Er det norske kongehus Rothschilds?

10.3K visninger
4 minutter lesetid
31

Jødiske Benjamin Fulford som tidligere har vært Asia korrespondent og leder for Forbes International sitt Asiakontor, sier Illuminatet vil ha en Ny Verdensorden, hvor de vil ha alle til å tenke på samme måte, og vil tvinge alle til å akseptere deres ledelse.

Benjamin Fulford har bodd i Japan i mange år, og snakker flytende japansk. Fulford har svært kontroversielle teorier om hvem som står bak verdensovertagelsen ved Den Nye Verdensorden, og verdens økomomiske tilstand, hvor noen har plyndret alle land for alle penger i systemet.

“Han stammer fra Fulford klanen, en av Kanada’s familier av blått blod, selv om han også hevder han har Polisk-Jødisk avstamning på morsiden”… “Hans popularitet steg på internet etter at han klarte å få til et intervju med mediesky David Rockefeller i November 2007.”

Benjamin Fulford (????????? 1961–) er en Kanadisk journalist som bor i Japan.
Han er sønnesønnesønn til George Taylor Fulford.[1]
http://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_Fulford

Born in Brockville, Upper Canada (now Ontario), to a family of United Empire Loyalist stock, he was the youngest son of Hiram Fulford and Martha Harris
http://en.wikipedia.org/wiki/George_Taylor_Fulford

Fulford oppfordrer jødiske folk til å ta avstand fra dets satan tilbedende lederskap. I det Israelske flagget skulle det vært menoraen (lysestake med ni lys), ikke Rothschild familiens sataniske familievåpen sier han. De har et satanisk symbol, ikke et jødisk symbol, sier han, fordi Rothshchild familien stiftet Israel. De tilber Lucifer. De er ikke jøder.

Satanist barnevoldtekstmann Paven i Roma bør helst dø av alderdom, sier Fulford, men han kommer til å gå av 4. April sier han annet steds. Vi kan ikke støtte hans White Dragon Society’s dødstrusler i denne video, men at menneskeheten bør arrestere de kriminelle har han sikkert rett i, og vi må se hans reaksjon i lys av at samme folk har prøvd å ta livet av ham ved flere anledninger, så for Fulford er det rent selvforvar å gå ut som han gjør i og med at disse krefter har erklært krig mot han, sier han.

Fulford sier at sterke krefter er på jakt etter den finans kriminelle mafia nå, og skal ta dem ut, få dem arrestert. Rothschild og Jesuittene som vatikanets bankiere står vel dermed også for fall, hvor frimurere ved B’nai Brith har vært ledende. Virksomheten ble organisert der etter at Adam Weishaupts Illuminati organisasjon ble lagt ned av avsløringene av deres planer, så gikk de i skjul og organiserte seg istedenfor i det sionistiske frimureri; B’nai Brith.

Ben Fulford’s post for February 27, 2012:

“Den mest interessante avsløring om Rothschildene er at Dronning Victoria var i virkeligheten den uekte datter til Nathaniel Rothschild. Det betyr at Rothschild’ene har klart å plassere familie medlemmer på toppen av Britisk, Tyske og Russiske imperier på den tiden første verdenskrig startet. Hitler var også en Rothschild som ønsket å bli kronet til Konge over hele verden og som hjalp til å etablere Israel ved å jage Jødene ut av Europa [skremme dem til Israel]. Deres infiltrasjon av de høyeste sirkler av makt i verden fortsatte i etterkrigstiden. Så det store bildet vi er vitne til er kollapsen av Rothschildes forsøk på krone seg selv som monarker til verdensregjeringen med hovedstad i Jerusalem.”

Fulford beskylder en kriminell gjeng for å ha hatt kontroll over økonomien og samfunnene de siste hundre årene. Han oppfordrer folk til å fengsle alle kriminelle; George Bush Sr., George Soros, David Rothschild i Geneve, Evelyn Rothschild i London, Timothy Geither, og sier at disse planlegger massive genocide (holocaust) av store deler av menneskeheten, hvor målet er å drepe minst 4 milliard mennesker.

Et annet poeng som historikere har påpekt: Nazistene stengte ned alle Frimurer losjer, og konfiskerte alle deres eiendeler i 1934. Bortsett fra den rene Jødiske losje B’nai Brith som ble tillatt å holde på til 1936.

