/

Den skjulte meningen i Lady Gaga’s video Telephone

22.2K visninger
10 minutter lesetid
171

Signs and symbols rule the world, not words nor laws.        Confucius

Underholdningsindustrien, og i særdeleshet musikkbransjen har i flere tiår vært usynlig styrt av det mystiske hemmelige selskapet Illuminati, med sin vekt på okkultisme og symbolbruk.


Nyhetsspeilet har tidligere skrevet om Illuminatis innflytelse i underholdningsbransjen, et fenomen som mange har vanskelig for å tro på eller å fatte betydningen av.

Det siste året har popartisten Stefani Joanne Angelina Germanotta som er kjent under kunstnernavnet Lady Gaga hatt stor suksess med sin musikk og sine musikkvideoer i mange land, også i Norge. 3 av hennes 4 single-utgivelser har blitt nr. 1 i Norge, inkludert den ferske suksesslåta “Telephone” som gikk helt til topps på VG-lista i løpet av få uker.

I sin omtale av musikkvideoen til Telephone benytter Nettavisen ord som “Episk, kompromissløs, erotisk, vill, fantastisk…visuelt overveldende, cinematisk mesterverk, rått, eksplosivt kunstverk.”

Nyhetsspeilet tar her for seg de skjulte budskapene i Illuminati-videoen Telephone.

Lady Gaga er et Illuminati-produkt

Illuminati er kjent for å være illusjonsskapingens mestere. Dette omfatter også en forbløffende evne til å skape begeistring hos folk som ikke aner hva det de er blitt begeistret for i virkeligheten dreier seg om.

Etter hvert som kunnskapen om det moderne Illuminati nå gradvis lekker ut – mye tyder på at dette er en villet prosess fra Illuminatis side – er også visse kjennemerker, Illuminatis modus operandi, blitt kjent. Dette gjør det lettere å oppdage “Illuminatis fingeravtrykk” i f.eks. filmer eller musikkvideoer.

Modus operandi for Illuminati-kontrollert bruk av massemedia er bl.a.:

– Å presentere viktig innhold i all åpenhet; “hiding it out in the open”.

– Å presentere sine egne symboler; bl.a. “det ene øyet” og pyramiden.
“Det altseende øyet” illustrerer Illuminatis målsetting om full kontroll over menneskeheten. Pyramiden symboliserer de få utvalgte på toppen av pyramiden (eliten) som befinner seg høyt over de mange på bunnen av pyramiden (menneskemassene som Illuminati forakter).

– Å presentere sine egne agendaer og fremgangsmåter bak en tilforlatelig innpakning som gjør det praktisk talt umulig å forstå for den uinnvidde.

Innholdet i artikkelen nedenfor er hovedsakelig hentet fra VigilantCitizen, og forfattet av signaturen Vigilant, som er ekspert på okkult og annen symbolikk i massemedia generelt og innenfor musikkindustrien spesielt.

Lady Gaga’s 9-minutters video med Beyoncé er gjennomsyret av bisarre og tildels sjokkerende elementer. Bak den merkelige estetiske fasaden ligger en dypere mening, som rommer et annet nivå for tolkning. Videoen viser til tankekontroll (”Mind Control”) og mer spesifikt til såkalt Monarch Programmering, som er en hemmelig teknikk som blir benyttet i stor skala i underholdningsindustrien.

Her skal vi se på den okkulte betydningen av videoen “Telephone”.

Det er en hel haug av Illuminati- og tankekontroll-symboler i Lady Gaga’s nyeste video Telephone. Dette er ikke overraskende, videoen er skrevet og regissert av Jonas Åkerlund, som også stod bak musikkvideoen Paparazzi.

I artikkelen Lady Gaga,The  Illuminati puppet (som anbefales lest før du leser  dette), ble den Åkerlund-regisserte videoen Paparazzi og referanser til mind-control programmering dissekert.

Telephone fungerer som en oppfølger til Paparazzi, hvor Gaga fremdeles spiller rollen som en tankekontrollert drone som dreper mennesker. Dette konseptet er aldri blitt åpent diskutert av kunstnere når de blir bedt om å forklare sine videoer, fordi det ikke er ment å bli forstått av massene.

Den skjulte betydningen av videoen viser faktisk elitens forakt for den generelle befolkningen, derav scenen med ritualmord som utføres av tankekontrollerte slaver på vanlige amerikanere i en kafe.

Den skjulte betydningen av sangen og videoen Telephone

Ved første gangs avspilling av Telephone på radioen kan det virke som at Lady Gaga mottar telefonoppringninger fra en irriterende fyr mens hun er ute på en klubb. Det kan være naturlig å forestille seg Gaga på et dansegulv hvor  hun ikke tar mobiltelefonen sin. Jeg (Vigilant) forestilte meg dette fordi det naturlige er å tolke sangen etter sin direkte ordlyd (face value), noe som jo er naturlig for de fleste.

Åkerlund’s video har imidlertid tilført en ny og dypere mening til sangen, som gir den en helt ny dimensjon. I et intervju med E! Online, forklarte Gaga selv seg om dette:

Paparazzi hadde denne virkelig fantastiske kvaliteten, der den hadde den rene popmusikk kvaliteten, og samtidig var en kommentar til kjendiskulturen. På sin egen måte, på visse punkter jeg jobbet med Jonas Åkerlund, regissøren av begge videoene, ble denne høye kunstneriske kvaliteten virkelig oppnådd på den måten det ble filmet. Jeg ønsket å gjøre det samme med denne videoen – ta en typisk poplåt, som på overflaten har en ganske grunn mening, og gjøre det til noe dypere.”

