Ultraspirituell - når du er så spirituell at du har tippet over til å bli selvsentrert uten å være klar over det selv.

13 steg for å bli ultraspirituell

8.2K visninger
14 minutter lesetid
16

Er du fremdeles en av de sovende der ute som ikke har våknet opp til den egentlige sannheten? Da er denne guiden perfekt for deg. Er du allerede våken og føler at du har en høy vibrasjon og lever i ett med verden? Da er denne guiden enda mer for deg.

Alle har vi hver vår unike vei å gå med våre gleder og utfordringer på veien tilbake til kilden. Det er derimot ikke alle som har like høy vibrasjon som deg og meg, men det er da veien deres og vi har vår vei å gå så alt er i skjønneste orden.

Det som har betydning er å finne frem til kjærligheten i deg og få deg selv til å skinne varmere enn sola, sveve høyere enn englene, være mer kjærlighetsfull enn Jesus og oppnå en så høy vibasjon at du bare lengter hjem til til de høyere vibrasjoner, der du egentlig hører hjemme. Ikke blant de fortapte sjelene og all dualiteten her på den vakre, men besudlede Moder Jord.

Her har du den ultimate guiden for deg som søker å bli ultraspirituell, enten om du sover eller allerede er et fantastisk høyt utviklet vesen inkarnert i ditt jordiske tempel i denne tunge energien her nede i tredje dimensjon.

Definisjonen på ultraspirituell: Når du er så spirituell at du har tippet over til å bli selvsentrert uten å være klar over det selv.

Hvordan bli ultraspirituell

 1. Våkn opp

  Fundamentet for å bli ultraspirituell er at du må være våken. Når man har våknet opp, er man ikke lengre en av fortapte, de som ikke bryr seg om Moder Jord eller å stråle sitt indre lys over all ondskapen som skjer på denne hellige planeten vår. Du er bedre enn det. Ettersom du nå sitter og leser denne guiden så betyr det at ditt høyere selv har ledet deg hit. Det er din skjebne. Himmelens engler har vist deg barmhjertighet. Du er en av de 144.000 utvalgte. Hvis ikke så hadde du ikke lest disse ordene. Potensialet for at du kan oppnå å bli ultraspirituell er derfor enormt.

  Dette er et tegn fra universet om at du er klar for å bli lys våken og nå de høye vibrasjoner som er deg fortjent som en sann ultraspirituell.

 2. Tenk på deg selv

  Du er viktigst. Din kjærlighet til deg selv er det som setter deg fri. Hva andre har av behov eller gjør er deres egen reise. Om noen lider så er det bestemt på forhånd før de inkarnerte. Når det er meningen at andre mennesker skal gå gjennom smerte så er det viktig at vi ikke tukler med deres sjelesti slik at vi bevarer deres mulighet til å erfare det de trenger å lære i dette livet. Du trenger derfor ikke å bruke tiden din på å ta vare på andre eller si hvor flinke de er. Det bare gjør at de faller inn i sitt ego og mister læringsmulighetene.

  Du kan gjerne lytte til andre da det gagner deg selv. Ved å gi av deg selv på denne måten, forhindrer du ikke for læringen til de som lider samtidig som det fører til god karma for deg. Karma er himmelens anker som trekker deg nærmere himmelen når du gjør gode ting.

  Din kraft er størst når du selv elsker deg selv så høyt at du beguder deg selv. Ja, så stor verdi har akkurat du at du like gjerne kan skape et nytt ord som du kan bruke på deg selv, for å poengtere hvor spesiell du er. Det blir som å fylle opp helium i en ballong. Jo mer du fyller deg opp med egenkjærlighet, desto høyere vil du sveve og nå opp til de riktig høye vibrasjonene verdig din storartede sjel.

 3. Hev deg over andre

  Intet føles bedre enn å heve seg over andre. Å heve seg betyr å dra seg selv høyere opp i vibrasjon. Det er derfor det føles så godt. Man kommer nærmere sin sjel. Når du omgår likesinnede spirituelle mennesker så er det en gylden mulighet til å heve deg ekstra høyt i denne mengden. De som ikke har samme sannhet som deg kan trekke deg ned i sine misoppfattelser av virkeligheten og er derfor en trussel mot din høye vibrasjon. Angrip gjerne andre personer i det spirituelle miljøet og forklar de hvor grundig feil de har. Sannheten setter deg fri og fører deg til skyhøye vibrasjoner. Krev derfor eksklusiv rett på sannheten.

