Romskipet Phoenix hvor Miller ble invitert om bord

Sensurert informasjon fra våre utenomjordiske venner – Del 1

10.2K visninger
7 minutter lesetid
27

Det omfattende materialet Richard T. Miller overbrakte fra sine Space Friends bringer forståelse og innsikt, samt kaster lys over situasjonen menneskeheten og verden nå befinner seg i. Hvorfor er denne viktige informasjonen så lite kjent og Miller selv blitt helt glemt? 

Hvem var Richard T. Miller?

Mye tyder på at de kreftene som står bak hemmeligholdet om utenomjordiske besøk har prøvd å fjerne alle spor både etter Miller og de besøkende, for søker en etter informasjon om ham på nettet er det omtrent ingenting å finne. I boken Starwards 111, forteller han selv om sin bakgrunn, blant annet at han i en periode arbeidet som militær UFO etterforsker, og at han også deltok i debunkingsprosjektet Project Blue Book.

Solar_Cross

Senere ble han spurt om å være sivil UFO etterforsker med begrunnelse: ”Vi vil gjerne ansette deg, for folk blir helt tause og nekter å fortelle noe som helst når en av oss i uniform kommer og banker på”. Miller valgte etter hvert å forlate både militæret og karrièren som UFO etterforsker og livnærte seg i en periode som TV reparatør.

Sammen med andre likesinnede begynte han så å eksperimentere med å få kontakt med utenomjordiske ved hjelp av amatørradio. Første gang dette lykkes, kunne alle observere et tallerkenformet fartøy like over huset hvor de var samlet. Det stod først helt stille, før det så forsvant i en enorm hastighet. Her kan du høre Richard Miller fortelle hvordan det hele startet og så utviklet seg: The Richard Miller story Del 1 og Del 2a og Del 2b.

 

Møtene

Wendelle C. Stevens (1923-2010), som for øvrig sørget for at den siste utgaven av Millers Starwards bøker ble gjort tilgjengelig som e-bok, deltok på 50 tallet på en rekke møter hvor Miller formidlet informasjon fra sine utenomjordiske kontakter. Selv om Stevens betegnet metoden som transe kanalisering, tyder mye på at det var tensor beam overføring, på samme måte som da George Van Tassel mottok sin informasjon i hulrommet under Giant Rock.

Her er en meget interessant forklaring fra Mon-ka, en av Millers ”friends from outer space”, som de ble kalt, både om hvordan Tensor beam overføring fungerer og om andre måter de også kan kontakte og kommunisere med oss på: The Richard Miller “Galaxy Series” Radio Series (1958) Method of Communication 

På bildet overføres informasjonen til en radioantenne, i Millers tilfelle gikk strålen direkte til ham
På bildet overføres informasjonen til en radioantenne, i Millers tilfelle gikk strålen direkte til ham

Stevens ble etter hvert helt overbevist om at kontakten Miller hadde var reell, både på grunn av kvaliteten på informasjonen generelt og fordi det ble gitt en rekke forutsigelser som viste seg å stemme helt presist. For  eksempel formidlet Millers utenomjordiske venner til gruppen som var til stede, at George Adamski som holdt til ved Mount Palomar i California, måtte kontaktes umiddelbart og advares, fordi det om syv dager ville komme et jordskjelv i det området. Syv dager gikk og jordskjelvet var et faktum. Stevens hadde til slutt 11 A4 permer fulle av notater fra disse møtene og konkluderte med at dette var veldig verdifull informasjon som burde bli spredd til så mange som mulig.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Hvorfor har Miller blitt omtrent helt glemt?

På grunn av hans fortid og de mange kontaktene han hadde i den amerikanske etterretningstjenesten, kan det være på sin plass å spørre: Var han en agent som drev med desinformasjon? Ingenting tyder på det, tvert i mot, alt som formidles er positivt. Her er altså ingen skremselspropaganda som på noen som helst måte setter de besøkende i et dårlig lys.