Det som aldri er blitt nevnt, er imidlertid at denne “dypere mening” som finnes i Gaga’s video gjelder tankekontroll, en skjult praksis som brukes av det militære, CIA, religiøse kulter og Illuminati-eliten.

Tankekontroll (mind control) brukes til å programmere mennesker til å bli mentale slaver og å utføre bestemte oppgaver. I Paparazzi spiller Gaga rollen som en tankekontrollert slave som var “programmert” til å forgifte og drepe  kjæresten sin. Telephone er en fortsettelse av denne historien, hvor Gaga må i fengsel for sin forbrytelse.

I videoen er “telefonen” en metafor for Gaga’s hjerne, og det faktum at hun ikke svarer på telefonen (hjernen) betyr at hun har dissosiert (separert) seg  fra virkeligheten. Dissosiasjon er det ultimate målet med Monarch tankekontroll-programmeringen. Det blir indusert av traumatiserende hendelser, slik som elektrosjokk-behandling eller tortur, for å tvinge offeret til å distansere seg fra virkeligheten. Dette gir ”tankekontroll-operatørene” (the handlers) muligheten for å skape en annen personlighet i offeret som kan programmeres til å utføre forskjellige oppgaver, for eksempel å gjennomføre et drap.

«Traumabasert tankekontroll-programmering kan defineres som systematisk tortur som blokkerer offerets evne til bevisst bearbeiding (gjennom smerte, terror, narkotika, illusjoner, sensorisk deprivasjon, sensorisk overstimulering, oksygenmangel, kulde, varme, hjernestimulasjon, og ofte, nesten-død) og deretter anvender suggesjon og / eller klassisk og operant betinging (i tråd med veletablerte prinsipper for adferdsmodifikasjon) til å implantere tanker, direktiver, og oppfatninger i det ubevisste sinnet, ofte i nydannede traumeinduserte dissosierte identiteter, som tvinger offeret til å gjøre, føle, tenke eller oppfatte ting for programmererens formål. Målet er at offeret skal  følge direktiver uten bevisst oppmerksomhet, inkludert å utføre handlinger som er i klar strid med offerets moralske prinsipper, åndelige overbevisning, og vilje.

Installasjon av tankekontroll programmering er avhengig av offerets evne til å distansere, som muliggjør at det skapes nye avsondrede personligheter som kan “holde” og “skjule” programmeringen. Barn som allerede er dissosiative er velegnede kandidater for programmering“.

Hentet fra “Forholdet mellom Mind Control Programmering og Rituelt misbruk” av Ellen P. Lacter, Ph.D.

Gaga’s hode er telefonen. Hun svarer ikke på denne telefonen, som er symbolsk for hennes dissosiative tanketilstand.

Gaga’s hjerne som en ikke-svarende telefon er representert i to separate anledninger i løpet av videoen:

Telefonrøret er laget av hår og dekker det venstre øyet, som representerer Illuminati tankekontroll.

Innenfor rammen av videoen er telefonen Gaga’s sinn og dansestedet  representerer hennes dissosiative tilstand, “det magiske stedet” som tankekontrollerte slaver har lært å flykte til under traumatiske hendelser.

Hello, hello, baby
You called, I can’t hear a thing.
I have got no service
in the club, you say, say
Wha-Wha-What did you say, huh?
You’re breaking up on me

Sorry, I cannot hear you,
I’m kinda busy.
K-kinda busy
K-kinda busy
Sorry, I cannot hear you, I’m kinda busy.”
  
 
 
Med å være ganske opptatt (kinda busy), mener Gaga at hun har skilt lag fra virkeligheten. Det  virkelige livet påkaller oppmerksomheten fra hennes hjerne, men hun “har ingen service”, hun er ikke der. Koret illustrerer dette konseptet i ganske høy grad.

Stop callin’, stop callin,
I don’t wanna talk anymore !
I left my head and my heart on the dance floor
.”

Gaga tenker eller snakker ikke for seg selv lenger, hennes hode og hennes hjerte har blitt adskilt fra hennes kjernepersonlighet på grunn av Monarch programmering.

Analyse av musikkvideoen Telephone

Videoen er en Quentin Tarantino-aktig kortfilm som er sterkt inspirert av filmen “Thelma og Louise” og pepret med tonnevis av produktplasseringer og transvestitter. Når den skjulte tankekontroll-meningen avdekkes, blir symbolikken i videoen tydelig og historien blir mer sammenhengende. Her er en tolkning av de mange symbolske scenene i videoen, og deres tildels  okkulte betydning. Du kan se selve videoen her:

http://www.youtube.com/watch?v=EVBsypHzF3U

Videoen begynner med at Gaga kommer inn i «Prison for Bitches”.

I luftegården går Gaga rundt i lenker og iført solbriller laget av tente sigaretter.

Representerer sigaretter som dekker øynene hennes blindhet overfor hennes svært giftige liv som en tankekontrollert drone ?

Gaga sitter så ned og “blir opptatt” med en merkelig utseende innsatt, men blir avbrutt av en telefon. Hun synes å nyte en spesiell status i fengselet… kanskje skyldes det at hun er en slave som bare adlyder ordre … og at de behøver henne igjen.

