Tydeligere manipulativ propaganda skal man lete lenge etter: https://www.tv2.no/a/13902602

Vaksinene dreper flere mennesker enn de redder, hvorfor?

2822 visninger
7 minutter lesetid
102

Har vi nå fått åpnet døren inn til Den Nye Vidunderlige Verden, The Brave New World, hvor noen får leve, mens de ubrukelige og nyttesløse skal dø? Er det de første skritt vi nå er vitne til?

Den gang var det sterilisering, det begynte med. Det gjaldt de yngre. Idag er det vaksiner, det passer bedre for de gamle. Det er dem som ikke har mange årene igjen av sine liv, de eldgamle; de som sitter i sine lenestoler og leser avisen for 5te gang, ligger i sengene og har glemt hvorfor de ligger der, som er fulle av betennelser og sykdommer, de nytteløse? Skal de som takk for innsatsen med brutalitet tvinges ut av sine liv? Hva var det for slags elendighetens livsanskuelse?


Bill Gates, ansiktet utad for den nye marxistiske verdensorden, som bl.a. gjennom vaksinene ville redusere verdensbefolkningen ned mot 500 millioner (se de finanssterke familiers Georgia guidestones, her), han vil altså bidra til å fjerne mer enn 7 milliarder mennesker bl.a. ved hjelp av vaksiner, se Bill Gates uttale seg på TV, her.
NRKs perverse propaganda for de små barn…hvorfor går NRK ut med en slik lavmåls propagandafilm? Selvfølgelig er NRK ansvarlige. Still administrerende og Kringskastingsrådet for retten, at de kan stå til ansvar med sine egne private formuer. For har ikke ofrene rett på erstatning? Se filmen og kommentarene, her

Og så de som var sinnsyke og utviklingshemmede? Vi hadde jo ikke bruk for dem, hadde vi vel? For ikke å snakke om de med dårlige gener, familier med kriminalitet og kroniske sykdommer over flere generasjoner?

Kanskje var de som etablerte begrep som eutanasi, medlidenhetsdrap også livsfjerne? For ordet hadde løgn i seg fra begynnelsen av. Hvem gav dem retten til å tenke drap av våre brødre og søstre, våre barn og barnebarn, selv om de var syke og sinnslidende? De hevdet de tenkte det gode, men handlingen var ikke bare blottet for medlidenhet, men også for respekt. Var dette foten i døråpningen idet døren skulle lukkes? Fra noen som hadde andre hensikter, andre motiver, motiver de ikke ønsket å meddele?

Var ikke også sykehusene de oppholdt seg i, bygget på kristne idealer og medmenneskelighet? Hadde de klart å spre oppfatningen langt utover at vi var for mange folk på jorden? Som ringer i vannet? Var det derfor universitetene og høyskoler støttet vaksineringen, men gjerne uutalt, slik at man ikke kunne taes på fersk gjerning, men også sykehuslege- og sykepleierforeninger, ingeniørforeninger og bibliotekarforeninger. Kanskje var det likedan med livsanskuelsene blandt kommuneansatte? Det var vanskelig å tro at jeg hadde hørt riktig da Kurt Oddekalv fortalte meg dette; en miljøorganisasjon som NMF hadde et eget nummer av sin medlemsavis om nettopp overbefolkning…

Hvordan var det blant lærerne ved landets barne- og ungdomsskoler, blandt tantene og onklene i barnehavene? For de som tok vaksinene i «god tro» på at de var sikre, trygge og effektive, slik det ble faktisk ble hevdet på TV2s nettside om Astra Zeneca, som ble alvorlig skadet eller kastet inn i døden, knust mellom grådighet etter profitt eller troen på overbefolkningen som skulle utryddes? Vaksinene var altså verken sikre, trygge eller effektive, men i virkeligheten verre enn noen vaksine noen gang hadde vært…

Hvorfor dreper vaksinene så mange?

Ble vi utsatte for et bedrag? De beviste aldri eksistensen av et virus. Men at så mange skulle ble alvorlig skadet og også døde, visste vi ikke. Ikke ville verken helsemyndighetene eller media vite noe om det. Kommunenes helsesjefer skjulte faktisk tallene. Var det på oppdrag fra Folkehelseinstituttet, Rockefellerfamiliens egen base i Norge? Var det derfor avisene VG og Dagsavisen, men også TV2 avviste å ta inn annonser for Hemalis film om vaksineskadde? For å skjule at noen ikke tålte de ukjente stoffene, men døde av dem. Hvis vi skal tro på statistikken så viser den at mange ikke bare ble alvorlig skadet, men hadde måttet gå i døden etter de hadde fått covid-vaksinen. De sa det til og med høyt, vaksinen gav ingen særlig beskyttelse mot sykdom.


Trodde de på overbefolkning, støttet de utryddelsen av mindreverdige?


Hvorfor har ingen varslet en katastrofe på grunn av vaksiner som gjør helt andre ting enn å beskytte? Var det fordi de ville ha det slik? Fra Steigan, her.

For når ikke bare statens institusjoner var besatt med folk som trodde på overbefolkning, men også landets avisredaksjoner, fjernsyn og andre media, var det ikke rart at de reklamerte for covidvaksinene som TV2 og NRK gjorde. Det var mange som delte troen på en overbefolket verden, vi hadde blitt utsatt for systematisk propaganda i en årrekke, var det utryddelsen som var den egentlige hensikt? Også ungdommene og våkne, engasjerte folk trodde. Fra Kurt Oddkalvs leder i Miljømagasinet 01_2013: «Jeg mener vi allerede er ca 3 milliarder for mange mennesker i verden i dag og vi vokser med 80 millioner hvert år. Jeg mener at hvert land må finne sitt bærekrafts tall innen for en nasjons grenser. Altså hvert land må finne ut hvor mange mennesker landet kan fø med ca 10-20 % import av mat.»

