//

10 spådommer for 2024

954 visninger
1 minutt lesetid
1

Det norske folks egen viking, den kritisk tenkende Bjørn Andreas Bull-Hansen har kommet med 10 spådommer for 2024.

I mine øyne skisserer han en edruelig og et realistisk potensiale for fremtiden. Dog er det noen ting historien over de siste 15 årene har lært meg så er det å ikke spå fremtiden. Kabalen er mestere i å overraske, selv oss selvtenkende sjeler, men i stadig større grad spiller kabalen med åpne kort for alle å se.

Flere av trendene som Bjørn Andreas snakker opp er derimot som et godstog i full fart med forhåndsbestemt destinasjon. De er definitivt noe vi må forvente skal skje. Å knekke mellomklassens økonomi, digital valuta og større hendelser som påvirker oss alle kommer. Garantert. Ikke nødvendigvis i år, men helt klart en gang fremover i dette episke tiåret vi er inne i.

Bjørn Andreas er heldigvis såpass våken at han ser gjennom de særdeles sofistikerte psykologiske operasjonene som intenst er rettet mot den eneste trusselen som eksisterer for kalbalen: Lysets krigere!

Kilde: 10 predictions for 2024 av Bjørn Andreas Bull-Hansen

Bjørn Andreas Bull-Hansen. Bildet hentet fra hans Instagramprofil.
Bjørn Andreas Bull-Hansen, fra hans Instagramprofil.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

3 2 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

1 Kommentar
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Russia Today
Russia Today
Abonnent
5 måneder siden

Pisspreik igjen. Fy, jævla pyser.
Hør et menneske med levende hjerte og sjel og skam dere, såkalte “mannfolk”:

« Forrige artikkel

Londons babylonske baby Oslo fyller 99 år

Neste artikkel »

Folkene bak staten Israel

1
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x