Ute av kroppen erfaring
Ute av kroppen erfaring

Ut av kroppen-opplevelser

5.9K visninger
4 minutter lesetid
36

Mange mennesker har hatt ute-av-kroppen-opplevelser og kommer tilbake med utvidet kunnskap, og ennå mer: en utvidet bevissthet om livet, om døden, og om sjelens innvikling og utvikling.

Mystiske erfaringer skjer enkelte mennesker. Andre mennesker har ikke opplevd mystiske erfaringer, men har nok med å sitte og intellektualisere og diskutere validiteten av andres åndelige og mystiske erfaringer. Det er ofte de intellektuelt disponerte.

Åndelig disponerte opplever ting, og sitter ikke og drøfter dem. De beskriver selvopplevde åndelige og mystiske erfaringer. Som David Icke så ‘lyset’ i Peru, og Paulus på veien til Damaskus, hvor han ble truffet av ‘lynet’. Skal vi tro på de som har opplevd slike ting, eller skal vi tro på dem som IKKE har opplevd det? Skal vi tro at disse mennesker lyver i hva de forteller? Og hvis de ikke lyver, HVA nøyaktig skal vi tro inspirerer disse mennesker til å være mer inpiratorer og bedre skribenter enn 99% av resten av menneskeheten – hvis det ikke har noe med dette ‘lyset’ de har sett og besitter å gjøre?

Det blir en ganske så merkelig argumentering om noen mener at nær-døden-opplevelser er bra, men bare så lenge nær-døden og ute-av-kroppen opplevelsene ikke innvolverer en G-d eller noen Store Ånd Manitou. Da har en på en måte begrenset opplevelsene til dette univers, og lagt føringer for opplevelsene. Hvordan kan det ubegrensede dermed oppdages?

De ateistiske new agere kan mene at kun de menneskene er åndelig utviklet eller spirituelle, som ikke drar inn religiøse symboler eller begreper i noen som helst sammenheng, for alle religioner er falsk og herskerinstrument sier de, hvilket kan være riktig, men som også slår i hatkorn enkeltindividers åndelige erfaringer i samme åndedrag. Personer som aldri har hatt eller noensinne villet ha noe å gjøre med noe herskere eller være en del av deres totalitære instrumenter. Disse, skal vi kalle dem ‘åndsfiendtlige’ mennesker, slår barnet ut med badevannet ved sin intellektualisering, og det er vel som det var planlagt av de som har inndoktrinert dem.

Åndelig utvikling er ifølge dem å fullstendig gi avkall på sin tusenvis av år gamle historie og kultur og kunnskap, som våre forfedre har overført oss basert på generasjoners erfaring, for å følge disse new age lærernes kanskje 10-15 år gamle teorier. Kun ateistiske nær-døden-opplevelser skal ha relevans til bevissthetsrevolusjonen, hevder new age lærere og kun de personer som er enig med dem skal kunne anses som ‘åndelig utviklet’.

Alle skjønner at en slik argumentasjon ikke kan være riktig. At den er basert på uløste personlige psykologiske konflikter, og ikke på åndelige realiteter. Benjamin Creme fra Share International er FN’s new age religion, og er en slik vi bør passe opp for. De har skapt en religion for å ta fokus bort fra elendigheten, og dem som skaper elendigheten i verden. Fokuset skal være ens egen navle, og ens egne personlige ‘åndelige’ interesser (ego).

Det kan ofte være nyttig at bevisstheten forlater kroppen for en tid, for å få perspektiv. Se galskapen litt på avstand. Når en ser det slik så ser en vel ikke stort annet enn ‘jungelens lov’ som den fremtredende bevissthetstilstand som råder på jord, det dyriske riket, men la oss høre hva de har funnet ut en del personer som har forlatt kroppen og kommet tilbake.

Hva skjer når vi dør? Svaret kan overraske deg. Her er noen personer som har opplevd det, og overlevde for å fortelle om det.

Howard Storm

Tidligere ateist Howard Storm deler sin nær-døden-erfaring (NDE) og ute av kroppen opplevelse og hva som ble avslørt for ham.

