har litt penger å friste med eller en stor inspirert fanclubb, så er det vel nærmest umulig å stoppe slikt. Og alt trenger ikke forgå digitalt heller, da finnes ingen elektroniske spor å følge. Telefomer finnes jo over alt. Så informasjon er nok fryktelig vanskelig å strupe, med mindre folk trues på livet, ignorerer info eller rett og slett ikke følger med. Og hvis noen eventuelt skulle ha stenget nyhetsspeilet og kneblet ytringsfriheten i Norge, hva ville det ha fortalt leserne? Det ville nok neppe være et lurt trekk.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Lise Sand Mellem: Sant nok. Men ytringsfriheten eksisterer ikke konstant og for alle.. den knebles på mange vis i praksis. Det er ytringsfrihet overalt så lenge man snakker om vanlige tema og ikke lekker info som ikke tåler dagens lys, prøver man på det blir man trakassert, overvåket og sabotert med stygge midler. Det kan bety at man får trøbbel på alle fronter, bakvaskelser, mobbing og svertekampanjer på nett, stigmatisering eller du slipper ikke til orde pga alle mulige slags unnskyldninger, dataproblemer eller “tilfeldigheter”. Innlegg kan slettes eller sensurere. Du kan bli truet og herjet med til du holder kjeft, eller tatt av psykiatrien og lobotomert og passivisert kjemisk. Dette skjer i Norge i dag og har skjedd til alle tider, for å bringe brysomme folk til taushet. Justismord er også en effektiv metode til å stigmatisere en person, ødelegge troverdighet og gi personen andre ting å være opptatt av, stuet vekk på institusjon.. midlene er mange.

Nyhetsspeilet er et mirakel :-) Har ikke vært stoppet nei, men enkeltpersoner som ytrer seg her, kan få hard medfart med ovennevnte midler, og viktige nyheter som man forsøker få ut til folket, strander her og ties ihel i andre medier. Et godt eksempel på dette er EU-avsløringene, og alle andre avsløringer egentlig. Nyhetsspeilet og de som kommenterer her, stigmatiseres, latterliggjøres og ties ihel.. slik knebles ytringsfriheten i praksis, der man kan bli hørt av mange, kommer man ikke til. Drar man på møter, ser man at møteleder har en lapp med navn som helst skal avbrytes, stimatiseres, latterliggjøres og slippes til orde minst mulig.. Dette skjer dersom man har ting å komme med som visse krefter ikke vil ha ut..
Om man ikke har det kan man ytre seg fritt..

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Lise Sand Mellem:
“Illuminati eller ikke. Hvordan skulle noen greie å stoppe folkene i wikileaks mener du?”

Dette er nettopp mitt poeng. NyS er full av konspirasjonsteorier, som mange her tror fullt og fast på. 9/11 for eksempel. Man går på leting etter ting som skurrer, og hvis man finner noe, så tar man det som bevis for en enorm konspirasjon. Ev. kan man se på den overliggende superkonspirasjonen som også mange tror på. Den som virkelig styrer verden. For å få til en cover up av 9/11-konspirasjonen må man ha nærmest uendelig makt, fordi det er så mange detaljer som må skjules, og så mange personer som må taes av dage, eller stilne på andre vis. Dette får de åpenbart til, siden ingen insidere kommer frem med detaljer om 9/11-konspirasjonen.

På den annen side, så klarer de altså ikke å stoppe Wikileaks. Eliten har nærmest uendelig makt når det gjelder å hindre bevis om f.eks 9/11, men de er impotente her, på en virkelig kilde som avslører maktmisbruk fra eliten.

Ordlegger jeg meg klart nok til at du ser paradokset?

Jeg synes dere som oppriktig tror på konspirasjoner bør stille dere spørsmålet: Hvorfor er ikke Wikileaks full av detaljer fra innsidere angående chemtrails, 2012, illuminati, månelandingen, 9/11, nanochips, mind controll osvosvosv? Det er jo åpenbart at de ikke er redde for å sparke makta på leggen i andre sammenhenger.

Kan det rett og slett være fordi det ikke fins noen innsidere i de saksområdene?

trackback
13 år siden

[…] Nyhetsspeilet.no » Litt sommer-propaganda fra forsvaret […]

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Massemorder Henry Kissinger og forsvarsminister Grete Faremo er medlem av den samme klubben: The Trilateral Commission (et Rockefeller-påfunn).

Her er Kissingers oppfatning av soldater og hva de kan brukes til:
Soldiers are dumb, stupid animals to be used as pawns for foreign policy. Henry Kissinger
(as quoted in Woodward and Bernstein’s “The Final Days”, ch. 14)

Tror forsvarsminister Grete Faremo virkelig at Norges armé er i Afghanistan for å hjelpe til med å grave brønner og å skaffe jenter skolegang ? (Hint: Hæren er ikke nødvendig til formålet; for prisen av en soldat kan sikkert 10 lokale assistenter ansettes og lønnes).

Hva med å legge til grunn at Grete Faremo ikke tør å ta en ordrenekt fra sine overordnede i morder-organet NATO ? Spiller det vel så stor rolle om Faremo ikke sier det som Kissinger har sagt om bruken av soldater, så lenge dette faktisk er hva hun gjør ?

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Hvorfor deltar ikke Morten Kielland i noen av diskusjonene sine?

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

“De allierte i Afghanistan har brukt ni ganger så mye penger på militæret enn på gjenoppbygging. Over 2.000 milliarder kroner har gått til krutt og kuler.
Det viser beregninger som den danske avisen Politiken har foretatt på bakgrunn av opplysninger fra forsvarsdepartement til Danmark, Tyskland, Storbritannia og USA.

De allierte landene har til sammen brukt over 2.000 milliarder kroner på krutt, kuler og soldater i den ni år lange krigen.

