Toulouse-skytingen: Den offisielle historien om drapet på Mohamed Merah er en løgn

4.3K visninger
7 minutter lesetid
25

Fordi han ville vært i stand til å fortelle sannheten – at han ikke skjøt de tre soldater eller læreren og 3 barn ved den jødiske skolen, så kunne ikke Mohamed Merah bli tatt i live. På grunn av alt som ikke stemmer tror de fleste franskmenn at dette er en falsk flagg aksjon.

Den offisielle endelige historien om forløpet til skytepisodene i Toulouse dramaet er som i så mange andre av de offisielle fortellingene rundt “muslimske terrorangrep’ fullt av hull, og krever av dem som gjerne vil forsøke å tro på det å utføre en god del mental gymnastikk.

Mohamed Merah, var en 23 år gammel fransk gutt av Algerisk avstamning som elsket biler, jobbet i et bilverskted, ønsket å verve seg i den franske hæren for å “forsvare den franske flagget”, men ble nektet, ble observert på fest i en nattklubb tre uker før hans påståtte skyting, hadde en historie med mindre straffbare handlinger som å stille i retten i april for kjøring uten gyldig førerkort. Han hadde også angivelig besøkt Israel, Afghanistan og Pakistan, for noen ennå av ukjent årsak, kanskje “ideologisk indoktrinering”.

Merah’s leilighet er 38 m2 eller ca 6 meter x 6 meter eller 20 fot ganger 20 fot. Etter enhver målestokk så er det er et lite sted for et slikt stort angrep, og med Merah og 15 tungt bevæpnede «RAID» politifolk der inne, er det sannsynligat det føltes litt trangt der. Se igjen på grafikken for hvordan dramaet offisielt utspilte seg.


Merah var i det lille badet. Han hadde angivelig tre Colt 45 håndvåpen, kanskje en i hver hånd og en annen stukket ned på fremsiden av buksene. Egentlig nei, han kunne ikke hatt en av de “flere våpen” han skjøt med stukket ned i buksene. Fordi nå er vi blitt fortalt at han “stormet ut av badet iført en svart djellaba, en tradisjonell løstsittende nordafrikansk kappe, og en skuddsikker vest.”  Forresten, Colt 45-ere har jeg blitt fortalt, er et mektig våpen, og svært vanskelig å skyte nøyaktig uten mye trening. Rekylen betyr også at du må re-sikte hver gang du fyrer. Så Merah avslutter badet, tar to skritt over gangen inn i salongen, går eller løper gjennom det rommet, og klatrer / hopper ut av vinduet, “skyter vilt” mens han løper, og da blir han skutt av en snikskytter fra avstand utenfor bygningen.

I løpet av denne korte turen, som trolig tok ikke mer enn 5-10 sekunder hvis Merah løp, fyrte de 15 RAID offiserer i det trange rommet nesten 300 runder fra sine automatiske våpen.

Aktor og sjefsetterforsker Francois Molins i Paris fortalte media kort tid etter slutten på beleiringen at “alt var gjort for å ta Merah levende”. Denne påstanden ble gjentatt, ad nauseum, av Sarkozy og innenriksminister Claude Gueant. Åpenbart er dette en løgn, og grunnen til at jeg sier dette skal bli klart når du se denne korte videoen, tatt av en av Merah’s naboer, av politiets aktivitet på baksiden av Merah leilighet:

http://youtu.be/Ve9Ns3UATM8

Naboen som tok denne videoen, hevder at han vet nøyaktig når den ble spilt inn fordi politiet hadde detonert flere “flash bangs” på den tiden. Det var kl 8am, tre timer før den påståtte “shoot-out”. Hvis RAID offiserer kunne gå inn i Merah’s lille leilighet klokken 8am og tilbringe 25 sekunder inne, og deretter gå ut igjen med en aura av “ingenting å se her”, hvorfor kunne de ikke ha droppet noen beholdere med tåregass eller andre invalidiserende midler (sove gass for eksempel) som slike ‘lov og orden styrker” sikkert har i arsenalet sitt? Klart Merah aldri var ment å komme ut av denne leiligheten i live. Hvorfor?

