/

Den skjulte meningen i Lady Gaga’s video Telephone

21964 visninger
10 minutter lesetid
171

Signs and symbols rule the world, not words nor laws.        Confucius

Underholdningsindustrien, og i særdeleshet musikkbransjen har i flere tiår vært usynlig styrt av det mystiske hemmelige selskapet Illuminati, med sin vekt på okkultisme og symbolbruk.


Nyhetsspeilet har tidligere skrevet om Illuminatis innflytelse i underholdningsbransjen, et fenomen som mange har vanskelig for å tro på eller å fatte betydningen av.

Det siste året har popartisten Stefani Joanne Angelina Germanotta som er kjent under kunstnernavnet Lady Gaga hatt stor suksess med sin musikk og sine musikkvideoer i mange land, også i Norge. 3 av hennes 4 single-utgivelser har blitt nr. 1 i Norge, inkludert den ferske suksesslåta «Telephone» som gikk helt til topps på VG-lista i løpet av få uker.

I sin omtale av musikkvideoen til Telephone benytter Nettavisen ord som «Episk, kompromissløs, erotisk, vill, fantastisk…visuelt overveldende, cinematisk mesterverk, rått, eksplosivt kunstverk

Nyhetsspeilet tar her for seg de skjulte budskapene i Illuminati-videoen Telephone.

Lady Gaga er et Illuminati-produkt

Illuminati er kjent for å være illusjonsskapingens mestere. Dette omfatter også en forbløffende evne til å skape begeistring hos folk som ikke aner hva det de er blitt begeistret for i virkeligheten dreier seg om.

Etter hvert som kunnskapen om det moderne Illuminati nå gradvis lekker ut – mye tyder på at dette er en villet prosess fra Illuminatis side – er også visse kjennemerker, Illuminatis modus operandi, blitt kjent. Dette gjør det lettere å oppdage «Illuminatis fingeravtrykk» i f.eks. filmer eller musikkvideoer.

Modus operandi for Illuminati-kontrollert bruk av massemedia er bl.a.:

– Å presentere viktig innhold i all åpenhet; «hiding it out in the open».

– Å presentere sine egne symboler; bl.a. «det ene øyet» og pyramiden.
«Det altseende øyet» illustrerer Illuminatis målsetting om full kontroll over menneskeheten. Pyramiden symboliserer de få utvalgte på toppen av pyramiden (eliten) som befinner seg høyt over de mange på bunnen av pyramiden (menneskemassene som Illuminati forakter).

– Å presentere sine egne agendaer og fremgangsmåter bak en tilforlatelig innpakning som gjør det praktisk talt umulig å forstå for den uinnvidde.

Innholdet i artikkelen nedenfor er hovedsakelig hentet fra VigilantCitizen, og forfattet av signaturen Vigilant, som er ekspert på okkult og annen symbolikk i massemedia generelt og innenfor musikkindustrien spesielt.

Lady Gaga’s 9-minutters video med Beyoncé er gjennomsyret av bisarre og tildels sjokkerende elementer. Bak den merkelige estetiske fasaden ligger en dypere mening, som rommer et annet nivå for tolkning. Videoen viser til tankekontroll (”Mind Control”) og mer spesifikt til såkalt Monarch Programmering, som er en hemmelig teknikk som blir benyttet i stor skala i underholdningsindustrien.

Her skal vi se på den okkulte betydningen av videoen «Telephone».

Det er en hel haug av Illuminati- og tankekontroll-symboler i Lady Gaga’s nyeste video Telephone. Dette er ikke overraskende, videoen er skrevet og regissert av Jonas Åkerlund, som også stod bak musikkvideoen Paparazzi.

I artikkelen Lady Gaga,The  Illuminati puppet (som anbefales lest før du leser  dette), ble den Åkerlund-regisserte videoen Paparazzi og referanser til mind-control programmering dissekert.

Telephone fungerer som en oppfølger til Paparazzi, hvor Gaga fremdeles spiller rollen som en tankekontrollert drone som dreper mennesker. Dette konseptet er aldri blitt åpent diskutert av kunstnere når de blir bedt om å forklare sine videoer, fordi det ikke er ment å bli forstått av massene.

Den skjulte betydningen av videoen viser faktisk elitens forakt for den generelle befolkningen, derav scenen med ritualmord som utføres av tankekontrollerte slaver på vanlige amerikanere i en kafe.

Den skjulte betydningen av sangen og videoen Telephone

Ved første gangs avspilling av Telephone på radioen kan det virke som at Lady Gaga mottar telefonoppringninger fra en irriterende fyr mens hun er ute på en klubb. Det kan være naturlig å forestille seg Gaga på et dansegulv hvor  hun ikke tar mobiltelefonen sin. Jeg (Vigilant) forestilte meg dette fordi det naturlige er å tolke sangen etter sin direkte ordlyd (face value), noe som jo er naturlig for de fleste.

Åkerlund’s video har imidlertid tilført en ny og dypere mening til sangen, som gir den en helt ny dimensjon. I et intervju med E! Online, forklarte Gaga selv seg om dette:

«Paparazzi hadde denne virkelig fantastiske kvaliteten, der den hadde den rene popmusikk kvaliteten, og samtidig var en kommentar til kjendiskulturen. På sin egen måte, på visse punkter jeg jobbet med Jonas Åkerlund, regissøren av begge videoene, ble denne høye kunstneriske kvaliteten virkelig oppnådd på den måten det ble filmet. Jeg ønsket å gjøre det samme med denne videoen – ta en typisk poplåt, som på overflaten har en ganske grunn mening, og gjøre det til noe dypere

Det som aldri er blitt nevnt, er imidlertid at denne «dypere mening» som finnes i Gaga’s video gjelder tankekontroll, en skjult praksis som brukes av det militære, CIA, religiøse kulter og Illuminati-eliten.

Tankekontroll (mind control) brukes til å programmere mennesker til å bli mentale slaver og å utføre bestemte oppgaver. I Paparazzi spiller Gaga rollen som en tankekontrollert slave som var «programmert» til å forgifte og drepe  kjæresten sin. Telephone er en fortsettelse av denne historien, hvor Gaga må i fengsel for sin forbrytelse.

I videoen er «telefonen» en metafor for Gaga’s hjerne, og det faktum at hun ikke svarer på telefonen (hjernen) betyr at hun har dissosiert (separert) seg  fra virkeligheten. Dissosiasjon er det ultimate målet med Monarch tankekontroll-programmeringen. Det blir indusert av traumatiserende hendelser, slik som elektrosjokk-behandling eller tortur, for å tvinge offeret til å distansere seg fra virkeligheten. Dette gir ”tankekontroll-operatørene” (the handlers) muligheten for å skape en annen personlighet i offeret som kan programmeres til å utføre forskjellige oppgaver, for eksempel å gjennomføre et drap.