  Om noen forsøker å kritisere deg så er angrep det beste forvar for å unngå reduksjon av din vibrasjon. Tillat deg selv å uttrykke ditt sinne. Gjerne høylytt og dramatisk. Innta offerrollen. Det fremkaller empati i de rundt deg som er en kraftfull energi som drar deg opp i vibrasjon. Kritikerene vil da stå igjen som kyniske og usympatiske, og oppleves som syndebukkene i å ha dratt deg ned til sin lave vibrasjon. Dermed har du rettferdiggjort ditt sinne. Unnskyldninger blir dermed ikke nødvendig da du ikke har gjort noe galt. Du er tross alt bare et offer.

  En annen finurlig teknikk som du kan benytte i tillegg til overnevnte, er å si at du er klarsynt og fortelle de at du senser at de er utsatt for negative energier og at det er årsaken til at de oppfører seg slik. Bruk gjerne ord som onde ånder, svart magi eller voodoo i din spontane seanse. Frykt fjerner makten fra motparten og gjør de lettere å lede. Ved å benytte ditt presise klarsyn kan du stå frem som redningspersonen, eller frelseren om du vil, til dine kritikere. Samtidig, som en bonus, får du med deg andre ultraspirituelle som befinner seg i gruppen på din side som naturlig nok også er klarsynte og derfor får gåsehud av hvor rett du har. Dermed går du seirende ut av diskusjonen høyt hevet over alle andre med din egen sannhet helt ubesudlet av tanker som ikke er en del av din oppfatning. Du unngår endring og kan forbli på din høye hest. Høye hester fører oss som kjent til høyere vibrasjoner og det er jo akkurat dit vi ønsker å ri.

 4. Innta gurustatus

  Bruk positive sitater i din hverdag som forklarer hva du tenker. De trenger ikke å samsvare med hvordan du lever. Spesielt ikke om du deler de ut på internett. Her står du fritt til å boltre deg i gurustatussitater. Bruk gjerne ord fra Buddha, Moder Theresa, Malcolm X og John F. Kennedy. Disse er helter i det spirituelle miljøet. Etter hvert kan du skrive de om litt og bruke de som dine egne. Ta gjerne for deg John Lennon-låta Imagine og skriv den om på norsk. Ingen vil da kjenne den igjen. Fremfør den som dine egne ord ved en passende anledning . Lev deg skikkelig inn i ordene for å få frem en tåre i øyekroken for maksimal effekt.

  Svar folk stort sett med visdomsord. Still dine omgivelser dype spørsmål. Spør hvorfor de puster. Få de til å lure på hva som er på utsiden av universet. Hvor lang er en kort stokk? Få de til å tenke eksistensielt. Ved å se ut som en guru og snakke som en guru så er det mest sannsynligvis en guru, sier ordtaket. Det bringer deg til gurustatus og guruer oppløftes av sin store mengde med tilhengere. Jo flere som tilber deg, desto høyere opp på din pidestall og således høyere frekvens.

 5. Del din sexualitet

  En dyktig guru deler sin kundalinienergi med sine medsjeler. Kroppen vår er bare vårt jordiske kjøretøy i vår guddommelige inkarnasjon. Hva passer vel bedre enn å slippe til dine tilhengere og dele din kjærlighet med så mange andre som mulig? Om du sliter med å oppnå gurustatus så kan du begynne med å holde foredrag og kurs for å bygge opp tilhengermassen din. Spesielt kan jeg anbefale å avholde spirituelle helgekurs som inkluderer ovenatting. På slike helger så er det stort sett kvinner som melder seg på som har etterlatt sin sportsfokuserte ektemann hjemme med sine trivielle hobbyer. Her er det derfor lett å boltre seg i ignorerte kvinner som ønsker å bli sett og hørt. Om du er kvinne så er det ingen innsats som trengs å legges ned for å dele sin kundalinienergi på grunn av den totalt manglende kompleksiteten mannfolk har, eller rettere sagt ikke har.

  For deg som er mannlig kursholder så er det viktig når du kommer til den avslappede kveldsseansen å benytte alle sitatene du har lært under punkt 4 og lytte til de som angitt under punkt 2. Ikle deg flortynne, hvite bomullsklær for å gjøre det enklere å eksponere dine chakrapunkter. Husk også å ha gått et healingkurs på forhånd slik at du kan tilby å legge dine varme hender ned på lett stressede kvinneskuldre. Når kundalinienergien utveksles så bruk teknikker for å resirkulere din egen energi tilbake til deg selv og led samtidig partnerens energi inn i deg selv. Praktiserer du dette med flere partnere på en gang så får du på denne måten et eksponensielt energiløft. Nirvana og kosmiske orgasmer er da bare noen dype pust unna. Et mer effektivt vibrasjonshevende verktøy skal du lete lenge etter.

