Uavhengig klimaforsker: Det finnes ingen klimakrise – kun en politisk agenda

1.4K visninger
1 minutt lesetid
4

Å tro at vi kan kontrollere klimaet ved å gå til Net Zero er rett og slett feil. Været var også mye verre på 1930-tallet, selv på 40- og 50-tallet om man ser på de faktiske data sammenlignet med dagens klima.

Nullutslipp verden over vil knapt ha innvirkning på klimaet samtidig som vi fremdeles vil ha oversvømmelser og orkaner, ifølge klimaforsker Dr. Judith Curry.

“The political agenda to get rid of fossil fuel just does not make sense”.
– Dissident klimaforsker Dr. Judith Curry

Den eneste virkelige faren med global oppvarming er havnivåstigning.

Havnivåstigning foregår uansett svært sakte, sier Dr. Judith Curry. Den politiske agendaen du blir fortalt er løgn og manipulasjon.

Ifølge de offisielle tallene hos Wikipedia så har havnivået steget med 15 til 25 cm mellom 1901 og 2018. Det betyr 1 til 2 mm per år.  Nå stiger havnivået med hele 3,7 mm pr. år. Det betyr at om 20 år så er havet hele 7,4 cm høyere opp på din hytte ved havet. I løpet av 100 år så blir det 37 cm med dagens tall. Det er ikke noe fare for at du trenger å flytte hytta med det første.

Så med andre ord så er det noen som overdriver den ikke-eksisterende klimakrisen noe helt sinnsykt.

Reduksjon av CO2-utslipp utgjør ingenting

Menneskeskapt CO2 utgjør KUN 3% av planetens naturlige CO2-produksjon. Reduksjon av CO2-utslipp utgjør altså ingenting i praksis.

Ta en titt på denne vitenskapelige oversikten nedenfor over det faktiske kretsløpet til CO2 laget av Hans Borge, PhD in industrial mathematics, General Director of The Climate Realists. Han jobbet hos SINTEF Petroleum Research i 18 år i Stavanger og er nå leder for Department of Petroleum Technology hos  Universitetet i Stavanger (UiS).

Som du ser så utgjør den menneskeskapte delen av CO2 i atmosfæren under 3%! Disse 3 prosentene er det våre politikere mener er viktig å presse ned. Det er årsaken til at WEF vil at vi skal spise mindre kjøtt, egg og melkeprodukter og gå over til å spise insekter. Ser du de morbide fakta og den skjulte agendaen nå med de riktige tallene som politikere og media holder skjult? Dette er 100% korrekte tall.

Merk deg også de andre tallene i plansjen som virkelig setter klimabløffen i det faktiske perspektivet det tilhører.

I videoen nedenfor ser du tre forskjellige norske forskere som synliggjør propagandaen fra våre politikere og media.

Kilde: “There’s no emergency” – dissident climatologist Dr Judith Curry on climate change

Videoen ovenfor er interessant nok fjernet av YouTube. Samme video finnes på Rumble.com.

Frank Aune

Frank Aune er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

4 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
kjell108
kjell108
Abonnent
1 år siden

World Economic Forum Sustainable Development Impact Meetings:

Partnering with Google to censor search results that don’t fit the official narrative and ensure their propaganda is top of the list in relation to things such as ‘Covid-19’ and ‘Climate Change’ in order to shape public opinion.

Partnering with Big Tech Social Media companies to boost propaganda messaging on things such as Covid-19 and Climate Change in order to shape public opinion.

Giving millions to social media influencers to spout their propaganda for them in order to shape public opinion.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
1 år siden

Twitter’s decision to stop enforcing its COVID-19 misinformation policy has put another bullseye on Elon Musk’s back.

“In my view, Twitter now is jumping to the front of the queue of the regulators,” Věra Jourová, the European Commission’s vice president for values and transparency, told POLITICO.

“Mr. Musk seems to want to attract a lot of attention,” she added when asked about the Commission’s stance on Twitter’s decision not to remove falsehoods related to the ongoing global pandemic. “I think he succeeded in attracting the attention of the regulators, also with a recent decision not to assess COVID-related disinformation.”

Europa frykter at sannheten om Covid-19 skal komme ut på Twitter selv om Google jobber 24/7 for å fjerne Covid-19 informasjon som ikke er autorisert.
Norge med 3000 døde i år er en av dem som frykter at sannheten om Covid-19 skal bli publisert

Hvordan Telenor opererer – sjekk hvordan browseren din reagerer på nettstedet “strategic-culture.org”
Telenor blokkerer nettstedet. Når jeg sjekker Utvidelser for browseren min ser jeg at de har lagt til en Utvidelse fra Telenor – som ikke kan deaktiveres, Men siden det er 100 forskjellige browsere i verden kan man alltids bruke en annen browser som er Free speech vennlig.

kjell108
kjell108
Abonnent
1 år siden

For folk flest her i verden er Covid-19 en smittsom, dødelig epidemi som hittil har tatt livet av over to millioner.

https://steigan.no/2022/11/klaus-schwab-og-thierry-mallet-covid-19-the-great-reset/

Det som er skuffende her er at progressive lever i en verden hvor de tror Covid-19 førte til at folk døde i 2020 (ingen merkbar overdødelighet) og at “3000 døde av Covid-19” i Norge i 2022. Altså, de vil også vaksinere seg for å ikke bli neste offer.

Samme naiviteten finner vi angående The Great Reset.

Den andre viktige tingen Klaus Schwab har skjønt, er at den ekstreme ulikheten som nyliberalismen har skapt de siste femti årene – å privatisere offentlige tjenester og goder, nedskjæringer, arbeidsledighet, et sosialt sikkerhetsnett med stadig større masker og stadig verre forhold på arbeidsmarkedet – som folk over hele den vestlige verden merker på kroppen og lommeboka, ikke lar seg forene med en relativt stabil og fredelig kapitalistisk økonomi.

Forfatter argumenterer som i Agenda 21: Globale problemer -> derfor New World Order.
Global warming -> New World Order.

« Forrige artikkel

Vestlig krigspropaganda avslørt – sensurert av YouTube

Neste artikkel »

Neste steg: Klima-lockdown – Si farvel til din frihet

4
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x