Jonas Gahr Støre er en kyborg

21.3K visninger
6 minutter lesetid
49

Mars måned har tilsynelatende vært tøff for utenriksminister Jonas Gahr Støre – men bare tilsynelatende. Stadig flere stusser over hvordan enhver motbør eller krass kritikk mot Støre preller av på ham som vann på gåsa. Stadig flere spør seg om hva den mannen egentlig er laget av. Nyhetsspeilet kan nå presentere den oppsiktsvekkende forklaringen på hvorfor Støre ser ut til å være hevet over å vise tegn på menneskelighet, ikke i ord, men i handling.

Stadig flere nordmenn har i mars måned stusset over det ytterst arrogante råkjøret fra utenriksminister Støre, som om han ennå ikke har innsett at det er ham selv, personen og politikeren Jonas Gahr Støre, som har gått seg fast i den politiske hengemyra ved navn korrupsjon, kameraderi og grov inhabilitet.

Selv i selvrettferdighetens og inhabilitetens høyborg Norge har Støre igjen og igjen oppført seg som om han er i stand til å fortsette å fly uten vinger.

Kan grunnen til at Støre ikke har styrtet i den politiske avgrunnen være at han er så flink; gang på gang er Støre kåret til ”Norges flinkeste statsråd”? Støre er så flink at det er noe unorsk ved ham, nærmest noe umenneskelig, og at mange nordmenn ønsker at han fortsetter av den grunn…

Da Støre for en sjelden gang fikk et kritisk spørsmål fra en norsk journalist og ble konfrontert med sin grove inhabilitet knyttet til Utenriksdepartementets milliongave til Støres milliardærvenn Felix Tschudi (som senere ble misbrukt i strid med forutsetningene uten at UD har stilt noen form for krav om tilbakebetaling/straff pga. svindel/underslag av statlig tilskudd) var Støre så utrolig frekk ved å svare – med den mest naturlige mine at: “Spørsmålet er feil stilt!”

Det er ikke noe nytt at Norges utenriksminister opptrer blottet for sosiale antenner og politisk musikalitet. Sant å si er det regelen snarere enn unntaket. Betegnelsen Janus-Jonas som kom etter fløyteblåseren Synnøve Fjellbakk Taftøs påpekning av Støres landssvik mot Norge i forbindelse med EØS-råkjøret har blitt hengende fast ved ham.

 

Hele Norges Janus-Jonas

Det å kunne innta et klokkeklart standpunkt, for så å gjennomføre en handling som er stikk i strid med dette standpunktet er et av kjennetegnene på ”Janus-Jonas Gahr Støre”.

Hjørnekutteren og kuvenderen som aldri har noe problem med å motsi seg selv eller å lyve: Janus-Jonas

Her er noen kjente eksempler fra Janus-Jonas sin CV:

  1. I 1988 søkte Støre jobb som politisk rådgiver i Høyre. Året etter, i 1989, begynte Støre å arbeide ved Arbeiderparti-statsministeren Gro Harlem Brundtlands kontor.
  2. Støre var toppsjef i Norges Røde Kors frem til han ble utenriksminister for Ap i 2005. Røde Kors sitt varemerke er å lindre og forebygge sivile lidelser, særlig i krigsområder. I 2011 var Støre med på et massivt bomberaid mot det afrikanske landet Libya, som verken hadde angrepet eller truet Norge. Da var “Røde Kors-Støre” med ett stolt som en fremadstormende SS-offiser under invasjonen av Sovjet over den lidelse han var direkte med på å forårsake:
    ”De norske jagerflyene er på oppdrag 20 timer i døgnet. – De norske og danske flyene blir fremhevet som best i klassen, sier utenriksminister Jonas Gahr Støre.” Hentet fra Aftenposten.

Jonas Gahr Støre er en kyborg

Personer som har arbeidet nær Jonas Gahr Støre har gitt uttrykk for at at han virker så fjern, så – umenneskelig… At han argumenterer flink som en datamaskin er nå så sin sak, men fraværet av menneskelighet  er påfallende.

Spørsmålet er hva denne umenneskeligheten skyldes, og om det i det hele tatt er mulig å dybdebore i Arbeiderpartiets omvendte Robin Hood-politiker (som tar penger fra vanlige nordmenn og gir til sine rike venner) uten å bli snøblendet av hans veltalenhet, faglige flinkhet og chutzpah-aktige mangel på ymykhet og selvkritisk sans selv når det er mest på sin plass for ikke å si politisk nødvendig.

En kyborg er en organisme som er dekket av biologisk hud men hvor en eller flere indre deler er kunstige, fra pacemakere via microchipper og implantater til indre organer, muskelmasse og kunstig intelligens, med eller uten styring utenfra (”fjernkontroll”).

Wikipedia har denne definisjonen på kyborger:

En kyborg er en kybernetisk organisme, altså en organisme som består av både biologisk vev og kunstige deler. Kyborgen kan også defineres som et vesen som er en blanding av maskin og menneske. Termen kyborg betegner vanligvis skapninger med avanserte implantater som beskrives i science fiction. Ett eksempel på dette er borgene i Star Trek. En vid definisjon kan imidlertid også inkludere mennesker med innslag av kunstige kroppsdeler, for eksempel implantater. Eksempler på dette kan være kunstig hjerte, pacemaker eller implantert høreapparat.” Se

Kyborger har (i likhet med menneskelige kloner og andre bioroboter) lenge blitt utviklet i all hemmelighet, med varierende innslag av datateknologi. Allerede for mange år siden ble dette omtalt i norske media, bl.a. her.