Enkelte lurer også på hvem som fikk lederen for B’nai Brith, Rabbi Mendel Schneerson, ut av Warszawa ghettoen. Noen høyt på strå i nazi hierarkiet har måttet hjulpet ham. Canaris er forslått.

Den samme Rabbi Schneerson skal ha svart, når han ble spurt om holocaust:
“En rotten gren på Jødedommens tre trengte å bli kuttet av”.

Som vi vet var det ikke Rothschild grenen som ble kuttet av.

[] states that Philip Mountbatten was related through the Cassels to the Meyer Rothschilds of Frankfurt. Thus, the English royal House of Windsor has a direct family relationship to the Rothschilds. In 1901, when Queen Victoria’s son, Edward, became King Edward VII, he re-established the Rothschild ties.
http://www.rense.com/general70/roth.htm

Adolf Rothschild

Greg Hallett, of greghallett.com forfatter av boken “Hitler was a British Agent”, var Hitler, Churchill, Stalin, Mao uekte Rothschilder som Dronning Victoria var det! Tony Blair er i slekt med den Britiske Monark familie som skulle fårsåvidt gjøre ham til en Rothschild slektning også.

Hallett hevder at Churchill’s far, Dronning Victoria’s sønn, Prince Edward VII, var en uekte barn som følge av incest mellom Dronning Victoria og hennes egen far, Nathan Mayor Rothschild i Rothschild’s forsøk på å interbreade en sønn med henne.
http://forum.davidicke.com/showthread.php?t=36826

Dette betyr at det norske kongehus også er Rothschilds, som Fulford sier ikke er riktige jøder.

Paven med Rothschilds bumerke; Star of David

“Paven vil tre av den 15. April! Det er en stor nyhet og den passer også med Nostradamus og Edgar Cayce og Pleiadians, Henoch Prophecies. Så, la oss se om Benjamin Fulford er den første med denne store nyhet! Når en har så mange berømte fremsynte som alle sier den samme ting, så kanskje det stemmer, men datoen er så nær at jeg lurer på det virkelig kan skje. Der er mange rykter om arrestasjoner, men ingen bevis på noe”.

http://www.youtube.com/watch?v=lEkZy4fX6pw&feature=related

Hvis Japan blir angrepet igjen med HAARP og tsunami, vil det bli gjengjeldelser der jordskjelv fra Kanariøyene vil skape tsunami som vil skylle over USA’s østkyst, sier Benjamin Fulford – og avslutter med at verdens mennesker må stoppe disse kriminelle elementer, og foreskriver drastiske aksjoner for å ta ut den mafia som her ødelagt verden.

Han sier at krefter er iferd med å rydde opp, og vil få stilt for retten disse kriminelle gangstere nå, og så snart det skjer skal det bli fred i verden.

Geithner arrested 116 major bank resignations

Herman Rockefeller Murdered ! One down, people are saying..
http://youtu.be/k0NySz3xqJE

Tor Karlstad

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

31 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Jon Ivar Gundersen
Jon Ivar Gundersen
Anonym
4 måneder siden

Han har helt rett!! En gjeng med psykopater, pedofile, Satan dyrkere og barne spiser. Våkne opp folkens

Mole
Mole
Abonnent
9 år siden

Taliban hemmelig deltaker på fredskurs i Oslo
I skyggen av de vanlige turistene, ankom tre menn Gardermoen for litt over to uker siden. De representerer alle afghanske Taliban, organisasjonen som Norge og Nato har vært i krig med siden begynnelsen av 2000-tallet.

http://www.nrk.no/norge/taliban-hemmelig-deltaker-pa-fredskurs-i-oslo-1.12280174

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Royal Sheeple and the Masonic Pilgrimage +

Pawns in the game, William Carr. Illuminati and CFR, Myron Fagan. Ex-zionist Benjamin Freedman, 1961 http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1835&start=1

Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

“Chemtrails Trondheim Norway May 7 2013 6:20 pm, Kongens gt/Bersvenveita ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/stopp-chemtrails-utslippene-na/comment-page-92/#comment-98438

Med ca ett dusin fly ble så og si hele himmelvelvingen over Trondheim fra tidlig morgen dekt med chemtrails idag. Kjolene til Mette Marit vises i the military media complex, Ari Behn er vel mest vist som klovn i noe som ligner stand-up komede, nok sagt, maksimal uansvarlig nazi-marx idioti

ares
ares
Abonnent
11 år siden

Mulig jeg tar feil her,men blir ikke nathaniel bare 5 år det året Victoria blir unnfanget?

smurfen
Redaksjonen
11 år siden

«Paven vil tre av den 15. April! Det er en stor nyhet og den passer også med Nostradamus og Edgar Cayce og Pleiadians, Henoch Prophecies. Så, la oss se om Benjamin Fulford er den første med denne store nyhet!

