Ny film om NWO-agendaen

5.7K visninger
1 minutt lesetid
35

Filmen “Invisible Empire – A New World Order Defined” er Alex Jones’ siste produksjon og inneholder vel egentlig lite nytt for de fleste av våre lesere. Likevel gir filmen en bra og ikke minst oppdatert oppsummering av hvordan det jobbes i det skjulte for å fremme en totalitær “verdensregjering” dominert av en elite, under dekke av å være et demokrati.

Filmen er produsert av Alex Jones i samarbeid med Jason Bermas, som også presenterer filmen og leser kommentarene. Jason Bermas er en dem som sto bak suksess-filmen “Loose Change”, som fikk mange alminnelige mennesker til å bli klar over 11. september-bløffen. Denne filmen går imidlertid et skritt videre og setter 11. september inn i en større sammenheng, slik jeg gjorde i en artikkel på Nyhetsspeilet for litt over et år siden. Det er morsomt å se at vi på Nyhetsspeilet dermed kan si “velkommen etter” til Jones & Co; og oppmuntrende at vi hver for oss er kommet fram til noenlunde samme konklusjon.

Jones oppfordrer selv til kopiering og videredistribuering av filmen sin, så de som vil (og behersker teknologien) kan laste den ned fra Jones’ nettsted eller vha bit-torrent, og evt brenne noen kopier og gi bort til kjente og ukjente.

Morten Kielland

Morten Kielland er utdannet ved Historisk-filosofisk fakultet ved Universitetet i Oslo og har formell forskerkompetanse. Han har vært særlig opptatt av vitenskapsfilosofi og erkjennelsesteori. For noen år siden oppdaget han at den offisielle versjonen av 11. september-dramaet innebar fysiske umuligheter og dermed måtte være et bevisst forsøk på manipulasjon. Det skulle for ham bli starten på en ny erkjennelse av hvordan menneskeheten er blitt undertrykket og manipulert over svært lang tid, ikke bare politisk og økonomisk, men også som åndsvesener. Morten Kielland ønsker å bidra til at denne epoken nå tar slutt. Han har ikke tro på at dette kan gjøres gjennom kamp, men derimot gjennom opplysning og forandring på individ-nivå.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

35 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

bra video og artikkel, selv om den er 11 år gammel, så er den mer inn i tiden enn for 11 år siden.

Alex Jones, er hatet og elsket, og vi vet ikke, helt hvilken side han står på.

Stew peters, som NÅ har vist seg å være på feil side, altså mørkets side.

alltid se etter signaler, som farger eller koder, gjemt i alt av detaljer.

Fargene blå,gul, = rothchild merkevare.

Blå skjorte, gult-slips, feks.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
13 år siden

Greit å ta med denne også; om politistaten som vokser frem; Police State 4, The rise of FEMA.

Ponny
Abonnent
14 år siden

Greit nok, noen ønsker å skape 1 NWO (ny verdens ro)
At den økonomiske og politiske makt eliten ønsker å fronte denne er vel egentlig ikke så rart?
– “Er det ikke de som har noe å tape?”
– Vi andre har vel ingen ting?
Man snakker her om tiden etter Kommunismens fall som siden 1920 årene hadde vært den store stygge ulven.
Hvem skulle vi nå frykte?
Global oppvarming, Terroristene, Jøder, Muslimer, Kristene, Svarte, Hvite, Ailiens, Ran, Mord, Voldtekt?
Eller kanskje mest av alt alle de farene vi ikke vet om… bø!
Splitt og hersk. Funker som bare F.

vidar
vidar
Abonnent
14 år siden

rundt 40 minutter inn i filmen snakkes det om hvordan ulike land verden rudnt er diktaturer. samtidig vises bilder av blant annet hugo chavez (sammen med gadaffi og ahmadinejad, så det er åpenbart poenget er å referere til disse som eksempler på diktaturer).å fremstille venezuela som et diktatur er fullstendig bak mål. blir litt tragikomisk hvordan filmen tar sikte på å avsløre nwo-propagandaens løgner når de selv er offer for den..chavez har gjort veldig mye bra for den vanlige mannen i gata i venezuela. jeg vil mye heller leve under “diktatur” av chavez enn i usas “demokrati”.

Caspase
Caspase
Abonnent
14 år siden

Hvordan kan vi bygge en bedre verden med fred mellom nasjoner og frihet og helse for alle når alle intenationale og statlig organer der statsledere og andre mektige personer møtes automatisk er en stor konspirasjon.

Hvis verdensledere samles og utarbeider en plan for en bedre verden for oss alle, hva er da problemet?

For det jeg ser i denne videoen kan likesågodt tolkes i denne retningen. Bare legg på litt mer positive farger på videoklippene og ta vekk den skumle bakgrunnsmusikken.