Nedlasting av NMFs Miljømagasin 2013, her.

Det er mange i de vestlige samfunn som deler Kurt Oddekalvs oppfatning. Det er mange som gjerne ser at verdensbefolkningen reduseres, men de ønsker ikke at det skal gjelde dem eller deres familier, helst noen andre, noen som bor veldig langt unna. Er det derfor mange stilltiende støtter Bill Gates? Men var ikke dette halvtygde sannheter, man kan jo ikke stoppe halveis, man kan jo ikke stoppe før man er kommet helt frem. Kanskje ville vi da ha innsett at vi var på villspor? Kanskje stemte heller ikke det Bill Gates hevdet med virkeligheten? Kanskje var det også et bedrageri? En planlagt svindel?

Kanskje var ideen om overbefolkning «fake news» helt fra begynnelsen av, «fake news» for å få almennehetens stilltiende godkjennelse for å gå igang med prosjektet Bill Gates’ hadde fremført, å «redusere befolkningen med 10-15%» (se Bill Gates på Ted Talk 2010, her). Trodde vi dette fordi de fleste av oss hadde blitt overkjørt av materialismen? Klarte vi ikke å ta det spirituelle på alvor, lenger? For hadde vi klart det, hadde vi kanskje sett at et menneskeliv hadde en mening utover å spise, utover å ha klær på kroppen og utover å ha en seng å sove i, at det var mange spirituelle tråder mellom oss og våre foreldre, søsken, slekt og medmennesker, at det var plass nok til alle og vel så det. Den som tenkte etter og sjekket fakta, forsto det. Men kanskje dreide det seg ikke om de 500 millioner innbyggere, men å kunne bestemme hvem disse skulle være? Det blir med sikkerhet ikke de intellektuelle, selvstendig tenkende kvinner og menn, heller ikke syke og svake. Mon tro om det ikke er de som éliten på simpelt vis med massemedia som lysende gulrot kan styre dit de vil?


David Icke, om de utrettelige forsøk fra visse miljø bak statsmakten, over mange, mange år på å forhindre at folk får mange barn, foto, her.

«Jeg har advart siden 1990-tallet om at påståtte menneske-forårsaket global oppvarming eller klimaendringer. Dette var en svindel for å rettferdiggjøre forvandlingen av det globale samfunnet til et sentralstyrt diktatur gjennom FN-prosjektene Agenda 21 og Agenda 2030. Planen er også å oppmuntre eller tvinge folk til ikke å få barn som en del av en avfolkningsagenda, særlig i Vesten, ved å skremme folk til å tro at ‘slutten på verden er nær’. Nå har vi Ocasio-Cortez som oppfordrer folk til å spørre seg selv: ‘Er det greit å fortsatt ha barn?’

Jeg så et intervju med en trist- utseende dame kalt Blythe Pepine, grunnlegger av Birth Strike, en organisasjon for de som velger å ikke få barn på grunn av farene ved ‘global oppvarming’. Hun sa at hun ikke ville få barn selv på grunn av ‘ trussel vi har blitt fortalt om’. Av hvem, Blythe? Sabbatai-Frankistenes propagandamaskineri var designet for å forvandle det globale samfunnet til en Marxistisk verdensstat. Hun sa at vi står i fare å bli utryddet, men ville ikke det skje raskere ved å ikke få barn? Det minner meg om setningen: ‘Når vi har fått utslettet heteroseksualitet vil fremtidige generasjoner takke oss.’ Den ‘grønne nye Deal’ som dypstats-talerøret (Alexandria) Ocasio-Cortez reklamerer for er presist hva disse FN-agendaene krever, og jeg kommer til å måtte sjokkere de grupperinger som støtter Green New Deal er finansiert av George Soros.» Fra boken The Trigger av David Icke, oversatt fra side 592: Boken kan lastes ned, her. Vi bør ta innover oss at det faktisk er noen som har mistet fotfestet i virkeligheten, selv om de er politikere.


Vi må våge å formulerte en mulig problematikk, TV2 formidler (i toppfotoet) et budskap til oss; titt nærmere på oppslaget; det som ble formidles til leseren var først og fremst at vaksinen var trygg og effektiv, selv etter den ble tatt vekk fra markedet, men at den ble fjernet kunne vi bare lese i meget liten skrift. Det hersker ingen som helst tvil om at dette var en villet, bevisst handling. Ikke det aller minste. Spørsmålet er om vaksineofrene kan holde TV2 erstatningsansvarlige for dette? Og selvfølgelig kan de det. Dette var den reneste propaganda-reklame for en vaksine som hadde vist seg å være skadelig, ja til og med dødelig for noen. Det neste spørsmålet ville være om TV2s eiere identifiserte seg med en «overbefolket» verden? Så de derfor med velvilje på at noen mennesker skulle måtte fjernes? Uten at noen hadde spurt dem? Kanskje særlig eldgamle og sinnsyke? Som de selv understreket i sitt svar til Hemali: «I de tilfellene hvor vi sier nei, dreier det seg om annonsører, annonser eller produkter hvor innholdet strider med TV2s verdier, dekning eller troverdighet» (les mere, her). Det dreier seg altså om TV2s verdier, troverdighet og anskuelser. Det kunne blitt en meget interessant rettsak, en rettergang med et skikkelig bitt.


Se film med intervju av vaksineskadde, lagd av Julia Benito, Hemali, på Youtube, her, juni-seminar, her.