NRK omtalte og viste for lenge siden en film som var laget av en menneskelig kyborg (som hadde fått implantert et kamera i stedet for sitt ene øye) og omhandlet utviklingen av kyborg-teknologi (”The Eyeborg Documentary”):

Kyborg-databasen (The Cyborg Data Base) presenterer (den offentlige) toppen av det enorme isfjellet som omhandler forskning og utvikling av kyborgere som presenteres som "vanlige" mennesker.

Hemmelig militær teknologi ligger 50-100 år lenger fremme

Det er kjent at militær teknologi (som er hemmelig) ligger 50-100 år foran forskning som får lov å pågå i det sivile liv.

Et mindre kjent – men desto mer fascinerende – faktum er at det i mange tiår har vært tette og vanntette forbindelser mellom USAs militær-industrielle kompleks (der bl.a. den fremste forskningen på AI – Artificial Intelligence/kunstig intelligens – finner sted) og Hollywood – som skaper science fiction filmer. Dette har bl.a. resultert i UFO-filmer (se f.eks. denne artikkelen) og mange andre science fiction-filmer som er basert på virkelig – men topphemmelig – teknologi.

Ben Rich, tidl.toppsjef for "drømmefabrikken" Lockheed Skunk Works sa i 1993: "If you've seen it in Star Trek - we've been there, done that".

 

The Terminator - hele verdens favoritt-kyborg. Det er mer enn 25 år siden den første Terminator-filmen kom på lerretet, et tegn på at utviklingen av kyborg-teknologi har pågått i det skjulte i mange tiår.

 

Menneske og maskin: Kyborgen Jonas Gahr Støre presentert offentlig i all nakenhet; "for liksom å vise at han er vanlig menneske" - dekket av biologisk hudvev fra topp til tå. Den mekaniske motorsagen er en symbolsk illustrasjon på at Støre rommer mekaniske deler innabords.

 

Christina Aguileras BIONIC-album er en rituell sementering av det faktum at kyborg-teknologien nå er i full bruk ute i samfunnet

 

Kyborger som er plassert i politiske posisjoner er ikke uvanlig

For at NWO (New World Order) skal oppnå sin langsiktige målsetting om “kontroll” (av menneskeheten/enkeltindividene) er kontroll av nøkkelpolitikere et viktig og naturlig skritt på veien, ved bruk av de teknologiske muligheter som kan bidra til dette, naturligvis uten at media nevner dette med et pip.

Kyborger med forskjellige mottoer: Arnold ”The Terminator” Schwarzenegger ble kjent for sitt motto: ”I’ll be back!”. Jonas ”Kyborg” Gahr Støre sier det på sin måte: ”Jeg forblir nå her jeg er jeg - på min taburett som utenriksminister som jeg nå er diskvalifisert fra å besitte”.

 

Politikere som fungerer som bioroboter og kan “fjernstyres” ved hjelp av NSA-satelitter, fra Pine Gap, via scalar feed, MK Ultra eller andre former for Mind Control er et ideelt verktøy for gradvis å sementere kontrollen over enkeltindividene, såfremt vi ikke lukter lunta…

Mistenkt kyborg 1: USAs president Barack Obama

 

Mistenkt kyborg 2: Indias statsminister Dr. Manmohan Singh

 

Videoklipp som viser kyborg-adferd av Jonas Gahr Støre

Jonas Gahr Støre blir konfrontert om sin regjerings grunnlovsbrudd i forbindelse med Libya-bombingen, og serverer løgn etter løgn med den største kyborg-selvfølgelighet (for mer politisk-faglig info som konstaterer dette regjeringens grunnlovsbrudd se f.eks. Pål Steigans blogg):

http://www.youtube.com/watch?v=WJK2pEHRcbs

 

Jonas Gahr Støre konfrontert om Chemtrails
http://www.youtube.com/watch?v=poDJkWEhr6Y

 

Kyborg-teknologien er kommet langt i å simulere menneskelig adferd

The man-made biological machine known as a Robotoid is remarkable from head to foot; but the most astonishing thing about them is their ability to simulate human beings—not just in appearance but in behavior.” Se

Avslørt av fotarbeidet: "Med gangbein som Langbein". Gahr Støre har et helt udefinerbart ganglag; han går med lange steg som Langbein på en måte som få om noen vanlige mennesker; ikke er det kappgang og ikke er det passgang. Støres fotarbeid er tydeligvis ute av sync - i likhet med resten av denne politiske kyborg-skikkelsen.

