https://www.businessinsider.com/neil-ferguson-transformed-uk-covid-response-oxford-challenge-imperial-model-2020-4?r=US&IR=T

Permanent nedstengning av England etter EM i fotball?

2.5K visninger
3 minutter lesetid
155

At noen i England er trøtte av drap og mord er håpefulle livstegn fra den engelske kjente gentlemannskultur vi kjenner fra tidligere. Der er en holdning vi ikke møtt på lenge, men som vi visste måtte være tilstede i landet. Les fra Memorandum av Neil Ferguson om permanent nedstengning av England og Benjamin Fulfords kommentarer. Også en sjefsredaktør Brian Gerrish kjenner den godt, hele hans opptreden hos Fuellmich i Berlin vitnet om dette. Dette er den holdning som er britenes håp for fremtiden. Mister de dette, har de ingenting brukbart igjen, bare det rene barbari, akkurat som vi ser hos oss i Norge.

Kommentar av Ian: “Da jeg ikke kan forestille meg at Fergusson kan skrive noe slikt, kan det muligens være en psykologisk operasjon. Det er meget gjennomtenkt skrevet, så godt at folk oppdager det er bedrag. At Kalergi ble nevnt sammen med høysnue, peker hen mot en klar forfalskning. Kanskje var det dette som skulle til; slik at de selv kunne bortforklare dette som fake. De er tiltroendes til litt av hvert. Det ser ut til at tommeskruene skal strammes ” (se her).

Dokumentet skrevet av Ferguson til pandemiens hovedaktører vakte oppsikt, det slo ned som en bombe fordi det var så nøyaktig. Man hadde klart å fange inn hele bakgrunnen og de åndelige søyler i dette i begreps form. Det var som om språket glimtet til i et sannhetens øyeblikk. Neil Ferguson ble lamslått. Han rykket ut til både Reuters og alle media og hevdet med stortrommenes makt at dette var fake news. Han hadde rett, det måtte være fake, men var det alikevel sant?

Sjefsredaktør Brian Gerrish fra nettavisen UKColumn uttalte i intervjuet med adv Reiner Fuellmich at England, City of London, hadde initiert denne (politiske) pandemien og styrte dens utvikling (se lenke intervju nederst). Derfor kan dokumentet godt være en psykologisk operasjon, en PsyOp, som en kommentator hevdet (se kommentar til venstre). Nettopp fordi det hadde en høy kvalitet.

Permanent nedstengning av England

Central players: Er disse ansiktene utad i Englands og verdens pandemi? Er hele covid19-pandemien elendighet City of Londons grep på menneskeheten (her)?

Professor Neil Ferguson, mannen bak prognose om de høye dødsfall i England, skriver om de neste skritt på veien: “Det er fortsatt avgjørende at vi holder oss på sporet og ikke glemmer våre felles formål bak dette. Det har vært tøft, men det vil bli tøffere, og forutsatt at vi holder sammen og klarer å overbevise største delen av landet at vi gjør dette av gode grunner, vil vi kunne gå videre med del to av planen:

Kort sagt, vi vil bevege dette mot en permanent nedstengning av landet fra torsdag 15. juli; årsakene til dette er en økning i de nye indiske og nepalesiske varianter av viruset (selv om vi vet at dette bare er en ny vri på høysnue).”

“Viruset har allerede vært meget lønnsomt og fruktbart for oss, og det er ingen grenser for at vi ikke kan tjene videre på dette, både økonomisk og med gode rykter. Vi må likevel sørge for at vi har et fullstendig og godt samarbeid med både regjeringen og media om dette. Vi vil rett og slett hevde at “det er for risikabelt å fortsette med sommerferien”…

“Hvis vi kan få media til å skrive at på grunn av ‘variantene’ (mutasjonene) vil være mange, kommer disse til å kunne kræsje NHS (det engelske helsesystem) fullstendig hvis de ikke håndteres riktig med en gang. Publikum vil være samarbeidsvillige (dugnad) og folkemassenes adlydende holdning vil utvilsomhet vil være avgjørende for å få oss over ‘mållinjen’. Dermed burde vi ha spilt vår rolle i den kommende forandring av landet, på en optimal måte…” resten av originaldokumentet kan lastes ned og leses, her.

Benjamin Fulford skriver: “Hvis vi ikke gjør noe kommer det en permanent medisinsk unntakstilstand, med en fullstendig sensurering av alle avvikende oppfatninger om pandemien, vi vil se bevæpnede soldater i gatene og konstant utslipp av nye varianter av virus med påfølgende diskusjoner om hvordan man kan tvinge folk til å vaksinere seg.”

Slik forklarte MI6 hvorfor de lekket dokumentet: “Da de [Khazarian Mafia] innså at de hadde mistet kontrollen over det militærindustrielle kompleks, henvendte de seg til Porton Down bio-krigs-laboratorium. Hele dette kaoset er et bedrag vi kaller for blekksprut og blekk. Vi ble allerede stukket av Diana-hendelsen, vi er nå trøtte av mord og drap og vil ikke ha noe mer med det å gjøre ”(se hele Benjamin Fulfords artikkel, her).


Det er en kamp og vi står alle midt oppe i denne. Noen ser det, noen er ennå blinde. Derfor er det avgjørende å spre informasjon om dette, snakk med venner, kjente og ukjente. For hver eneste samtale har stor betydning. Ta heller imot et anklagende blikk, en irritert avvisning, en skyllebøtte, husk du kan bli bedre i dine henvendelser hver dag. Oppdraget er livsviktig (om betydning av at hver enkelt av oss står imot presset hver dag, her). Les hele samtalen mellom Brian Gerrish og adv Reiner Fuellmich, her, hør intervjuet på Bitchute,her.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

155 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ken
ken
Anonym
2 år siden

Aradorn – Ang “Registrer dere hos https://www.commonlawcourt.com“. Kan du gå litt mer i dybden på hva dette innebærer? Viktig, da jeg antar at du vet mest om dette “her inne”. På forhånd, takk :-)

e
e
Anonym
2 år siden

Kveldens utvalgte:

lol

yeah

smurfen
Redaksjonen
Svar til  e
2 år siden

Tusen takk for linker e. :)

Nå begynte jeg nesten å gråte her….. lille Barby Kelly døde 15 april……. R.I.P

Kelly Family har vært rammet av en masse tragedier .. Først døde Mate Kelly av kreft, hun nektet behandling og sa at var det hennes tur så var det hennes tur til å bli satt fri og å få komme hjem.

Sjefen selv bestefar Dan Kelly var Jesuitt prest, han døde i 2002.

Vi glemmer vel aldri Barby Kelly med Baby Smile og lille Paddy når han synger An Angel.

Barby Kelly var også fin i Let My People go.

Først kjøpte de husbåt men det ble fort mye rykter da store mengder kvinner valfartet der, så kjøpte de et slott.

Noen fantastiske musikere med noen fantastiske stemmer.

R.I.P

Kelly family-An Angel(live at lorelei)#14

Barby Kelly minnefilm.

Kelly family-Let my people go(live at lorelei)#29 Hør, hør de fantastiske stemmene, skulle ikke tro de var fra denne jord.

Kelly family-When the last tree(live at lorelei)#18

e
e
Anonym
Svar til  smurfen
2 år siden

Jeg hadde “Kelly Family” aften i går, pleier å ha det innimellom en sjelden gang. Da må jeg høre på mange av låtene deres. Elsker sangstemmene, (og håret … teatret!) musikken, gode tekster også. En spennende, talentfull familie, som fra en helt annen tid :)

Var virkelig Dan Kelly jesuitt prest?! Er det mulig? Hehe, da må jeg nesten sjekke om Jesuittene er bandittene likevel da ;)

Fant denne helt nye Kelly versjon (ny for meg):

Herlig!

Foruten “An angel” og “I cant help myself” er jeg veldig glad i disse to Kelly låtene:

“An Alien”

“I wanna be loved”

smurfen
Redaksjonen
Svar til  e
2 år siden

Det var han e, så det først i Wikipedia og så noen andre artikler før jeg fakta sjekket med Jesuittenes egne lister over sine prester. Første tanke var at det kunne ha hjulpet på den enorme berømmelsen og milliardene de har tjent.

Som kjent så er det bare en Gud som gir penger, berømmelse og makt. Han andre tilby bare evig liv.

Men for all del, jeg vil alltid være Kelly F fan, en fantastisk familie. :)

e
e
Anonym
Svar til  smurfen
2 år siden

Måtte sjekke litt på W ang Jesuitter igjen.

“Jesu selskap”

“Pave Frans, som ble valgt under konklavets andre dag, den 13. mars 2013, er den første pave som er jesuitt.” (Merk. 13.13)

“Jesuittordenen spilte en avgjørende rolle under motreformasjonen og i den katolske hedningemisjonen. Den var i en periode en av de mektigste organisasjoner innenfor den katolske kirke. Jesuittordenens misjonariske, til tider elitistiske og offensive stil har gjennom tidene ført til kraftige motreaksjoner og kritikk av den. Paven forbød ordenen fra 1773 til 1814, og adgang til Norge var gjennom grunnloven forbudt for jesuitter fra 1814 til 1956.”

Hm. Hva har Jesus med en militær orden å gjøre? Nå må jeg innrømme at jeg ble enda mer nysgjerrig på hele greia. Jeg har lyttet flere ganger til video der HK snakket om dem, men dette er inn et øre og ut det andre med kunnskap hos meg. (Kanskje er jeg også litt ufokusert på grunn av sjarmen. lol.)

Lurer på om det er disse da som står bak de “morsomme” katolske sommerskolene o.l Eller om det er en annen gren av den katolske tro. Jeg betviler at de fleste (Gjennomsnitts) katolikker er pedofile og ondskapsfulle.

Jesu forsvar er en god ide, men da ikke med andre våpen enn de åndelige, ikke drepe men fordrive ondskap. Inspirer til det gode. Jeg kan ikke skjønne at det skal være så mye faanskap knyttet til religioner.

e
e
Anonym
2 år siden

katolsk sommerskole.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Sterk begynnelse her, hun vet hva hun snakker om det er tydelig. Ja, man vet hvor man finner Nazi nøff og kompisene hans.

kjell108
Abonnent
Svar til  Aradorn
2 år siden

Jøder ble anklaget for å spre sykdommer og måtte dermed behandles som skadedyr.
Det høres ut som det samme som anti-vaxxere.

kjell108
Abonnent
2 år siden

MrSixxthsense
– kjell666 – naturligvis er jeg ikke kristen. Jeg og alle andre nordmenn er Vikinger – intet behov for overtro. Vi er 100% lojale Skaperen, som overhodet ikke har noe med religion å gjøre. Dette har vi vært igjennom tidligere, men ettersom du er en evneveik frimurerjihadist har jeg forståelse for at du har tungt for det

Utrolig hvor naiv denne MrSixxthsense er. Har har slukt barneskole og ungdomsskole rått om at vitenskap er “sannheten”.
Mens verden slik vi kjenner den nærmer seg endepunktet (Maya kalender), tror MrSixxthsense at alt går sin vanlige gang (budskapet til lærerne), men at vi må kjøpe el-biler for stoppe “Global Warming”. Du snakker om å være grønn.
Nyhetsspeilet er ikke et forum for skap-ateister uten verdier.

ken
ken
Anonym
2 år siden

Her er noe som ser ut til å sette alle “våre” år av vår søken etter sannhet i riktig rekkefølge. Er du i tvil grunnet lengden på videoen, så spol til 11:02 (“A lense into the past”): https://www.bitchute.com/video/f3dqCVwyshri/

kjell108
Abonnent
2 år siden

Siste
“We have now a whistleblower inside the CMS, and we have two whistleblowers in the CDC. We think we have 50,000 dead Americans. Fifty thousand deaths. So we actually have more deaths due to the vaccine per day than certainly the viral illness by far. It’s basically propagandized bioterrorism by injection.”

https://www.algora.com/Algora_blog/2021/06/27/dr-peter-mccullough-whistleblowers-inside-cdc-claim-injections-have-already-killed-50000-americans

McCullough: – COVID-19 virus was stage one of bioterrorism

Han synes å mene at skadene fra vaksinene er vanskelig å helbrede. Vær forberedt at forsøk på å helbrede skadene vil bli hindret med hjelp av politi ?

