Jonas Gahr Støre er en kyborg

21.2K visninger
6 minutter lesetid
49

Mars måned har tilsynelatende vært tøff for utenriksminister Jonas Gahr Støre – men bare tilsynelatende. Stadig flere stusser over hvordan enhver motbør eller krass kritikk mot Støre preller av på ham som vann på gåsa. Stadig flere spør seg om hva den mannen egentlig er laget av. Nyhetsspeilet kan nå presentere den oppsiktsvekkende forklaringen på hvorfor Støre ser ut til å være hevet over å vise tegn på menneskelighet, ikke i ord, men i handling.

Stadig flere nordmenn har i mars måned stusset over det ytterst arrogante råkjøret fra utenriksminister Støre, som om han ennå ikke har innsett at det er ham selv, personen og politikeren Jonas Gahr Støre, som har gått seg fast i den politiske hengemyra ved navn korrupsjon, kameraderi og grov inhabilitet.

Selv i selvrettferdighetens og inhabilitetens høyborg Norge har Støre igjen og igjen oppført seg som om han er i stand til å fortsette å fly uten vinger.

Kan grunnen til at Støre ikke har styrtet i den politiske avgrunnen være at han er så flink; gang på gang er Støre kåret til ”Norges flinkeste statsråd”? Støre er så flink at det er noe unorsk ved ham, nærmest noe umenneskelig, og at mange nordmenn ønsker at han fortsetter av den grunn…

Da Støre for en sjelden gang fikk et kritisk spørsmål fra en norsk journalist og ble konfrontert med sin grove inhabilitet knyttet til Utenriksdepartementets milliongave til Støres milliardærvenn Felix Tschudi (som senere ble misbrukt i strid med forutsetningene uten at UD har stilt noen form for krav om tilbakebetaling/straff pga. svindel/underslag av statlig tilskudd) var Støre så utrolig frekk ved å svare – med den mest naturlige mine at: «Spørsmålet er feil stilt!»

Det er ikke noe nytt at Norges utenriksminister opptrer blottet for sosiale antenner og politisk musikalitet. Sant å si er det regelen snarere enn unntaket. Betegnelsen Janus-Jonas som kom etter fløyteblåseren Synnøve Fjellbakk Taftøs påpekning av Støres landssvik mot Norge i forbindelse med EØS-råkjøret har blitt hengende fast ved ham.

 

Hele Norges Janus-Jonas

Det å kunne innta et klokkeklart standpunkt, for så å gjennomføre en handling som er stikk i strid med dette standpunktet er et av kjennetegnene på ”Janus-Jonas Gahr Støre”.

Hjørnekutteren og kuvenderen som aldri har noe problem med å motsi seg selv eller å lyve: Janus-Jonas

Her er noen kjente eksempler fra Janus-Jonas sin CV:

  1. I 1988 søkte Støre jobb som politisk rådgiver i Høyre. Året etter, i 1989, begynte Støre å arbeide ved Arbeiderparti-statsministeren Gro Harlem Brundtlands kontor.
  2. Støre var toppsjef i Norges Røde Kors frem til han ble utenriksminister for Ap i 2005. Røde Kors sitt varemerke er å lindre og forebygge sivile lidelser, særlig i krigsområder. I 2011 var Støre med på et massivt bomberaid mot det afrikanske landet Libya, som verken hadde angrepet eller truet Norge. Da var «Røde Kors-Støre» med ett stolt som en fremadstormende SS-offiser under invasjonen av Sovjet over den lidelse han var direkte med på å forårsake:
    ”De norske jagerflyene er på oppdrag 20 timer i døgnet. – De norske og danske flyene blir fremhevet som best i klassen, sier utenriksminister Jonas Gahr Støre.» Hentet fra Aftenposten.

Jonas Gahr Støre er en kyborg

Personer som har arbeidet nær Jonas Gahr Støre har gitt uttrykk for at at han virker så fjern, så – umenneskelig… At han argumenterer flink som en datamaskin er nå så sin sak, men fraværet av menneskelighet  er påfallende.

Spørsmålet er hva denne umenneskeligheten skyldes, og om det i det hele tatt er mulig å dybdebore i Arbeiderpartiets omvendte Robin Hood-politiker (som tar penger fra vanlige nordmenn og gir til sine rike venner) uten å bli snøblendet av hans veltalenhet, faglige flinkhet og chutzpah-aktige mangel på ymykhet og selvkritisk sans selv når det er mest på sin plass for ikke å si politisk nødvendig.

