Utenomjordiske blant oss: Jerry Wills fra Tau Ceti

9.5K visninger
6 minutter lesetid
40

Er Jerry Wills her på et hjelpeoppdrag? Mye tyder på at utenomjordiske sivilisasjoner bistår oss mye mer enn det vi selv er klar over. I følge George Adamski, Robert Dean, Howard Menger og Ingo Swann, m. fl, (1) er utenomjordiske individer i mange tilfeller mennesker som oss.

Tatt med fra Tau Ceti og forlatt ved Fort Knox

I følge informasjon Jerry Wills fikk da han i oppveksten ble kontaktet av utenomjordiske, kom han hit i et romskip da han var knapt et år gammel og ble så plassert i et tomt hus i militærforlegningen Fort Knox. Etter noen timer ble han funnet av en militærpatrulje og deretter adoptert av et barnløst ektepar. I hans dåpsattest står det for øvrig at han er født på Fort Knox 11. september 1953. Vi kan gå ut fra at menneskene fra Tau Ceti på forhånd visste at dette ville gå etter planen og hvordan det hele ville utvikle seg.

Hans adoptivfar Dwight Wills var militærmann, men Jerry fikk aldri vite hva han egentlig drev med.  En ting var sikkert, hvert år måtte unge Jerry bli med til ’onkelen’ i Everglades i Florida selv om familien ikke hadde noen slekt der. Hver gang han kom dit ble han tatt i mot av en gruppe hvitkledde menn og det merkelige var at han alltid pleide å sovne etter dette besøket og ikke våkne igjen før han var tilbake i Kentucky. Konklusjonen må bli at fordi de visste at han var utenomjordisk, måtte han en gang pr. år gjennomgå diverse medisinske undersøkelser. ’Faren’ døde for øvrig da Jerry var 7 og han husker episoden kort tid etter hvor flere menn banket på døren til leiligheten hvor han bodde sammen med moren. Hensikten var å hente ham, men moren ble krakilsk og skrek: ”Han har blitt adoptert på lovlig måte! Mennene gav opp forsøket, mens unge Jerry lurte: ”Hva er adoptert for noe?”

 

Forutsigelsene fra hans utenomjordiske venner

Da Jerry var 14, fortalte de besøkende at ’moren’ om kort tid kom til å dø og at han selv ville finne ut om adopsjonen.  Dette viste seg å stemme og når Jerry fant ut av dette, viste det seg at de han hadde trodd var hans foreldre, ikke var i stand til å få barn….

Jerry Wills

’The gentle giant’ og hans utrolige healing evner

Allerede som barn utmerket Jerry seg ved ikke bare å være større og sterkere enn alle andre på sin alder, men og ved å ha en rekke spesielle evner, blant annet fotografisk hukommelse.  Han var og så mentalt utviklet at han kunne løse matematikk oppgaver som lå flere år foran sitt alderstrinn.  En annen side av hans natur, var en utrolig kontakt med dyr. Ved et tilfelle fikk han en mus som hadde dødd i en felle, til å livne til igjen. Han kommuniserte så til musen at den måtte advare de andre… Stefaren lurte resten av vinteren på: ”Hvorfor virker ingen av musefellene?”  Som barn hadde han og et instinktivt behov for å ta på mennesker som hadde mye smerter, fordi han visste at det ville hjelpe.

Beretningene om Wills sine utrolige healingresultat er godt beskrevet i den nylig publiserte boken av Rod Haberer(RH): ”The Healer: The Jerry Wills story”.  Med sine 29 år som nyhetsanker i main stream media, karakteriserer RH seg selv som en stor skeptiker og en som krever håndfaste bevis. I boken beskriver han en rekke mirakuløse helbredelser, blant annet et dødssykt barn med kreft som i tillegg hadde organsvikt pga grunn av flere alvorlige infeksjoner.  ’Døden hang i rommet’, alle hadde gitt opp og legene regnet med at hun kom til å vandre hen i løpet av noen timer da Wills kom på banen. Han ser alltid på alle mulige årsakssammenhenger og er i stand til å ta inn all mulig personlig informasjon ved kun å holde en person i hånden. I dette tilfellet fanget han opp at bruddet mellom foreldrene hadde utløst kreftsykdommen. Han fikk så foreldrene som begge var til stede, til å finne tilbake til de positive minnene av hendelser de hadde opplevd sammen. På den måten ble det skapt et positivt energifelt som var med å styrke effekten av behandlingen. I løpet av få dager var jenta så frisk at hun kunne reise hjem, og lever i dag i beste velgående…

Et nyhetsinnslag fra Fox News om healeren Jerry Wills.
Et nyhetsinnslag fra Fox News om healeren Jerry Wills