Helt klart, Bullford var den første som var ute med nyheten om Pavens sitt budskap om å abdisere.
Den første på 603 år.

Hva representerer Vatikanet da ??

Vel denne her fjerner vel all tvil om det ;)

http://cdn.ucadia.net/images/one-evil.org/holocaust/Great_Vatican_Jesuit_Pentagram_of_Evil.jpg

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Chicago’s Candyman and Her Short for Snuff Swaps – Chapter 18, $econd Cowing Precedes LAST POPE PtR, The Queen of England Demands Her Colony De-arms or She Will Have Hissy Fit. Agent Chips Demands Bellicose Bovine Remove Pope, Remove Boo Boo, Step Down. American Patriots, With Balls and Birth Certificates, Turns Queen’s Pussy Upside Down, Giving New Meaning to FIELD OF REMEMBRANCE as Chips Removes Pope Olive. Canton, Texas Keynote Speaker Issues 27 May Deadline to Evil Twins and Boo Boo http://www.abeldanger.net/2013/02/chicagos-candyman-and-her-short-for.html

Clinton Shouts

Leningrad Cowboys http://www.youtube.com/user/buenavodkasocialclub

“Professor Asbjørn Dyrendal kvalifiserer til grad 1 Septikk Animert Lureklovn Fabian ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/01/ekstrem-nettmobbing-av-nyhetsspeilets-forfattere/comment-page-3/#comment-94478

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Falcon
11 år siden

Hva var det for noe Falcon ?

Hva har det der med den nye Paven å gjøre ? En film av Hillary fra Bengazi, en musikk video med noen Russere, en link der Abel Danger viser bilde av Bigfoot og lureklovn Fabian Asbjørn Dyrendal ??

Prøver du å fortelle at Dyrendal er det nye Paven og han spiller i en Russisk Rockegruppe sammen med Bigfoot ?

Nei dette skjønte jeg overhodet ingenting av ….

Det at Rottepaven skulle abdisere etter kort tid med makten for å gi plass til Pave nr 112 er det flere år siden jeg leste, den nye Paven Peter Kodwo Appiah Turkson ble profitert å komme for over 700 år siden av den Irske biskopen Saint Malachy

http://endtimeheadlines.wordpress.com/2013/02/11/pope-benedict-xvi-shockingly-resigns-is-the-next-pope-peter-the-roman-the-final-pope-of-the-last-days/

http://www.crystalinks.com/papalprophecies.html

Høres dette sitatet til Peter Turkson kjent ut ?

“In October 2011 Cardinal Turkson called for the establishment of a “global public authority” and a “central world bank” to rule over financial institutions that have become outdated and often ineffective in dealing fairly with crises. The document, Towards Reforming the International Financial and Monetary Systems in the Context of a Global Public Authority was very specific, calling for taxation measures on financial transactions. It notes that “The economic and financial crisis which the world is going through calls everyone, individuals and peoples, to examine in depth the principles and the cultural and moral values at the basis of social coexistence,” it said.

Nostradamus har også predikert han.

Quatrain 6.25 Nostradamus wrote:

Through Mars adverse [a time of war] will be the monarchy
Of the great fisherman [the pope] in trouble ruinous
A young black red [a young black Cardinal] will seize the hierarchy
The predators acting on a foggy day

Bibel og Åpenbaringen er krystallklar på hvem han er.

HUGE Event Today!!! CONFIRMATION the Timeline is CORRECT!!!