På den annen side gav hans fortid ham en uvanlig kredibilitet, da det er svært sjelden at personer som har vært på innsiden og til og med drevet med tåkelegging, så snur tvert om og blir kontaktpersoner som formidler førsteklasses positiv informasjon fra Space Brothers. I boken Starwards 111, forteller Miller at ulike amerikanske departementer og etterretningstjenester var så interessert i denne informasjonen at det ble kjøpt inn kopier av boken hans. Det kan og nevnes at to eldre militære tjenestemenn pleide å være blant deltagerne på møtene når han mottok sin informasjon. Han hevdet for øvrig at Starwards bøkene ble brukt som referansebøker for de som ønsket å forstå hva som lå bak UFO fenomenet. Nettopp dette er sannsynligvis grunnen til at USAs myndigheter som vi vet har vært drivkraften bak det omtrent verdensomspennende hemmeligholdet om utenomjordiske besøk, har gjort en grundig jobb med å fjerne sporene etter Richard T. Miller. Det må vel betegnes som et kvalitetsstempel og noe en neppe hadde tatt seg bryet med hvis denne informasjonen ikke var reell? Resultatet er at en nesten ikke finner noe som helst om ham enten en søker på Google eller Kvasir. Riktignok har Amazon en av Starwards utgavene til salgs brukt til ca 70 dollar pluss frakt, men oppgir navnet hans som Richard T. Fuller!?

Starwards
En tidligere utgave av Starwards, men med feil navn på forfatter

Er dette en smart måte å komme seg unna på når en selger en bok av en ”banned” forfatter? Til tross for gjentatte søk har jeg heller ikke klart å finne ut når han døde, men i følge Stevens kan det ha vært på slutten av 90 tallet. Etter gjentatte søk med litt ulike søkeord, ble The Richard Miller Radio Series endelig funnet!

Her er en video hvor varslerne Clifford Stone og Robert (Bob) Dean forteller hva som egentlig har foregått. Hør og hva Stone sier om hvor tøft en kan få det hvis en går ut og forteller:

http://www.youtube.com/watch?v=TDdkN4e7HJA&feature=youtu.be

Mon-ka om hvordan the Space People har prøvd å kontakte verdensledere og hvorfor eliten har valgt å holde dette skjult:The Richard Miller “Space Tapes” Radio Series Light Healing & Government 

 

Hvem hadde Miller så kontakt med?

Soltec, kapteinen på romskipet Phoenix, som kommer Fra Alpha Centauri, en sivilisasjon som i følge denne informasjonen ligger 10-15 000 år foran oss i utvikling
Soltec, kapteinen på romskipet Phoenix. Han kommer Fra Alpha Centauri, en sivilisasjon som i følge denne informasjonen ligger 10-15 000 år foran oss i utvikling

Informasjon fra Soltec via Richard T. Miller:

 • En av grunnene til at vi er her er, er at hele solsystemet deres nå er på slutten av en kosmisk syklus. Dette er overgangsfase, på vei mot en helt ny tilstand.
 • Et av målene våre er å høyne menneskehetens bevissthet slik at de forstår oss og kan fungere i den høyere vibrasjonen som jorden er i ferd med å gå inn i. Et av formålene er også å forberede dere på å møte oss uten at det skaper panikk. Kommentar: Et annet sted sier han at de prøver å påvirke alle levende vesen sin bevissthet.  Mye tyder på at dette er et viktig formål med kornsirklene. I følge Freddy Silva er et av kjennetegnene på en ekte kornsirkel at den er plassert på et såkalt nodepunkt på det globale ley-line nettverket, nettopp i denne hensikt. For mer informasjon: http://kornsirkler.info.