«Traumabasert tankekontroll-programmering kan defineres som systematisk tortur som blokkerer offerets evne til bevisst bearbeiding (gjennom smerte, terror, narkotika, illusjoner, sensorisk deprivasjon, sensorisk overstimulering, oksygenmangel, kulde, varme, hjernestimulasjon, og ofte, nesten-død) og deretter anvender suggesjon og / eller klassisk og operant betinging (i tråd med veletablerte prinsipper for adferdsmodifikasjon) til å implantere tanker, direktiver, og oppfatninger i det ubevisste sinnet, ofte i nydannede traumeinduserte dissosierte identiteter, som tvinger offeret til å gjøre, føle, tenke eller oppfatte ting for programmererens formål. Målet er at offeret skal  følge direktiver uten bevisst oppmerksomhet, inkludert å utføre handlinger som er i klar strid med offerets moralske prinsipper, åndelige overbevisning, og vilje.

Installasjon av tankekontroll programmering er avhengig av offerets evne til å distansere, som muliggjør at det skapes nye avsondrede personligheter som kan «holde» og «skjule» programmeringen. Barn som allerede er dissosiative er velegnede kandidater for programmering«.

Hentet fra «Forholdet mellom Mind Control Programmering og Rituelt misbruk» av Ellen P. Lacter, Ph.D.

Gaga’s hode er telefonen. Hun svarer ikke på denne telefonen, som er symbolsk for hennes dissosiative tanketilstand.

Gaga’s hjerne som en ikke-svarende telefon er representert i to separate anledninger i løpet av videoen:

Telefonrøret er laget av hår og dekker det venstre øyet, som representerer Illuminati tankekontroll.

Innenfor rammen av videoen er telefonen Gaga’s sinn og dansestedet  representerer hennes dissosiative tilstand, «det magiske stedet» som tankekontrollerte slaver har lært å flykte til under traumatiske hendelser.

Hello, hello, baby
You called, I can’t hear a thing.
I have got no service
in the club, you say, say
Wha-Wha-What did you say, huh?
You’re breaking up on me

Sorry, I cannot hear you,
I’m kinda busy.
K-kinda busy
K-kinda busy
Sorry, I cannot hear you, I’m kinda busy.”
  
 
 
Med å være ganske opptatt (kinda busy), mener Gaga at hun har skilt lag fra virkeligheten. Det  virkelige livet påkaller oppmerksomheten fra hennes hjerne, men hun «har ingen service», hun er ikke der. Koret illustrerer dette konseptet i ganske høy grad.

«Stop callin’, stop callin,
I don’t wanna talk anymore !
I left my head and my heart on the dance floor
.”

Gaga tenker eller snakker ikke for seg selv lenger, hennes hode og hennes hjerte har blitt adskilt fra hennes kjernepersonlighet på grunn av Monarch programmering.

Analyse av musikkvideoen Telephone

Videoen er en Quentin Tarantino-aktig kortfilm som er sterkt inspirert av filmen «Thelma og Louise» og pepret med tonnevis av produktplasseringer og transvestitter. Når den skjulte tankekontroll-meningen avdekkes, blir symbolikken i videoen tydelig og historien blir mer sammenhengende. Her er en tolkning av de mange symbolske scenene i videoen, og deres tildels  okkulte betydning. Du kan se selve videoen her:

http://www.youtube.com/watch?v=EVBsypHzF3U

Videoen begynner med at Gaga kommer inn i «Prison for Bitches».

I luftegården går Gaga rundt i lenker og iført solbriller laget av tente sigaretter.

Representerer sigaretter som dekker øynene hennes blindhet overfor hennes svært giftige liv som en tankekontrollert drone ?

Gaga sitter så ned og «blir opptatt» med en merkelig utseende innsatt, men blir avbrutt av en telefon. Hun synes å nyte en spesiell status i fengselet… kanskje skyldes det at hun er en slave som bare adlyder ordre … og at de behøver henne igjen.

Gaga blir deretter løslatt mot kausjon av Beyoncé og forlater fengselet i den kule gule Pussy Wagon-bilen som Uma Thurman brukte i Quentin Tarantinos filmepos «Kill Bill».

Inne i bilen blir Gaga og Beyoncé opptatt med en svært dissosiativ samtale. Det høres i utgangspunktet ut som dialog mellom to tankekontrollerte slaver. Uttrykket «Tillit er som et speil. Du kan fikse det hvis det har gått i stykker men du kan fortsatt se sprekken i drittsekkens refleksjon» kan henspille på en utro kjæreste og kan også referere til den varige skaden som er forårsaket av fragmentering av ens personlighet gjennom tankekontroll.

Den dynamiske duoen går deretter inn i en god gammeldags helamerikansk diner-kafe. Beyoncé setter seg ned ved et bord med en mann (spilt av Tyrese Gibson) som hun forgifter. På dette punktet kommer Gaga ut av kjøkkenet med forgiftet honning som hun serverer til kundene.

Gaga stirrer tomt ut i luften (måten en dissosiert tanke-kontrollert snikmorder ville stirre), mens en kunde fortærer giften

Massemordet begynner … folk spiser opp Gaga’s forgiftede honning og dør. Representerer dette Illuminati-elitens forgiftning av massene med giftige medier ?

Lady Gaga forvandler ”a-ok” hånden foran øynene (som representerer Illuminati’s «All-Seeing Eye») til en pistol som peker mot betrakteren… en påpekning av at massene spiser all giften som de får servert ?

Hele klientellet på den helamerikanske diner blir forgiftet og dør. Du har kanskje lagt merke til vektleggingen av «bier» og «honning» under hele videoen. Gaga kaller Beyoncé «Honey Bee». Hun serverer også forgiftet honning til kafeens kunder. Hva betegner dette? Beyoncé og Gaga’s giftige honning er faktisk deres musikk og videoer, som serveres til allmennheten gjennom massemedia…

Mens kundene er forferdet og døende, setter Beyoncé på seg Mikke Mus solbriller, forøvrig de samme brillene som ble benyttet av Gaga i videoen Paparazzi da hun drepte kjæresten sin.

Beyoncé iført Mikke Mus solbriller etter å ha utført et forgiftningsmord i videoen «Telephone»
Gaga med Mikke Mus solbriller i forbindelse med drapet på kjæresten sin i videoen «Paparazzi»

I begge videoene hadde sangerne på seg solbrillene under drapene, noe som hinter til det faktum at de er programmert til å utføre forgiftninger. Som nevnt i tidligere artikler av Vigilant er Mikke Mus ører eller -design ofte okkulte referanser til tankekontroll, sannsynligvis fordi Disney-filmene var kjent for å brukes på MK slaver under programmeringen  deres.

Gaga og Beyoncé begynner deretter å danse i «patriotisk» antrekk omgitt av de livløse likene av døde amerikanere… ganske så urovekkende.

I sitt intervju med E! Online om Telephone, uttalte Gaga at hun ville ta
«Ideen om at Amerika er full av unge mennesker som er oversvømt med informasjon og teknologi og snu det til noe som mer var en kommentar til den type land som USA er

Er det hva hun mente?

For å oppsummere situasjonen i kafeen, har vi Lady Gaga og Beyoncé som danser rundt døde mennesker mens de synger om det faktum at de er dissosiative tankekontrollerte droner:

“Can call all you want,
but there’s no one home,
and you’re not gonna reach my telephone !”