Fordi han ville vært i stand til å fortelle sannheten – at han ikke skjøt de tre soldater eller faglærer og tre barn ved den jødiske skolen. I live kan han ha fortalt en historie om at han ble kontaktet av fransk etterretning mens han var i fengsel og tilbød en “deal”, der, som en muslim, så ville han dra til Afghanistan “undercover” og rapportere tilbake til fransk etterretning om virksomheten i visse grupper. Dette ville ha vært den prosessen som kalles å “sheep dipping’ ham, å skape en historie som senere kunne brukes mot ham. Han kunne ha fortalt hvordan en tur til Israel ble arrangert for ham og at han fikk kontakt med israelsk etterretning. For å få en idé om noe som godt kan være sannheten bak historien om Mohamed Merah, historien om Umar Farouk Abdulmutallab, aka “Undertøy Bomberen”, er et utmerket referansepunkt. Abdulmutallab, en ung lettpåvirkelig nigerianer, ble eskortert inn på sin “terror flight” uten pass og bombe-laden nikkers, av en “velkledd” mann som åpenbart var et medlem av amerikansk etterretning.


“Hvis du vil ha en visjon av fremtiden, kan du tenke deg en støvel som tramper på et menneske ansikt – for alltid.”

~ George Orwell

Han kunne ha fortalt hvordan han klokken 3 am om morgenen den 21 mars 2012, så var han i leiligheten sin og sov. Da han våknet en gang i løpet av natten, så han horder av politi rundt sin bygning. Han skrudde på radioen og TV, og skjønte at han ble anklaget for disse Toulouse drapene. Videre hvordan han, etter at strøm og vann ble kuttet, og eksplosjonene begynte, brukte resten av natten og neste dag på å være livredd. Samt hvordan han klokken 22:45 neste kveld, at han brøt sammen under vekten av taktikken med psykologiske press som politiet hadde brukt i nesten 24 timer.

På slutten av denne kvelden av 21. mars, blåste politiet av vinduslemmene på Merah’s leilighet med en granat. Kort tid etter ble to skudd hørt. Og ikke mer ble hørt fra Merah. Resten kan du finne ut selv.

Det er nesten sikkert at Merah ble skutt og drept på den tiden. Følgende 12 timer og latterlige “shoot-out” som presentert ovenfor var klart teater, designet for å holde den franske offentligheten trollbundet, og i frykt, og gi sikkerhetsstyrker og politikere tid til å samordne og få sin historie riktig. Problemet er at det synes ikke som de klarer det. Ifølge en “rettslig kilde‘ fredag ​​23. mars ble Merah drept av to kuler – den ene på fremsiden av hans venstre side og en som gikk gjennom magen hans. Hans skuddsikre vest ble også, er det nå hevdet, truffet av flere kuler. På den annen side, ifølge RAID sjef Amaury de Hautecloque, hadde politiet i Merah’s leilighet kun ikke-dødelige våpen, men likevel ble 300 runder avfyrt, tilsynelatende nå av Merah, med tre Colt 45 håndvåpen. RAID sjefen sa noe som ytterligere motsier den offisielle historien, for å si det mildt:

“I gave the order to return fire only with stun grenades,” he explained. “But he moved forward into the apartment and tried to kill my men. It was probably one of these snipers who killed him.”

Som et resultat av Toulouse skytingen, vil lover snart bli vedtatt i Frankrike som kriminaliserer “ideologisk indoktrinering” og “unnskyldninger for terrorisme“. Det tar ikke et geni til å innse at et slikt bredt vilkår kan, og vil sannsynligvis bli brukt til å slå ned på (på en eller annen måte) enhver som forsøker å finne ut av, og snakke ut mot vestlige regjeringers krigshissing og krigsforbrytelser. Faktisk er de virkelige hjernene bak global terrorisme – Israelerne – har nylig gitt et eksempel på hvordan denne prosessen fungerer. Når Baronesse Ashton gjorde den feil å knytte palestinske barn drept av israelske militære med barna skutt i en jødisk skole i Toulouse, var hun, ifølge den israelske regjeringen, skyldig i “ideologisk indoktrinering” og “være en apologet for terrorisme” , og de krevde hennes avgang. Enkle uttrykk for en felles menneskelighet og empati for våre medmennesker, og en fullstendig avvisning av psykopatiske destruktive ideologier, er planlagt å bli en kriminell handling i vår verden. Og det vil det bli, hvis vi lener oss tilbake og lar det skje.