 

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377. Mine artikler på Nyhetsspeilet kan søkes opp ved denne lenken: https://www.nyhetsspeilet.no/author/bukkesprang/

Abonnere
Varsle om
guest

102 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Aradorn
Aradorn
10 måneder siden

Bra artikkel, Sven-Inge :D

Det eksisterer ikke, reelle vaksiner.
Ingen er laget for å hjelpe mennesket.

David Goldbergs siste ord :
https://brandnewtube.com/v/L3BtqW
https://brandnewtube.com/v/qUNUOA

Aradorn
Aradorn
10 måneder siden

For ikke, å snakke om diabetes, som bredde seg som ild i tørt gress blant barn. Vaksinering = giftsprøyte.

Hva med alle som har astma !!

Epilepsi blant barn er sterkt utbredd ?

Det er over 2 studenter / elever i hver enda klasse i gjennomsnitt, som sliter med SÅKALT, ADHD, AUTISME, TOURETTE. Og det har også kommet som ild i tørt gress etter alle vaksineringene av barn opp gjennom tiden. Noe går i generasjoner, som arv.

Miljøgifter, som de sprayet åkrene med utover 70-tallet, grusomt.
stisk
Alt henger sammen.

Kroppen trenger KUN næringsstoffer for å overleve.
* mineraler, vitaminer, kalsium etc naturlige stoffer fra naturlig kilde i naturen.

Selv var jeg ekstrem allergisk til jeg ble 30, da kom jeg over ett selskap, som produserte næringstoffer av høykvalitet.
Etter å ha renset levra i en uke, ja, en uke, så har jeg siden ikke, hatt allergi.

Da reagerte jeg på alt av støv, noe mat, pollen, hele året rundt.

Så, når man bruker naturlig mat fra naturlig kild, så blir kroppen frisk / friskere uansett, fordi kroppen har en fantastisk mekanisme, hvorav den renser seg selv, bare den får det den trenger av næringsstoffer :D

Nektet å bruke medikamenter :D

Aradorn
Aradorn
10 måneder siden
Svar til  Aradorn

TED talks : billyboypsychopaticmonsterofalltime
https://www.ted.com/talks?sort=relevance&q=gates

e
e
10 måneder siden
Svar til  Aradorn

Artig å se at du har blitt varm for Bill gates da Arry ;)

smurfen
Moderator
10 måneder siden

Skal du trolle så bruk i det minst ditt eget alias, neste gang du prøver å kopierer andres navn så blir onlineren din fjernet.

Anonym
Anonym
10 måneder siden
Svar til  smurfen

Det er en trussel om at de tar deg hvis forfatteren skriver mer.

NoVax1968
NoVax1968
10 måneder siden

De dreper oss!! De dreper folket!!
Det vaksinene er stappet av bly og mikochipser!!! De sporer oss!!
Bra du setter lys på de virkelige problemene!

kjell108
kjell108
10 måneder siden
Svar til  NoVax1968

NoVax1968 – ikke glem at man kan bli for dum til å leve. Halve USA har demonstrert at de er det. Norge blir verre enn USA, takket være utdannelse. Her tror vi på hva som helst.
Pfizer oppgav at de trengte 75 år på å dokumentere innholdet i vaksinene. Jeg vil gjette vi trenger 100 år før vi finner ut av hva som er i vaksinene. Det er ikke bare ett problem, problemene står i kø. At de prøver å forby medisin som faktisk fungerte [Hydroxychloroquine for eksempel – ikke å oppdrive i Sverige for den vanlige mann] forteller meg om hva slags mentalitet de har.
– Chris Whitty ordered the NHS to give alleged Covid-19 patients lethal doses of Hydroxychloroquine to kill them and sabotage trials
Takke meg til en gammeldags hore. De var ikke på det nivået.

e
e
10 måneder siden

DAGENS: Svindler, slike saker interesserer meg ikke men da jeg så at hun har ødelagt vanlige familier blir jeg irritert:

‘Fake Bitcoin’ – How this Woman Scammed the World, then Vanished:

Mine spørsmål var
1) Hvor er hun?
«Hindu» (Jeg sjekket hva det egentlig betyr og det KAN bety inhabitant of India.
Jeg la til disse spørsmålene:
2) Hvem jobber hun for?
3) Hva er navnet hun bruker (fake id), hva er navn på Hotel, Town/city, og eller land

«She stays in a Hotel»
«Solo» (Alene?)
«Anima» (Navn hun bruker eller på Hotel?)
«Countrie» (Finnes ikke et land som heter Anima men dette var neste jeg fikk opp)
«Stolen»
«Newsletter» (Finnes det spor i et nyhetsbrev?)
«Ingrid» (Stjålet id?)
«Look for …»
«Depart»

Dette var mer intuitivt i med ekstremt lett meditasjon, så det kan være bare spam, eller svar på noe annet enn hva jeg spurte om, det hender innimellom at jeg får fortsettelser mens jeg har gått videre på oe annet.

ps. Jeg sjekket, det finnes visst Hotel i India som heter ANIMA.Jeg fant også firma i India som heter ANIMA.
Mulige jeg fikk feil innrykk men, virket som om navnet Ingrid har noe med nyhetsbrev å gjøre på en måte.

e
e
10 måneder siden
Svar til  e

ps. «Coded Language» (kanskje i nyhetsbrev av noe slag)

Jeg leser ikke koder men jeg kan ofte se at noe er kodet, prøver å finne ut hvilket nyhetsbrev dette kan være, morsomt å se om jeg snapper opp noe. Hvis det ikke er bare vrøvl da.