Så hva skjedde i går ? Joda etter 6 timer kom kraftige lyn og slo ned i Vatikanet, en symbolsk hendelse på at Gud kastet Satan ned på jorden med lyn

http://www.nettavisen.no/nyheter/article3569252.ece

LIGHTING STRIKES St.Peter’s Dome 6 hours after Pope Resigned!!! BIBLE PROPHECY!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MB481jGJC7A

Den siste Paven er smart, inkluderende og vil bli fremstilt som en redningsmann, de fleste skal la seg forføre av dette sjarmtrollet, som er langt mer svart innvendig enn utvendig.
Den nye Paven har allerede tatt navnet Peter The Roman, FN og og Club of Rome har delt verden opp i 10 kongeriker, Norge er blitt en delstat til USA

Etter at Rottepaven har gått av 28 feb så skal den nye velges etter 20 dager, da er vi på 20 Mars, alt handler vist om slutten på Mars

Det sies også at når “konger på jorden” samles i Roma, under den pavelig konklave, skal de bli drept av flammende steiner fra himmelen.

Vist det skjer så er det jo en god nyhet, da får vi kanskje slutt på satanismen i Vatikanet, bare i Irland har de missbrukt 14 000 barn seksuelt og da skraper de såvidt i toppen på isfjellet.
Aldri blir noen straffet, det bare betaler noen kroner for så å forsette å missbruke barn.

http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/nonner-betaler-en-milliard-til-overgrepsofre-3041964.html

Dette som skjer nå er helt klart den største hendelsen på over 2000 år men det er vist få som bryr seg, men det er jo også profitert :)

Vi får glede oss over at vi lever i kjempe spennende tider, septik gjengen er nok også over seg av glede nå som sjefen deres endelig skal bestige tronen i slutten på mars ;)

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Sjekk lynet da, 3 ulike energi strømmer, den ene er vanskelig å forklare, forventet maks 2. Er det derfor Paven alltid går med verne utstyr, innebygget lyn lue avleder.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Her er spansk oversettelse av nevnte kapittel http://tinyurl.com/b6l9hl6 (Velg passende språk der inne) hvis kilde ikke ser ut til at noen, muligens få, her inne leser men skipper lettbeint, er ikke så nøye med etterretning generelt blant det norske folk, rettssystemet er som kjent gjennomkorrupt og ubrukelig så hva skal vi med etterrettelighet, jeg forstår godt konklusjonen, så bare å slappe. Mange savner Arnardo fra den gang sirkus var ekte circus, det vi ser idag er bare en del av underholdninga på tv

Den nye paven oppstaset http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/ae/Cardinal_Tukson_987.jpg/220px-Cardinal_Tukson_987.jpg og klar for reggae http://www.kispirit.com/Kikis_Creations/Encaustic_Paintings_files/IMG_0108.jpg Kilde er nevnte artikkel, samt quote: 4th Reich Agent WOODPILE to officiate Project BLUEBEAM. Published at 0052/12Feb13 by Abel Danger Taldykorgan is report that next on deck, Black Pope “Peter the Roman” who in real life is another rat, Peter Turkson from Ghana. From our Abel Danger Command Post at the Kristine Marcy School in Mali we have concluded that MARCY’S WAR, the war in Mali–a country whose biggest export is gold–is just the beginning for all hell to break out in Africa as regimes are toppled and profits from resources are re-directed. Having an African-born pope will ensure the people of the African continent are more malleable and relinquish their resources not unlike the Australians, Canadians, English, Germans and Russians have relinquished their guns during evil regimes followed by genocides. Abel Danger Agents Trooper Campbell, Atomic Betty and “Trapper John” are keeping an eyeball on all these phony under the table cheap river boat card trick rat bastards; see also Queenie Breath, Ratzinger, Soetoro and (redacted) as Umbrellaman has rolled out Operation RAT’S ASS, as leaked on the Abel Danger C2CSI show of 8 February, 2013 available at this link: ..

At noen titalls ungdommer blir massakrert på ei øy et sted, samt et regjeringsbygg med tilstøttende bygninger bli sprengt i filler, er kun en del av dagligdags show idag, ikke noe å bry seg mye om så snart og snarlig sex-artiklene og selverklærte og forkledde agurknyheter kommer tilbake i dagbabbelet, Verdens underGang, aftenpozten og morgenbabbelet og alle andre i massemedia mafiaen

Resten av det og de nevnte i min forrige kommentar er for å spe på ett og samme sirkus med mer heimlig relatert personell, bl.a. for om mulig å lokke Kari og Ola inn i materien, som reelt har vist seg å være tilnærmet umulig, passer ikke inn mellom frokosten og kveldz-znytt. For om mulig å strekke showet enda litt lengre ut i tid og interessant innhold: Nrk Trygdekontoret, skepsis humanister kontra etterrettelighet. Lettsindighet, svada og løgn i alvor http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1822&start=1