I sin utrolig forutseende (gitt disse hendelsene) nylige artikkel “Hvordan Verden kommer til å ende i 2012?” har Laura beskrevet hva ‘The End of the World» i 2012 egentlig betyr:

Verden som vi kjenner den går mot slutten i 2012. Da vil den endelige gjennomføringen av fascistiske, totalitære New World Order oppnås i år, og du vil være i den “Nye Verden” som den globale eliten har konstruert for deg, og planlagt å gjennomføre i meget lang tid nå. Å, jada, lignende New World Orders har blitt arrangert tidligere i mindre skala, men denne gangen er det globalt fordi de er alle med på det sammen! Tidligere New World Orders er egentlig ikke mislykkede, selv om de tilsynelatende falt, de bare overleverte fakkelen i årtusener, ved å spre sykdom, bevirket at sykdommen spredte seg og vokste i samfunnet, til slutt og endelig nå, med global kommunikasjon og utrolige masseødeleggelsesvåpen i deres hender, er de klare til å sluttføre den Faustiske handelen som du, og resten av folket, har undertegnet med sitt blod. […]

Som jeg sa, vi mennesker utviklet oss av å stole på hverandre, – men det var i en verden der andre var troverdig. Vi lever i en annen verden nå. Når Bedragerne i vår verden har utviklet måter å overtale oss til å stole på dem, men hvor altfor få av oss er i stand til nøyaktig å vurdere våre omgivelser, vil altfor få av oss innse at vi er i dødelig fare.

Det er selvfølgelig fjernt mulig at de som er i stand til å utføre denne oppgaven med å gjenoppbygge de sosiale forbindelser basert på den nye evolusjonære standard for patologi i ligningene, vil utvikle seg og overleve hvis de kan klare seg gjennom de neste to årene. De som ikke utvikler seg vil omkomme. Nei, ingen opprykkelse, Jesus eller aliens, ingen kavaleri kommer til unnsetning, ingen oppstigning til 5. dimensjon, ingen oppvåkning av menneskeheten ved å spille hyggelige i sandkassen.

Det er ganske så godt som over for den menneskelige rase slik vi kjenner den. 2012 er Endetiden for den gamle verden og dens muligheter, og er begynnelsen til en overgang hvor det åpent frontes av psykopatiske herskere som jeg spår vil vare i ca 2 år før all dens gru i situasjonen synker inn. Etter det, vil livet bare være mulig for de som er forberedt på å overleve i den virkelige New World, og for å finne ut dette, så er du på egen hånd nå.

Kilde:
http://www.sott.net/articles/show/243352-Toulouse-Attacks-The-Official-Story-of-the-Death-of-Mohamed-Merah-is-a-Lie

Relatert lesing

Gilad Atzmon; Tolouse – Another Israeli False Flag Again?
http://www.veteranstoday.com/2012/03/22/tolouse-another-israeli-false-flag-again/

Krav om registrering av jødehat i Norge

http://www.dagbladet.no/2012/03/27/nyheter/trusler/innenriks/det_mosaiske_trossamfunn/20857614/

Redaktør: Nå er Stoltenberg en leder for hele nasjonen
http://politisk.tv2.no/nyheter/redakt%C3%B8r-na-er-stoltenberg-en-leder-for-hele-nasjonen/
http://politisk.tv2.no/nyheter/ap-over-40-pa-ny-meningsmaling/
http://www.dagsavisen.no/nyemeninger/alle_meninger/cat1003/subcat1010/thread180647/#post_180980

Toulouse Attacks Boost Sarkozy’s Election Chances
http://www.spiegel.de/international/europe/0,1518,823734,00.html

Er alle høyrefolk potensielle terrorister nå?
https://www.nyhetsspeilet.no/2011/07/er-alle-hoyrefolk-potensielle-terrorister-na/

Media medskyldig i 9/11 falsk flagg operasjon

https://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/media-medskyldig-i-911-falsk-flagg-operasjon/

Ekte terror og ikke falsk flagg denne gang?
https://www.nyhetsspeilet.no/2011/07/ekte-terror-og-ikke-falsk-flagg-denne-gang/

Joe Quinn

Forfatter er fast bidragsyter til Sott.net

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

25 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Russia Today
Russia Today
Abonnent
11 år siden

