Nyhetsspeilet.no
Nyhetsspeilet.no

Folkets Råd vil erstatte alle regjeringer

2.7K visninger
2 minutter lesetid
14

Som et resultat av alle regjeringers manglende evne og vilje til å skape fred samt å ta ansvar for forurensningen av vann, luft og mat, vil alle regjeringer verden over opphøre å eksistere og bli erstattet av et råd av eldre som representerer hele menneskeheten og som vil utelukkende operere for menneskehetens beste.

Alle ideer og beslutninger vil være transparente i dette eldstes råd. Alle disse utvalgte vil bli holdt ansvarlig for kontinuerlig å forbedre verden med planeten og menneskehetens beste i fokus.

Daglige og ukentlige framdriftsrapporter vil være tilgjengelig for alle.

Det blir ikke lenger 4 års regjeringsperioder. “Valg” avholdes hver sjette måned for å avgjøre om man skal beholde gjeldende rådsmedlemmene eller fjerne de som ikke arbeider for menneskehetens beste eller ikke har gjort noen fremgang innenfor en tidsramme.

Undertrykt teknologi frigis

Selv om skyggeregjeringer og hemmelige ordener vil prøve å opprettholde sin dominans over menneskeheten, vil deres eksistens forsvinne i forbindelse med at all undertrykt teknologi frigis, inkludert fri energi, kur for kreft og teleportering.

Vannrenseteknologier gjøres tilgjengelig hvor alle har tilgang til friskt, rent vann, teknologi som renser saltvann til drikkevann. Genmodifisering av vår mat vil ikke lenger eksistere.

De skyldige holdes ansvarlig for sine handlinger

De som har vært ansvarlig for å starte eller opprettholde krig som politiske virkemidler vil bli holdt ansvarlig for sine handlinger i tillegg til alle andre forbrytelser gjort mot menneskeheten.

Disse menneskene vil ikke bli plassert i fengsel, men de vil være de som hjelper til med å bygge opp vår verden til et bedre sted for oss alle inkludert seg selv. De vil stå ved samlebåndet for frie og gratis energienheter eller arbeide ute i felten med planting og innhøsting av økologisk mat for å mate verden og avslutte hungersnød. De vil bygge miljøvennlig boliger for de som er hjemløse eller bidra til å rense og skape rene vannkilder.

Godene fordeles

Eiendeler i alle bedrifter som har jobbet mot det beste for menneskeheten, vil bli beslaglagt og distribuert til den globale befolkningen for å skape overflod for alle.

Ubuntu-samfunn vil bli satt opp der hver person bare har 3 arbeidstimer per uke i lokalsamfunnet og vil ikke lenger være en økonomisk slave for 1% av samfunnet. Disse gjennomførbare planene innfører et pengeløst samfunn hvor man oppnår ekte frihet for alle verdens borgere.

I løpet av denne overgangen, vil vi gå fra et fiat-basert pengesystem til en modell som innfører overflod for alle. De eneste gjenværende “butikkene” ville være de som støtter denne nye levemåten uten overdreven fortjeneste og på bekostning av andre, inkludert folket og våre planetariske ressurser. Etter hvert som Ubuntu-samfunnet utvikler seg, blir alle former for penger ikke-eksisterende.

Alle ideer vil være fri for alle

Alle ideer ville være åpen kildekode, og patenter og opphavsrett ville ikke lenger finnes. Eksempelvis hvis noen har funnet opp en ny teknologi som gagner menneskeheten, kan en annen person ta denne idéen og gjøre den bedre.

Patenter og opphavsrett holder bare menneskeheten tilbake og begrenser oss til å bare eksistere som en ren materialistisk sivilisasjon.