Beløpet er ni ganger så stort som det beløpet verden har brukt på utviklingshjelp til Afghanistan i samme periode, skriver Politiken.”
http://www.hegnar.no/okonomi/article438733.ece

Lol! :D

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden
ubu
ubu
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

Jeg skrev disse ordene som svar på noe debatt der. …men så ble det så rart med registrering ol. -Kanskje noen andre her har lyst til å klippe og lime inn mine tanker der.

97% av alle selvmordsbombinger relateres til okkupasjon.
Muslimsk selvmordsbombinger er en minoritet av disse. Av disse igjen tar grupperinger som KLP (politiske grupper) en stor del av andelen.

http://www.amconmag.com/article/2005/jul/18/00017/

Massemediene har vært veldig aktive på å forsøke å innbille oss at muslimsk fundamentalisme er det som ligger bak selvmordsbombeideologien.

Denne mispersepsjonen som mange besitter har de nå mulighet til å reformere gjennom faktiske data.

-Logikken blir da litt anerledes.
P1. -Norge er i krig i afghanistan (ja, Norge er i krig, til tross for at propagandaapparatet vårt forsøker å si vi er i en avgrenset militær operasjon) pga selvmordsbombere

P2. Norge er med på okkupasjonen av et annet land, som følge av propagandering om at fundamentalistisk islam er årsak til selvmordsbombere 11.september 2001

-K. da er faktisk Norge en god bidragsyter til økt selvmordsbombing!

-Det som skaper selvmordsbombere er okkupasjon. ..i 97% av tilfellene!!! -Disse er interesert i denne verden, i situasjonen her og nå. Jomfrukåtheten i etterlivet er en myte skapt av et verdensomspennende propagandaapparat!

USA og Al Qaeda gir hverandre mer og mer makt gjennom å forstette slik de gjør nå.
okkupasjonen blir rettferdiggjort gjennom selvmordbombere, og selvmordsbombere får rekrutering gjennom okkupasjon.

-Det er en ond sirkel. Norge heller bensin på bålet gjennom å ofre sine barn for saken.

Laila Clark
Skribent
13 år siden

Morten Kielland. Tusen, tusen takk. Du er en slik person jeg håper det blir fler av i tusenfold NÅ. Soldater kom hjem! Se igjennom spillet!
Når det gjelder forsvarssjef Harald Sunde og hans like – jeg tror deres største svakhet er deres egen defekte psyke. De vil felle seg selv. Kortslutte, på grunn av en programvarefeil de ikke engang er klar over selv.. enda.

Dan H. Slettevolden
Skribent
13 år siden

Stopp krigen i Afghanistan! Meld deg inn i Facebook-gruppen NORGESHISTORIENS STØRSTE FREDSDEMONSTRASJON

http://www.facebook.com/group.php?gid=116159878432006&ref=ts

Dette er gruppen for dem som ønsker å delta i norgeshistoriens største fredsdemonstrasjon, en demonstrasjon som vil finne sted så snart det er tilstrekkelig stor oppslutning om dette initiativet. Målet er minst 100.000 ut i gatene.

BUDSKAPET ER ENKELT: VI KREVER AT NORGE TREKKER SINE STYRKER UT AV AFGHANISTAN!

Det er nå 10 år siden krigen i Afghanistan begynte, og hvert år blir flere tusen uskyldige afghanere drept som følge av NATOs krigføring i landet. Totalt ble over 1000 barn drept i Afghanistan bare i løpet av 2009.

NATOs tilstedeværelse forsvares og begrunnes ofte med ulike idealistiske, humanitære formål som å kjempe mot undertrykking av kvinner og sivilbefolkning, å innføre demokrati og sikre at menneskerettigheter ikke brytes. Men NATOs tilstedeværelse i Afghanistan gjør ikke sivilbefolkningens situasjon bedre. Tvert imot. Det sørgelige faktum er at situasjonen i Afghanistan har gått fra verst til verre, og nå må denne galskapen ta slutt!

Vis at du bryr deg – meld deg inn i gruppen og inviter medlemmer av Facebook-nettverket ditt til å støtte opp om norgeshistoriens største fredsdemonstrasjon.

Lignende Facebook-grupper er også opprettet i Danmark og Sverige, og idéen er at demonstrasjonen i Norge skal gå parallelt med tilsvarende demonstrasjoner i våre skandinaviske naboland.

Zetera
Zetera
Abonnent
13 år siden

«Når det blir alvor, så er bare de profesjonelle gode nok»

Norge sendte nesten bare profesjonelle soldater til Afghanistan.
I styrken som Forsvaret sender ned før sommeren er det kun yrkessoldater,
offiserer og ulike spesialister som skal operere ute i felten.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3604199.ece
http://konradstankesmie.blogspot.com/2010/04/norges-fremmedlegion.html

Zetera
Zetera
Abonnent
13 år siden

Takk for flott artikkel.

”Om Gud er død, er alt tillatt”

Hemmelige organisasjoner og media
Det er mange som nå er klar over at de store internasjonale hemmelige organisasjonene også arbeider for en global styring. Ja, i dag er det slik at en helst skal være med i en eller flere av disse hemmelige organisasjonene før en kan få en politisk, økonomisk, militær eller religiøs toppjobb.

I disse toppjobbene arbeider de for samme mål, nemlig innflytelse, makt, europeisk og global enhet og verdensherredømme.

Det er kun de som sitter på toppen i disse hemmelige organisasjonene, som kjenner strategien. Målet er også skjult for folket, blant annet fordi de store mediakanalene tåkelegger eller skjuler for folket hva som faktisk foregår.

Vi ser at media-kanalene monopoliseres, og dette bør sees i lys av en oppklarende melding fra Vatikanet, som sier: ”Det er kirkens fødselsrett å eie og bruke…pressen, kinoene, radio, TV og andre av liknende natur.” (Pave Paul VI, Inter Mirifica, 1964).