McCullough oppgir at Fox News og Real News are anti-genocidalists, mens CNN og MSNBC fortsatt er Fauci Media. McCullough bruker Fox News og Real News, og Fauci bruker CNN og MSNBC.
Dermed burde det være enkelt å notere seg hvilke politikere som er genocidalists i ulike land som UK, Italia …

Jeg tror vil kan legge til NRK og Dagbladet som Fauci media.

ken
ken
Anonym
2 år siden

Alle sammen! Hold kjeft og lytt til hva som egentilg foregår, for så og å ta det derfra, så slipper vi mye hatretorikk! Utfordring til alle som “gidder” å høre på hele videoen! Absolutt verdt det! Dokumentasjon i bøtter og spann. Sunn fornuft tilsier at videoen taler for det meste være seg denne tiden da covid ble erstattet med influensa. “HVOR BLE DET AV INFLUENSA”??? https://drcharlieward.com/dr-david-martin-dr-reiner-talk-mind-blowing-facts/

kjell108
Abonnent
2 år siden

A professor at Johns Hopkins School of Medicine said Tuesday that almost “half the country” has natural immunity from COVID-19 due to prior infection.

Dr. Marty Makary appeared on “The Vince Coglianese Show” Tuesday, where he called dismissal of natural immunity “one of the biggest failures of our current medical leadership.”
https://dailycaller.com/2021/05/25/marty-makary-cdc-natural-immunity/

Hva NRK står for er falsk vitenskap.
Region som ikke har opplevd smitte – som Norrbotn (Sverige) – var først de med minst COVID-tilfeller. Idag er samme region de med mest COVID-tilfeller.
Effekten av restriksjoner er ikke mer enn det … en usettelse av flokkimmunitet.

COVID-19 vaksinene er basert på å virke mot “corona”, ikke COVID-19. COVID-19 var ikke tilgjengelig da COVID-19 vaksinene ble utviklet, en gang i 2019.
De som er immun mot corona er også immun mot COVID-19.
Myndighetene og Media narrer oss trill rundt.

kjell108
Abonnent
2 år siden

Denne professoren skryter av det gode forholdet Kina har til Wall Street og Biden.
(se all engelst tekst på video)
Ikke mye sjanse for krig mellom USA og Kina da, når Biden og Kina er samme side.

https://www.thegatewaypundit.com/2021/07/video-uncovered-china-professor-claiming-us-elites-teamed-china-take-control-america/

Logisk: I en borgerkrig i USA vil liberalerne og kinesiske (FN) soldater være den ene siden.
Per idag er Kina solid integrert i Canada.

Logisk: Uten en borgerkrig vil amerikanerne bli avvæpnet av liberalerne i samarbeid med FN-styrker.

Logisk: Johnson / Merkel / Macron vil alle sammen sokne til Biden-Kina-fraksjonen. NWO-alliansen vil omfatte Biden/USA + UK + Tyskland + Macron/Frankrike + Kina.

Hva jeg aner her er formålet med hele COVID-19 … legge grunnlaget for at NWO-alliansen tar over.

Opptakten til VK2 var et (hemmelig) samarbeid mellom Churchill og Stalin

kjell108
Abonnent
2 år siden

– Benjamin Fulford skriver: «Hvis vi ikke gjør noe kommer det en permanent medisinsk unntakstilstand, med en fullstendig sensurering av alle avvikende oppfatninger om pandemien, vi vil se bevæpnede soldater i gatene og konstant utslipp av nye varianter av virus med påfølgende diskusjoner om hvordan man kan tvinge folk til å vaksinere seg.»

En katolsk prest i Roma oppgir at de fleste bryr seg ikke om maske-påbudet, og de fleste politifolkene bryr seg ikke om å håndheve påbudet.
Skepsisen til vaksiner vokser. Begrunnelse for å bli vaksinert er gjerne: slik at jeg kan reise.

Amerikanske soldater og afghanske soldater rømmer Afghanistan. Det er en stor hending. Krasj på askjemarkedet nærmer seg. Ingen har kontroll med hva som kommer til å skje. Sovjet kollapset pga. økonomi.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  kjell108
2 år siden

USA og New Zealand innfører nå tvangsvaksinering eller obligatorisk vaksinering som de kaller det på fint i september.

https://www.eutimes.net/2021/07/us-army-preparing-to-mandatory-vaccinate-everyone-starting-with-september/

Dette vil så klart utløse borgerkriger i nasjonene der det innføres, stadig flere skjønner at de ikke er noe pandemi og aldri har vært det, det handler utelukkende om en injeksjon som skal gjøre deg lett å kontrollere og til befolkningsreduksjon.

Cyberpandemien WEF Klaus lovet oss er allerede i gang, matkjeder, gassledninger og matforsyninger blir tatt ut, snart tar de også ned nettet og økonomien. Det blir militæret i gatene og det som verre er. 1940 på nytt, men denne gangen på steroider.
Mens bare 5% av svenskene har latt seg lure til å ta giften der man ser tomme vaksinestasjoner overalt så er det stikk motsatt i Norge, her har over 90% av de som er tilbudt selvmords injeksjonen til satanistene takket ja, vi er på 1 plass i verden over størst andel idioter.
Norskevitsene til svenskene var vist sanne allikevel.

Hadde eRNA sagt at alle måtte hope på havet for å beskytte seg mot smitten og mediene hennes bekreftet det så ville samme 90% hoppe tvert uten å stille spørsmål.

Mange har nok stusset de siste årene på hvorfor det legges utenlandskabler ut av landet til kontinentet som skal frakta mer kraft enn det vi forbruker her i landet, akkurat som om det ikke skal eksistere folk i Norge lenger. Nå vet alle hvorfor … døde folk forbruker ikke kraft.

Innen 3-5 år vil alle de vaksinerte være døde ifølge ekspertene, dermed ligger det godt an i løypa for sitt NWO med 500 mill på kloden innen 2030.

Dette handler om FNs Agenda 21. FNs Agenda 21 er en bindende handlingsplan fra FN med hensyn til bærekraftig utvikling . Det er et produkt av Earth Summit (FN-konferanse om miljø og utvikling) som ble avholdt i Rio de Janeiro , Brasil, i 1992. Det er en handlingsagenda for FN, andre multilateraleorganisasjoner og individuelle regjeringer over hele verden som kan henrettes på lokalt, nasjonalt og globalt nivå. Et hovedmål med Agenda 21-initiativet er at hver lokal myndighet skal tegne sin egen lokale Agenda 21. Målet var opprinnelig å oppnå global bærekraftig utvikling innen 2000 så nå går alt på steroider for å komme i mål til 2030.

Alle de 178 nasjonene som underskrev Agenda 21 har innført nazi tiltak, nasjonene som ikke underskrev og ikke innførte tiltak ble fort likvidert.
I Hviterussland så nektet IMF landet milliardoverføringer om de ikke stengte ned landet, da det ikke hjalp så tok CIA over og skulle likvidere Aleksandr Lukasjenko og familiens hans midt under en parade, men FSB avslørte plottet i siste liten.
Stor sak i hele verden, men helt tyst i den CIA kontrollerte pressen i vesten.

Presidenten i Tanzania, John Magufuli sendte inn en masse prøver fra olje, papaya, geiter og en masse annet rart og fikk alle prøvene tilbake fra WHO som positive, da hadde han beviset på at alt var en skam og kastet WHO på hodet ut av landet, Tanzania hadde eller ingen tiltak, det var ikke noe pandemi der, alt var som det alltid hadde vært. Så ble han myrdet av CIA som 9 andre Afrikanske presidenter som ikke ville innføre tiltak for en skam.

Her i landet ble Hans Gaarders foredrag infiltrert av 2 VG journalister og like etter funnet død, et mer overlagt drap skal man lete lenge etter. H G var 60 år, i hele Europa har kun 37 svært syke 60 åringer dødd av korona ifølge de offisielle tallene. H G var en av de sunneste personene i hele landet.
Alt av rikspresse til bygdeblekker hadde H G på forsiden som om han skulle vært en slags super terrorist. Det hele en stor propaganda pakke fra dypstaten som skulle skremme folk til å ta døds sprøyten.

Det er fortsatt ingen som har isolert viruset, men det er normalt for NWO gjengen og skape store ikke eksisterende hendelser.

Vi har en klimakatastrofe som ingen har sett enda og en forferdelig pandemi der ingen har sett noe virus enda. Snart starter krigen mot aliens som ingen har sett også .. deres lenge planlagt fake aliens invasjon.

Det folk bør gjøre nå er å lage måter å kommunisere på når de tar ned nettet samt å skaffe seg et beredskapslager om enn ikke allerede har gjort det samt å forsette å informere folk om skammen og om hvordan de blir lurt og at om de ikke gjør noe så vil de medvirke til total utslettelse av menneskeheten.

Verdens mest leste bok advarer også på det sterkeste mot korona og satan sprøyten som er en enveisbillett til helvete.

Is Dr F@uc! the WHITE HORSEMAN of REVELATION | End-Time Apocalyptic Q&A w/ YouTube’s Favorite Pastor

Har du ikke merke eller EU passet så vil du ikke kunne selge, kjøpe reise mm.

MARK OF THE BEAST & THE CORONAVIRUS VACCINATION

https://www.bitchute.com/video/xNGhnTRUj0rr/

Trøsten er at i 2030 så er det game over for satanistene og en ny æra starter for oss alle så hold ut noen år til så går det bra :)

kjell108
Abonnent
Svar til  smurfen
2 år siden

COVID-19 vaksinering
“The directive came from an execute order sent to the force by Department of the Army Headquarters.”

Slik jeg forstår det ble ikke presidentvalget akseptert av US Army, og puppetmasterne til demente Biden kan lage så mye “E.O.” de vil

kjell108
Abonnent
Svar til  smurfen
2 år siden

Mike Adams:
– CNN came out with a very strongly worded op-ed saying Biden must make vaccination madatory
– CNN is a front for CIA

Tenk over implikasjonene i “CNN is a front for CIA”.
Vi vet fra før at Facebook er en front CIA, at Google er en front for CIA, at tyske media drives av CIA …
og nå også at CNN er CIA.
Det er nazisme

kjell108
Abonnent
Svar til  smurfen
2 år siden

Mike Adams sier videre at FEMA personell vil bli brukt for tvangsvaksinering av amerikanerne.. De som nekter vil bli brakt til FEMA leirer for eksekvering.
Tidshorisonten for at COVID-19-vaksiner vil bli eklært “godkjent” + tvangsvaksinering + arrestasjon av vaksinemotstandere, oppgir han som i løpet i året.
Timing kan diskuteres, men Mike Adams er inne på noe at tvangsvaksinering vil være opplegget til deep state.

e
e
Anonym
Svar til  smurfen
2 år siden

Ja, skyld på Ailiens. De må jo ha en syndebukk for faenskapen de finner på. De har jo funnet på så mange boogimenn før. Hver gang de skal skjule noe. Ganske smart trekk, men kjipt når de blir avslørt til slutt, i en slik grad at alle kan se.

eRNA, lol. Den var god ;)

Man kan vel da anta Smurfen at de som infiltrerte hos Gaarder var jesuitter. Er vel større sjanse for det tenke jeg. Jeg vet ikke mye om karen, men han var i alle fall den søteste 60 åringen jeg har sett. Lo høyt av de morsomme videoene der han herjet sammen med noen (Var en der som spilte skikkelig bra faktisk, han burde ha rolle i en eler annen festlig norsk film, han der som kjefta og smalt) om de nye strøm målerne. Blir i godt humør bare jeg tenker på det :)

The mark of the best = slavemerket.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Enig i mye. Gaarder var som alle andre som har solgt seg ut, en frimurerjihadist.