“Britiske medier beskylder juden Sarkozy i forberedelser til hvitvasking av 1 milliard euro stjålet fra det libyske folket”, informerer den populære franske analytikeren og bloggeren Jules Allen (http://allainjules.com/2013/01/24/kadhafi-nicolas-sarkozy-qui-lui-a-donne-1-milliard-deuros/)
Sarkozy som takket Kaddafi for finansiering av hans valgkampanje med teppebombinger av Libya og bestialsk drap på Kaddafi, etablerer nå et investeringsfond, med hovedkontor i London .
Analytikere mener at midler til “Sarkozy’s fond” stammer fra plyndring av det libyske folket – midler ingen vet hvor de forsvant hen.
Judiske banker holder jo tett om kriminelle transaksjoner utført av sine tribesmen…
Qatar vil også hjelpe, og pengene som samles inn, blir et bevis for at bankmenn og Sarkozy selv, har plassert stjålne libyske penger på et hemmelig sted, særlig offshore. En del midler har uforklarlig forsvunnet også fra franske banker.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
12 år siden

“Frankrikes hemmelige agenter”, dokumentar om den franske etterretningen: http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/840577/

Meget interessant. Ikke bare ha skytingen i Toulouse i mente, men også Milorg/StayBehind mens du ser på.

Solskinn
Solskinn
Abonnent
12 år siden

CONFIRMED: Mohammed Merah was an ASSET of the French SECRET SERVICE.
http://youtu.be/8_jO0bAeh3k

per
per
Abonnent
12 år siden

The worldpress tells us what`s news, not the truth

per
per
Abonnent
12 år siden

Ingen som klarer å forstå noen ting? Vet selv jeg blir listet så fort jeg skriver her her… But everything happens for a reason…. a reseaon normally people arnt`t supposed to know

Eller tar jeg feil?

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

French students observe moment of silence in memory of Mohamed Merah, brutally murdered by Sarkozy’s police

According to a French newspaper, Paris-Normandie, French students observed a moment of silence in memory of Mohamed Merah who was murdered during a military siege operation on his house in the French city of Toulouse.

http://kavkazcenter.com/eng/content/2012/03/24/15995.shtml

Anonymbychoice
Anonymbychoice
Abonnent
12 år siden

Dette er jo igjen en klassikker av en false flag…det var jo hauset opp på tv…og i avisene… Den skuddvekslingen før han ble “tatt” tok for lang tid med tanke på hvor topptrent disse styrkene skal være… men som sjokk effekt var det jo en 7 oscar… synd det ikke vil virke…

Samme uke skjer noe jeg synes er enda mer merkverdig… Norsk politi åpner ild mot en personbil i Sinsenkrysset…enda det er flere uskyldige biler rundt og “biltyven” i praksis er innesperret av trafikken…

Er vi med andre ord kommet dit hen i Norge at ingen synes dette i beste fall er grov uaktsom omgang med våpen?

Ser andre artikkler tar for seg Benjamin Fullford… og det er ikke alle som ser positivt på ham… vel.. en ting jeg vil si er at

1. Hans spådommer/lovnader virker ofte på en eller annen måte bli virkelighet.
2. Det han sier er hvertfall 97% i samsvar med det jeg ville kalle, om ikke annet , en mye bedre og rettferdig verden.
3. Kan det være mulig i dette evt. store spillet som pågår at det brukes liknende taktikker som eliten for å sende hemmelige beskjeder( gjøre det mulig for dem å fortsette sin disinfo taktikk/ føle falsk trygghet.)

Jeg synes det er litt artig å observere verden med det utgangspunkt at kanskje det er noe på gang.. og erfaringen min er at det kan se litt ut som at det faktisk kan være noe i dette.

BF fortalte i feb om en deadline på 31.mars for Eliten/group of 300
At Prins Harry visstnok skal ha avtalt å ta over Windsor/Warburg familien etter Elisabeth2

For få uker siden var han hennes stedfortreder på offisiellt besøk i karibien (syns jeg huske)

Charles og Camilla var i Norge for 1-2 uker siden… det første av de 3 skandinaviske som skulle besøkes i forbindelse med E-II sin 60 års feiring…. dette blri bare spekulasjon, men det er en pirrende tanke at dette kunne være litt skjult måte å informere de skandinaviske kongehus om dette skifte BF snakker om.. Som mange kanskje vet er Harald V den første ikke britiske i arverekken til House of Windsor…

BF nevner og masse arrestasjoner av eliten…

Nå har det vært mye blest i media rundt tvilsomme avgjørelser og pengebruk i Regjerings partiene den siste tiden..
Senest idag imponerer VG med det som kan være spiren til en offentlig jakt på uærlighet her til lands….
BF har og snakket om at Media med tid å stunde vil bryte med Eltie-kontrollen… kan det være VG blir den første som følger NS inn i åpenbaringene.