De store media-stasjonene i verden styres stort sett av Vatikanets folk og/eller av folk som sitter i de hemmelige organisasjonene. Men målet er det samme: Global styring! Folk som lytter til disse media-stasjonene får dag etter dag høre hvor fint det er med det internasjonale styresettet. De framstiller det som løsningen på verdens problemer. Dette blir gjentatt gang på gang, inntil folket tror det.

Dette ligner på en hypnotisk teknikk, som heter Hegelian Dialectic, som går ut på at en skal gjenta en sak tilstrekkelig mange nok ganger. Til slutt vil folk tro at det er slik.

Alt er en del av en større plan

Stikkordet for deres strategi er FRED. Det høres så fint ut, men fred skapes ikke ved et massivt overnasjonalt internasjonalt lovverk. Disse internasjonale lovene som er skapt av verdensherskerne, blir raskt flere og flere etter som nye kaos oppstår.

Demokratiets pris
”Det er en storslått tanke: En NY Verdensorden, der de forskjellige nasjoner blir trukket sammen i en felles sak, for å oppnå menneskehetens universelle lengsel etter fred og trygghet, frihet, lov og rett. ”

Barack Obama forsøker gjennom diplomati å dra verdens ledere med seg for å få til et internasjonalt samarbeid. Vi ser dette internasjonale samarbeidet utfolde seg til en Ny Orden i verden.

I denne Nye Verdens Orden skal internasjonale lover gjelde over nasjonale lover. Verdensherskerne har laget et sentralisert system, slik at det er noen få verdensherskere som lager lover til resten av folket. Og folket må bare innrette seg etter dette, hvis ikke så lager de andre lover som setter dem på plass. Denne sentraliserte og internasjonale styringsmodellen gir verdensherskerne stor makt.

Likestiller Obama med Hitler: http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3731826.ece
Banneforbud på amerikansk tv: http://www.aftenbladet.no/utenriks/1232908/Banneforbud_paa_amerikansk_TV_strider_mot_grunnloven.html

Etter deres oppskrift kan fred kun oppnås ved at nasjonene i verden følger deres plan. Hvis ikke deres ordre blir fulgt, så blir det krig og vanskeligheter, helt til et land anerkjenner deres overherredømme.

Krig for fred?
Obama har planer om å redusere atomvåpnene i verden. Men planer er ikke nok.
Fortsatt fører han krig i Afganistan, har store hærstyrker i Irak og andre deler av verden, og skal liksom være storebror i verden, hvor han drar med seg andre land, som Norge.

Om alle hans freds-planer skulle lykkes, så ser det ut for at resultatet blir slik at selvstendige nasjoner ikke skal få lov til å styre seg selv. Alle skal læres opp til å innordne seg Den Nye Verdens Orden.

Da Obama fikk fredsprisen i Oslo den 10. desember 2009, sa han:
”Noen ganger er krig nødvendig… Om vi vil ha varig fred, må ordene fra det internasjonale fellesskapet bety noe. De regimer som bryter reglene, må holdes ansvarlig. Sanksjoner må oppnå det de skal. Å stå imot må møtes med økt press – og et slikt press framkommer bare når verden står sammen som én.” (Fra Obamas tale, gjengitt i Aftenpostens nettavis, den 11.12.09).

De globale lederne mener de vil få fred i verden, hvis alle nasjonene er lojale mot det internasjonale lovverket – som de selv står bak. Hvis ikke – hvis de er uforsonlige – så blir det krig, press og vanskeligheter helt til de anerkjenner overmakten. Er dette måten å skape fred på?

Barack Obama forsøker å skape FRED I MIDT-ØSTEN. Vi ser ikke bort ifra at han kan klare å nå sine mål, ved diplomati og dyktige agenter, for målet er at jødene og Israel også skal innordne seg Den globale strategien.

smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Noen som vet hvorfor vi er i Afganistan ?

Spør man Jensemann eller regjering så får man til svar at vi er der for at dem andre er der ..
Det er vist svarene fra dem andre landene også, vi er der for at dem andre er der og vi må stå sammen bla bla bla …

Noen sier at det skyldest pakt 5 i Nato aliansen men det kan ikke stemme siden kaprerene var fra Saudiarabia der 9 av dem lever i beste velgående den dag i dag

http://www.welfarestate.com/911/

http://news.bbc.co.uk/2/hi/world/middle_east/1559151.stm

Osama bodde vist i Afganistan men han er ikke etterlyst for noe 9/11 og har heller aldri vert det så man kan se selv på FBI sine hjemmesider

Obama døde foresten i 2002 av nyresvikt….

http://edition.cnn.com/2002/WORLD/asiapcf/south/01/18/gen.musharraf.binladen/

Det hele starter med at Tim Osman er i USA i 1986 for å møte dem representanter fra ulike organisasjoner med CIA velsignelse vil levere våpenteknologi til “case” i Afghanistan. Den eneste betingelsen er at den nye våpensystemer suksess / svikt på slagmarken må rapporteres tilbake til USA. Tim Osman besøker ulike militære baser og delta våpen demo istrations. 3 år senere vinner Mujahadeen krigen mot Sovjetunionen. Krig Lykke er først og fremst skyldes USAs Stinger-raketter som Tim Osman har “importert”.

Tim Osman er CIA eget dekk navnet på Osama bin Laden.
For å bekjempe blant annet Osama Bin Laden vedtok US Congress, USAs Patriot Act – som ironisk nok har noe å patriotisk handlingsplaner å gjøre. Det står for “Forene og styrke Amerika ved å gi gode verktøy Påkrevd to oppfange og hindrer terrorisme”.