 6. Fortell om dine fantastiske reiser

  En ekte ultraspirituell har hatt en rekke spirituelle reiser til eksklusive deler av verden. Skryt hemningsløst av dine turer og alle dine fabelaktige spirituelle opplevelser på turene. Fortell gjerne om dine spontane regresjoner, som ved pyramidene i Egypt hvor du ser deg selv som den mektige faraoen Ramses den II eller en annen historisk karakter du føler matcher din vibrasjon. Overdriv gjerne for å gjøre deg selv mer oppløftet. Det medfører at folk blir enda mer imponert. Denne energien suger du til deg. La den føre deg videre opp til nye frekvenser.

 7. Gi deg selv et spirituelt navn

  Alle kan ikke være ultraspirituelle og ikke alle har potensiale til å bli det heller. Det er bare de mest utviklede sjeler, en av de eldste sjelene som du er, som har denne muligheten. Det er derfor ikke noe utfordrende for deg å skille deg fra hveten som det heter. Det er naturlig for mange å tro at man er bedre enn andre. Når det gjelder deg og din inntreden til den ultraspirituelle verden så vet du at du er bedre enn de andre. Bruk enhver mulighet til å påpeke dette.

  Den aller beste måten å separere deg fra de andre er å gå dypt inn i en meditasjon og finne ditt spirituelle navn. Jo mer sprøtt og høytflyvende, desto bedre. Bare se på 70-talls hippiegenerasjonen hvor fargerike de var. Legg gjerne inn noen gjenkjennende referanser i navnet som solskinn, måne, sol, yoga, mester, regnbue, blomst, namaste osv.  Rainbow Fairy er eksempelvis en flott måte å gjøre deg selv spesiell på og skille deg fra de andre mindre vibrerende menneskene som ikke er der du er.

  Husk også å bytte ut det gamle navnet ditt på Facebook og alle andre sosiale media og bruk det fantastiske, nye navnet ditt hver gang du møter nye mennesker. Til kjente og kjære forklarer du hvordan du i et klarsynt øyeblikk mottok ditt nye navn, den du egentlig er, høyt hevet over alle andre som fremdeles har vanlige navn. Nekt å svare hvis gamle kjente kaller deg med ditt folkeregistrerte navn. De burde behandle deg som den divaen/mesteren du er og tittelere deg deretter.

  Fremhev deg selv som like spesiell som ditt nye spirituelle navn. Du oppnår god effekt om du snakker med de du har rundt deg om folk som ikke er tilstede. På denne måten kan du boltre deg i utsagn som ikke blir motsagt. Desto større gruppe som du får med deg, jo høyere vibrerer gruppen i sin egenaksepterte enighet. Enighetsenergien er nesten identisk med enhetsenergien og er dermed et svært kraftfullt verktøy for ultraspirituelle.

 8. Del din viten på sosiale medier

  Sosiale medier er en arena du virkelig kan boltre deg på og bygge opp din tilhengerskare. Jo oftere du poster, desto flere tilhengere som løfter deg med sine beundrende energier og ikke minst likes. Start dagen med å ønske folk en god morgen og fortell hvor høyt du elsker de. Inkluder alle. Vis ubetinget kjærlighet. Det gjør at folk sammenligner deg ubevisst med Jesus. Alle søker innerst inne etter å høre hvor bra andre har det når man har det vondt selv. Du kan derfor med letthet inspirerer andre til å ta tak i sitt eget miserable liv med å uttrykke din overdådige positivitet, sprudlende energi og problemfrie liv som alltid har en enkel løsning på lager til enhver utfordring som måtte komme din vei. Husk visdomsordene under punkt 4.

  Som sagt, intet motiverer folk bedre til endring en tung morgen enn å høre hvor mye kjærlighet du har til deg selv og hvordan du føler deg ett med alle mennesker i hele verden. Følg opp posteringen ut over dagen med hvordan du hater statsministeren, politikerene og alle som er medlem av Frimurerordenen ved at de ødelegger dagen din med å blokkere sola med chemtrails og all annen ondskap som de klekker ut i det skjulte for å stadig øke makten over oss. Gre alle over én kam for enkelthets skyld. Om titler på artikler matcher din sannhet så del umiddelbart.  Andre kan lese innholdet. Du vet du har funnet sannheten allerede så du trenger ikke bruke tid på den lengre.

