Obamas unge fotsoldater

4.6K visninger
1 minutt lesetid
36

Indoktrinering fra ung alder; Stalin hadde sine “Pioneers”. Hitler hadde sin “Hitler-Jugend“. Obama bygger nå sin “Obama Youth Army“.
http://en.wikipedia.org/wiki/Hitler_Youth
http://en.wikipedia.org/wiki/Young_Pioneer_organization_of_the_Soviet_Union

“Alle må gi opp ideen om at de er et individ, og forstå at de er en del av en helhet. Selv om en må gi opp noen slags trosystemer som en holder høyest for å være en del av kollektivet, så gir en det opp”.

Legg bort slagord som ‘Unity in Diversity’.  ‘Unity in Equality’, er den nye religionens slagord.

“Alle er likeverdige, alle er fri og alle fortjener en sjanse til å søke sin lykke fullt ut.” — Barack Obama

Javel. Språket og talen kan være forførerisk av og til…..hva er lykke? Å marsjere i takt sammen med millioner av andre enfoldige for en kollektivistisk mardrøm?

Se opp for ‘aliens’ i Det Hvite Hus, og de ‘UFO’er’ de kommer til å sende for å skremmme livskiten av folk, for å få dem til å følge deres marsj mot Armageddon. Babylon, skjøgen, har gjenoppstått i vest.  Som har solgt seg for en neve dollars, fra dem som eier dollarene. Lyset kommer fra Norden. Ifølge Bibelen er det den Adamske rase, menneskene som har tilgang til denne dimensjon vi kaller ‘Tellus’, samt de falne demoner og engler til ‘Satan’ – forvent ingen hjelp eller angrep utenfra. Alt kommer innenfra. Garantert! Vi trenger ingen nye religioner med nye termer. De har skapt nok elendighet de som er.

EU finansierer ‘Orwelsk’ kunstig intelligens for å overvåke “unormal oppførsel” hos menneskene.

EU funding ‘Orwellian’ artificial intelligence plan to monitor public for “abnormal behaviour”
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/6210255/EU-funding-Orwellian-artificial-intelligence-plan-to-monitor-public-for-abnormal-behaviour.html

Emmanuel Rahm hvisker Obama i øret
Emmanuel Rahm hvisker Obama i øret

Å kalle Sionister som Rahm Emmanuel ‘Nazis’ kan bli kriminalisert i Storbritiania. Det blir forbudt å kritisere de som hvisker ‘Keiseren’; de verdslige politiske makthavere, i øret.

Det vil bli forbudt ved lov å kalle Rahm Emmanuel en nazi………

‘Using Nazi analogies to criticise Israel or Zionism [Rahm Emmanuel] may be offensive, but should it be against the law?’
http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2009/jul/24/israel-nazi-analogies-ban

“Lenin is always alive, Lenin is always with you…”

“Stalin is our glory, Stalin is a flight of our youth…”
A good song about “Father of the nations” by children chorus

http://www.sovmusic.ru/english/list.php?gold=no&category=stalin

Det er samme folket som står bak Obama, som stod bak Lenin, Stalin og Hitler, så hvor fører det oss….?

Må G-d se i nåde til til disse stakkars forførte sjelene, som ikke vet noen annen måte å lage samfunnsystemer på.

Velkommen til “The Brave New World” – Order.

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

36 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

ZIONIST RAHM EMANUEL TO DISARM AMERICA.

De har kanskje funnet ut at det er vanskelig å redusere verdens befokning til 500 millioner hvis befolkninga har våpen

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
14 år siden

http://www.weloo.com/videos/4987/washington-%28anti–new-world-order-nwo-666-alex-jones-conspiracy-patriot-act-real-.html

Om blant annet Patriots Act. Etter 16 min og 17 sek begynner Bush en monolog. Legg merke til hva han gjør med hånden etter 16.27.

Monica Waade
Forfatter
14 år siden

To date, about 2,000 radio frequency identification, or RFID, chips have been implanted in humans worldwide, according to VeriChip Corp.

“We stand by our implantable products which have been approved by the FDA and/or other U.S. regulatory authorities,”

http://findarticles.com/p/articles/mi_qn4188/is_20070909/ai_n19515563/?tag=content;col1

At svineriet er godkjent av FDA og amerikanske myndigheter med Obama i spissen er liksom en garanti for at chipping er trygt, ha ha, narr meg ikke til å le. I denne jævla korrupte verden må vi selvfølgelig søke alternativer som ikke er godkjent av noen myndigheter i et land. Når skal alle våkne slik at de skjønner det?