Gaga blir deretter løslatt mot kausjon av Beyoncé og forlater fengselet i den kule gule Pussy Wagon-bilen som Uma Thurman brukte i Quentin Tarantinos filmepos «Kill Bill».

Inne i bilen blir Gaga og Beyoncé opptatt med en svært dissosiativ samtale. Det høres i utgangspunktet ut som dialog mellom to tankekontrollerte slaver. Uttrykket «Tillit er som et speil. Du kan fikse det hvis det har gått i stykker men du kan fortsatt se sprekken i drittsekkens refleksjon” kan henspille på en utro kjæreste og kan også referere til den varige skaden som er forårsaket av fragmentering av ens personlighet gjennom tankekontroll.

Den dynamiske duoen går deretter inn i en god gammeldags helamerikansk diner-kafe. Beyoncé setter seg ned ved et bord med en mann (spilt av Tyrese Gibson) som hun forgifter. På dette punktet kommer Gaga ut av kjøkkenet med forgiftet honning som hun serverer til kundene.

Gaga stirrer tomt ut i luften (måten en dissosiert tanke-kontrollert snikmorder ville stirre), mens en kunde fortærer giften

Massemordet begynner … folk spiser opp Gaga’s forgiftede honning og dør. Representerer dette Illuminati-elitens forgiftning av massene med giftige medier ?

Lady Gaga forvandler ”a-ok” hånden foran øynene (som representerer Illuminati’s “All-Seeing Eye”) til en pistol som peker mot betrakteren… en påpekning av at massene spiser all giften som de får servert ?

Hele klientellet på den helamerikanske diner blir forgiftet og dør. Du har kanskje lagt merke til vektleggingen av “bier” og “honning” under hele videoen. Gaga kaller Beyoncé “Honey Bee”. Hun serverer også forgiftet honning til kafeens kunder. Hva betegner dette? Beyoncé og Gaga’s giftige honning er faktisk deres musikk og videoer, som serveres til allmennheten gjennom massemedia…

Mens kundene er forferdet og døende, setter Beyoncé på seg Mikke Mus solbriller, forøvrig de samme brillene som ble benyttet av Gaga i videoen Paparazzi da hun drepte kjæresten sin.

Beyoncé iført Mikke Mus solbriller etter å ha utført et forgiftningsmord i videoen “Telephone”
Gaga med Mikke Mus solbriller i forbindelse med drapet på kjæresten sin i videoen “Paparazzi”

I begge videoene hadde sangerne på seg solbrillene under drapene, noe som hinter til det faktum at de er programmert til å utføre forgiftninger. Som nevnt i tidligere artikler av Vigilant er Mikke Mus ører eller -design ofte okkulte referanser til tankekontroll, sannsynligvis fordi Disney-filmene var kjent for å brukes på MK slaver under programmeringen  deres.

Gaga og Beyoncé begynner deretter å danse i “patriotisk” antrekk omgitt av de livløse likene av døde amerikanere… ganske så urovekkende.

I sitt intervju med E! Online om Telephone, uttalte Gaga at hun ville ta
Ideen om at Amerika er full av unge mennesker som er oversvømt med informasjon og teknologi og snu det til noe som mer var en kommentar til den type land som USA er.”

Er det hva hun mente?

For å oppsummere situasjonen i kafeen, har vi Lady Gaga og Beyoncé som danser rundt døde mennesker mens de synger om det faktum at de er dissosiative tankekontrollerte droner:

“Can call all you want,
but there’s no one home,
and you’re not gonna reach my telephone !”

Gaga og Beyoncé flykter til slutt fra åstedet. Gaga er deretter vist foran Pussy Wagon iført en leopard-mønstret drakt, en henvisning til «sex kitten” Monarch programmering.

Beta (aka Kitten) Monarch programmering

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BETA er referert til som seksuell programmering. Denne programmeringen  eliminerer alle tillærte moralske overbevisninger og stimulerer primitive seksuelle instinkter, blottet for hemninger. “Katte-personligheter” kan komme ut på dette nivået.                                        Ron Patton, Project Monarch

Vigilant, hovedbidragsyteren til denne artikkelen, sier dette:

“The timeless quote by Confucius “Signs and symbols rule the world, not words nor laws” perfectly sums up the aims of this website. To understand the world we live in, we must understand the symbols surrounding us. To understand those symbols, we must dig up their origin, which is often found deeply hidden in occult mysteries. This site goes beyond the face value of symbols in pop culture to reveal their esoteric meaning.

My quest for knowledge led me to obtain a Bachelor’s degree in Communications and Politics. I’ve mainly studied the way power uses mass media to shape and mold attitudes of the general public. My education was perfect to hold a job in marketing or PR, but did not satisfy my thirst for truth.

My efforts to further understand the forces governing the world lead me to study secret societies, mystery religions, esoteric sciences and ancient civilizations. I’ve spent the last five years researching Theosophy, Freemasonry, Rosicrucianism, the Bavarian Illuminati and Western Occultism.

These schools of thoughts have many things in common: they are based on Hermetic teachings (Hermes, Thoth, Enoch, Mercury), they attach EXTREME importance to symbolism and they recruit within their ranks the most prominent people of all fields of society, especially politics, law and public service. The natural result of this phenomenon is the display of occult symbolism in all aspects of society, especially music, movies and buildings. My goal is to bring out the meaning of these symbols in a clear, concise and entertaining way.”

Sluttscenen hvor Gaga og Beyoncé går rundt iført kjoler av Emilie Pirlot. Beyoncé’s sorte kjole og slør hinter til drapenes rituelle natur.