 
I denne boken beskrives og teknikken Wills bruker for å finne ut hva som er galt. Han er blant annet i stand til å se inn i kroppen på vedkommende, noe han selv beskriver slik: ”Det er som om du er på kino og så plutselig hopper inn og deltar i filmen, eller som om en ser gjennom glassveggen inn i et akvarium”.  Ved større skader og endringer i vev går han inn og re-modellerer og skifter ut vev som er ødelagt og setter inn nytt. Med energien han tilfører, fjernes betennelser omtrent umiddelbart og unormale tilstander som for eksempel en blodpropp løses opp. Alt dette skjer i løpet av noen minutter.  Kroniske smerter blir som oftest borte nesten umiddelbart. Selvsagt kan han ikke hjelpe alle, noe han beskriver slik: ”Hvis det er min og pasientens skjebne/karma at de skal bli kurert, så blir de det”. Etter å ha lest denne boken er min konklusjon at JW må være en av de mest kraftfulle healerne vi har på denne planeten.

Her er en video serie hvor personer som har fått hjelp av Jerry Wills forteller, samt at han og beretter litt om hva som skjer. Den inneholder og en sekvens med forskning på energi healing:

http://www.xpeditionstv.com/V/

En av de mest utrolige innslagene er mannen som etter gjentatte ganger å ha blitt slått i hodet med en spade, kun hadde 10% sjanse for å overleve. Etter Jerrys healing ble han så godt som frisk, og selv hevder han at hvis det ikke hadde vært for den, så ville han ikke vært i live i dag.

 

Ekspedisjonene Jerry og Kathy arrangerer

Jerry og Kathy Wills
Jerry og Kathy Wills

Dette er en annen side av Jerry Wills sitt virke, hvor hoved hensikten er å dokumentere at den offisielle beretningen om planeten jordens og menneskehetens historie på mange, kanskje de fleste punkter, viser seg å være feil. Her kan det nevnes mange eksempler, blant annet har Wills & co, funnet en rekke bevis for at det for ca 11 000 år siden fant sted en global katastrofe i form av enorm flodbølge.

 

Her er et radiointervju hvor Jerry og Kathy Wills blant annet kommer inn på dette:

http://www.youtube.com/watch?v=7uxycWQWY2c

Russeren Valery Uvarov (3)  er en annen som og har arbeidet for å få frem ukjente sider av vår historie. Han hevder at en asteroide den gang traff jorden og skapte en flere hundre meter høy tsunami.

 
 

Wills foran den interdimensjonale portalen som kalles Aramu Muru, og som befinner seg ved Titicaca sjøen i Peru
Wills foran den interdimensjonale portalen som kalles Aramu Muru, og som befinner seg ved Titicaca sjøen i Peru

Videoen om ekspedisjonen dit og hvilke utrolige oppleveleser deltagerne hadde, finner du her: http://www.xpeditions.tv/videos/main-videos.html  Ved å betale 25 dollar, får en tilgang til denne og en andre rekke interessante videoer. Da støtter en og foretaket xpeditions og kostnadene ved video produksjonen.
 

Kathy Wills ved expeditonstv bilen
Kathy Wills ved xpeditonstv bilen

 
 
Er Jerry Wills en person som søker publisitet ved å gå ut offentlig og hevde at han er noe han egentlig ikke er, eller er hans historie reell?  Bedøm selv etter det du nå har lest, samt dette intervjuet (i 4 deler) hvor han forteller om seg selv og sin bakgrunn:Jerrys historie kan sammenlignes med den hjemløse gutten som ble funnet i 1946. Fra begynnelsen til 1. min. 37 sek. (russisk dokumentar med engelsk tekst).
http://www.youtube.com/watch?v=CrjXmDlAYzo

NB! Dette har ingenting med den amerikanske Men in Black filmen å gjøre.                                                               Var dette et eksperiment fra utenomjordiske som ikke gikk helt etter planen? Fikk denne gutten vokse opp på normal måte og gi sitt bidrag til samfunnet slik som Wills, eller havnet han på ”lukket avdeling”? Ble han en hjelper for KGB som forhørte ham?

 

Hvorfor er Jerry Wills her nå?

Selv om hans healingevner utvilsom er et positivt bidrag, er det som han selv sier en evne, men ikke den egentlige grunnen til at han er blant oss. I likhet med en rekke andre, hevder Wills at vi nå befinner oss ved et veiskille hvor en tidsalder avsluttes og en ny begynner og at dette innebærer endringer som vil ha sin pris, men at resultatet blir menneskehetens fortsatte eksistens. I denne problematiske overgangsperioden er han altså her som en av en rekke hjelpere hvis oppgave det er å bistå i forandringsprosessen. Disse hjelperne ser ut til å være både andre utenomjordiske individer, samt representanter fra vårt eget åndelige hierarki. Poenget er altså ikke hvem Jerry Wills er og hvor han kommer fra, men hva han kan bidra med.