Med giftsprøyta i hånd skulle veterinærer i Big Pharmas tjeneste fange hunden min. Jeg fikk valget avlivning eller smerteplaster, begge produkter for dette kommer fra legemiddelindustrien. Valgte smerteplaster som jeg fjernet da vi kom hjem og hunden min er tilbake på beina igjen, noe vi ikke kan takke legemidler fra den profittstyrte industrien for;
http://www.EquineLightTherapy.com/sitemap.htm

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Hmm..om det nå er slik Webster sier,så skulle Russerne og Kineserne hatt en skarpskytter klar til å blåse hue av Brezinsky ganske kjapt..

Jan Aage
Jan Aage
Abonnent
Svar til  Thor
14 år siden

Brezinski er flink til å skrive om sine ekstreme meninger og handlinger. Så Russerne er nok veldig klar over meningene hans. Men hvis vi kikker litt nærmere på for eksempel Council on Foreign Relations så ser vi at det er mange psykopater som er klare til å tre frem og fylle plassen til Brezinski. Så hvis de skulle ha en sjanse å drepe ormen så måtte hogget alle hodene av den med en gang. Det er neppe mulig så det vill nok kreve et opplyst folk for å stoppe denne ormen i sporet sitt.

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Jan Aage
14 år siden

Nettopp Åge:) Bare en liten referans til Mordet på Kennedy,som ville avsløre”they” men ble drept på grunn av det..og her har vi en agigator av værste sort..og jeg heller mot det Webster sier er en reell mulighet..og at Russerne og Kineserne aventer det hele før det virkelig smeller..eller at de er innforstått med å skape 3 verdenskrig..Usa,Kina og Russland…Gud bedre!!!

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Lise Tollefsen Slembe
Borgerrettighetspartiet (BRP)
og HULK org.
http://www.hulk.no

Obama som utnevnt fredesprisevinner!!!!

Hvorfor ikke en av gutta i Rockerfeller familen eller Jens Stoltenberg???

Det går jo ut på det samme!

Alle er jo forkjempere av fred FOR DEM SELV og UTEN FOR MANGE MENNESKER RUNDT DEM siden ALLE ER FOR Å REDUSERE VERDENS MENNESKEANTALL med GIFTVAKSINER.

og nå om ikke lenge, etter at Obama har mottatt fredsprisen får man enda et sjokk , men som et stort antall naive mennesker selvsagt villig stiller opp for!

Ta en titt på linkene under for å forstå hva jeg mener!

http://industry.bnet.com/pharma/10004713/microchip-implant-controversy-the-mark-of-the-beast-or-the-coming-singularity/?tag=shell;content

http://industry.bnet.com/pharma/10004616/microchip-implant-to-link-your-health-records-credit-history-social-security/

Bare ondskapen av makt kan være med å godta at noe sånt plantes inn i årene på folk. Og jeg skal vedde alt jeg har på at denne regjeringen vil være med på å godta noe sånt som de har gjort med de disse giftvaksinene – UTEN SKRUPLER FOR MENNESKELIV!

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Er det ikke litt rart en den som er leder av Europarådet i tillegg er leder av Nobelkomiten og skal dele ut fredsprisen
Blir ikke dette akkurat som den kjente bukken som passer havresekken..
2 dager før Obama fikk fredsprisen inførte han Leiv Erikson dag i USA for og hylle nordmenn som flytta til USA, akkurat samme dag som han “fikk” fredsprisen.
http://www.dagbladet.no/2009/10/09/nyheter/barack_obama/utenriks/usa/politikk/8506613/
Dem fleste tror at han viste at han ville få fredsprisen lang tid i forveien…
Det blir stadigt tettere bindinger til Obama og Norge og møtene intreffer oftere og oftere og dem klarer ikke og hylle hverandre nok…
Norge spiller tydligvis en stor rolle i planene til NWO og Jens Stoltenberg, Støre og Jagland mm planlegger ting bak ryggen vår som er langt over vår fatteevne….
Bilderberg gjengen kommer i møte i oslo rådhus 17 oktober.
Tipper det blir en Chemtrail fri dag ;)
Obama hyller Kai Eide som legetimiserer valgfusk i Afganistan, bare i Helmand provinsen fikk kazai over 179 000 stemmer av dem 5000 som stemte…
Da noen protesterte så var Obama raskt ute og sparka dem som utala seg…
På TV 2 i går viste dem et inslag der dem sa at Frimurerene gikk på kirkegården og gravde opp meneske skjelletter og brukte dem i ritiualer på møtene sine i all hemlighet.
Hva er det som skjer ??
Man får krysse fingrer for at det fortsatt fins rettferdighet og håpe det kommer en dødstråle fra himlen og sprenger både Obama, Blair og Stoltenberg osv i lufta så dem ikke får fullført planene sine og inført Georgia Guide Stones lovene sine og den Globale NWO galskapen sin ;)