Nyhetsspeilet oppfordrer sine lesere til å tenke selv. Jeg vil i denne sammenheng oppfordre til det samme.

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
14 år siden

Vi er overkjørt av politikerene. New World Order er i egentlig forstand allerede konstruert,klar for innføring. Det som foregår når politikere,presidenten og eliten holder tale kongresser er det faktum at de ikke trenger å ta hensyn til folkemassenes meninger ei heller hensyn til grunnloven fordi konspirasjonen er komplett. Det de taler om er over våre hoder,til hverandre,gjennom media og ansikt til ansikt, om New World Order.

Mens vi forsøker å “vekke” hverandre,vet eliten at den er allerede så nær sitt mål at den kan se i andre retninger enn folkemassens behov og meninger,da den ikke lenger trenger å “kjøpe” seg inn hos folket.
Slik fungerer makt i praksis.
Lite kan tyde på folkemassenes rop om utbyttning og endring av styringsmaktenes bevisste utvikling av ett samfunn hvor mennesker blir overvåket 24 timer i døgnet,kontrollert og overstyrt,som en stor nok trussel mot den allerede konstruerte New World Order når de allerede har kommet dit de er idag gjennom generasjoner.

Det kan se ut som om borgerkrig vil bryte løs innen få år når man ser folkets avmakt samtidig som man ser av eksempelvis Youtube folks motstand.
Spørsmålet blir derfor ikke, om bare folk “våkner opp”snart,men hellre “når” denne borgerkrigen vil bryte løs og om hver enkelt da vil være klar og beredt på det som vil komme. Man kan godt tro på lysvesener og vente på små grønne menn fra mars til unnsetning,men faktum er at den som ser på verdenshistorien vil forstå allerede nå hva som vil skje og hvorfor det må skje.

Ta heller nytte av å være forberedt og forsøk fra idag av å se over hodene på politikerne,eliten og presidenten og all søppelmediakultur som er med på å holde en nede på ett nivå under enhver kritikk og til elitens fryd og glede.

panzer
panzer
Abonnent
14 år siden

Invisible Empire A New World Order Defined er vel “egentlig” ikke Alex Jones’ film, men Jason Bermas’ . Alex Jones medvirker riktignok, og er produsent.

Michelle
Skribent
14 år siden

Kjære lysengler, nå fant jeg også en video-serie der en utenomjording fra Pleiadene snakker, omg, første linken er begynnelsen 1 av 11, tok med også linken til del 10 av 11, fantastisk – elsker ALT dette!!!!!!! -> kos dere:

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
14 år siden

-> husk kjære lysengler, den linken jeg personlig liker best er Channie West som kan redde oss alle via White Time Healingen: http://www.wistancia.com/uwt.htm

Uenur
Uenur
Abonnent
14 år siden

Støtter tidligere taler som sa at det å gå under jorda,om det verste skulle skje,er å begå en direkte forbrytelse i mot seg selv.Hvem pokker ønsker å sitte der i mørket i overskuelig framtid sammen med de svina som har påført verden så mye elendighet,og kun for egen berikelse. I den grad “vanlige” mennesker måtte motta invitasjon,så må i så fall være fordi idiotene trenger noen til å gjøre det vanlige,fysiske arbeidet som må til for at et slikt boblesamfunn skal kunne fungere.Takke meg til! Grisene kan reparere sine egne generatorer!!
“Have you seen the little piggies crawling in the dirt ?” La oss gjøre George Harrisons ord til våre,og la de velte seg i sin egen skit,uten andre til å rydde for dem.
Dette naturligvis,OM en katastrofe skulle inntreffe,men at eliten er forberedt uansett,se det; er det liten grunn til å tvile på!

Panthera leo
Panthera leo
Abonnent
Svar til  Uenur
14 år siden

Fordelen med heile opplegget, er at når farene er over, så kan vi stå ved dørene og legge alle i jern for resten av livet, så kan vi, folket, sette spelereglane vidare i historia!

Det blir heilt fantastisk!

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Hvor er Nyhetsspeilet når dem virklig enorme konspirasjonene ruller over verden ?
Hele verden rystes nå av en skandale og katastrofe av dimensjoner, I alle medier og nyhetssendinger så er det en ting som gjelder, i dem fleste husstander verden over så ruuler konspirasjonsteoriene over til nye høyder
Forlovelsen mellom Madde og Jonas er brutt, Er Norske Tora fra Trondheim kun ute etter penger og oppmerksomhet ?, Snakker Jonas sant ? Hvorfor er Jonas så lik Svenske Kungen ? Er Madde Bifil ? selv Kong Harald kaster seg inn og mener det var bra det skjedde nå, Var Jonas frieri bare et gutteveddemål ?konspirasjonsteoriene er mange pg dem ryster verden så hvor er Nyhetsspeilet ?
Å nei … dem er for opptatt med den nye Verdens Orden som vil redusere befolkningene med opptil 90%, masse forgifting av menneskene gjennom luft, jord, chemtrail, haarp, mat, ståling , vann osv, fjerne verdens grenser, inføre politistat, ny valutta, fjerne middeklassen, en leder og inføre overvåkingssamfunn og andre ubetydligheter som er totalt uintrasant for den vanlige mann i gata