Gaga og Beyoncé flykter til slutt fra åstedet. Gaga er deretter vist foran Pussy Wagon iført en leopard-mønstret drakt, en henvisning til «sex kitten» Monarch programmering.

Beta (aka Kitten) Monarch programmering

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BETA er referert til som seksuell programmering. Denne programmeringen  eliminerer alle tillærte moralske overbevisninger og stimulerer primitive seksuelle instinkter, blottet for hemninger. «Katte-personligheter» kan komme ut på dette nivået.                                        Ron Patton, Project Monarch

Vigilant, hovedbidragsyteren til denne artikkelen, sier dette:

«The timeless quote by Confucius «Signs and symbols rule the world, not words nor laws» perfectly sums up the aims of this website. To understand the world we live in, we must understand the symbols surrounding us. To understand those symbols, we must dig up their origin, which is often found deeply hidden in occult mysteries. This site goes beyond the face value of symbols in pop culture to reveal their esoteric meaning.

My quest for knowledge led me to obtain a Bachelor’s degree in Communications and Politics. I’ve mainly studied the way power uses mass media to shape and mold attitudes of the general public. My education was perfect to hold a job in marketing or PR, but did not satisfy my thirst for truth.

My efforts to further understand the forces governing the world lead me to study secret societies, mystery religions, esoteric sciences and ancient civilizations. I’ve spent the last five years researching Theosophy, Freemasonry, Rosicrucianism, the Bavarian Illuminati and Western Occultism.

These schools of thoughts have many things in common: they are based on Hermetic teachings (Hermes, Thoth, Enoch, Mercury), they attach EXTREME importance to symbolism and they recruit within their ranks the most prominent people of all fields of society, especially politics, law and public service. The natural result of this phenomenon is the display of occult symbolism in all aspects of society, especially music, movies and buildings. My goal is to bring out the meaning of these symbols in a clear, concise and entertaining way.»

Sluttscenen hvor Gaga og Beyoncé går rundt iført kjoler av Emilie Pirlot. Beyoncé’s sorte kjole og slør hinter til drapenes rituelle natur.

Vigilant konkluderte allerede i 2009 slik om Lady Gaga og hennes opptredener:
«Symbolikken rundt Lady Gaga er så åpenbar at man kunne lure på om det hele er en syk spøk. Illuminati symbolikken blir så fremtredende at analyser som dette blir en enkel øvelse i å påpeke det åpenbare.

Hele hennes person (enten det dreier seg om skuespill eller ikke) er en hyllest til tankekontroll, der det å være tom, usammenhengende og distré blir noe  fasjonabelt

Forøvrig kommer Lady Gaga til Norge for å opptre i Oslo Spektrum i oktober. Denne forestillingen ble utsolgt på halvannen time –

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Abonnere
Varsle om
guest

171 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
sjokomelk
12 år siden

Det var jo en… interessant analyse.

vrang
vrang
12 år siden

Dette minner meg om hvordan kristenkonservative betraktet rocken da den oppsto på 50-tallet. Hysterisk morsom lesning, det skal du ihvertfall ha!

God kveld videre! Nå skal jeg kose meg med gitaren, pentatoniske skaler og djevelpåkallende dim-skalaer.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
12 år siden
Svar til  vrang

Såvidt jeg fikk med meg så begikk de to søte pene unge damene et massemord, som nå serveres som moderne ungdomsunderholdning. Attpåtil var de to sylfidene ganske så uberørt av all elendigheten som de plutselig befant seg midt oppi (noe som gir meg assosiasjoner til aktivitetene til nazi-SS).

Spørsmålet er: Er dette også hysterisk morsomt ? Det er jo ingen som tar det på alvor. Det er jo bare film !

Hint: Kan det tenkes at filmen inneholder skjulte budskap ?

vrang
vrang
12 år siden
Svar til  vrang

«Spørsmålet er: Er dette også hysterisk morsomt ? Det er jo ingen som tar det på alvor. Det er jo bare film !»

Svaret fra meg blir et rungende JA! Dette er det ingen som tar på alvor, fordi det er film. Bortsett fra Hans Gaarder da.

«Hint: Kan det tenkes at filmen inneholder skjulte budskap ?»
Nei, det kan ikke tenkes. Med tanke på at folk her inne ikke engang greier å se et klart budskap, forstår jeg ikke hvordan de skal kunne se et skjult budskap.

Atle Abrahamsen
Skribent
12 år siden
Svar til  vrang

SUBLIME programming. Underbevisstheten din tolker det annerledes enn du tror. Eller, for å si det slik, underbevisstheten din tolker ikke i det hele tatt, den bare godtar, den klarer ikke skille mellom virkelighet og fiksjon.
Dette får alvorlige konsekvenser, bare se på mennesker rundt deg i dag, hvor har de fått verdensbildet sitt fra? Stort sett fra fiksjon gjennom TV, radio, bøker etc. Se på ungdommen, hva de er opptatt av. Er det ekte? Hvorfor har de blitt sånn? (for å skjære alle over en kam..)
Genial analyse Gaarder, Lady Gaga er et prima eksempel på dette her.

vrang
vrang
12 år siden

«Eller, for å si det slik, underbevisstheten din tolker ikke i det hele tatt, den bare godtar, den klarer ikke skille mellom virkelighet og fiksjon.»

Jeg har null problemer med å skille mellom fiksjon og virkelighet, i motsetning til de fleste her inne. Så snakk for deg sjøl. Og hva vet du om hva ungdommen er opptatt av? Jeg har jobbet på fritidsklubber og i skoler og jeg kan trygt si du er helt på jordet.

sjokomelk
12 år siden

Og hvor har du ditt verdensbilde fra? Er ditt verdensbilde radikalt annerledes enn «de andre» sitt verdensbilde?

Atle Abrahamsen
Skribent
12 år siden

Mitt verdensbilde er nok litt annerledes enn «de fleste andre», det samme gjelder de fleste som er inne på nyhetsspeilet og leser. Vi har alle blitt programmert gjennom underbevisstheten, av ‘kultur’, men noen av oss har jobbet mer enn andre med å avprogrammere dette. Hadde du kunne sett mitt verdensbilde sjokomelk, så ville du nok selv sagt at det er radikalt annerledes enn «de andre»..
(Definisjon radikal: den som går til roten av problemet)

Vrang: Du har ingen forståelse av begrepene vi bruker her, du forstår ikke hva jeg sier, jeg kunne likegodt snakket persisk..

Neo
Neo
12 år siden
Svar til  vrang

Knock, knock?

Practice hard !

Freemind
Skribent
12 år siden

This is how the Elite has planned it with regards to using art to help out with achieving the goals:

1. The Illuminati is planning a new phase in their mission to take over: Much of the planning is political and financial and is happening behind the scenes, but two of their most powerful instruments are Hollywood and the Music Industry, because that is the way they can reach the masses. So they set a new trend to promote their latest strategy.