La oss ta tilbake planeten

Vår nåværende levemåte er uholdbar. La oss gå vekk fra filosofien om knapphet som bare gagner noen få. La oss ta tilbake vår planet, en verden av overflod på alle nivåer innenfor menneskets bestrebelser. Det er mye enklere enn du tror. Virkelig. Vi er 99-prosenten. Planeten tilhører ikke regjeringer, bedrifter eller banksters. La oss ta henne tilbake til det beste for menneskeheten!

Hvilke ideer har du? Legg igjen en kommentar nedenfor eller delta i gruppen “Folkets (r)evolusjon” slik at vi har ett felles sted for alle gode ideer, inspirasjoner og eksempler på hva som kreative sjeler/grupper skaper for planeten vår og hva vi selv kan gjøre.

Kilde

Av Gregg Prescott hos in5d.com.

Ubuntu Liberation Movement – Unity and Higher Consciousness for a New World.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

14 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Aradorn
Aradorn
Anonym
1 år siden

Veldig bra

Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

DE SKYLDIGE HOLDES ANSVARLIG, da e d bærre å få ALLE I FIRMAET STORTINGET OG FIRMAET REGJERINGEN DØMT for krigsforbrytelser mot menneskeheten. Deretter, så etablerer folket Landet, setter opp lover og styring for Landet under “Common Law Court” folkeretten. OSV… OSV

eee
eee
Anonym
Svar til  Aradorn
1 år siden

Arry, Jeg tror ikke at de er skyldige alle mann, men alle får skylda for det noen av de har gjort. Ikke rettferdig. Men, da må de også stå frem og rette opp ting og ikke dekke over. Blir ikke det gjort vil det føre til at hele folket miste all tillit til alle politikere, og det vil være veldig synd. Men ja, folkerett liker jeg til dels, for jeg regner med at flertallet vil være imot uetisk forskning, og MC tortur. Politikere tar seg lett lure og kjøpe, det gjør ikke flertallet av folk flest :)

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  eee
1 år siden
Øyvind Seltveit
Øyvind Seltveit
Abonnent
8 år siden

Eg har ikkje skrive noko særleg på denne sida før, men er ofte inn og les artikklar. Mitt ønske er å kunne bidra til å utvikle verden i positiv retning. Eg høyrde om eit eksperiment, som var basert på “godvilje” der det var ein gut som gjorde ein god handling mot ein annan person. Budskapet hans var at kvar person som fekk denne “godvilje” skulle gi 3 velmeinte gjerningar mot 3 andre personar. Dette med karma og positivitet har likhetstrekk med virus, det er veldig smittsomt. Dette i seg sjølv kan vera med på å danne grunnlag for dette “frie samfunnet”
tusen takk for god artikkel.

Kjell Toft
Kjell Toft
Anonym
8 år siden

For å si det slik: hadde mennesket besittet noen evner til å regjere rettferdig, hadde ikke denne artikkelen vært skrevet.
Det er en kjensgjerning at makt korrumperer, uansett hvor edelt målet er.

johanne
johanne
Anonym
8 år siden

hva er dette? Og hvem skal være ledere for de “eldre”, Antikrist?

Sturla
Abonnent
8 år siden

Det er litt gøy egentlig. Jeg fant nettopp ut om Ubuntu-samfunn bare noen dager før du publiserte dette.. Synkronisitet og et tegn på at dette er i ferd med å vokse seg stort.

Sturla
Abonnent
8 år siden

Herlighet, beklager.
La ikke merke til det. Så bare på kilden nederst når jeg var ferdig med å lese.

Men det er et godt poeng du har der, nå blir det enda tydeligere. :)

Sturla
Abonnent
8 år siden

Superflott artikkel. Elsker dette! Syns også dere kan refere til hjemmesiden til denne frigjøringsbevegelsen som er satt i gang.

http://www.ubuntuparty.org.za/

Jamal Quanfouh
Anonym
8 år siden

Wow, ;-)well Said frank ;-)

« Forrige artikkel

7 ting du kan gjøre for å redde verden

Neste artikkel »

Er du fornøyd med politikerenes resultater?

14
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x