Som milloner av andre med meg så venter jeg i spenning på når noen i Nyhetsspeilet tørr ta mot til seg og skrive en velformulert artikkel som hva som egentlig rører seg i hodet på vår alles Madde og var det Jonas eller Norske Tora som ble brukt ? :D

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

He-he Smurfen! Du har merket at slike skjebneavgjørende nyheter har en tendens til å oversvømme nyhetsbildet hver gang de pønsker på noe du også ja..?
Den eneste viktige ikkenyheten siste uke for meg personlig er at Ludvigsen ikke er blandt oss på jorden lenger.Det var trist det!! Madde hurker seg vel gjennom dette,uten medias hjelp-tipper jeg.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  smurfen
14 år siden

Ha ha ha smurfen æ daue snart av latter, men de morsomme påfunnene dine er en oppmuntring når man sitter her å skriver om NWO og følgene av dette med mere, for du har selvfølgelig helt rett vi er for opptatt med alle de ubetydelige hendelsene her i verden, ny artikkel om det da er underveis :-D

Hørte på radio i dag at det var skjedd en katastrofe og tenkte straks at Katla hadde gått i lufta, men neida det var det bare Madde som hadde gjort med å kvitte seg med Jonas. De er ikke god altså, snakk om å ha noe å bruke tida på, media går helt av skaftet (som vanlig) når de kan blåse opp slike nyheter. Men er det dette folket vil ha? Selv min mor som hører på alt fikk nok i dag og slo (heldigvis) av radioen.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Monica Waade
14 år siden

Godt at det er noen som har humor opp i det hele! En kan jo bli ganske frustrert av å se så mange som går på alle matrixene fra media.
Smurfens kommentar minner meg om en tegneseriestripe fra Rødøye og Snublefot. En kommer springende og får spørsmålet. Hva er på ferde? Er det verdenskrig? Han får til svar: – Mye verre, det er slosskamp i landsbyen! :)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Hahaha, nei så sykt bra!!! :D
Hvis du har sett oppvåkningsserier “The Arrivals” på youtube, var det en episode der som handlet nettopp om denne feilfokuseringen, og massenes avledning til meningsløse søppelsaker, slik at de “virkelige” saker blir skjult under et hav desinfo! ;)

UbesvarteSp
UbesvarteSp
Abonnent
14 år siden

“Det er morsomt å se at vi på Nyhetsspeilet dermed kan si “velkommen etter” til Jones & Co”

Jeg innbiller meg at Jones har snakket om akkurat dette i maange år :-)

UbesvarteSp
UbesvarteSp
Abonnent
14 år siden

En meget god dokumentar til å vekke opp folk.

Her er en rekke dokumentarer en kan bruke til å dele ut. 9/11: Press for Truth fungerer kanskje best for den eldre garden som har sett på NRK og TV2 nyhetene i mange år :-)

1. 9/11: Press for Truth
2. Loose Change 9/11: An American Coup (2009)
3. Fabled Enemies
9. 9/11: Blueprint for Truth – The Architecture of Destruction
4. Terrorstorm: A History of Government Sponsored Terrorism
5. America: Freedom to Fascism
6. Invisible Empire: A New World Order Defined
7. Endgame: Elite’s Blueprint For Global Enslavement Exposed

Mike Cechanowicz
Forfatter
14 år siden

En tilførsel….Uten innsikt som viser at bevissthet er udødelig, at vi er skap til å være frie, elskende og lærende vesener, er denne informasjonen veldig skremmende (om NWO). Den eneste veien ut av frykt og mot positiv handling er veien som utvider selvbevissthet.

Mike Cechanowicz
Forfatter
14 år siden

Takk Morten for at du la ut denne filmen på NS. Sett fra mitt ståsted er denne den eneste en trenger å se på for å bli opplyst om hvordan storsamfunnet egentlig fungerer. Ddn bekrefter også RA materialet om at det “onde” er ikke djevelen eller “satan” som en overmektig ånd, men som en handling der en tjener sine egne interesser på bekostning av andre – mao psykopati satt i system. Psykopatene leder der de slipper til, også i Norge som har medlemmer i “Trilateral Commissionen” hvis jeg husker riktig. Vi har også Gro Harlem Brundtland som styrer gjennom “Club of Rome” for å fronte menneskeskapt global varming og CO2 skatter.