Det er da opp til USA alene å definere hvem terroristene er og hva “verktøy” for å være implimenteres. Og det er akkurat det Tim Osman funksjon var i 1986th Et verktøy. En “aktiva” i henhold til CIA-filer.
CIA aktiviteter i den 10 år lange krigen var den avgjørende faktoren, og Ronald Reagan erklærte stolt Mujahadeen, og Osama Bin Laden for den seirende frihetskjempere i 1989.

Fortsatt samarbeid mellom CIA og Tim Osman etter at krigen var vunnet eller ble plutselig fiender etter 10 år med nært samarbeid?
Den siste kjente kontakt mellom CIA og Osama Bin Laden er i Dubai på et amerikansk militært sykehus bare to måneder før 11. september. Osama har kroniske nyreproblemer og krever dialyse regelmessig. På dette punktet han er ønsket av CIA for to terrorist operasjoner i Afrika. Dette er ellers fremdeles tilfellet. På FBIs eget nettsted, kan du likevel finne at Osama Bin Laden “bare” er ønsket i forbindelse med disse to handlingene. 911 er ikke nevnt, selv om det langt overgår alt han har blitt belastet sammen.
Det er faktisk skremmende så stor terrorist aktivitet ser ut til å krasje med pinlige saker for den sittende regjeringen i USA, for eksempel. Monica Lewinsky’s avhør og den amerikanske bombingen av en “kjemisk” fabrikk i Sudan stund. G8-møte 7 / 7 i Skottland og klima krav til USA, mens terrorister bombingen i London.
Afghanistan har Funnily nok aldri vært på den amerikanske terrorist listen, selv om den åpenbart har hatt treningsleirer for terrorister adskellige. Egentlig støttet USA, Taliban-regimet med 43 millioner dollar, så sent som våren 2001, da Colin Powell besøkte landet. Pengene var øremerket til Heroin bøndene gjort “arbeidsledig” siden Taliban brente 90% av opium felt av. I seg selv den største anti-narkotika-operasjonen noensinne. På den tiden sto Afghanistan for om lag 80% av de globale volumet. Etter den amerikanske invasjonen, disse feltene restaurert og landet er nå anslått til å utgjøre 60-70% av verdens opium / heroin. Hvorfor USA / CIA levetiden til disse bøndene når samtidige skjerping av brukere?

Det er verdt å merke seg at CIA er lovlig unntatt fra DEA til å rapportere sine egne brudd på narkotika lover i forbindelse med CIA operasjoner. En klasse eksempel er pinlig affære når en Hercules-flyene fra det amerikanske Skog og naturforvaltning, ble “oppdaget” på Mexico flyplassen med et tonn kokain om bord. Dette førte til oppdagelsen av skogen og regionale styret egentlig “mangler” 10 av disse flyene som etterpå ble “funnet” i Peru, Laos, Pakistan og Afghanistan. Saken endte med en formell forespørsel fra Forest & Nature Agency til CIA å stoppe for å smugle narkotika inn i flyene sine. Utrolig!

Bush familien og Bin Laden-familien har blitt foret Ning partnere og gode venner i årevis. Deres nære forhold gjør en stor om ikke et gigantisk spørsmålstegn over Osama virkelige rolle, ikke minst hans aktiviteter. Det er et faktum at George Bush senior var i sesjon den 11. september i New York med Bin Laden familien i Carlyle Group (USAs 11. største våpenhandler)
FBI har blitt forhindret adskellige ganger, både av Bush, men også Clinton-administrasjonen å undersøke Bin Laden-familien. Dette førte til FBIs assisterende sjef John O’Neill løses inn i protest mot «amerikanske oljeinteresser konstant innblanding fra Al-Qaida og Osama bin Laden undersøkelse.” Hvem disse oljeinteresser var ukjent, men det er vel kjent at George Bush junior er nødvendig Arbusto selskap (Oil) ble økonomisk “støttet” hvis ikke reddet av Bin Laden-familien.
John O’Neil var FBIs ledende Al-Qaida terror etterforsker og ekspert. Han ble deretter utnevnt som sikkerhet sjef for World Trade Center og døde på sin første dag på jobben 11. september 2001.

http://www.fbi.gov/wanted/topten/fugitives/laden.htm

Noen sier at vi er der for og beskytte lokalbefolkningen men lokalbefolkningen ønsker jo innvasjon og drone hæren dit pepperen gror

Andre sier vi er der for og beskytte Norge mot terrorisme men alle vet at vold avler vold, man kan ikke bombe bort hat
Alle dem i verden som ikke er påvirket av vestlig propaganda ser nå på oss som en terrorstat og krigsnasjon som hjelper USA med og sikre seg Olje, mineraler, kontrolerer oljerørledning, opretholder verdens etterspørsel etter opium og ikke minst hvitvasker enorme summer til lugubre formål
Sa da vil det kanskje ikke vært noen bombe om det faktisk kom noen og angrep oss i Norge som vi angriper dem i deres land

Vi hadde nettopp vår første falsk flagg opprasjon etter at Jensemann og PST fikk gode tips fra CIA om hvordan dem skulle få gjennom DLD
Det gikk få dager før dem avslørte seg med og gå ut og si at vist ikke DLD innførsest fort så vil tusenvis av nordmenn dø i terrorangrep

http://www.nettavisen.no/nyheter/article2944604.ece

Vi har da aldri hatt noe DLD og hvor mange har dødd i Norge i terrorangrep ?
Bare ett og det var en uskyldig kelner fra lillehammer som Mossad henrettet

Falk og Ole Østlund mener at Alexander Kjelland i sin tid ble sprengt av Osavald gruppen som gikk under jorden etter WW2 på vegne av Lie og Hauge der han sitter på bevis men ingen er dømt i den saken enda …

Siden små blå smurfer ikke vet så mye så er det kanskje noen kloke hoder der ute som vet hvorfor vi er har innvadert og okupert Afganistan ?

evilbug
evilbug
Abonnent
13 år siden

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Kongsberg må vel være det mest kvalmende lokalsamfunnet i Norge. Kongsberg lever høyt på å ronke USAs erigerte militærapparat. En nyhet om at ”Kongsberg er tildelt ny våpenkontrakt fra US Army” frembringer kollektiv kongsbergsk orgasme. Hvem bryr seg vel om at våpen lages for å drepe eller undertrykke ? Hva kan vel være viktigere enn å opprettholde våpenarbeidsplassene på Kongsberg ?