Jan Aage
Jan Aage
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Det var Bush som offisielt innførte Leiv Erikson dag i 2003 eller 2004. Han var veldig stolt av sine norske aner. Så Obamas anerkjennelse til skandinavenes oppdagelse av Vinland kan være en standard greie presidentene må gjøre.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Jan Aage
14 år siden

Oki, så bare at det stod i artiklen at Niende oktober er av presidenten utnevnt til offisiell Leiv Eriksson-dag, som en hyllest til alle de nordmenn som kom til USA som innvandrere.
Dagbladet Journalisten bør oppgradere historie kunnskapen sin.
For min del så kan Bush være så stolt han bare vil, jeg blir flau av og være norsk når jeg ser hva som skjer.

Jan Aage
Jan Aage
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Er litt enig med deg der.
Dagbladet sine journalister burde vært satt på skolebenken igjen. Hele det norske media burde egentlig det.
For oss vanlige mennesker så er ikke ætt spesielt viktig, men disse psykopatene som styrer verden ser ut til å vere helt besatt av det.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

“oki, så bare at det stod i artiklen at Niende oktober er av presidenten utnevnt til offisiell Leiv Eriksson-dag, som en hyllest til alle de nordmenn som kom til USA som innvandrere.”

Jeg syns faktisk at det å komme til et annet land som “innvandrer” er bedre enn å hoppe i det som våre såkalte “oppdagere” gjorde i middelalderen! Jeg spør; Hva i det huleste oppdaget de? En ur-befolkning som eksisterte der fra før av, og som skulle utryddes til enhver pris? For Guds skyld eller Gullets skyld?

Oppdagere med bibelen i den ene hånden og sverdet i den andre, full av grådighet i både hjerte og sinn, ødela nesten alle kjente kulturer / sivilisasjoner de møtte for utbytte, slik at bare ville vesten skulle gjelde som veiviser for resten av mennesker: The White Man’s Burden!

Under dette “hellige” byrdet ble først de innfødte slaver til de nye oppdagere, som “oppdaget” at de enda levde lykkelig i pakt med naturen. Senere kom turen til afrikanere som på “naturligvis” hadde en annen farge og livsform som “oppdagere” ikke likte.

Da all dette synlige slaveriet ble “offisielt” avskaffet for å “vise” verden at europeerne er nå blitt “siviliserte- snille mennesker”, var det “usynlige” slaveriet allerede på plass under demokratiets, bryråkratiets, rettsvesens og ikke minst kapitalismens navn. Dermed var det ingen behov lenger for eliten å ha “synlige slaver” som kunne gjenkjenne og skille hverandre fra eliten. Slik ble starten på det “moderne” slaveriet der ingen vet hvem som styrer og hvem blir styrt og hvordan. Alle hjernevasket barn tror at de lever “fritt” når de blir voksne. Og dem er programmert til å jobbe+betale skatter til systemet, som ikke vil dems eget beste.

Mennesker jobber dag og natt som roboter i et system de har sterk tillit til, uten å ane i det minste hvorfor de er på denne planeten… Men hva med de som ikke vil jobbe for systemet da? Null problem: De dør av seg selv… :) Uten arbeid har de 0 inntekt og dermed ingen livsgrunnlag og retten til å leve. Ganske enkelt er alle blitt slaver til et globalt pengesystem som vil gjøre alt for å knekke sine motstandere. Dette endrer / påviker atferd, levemåte, tenkning hos individer og tvinger dem til å handle kollektivt, selv motvilje.

