Tegning av Hege Fredriksen

Jeanette Archer, et misbrukt barn

1K visninger
3 minutter lesetid
12

Flere kvinner forteller om en bakgrunn av misbruk kommer ut i offentligheten og forteller om seksuelt misbruk under ritualer karakterisert som sataniske. De fortjener å bli hørt og å bli tatt alvorlig. Denne artikkel beskriver hva engelske Jeanette Archer har opplevd i sin barndom.


Skrevet av Hege Fredriksen

Ritualer og hjernevasking.

Før de satanistiske ritualene, ble hun holdt fanget og fastlenket, – flere dager i strekk. Hun ble sultefôret, for å “renses”, før ritualene. Bestefaren var også innom flere ganger for å fysisk mishandle henne, – ved å sparke, slå og banke hennne. Dette ble gjort for at hun skulle holde kjeft, – noe hun bekrefter: hun var et veldig “stille” barn.

Før ritualene fant sted, ble hun iført en hvit kjole, og måtte drikke stoffer som muligens har fungert som sedativer, slik at hun skulle være mest mulig rolig, under overgrepene. Dette har sin “misjon”, fordi hun ikke – slik barn som ikke er fra satanistiske familier – skulle drepes for blod/ adrenochrome (hvor formålet er å være alt annet enn sedat).

Jeanette ble seksuelt misbrukt og torturert – for eksempel ved å “drukne” henne i badekaret – av familien sin fra hun var spedbarn, og frem til hun var 3 år. Da tok bestefaren henne med til ulike satanistiske grupper, der hun ble solgt for penger. De fleste ritualene fant sted på en gård som bestefaren hennes drev, – men hun beskriver også å ha blitt utsatt for rituelle overgrep andre steder, blant annet i fangehull, under Buckingham Palace.

Jeanette Archer intervju fra august 2021, her.

Hun ble deretter lagt på en steinhelle,  og medlemmene i den satanistiske gruppen stilte seg opp i en sirkel rundt henne. Selve ritualet innebar synging, og bønn til Satan. Utenfor lokalet ble det som oftest satt et kors opp-ned-i-bakken (bruk av kors opp-ned er et vanlig, satanistisk symbol), som ble påtent og brant, mens ritualene pågikk.

Etterpå fikk hvert enkelt medlem “tilgang”; – der de fikk lov til å gjøre hva enn de ville, med henne. Hun anslår å ha blitt voldtatt av mellom 20- 30 personer tilsammen, under hvert rituale. Ritualene pågikk over flere timer.

Etter ritualene, ble hun lagt i en kiste som var “hennes”, – sammen med slanger, edderkopper osv., og levende begravd. Hun visste aldri om de kom til å hente henne igjen (noe som var del av torturen og hjernevaskingen). Jeanette beskriver også andre måter hun ble torturert på, – blant annet elektro- sjokk, og voldtekter med diverse gjenstander. Under denne torturen satt ofte hennes egen mor med hodet hennes i fanget, mens hun strøk henne over håret.

Dette ble gjort for å skape et traume- bånd til moren (noe som også ble gjort når de hentet henne fra kisten; – da var moren som oftest tilstede, for å gi inntrykk av å “redde” datteren).

Hvem står bak?

Jeanette nevner navn som Ted Heath (tidligere statsminister i England), Jimmy Savile (en beryktet pedofil), Prins Philip, Dronning Elisabeth m.fl, – som hun ble misbrukt av. Hun sier at hun såg at de skiftet ham fra mennesker til ikke-menneskelige vesener, og at de i realiteten er reptiler. Hun sier videre at de som regnes for å være “eliten”, er alle reptiler. Hun sier at reptilene er svært avhengige av adrenochrome (adrenochrome lages av det adrenalin- fylte blodet fra barn som blir torturerte), og at de ønsker ubegrenset tilgang til det.

Hun forteller at folk som konsumerer adrenochrome, blir inhumane i sin oppførsel, og at de lager rare lyder, lignende grisehyl. Hun forteller at det på gården var et eget rom med kjøttkroker på veggen, der barn ble hengt opp levende, at de deretter ble kuttet opp, og at blodet deres ble samlet. Hun er usikker på om dette ble lagret, og senere solgt, – men de samlet mye blod fra barn. Blod fra barn ble også konsumert under ritualene.


Barn, voksne og dyr utsettes for satanistiske, rituelle overgrep hele året, men konsentrasjonen er størst rundt “høytidene”, som Jul og Påske.


Ritualene i desember:
22. desember:
– Vintersolverv (Sabbat- Festival), (Feast Day).
– Orgier.
– Oral, anal, vaginal.
– Alle aldre (hann eller hunkjønn, menneske eller dyr).

24. desember:
– Demon Revels.
– Da Meur.
– High Grand Klimaks.
– Alle aldre (hann eller hunkjønn, menneske eller dyr).

Julaften:
– Blod.
– Motta kropps- deler som Julegave.
– Spedbarn, hannkjønn.

27. desember:
– Feast of St John the Apostle.
– Frimurersk Feiring, Blessing of Wine.