David Wilcock skriver i sin siste artikkel om 22 Semitrailere (18-wheelers)
med bevis gjemt unna over 20 år….

http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1035-divineintervention1

En ting er sikkert.. det er, med tanke på alle spådommer og hendelser, en meget spennende tid vi er inne i.

Håper alt stemmer og at vi neste år fortsatt sitter og måper over den fantastiske opplevelsen av å bli fri fra dette slavesystemet.

Ønsker alle en riktig god Påske

(PS…tenk om Jesus faktisk kommer i år… det hadde vært rått!! What a show!!)

(PPS: Og så venter vi jo snart OL i London…med hoved stadion bygget på en gammel atomreaktor…False flag? Jeg tror det…men dennegangen vil det eksplodere i ansiktet på Eliten… for en flott måte å vise verden hvor syke disse er…”Den som gaver en grav for andre…”)

Hans Gaarder
Forfatter
12 år siden

Her er litt bakgrunnsstoff på Frankrikes president Sarkozy: Han har støtte fra CIA og fra Rothschilds:

“Ved første øyekast er det litt vrient å plassere president Nicolas Sarkozy innenfor maktens skjulte strukturer. Han er ikke bilderberger (noe som i seg selv er nesten uhørt for dagens generasjon av europeiske statsledere). Sarkozy er ikke engang frimurer, i hvert fall ikke offisielt. Han møter riktignok ledelsen i den mektige Illuminati-losjen Grand Orient sånn i all åpenhet og har lært seg et og annet frimurertegn samt frimurerhilsenen…

Hvem står egentlig bak Sarkozy ? Det er ikke mulig å innta det franske presidentvervet og utmanøvrere hele den forrige ledelsen i gaullist-partiet samt erkefiende Jacques Chirac uten å ha bakspillere som gir solid støtte fra kulissene.

Svaret er at Nicolas Sarkozy er støttet av makt- og finanshuset Rotschilds samt av… CIA. Sarkozy har en broket oppvekst- og familiebakgrunn, hvor viktige skjulte amerikanske maktsirkler inngår som et viktig element. Hans fars andre kone Christine de Ganay giftet seg med Frank Wisner jr. (klinger litt som et mafia-navn…). Wisner er dypt inne i indre amerikanske maktsirkler, særlig Pentagon og CIA, i likhet med sin far Frank Wisner sr. For mer detaljer, se f.eks. her eller her.”

Hentet fra: http://www.nyhetsspeilet.no/2010/06/vm-i-fotball-og-deltagerlandene/

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Hans Gaarder
12 år siden

Sarkozy er nok frimurer siden han fikk 50 millioner euro av sin losjebror Daffy til valkampen sin som førte til at han vant valget og ble president i Frankrike

http://www.plamero.com/2012/03/gaddafi-donated-%E2%82%AC50-million-sarkozy-claim

Gaddafi Is A Freemason

http://www.youtube.com/watch?v=HOPPUFg8tXc

Her er et ganske kjent håndtrykk mellom Daffy og Sarkozy :)

http://newworldliberty.com/newsarticle/gaddafi-donated-%E2%82%AC50-million-sarkozy-claim

Solskinn
Solskinn
Abonnent
12 år siden

Italiensk avis: Merah var en Fransk Etteretnings Asset
Italian Newspaper: Merah was French Intelligence Asset
http://www.infowars.com/italian-newspaper-merah-was-french-intelligence-asset/

Return of Gladio and Rebirth of Terror Under French Tyrant Nicolas Sarkrazy
http://www.infowars.com/return-of-gladio-and-rebirth-of-terror-under-french-tyrant-nicolas-sarkrazy/

Vandalf
Vandalf
Abonnent
12 år siden

Ta deg en bolle, Joe.