La oss bare håpe for en global åndelig revolusjon som ikke krever penger for å bli virkeliggjort, men heller ren medmenneskelighet og kjærlighet til andre individer…. Amen!

Gro
Gro
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Selvfølgelig er ætt viktig! De som ikke kjenner sin familiehistorie mangler noe svært, svært viktig. Dette trenger ikke motarbeide ens individualiitet, heller forsterke den.

Jan Aage
Jan Aage
Abonnent
Svar til  Jan Aage
14 år siden

Til arifkarim: Jeg får svare her siden jeg ikke kunne svare under det du skrev.
Jeg leste den artikkelen i dagbladet jeg også. Jeg stusset over uttalelsen til journalisten selv om jeg ikke tviler et sekund på at Obama viste på forhånd at han skulle få prisen. Dette sirkuset vitner mer om en dildopris som er forhåndsbestemt av verdens herskere.
Jeg kan ha tatt feil i at Bush ikke erklærte offisiell Leiv Erikson dag. Men at han bare erklærte Leiv Erikson dag. Det var i hvert fall i forbindelse med at Bush prøvde å få tilbake noe av populariteten før gjenvalget. Journalisten kan og bevist prøve å viske ut alt som har med Bush og gjøre. Det virker som Bush er utvalgt som den store syndebukken. Selv om jeg tror at Obama antagelig vill bli like hatet som Hitler og Stalin noen år frem i tid. Det at media fortsatt henger seg opp i høyre/venstre politikk vitner bare om hvor mye de har prostituert seg.

ArneLo
Abonnent
14 år siden

The Danger of American Fascism
“The dangerous American fascist is the man who wants to do in the United States in an American way what Hitler did in Germany in a Prussian way. The American fascist would prefer not to use violence. His method is to poison the channels of public information. With a fascist the problem is never how best to present the truth to the public but how best to use the news to deceive the public into giving the fascist and his group more money or more power. ”

<strong<Fascism then. Fascism now?
“In the end, the rich get richer and the poor get poorer. As in Weimar Germany, the function of the state is being reduced to that of a steward for the interests of the moneyed elite. All that would be required now for a more rapid descent into fascism are a few reasons for the average person to forget he is being ripped off. Hatred of Arabs, fundamentalist Christianity or an illusory sense of perpetual war may well be taking the place of Hitler’s hatred for communists and Jews. ”

a href=”http://www.oldamericancentury.org/14pts.htm”>14 Points of fascism: The warning signs
1. Powerful and Continuing Nationalism: Fascist regimes tend to make constant use of patriotic mottos, slogans, symbols, songs, and other paraphernalia. Flags are seen everywhere, as are flag symbols on clothing and in public displays.

2. Disdain for the Recognition of Human Rights: Because of fear of enemies and the need for security, the people in fascist regimes are persuaded that human rights can be ignored in certain cases because of “need.” The people tend to look the other way or even approve of torture, summary executions, assassinations, long incarcerations of prisoners, etc.

3. Identification of Enemies/Scapegoats as a Unifying Cause: The people are rallied into a unifying patriotic frenzy over the need to eliminate a perceived common threat or foe: racial, ethnic or religious minorities; liberals; communists; socialists, terrorists, etc.

4. Supremacy of the Military: Even when there are widespread domestic problems, the military is given a disproportionate amount of government funding, and the domestic agenda is neglected. Soldiers and military service are glamorized.

5. Rampant Sexism: The governments of fascist nations tend to be almost exclusively male-dominated. Under fascist regimes, traditional gender roles are made more rigid. Opposition to abortion is high, as is homophobia and anti-gay legislation and national policy.

6. Controlled Mass Media: Sometimes the media is directly controlled by the government, but in other cases, the media is indirectly controlled by government regulation, or sympathetic media spokespeople and executives. Censorship, especially in war time, is very common.

7. Obsession with National Security: Fear is used as a motivational tool by the government over the masses

8. Religion and Government are Intertwined: Governments in fascist nations tend to use the most common religion in the nation as a tool to manipulate public opinion. Religious rhetoric and terminology is common from government leaders, even when the major tenets of the religion are diametrically opposed to the government’s policies or actions.

9. Corporate Power is Protected: The industrial and business aristocracy of a fascist nation often are the ones who put the government leaders into power, creating a mutually beneficial business/government relationship and power elite.