Vigilant konkluderte allerede i 2009 slik om Lady Gaga og hennes opptredener:
“Symbolikken rundt Lady Gaga er så åpenbar at man kunne lure på om det hele er en syk spøk. Illuminati symbolikken blir så fremtredende at analyser som dette blir en enkel øvelse i å påpeke det åpenbare.

Hele hennes person (enten det dreier seg om skuespill eller ikke) er en hyllest til tankekontroll, der det å være tom, usammenhengende og distré blir noe  fasjonabelt.”

Forøvrig kommer Lady Gaga til Norge for å opptre i Oslo Spektrum i oktober. Denne forestillingen ble utsolgt på halvannen time –

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

171 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Lady Gaga Admits to Pact with Satan https://www.youtube.com/watch?v=iEaNxF_0rVY

Quote: Lady Gaga made an interesting revelation about Lucifer that many people have missed. Gaga’s 15 minutes of fame have all but faded away, only to be replaced by newer Satanic Skanks like Kesha and Rihanna. Royalty Free Music by Tristan Giallani ( https://itunes.apple.com/us/artist/background-music-for-youtube/id398089937 ) ..

thomasmann
thomasmann
Abonnent
10 år siden

Man finner mye interessant i musikkvideoene, men så har man flere personer som sender det samme budskapet, som Lady Gaga’s musikkvideo. og gjentatte ganer blir det dratt frem symboler som for eksempel øye = djevelens øye og men har justin bieber prins av iluminat, nicki minaj, Rihanna Droning av iluminati osv. Kan gå mye dypere inn i dette. men mitt prinsipp er at musikkbransjen styres av mektige personer som velger ut de som sprer budskapet og selge sjela se! altså er ganske sikker på at 3 av 10 har god forståelse får tekster og hva betydningen er.

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Hva med Afrika Bambaataa,”icanhandlethetruth?”
http://www.youtube.com/watch?v=caoCDIgAMag
Hvordan er kulturen med hip-hop, black gansta`s, and “boyz`n the hood” blitt til?

I den mest påkostede filmen om denne kulturen, kan man stille spørsmål ved “hvem som finansierte den, og hvorfor”.

Breakdance:

Ta en kikk på Missy Elliot. Skjult “satanisk” budskap og symbolikk?
http://www.youtube.com/watch?v=UODX_pYpVxk

(talent har hun uomtvistelig)

Besynderlig video fra Missy, dette her:

Gwen Stephani

Black Eyed Peas (så tydelig)

La oss gå tilbake til 80- tallet:
Thomas Dolby (nuzzelig Rotchild symbolikk i denne filmen?)

Eller selveste stormestrene: Pink Floyd
http://www.youtube.com/watch?v=ntm1YfehK7U

En reflektert Frank Zappa som snakker åpent om industri, og ikke “musikk”:
http://www.youtube.com/watch?v=VYjjEv4HBXk

Jeg stiller spørsmål ved mål og funksjon, i forhold til å kontrollere musikk- industrien.

Fordeler for “Rothcilds”?:
Økonomisk gevinst og monopol
Økonomisk gevinst, ved å skape nye moter og merkenavn, ved å bruke idoler, som forgudes av sine fans, som igjen kjøper plater og klær i dyre dommer, hvor “3. parts industrier” snik- markedsfører klær og kosmetikk.
Skape trender og ideelle “kulturer” som trekker ungdom til å bruke så mye aktivitet som mulig, på “usunne ting”, som igjen gir betydelig respons/persepsjon til markedsføring/propaganda.
Lyrikk og tekster, som fordummer ungdommenes sinn, gjør dem lettere å kontrollere, slik at de aldri stiller spørsmål ved noe annet, enn det de lærer fra propaganda. “Eyes wide shut”.
Knuse en hver nasjons opprinnelige musikkarv, og forflate denne ytterligere.
Skape ideologier i musikken, som lokker “musikere” til å bli like bra som sine idoler, ved å investere i musikkutstyr, som det igjen tjenes enorme summer på:
http://www.youtube.com/user/rolandchannel?feature=results_main
Dunk-dunk-dunk, i håp om å oppnå “The American dream?” Også en ideologi skapt av “Rotchilds”?

http://www.youtube.com/watch?v=OycuGAGMB9I

icanhandlethetruth
icanhandlethetruth
Abonnent
11 år siden

Rotchilds/Rockefellers?
“And let the cheeps and cattle be indoctrinated by the news, media, and music, so that we can control their will, their preferences, their cultures, yes, even their esoteric energy, which they call souls. And even the artists are being deceived by us, because they are our slaves as well”.
PSY med gangnam style med sin monotone musikk, og sin latterlige fremtoning, og med skjult Illuminati symbolikk, fremstår for meg som smågutten, i forhold til andre artister, hvor symbolikken er mer tydelig.

