//

Jonas Gahr Støre konfrontert om chemtrails

8.6K visninger
1 minutt lesetid
54

Utenriksministeren sier “Ikke bra” til CFR’s planer om å bekjempe global oppvarming med menneskeskapte skyer.

Sthøre New world order
Er det en mann som vet om “Chemtrails” i Norge så må det være denne mannen.

Første gang jeg møtte Støre snakket vi om Bilderberg gruppen.  Da var kamera skrudd av, uheldigvis for meg, heldigvis for han.  Det var ingen problemer at våre “folkevalgte” satt med topp-politikere, finanseliten, kongeligheter og representanter for “mørkets fyrste” David Rockefeller og Henry Kissinger.

“Folk skulle få snakke i fred og ro”, sa Støre.

Akkurrat hva Bilderberg gruppen har gjort i over 50år helt fram til de siste årene.

Støre har tidligere også vært positiv til den nye verdensorden, og i denne nye verden skal de menneskeskapte skyene være våre venner, for de skal beskytte oss mot global oppvarming.

Og det må du betale for med din helse, siden du har vært med på å kjøre bil, buss, fly og alt annet menneskelig bidrag til å varme opp planeten, solen utelukkes.

Dette forslaget presenteres som en ny løsning,  mens i virkeligheten har “chemtrails” vært brukt over store deler av verden i snart 10år.  I Norge har jeg sett “edderkopp-nettet” på himmelen siden 2005, er dette beviset på at CFR har tjuvstartet planene for lengst?

STØRE KONFRONTERT VIDEO:

 

CFR(Council on foreign relations) promoterer Chemtrails.

Geoengineering Strategies

Among all geoengineering schemes, those currently considered most feasible involve increasing the planetary albedo, that is, reflecting more sunlight back into space before it can be absorbed. There are a number of different methods that could be used to increase the planet’s reflectivity:

1. Add more small reflecting particles in the upper part of the atmosphere (the stratosphere which is located between 15 and 50 kilometers above the Earth’s surface).

2. Add more clouds in the lower part of the atmosphere (the troposphere)

3. Place various kinds of reflecting objects in space either near the earth or at a stable location between the earth and the sun.

4. Change large portions of the planet’s land cover from things that are dark (absorbing) such as trees to things that are light (reflecting) such as open snowcover or grasses.

 

Flere aviser kjøper CFR’s propaganda og hjernevasker det amerikanske folk og resten av verden med vennlige chemtrails artikkler.  Wall street Journal er et eksempel. Alex Jones avslører også en god del vennlig-værmodifikasjonspropaganda i dette showet.

 

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

54 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Erik Wilton
Erik Wilton
Abonnent
5 år siden

For de av dere som ikke har fulgt med på cjemtrails utvikling gjennom tidene, men kanskje hørt om det for en del år tilbake hvor naiviteten den gang, kanskje lot seg lede, har nå kanskje forandret mening … Til ettertanke!

Falcon
Falcon
Abonnent
8 år siden

Clouds with HAARP pattern, Trondheim Norway, July 20 2015 https://www.youtube.com/watch?v=eokejYfVXkk

Chemtrail airplanes and clouds, HAARP pattern, Trondheim Norway, July 21 2015 https://www.youtube.com/watch?v=PdkXNQXeDI4 Quote: Etihad airways EY141/ETD141, Singapore airlines SQ62/SIA62

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Chemtrail airplanes, Enter Air, Aeroflot, Trondheim Norway, March 12 2015 https://www.youtube.com/watch?v=z7kTkkNIoPg

Chemtrails, airplanes, Trondheim Norway, March 12 2015 https://www.youtube.com/watch?v=E2Bet55hOeA

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden

Chemtrails, airplanes, Trondheim Norway, March 13 2015 morning https://www.youtube.com/watch?v=2C8iHp568b0

Norwegian (Oda Krogh livery) DY310/NAX1AM, SAS Scandinavian Airlines System SK4112/SAS4112, Finnair AY5/FIN5

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Chemtrails, sky covered, Singapore Airlines, SAS etc, Trondheim Norway, November 30 2014 morning https://www.youtube.com/watch?v=wXKwFrhPZPU

Quote: Singapore Airlines SQ62/SIA62, Scandinavian Airlines System SK903/SAS903, ++ ..

