Tydeligere manipulativ propaganda skal man lete lenge etter: https://www.tv2.no/a/13902602

Vaksinene dreper flere mennesker enn de redder, hvorfor?

2.9K visninger
7 minutter lesetid
102

Har vi nå fått åpnet døren inn til Den Nye Vidunderlige Verden, The Brave New World, hvor noen får leve, mens de ubrukelige og nyttesløse skal dø? Er det de første skritt vi nå er vitne til?

Den gang var det sterilisering, det begynte med. Det gjaldt de yngre. Idag er det vaksiner, det passer bedre for de gamle. Det er dem som ikke har mange årene igjen av sine liv, de eldgamle; de som sitter i sine lenestoler og leser avisen for 5te gang, ligger i sengene og har glemt hvorfor de ligger der, som er fulle av betennelser og sykdommer, de nytteløse? Skal de som takk for innsatsen med brutalitet tvinges ut av sine liv? Hva var det for slags elendighetens livsanskuelse?


Bill Gates, ansiktet utad for den nye marxistiske verdensorden, som bl.a. gjennom vaksinene ville redusere verdensbefolkningen ned mot 500 millioner (se de finanssterke familiers Georgia guidestones, her), han vil altså bidra til å fjerne mer enn 7 milliarder mennesker bl.a. ved hjelp av vaksiner, se Bill Gates uttale seg på TV, her.
NRKs perverse propaganda for de små barn…hvorfor går NRK ut med en slik lavmåls propagandafilm? Selvfølgelig er NRK ansvarlige. Still administrerende og Kringskastingsrådet for retten, at de kan stå til ansvar med sine egne private formuer. For har ikke ofrene rett på erstatning? Se filmen og kommentarene, her

Og så de som var sinnsyke og utviklingshemmede? Vi hadde jo ikke bruk for dem, hadde vi vel? For ikke å snakke om de med dårlige gener, familier med kriminalitet og kroniske sykdommer over flere generasjoner?

Kanskje var de som etablerte begrep som eutanasi, medlidenhetsdrap også livsfjerne? For ordet hadde løgn i seg fra begynnelsen av. Hvem gav dem retten til å tenke drap av våre brødre og søstre, våre barn og barnebarn, selv om de var syke og sinnslidende? De hevdet de tenkte det gode, men handlingen var ikke bare blottet for medlidenhet, men også for respekt. Var dette foten i døråpningen idet døren skulle lukkes? Fra noen som hadde andre hensikter, andre motiver, motiver de ikke ønsket å meddele?

Var ikke også sykehusene de oppholdt seg i, bygget på kristne idealer og medmenneskelighet? Hadde de klart å spre oppfatningen langt utover at vi var for mange folk på jorden? Som ringer i vannet? Var det derfor universitetene og høyskoler støttet vaksineringen, men gjerne uutalt, slik at man ikke kunne taes på fersk gjerning, men også sykehuslege- og sykepleierforeninger, ingeniørforeninger og bibliotekarforeninger. Kanskje var det likedan med livsanskuelsene blandt kommuneansatte? Det var vanskelig å tro at jeg hadde hørt riktig da Kurt Oddekalv fortalte meg dette; en miljøorganisasjon som NMF hadde et eget nummer av sin medlemsavis om nettopp overbefolkning…

Hvordan var det blant lærerne ved landets barne- og ungdomsskoler, blandt tantene og onklene i barnehavene? For de som tok vaksinene i «god tro» på at de var sikre, trygge og effektive, slik det ble faktisk ble hevdet på TV2s nettside om Astra Zeneca, som ble alvorlig skadet eller kastet inn i døden, knust mellom grådighet etter profitt eller troen på overbefolkningen som skulle utryddes? Vaksinene var altså verken sikre, trygge eller effektive, men i virkeligheten verre enn noen vaksine noen gang hadde vært…

Hvorfor dreper vaksinene så mange?