For hvor mange artister har “solgt sin sjel”, som det heter? Har de egentlig solgt sin sjel? Er dette med å “selge sin sjel”, også en myte, skapt av Rotchilds? Moralen med å bli pop- musiker, og å spre elitens propaganda er dog gjenstand for diskusjon, etter min oppfatning:

Die Antword:
http://www.youtube.com/watch?v=iN9AYg84qAU

Med vesentlig mer freemason symbolikk og budskap i denne videoen:

Og hvor mange har “solgt sin sjel”, til “the puppet masters” ?
Det er nok mer omfattende, enn de fleste intetanende aner. Noen få eksempler:

Aphex Twin Come to daddy (Lucifer)
http://www.youtube.com/watch?v=5Az_7U0-cK0

Kraftwerk (Expo 2000)

Eller hva med gode gamle Herbie Hancock?
http://www.youtube.com/watch?v=a7hCjhlFAEc
(fritt for alle og enhver å gjøre seg opp sine oppfatninger)

Deep Forest smeller til:

Eller kanskje den mest eksklusive/eksotiske frimurer- artisten av dem alle: Jarre:

Peter Gabriel
http://www.youtube.com/watch?v=Zrzr4R3LpsQ

Sting
http://www.youtube.com/watch?v=gSbRBTXCeIc

Bono (U2)
http://www.youtube.com/watch?v=GPwPmO7JTKc

UB 40
http://www.youtube.com/watch?v=fT1Sa91N75E

Eddie Grant
http://www.youtube.com/watch?v=_9JAKRjsWIc

Art of Noise
http://www.youtube.com/watch?v=ZEPq0FvFm3g

Hva med Aqua- Lene, med “Aquarius”. Age of the Aquarius?
http://www.youtube.com/watch?v=t7HDG7IK8o8&playnext=1&list=PL4D5F5F93CCB1B7E6&feature=results_main

Eller det norske bandet Røyksopp?
http://www.youtube.com/watch?v=nM_txL43iFM

Hva med A-HA? Jeg skal være forsiktig med å anklage, uten bevis.
Dog en interessant musikkvideo:

http://www.youtube.com/watch?v=60NsRw5gzts

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Myndighetene i Indonesia nekter Lady Gaga å spille i landet!

http://www.nrk.no/lydverket/nektes-a-spille-i-indonesia/

Endelig noen som spottet den hyper-usmakelige Illuminatet-lusa Gaga på gangen og sa STOPP: DEG VIL VI IKKE HA NOE AV HER I VÅRT LAND!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Ulven
12 år siden

Hva faen er det med reptilene til Eliten ?

Lady Ga Gas Illuminati søster Rihanna forvandles til en Reptil i hennes siste musikkvideo, I Illuminati stor filmen battleship der også Rihanna har en av hovedrollene så blir jorden innvadert av Aliens Reptiler

Ifølge Illuminati selv så er nettopp toppen på makt pyramiden deres 4D aliens Reptiler

Da blir det jo litt rart at samme kreftene prøver å latterliggjøre David Ickes Reptil teorier…eller kanskje ikke …

Vatikanet har også et Reptilbilde som får meg til å grøsse, i kjent stil så snur de alt på hodet og sier det er Jesus men Jesus ser da faen ikke ut som en Reptil ?

Det kan ikke misstolkes, hele veggen er avbildet med Satan på en død jordklode prydet med hodeskaller i døde trær, det er sånn deres nye verdens skal se ut når de er ferdige i år

Welcom to the The New World :|

Catholic Church – Reptilian Jesus – Satanic Sculptures

http://www.youtube.com/watch?v=n8FHjHfK58A&list=FLsqOo2YgH0cnpiQZnrz6tew&index=1&feature=plpp_video

Rihannas siste musikk video

http://starlounge.no.msn.com/kjendis.aspx?cp-documentid=161371825#image=5

1 min og 30 sek i filmen ser du Reptil Aliensene

Battleship – Official Trailer

http://www.youtube.com/watch?v=zJwNmghVYv4&feature=relmfu

Vist vi ikke klarer å stoppe NWO gjengen så får jeg jo bare gratulere septikerene med deres nye verdensorden, det ser vakkert og koslig ut :)

discodisco
Abonnent
13 år siden

Heisann sveisann, alle sammen!

Det må vel også være noen norske artister og kunstnere i Illuminatisammensvergelsen?
Hvilke er i så fall dette?
Og hvorfor?

BelzeBob
Abonnent
Svar til  discodisco
13 år siden

Nei, dessverre. Foreløbig har vi ingen.

discodisco
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Pussig.
Dette platecoveret burde være nok til å sette litt i gang litt undring hos flere av dere. Spesielt om dere tar dere bryet med å bla litt i inlayheftet.
Tekstene på denne plata kunne også trengt litt grundig NyS-analyse, tror jeg.
http://tinyurl.com/6ckb5jh

discodisco
Abonnent
Svar til  BelzeBob
10 år siden

Vel, da ser det ut som om vi endelig har fått en norsk Illuminati-gruppe. I følge Per Vidar Johansen er Kvelertak en Illuminatigruppe. Dette baserer han på at Kvelertak bruker en ugle i scenografien sin. Når en artist eller gruppe bruker ett av de uendelig mange Illuminatisymbolene (hvor mange er det til sammen nå, egentlig?) er de definitivt en Illuminatiartist. Om dere vil ha tips til flere norske Illuminatiartister basert på scenografi eller platecover er det bare å si fra. Jeg har maaaange kandidater.
http://www.nordlys.no/kultur/article6768223.ece?fb_comment_id=fbc_429371560511012_2215621_429455123835989#f2039250a4

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

MUSE er kontrollert av Illuminati.

Er det ikke slik at de spiller på alle hester, og når de alternative vindene blir merkbare infiltrerer de de som har alternative budskap og styrer budskapene til de som de nyoppvåknede ønsker å lytte til.

Hvem stod egentlig bak hippie-bevegelsen? Det var Illuminati, det.
Hvem stod bak slutten på hippie-tiden? (Manson-mordene). Det var Illuminati det.