Ian McCormack

Tidligere ateist Ian McCormack’s vitnemål om sin nær døden opplevelse. Han ble stukket av en av de mest dødelige skapninger på jorden, en boks manet (box jellyfish) flere ganger og døde, og da hans kropp var død opplevde han himmelen og Gud.

Ian var på nattdykking utenfor øya Mauritius da han ble stukket flere ganger av maneten. Hans vitnemål forteller hvordan han klamret seg til livet mens han ble fraktet til sykehuset, hvor han ble erklært klinisk død kort tid etterpå, og hvordan i løpet av denne tiden han hadde et møte med G-d, som radikalt forandret retningen på livet hans.

Dr. Donald Whitaker

Til helvete og tilbake. Ateisten og materialisten Whitaker ble forvandlet etter å ha besøkt en annen dimensjon bakom den fysiske.

Dr. Donald Whitaker blir syk, og har en nær døden erfaring. Han returnerer med et vitnemål om helvete og et transformert verdenssyn etter å ha opplevd andre dimensjoner bakom denne fysiske dimensjon.

Er dette bevis for et liv etter døden? De som ikke har oppplevd det kan vel ikke gjøre annet enn å høre og lytte på dem som har opplevd det. Ikke alle er disponert for åndelige, mystiske opplevelser. De bør lytte til de som har tatt disse oppdagelsesreiser på vegne av menneskeheten, som Scott, Amundsen et als oppdagelser i det fysiske, er disse som utforsker de indre landskap mye viktigere og mer banebrytende, men får knapt noen oppmerksomhet.

Bibelen forteller om folk som opplevde de åndelige riker i tidligere historie … og moderne vitnemål ser ut til å bekrefte de fortidige fremstillingen om denne andre virkeligheten.

For ham ble denne ute av kroppen opplevelse og bekreftelse på liv etter døden, hans åndelige julegave.

Matthew

Etter å ha blitt fanget i kryssild av en skuddveksling, har Matthew en opplevelse som forandret hans liv, en nær døden opplevelse som viste ham helvete, et umåtelig fryktelig sted. Etter en mirakuløs bedring visste Matthew at Gud hadde en plan for ham.

Jeg er glad for å rapportere at disse mennesker fikk et videre utsyn som inkorporerte en høyere ånd i deres liv; som de kaller G-d. Og må vel bare beklage ovenfor de som tar offense ved det faktum. Mange vil føle seg støtt av dette faktum, og vil påstå at G-d/Allah/Store Ånd/Manitou har ikke noe med bevissthet, bevissthetsarbeid og åndelig utvikling å gjøre.

Vel, noen av disse ut-av-kroppen folkene mener at det har ALT med bevissthet å gjøre. Og sier at uten en har denne troen, så vil en heller ikke oppleve disse evige dimensjoner. Synest som alle får etter hva de tror på.

Bevissthet og Store Ånd tar ikke smålige hensyn. Den er hva den er. Den endres ikke med tiden. Den kan ikke ‘moderniseres’, som mennesker til alle tider prøver å gjøre. Den er bare I AM WHAT I AM. For all tid for evig den samme.

På mange måter er det viktig å provosere ateistene med slik innformasjon og kunnskap. For deres egen skyld mest.

For mer info om NDE, og flere ut av kroppen fortellinger fra mennesker:
http://www.iands.org
http://www.youtube.com/user/XtremeRealityCheck

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

36 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
klumpen
Abonnent
13 år siden

“Åndelig disponerte opplever ting, og sitter ikke og drøfter dem.”