Ble vi utsatte for et bedrag? De beviste aldri eksistensen av et virus. Men at så mange skulle ble alvorlig skadet og også døde, visste vi ikke. Ikke ville verken helsemyndighetene eller media vite noe om det. Kommunenes helsesjefer skjulte faktisk tallene. Var det på oppdrag fra Folkehelseinstituttet, Rockefellerfamiliens egen base i Norge? Var det derfor avisene VG og Dagsavisen, men også TV2 avviste å ta inn annonser for Hemalis film om vaksineskadde? For å skjule at noen ikke tålte de ukjente stoffene, men døde av dem. Hvis vi skal tro på statistikken så viser den at mange ikke bare ble alvorlig skadet, men hadde måttet gå i døden etter de hadde fått covid-vaksinen. De sa det til og med høyt, vaksinen gav ingen særlig beskyttelse mot sykdom.


Trodde de på overbefolkning, støttet de utryddelsen av mindreverdige?


Hvorfor har ingen varslet en katastrofe på grunn av vaksiner som gjør helt andre ting enn å beskytte? Var det fordi de ville ha det slik? Fra Steigan, her.

For når ikke bare statens institusjoner var besatt med folk som trodde på overbefolkning, men også landets avisredaksjoner, fjernsyn og andre media, var det ikke rart at de reklamerte for covidvaksinene som TV2 og NRK gjorde. Det var mange som delte troen på en overbefolket verden, vi hadde blitt utsatt for systematisk propaganda i en årrekke, var det utryddelsen som var den egentlige hensikt? Også ungdommene og våkne, engasjerte folk trodde. Fra Kurt Oddkalvs leder i Miljømagasinet 01_2013: «Jeg mener vi allerede er ca 3 milliarder for mange mennesker i verden i dag og vi vokser med 80 millioner hvert år. Jeg mener at hvert land må finne sitt bærekrafts tall innen for en nasjons grenser. Altså hvert land må finne ut hvor mange mennesker landet kan fø med ca 10-20 % import av mat.»

Nedlasting av NMFs Miljømagasin 2013, her.

Det er mange i de vestlige samfunn som deler Kurt Oddekalvs oppfatning. Det er mange som gjerne ser at verdensbefolkningen reduseres, men de ønsker ikke at det skal gjelde dem eller deres familier, helst noen andre, noen som bor veldig langt unna. Er det derfor mange stilltiende støtter Bill Gates? Men var ikke dette halvtygde sannheter, man kan jo ikke stoppe halveis, man kan jo ikke stoppe før man er kommet helt frem. Kanskje ville vi da ha innsett at vi var på villspor? Kanskje stemte heller ikke det Bill Gates hevdet med virkeligheten? Kanskje var det også et bedrageri? En planlagt svindel?

Kanskje var ideen om overbefolkning «fake news» helt fra begynnelsen av, «fake news» for å få almennehetens stilltiende godkjennelse for å gå igang med prosjektet Bill Gates’ hadde fremført, å «redusere befolkningen med 10-15%» (se Bill Gates på Ted Talk 2010, her). Trodde vi dette fordi de fleste av oss hadde blitt overkjørt av materialismen? Klarte vi ikke å ta det spirituelle på alvor, lenger? For hadde vi klart det, hadde vi kanskje sett at et menneskeliv hadde en mening utover å spise, utover å ha klær på kroppen og utover å ha en seng å sove i, at det var mange spirituelle tråder mellom oss og våre foreldre, søsken, slekt og medmennesker, at det var plass nok til alle og vel så det. Den som tenkte etter og sjekket fakta, forsto det. Men kanskje dreide det seg ikke om de 500 millioner innbyggere, men å kunne bestemme hvem disse skulle være? Det blir med sikkerhet ikke de intellektuelle, selvstendig tenkende kvinner og menn, heller ikke syke og svake. Mon tro om det ikke er de som éliten på simpelt vis med massemedia som lysende gulrot kan styre dit de vil?


David Icke, om de utrettelige forsøk fra visse miljø bak statsmakten, over mange, mange år på å forhindre at folk får mange barn, foto, her.