  Sug til deg takknemlighetsenergiene du har generert hos folk for din strålende positivitet. Frykten som skapes etter å illustrere all ondskapen som foregår bak vår rygg og som fjerner helt illusjonene om den kjente, trygge verden vi trodde vi levde i må tilegnes i to steg. Legger du to og to minuser sammen så blir det en pluss. Dermed kan du utnytte denne energien positivt i samme pott. Alt dette gjøres selvsagt basert på at du tenker på deg selv, ref. punkt 2. Altså utelukkende positivt for din egen utvikling og vibrasjonsheving som til syvende og sist gjør deg ultraspirituell.

 9. Bli veganer

  Hitler kan ikke ha tatt feil. Bli veganer. Vi vet, og spesielt føler, at det å spise kjøtt fører oss ned på lave vibrasjoner. Der nede havner du lett ut som en fortapt sjel i evighetens lidelse. Å bli vegetarianer holder ikke om du ønsker å nå de høyeste vibrasjonene. Vis verden hvor høyt du elsker alle levende vesener. La ethvert egg bli til en høne med et fullverdig liv. La kalvene få melka si i fred. Spis kun selvdyrket frukt og rå grønnsaker. Planteriket har ikke egen bevissthet. Ei heller føler de smerter når du tygger de.

  Husk å unngå all aktivitet som tråkker over det du står for. Hold deg derfor unna fotballer da de er laget av grisehud. Ei heller benytt sko, vesker, klokkereimer, halsbånd eller armbånd laget i lær. Har du fått et vennebånd laget i lær så kast det. Styr også unna biler med skinnseter eller som har ratt laget av skinn. Generelt sett så kompliserer dette hverdagen ekstremt for deg, men dette er eneste veien til å bli ultraspirituell. Når du kommer dit så vil du føle at det har vært verdt strevet.

  Hvor nå enn du går, så er det viktig at du forteller alle som ikke er veganer, som deg, hvor grusomt det er å spise dyr eller deres biprodukter. Vis gjerne groteske bilder av brutalt slaktede dyr eller verst tenkelige bilder fra den kyniske matproduksjonsindustrien som et effektivt virkemiddel til å få folk til å elske dyr og fritt velge å bli veganer som deg.

 10. Vær ett med alt

  Se på deg selv som Gud. Tillat deg selv denne gudestatus. Føl deg inn i det. Tross alt så er det akkurat det vi alle er. Dette er enhetsbevisstheten som en ultraspirituell oppnår automatisk ved å følge alle andre punktene på denne listen. Forståelsen kommer av seg selv om du går den ultraspirituelle veien. Ingen sann ultraspirituell reflektere over “oneness” og hva det egentlig er. Du bare er. Ett.

  Uttrykk gjerne så ofte du kan til omgivelsene dine om hvordan du føler deg i ett med alt. Snu ryggen til de som ikke skjønner hva “oneness” er så du unngår å bli dratt ned på deres lavtvibrerende nivå som fører deg vekk fra din enhetsvibrasjon.

 11. Bruk høytflyvende ord

  Høytflyvende ord fører til høytflyvende vibrasjoner. Slutt å bruke ord som jorda eller planeten. Bruk heller Moder Jord, ditt hellige rike eller planetvesenet i deg. Si “Namaste” når du tar telefonen. Spør om folk du møter er bevisst hvilket stjernesystem de kommer fra og snakk villig vekk om alle planetene du selv har hatt inkarnasjoner på. Snakk om hvordan du balanserer i ditt eteriske legeme og hvor du astralreiste i går. Jo flottere ord du benytter, desto flere vil se opp til deg og disse oppadgående energiene vil bokstavelig talt dytte deg høyere opp i vibrasjon.

 12. Del din visdom

  Vis verden akkurat hvor utrolig våken du er. Fokuser på de utroligste detaljene i komspirasjonene som folket er utsatt for. Fremhev gjerne spesielt at flyene som krasjet i Twin Towers bare var hologrammer. Fremhev også at jorden kan gå under om vi ikke skjerper oss som menneskehet og at de onde multililliardærene som kontrollerer verden skjult i bakgrunnen tilber Satan og ofrer barn. Om folk du deler dette med blir redde, så bare fortsett å del denne informasjonen med de og ta gjerne frem hvor dumme og grundig lurt de er av myndighetene.