Weather forecast, Trondheim http://www.yr.no/sted/Norge/S%C3%B8r-Tr%C3%B8ndelag/Trondheim/Trondheim/langtidsvarsel.html

electric light orchestra blue sky https://www.youtube.com/results?search_query=electric+light+orchestra+blue+sky

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden

Aerotoxic Syndrome threatens airline passengers http://alignlife.com/articles/toxicity/aerotoxic-syndrome-threatens-airline-passengers

Quote: (Health Secrets) There are many air travel victims whose mysterious health issues are not publicized or understood by medical authorities, and apparently the international airline and aircraft industries would like to keep it that way. ..

Gt ~ Aerotoxic syndrom truer flypassasjerer http://tinyurl.com/qh97uqj

Gt ~ Sitat: (Helse Secrets) Det er mange flytrafikk ofre med mystiske helseproblemer som ikke er offentliggjort eller forstått av medisinske myndigheter, og tilsynelatende de internasjonale flyselskap og flyindustrien ønsker å holde det slik. ..

Rettelse: .. som ikke vil bli forstått av medisinske myndigheter, og internasjonale flyselskap og flyindustrien ønsker å holde det slik, for god service til passasjerene. God flyreise

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Chemtrails, 1 airplane without any visible and 1 with, Trondheim Norway, June 28 2014 https://www.youtube.com/watch?v=4BWdnYXo31U

Bolla
Bolla
Abonnent
10 år siden

Akkurat nå er det heftig spraying over Bergen.

Siste fly var sannsynligvis et fra Hi Fly på vei fra Oslo til New York.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Bolla
10 år siden

60 million USD claim against government of Sweden for failure to respond to citizens request for information on chemtrails http://blueshift.nu/60-million-damages-claim-against-government-of-sweden-for-failure-to-respond-to-citizens-request-for-information/

Quote: On April 1, 2014, charges were filed against the Swedish government and three of its agencies to the nation’s Chanceller of Justice for widespread and systematic violations of the much heralded “public principle” (“offentlighetsprincipen” similar to FOI). The violations occurred when the government failed to respond to over 4,000 citizen requests for information related to the ubiquitous spraying of aerosols over the country from aircrafts http://raddasverige.nu/?page_id=258 (a k a “chemtrailing”) that has been going on for several years. ..

Bolla
Bolla
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

Får håpe det stemmer da, Falcon. At Svenske myndigheter må svare for seg.
Noen som vet når sprayingen begynte i Norge?

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Bolla
10 år siden

Den begynte i Norge den første dagen chemtrails ble sprayet et eller annet sted på kloden. Luften, inklusive chemtrails, beveger seg både horisontalt og vertikalt

60 millioner USD er bare en dråpe i havet i forhold til de skader og arbeid chemtrails forårsaker

San Diego Chemical Attack March 29- April 4 2014

CHEMTRAILS – STRATOSPHERIC AEROSOL GEOENGINEERING https://www.facebook.com/groups/ChemtrailsStratosphericAerosolGeoengineering/

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Bolla
10 år siden

Anbefaler deg å ringe meterologen å be om en METAR for ENBR, altså den aktuell værrapport for Flesland. (Blir oppdatert hver 3`dje time) Den skal inneholde skytyper fordelt på luftlag, lave/middels/høye skyer. Chemtrails er en ny skytype som ikke er anngitt i flymeteorologien,(Dannevig) spennende å se hva de velger å kalle skyene. Sannsynlig beskrives de som stratus eller cirrostratus Cs.
Chemtrails kombinert med Haarp eller annen strålekilde, danner ofte pølseformede skyer som strekker seg over hele himmelen, også en skytype som ikke er beskrevet i tradisjonell flymeteorologi. Utrykk også gjerne bekymring for klima og det som kan se ut som værmodifisering, eller menneskapt kunstig påvirkning av klima.
Ref gjerne til FN og Rosalind Petersons Rapport;

Flyplassmetorologien er visst lagt ned så da er alternativet Meteorologisk institutt Værvarslinga på Vestlandet – 55 23 66 00.