2. They use mind controlled people (musicians/actors/producers etc.) to set the trend, promising them wealth, drugs, groupies and/or whatever they want, in order to be satisfied. Those “artists” are heavily promoted with techniques learnt from Nazi Germany, which had developed the most extraordinary techniques to manipulate the masses that this world has ever seen. L. Ron Hubbard, the founder of Scientology, confessed in public (to his disciples) that he used Goebbel’s Propaganda Machine to get people into the cult (and keep them there). The Illuminati has no problems promoting whatever they want, and have people responding to their favor.

3. The “Trend-Makers” (The Beatles, Stones, Hendrix, Jim Morrison, Sex Pistols, Eminem, Curt Cubain, Black Sabbath, Led Zeppelin etc.) set the direction for the new trend, and people will start worshipping those new idols.

4. Other (often more talented) musicians follow up on that trend and create their own version of the new idea. Those musicians can be ordinary people like you and me, who have never been close to Governmental Mind Control. Those musicians (and actors) don’t have to be severely mind controlled to unknowingly help out with the Agenda of the Elite. They just jump on the same train and the snowball effect is starting. Thus, the Illuminati, who started the trend, can sit back and watch. We, the citizens, are doing the rest for them.

5. Other gifted musicians and actors, who are creating art that goes outside the Agenda – or against it – have no chance to get their message out broadly, because nobody at the top of the Industry (where the money is) is willing to promote them. The International Bankers (The Illuminati) are the ones who own the Industry. As soon as someone is creating something (may be music, a new label with contrary ideas or something similar) that opposes what is next on the Agenda, the Illuminati is quick to buy it out. If the Company refuses to sell, they are threatened. We all have seen Mafia Movies. This is the way it is – but on different layers.

6. However – the Illuminati’s mind control programs (which spans through MK Ultra, Monarch and others) are not 100% workable. The human spirit is strong. Intelligent people like John Lennon, Jim Morrison, Curt Cubain, Jimi Hendrix and others started taking action AGAINST what they were programmed and controlled to do. The end of that story is sad, I’m afraid – those people were all killed. But the truth will come out broadly one of these days, and their courage will be noticed.

vrang
vrang
12 år siden
Svar til  Freemind

Har det godt deg hus forbi at Hendrix, TMorrison, Cobain + + + slet alvorlig med dop? Og når skal det avsløres at Gustav «Ludvigsen» Lorentzen ble drept av CIA?

sjokomelk
12 år siden
Svar til  vrang

Selvfølgelig ble Ludvigsen drept av CIA. Alle vet jo at sangen «grevling i taket» var en nidvise om CIA som gang på gang grov for dypt og ble avslørt.

Michelle
12 år siden
Svar til  sjokomelk

omg, at jeg ikke tenkte at Ludvigsen også kan ha blitt drept, selvsagt, jeg er alltid fortsatt alt for naiv, media skriver med store overskrifter døde av hjertestans under et løp eller noe, og da legger den konklusjonen seg i tankene til «alle» som sannheten, så glemmer vi at vi ALLTiD MÅ STiLLE SPØRSMÅL VED ALT MEDiA SiER!!!!!!!

arifkarim
arifkarim
12 år siden

Ja, ja, alt rundt oss er jo Matrix aka Illuminati… :)

Cosmomind
Cosmomind
12 år siden

Interessant analyse Gaarder. Blir ikke mindre kvalm enn jeg allerede er av underholdningsindustrien. Media og særlig Hollywood har jo kondisjonert oss for sex og vold i tiår etter tiår nå. Det er igrunnen rart at vi ikke er verre enn vi er. Språk og navn kan også inneholde assosieringer ( tilsiktet eller ikke ) Voldgift, vold og gift, Moderne, morderne, Rothchild, råttent barn/rotteunge, forsvarsministeer Killengren, osv. Mener ikke at dette skal tas bokstavelig hele tiden, men selv oppegående engelskmenn mener at det er nedfelt mye vold i språket deres. Tror derimot ikke det er tilfeldig at det verste kroppen vår kan utsettes for er frie radikaler (e) ! :)

Freemind
Skribent
12 år siden

Lady Gaga er forøvrig en MANN.

She has a dick.. http://tinypic.com/r/2nthg1v/6

vrang
vrang
12 år siden
Svar til  Freemind

So what?

Freemind
Skribent
12 år siden
Svar til  vrang

Barna har en rett til å vite hva de runker til om natten.

sjokomelk
12 år siden
Svar til  Freemind

Høres ut som om noen har hatt en sjokkartet opplevelse.

Michelle
12 år siden
Svar til  Freemind

hihi, kjære Armin, jeg synes det er en privatsak om hun virkelig er det eller ikke, kan forstå at folk er opptatt av det også, men hvilket kjønnsorgan hun har spiller ingen rolle for hvor sterkt jeg liker LADY GAGA -> i LOVE GAGA.-) for meg så er hun bare en fantastisk vakker og unik sjel som sprer glede og musikk, derfor tror jeg hun får så mange ideer på nye hits fordi hun er så snill, men jeg kan absolutt se at hun er brukt også til tider, med tekster og at de lurer inn ting i videoene hennes o.l., og det er det bra vi ser med skepsis på=o)

Sithious
Sithious
12 år siden
Svar til  Freemind

Håper ingen runker til Lady Gaga, makan til lite attraktivt vesen skal du faen meg lete lenge etter.

vrang
vrang
12 år siden
Svar til  Freemind

Herregud mann, har du aldri sett ei bollemus?
Armin, den dama hadde pult deg i stykker.

Freemind
Skribent
12 år siden
Svar til  vrang

du blåser deg opp som en nå

mrjohs
mrjohs
12 år siden

Men kva med oss som ikkje ser på slike videoar? Korleis har dei tenkt å manipulere oss?

Cosmomind
Cosmomind
12 år siden
Svar til  mrjohs

Det trenger de ikke. Vi er midt sagt i minretall. Hvordan tror du de klarer å holde i gang kriger over hele kloden. En kan nesten si at den tredje verdenskrig snart er forbi!

mrjohs
mrjohs
12 år siden
Svar til  Cosmomind

Det er det musikkfabrikkane vil ha oss til å tru; At me er i mindretal. Eg påstår at det er feil. Det er ikkje så mange som faktisk høyrer på fabrikkprodusert musikk, bortsett frå dei heilt yngste som nokre av Dykk påpeiker.

Iflg fleire som jobber eller driv platebutikk som eg har snakka med, er det ikkje store popstjerner som selger mest i lengden. «Telephone» kjem ikkje til å selge noko om 2 år, men kun i forholdsvis store kvanta relativt kort tid etter den er gitt ut.

Derimot selger jazz, klassisk, «klassisk rock», o.l mykje meir over tid enn noko fabrikkprodusert musikk gjer. Hitlistene er berre rekna ut frå salg *den* eine veka, og seier ikkje noko om kor mykje platene har solgt over tid. Då hadde ting som Lady Gaga og Spears kome mykje dårlegare ut.

Dei promoterer dritet sitt i den grad at folk trur at «alle» høyrer på det. Ikkje tru på dei!