Etterord

Mange takk til Jerry Wills for tilsendte fotografier og for hans tillatelse til å bruke bildemateriale fra Xpeditions TV.

Jerry Wills nettsted: http://www.JerryWills.com

 

Kilder

1. Salla, Michael E. Extraterrestrials Among Us. http://exopoliticsjournal.com/Journal-vol-1-4-Salla.pdf

2. Haberer, Rod. Healer: The Jerry Wills Story. Kindle Edition 2013.

3. Uvarov, Valery. The Pyramids.

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

40 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Carla
Carla
Abonnent
7 år siden

Tusen takk for linken til den nettsiden Ken,fantastisk!
Ble veldig glad for å lese om alle de flotte menneskene
som forsker og stiller spørsmål.
Det gjør jeg også, spesielt etter min kjære ektemanns død.
Da fikk jeg en ” pangåpning” spirituelt og sammen med den
så kom alt annet spennende!

Carla
Carla
Abonnent
7 år siden

Flott innlegg Ken,tusen takk!
Det er alltid godt å lese / høre at det går etter planen.
Personlig vet jeg at det gjør det og vi må bare holde oss rolig og ha fokus på vår oppgave.

Ken
Ken
Anonym
Svar til  Carla
7 år siden

Takk samme, Carla!
Godt å lese om din holdning! Ta gjerne en titt her også: http://thegreaterpicture.com
PS! Kan også leses på svensk og dansk

Ken
Ken
Anonym
7 år siden

De mørke Sjelene (ILLUMINATI) og deres lojale grupper har foreslått å iverksette et siste, stor forsøk på å gjenvinne det de har tapt, gjennom å iscenesette et ekstraterrestrielt angrep på dere. Det ville virke realistisk og dere ville få inntrykk av at det er romskip og romvesener som likner nøyaktig på dem dere er vant med å bli «presentert» med. Noen av skipene ville være kun hologrammer, men se helt normale ut. Dere blir derfor advart om de mørkes hensikter slik at frykten kan reduseres vesentlig eller eliminert i så stor grad som mulig. Målet med en slik iscenesettelse er å skape frykt og det ville være hva dere kunne kalle et «siste, desperate terningkast», men det ville lett kunne narre dem som er uforberedt eller dårlig informert. Dersom det noensinne skulle bli noe av, så vit at dere som vet hva det dreier seg om, kan være til uvurderlig hjelp for Menneskeheten ved å hjelpe med å forhindre massehysteri.

Dere kan imidlertid være helt trygge på at ingen aksjoner vil bli tillatt å komme ut av kontroll og at Lysets Styrker står klare til å gripe inn hvis det skulle bli behov, men av karmiske årsaker kan de ikke gripe direkte inn i slike hendelser for å forhindre at de skjer. Det vil i så fall bli den eneste gangen dere ville stå overfor en slik situasjon. Det ville bli en enorm oppvåkningssignal for dem som uten å egentlig forstå det, har gitt fra seg sin frihet og således gitt de mørke Sjelene frie hender til å gjennomføre sin plan om verdensherredømme.

På sikt vil ting utvikle seg slik dere har blitt informert om tidligere, så husk på at Lyset vil alltid seire over de mørke Sjelene. Selv i dette øyeblikket er de i ferd med å bli fjernet og plassert på et sted hvor de ikke kan skade dere. Kampen mellom de mørke og Lyset om kontroll over Jorden er skjebnebestemt til å bli brakt til ende ganske snart. Det endelige resultatet har alltid vært lett å forutsi, selv om de mørke Sjelene til tider har syntes å være på vei opp. Imidlertid kan ikke ting tas som en selvfølge og det er nødvendig at de som er av Lyset holder fokus på det ønskede sluttresultatet.

Dere har mange hjelpere omkring dere i tillegg til deres personlige Veiledere, så selv om dere kanskje ikke er klar over deres nærvær, så vet de mye om dere og vil sikre at dere holder dere til deres livsplan. Når dere tilbringer tid i meditasjon eller bønn, kan de komme dere nær og plante idéer i hodet deres. Mye av det arbeidet dere gjør blir utført mens dere er «ute av kroppen» når dere er i dyp søvn. Det kan hende dere husker fragmenter av det dere har opplevd, men som regel kan dere ikke greie å huske detaljer. Dere kan for eksempel møte andre Vesener av Lyset og tilrettelegge for aspekter av arbeidet deres på forhånd. Til tider kan det synes som om dere kjemper en ensom kamp, men dere kan være trygge på at dette er langt fra sannheten.