  Får du de fremdeles ikke til å våkne så ta frem reptil-trumfkortet. At våre onde ledere er styrt av menneskespisende demonlignende drakonianere fra ytre rom vil garantert skremme enhver sovende person rett inn i en kjærlighetsfull spirituell tilstedeværelse. Topp gjerne de fryktslagne vennene dine med å si at de ekstremt grusomme Draconianerne er vettskremt det de kaller sine Overlords. Effekten kan utnyttes som i punkt 8.

  Om du har kommet så langt som ultraspirituell at du føler deg hevet over konspirasjoner, dualitet og polarisering i 3. dimensjon så ta den enkle veien. Snakk heller om hvor vakkert mønster skyene på himmelen har. Om noen prøver å dra deg ned med å si at det er chemtrails, så fei de vekk og si at du ikke lengre er en del av denne lave vibrasjonen. Denne polariseringen fungerer akkurat som en omvendt magnet. Den dytter deg med stor kraft opp til høyere vibrasjoner.

 13. Bruk tallenes hellige kraft

  11:11. Skjønner du? 555. Henger du med? Bruk den hellige kraften bak tall. Møt nye folk med å si “11:11“. Det kan aktivere oppvåkningen til de du møter slik at flere kan bli ultraspirituell som deg, eller i allefall nesten like høytvibrerende som deg. Om ikke folk forstår numrene eller at du har en naturlig, komplett kosmisk forståelse av hvordan vårt hellige univers er skapt så aktiverer du ved hjelp av disse tallene energier fra skapelsen som fører deg til syvende og sist der du hører hjemme. Og ettersom du har lest hele guiden til veis ende så kan du være sikker på at kreftene bak universet har sendt deg til denne jorden som Guds gave til menneskeheten. Som ekte ultraspirituell så vet du det allerede.

For å toppe det hele når du føler du er ferdig utviklet, så kan du samle all din fabelaktige visdom, start en kul blogg, kall det et spirituelt magasin og skrive en egen ultraspirituell guide og passe på at den består av 13 punkter.

Betydningen av 13 er jo, som du sikkert allerede vet, den endelige og komplette fullbyrdelse av universet.

Så der er vi kommet nå. Akkurat i dette magiske nuet. En fullendt avrunding av en selvforherligende guide til din nye, feilfrie eksistens som ultraspirituell. Namaste!

Pust inn... Pust ut... Det er alt som er. Bilde: Fra filmen The Love Guru med Mike Myers og Jessica Alba.
Pust inn… Pust ut… Det er alt som er. Jeg har i min spirituell oppvåkning gått i mange feller selv og samtidig møtt mange ultraspirituelle på min reise som jeg er takknemlig over å ha møtt. Om du føler deg støtt et eller annet sted i “guiden” så føler jeg det samme selv noen steder. ;-) Bare husk å puste, gjør noe gledesfylt hver dag og ikke ta livet så alvorlig. Bilde: Fra filmen The Love Guru med Mike Myers og Jessica Alba.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

16 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Fredrik
Fredrik
Anonym
6 år siden

Synes denne artikkelen belyser et veldig viktig tema; det spirituelle egoet. Dette er en ekstremt vanlig felle å gå i og jeg må inrømme at jeg selv har vært der. Spirituelle opplevelser “stjeles” fra sjelen til fordel for personen eller egoet. Stolthet intreffer lett etter genuine spirituelle opplevelser. Dersom man gir etter for den istedenfor å kjempe imot vil det være ekstremt vanskelig å få flere opplevelser.

Spirituell
Spirituell
Anonym
7 år siden

Ja. Nyhetsspeilet skriver ikke om de generelle fallosobjekter, men ei har heller ikke klart å bli opplyst :)

Transcendence needs not, or has no significant other.