  SilburyHillWiltshire5thJuly2009-WheatL
  Silbury Hill, Wilthsire, 5. juli 2009
  Foto: Steve Alexander
 • Vi prøver å nå så mange av dere som mulig og kan ved hjelp av våre instrumenter finne ut hvem vi kan opprette en telepatisk forbindelse med.
 • Det er opp til dere å forandre verdens tilstand. Vi i Konføderasjonen som har ubegrenset kjærlighet til dere, kan ikke løse de vanskene dere er i. Vi kan imidlertid avhjelpe en del av virkningene og følgene av dårskapen deres. (Konføderasjonen er en sammenslutning av sivilisasjoner som kommer fra ca 600 ulike solsystem i vår galakse(Melkeveien).
 • ”Vi er veldig forbauset over det nivået av konflikt, fiendskap, aggresjon og konkurranse som finnes på planeten deres. Slike forhold har vi ikke observert noen andre steder”. Vi har ikke funnet noen annen planet hvor alle former for liv konkurrerer med hverandre og hvor det rådende prinsipp er: ”Survival of the fittest”. På alle andre planeter gjelder prinsippet om samarbeid og symbiose.
 • Siden planeten jorden er en meget viktig brikke i den store planen, er det vårt privilegium å veilede og hjelpe dere på en slik måte at sannsynligheten for selvødeleggelse blir så liten som mulig.
 • Vi er her for å yte assistanse, ikke for å redde dere. Jeg gjentar dette slik at du kan bringe det videre til de som spør. Vi er ikke menneskehetens redningsmenn. Dersom menneskeheten blir reddet, er det fordi de anerkjenner den guddommelige gnisten som finnes i hvert eneste menneske. Slik er det og slik har det alltid vært. Det er opp til dere som separate enheter av bevissthet å bli mer bevisst på det indre lys som finnes i hver av dere.

 

— I tusenvis av år har den primitive tilstanden på planeten jorden vært en gåte for oss. Den er nå løst.

—Ved hjelp av vår avanserte teknologi har vi nå fullført arbeidet med å skjerme jorden fra skadelig stråling fra dens sol. Denne strålingen (the lambda radiation), har hatt følgende negative virkninger:

—Levetiden deres kun er 1/10 av det som er vanlig på mange andre planeter. Den vil nå gradvis øke.

—Den har og virket som en kraftig brems og holdt dere nede på et primitivt nivå – altså forsinket deres bevissthetsmessige og åndelige utvikling. Alle disse negative virkninger er nå fjernet og dere vil heretter kun påvirkes av stråling som virker harmonisk og som fremmer utviklingen på planeten.

Flere budskap og mer interessant informasjon, blant annet om livet på Mars og Jupiter, og om hva som foregår på planeten Pluto, følger i del 2 :-)

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

27 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Alexander J Holm
Alexander J Holm
Anonym
3 år siden

Er det mulig at DISCLOSURE skjer i vår menneskelige Bevissthet og ikke gjennom en offisiell kunngjøring ?
Det virker jo nå som at alle egentlig vet at vi er ikke alene i verken Solsystemet , eller Universet .
Men ikke alle er interessert i å vite noe om dette. Jeg har visst hele livet at det finnes utenomjordisk liv.
Hemmeligholdet kan åpnes ved at mange nok bruker sin ytringsfrihet . Det er jo ufattelig teknologi vi kan få ,ved å bli kjent med disse aliens . De er jo mennesker !

Steinar Grønås
Steinar Grønås
Abonnent
8 år siden

Forenklet sagt, er verdens ledere lite smarte.
Å ikke forstå et samarbeid og sameksistens vil gjør dem til planetens helter til evig tid.
Grådigheten og deres evne til å være irasjonelle er en tragedie som vil føre til planetes død.
Jeg blir ofte veldig frustrert av at nordmenns ( medienes og politikernes) fravær i viktige debatter.
Nobels freds pris deles ut med en hånd og våpensalg fra den andre.
Hvor er logikken?

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
10 år siden

Olav den hellige, er kalt norges evige konge. Antikrist.

Kong Harald er øverste politimann. Dagens Antikrist.

Denne rasen drepte Jesus. Man kan diskutere mye om Jesus, men sannheten er at Jesus tenkte utenfor den korporative boksen, og ble derfor kriminalisert og henrettet av denne rasen du kaller reptiler. Jeg kaller dem Antikrist og mener at de er av en annen rase rent åndelig sett, enn menneskerasen. Jeg tror menneskekroppen er kompatibel rent biologisk, både for menneskeånd og reptilenes ånd. hjernens biologiske utforming tillater reptilsk inkarnasjon da den en eller annen gang i historien ble mikset med et reptil, med stor sannsynlighet.

Politiet er Anti-opplysning. Mørkets disipler. Et firma som tjener penger på at du lever i deres lille kasse og aldri utvikles videre.