En kyborg er en organisme som er dekket av biologisk hud men hvor en eller flere indre deler er kunstige, fra pacemakere via microchipper og implantater til indre organer, muskelmasse og kunstig intelligens, med eller uten styring utenfra (”fjernkontroll”).

Wikipedia har denne definisjonen på kyborger:

«En kyborg er en kybernetisk organisme, altså en organisme som består av både biologisk vev og kunstige deler. Kyborgen kan også defineres som et vesen som er en blanding av maskin og menneske. Termen kyborg betegner vanligvis skapninger med avanserte implantater som beskrives i science fiction. Ett eksempel på dette er borgene i Star Trek. En vid definisjon kan imidlertid også inkludere mennesker med innslag av kunstige kroppsdeler, for eksempel implantater. Eksempler på dette kan være kunstig hjerte, pacemaker eller implantert høreapparatSe

Kyborger har (i likhet med menneskelige kloner og andre bioroboter) lenge blitt utviklet i all hemmelighet, med varierende innslag av datateknologi. Allerede for mange år siden ble dette omtalt i norske media, bl.a. her.

NRK omtalte og viste for lenge siden en film som var laget av en menneskelig kyborg (som hadde fått implantert et kamera i stedet for sitt ene øye) og omhandlet utviklingen av kyborg-teknologi (”The Eyeborg Documentary”):

Kyborg-databasen (The Cyborg Data Base) presenterer (den offentlige) toppen av det enorme isfjellet som omhandler forskning og utvikling av kyborgere som presenteres som "vanlige" mennesker.

Hemmelig militær teknologi ligger 50-100 år lenger fremme

Det er kjent at militær teknologi (som er hemmelig) ligger 50-100 år foran forskning som får lov å pågå i det sivile liv.

Et mindre kjent – men desto mer fascinerende – faktum er at det i mange tiår har vært tette og vanntette forbindelser mellom USAs militær-industrielle kompleks (der bl.a. den fremste forskningen på AI – Artificial Intelligence/kunstig intelligens – finner sted) og Hollywood – som skaper science fiction filmer. Dette har bl.a. resultert i UFO-filmer (se f.eks. denne artikkelen) og mange andre science fiction-filmer som er basert på virkelig – men topphemmelig – teknologi.

Ben Rich, tidl.toppsjef for "drømmefabrikken" Lockheed Skunk Works sa i 1993: "If you've seen it in Star Trek - we've been there, done that".

 

The Terminator - hele verdens favoritt-kyborg. Det er mer enn 25 år siden den første Terminator-filmen kom på lerretet, et tegn på at utviklingen av kyborg-teknologi har pågått i det skjulte i mange tiår.

 

Menneske og maskin: Kyborgen Jonas Gahr Støre presentert offentlig i all nakenhet; "for liksom å vise at han er vanlig menneske" - dekket av biologisk hudvev fra topp til tå. Den mekaniske motorsagen er en symbolsk illustrasjon på at Støre rommer mekaniske deler innabords.

 

Christina Aguileras BIONIC-album er en rituell sementering av det faktum at kyborg-teknologien nå er i full bruk ute i samfunnet

 

Kyborger som er plassert i politiske posisjoner er ikke uvanlig

For at NWO (New World Order) skal oppnå sin langsiktige målsetting om «kontroll» (av menneskeheten/enkeltindividene) er kontroll av nøkkelpolitikere et viktig og naturlig skritt på veien, ved bruk av de teknologiske muligheter som kan bidra til dette, naturligvis uten at media nevner dette med et pip.

Kyborger med forskjellige mottoer: Arnold ”The Terminator” Schwarzenegger ble kjent for sitt motto: ”I’ll be back!”. Jonas ”Kyborg” Gahr Støre sier det på sin måte: ”Jeg forblir nå her jeg er jeg - på min taburett som utenriksminister som jeg nå er diskvalifisert fra å besitte”.