Dere deltar i en del av historien som ofte vil bli sett på som et vesentlig vendepunkt i Menneskehetens ferd på veien tilbake til Lyset. Dette storslagne eksperimentet begynte for mange tusen år siden og dere har med sikkerhet hatt mange, mange liv på Jorden. I sammenheng med Oppstigningen som skal skje i livet til de fleste av dere, så er det mange andre sjeler som følger nøye med på hvordan det går med dere, slik at alt dere opplever kan komme til nytte for andre som kommer etter dere. Det ser kanskje ikke ut som dere alle er mektige sjeler, men dette er fordi den våkne bevisstheten deres er begrenset til det dere har opplevd på Jorden. Dere har liten eller ingen erindring om deres sanne selv og dette er arrangert slik med hensikt, for at dere skal kunne konsentrere dere fullt ut om deres evolusjon. Ellers hadde det vært lett for dere å bli distrahert vekk fra livsplanen deres.

Ingen ting som har betydning for livet deres skjer tilfeldig, så dere kan være trygge på at selv om dere har fri vilje, så vil dere alltid føle indre impulser til å følge den utviklingsvei dere planla før dere inkarnerte. Til og med hendelser som dere hadde foretrukket å ikke oppleve, er del av livsplanen deres, hvilket dere vil finne ut når dere vender tilbake til de høyere dimensjoner og analyserer livet deres på Jorden. Normalt vil dere bli tiltrukket av folk som har en energi som likner på deres egen, men når det er meningen, av karmiske årsaker, at dere møter et menneske som skal spille en rolle i livet deres, så kan denne personen ha vibrasjoner som er helt ulike deres egne. Dette hender ofte når par blir bragt sammen og det synes å være en energi involvert, som det virker umulig å slippe unna, i deres tiltrekning til hverandre. Selv om dere gjør en feil i en slik sammenheng og et forhold ikke er ment å være, så vil forbindelsen ikke vare lenge, men likevel er det ingen opplevelser og erfaringer, uansett deres karakter, som ikke vil gagne deres liv.

Dere burde vite nå at ikke alle situasjoner er slik de ser ut til og at de noen ganger blir brukt for å bidra til å skape noe helt annet. For eksempel skjedde Trumps valgkampseier for å forhindre Hillary Clinton å vinne, til tross for at all triksingen med valgkampresultatene var ment å gå i hennes favør. Det er derfor ventet at Trump vil trekke seg ganske snart og at Paul Ryan, som er republikanernes utøvende leder, vil ta plassen som interims-president inntil nye valg kan avholdes, og det er ikke usannsynlig at han da vil bli den som vinner valget. Dette burde fortelle med all tydelighet at dere ikke kjemper en ensom kamp mot de mørke Sjelene. Så uansett hva som skjer, vit at det endelige resultatet vil sikre at Lyset vinner.

En nøkkelfaktor i det som for tiden finner sted er Moder Jords egne behov for at hun skal være klar til Oppstigningen, for det er overhodet ikke på tale at forandringene kan droppes eller utsettes. I en kosmisk sammenheng må visse ting skje presist på riktig tid, og for å si det slik – Moder Jord vil tvinge gjennom ting dersom det blir nødvendig. Dere skulle nå være i stand til å forstå hvorfor Oppstigningen med sikkerhet vil skje. Dere burde nå ha tilstrekkelig informasjon til å forstå hva som ligger foran dere, selv om et eksakt tidskjema er vanskelig å forutsi. Dere vil føle stor lettelse og føle dere mye roligere så snart de mørke Sjelene ikke lenger er i stand til å blande seg opp i deres evolusjon. Dette vil gjøre at så mye som har stått på vent, kan settes i gang uten flere forsinkelser.

Til tross for det generelle inntrykket av hva som skjer på Jorden for tiden, så skrider alt frem helt etter planen. Det er ingen grunn til å huse noen tvil om det og vit at alle de høyere maktene vil sørge for at de kommende begivenhetene vil forløpe med så få problemer som overhodet mulig. Imidlertid er det forståelig at Moder Jord vil «ryste» enkelte områder ettersom også hun forbereder seg til Oppstigningen. En del store forandringer er uunngåelig, og faktisk helt nødvendige, for å gjøre den Nye Jorden til virkelighet. Deres ferd gjennom livene deres har vært lang og utfordrende, men dere vil ha lært mye som vil være av umåtelig verdi for dem som følger etter dere.