Jo
Jo
Abonnent
10 år siden

JEG VET UFO FINNES SLÆP ÅFF!

filmer de daglig sjøl med ok utstyr, så de finnes i stort omfang – MEN det er ikke annet enn militært + de orbs osv som fyker rundt, er 99.9999999% sikkert styrt, bygd og eid av Reptiler.

Derfor er jeg helt sikker på dette er ren bløff fra en agenda vi ikke bør omfavne, for å si det forsiktig!

sjarl
sjarl
Abonnent
10 år siden
sjarl
sjarl
Abonnent
10 år siden
Rabalder
Rabalder
Abonnent
10 år siden

Jeg personlig har ikke hatt noe man kaller overnaturlige opplevelser ,men jeg kjenner mange som har hatt det. Men det er synd at så få leser nyhetsspeilet, og jeg tror at mange har en viss sperre for å utlevere seg. Spesiellt religiøse sperrer og det synes jeg er synd.

2Q11
2Q11
Abonnent
10 år siden

Forsøker igjen, det var bare et uhell at denne kommentaren ble borte?
(Den som intet har å skjule, intet har å frykte, selv halvsannheter..)

Perfekt kabbala frimurersymbolikk.
Artikkeldato: 11.01. (del 1). Starwards 111(III)

Hvem er så kontaktene ”Solar cross brothers”?:
http://goo.gl/m9QOo0

11 blir sett på som ‘dødens tall’..
I år, 11.01 død:
Ariel Sharon, den 11. Statsministeren i Israel:
Ariel Scheinermann, אריאל שיינרמן‎; February 26, 1928 – January 11, 2014) was an Israeli politician and general, who served as the 11th Prime Minister of Israel until he was incapacitated by a stroke
He was an instrumental figure in the creation of Unit 101
-the founder and commander of the new Unit 101, a special forces unit tasked with reprisal operations
http://en.wikipedia.org/wiki/Ariel_Sharon

http://desertpeace.files.wordpress.com/2012/07/sharon1-11.jpg

Hvilke krefter står bak gjengen av skuespillere i avalon/camelotprosjektet og flere andre UFO-hoaxer i alternative media?
-Våre utenom det vanlige sympatiske CIA avhoppere (skuespillere) har utrolige (i ordets rette forstand) historier å fortelle. New age og oness preparerer de oss for:

”Det kommer nå en tid hvor det skapes momentum for en verdensreligion, som skal forene alle verdens folk i EN religion, alle skal smis i samme form, alle skal tenke og mene det samme.
De tror i sin åndelige blindhet at alle skal bli ETT – One -.”
http://www.riksavisen.no/?p=12520

http://lunaticoutpost.com/Topic-Inelia-Benz-on-Veritas-Radio-Alien-Hybrids-DNA-and-The-Great-Shift?pid=4397184#pid4397184

http://www.escapistmagazine.com/forums/read/18.298574-Poll-UFO-Disclosure-Project-Real-or-Hoax-I-say-hoax

-Ligner lite ved første øye/podkast, men studer og sammenlign gjerne også fakter og stemmebruk i videosnutter:
http://goo.gl/VPb39c vs https://www.google.no/#channel=s&hl=no&pws=0&q=sergeant+clifford+stone&rls=org.mozilla:nb-NO:official&safe=off&tbm=isch
http://s21.postimg.org/inewxfy6f/BOBDEANEWMAN.jpg

Jeg tar ikke her stilling til sannhetsgehalten i UFO- og new age informasjon, men bare konstaterer gjennom egenmottatte kANALIseringer at bak det hele er det mye juks, lureri, –og symbolikk..
ALIEN(S) – ARIEL (Sharon) – INELIA (Benz) – AL (Gore)