The mark of the beast har du virkelig ikke forstått.

Er i 2030 Putin skal samle verden.. Det vil bli mislykket for djevelen Putin, da Skaperen kun leker med frimurerjihadistene. Kronidiotene skjønner faen ikke engang at de gjør Hans ærend. Oh, the irony:-)

frimurere = slaver

e
e
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Nåja, jeg vet kanskje mer enn jeg sier om det merket ;)

Putin? Hvilket nummer? En av klonene hans er søt og snill det er jeg sikker på. lol.

Arbeider-maurene vet ikke hvem de jobber for, ja de virkelige slavene er de som merker slavene.

Når vi er inne på Putin, lurer på om han savner noen i Svartehavet? Eller er det noen andre kanskje som har mistet folk der?

kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Media framstiller Putin som fienden. Men MrSixxthsense tar kaka her i demonisering ved å framstille Putin som ondskapen selv. 10 på en skala fra 1 til 10.
Putin vokste opp i trange kår og var ikke født på solsiden som kristen i det kommunistiske Sovjet.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Det er frimurerne som har skrevet biblen, ikke jeg!

“Rev.13:18 Here is wisdom. Let him that hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is Six hundred threescore and six. God didn’t say the number is 666.

God said the number is SIX HUNDRED THREESCORE AND SIX and to count it. In order to count the number we must assign a number to each letter in SIX HUNDRED THREESCORE AND SIX and add it up to get the number of the beast. Once we have the number then we match it to a man name.

We use simple English gematria to assign a number to each letter in the alphabet. Gematria A=1,B=2,C=3,D=4…….Z=26

Example SIX = S=19 + I=9 + X=24 =Total 52

SIX HUNDRED THREESCORE AND SIX =313 and 26 letters in the number

VLADIMIR VLADIMIROVICH PUTIN =313 and 26 letters in the name

Now god said count the number so we have 26 letters in the number. We need to count TWENTY AND SIX to get his birth date.

TWENTY =107 AND=19 SIX=52

10-7-1952 President Putin birth date and is the beast of Rev.13:18”

kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Det virker som at den ortodokse kirken ikke bruker bibelen

“Eastern Orthodox theology is based on holy tradition which incorporates the dogmatic decrees of the seven ecumenical councils, the Scriptures, and the teaching of the Church Fathers. The church teaches that it is the one, holy, catholic and apostolic church established by Jesus Christ in his Great Commission,[19] and that its bishops are the successors of Christ’s apostles.[20]”

– We use simple English gematria to assign a number to each letter in the alphabet. Gematria A=1,B=2,C=3,D=4…….Z=26

Det har aldri vært noe logikk i om summen av “assign a number to each letter in the alphabet.” for Hiroshima blir det samme som for Adolf Hitler osv. …

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Hvorvidt akkurat det stemmer er samme faen. Frimurerne benytter den! Med sin egen versjon av eventyret selvsagt

Hiroshima gir 100 og Adolf Hitler gir 110. Ikke det samme, kjell666. Igjen, frimurerne er manisk opptatt av numerologi. Til alt overmål med en kalender som ikke stemmer! Oh, the irony:-)

kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Jeg brydde meg ikke om at lage et dataprogram for å regne ut hva summen av (ASCII value – 64) blir for 2 ord … ettersom det betyr ingenting utenom i hodet på okkultister.

Lignende overtro er å tro at aksjekursen styres av en historisk graf. Nå har vi 1 mill som studerer grafer for å forutse bevegelser, og 99% av traderne kan ikke tjene penger.
De som har drevet på med dette i 10 år finner ut at måten å tjene penger på er å fortelle andre hvordan forutse bevegelser ved å studere grafer …
eller også bli affiliert med et firma som stiller opp med $1 million i kapital

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

‘Det har aldri vært noe logikk i om summen av «assign a number to each letter in the alphabet.» for Hiroshima blir det samme som for Adolf Hitler osv. …’

Dermed slenger du ut påstander uten verifisere de først. Interessant. Da vet alle som leser dine poster at de er hummer og kanari. Noe frimurersk over dette:-) Evneveike svake mennesker som TROR de har intelligens. Oh, the irony!

kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Jeg skrev: – ‘Det har aldri vært noe logikk i om summen av …
Altså, jeg formulerer ikke at summen blir det og det

– Dermed slenger du ut påstander uten verifisere de først. Interessant.

Altså du har problemer med å lese.
Det er ikke noe nytt i en diskusjon … at folk skjønner bare halvparten men tror de skjønner 110%.
Heller ikke jeg får med meg alle poengene hos Smurfen .. han sier alt mulig som krever 2000 ord.
Men ellers går det greitt å skjønne hva folk sier.

Det er litt interressant at folk nikker og nikker når de deltar i en samtale … uten at er enige.
Samtalen blir da korrumpert av politisk korrekthet

Dette er overtro

Så dem som lyver så det renner av dem

MrSixxthsense observerer ingenting. Han tror det er Nyhetsspeilet som lyver så det renner av dem, og at det er “DildofaceNilsen” som er “seriøs”

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Gratulerer kjell666, du er garantert inne på topp 10 i Norge over kronidioter. Dette er til skrekk og advarsel hva som skjer med mennesker som mangler intelligens og blir medlem av frimurerlosjen. Gjelder naturligvis samtlige frimurere da kloakkrottene er evneveike. Du argumenter like rasjonelt og logisk som en kvinne. Ikke utenkelig ditt navn egentlig er kjellrun

#HörNiGökorna

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Du har itj forlatt barnehagen enda ;)

Du skriver jo som ei lite kjærring ;)

Kjell108 : må nok ta deg litt i forsvar her, da det jeg har observert og lest fra det du har lagt ut til nå har vært rimelig bra og gjennom – tenkt.

At MrSixxthsense, som knapt har forlatt bleia, om han har gjort det da, kommer her å skal diktere hva vi skal si eller ei. Det fungerer heller dårlig

kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Det skjer noe nytt hver dag angående COVID-19,
Men hva sier MrSixxthsense? Ingenting

kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Gratulerer kjell666, du er garantert inne på topp 10 i Norge over kronidioter. Dette er til skrekk og advarsel hva som skjer med mennesker som mangler intelligens og blir medlem av frimurerlosjen. Gjelder naturligvis samtlige frimurere da kloakkrottene er evneveike. Du argumenter like rasjonelt og logisk som en kvinne. Ikke utenkelig ditt navn egentlig er kjellrun

Du snakker ikke sak, men prøver å drite ut folk. Det samme gjelder «DildofaceNilsen»

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Akkurat den påstanden faller for sin egen urimelighet. Les tråden og se hvor ironisk den er. Jeg har blitt beskyldt for mye, men uhyre sjelden at JEG ikke forholder meg til sak. Kommer som regel fra mennesker som er sluppet opp for argumenter, hvor de i ren desperasjon kaster ut siste livbøye. Drite deg ut klarer du helt fint på egen hånd og behøver vitterlig ikke min hjelp.

Hva vil du jeg skal si om Covid? Alle vet da dette er en bløff fra frimurerjihadistene.

kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

MrSixxthsense

Enig i mye. Gaarder var som alle andre som har solgt seg ut, en frimurerjihadist.

The mark of the beast har du virkelig ikke forstått.

Er i 2030 Putin skal samle verden.. Det vil bli mislykket for djevelen Putin, da Skaperen kun leker med frimurerjihadistene. Kronidiotene skjønner faen ikke engang at de gjør Hans ærend. Oh, the irony:-)

frimurere = slaver

Du vil ha oss til a tro at saken (permanent-nedstengning-av-england-etter-em-i-fotball/) dreier seg om frimurerne, og derfor blir alt i historien, som om Mao var frimurer, også emne her ?

Å diskutere sak – som en jurist – krever trening.

– Hva vil du jeg skal si om Covid?

Du innrømmer at det snakker du ikke om, og impliserer at ingen bryr seg om NRK og Dagbladet og VG likevel så (??). Det ligger uttpå deg at du ikke bryr deg om hvordan verden utvikler seg.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Ja, mafiaen har skrevet bibelen. frimurerjihadistene er inne i siste kapittel i eventyret nå.

Enig – skal man bedrive tåkeprat som frimurerne gjør uten mening og innhold hvor man aper dette til inneholde sak, krever det trening. For oss som er frimurerjihadister intellektuelt overlegne, avfeies tøvet deres umiddelbart – da vi har trening i avsløre evneveike sjarlatanere

Er ikke du den som dekker Covid for NS? Hvorfor skal andre gjenta det du allerede har skrevet? Er du såpass usikker på deg selv det er behov for støtteerklæringer ved hver post. For ett patetisk menneske! Du tillegger andre mennesker meninger de ikke har, så det er ingen tvil om at du er frimurerjihadist da hjernen din har tatt kveld for lenge siden. Ikke akkurat den første gang heller, men det skal gjentas og gjentas for livet går i sykluser for kloakkanlegget. Tydeligvis er du ikke i stand til å lære noe som helst

kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

– Hvorfor skal andre gjenta det du allerede har skrevet?

Å rapportere COVID-19 blir som å rapportere VK2 … 100 nyheter hver dag. Nyhetsspeilet avspeiler 1% av det. Hvem som vinner er ubestemt.
UK har 1 mill med bivirkninger av COVID-19 vaksiner, og det etter at bare halvparten er vaksinert og 1% av bivirkningene er rapportert. Backlog’en for behandling på sykehus var “40 mill”.
Flere nordmenn vil bli skadet av vaksiner enn av VK2.
Youtube er full av videoer om frimurerne. Det som sensureres er Trump og COVID-19.

Ikke en av mine “kontakter” på nettet unngår depresjon .. at kona blir syk osv.