 

Politikere som fungerer som bioroboter og kan «fjernstyres» ved hjelp av NSA-satelitter, fra Pine Gap, via scalar feed, MK Ultra eller andre former for Mind Control er et ideelt verktøy for gradvis å sementere kontrollen over enkeltindividene, såfremt vi ikke lukter lunta…

Mistenkt kyborg 1: USAs president Barack Obama

 

Mistenkt kyborg 2: Indias statsminister Dr. Manmohan Singh

 

Videoklipp som viser kyborg-adferd av Jonas Gahr Støre

Jonas Gahr Støre blir konfrontert om sin regjerings grunnlovsbrudd i forbindelse med Libya-bombingen, og serverer løgn etter løgn med den største kyborg-selvfølgelighet (for mer politisk-faglig info som konstaterer dette regjeringens grunnlovsbrudd se f.eks. Pål Steigans blogg):

http://www.youtube.com/watch?v=WJK2pEHRcbs

 

Jonas Gahr Støre konfrontert om Chemtrails
http://www.youtube.com/watch?v=poDJkWEhr6Y

 

Kyborg-teknologien er kommet langt i å simulere menneskelig adferd

«The man-made biological machine known as a Robotoid is remarkable from head to foot; but the most astonishing thing about them is their ability to simulate human beings—not just in appearance but in behaviorSe

Avslørt av fotarbeidet: "Med gangbein som Langbein". Gahr Støre har et helt udefinerbart ganglag; han går med lange steg som Langbein på en måte som få om noen vanlige mennesker; ikke er det kappgang og ikke er det passgang. Støres fotarbeid er tydeligvis ute av sync - i likhet med resten av denne politiske kyborg-skikkelsen.

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

49 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Omega
Omega
Abonnent
11 år siden

Hans, jeg må nesten få bistå med Støres tekniske spesifikasjoner:

Intel Xeon Processor E7-4800 Product family CPU (det er mange Cyborgs som Støre). Ikke en veldig kraftig prosessor, men kraftig nok til å utføre kommandoer, og beregne nødvendige iskalde operasjoner. Det går stort sett på «JA», «NEI», og «IVERKSETT ORDRE».

Mobile Intel 915PM Express Chipset
Minne er fjernstyrt fra NASA Buzz Lightyear ISS Mission
Når det gjelder de andre tekniske spesifikasjonene til Støre, så stammer disse fra Kongsberg Våpenfabrikk. Han har en innebygget mini-HAARP i hodet sitt, og dette er forklaringen på hvorfor så mange får hjerteinnfarkt, bare de tenker på mannen. Støre plukker øyeblikkelig opp negative hjernebølger som sendes mot ham, og sender effektivt tilbake ELF- bølger.

Når det gjelder motorsagen, så er det uvisst om denne var påmontert Støres robotarm for anledningen, eller om «det» rett og slett grep om redskapet med sin Puma Robotic Sensor Arm fra NASA (bygget i 1990). Denne vil snart oppdateres til en ny modell, med innebygget gatling (svært effektivt mot politiske dissidenter). Støre har sluppet opp for argumenter (noe han aldri har hatt), og er nå snart klar for å møte sine «politiske motstandere» på en mer effektiv måte.

Illusions
Illusions
Abonnent
11 år siden

» – Vi har fått en ny programvare i oppdateringen av våre mentale kart. Det deler vi også med våre allierte i NATO. Vi trenger Nato og den forankringen det gir oss. Og når vi oppdaterer Natos strategiske konsept, så kan vi vise til – og det gjør vi – at det er i nord – der den kalde krigen var som kaldest, at det faktisk tiner mest.»

Tale/artikkel, 29.04.2010
Av: Utenriksminister Jonas Gahr Støre

Det meste er nord – Nordområdene og veien videre – et internasjonalt perspektiv
Forelesning ved Universitetet i Tromsø, 29. april 2010

http://www.regjeringen.no/nb/dep/ud/aktuelt/taler_artikler/utenriksministeren/2010/nord_mest.html?id=602113

Ulven
Ulven
Abonnent
11 år siden

Hvorfor ba Støre han der Dagbladet-journalisten som ble drept i Kabul om å stå og vente like innenfor inngangen på hotellet – det som var den dårligst beskyttede sonen på hele hotellet? Hørte Støre stemmer i hodet som ba han om å si det?

Etter hotel-attentatet foretrakk Støre å bli transportert av Blackwater-agenter fremfor av norske offiserer og soldater som var i Afghanistan. Dette var en oppsiktsvekkende unorsk og absurd handling av en norsk politiker. Var det fordi at «noen» ikke trodde at andre enn Blackwater kunne gi han god nok beskyttelse – fordi Støre er så PRECIOUS for «noen»?