Weather modification has been ongoing for decades in the United States. It was perfected during the Vietnam War leading to the ENMOD Treaty signed by the United States. However, this has not stopped a whole host of weather modification programs and experiments being initiated or are now ongoing in the United States and with increasing frequency in many foreign countries. http://www.agriculturedefensecoalition.org/content/weather-modification

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Chemtrail airplanes, Trondheim Norway, April 4 2014 11:15 am, route E to W https://www.youtube.com/watch?v=gdWtwLb7PVw

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

HAARPed chemtrails, over and around the city, Trondheim Norway, Time CET format NO http://postimg.org/image/jnzcw0ve5/ In facebook http://tinyurl.com/n6tjy42

HAARP, High Frequency Active Auroral Research Program, Tesla, military weapon and civil applications http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1907&start=1

SPECIAL GUEST -ERIC JON PHELPS -AUTHOR OF “VATICAN ASSASSINS”, January 3 2014 http://www.blogtalkradio.com/highfrequency/2014/01/03/special-guest-eric-jon-phelps-author-of-vatican-assassins

Quote: Today we sit and talk with controversial figure Eric Jon Phelps, author of “Vatican Assassins.” Mr Phelps promotes racial segregation grounded on Christian principles among other things. Mr. Phelps brings some compelling arguments that incite many to sling accusations of bigotry and racism. However, I think there is something different here. Today we go in on a discussion about conspiracy, politics, and commercial remedies. Should be another great one!!!! No matter how paranoid you are, what they’re actually doing is worse than you can possibly imagine! -Ralph J. Gleason. Never let your schooling interfere with your education. -Samuel Langhorne Clemens (MarkTwain). During times of universal deceit, telling the truth becomes a revolutionary act. – George Orwell. You had better be damn sacred if your government want’s to take care of your health care, because they will. -Sheriff Richard Mack. It is Not Because Things are Difficult that We Do Not Dare; It Is Because We Do Not Dare that They are Difficult. -Seneca. The minority, the ruling class at present, has the schools and press, usually the Church as well, under its thumb. This enables it to organize and sway the emotions of the masses, and make its tool of them. -Albert Einstein

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

HAARPed chemtrails, Trondheim Norway, over and around the city, January 4 2014 11:50 am http://www.youtube.com/watch?v=UjqxDCQ4TRM

Chemtrail? airplane, Qatar, camera 1200mm, Trondheim Norway, Time CET format NO http://postimg.org/image/y458zdcgt/ In facebook http://tinyurl.com/kqnqa83

Received comment: .. consider if you will, Alcoa and the Atomic industry used Bernays to push the acceptance of Fluoride into the Water system as an acceptable thing. However, now that Fluoride in the water is so known to be poison people are not drinking their forced drugs. So now I suggest that they are putting that waste Fluorid into the sky to force the intake via the lungs of people.

Ble meg fortalt at det var observert tilførsel av fluor i drikkevannet i Trondheim. Såvidt jeg husker ble denne obervasjonen gjort i år 2004. Hva er situasjonen i år 2014?

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Sett en del sprayfly på direkten slippe ut ekle brede striper idag. Det som er nytt er at sola ennå holder stand, flankert av blå himmel.

Hva kan dette tyde på? Har CHEMTRAILS-NATO byttet spray-program: Bort med vær-manipulasjonen; 5 uker overskyet i strekk for fremprovosering av D-vitamin mangel og inn med BLUE BEAM lerretskapende finstøv som oppvarming til alien invasion?