28. desember:
– Childermass.
– Commemorates day Kong Herold drepte alle førstefødte.


BØNN:
Be for alle barn, voksne og dyr, som utsettes for satanistiske overgrep i julen.
Redd alle barn, voksne og dyr som er planlagt å bli utsatt for satanistiske, rituelle overgrep og drap.
Sørg for at de som utfører slike ritualer blir avslørt.
Få en slutt på alle satanistiske, rituelle overgrep.
Gjør slik at alle barn, voksne og dyr som er involverte blir reddet, bragt i sikkerhet, og at de får all den hjelpen de trenger.
Takk.


Jeanette Archer, intervjuet av Dale Holmes, her. I dette intervjuet forteller britisk overlever av satanistiske, rituelle overgrep, og oppvekst i satanistisk familie, Jeanette Archer, – litt om hvordan hun ble behandlet av “familien” sin, og hvordan ritualene foregikk. For mer om “produksjonen” av adrenochrome; se denne veldokumenterte videoen, her. Jeanette fastslår at det å avsløre, og stanse de satanistiske ritualene er nøkkelen; – fordi det er limet som holder reptil-kontrollen over samfunnet vårt, sammen.


 

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

12 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
1 år siden

“Reptil” er et symbol for transvestitt, da reptiler skifter drakt. Med andre ord et symbol for å skifte kjønn.

De sinnsyke freakmurerjihadistene har en og annen ting for symboler ettersom de ikke har intellektuell kapasitet til å formulere egne setninger og tanker. Dermed har man laget tegneserier tilrettelagt for de mentalt tilbakestående!:-)

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
1 år siden

 transvestitt

NBCNews tar visst ikke teorien din mye høytidelig.

The world-ruled-by-lizard-people fantasy shot to prominence in recent years in part through the ramblings of David Icke, a popular British sports reporter-turned-conspiracy theorist known for his eccentric ideas.

Icke would have you believe that a race of reptilian beings not only invaded Earth, but that it also created a genetically modified lizard-human hybrid race called the “Babylonian Brotherhood,” which, he maintains, is busy plotting a worldwide fascist state. This sinister cabal of global reptilian elites boasts a membership list including former President Barack Obama, Queen Elizabeth II of Great Britain, former Federal Reserve Chairman Alan Greenspan and Mick Jagger.

https://www.nbcnews.com/think/opinion/qanon-s-capitol-rioters-nashville-bomber-s-lizard-people-theory-ncna1253819

En interessant kilde her

Hun var for ung til å skjønne implikasjonene av å snakke om hvem hun var, hvor hun bodde, opprinnelse til hennes rase, hvordan kroppen deres er osv …
Egentlig var hun ganske sympatisk, med feilfri engelsk.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

Icke er en transvestitt også. Noen hevder han/hun spiller Richard Branson i tillegg.

At transvestittene kontrollerer freakmurermafiaen og homobrigaden der, er alt annet enn en teori. Hva proPAGENda-agentene i media mener er meg knekkende likegyldig. Eksisterer det en “journalist” som ikke er transvestitt forresten?

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
1 år siden

Icke er en transvestitt også

Jeg har aldri sett tegn på det.
Både David Icke og Pål Steigan argumenterer logisk idag, mens dine Media er som gatekatter i kokainrus.

Eksempel: VG rapporterer fra inside Donetsk

Ukraina godkjenner ikke annekteringen, og har en pågående motoffensiv mot den russiske angrepskrigen.

https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/O8gw7w/den-andre-siden-av-fronten-ukrainske-missiler-traff-russisk-styrte-donetsk

Ko-ko

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

Man behøver ikke se etter tegn på om Icke er en transvestitt. Han/hun ser ut som et takras opp i mente, er derav konklusjonen selvforklarende. Når Icke er forræder forteller han/hun mye som er korrekt. Derimot er denne reptil-forklaringen hva som bekrefter hvilken jævel han/hun er. I tillegg kommer rollen som Branson, hvilket bekrefter vedkommende er en pedofil faen!

Interessant du tillegger kommunist Steigan vekt. I tillegg er den en annen kommunist i Rustad ved Document. For ikke glemme NS-brigaden som foretar seg det de kan for å bedrive faenskap via pennen. Hva er det man kaller dette igjen? Kontrollert opposisjon.. Forrædere og svikere! Ikke verdige Nordmenn.

Veiledning: ikke lytt til noe media. Ikke lytt til freakmurere, jesutitter og annet religiøst faenskap heller. Benytt eget hode til den intensjon og formål det er ment: tenke individuelt.

Og for all del: la egoet vokse i takt med at du håner og latterliggjør freakmurere og jesuitter. Oppskriften til en ekte Nordmann. Ingen gjeng, da det er for tapere og evneveike. Egne ben, ryggrad og to gedigne baller er alt hva man behøver.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
1 år siden

Forskjellen mellom deg og den jesuittiske eden er ikke stor i ordbruk.
Jeg la merke til at vestlendinger holder seg på lang avstand fra Oslofolk. Logisk vil vestlendinger slå av TV når Hotell Cæsar kommer for å slippe å se flere Oslofolk. ‘Norske attraksjoner’ og ‘Der ingen skulle tro at nokon kunne bu’ blir mere hva de vil ha – noe anstendig.