Jeg mistenker også at Kongsberg produserer del-komponenter til HAARP, sånn helt i det stille. Arbeider-maurene på Kongsberg har den fordel at de alle tror at de er med på noe stort, og at de ikke er i stand til å se sin egen innsats i det større bildet er nok et pluss for deres tvilsomme oppdragsgivere, lik gnomer som ikke vet om noe liv eller samfunn utenfor skogen hvor de bor.

Hva har vel Kongsberg å vise til i dag ? Ikke så mye som et fotballag eller et damehåndballag. Hvilken rolle spiller vel det så lenge man kan kjøre rundt i fine biler og leve høyt på egen selvtilfredshet over å få skulderklapp for å fungere som nyttige idioter for NWO’s militære apparat ?

Takke meg til den gangen da Kongsberg drev med sølvutvinning. Det var reale saker. Om det enda hadde vært i dag…

C
C
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Ulven: Jeg kjenner jeg blir litt provosert av din generelle beskrivelse av Kongsberg. Det er en flott by, og til tross for at FrP har ordførerkandidaturet der så er den jevne Kongsberggenser relativt opplyst og jevnt over interessert i samfunnet ellers. Nå kan det selvsagt diskuteres hvorvidt de eldre genrasjonene kunne tenkt annerledes med henhold til arbeidsplass og utvikling av andre typer arbeidsplasser, men byen har både høyskoler og et velutviklet naturnettverk.

Forøvrig er dette en av byene i verden som forventes være nr.1 på thermalenergy innen 2014. Sannsynligvis takketvære de hundrevis av tunnellene fra gruvedriften i gamledager.

Forsåvidt ville det spilt liten rolle om kongsberg-lokale ansatte ved de mange våpen & flydeleproduksjonene sa opp i en slags ideologisk protest. Fabrikkene har i hovedsak utenlandsk kompetanse å bruker folk fra hele landet. Takketvære disse bedriftene (tross bedriten produksjon) har byen blomstret, vokst og er tiltrekkende på mange mennesker. Også de alternative trives i byen med sin fantastiske beliggenhet. Det er et godt sted for altenativ tenkning. Tross de fæle fabrikkene.

Forøvrig vil jeg tro byen er interessant i forhold til et 2012-scenario med utallige tunneller,nok av drikkevannskilder , landbruksmuligheter og alt som skal til for å “overvintre” både det ene og det andre. Beliggenhet 300moh.

C
C
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

– og faktisk så har ikke byen noe særlig økonomisk fordel av milliardkontraktene fordi arbeiderene ikke betaler skatt (utenlandske) og fordi eierskapet er utenlandsk…. Så det er ikke annet enn noen få som får nyte godt av “fabrikken”.

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  C
13 år siden

C – takk for interessant info om Kongsberg. Det er altfor lite informasjon om norske lokalsamfunn i sirkulasjon på Nyhetsspeilet.

Den mest interessante info-biten du supplerte var den siste, den om at
“…arbeiderene ikke betaler skatt (utenlandske) og fordi eierskapet er utenlandsk…”

Vi kan være enig om følgende:
– Folk på Kongsberg lever bra (inkl. de utenlandske high tech ekspertene)
– Hvordan våpnene og våpen-komponentene som produseres på Kongsberg virker er det få som vet noe særlig om, inkl. faktisk bruk i felt.

Spørsmålet som dukker opp etter å ha lest din info er dette:
– Hvis Kongsberg kastet de utenlandske bedriftene og deres arbeidere på sjøen (ev. eller stappet de ned i gruvegangene) så ville Kongsberg ha vært et omtrent like godt sted å leve for Kongsbergs vante innbyggere. Samtidig ville verden forøvrig ha blitt et bedre sted…

Spørsmålet som så dukker opp er ikke “Hvorfor gjøres så ikke dette ?” Naturligvis vil det ikke skje, det er noe vi alle vet.

Men selv om våpenproduksjonen som pågår på Kongsberg er “renslig” (forurenser ikke lokalmiljøet osv.) så får jeg denne ekle assosiasjonen til norske myndigheter som er bare så altfor happy med å stille norsk land og folk til disposisjon for utenlandske (les: amerikanske) interesser som ikke nødvendigvis har de beste hensikter.

Her er noen eksempler:
– Gaustad ble valgt som forsøkssted for MK Ultra eksperimentering etter krigen (les: Hva skjuler massegraven på Gaustad: http://www.nyhetsspeilet.no/2010/02/hva-skjuler-massegraven-ved-gaustad/

– Det er to HAARP-anlegg på norsk grunn (Tromsø og Svalbard). Det har vært indikasjoner på at jordraset ved Mosjøen i år som kostet to søstre livet var skapt av HAARP/EISCAT. Dette er ikke bekreftet men kan ikke utelukkes.

– Globus II radaren ved Vardø skaper mye kreft i lokalmiljøet

– Det plutselige jordraset i Ålesund som krevde 5 liv for noen år siden ble forårsaket av testing av laservåpen fra Hercules-fly over norsk jord.

Spørsmålet er på en måte hvor lenge Norges befolkning skal tillate å la norske myndigheter (inkl. fylkes- og kommunalpolitikere) få være nyttige idioter og imøtekommende tilretteleggere for de mørke maktenes mer enn tvilsomme aktiviteter.