Det var da godt å se at selv jeg er åndelig disponert ;) . Jeg har et utall med OBE-opplevelser fra jeg var liten guttunge, både ufrivillige og frivillige. Hadde senest en frivillig en igår. Men jeg er stygt redd for at sammen skjer i mitt eget sinn. OBE er ikke annet lucid dreaming (LD) og er desverre ikke en forflyttning av bevisstheten ut av kroppen. Og hvordan kan jeg påstå dette? Jo, SAMTLIGE beskrivelser av hvordan en OBE utarter seg er identiske med trinnene i en WILD (wake initiated lucid dreaming). Dvs, summing, vibrasjoner, lysglimt o.l. LD kan så og si alle med litt tålmodighet og konsentrasjon lære seg i løpet av alt fra noen få dager til noen måneder. Det gjelder bare å finne “nøkkelen”.
Mange vil hevde at LD ikke er det samme som OBE, men disse har neppe hatt en WILD, men “bare” en DILD (dream initiated lucid dreaming). Dvs at de under en ordinær drøm plutselig blir seg selv bevisste. At en slik DILD kan oppleves som at man er utenfor kroppen har jeg ikke noe problem med å forstå. Men når man først har fått til en WILD, så vil de aller fleste se hva som faktisk skjer. Å få til en WILD krever litt “baller” da overgangen fra våken til drømmetilstand går via en søvnparalyse (summing, vibrasjoner, lyder, lys, tung kropp osv) og kan oppleves som ekstremt uhyggelig og skremmende. Ikke så rart i grunn da mareritt pr. def. faktisk er det å være bevisst under en søvnparalyse.

For de som ikke tror meg eller har lyst til å prøve selv så ta en titt på denne siden, og ikke minst forumet der: http://www.dreamviews.com
På denne siden kan du få MASSE hjelp, alt fra tutorials til undervisning med lærer og egen fadder. Anbefales virkelig på det sterkeste!!

trackback
14 år siden

[…] Nyhetsspeilet […]

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Hm.. he he.. Kan ikke snakke for andre enn meg selv, men det som Arnie setter ord på her er nok det som mange tenker.. vi kan ikke vite 100 % sikkert Terje S eller andres bakgrunn og motiver for å være her, men mange her inne synes nok at høydene i debattene fort blir dradd ned med visse kommentarer.. fra en helt annen verden kan man si enn den virkelighet som en del av oss etterhvert har nogenlunde felles, her inne..

Du sier det selv, Terje S, du finner mye her som du er uenig i, og kan kverulere på i det uendelige, ja kanskje du til og med er dypt uenig i det meste som du finner her på Nyhetsspeilet?

Du bruker din tid som du vil, tiden din er livet ditt og om du vil bruke din tid og ditt liv på å oppsøke mennesker som har en diamentralt forskjellig livsanskuelse enn din egen, så er det ditt valg, men det kan bli temmelig slitsomt både for deg selv og for andre.. Nettet er fullt av nettsteder som mener og påstår det motsatte av hva jeg mener og står for, men jeg gidder ikke engang sjekke hvor de er.. de fleste trives bedre blant likesinnede enn å velge å bruke sin tid og krefter der hvor man stort sett kolliderer i meninger hele veien.

Vi er forskjellige og ikke enige om alt, langt fra, vi som skriver og leser her inne, men har vel noen felles-nevnere som gjør at vi er litt likesinnede likevel, mens du og en del andre stort sett er imot alt vi står for her. Da forstår vi ikke helt at dere gidder.. Det har alltid vært slik at de som mener de kun er sin kropp og intet mer hverken før eller etter dette livet, står milevis fra de som mener å vite noe annet. Det er ikke bare snakk om tro, det er snakk om hvordan en opplever seg selv, sin egen bevissthet og verden forøvrig. Man kan ikke diskutere seg frem til enighet om disse ting, når man står så langt fra hverandre.. det er spill av alles tid, her er noen kloke ord fra en mann som så dette temmelig klart:

Self Love is something terrible. For example, the fanatics of materialism do not accept the existence of the upper dimentions of space due to self love. They love themselves and obviously the upper dimensions of space, of the cosmos and of the whole supersensory life, `must` work according to their personal fancies. They can not see beyond their narrow criteria and theories, beyond their beloved Egos and mental prejudices…

Samael Aun Weor http://www.ageac.org/en/ageac_en/

Uenur
Uenur
Abonnent
14 år siden

Nå er det jo temmelig mange som har hatt etter-døden opplevelser som forteller ganske andre historier enn de i artikkelen også da. Fellesnevneren er jo at de faktisk har hatt en opplevelse av “noe mer”.I alle fall hevder de det,og det er jo i seg selv håpefullt. Jeg tror uansett ikke at et passende utvalg av historier som støtter en teori i hva som skjer etterpå,forteller den endelige sannheten. Kanskje er det ikke noen fastlagt sannhet? Kanskje det arter seg forskjellig for alle,hva vet jeg….