«Jeg har advart siden 1990-tallet om at påståtte menneske-forårsaket global oppvarming eller klimaendringer. Dette var en svindel for å rettferdiggjøre forvandlingen av det globale samfunnet til et sentralstyrt diktatur gjennom FN-prosjektene Agenda 21 og Agenda 2030. Planen er også å oppmuntre eller tvinge folk til ikke å få barn som en del av en avfolkningsagenda, særlig i Vesten, ved å skremme folk til å tro at ‘slutten på verden er nær’. Nå har vi Ocasio-Cortez som oppfordrer folk til å spørre seg selv: ‘Er det greit å fortsatt ha barn?’

Jeg så et intervju med en trist- utseende dame kalt Blythe Pepine, grunnlegger av Birth Strike, en organisasjon for de som velger å ikke få barn på grunn av farene ved ‘global oppvarming’. Hun sa at hun ikke ville få barn selv på grunn av ‘ trussel vi har blitt fortalt om’. Av hvem, Blythe? Sabbatai-Frankistenes propagandamaskineri var designet for å forvandle det globale samfunnet til en marxistisk verdensstat. Hun sa at vi står i fare å bli utryddet, men ville ikke det skje raskere ved å ikke få barn? Det minner meg om setningen: ‘Når vi har fått utslettet heteroseksualitet vil fremtidige generasjoner takke oss.’ Den ‘grønne nye Deal’ som dypstats-talerøret (Alexandria) Ocasio-Cortez reklamerer for er presist hva disse FN-agendaene krever, og jeg kommer til å måtte sjokkere de grupperinger som støtter Green New Deal for den er finansiert av George Soros.» Fra boken The Trigger av David Icke, oversatt fra side 592: Boken kan lastes ned, her. Vi bør ta innover oss at det faktisk er noen som har mistet fotfestet i virkeligheten, selv om de er politikere.


Vi må våge å formulerte en mulig problematikk, TV2 formidler (i toppfotoet) et budskap til oss; titt nærmere på oppslaget; det som ble formidles til leseren var først og fremst at vaksinen var trygg og effektiv, selv etter den ble tatt vekk fra markedet, men at den ble fjernet kunne vi bare lese i meget liten skrift. Det hersker ingen som helst tvil om at dette var en villet, bevisst handling. Ikke det aller minste. Spørsmålet er om vaksineofrene kan holde TV2 erstatningsansvarlige for dette? Og selvfølgelig kan de det. Dette var den reneste propaganda-reklame for en vaksine som hadde vist seg å være skadelig, ja til og med dødelig for noen. Det neste spørsmålet ville være om TV2s eiere identifiserte seg med en “overbefolket” verden? Så de derfor med velvilje på at noen mennesker skulle måtte fjernes? Uten at noen hadde spurt dem? Kanskje særlig eldgamle og sinnsyke? Som de selv understreket i sitt svar til Hemali: “I de tilfellene hvor vi sier nei, dreier det seg om annonsører, annonser eller produkter hvor innholdet strider med TV2s verdier, dekning eller troverdighet” (les mere, her). Det dreier seg altså om TV2s verdier, troverdighet og anskuelser. Det kunne blitt en meget interessant rettsak, en rettergang med et skikkelig bitt.


Se film med intervju av vaksineskadde, lagd av Julia Benito, Hemali, på Youtube, her, juni-seminar, her.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

102 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
e
e
Anonym
2 år siden

Utrolig hva jeg finner når jeg googler navn jeg får i meditasjon:
https://khrono.no/uia-professor-fekk-pris/695982
Director of the Centre for Artificial Intelligence Research (CAIR).

“Tsetlin-maskinen. — Prisen går til Granmo for forskingsarbeidet med Tsetlin-maskinen, uttalar Anna Håkansson i NORA sin programkomité.
Granmo lanserte Tsetlin-maskinen første gang i 2018. Tsetlin-maskinen er ein logisk kode for opplæring av ein kunstig intelligens i ein datamaskin.
Det revolusjonerande med Tsetlin-maskinen er at den er baserer seg på logikk i motsetning til talbasert maskinlæring. Det gjer den raskare, meir kostnadseffektiv og meir tilgjengeleg for fleire brukarar. Chipen blir i dag brukt til ulike oppgåver innanfor fagfelta helse, finans og forsking.”