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

49 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Mole
Mole
Abonnent
9 år siden

– I fremtiden vil mennesket bli en gudelignende kyborg
Mennesket vil bruke datateknologi til å overvinne døden, tror professor.
http://www.tek.no/artikler/i-fremtiden-vil-mennesket-bli-en-gudelignende-kyborg/189765

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Person or Persons Artificial – Documentary on Human Androids https://www.youtube.com/watch?v=99WcLXJwrrQ

Quote: Borrowing on his groundbreaking work on “American Androids,” author Paris Tosen presents a 63-minute version of the artificial people on Capitol Hill. http://www.tosen.ca Subscribe to our channel

trackback
10 år siden

[…] han kunne virke så arrogant oguanfektet da han var hovedmannen i en korrupsjonsskandale. Nettsiden nyhetsspeilet skrev da en artikkel kalt «Jonas Gahr Støre er en kyborg» hvor de diskuterer hvor kald han er og […]

Francesco
Francesco
Abonnent
10 år siden

Hahahaha for en fantastisk lesning. Dette går over alle støvleskaft, når man i ramme alvor presterer å si at Gahr støre, eller en hvilken som helst annen politiker er en kyborg. Virelig?!? Jeg har selv møtte Gahr Støre på langrenn i marka, og hvis en kyborg klarer å gå så godt på langrenn, ja da har teknologien kommet langt ;-) Nei Hans Gaarder. Du har skrevet en del interessant opp gjennom årene, men dette er bare å miste det fullstendig. Du mister en del kredibilitet når du holder på slik. Vel nå får jeg høre at jeg programmert av staten til å forsvare eliten, som selvsagt kun består av roboter som er satt her av en skjult elite/aliens;-)

Lillian Sivertsen
Forfatter
12 år siden

På Game Developers Conference tidligere i år viste Quantic Dream frem en interessant spilldemo. Si hei til KARA, en androide.
Dette er fra spillverden med men det er kanskje nærmere sannheten enn mange skulle tro?
Lik demovideoen fra 2006, har franske Quantic Dreams valgt å vise frem hva teknologien de bruker kan gjøre – før de viser selve spillet. spol gjerne 2 minutter frem.

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Biorobot-Jens gir cyborg-Jonas ryggdekning!

“Opp til Stortinget å avgjøre Støres habilitet
Statsministeren kan be om en habilitetsvurdering av Jonas Gahr Støre, men sier han ikke vil gjøre det.”

http://www.dagbladet.no/2012/04/18/nyheter/store-millionene/felix_tschudi/politikk/innenriks/21176829/

Hva med å la Jens og Jonas få gå planken samtidig? Noen ganger synes jeg sjørøvere er mer reale folk enn den nedrige smyger-banden i APe.

bardun
bardun
Abonnent
12 år siden

Om Gahr Støre er en kyborg, hybrid eller noe, tviler jeg på … til det er han alt for menneskelig … opptatt som han er av internasjonal oppmerksomhet …

Men her til lands skal vår frihet innskrenkes – i smygende små skritt i dette hykleriets, selvbedragets og dobbelkommunikasjonens offentlige teater.

Forsiktig skal folkets røst og deres motstand knebles i munnkurven av den politiske korrekthet. Og håndlangerne passer nøye på at dem som måtte ha avvikende eller de minste varianter i den offentlige påtatte og korrekte overbevisning og tenkemåte, blir sablet ned og ettertrykkelig mistenkeliggjort.

Samfunnsdebattantenes alternative meninger og deres ytringsfrihet blir plukket bort i biter – stykke for stykke. I den offentlige debatt blir meningsmonopolet innført og meningsterroristene får frie tøyler.

De offisielle versjoner – i hele sin fulle bredde, skal ikke betviles. Ingen vanskelige spørsmål eller påstander om oppspinn, dobbeltspill eller løftebrudd bør tåles i det lange løp. Og for våre kjære ledere er de ømtålelige spørsmål om multikulturalismen og den ukontrollerte innvandringen mer enn
helligbrøde …

Her er vi dessverre i ferd med å komme helt skjevt ut. Mangelen på demokratisk åpenhet og ytringer i bestemte saker, er en åpenbar gnist til bekymring.

Men dette er bare begynnelsen. Det hele blir bare verre og verre fordi kritikken – som først og fremst burde komme fram i massemedia, forstummer eller blir sensurert. De er levende redd for det politiske ukorrekte …

Og en stor og spesiell gruppe innvandrere – mennesker som helt frivillig kommer hit på eget initiativ, skal få etterkommet alle sine krav, og med loven i hånd skal de fredes for all kritikk. Slikt vil neppe gå upåaktet hen.

Framtidsutsiktene er ikke bare rosenrød i denne steinhaugen – både hva angår demografisk fordeling og, etter hvert også velferd. Norge kan ikke i det uendelige være NAV for hele verden. Oljepengene vil før eller senere være borte – igjen i bingen ligger bare norsk naividitet og dumsnillhet – i beste fall…

Men i sosialdemokratiet – i lykkelandet – der skulle det bli mer demokrati og åpenhet – i skinndemokratiet… der den autorative ekspertisen – de styringsfullmektige hjemmelesinnehavere gjennomfører sine påfunn, pakket inn i ull og vakre taler fordi de går på tvers av folkets ønsker.

