Du leser nå
Tid for 11. september-sannhet

12 minutter lesetidTid for 11. september-sannhet

Det er nå ti år siden 11. september-terroren rystet verden. Logiske brister, tåkelegging, løgn og bortforklaring av fakta har vært normen. Nå er det på tide at sannheten kommer fram.

Søndag den 11. september 2011 er det ti år siden tidenes terror i USA. Noe av det spesielle med denne alvorlige hendelsen, som bidro til å endre verdensutviklingen til det verre, er at den IKKE har forsvunnet i et glemselens slør etterhvert som årene har gått. Dette er fordi den offiselle versjonen (som norske nyhetsmedier ukritisk formidler videre) er så full av logiske brister, utelatelser og regelrett løgn, at innholdet simpelthen ikke kan være sant.

Hva er så sannheten om 11. september-terroren? Det som er klart er at det IKKE var muslimer som var skyldig i 9/11-udåden.

«Halve USA» og en stor del av resten av verden krever nå sannheten, «911 Truth». Nyhetsspeilet ønsker å bidra til å formidle sannheten om 11.  september, bl.a i annen halvdel av denne bilde-kavalkaden: «Selv om virkeligheten overgår fantasien, så er det likevel virkeligheten…»

AEtruth.org består av mer enn 1.000 profesjonelle arkitekter og ingeniører. De har påpekt at: "Selv om bygningene var blitt truffet av fly, så ville de ikke falt på den måten. Derfor må noe annet enn brannene ha forårsaket bygningenes kollaps. Demolering vha sprengstoff er den eneste forklaringen som er mulig."

 

 

 

Jurister for 11. september-sannhet: De skyldige er ennå ikke blitt straffet. Som de selv sier: "The following legal scholars, judges and attorneys demand an end to the 9/11 cover-up, a new, full and unbiased investigation, and punishment of all guilty parties."

 

Flere hundre av New Yorks brannmenn døde i WTC-kollapsen 11.09.2001. New Yorks borgermester Rudy Giuliani visste at det kom til å skje...

9/11-sannhet for nybegynnere "dummies" (det må vel inkludere norske journalister, med unntak av Kristin Aalen i Stavanger Aftenblad - den eneste som har gjort et skikkelig stykke 9/11-håndverk og fått det på trykk i et av våre sentrale nyhetsmedier; kun på nett vel å merke, ikke i papiravisen til Stavanger Aftenblad hvor TABU-sensuren også gjelder). Pkt. 1 på ”dummies-listen”: Osama bin Laden ble ikke ettersøkt av FBI for 11. september-terror. Fikk de med det i Aftenposten, VG, Dagbladet, Dagsavisen, NRK og resten av Norges TABU-sensurerte talerør for (911-terroristene) CIA?

 

 

Hva er dette? Pressen krever 9/11-sannhet? Er det ikke pressens jobb å finne frem til denne sannheten på journalistisk vis, ved graving og kryssjekking og konfidensielle samtaler med anonyme kilder på innsiden, for så å publisere den?

Nå har selv lojale (mot hvem, forresten?) og profesjonelle US Marines fått nok av løgnene og maktmisbruket. Selvfølgelig ble ikke 9/11 rigget fra Afghanistan - så hvorfor ble de sendt dit? Som 9/11-bakmannen Henry Kissinger har sagt det: "Military men are just dumb, stupid animals to be used as pawns in foreign policy". På tide å ta ladegrep, marines, mot terrorens mektige bakmenn...? De er jo ikke muslimer, noen av dem.

 

 

Offisielt var det ca. 3.000 mennesker som døde den 11.09.2001. "Krigen mot terror" som ble startet i kjølvannet, har til nå krevet 225.000 liv. Mange har overlevd med skader på kropp og sjel. USAs krigsveteraner er lei av løgn, svik og maktmisbruk; og for mange er begeret nå helt fullt.

 

Ooops - hva er dette? Nå har nord-texanerne fått nok av løgn og svik. Da kan det neppe vare lenge før sannheten er ute i dagen og det er "game over" for de virkelige terroristene, som forøvrig er menn i 80 årsalderen.

 

Hva er nå dette? Har også skuespillere og artister begynt med "911 truth"? Som om ikke 10 år med narre-skuespill om 911 har vært nok. Det kan nok være grunn til å være på vakt... Og hvem er den fremste skuespilleren (i dobbel forstand) som har stått frem og forlangt "911 truth"? Joda, den godeste Charlie Sheen, som er sønn av jesuitten Martin Sheen. Det eplet faller ikke langt fra stammen, som jesuitt-pappa-skuespiller så jesuitt-sønn-skuespiller Charlie Boy (alle jesuitter er skuespillere; nærmest verdensmestre i hykleri). Og rollen til soldat-Charlie denne gang er å avlede oppmerksomheten fra de virkelige terroristene, malteserordenens medlemmer og oppdragsgiver...