SO …

Jeg fikk opp “Granmoe” (sensurerer resten bortsett fra “Digital”) Trenger jo ikke være denne karen det handler om men ordet digital fikk meg til å tro at det kanskje har det. MEN ser ut som han er i livet siden artikkelen er for to dager siden. Og ser ut som er frisk mann uten hjertetrøbbel. Mulig han har hjertesorg da. LOL

OG, siden jeg har “noe på gang” med AI og robots i tillegg til spirits, så er det ikke umulig at det er noe med denne karen å gjøre.

MERK:
“Chipen blir i dag brukt til ulike oppgåver innanfor fagfelta helse, finans og forsking.”

Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

17000 + physician, scientists ++ answer questions
https://www.state.gov/second-global-covid-19-summit/

Hmm….. denne siden er vist hoax..
Er dette 17000 physician, scientists ++ med på genocide!

Dr Robert Malone i spissen, leder.

We are our best healers but our own worst enemy – with Dr Ryan Cole
https://brandnewtube.com/v/hIwjSu

Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

17000 + physician, scientists ++ answer questions
https://www.state.gov/second-global-covid-19-summit/

Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

All 5 GOLDEN BUZZERS on Britain’s Got Talent 2022!

Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

LEAKED! Simon Cowell SINGS On The America’s Got Talent Stage!

Golden Buzzer: From The Audience to The Stage, Maddie Shocks The Judges With Her Voice | AGT 2022

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Stor sannsynlighet for at den jenta der vinner, artig :)

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

GUARDIAN ANGELS explained by Hans Wilhelm

Er tvillingsjeler og GA litt det samme kanskje?

Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

X FILES HAS A SCARILY LIKABLILTY TO THE COVID 19 VACCINES THAT CHANGE YOUR DNA
https://brandnewtube.com/v/ESPESC

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Denne var spennende :) Må være nye x-files dette?

e
e
Anonym
2 år siden

DEEPFAKE ENTERTAINMENT

Simon Cowell Sings on Stage?! Metaphysic Will Leave You Speechless

Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

US PATENT 10786570B2 – Graphene Oxide Humanity Kill Switch
https://brandnewtube.com/v/3amOn7

kjell108
Abonnent
2 år siden

Rødt om krigen i Ukraina (??)

– Ansvaret ligger hundre prosent på Putin-regimet, invasjonen kan på ingen måte unnskyldes ved å peke på NATO. Det er Putin som har bestemt seg for å gå til en folkerettsstridig angrepskrig, og Rødt mener at han må stilles til ansvar og dømmes for invasjonen.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

rødt er jo kommunist / fastistene i satans norge. ingen overraskelese der.

kjell108
Abonnent
Svar til  Aradorn
2 år siden

Pro-NATO Rødt vil ikke stille NATO til ansvar for krigene selvfølgelig. Når mental korrupsjon blir kjennetegn da skjønner vi at dette er statsfinansierte politikere.

e
e
Anonym
2 år siden

Fra dagens meditasjon: (Et lite tyggebein, kanskje bare brain-spam)

Jeg ser noen sykle langs en “grusvei”.Parkerer (en lyseblå) sykkelen sin mot en annen sykkel som allerede står parkert mot trær eller noe.
Vadder over elven som virker å være veldig grunn. Ser bare føttene på personen forsvinne opp skråningen på andre siden.
Når jeg spør hvor var dette?
“Cape Town, virkelig”
“Karen”
“Family name …” (Hørte ikke mer)
Jeg ser noen klatre eller stå i noe som minner om lyktestolpe, eller et tynt tårn av noe slag. Høyt gress rett bortenfor. Mulig noen som spionerer på noen der.
“Kitchen knife”
“He comitted the murder”
“James”
“You know” (Da jeg spør hvem, eller James hvem)
“Whenever he came Home from school …”
Jeg ser en grusvei igjen med en overgang/minibro over (ser bare en flik av den, mye gress og naturområde)
“Under the US Government …”
Jeg ser noen spyle et lite, umalt rom av mur, uten vindu. kanskje noe garasjeaktig?
“Middelname”
Jeg ser en blond lien eller ung jente som er snarlik/ minner om JonBenet Ramsy.
“Patty/Patti” hører jeg. Virker som det er navn på jenta eller muligens mellomnavn og at Hun heter karen.
Jeg ser noen rive opp en sovepose, noe som er sydd inn i den, skjult.
“A smal Fortune”