At Støre er svært PRECIOUS for noen som trekker i maktens tråder fra skyggene ble bevist da en av Støres barn hadde noen venner på besøk. En av dem kom borti telefonkontakten som falt ut slik at hjemmetelefonen i det støreske hjemmet ble uten forbindelse. I løpet av under et kvarter hadde politilignende personell i anti-terrorutrustning rykket ut og kommet inn i hjemmet til familien Støre. Dette er en form for personlig vakthold som er helt ukjent for tilfeldige norske ministere. Hvorfor får nettopp Støre en sånn oppfølgning?

Alle her i skogen er enige om at Støre ikke hører hjemme her hos oss, hverken i Arbeiderpartiet, eller på Stortinget eller i regjeringen eller i Utenriksdeppartementet. Støre er et uønsket fremmedelement, det som vi her i skogen kaller en GJØKUNGE. Det er helt ko-ko at gjøkungen Støre får herje fritt og selv bestemme hva han får lov til.

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Ulven: Jeg skal nå røpe en dyp hemmelighet, om «hvem» som anser Støre som sin «precious»:

Dette er faktisk helt sant. Kan ikke falsifiseres på noen som helst måte.

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

http://www.youtube.com/watch?v=LVweLJz0Orw&feature=endscreen&NR=1

Siden dette intervjuet med cyborg Støre, har maskinen fått oppdatert sine CPU kretser. I dette intervjuet, hvor folk kan få helt gal oppfatning av at Støre lyver, så er det faktisk kun snak om en kortslutning i en av kretsene hans. Mye lik denne, da cyborg Clinton hadde en kortslutning:
http://www.youtube.com/watch?v=7DI7u-TytRU&feature=relmfu

Støres CPU ble forsøkt loddet i lang tid. Man forsøkte også å lodde stemningen rundt dette, men forsøket var fåfengt.
Nå er altså CPU`en byttet ut, og hans speech synthesizer har fått fin flyt:

Illusions
Illusions
Abonnent
Svar til  Menneske
11 år siden

Bill Clinton Mind Control

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Notabene!!! Her har jeg hentet en hemmelig fil fra Natos server.
Her kan vi se den planlagte storfilmen med evil (evil, evil, evil) Cyborg Zchtøre og alle cyborg vennene hans, når NWO er blitt gjennomført:

Akkompagnert av den deilige muzikken, til nazi- Kraftwerk.
Låter enda bedre enn nazi- telefonstemmen fra Schkagerak energiwerk, som styres og kontrolleres av Illuminazistene.

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Her ser vi den ekte siden ved «våre» kvinnelige norske politikere. Ladies and gentlemen: I present to you, Ziw Jenzen, member of Bilderberger group:

Nææ, dette kommer til å ta helt av. Jeg har funnet en annen hemmelig fil, hentet fra Nato, som avslører hva som EGENTLIG foregår på Schtortinget i Ozlo (der Tigerscthadt)

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Menneske
11 år siden

En ting skal du ha Menneske, du prøver iallefall, jeg er ikke sarkastisk, men ironisk,
stå på med googlinga.

NightHawk
NightHawk
Abonnent
11 år siden

Skal lese mye rart her på nyhetsspeilet ;-)

rarplanet
rarplanet
Abonnent
11 år siden

God første april ja.

Men.. Du skal ikke se bort ifra at kloning og forskjellig androide-skapelser som ser tilnærmet identisk ut som deg og meg går rundt blant oss.

ANDROIDS ON CAPITOL HILL…
http://www.youtube.com/watch?v=eGHkzk2HYPU&feature=related

smurfen
Redaksjonen
Svar til  rarplanet
11 år siden

Når man er inne på aprilspøk, fikk du med deg den som Dagbladet hadde rarplanet ?

Allerede 6 min over midnatt leverte den denne superspøken som gav meg krampelatter i mange timer :D

http://www.dagbladet.no/2012/04/01/nyheter/utenriks/syria/konflikt/oppror/20930485/

Hillary Clonton og George W Bush er i Istanbul sammen med Al Qaeda, de kaller seg Syrias venner

Verdens verste massemordere gjennom tidene som har utslettet land etter land for olje er i Istanbul der de bestemte å bruke hundrevis av millioner på å skaffe og lønne verdens verste terrorister, pedofile, lystmordere, leiemordere og det som verre er for å sende de inn i Syria der de kan utfolde alle sine perverse lyster fritt blandt landets 22 millioner uskyldige innbyggere og åpetil få godt betal for det

Dette fikk seff støtte fra statssekretær Torgeir Larsen (Ap), vår kjære Jesuitt Jonas og vår store leder Jenz fra Mongol fystedømme Stoltenberg i Tyskland

( For de av leserene her som har lært seg språket deres så står alt i symbolikken på flagget og riksvåpenet her)

http://no.wikipedia.org/wiki/Fil:State_emblem_of_Mongolia.svg
http://no.wikipedia.org/wiki/Fil:Flag_of_Mongolia.svg

Dette er altså Syrias Venner

Hva skal man med fiender med slike venner ?