Hold blikket fokusert på veien fremover og vit at uansett hva dere måtte få inntrykk av, så går alt som det skal. Det dreier seg ikke bare om den kommende enden på deres opplevelser og erfaringer i 3D, men også om de mange som har fulgt utviklingen deres med stor interesse. Dere har lykkes der andre har feilet og fortjener all den applaus dere måtte møte på deres vei. Imidlertid er det ingen skam involvert i å måtte fortsette å erfare og lære i de lavere dimensjonene og dere vil i virkeligheten bare bli sterkere av det. Noen av dere vil melde dere frivillig til å vende tilbake til 3dje dimensjon for å hjelpe andre gjennom sin neste rekke av opplevelser og erfaringer. Dere vil finne at etter hvert som dere løfter dere opp gjennom vibrasjonene, så vil det å hjelpe andre bli målet for stadig flere sjeler.
http://www.galacticchannelings.com/norske/mike25-11-16.html

Carla
Carla
Abonnent
7 år siden

Interessant artikkel, men snakk om total avsporing fra dens innhold.
Helt utrolig!

Nitupsar
Nitupsar
Abonnent
8 år siden

Vi har akkurat lagt bak oss en religion her i landet og er neppe interessert i en ny runde med religion. Jeg har selv vært aktivt med i religiøst arbeid i en årrekke og jeg og mine medarbeidere mente det godt og vi var hellig overbevist om at vi hadde rett og en hel masse å tilby de ikke-troende såvel som de troende av en annen oppfatning enn oss. Med andre ord; vi hadde rett og de fleste andre tok feil.

Mange av filosofiene, tankene og prinsippene som religionene lærer er sanne og gyldige, men det er like mange eller flere som ikke er oss til gavn. Vi trenger heller ikke religion for å være moralske mennesker og oppføre oss anstendig. Religion bidrar i dag til splittelse mellom både enkeltmennesker og folkeslag og er et hinder for fred og fremgang i verden.

Kan vi ikke legge denne kilden til strid og ufred fra oss og søke å samarbeide i fred og fordragelighet selv om vår bakgrunn er forskjellig? Det hadde vært starten på en ny og bedre verden!

Til de som ikke er klare til å gi avkall på religion ennå, vil jeg si; la den være i bakgrunnen; den er jo tross alt en privat ting som ikke angår andre. Og ingenting er mer irriterende enn å bli misjonert mot ens vilje. Det gjelder ueansett hvor godt det er ment. Verden har nok av reelle eksistensielle problemer som bør løses så snart råd er. La oss ikke skape kunstige tilleggsproblemer basert på metafysiske oppfatninger og påstander som hverken kan bevises eller motbevises. Disse tingene kan diskuteres og analyseres og spekuleres over i det uendelige, men det kan umulig tjene oss.

Jeg vil våge den påstand at hvis religion som vi har hatt et nesten uendelig antall varianter av i løpet av flere årtusener virkelig hadde svaret på våre problemer, ville verden sett ganske annerledes ut enn den gjør i dag.

sjarl
sjarl
Abonnent
10 år siden

Til Terje Wulfsberg:

Egentlig rart at beskrivelse og “dokumentasjon” av utenomjordisk nærvær så og si alltid penser over på diverse former for religiøse forestillinger. Særlig gjelder det de kristne forestillingene. Jeg så i en apokryf skrift Jesus si følgende fritt gjengitt etter husken:
Dere spotter meg for å være Gud/skapelsen selv. Det er jeg ikke, dog er jeg visere enn dere siden jeg har vært i lære hos min far, etterkommer av de fjernt hitkomne som har reist i universets vidder. Heller ikke de er Gud/skapelsen for de er også underlagt den hemmelighetsfulle Gud/skapelsen.

Følgende kan avledes av dette:
*Jesus er ikke gud
*Hans far var ikke jordisk, men fra universets vidder og altså ikke Gud
*De var rett og av slett av extraterrestrial opprinnelse
*Naturlig utsagn av Jesus at også disse selvsagt var underlagt skapelsens hemmelighet.
*Så godt som alle større religioner beskriver i realiteten de utenomjordiske og deres interaksjon med menneskene.
*De store institusjonaliserte religionene har misstolket historien på en skjebnesvanger og pervers måte
*Den katolske kirke vet dette.

Det siste avsnittet er også Bob Deans ståsted
http://www.youtube.com/watch?v=VI9fS8Y-fww

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
10 år siden

http://syncrenicity.com/wp-content/uploads/2013/12/1450802_634942999896182_1998215382_n.jpg

Dog har vi og alle av Jerry Wills kaliber en felles fi:
Christmas Message From Edward Snowden…
http://www.youtube.com/watch?v=hOlaPGSTSwo

Common Core, Agenda 21, And Global Privatization…

Laereren
Laereren
Abonnent
10 år siden

tydeligvis ville de det iom at det står i koranen.Sannelig leder Allah dem han vil. Selam Aleykum

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Laereren
10 år siden

Gud forandret språket til menneskene forteller bibelen, det ville blitt et for stort krav til de som ville lære om bibelen i disse dager hvis gud krevde at de skulle lære seg språket før de kunne lese om han!