Illuminati er smartere enn reven og slemmere enn selv oss ulver.

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Bad Romance lyrics
Songwriters: Germanotta, Stefani; Khayat, Nadir;

Oh, caught in a bad romance
Oh, caught in a bad romance

Rah, rah, ah, ah, ah
Roma, roma, ma
Gaga, ooh, la, la
Want your bad romance

Rah, rah, ah, ah, ah
Roma, roma, ma
Gaga, ooh la la
Want your bad romance

I want your ugly, I want your disease
I want your everything as long as it’s free
I want your love
Love, love, love, I want your love

I want your drama, the touch of your hand
I want your leather studded kiss in the sand
I want your love
Love, love, love, I want your love
(Love, love, love, I want your love)

You know that I want you
And you know that I need you
I want it bad, bad romance

I want your love, and I want your revenge
You and me could write a bad romance
I want your love, and all your love is revenge
You and me could write a bad romance

Oh, caught in a bad romance
Oh, caught in a bad romance

Rah, rah, ah, ah, ah
Roma, roma, ma
Gaga, ooh la la
Want your bad romance

I want your horror, I want your design
‘Cause you’re a criminal as long as you’re mine
I want your love
Love, love, love, I want your love

I want your psycho, your vertical stick
Want you in my rear window, baby, you’re sick
I want your love
Love, love, love, I want your love
(Love, love, love, I want your love)

You know that I want you
And you know that I need you
(‘Cause I’m a freak, baby)
I want it bad, bad romance

I want your love, and I want your revenge
You and me could write a bad romance
I want your love, and all your love is revenge
You and me could write a bad romance

Oh, caught in a bad romance
Oh, caught in a bad romance

Rah, rah, ah, ah, ah
Roma, roma, ma
Gaga, ooh la la
Want your bad romance

Rah, rah, ah, ah, ah
Roma, roma, ma
Gaga, ooh la la
Want your bad romance

Walk, walk, fashion, baby
Work it, move that thing, crazy
Walk, walk, fashion, baby
Work it, move that thing, crazy

Walk, walk, fashion, baby
Work it, move that thing, crazy
Walk, walk, passion, baby
Work it, I’m a freak, baby

I want your love, and I want your revenge
I want your love, I don’t wanna be friends
J’ai ton amour et je veux ton revenge
J’ai ton amour, I don’t wanna be friends

No, I don’t wanna be friends
(Oh, caught in a bad romance)
I don’t wanna be friends

Want your bad romance
(Oh, caught in a bad romance)
Want your bad romance

I want your love, and I want your revenge
You and me could write a bad romance
I want your love, and all your love is revenge
You and me could write a bad romance

Want your bad romance
(Oh, caught in a bad romance)
Want your bad romance
Want your bad romance
(Oh, caught in a bad romance)

Rah, rah, ah, ah, ah
Roma, roma, ma
Gaga, ooh la la
Want your bad romance

Ra 1 (rä) also Re (r)
n. Mythology
The ancient Egyptian sun god, the supreme deity represented as a man with the head of a hawk crowned with a solar disk and uraeus.
Ra
abbreviation for
4. (Military) (in Britain) Royal Artillery
http://www.thefreedictionary.com/RA

“I want your psycho, your vertical stick
Want you in my rear window, baby, you’re sick”

http://en.wikipedia.org/wiki/Obelisk#Ancient_Roman
http://en.wikipedia.org/wiki/Obelisk#19th_century
http://en.wikipedia.org/wiki/Obelisk#Egyptian

“Roma, roma, ma
Gaga, ooh la la
Want your bad romance

I want your horror, I want your design”

http://en.wikipedia.org/wiki/File:The_Christian_Martyrs_Last_Prayer.jpg
http://www.oddee.com/item_96697.aspx
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Collage_Rome.jpg

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Oh-oh-oh-ohoo
I’m in love with Juda-as, Juda-as

Oh-oh-oh-ohoo
I’m in love with Juda-as, Juda-as

Judas Juda-a-a, Judas Juda-a-a, Judas Juda-a-a, Judas GaGa
Judas Juda-a-a, Judas Juda-a-a, Judas Juda-a-a, Judas GaGa

[Lady Gaga – Verse 1]
When he comes to me, I am ready
I’ll wash his feet with my hair if he needs
Forgive him when his tongue lies through his brain
Even after three times, he betrays me

I’ll bring him down, bring him down, down
A king with no crown, king with no crown

[Chorus]
I’m just a Holy fool, oh baby he’s so cruel
But I’m still in love with Judas, baby
I’m just a Holy fool, oh baby he’s so cruel
But I’m still in love with Judas, baby

Oh-oh-oh-ohoo
I’m in love with Juda-as, Juda-as

Oh-oh-oh-ohoo
I’m in love with Juda-as, Juda-as

Judas Juda-a-a, Judas Juda-a-a, Judas Juda-a-a, Judas GaGa

[Lady Gaga – Verse 2]
I couldn’t love a man so purely
Even darkness forgave his crooked way
I’ve learned love is like a brick, you can
Build a house or sink a dead body
I’ll bring him down, bring him down, down
A king with no crown, king with no crown

I’m just a Holy fool, oh baby he’s so cruel
But I’m still in love with Judas, baby

I’m just a Holy fool, oh baby he’s so cruel
But I’m still in love with Judas, baby