“I have a new angel”
“4 people”
“1737 Sacramento”
“Spill the beans”

MERK:
Når jeg sjekker opp cape Town US finner jeg et sted som heter det i Humboldt County, Det renner en elv rett nedenfor foten av den høyden.
Det er person savnet der /cold case) som heter Karen. Jeg sjekker bildet men hun ligne ikke på jenta jeg så. MEN, det er Vistnok en James som er person av interesse i saken, og i flere forsvinningssaker. Nå er det ikke sikkert at dette er fortid heller da, og kanskje en del mix som noen gang hender.

Og, når jeg googler 1737 Sacramento finne jeg noe interresant. Det er blant annet en adresse som heter Laurel Lane knyttet til nummer (blant mange andre) Dette navnet har jeg fått opp før i forsvinningssak. Men jeg trodde det var navn på en savnet, nå tenker jeg at det kanskje ikke var det likevel. Men hvem vet …

Smurfen
Smurfen
Anonym
2 år siden

Vaksinerte skule jo dø som fluer. Hvor er alle dødsfallene? Ingen jeg kjenner er død. Naboene rundt om er fremdeles i live. Ser ikke flere en normalt med begravelser.

e
e
Anonym
Svar til  Smurfen
2 år siden

Arne er kanskje vekk etter siste dose nå? Begynner å bli en stund siden jeg så han her. Yo, Arne? fremdeles i livet etter 3. vaksine? Var det ikke så at det skulle ta litt tid før det gikk den veien med de vaksinerte? et par år? Eller har jeg misforstått?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Iflg Prof. Dolores Cahill, så tar det opptil 5 år. Selv med bare en dose, så er det 5 år. Men, man vet jo ikke helt.
Det tar tid fra injeksjonen, til den har nådd blodbanen.

I usa, så har de tatt bort loven, der de som setter sprøyta, skal ta den litt ut igjen, for å se om de treffer blodåren, så mange får injeksjonen direkte i blodbanen, derfor så mange dødsfall, kort tid etter injeksjonen.

I Satans Norge, så sjekker de fortsatt om de treffer blodåren, så her tar det lengre tid før injeksjonen når blodbanen.

Det kan jo være grunnen til at det er lite synlig i satans norge.

De som har tatt 3 og evt 4 dose, kan vi regne med at drar fra jorden snart.
For hver dose, så trykker man litt mer på gasspedalen, og det går litt raskere.

IMPORTANT | Producer of HUNGER GAMES John Paul Rice | #savethechildren
https://brandnewtube.com/v/Z8YaoF

Attorney Todd Callender & Dr. Bill Lionberger With Important Intel Exposing The Deep State
https://brandnewtube.com/v/xY6sbm

Smurfen
Smurfen
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Folk har jo snakket om at massedødsfall skule starte allerede rundt November/Desember i 2021. Fint og se at dere har flyttet det frem litt

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Smurfen
2 år siden

Se på topp-utøvere. De dør overalt. De har høyt tempo. Injeksjonen tar kortere tid fra muskel til lymfe, så til blodåren.

De gjør om på produktene, jevnlig.
Mindre av noe, og mer noe giftigere(remdesivir)
Hvem vet???
Kanskje en stat kjørzs på placebo.
Vi er jo labb-rottene til lille luci(fer)

kjell108
Abonnent
Svar til  Smurfen
2 år siden

Dansk statistikk for 6 mnd var 2499 døde av Covid-19 og 4415 døde etter Covid-19 vaksinering.
De tallene bekreftes rundt omkring i verden.