Anonym
Anonym
10 måneder siden

Hei jesuitt og frimurer agent. Nå som dere har drept de fleste konspirasjonsteoretikerne i Norge, foreslår jeg at du og ditt pavepakk forlater landet før du selv blir satt i en stol og torturert med strøm og skalpell av sinte folk som ikke er kristne, men som snart får informasjon om hvem dere er. Lykke til.

e
e
10 måneder siden
Svar til  Anonym

Er det flere konspirasjonsister som har blitt knertet? Det var jo flere før Hans Christian, men er det noen etter han også?

e
e
10 måneder siden
Svar til  Anonym

Når du sier det så har jeg fått det i meditasjon, (for en tid siden og en siste nylig) en som ble torturert for å få et navn på en kvinne. Og en Bill som ble torturert, og en som ble banket opp nå jæklig for noen var ute etter navn på en mann.

Anonym
Anonym
10 måneder siden
Svar til  e

De tok mange under pandemien. Jesuittordenen har sverget å ødelegge de luteranske landene. Bryte det ned sakte men sikkert, erstatte folket med nye folk og blande det ut for å hviske det helt ut. Hjernevaske det. Det ble funnet et torturkammer i en kontainer før pandemien. Den inneholdt torturredskaper og politi uniformer. Det er nazistene som er sinte på jesuittene, selv om de begge er like ille. Dvs, nazistene vil ødelegge den katolske kirke, den katolske kirke vil ødelegge den luteranske kirke, og jesuittene som myrder konspirasjonsteoretikere blir jaktet på av nazistene som igjen er styrt av Nato.

e
e
10 måneder siden
Svar til  Anonym

Hm, liker ikke Nazze nøff den chatolske kirke? Jeg trodde at de var bestevenner. Jeg oppfattet det slik at den ctatolske kirke bare er redd for de som kommer med kjærlighetens budskap som the chatars, jeg har inntrykk av at det er etterkommerne av de de vil utrydde, som de allerede gjorde en gang tidligere. De er ikke redde for ondskap men kjærlighet, det sier jo litt.

The remenats of the true Church/teachings

ps. Og the Nazarenes selvfølgelig. Jesus var nok fra the nazarenes den gode lære, og ikke fra Nazareth.

kjell108
kjell108
10 måneder siden
Svar til  Anonym

– Jesuittordenen har sverget å ødelegge de luteranske landene

Jesuittordenen er en hær ifølge Napoleon. Hvis de har noe religiøst mål er det ta ned kristendom, og erstatte det med woke-isme / kommunisme.

Jesuittisk

kjell108
kjell108
10 måneder siden
Svar til  Anonym

– Nå som dere har drept de fleste konspirasjonsteoretikerne i Norge

Folk dør som fluer. Det er naturlig. Det nye er at nå er alle Skandinaviske land for mere krig. Jeg hadde trodd at de prinsipielt var for fred, og å holde et fordragelig forhold til Russland, ikke at: Nå må vil mobilisere alle krefter mot erkefienden i Øst. I siste krig var det tyskerne som mobiliserte alle kreftene med motto: Russerne kommer.

e
e
10 måneder siden

Fragmenter fra meditasjon, ikke dagens, siste uke/uker +

«They are gonna regret what they did to you»
«Your murder was solved before it happend»
«… software they used to copy your letters»

«They failed to see his sign»
«He was right there hit them, the hole time» (They did not recognise him)
«This includes a secret calling for help» (Det er ikke meg altså, just sying)

«Enemy changed him»

«He is struggeling»
«Animal» (vet ikke om dette er ment bokstavlig)
«Wants to go home»
«High blood preassure»
«The detectives failed to understand who he was»
(Donald?)
«He colapsed»
«Sitting at the door»
«Cheefs office»
«I need you to see me»
«Human»

«His body Hurt»
«They made him feel pain»
«Left Eye Hurt»

Mottatt 24. April: (litt sensurert)
«Ocean high»
«Find him»
«The lord has given his eyesight back»
«Donald F…»
«Acording to the law he change name»
«Killed him»
«Your enemy»
«In an 18 year old Battle ti survive»
«Stole the monney»
«Gang gir»
(Mulig jeg blander men fikk inntrykk av at denne er framed på et vis)

Aner ikke om det er to eller flere som har blitt utsatt for genetisk experiment, og Mindcontroll.
Noen som ikke gjenkjennes pga. de er forandret på et vis. Fikk også opp «Millitary experiment gone wrong»

SLUTT Å UTSETT DYR, MENNESKER, OG ANDRE SKAPNINGER OG VESEN; FOR TORTUR, OG UETISK FORSKNING OG EXPERIMENT !!!
SLUTT MED SATANISTISKE, NAZI EXPERIMENT SOM FØKKER MED VESNERS DNA SAMT HJERNE/ BEVISSTHET.
SLUTT Å BLAND AI MED MENNESKER OG DYR. SLUTT Å SKAP ROBOCOOP OG FANGE INTERDIMESJONALE VESEN.


Her mangler det en del ord jeg ikke oppfattet, så i grunnen altfor fragmentert:

«They»
«Dying»
«Chip»
«Promises made»
«Brothers/is? insane»
«On top of the Apple store, reach him if you can» (denne har kommet opp før i en savnet sak)
«he overhead the Conversation»
«Mistake Learned»

ps. TIL INFORMASJON:

Den ene som var på min mistenkt liste over hvem som satte sporingschip i meg, (ikke nese, men tå, og som jeg mistenkte selv var under Mind kontroll) pleide å bare plutselig besvime/kollapse. Så det kan være et tegn å være oppmerksom på.