A
A
Abonnent
14 år siden

Ojoj…

Debunkersjefen Terje S slår til med å “avkrefte” “myten” om Ndo.

Si meg, hvorfor gidder du å poste disse naive linkene dine? Har du i det hele tatt peiling på Ndo? Har du vært flink gutt og googla, og stappet inn en link som slo til din fordel?

Get a life.

Ndo er forsket på _i monn_ og det er foregått kliniske (google kriteriet siden du garantert ikke vet hva en klinisk studie betyr) studier (som også ble nevnt av Legen forrige fredag i Lyngbø og Herlands fredagsshow),

Det skjer noe når kroppen er i ferd med å dø, slik er det bare.

Men du vil helst ende opp i det svarte intet etter døden ikke sant? Er det litt skremmende for deg å tenke på at det kan være noe mer enn et fysisk liv?

Finn et annet forum og vær prinsipiellt uenig på, jeg er lei av drittinnleggene dine.

Her er en link som knuser din link.
http://www.physorg.com/news189887148.html

Hilsen Arnie
(pissed av debunkersvada for nte gang)

A
A
Abonnent
Svar til  A
14 år siden

http://www.nderf.org/
her er linken

Arcturus
Arcturus
Abonnent
Svar til  A
14 år siden

Siden du er så interressert i forskning på OBE, kan du få denne linken helt gratis av meg:

http://nro.sagepub.com/cgi/reprint/11/1/16

Artikkelen må du betale for. Men så er det VIRKELIG vitenskap, også.

(Du behøver ikke takke. Jeg er bare så snill.)

A
A
Abonnent
Svar til  Arcturus
14 år siden

,,,siden du ikke vet forskjellen på en OBE og en NDE, som denne artikkelen handler om tar jeg ikke deg seriøst heller.

OBE har jeg hatt hundrevis av, så der har jeg empirisk erfaring .

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  A
14 år siden

hehe debunkersjef, hmm:-P Er debunking negativt? Jeg vil ikke kalle mitt bidrag for debunking, og drittinnlegg høres ut som en overdrivelse, har ikke vært annet enn sakelig.

Avkrefter Ndo? neida, linken min bare viser et studie på mulig årsak til hvordan opplevelsen oppstår, hva som gjør at man får slike kraftige hallusinasjoner. Nær døden opplevelse er reelt nok det, men det er en “nær døden”, ikke “etter døden”… Ser forøvrig ikke helt hvordan linken din knuser linken min….!?-ja jeg mener den nderf linken.

Jeg er aldri prinsipielt uenig, det er bare det at her er det mye å være uenig i, og det gjør det jo mer interessant.

“Men du vil helst ende opp i det svarte intet etter døden ikke sant? Er det litt skremmende for deg å tenke på at det kan være noe mer enn et fysisk liv?”
Jeg antar døden blir akkurat som det var før jeg ble født!

A
A
Abonnent
Svar til  Terje
14 år siden

Det du gjør er å “spamme” artiklene med standard “mot-teori” hver gang du ser ditt snitt til det. Det er det jeg har sett av tenikkene du bruker , og det du oppnår er irritasjon (noe du selvfølgelig er godt fornøyd med) og at jeg kaster bort mine sure kalorier på å gidde å skrive svar til deg.

Her er det mye å være uenig i? Ikke gidd!. Dra på Vgd sammen med tenåringene og diskuter til fingrene detter av.

Ser at du og har kommentert på Nasa-månebedrag-tråden, vedr kvaliteten på kamerautstyr og bildekvalitet etc.

IKKE GIDD! Jeg har undervist i fotografi, og er tidligere yrkesfotograf.
Her har du ingenting å komme med, whatsoever, så det beviser at du er ute etter å spre irritasjon. Orker ikke gå i detalj engang.

Dette er det siste jeg gidder å kaste bort av kalorier på kvalmebølgene dine, du driter deg bare ut. Vi er flere som har merket oss teknikkene dine; du er her for å skape irritasjon, ikke debatt.

Forsvinn til et annet tenåringsnettsted, der du kan spre dine lite empiriske erfaringer.

Farvel.