”Så her har vi polariserende (alltid-til stede) kreftene i sving, på den ene siden (den ‘offentlige prosjekteringen) av lys som forklarer at 2012 er komet, krig, korrupsjon, kollaps og andre k-relaterte kaos betegnelser. 11 blir sett på som ‘dødens tall’, kobler inn med kaos-bokstaven K som nettopp er alfabetets 11 bokstav. Men ser vi på litt ‘dypere’ platåer igjen speiler symbolismen ut bla tvil og illusjons-kortet.Og ikke glem, sistnevnte symbolikk festet til begivenheten er spikret ‘data’. Kollektivt godkjente beskrivelseer og stadfestninger. Det er ‘fundamentdataen’, det er ikke slik (som veldig mange ‘alternative’ tror) at all dataen de ‘offentlige’ kommer med på BBC, CNN, NRK osv ikke er ‘steinene man bør løfte’. Er nettopp der symbolismen, dataen i denne luciferiske hverdagen ‘spiller sine hender’. Aldri glem det. Men det som er, trenger ikke grave noe som helst, når man *knips* først ‘kjenner’ hvordan det er lagt opp. Men som sagt, det innebærer litt arbeid, litt dedikasjon. Men du verden så engasjerende. Spesielt når du frigjør deg fra det, og som en sjaman kan «steppe til siden» av den kulturen, bare obeservere.”
http://codexliensis.blogspot.no/2011/11/bare-with-me.html

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
10 år siden

I et slags “glimt” som skjedde i noe jeg antar er telepati, fikk jeg se en mann som sto foran et romskip. Mannen var en eldre mann, ganske rund og opp i årene, med hvitt hår og hvitt kort skjegg. Han hadde en slags uniform. Uniformen var blåaktig. Jeg så at det var et romskip bak mannen, og romskipet og mannen sto plassert i naturen. Det var trær og grønt gress rundomkring, så dette var ikke by nært. Jeg forsto det slik dette var en slags kaptein som bruker telepati for å gi seg til kjenne.

Er det noen andre som har opplevd lignende?

Rabalder
Rabalder
Abonnent
10 år siden

Ja Wulfsberg, Jeg har også lest en del fra forskjellig hold som indikerer at menneskeformen er universell. Nå er jo dette smigrende for oss mennesker og derfor fristende lett å tro på, men hvorfor ikke, Vi kan da ikke bare gå rundt å fornekte alle fantastiske muligheter.

Rabalder
Rabalder
Abonnent
10 år siden

hvordan kan det ha seg at disse skapningene fra f.eks Venus har samme form som oss. Kan det ha seg sånn at når først mennesket eksisterer så kan det reinkarnere i forkjellige virkeligheter og har da samme form i de forkjellige virkelighetene. Bare en tanke som ikke kan bevises, men jeg syns det blir for dumt å blånekte.

mazix
mazix
Abonnent
Svar til  Rabalder
10 år siden

Mennesket vi er i dag er bare 60’000år gammel. Det er mangen vitenskapsmenn som legger til grunn i vitenskap at ryggene våres ble tilpasset en tyngdekraft men ikke tyngekraften som er her på jorden, og videre i undersøking viser det at vi er bare “hjemme” på denne planet pga vi ble plassert her men utviklet oss ikke fra noe annet enn menneske, det var slik vi ble levert til jorden av “noen” der ute. “noen” fordi å si hvem det er starter bare en debatt om det også…

Rabalder
Rabalder
Abonnent
10 år siden

En av disse personene snakket jeg med sist i går, og spørte ham ut igjenn. og han forteller historier som han alltid har fortalt tidligere. Jeg har et nært forhold til ham. Og det siste jeg kan forestille meg er at han lyver. Det dreier seg om en slags feritale folk som har furfulgt ham og vil ha ham over til seg. men han har alltid avslått. Siste han såg de og han avslo forsvandt de i et stort lys og da såg også hans kone det lyset.

Rabalder
Rabalder
Abonnent
10 år siden

Materie kan vel betraktes som partikler eller energi bølger med forkjellige frekvenser. Forrige artikkel handler bl.a om sånne ting. Og vår virkelighet kan vel betraktes som et frekvensspektrum innenfor det som våre sanser og registreringsevne er bygd for.Det skulle vel ikke vere så helt utenkelig å forestille seg at det finnes parallelle virkeligheter i andre frekvensspektrum enn det vi registrerer. Så lenge disse spektrumene ikke ligger nærme hverandre i frekvens,vil de ikke forstyrre hverandre. På lignende måte som forskellige elektromagnetiske bølger med forkjellig frekvens i dag fyller hele rommet uten å forsyrre hverandre. De kan passere hverandre i rommet uten å ødelegge hverandre så lenge de ikke ligger nær opp til hverandre i frekvens.
Jeg for min del er helt overbevist om at det eksisterer parallelle virkeligheter, ja også parallelle kulturer med mennesker. Jeg kjenner personer som har sett dette. Personer som jeg hvet ikke lyver.