Kerry Cassidy:
Hi everyone …my Greek saga continued… So this is what happened and how they got hold of my suitcase and laptop! I checked in at the AIR FRANCE check in desk and the guy there told me …” You don’t have the right kind of ticket to be able to take a “carry on”. You will have to check your suitcase! So I wasn’t really thinking about it but it sounded strange… He didn’t offer for me to pay extra to carry on my suitcase which by the way is the SMALLEST type suitcase you can even have (I carry that and a soft bag that I throw a bundh of stuff in over-the-shoulder…it is even smaller than the required. 22″ x 14″ x 9″… I had planned to carry it on because ahead of time I knew I was flying to Athens with a 1 hour change planes in Paris CDG airport… And I thought there might be a problem with my luggage not showing up… (I usually try to fly direct but this was a very cheap ticket… around $800 whereas I usually fly to Europe by way of the UK but flying to the UK at that time was close to $2000 roundtrip. So I opted to go to Corfu via Athens and meet my good griend in Corfu (he flies from the UK). Anyway… so I hesitated… Then I thought well I have never heard of a ticket where you can’t bring a carry-on… But OK just let me put one of those little tie-on identity tages on it… But the guy said hey don’t worry about that and he printed out a luggage tag with my full name KERRY CASSIDY on it going length-wise… So I said ok. Later I wondered whether all luggage tags had your name printed on them..like is that a new thing? Anyway I now realize I was a fool to let the guy take my luggage. And should have made a fuss over it. The guy assured me my luggage would be checked through to ATHENS. Then sure enough even BEFORE I LANDED IN ATHENS I got a message from Air France that my suitcase had NOT arrived on the plane and I needed to go to their baggage desk. But I had to catch a connecting flight to Corfu. And due to a whole security series of baggage and b order controls… Immigration checks going through to the Aegean flight I didn’t have time to go to the Air france baggage area just to be told what they already texted to me… But once I reached the Gate for the flight to Corfu on Aegean Air I thought I would just have one of the Airline desks call to the baggage area of Air France and tell them I received their message and try to arrange for the bag to be sent on to Corfu. I checked with 4 different Aegean flight people at the desks but NONE OF THEM were capable of making a call UPSTAIRS to Air France….They claimed they didn’t have the number and couldn’t help me. All compeltely USELESS. Of course being in the same airport and not being able to pick up a phone and call into another airline desk is absurd but this is how the Greeks apparently operate… as if we are back in the sixties… or worse. So I had to go on my plane without resolving the issue of my bag.
https://projectcamelotportal.com/2021/07/12/my-greek-saga-delayed-luggage-and-more/

Å bestille en flybillett blir gamling når man ikke hva hvilke regler som gjelder neste uke.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

En interessant analyse av NATO = ubrukelig i VK3
https://www.unz.com/tsaker/debunking-popular-cliches-about-modern-warfare/

KTA
KTA
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

Jeg tror Sophie Elise må ha hacket kontoen til Mr Sixxthsense. Eller så har det rabla fullstendig for Einstein som ser frimurere overalt

MattCordell
MattCordell
Anonym
Svar til  smurfen
2 år siden

Haha, Smurf..Nok en gang ute med mye svada om hva som vil skje fremover. Du har tråkket så til de grader i salaten i mange år nå, er det ikke på tide å gi opp? Må være slitsomt for deg å leve når du hele tiden må se deg over skuldrende. Alle har en agenda, husk, du har ikke mange år igjen. Hva med å få noe positivt inn i livet ditt, se det positive i noe? Stakkars mann (?)…Du må være trøtt…

kjell108
Abonnent
Svar til  MattCordell
2 år siden

Fra Natural News
– It’s official: The White House has publicly and un-apologetically announced the deployment of “strike forces” — a military term — to go door-to-door across America, targeting unvaccinated people in their own homes. This was proudly announced yesterday by Jen Psaki.

Angående 6. Jan på Capitol. FBI har enda ikke klart å presentere en sak mot de som sitter i isolasjon for “forsøk på væpnet revolusjon”.
Det forteller meg at de har ingen sak. Nå må FBI og Media prøve å skjule det lengst mulig .. la oss si 2 år … at de som sitter arrestert er uskyldig. FBI er idag ikke noe annet enn STASI. Media er ikke noe annet enn Der Angriff. COVID-19 er det vanlige coronaviruset … det som vaksinene brukte som modell da de laget vaksinet. PCR testene er bare svindel. WHO er en svindelorganisasjon som endrer definisjonene som det passer dem.

e
e
Anonym
Svar til  MattCordell
2 år siden

Har du lært av frimurerne? Det er slik de ofte serverer trusler.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Manglet kun ‘fred være med deg’ til smurfen:-) Imidlertid er det vel kun frimurerne som skjønner betydningen av det uttrykket, samt alle oss som hater frimurerlosjen. Nå er smurfen frimurer så dette er ikke ment som annet enn internhumor vil jeg formode

#ForEnGjengMedSøppel

e
e
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Får håpe det, for frimurer-trussler er en av de tingene som får meg til å se rødt. Er smurfen frimurer? Hm, jeg skulle likt å vite hvem som var hva. Er vel noe blant drops her inne tenker jeg.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Tar ingenting fra homobrigaden seriøst. Naturligvis ikke hyggelig for de som ikke kjenner til hvor svake og ynkelige disse menneskene egentlig er. Denne smurfer er frimurer. Akkurat der er det ikke levnet snev av tvil. Du har nok rett i at det er noe blandet drops her inne, men det er en overvekt av frimurere og derav deres ekkokammer. Logoen sier vel det meste? Med ss i midten som blir til 8/88 alt ettersom hvem som ser. Forteller litt om hvem ss-soldatene var i tillegg; frimurerjihadister

e
e
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Artig at du merket deg logo, jeg ser alltid etter slike symboler. Men 888 er jo bra i følge nummuelologi.
(Homobrigaden?. lol. hvem er nå det da?)

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Frimurerjihadistene har såpass lav intelligens og kreativitet, det er lett for meg som har høyere intelligens enn hele mafiaen av forædere. Numerologi er for evneveike og kujoner. Nordmenn har aldri tillatt disse hedningjævlene kristne landet, da vi er 100% lojale Skaperen. Unikt folkeslag i verden og dette hater frimurerjihadistene:-)

Homobrigaden finner du om du slår i medlemslisten til svikergjengen. Eneste plassen taperne scorer 100%:-)

e
e
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Du er nå underholdene Mr, det er sikkert. Du får være litt forsiktig da, siden de med særs høy intelligens har det med å tippe over ;)

Man må gå forbi tallene dersom man skal komme noen vei tror jeg. Numerologi er underholdene til tider, helt til man ser begrensningen i tall.

Gi meg en logo fakta, om du har kommer over en morsom en i det siste … Artig å se hva enkelte andre ser

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  e
2 år siden

e – du er ikke alene om å synes det er på overtid at noen kler av frimurerne og latterliggjør dem. De som tipper over er wannabe-smarte og har ikke intelligens på mitt nivå. Har med den generelle forståelsen de mangler fullstendig og henger seg opp i teorier, hvis er forankret i alt annet enn virkeligheten. Da kan jeg se at det kan gå litt i surr etterhvert.

Vi har Skaperen som er et mattematisk geni. Imidlertid for mennesker er det begresninger av hva vi kan klare begripe, selv om frimurerne prøver alt hva de kan overbevise befolkningen om at ‘bare man tror det nok, kan man bli som Skaperen’. Man er vel nedi i ensifret IQ om man innbiller seg noe slikt:-) Numerologi er kun et bedrag. Har ingenting med mattematikk å gjøre. Prøv fortell det til en frimurer og du formelig ser hjernen kortslutter.

Logen til frimurerjihadistene er ‘G’ hvilket er den 7. bokstaven i alfabetet. Du vet bedraget om de 7 verdenshav bl.a….

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Hvorfor bruke energi på noe så uvettig, som å avsløre noen som har avslørt seg selv.

Bare en liten undermåler av en jesuitt, vil komme med slikt uttrykk.

vi som er våkne og kjenner flisa i veggen, vet at man bruker energien til nyttige formål.
Start med å hjelpe deg selv, så du fungerer godt. Deretter, så kan du begi deg over til å hjelpe andre.

Vi, som er våkne, ser og lytter, lærer og søker, finner og utfordrer.
Vi, som er våkne, deler med andre vår viten.
Vi, som er våkne, ser oppover, og forbi
Vi, som er våkne, bruker lysets makt, og verner om våre.

Mediter, åpne ditt indre lys, og ekspander lyset, så det overskygger mørkets krefter.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Aradorn – der kom frimurerjihadisten ut av skapet..:-)

Det er viktig at man avslører frimurerjihadistene for hva de egentlig er, derfor kan ikke dette gjentas ofte nok, slik at samtlige blir klar over hvilke patetiske mennesker dette er.

Denne mafiagjengen du er en del av er faen meg søvngjengere hele røkla. Oh, the irony..:-)

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Bare det lille gutt ;)
Du bummer så vanvittig på hvem som er hvem.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Så … hvem er hvem Arry?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Til tider er det veldig vanskelig å se, utfra tekst.
sixxx, kalte meg frimurer.
sixx, kaster sand i motvind.

Æ e i vært fall itj tilknytta noen frimurer-org.

Vet en god del om dem. Og vet at ondskapen deres er ekstrem.
Så, mye bedre å fokusere positivt, å se etter det som kan gjøres, enn å legge energien i uvettige ting.

Avsløre, løgnene deres, og hjelpe folk ut av propaganda-dvalen.

Meditere, åpne indre lys, og ekspandere lyset, så vi sammen kan overskygge mørkets makt.

Om du klarte å lese norsk, så betyr ikke, det jeg skrev at du var mindre eller høyere i høyde eller vekt.

Dette er en typisk autistisk måte å lese tekst på : har du diagnosen asperger ;) ??

” lille gutt ;) ” er skrevet med ironi.

Du er opphengt i spesifikke detaljer du rett og slett ikke, forstår i praksis.

Sannsynligvis, så har du lest masse ( leksikon ), og kan gjennta nærmest hva som helst, men rett og slett ikke, forstå pære av innholdet.

Samt, for å ta deg direkte, så har ikke, frimurerne jihadister. ;)

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Aradorn – ingen prater slik du gjør uten at de er frimurerjihadister. Om du evnet benytte hodet ville du ikke lagt vekt på nicket mitt, men istedet innholdet i hva jeg formidler.

Hva du burde hjelpe til med er stanse snikkristningen av landet. Den begynner med at man knuser frimurerlosjen. Her kan du bidra enkelt med latterligjøre borrelåsbrigaden ved enhver anledning.

Interessant hvordan du kan fjerndiagnostisere andre mennesker og selv ikke lese hva jeg skrev er med et snev av humor. Ikke utenkelig hodet ditt ikke fungerer like godt som du selv innbiller deg…

Jeg er detaljorientert da dette gjør det vesentlig enklere avsløre løgnene til frimurerjihadistene. Grunnlaget er enkelt. De er slepphendte og har ikke den karakteren som kreves for detaljer. For meg som er ekstermt intellligent blir det nesten for enkelt og jeg har enorm underholdning på kronidiotene sin regning:-)

Har ikke frimurerlosjen frimurerjihadister? Hvordan i helvete vet du dette med mindre du er del av mafiaen?

e
e
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Snik-kristning? lol. Ja til alt som er av det gode, nei til alt som er av det onde ;)

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  e
2 år siden

e – kirkene har alltid vært tomme i dette landet. Vikingene har aldri og vil aldri akseptere denne overtroen fra hedningjævlene i frimurerlosjen. Dermed er krampetrekningen ett forsøk på snik-kristne landet. Vil naturligvis aldri lykkes, men evneveike har tungt for det

e
e
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Vikingtiden er over for lenge siden, og frimurer-djevlene er ikke kristne, de er satanister. Snart begynner en ny verden, som så mange ganger før denne. Lys opp sussebass ;)

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  e
2 år siden

e – der kom sannelig enda en frimurerjihadist hoppende ut av skapet. Kristendommen er en polert versjon av satanismen, så ingen forskjell. Denne nye verden har dere messet om i lange tider, men det vil aldri under noen omstendighet finne sted. Er du virkelig så evneveik og indoktrinert du har kjøpt løgnene fra transene som kontrollerer dere..:-) Det blir nesten for mye..:-)

Din jævla foræder! Dere vil få som fortjent. Blir en stor dag når losjene og kirkene ligger i ruiner:-)

kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

– Kristendommen er en polert versjon av satanismen
Er du ikke kristen selv da?

obs!
obs!
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Den lille gutten der ;) vet ikke, forskjellen på opp og ned, øst og vest.