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  A
14 år siden

Et eksempel: Da jeg leste “Er dette en ufo? med link til http://nrk.no/nyheter/distrikt/nordland/1.6956767 i artikkelen http://www.nyhetsspeilet.no/2010/01/10-ting-a-se-opp-for-i-2010/ Kommenterte jeg kort med å si at det ikke var en ufo, men en refleks i objektivet. Kaller du det å spamme?

Vet ikke hva du snakker om ang. teknikker. jeg påpeker bare ting som kan ha andre mer naturlige forklaringer, -andre mulige forklaringer, -faktafeil, -misoppfatninger… etc. Har til og med vært enig i ting!

At du mangler argumenter og misliker hva jeg sier er helt greit, men du trenger ikke å ty til usakelig oppgulp, det blir bare teit. På min side må jeg bare beklage at jeg ikke oppfattet dette som et tennåringsnettsted, som du kaller det.

A
A
Abonnent
Svar til  A
14 år siden

Ikke kast bort kaloriene dine på meg.
Farvel. Du trenger ikke svare.

Terje
Terje
Abonnent
14 år siden
Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Jeg lurte lenge på hvorfor du skrev G-d og ikke GUD JJ. Nå forstår jeg det og selv bruker jeg sjeldent ordet Gud annet enn når jeg er oppgitt og kan si “Gud helpe med” som jeg faktisk mener. Og når vi tar i betraktning alle avgudsdyrkere i denne verden, de som kaller seg “troende” og tilber sin falske “gud” for å så slå ihjel sidemannen dagen etter, vel så holder det for meg til å både gå inn å be i stillhet, på mitt eget rom og samtidig holde min tro og min gud for meg selv. i mitt hjerte.

Martinfinite
Martinfinite
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Jeg forstår ikke hvorfor man ikke skal nevne Gud ved navn. Første gang jeg begynte å tro Jesu evangelie, ba jeg til Jesus Kristus ved hans navn. Han kom øyeblikkelig inn i mitt hjerte, tilga meg for alle synder og ga meg en ny kropp, sjel og ånd. Han svarte på min bønn ved hans navn og ingen tidligere åndelige opplevelse jeg har hatt kan måle seg opp til dette. Min opplevelse er at Jesus Kristus er Gud personifisert i menneskelig form og man kan påkalle Han når som helst i hans navn. Jeg forstår også at Gud er uendelig, men at Han kom inn i vår falne verden i menneskelig form for å frelse oss alle og føre oss hjem.

Lise Tollefsen Slembe
Svar til  Martinfinite
14 år siden

Hei Martinfinite

Etter hvordan jeg selv har tolket bibelen så er navnet – Jahve nevnt flere steder i bibelen, en forkortelse for Jehova som Jehovas vitner benytter. Navnet – “Gud” står riktignok oppført i bibelen men dette jeg er selv har den oppfatningen av at vi mennesker har oppfunnet og desverre har benyttet til en rekke forskjellige avgudsdyrkelser gjennom tidene. Når det er sagt, oppfordrer bibelen til at vi mennesker skal be til Jesus Kristus og ikke til Gud.

Allikevel. det viktigste ( mener jeg) er ikke om man benytter navnet Gud eller ikke men til hvilken “gud” man henvender seg til med rent hjerte og av samvittighet. Selv så benytter jeg aldri navnet “Gud” i mine bønner.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Jarle,
Hvorfor ikke bruke begrepet “den guddomelige dimensjon” fremfor G*d? Da forstår alle hva du mener, alle kan projeksere sine egne religiøs-åndelige forestillinger inn i begrepet; og du slipper å svare på det samme spørsmålet i hver eneste artikkel.

Martinfinite
Martinfinite
Abonnent
14 år siden

Kristenkabbalisme høres ikke bra ut.. Bildet valgte jeg før jeg ble kristen, så det har mer sammenheng med noe jeg leste om påfuglen i satanisten Manly P. Hall’s ‘The Secret Teachings of All Ages’. Minner om Gud, med alle øynene spredd ut. Han ser alt.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Martinfinite
14 år siden

Så du VAR klar over det altså.. ;-)
Har ikke sett deg her før jeg, og vært mye her.
Er du veldig nylig omvendt kristen da?