Men landet er jo breddfullt av melk og honning og velstandens velsignelse gjør oss så delig sløv. Vi har det jo så tilsynelatende bra … så please, ikke vekk oss opp fra den søte drøm …

Det virker som statsdemokratiets underleverandører, i større og større grad gjør akkurat som de vil. Hos det norske staats und sicherheitspolizei virker det som at demokratiske spilleregler, tilsynelatende blir mer og mer utvannet. Aktørene presser på for mer og mer overvåkning og avlytting og argumentene for flere og flere verktøy til slikt formål, blir stadig sterkere. DLD og alt hva dette måtte innebære, ønskes velkommen. Ikke bare for å spore kriminelle eller terrorister, men også for å holde sine antidemokratiske øyne over befolkningen. Ingen spiller med åpne kort lengre.

Staatspolizei burde vite bedre enn andre at slik befolknings overvåkningskontroll ingen betydning har for kriminalstatistikken hvor vold og vinningskriminalitet inngår. Heller ikke de med seriøse terrorplaner, går i DLD nettet. Det viser all erfaring fra andre land. Men likevel ønsker britiske regjeringsmedlemmer i sin overvåkningsnoia å gå enda lengre. All kommunikasjon er ønsket overvåket i real time – i sanntid. Snart luftes vel slike ønsker åpent hos vårt hemmelige statssikkerhetspoliti også …

Full overvåkning, full kontroll med befolkningen – det er tingen i et demokrati – i alle demokratier … Eller for de mest maktsyke; demokrati er en uting – et hinder for utvikling og vekst. Få bort demokratiet og omgjør det hele til en ettpartistat – i beste nazistil … selv om det skulle ta tid, og belønning til dem som er med og straff for dem som er mot …

Utviklinga går fortere enn de fleste av oss er klar over. Og 22/7 er blitt brekkstangen i snikinnføringen av noe som kan ende opp med det som ligner en politistat – en Norsk Stasifisert Politistat.

Hvert fjerde år får vi lov å leke demokrati ved gå til valgurnene og stortingsvalg. Da kan vi i høytidsstemt glede og tro på demokratiet og folkets medbestemmelsesrett få det sjenerøse valg om vi vil stemme på pest eller kolera. Men i praksis utgjør det selvsagt ingen forskjell, uansett hva som står på stemmeseddelen. Etter en tid på tinget, er dem alle blitt en del av den samme innavlede rase.

Flertallet her i landet stemte mot medlemskap i EU – to ganger. Men så ble det EØS for Norge – takket være diktaturdemokratiets falskspillere. Belønningen er høye stillinger i den selvutnevnte EU-kommisjonen og det like selvutnevnte Europarådet. Dette gjelder de samme dobbelmoralister som gir fredspris til en person som oppfordrer til drap på homofile … For ikke å snakke om tildelingen av prisen til de amerikanske krigspresidentene.
Tidenes feilbeslutning gjorde Nobell da han i sitt testamente bestemte at Norge skulle dele ut fredsprisen.

Jo, det finnes gode grunner for falske og uærlige politikere å ville skifte ut befolkningen her i landet – for dem et gjenstridig og egenrådig nei folk. De er godt i gang, men har for lengst mistet kontrollen og ingen har lenger noen sikker oversikt over for hvordan dette vil ende. Men de lukker øyne og ører for alle protester og arrogant ser helt bort fra innvendinger – som de er helt uforstående til at de noensinne kan ta feil.

Et bedre alternativ er en politikk med en grad av ydmykhet for sitt eget folk. Men slik ydmykhet kommer ikke fra disse som farter rundt på kloden med sine store vyer om å redde verden ved å putte statlige midler – folkets oljepenger i lommene til korrupte statsledere – og sine egne venner hjemme … disse politikere som sender bombefly og soldater for å bekjempe innbilte fiender, men som bare skaper sivile lidelser og tragedier. Mer krig, mer fred.

Men selvsagt finnes det også solskinnshistorier i dette landet. Mange, kanskje de fleste har det rimelig bra materialistisk og vi blir stadig tutet ørene fulle om dette oljelandets spesielle stilling i verden. Det er dette som er soveputen som det før eller senere kan bli vondt å våkne opp fra.

Og innkompetente men taktfaste politikere har ennå ikke klart å drepe alle muligheter for personlig engasjement, klokskap og deltakelse.

Så får vi bare håpe at meninger – om de er aldri så politisk ukorrekte – at de aldri sykeliggjøres … fordi da har vi virkelig havnet i avgrunnen …

Så får politikerne gjøre det de er mest opptatt av – å ordne for seg selv og sine venner …

bardun
bardun
Abonnent
Svar til  bardun
12 år siden

stadig noe nytt .. nå også dobbeleksponering.

bardun
bardun
Abonnent
12 år siden

Om Gahr Støre er en kyborg, hybrid eller noe, tviler jeg på … til det er han alt for menneskelig … opptatt som han er av internasjonal oppmerksomhet …

Men her til lands skal vår frihet innskrenkes – i smygende små skritt i dette hykleriets, selvbedragets og dobbelkommunikasjonens offentlige teater.

Forsiktig skal folkets røst og deres motstand knebles i munnkurven av den politiske korrekthet. Og håndlangerne passer nøye på at dem som måtte ha avvikende eller de minste varianter i den offentlige påtatte og korrekte overbevisning og tenkemåte, blir sablet ned og ettertrykkelig mistenkeliggjort.

Samfunnsdebattantenes alternative meninger og deres ytringsfrihet blir plukket bort i biter – stykke for stykke. I den offentlige debatt blir meningsmonopolet innført og meningsterroristene får frie tøyler.