For de som synes dette er nytt og skremmende, er neste skrittet å gjøre seg opplyst i forhold til hvordan bevissthet er knyttet til en ikkefysisk virkelighet og hvordan “Det tredje alternativet” må brukes for å forske i bevissthet slik at alle kan bli opplyst om sitt åndelig arv, opphav mål og mening med livet.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Riktig: http://www.thehiddenevil.com/psychopathy.asp

Psychopaths in Politics
If this 4% of the population exists at all levels of society at any given period, is it possible that some would seek top positions of influence? Of course. Remember, a need for absolute power over others is a core trait of the psychopath. Goal-oriented deceitfulness, superficial charm, an outward friendly appearance, and having no remorse, are other traits which will allow them to achieve their goals. If they are also people of tremendous wealth, they will definitely use this to further their objectives. And because deceitfulness is a core psychopathic trait, this will probably be done by creating a humanitarian front organization.

The Satanic Influence: http://www.thehiddenevil.com/satanism.asp

HanKan
HanKan
Abonnent
14 år siden

Hadde en drøm om at jeg like før evakuering fikk tilbudet om at sønnen, kona og jeg fikk bli med ned i denne basen, da fikk jeg møte en av mine åndelige lærere, som sa til meg at hvorfor skal du ned i denne mørke basen når vår hjelp er nær. Det er allerede en plan for oss som vil væremed på opprykket. Da sjønte jeg, at hvem vil vel gå ned i det mørket når vi kan bli reddet her oppe.
Jeg tror det er satt i gang en plan for og ta opp de som vil. Kansje av ailen eller Jesus ikke vet jeg.

Michelle
Skribent
Svar til  HanKan
14 år siden

ja, jeg tror overgangen 2012 er en ny soloppgang med en ny vakrere og lysere mere kjærlighetsfull start for oss alle, hvem vil være under jordne når det skjer om man ikke har noe man er redd for eller noe å skjule?

HanKan
HanKan
Abonnent
14 år siden

Er det noen som har fått med seg en repotasje som gikk på enten tv2 eller nrk, der det ble avslørt at regjeringen hadde øvelse ned i undergrunnsbaser et sted på østlandet. Det var vist også noen fra tv2 som var utvalgt til og få være med hvis det skulle oppstå en katastrofe. Jeg har ikkse sett denne reportarsjen selv, men vil gjerne ha en link til denne.
Hvis noen har en link til denne kan dere legge den ut her?

Michelle
Skribent
Svar til  HanKan
14 år siden

det er interessant hvordan eliten skal i hemmelighet ha sine nærmeste ned under jorden ved skiftet til 2012, i følge medium og ufo-kontakt-person og ambassadør for White Time Healing på jorden, Channie West, så blir alle som vil være snille reddet ved at vi får en mulighet til å bli med over på helt ny jord:
http://www.wistancia.com/tne-cccsatne.htm

Uenur
Uenur
Abonnent
14 år siden

Alex Jones er ikke en rik mann.Han er normalt velstående,men heller ikke mer.Dessuten kommer han fra en velstående familie.Han kunne lett ha tjent det mangedobbelte,både på effektsalg,og for ikke å snakke om bestikkelser.
Han er teatralsk og euforisk,og jeg er slett ikke enig med ham i alt og ett,men han er ” the real thing”,og han er ærlig i sitt engasjament.
Han er nesten uvurderlig i den tiden vi lever i nå,og han er den eneste som er så kjent at eliten ikke tør å røre ham,Det ville kun ført til en voldsom eskallering av eliteskeptikere verden rundt,og det er det siste de vil-naturligvis.

En mann med åpenbar agenda
Svar til  Morten Kielland
8 år siden

Agenda 21 vil bli sparket igang i FN september 2015.
Pave Francis kommer for å tale:

http://wp.me/p3tGFm-e0

Palestina vil bli godkjent som egen stat, på tross av Hamas og Fatah.

vaken
vaken
Abonnent
Svar til  En mann med åpenbar agenda
8 år siden

“In September 2015, Agenda 21 Will Be Transformed Into The 2030 Agenda”

http://endoftheamericandream.com/archives/in-september-2015-agenda-21-will-be-transformed-into-the-2030-agenda

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Takk Morten. Har alltid vært en stor fans av Alex Jones, helt siden han viste oss “inside” opptak av Bohemian Groove (Møtested for den sataniske eliten).
Også Endgame filmen hans var bra. Ser fram til videre oppvåkning av masser. Lykke til.

« Forrige artikkel

Silverstein ønsket å demolere WTC 7

Neste artikkel »

Den skjulte meningen i Lady Gaga’s video Telephone

35
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x