Cosmomind
Cosmomind
12 år siden
Svar til  mrjohs

Tror absolutt du har et poeng om at det er kvalitet og ærlig musikk som selger best over tid. Men en må også ta med at det er de eldre som har mest penger, og at unge ofte laster ned musikk. Som musiker har jeg også sett av de få unge musikere jeg kjenner at de har hatt sin periode med computerbasert og innholdsløs musikk, men som plutselig en dag har oppdaget at ikke alt det deres foreldre hørte på bare var møkk.
Selv foretrekker jeg instrumentalister som bl.a Steve Vay, Joe Satriani, Eric Johnsen, og Yngwie Malmsteen. Ingen skjulte budskap i instrumental musikk!

Freemind
Skribent
12 år siden
Svar til  mrjohs

Ungdommen er utsatt her, små jenter blir forvridd i huet med helseløs musikk og repterende ord.. Det er tragisk å tenke på hvor lite sjel det er i musikken til barna idag. En sang kan fks være en settning» Tonight is gonna be a good night» repetert 34ganger i en låt. Eller «im gonna start a fight» repetert gjennom hele sangen slik at barna går rundt og klarer ikke å få det ut av hodet, slike ting kan faktisk sitte i hodet livet ut. Hva er galt med det? Jo, hjernen tenker mindre, tankefriheten rammes og innskrenkes, det er nesten som Newspeak blir brukt i musikken for å gjøre barna ordfattig, dermed meningsløse.

Mange som snakker om Jay Z og hans frimurerrelasjoner, men de kan ikke forstå vordan han kan ta over planeten med musikken hans.

Hvordan musikken hans kan ta over verden? Ganske enkelt. Du bruker dine finansrelasjoner og kontakter i musikkverden som også er frimurere fra «brorskapet» og dreper all form for oppløftende og positiv musikk. Du erstatter talent med hjernesløvende form for tankekontroll, fengende enkle rim, repeterende settninger, og en catchy beat og kaller det for musikk. Du får millioner av fjortisser verden rundt til å like deg og prøve å etterligne deg. Vi trenger ikke flere rappere som heter T-swish,T-rain, Young Game, i Norge eller resten av verden for den saks skyld. Vi trenger ungdommer som engasjerer seg for annet enn selvdyrking. Du er en robot blandt mange, du kommer aldri til å lykkes med musikk når 1000000000000000 rapper, og 3stk spilles på radio. Du kaster bort tiden din, når vi kunne trengt deg til å engasjere deg for hva som skjer i verden før den faller fra hverandre. Så på en måte er han faktisk med på å ta over verden. George Bush, Obama, og Tony Blair lovpriser han for at ungdommen ikke følger med som de gjorde i gamle dager :)

De fleste som lytter på musikken hans har null peiling på hva alle disse symbolene betyr. De som vet hva det betyr i musikkbransjen ser assosiasjonene hans og ser hvor han kommer fra. Ingen fucker med frimurere. De får flyet ditt til å styrte om de vil. J-Z viser makt med symboler for de som skjønner, de andre tror det bare er «Kult».

Du må også skjønne en ting. Det handler ikke om bare symboler, men også rettningen musikken har tatt de siste årene. Den gikk fra å være positiv, til destruktiv,mørk og litt djevelsk med oppfordring til mord, selvmord og krigs forgudning.

Beyonce, Rihanna og nå også kanye skriver ikke sine tekster lenger. Det er Leeenge siden de gjorde det. Dagen artister skriver under på en record deal er den dagen bransjen skriver låtene dine for deg.

Og de har en hær av illuminatiminded songwriters

Freemind
Skribent
12 år siden
Svar til  Freemind

Musikkartister blir brukt som sosial-kultur-ingeniører. I dette tilfellet presenterer Beyonce en vennelig versjon av Politistaten som banker dritten ut av oss i demonstrasjoner for demokrati, ved å lære barna at paramillitære er noe «kult».

Og i dette bildet ser du «the baphomet» som er frimurerernes symbol på guden deres.

http://cbp2.cobundle.com/p/168727-WTF????-Beyonce-Photo%27d-Wearing-SATANIC-SYMBOL!!!-%28Pics-Inside%29—MediaTakeOut.com?utm_source=mtakeout&utm_medium=gumgum&utm_content=cbp-icon&utm_campaign=dogear-001

Beyonce er en robot, desverre ble hun byttet ut og erstattet, hun gikk fra å være classy, «Nasty put some clothes on, i told ya, dont walk out the house without ya clothes on, » til å være naken i hver musikk video.

Du går ikke sånn på gata din tøs, så hvorfor gjøre det i en musikkvideo? jo, fordi det selger, og moten forandrer seg, for alle barna vil se ut som idolene dems de har plakater av på veggen.

Og idag, ute på byen i vinter i minus 16, går jenter halvnakne og fryser ihjel for å se attraktiv ut og følge moten.

Slut the fuck up!

neste generasjon er på vei til å bli tøser

9 åringer i sexy undertøy leker med en strippestang, jeg vet ivertfhall en ting, MTV skal ikke hjernevaske mine barn!
http://www.federaljack.com/?p=14019

Frank Kstad
Frank Kstad
12 år siden
Svar til  Freemind

Hvilken musikk hører du på?
Tipper det er konspirasjonsfreaks overalt som kan finne «tegn» i hvilken som helst musikk, du ser det du VIL se.

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  Freemind

Boom!
Her er min favoritt Franken

MrRidazi
MrRidazi
12 år siden
Svar til  Freemind

Til Frank Kstad:
Jeg kan ikke svare for andre phreaks, men dette er en låt med budskap.

p.s. Håper du ser det skjulte budskapet.

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  Freemind

MUSE-Grammy Awards
En lite spark til Illuminati og bankene? 1:26 ut i videoen, They will not control us.
http://www.youtube.com/watch?v=z7MZNd3JlFE&feature=related

Geronimo
Geronimo
12 år siden
Svar til  Freemind

De selger seg til djevelen Lucifer…

Lise Tollefsen Slembe
12 år siden

Dette må jo være en video skapt med henblikk hvordan barn i fremtiden skal ende opp, som totalt mindkontrollerte. Hvorfor lager ikke dette et selskapet også en video der artistene ikler seg piller,medisiner og vaksiner som pynt i både håret og klesplaggene? Et stort antall barn i verden er jo faktisk mindkontrollerte av dopingsmidler legemiddelindustrien og media har prakket på dem!

Lise Tollefsen Slembe
12 år siden

Må bare tilføre her at i tillegg til mindkontroll gjennom farlig stråling og svært giftige medisiner, vaksiner og produkter vi både spiser og drikker, blir barn som vokser opp mindkontrollert gjennom voldelige- playgame spill.

Media må vel være vi bli den største årsaken til at et tort antall av denne generasjons barn vil ende opp som fullstendig desorienterte og mindkontrollerte, hvis de nå lever de så lenge som meg! Det vil bli mange løgner servert gjennom media i nærmeste fremtid i tett rekkefølge som onskapens maktelite tår for og dette vil medvirke til at et stort antall foreldre ikke lengre vil være i stand til å lære sine barn å skilne mellom det som er virkelig og det som er illusjioner.