SLUTT Å PROGRAMER MENNESKER OG ANDRE VESNER TIL Å BEGÅ KRIMINELLE HANDLINGER.
SLUTT Å TVINGE MENNESKER OG ANDRE VESNER TIL Å BEGÅ UETISKE HANDLINGER VED BRUK AV TVANG OG TORTUR.

e
e
10 måneder siden
Svar til  e

ps morsom slogan som kom:
«Solve crime, ahead of time» LOL

Your Boss
Your Boss
10 måneder siden
Svar til  e

Passer jo deg bra :D Du lever før du tenker og skriver ofte. Derfor blir din meditasjon veldig rar.

Du må jorde deg, som jeg har gitt deg beskjed om 1000000000000000000000000000000000000000000000 ganger. Så du kommer i balanse.

Men, når nøtta er laget av sirup, så skjer det lite.

e
e
10 måneder siden
Svar til  Your Boss

Jeg har ikke prøvd å være død før jeg skriver enda ;) Ja, min meditasjon er noe for seg kan man vel si, men nå er det ikke så mye som skjer lenger. Håper at det bare er en pause og ikke the end. Jeg liker å be/meditere over savnede, men ja, balanse er det jeg må lære meg. Alle fortjener å bli funnet.

Sirup? haha, jeg skal vise deg hva vi bruker sirup til ute på bygda ;)

kjell108
kjell108
10 måneder siden
Svar til  e

– Fragmenter fra meditasjon, ikke dagens, siste uke/uker +
Dagbladet og VG kjører «eksperter mener». Her blir det mere «jeg har tenkt».

e
e
10 måneder siden
Svar til  kjell108

Kalle hva du kalle vil Kjell ;)

kjell108
kjell108
10 måneder siden
Svar til  e

For meg er livet 12 mnd med programmering og 120 mnd med å finne alle feilene fra de første 12 mnd. Når man blir vant til den type jobbing blir jeg kritisk til hvert komma (ingenting blir rett)

e
e
10 måneder siden

MINDCONTROLL:
En del av det som legges inn i en del programmering er triggere slik at man kan reagere på bestemte farger, lukter og ord.
Og passord, de kan «låse» offerets adferd/programmering. Programmering via signaler mot chip og ved bruk av ord og nummer.
Trenger ikke CD, men for noen/en del blir det også brukt.
Det er mange tegn, MAN KAN SNAPPE OPP, blant annet kollaps, besvimelser, ekstrem svetting hvis du mot arbeider programmeringen. Kraftig hodepine, hjerneslag, hjerteflimmer, utmattelse, +++
De kan frarøve deg det meste av nattesøvn, vekke deg hele tiden, i noen tilfeller fordi (som jeg fikk oppgitt) at hjernen reagerer annerledes uten søvn. Så de vil se hva so skjer med deg dersom du ikke får sove på en dekade eller mer. Det kan være eksempelvis bevegelser som at du biter deg i tunga hver gang du er i Fed med å sovne, eller diverse lydsignaler i indre øre, eller skjæringer i chip i tannkjøtt, eller legge inn fraser som: «Jeg må tisse» slik at du våkner og må på do, konstant for å avbryte søvn.
Det brukes ekstremt negative kommandoer, ting du selv aldri pleier å si eller mene. PÅ REPITE når du er i drømmesøvn. Er du «våken» kan du klare å observere disse tingene. De fleste er ikke klar over hva de er utsatt for. Merk deg dette: Hvis du plutselig endrer adferd uten å forstå hvorfor. (Som eksempelvis, hvorfor gjør jeg dette? dette er ikke meg, hva faan er det som skjer?) Hvis du begynner å «Like» ting du IKKE liker. begynner å utføre «tvangshandlinger». Plutselig sterkt sinne (på linje med lyme-rage)

TIL DE SOM (I TILLEGG TIL VÅRHERRE OG ENGLENE) HJALP MEG OG FJERNET DE NEGATIVE PROGRAMMENE OG FJERNET DET MESTE AV TORTUREN JEG BLE UTSATT FOR i nær to dekader; TUSEN TRILLIONER TAKK :) Jeg fikk et nytt liv over natta, bokstavlig talt.

Aradorn
Aradorn
10 måneder siden
Svar til  e

Du e vist våken, sånn innimella ;)

Shit happens, Guardian Angles do the work to protect and server us …

They are 72 Archangles.

Pray or use meditation to contact them :D

e
e
9 måneder siden
Svar til  Aradorn

Yo Arry, hvor langt unna ferdes erkeenglene? 72? Var det ikke bare 7 eller 8 av dem?
Jeg lite et sted at erkeenglene hadde «Saint» foran, betyr det at de var mennesker først? Saints er jo mennesker?
Lettere forvirret her. Ser at den katolske kirke har bare 3 erkeengler, så jeg er jammer bra nysgjerrig på hvem som har de andre LOL.

e
e
9 måneder siden
Svar til  e

fortsettelse:
Som andre har nevnt her inne før, så kan disse satans MC fjern-torturistene /terroristene fremkalle/påføre mye lidelse. Som eksempelvis ekstrem kløe. Og sterke fot-smerter. (særlig kjipt for oss som har problemer med føttene i utgangspunktet) Og sterke stikkene smerter i hele kroppen.

Det er ikke bare morse-koder som brukes, men ulike tone-signaler. lav, høy, (ulik frekvens) lang, kort osv.
Du kan» tvinges» til å falle i søvn når de finner det for godt å bytte frekvens. Fremkalle ekstrem depresjon, raseri ol.

ps. For ikke å glemme, ekstrem utmattelse.