Eller har noen av utenomjordiske venner som nå befinner seg i hopetall rundt jorda (de er der, de er bare ikke synlig for vanlige menneskers hverdagsfrekvenser) begynt å ta affære, ved å hindre de rare menneskene i å forpeste sitt eget livsmiljø?

Bolla
Bolla
Abonnent
12 år siden

Siste ukene har det vært relativt mye spraying over Bergensområdet også, men i går var det lite.

I dag er det foreløpig lite eller ingenting.

Du som er fra flyverfamilie? kan vel kanskje klare å finne ut litt mer om hvem som bedriver formen for miljøkriminalitet?

Jo
Jo
Abonnent
Svar til  Bolla
12 år siden

Har forsøkt finne ut av dette en stund, min far er nylig pensjonert flykaptein med militær bakgrunn. Han er rimelig bekymra for de “nye contrailsene” han registrerer over himmelen, som aldri forsvinner men blir til slørete skyaktige greier. Vi har forsøkt grave litt i dette, men informasjon rundt disse flyene og hva de frakter er helt umulig å få fra “vanlig” militært og sivilt luftfartsmessig hold. Det gjør selvfølgelig oss enda mer nysgjerrige/fortvila, så vi har hørt med flere piloter&meteorologer og samtlige klager på alt fra “skyer uten navn”, “finnes ikke normal termikk mer” til “hva i alle dager har LT/SU (Luftfartstilsynet/Sikkerhetsutvalget) godkjent tanking med?”

Så vi gir ikke opp men innser vi ikke får svar på dette så lett. Vannprøver og jordprøver er vi igang med, oppdaterer når disse er i boks///Jo

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Jo
12 år siden

Det letteregjør å vite hvilke søkeord som er brukbare. Prøv f.eks Direct and indirect geoengineering, prodject Cloverleaf eller prodject Rain Dancer.

BBC om chemtrails: http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/8338853.stm
Fra regjeringens hjemmeside: http://www.regjeringen.no/nb/dep/fin/dok/nouer/2009/nou-2009-16/11/5.html?id=576449#
Hvorfor det ligger under Finansdepartementet synes jeg virker underlig, når dette er et militært prosjekt. .

Den beste dokumentaren (så langt), What in the world are they spraying:

Videre er det en del artikler på NyS om emnet, blant annet har det blitt gjennomført analyser av pulver tatt fra Ørlandet flyplass. At chemtrails-virksomhet foregår er det ingen tvil om. Hvem og hvorfor er de to uløste spørsmål, men man nærmer seg. Det er flere som gjemmer seg bak hvem, men så langt har man kommet til Monsanto (hovedaksjonær Bill Gates) og CIA (Green Aviation, men jeg regner også med å finne Halliburton, Air Products & Chemicals, Lochheed Martin og/eller Boing, samt andre. Hvis det er noen norske selskaper innvolverte er det i tilfelle Norsk hydro.

Hvorfor? Her er det mange teorier, men du skal være helt sikker på at dette prosjektet ikke bare har en grunn, men trolig flere. Den opplagte, som er beskrevet i artikkelen til BBC er å redusere effekten på solen, for å dempe de påståtte klimaendringene. Det som i realiteten skjer er at dette prosjektet endrer klimaet, så de skaper problemer for å få presentere løsninger i fremtiden. Monsanto kommer til å tilby frø som tåler høyt innhold av aliminium og barium i jorden. De andre grunnene er befolkningsreduksjon, overføre mennesket til transhuman (da vil stadig får mer tungmetall i oss) og kontroll av været. Det siste punktet må sees i sammenheng med HAARP-anleggene. Den siste grunnen er aliens, men her er det ulike meninger. Noen tror dette gjøres for å drepe aliens, mens andre mener det gjøres for å tilpasse forholdene slik at en spesiell rase aliens kan komme.

For å gjøre det forvirrende og vanskelig kommer chemtrails både militærfly, spesialfly og av og til rutefly.