Kristen-kabbalisme er helt perfekt :-)
Kabbalah beskriver også øyet som er åpent, våkent og aldri sover, ser alt.
Men om du faktisk visste om Melek Taus og til og med valgte dette bilder i sammenheng med noe du hadde lest om en påfugl hos en satanist..
Og nå er du kristen men beholt bildet..

Vel, jeg har ikke satt meg så veldig dypt inn i Yazidienes lære.
Kun det lille jeg fikk vite gjennom Tom Egelands siste bok,
Lucifers evangelium og litt småttri andre steder.

Den boken fikk forresten en svært høy litterær pris i går, og den prisen hadde boken faktisk fortjent. Anbefaler også Paktens Voktere og Sirkelens ende, helt fabelaktige bøker av samme forfatter.. Dan Brown rekker ikke denne Nordmannen til knærne, som reklamen for hans bøker, sier :-)
Svært svært interessant, spennende og lærerikt.

Anbefaler deg også å lese dem JJ, til tross for navnet inneholder ikke Lucifers evangelium noen forherligelse av Lucifer, men kun en mulig alternativ forklaring på alt sammen, og man lærer mye forskjellig av Tom Egelands bøker, han her kunnskapsrik og gjør mye forstudier..
Norsk verdens-success med god grunn, geniale bøker, rett og slett :-)

Martinfinite
Martinfinite
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Har ikke kommentert så mye her på NS enda. Er en nylig omvendt, måned gammel kristen ja. Har aldri hørt om Melek Taus. Hva / hvem er det? Har aldri vært bevisst satanist, har derimot vært agnostiker, ateist og new ager. Kjøpte den boken pga. interesse for frimurerordenen. Orker ikke skifte bilde på grunn av det. Påfuglen er en vakker skapning =)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Godt spørsmål vakre påfugl :-)
Undres om J J kan svare på det..
JJ er neppe nedlatende i forhold til Gud, faste lesere vet hvor høyt han elsker sin kristne Gud.. og neppe sparer han tid på å skrive _ istedet for u – begge er et tegn, så det er ingen forkortelse og jeg har ikke sett noen andre enn JJ gjøre dette..

Jeg har min egen teori om årsaken.. og har sagt det før, at jeg mener at JJ er en Kristenkabbalist, han vet det bare ikke selv, ennå :-)
Det virker svært kabbalistisk akkurat dette.. Kabbalistene ville vært forsiktig med å nevne noen av Guds navn i slike verdslige og sekulære debatter som dette.. fordi de respekterer Gud så høyt.. De bruker også JHVH eller Tetragrammaton, som betyr 4 bokstaver.. samme navn som blir Jahve eller Jehova.. om man setter vokaler inn..Kabbalisten i JJ gjør nok dette ubevisst.. Dette er kun hva jeg tror, JJ får svare for seg selv.. :-)

Elsker fugler og påfuglen er svært vakker.. Men så du la inn en svært kristen kommentar, før denne og valget av bildet er sett i sammenheng med det noe overraskende.. om du da kjenner til Melek taus?
Forøvrig kan ikke påfuglen noen for hvem eller hva som bruker den som sitt symbol. Den er en praktfull og vakker fugl, Velkommen hit, vakre påfugl :-)

Martinfinite
Martinfinite
Abonnent
14 år siden

Veldig bra artikkel Johansen. Bare lurer på hvorfor du skriver G_d istedet for Gud? Virker noe nedlatende…

rowa
Abonnent
14 år siden

Kan DMT være årsaken til deres opplevelser?

http://no.wikipedia.org/wiki/Dimetyltryptamin

Equalitor
Equalitor
Abonnent
Svar til  rowa
14 år siden

DMT spiller nok en rolle i disse øyeblikkene, men mer som en døråpner mener jeg. Jeg ser det som lite sannsynlig at de som opplever dette kan trekke korrekte fakta ut av luften uten å være i kontakt med noe høyere, eller bruke skjulte evner. Det er blitt bevist millioner av ganger igjennom historien. Små barn [og særlig i syk tilstand] opplever slike UKO og visjoner oftere enn voksne, og kan framvise fakta barn sjelden tenker ut på egenhånd.