Disiplene fikk åndelige gaver ved å kunne snakke forskjellige språk slik at de kunne gi budskapet til andre land, de lærte ikke andre `sitt språk.
Da virker det rart at Muhammed mener koranen bør leses på hans eget språk.

Laereren
Laereren
Abonnent
10 år siden

Koranen er skrevet på arabisk, Bibelen er skrevet på Gresk. Arabisk er mer komplekst enn Gresk.

Laereren
Laereren
Abonnent
10 år siden

en viktig del av dt jeg skrev ble fjernet, fordi jeg sa at skribenten fremstiller denne mannen over som “messias”. det var minsiste kommentar her. Måtte Allah lede dere.

Mole
Mole
Abonnent
10 år siden

Laereren, det er oversetteren som sier dette i innledningordene til koranene, å hvorfor skulle koranen være vanskeligere å oversette enn bibelen.

Sitat
Dette er en ny norsk oversettelse av Koranen. Eller rettere sagt: av Koranens budskap. For Koranen med sine mangetydige formule- ringer og sitt dype meningsinnhold, sine rike billedlige henvis- ninger og sin utsøkte rytme, kan vanskelig gjengis på noe annet språk. Koranens budskap må likevel bli kjent.
Sitat slutt

Uansett, gud ville aldri be englene bøye seg i en “tilbedelseshandlig” for menneske.

Sitat
Han sa: «Adam, si hva tingene er!» Adam gjorde det, og Gud sa: «Har Jeg ikke sagt dere at Jeg kjen- ner det skjulte, i himlene og på jorden? Jeg vet hva dere viser og skjuler.»
34) Vi sa til englene: «Bøy dere for Adam!» Alle gjorde det, unntatt Iblis (Satan). Han nektet, full av hovmod. Og ble en som trosser Gud.
Sitat slutt.

Rabalder
Rabalder
Abonnent
10 år siden

Vi er alle noen dumme manipulerte alians og vi har skapt både koanen og bibelen.

Laereren
Laereren
Abonnent
10 år siden

Mole! jeg forstår ikke helt hva du mener med “kan ikke gjengis i sin rytme”.Arabisk har opptil 13 forskjellige betydninger per ord, oversettelsen er det samme som å lese den originale på arabisk, men det oppmuntres til å lære arabisk og å lese den på arabisk.

bjornt
bjornt
Abonnent
10 år siden

Jeg syns ikke histiorien om Jerry Wills virker særlig overbevisende. Han ser nå ut som en som kommer fra det det stedet han har vokst opp, sørstatene i USA. Trolig lukter han slik, og høres slik ut, så han er nok det: En vanlig amerikaner.

Er det noe som har forsøkt å ta en genprøve av ham og sekvensere den?
Har utemomjordiske samme gensammesetning som amerikanere, eller er det forskjell? Kan kroppen hans produsere C-vitamin?(Det er en grunn til at jeg spør.)

Har han kommet med en eneste konkret, kontollerbar opplysning som bare en utenomjordisk kan gi? Eller er det bare det vanlige pjattet om at vi står foran (allid foran) et stort tidskifte?

bjornt

bjornt
bjornt
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
10 år siden

Terje skriver: ” Ellers er det vel slik at en ikke blir overbevist ved kun å lese eller høre om noe, men utifra ens egne erfaringer eller ved at en intuitivt bare vet at ‘slik er det’.”
Jeg håper jeg aldri blir sittende anklaget foran en jury der du er medlem.

BjørnT

Mortemann
Mortemann
Abonnent
Svar til  bjornt
10 år siden

Si ikke det. Han kan være en av de i juryen som tror på deg ut i fra sin intuisjon og erfaring.

bjornt
bjornt
Abonnent
Svar til  bjornt
10 år siden

Til Terje Wulfsberg:
Jeg beklager det hvis du oppfattet mitt innlegg som et personangrep. Det var ikke ment slik, men jeg ser jo at det kan tolkes slik.

Men jeg tror du også bør se at det synet du harpå å skaffe seg kunnskap kan føre ganske galt avsted. Jeg burde likevel kanskje fått det fram på en annen måte.