Smurfen
Smurfen
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Haha 4415 døde iDanmark av Vaksina liksom. Link gjerne en troverdig kilde på det.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Smurfen
2 år siden

Norwegian Gov is Collecting Details of Personal Supermarket Purchases Through Bank Card Transactions
https://brandnewtube.com/v/EndVGJ

We’re Seizing Your Assets, which may include Your Children: Centralized Control Through CBDC
https://brandnewtube.com/v/qakrH2

Never feel alone again | Change your life | Powerful guided meditation
https://brandnewtube.com/v/lJIjrd

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Monkeypox – We have two days to prove to everybody that this is an agenda again! Dr Dave Martin
https://brandnewtube.com/v/bpPTDT

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Surveillance under the skin … Nei takk.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Hva blir det neste? DONKYpocx?

kjell108
Abonnent
Svar til  Smurfen
2 år siden

– Spørsmålet var om hvor mange som hadde dødd etter å ha blitt vaksinert, og aldersfordelingen på disse. I svaret står tallene:

2423 personer er døde op til 30 dage efter de er blevet førstegangsvaksinert
1992 personer er døde op til 30 dage efter de er blevet ferdigvaksinert

4415 personer er altså døde 30 dager etter å ha blitt vaksinert i Danmark. Tallene gjelder tidsperioden 27. desember 2020 til 11. mai 2021.
https://www.document.no/2021/05/18/hoye-dodsfall-relatert-til-vaksine-mot-covid-19-i-danmark/

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden
kjell108
Abonnent
Svar til  Smurfen
2 år siden

– Ingen jeg kjenner er død.

Ingen jeg kjenner har dødd i Ukraina. Hvilken krig??

Effekten ac Covid-19 lockdown på Peru
Inntekt per capita
$11,300 (2020 est.)
$12,900 (2019 est.)

En nedgang på 12%
Hvilken i seg selv vil ha 10,000 døde som konsekvens?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Kjenner ikke, noen som har dødd, enda.
Kjenner flere med bloodClots, som er operert bort hos noen av de.

Flere med 3+ doser, som ikke, har vist noen ” reaksjon ” enda.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Smurfen
2 år siden

Minst 77.000 døde og 7,3 millioner skadet på grunn av COVID-vaksinasjoner

Sjokkerende tall på bivirkninger.

Rapportene viser at det har vært minst 7,3 millioner bivirkninger fra Covid-19-injeksjonene frem til juni 2022, inkludert 77.068 dødsfall. Disse forferdelige tallene viser imidlertid ikke alle konsekvensene av Covid19-injeksjonene, fordi det er anslått at bare 1 %til 10 % av bivirkninger rapporteres. Andre studier viser at det er alvorligere, for tall fra USA viser at Covid19-vaksiner er minst 49 ganger dødeligere enn influensa-vaksiner per antall gitte doser.

https://steigan.no/2022/06/minst-77-000-dode-og-73-millioner-skadet-pa-grunn-av-covid-vaksinasjoner/

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  smurfen
2 år siden

7 milliarder mennersker bör dø, så billyboypsycopathofallhistory får vilja si :

Bill Gates says the world will need 7 billion vaccine doses to end COVID-19 pandemic :
OG : fortjenesten hans er 20/1, dvs at han får 20 * igjen for hver dose
iflg han, så er dette hans beste investment ever :

https://www.geekwire.com/2020/bill-gates-says-world-will-need-7-billion-doses-covid-19-vaccine-stop-pandemic/

kjell108
Abonnent
2 år siden

comment image
Lyudmila Denisova, Kırım Tatar siyasi tutsakların ailesiyle görüştü

The ombudsperson, Lyudmila Denisova, has been removed from her post (for å lyve om russiske overgrep)

Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

Dr. Christiane Northrup | Sex, Vaccine, Health
https://brandnewtube.com/v/yaMjbe

Chinese whistleblower Miles Guo: “Monkeypox is just an excuse! Covid vaccine that caused this&q
https://brandnewtube.com/v/FDW9Zk