Volvene i Snorresagaen gjorde også slike kontrollerte reiser, og de hadde til og med muligheten til drepe folk på avstand med det. En spesifikk mann som hadde gjort noen eller volven urett eller noe ble “besøkt” av en henne, og han beskrev mens han døde at det var en hest som trampet ham ihjel, selv om ingen så den! Jeg tror det er absolutt mulig… Myten om skifting av dyreham er ikke noe nytt, men muligheten for at det kan være spirituelt i stedet for fysisk tror jeg er ny for mange.

Hvis du gjør litt research rundt CIA og remote viewing finner du kanskje noe moro. De tok det meget alvorlig, burde ikke vi også….

e
e
Abonnent
Svar til  Equalitor
14 år siden

“Myten om skiftning av dyreham er ikke noe nytt, men muligheten for at det kan være spirituelt i stedet for fysisk tror jeg er ny for mange.”

Mhm.. det tror jeg også at tanken om hamskiftet som teknologi også er :)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  e
14 år siden

Vet ikke om jeg forstod helt..
Myte? Ser ikke på hamskifte som noen myte..

Er vel kjent med shape-shifting fra sjamanismen,
det er derfra den tradisjonen kommer, men jeg tror også den kan bli misbrukt.. og så kjenner vi det fra David Ickes reptil-teorier.. de ham-skifter jo..

Om det var en del av Yazidienes lære, vet jeg ikke.
I dag har ikke øyet bare hyggelige assosjasjoner. Illuminati-symbolene har øye og mange øyne overalt, gir meg assosjasjoner til overvåkning..

Sirus
Sirus
Abonnent
14 år siden

Fin artikkel,Jarle. Meget interessant tema!
Hva vil det si aa vere dod? Jeg tror paa bibelen,og hva kan den fortelle meg\oss om doden? Finnes helvete? Kan en snakke med de dode? Er en ved bevisthet i doden? Kan sjelen skilles fra kroppen? Hva sier egentlig bibelen om alt dette,kontra newage etc?
“The mystic realm of death”
http://amazingdiscoveries.tv/media/135/222-232K/

Jan Aage
Jan Aage
Abonnent
14 år siden

Flott skrevet Jarle!
Det er en arroganse som herjer i samfunnet vårt som neppe kan rivaliseres på noe annet tidspunkt i historien. Hvis det ikke har vært på tv i beste sendetid er det løgner. Verre enda er det med denne holdningen med at vi er toppen av menneskets utvikling og at alt som kom før er bare primitive bønder. Når vi ser nærmere på registrert historie for og ikke snakke om alle mysteriene som fortsatt eksister så er det alt annet enn primitivt. Det som skjer i dag er antagelig mer primitivt enn noen sinne det er tross alt nesten at speilbildet av Romas fall så vi vet jo hvordan det slutter like vell er folk i gatene og roper etter mer gift.
Jeg har vanskeligheter med å tro at alle disse som forteller om disse mystiske opplevelsene lyver eller lider av vrangforestillinger. Hvordan vitenskapen bare kan avfeie disse fenomenene forundrer meg. Men jeg har vært så heldig at jeg har fått muligheten til å se for meg selv så jeg behøver ikke tvile.