Dette henger sammen med den sataniske høytiden Eve Of Osatara der man skal dynke jorden i blod til sin gudinne Isthar som varer fra 19 mars til 2 Mai,

Mye blodofring og ildofring kommer til å intreffe før vi kommer til 2 mai

Michelle
Skribent
11 år siden

Alle er vi under ulike grader av Mind Control/ Påvirkning!

Jeg tror alle negative energier stammer fra Mind-Control, selv kildene for Mind-Control er under kontroll, alle har noen over seg som vil styre en, alle er vi blitt lurt. Men det er faktisk ingen som har noen rett til å bestemme over andre.

Det er min personlige tro, bare Lyset og Kjærligheten gir Virkelig Frihet..

At folk kan være kyborg tror jeg er høyst mulig, faktisk tror jeg virkeligheten er langt mere utrolig og surrealistisk enn det en menneskelig hjerne kan drømme om, det foregår altså ting som overgår enhvers fatteevne!

Jeg fikk tilsendt denne linken som vistnok skal være en film som de som vil klatre i Illuminati-pyramiden har fått servert. Om den er sann eller virkelig, vet jeg ikke, men den er interessant:
http://youtube.com/watch?v=mPahc3_ZmkQ
Hva tror dere?

Ikke glem å gi slipp på frykt,
la Tilgivelse, Sannhet og Glede strømme fra Hjertet ♡

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Michelle
11 år siden

John Todd Speaks (Rare/Uncut/Full), John Todd – The Illuminati and Witchcraft – His Talk (1978) http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=918&start=151#M4033

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Kyborg http://no.wikipedia.org/wiki/Kyborg Sitat: En kyborg er en kybernetisk organisme, altså en organisme som består av både biologisk vev og kunstige deler. Kyborgen kan også defineres som et vesen som er en blanding av maskin og menneske. Termen kyborg betegner vanligvis skapninger med avanserte implantater som beskrives i science fiction. Ett eksempel på dette er borgene i Star Trek. En vid definisjon kan imidlertid også inkludere mennesker med innslag av kunstige kroppsdeler, for eksempel implantater. Eksempler på dette kan være kunstig hjerte, pacemaker eller implantert høreaparat.

En kyborg med java programvare objekttype mentor taler,
The Pentagons New Map – Thomas Barnett lecture http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=918&start=326#M5252 + extra * Quote: Here we see the new policy of the New World Order laid out for all to see. Thomas Barnett lectures on the «new» role of the United States as «Global Enforcer» for the Internationalist Bankers. Sometimes, the BEST info on what is happening in the world is NOT contained at the latest «conspiracy web site». In fact most of the time it is contained in extremely boring «discussion papers» from Think Tanks – The Wall Street Journal – and the myriad of «in» magazines and periodicals that the Elite communicate with each other through.

Direkte referanse,
The Pentagons New Map – Thomas Barnett lecture http://video.google.com/videoplay?docid=4689061169761152025

Google ~ thomas barnett site:abeldanger.net https://www.google.com/search?q=thomas+barnett+site%3Aabeldanger.net

Java programvare anvendes bl.a. til å snurre funksjoner i internett nettleseren du anvender

Ulven
Ulven
Abonnent
11 år siden

Sladrepressen skriver ikke lenger om Støres sjeldne hudsykdom: http://www.rarenyheter.com/?p=22818

Så fint at Støre ser ut til å ha kommet over symptomer på symkdommen Vitiligio, som viser seg ved at huden mister sitt naturlige pigment.

Har Støre fått hemmelig healing hos sine overordnede i den globale makteliten, eller trengte han bare å få opplastet et forbedret overstyringssystem for hudcellene via sin «personlige computer»?