De offisielle versjoner – i hele sin fulle bredde, skal ikke betviles. Ingen vanskelige spørsmål eller påstander om oppspinn, dobbeltspill eller løftebrudd bør tåles i det lange løp. Og for våre kjære ledere er de ømtålelige spørsmål om multikulturalismen og den ukontrollerte innvandringen mer enn
helligbrøde …

Her er vi dessverre i ferd med å komme helt skjevt ut. Mangelen på demokratisk åpenhet og ytringer i bestemte saker, er en åpenbar gnist til bekymring.

Men dette er bare begynnelsen. Det hele blir bare verre og verre fordi kritikken – som først og fremst burde komme fram i massemedia, forstummer eller blir sensurert. De er levende redd for det politiske ukorrekte …

Og en stor og spesiell gruppe innvandrere – mennesker som helt frivillig kommer hit på eget initiativ, skal få etterkommet alle sine krav, og med loven i hånd skal de fredes for all kritikk. Slikt vil neppe gå upåaktet hen.

Framtidsutsiktene er ikke bare rosenrød i denne steinhaugen – både hva angår demografisk fordeling og, etter hvert også velferd. Norge kan ikke i det uendelige være NAV for hele verden. Oljepengene vil før eller senere være borte – igjen i bingen ligger bare norsk naividitet og dumsnillhet – i beste fall…

Men i sosialdemokratiet – i lykkelandet – der skulle det bli mer demokrati og åpenhet – i skinndemokratiet… der den autorative ekspertisen – de styringsfullmektige hjemmelesinnehavere gjennomfører sine påfunn, pakket inn i ull og vakre taler fordi de går på tvers av folkets ønsker.

Men landet er jo breddfullt av melk og honning og velstandens velsignelse gjør oss så delig sløv. Vi har det jo så tilsynelatende bra … så please, ikke vekk oss opp fra den søte drøm …

Det virker som statsdemokratiets underleverandører, i større og større grad gjør akkurat som de vil. Hos det norske staats und sicherheitspolizei virker det som at demokratiske spilleregler, tilsynelatende blir mer og mer utvannet. Aktørene presser på for mer og mer overvåkning og avlytting og argumentene for flere og flere verktøy til slikt formål, blir stadig sterkere. DLD og alt hva dette måtte innebære, ønskes velkommen. Ikke bare for å spore kriminelle eller terrorister, men også for å holde sine antidemokratiske øyne over befolkningen. Ingen spiller med åpne kort lengre.

Staatspolizei burde vite bedre enn andre at slik befolknings overvåkningskontroll ingen betydning har for kriminalstatistikken hvor vold og vinningskriminalitet inngår. Heller ikke de med seriøse terrorplaner, går i DLD nettet. Det viser all erfaring fra andre land. Men likevel ønsker britiske regjeringsmedlemmer i sin overvåkningsnoia å gå enda lengre. All kommunikasjon er ønsket overvåket i real time – i sanntid. Snart luftes vel slike ønsker åpent hos vårt hemmelige statssikkerhetspoliti også …

Full overvåkning, full kontroll med befolkningen – det er tingen i et demokrati – i alle demokratier … Eller for de mest maktsyke; demokrati er en uting – et hinder for utvikling og vekst. Få bort demokratiet og omgjør det hele til en ettpartistat – i beste nazistil … selv om det skulle ta tid, og belønning til dem som er med og straff for dem som er mot …

Utviklinga går fortere enn de fleste av oss er klar over. Og 22/7 er blitt brekkstangen i snikinnføringen av noe som kan ende opp med det som ligner en politistat – en Norsk Stasifisert Politistat.

Hvert fjerde år får vi lov å leke demokrati ved gå til valgurnene og stortingsvalg. Da kan vi i høytidsstemt glede og tro på demokratiet og folkets medbestemmelsesrett få det sjenerøse valg om vi vil stemme på pest eller kolera. Men i praksis utgjør det selvsagt ingen forskjell, uansett hva som står på stemmeseddelen. Etter en tid på tinget, er dem alle blitt en del av den samme innavlede rase.

Flertallet her i landet stemte mot medlemskap i EU – to ganger. Men så ble det EØS for Norge – takket være diktaturdemokratiets falskspillere. Belønningen er høye stillinger i den selvutnevnte EU-kommisjonen og det like selvutnevnte Europarådet. Dette gjelder de samme dobbelmoralister som gir fredspris til en person som oppfordrer til drap på homofile … For ikke å snakke om tildelingen av prisen til de amerikanske krigspresidentene.
Tidenes feilbeslutning gjorde Nobell da han i sitt testamente bestemte at Norge skulle dele ut fredsprisen.

Jo, det finnes gode grunner for falske og uærlige politikere å ville skifte ut befolkningen her i landet – for dem et gjenstridig og egenrådig nei folk. De er godt i gang, men har for lengst mistet kontrollen og ingen har lenger noen sikker oversikt over for hvordan dette vil ende. Men de lukker øyne og ører for alle protester og arrogant ser helt bort fra innvendinger – som de er helt uforstående til at de noensinne kan ta feil.