Soraya
Soraya
Abonnent
10 år siden

Denne rasen du snakker om , som skal være opptatt av samarbeid og symbiose,- ser likevel ikke ut til å forstå det mest primære nær-relasjon forståelsen mellom Solen og dens barn på jorden.

Det du og dine helgner og reddningsmenn sier her, er at Faderen dreper sine egne barn.

Desverre, vil fanden lure oss, og vi vil bli lurt, helt til menneskeheten taler for seg selv og ikke gjemmer seg bak oppdiktelser og masker.

Det er langt mer holistisk tenkegang og hjerteklarsynthet som skal til for å forstå hvorfor levealderen virker så hensiktsløst og meningsløst lavt som den er nå.

Fks: sot partikler, har langt større innvirkning på kropps-slitasje enn D-vitaminer fra sola..

Nyhetsspeilet bør revurdere denne artikkelen , da Desinformasjon preger sterkt vårt bilde av oss selv, som skal dannes av “utenomjordiske”.

Menneske bør tale for menneske. Vi er alt vi trenger, som en selvforsynt planet. Om bare vi lærer å ta vare på hverandre og slutte å krige, gjør vi det, så går ikke våre personlige valg utover planeten som helhet.

” I tusenvis av år har den primitive tilstanden på planeten jorden vært en gåte for oss. Den er nå løst.

—Ved hjelp av vår avanserte teknologi har vi nå fullført arbeidet med å skjerme jorden fra skadelig stråling fra dens sol. Denne strålingen (the lambda radiation), har hatt følgende negative virkninger:

—Levetiden deres kun er 1/10 av det som er vanlig på mange andre planeter. Den vil nå gradvis øke.”

bjornt
bjornt
Abonnent
10 år siden

Terje Wulfsberg sier:
“Sivilisasjonen på Venus er interdimensjonal, altså ikke i vår dimensjon.”

Men hvis man ser på boka til Geogre Adamski, så beskriver han et møte med en nesten(?) helt vanlig mann. Det er en tegning av venusianeren i boka, og det er en vanlig pen, ung mann med langt hår. (Langt hår var et tydeligere avvik fra normalen i midten av femtiårene enn det er i dag.) Det er ingen ting i boka som antyder at Adamski mente venusianeren var fra en annen dimensjon. Han beskrives simpelt hen som et menneske fra Venus.

Venusianeren og Adamski hadde ikke noe felles språk, de kommuniserte med tegnspråk og tegninger i sanden. Adamski ga ham en ueksponert film, denne fikk han senere tilbake fra et romskip som kom hjem til ham. Filmen innholdt da noen uforståelige tegninger som er gjenngitt i boka. Adamski selv fikk ikke noe ut av disse figurene. Meg bekjent har heller ikke andre gjort det siden. Hvis noen i dag kan kommunisere med venusianere, kan de jo spørre hva som var meningen med den filmen de da Adamski. Viktig må det jo ha vært siden de redder ham fra et jordskjelv. Dumt da at Adamski ikke forsto noe av det.

Når det gjelder påstanden om at venus-sivlisasjoen er i en annen dimensjon, så kan man jo si at det forklarer mye. En anne mulighet er å si at det er tomt snakk som ikke forklarer noe. Det faget jeg kan best, fysikk, hjelper i hvertfall ikke meg til å forstå hva det betyr at noen lever i en annen dimensjon og hvilke konsekvenser det eventuelt har. Det samme gjelder forøvrig utsagn om at ‘noen lever på en annen frekvens’.

bjørnt

bjornt
bjornt
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
10 år siden

Jeg så gjennom videoen med Wendel Stevens.
Interessant å få høre at himmel og helvete ikke eksisterer, at bibelen er skrevet for folk på den tiden, og at Venus er et kommunistisk paradis. Lit dumt var det at at det ikke kom fram noe virkelig kontrollerbart nytt. Hver gang man nærmet seg noe interessant, var det for forskjellig fra det vi har til at det gikk an å forklare. Alt på Venus er altså uobserverbart for oss pga. en mystisk forskjell i freklvens. Tro det den som vil.