Måten han skriver teksten på minner om en annen bråkmaker her inne ;)

på tide å fokusere positivt igjen, og la den lille gutten ;) sove videre i sin egen bobble ( vW ).

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

kjell666 – naturligvis er jeg ikke kristen. Jeg og alle andre nordmenn er Vikinger – intet behov for overtro. Vi er 100% lojale Skaperen, som overhodet ikke har noe med religion å gjøre. Dette har vi vært igjennom tidligere, men ettersom du er en evneveik frimurerjihadist har jeg forståelse for at du har tungt for det

kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Da konkluderer jeg at du har ikke kristne verdier.

e
e
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Haha, forærer? Jeg er mye rart men det er jeg nok ikke. Men jeg kjenner noen, du kan få dem helt gratis om du vil.
Kirkene bryr jeg meg ikke om, ikke losjene heller, jeg har ingen tilknytning til neon av dem. Den nye verden kommer om vi vil eller ikke. Ingen av oss kan stoppe det. Og det nytter ikke gjemme seg på den røde stein eller i jordens indre.

Heller evneveik enn slem ;)

Har aldri møtt noen som ikke lyver, så jeg har nok kjøpt mange løgner opp gjennom livet. Frimurerne har lært meg at mennesker kan man ikke stole på, selv bibelens gud gjorde ikke det, han stolte ikke engang på englene. (smart fyr, lol.) Det sier litt om hvilke kryp vi alle er. Halv-dyr. Verre enn dyr.

Ja, vi vil alle få som fortjent heldigvis, (også de som sitter med pekefingeren og dømmer andre), med mindre vi opplever nåde. Den som har kommet seg frem til Instant karma, får se at man blir hva man forakter, om man forakter annet enn ondskapen selv. DVS, er du eksempelvis en homohater i dette livet så vet du hva du har i vente i neste liv ;) Lykke til ;)

ps. Altså, man må skille sak og person.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  e
2 år siden

e- du burde friske opp leseferdighetene. Foræder… Men du har lært lese hva du ønsker teksten inneholder.

Resten av teksten din bevitner om hvor desillusjonert medlemsskapet i mafiaen har gjort deg. Fy faen for ett trist skue

e
e
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

hehe, Ja, definitivt en trist skrue, og selv det er en underdrivelse. Der fikk du faktisk rett :) Men du skal få arve alt det når jeg dør. Blir nok ikke lenge til heller etter det siste djevlene har funnet på.

Selvfølgelig gjør jeg det ofte, leser det jeg ønsker å lese. Jeg har et eget forhold til ord og leser ikke alltid slik som andre. Trakter ikke etter å gjøre som andre. Det vet de.

Har ikke tid og krefter til å friske opp noe som helst, det får bli i neste liv. Medlemskap i mafiaen? Tviler på at de forsøker å dreper sine egne med påførte sykdommer, så nei lille venn, det stemmer nok ikke.

Nå er det så kort tid igjen at jeg ikke gidder å gjøre annet enn å synge halelujah og kneppe fingrene.
Hvem vet, kanskje vi sees der på den andre siden MR? Eller du skal kanskje til Valhal du da? lol.

Will you? ;)

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden
e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

;)

lol.

La de le mens de kan

Hemning, en uvanlig viking

https://www.youtube.com/watch?v=DVR7aNP3gNE

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Jaja, e : Nå er vi begge satanister, og frimurer jihadister :D :D :D

kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

– Vikingene har aldri og vil aldri akseptere denne overtroen
Vikingene som du tilsynelatende er for, var hedninger eller paganister. Idag tilsvarer det Boko Haram eller kannibaler

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

kjell666 – medlemskapet i frimurerlosjen har indoktrinert deg med vranglæren av historien. Vikingene hadde ikke behov for overtro slik tispene i frimurerlosjen har. Ordentlige mannfolk som er lojale ovenfor Skaperen. Blir det ikke herlig når frimurerjihadistene skal tape nok en gang, slik de alltid har gjort opp igjennom historien? Den endelige knusingen av frimurerlosjen blir den største i menneskets historie og det blir igjen Vikingene som står tilbake som seiersherrer! For endag dette blir for Norge og resten av verden, da foræderne får som fortjent:-)

kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

En av vikinge-gudene var Odin, en annen var Tor. For meg høres det ut som Odin og Tor er giganter, som vi hadde engang på jorden. De kan fortsatt graves fram.
Det er stor forskjell på paganisme og kristendom.
– Jeg har nettopp tatt livet av en …
– Neimen så hyggelig
er paganisme
Hva vikingene gjorde var gjerne å brenne ned gårdene, rane det som var verd å rane, og voldta kvinnene.comment image
https://midgardwear.com/index.php/history/1655-the-first-danish-kings-were-pirates

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

kjell666 – livlig fantasi du har. Du burde undersøke historien selv, ikke ta det de andre frimurerjihadistene forteller deg for god fisk. Du vil tidsnok få stifte bekjentskap med Vikingene når frimurerlosjen skal knuses:-)

Tikk-takk-tikk-takk.. Da vil man se frimurertispene få løpetid:-)

kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

I ett tilfelle prøvde norske vikinger å plyndre Istanbul. De tok seg fram nedover Russland med sine vikingeskip på elver og kanaler.
Vikingemoral
https://www.youtube.com/watch?v=3SyDFnwd7-0

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Kirkene har ikke, alltid vært tomme Bare sprøyt, tull og tøv.
Alt ble forandret fra 1973 – og utover. Da gro brundtland forsøkte å selge oss til eu.

gro’s rapport av 1984, viser hennes standpunkt, hun vil lede landet i nn i satansimen. globalisere var hennes agenda. hun skrev også aganda 2020, 2021, 2030, så alt skjedde gradvis, og skjult.
eøs, er bare ett annet ord for eu.

hvorfor følger norge eu direktiver ??

må ta eu-kontroll på bilen, svært ulovelig pålegg fra firmaet stortinget / regjeringen.
Som registrert i Common Law Court, så slipper jeg dette viss vasset. betaler ikke, for noen f()/)& eu – kontroll.

Ulovelig pålegg i bøtter og spann fra et j()//)(/ firma, som tror de rår over andre mennesker, neitakk.

jeg er registrert i Common Law Court, og følger reglene til Common Law Court.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Aradorn – takk for at du bekrefter frimurerjihadister er regelrette kronidioter. frimurerlosjen driver EU din foræder.

Jeg følger loven til Skaperen. Mikke Mus håndtverket til frimurerjihadistene egner seg kun som opptenningspapir

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

six, er så langt fra verdens virkelighet han kan komme. frimurerne, før de ble infiltrert av illuminati, så var det å hjelpe folket, som var deres hoved agenda. De har ingen ting med hedninger å gjøre, fra begynnelsen.

Derimot, så er de fleste av dem gått over i satanismen.
Iluminati driver og leder det som nå er frimurer losj verden over. Det synes godt i samfunnet, da de samme folka har såkalte, høye possisjoner i samfunnet, og styrer ALT, Eier så nærsagt alt. osv.
Ikke, helt korrekt heller, for stortinget as, og regjeringen as er bare stusslige firma, som har tatt over folket.

Så, i skiftet kan ha vært rundt : 13-1400 – tallet, så begynte infiltreringen av frimurerne, som i den tiden var ekte håndtverkere.

De etablerte en egen losj, inne i losjen. og bygde seg opp over lang tid.
Denne lille grupperingen inne i losjens, indre, ble i mange land kastet ut, da de var groteske og ekstremt kriminelle.
Det var jesuitter.
Som i dag er illuminati, satanisme.

Dronningen i England på 1800 – tallet, åpnet opp for jesuittene, hun satte de i kontakt med paven, og fra der tok de makt, bit for bit.

Nå har de satt inn siste paven i verden, satansimen rår.

Siste “statsminister” rettere sagt konserndirektør(er) er satt inn i alle “regjeringer” i verden.

Så, lenge folket ikke, registrerer seg under :

https://www.commonlawcourt.com

så, blir de eid og styrt av firmaet stortinget / regjeringen AS.
De eies av de samme.
stortinget / regjeringen as kan gjøre hva de vil. Når du tar tilbake eieransvaret for ditt personNr, fiktive navn, og dine eiendommer ( barn ).
Da har ikke, lengre stortinget / regjeringen as noen makt over folket.

De tok makten med fake fødselsattest, og eier deg inntil du blir registrert hos Common Law Court.

Det er slik de spiller dette spillet.

Det vi som levende mann og levende kvinne kan gjøre :

meditere, åpne vårt indre lys, og ekspandere lyset, så det overskygger mørkets makt.

gjør vi dette sammen, så gjør vi spillet vanskeligere for disse krypa, kalt satansiter.

Six ? du kaller deg smart !!!

Hva blir 1+1 ?

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Aradorn – indokrtineringen er 100% – hilsen transene som styrer frimurerlosjen. Fy faen for en kronidiot du er:-) Jeg skal knuse hele illusjonen din enkelt:

‘Dronningen i England på 1800 – tallet, åpnet opp for jesuittene, hun satte de i kontakt med paven, og fra der tok de makt, bit for bit.’

Du burde sjekke ut hvem jesuittene er, så kanskje med det lille intellektet du har igjen, vil du forstå hvordan dette pulveriserer hele historien du er blitt indoktrinert med

Tror sannelig dette lyset har gjort deg sveiseblind, din jævla frimurerjihadst

e
e
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Mener du M at jesuittene er sterkt knyttet til de kongelige da siden Dronningen tok de inn i varmen?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

hvordan vet DU at de har jihadister, uten å være en del av kronIdiotene i frimurerlosjen ?

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Aradorn – det er ikke mitt ansvar bevise din påstand, foræder. Forklar oss nå hvordan du vet at frimurerne ikke har jihadister:-)

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

her inne gir jeg ikke, forklaring.

Men, tenker du har sett tegninga etter det lille gutten slenger ut.

Orker ikke å bry meg om slike.
De bare drar unødvendig mye energi fra andre.

Fokuser på lyset, og mediter, spre lyset rundt.
Utvid ditt indre lys, samt se opp og fremover, for vi er jo lys-arbeider, og har noen fordeler i denne verden.