Dette var en skrekkelig dårlig artikkel, rett og slett.

en fisk uten sykkel
en fisk uten sykkel
Abonnent
12 år siden

Her skal visst jødehat og Islam-sympati fremmes, uansett hva.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  en fisk uten sykkel
12 år siden

Hvor?

en fisk uten sykkel
en fisk uten sykkel
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
12 år siden

Den påfunnede historien om at den drepte jødiske læreren ble drept på bestilling av Israel.

Anonymbychoice
Anonymbychoice
Abonnent
Svar til  en fisk uten sykkel
12 år siden

Folk som er litt mer informert ser at selv jødene brukes i dette skitne spillet og legger ikke derfor til grunn at “på oppdrag fra Israel” betyr jøde konspirasjon.

Jødene som alle andre tilhengere av diverse korrumperte religioner brukes bare som brikker i et spill, villedet med løfte om at de er Guds utvalgte og at den altelskende Gud dreper deg og sender deg til helvette om ikke du skjønner hans ultraviktige men nærmest totalt skjulte budskap…Du skal ikke drepe…med mindre du dreper en ikke troende…for dem elsker ikke den altelskende Gud…og han tar seg ikke det allmektige bryet med å hjelpe dem på den visstnok rette kjøl…

Akk..
GUD ER kjærlighet…GUD ER allmektig…
Han har allverdens tid og kan fikse alt… så vi kan bare styre og erfare og lære til vi skjønner tegninga…
Selv Satan/Lucifer/Belsebub etc skal tilbake til lyset.
Alt Gud skapte elsket han…kun 1 sjel tapt = failure….og da er man ikke allmektig…

Regel nr1. Hat og drap er ikke løsningen
Regel nr2. Se regel 1

Så enkelt.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  en fisk uten sykkel
12 år siden

Hva har det med jødehate å gjøre? Den som skjøt hatet tydeligvis jøder, men jeg kan ikke være med på at påstanden om at dette var en bestilling fra Israel er jødehat. Hadde det vært basker-hat å påstå at det var Euskadi Ta Askatasuna som sto bak? Er det russer- eller kommunisthat å si at Stalin var gal? Er det 22.julioffer-hat å snakke Eskil Pedersen imot?

Om Mossad har så mye med dette å gjøre tviler jeg på. Fransk etterretning er kjent for å være veldig territorielle, så mest sannsynlig hadde de regienfor selve aksjonen. Men Merah hadde vært i Israel, og hva han gjorde der er uvisst.

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Du klarer ikke å rømme fra nazi-NATO fengsel i Afghanistan, medmindre fangevokterne har fått beskjed om å la deg pigge av.

Det har lenge pågått CIA mind controll operasjoner mot borgere i muslimske land, særlig land som er okkupert av nazi-NATO (Irak, Afghanistan – og nå Libya?)

Stikkord: Hvorfor skjedde det ingen selvmordsangrep i Irak (som protest mot Saddam) før USA og mind control CIA hadde satt seg godt fast i det gamle Babylon?

en fisk uten sykkel
en fisk uten sykkel
Abonnent
Svar til  Ulven
12 år siden

>Hvorfor skjedde det ingen selvmordsangrep i Irak (som protest mot Saddam) før USA og mind control CIA hadde satt seg godt fast i det gamle Babylon?

Spar deg for billig retorikk. Årsaken er selvsagt at det hemmelige politiet til Hussein var langt flinkere til å både oppsøke og forstå motstandere av regimet. I tillegg er det kanskje ikke så fristende å gå i “matyrdøden” når du vet at familien din blir myrdet som straff.

Stikkord: Hussein hadde stålkontroll, og motstandere -politiske såvel som religiøse- ble undertrykt og gjort kort prosess på.

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Ulven
12 år siden

Nå var det vel i all hovedsak “frihetskjempere” utenfra som dro på selvmordsoppdrag i Irak. Invasjonen gjorde Irak til en flott lekeplass for terrorister og grupperinger som ville trene litt.