 

Charlie Sheen: Desinformatør for Malteserordenen som han er tilknyttet. Metode: Å benytte sannheten som våpen... (Det var ingen kaprere...)

 

Nøkkelen til å forstå sannheten om 11. september er dette:
Se bort fra den media-brakte informasjonen om «de kaprede flyene»...

Sett at nyhetene fra USA 11. sept. 2001 bare viste bilder som dette?

Sett at TV-nyhetene bare viste filmklipp som dette (uten fly):

11.09.2001Tårn kollaps 1  («South Tower»):

11.09.2001 Tårn kollaps 2 («North Tower»):

11.09.2001 Tårn kollaps 3 («WTC7 – Salomon-bygget):

Hvis vi ikke hadde sett «flyet» med våre egne øyne forsvinne inn i bygningen (uten at vingene falt av og ned på gata i henhold til de fysiske naturlovene) hvor lett ville det da ha vært for noen å få oss til å tro at tårnene ble pulverisert til finstøv fordi at «de ble truffet av fly som startet brann»…?

 

Den tredje tårnkollapsen er en nøkkel til at fly ikke var nødvendig for å få solide høyhus til å bli til støv i løpet av sekunder: Det er verken hevdet eller vist filmklipp av at WTC7 ble truffet av fly…:

Selv om ingen "fly" hadde truffet WTC7 ble det kunngjort av BBC reporter Jane Standley på direkten at WTC7 hadde kollapset - 23 minutter før den bunnsolide bygningen faktisk falt sammen...

 

Medias massive dekning av det sjokkerende følelsesmessige dramaet ga det ønskede grunnlaget for TIDENES PSY OPS: Masse-manipulasjon av massene via media

 

 

Kanhende fikk noen av terrorens bakmenn seg en god latter over hvor lett det var å lure menneskemassene - til å oppgi sin egen fornuft. Brennende flybensin er ikke varm nok til å smelte stål.

 

Presentasjon av «forbrytergalleriet»:
11. september-terroristenes TOPP 10

 

Terrorist nr. 10: Henry Kissinger

Henry "Bad Boy" Kissinger er medlem av Malteserordenen og har hatt en finger med i mesteparten av jordens menneskeskapte storskala djevelskap i de siste 50 årene. 911 var intet unntak. Kissingers 911-rolle: Å kommunisere komplottet til nøkkelpersoner blant sine kontakter, få deres aksept og etablert de nødvendige kontaktene for deres medvirkning. Kissinger-mottoet tilpasset 911-terroren: "Det spiller ingen rolle om det ble benyttet fly, så lenge folk tror at det ble benyttet fly..."

 

Terrorist nr. 9: George Herbert Walker Bush

George Bush senior er tidl. president, tidl. visepresident tidl. CIA-sjef og medlem av Malteserordenen. Å planlegge drap og massedrap er han godt komfortabel med, i likhet med sin mentor Henry Kissinger. Medlem av Malteserordenen. Nøkkelrolle i The Carlyle Group. 911-rolle: Å kommunisere komplottet til nøkkelpersoner blant sine kontakter, få deres aksept og etablert de nødvendige kontaktene for deres medvirkning. Hadde også en nøkkelrolle i å instruere sin sønn president George Bush jr. om hva hans rolle skulle være før og særlig etter 11. sept. Overnattet i Det Hvite Hus i sin sønns fravær natten til 11. september. Tok et fly vestover tidlig om morgenen 11. september.

 

Terrorist nr. 8: Donald Rumsfeld

Forsvarsminister Donald Rumsfeld på vei inn i Pentagon etter missile-eksplosjonen. Ser han lettet ut - for at terroren har gått etter planen? Forsvarsminister og "terror-tilrettelegger" i forkant. Det var jo viktig at ikke et skudd ble avfyrt for å forsvare "verdens best bevoktede bygning" Pentagon. Nær venn og samarbeidsparter i 30 år av nøkkelterroristene Dick Cheney og Frank Carlucci.

 

Terrorist nr. 7: Rudy Giuliani

Rudy Giuliani, medlem av Malteserordenen, var borgermester i New York 11.september. Hadde viktige roller både i forkant og i etterkant (bl.a. å sørge for hurtig destruksjon av bevismateriale fra ground zero). "Tilfeldigvis" befant han seg i London 7. juli 2005, under den store terror-aksjonen. Trolig var han innhyrt av "de lokale terror-arrangørene", MI5 og statsminister (og malteserorden-medlem) Tony Blair som en slags ekspertkonsulent på "hvordan gjennomføre terror i egen by - og slippe unna med det etterpå".