Med ønsker om avslappende etterjulsvinterkoz til alle og enhver især :)

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Removing Ratzinger, Disposable Figurehead – The World’s Oldest, Richest Corporation – Vatican Mafia Government – Cardinal Tarcisio Bertone – Time for the Second Reformation http://www.abeldanger.net/2013/02/removing-ratzinger-disposable.html Quote: The Rat Scurries from the Vat: The Latest Coup in Rome. .. Theories are abounding this week now that the first pope in seven centuries is resigning his office. But as always, the most direct way to the truth behind the world’s oldest corporation is simply by following the money: and specifically, Vatican Bank money. Let’s put to rest, first of all, the fallacy that “looming scandals” about child rape and coverup are behind Joseph Ratzinger’s resignation. That’s just the cover story. Nobody in the church hierarchy is losing much sleep over their standing, canon-law endorsed policy of concealing and protecting child rapists in their ranks. Even the International Criminal Court application about such crimes has been stymied by catholic-run legislators and jurists. What pronounced the death knell for Pope Benedict was his personal implication in the bribery and money-laundering practices of the Vatican Bank, comically known as the Institute for Religious Works (IOR); and how that dirty connection gave the anti-Ratzinger faction in the College of Cardinals the lever they needed to dump the obstinate German from the papal throne. ..

Google { ratzinger 2013 site:abeldanger.net https://www.google.no/search?q=ratzinger+2013+site%3Aabeldanger.net }

Jesuit Conference Board: A Letter to President Bush (October 2, 2001) http://www.abeldanger.net/2013/02/jesuit-conference-board-letter-to.html

“Vanessa Redgrave support for Palestine + ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/%C2%ABulvenes-dal-palestina%C2%BB-filmanmeldelse/comment-page-4/#comment-95066

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Mange ulike forklaringer på hvordan kristendommen ble til. Mine teser er vel ikke så fjerntliggende fra dine, Gudfrid.
http://proliberty.com/observer/20090404.htm

Minste felles multiplum: Human enslavement.

Hallejula sier jeg, for da vil alle slavene gi mer klingende mynt i kassa til de styrtrike, i “Jesus navn”.

Uten at jeg ønsker å tråkke på ekte kristne, og ekte troende.
Vi tror nok alle på en og samme, men flokene må løse seg opp først.
Og det vil de nok, skal vi se.
Bare å ta tiden til hjelp, det.

Jeg tror ikke disse rikfolka har så mye kontroll som de skal ha det til. Jeg tror de begynner å vakle.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
11 år siden

Jeg mener kristendommen ble til omtrent slik:

http://vnnforum.com/showthread.php?t=134680

Det grønne på kartet betyr bare at grønt er Europa, he he. :-)

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Pussig . Ingen som har avkreftet min påstand om “det grønne kartet”?

Vatikanet eier altså hele Europa, og alt og alle som befinner seg innenfor disse grensene da, eller?

Hvem har bygget vatikanets storslagne og pompøse slott?
http://www.backpackingineurope.co.uk/blog/wp-content/uploads/2011/07/Vatican.jpg

Hvem har bygget Washington?
http://pokerpropt.com/wp-content/uploads/2011/06/washington-dc.jpg

Hvem har bygget Riksdaden i Berlin?
http://3.bp.blogspot.com/-CNkJmVtrfow/TrJukunmHUI/AAAAAAAADe4/C5WTAU216Js/s1600/Reichstag_building_berlin_German_parliament..jpg

Hvem har bygget Nationaltheatret?
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a0/Nationaltheatret_E.jpg/1280px-Nationaltheatret_E.jpg

Eller kanskje jeg burde omformulere meg:
“Hvem har latt bygge disse bygningene”?

Hvem har latt bygge disse bygningene som vi kan se avbildet her, på Wikipedia?
comment image

Er det familien Roth?

Hvis Vatikanet eier kongeriket Norge og alt som er i dette landet.
Hvem eier da Vatikanet? Paven?

Noen som har hørt det amerikanske uttrykket “Does the pope have ha funny hat”?