Her kommer en illusjon (løgn) som mange foreldre tror på og som er en del av minkontrolleringen makteliten står bak. Og slik vil det nå fortsette i tillegg til alle naturkatastrofene som vi får høre har skjedd på «naturlig» vis! Løgn etter løgn vi spise hjernen og sinnet opp på folk der ute.

http://www.abctv.no/node/8096?autoplay=1

Lise Tollefsen Slembe
12 år siden

(Det er tungvindt når man ikke kan redigere her men det er jo nevnt tidligere)

Michelle
12 år siden

SUPERinteressant og KJEMPEvikitg artikkel, takk Hans, denne skal jeg lese nøye og kose meg med i ro og mak når jeg får bedre tid!!! Jeg ELSKER jo Lady Gaga, har alltid gjort det, ikke bare for musikken hennes, men fordi hun er så utrolig SUPERSNiLL, hvis man hører på intervjuene hennes, jeg har hørt på flere, så er hun en av de mest ydmyke og kjærlighetsfulle personene man kan tenke seg!!! Hun skriver mest alt av musikken sin selv og jobber beinhardt hele tiden, hun bruker mange av sine gamle venner som fortsatt får lov til å kle henne opp som de vil. Noe av det jeg liker mest med henne er at hun sier hun bryr seg ikke om penger i det hele tatt, hun bryr seg ikke om å kjøre limoer eller store hus egentlig, hun legger alle pengene i nye større show for seg og fansen og så bryr hun seg om veldedighet. Lady Gaga har laget orginal musikk som er blitt SUPERPOPULÆRT. Så min konklusjon er at om det er negative ting som kommer fra henne, så er det ikke bevisst fra henne, da kontrollerer noen henne eller får henne til å gjøre ting som hun ikke er klar over har den effekten den har, LOVE U LADY GAGA!!!!!!!

Michelle
12 år siden
Svar til  Michelle

nå har jeg skumlest artikkelen, takk for artikkelen Hans, det er viktig at vi våger stille spørsmål, men dette får meg faktisk til å tenke på Prinsesse Diana og Marilyn Monroe også, altså at man har også snille populære mennesker som blir brukt..

Freemind
Skribent
12 år siden
Svar til  Michelle

Gaga er tivolimusikk. Jeg skal velsigne deg med ekte musikk :)

Michelle
12 år siden
Svar til  Freemind

takk, jeg elsker jo musikk, den nederst her (over) When You Believe synes jeg er veldig fin, ellers er dette noe av min musikksmak, jeg har vel mist 1000 favorittsanger, hører nesten alltid på musikk – her er et bittelite fint utvalg:

Lise Tollefsen Slembe
12 år siden
Svar til  Michelle

Jeg har hørt ditt musikkvalg Michelle og hører fortsatt på dem. Dette er musikk for sjelen, som hjelper oss å løsrive oss fra stresset vi ubevisst får grunnet makteliten stadig vekk forsøk på å påvirke oss i negativ retning.

Frank Kstad
Frank Kstad
12 år siden
Svar til  Freemind

Nei her var det mye dårlig illuminati musikk, blir helt kvalm av å se slike kommersielle artister.

Maarit M. Hanssen
Skribent
12 år siden

Nå har jeg ikke sett denne musikkvideoen, skal se den senere, men det forudrer meg ikke, at lesten har vært Project Monarch. Nå er det slik at level DELTA på Project Monarch lager mind control programmer for selvmord. Formålet er _alltid_at offeret skal begå selvmord. Denne kunstformen er ment å være dødelig for barn og ungdom.
Heldigvis har mine barn aldri digget denne formen av kunst og uttrykk. Min eldste datter studerer ved Goldsmiths, University of London for BA Art Practice.
http://www.gold.ac.uk/art/
Hun har et år igjen av Bachelor der. Hun ble tatt opp som student der fordi hun faktisk kunne tegne en hånd, slik en hånd er.

» Project Monarch: Nazi Mind Control. The Evolution of Project MKUltra av Ron Patton «:
http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sosiopol_mindcon02.htm

911Hoax
911Hoax
12 år siden

Hvordan er din eldste datters utdannelse relevant til Lady Gagas ekstravagante oppførsel? Jeg vil ikke si at Picasso nødvendigvis tegnet en hånd «slik den ser ut», men like fullt er jeg overbevist om at han ville blitt tatt opp ved alle verdens kunstuniversiteter.

Michelle
12 år siden

takk for superviktig link kjære Maarit, det er så viktig at folk forstår at slike ting er våpen også, det er ikke bare kunstige kjemikalier og vaksiner og stråling som er våpen, men også mind-control er våpen og enda farligere når folk ikke er klar over det, jeg fikk ikke opp linken når jeg trykket på den, men når jeg søkte på «bibliotecapleyades project monarch delta» så fikk jeg opp linken og nå skal jeg kose meg og lære.-)

Lise Tollefsen Slembe
12 år siden
Svar til  Michelle

Tusen takk for god musikk Michelle! Du sprer solskinn og positiv energi her på NS

Klem og hilsen Lise

Killuminati
Killuminati
12 år siden

Bra skrevet Hans. Og nok en gang må jeg bare si Nyhetsspeilet.no er Norges desidert beste og ærligste avis.
Noen ganger er det de som ser gærne ut som har rett(er jorda flat eller rund «debatten»).
Jeg er en av de få unntakene blant mine jevnaldrende som ikke hører på slikt bullshit. Har følt lenge før jeg leste NS at slik musikk er skapt for å holde oss dumme, siden jeg hadde hørt mange underground sanger som var tusen ganger bedre enn de «kjente» sangene som ble spilt på MTV hele tiden.

MJ was right!

Geronimo
Geronimo
12 år siden
Svar til  Killuminati

Meget enig med deg..hører bare på undergrunds musikk og annet som man kan kalle alternativ musikk og (opprørsk rock).
Desverre så skjønner ikke massene halvparten av hva de hører eller ser..
Alle er så naive om dagen..

sjokomelk
12 år siden
Svar til  Geronimo

Geronimo sa:

«Desverre så skjønner ikke massene halvparten av hva de hører eller ser..
Alle er så naive om dagen..»

Dette høres mer ut som et utsagn mange her inne ville tillagt «eliten» det raljeres så mye mot her inne.

paatus
paatus
12 år siden

God artikkel med et lite dekket tema. Mind Control er seriøse greier som det brukes store ressurser på å utforske. For noen år siden sendte jeg denne til kontaktlisten min:

Dear friends

Quote: /»One network expanding exponential»…/

We all know that the Illuminati and NWO loves to show off for each other, but this is so nicely done I just had to comment on it. Read on.

I came across this ad for JAVA – a programming language and software development platform from SUN MicroSystems Inc.

What stunned me, was the clear evidence of links to Illuminati and the NWO.
You’ll need to see the video twice to get all the details. Watch closely from the moment you hit «Play».