Selv, om de fleste av lys-arbeiderne har en tøff vei å gå, så er vi mange, og vi står sammen.
Dermed, vinner vi over mørkets makt.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Ja, en liten flik, et korthus, et vindkast, nei. Men den må komme.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Aradorn – når man diskuterer forklarer man og underbygger sine påstander. Hele poenget med en diskusjon og DU hevder ‘forstå det stooooooore bildet’..:-) Når du er opp imot meg som er intellektuelt overlegen enhver frimurerjihadist, blir du utlevert for hva du egentlig er, en taper!

e skrev tidligere ‘Den nye verden kommer om vi vil eller ikke.’. Dette kan uttales av en taper. Vikingene har aldri tapt og vil aldri tape for frimurerjihadister. Denne gangen skal frimurerlosjen knuses fullstendig. Dette ser du frem imot, ikke sant?:-)

e
e
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Hehe, på grunn av av det du har sakt om vikinger her inne så begynte jeg å se for meg vikinger som ble forflyttet fra vikingtiden og inn i vår tid. Tenk deg det sjokket :) Reisende Vikings. Lurer på hva de hadde syntes om jagerfly, og tv. Artig tanke. Hadde jo vært kult å hilse på den sagnomsuste Hemning,

Matrix som har eksistert i Milioner av år kommer nå til ende, la oss håpe at vi får en oppgradering til det bedre med den nyer verden, og ikke noe dinosaur-aktig igjen ;)

ps. Love never fails

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Aradorn – jeg er høyere enn gjennomsnittsnordmannen og i tillegg er jeg ca. 100kg med lav fettprosent, så du feiler her også. Er jo en kjent følelse for en frimurer. Bommer på hvem som er hvem. Den påstanden må du underbygge.

e
e
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Over 1,90 da forhåpentligvis. lol.

e
e
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Jeg håper at du tar feil Mr. Arry er jo min favoritt her inne. Men du er et hakk mer morsom. lol.

e
e
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Hehe, jeg er gald for at jeg ikke har for høy “iku” det ville gjort vondt. Nei, jeg har ikke fått med meg bedraget om d 7 verdenshav osv. Den “G” har jeg sett i sin tid, trodde kanskje at den hadde noe med g-nøkken å gjøre, frekvens kontroll, osv. husker ikke hav mer jeg tenkte omkring det. Har ikke mulighet til å huske alt jeg kommer frem til gjennom tiden. Må innrømme at det hadde vært artig å se det nest siste du nevner her. lol

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  e
2 år siden

e – det er kun ett hav . Ta utgangspunkt i at det er i midten, så er landmassene fordelt på sidene. I ytterkant av landmassene er det iskant rundt det hele. Hvorvidt denne kanten er rundt eller som at den former en firekant (diamant form) om du kikker ovenfra og ned, er midre interessant, men jeg skulle gjerne kjent til dette uansett jeg da:-) Dermed er det mest sannsynlig solen går diagonalt frem og tilbake, så kan man begynne diskutere hvilken funksjon månen har. Blokker den for solen slik at det blir mørkt for den delen av verden som skal ha natt. Virker sannsynlig, men dette må bevises. Kun teori og evneveik tilnærmelse er forbehold frimurerjihadistene. Nordmenn bruker hodet og vettet!

e
e
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Hm … Dette bildet minnet meg om noe. (tygge tygge)

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  e
2 år siden

e- imøteser innspill her

obs!
obs!
Anonym
Svar til  e
2 år siden

knas

e
e
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

avlang firkant

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Tyrkisk-pepper, Salt-stenger, Sure føtter, og mye annet ;)

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Tror ikke at det var plass til det i stampene så grådig fulle de var av dødt kjøtt ;)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  e
2 år siden

Ikke bare smurfen e ;)

Alle i hele verden er Frimurere ifølge MrSixxthsense.

Men det er nok som Putin sier så klokt: Den som roper tyven tyven er tyven, mao så er det MrSixxthsense som er Frimurer satanist.

Her er fakta om Frimurer satanistene, først var det tempelridder satanister som gikk under jorden og reiste seg igjen som Frimurere ja selv i dag er man Tempelridder etter 8 grad.

De teller 23 000 av de øverste maktstillingene i Norge og 6 mill i verden. Mao en hær av blindt lojale maktmennesker som sverger blind troskap til de over seg i gradene. 33 er topp.
De rekrutterer ikke personer, personer er helt uinteressant .. det er stillinger de rekrutterer.

De rømte til Skottland i 1307, så tok de Skottland, så tok de England og så UK deretter resten av verden og nå tar de bort 95% av vi som bor her med fake pandemi og døds injeksjon.

https://www.eutimes.net/2021/07/from-christianity-to-catholicism-and-the-birth-of-pure-organized-satanism-the-secret-origins-of-masonry/

https://www.eutimes.net/2021/05/australian-rock-star-quits-freemasonry-and-exposes-them-as-followers-of-satan/
comment image

e
e
Anonym
Svar til  smurfen
2 år siden

Ja, tanken slo meg. Blind troskap er aldri bra. Er litt spent på plandmiens etterspill. Men det MÅ finnes noen som er av det gode. Foruten de 6 mill satanistene.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  e
2 år siden

Det er masse gode folk der ute e, men ingen av dem er frimurere.

Allerede på første møte må de legge hånden på en satanisk bibel og avsverge Kristus og sverge troskap til den falne og hans arme. Alle som en må sverge ekstrem troskap til de over seg i gradene, dermed har de på toppen en arme av blindt lojale makt folk under seg.

Alt av gode statsledere ble likvidert i starten på skamdemien. R.I.P John Magufuli i Tanzania som ikke ville underkaste seg satanistene og rev i filler hele pandemien, samme med Burundis president og mange andre.
De ( CIA og IMF )prøvde først å kjøpe Aleksandr Lukasjenko for å få han til å innføre tyranni i landet. ( Hviterusslands president ) Da det ikke gikk så prøvde CIA å drepe han og hele familien i et attentat under en parade, men FSB avslørte planene … Det vil nok snart prøve på nytt ..

Kary Mullis og Hans Gaarder og mange mange andre er også likvidert der eneste argument er at de ikke trodde på løgnene til satanistene.

Men ikke fortvil og aldri blir redd. De kan sikkert skade oss og kverke oss men de vil ALDRI ta friheten fra oss.

Bli med i krigen, dra de over til ditt område der de ikke har kontroll og bekjemp dem.

Det er disse 8 punktene som gjelder.

1. Øk offentlighetens mistillit til mediene
2. Knus illusjonen om normalitet
3. Knus illusjonen om enstemmighet
4. Vær åpent politisk aktiv
5. Glem aldri overgrepene
6. Vær alltid på offensiven
7. Finn de andre
8. Ha det moro

https://steigan.no/2021/07/hvordan-kan-vi-kjempe-mot-den-totalitaere-offensiven/

Her er en frisk Norsk ungdom som har skjønt det… kanskje du kjenner Sander Fenris ? sett av 20 min og hør på han så kanskje du får ny energi til å kjempe videre ….. aldri glem at når de gode gir opp og mister håpet så har de onde vunnet. Hadde vi klonet noen tusen slike så ville krigen vært over på få timer. :)

Om vi ikke kjemper så er 3.5 millioner nordmenn myrdet om kort tid.

Gov Sourced Website Proves End Is Near

EN fin kamplåt :)

“Jesus… What Happened To Us?”

kjell108
Abonnent
Svar til  smurfen
2 år siden

steigan.no
– Dels kommer det av at de som har den egentlige makta er så få og at den politikken de fremmer bare tjener interessene til denne ekstremt rike eliten.

Dette er som tatt ut av Lenin. Mike Adams 2 siste videoer har en annen fortolkning, mer i retning av “Four Horsemen of the Apocalypse”

La oss holde fast ved at liberalerne er kommunister selv, som praktiserer: – Det avgjørende er hvem som teller valgresultatet (hvem i USA vil tolerere det??)
California og New York blir mer og mer idiotisk. Nå må de bruke diesel / gass aggregat for å skaffe Los Angeles strøm nok. Å kjøpe batterier for millioner hjalp ikke California – big surprise.
Norge er jo det samme som California og New York

e
e
Anonym
Svar til  smurfen
2 år siden

Hehe, I know, av erfaring at frimurere er djevler. Jeg bruker ikke Facebook, så fikk ikke brukt linken. Er den tilgjengelig andre steder?

Kloning er ikke bra. (Ikke noe imot klonene altså, men kloning, de som kloner) Men det er noen det skulle vært flere av, det er helt sikkert. Jeg orker ikke krig og kamp. Ny fase her nå. Og siden vi alle er noe forskjellige så tror jeg ikke at det er slik at alle skal gjøre det samme. Ingen klarer å gjøre alt. Man har ulik interesser, ulike evner, ulik energi, osv. Ingen vist i å få en brannmann til å bli kokk hvis han ikke vil da ;)

Ja Luzze og bøtteballetten har jeg jo allerede hilst på. Min favoritt villan. Men makan til rabagast skal du lete lenge etter. Har lyst til å strekke han i ørene så han blir snill.

Du har god energi smurfen, minner om den gode (av) Ken(nene) ;)
Samme som Kelly Familys musikk hever frekvensen, gjør du det samme. Good girl/boy :)

kjell108
Abonnent
Svar til  MattCordell
2 år siden

MattCordell – som en av dem som fortsatt tror at Trump jobbet for Putin og at Biden er lovlig president – det kan ikke være lett for deg at amerikanerne regner dere som crazy eller “insane”

– se det positive i noe?

Dagens vits fra NRK-titter

kjell108
Abonnent
Svar til  MattCordell
2 år siden

MattCordell
– Du har tråkket så til de grader i salaten i mange år nå, er det ikke på tide å gi opp?

Smurfen skrev med en gang at det var ikke noen pandemi, mens dere ropte til dere var blå i trynet om at millioner kommer til å dø … (6000 i Kina).
Nå står dere der med buksa nede.

Helsedirektoratet er ikke noe annet enn trosbasert medisin, hvor propaganda er “fakta”

smurfen
Redaksjonen
Svar til  MattCordell
2 år siden

Heisan Matt Cordell :)

Hyggelig å se at det er liv i dere fra pedo sekten Skepsis enda, men det varer vel ikke så lenge ..

For en gang skyld er vi helt enige, du vil ta befolkningsreduksjon skuddet til Kill Bill og jeg vil du skal ta den. :-D

For min del å har jeg aldri ofret det å få komme hjem og bli fri så mye som en eneste tanke. Blir man fødd så vil man også dø, det vet alle med mindre man er fra skepsis, når det skjer er helt likegyldig. Bedre å leve et kort liv av en grunn enn et langt liv uten mening.

Sånn som alltid så klarer du/dere ikke å finne en eneste eksempel, når man er tom for argument så går går men ned til barnehage stadiet og sier svada, basj, piss promp osv ..

Se noe positivt i livet ? Det er jo akkurat det jeg gjør, for meg er det både bursdag og jul på en gang når Skepsis pedoene står timer i lange køer for å ta livet av seg selv med Dr Mengele injeksjonen. JIPPI :D

Trist at dere ikke klarer å huske noe som helst pga milliarder av infeksjoner i hjernen fra nanopartikler fra alu i chemtrail.

Her en film der 2 dyktige journalistene fra Nyhetsspeilet som stiller opp til debatt hos NRK mot Høie og Madsen for 11 år siden da vaksineringen var kommet godt i gang. Det kunne like gjerne vært i dag.

Høie sier at de som ikke vil ta vaksinen ikke tror på psykopatene Bush sin påstand om 9/11. Psykopaten Steinar Madsen er den som sprer konspirasjonsteorier. gærningen som ville forgifte hele det norske folk med å tilsette statiner i drikkevannet vårt.

Alt de 2 journalistene fra speilet sa var 100% sant, alt Høie og Madsen sa var blank løgn.

$vinefadesen var en katastrofe av dimensjoner for folket, men en gullgås for vaksinekartellene.

Først ble det kjøpt inn 9.4 millioner doser for 2 doser til hver, men da de satte dose 2 hos folk så dauet dem eller ble dritsyke. Så ble hele vaksinasjonsplanene stoppet da de døde langt flere av vaksinen enn av sykdommen de hadde skapt.

Man skapte sin egen pandemi med å ta bort setningen enorme mengder døde og minst 20% svært syke i alle nasjoner til ingen døde og ingen syke i definisjonen på en pandemi.

I Min hjemkommune har det ikke vært noen syke og ingen døde på 18 mnd, i hele Norge så har det dødd en person under 40 år på 18 mnd og han lå på dødsleie ….. litt av en pandemi.