Det var vel heller ikke motstandere av Saddams regime som drev selvmordsbombingen, men motstandere av USA/vesten/okkupasjonen. Det burde til og med en ulv kunne se.

ares
ares
Abonnent
Svar til  Ulven
12 år siden

Du klarer heller ikke å rømme fra nazi-NATO fengsel i Afganistan i 2008 når du allerede sitter i fengsel(fra 2007) i Frankriket. Forøvrig rømmer det stadig talibankrigere fra fengsel i Afganistan. At de av til får hjelp fra innsiden, liten tvil. At det er lokale talibansympatisører som hjelper kan jeg ikke bevise mer enn du kan bevise det er NATO/NWO/REPTIL/DARKALIENS (sett inn det som passer) som står bak. (Sarposa breakout var 14.6 – 1+4+6 = 11 – shit det må være illuminati)

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
12 år siden

Ja, det dukker stadig opp flere tvilsomheter rundt denne storyen. Dessverre gjør det franske språket, eller mine mangende franskkunnskaper, at dette blir vanskelig å dykke i, akkurat som skytingen på skolen i Baslan, der russisken er heller skrall
.
Det jeg har funnet ut er at Mohamed Merah skjøt disse menneskene. Han hadde visstnok rømt fra fengsel i Afghanistan, fransk etterretning hadde fulgt han i lang tid og sittende president slet på meningsmålinger før valget. Alt tyder på at dette er en black ops og at dermed Merah var under mind controll.

Sarkozy har fra før kvittet seg med Strauss Kahn, sin sterkeste motkandidat, og på ny styrket sitt kandidatur til presidentvalget. Det er egentlig en merkelig “logikk” i mekanismen, at en krise skal styrke det sittende regimet, til tross for at krisen oppsto på deres vakt.

CillaBee
CillaBee
Abonnent
12 år siden

AAhhh ikke noe er så herlig som jødehat, ville spekulasjoner og en mystisk trang til å uskyldiggjøre drapsmenn og terrorister.

Besynderlig hvor lemfeldig omgang med det som faktisk er dokumentert man tillater seg, så lenge man kan koke sammen en konspirasjonsteori.

For noe møl!

hagbart
hagbart
Abonnent
Svar til  CillaBee
12 år siden

Enig, men det var vel egentlig bare et spørsmål om tid før denne “artikkelen” kom.

Jeg er virkelig imponert over hvor dum forfatteren klarer å gjøre seg selv for å få fakta til å passe til sin egen historie. Går det ikke på selvbildet løs?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  hagbart
12 år siden

Det var vel egentlig bare et spørsmål om tid før den første kunnskapløse septik dotten dukket opp

I resten av verden så ropte alle GLADIO umidelbart men små ekstreme grupper der lederene har hjernevasket sine kult medlemmer via massesuggesjon tror forsatt blindt på sine ledere enda alle forskning viser at autoriterer juger mest på sine evige vei etter mer penger og makt

For den gjengen så kunne autoritene like godt sagt det var Ole Brum med AK 47 som sto bak, septikerne ville uansett ikke tvilt et sekund

Dette er bare den vanlige greia som man ser like i forkant av alle valgkamper, den mest kjente er kanskje fra 2005 da “Osama Bin Laden” leverte en trussel video 4 dager før presidenvalget som umidelbart førte til at Bush steg med 6% på meningsmålingene og vant Presidenvalget i USA

Septikerene stusset ikke et nanosekund engang over at denne Bin Laden var blitt 20 år yngre, ikke var skevhendt lenger og hadde fått ny stemme

22/7 akjonen kjenner vel også de fleste til

Breivik var 32, Mohamed Merah var 23, Som Breivik så badet også Mohammed i penger som ingen vet hvor kommer fra

Mohamed Merah ble drept med 22 skudd kl 11.11.33

Alle medier filmer fra et sted der det står en bil med AD 911 VS på skiltet ( Anno Domini 911 Vice Sacra )

Breivik 2 Mohamed Merah har mange likhetstrekk med Breivik 1 og Breivk 3 i Afghanistan Robert Bales som drepte 11 personer i første huset, 9 av dem var barn
Sann som alltid så husker ikke Robert Bales at han har drept noen, han var ikke ruset og venner og kjente nekter å tro at han stå bak, han elsket barn og får de beste skuss mål

Mohamed Merah tilsto å ha drept 11 personer ( 7 soldater, 3 jødiske skoleelever og 1 lærer ) på illuminati datoene 11 mars og 15 mars

Så hvem tjente på Mohameds Merah Handlinger ?