Har ikke paven et såkalt bumerke i pavehatten sin?
Og er ikke bumerket symbolet til Rothchild-familien?
Eller heter det buemerke?

(Dette er vel egentlig gammelt nytt, og NyS har dekket dette tidligere. Men det kan vel ikke gjentas mange nok ganger).

Jeg har hørt en historie om at under det gamle føydale samuraiveldet I Japan, så infiltrerte jesuittene det urgamle samfunnet. De lot bygge kirker, og bidro til å konfiskere Japan og dets eiendommer, uten at Japans myndigheter var klar over det. Japans gull ble i all hemmelighet transportert ut av landet, tilbake til Rom (Vatikanet). Av alt det Japan ga til jesuittene, så fikk de silke tilbake, for denne byttehandelen. Det en gang så høysiviliserte Japan endte opp som et “imperialistisk” samfunn, og samuraiveldet ble totalt oppløst/avskaffet.
Hva har skjedd med Norges gullbeholdning? Akkurat det samme?

Det er hva jeg kaller “slicker than snot”.

Hvem lot bygge parlamentet i Japan?
http://fiftyplus.jp/wp-content/uploads/2012/02/Parliament-of-Japan.jpg

Tilbake til Norge
Hvem har latt bygge den staselige frimurerlosjen i Oslo?
http://daisy.sodor.no/generated/3538_sp12c8c4_222449.jpg

Hvem er øverste leder for frimurerordenen i Norge?
http://www.abcnyheter.no/files/imagecache/normal/2009-44/nfi_50613_052146700_1256549957.jpg
Hvem er han i slekt med?

Hvem har skapt frimureriet i Norge, og i resten av verden?
The Roths?
Er frimurere i Norge som vaktbikjer og agenter å betrakte, i forhold til verdens mektigste, kyniske, og korrupte familie, som har et nidkjært forhold til Jorda, som de aller helst vil eie, ja, aller helst plassere på en romersøyle, og dulle med, som en liten krystallkule?

http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2010/199/5/5/We_Hold_the_Earth_in_our_Hands_by_AndyOne111.jpg

“Verden er blitt så liten”, sitat Kong Harald.

Hvem har skapt alt av “fiktive” religioner, lurer jeg på. Inklusive Luciferianisme.
Roths?

Taktikken til Roth-familien/Vatikanet har vel hele tiden vært “snikinnføring”. Ved å gradvis plyndre og svindle, ved å hele tiden holde fasaden, og tilby “slikk og ingenting” tilbake til de rettmessige eierne av rikdommene, rettere kalt “filantropi”? – så får familien grafset til seg alt av rikdom, makt og eindommer.
I dag ser vi “snikinnføring” av overvåkningsteknologi, og snikinnføring/destruksjon av vår næringskjede. Kanskje fordi rottefamilien på nytt, ønsker å forme sin krystallkule i sitt bilde? Få den til å skinne like vakker, som den en gang var, før mennesket, dette viruset begynte å smusse den til.
Bare å børste bort menneskene, altså. Mange måter å gjøre det på.

Rothchild familiens motto:

Artig

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Næ. Så overraskende.
Jeg forsto ikke helt dette kartet her på høyre side. Hele Europa er markert med en dypere grønnfarge enn de andre “respektive” nasjonene. Betyr det at alle de nasjoner som er merket med denne grønnfargen eies av Vatikanet?

Jeg ser at Norge har en veldig fin grønn farge, gitt. I tillegg til Danmark. Og resten av Europa.
http://www.worldatlas.com/webimage/countrys/europe/va.htm

Har alltid lurt på hva pavene (egentlig) har ment med dette:
In nomine patri et fili spiritu sancte

I rosens navn?

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Menneske
11 år siden

A peasent from Nord-Trøndelag said to me on The Peasent’s Marked 2012 in Trondheim: “You do know that Nidarosdomen was built by the catholic mafia?” I answered: “I’m not surprised” https://www.google.no/search?q=nidarosdomen Photo http://i49.tinypic.com/qyff4i.jpg Facebook

“Apropos .. sandy hook .. Does the Second Amendment give individuals the right to bear arms? ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2011/12/har-vi-ett-kuppforsvar-i-norge/comment-page-7/#comment-93903

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Menneske
11 år siden

Å programmere vortexes/the grid (sci-fact!) er veldig effektivt, derfor ble kirkene bygd akkurat på disse.
http://www.templeofsakkara.com/engineering.htm

I Faderens, Sønnens og den hellige Ånds navn, høres ikke så skremmende ut for meg. Da synes jeg Jesus på korset som hovedsymbol er mye værre. Og at de gjorde om Lucibell, som var en keltisk solgud om til Lusifer. Og at de fjernet budet om at “Du skal ikke spise kjøtt og drikke sterke drikker”, osv osv.