Her er filmen fra $vinefadesen. 10-0 til Nyhetsspeilet :D

Vaksineaksjon.no på Dagsnytt 18

Vaksinen som ikke er en vaksine inneholder også Grafenoksyd som er en gift som brukes til genredigering og som gjør folk magnetiske, den er ikke engang tatt med i innholdsfortegnelsen.

Grafenoksid er et veldig spesielt materiale.
Når det folder seg kan det visst stjele elektroner fra omgivelsene og lagre dem mellom foldene, fordi det da fungerer som en kondensator.
Når det senere påvirkes av mikrobølgestråling vil det kunne “skyte” ut disse elektronene, siden det fungerer som en forsterker av disse signalene.
Grafenet kan ha en forsterkning på flere hundre eller flere tusen ganger, avhengig av hvilken frekvens det påvirkes av, noe som kan føre til stor skade på omkringliggende vev. Da kan skjerming være hensiktsmessig.
Det er tydeligvis en kombinasjon av grafenoksid og mikrobølgestråling/5G som har potensiale til å utløse de mest alvorlige problemene, spesielt ved lave glutationnivåer der grafenoksidet ikke blir nøytralisert.
comment image

Men for all del Matt om Matt er navnet ditt og ikke tilstanden din ……. Når alt kommer til alt så er vi 100% enige :D

Bruk siste tiden din godt og slutt å tafs på småbarn.
comment image

For 100 år siden rammet the Spanish flu som verken var spansk eller en influensa, men derimot en lunge bakterie fra den eksperimentelle vaksinen til Frederick Taylor Gates, de vaksinerte smittet de uvaksinerte.

Nå 100 år etter så er vi der igjen med en eksperimentell “vaksine” fra Bill Gates som han kaller The Finale Solution på en overbefolket verden.

De setter i gang sine befolkningsreduksjonsprogrammer innimellom for de vet at blir vi for mange så blir maktens deres truet.

Sikkert helt greit så lenge det er de regimetro hjernedøde amøbene som bli tatt ut hver gang, straffen for å være idiot er å stå i kø i timevis for å ta livet av seg selv.

THE TEN STAGES TO SATAN KLAUS’ FOURTH REICH GENOCIDE

https://www.bitchute.com/video/79JZKuYYqdYr/

e
e
Anonym
Svar til  smurfen
2 år siden

Vel … testet på 5000 mennesker? Som man kjenner til ja. Disse perverse vaksine djevlene tester ut alt de kan på hvem de vil i all hemmelighet. Både dyr og mennesker. Men disse testene kan de ikke snakke høyt om, da ville folk gi dem som fortjent vil jeg tro.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  e
2 år siden

45 000 døde av vaksinen siste 3 dager i USA og tallene er nok langt høyere.

Nå minner det ikke lenger om folkemord, men er folkemord og allerede nå ser vi bare starten.

ACTUAL DEATHS FROM THE SHOTS BEING CALLED ‘VACCINES’ IS ACTUALLY OVER 45,000

https://www.bitchute.com/video/pB5lLvDW6vsS/?fbclid=IwAR2M3QSx8C8d7t4XUQc-vQXFqJInbN8zuIZ2vXguW4rCcshy9MIjS_22v-8

Her i landet har politi og forsvaret bestilt millioner av likposer.

https://www.doffin.no/Notice/Details/2021-303528?fbclid=IwAR2ChOBnzsqs6TC_lfTWlgqO0VOv67yHJnE3ZrQRefCs8sr_puY0ROlmpv0

https://www.mercell.com/nb-no/anbud/154780515/likposer-og-plastflak-anbud.aspx

https://ted.europa.eu/udl?uri=TED%3ANOTICE%3A204596-2021%3ATEXT%3AEN%3AHTML&src=0&fbclid=IwAR2KbROidzIIqg2aCFo6jZJVkF2RLM-ycE7OoIJvJsAhJ7XsIeDs6nYMhKU

e
e
Anonym
Svar til  smurfen
2 år siden

Host host. Jeg så ikke antall likposer, men til den prisen kan man jo regne ut sånn ca? De får vel også sterk rabatt ved store kjøp. Vel, vel. Føre var enn etter snar. Lønner seg å være forberedt til enhver tid. Så spørs det da, hvilke av teoriene som stemmer, det vil tiden vise. Men at det forventes storinnrykk til dødsriket kan det se ut som. Er jo forsvaret som må rydde opp etter katastrofer.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

De har snakket veldig høyt om alt dette som skjer i de siste 20 åra. Se filmer, blant annet.
siste 10 året har billyboygirlpsycopathicmonterofalltime stått på scene etter scene og fortalt om hva som skal skje, bare det at vi som lytter, ikke har fulgt med.

De tror på karma, og av den grunn har de alltid opplyst oss på forhånd hva som skal skje, da de tror at de ikke, må betale karma om de forteller oss først hva som skal skje.

Inge har stoppet billyboygirlpsycopathicmonterofalltime, selv om hohan har fortalt over and over and over and over …….. again at han skal drepe 7 milliarder mennesker for morro skyld med falskt virus, og vaksine.

Virus – ordet virus, som er latinsk og betyr vaksine ;) de kjører ironi, og ser på oss som små dumme lam med full rett til det. Bare å se på de lange køene for å ta selvmords-massedraps-sprøyta.

blir jo masse-draps-sprøyta, siden alle disse idiotene, som tar den sprer pigg-proteiner, som da er dødelige, og veldig farlige iflg siste forskning.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Aradorn
2 år siden

4 milliarder mennesker ( Idioter ) har nå ta Dr Mengele injeksjonen og blitt hybrider.

3 milliarder til så er de på sine 500 mill som beskrevet på Georgia Guidestones.

https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/dashboards/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  smurfen
2 år siden

smurfen – stoler du på tallmaterialet myndighetene presenterer altså? Jeg tviler meget på at det er 7 milliarder mennesker. Ja du vet, G i frimurerlogoen er 7. i alfabetet, de 7 hav, etc… I tillegg burde du heller ikke ta for god fisk antall vaksinerte, da dette mer enn trolig er ekstremt overdrevet. Skal man begynne beregne antall idioter i verden kan det utføres enkelt og meget presist;

samle alle listene over medlemmer i frimurerlosjen verden over – slå sammen antallet og du har svaret

Videre kan ikke noen manipulere gener. Imidlertid er frimurerne eksperter på manipulere hjernen

e
e
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Ja, frimurerne vet å bruke MC. Lett å manipulere hjernen for de som har teknologi til det. Samtidig så har man de som forsøker å programmere hjernene via ord og tegn, hypnose programmering. Jeg har en ting å si til det. BRENN I HELVETE.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  e
2 år siden

e – MC = 13 3 = 33 / 313. Interessant ift MC-klubber og motorSYKKEL (SYK EL = syk gud / syk frimurer), selv om jeg vet du sikter til mind controll. Har ingenting med teknologi å gjøre, men tillært evne til å forlede / manipulere. Dette gjelder kun 50% av befolkningen og det er ikke menn, hvilket svarer hvem som styrer frimurerjihadistene med transene aller øverst. Tryllekunstner er ikke teknologi, men illusjoner.

Helvete eksisterer ikke uansett hvor mye du ønsker meg ditt. I tillegg finnes det en enklere måte definere hva jeg bedriver – spre kunnskap. Ja ikke av den Mikke Mus typen man blir indoktrinert med i losjene. Tilleggsvis har jeg aldri tvunget noen til å ta meg på ordet, men oppfordrer folk til benytte sin egen hjerne. Akkurat det faller nok ikke i god jord hos frimurerjihadister. Altså tenke selv

kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

– Helvete eksisterer ikke
Logisk: Himmel eksisterer heller ikke.
Det er imponerende hvor korrekt lærerne var?
Det er derfor jeg kaller deg grønn. Hvis vi sammenligner deg med WHO blir du WHO for ett år siden, da “evolusjonisme” var oppfatningen av COVID-19. Det neste fra deg blir at flommer i Kina skyldes “climate change”?

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

kjell666 – himmelen eksisterer naturligvis heller ikke. Ei heller satan som overnaturlig vesen, gud / jesus slik beskrevet i bibelen, utilgivelig synd. Alt oppspinn av frimurerjihadistene.

Virus har jeg hele tiden hevdet ikke eksisterer. Hvordan kan du tillegge meg WHO’s meninger?:-) I tillegg har jeg bevist klimaendringer ikke eksister og disse ‘naturkatastrofene’ skjer ved bruk av bomber o.l fra frimurerjihadistene. Hvordan lage flom? Demme opp vannet og sprenge demningen etter ønsket antall kubikk er samlet. Hva tror du skjer i Kina når vanndemningen Jinping-I Dam skal sprenges av de sinnsyke i frimurerlosjen for gjenskape eventyrhistorien om Noah? Denne demningen omtales som en ‘an arch dam’. Du kjenner vel til at for at skal man overleve må man bli en 33. grad frimurer (33 / 88). Hvilken grad dette tilsvarer i Norge aner jeg ikke. Ettersom du ser rosa elefanter og av den grunn mener jeg er grønn, burde du enten slutte misbruket eller sjekke synet ditt

Ettersom frimurerjihadistene har nok et rituale i dag 22/7 er det på sin plass påpeke hvor patetisk feige disse menneskene er. Eskild Pedersen rømte fra Utøya som lederen. Denne mentaliteten er forplantet i samtlige frimurerjihadister da disse menneskene kun har det i kjeften. Når Vikingene kommer for de igjen, da frimurerne ikke greier kontollere seg og vil få begeret til å flyte over, blir det ikke noen kamp i det hele tatt. Frimurertisper egner seg kun til rollespill. Når ting blir alvor flykter hedningjævlene som lasaroner, for dette er ikke Nordmenn

kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

– Hvordan kan du tillegge meg WHO’s meninger?

Ifølge lærerne og politisk korrekthet nedstammer du fra apene og er det mest intelligente i dette solsystemet .. ikke det dummeste i dette solsystemet som er mer nærliggende å tro.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

Logisk blir fienden (de bak DNA modifiserende COVID-19 vaksiner) også det dummeste i dette solsystemet.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

kjell666 – jeg nektet vedkjenne meg globusen og den heliosentriske modellen allerede første skoledag. Det er godt mulig dine søskenbarn er apekatter, men har du vært i dyrehagen og sett hvordan disse oppfører seg? De er i alle fall ikke i slekt med meg.

Dette solsystemet som er basert på frimurerjihadistenes 666 mattematikk burde selv du kunne gjennomskue. Hint; det eksisterer kun i hodet til de desillusjonerte

DNA kan ikke modifiseres. Hvorfor skremmer du folk med noe som ikke har forankring i vikeligheten. Dette er en moderne versjon av eventyret om helvete som frimurerjihadistene i krikene benyttet

kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Når du forsikrer oss om at guder ikke eksisterer (verden er full av guder), så hvor kommer vi fra da? Afrika?
Som skapt av guder tilhører vi framtiden, mens apene vil havne på sinnsyke-zoo.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

kjell666 – disse ‘gudene’ er jo de desillusjonerte i frimurerlosjen. Det er den Allmektige Skaperen som skaper hvert individ, derfor er hver og en av oss unike

‘Som skapt av guder tilhører vi framtiden, mens apene vil havne på sinnsyke-zoo.’ – denne må du oversette til bokmål

kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Apene er et produkt av fortiden formodentlig. Alle kataklysmer blir noe nytt for dem. Not so for mennesker.
Vi er ikke et produkt av klimaet på jorden. Faktisk tåler vi ikke direkte sol og og fryser fort ihjel uten sovepose.

