Er du fornøyd med politikerenes resultater?

1.2K visninger
1 minutt lesetid
10

Når jeg sier ordet politiker, hva er det første du tenker på da? Ærlighet? Sannferdig? Folkets representant? Eller klinger det mer i retning av falskhet, drittslenger og pengesentrert lakei? Vi har alle våre merkelapper vi plasserer på politikerne (og alle andre folk). Nå kan du si hva du mener.

Det er forøvrig ikke riktig å gre alle over en kam. Blant enhver gruppering har vi alt fra bunnsolide personligheter til tvilsomme sjeler vi ikke har noe tillit til. Kanskje stoler du mer på ordføreren i bygda enn onkelen din i slekta. Kanskje det aller viktigste er å gjøre opp en mening selv og ikke la dine tanker bli farget av hva andre sier om noen.

Men det var da vitterlig politikerne vi snakket om og ikke den gærne onkelen min. Så ut fra ditt ståsted, føler du menneskeheten har de ypperste i befolkningen til å styre landet slik folkets røst ønsker det eller er det et kolossalt forbedringspotensiale?

Nye tanker

Jeg vet i allefall at partiet Folkemakten.no  i Bergen mener det trengs et helt nytt system. Det samme mener Ubuntu-frigjøringsbevegelsen som mener vi trenger en total utskiftning av alle politikere til et råd av eldre utelukkende med menneskehetens beste i fokus.

Jeg mener vi alle bør delta i å skape Folkets (r)evolusjon som er Nyhetsspeilets bevegelse mot en lysere fremtid. Om du blir en del av de forskjellige bevegelsene som finnes eller skaper din egen, så er det viktigste at du står for det du selv mener og lever som du prater.

Ingen endring

Kanskje er du helt fornøyd med din opplevelse av verden, at krig er en naturlig forlengelse av politikken som trengs og at du har all den frihet du mener du har krav på. Så gi din stemme nedenfor om du er fornøyd med politikernes resultater eller ei og se hva flertallet av folket sier.

Er du fornøyd med dagens politikere?


Resultat

Loading ... Loading ...

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

10 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Jan Sørlie
Abonnent
8 år siden

Jeg merker nå at både familie og venner tar avstand fra meg og mine synspunkter på hvordan ting er på stell.Jeg har fulgt med i 15 år nå,og stadig får jeg bekreftelser på at mine tanker og meninger er rett og det gir meg god innputt når det går trått og ensomheten griper meg.Jeg leste for første gang igår om MAI avtalen og dens etterfølgere.Det gikk kaldt nedover ryggen på meg men bekreftet også at det var jeg som i de fleste tilfeller har hatt rett.Som f.eks Chemtrails,de sprayer himmelen i Värmland og vestra Gøtaland hver dag nå,og når jeg gjør folk oppmerksom på det,ser de dumt på meg,jeg argumenterer med at,myndighetene er tause om hva det er,er det da galt å være nysgjerrig,spørrende og undersøkende?.Men gjør jeg det får jeg en flott Aluminiumshatt i gave fra hattemakerne.Lurer forresten på hvem hattemakerne er ?Godt organisert er de og yttrer du deg om noe konspiratorisk,kommer de i horder,og med en gang.Har de en vakttelefon eller noe ?,og hvem finansierer dem ?.Lurer på hva havnearbeiderne tenker,nå som LO har forlatt dem.Betaler de fortsatt kontigent ?.Håper ikke det.Vikarbyråene,kremt Underbrukene til Eliten,Aristokratiet,multimillionærene og menneskehaterne inntar hele den såkalte frie verden nå,alt kjøpes opp for papirpenger uten verdi,mens vi får glassperler tilbake,god gammel taktikk det,når alt er borte ender vi opp i reservater,favelaer eller Ghettoer.(i beste fall.Så hva gjør vi ?.Solidariteten er borte,Gjør vi som krigsfanger,marserer i takt til eksekusjonspeletongen ?.Ser sånn ut.Takk for at jeg fikk dele mine tanker med dere.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Jan Sørlie
8 år siden

“Jeg merker nå at både familie og venner tar avstand fra meg og mine synspunkter på hvordan ting er på stell.” Velkommen i gjengen.
“Så hva gjør vi?” Informer, delta, organiser, stå på. På et eller annet tidspunkt kommer vi til en tilstrekkelig masse, og da vil ting bikke fort rundt. Innen den tid MÅ vi ha et alternativ på plass, hvis ikke vil makten komme med det, og vi saues inn igjen. Slik jeg ser det må alle lover, regjeringen, politikere, prester, advokater og finansfolk skyves vekk. Svært vankelig, men ikke umulig.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
8 år siden

Nå kommer en tid med oversvømmelse av falske data fra alle kanter, kun de med erfaring klarer å sile noenlunde. En tid der motpolen til massemedia kan gjøre en forskjell.
Her er en : Putin sammen med Obama er enig om å lage en langvarig konflikt i Syria, den kan bli snudd, men det krever en tredje part.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
8 år siden

Her her begrunnelsen Putin vil bare bruke fly, det er det samme som å si han ønsker bare å forlenge krigen ikke komme med en løsning, det passe USA som hånd i hanske.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
8 år siden