10. Labor Power is Suppressed: Because the organizing power of labor is the only real threat to a fascist government, labor unions are either eliminated entirely, or are severely suppressed.

11. Disdain for Intellectuals and the Arts: Fascist nations tend to promote and tolerate open hostility to higher education, and academia. It is not uncommon for professors and other academics to be censored or even arrested. Free expression in the arts is openly attacked, and governments often refuse to fund the arts.

12. Obsession with Crime and Punishment: Under fascist regimes, the police are given almost limitless power to enforce laws. The people are often willing to overlook police abuses and even forego civil liberties in the name of patriotism. There is often a national police force with virtually unlimited power in fascist nations

13. Rampant Cronyism and Corruption: Fascist regimes almost always are governed by groups of friends and associates who appoint each other to government positions and use governmental power and authority to protect their friends from accountability. It is not uncommon in fascist regimes for national resources and even treasures to be appropriated or even outright stolen by government leaders.

14. Fraudulent Elections: Sometimes elections in fascist nations are a complete sham. Other times elections are manipulated by smear campaigns against or even assassination of opposition candidates, use of legislation to control voting numbers or political district boundaries, and manipulation of the media. Fascist nations also typically use their judiciaries to manipulate or control elections.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Pøh… Ikke noe nytt. President (egentlig massemorder) Bush ble også hyllet på samme måten i sin tid av barn som var medlemmer i organisasjoner støttet av regjeringer. Altså det er vår såkalt “demokratisk” regjering som betaler barne-organisasjoner / institusjoner som skoler, spiderne, jesuscamp osv til å hjernevaske barn i ganske tidlig alder, mens deres foreldre er på jobb og betaler skatter igjen til regjeringen… :)
Ganske enkelt: Individualismen finnes ikke lenger når alle handler i en senralisert økonomi, urettferdige lover og brutalt byråkrati.

På toppen av ironien finner vi Norges EU-mester (egentlig NWO-puppet) Thorbjørn Jagland, leder i fredspriskomiteen, som deler ut den såkalte “fredspris” til denne mannen som har vært mest “lydig” til NWO-mesterne. Henry Kissinger fikk sitt lydighetspris i 1973 under fredsprisens navn.

Galskap har tatt over denne verden fordi befolkningen ikke lenger tør å se etter grunnleggende i samfunnssystemer. Måtte fred være med dere alle sammen. Og tilgi “dem” ikke, de “vet” hva de gjør! Det er “dere” som ikke “vet” hva de gjør!

ArneLo
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Jepp, patokratiet er her igjen, big time.

How Societies Regress to Become Pathocracies

When the habits of subconscious selection and substitution of thought-data spread to the macrosocial level, a society tends to develop contempt for factual criticism and to humiliate anyone sounding an alarm. Contempt is also shown for other nations which have maintained normal thought-patterns and for their opinions.

Growing hysteria
Lobaczewski continues his description of the initial stages of developing pathocracy:

Young minds thus ingest habits of subconscious selection and substitution of data, which leads to a hysterical conversion economy of reasoning. They grow up to be somewhat hysterical adults who… transmit their hysteria to the next generation… The hysterical patterns for experience and behavior grow and spread downwards from the privileged classes until crossing the boundary.

Ponerology Resources

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  ArneLo
14 år siden

Wow, hadde aldri hørt om “Pathocracy”… :) Ser ut som alle “ismene” er en del av pathokratiske små bevegelser som tok med seg hele nasjoner i ensrettende dimensjoner, og spiste opp alle individuelle krava til enkelt mennesker.

Fant en interessant video som viser “Pathocracy” som en sykdom i samfunnet:
http://www.pentagonstrike.co.uk/psychopaths.htm

NB! Sterke scener, passer ikke for svak-hjerte!

ArneLo
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Lobaczewski mener at bevisthet om og forståelse av fenomenet så vel som testing for psykologiske defekter hos dem som skal inneha maktposisjoner vil være til stor hjelp for samfunnet.

Den største frykten til patokratiet (en liten patologisk minoritet som kontrollerer et samfunn med normale mennesker) er å bli avslørt; at deres maske fjernes og de blir maktesløse.

Jeg tror dette kan være den viktigste oppdagelsen som er gjort angående mennesket og samfunn. Kanskje en bevegelse for å å innføre obligatorisk testing av personer som skal inneha en maktposisjon kan gjøre susen? Jeg tror dette kan være lettere for mange å ta til seg enn mye av NWO/illuminati/Ufo spekulasjonene.