Oh-oh-oh-ohoo
I’m in love with Juda-as, Juda-as

Oh-oh-oh-ohoo
I’m in love with Juda-as, Juda-as

In the most Biblical sense,
I am beyond repentance
Fame hooker, prostitute wench, vomits her mind
But in the cultural sense
I just speak in future tense
Judas kiss me if offensed,
Or wear ear condom next time

I wanna love you,
But something’s pulling me away from you
Jesus is my virtue,
Judas is the demon I cling to
I cling to

[Chorus]
I’m just a Holy fooll, oh baby he’s so cruel
But I’m still in love with Judas, baby
I’m just a Holy fool, oh baby he’s so cruel
But I’m still in love with Judas, baby

Oh-oh-oh-ohoo
I’m in love with Juda-as, Juda-as

Oh-oh-oh-ohoo
I’m in love with Juda-as, Juda-as

Judas Juda-a-a, Judas Juda-a-a, Judas Juda-a-a, Judas GAGA
Judas Juda-a-a, Judas Juda-a-a, Judas Juda-a-a, Judas GAGA
http://www.nrk.no/kultur-og-underholdning/1.7601207

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Sundt forbilde for ungdom/barn.

Rihannas S&M-lek forbudt i 11 land

http://www.kjendis.no/2011/02/03/kjendis/nakenhet/musikk/rihanna/15297889/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Nå skal Lady Gaga selge skateboards
http://www.kjendis.no/2011/02/08/kjendis/lady_gaga/terry_richardson/mote/musikk/15355342/

Hva er det hun egentlig selger her?, å er det ikke flest barn/ungdommer som kjøper skateboard og som skater?
Fantastisk rollemodell for barn og unge denne gaga???

ga·ga (gägä)
adj. Informal
1. Silly; crazy.
2. Completely absorbed, infatuated, or excited: They were gaga over the rock group’s new album.
3. Senile; doddering.

gaga [ˈgɑːgɑː]
adj Informal
1. senile; doting
2. slightly crazy

http://www.thefreedictionary.com/gaga

smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Velkommen etter verden :)

Illuminati satanistene Christina Aguilera og Rihanna hadde rene sexshowet for millioner av småbarn
Småbarns foreldrene raser

Klagestorm etter den britiske «X Factor»-finalen
.Rihanna og Aguilera-opptredener vekker avsky

http://www.kjendis.no/2010/12/14/kjendis/x_factor/tv_og_medier/storbritannia/14706874/

Rihanna – What’s My Name – The X Factor Live Final

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

VG: Lady Gaga ble stoppet i døren da hun var i Oslo.

Jeg kan ikke tenke meg at det er dørvakter som jakter på info her på Speilet.

Så fulgte vel vakten bare en instruks om ikke å slippe inn transvestittlignende utseende personer.

klumpen
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

“Så fulgte vel vakten bare en instruks om ikke å slippe inn transvestittlignende utseende personer.”

Du har vært mye på mono skjønner jeg (ironi).

AlexTruth
AlexTruth
Abonnent
13 år siden

I begynnelsen av musikkvideon, da dem sensurerer fitta, sier politidamene “i told you she dont have a dick!” kanskje det var en bekreftelse på all våset at hun har penis. At hun har penis har jeg hørt flere ganger. Lurer på om det ligger skjult beskjed i akkurat det, angående konspirasjonsteoritikere og fremlegge gode argumenter for at hun er “Illuminati puppet”, helt til du sier, viste du at hun er mann og hun har penis? Da er det sånn du bare slutter å tro på det du forteller.

Kanskje ikke WTC ble truffet av fly, men akkurat derfor så skapte det argumentasjon for at North tower ble ikke truffet av fly…. og naive mennesker som verder består av, slutter dem å tro på deg da du sier “Det var ingen fly som traff world trade center, flyet var redigert”

smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Hva er det med Lady Gaga ?

I går var det oppslag i media om at Lady Gaga skal ha ekte lik på scenen når hun reiser på turne, det var også oppslag der hun viser fingeren til et stort pressekorps og blir belønnet med og få sitte i viplosjen, Jerry Seinfield raser over oppførslen til Gaga og skjønner ingenting hvorfor hun bli belønnet med sin forkastlige oppførsel
I dag så faller hun når hun går med sko som ligner klover fra satan
Hun drar alltid drita/ruset på byen kun iført gjennomsiktige undeklær..

Det som er trist er at hun er forbilde for millioner av barn som ser opp til henne der mange helt sikkert vil kopiere sin heltinnes levestil ….
Iluminati får valutta for pengene sine med og satse/styre Lady Gaga

http://www.kjendis.no/2010/06/26/kjendis/lady_gaga/musikk/rare_sko/12311523/

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  smurfen
13 år siden

Musikken er destruktiv, negativ, melodier uten harmoni er ment for å holde deg nede. Lady Gaga er robot musikk, korte linjer repetert gjenntatte ganger gir barn og ungdommer vanskligheter med å få musikken “ut av hodet”. Dette er en sterk form for tankekontroll, repitasjon, meningsløse utrykk, mørk rytme, uharmonisk med hjertefrekvenser(som regel 140bpm) og musikkvideoer med mye svart farge og blitz er med på hjernevaske barna til å bli tankeløse.

På hvem sin fortjeneste? De som ikke ønsker en kritisk tenkende masse som gjennomskuer deres løgner og bedrag.

Jeg bekymrer meg for enda en “from good girl to bad girl” braincontrol-program lik den vi så når britney gikk fra å være søt skolejente til en sexslavesymbol. Enda værre med godeste barbados jenta med karibiske glade rytmer og gode slagord, som nå er lucifers mørkeste prosjekt og desverre er besatt av demoner.