Forskjellen mellom eksemplene over og Kongsbergs hi tech våpensmier er at i de nevnte tilfellene så har nordmenn måttet bøte med liv og helse mens i Kongsberg-tilfellet er det anonyme utlendinger som må bøte med liv og helse.

Hadde det ikke vært bedre å skåne våre egne og de andre ? Nøkkelen for å komme igang med en slik “rengjøringsprosess” er å få spredd litt informasjon av den typen som media ikke formidler.

ubu
ubu
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Beskrivende nok, så benyttes sølvgruvene idag til helvetesuke for Telemarkbataljon rekrutter.

…De gruvene er fantastiske. -Du kan gå i dagesvis, uten å ha gått samme gang 2 ganger.

evilbug
evilbug
Abonnent
13 år siden

Ja, der så desperate nå at propagandaen har gått fullstendig ute av kontroll, og selv pappskallene der ute skjønner det. Og de som ikke lukter lunta, kan umulig ha noen hjerne.
Jeg er redd dette er bare begynnelsen. Man vil nok se mer propaganda som vrenger lattermusklene i dødelige latterkramper.

Vel de får nå bare fortsette til luftslottet faller for min del. Jeg akter ikke å dø av latterkramper og holder meg unna skriveriene dems. Gidder ikke engang å lese artikklene om disse ”terroristene vi har fakket” (se for deg Kriminalbetjent Hermansen).

evilbug
evilbug
Abonnent
Svar til  evilbug
13 år siden

Beklageligvis greide jeg å poste linken i et separat innlegg. Sorry.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  evilbug
13 år siden

Plukket opp en særdeles uvanlig kommentar på Dagbladet.no – det ser ut som lysere tider i vente folkens! SMIL :)

“Må ikke glemme krigen for olje. Et utall nordmenn har i det siste kastet rundt seg med meninger om hvorfor den norske hær sin tilstedeværelse i Afghanistan er nødvendig. Det er som om man har gått inn i landet på rent humanitært grunnlag.

At USA invaderte Afghanistan fordi samarbeidet mellom UNOCAL (Union Oil Company of California) og Taliban brøt sammen i 1997, nevnes ikke i en bisetning.

Rike menn på andre siden av kloden hadde planer om å bli rikere ved å bygge et trans-afghansk oljerør gjennom Afghanistan. Røret skulle sikre olje-uavhengighet fra Russland og store inntekter for oljeselskapene.

Det kan virke som om Iran står for tur ettersom de har minst like store naturressurser som Afghanistan. For dem som hevder at dette er venstrevridd konspirasjonstøv, så anbefales det å se på klippet fra denne amerikanske nyhetssendingen.

http://www.youtube.com/watch?v=v5-Gz_OG4qY&feature=player_embedded

“‘
Wow! Jeg husker i 2002 et sitat som er nå fjernet fra hele cyberspace.

“ACCEPT OUR OFFER OF GOLD, OR RECIEVE A CARPET OF BOMBS”

George Bush til Taliban våren 2000.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Jupp det går mot bedre tider Armin, hver eneste dag kommer det nybeviste til og klasker beviser i hodene på trollene :)

Lten tvil om at Iran står for tur, var ikke mange troll som kommentere denne artiklen i dag ;)

Iransk forsker fikk 5 millioner dollar av CIA

http://www.dagbladet.no/2010/07/15/nyheter/iran/utenriks/politikk/12571467/

Ble sensurert i dag også i artiklen der DB leverer forslag på hvordan man skal bli kvitt snylte veps, gassing var vist bra

La ut denne kommentaren he he

Ja snyltere er snyltere enten dem heter veps eller adel

Kanskje dette var noen tips om hvordan en kan kvitte seg med konglig snylter adel og politikere som aldri har gjort annet en og snylte på befolkningen ?

http://www.dagbladet.no/2010/07/15/tema/klikk/bolig/12571147/#comments

Panthera leo
Panthera leo
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden
Armin Bahrami
Forfatter
13 år siden

NAZI-NORGE ER TILBAKE, DET FJERDE RIKET!

Globaliseringskreftene jobber hardt fra Norge, som deres forsøksland for CIA-lobotomering på Gaustad, Værmodifikasjonsbaser, Dronebaser i Røros, nye våpenkontraktør og flyleveranser fra USA som binder oss til deres endeløse imperialistiske kriger i tyrraniets navn, som de kaller for demokrati. The mockery er et bedre ord, for friheten til det Irakiske folk har sålangt tatt millioner av menneskeliv, som savner Saddams dager. Frihet betyr ikke å drepe, men nå har jo verdenseliten erklært at “vi er for mange på jorden” fint å starte med de områdene som bruker minst Mcdonalds og kjøper minst IBM produkter?

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

TJENER NORGE SOM EN FREDSNASJON PÅ KRIGEN?

Eller går all profit og gevinst til private frimurerselskaper ved hjelp av utenriksministre og forsvarsministre som drar på internasjonale våpenmesser som representanter for en privateid industri i Norge? Staten pusher våpen! Skattepengene våres går til forsvarets massive pengebruk, når 1 av 3 får kreft her hjemme. Det er forsvar det, dagens politikk og millitær bør nedlegges, vi vil ikke være en del av en NATO-angrepsallianse, ingen edel forsvarelse av norske verdier eller moraler vi beskytter, kun en kynisk og menneskehatenede flere hundre år gammel våpenindustri. Alfred Nobel ville gråtet lykketårer i graven om han så hvor delikate drapsvåpenutviklingen har tatt vei, nå dreper vi uten å være i kampstriden! For en verden!

Send en hær med psykriatere inn på Stortinget nå! Denne psykopatgjengen må avlives med kjemiske formeler!