Joda likene var ikke kalde engang før Nicolas Sarkozy gikk ut og sa han ville forby regimekritiske nettsider og forum, eller hat forum som han kaller det for

Det er helt i tråd med det som den globale elite tok opp på G7, Davos og Bilderberg det temane ikke var den globale økonomien men hvordan sensurere det frie nettet

President Nicolas Sarkozy sier han vil innføre forbud mot å oppsøke nettsider som støtter terror og hatkriminalitet.

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/03/22/sarkozy-vil-bekjempe-ekstremisme-pa-nettet

Den andre agendaen er å vinne presidenvalget og siste agendaen er sånn som alltid med gladio opprasjoner, målsetningen er å skape terrorfrykt i befolkningen og å få dem til å vende seg til staten og be om mer sikkerhet og frasi seg elementære borgerrettigheter

Det er også en kjent sak at i alle ikke vestlige land så er det ikke en eneste person som tror på at Taliban, Shia, Sunni eller andre står bak selvmordsaksjoner, det var ikke en eneste selvmordsaksjon i Irak, India, Libya, Syria, Pakistan eller Gahnistan osv før USA og NATO kom dit så det sier vel sitt

Man har jo også trusebombere og skobomberen som var så dopet at de nærmest måtte bæres ombord av agenter

Etter lang tid planlegging så glemte vist “terroristene” at de kunne utløst sine bomber på flytoalettet i fred og ro og ikke mens alle pasasjerne satt å så på he he

Det er alltid viktig å gi andre skylden som da CIA måtte betale vitner for å få Abdul Baset Ali al-Megrahi dømt for å ha sprengt Pan Am 103 over Lockerbie den 21. desember 1988 ( 21+12=33, samme som Trinityprøvesprengningen )
De satt 5 etteretningsagenter ombord med tegneinger over hvor vestlige gisler ble holdt til fange av Hizbollah i Libanon

De siste den israelske regjeringen ønsker var at gislene ble løslatt, noe som kunne føre til at de mistet støtte til å okupere Libanon internasjonalt

Men det var jo hygglig og advare på forhånd så alle de rike forlot flyet og det ble fylt opp med fattige som fikk sine biletter billig

Verden vil bedras og septikere liker å bli lurt :)

Seriemördaren sköts av polis med 22 skott

http://www.expressen.se/nyheter/seriemordaren-skots-av-polis-med-22-skott/

– Husker ingenting fra massakren

http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.8042061

http://no.wikipedia.org/wiki/Pan_Am_Flight_103

Who profits from the shootings in France?

http://english.pravda.ru/hotspots/crimes/23-03-2012/120872-shootings_in_France-0/

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Fransk-seriedrapsmann-skutt-over-20-ganger-6791888.html

http://www.guardian.co.uk/world/2012/mar/22/toulouse-shootings-timeline-mohamed-merah

http://news.sky.com/home/world-news/article/16194007

http://www.foxnews.com/world/2012/03/22/french-riot-police-set-off-explosions-as-standoff-between-authorities-and/#ixzz1prGxc8qf

http://news.sky.com/home/world-news/article/16194609

http://acronyms.thefreedictionary.com/VS

http://www.francesoir.fr/actualite/faits-divers/toulouse-le-tueur-aurait-appele-france-24-pour-revendiquer-les-meurtres-199565.html

http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=fr&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.israelvalley.com%2Fnews%2F2012%2F03%2F23%2F35280%2Fisraelvalley-revelations-mohamed-mehra-a-t-il-ete-en-visite-israel-les-services-d-intelligence-de-l-etat-hebreu-l-ont-bie

Her er videoen som fjerner siste rest av tvil hos zombier og betonghuer :)

THE FRENCH 9-11: Toulouse killing, BLATANT Illuminati inside job.

http://www.youtube.com/watch?v=60efMzRktt8&list=UUDILoNT7dzVgpes7JiTjR7g&index=1&feature=plcp

per
per
Abonnent
Svar til  hagbart
12 år siden

skjønte ikke hel hva forfattern vil frem til jeg. Skulle vært topp trent, men vil fortelle sannheten? topptrent av hvem? drept barn, og skulle fortelle sannheten? God dag mann økseskaft?

« Forrige artikkel

Nasjonale steriliseringsprosjekter kamuflert som tetanusvaksine-kampanjer

Neste artikkel »

Er det norske kongehus Rothschilds?

25
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x