Etter min mening, er innvandringen til EU ikke høy nok i dag, må økes, det klarer Putin lett sammen med Obama i Syria, da skriker EU snart etter en politisk løsning, EU må skaffe seg en avledning, en felles fiende, siden mange mange kommuner i EU idag er faktisk konkurs, for å få kabalen til å gå opp, eller rettere sakt/sagt for å kunne sitte med makten må EU oversvømmes seg selv med flyktninger.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
8 år siden

Her er en god grunn til ikke å stole på våre politikere: http://www.nrk.no/verden/norsk-skepsis-til-putins-syria-forslag-1.12576428
Legg merke til svarene til Solberg, Brende og Stoltenberg. De mener at IS ikke kan nedkjempes uten at Assad fjernes.
Solberg: “Jeg mener det ikke er mulig å se for seg en langsiktig løsning der ikke Assad er fjernet. Hvis det engasjementet Putin viser for å bekjempe IS er ekte og virkelig, så må han også være med på å finne et system og en regjering i Syria som kan fungere.” Syria og Assads regime fungere greit, inntil vesten begynte å ødelegge.
Brende: “… etter fire år må vi fase ut Assad og få på plass en inkluderende regjering. Uten å få på plass en slik regjering greier vi ikke å bekjempe IS og ekstremisme.” Inkluderende regjering er en regjering som støtter vesten og staten Israel. Hvorfor kan man ikke bekjempe IS uten slik regjering? Jo, fordi IS er styrt av Mossad og CIA.
Stoltenberg: “… det er jo nettopp det frie valget Russland prøver å nekte andre land. Og det ser vi spesielt i Ukraina.” Selv om vi ikke vet hva slags spørsmål Stoltenberg svarer på, er han trolig helt utenfor. Og igjen, Ukraina, er forsøkt kuppet av vestlige makter, og er ikke et fritt demokratisk land lengre, men et facsistisk, smekkfull av korrupsjon, mye takket være penger fra Vesten.

Her foreslår altså Putin en felles front mot IS, men vestlige makter sier nei, ergo er Vesten med på IS’ side.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
8 år siden

Her er noen tall å tygge på, 2000 innvandrere til Sverige på en dag, for ikke lenge siden, forsetter dette blir det 2000*365 = 730.000. En umulighet å håndtere.
Tyskland har klart det igjen, Angela Merkele, sitt budskap har nå nådd hele Afrika og mitt-østen. Nå er de snakk om hvem kommer først, og det er langt over 200 millioner som vil til EU.
Hvis trenden forsetter vil Sverige kun ha 1 til 2 år igjen før total sammenbrudd, da vil også Finland og Norge slite. De unge i Norge og de innvandrerne som er etablert for seg en smell som de ikke fortjener. Angela Merkele, hun trodde bare hun kunne lage en liten krise for å rettferdig gjøre en liten krigs innsats i Syria, en total feilberegning etter min mening. ( i tillegg, kommer valg fusket til Tyskland frem, kan dette bli bråk)

Beathe
Beathe
Abonnent
8 år siden

Helt enig med deg MortenB.. Og uansett, konseptet med å kjøpe seg fri fra forurensning gjør jo ikke noe med selve problemet, forutrensingen. Enten det er fly eller annen trafikk. Forbruket går ikke nødvendigvis ned av den grunn. Under dette valget fikk folkemakten dessverre bare 251 stemmer. Det triste er at de var lovet spalteplass i aviser osv, men ble tiet ned. De gjorde en del stunt og var mye i sentrum, men altfor få visste om de på dette tidspunktet. Jeg har snakket med utrolig mange som ikke stemte som sier de gjerne hadde stemt om de visste at det fantes et slikt alternativ. De har rett og slett mistet troen på alle de andre “Vanlige” partiene. Kanskje noe kan gjøres, kanskje dette kan spres, langt forbi det mange i makten ønsker, hvis flere rundt om i landet vil ta opp kampen så er det i alle fall mye støtte og få i Bergen.

MortenB
MortenB
Abonnent
8 år siden

Det jeg liker best ved denne artikkelen er at den informerer om Folkemakten.no i Bergen og Ubuntu-frigjøringsbevegelsen som begge ønsker en ny positiv fremtid. Det er sikkert flere, kommentarer med linker er velkommen :)

Jeg har valg å ikke stemme i noen år nå og hovedgrunnen er at jeg ikke ønsker å gi fra meg min medbestemmelsesrett til noen andre. Jeg vurdert De Grønne i år, men jeg vet jo at å stemme på dem samtidig vil være å stemme på Arbeiderpartiet. Dessuten, miljøvernere i Norge har den rare oppfatning at vi skal ha avgifter på alt mulig, kalt miljøavgift. Dette mener jeg er helt misforstått, enhver skatt og avgift medfører at folk må arbeide mere, forbuke mer, forurense mere, for å skaffe penger (kreditt) for å betale disse avgiftene. Skulle ønske noen av dem kunne skjønne denne enkle logikken, Selvsagt er det mye De Grønne mangler slik jeg ser det, men de har iverfall noe.

Beathe
Beathe
Abonnent
8 år siden

Helt enig, som jeg nevnte i kommentar på en annen artikkel der jeg også nevnte! Vi trenger å starte på nytt for å få en endring. Anbefaler igjen alle t å lese på deres sider om ideen bak partiet. Jeg føler de trenger litt hjelp på webside og synlighet, men tanken bak er fabelaktig!

« Forrige artikkel

Folkets Råd vil erstatte alle regjeringer

Neste artikkel »

En ny tid for alle

10
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x