Norge har etter forholdene en verdensledende våpeneksporterende industri. Krigsmateriellindustrien omsetter for ca 4,5 mrd kroner i året gjennom krigsmaterielleksport. Dette tallet vokser voldsomt. På 2000 tallet er det blitt normalt at krigsmaterielleksporten årlig vokser med over 20 % i kroneverdi. Våpeneksporten alene har økt mer enn 600 % under den sittende regjering, og siden 2000 er denne eksporten 21 doblet.

http://www.ivarjohansen.no/dmdocuments/hvordan_staten_legger_til_rette_for_krigsindustri.pdf

I 2003 stemmer stortinget NEI til norsk deltagelse i Irak krigen. På samme tid vedtar stortinget århundrets største lisensutvidelse til eksport av våpen til USA og Storbritania. Norge har indirekte deltatt i folkemordet i Bagdad, med 17 selskapers bidrag av utstyr,missiler,antenner,ubåter o.l krigsrelatert våpen. Norge profiterer på krig, uansett hva politikere har påstått i så mange år.

Nedenfor følger en oppsummering av noen norske bidrag til krigen i Irak. Man kunne også nevne det norske oljefondets investeringer i amerikanske statsobligasjoner som del av det norske bidraget, men i denne omgang blir kun bidragene målt i krigsmateriell oppsummert:

1. Nammo på Raufoss selger en rekke ammunisjonstyper til USA, blant annet den omstridte MK211 som sammenlignes med dumdum-kuler. Nasjonen har avslørt at denne ammunisjonen var i bruk i Irak. Amerikanerne kjøpte slik ammunisjon for minst 70 millioner kroner i 1997, 1998, 2001 og 2002. Gary Tallman, som er pressetalsmann ved det amerikanske forsvarets hovedkvarter Pentagon, har bekreftet at amerikanske styrker har brukt norsk MK 211 mot soldater og materiell under både Afghanistan-krigen og Irak-krigen.

2. Dynos sprengstoffabrikk på Sætre leverer militært sprengstoff til produksjon av det amerikanske antitankvåpenet Javelin, som var flittig i bruk i Irak. Dyno leverer også sprengstoff til antipanser- raketten Hellfire, som benyttes av de ubemannede amerikanske angreps flyene Predator. Flyene har blitt brukt i Irak og ved en rekke anledninger i Afghanistan og andre deler av USAs “krig mot terrorisme”.
1. Kværner Eureka i Lier leverer utskytningstårn (ALT) for raketter i TOW-familien, et såkalt “guidet” antipanservåpen produsert av ulike fabrikanter i USA. Systemet er flittig i bruk i Irak.
2. Simrad Optronics leverer lasersikter som kan monteres på en rekke håndvåpen, og et eget datterselskap i Storbritannia sørger for at både amerikanske og britiske styrker bruker Simrads produkter. Det er all grunn til å tro at siktene var i bruk på våpen i Irak. Selskapet leverer også nattkikkerter til det amerikanske forsvaret. Salget er stort og Simrad har et eget selskap i USA som leverer mye utstyret, som dermed ikke vises på norsk eksportstatistikk.
3. Uniteam på Alnabru i Oslo leverer militære spesialcontainere og beskyttelsesanlegg mot gass. Storbritannia står på kundelisten og selskapet solgte militære containere for flere hundre millioner bare i fjor. Salget eksploderte i opptakten til Irak-krigen.
4. AME i Horten lager databrikker og sensorer til avansert militært utstyr som kan brukes til å finne ut hvor fienden er og hva slags utstyr fienden har med seg. En viktig del av utrustning for elektronisk krigføring, som var sentral i den første delen av angrepet på Irak.
5. T&G Elektro på Stabekk eksporterer kabeldeler og avanserte plugger, såkalte militære connectorer, til bruk i krigføring både i luft, til sjøs og på bakken. Det er all grunn til å tro at utstyret var i bruk på amerikanske eller britiske våpensystemer i Irak.

6. Comrod eksporterer militære antenner til bruk både til stridsvogner, krigsskip og taktisk permanent plassering på land. Storbritannia og Kuwait står på kundelisten.
7. Kongsberg Protech har levert våpenkontrollsystemer til US Army de siste årene. Utstyret er relatert til bakkekrigføring. Salget har eksplodert i forbindelse med Irak krigen.
8. Det Kongsberg-produserte sjømissilet Penguin brukes naturligvis ikke på land i Irak. Men den amerikanske marinen er en god kunde, og Penguin er et av våpnene US Navy bruker i kontrollen av Persiagulfen
9. Vinghøg på Nøtterøy leverer avanserte styringsteknologi for våpen på stridsvogner til USA.
10. Nera leverer kommunikasjonsutstyr for kampfly. Også Volvo Areo Norge leverer motordeler til blant annet F-16. I følge Global Security var disse flyene blant de typene som ble benyttet under angrepet på Irak.
11. Kongsberg Defense Communication sørger for kryptert militært samband. USA og Kuwait er markeder for selskapets nye utstyr. Den militære infrastrukturen i Kuwait, som USA har brukt aktivt i angrepet på Irak, har blant annet et kommunikasjonssenter som vedlikeholdes av Kongsberg.
12. Akustikkprodukter i Horten leverer utstyr som demper sjokkeffekten dersom militære blir utsatt for bombardement. De måtte framskynde et av sine prosjekter på grunn av Irak-situasjonen.
13. Fire norske missiltorpedobåter i Haukklassen ble sendt for å vokte skip med såkalt strategisk last i Middelhavet under Natos Operation Active Endaveur samtidig som USA angrep Bagdad.
14. Den norske Ula-ubåten KNM Utvær deltok også i Active Endaveur i Middelhavet, for å trygge frakten av krigsmateriell i Middelhavet.
15. Norsk personell deltok i overvåkning fra luften i Natos AWACS-fly over Tyrkia, i opptakten til angrepet på Irak. Fredsbevegelsen kalte dette et indirekte krigsbidrag.
16. Britiske styrker som forberedte angrepet på Irak lånte en del utstyr for elektronisk krigføring av det norske Forsvaret. Blant det som ble lånt bort, var en del kommunikasjons-jammere og en avansert norskutviklet radar ved navn Arthur. Arthur er av de mest avanserte styrkelokaliseringsradarene som finnes i verden, og når den kobles til utskytningsramper for missiler, kan den både slå tilbake og samtidig gjengjelde et missilangrep straks etter at et fiendtlig missil er avfyrt et stykke unna. Britiske militære hadde så god bruk for Arthur i slaget om Basra at forsvarsminister Kristin Krohn Devold fikk et eget takkebrev i sakens anledning fra sin britiske kollega Geoffrey Hoon.
17. Wilh. Wilhelmsens amerikanske datterselskap, ARC, stilte sine skip til disposisjon for den omfattende amerikanske styrkeoppbyggingen før krigen. Actinor, et Oslo-rederi, leide ut et av sine skip til britiske militære i forkant av krigen, også dette brukt i styrkeoppbyggingen som skjedde før krigen brøt ut.