Covid vaccine injuries part 53
https://brandnewtube.com/v/ZVDDhq

Covid vaccine injuries part 52
https://brandnewtube.com/v/N7etDz

Dr. Vincent Carroll is calling for an investigation into a potential link between the Convid vaccine
https://brandnewtube.com/v/th5mfN

Pfizer Lied: You’re not allowed to know this Vaccine news
https://brandnewtube.com/v/zqTnMR

Prof. Dolores Cahill and Prof. Sucharit Bhakdi – After the world got injected (German subtitle)
https://brandnewtube.com/v/pSRxJJ

GRAND JURY7 ⁣REINER FUELLMICH WITH⁣ ⁣PROF. MARK CRISPIN MILLER PROFESSOR MEDIA STUDIES 0⁣5/19/22
https://brandnewtube.com/v/YMxi9C

Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

Young Child in Brazil Dies Shortly After Receiving a COVID-19 Vaccine
https://brandnewtube.com/v/pP8iNU

55 YEAR OLD WOMAN SUFFERS EXTREME SEIZURES AFTER 2ND DOSE MODERNA COVID VACCINE
https://brandnewtube.com/v/n47rxS

e
e
Anonym
2 år siden

ALT samlet, FRA tidligere MEDITASJON/BØNN OVER MISSY BEVER, og siste: (I noenlunde rett rekkefølge)
NB, det kan være noe cluemix innblandet, da jeg innimellom blander saker, og blander personer knyttet til ulike saker, ikke bare gjerningsmenn. Og det kan blandes inn med andre, uskuldige personer (Som ikke har noe å gjøre med saken) som jeg følger litt med på, av interesse. Dette skjer særlig når det går lit tid mellom svarene og tankene mine vandrer litt mens jeg venter (lettere ufokusert) …

“Character” (Da jeg så på filmsnutt av bilen med en person i, som ble fanget opp av overvåkningskamera)
“To the bank”
“Resting place”
“Stillwater”
“Murder”

“A couple of injuries”
“Fetanol”

“Born in Ohio”
“Uncle Henry”
“Drop the cash”
“He shoot her between the eyes” (Fikk også opp en hammer)
“Murder for hire”

“Marty Brown”

“Bypass”
“Make it to the other side of the room”
“He called 911”
“Employe”
“Church”
“Female”
“Responsible”
“Carrie”
“Perfect aliby”

“Tactical gear changed”

Mottar 26. Mai:

“They where going to take …”
“Teyr being told”
“My gym”
Jeg så noe som minnet om en husvogn, elle rhusaktig med mye vindu i en ende
“Apearant on social media”
“Data shows conflict”
“Looking”
“Murder victim has not responded” (Da jeg bad om at de skulle spørre Missy om hvem som drepte henne)
“She knows” (Kom etter en stund)
“Refuses to give you names”
“She is worried your gonna mess things up” (Da jeg spurte hvorfor)

“Her daughters where saved” (Da jeg spurte om det var beskjed til døtrene)
“Amunition”

“Your information could save lives”
“They must appear in court”

“He skipped class to be whit her”
“Native”
“8.30”

“Missy bever”
“Relise”
“Document”
“Under interrigation”
“Suspect”

“Trail”
“Past”
“Student Home”
— (Litt usikker om disse to tilhører Missy, men mulig)
“She responded to his text Messages”
“Kevin”

Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

DR SUCHARIT BHAKDI – VACCINE GRAND DURY
https://brandnewtube.com/v/xAsWQA

e
e
Anonym
2 år siden

Seraphim og Oraphim:

https://www.youtube.com/watch?v=8sROESLRudM
LOL. Nice Eye :) I love you angel Eye :)

Øyne man aldri glemmer …

Flammende vinger

KTA
KTA
Abonnent
2 år siden

Hyggelig kar denne Bourla (CEO Pfizer). Verdens befolkning skal reduseres med 50 % innen 2023
https://www.bitchute.com/video/ulkFuoRdx95a/

« Forrige artikkel

Bashar Al-Assad om Vesten’s nazister

Neste artikkel »

Drap av de unyttige, sikkert og effektivt

102
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x