For den som ikke er troende på forhånd inneholder denne videoen ingen ting.
-bjørnt

bjornt
bjornt
Abonnent
10 år siden

Som det meste om ‘utenomjordiske’ virker dette som noe tøv.
Hvorfor kan ikke disse finne bedre måter å kommunisere på enn kornsirkeler?

At man trekker inn Geogre Adamski i sake virker direkte mot sin hensikt. Hans bok ‘Flygende talerkner har landet’ kom på norsk ca. 1956. Jeg kjøpte den da, og har den fremdeles, og har i alle de år ment at den er tøv fra ende til annen. Han hadde møte med en mann fra Venus. Hallo, hva er temperaturen på Venus? Hvorden kunne denne mannen være derfra og likevel stå ubesværet i en ørken i USA??

Hvis man kunne advare Adamski om et jordskjelv (dato takk) hvorfor da ikke advare oss alle om en stor katastrofe, f.eks. en tsunami??

Det virker som om de ‘utenomjordiske’ konsekvent bruker ubruklige metoder for å komme i kontakt med oss. Er de dumme eller?

bjørnt

Stig
Stig
Abonnent
Svar til  bjornt
10 år siden

Hvorfor er du her og leser “tøv” når du har andre alternativer? Vil du ha noe å krangle om? Å kalle det andre opplever som virkelig og viktig tøv er jo i seg selv et tegn på at man gjerne vil ha i gang en krangel..eller? Det er jo det man gjerne skaper i samtale med andre face to face om man uttaler seg slik. Vil du gjerne krangle med noen? Hva med dama..vil ikke hun?

soloppgang
soloppgang
Abonnent
Svar til  bjornt
10 år siden

du er nok så passe smart at du vet at det finnes dyr som lever i nærmest batterisyre osv osv osv. hvorfor skal livet være kun ut-i-fra vitenskapen sine innsnervede forståelser og kverulering. det var India som kom først med Atomet, partiklene, psyken hoss mennesket, solsystemet, galaksen vår, universet vårt og mange andre universer osv osv osv.

India snakte om Vimana som var ordet på ufo. dem sier at det finnes mennesker med mere subtilt energiforhold enn det vi er inne i, fordi deres bevissthet er mere subtilt. hvorfor skal jeg tro på den moderne vitenskapen som kun er noen hundre år og som kun bekreftet India sine teorier som Atomet osv osv osv som er mange tusen år gammel forståelse. man kan og skrive mange 100 bøker om vitenskapen sine feil som dem påstod i sin tid var riktige. hvorfor skal dem ha rett selv om det er feil.

du som er så smart, burde forstå at det er mere hold i det som forsatt er en sanhet etter mange tusen år, enn kun dei teoriene som kun er noen ti’år eller århundre gammel.

hvorfor skal livet kun være våre energimønster ut i fra sansene våre sine begrensninger.

hvor er smarheten din når vitenskapen vet at det eksisterer liv som ikke er avhengig av våre sanser eller energilegemer.

Albert Einstein hadde østen visdom i sitt arbeidsrom og kom siden frem til Relativitets teorien, der energi går kun over i andre energiforhold. har dem gått over, så kan dem og vende tilbake, fordi det er kun en overgang.

det er ikke menneskerefleksjonen som styrer energien sin muligheter eller vandring, men det er kun slike som deg som begrenser energien sine muligheter.

hvorfor skal ikke ting kunne eksistere, fordi vitenskapen ikke har bekreftet det ennå eller du.

dette blir som menneskene som levde på 1700 eller 1800 tallet som nektet for at TV bilder eller radioen skulle bli en sannhet i fremtiden.

du forteller litt formye om deg selv og ditt nivå av forståelse med å skrive slik du gjør.

« Forrige artikkel

Utenomjordiske blant oss: Jerry Wills fra Tau Ceti

Neste artikkel »

Sensurert informasjon fra våre utenomjordiske venner, del 2

27
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x