Det er bevegelse på steigan.no mot Nei til NWO istedenfor Nei til imperiaslisme, og Nei til grønt skifte istedenfor Ja til grønt skifte.

Idag er ikke forskjellen mellom Jimmy ‘Bernie’ Dore og Alex Jones stor. Det samme for Tulsi Gabbard og MAGA.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

Skulle du være forledet til tro freakmurerjihadistene og jesuittene gir seg frivillig fordi at de blir fortalt faktum, må du tro om igjen. Dermed må man utlevere disse avskummene med kraftig nok lut slik at de blir kledd av for hva de faktisk er.

Derimot vinner jeg og resten av Nordmenn, samt de andre av verdens befolkning som ikke er forrædere og svikere uansett. Det er ingen kamp, da vi allerede har vunnet.

Alt hander om transvestisme som er deres ideologi. Hvilket betyr freakmurerjihadistene og jesuittene er sinnssyke. Alle de du ser via TV-ruta, er akkurat det – TransVestitt..

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
1 år siden

Har du greie på vitenskap? Selvfølgelig ikke. Har du greie på logikk? Selvfølgelig ikke. Alt sammen følger stilen at noen i Oslo skal undervise Norge om hvem som er kapitalistsvin, sovjetagenter og CIA-agenter — trakassering. De selv var gudeklasse.

Natur og Ungdom / Greta Thunberg er dagens versjon av det samme som vi skjønte fra Fredvang / Debatten.

Det er vanlig at folk starter med seg selv som “gud”.
På spørsmålet om verden blir ubeboelig om 100% av isen på Grønland smelter var svaret fra eksperten = Nei. Men det trodde klimaaktivistene. De starter ikke med noe som er bekreftet, men med en forestilling, som om det er forestillingen deres som betyr noe i verden.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

Skulle dette forestille et slags svar til meg?

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
1 år siden

Har du greie på vitenskap? Selvfølgelig ikke.

Det som er interessert i emnet jesuitter finner mere fornuft på steigan.no – https://steigan.no/2022/12/mckinsey-jesuittene-og-smart-gronnvasking/

Fra gudeklassen MrSixxthsense ovenfor

freakmurerjihadistene (3 ganger)

sinnssyke / sinnsyke / de mentalt tilbakestående / de ikke har 

intellektuell kapasitet / evneveike

freakmurermafiaen / homobrigaden 

Man behøver ikke se etter tegn på om Icke er en transvestitt. Han/hun ser ut som et takras opp i mente

[utrolig hva slag ideer MrSixxthsense må ha om seg selv]

Interessant du tillegger kommunist Steigan vekt

Hva er det man kaller dette igjen? Kontrollert opposisjon.. Forrædere og svikere! Ikke verdige Nordmenn.

En strøm av banning. Her gjelder det å få Nyhetsspeilet til å se ut som et asyl

smurfen
Redaksjonen
1 år siden

7 millioner barn forsvinner sporløst hvert år. 1 barn hver dag i Norge, 37 daglig i England og 138 i USA hver dag. De aller aller fleste ender opp hos satanistene der de blir utsatt for ekstreme grusomheter.

Alle som prøver å få dette frem i lyset eller prøver å stoppe det ender opp som selvmordet i rekordfart.

Prøvde å dele dette bildet på FB men da var de raskt på plass for å si at bildet var fake siden alle 4 var bekreftet døde av selvmord samme uke av politiet. Sukk…

Denne snutten som viser en naken mann/barn rømme ut vinduet på Buckingham Palace ble dysset fort ned og politiet ville ikke etterforske drapet siden de ikke hadde fått inn noe lik.
NAKED Man Caught On Camera Climbing Out Of Buckingham Palace Window!

Men noe skjer, i nye Netflix filmer blir ofte kongelige avdekket som reptiler/shapeshiftere som i filmen Wednesday. Satanistene skjuler seg ikke lenger, men de trenger de heller ikke gjøre lenger nå som abomination of desolation er startet.

Kanskje folk nå begynner å forstå hvorfor det er en enorm reptilpark midt i Oslo. 

Skrekk og gru i Vigelands reptil-park

https://www.nyhetsspeilet.no/2010/07/skrekk-og-gru-i-viegelands-reptilpark/

ytsayreuti7opreyterw.jpg
kjell108
kjell108
Abonnent
1 år siden

 Selve ritualet innebar synging, og bønn til Satan.

Det kreves universitetsstudium på masternivå for å vite hva Satan er. Ateisters begrep for Satan er “mytologi”.
Jeg vil tro at Angelina Jolie er voldtatt 1000 ganger, og at det må man regne med for en lønn på $20 mill. I norsk virkelighet vil kvinnelige skuespillere heller si opp enn å bli voldtatt … forhåpenligvis.

« Forrige artikkel

Kunstig fremkalt tsunami, bevisføring

Neste artikkel »

Det utilgivelige folkemord av forsvarsløse irakere

12
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x