Go ahead and watch the whole ad before you read on. Click here:

Now, after you’ve seen it once, read this viewers-guide before you watch it once again.

This time, direct your attention the male characters voice. Notice how almost every sentence fits the Illuminati and NWO’s agenda. /»Take a look around you. It has arrived. It’s everywhere you look…..and yet..invisible.»/
Is he talking about all the NWO signs in corporate logos etc.?

And then, as he uses his id-card to log in to the computer, the computer loads a webpage or similar, called… /»Illuminar»/.

The male character continues: /»We’re all connected to it…whether we know it….or not»/.

Then we see pictures of some brainscans. Remember, this ad is for a microchip, and the ad shows that they are able to track these chips within mobile phones and credit cards (Not that I don’t know this is already being done). Are they insinuating something, in regards of the human brain x-rays?

He continues: /»One network…[…]….one architecture…[….]…social evolution….are you ready for what’s next?»/.

Next after that, we see a young boy playing a JAVA-developed game on a Nokia cellphone. Pause the video if needed, and look closely: That’s the White House in the background.

From 02:04 to 02:11, where he’s standing on the roof of a building, take a look at WHAT he’s standing on: The famous pyramid, inside what appears to be the All-Seeing Eye. And, the greatest thing of all, they even managed to throw in the illumination. Just watch as he «throws» the microchip in the air, and the chips positions themselves in a nice looking bow over his head. Listen to what he says next: «/…[…]..broadcasting their whereabouts…as they illuminate supply chains..in real time»/.

Also notice the floating text: /The All-Seeing Eye/.

Did I miss something?

BelzeBob
12 år siden

Kan noen klarifisere dette spørsmålet: har Gaga innover- eller utovertiss?

Forøvrig kjenner jeg ikke særlig til Gaga, for jeg ser sjelden på TV og hører knapt på musikk laget etter 1984. Men jeg syns det meste av ny musikk jeg har hørt er

*dårlig og uoriginalt
*heslig (bare vrikking på rumper i en slags St. Vitus dans til elendig musikk.)

Forøvrig er jeg enig med Armin: vil unge jenter kle seg som horer, og oppføre seg som horer, så må de forvente å bli sett på som horer. Her må foreldrene ta sitt ansvar. Samfunnet ellers hjelper ikke særlig til.

Jeg anbefaler alle unge på NS å oppsøke «gammel» musikk; gå tilbake etpar tiår – til 1980, 1970, 1960 og t.om. 1950 tallet. Anbefales:

ABBA
Boney M
Black Sabbath (m. Ozzy) (Veldig bra og inspirerende tekster)
Beach Boys
Carpenters
Blondie
OMD
Thin Lizzy
Ekte country musikk (inkl. lastebil country og tog/hobo country)
Townes Van Zandt
Blue Oyster Cult
Uriah Heep
Motown (Supremes, Ronettes..)
Paul Anka
Magna Carta
David Bowie
Psychic TV
Folkemusikk
Ekte reggae, dub & ska

Osv. :)

Atle Abrahamsen
Skribent
12 år siden
Svar til  BelzeBob

Et innlednings-spørsmål helt på sin plass, etter min mening.
:)

rowa
12 år siden
Svar til  BelzeBob

«Forøvrig er jeg enig med Armin: vil unge jenter kle seg som horer, og oppføre seg som horer, så må de forvente å bli sett på som horer. Her må foreldrene ta sitt ansvar. Samfunnet ellers hjelper ikke særlig til.»

Det sier MYE om din forrakt for en kultur du ikke forstår. Det er en bedriten, guffen, middelaldersk holdning og plusstomlene forteller at holdninga di er almenn her på denne sida. Har du vurdert om du er «mind-controlled» av andre enn Illuminati?

Hva legger du i «oppføre seg som horer»?
Jeg har jobbet i uteseksjonen med prostituerte og ikke nok med at disse menneskene som lever under enhver mennesklig verdighet må tåle voldtekt og bisarr mishandling av sosiopater – de skal i tillegg brukes som skjellsord av deg og andre «moralsk overlegne», arrogante kødder som er hjernevasket til å tro på èn sannhet.

David Bowie hadde spytta på deg!

sjokomelk
12 år siden
Svar til  rowa

Hjernevask skjer i de beste familier.
Er forøvrig enig med deg i at flere av debattantene har en veldig ovenfra-og-ned holdning til «annerledes tenkende» her inne.

Robert Plante
Robert Plante
12 år siden
Svar til  BelzeBob

21 år og jeg er riktig inn i mot-mainstreamen, sitter å lager dubstep selv!

<- min første sang jeg noen gang laget, hehe

Balle Clorin
Balle Clorin
12 år siden

Nå har ikke jeg sett videoen, men i generelle vendinger kan jeg si at ingenting i en musikkvideo er tilfeldig. Det er mange budskap som pakkes inn, det være ser selve historien i videoen, symbol- og ordbruk, referansebruk, produktplassering, bevegelser, klipping/kryssklipping, lys- og lydeffekter mm.

Dette gjelder ikke bare musikkvideoer, men også vanlig spillefilmer, dokumentarfilmer, PR og reklame. Dette vet jeg godt, fordi jeg har utdannelse innen sistnevnte fag. Så de som avfeier skulte budskap vet ikke hva de prater om.

Uansett: alt som vi registrerer av lyd, bilde, lukt ect påvirker oss, bevisst eller ubevisst. Det er jo derfor man driver med påvirkninger av ymse slag.

Askeladden
Askeladden
12 år siden

Jeg kan stolt meddele at jeg har fortsatt til gode å høre en Lady Gaga sang.

Den kjerringa representerer forresten den ytterste form for degenerasjon, navnet hennes tilsvarer de første lyder et nyfødt barn greier å ytre, garantert ikke tilfeldig når man kjenner til disse folkenes natur og vesen.

2shpenn
2shpenn
12 år siden

oppfordrer alle til å sjekke ut dette! http://www.youtube.com/user/FarhanK501

Lise Tollefsen Slembe
12 år siden

Jeg tror rett og slett ikke at jeg orker å se Lady Gaga’s musikkvideo -«Telephone!» Mener jeg ikke trenger å se flere videoer om hvordan fremtiden vil uttarte seg eller hvordan volden vil spre seg ytterligere stor «flodbølge»når jeg får oppleve dette gjennom kontakt med unge mennesker daglig. De sliter med store nerveproblemer, panikkangst og selvmordstanker nettopp som årsak av medias skadelige propaganda- og reklamevirksomhet og som årsak av svært voldelige playgame-spill de har blitt totalt avhengige av.

«Jeg har lyst til å drepe deg» var en kommentar jeg hørte fra en ung mann til sin unge kvinnelige samboer etter at han hadde sittet flere timer klistret foran et voldelig playgame-spill! Og jeg trodde faktisk han kunne drepe henne!!!

Dette er noe av det frivillige arbeidet jeg gjør, reiser hjem til de unge og få se virkeligheten slik den er. I mange tilfeller en helt sjokkerende virkelighet!