BjørnT

Laereren
Laereren
Abonnent
10 år siden
Laereren
Laereren
Abonnent
10 år siden

Frykt Allah. Ikke tro at noen andre en ham kan gi liv. Mennesket har siden Faraoene sin tid blitt manipulert til å tro at det finnes guder i blant oss.Grunnen til dette er fordi at at vi- menneskeheten- lettere skal akseptere at det finnes et hierarkisk system hvor vi er slaver og arbeidere og andre mennesker høster godene. I Koranen står det også om åndelige skikkelser kalt JINN, vi muslimer VET at de(jinn) kan vise seg for mennesker og noen(Ikke muslimske jinn) kan til og med bortføre oss. Jeg anbefaler alle her inne som ser dette, å lese Koranen.Mange av dere mener godt med arbeidet deres, men samfunnet har sannelig drevet dere bort fra sannheten, at vi alle skal leve side om side, likestilt, og gudfryktige. Rettssystemet skal gjelde alle og enhver likt.Vær så snill å gå inn i dere og tenk på det jeg har sagt nå, jeg mener kun godt med det.Vi lever i et samfunn som systematisk driver oss ifra Allah og det nytter ikke å gå rundt på jorden og spekulere, fordi vi (mennesker) er lette å manipulere og de (Topp-sjiktet(ILLUMINATI) er en rekke utrolig smarte mennesker som studerer blant annet Koranen, for å foutse hva som kommer.De jobber også aktivt med splitt og hersk teknikk, Islam er rake motsetningen, derfor er vi det mest mot stridde folket på jord, idag. Så vær så snill, alle som er her inne, Les Koranen, om ikke for guds skyld, så i det minste for deres egen skyld.

Vi Coactus
Vi Coactus
Anonym
Svar til  Laereren
10 år siden

God idé:-) Finnes den på norsk?, og er det noen nettsider som kan hjelpe med forståelse, definisjoner og slikt??

S.A.M.
S.A.M.
Abonnent
Svar til  Vi Coactus
10 år siden

Vet dette er “far out” fra artikkelen, men må bare kommentere kommentarene over… Artig info om den norske oversettelsen av koranen : Den er på 666 sider (tilfeldig?) Her er link til bokhandel hvor du kan kjøpe den :-) http://www.haugenbok.no/resverk.cfm?stipr=emne-23_1208-1_3&cid=51614

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Vi Coactus
10 år siden

Her er hele Koranen, som både jøder, kristner og muslimer bør lese, da den IKKE er manipulert, masert, sensurert eller ødelagt av presteskapet. http://splashurl.com/nlv6wcn

Og enhver god muslim må lese Torahen og Det Nye Testamentet, og enhver god kristen må også lese Koranen, og enhver god jøde må lese Det Nye Testamentet og Koranen.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
10 år siden

Tror denne er grei i tillegg, den du linket til er limited, altså får ikke lest alt pga. sperre.

http://www.koranen.no/vedlegg/koranen.pdf
Dette er en ny norsk oversettelse av Koranen. Eller rettere sagt: av Koranens budskap. For Koranen med sine mangetydige formule- ringer og sitt dype meningsinnhold, sine rike billedlige henvis- ninger og sin utsøkte rytme, kan vanskelig gjengis på noe annet språk. Koranens budskap må likevel bli kjent.

At koranens budskap ikke kan gjengis i sin rytme fordi det er vanskelig på et annet språk finner jeg mystisk.

smiffo
smiffo
Abonnent
Svar til  Laereren
10 år siden

Hei prest, ta med jinnen og stikk et annet sted og forkynn da vel. Frykt Allah…??? Er du frekk eller?!!!

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Laereren
10 år siden

Frykt er altså en verdifull egenskap ved mennesket iflg Islam, som foredles ved å lese Koranen. Intens frykt for en entitet ved navn Allah leder til blind tro – eller…? Og han gir liv – vel og merke et liv i nådeløs frykt.
Nei takk til Koranens okkulte magi!
Jordan Maxwell November 15, 2009 at the Islamic Imam Center, for the Alienevent Conference.
http://www.youtube.com/watch?v=XQ-0lNvymqw

Allknowing
Allknowing
Abonnent
Svar til  Uffda
10 år siden

Husk at frykt eksisterer ikke. Betegnelsen på galskap er å tro noe man ikke er, fels gå rundt å tro at du er julenissen, da blir du lagt inn på psykiatrisk avdeling. Frykt er tross alt det samme, man går rundt å tror at noe skal skje, feks, hvis jeg går ut nå kl 23.50 så kan jeg bli rana/banka/voldtatt. Frykt er derfor galskap :).

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Allknowing
10 år siden

Frykt eller redsel er en følelse som man kjenner ved trussel eller risiko,
Redsel er et veldig fundamentalt instinkt, og er mye koblet til amygdala neuronene i hjernen.
http://no.wikipedia.org/wiki/Frykt

Sunn frykt er bra, jeg er for eksempel redd for at barna skal dette ned trollveggen hvis de ville se på utsikten.