Jo
Jo
Abonnent
12 år siden

Gammel tråd, men like aktuell, dessverre..

Sjekk himmelen idag, søndag27/5-12; de sprayer som gale over Oslo, 3 fly i lufta med chemtrails + et par vanlige fly med normale contrails. Kommer fra flyver-familie så akkurat contrails har jeg god greie på -dette er rent kjemisk utslipp av et eller annet ufyselig jeg ikke vil puste inn eller spise///Jo

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Slørskyene som nå dekker Oslo (fredag 2.7 kl. 15) er i det store og hele chemtrails-skyer. Jeg så det første flyet spraye over byen allerede kl. 3 i natt.

Er det mulig at de holder på å gå over til natt-spraying, for å dempe noe av det voksende trykket mot Jonas og Jens og de andre landssvikerne som ennå prøver å holde nordmenn i sitt NWO-jerngrep; “ved å late som ingenting” ?

ye
ye
Abonnent
14 år siden

ONE OF ‘THE GROUP’S BIGGEST AIRPORTS IN EUROPE: 

Most people do not know that The Netherlands is one of the biggest US-NATO centers for the PNAC, and also one of the biggest PNAC airports. Amsterdam as the European Gateway and London a half hour flight away. It’s an El Al / Mossad airport which never ever is controlled by the Dutch ‘authorities’. Nobody would dare to. Dutch Attorney General Vrakking testified on Jan. 29, 1999, that the El Al security detachment at the main dutch airport Schiphol was a branch of Mossad.

All and every form of goods, including whatever kind of contraband for the making of biological, chemical and nuclear weapons too, fell on Amsterdam when an El Al plane crashed.

In my four decades as a foreign correspondent, I have covered and honestly as an independent journalist described some of their wars, coups, killings and globally the unbelievable misery of which ‘The Group’ mostly is the origin. I’ve followed the advice offered to me by Jean Paul Sartre, who – like me – in May 1967 was at the Russell Vietnam Tribunal in Sweden thirty years ago, where I was based as correspondent for Scandinavia. Sartre’s was the same advice as given to me in Stockholm by anthropologist Margaret Mead; both with their life long experiences saying: ”Just look who profits. Follow the money and you’ll find the crooks.” 


Henk Ruyssenaars http://beirut.indymedia.org/ar/2006/03/3909.shtml

At Europabasen for kjemikalier fra US-NATO er i Nederland er ikke utenkelig. Der er Bilderberger hotell og en av intitiativtagernes hjemland. Samt at det foregår massiv spraying i Nederland.

Veteran1
Veteran1
Abonnent
Svar til  ye
14 år siden

Jødene igjen ja..Tenkte jeg det ikke.Det er jo alltid dem..Hmm..Merkelig at jødene har kontroll over Nederlands største flyplass forresten.

ye
ye
Abonnent
14 år siden
ye
ye
Abonnent
14 år siden

1. AUGUST 2009 – Dagen ALLE gardbrukere i Østfold bør huske!

Torsdag kveld 30.juli ble Østlandet rammet av en forhåndsvarslet storm som varte utover fredagen. Stormen kom fra sør-vest og forårsaket store skader i bl.a. Asker. Været hadde vært fuktig og skyet i flere dager og var slett ikke bra for kornåkrene som trengte sol og varme før kornet skulle slåes. Faren for mugg var til stede.

Lørdag 1.august begynte dagen tidlig, som meldt, med knallblå himmel og sol og varme. Men hva skjer?

Massiv spraying som fører til et tett sløret skydekke legges over Østfold!!!

1.august er dagen mange bønder MÅ ha reagert på chemtrails de så på himmelen!

Den sommerdagen beveget jeg meg strekningen Oppland-Gøteborg og registrerte massiv spraying på HELE strekningen.

Er det noen som vet noe om det er blitt skrevet i et landbruksblad eller som har snakket med gårdbrukere som må av nødvendighet følge med på været?