Et bedre alternativ er en politikk med en grad av ydmykhet for sitt eget folk. Men slik ydmykhet kommer ikke fra disse som farter rundt på kloden med sine store vyer om å redde verden ved å putte statlige midler – folkets oljepenger i lommene til korrupte statsledere – og sine egne venner hjemme … disse politikere som sender bombefly og soldater for å bekjempe innbilte fiender, men som bare skaper sivile lidelser og tragedier. Mer krig, mer fred.

Men selvsagt finnes det også solskinnshistorier i dette landet. Mange, kanskje de fleste har det rimelig bra materialistisk og vi blir stadig tutet ørene fulle om dette oljelandets spesielle stilling i verden. Det er dette som er soveputen som det før eller senere kan bli vondt å våkne opp fra.

Og innkompetente men taktfaste politikere har ennå ikke klart å drepe alle muligheter for personlig engasjement, klokskap og deltakelse.

Så får vi bare håpe at meninger – om de er aldri så politisk ukorrekte – at de aldri sykeliggjøres … fordi da har vi virkelig havnet i avgrunnen …

Så får politikerne gjøre det de er mest opptatt av – å ordne for seg selv og sine venner …

Zetera
Zetera
Abonnent
12 år siden

Denne var skremmende, spesielt fra 2:00:41 “The Chaos” som består av hjernevaska mennesker som kaller seg de utvalgte men som egentlig er ofre for sataniske krefter til å brukes til å drepe og skape kaos, “The Black Awakening”.

http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=wjmFm8PIz8M

Hermis
Hermis
Abonnent
12 år siden

Det er vel også de som i stedet mener at Støre er en av disse “reptilene” som David Icke har dokumentert i flere av sine bøker. Da trenger han ikke så mange implantater da alle disse kyniske sidene ved ham faller helt naturlig, han trenger bare å følge sine naturlige instinkter fra sin reptilhjerne. Dette kan jo kanskje forklare hans noe “mekaniske”/øgleaktige kroppsspråk, som bare er helt normal for slanger og reptiler. I det smilende bildet av han lenger opp, ser man også tydelig deler et par giftige hoggtenner i overkjeven. Ganske avslørende… :|

2Q11
2Q11
Abonnent
12 år siden

Quiz
Hva har Støre til felles med ABB, Krekar, Bhatti og Fjordman?

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/22juli/Krekar_-Bhatti-og-Fjordman-6798393.html#.T312XNXufTo

Svar: Alle kobler seg til samme server?

tralle20
tralle20
Abonnent
12 år siden

Kyborg eller ikke , Støre er en sleip ål som er tilsynelatende er vanskelig å rive ned fra sin narrsisistiske pidestall. Tiden jobber ikke akkurat for Støre , han er rimelig stressa.
Men hva med sjefen sjøl og Giske? Kanskje tilsynelatende uanngripelig , men etter at de slapp unna AUF triksinga tviler jeg på at de har skiftet innhold og ham.

Det kommer nok mer og etter den siste meningsmålingen har AP falt gjennom gulvet og er på tur i kjelleren forhåpentligvis for godt.
Tenk alle kamelene jensegutt måtte svelge for å komme til makten ved hjelp av supsidiekameratene til Navarsete og de kamelspisende venstreradissene til monopolspillende frøken HALV/or/Leight/sen. Et makkverk av et dårlig handtverk faller sammen som et korthus i lett bris.

Tiden vil vise , men når 11 av 20 APbystyrerepresentanter i Oslo var innvandrere sier jo det litt om hvilken politikk de har ført og hvilket press nasjonen Norge er under med den røde fare ved makten.

Jeg er ikke rasist , men reagerer på at Norge har tatt en 180 graders vending fra det vi litt godt voksne kjenner som nasjonen Norge.
De snakker om inntegrering , men vi ser desverre det motsatte i stor stil nemlig segregering.
Mange innvandrere med høy utdannelse får ikke jobbe med det de kan pga en førerløs statsforvaltning og rot.

De vel 500 000 fostre som er knerta de siste 31 år mens fosterdrapsloven til Karin og Gro har virket har de hele tiden rølpa frem ar Norge trenger arbeidskraft.
De har knerta våre egne og importert Mer enn 200 forskjellige nasjonaliteter og disse og disses avkom er nær dobbelt så mange som knerta mennesker på et tidlig stadium.
Det høres ikke så farlig ut , men det kan ligne på en langsom masakre samtidig som de bytter inn fremmede fra alle verdens hjørner og kaller det globalisme og kjører frem de rødes merkevare rosen og tenker ikke på hva som er under rosen som sitter på stilken de kaller det inntegrering , dialog mm mens de driter i eldre , syke og fattige mm.

Jeg må innrømme at jeg kan ligne en rasist uten å være det men vi som er født på femtitallet har opplevd Norge før og etter denne enorme omveltningen vi tilstå at Sosialister er noe forbannet herk.

Et toppstyrt kameraderivelde har fått vokse frem med et enormt statsapparat som kunne styrt en nasjon på 50 millioner innbyggere eller mer.
Våre statseide større selskap har enten flagget ut eller etablert seg og har sitt fokus i utlandet. Eksempelvis Statnett , Statoil , Telenor , Posten m/fler.
Disse har svidd av hundrevis av milliarder kroner i såkalte innvisteringer i utlandet tildels med store tap og titt og ofte feilinnvisteringer.