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Land of Tyre and Tribe of Dan proves Denmark is a hoax nation just as all United Nations http://jamesluxley.com/pages/Land%20of%20Tyre%20and%20Tribe%20of%20Dan%20proves%20Denmark%20is%20a%20hoax%20nation%20just%20as%20all%20United%20Nations.php Quote: Denmark is owned by The Vatican, is Holy Roman Empire, is Catholic and is an occupied land illegally and by fraud and deceit the new conquerors the Tribe of Dan with backing of The Vatican stole all wealth and occupied the old land of Norse. There are no sovereign nations left – it is all owned by the same corporately run Vatican and United Nations, NATO etc. According to the history we learn that the first historically recognized King of Denmark, reigning from c. 936 to his death c. 958 was a man named Gorm The Old. We can follow his ancestry back many years. He had a wife named Thyra Dannebod. But there is no proof of her existence other than myth and her ancestry is unknown and she turns up out of nowhere. Why? I set out to investigate this and found that Thyra Dannebod’s surname “Dannebod” originates in 3 separate words: * Dann: Tribe of Dan from ancient Israel * e: meaning and * Bod: name for Tibet which is indeed pronounced Bod ..

“Chicago’s Candyman and Her Short for Snuff Swaps – Chapter 13. Protégé Underground Lesbian Group (PLUG) Unmasked ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2011/06/11-september-hvordan-hvorfor-og-hvem/comment-page-7/#comment-93894

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Veldig interessant dokumentar. Anbefales.

“1929 Søskenbarn: Fetter og kusine – Märtha & Olaf (Alexander Edward Christian Frederik).” Om Jens Christian Hauge, med mer.

Illuminati bloodlines:

http://www.youtube.com/watch?v=Ut2vt5JSwew

Menneske
Menneske
Abonnent
12 år siden

“Se, der står kongen”, sa vi, da vi var små, og kikket forventningsfulle opp mot mannen i flosshatt da det var 17. mai i Oslo. Tusenvis av mennesker feiret nasjonal- dagen, og Norge som uavhengig stat.

Vi visste ikke om sviket. Vi visste ikke at kongen var med i “det hemmelige samfunn”, og hva dette innebar.

Det spørs om det blir noen 17 mai feiring neste år, med barn som vaier med det norske flagg, og om de i det hele tatt vil så mye som å se på det ekle slottet, med “freemason” ornamentene.

Kanskje vi skal fortelle våre barn, at kongefamilien egentlig bare er en overklasse som tilhører en mørk sekt?

Kanskje vi burde be de kongelige om å se denne filmen:
Being there, med Peter Sellers:

http://www.youtube.com/watch?v=40wERRsHrUs

Så kan vi vende dem ryggen, for de fortjener ikke lenger vår tillit.

tralle20
tralle20
Abonnent
12 år siden

Desverre så styrer antikrist både Usa og Europa ser det ut til og konflikten med Iran kan se ut som forløperen til Armageddon.
Puppetene Jens og Jonas søker å innånde seg til toppen av hirarkiet , men jeg er ikke så sikker på at når nordmenn sparker de ned av makttoppen blir de neppe sparket oppover i systemet i Nato , Eu eller FN tilnærmet det Gro og Torbjørn ble.
Uansett har disse personene sveket nasjonen Norge og det eneste som hefter med deres narrsisistiske fremtoning er SKAM.

Hans Gaarder
Forfatter
12 år siden

Legg merke til at 3 av de første som Fulford utpeker som de som ønsker å sparke i gang 3. verdenskrig, også befinner seg på topp 10 listen over de viktigste 911-terroristene: Henry Kissinger, George Bush sr. og Frank Carlucci:

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/09/tid-for-11-september-sannhet/

Hva kan læres av dette? Historien er full av eksempler på at makt-personer som slipper unna etter å ha begått grove forbrytelser vil være tilbøyelige til å forsøke å utføre enda verre ugjerninger.