Thor
Thor
Abonnent
14 år siden

For en 14 åring i løpet av en natt og se seg selv ligge på sengen hjemme i soverommet ble en lett skremmende opplevelse første gangen,i sove/våken modus starter en summing,vibrasjon i kroppen,rett utafor pannelappen(vårt 3 øye-pineal gland) nesten som en koker og plutselig begynner en sirkel å åpne seg..noen ganger flyter du ut av kroppen hel,sjelslegemelig og noen ganger er det som sirkelen som åpner seg blir en “TV”skjerm og du er direkte inne..de 3 første ut av kroppen opplevelsene var ufrivillig for min del,og de neste gangene etter det var jeg sikkrere og strakk meg lengre..Når du opplever ut av kroppen må du helst ikke krysse armer og ben,legg dem inntil siden kroppen,rett ut..det gjør det lettere å komme inn igjen,hvis den fysiske sjelen,kopi av kroppen din kommer tilbake,og noen ganger er sjelen din en ball som kommer tilbake…andre gangen jeg hadde det fløt jeg rundt i soverommet,spratt fram og tilbake mellom veggene,siden jeg hadde tatt over soverommet fra storebrødrene mine som hadde flyttet ut,viste jeg heller ikke hvilken farge det var på veggen når huset ble bygd(1957)jeg er født i 1964 og 14 når dette skjedde,veggen var blå og det viste seg å være riktig,veggen ble malt blå første gangen..Farsan og Morsan bekreftet det med undring..3. gangen var da jeg fløt ut gjennom vinduet på soverommet,en merkelig følelse av å flyte igjennom glass,som om du tar pekefingern og trykker gjennom vann,og når jeg var igjennom merket jeg hvor lyst det var rundt meg,selv om det var bekmørkt ute..så alt tydelig og klart…du flyr over veien..alt er i lysblått men glasklart..så blir jeg trukket tilbake..og 4 eller 5 gangen jeg opplever flere sjeler fly sammens,og tenke en tanke og du plutselig er der,som da jeg opplevde jordkloden,langt,langt over jorden blant stjernene..det er det som har gjort størst inntrykk på meg som jeg husker..

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Thor
14 år siden

Hei Thor!

Jeg har flere “reisende” og “døde” på bilder og jeg kan se eller føle dem. Her hadde vi besøk som beveget seg raskt til venstre akkurat da jeg tok bildet, klikk på det og View Raw Image så ser man det bedre.

http://tinypic.com/m/67tywx/2

Jeg har også opplevd det samme som deg om å forlate kroppen, skrev om det før, men kan gjenta det her hvis du ikke så svaret mitt;

Thor den om dobbeltsenga var god, minner meg om da jeg fortalte min far at han lå i blått sengetøy natta før, men ikke neste. :-D Ellers hadde jeg også en frykt første gang jeg var ute, trodde jeg var død og ville ikke dø fra hunden min som lå krøllet sammen i fotenden av senga mi, dermed smatt jeg fort inn igjen. Da jeg gikk ut hørte jeg bare hjertet som slo og kjente jeg gled ut, det startet nede i beina og fortsatte oppover til jeg var over meg selv og så ned på meg og hunden i senga.
———-

Man kan også oppleve å være en annen person, da erfarer man fortere og slipper å oppleve det samme selv, man får da erfaringene på en mye enklere måte. Vi kan også koble oss på andre, både dyr og mennesker og lese deres tanker, samt kommunisere med sjela deres for å få vite hvordan den har det.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Monica Waade
14 år siden

Burde kanskje tilføyd at hver av disse gjestene – som den man kan se på bildet der hunden min koser med kyllingen – har sitt eget “fingeravtrykk”, men for å se dette bedre må bildet av lagres og gjesten zoomes inn.

Arcturus
Arcturus
Abonnent
14 år siden

En god artikkel om Nær-døden-opplevelser:

Sitat:

“Nära döden-upplevelser och allt som hänger samman därmed är, enligt min uppfattning, ren folktro. Exempelvis är något som brukar kallas OBE (out-of-the-body experience) ett mycket vanligt fenomen i det tillstånd som benämns hypnagogiskt, mellan sömn och vakenhet. Känslan av att vara utanför sin kropp och se sig utifrån förkommer såväl i det hypnagogiska stadiet som under medvetslöshet. Den troende tolkar upplevelserna i enlighet med sin fasta tro, antingen på ljusa tunnlar med ett paradis runt hörnet, eller på en gudom, eller en frisjäl som kan sväva ovanför kroppen.”

http://www.vof.se/folkvett/20002nara-doden-upplevelser-som-folktro

De har også klart å indusere ut-av-kroppen-opplevelser under hjerneoperasjoner:

http://www.newscientist.com/article/mg20427291.100-out-of-your-head-leaving-the-body-behind.html?full=true

Sorry, ingen bevis for et liv etter døden, eller at bevissthet er noe som helst annet enn et produkt av vår egen hjerneaktivitet.

« Forrige artikkel

Slutt å klage, verden er helt perfekt – det er bare én forandring som teller

Neste artikkel »

Indianske profetier om vår tid

36
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x