Folk flest tror “Usa” som et land tjener penger på det her. Det er faktisk slik at 51% av skattepengene til amerikanske borgere går til krigsutgifter og utenlandsoperasjoner. Fattigdom kunne vært utryddet med andre ord hvis millitæret var lagt ned. De eneste som tjener på dette er de politikere som har egeninteresse i krigen.

Bush familien eier oljeselskaper. Bush administrasjonen bestod av tidligere toppsjefer fra forskjellige oljeselskaper. Oljeprisen økte sinnsykt som følge av krigen, og nye oljefelt ble tillrette lagt Bush familien og Co.

Halliburton er Dick Cheyney(bush sin visepresident) sitt selskap som drifter hærens behov for vann, utstyr, mat, telt, opphold, og klesvask. Et eksempel på kynismen er at Halliburton skatter amerikanske skattebetalere 99dollar for en klesvask pr soldats uniform. De kjøpte 20.000 Ford Pickups og brente dem i ørkenen etter å ha fakturert skattebetalerne.

USA blir ranet, mens private aktører tjener milliarder.

I thought ya’ll knew by now?

Se filmen “IRAQ 4 SALE” anbefales for ungdomskole og videregående elever.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Bra Armin. Mange norske arbeidstakere i disse selskapene vil på et eller annet tidspunkt møte seg selv i døra, når et verdenspoliti retter deres våpen mot dem. Selv ikke da er det sikkert at de skjønner at de har vært en del av spillet.

Propagandaen fra Forsvaret er tilstede hele tiden, det ser vi blant annet på annonser i TV, aviser og magasiner. Men oppslutningen til forsvaret synker, og det er bra.

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Bahrami:
“Send en hær med psykriatere inn på Stortinget nå! Denne psykopatgjengen må avlives med kjemiske formeler!”

Oppfordrer du til drap på våre stortingsrepresentanter? I et anti-voldsinnlegg?

Resten av innlegget ditt sparker inn for lengst åpne dører forøvrig. Ja, utenom de nå kjedsomme konspirasjonsteoriene da.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Bidalaka
13 år siden

De avliver våre frihetskjempere med nevroleptika og psykofarmaka, de sender våre unge soldater ut i en NATO-artikkel-5-stridig krig for Opium og Oljerør, hvis denne lille eliten som utgjør 3% av jordens befolkning var avlivet ville de resterende 97% ha en framtid.

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Og der oppfordrer du til drap på 180 millioner mennesker. Du er ikke morsom lengre Bahrami.

Michelle
Skribent
13 år siden

Takk for en viktig artikkel, militæret og media og de med makten skal vite at vi gjør og sier dette fordi vi vil hjelpe de til selv å velge nå en helt annen retning i livet. Det er tid for å bare velge å leve i kjærlighet nå, og vi vet at kjærlighet har ingenting med våpenproduksjon og forurensning å gjøre!

Jeg tenkte tidligere å begynne med den sanne herlige drømmen – Reiki healing, da det er en helt ubeskrivelig fantastisk zen-buddhistisk munk som står bak det på en måte. Jeg elsker buddhismen, og ville gi alt for zen-buddhismen, den er sannhet og snillhet, som Buddha sa selv, det er ikke religion/kontroll/makt, men bare kjærligheten.-) Men så fikk jeg høre om Reiki mestere som var gått over til Universal White Time Healing (www.wistancia.com), og når jeg valgte det, forsto jeg at det handlet om den største kjærlighet/godhet/glede og vakreste tanker av lys, krystallhealing og virkelig ønske om å hjelpe alle, både mennesker, dyr og naturen selv.

Vi er her som lysvesener, vi har med vårt lys valgt å gå ned her for å føle hvordan det er å leve her. Vi er her for å øke lyset i våre kropper som tilhører denne verden på en måte, ved å øke lyset i våre kropper, så øker vi frekvensen via våre tanker i denne “virkeligheten”/matrix og endrer kroppene våre og endrer så også omgivelsene våre fysisk her i denne verdenen med at vi er her. Vi er her for å spre kjærlighet, ikke for å spre våpen eller forurensning eller kontroll eller overvåkning, hverken for oss selv eller andre, vi er her ikke for å ta del i militær agenda på noen som helst måte, vi er her for å ta ned en spesiell kvalitet av høyere frekvenser av lys ned her for å hjelpe til å øke lyset her på jorden, øke kvaliteten og mengden av kjærligheten, det er sannheten kjære venner, vi er her bare for å hjelpe til og spre: LOVE.-)
http://www.youtube.com/watch?v=ja12VH71iBw&feature=related

« Forrige artikkel

Narko-kartellet NATO og CIA

Neste artikkel »

Guds vilje?

53
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x