Mennesker med sterk epilepsi får ikke lov til å kjøre bil pga farene dette utgjør, så hvorfor skal personer uten mulighet til samvittighet få inneha maktposisjoner.

Tester er fullt mulig å gjennomføre:
First Evidence Of Brain Abnormalities Found In Pathological Liars
Psychopaths’ brains are differently wired
Politicians share personality traits with serial killers: Study

Uenur
Uenur
Abonnent
14 år siden

Det ligner jo litt på vanlig millitærtjeneste da,slik som Norge nå holder på å avvikle..

ArneLo
Abonnent
14 år siden

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/northamerica/usa/5331188/Boy-Scouts-train-for-badge-in-anti-terrorism.html
“Around 35,000 “Explorer” scouts aged from 14 to 21 are currently in the “law enforcement exploring” programme across America.
Dressed in combat fatigues and armed with air guns firing tiny plastic pellets, they are taught how to assault buses, raid marijuana fields and rescue terrorist hostages from buildings.”

vegar
Abonnent
Svar til  ArneLo
14 år siden

Hvilket blir sånn ca det samme som våre HV-ungdom driver med. BIG DEAL

Mike Cechanowicz
Forfatter
Svar til  vegar
14 år siden

Obama har til hensikt å hjernevaske en generasjon med unge mennesker som er verken intelligente og forgiftet med politisk propaganda slik at de forguder sin leder. Den som ikke ser likhetstrekkene mellom Hitler og Obama har ikke studert historie. Disse blir ikke lært opp til å støtte Konstitusjonen, de blir lært opp til å støtte opp rundt presidenten som person. På den ene siden skal speiderene i usa slutte å gå rundt med kniver, men på den andre skal de lære å gå til kamp mot soldater som forsøker å forsvare landet fra fienden som er på innsiden. Jo det er liknende tendenser her i Norge også og vi bør ta de på alvor – se tegnene på veggen.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Se denne her uten forstyrrende elemenet og fortell meg at at ikke er et budskap Jarle ;)

Jan Aage
Jan Aage
Abonnent
14 år siden

Dette er flott du tar opp Johansen. Det virker som verden er forelsket i ideen om Obama. Nå skal de til og med gi dette vandrende Nero komplekset av en mann en fredspris. Hykleriet skal ingen ende ta! Noen burde slengt den mannen tilbake til flammene i Mordor hvor han kommer i fra i stedet for å gi han fredspris.

Jan Aage
Jan Aage
Abonnent
Svar til  Jan Aage
14 år siden

Jeg får føye til at verden elsker sine psykopater. I hvert fall gjør media og politikere det. I 1938 var Hitler Time Magazine man of the year, Stalin var det i 1939 og igjen I 1942 og Khomeini var det i 1979. Så de passer vell på å gi ut prisene tidlig før hele verden våkner opp til hvor psykotiske disse favoritt lederne egentlig er.

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Alle stor begivenheter bør feirest med Fyrverkeri
Obama er ikke snauere en at han feirer med og sprenge månen i lufta :D
Dette får jo Henry Kissinger pris til og virke som Mor Teresas sin pris i forhold.

vegar
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Sprenge i lufta? rart….den er der fremdeles.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  vegar
14 år siden

ååå hvor da :O? jeg ser den ikke ;)
Spenge i lufta= et gigantisk fyrverkeri som skulle gå over 10 km til værs men det ble et antiklimaks vistnok etter det vi får opplyst.
Prøv og smil litt og se lyst på at det endelig er fredag og Mørkets fyrste har fått fredsprisen :)
Neste år skulle Miss World få den siden hun også er i mot krig og fred og sånt ;)

ArneLo
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Hei Smurfen. Du må ikke mate trollene :-)

Ta vare

vegar
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Poenget er at det tidligere her og er nevnt at man skal sprenge månen ved dette prosjektet, og attpåtil var noen rett for at aliens” skulle skyte tilbake

alt dette i fullt alvor.

Så derfor venter jeg nås pent på en måne som går i oppløsning, ELLER at vi blir skutt tilbake på

;)

« Forrige artikkel

Mystisk objekt på himmelen identifisert

Neste artikkel »

Har du sett en araber?

36
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x