Embla
Embla
Anonym
8 år siden

En mer riktig tittel hadde vel vært “Hvordan bli en vampyr”, særlig med tanke på slike sitater (fra artikkelen):
“Når kundalinienergien utveksles så bruk teknikker for å (…) lede partnerens energi inn i deg selv. Praktiserer du dette med flere partnere på en gang så får du på denne måten et eksponensielt energiløft”

For dem som kan ha misfortsått; dette er så langt fra den spirituelle vei som det er mulig å komme – slik opptreden vil derimot reduserer deg til en sjelespiser og sette deg i kontakt med og binde deg til demoniske energier og virkeligheter.. og om det er dette du ønsker fins det ingen vei tilbake

Jokke
Jokke
Anonym
8 år siden

Johannes er en dust og burde lest denne artikkelen i fred og ro tideligere på dagen , kanskje til morgenkaffen. Men kan ikke slette heller nei. Ultrateit på grensen til ultraspirituelt..beklager forregående kommentar så mye:)

Jokke
Jokke
Anonym
8 år siden

Du skriver “Hitler kan ikke ha tatt feil, bli veganer!” Kan du utdype det noe mer? Mvh Johannes

Anne H
Anne H
Anonym
8 år siden

Morsom tekst, der tok du det på kornet. Samtidig litt trist, for det er mange som går på hva som helst de “oppvåknede” finner på å fortelle dem. Ser jo en del av denne typen du beskriver her i media fra tid til annen. Hva som er den egentlige motivasjonen bak sliter jeg med å forstå. Er det oppmerksomheten, å være høy på seg selv, penger?

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Hvem er “The Overlords”?

Er det noen organiske vesener, som f.eks. Lucifer og hans våpendragere i The Orion Rebellion, eller er det kanhende noe uorganisk, kanskje mer som et dataprogram; type AI (Artificial Intelligence)…?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Hans Gaarder
8 år siden

The Overlord er kjent under mange navn, Frimurerne kaller han den utvalgte, Illuminati kaller han bare i am og nr 13, Kristne kaller han Antikrist, New Age bevegelsen kaller han Lucifer. andre navn er Nimrod, Baal, Moloch, Horus, Apollon osv osv …

De mørke brorskapene sier han vil returnere 7/7 på 11 årsdagen for de 4 London bombene ..

Sånn ser han ut ;)

APRIL 2016: US Army Chief of Staff warns cadets about aliens and hybrid soldiers.

https://www.youtube.com/watch?v=Jjbe9fnNz58

THE END in 2016: The SHOCKING Predictions of 12 Mysterious Men…

https://www.youtube.com/watch?v=AkHpdMhn29Q

“What I say to you, I say to everyone: WATCH!!!” TIME’S UP!!!

https://www.youtube.com/watch?v=r2HZCXlUVN4

Se på de 2 fingrene Obama holder opp i filmen over, samme 2 fingrer som denne karen holder opp, Reptil Dronninga har det forbudte navnet på deres Gud, I am på det hun holder i ;)

http://www.bbc.com/news/magazine-33682878

Aloy
Aloy
Abonnent
8 år siden

Har lest de fleste artiklene du har lagt ut de siste årene Frank, har vært mye bra, men det her må da være ironi?

May
May
Anonym
Svar til  Frank
7 år siden

Syns du virkelig at vi burde spise dyr? Eg føler det e veldig egoistisk å ikkje tenke over følelsene til alle skapninger vi deler denne jorden med, når vi har planter som vi fint kan leve av. Bare nysgjerrig siden du beskriver det så fint, og sier at det e det motsatte du mener?

jhoy
jhoy
Abonnent
8 år siden

haha knallbra :-D

Carla Larsen Solhov
Carla Larsen Solhov
Abonnent
8 år siden

Morsom artikkel det der, vi møter på mye forskjellig gjennom livet . Mye vi skal navigere oss gjennom.
Men ang. styre og stell i Norge, så savner jeg litt respekt for våre politikere som gjør mye bra også.
Det er enkelt å kritisere fra sidelinjen, men ikke like enkelt å være midt oppi alt og bli påvirket fra inn/utland.
Ikke enkelt å styre et land…..mange ulike meninger osv.
Men….vi må være våkne vi som har våknet……og følge med og påvirke det gode i mennesket.

Lars sletten
Lars sletten
Abonnent
8 år siden

Det som beskrives her er jo hippitiden på 60-70 tallet,nytter ikke å leve slik i dag,hvis man ikke er millionær da,syklubben på tinget og resten av de politisk korrekte finkulturelle moralistene vile tygge en opp via politi og rettsvesen og andre statlige instanser og kaste en på gata som søppel.men om vi hadde fått et virkelig demokratisk styre kunne det nok vært en flott måte og leve på.

« Forrige artikkel

Det ufødte og det fødte barn

Neste artikkel »

Wilhelm Reich, historiens mest misforståtte person?

16
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x