Og her, en ny media-reklamering for en svært voldelig film som er skapt for å mindkontrollere mange, mange flere der ute…

http://www.dagbladet.no/2010/04/29/kultur/spill/activision_blizzard/activision/bungie/11505559/

Illuminee
Illuminee
12 år siden

Hva i all verden er et playgame-spill? Forøvrig, med tanke på at forumet er norskspråklig hadde det kanskje vært hensiktmessig å oversette. Hva med spillspillspill?

Rain
Rain
12 år siden

PlayStation tipper jeg det skal være.

Og den linken dreier seg ikke om en «svært voldelig film», det dreier seg om at Bungie (studioet bak Halo serien) går over til utgiveren Activision. Halo serien er for øvrig ikke mer voldelig enn de fleste andre skytespill der ute. Når det kommende spillet blir omtalt som et «action»-spill, så kan det være hva som helst, ingenting tilsier at det vil være voldelig annet enn Bungies erfaring med skytespill.

Om ditt frivillige arbeid består av dette er det kanskje en ide å sette seg inn i det før du spyr ut slik feilinformasjon?

Oddis
Oddis
12 år siden

Uten å ha lest andre innlegg sier jeg dette;

Hans: dette er det dummeste jeg har hørt! Jeg synes virkelig Illuminati får kreditt for mye galskap rundt omkring i verden som de ikke fortjener, og dette er en av dem!

La musikere få være musikere. Dette er da utprøvd før, med baklengsspilling av musikk å hele pakka. Vi lever nå i 2010, ikke 1954 (eller noe sånt) da rocken gjorde opprør.

Trinity
Trinity
12 år siden
Svar til  Oddis

Dessverre er det en kjensgjerning at mye legges inn sublimt og også som er forbundet med MK-teknologien, det behøver ikke være noe som høres eller merkes ved å spille baklengs. At musikk, film osv brukes slik er et faktum.
Det kan også legges inn ting som påvirker følelsene, enten for å øke salget dramatisk for å få oss til å digge musikken eller for å påvirke til hat osv.
Det er ikke alltid nok å bruke sunn fornuft Oddis, vi lever i en syk verden.
Om du søker litt på nett vil du finne dokumentasjon på realitetene. takk

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  Trinity

Liten tvil om at du og Hans har helt rett her Trinity :)
Musikk kan være bra og dårlig og et ypperlig redskap til og hjernevaske folk
Når en låt repeterer samme budskap 20-30 ganger og man hører låten noen hundre ganger så gjør det noe med underbevistheten din ….
Hører man kun på trist musikk så blir man deppa og sucidal til slutt
På 60-70 tallet så var satan rock inn og mange ble hekta, et stort antall av dem fikk psykiske problemer, noen ble drapsmenn og mange på trygd…
Det er nok ikke så farligt og høre litt på den typen musikk men blir samme låtene spilt om og om igjen så er man ute og kjører og det er nettop det Iluminati vet så derfor fokuserest det sterkt på det helt unge publikummet, helst før hjernen er ferdig utviklet ..
Da er det fabrikk musikk med MC Artister som gjelder
En annen ting dem spiller på er og hylle tungt narkoavhenige artister som helter og forbilder for dem unge
Media er med på laget og gir artister som har funnet det optimale livet i narko, horer, galskap, kriminalitet og fest 24 timer i døgnet masse spalteplass og presentere dem som vinnere i dagens samfunn

Her er et bevis på at Hans Garder har helt rett når det gjelder LGG

http://www.youtube.com/watch?v=BeVKjSWCPJc&feature=related

sjokomelk
12 år siden
Svar til  smurfen

Klippet du linker til beviser ingenting annet enn at den som har lagt det ut;

1) Har for mye fritid.

2) Hører det han/hun vil høre.

Tekstingen var ikke til noe særlig hjelp. Hørte ikke det vedkommende som tekstet påsto man hørte, og den påstått baklengs maskerte teksten vedkommende påsto han/hun hørte ga ikke mening. Var bare en masse banneord. Som jeg ikke hørte. Dette holder ikke som bevis for noe som helst annet enn at man intet har lært av hysteriet rindt baklengs maskering fra 70-80 tallet.

sjokomelk
12 år siden
Svar til  smurfen

rindt = rundt. :D

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  smurfen

Så du mener mao at det bare er telfeldig at svært mange av dem som har spilt Hotel California baklengs har tatt selvmord kort tid etterpå Sjoko ? ;)

Du får prøve å lytte da så får vi se om det kommer flere kommentarer fra deg :)

http://www.youtube.com/watch?v=QmhW5QiMymw&feature=related

sjokomelk
12 år siden
Svar til  smurfen

Nå synes jeg at «Hotel California» er en lidelse når den spilles forlengs da. Har da LIDD meg gjennom baklengsutgaven og… hørte ingenting. Har til og med sett på en kortere film hvor de har tekstet hva man liksom skal høre. Hvis jeg la til mye godvilje så kanskje… nei,

Baklengs maskering fungerer litt (tror jeg) som en Rorschachtest. På samme måte som ens liv og erfaringer farger hva man ser på en Rorschachtest, tror jeg man hører det man vil høre når man lytter til sanger kjørt baklengs.

Hvor har du det forresten fra at mange som har hørt på dette baklengs har begått selvmord? Og var det at de lyttet til denne sangen baklengs det som utløste selvmordet i så fall? Har mine tvil derom, gitt.

Ole-John Saga
12 år siden
Svar til  Oddis

Ta å google David John Oates.

Thunder
Thunder
12 år siden

Ingen tvil om at den store oppvåkningen er godt i gang:-) Det er mye skjult budskap, men det er viktig å fokusere på det gode. Ikke heng dere opp i illuminati. Budskapet er at jentene har sluttet å svare på telefonen og bestemmer selv. Mørkets fyrste har fallt folkens! Den er rett og slett blitt oppspist og fordøyd osv. Frykt, redsel og sinne, slipper taket på oss. Det er grunnen til at overgrep og hemmeligheter blir avslørt. Hjernevasken letter og vi avslører ting som har ligget rett fremfor nesen på oss, og vi tenker på hvorfor vi ikke har sett dette tidligere. Det er budskapet som er viktig, ikke symboler og slikt. Virker som om det har vært en oppvåkning i musikkbransjen også, men det gode er også skjult. Illimunati har ikke forstått det. Lederene våre har ikke jobbet mye for å skjule sin agenda, da vi har vært «sauete» altså. Just dance, Pinnocchio!

Liker «Dreams» med The Game og «All falls down» med Kanye West.
Det finnes Mange, mange bevis på illimunati. De prøver å gjøre oss sinte og redde. Disse følelsene er ikke våre og gir bare næring til ondskapen. Tilgi og gled deg til tiden som skal komme. Vår sjel er ren kjærlighet. Vi bryr oss.

Tydelig at mind control ikke ble en suksess, da flere og flere våkner. Frekvensen til mennesker har skiftet og «voodooen» finner ikke oss.

« Forrige artikkel

Ny film om NWO-agendaen

Neste artikkel »

1. mai er tid for informasjon-konfrontasjon