Morten usikker
Morten usikker
10 måneder siden

Er det noen sammenheng med vaksinen (som inneholder dyre DNA? Aper?) og apekopper som er funnet i flere land nå?

kjell108
kjell108
10 måneder siden

Er det noen sammenheng mellom vaksiner og Wikipedia?
Ja
https://www.newstarget.com/2022-05-19-wikipedia-or-wokeapedia-online-dictionary-full-leftist-propaganda-lies.html

Som vi etterhvert har lært må man være for vaksinert for å være «progressiv». Alle Rødts medlemmer på Stortinger er selvfølgelig vaksinerte.

Det neste blir – man må være for NATO for å være «progressiv» ?

Sverke
Sverke
10 måneder siden

Hvor har du dette våset fra? Selvfølgelig har vaksinen reddet millioner av liv. Get a life!

kjell108
kjell108
10 måneder siden
Svar til  Sverke

Mange vil si at krigen i Ukraina truer Norge. Jeg er ikke så sikkert på det sammenlignet med alt det andre som truer Norge
1. Obligatorisk Covid-vaksinering (genocide)
2. Woke-isme blir det nye pensumet?

Musk blir nå konservativ

– Like so many other former Democrats, Musk has lost all hope in the trajectory of the party of the left. Once the party of “kindness,” as Musk himself describes, the Democrats have fallen far from grace due to their endorsement of woke, anti-American, and some might even say, anti-human policies that benefit no one but those in charge. The establishment has been unrelenting in its pursuit of “socially conscious” causes such as anti-parent transgender ideology, the forced adoption of so-called “preferred pronouns,” cancel culture, abolishing law enforcement, and – much to the chagrin of many anti-war advocates on the left – funding foreign conflicts

– Musk himself said it best: “In the past I voted Democrat, because they were (mostly) the kindness party. But they have become the party of division [and] hate, so I can no longer support them and will vote Republican.”

Erstatt «Democrat» med norske Media her
Når Rødt vurderer NATO som «progressivt» da er noe på gang …

Aradorn
Aradorn
10 måneder siden
Svar til  kjell108

1. obligatorisk, betyr ikke, at man MÅ. Vi har fortsatt 100% frihet til å ta et valg. Så, sier man NEI, vil det si at man IKKE, gir sitt samtykke, og dermet har de ingen ting de kan gjøre med det.

2. Mandatory, betyr at man fortsatt har ett valg, man må gi sitt samtykke.

Bare en annen måte å bruke psykologi på.

sertifikat for å kjøre bil er manadatory / obligatorisk, SIES det, men det betyr bare at man må gi sitt samtykke / consent.
Gjør man ikke det, så skjer det ingen ting. DU trenger ikke, sertifikat for å kjøre bil.

Det er noe DU har gitt ditt samtykke / consent til.

Det er hjernevaskingen fra man er liten, at slik er det bare, holdingen.

STEP OUT OF THE SYSTEM

Så, la oss levende menneske sette opp verden på nytt, uten disse krypa fra luci(fer) verden.
Sette opp VÅR verden utenfor det fiktive systemet.

kjell108
kjell108
10 måneder siden
Svar til  Aradorn

Litt av en tid vi lever i
– Covid-19 vaksinene er fake
– Nyhetene fra Ukraina er fake
– Presidentvalgene er fake
– Audit reveals HALF of Joe Biden’s Twitter followers really are fake, to go along with his fake presidency and counterfeit votes in 2020

Nå Musk kjøper Twitter kjøper han noe hvor opptil 90% av Twitter-kontene er fake

Fake Twitter-konto = en datamaskin framstiller seg som en som Twittrer, a la

Bumse Humpedump: -Hvor har du dette våset fra? Selvfølgelig har vaksinen reddet millioner av liv. Get a life!
Julie fra Ukraine: – Ukraine’s human rights ombudsman said a one-year-old boy was [gang]raped by Russian soldiers then died.

Sverke
Sverke
10 måneder siden
Svar til  kjell108

Det er fullstendig frivillig å vaksinere seg.

Aradorn
Aradorn
10 måneder siden
Svar til  Sverke

Ikke, for alle. Folk tørr ikke, miste jobben hos satan. Og leve utenfor systemet til satan.

Derfor, så er det ikke, helt frivillig.

e
e
10 måneder siden
Svar til  Aradorn

frivillig tvang = Indirekte tvang. Når noen egentlig tvinger deg men uten så stå med en pistol mot hue ditt. Men bruker, trusler, manipulering, Når du egentlig ikke har noe valg, for konsekvensene av å velge noe annet fører til en umulig situasjon. osv osv osv

Er jo slik det såkalte dyrets merke etterhvert skal påtvinges folk. Først vil folk ha det, det vil virke forlokkende. Deretter kommer den indirekte tvangen og til slutt direkte tvang.

FRI VILJE OG FRIHET skal ikke frarøves noe vesen. NEI til tvangs-systemer!

Sveinung.
Sveinung.
10 måneder siden
Svar til  Sverke

Corona»vaksinen» (den oppfyller ikke kriteriene til å bli klassifisert som vaksine, dermed forandret de kriteriene) Du vet, når kartet ikke stemmer med terrenget da forandrer man terrenget…? Eller …?

Denne «vaksinen» har ,hittil, alene tatt livet av flere enn hva samtlige vaksiner har gjort de siste 30 årene. Info herom ligger tilgjengelig på nett, i store mengder. (fortsettelsen tror jeg blir forferdelig).