MrSixxthsense:
Frimurene skapte mennesket
???
Du er grønn
Så hvor kommer vi fra da er et legitimt spørsmål

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

kjell666 – har du kommet opp med denne forklaringen selv eller er det del av indoktrineringen av frimurerjihadister? I tillegg er begge påstandene dine feil. Mottoet ditt; jag er inte lligent…:-)

frimurerne har aldri skapt noe og vil heller aldri klarer skape noe. Evneveike mennesker har mer enn nok med sette den ene foten foran den andre. De blir benyttet som sirkusattraksjoner om ikke annet

Den Allmektige Skaperen! Klarer du virkelig ikke forstå dette? Hvem skulle tro man måtte tilbake på barneskolen igjen i voksen alder for å prøve imøtekomme samme kongnitve resonneringsevne. Hjernen din fungerer faen meg ikke altså!

kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Den meldingen du svarer på er et direkte spørsmål – Så hvor kommer vi fra da?
Men ateisten MrSixxthsense blir svar skyldig, akkurat som skeptiker-lederne (satanister).
MrSixxthsense har frigjort seg fra krav om fakta-innhold i hva han poster på Nyhetsspeilet. Han tror han kan demonisere folk så mye han vil med falske påstander, og etterpå behøver han ikke stå for hva han poster.
“Evneveike mennesker” – white supremacy holdning typisk for frimurere

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Kjell, “Den som banner kommer til helvete” ;) Oversatt: lav frekvens, holder oss nede.

e
e
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Jeg ønsker deg ikke til helvete Mr6, det er mange som burde være der som jeg dog ikke ønsker dit. lol ;)
Artig det du sier først her, men det finnes MC som har mye med teknologi å gjøre, helvetes tilstand eksisterer, jeg har vært der. Å tenke selv er bra :)

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  e
2 år siden

e – helvete eksisterer ikke. Den som forulemper andre mennesker blir straffet i denne kroppen og ingen slipper unna. Har selv sett hva som skjer med disse pedofile frimurerne. Folk har ingen anelse om den straffen som venter de. Den er ganske enkelt brutal! I tillegg er det alltid slik at straffen er hardere enn forbrytelsen, derfor kan ikke frimurerne vinne uansett hva de foretar seg av sinnsyke handlinger mot andre, da det som kommer i retur er enda verre. Hva man kaller rettferdighet med andre ord!

Om du sikter til TV / media etc har du helt rett, men det er ingen overnaturlige ting inn i bildet. At man kan føle nedenfor og ikke har det godt med seg selv kan for noen oppleves som et personlig helvete. Dette er imidlertid ingen grunn for at man skal begynne hevne seg på uskyldige 3. parter. Man må ta tak i seg selv

Du nevner banning og frekvenser. Her kommer denne idiotien du lærer om renhet i frimureriet inn. Hvorfor forstå du ikke at dette er bare tøv? Akkurat det samme med ‘viruset’ (som ikke eksisterer” og man må ta vaksine for at man skal forbli ren og ikke smittet. En logikk hvis kun mennesker som lider av vrangforestillinger finner meningsfylt.

e
e
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Påstår du at frekvens ikke eksisterer?
Ja derav karma is a bitch ;)
Hevn er ikke bra uansett om den er berettiget. Da blir man låst i djevelske tango. Men fy faan det frister innimellom ;) Tilgivelse setter fri og opphøyer når den er ektefølt. Den er mektig.

Hele denne verden er en vrangforestilling.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  e
2 år siden

e – kan se du har slukt alle løgnene fra frimureriet med søkke og snøre. Radiofrekvenser eksisterer, men ikke hos mennesker. Når man har noe til felles er det bare ett uttrykk man benytter om ‘man har samme frekvens’

Det er ikke karma. Det er straff fra Skaperen. Ingen komplisert teori. Krever heller ingen gradering / indoktrinering for at man forstår hvordan dette fungerer i praksis

Hevn er bra da den fungerer som avskrekkende for idiotiske handlinger. Derfor burde samtlige ha våpen slik at man kan forsvare seg. Om man ikke kan servere hevnen umiddelbart er det en klokere beslutning la Skaperen ta seg av den delen. Da er man sikker på at den blir hardere enn ugjerningen. En vinn-vinn situasjon om dette er i mellom to personer. Om frimurerne tror befolkningen vil tilgi dem, kan jeg bare le:-) Disse frimurerjihadistene er tøffe i trynet nå, men når det smeller vil de pisse på seg , akkurat som under innvielsesritualet

Er det derfor du ikke vil være her til evigheten? For mennesker som ikke er frimurere eller tilhører annen religiøs indoktrinering, er verden paradiset

kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

– Derfor burde samtlige ha våpen slik at man kan forsvare seg.

MrSixxthsense bekrefter at vikinger (paganisme) er idealet og at han er anti-kristen. Militære ferdigheter er sentralt i satanisme.

Hele planeter ble pulverisert av rasekriger. En av planetene rundt solen vår er nå bare et belte av støv … og formodentlig ubeboelig. Mars er også ubeboelig idag. Før krigen var Mars som Jorden.

Paganistisk kultur

Mange karakterfoto av paganister her

Kinesiske paganister
comment image
Norsk paganist med frimurerbakgrunn

e
e
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

lol. Jeg kan se at du er låst i din oppfatning. Det finnes de som forsøker å dekke over den teknologien som finnes slik at man ikke skal kunne avsløre de. Kanskje er du en av dem? Finnes ingen straff fra skaperen, bare karma og lærdom. Kan jo kalle det for straff, men den er rettferdig og dermed ikke hardere (selv om vi ønsker det når vi er sinna) Det burde ikke finnes våpen. Men når de nå en gang finnes så bedre at de aldri brukes i annet enn nødverge. Hevn er middelaldersk oppførsel og hører ikke hjemme i vår tid.

Enig i at frimurer bøtteballetten vil pisse på seg, de vil nok mer enn pisse på seg. La de le mens de kan.

Denne verden er helvete for en del av oss som har mye empati. Det er bare frimurere som elsker verden slik som den er. Og andre djevler som liker krig og faenskap. Jeg kan ikke forstå at noe vil leve evig i en verden som denne? Evig helvete frister ikke særlig. Men, det kunne vært en artig plass dette dersom man ikke hadde all ondskapen. Litt motgang og mørke er jo utviklende og underholdene. Men når det bikker over til ondskap er det sjels-drepende.

Det finnes ting man ikke kan tilgi. Men det er den første skaperen som skal dømme til slutt. Da vil mange av oss få en knekt pekefinger eller to. + mva ;)

Dette ønsker jeg:

“The Way” For meg symbolet for høyeste barmhjertighet, kjærlighet, og nåde. Det høyeste gode. Men akk o ve, en utfordring for en hissig sinnatagg som meg å komme i mål. lol.

Inspirerende snutt om en kunstnerisk underdog. Happy Poor girl :) Ikke alle som tilhører frimurerne selv om de kommer frem med musikken sin ol.

Så stort som universet er skulle det ikke forundre meg om den første skaper vil lage en verden (hver) for alle, skal jeg har bedt om. Den som ber skal få ;) Og Gud vet, det er mer enn plass nok.

Vil du at verden skal forsette akkurat som den er Mr6? Er det drømmen din?

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  e
2 år siden

e – hvordan man skulle hjulpet kjell666 aner jeg virkelig ikke. Man blir jo i tvil om det er psykologen eller elektrikeren man skal kontakte, da hjernen hans har kortsluttet og det virrvarret av koblingsfeil i topplokket kan kreve alternativ behandling

Den teknologien du henviser til er bare oppspinn fra frimurerjihadistene. Den illusjonen virker ovenfor noen tydeligvis. Straff fra Skaperen eksisterer. Har selv sett hvordan pedofile frimurere blir nådeløst staffet. I tillegg har jeg mottat min del for de overtråkk jeg har foretatt meg, skjønt det blekner ift hva frimurere bedriver naturligvis. Det bekrefter at ingen slipper unna. Våpen er noe alle behøver så lenge frimurerjihadistene er blandt oss. Hevn hører absolutt hjemme i vår tid også, så lenge den er berettiget. Derav kan samtlige hevne seg ovenfor en frimurer om de ønsker, da disse menneskene er forrædere. For egen del lar jeg Skaperen ta seg av dem, men skulle en frimurerjihadist finne på angripe meg avgår vedkommende med døden umiddelbart

Ikke helt umulig de gjør i fra seg i buksen også. Mer sannsynlig faktisk

Alt annet enn enig. For de aller fleste er det ett fantastisk liv de lever. Derimot hater jeg, akkurat som alle andre, den urettferdigheten frimurerjihadistene lager for en liten del av befolkningen. Ettersom frimurerjihadistene slaver for oppnå noe som aldri vil bli en realitet er det jo komisk og ikke innser de faktisk løper Skaperen sitt ærende med bringe enda flere til Han (og det evige liv her på jorden). frimurerne, de egentlige slavene. Oh, the irony!

Dommedag slik den blir fortalt i bibelen er feil. Dette burde du som voksen begripe

En ting mangler ikke frimurerjihadistene; livlig fantasi:-)

Nei. Gleder meg til dagen vi er kvitt frimurerjihadistene og alle kan benytte sine gode ferdigheter til det beste for egen og andres del. Blir paradiset enda bedre. Det er heller ingen drøm, men det reelle som vil inntreffe på ett eller annet tidspunkt. Kun Skaperen vet når

e
e
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Jeg stoler på min egen erfaring. Chip er teknologi, det brukes sporingcshipp på dyr og mennesker, og det jeg har sett går jævlig langt forbi dette. Men for all del, sitt bare der å benekt, får håper for din del at du slipper denslags ødeleggelser.

Jeg driter egentlig i om det er dommedag eller ikke, og jeg driter i hva som skjer deretter. Jeg driter i om det er Ailiens, gud, satan eller hva som er sant foruten om det jeg selv allerede vet. Det eneste jeg bryr meg om er at all ondskap skal ende. Ingen mennesker eller dyr, aller andre vesen, skal utsettes for kidnapping, drap, overgrep ol. Hva folk gjør frivillig driter jeg nærmest også i, men tvang er satanistisk, nazistisk djevelskap.

ps. Joda, det er lov til å forsvare seg. Det er å handle i nødverge. det er det enste våpen burde brukes til.
Det finnes mange lure våpen til akkurat det, slik at frimurer-djevlene blir overrasket dersom de prøver seg. Jeg vil heller ikke nøle med å forsvare meg eller andre som trenger det dersom det er nødvendig.

Tillegg: Hehe, koblingsfeil. Stakkars Kjell. Jeg skal stjele alle chippene, programmene, og koblingene. Det trengs nok å rydde opp i alle ledningene ;)

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  e
2 år siden

e – sporingschip for mennesker kalles mobiltelefon, men den er langt i fra presis. Av den grunn planter de 5G master som trær i byene slik at man skal ha mest mulig oversikt. Derimot er det logistikk fra helvete prøve holde oversikt over dette da datamengden blir sinnsyk. Mye hodebry for frimurerjihadistene:-)

Dyr må man drepe dersom man skal ha ordentlig mat Du kan ikke leve på luft og kjærlighet som mann. Enig i at man ikke skal legge seg borti hva andre mennesker, over 18 år, bedriver. Derimot er det en klok avgjørelse ikke utnytte andre som av ukjent årsak gir seg i kast med noe som ikke tjener dem senere, uansett hvor frivillig det er, om man som annen part burde vite bedre

Vil nok komme mange overraskelser frimurerjihadist