Globalisering meg her og der greit å drive bisniss i utlandet og med utlendinger , men med åpne grenser , datalagringsdirektivet EU , FN og NATO er disse eventuelt Kyborgene styrt av utenlanske globaliseringdkrefter og tror selv de gjør oss en tjeneste.

Narrsisistene ved makten skal ja SKAL kastes ned av maktens tinde.

Vi vil ikke ha det slik , vi har ikke kontroll og fred i landet men mer kaos , kriminalitet og utrygghet , mens det korupte politi har nok med å passe på regjeringstoppene og deres sikkerhet.
EN tragisk sannhet som de har skapt pga sin stormannsgalskap.

Veier , sykehus , skoler , jernbane og NAV er i en katastrofal forfatning , og slik går det når de røde djevlene får styre landet og færrest mulig kroner skal brukes til å bygge fremtiden for kommende generasjoner med kloke og nødvendige innvisteringer for fremtiden i vårt eget land..
Isteden rygger de inn i fremtiden med ræva først mot EU , FN , NATO og NWO og ser ikke hvilken miserabel forfatning mor Norge befinner seg i.

NAV sender penger til titusenvis av nordmenn og utlendinger som har utvandret og 10 000 av disse vet de ikke engang hvor befinner seg.
14 dager i Norge med Jobb så er fremtidens økonomi sikret for alle utlendinger som innvaderer landet for all fremtid mens etniske nordmenn sliter med å få sine rettmessige goder fra det korupte NAV systemet i 14 månter eller år.

Alt dette mens de gamle , fattige og syke lider innlands dag for dag , disse har de ikke råd til å fø , pleie og ta vare på!
Vi er blitt et underbruk eller en stat i EU , der alle direktivene til Gro , Jagland , Jens og Jonas innføres i rasende fart av disse mørklagte landsvikerene.

Nok er nok , men sauene stemmer vel inn mikkel Mikaelsen rev å Kålberge Martin ig sender jenZ og JudaZZ samme vei som Groa og tHorebjørn.

Send fredsprisen til Sverige steng grensene og jag ut alle kriminelle og krigsforbryterene og kast ut alle snylterene og LA NORGE LEVE. Norge for nordmenn.
En bønn går ut om at krigsseilerene , nordsjødykkerene , barnevernsbarna med mange fler ble premiert istedenfor alskens utlendinger som kommer hit å flesker seg opp på våre penger uten å yte som våre beste landsmenn har gjort i hundrevis av år å la oss slippe disse innvandrerene som Jens og Jonas ved makten.

jepsipepsi
jepsipepsi
Abonnent
Svar til  tralle20
12 år siden

Tror ikke Støre er en kyborg. Han er en luring. Flink til å “sno” seg unna litt ekle spørsmål og problemstillinger. Han er såpass god til det at det er bare så vidt vi merker at han gjør, det. Men han gjør, det. “Snor” seg unna…og så blir jo selvsagt mange blendet av at han er så veltalende. “Han må vi høre på, for han er jo så veltalende” Og så glemmer man kanskje å høre hva han EGENTLIG sier. Eller IKKE sier. ;-)

Omega
Omega
Abonnent
12 år siden

Denne kyborg drapsmaskinen har et fjernstyrt flash memory device, opprinnelig basert på tube socket for printing wiring panels. Patent nummer: US2776415, fildatert 25. juni, 1953, og lansert 1. januar 1957.

“Det” har nå et minne, med modell Samsung 8-Gbit NAND Multi-Level Cell (MLC) Flash Memory

Kyborgens minne og CPU kan til en hver tid styres fra ulike sentraler, og til og med fra satelitter. Denne kyborgen er blottet for følelser, moral, etikk, og utfører kun operasjoner, i henhold til de datapakker som hans “receiver” mini-HAARP (modell ukjent) tar inn. Et eksempel på dette, er artikkelen i Aftenposten (sentralsstyrt avis) av 20.mar. 2012, hvor “det” sier: Denne saken var ikke av en slik karakter at “jeg” fant behov for å vurdere “min” habilitet i forhold til “mitt” “bekjentskap” med Felix Tschudi

“Det” sier også at “det” synes det er underlig at “Utenriksdepartementet” ikke har bedre (sentralstyrt) system for habilitetsvurderinger, og viser til at det i en hver sak er en forutsetning at “man” er habil før “man” kan fatte vedtak.
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/politikk/–Underlig-at-han-ikke-tar-selvkritikk-6788724.html#.T3yd4nPxmbI

I dagens artikkel på NRK (sentralstyrt TV kanal) sier “det” følgende, under overskrift: “Burde kanskje sagt “venn” med en gang”, og følgende:

“Det kan godt hende det er noe “jeg” burde gjort annerledes, for dette har vært ganske “intenst”, men hovedbildet tror “jeg” at “jeg” kan stå for.”

“Det” sier også:
At “han” har forståelse for at folk har lurt på hvorfor “han” ikke fikk vurdert “sin” habilitet, når “han” visste om Tschudis rolle i prosjektet. “Han” understreker at det er opp til hver enkelt “statsråd” å “vurdere” om man anser “seg” for å være uhildet eller ikke.