Kutt ut NRK og lignede (k)analer. (MSM) de er fulle av desinformasjon og propaganda. (NRK er tvangsfinansiert statspropaganda) Bør inntas kun i små porsjoner av et kritisk sinn. Lær deg å se/hør hva de IKKE sier.

Tro du får det vondt når verdensbildet dit sprekker. Håper du våkner etterhvert.

ken
ken
10 måneder siden
Svar til  Sverke

Sverke Bolme – Tilbakeblikk… «Vi ble lovet at vaksinasjonen skulle bli et vendepunkt og at den ville gjenopprette vår frihet. Det viste seg ikke å være sant. Vaksinen(e) gir ikke immunitet, man kan fortsatt få viruset, og man kan fortsatt være smittsom.
Det eneste denne vaksinen med sikkerhet gjorde, var å sope inn milliarder på milliarder i lommene til farmasøytiske selskaper. Hva meg angår, så vil jeg slettes ikke vaksineres med noe som ikke er skikkelig testet og kontrollert og som ikke har vist et snev av vitenskapelig bevis for at fordelene oppveier selve sykdommen samt mulige langsiktige bivirkninger som vi den dag i dag ikke vet noe om!»

kjell108
kjell108
10 måneder siden

– According to the Daily Mail, pathologist Dr. Sukhvinder Ghataura scrutinized the findings of a post-mortem examination and toxicology report for Dawn Wooldrige, who died on June 15, 2021. Medical records showed Wooldridge, mother of a five-year-old boy and a two-year-old girl, received her first dose of the Pfizer COVID-19 vaccine on June 4. An earlier autopsy proved to be inconclusive.
– Eleven days after Wooldridge got her first COVID-19 vaccine dose, she was found dead in her home by her brother. Emergency services were called in and paramedics attempted to revive her, but in vain as the 36-year-old was pronounced dead at the scene. She had dropped her son off at school in the morning, visited a friend and had spoken to her mother earlier that day – but failed to pick up her son from school.
– Basing his analysis on the medical reports, Ghataura said Wooldridge had been healthy at the time of her death and did not have any signs of alcohol or drugs in her system. The medical report noted heart inflammation, as well as fluid and a small blood clot in her lungs – alongside menstrual irregularity and pain in the arm and jaw following the vaccine. These signs, he suggested, were linked to myocarditis or heart muscle inflammation.

e
e
10 måneder siden

Snutter (Noe sensurert) fra sister par dager: (Aner ikke om det er fortid, nåtid eller fremtid. Det er ulike saker virker det som, prikke linje skiller hver sak)

«It happend»
«They Took him»
(noens sønn)
«They moved him»
Jeg ser et par øyne, og skimte noen sitte i en mørk container eller rom av noe slag. (Tror det er brune øyne men usikker)
Jeg ser konturene i mørke av en høy mann med caps og krøller som stikker frem fra capsen. Helt mørkt så så ikke noe mer.
«7 th Day adventist»
(En som er svært, svært rik hørtes det ut som)

… … …

«Rainbow»
«Beheaded»
«Underneath»
«It endene abdruptly»
«Nag hamada» (Har hørt om «nag hamadi» men hørte med a på slutten)

(Når jeg i dag så på notatene angående den med «Beheaded» og søker etter savnede i Egypt i tilfelle det var nag hamadi og nåtid, så fikk jeg opp:
«He lives in Spain» men aner ikke om det har sammenheng med det eller muligens idet jeg så på bilde av en savnet jeg tilfeldigvis kom over i søket som var savnet et annet sted, men hørte det da jeg stirret på ham. Kan også være bare brainspam eller tilhøre noe annet. Men fikk opp at det var noe viktig med dette.)

… …. …

«We got Number 2»
«His marks are real»

… … …

Denne var spennende, virke å kunne høre til noe informasjon jeg har fått tidligere. Om en som muligens ble knertet mens det ser ut som selvmord. Jeg fikk opp et navn siden/nylig, men koblet ikke at de to kunne høre sammen før jeg fant en med det navn som hadde en historie som tilsier at det i teorien kan være ham. Mulig jeg misforstår noe og blander en del men … dette gjelder i sammenheng med en av sakene jeg har sett på i utlandet.

«He was on their tale»
«Evidence rouled out»
«Fabricated»
«His injuries where consealed»

«More men used …» (beskjed fra avdød/offer)
«Policeofficers online»

Tillegg: Noe annet snedig var at et navn(På en mann) jeg har fått i en sak muligens kan være tilknyttet et annet navn (På en kvinne) jeg har fått i en annen sak, (Har ikke koblet disse to tidligere før jeg plutselig fant de to navnene sammen) det kan selvfølgelig være tilfeldig men muligens er dette mann og kone. Svært snedig sammentreff er det nå uansett.

… … …

PS.

ADVARSEL:

Forsøkte å finne ut om det er noen rike, savnede 7 dags adventister der ute men fant ikke noe. Det kan også være fremtid, altså noen som planlegger å ta noen. Kanskje jeg misforstår og det handler om noe annet en hva det ser ut som. Og kanskje er det bare brainspam.