Allknowing
Allknowing
Abonnent
Svar til  Allknowing
10 år siden

Ja skjønner hva du tenker på. Men blir ikke riktig, det er ikke et innstikt å være redd for at man skal bli rana på byen, heller ikke det å kræsje i bil eller fly, eller at barna skal oppleve det samme. Det er ikke innstikt. Det er derimot en tanke man finner opp i hodet og bli redd av. Så når noen sier: jeg kan ikke gå ut nå, da kan jeg jo bli rana. Så er det faktisk galskap. :)

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Allknowing
10 år siden

Allknowing skrev
Men blir ikke riktig, det er ikke et innstikt å være redd for at man skal bli rana på byen, heller ikke det å kræsje i bil eller fly, eller at barna skal oppleve det samme. Det er ikke innstikt.

Mole
Nei det er ikke et instinkt, det er dessverre et faktum i denne verden, mange takler dette faktumet bedre enn andre, derfor blir mange syke av denne frykten.

Allknowing
Allknowing
Abonnent
Svar til  Allknowing
10 år siden

Det er ikke fakta at man vil bli rana eller voldtatt. Er helt feil å si. 95-99% av alle mennesker lever livet helt ut uten noen gang å ha blitt rana eller voldtatt. Så er ikke fakta. Samme er det med positive ting, lotto feks, noen vinner mange millioner hver uke, men 95-99% vil aldri vinne topppremien i lotto. Man drømmer om å vinne i lotto, og man frykter man skal bli rana på byen. Poenget var ikke om det var sunt eller ikke. Men bare det at det er vår egen hjerne som lager frykten. Er jo egentlig ikke vits å være reddd for å bli rana på en måte, for det første skal det veldig nye til for at det blir akkurat deg og for det andre så har det ikke noe å si at du frykta det, hvis det skjer så skjer det jo. Ikke noe å gjøre noe med. Jeg sier ikke at jeg ikke blir redd, å ikke frykter ting, for det gjør jeg. Bare syns det er morsomt hvordan hjernen fungerer.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Laereren
10 år siden

Jeg er ikke sikker på hvorfor koranen er et blitt et tema her i tråden, men jeg synes allerede i de første versene er det en alvorlig brist i uttalelsene i boken.

Sitat
Han sa: «Adam, si hva tingene er!» Adam gjorde det, og Gud sa: «Har Jeg ikke sagt dere at Jeg kjen- ner det skjulte, i himlene og på jorden? Jeg vet hva dere viser og skjuler.»
34) Vi sa til englene: «Bøy dere for Adam!» Alle gjorde det, unntatt Iblis (Satan). Han nektet, full av hovmod. Og ble en som trosser Gud.
Sitat slutt.

Hvorfor skulle gud be englene bøye seg for adam, ikke noen andre enn gud skal æres på en slik måte, Jesus nevnte dette og en engel har nevnt dette i bibelen, har du noe svar på dette Laereren?

Hvis artikkelforfatterenTerje W vil og vet om et bedre sted å diskutere koranen så flytt gjerne innlegget mitt dit.

Ken
Ken
Anonym
Svar til  Laereren
7 år siden

Til Laereren! Ja, du er “meg” en fin lærer, hehe “Allting är skapat av Skaparen, som inte är detsamma som Gud. Det finns flera Gudar, åtminstone en för varje Universum. Man kan säga att en Gud är chefen för ett Universum som tillsammans med Skaparen har skapat detta Universum och tar hand om det. Varje Universum har sina egna naturlagar universella lagar och regler. Universella lagar är gudomliga lagar som alltid gäller. Universella regler har dock invånarna kommit överens kom. Vissa viktiga, universella lagar är Lagen om Attraktion, Lagen om Nåd och Lagen om Harmoni. Dessutom är vårt Universum specifikt genom Lagen om Fri Vilja, vilket betyder att alla kan göra vad de vill.

En viktig universell regel är Lagen om icke-inblandning. Denna regel betyder att en högre civilisation inte ingriper i utvecklingen av en lägre civilisation såvida det inte är nödvändigt eller en order från Gud. Detta är orsaken till att utomjordiska besökare inte landar en masse på Jorden för att bara presentera sig för oss. Deras skepp är emellertid regelbundet upptäckta av alla typer av amatörfilmare, piloter och så vidare, för vi får löpande besök av dem.

På vår planet finns oräkneliga spår från “höga besökare” i form av ben, artefakter, landskapsdekorationer, sädesfältscirklar och pyramider. De första utomjordiska besökarna landade redan på vår planet för miljoner år sedan och sedan dess har de kommit och gått här. Den nuvarande världens civilisation är den tredje som någonsin har existerat här. Angående den första, benämnd Hyborerna, är lite känt. Men om den andra, som bland andra existerade i Lemurien och Atlantis, har mängder av böcker skrivits och många människor minns saker från förflutna livstider där…”

Les mer på http://www.thegreaterpicture.com

Kan også leses på engelsk, dansk samt andre språk.

« Forrige artikkel

Enok, romfareren

Neste artikkel »

Sensurert informasjon fra våre utenomjordiske venner – Del 1

40
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x