Maarit M. Hanssen
Forfatter
11 år siden

Jeg skal ikke se bortfra at Jonas Gahr Støre er en biorobot, en mindcontrollert sådann. Men det er også Jens Stoltenberg. Og Anders Behring Breivik. Og tidligere justisminister Knut Storberget og nåværende justisminister Grete Faremo. Sisnevnte ser ut som spøkelse på bildene i media. Det blir farlig for vanlige mennesker og nordmenn å være på feil sted til feil tid når disse biorobotene er i krig med hverandre, slik det skjedde 22.juli 2011.

jab
jab
Abonnent
11 år siden
RawKuz
RawKuz
Abonnent
11 år siden

KKan ikke være annet enn en aprilspøk, selv om emnet toucher en bit av sannhet. støre er defeinitivt ikke en cyborg, men er nok sterkt medvirkende til NWO planene. Det som egentlig er mer forundrende enn Støre, ef Barack Obama. Det er bevist at han ikke er født på hawaii, så hvor er han født? Verserer utallige teorier, den medt spenstige er at han er klonet av DNa direkte fra tut ankh amon. sammenligninger av obama og statue av amon viser likhet, men er tvilende til st det er faktum, men en vet aldri.

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  RawKuz
11 år siden

Heh.. mange skriveleifer der, var ikke så lett å poste fra android telefon ;-)

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  RawKuz
11 år siden

For de som skulle ha interesse for Obama kloning foredraget: http://www.dailymotion.com/video/xe5xdf_obama-cloning-the-coming-space-war_news

Tore B. Krudtaa
Abonnent
11 år siden

Jonas Gahr Støre om habilitet, vaksiner og genmodifiserte organismer

http://debatt.nationen.no/-/bulletin/show/730757_jonas-gahr-stoere-om-habilitet-vaksiner-og-genmodifiserte-o

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Tore B. Krudtaa
11 år siden

Et utdrag fra den artikkelen i Nationen:

«Her er videoklippene som resulterte i at vi ble kastet ut av utenriksministerens kontor. Det som antakelig fikk de små grå til å koke hos Støre, er sannsynligvis det faktum at den informasjon som avsløres av professor Seralini vil medføre at samtlige risikovurderinger gjort av Vitenskapskomiteen for Mattrygghet er ugyldige. Dette bla. fordi data fra Monsanto’s egne forskningsstudier viser ganske klart at rottene ble forgiftet av å spise genmodifisert mais. En ting som antakelig er enda værre for Støre er det at det nå skal bli svært vanskelig for han å argumentere med at GMO er trygt å spise for oss mennesker, når selv produsentens egne data viser sterke indikasjoner på at rotter blir forgiftet av å spise den genmodifiserte planten.»

http://debatt.nationen.no/-/bulletin/show/730757_jonas-gahr-stoere-om-habilitet-vaksiner-og-genmodifiserte-o

Er Støre en kyborg? Hvis en MK mind controllert politiker med implantat og/eller microchip innabords faller inn under Wiki’s definisjon så er han det.

1. Jonas Gahr Støre er definitivt under en form for mind controll
2. Jonas Gahr Støre ivaretar definitivt ikke det norske folkets interesser
3. Hvorfor er ikke Jonas Gahr Støre blitt fjernet fra sin stilling, etter å ha fungert som NORSK RIKS-VANDAL i mer enn 20 år?

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

Ikke noe nytt at de forsker på Bioroboter, eller?

Ulven
Ulven
Abonnent
11 år siden

Hva er den hårløse skapningen som står naken i vannkanten med en motorsag? Er det en APE eller en KYBORG?

Det der, det er bare Norges utenriksminister, som er kjent for å føre APe-politikk – også kjent som New World Order-implementering. Snart vil vi kunne få helseskadelig og umerket GMO-mat i matbutikkene, fordi Schtøre vil det sånn.

Om Støre er vanlig menneske? Nope.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Ulven
11 år siden

Ikke vet jeg om han er Kyborg eller ikke men en ting vet jeg og det er at han ikke er den folk tror han er

Så han sammen men heksa Hillary her for en tid tilbak og hun så opp på han på samme måte som en tennåringsjente som får møte sitt livs største rocke idol

Støre er satanisk Jesuitt som har sverget sin troskap til Vatikanet og solguden. i grunnloven sto det at slike som han skulle nektes adgang til landet vårt

Her er litt av troskapseden til Jonas

At når det nevnte ikke kan bli utført åpent (eller i offentlighet), lover jeg i hemmelighet å bruke forgiftning, kvelning, korden (kniven), og kuler og at jeg ikke vil la meg stanse av personers kjønn, alder eller tilstand og at jeg vil henge, knuse, koke, flå, kvele eller begrave levende disse forbannede kjettere og skjære opp magene på deres kvinner og knuse deres spedbarns hoder mot veggen – for å uttrydde for alltid deres avskyelige rase.”