Dette er et glimrende eksempel på at Norges samfunn er illusorisk. Kyborgen “innrømmer” at det er opp til hvert enkelt “statsråd” (Kyborg) å vurdere “det” som “uhildet eller ikke”.

Det er alstå ikke opp til levende organismer, kalt homo sapiens å ta stilling til Kyborgens habilitet, fordi “habilitet” er et kodeord fra CIA, som innebærer noe helt annet, enn det folk tror. Det vi ikke vet, vil vi nok heller ikke vite i en slik sammenheng.

http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.8062195

Når det gjelder “ansiktsyttrykkene” til kyborgen, så er disse kontrollstyrt av dets CPU. Bak kyborgens syntetiske vev, er det en robot, med modellnavn: “Human-Robot Interaction”, utviklet på Bristol Robotics Laboratory (BRL), og forvaltet av University of the West of England and the University of Bristol.

Kyborgens ansiktsuttrykk gir på bildet klart uttrykk for en advarsel om å la anklagene ligge, ellers vil den innebygde gatlingen fyre av varselskudd, før den evt. avfyrer skarpe skudd. Gjerne da sistnevnte fyrt av mot kneskålene. Norge er et “fredelig” land, og innlysende “bortfall” vil trekke for mye oppmerksomhet fra sovende kyr. Sovende kyr trenger ikke mer enn “morske blikk” fra når de er våkne, til de sovner igjen, og fortsetter å bearbeides med Agenda 21, slik at Cyberdyne kan få gjennomført sin plan, om å få gjennomført sin starwarskrig uforstyrret.

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Hvor mange % godt gammeldags menneske er Gahr Støre? Jeg tror svaret ligger godt under 90. Det er ikke nødvendig å være hud-dekket stålskjelett a la Terminator-Arnie for å være kyborg. ManU manager Alex Ferguson er “kyborg” (ifølge Wikipedia) fordi han er utstyrt med en duppedings i metall innabords ved navn kunstig PACEMAKER.

At Støre er fjernstyrt utenfra via NWO-systemet er det mest sannsynlige.

Her er en sammenligning som et lite tanke-eksperiment.

ABB fikk 2 av 100 poeng av “psykiatriske eksperter” på en test. Det kreves 10 poeng for å være i stand til å ta på seg skoene selv.

Denne test-scoren fikk ABB kort tid etter å ha opptrådt som SUPER SOLDIER:
– Sendt 1000 eposter om morgenen
– Gjennomført et proft bomberaid om formiddagen
– Gjennomført en massakre om ettermiddagen

Alt sammen utførte ABB helt, helt, alene…(??)

Det psykiatriske makkverk-dokumentet som fremstiller ABB som en hjelpeløs grønnsak er ennå ikke erklært dødt og maktesløst i forhold til rettssaken.

Sånn rent overfladisk sett er det mer sannsynlig at Støre er en “kyborg” enn at ABB kvalifiserer til karakteren 2 av 100 psykiatripoeng.

Min ulvenese sier meg at det er noe som overhodet ikke stemmer. There’s something rotten deeply hidden in the kingdom of Norway…!

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Det eksisterer mye informasjon som gjør at begrepet og dagens definisjon av kyborg fra wikipedia må utvides mye, bl.a knyttet til såkalte alien bortføringer og demoner, det siste også omfattende beskrevet av John Todd som var i toppsjiktet i illuminati før han ble kristen, et valg han måtte bøte med livet for: *AGE OF DECEIT* (FULL) Fallen Angels and the New World Order http://www.nyhetsspeilet.no/2012/03/anbefales-a-se-pa-internett/comment-page-2/#comment-84108

En kuriositet, også meddelt ledelsen av Hessdalsprosjektet, som mottok dette som en tilnærmet dagligdags rapport i disse tider. De får stadig oppringinger fra personer, ofte eldre, som i lang tid har tiet om observasjoner av såkalte ufoer, sitat: “Lundamo sør for Trondheim, høsten år 1974, observert av to personer, en fra stua, den andre fra elveleiet, et langt smalt sigarformet fartøy, fullstendig stille, kom glidende sakte fra øst og stoppet ca 500 m rett nord for stua hvor den ene satt og observerte, sto 1 – 2 minutter stille og gled så sakte videre vestover. Fartøyet hadde mange lys, vinduer, sånn som vi kjenner på passasjerfly. Vedkommende på stua gikk ut verandadøra slik at vedkommende kunne både se og lytte, blinka med lyset på stua for å se om det ble reaksjon, det ble det ikke. Var skumring så vedkommende husker ikke å ha sett fargen på fartøyet, var mørkt i kveldsmørket. Vitnene er viden kjent for å være ærlige og pålitelige, fler observasjoner siste tiden av andre, kort sagt mye merkelig, men ikke ukjent fordi lignende er beskrevet for mange år siden, avventer”

Relatert,
UFO Hessdalen Norway http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1438&start=101#M5113

Direkte referanse,
UFO Hessdalen Norway http://www.youtube.com/watch?v=sm7YRCXFHVE&list=PL18F1780269F63386&feature=plpp_play_all

« Forrige artikkel

Er det norske kongehus Rothschilds?

Neste artikkel »

Myndighetene genmanipulerer den menneskelige organisme

49
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x