Ole-John Saga
Skribent
12 år siden

Så lenge ikke Fullford kan legge noen fakta på bordet, så blir det bare et morsomt skuespill, med dårlige kulisser. Jeg skullle selvfølglig gjerne sett at det han sa var sant, men jeg kan ikke si at jeg synes han virker veldig troverdig, men man skal aldri si aldri. Uansett ville jeg ikke vedda mye penger på at han snakker sant.

rarplanet
rarplanet
Abonnent
12 år siden

Jeg tror du/vi skal være litt rolige med å spekulere så langt ut av kurs. Hold det så enkelt som mulig. Du kunne lagt med mer informasjon om den tredje personen i den første video (fra igår). (jeg legger det ved under)

Who is Chodoin Daikaku? (man on the right).
http://www.japantimes.co.jp/text/fl20090709jk.html
http://benjaminfulford.net/

samt, en liste over høy-profil oppsigelser innen de mest suspekte bransjer siden nyttår:

facebook.com/MassResignations/­app_2374336051

Totals for all three categories (since Jan 02):

Banking & Financing – 300

Governments – 135

Companies etc. – 234

Total: 669

Dette er egentlig et spill som veldig få, trolig ingen av oss her har sjangs til å “gjette” oss fram til med det første. Avvent April og Mai-dagene.

rarplanet
rarplanet
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Beklager, jeg trodde den første videoen du la ved var den fra i forigårs (27. mars.2012). Du bør legge den ved, Tor Karlstad.

rarplanet
rarplanet
Abonnent
Svar til  rarplanet
12 år siden

Vandalf
Vandalf
Abonnent
12 år siden

Det er dermed slutt på verdensfreden, står det under det øverste bildet…

Jøss, verdensfred????

Nå er jeg ikke med lenger…

Har vi hatt verdensfred nylig?

Når var det?

I går?

Men, så begynte jødene å krangle sier du, og nå er det ikke fred lenger?

Er det bare meg, eller er ikke dette utsagnet noe av det mest idiotiske som har sett dagens lys på en stund?

Jøder meg her og jøder meg der….

Si meg NyS;

Hvor patetisk skal man egentlig tillate seg å bli?

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

For ordens skyld, det er ikke NyS, NySp, som har produsert aritkkelen. Det er herr Tor Karlstad, er ingen overordna koordinerende og sensurerende funksjon her som det er i alt av nazi-marx massemedia av idag

Er nok en logisk svikt der ifm ‘verdensfreden’, men det en xxxx-small bagatell ift totalen av informasjon som er lagt ut for opplysning og vurdering. Komplett verdensfred har vi vel ikke hatt i kjent historie. Jeg skal studere artikkelen inngående litt senere

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Benjamin Fulford har nå et slags samarbeid med bl.a. en Alexander Romanov, hvis det er hans virkelige navn, og han prater om isis og annet relatert, og promoterer således babylonsk master-slave kultur og ideologi. Dette spesielle teamet er således dessverre ikke oppegående

Benjamin Fulford National Emergency Committee 28/3/2012 Alexander Romanov, Chodoin Daikaku http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1663&start=201#M8148 + extra, bl.a. sentral informasjon fra Milton William, Bill Cooper med fler

Direkte referanse,
Benjamin Fulford National Emergency Committee 28/3/2012 Alexander Romanov, Chodoin Daikaku http://www.youtube.com/watch?v=E1WUWfs3pdc

Det var hva jeg fikk tid til nå, lang kø her som vanlig

Zag
Zag
Abonnent
12 år siden

Har følgt Fulford en stund. Oppdateringene hans ga meg håp i hverdagen, i motsettning til mange andre som skriver om samme emner.
Han kan historie. Men når han skriver at en eller annen elite er arrestert, har jeg merket at om man tar et tidssøk på google, så ser man at de ryktene stammer fra en eller annen rykte-side, eller kanaliserte budskap. Så bare endrer fulford det til noe som omhandler hva “the good guys” har gjort. Det at paven vurderer å gå av når han blir 85 stammer fra en italiensk avis. Ikke noe han har fått meddelt fra sine CIA-venner.

« Forrige artikkel

Toulouse-skytingen: Den offisielle historien om drapet på Mohamed Merah er en løgn

Neste artikkel »

Jonas Gahr Støre er en kyborg

31
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x