Lesere i Østfold eller andre steder: Spør bønder! Det ville være interessant å høre hva de har å si.

Se også:
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/04/hvorfor-klarer-ikke-meterologer-a-spa-hvordan-v%c3%a6ret-blir-imorgen/

Gunghoo
Gunghoo
Abonnent
14 år siden

Nå i disse valgkamp tider, forventer jeg at Nyhetsspeilet og lignende sider, sender folk ut i lokalmiljøet og stiller stortings folka de sure spørsmålene. t gjerne med kamera og film i vei, jeg skal jaffal gjøre det hvis det kommer noen hit hvor jeg bor.

daniel
daniel
Abonnent
14 år siden

Satt og hørte på muse nye sang upprising og oppdaget at tekstet passer veldig bra til det som skjer i dag.
Kanskje muse også er beviste på nwo og det som skjer rundt oss i dag
sjekk teksten på denne linken

http://www.lyricsmode.com/lyrics/m/muse/uprising.html

JG
JG
Abonnent
14 år siden

Observrte netopp 2 fly over Karmøy som la 2 feite stripper etter seg. De hadde retning fra Bergen å fløy mot Stavanger. Er jo en NATO base på Jåttå utenfor Stavanger kalt Joint Warfare Center (JWC) og denne basen er direkte underlagt hovedkommandoen Allied Transformation Center (ATC) i Norfolk Usa.

Her er en link fra forsvarets hjemmeside http://www.mil.no/start/article.jhtml?articleID=48210

Blue
Blue
Abonnent
14 år siden

Hva er galt med regn og en ganske normal fuktig sommer selv om vi har fått litt i overkant mye nedbør ifølge “normalen”da det skaper liv i naturen.Vi har ikke druknet og det var rimelig godt med sol i Juni vil jeg si.Tror ikke chemtrails terroristene som sprer sykdom og stenger næring fra solen ute fra våre omgivelser som er det største problemet ønsker at det skulle regne slik at giften deres vannes ut?Det at de sprer chemtrials før regn er at de prøver å stoppe/begrense regnet ut ifra min oppfattelse.Det er jo liten glede med sol når du må sole deg mellom et hvit tynt kunstig kreftfremkallende solfilter.
Er det slik som dette dere vil ha det her på østlandet også slik at genmanipulert gress og annen styggedom som trives i tørke får innpass på det norske markedet og ikke minst at vi skal ha en vann krise her slik at alle kan få vannmålere og betale liter pris på en menneskerettighet? http://www.yr.no/nyheter/1.6720987
(Anbefaler disse bøndene fra Nord og ta turen ut til værradar/våpen anleggene på Rissa og Røst og mobilmastene i nærområdene å legge orgonite rundt dem så skal de få se på regnevær garantert).Østfold ble grundig giftet med orgonite i midten av Juli:).
Nei ta og sett på Papperboys og låta Regnvær og smil litt av det for det brenner nok skoger rundt i verden for tiden.
Det stemmer nok at en del av regnet er styrt hit også som man kan lese her da de jobber for å få Spania til å bli en ørken som igjen fremmer gen industriens mål der nede i europas “matfat”. http://www.ethericwarriors.com/ip/viewtopic.php?t=1731&postdays=0&postorder=asc&start=15
Vi burde bruke de “verktøyene”vi har fått i denne kampen bare synd så få velger/våger å tro på det som er gitt oss som orgonite virker.Det virker ikke som det bryr de som sprayer oss så mye hvor mange som er oppmerksom og diskuterer deres virksomhet.Så min oppfordring er at noen i Østfold nå setter opp noen cloud/chembuster da grovarbeidet er gjort og bordet er “dekket”.

daniel
daniel
Abonnent
14 år siden

Blir ikke overrasket om det blir regn i morgen….

« Forrige artikkel

Uncle Sam i Oslo: Statuer, illusjoner og fakta

Neste artikkel »

Mennesker har besøkt Mars

54
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x