Neste ut er HANNAH MONTANA, Disney chanels favoritt som nå lanseres som en løssluppen tenåringstøs og blander inn mørk esoterisk materiale i musikk og video.

Hva er neste? Hvor mange Nwo-robotter skal vi leve med før våre barn utfører sataniske ritualer på sin mor og far mens de sover? Hva skjedde med den gode musikken som beroliget mitt hjerte, kropp og sjel?

“Cannabis is the healing of a nation, alcohol is the destruction”
Bob Marley RIP. Killed by Illuminati.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Hans Gaarder
13 år siden

Enig der Hans :)
MS Media som ellers elsker og tråkke folk som ligger nede har ikke et eneste kritisk ord og si om Ladys Gagas satanistiske levestil men er derimot med på og hylle “demonen” merklig nok
Da Elg med fler ble tatt med en liten hasj klump så tok et samlet pressekorps og førte en heksejakt som ødla livene deres men når Lady Gaga mesker seg med sex. dop, drap, lik, blod, satanisme osv osv så kommer det ikke noe nedsettende mot Gaga men istede hylles hun

I engler og Demoner av Dan Brown så blir vi fortalt at Iluminati og den katolske kirke er bitre fiender
Vi på speilet vet jo at fakta er det motsatte, dem går hånd i hånd med satan for og innføre sittt NWO, både Iluminati og vatikanet har sine satanistiske ritiualer sammen med frimurere, jesuitter, zionister, sculs and bones, scientologer og en rekke andre undergrupper av NWO

Vi vet og at Dronning Beatrix kom til Norge blant annet for og innvie Ari og Martha inn i den nye krone ordnen hva nå det betyr..
Hegnar raser og mener det er etter press fra Sonja og Harald

Korsene så uneklig ut som jesuittkors…

http://www.dagbladet.no/2010/06/24/kjendis/trygve_hegnar/ari_behn/kongehuset/kapital/12287431/

ye
ye
Abonnent
14 år siden

18 måneder gamle barn blir testet for å se om de har anlegg for Mind Control programmering ! 8-10 år gamle barn blir utsatt for elektrosjokk, store doser med LSD, og tortur så smertefulle at det mister evnen til å føle smerte for å bevare evnen til å overleve traumatiseringen.

http://vigilantcitizen.com/?p=2917

En sang om Mind Control ——se bildene med alle tegn på MK:

Paramore’s “Brick by Boring Brick”

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
14 år siden

New Lady Gaga Video Is A Celebration Of Gay Love.
Lady GaGa has described her new video Alejandor as “a celebration and an admiration of gay love”. http://lotsofsecrets.com/?p=11252

Hvorfor behøver noen gruppes privatliv og legning trekkes frem på en slik måte ? Kunne ikke Lady Gaga ha tilegnet en video til noen av denne klodens slitere, f.eks. de fattige, fromme munker eller enslige foreldre ?

Årsaken til at svaret på dette er NEI og NIKS er at Lady Gaga er styrt av sine bakmenn i Illuminati, Gaga er THE Illuminati puppet.

Hvilke motiver kan satanist-fellesskapet og (men onlyI) frimurernes overordnede organ Illuminati ha av å fremme intercourse mellom samme kjønn ? Her er noen flere eksempler på det samme:

– Pink Marines – en homsekult blant offiserer i US Marines.

– Bohemian Grove, en årlig okkult sommer-samling for toppledere i California med okkulte og satanistiske ritualer er for MEN ONLY, og inneholder homoseksuelle ritualer mellom menn som ikke nødvendigvis er homoseksuelle. USA tidligere president Nixon sa dette etter å ha deltatt i Bohemian Grove: ”The Bohemian Grove, which I attend from time to time . . . It is the most faggy goddamned thing you could ever imagine…”

– Den katolske kirken, som kontrollerer Illuminati er også stinn av homoseksualitet, ikke minst geistliges misbruk av unge korgutter. For øvrig sa Nixon dette om Vatikanet-kirken: “But the Catholic Church went to hell three or four centuries ago. It was homosexual, and it had to be cleaned out.”

Er det noen som ser et mønster i dette ?

kj
kj
Abonnent
14 år siden

“Skyter du hysteriskt i blinde, så treffer du til slutt målskiva”

Sant og visst.

Men det finns spøkelser, men problemet er at de ser spøkelser overalt!

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  kj
14 år siden

OH OH! When theres a Conpiracy, in the neighbourhood! Who you gonna call?

Conspiracybusters!

kj
kj
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

“in the neighbourhood”???

I’m just saying. do not believe everything you hear …

Melly
Melly
Abonnent
14 år siden

Oh Lord, please have mercy! Tui cho chet nay khong biet cai gi het… yui no ranh qua ba con oi! Armin: for mye fritid er ikke visst ikke sunt for deg…

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Melly
14 år siden

Hadde jeg hatt mer skulle jeg lært meg mer vietnamesisk. Con cac may di dao yey mcyay yet mengong toy loy !

Melly
Melly
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

hvorfor så aggresiv armin? drukket for mye av det magiske vannet sikkert… trodde det var lov å si sin mening på nyhetspeilet uten at stygge ord ble brukt…

« Forrige artikkel

Ny film om NWO-agendaen

Neste artikkel »

1. mai er tid for informasjon-konfrontasjon

171
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x