Ps 2

Jeg har sett i syn tidligere, folk som har blitt korsfestet og folk som har fått hodet kappet av. Og det var nåtid virket det som.

e
e
10 måneder siden
Svar til  e

Fortsettelse på sønnen noen tok/ 7. dags adventisten. Litt sensurert:

(He lives in Spain) disse kom tett etter:
«Its imprtant»
«That was him»
«That was his son»
«He was in Church yesterday» (Altså i kirken på lørdag da dette kom søndag)
«He used to be called Peter»
«He is an … »

… … …

Diverse snutter som jeg ikke er sikker på hvilke saker de tilhører:

«Home owner» (syntes jeg hørte: «Agreed to take you out»)
«Deliberate attemt»
«Failed»

«Proof»
«Hom owner delivery» (syntes jeg hørte: «Black man»)

… … …
Disse fragmentene virker å tilhøre noe jeg har fått tidligere:

«315»
«Medical reasearch»
«YR»
«Farm continued»

… … …

tror dette tilhører MISSY BEVER, mottatt 26. Mai: (Lett sensurert)

«They where going to take…»
«Theyr being told»
«My gym»
«Apearant on social media»
«Data shows conflict»
«looking»
«Murder victim has not responded» (Da jeg spurte om åndene om å call her and ask for … hevm som drepte henne)
«She knows» (Etter en liten stund)
«Refused to give you names»
(Why?) «She is worried you gonna mess things up» (LOL)
«He skipped class to be whit her» (Dette er jo ikke nødvendigvis the killer)
«Native»
«8.30»

… … …

Disse fragmentene trodde jeg først tilhørte en av to andre saker til jeg fikk navnet lenger ned og skjønte da at det måtte være fortsettelse på AMY BRADLY: (Litt sensurert)

«Former …. »
«Right in the Middle of it»
«They moved her»
«You where supposed to …»
«Find her»
«Amy»
«She Heard you»
«Story»
«Taken»

… … …

«Big names involved»
«They named the lawyer»
(Tror denne tilhører saken hvor «Lawyer whitheld information»)
og muligens den med «Several companies involved»
… … …

«Donation stopped»
«Pretty tempted»
«Watermark removed»

.. … …

e
e
10 måneder siden

INSANE, en av Nazze-nøffs lekeplass?

kjell108
kjell108
10 måneder siden

– Solberg forpliktet Norge til å gi tre milliarder kroner mellom 2019 og 2023 til Global Financing Facility (GFF).
https://steigan.no/2022/05/erna-solberg-far-det-internasjonale-vervet-hun-har-ventet-pa/

Dette er på planet at Norge vil støtte hemmelige forskning i sentral-afrikanske biolab’er for å promotere spontan-abort blant svarte kvinner

kjell108
kjell108
10 måneder siden

“Although petroleum revenues have increased as a result of the war in Ukraine, the value of the fund has fallen,” Vad Petersson pointed out.
Since the start of the year, the pension fund has lost 550 billion Norwegian krone (around $56 billion) due to turbulence on the stock market, the diplomat said.

“The Norwegian economy and Norwegian consumers are also being hit by higher prices for electricity and petrol,” he added.

Sverke
Sverke
10 måneder siden

Når jeg leser kommentarfeltet her skjønner jeg hvor Dikemark henter inn pasientene sine.

kjell108
kjell108
10 måneder siden
Svar til  Sverke

Her prøvde jeg å mate slike som deg med teskje (men det hjelper neppe etter 12 år med «utdannelse»)

– According to the Daily Mail, pathologist Dr. Sukhvinder Ghataura scrutinized the findings of a post-mortem examination and toxicology report for Dawn Wooldrige, who died on June 15, 2021. Medical records showed Wooldridge, mother of a five-year-old boy and a two-year-old girl, received her first dose of the Pfizer COVID-19 vaccine on June 4. An earlier autopsy proved to be inconclusive.
– Eleven days after Wooldridge got her first COVID-19 vaccine dose, she was found dead in her home by her brother. Emergency services were called in and paramedics attempted to revive her, but in vain as the 36-year-old was pronounced dead at the scene. She had dropped her son off at school in the morning, visited a friend and had spoken to her mother earlier that day – but failed to pick up her son from school.
– Basing his analysis on the medical reports, Ghataura said Wooldridge had been healthy at the time of her death and did not have any signs of alcohol or drugs in her system. The medical report noted heart inflammation, as well as fluid and a small blood clot in her lungs – alongside menstrual irregularity and pain in the arm and jaw following the vaccine. These signs, he suggested, were linked to myocarditis or heart muscle inflammation.

I tilfelle at russiske soldater gjengvoldtok dukke på ett år til hun døde, så skjønner vel selv du at Ukrainske Media + NATO Merdia = løgn og bedrag.
Du kan da ikke være så idiot at du tror på hva som helst i Media.

«Russerne taper» heter det.

Russerne har ikke begynt enda med å flatbombe Kiev. Hva de gjør idag er sødagsskolebombing

Norske Media
– I en artikkel av Bård Standal kritiseres og skammes Aftenposten for å gi en plattform til «bidragsytere» i Kremls informasjonskrig. I en lang svarteliste av uønskede deltakere i den offentlige debatten inkluderer Standal «norske Putinforstående akademikere med professor Glenn Diesen i spissen».
https://steigan.no/2022/05/nye-lavmal-i-debatten-om-russland%ef%bf%bc/

kjell108
kjell108
10 måneder siden
Svar til  kjell108

.

e
e
10 måneder siden

https://www.youtube.com/watch?v=3lfhrizCFo4
FLOTT TALE :)

SLUTT MED COVERUP I FORVINNINGSSAKER. (med mindre det gjelder beskyttelse av offer)

Aradorn
Aradorn
10 måneder siden
Aradorn
Aradorn
10 måneder siden

Dr Henry Ealy speaks about generating COVID death certificates

https://brandnewtube.com/v/a69mwA

Doctor Paul Marik breaks down over Adverse Reactions from the Covid jabs

https://brandnewtube.com/v/qEi6eW

« Forrige artikkel

Bashar Al-Assad om Vesten’s nazister

Neste artikkel »

Drap av de unyttige, sikkert og effektivt