Og det blir bare verre som en kan lese her

http://www.mensviventer.no/mvv26/jesuitt.htm

http://www.endtime.net/norsk/KEU.htm

Så vi har noe å glede oss til når han overtar etter Jenz :)

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Det eksisterer mye informasjon som gjør at begrepet og dagens definisjon av kyborg fra wikipedia må utvides mye, bl.a knyttet til såkalte alien bortføringer og demoner, det siste også omfattende beskrevet av John Todd som var i toppsjiktet i illuminati før han ble kristen, et valg han måtte bøte med livet for: *AGE OF DECEIT* (FULL) Fallen Angels and the New World Order http://www.nyhetsspeilet.no/2012/03/anbefales-a-se-pa-internett/comment-page-2/#comment-84108

En kuriositet, også meddelt ledelsen av Hessdalsprosjektet, som mottok dette som en tilnærmet dagligdags rapport i disse tider. De får stadig oppringinger fra personer, ofte eldre, som i lang tid har tiet om observasjoner av såkalte ufoer, sitat: «Lundamo sør for Trondheim, høsten år 1974, observert av to personer, en fra stua, den andre fra elveleiet, et langt smalt sigarformet fartøy, fullstendig stille, kom glidende sakte fra øst og stoppet ca 500 m rett nord for stua hvor den ene satt og observerte, sto 1 – 2 minutter stille og gled så sakte videre vestover. Fartøyet hadde mange lys, vinduer, sånn som vi kjenner på passasjerfly. Vedkommende på stua gikk ut verandadøra slik at vedkommende kunne både se og lytte, blinka med lyset på stua for å se om det ble reaksjon, det ble det ikke. Var skumring så vedkommende husker ikke å ha sett fargen på fartøyet, var mørkt i kveldsmørket. Vitnene er viden kjent for å være ærlige og pålitelige, fler observasjoner siste tiden av andre, kort sagt mye merkelig, men ikke ukjent fordi lignende er beskrevet for mange år siden, avventer»

Relatert,
UFO Hessdalen Norway http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1438&start=101#M5113

Direkte referanse,
UFO Hessdalen Norway http://www.youtube.com/watch?v=sm7YRCXFHVE&list=PL18F1780269F63386&feature=plpp_play_all

Ulven
Ulven
Abonnent
11 år siden

Hvor mange % godt gammeldags menneske er Gahr Støre? Jeg tror svaret ligger godt under 90. Det er ikke nødvendig å være hud-dekket stålskjelett a la Terminator-Arnie for å være kyborg. ManU manager Alex Ferguson er «kyborg» (ifølge Wikipedia) fordi han er utstyrt med en duppedings i metall innabords ved navn kunstig PACEMAKER.

At Støre er fjernstyrt utenfra via NWO-systemet er det mest sannsynlige.

Her er en sammenligning som et lite tanke-eksperiment.

ABB fikk 2 av 100 poeng av «psykiatriske eksperter» på en test. Det kreves 10 poeng for å være i stand til å ta på seg skoene selv.

Denne test-scoren fikk ABB kort tid etter å ha opptrådt som SUPER SOLDIER:
– Sendt 1000 eposter om morgenen
– Gjennomført et proft bomberaid om formiddagen
– Gjennomført en massakre om ettermiddagen

Alt sammen utførte ABB helt, helt, alene…(??)

Det psykiatriske makkverk-dokumentet som fremstiller ABB som en hjelpeløs grønnsak er ennå ikke erklært dødt og maktesløst i forhold til rettssaken.

Sånn rent overfladisk sett er det mer sannsynlig at Støre er en «kyborg» enn at ABB kvalifiserer til karakteren 2 av 100 psykiatripoeng.

Min ulvenese sier meg at det er noe som overhodet ikke stemmer. There’s something rotten deeply hidden in the kingdom of Norway…!

« Forrige artikkel

Er det norske kongehus Rothschilds?

Neste artikkel »

Myndighetene genmanipulerer den menneskelige organisme

49
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x