 

Terrorist nr. 6: Mossad v. Mike Harari

Ryktene om Mossads og Israels involvering i 911-aksjonene er sterkt overdrevet. Mossad, som ble grunnlagt i 1948 av nazisten Reinhard Gehlen (og hadde en av sine aller første treningsleire i Skui i Bærum med velsignelse fra Det Norske Arbeiderparti) er nært tilknyttet CIA. Både CIA og Mossad er underlagt Malteserordenen. Mossads spisskompetanse er detalj-planlegging av koordinerte terroraksjoner, noe som var viktig for vellykket gjennomføring av 911-terror. En del av historien er at Mike Harari på tidspunktet for terroren var en nær venn av Dimitri Khalezov, som har fortalt verden om sprengningsteknologien som ble benyttet på de 3 høyhusene (se f.eks. http://www.myspace.com/911nuke)

Terrorist nr. 5: Visepresident Dick Cheney

Dick Cheney er en iskald fisk, som oser ondskap på halvdistanse. Cheney hadde hovedansvaret for å "sikre" luftrommet over USA på den store terror-dagen. Han hadde derfor overtatt kontroll over luftforvarssystemet NORAD, et brudd på all innarbeidet praksis. Cheney bestyrte også en terrorøvelse samme dag som gikk ut på at "to kaprede passasjerfly blir krashet inn i World Trade Centre". Hadde en nøkkelrolle i avfyringen og styringen av det militære prosjektilet som traff Pentagon.

Terrorist nr. 4: CIA-sjef George Tenet

CIA-sjef George Tenet hadde en nøkkelrolle under planlegging og cover-up av 911-terroren. Jesuitt og medlem av Malteserordenen. Løy under ed foran 911-kommisjonen ved å hevde at han ikke hadde hatt et møte med George Bush jr. på Bush sin ranch i Texas 24. august 2001. På møtet deltok bl.a. Tenet, Condoleeza Rice og Dick Cheney.

 

Terrorist nr. 3: Edward Cardinal Egan

Edward Egan var militær sjef (military vicar) for Malteserordenen i USA i 2001. Det er nesten ikke til å fatte hvor mektig denne stillingen er. Som katolsk kamuflasje hadde han titlene "kardinal" og "erkebiskop i New York". Hadde ansvaret for å innkalle aktuelle medlemmer av Malteserordenen til "dåd" (dvs. terror-udåd) før 11. september. Kanskje måtte noen minnes på at de er under ed til å utføre enhver ordre -også ordre om FALSK FLAGG TERROR - for at ikke "deres sjel skal bli torturert av demoner i helvete til evig tid".

 

Terrorist nr. 2: Frank C. Carlucci III

Frank Carlucci, tidl. forsvarsminister og deputy director i CIA. Medlem av Malteserordenen og toppsjef i The Carlyle Group. The Carlyle Group utførte det sprengningstekniske for eksplosjonene i tårnene (bl.a. kalibrering og produksjon av brannbombene i tårnene og de 3 atomsmellene 77 m under Ground Zero). Den harde kjerne av The Carlyle Group, inkl. viktige investorer (som George Bush sr. og Shafiq bin Laden) arrangerte konferanse i Washington DC 10-11 sept. 2001. I et lukket møterom var de samlet fra tidlig om morgenen foran en storskjerm for å se TV-terror. Etter at tårnene hadde falt (etter at "flyet" først var blitt vist på TV) og Pentagon var blitt truffet etter planen var resten av dagen preget av oppløftet feststeming i Carlyle-banden. De mange tekniske C-momentene som terroren innebar hadde gått knirkefritt etter planen - mens resten av verden ble lurt til å tro at det var en huleboer i Afghanistan som hadde stått bak.

 

Terrorist nr. 1: «Verdens mektigste mann»

Hvem ga ordren til aksjonene? Tips: En doldis-maktmann som har sagt at "han kontrollerer verden, men ingen skjønner hvordan". Hint: Han kontrollerer verdens etterretningstjenester (secret services) gjennom de hemmelige selskapene (secret societies).

 

Joker-terrorist (ikke på topp 10-listen): President George W. Bush

"Lille-Bush" kvalifiserte ikke til topp 10 terrorist. Han var symbolsk plassert med småbarna mens "de store guttene" tok seg av det som måtte gjøres for en vellykket terror-dag.

Men naturligvis kjente George W. Bush til terrorplanene på forhånd, som det f.eks. fremgår av denne videoen:

http://www.youtube.com/watch?v=sS6xYFH1OJU

 

Dette er IKKE en 11. september terrorist

Dette er ikke en 11. september-terrorist, men en uskyldig muslim som har vansmektet i USAs fangeleir på Guantanamo i årevis, og kanhende "tilstått" under tortur. Stalin hadde vesentlig bedre metoder for å få "skyldige uskyldige" til å tilstå på en troverdig måte under Moskvaprosessene, uten årelang fengsling forut.

 

 

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
38%
Opplysende
63%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på ulike fagområder, blant annet helse (Teoretisk Fysiologi som kan kalles rytme-helse og vaksiner) og skjulte maktstrukturer.

308 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *