Forberedelser til 28. oktober 2011

33.6K visninger
4 minutter lesetid
314

Datoen 28. oktober 2011 er Mayakalenderens sluttdato ifølge Carl Johan Callemans tolkning av Mayakalenderen. Han mener altså at det ikke er 21. desember 2012. Enkelte røster hevder sågar at fokuset på 2012 er en avledningsmanøver iscenesatt av PTB.

Personlig tror jeg at begge datoer er viktige, også datoer lengre fram i tid, som 19. mai 2013, da Iliuka sier at en stor Konge vil komme til jorden og innføre intergalaktiske lover. Min oppfatning er at hver enkelt av disse datoene vil forandre oss og verden mer enn 11. september og 22. juli. De er alle del av Den Store Kosmiske Planen.

Helen Tzima Otto har studert profetier av gresk-ortodokse helgener og muslimske hellige menn. Disse kildene indikerer samme dato, 28. oktober 2011, som det viktigste tidspunktet for opplysning av bevisstheten. Faktisk var Platon den første som kom med disse forutsigelsene. Helen Tzima Otto har samlet sine funn i en trilogi, som er å få kjøpt på www.amazon.com.

For de som ønsker å lese disse bøkene, er trilogiens titler The Economy of Salvation (2009), A Five Year Plan in the Divine Economy, The Nature of the Divinely Ordained Events (2010) og A Five Year Plan in the Divine Economy, The Timing of the Divinely Ordained Events (2011). Helen Tzima Ottos kilder forutsier også en stor Konge, som samsvarer med Iliukas utsagn om 19. mai 2013.

La det være klart: Ingen ting tyder på verdens undergang. Alt tyder på at verden går videre, men absolutt i andre spor etter både 28. oktober 2011, 21.desember 2012 og 19. mai 2013.

Hva skjer 28. oktober 2011?

Iliuka har i flere år fremhevet 28. oktober 2011 som viktigere enn 21. desember 2012. Jeg spurte ham en gang om hva som skjer den dagen. Han svarte at det kommer sol, og at menneskebarnet vil SE solen. Det er sansenes oppvåknelse rundt denne datoen. Jeg vil tro at det er det samme som mange andre kanaler i lang tid har kalt aktivisering av DNA, de delene av vårt DNA som vitenskapen ser på som “junk”.

Det store bevissthetsskiftet, enhetsenergien, dimensjonsskiftet, er det jeg tror vi vil oppleve da.

Hva det går ut på? Her kan jeg bare gjette siden ingen av oss har opplevd dette før. Kanskje vil alle som ikke er nedsløvet av medisiner, altså de fleste, vil få utvidet bevisstheten slik at de blir synske og ser det som befinner seg i andre dimensjoner. Kanskje vil vi alle se hverandres motiver og årsaken til de motivene hver enkelt har.

Hvordan kan dette skje?

Hva er det som kan føre til at våre sanser våkner opp? Min oppfatning er at vi må utsettes for kraftig kosmisk stråling for at det skal skje. Jordens magnetosfære er vårt skjold mot slik stråling. Nå er magnetosfæren kraftig svekket. Det gjør at stråling vi hittil har vært forskånet for, kan nå jorden.

Andre mulige effekter

Iliuka har også mange ganger snakket om at mennesker ikke lever uten mat og oppfordret oss til å lagre tørrmat og hermetikk. Han har sagt at frysere ikke vil virke fordi vi vil være uten elektrisitet i en periode. Hvor lenge avhenger av hvor man befinner seg. For noen kan det dreie seg om et par måneder, for andre opptil et halvt år. Han har sagt at luftfuktigheten vil øke, så vi bør heller lagre tørrmat enn hermetikk.

Lenge har jeg mistenkt at sansenes oppvåknelse og strømløs periode uten tilgang på forsyninger kunne ha en sammenheng, at strålingen som vekker sansene også slår ut all elektronikk. På side 5 i dette dokumentet www.iliuka.net/Visdomsord_rev/Visdomsord-Iliuka_2011-1-og-2.pdf svarer Iliuka en som spør om de fire mørke månedene begynner rundt 28. oktober: “Mørketiden kommer så, korrekt.”

Dagens samfunn er fullstendig gjennomsyret av elektronikk. Uten elektronikk stopper strømforsyningen, alle kommunikasjonsmidler slutter å virke, all motorisert ferdsel stopper, til lands, til vanns og i lufta. Unntaket er svært gamle motorer. Veteranbiler er ikke avhenige av elektronikk. Men hvor mange har slike biler? Det meste av penger finnes kun i elektronisk form. Virker ikke elektronikken, vil vi ikke få pengene våre ut av banken. Sannsynligvis vil ikke det være så viktig siden butikkene fort vil tømmes og ikke får nye varer.

Jeg skriver ikke denne artikkelen for å skremme noen eller for å skape hysteri. Tvert imot skriver jeg den fordi jeg oppfatter det som viktig å holde humøret så høyt oppe som mulig i denne tiden. Det er lettere å være i godt humør om man er varm og mett enn om man fryser og er sulten.

Jeg skriver den også for at flest mulig i ro og mak skal kunne tenke igjennom hvilke praktiske forberedelser de bør gjøre, og ha tid til å gjennomføre dem. Om de gjør det, er det ingen grunn til å bli hysterisk eller få panikk i slutten av oktober.

Hva trenger vi?

Tørrmat og hermetikk er allerede nevnt og bør anskaffes etter smaken til de(n) som skal spise maten. Tørrmelk, fett og vitaminer bør nevnes spesielt. Uten tilgang på fersk mat kan det lett bli for lite av slikt.

Lys, toalettpapir og såpe vil vi heller ikke ønske å være uten.

Til koking kan man anskaffe stormkjøkken, primus eller propanapparat. Husk også rødsprit eller gass.

De som har vedfyring er heldige. Da kan man bare sørge for ekstra mye ved til den kommende vinteren. Mange boliger er uten ildsted. Da kan gasspeis være løsningen om man ikke bor i en blokk med et moderne ventilasjonsanlegg. I så fall medfører bruk av gass eksplosjonsfare.

Jeg har også funnet noe som heter shower bag, beregnet på villmarksliv. Det er en svart sekk som fylles med 10 l vann og har et dusjhode i den ene enden. Den er svart for å tiltrekke seg maksimalt med solstråler. Etter en hel dag i solen skal vannet være varmt nok til en dusj. Om sola ikke skinner, antar jeg man kan fylle på varmt vann. 10 l skal holde til en 7 minutters dusj. Min shower bag ble kjøpt i en nettbutikk.

Det viktigste er likevel bevissthetsendringen som skjer. Slik jeg forstår det, vil den være varig. Problemer med strøm og matforsyning vil være av forbigående karakter.

Hva om dette ikke skjer?

Da vil jeg juble. Jeg er nemlig svært glad i moderne komfort. Og har man et lager av mat, brensel og andre livsnødvendigheter, får man en høst og vinter der man ikke trenger å kjøpe noe særlig. Det kan neppe være noen katastrofe.

Liv Bjøringsøy

Til informasjon har Liv Bjøringsøy forlatt vår virkelighet. Liv var astrolog og tilrettelegger av Dolores Cannons QHHT-metode. Hun kom fra redaksjonen i Zodiak og har tidligere skrevet artikler i internasjonal maritim presse. Av utdanning var hun økonom og har det meste av sitt voksne liv vært ansatt i privat næringsliv. Hun jobbet mye internasjonalt og var alltid opptatt av samfunn og internasjonal politikk. I tillegg hadde hun tilegnet seg esoterisk kunnskap og innsikt fra flere disipliner. Hun så det som viktig å bidra til å spre kunnskap til flest mulig. I tillegg til å skrive på Nyhetsspeilet malte hun bilder som hun stilte ut i sitt hjemmegalleri og kombinerte all sin viten og innsikt i rådgivning og husrensing på telefon.

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

314 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
En mann med åpenbar agenda
Abonnent
12 år siden

Det er viktig å forberede seg på framtiden. For trengsler vil komme.
Akkurat som vi nordboere tradisjonelt må forberede en lang-hard vinter for å overleve, så er det nødvendig å være forberedt. For det er godt mulig at oppstigningen (bortrykkelsen som Paulus kaller det) finner sted en tid etter at trengselen (den store) er igang.

Den første konge som kommer til jorda er dessverre ikke Zananda, Christos, Jesus. Den første konge som kommer til jorda for å endre lover er Anti-Krist, den store forføreren. Han vil innføre NWO og dyrets merke. Han vil flytte FN til Jerusalem og gi seg ut for å være Gud. Først vil han ha suksess med fredsavtaler, deretter med krig. Han vil forføre med aliens, mirakler, tegn på himmelen.

2 store katastrofer vil ramme Norge. Krig i nord om olje/fisk OG en kjempebølge fra eksplosjon i Nordsjøen. Kilde: profeten Emanuel Minos.

Dette skriver jeg til dere newagere for at dere skal være advart.
Jesus fra Nazaret er den sanne Kristus.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  En mann med åpenbar agenda
12 år siden

Mye riktig her. Vil bare påpeke at menigheten (de Kristus-troende) IKKE skal oppleve Antikrist. Dette beror på det enkle faktum at Antikrist ikke kan stå frem før den som holer igjen ewr tatt bort, slik Pulus skriver. en som holder igjen er Den Hellige Ånd som bor i alle gjenfødte kristne.

At FN skal flyttes til Jerusalem er vel heller tvilsomt. Det står derimot at han/Antikrist skal sette seg i tempelet i Jerusalem og forlange å bli tilbedt som Gud. Dette er selv innledningen til det værste terrorstyre verden noen gang har sett. Etter denne ehendelsen vil det bli mange martyrer – nyomvendte etter bortrykkelsen vil bli drept i tur og orden etterhvert som de står imot Antikrist.

Det du skriver om Emauel Minos er hans profetier, men ting han har blitt fortalt av andre. Dette kan du lese om i blandt annet Minos bok; Det har ringt for tredje gang»

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  En mann med åpenbar agenda
12 år siden

Maranata: Du skriver et sted: Koranen innholder ikke en eneste profeti, ingenting om fremtiden. Er dette sant?

Jeg skal ikke påstå noe her, jeg har lest noen bøker i Koranen men ikke alt. Dog mener jeg å erindre at jeg har lest mye der av ord om hvordan det skulle gå med den og den om man ikke adlød Allahs bud osv iallfall.

Videre har jeg snakket med mange muslimer, om tider som skal komme og profetier, og jeg kjenner flere konkrete slike, som jeg har gått ut fra at har sitt utspring i Koranen. F eks mange profetier om deres Madhi. Og at også Jesus i følge koranen, skal komme tilbake, sammen med denne Madhi og de andre.. (hvem de nå er, muligens de andre profetene)

Videre har jeg hørt at INGEN skal overleve i følge Koranen, svært få skal overleve i følge Bibelen og kun to, Liv og Livtråe, i følge Voluspå.

Da snakker jeg om endetiden. Vi må være beredt på å dø, fra denne kroppen Bibelen sier sågar at: Den som forsøker å redde sitt liv skal miste det.. Likevel tror jeg vi får forsøke å bruke litt sunn fornuft.. Gud helper den som hjelper seg selv, står det også..

OG at det nye Jerusalem skal komme ned fra himmelen. OG DERFOR, fordi det skal komme ned fra himmelen og/eller opprettes av Messias, når han kommer, i følge de rett-troende jøder, så er det for dem en styggedom/feil, at dette forsøkes utført av mennesker, dvs sionister. OG de jøder som mener dette blir trakassert og forfulgt av sine egne..dvs sionistene muligens de falske jøder som biben advarer mot.

NÅ, tenker kanskje Liv at dette er Bibel-debatt og avsporing. Det er det faktisk ikke, det er rett på sak, slik jeg ser det. Fordi det er relevant å diskutere hva de forskjellige PROFETIER og trosretninger/hellige skrifter sier om denne tiden, som skal komme. Profetier som er ekte oppfylles hele tiden og Jesus har bedt oss om å følge med på disse tegnene.

Og til sist vil jeg nevne bort-rykkelsen, som er ganske artig å lese om. To mennesker skal gå på en åker, den ene blir borte og den andre blir tilbake.

Står det, jeg refererer etter hukommelse, men det jeg refererer fra Bibelen står det et sted. Kan ikke hvor i hodet men kan lett søkes opp.

Det kan være dette du refererer til. Det virker for meg å være stor uenighet, om når det forskjellige skal skje, før eller etter tusenårsriket som vel er den gulllalder som skal komme hvor alt skal være bra. Vi er nå i en jernalder, på det viset, at dette er en vinter, mørketid.. etter det kommer lys og gullalder.

Kanskje du Maranata kan komme med ditt syn på dette med rekkefølge, tusenårsriket, bort-rykkelsen, og dommen i følge din tro? For det er på tema slik jeg ser det. Om tiden som vi er i og som kommer..

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Singoalla
12 år siden

Først får vi økonomisk kollaps, som bereder grunnen for «en sterk samlende mann» – Antikrist. Han skal snakke om fred og orden, men straks han har intatt sjefsrollen vil han vise sitt sanne jeg. Menigheten vil oppleve mye av det som skjer forut for Antikrist entrer scenen, men Bibelen/Paulus forteller oss at han ikke kan stå fram før Menigheten er bortrykket. New Age-folkene snakker også om en bortrykkelse, så de har forklaringen klar når dette skjer. ifølge dem skal jorden renses for dem som ikke har oppnådd en høyere bevissthet og er klar for den nye æra. For de Kristus-troende er tegnene på de aller siste tider mange, men selve kardinaltegnet er opprettelsen av staten Israel slik det blir beskrevet hos profeten Ezekiel. Det skrives en masse tull om sionisme her på NS, og 99% av dette er negativt og koblet til NWO. Israel og jødene er stort sett sekulære og ikke Kristus-troende. Det er ikke uten grunn at Den store trengsel i Bibelen blir kalt Jakobs (Israels) trengsel, siden Antikrist vil søke å gjøre det Hitler ikke klarte – å utrydde jødene. De aller fleste jødene vil derfor oppleve en tregsel de aldri før har opplevd, og Jesus beskriver hendelsesforløpet i detalj i Matt 24. Kirken, som mener å ha tatt jødenes plass, klarer ved sin Bibel-tolkning ikke å skille mellom Gud forskjellige tidshusholdninger og tolkningene av profetiene blir derfor et salig åndeliggjort summensurium med en hel rekke selvmotsigelser.
Man må klart skille mellom 1) lovens tidsalder – før Kristus, 2) Nådens tidsalder – etter Kristus soningsdød. Veien til menneskers frelse går kun gjennom Jesus Kristus, for som han sier: Jeg er Veien, Sannheten og Livet – ingen kommer til Faderen utenom gjennom meg.»

1)Nåtid
2)Bortrykkelse (Jesus kommer til luftrommet de frelste vil møte ham i sine nye herlighetslegemer)
3)Den store trengsel (Antikrist er den som inngår en syv års fredsavtale med Israel, men bryter den etter 3.5 år, og deretter søker å utrydde jødene)
4)Jesus kommer tilbake til jorden på Sions berg
5)Tusenårsriket
6)Dommens dag
7)Evig liv eller evig fortapelse

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

«1)Nåtid
2)Bortrykkelse (Jesus kommer til luftrommet de frelste vil møte ham i sine nye herlighetslegemer)
3)Den store trengsel (Antikrist er den som inngår en syv års fredsavtale med Israel, men bryter den etter 3.5 år, og deretter søker å utrydde jødene)
4)Jesus kommer tilbake til jorden på Sions berg
5)Tusenårsriket
6)Dommens dag
7)Evig liv eller evig fortapelse»

Det eneste en slik bisarr retorikk leder til maranata er bitterhet, dyp lengsel og tristhet. Pga av tilknytting til religiøs overtro, prinsipper og doktriner blir det vanskelig å forstå hvem man egentlig er og gå videre.

Til tjeneste med «What You Must Know BEFORE you die» :-)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

Maranata og andre som mener å vite ut fra Bibelen:

Jeg merker meg dette,
som interessant, ut fra Bibelens perspektiver:

1)Nåtid
2)Bortrykkelse (Jesus kommer til luftrommet de frelste vil møte ham i sine nye herlighetslegemer)
3)Den store trengsel (Antikrist er den som inngår en syv års fredsavtale med Israel, men bryter den etter 3.5 år, og deretter søker å utrydde jødene)
4)Jesus kommer tilbake til jorden på Sions berg
5)Tusenårsriket
6)Dommens dag
7)Evig liv eller evig fortapelse

Det er altså slik at bortrykkelsen kommer først, altså en del mennesker vil forsvinne.. og deretter antikrist.. og deretter Jesu gjenkomst på Sion så alle kan se.. deretter TUSENÅRSRIKET!

OG først deretter kommer DOMMEDAG… altså et stykke frem.

Så hvorfor venter så mange på dommedag før alt dette?
Inkludert Camping og andre kristne?

I så fall om du er SIKKER på denne rekkefølgen!
Så er det i så fall et stykke frem og det kan ikke skje i 2012 heller?
Ikke om man skal tro Bibelen, right?

Ang Camping, som nå har bommet noen ganger,
så gjorde narr av det et sted, maranata.

Men denne er etter hva jeg vet en som er fra samme kristne
retning som deg, slik omtrentlig.. protestantisk iallfall..
Likevel fremstår slike som falske profeter stadig vekk..
Altså ikke den rette ånd likevel..

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
12 år siden

Maranata og Lynx: Ser at dere begge er gode sannhetssøkere men har funnet forskjellige svar og er på forskjellige veier. Husk at det viktigste budskapet fra Jesus, det viktigste å unngå var at vi må ikke fordømme vår neste. Vi har alle lov til å velge hva vi vil tro på og få respekt for det. Det som utspiller seg mellom dere er helt klassiske fronter mellom de to hovedtyper som fantes av kristen-tro, gnostisisme og den kristendom som vant. Begge retninger har Jesus som sitt forbilde og læremester.. bare forstod forskjellig.. Dere har samme mester og trenger ikke hate hverandre fordi om dere har forskjellige tolkninger og syn på det han og andre kom med, det er slikt vi må bli ferdige med og legge fra oss på terskelen til det som kommer.

Liv: Selvsagt er det ikke innblanding, selv om man henvender seg til en person her inne i debatt, så svarer jo andre stadig vekk og det synes jeg stort sett er naturlig og ok, siden dette ikke er noe privat-rom, men vi deler tanker i det offentlige rom. Og er jo klar over det. Å lese dialoger mellom noen fører til tanker og assosjasjoner, folk sitter med brikker, har noe på hjertet, og det bør være lov å komme med, det er noe av vitsen, synes jeg.

Videre er dette DIN artikkel og slik sett må jeg be om unnskyldning fordi jeg er litt flau, over å ha postet såpass mye, for det ER jeg virkelig.. men det gjør jeg til tider, mye mer enn jeg har tid til. Kan snakke eller skrive mye når jeg blir inspirert /engasjer. Siden har jeg kanskje sagt det jeg hadde på hjertet om det tema. Og går over til andre tema eller gjøremål.

Ja, jeg gikk ut fra og håpet at profetier var i henholdt til artikkelen og hva du anså som tema og forøvrig svært spennende tema som alltid har vært en lidenskap for meg, å høre og utforske hva de forskjellige sier og mener og så finne likheter og sammenfallende elementer i det som sies. Om mange sier det samme, øker kan hende sannhets-gehalten i det som sies, likeledes om det som er sagt av samme kilde tidligere oppfylles.

Om det kan bli litt mye dommedagsprofetier til tider, så bør vi se lyst på det, hver gang vi overlever dommedag, som jeg pleier å si. Om en dato slår feil :-)
Selv dommedagsprofetier kan man ta med et smil, noe smurfen så mesterlig viser. Dette unike fra smurfen kan vi lære noe av.

Vi behøver ikke deppe når vi har en slikk søt og gøyal smurf som gleder seg til dommedag og skal kjøpe inn popcorn og sørge for at han får med seg alt sammen, og har omtanke for at vi andre skaffer oss gummibåter, redningsvester osv.

Eller som en annen sa: Om vi overlever så overlever vi, om vi ikke overlever så er det helt ok også. Slik verden er, får man det antagelig vel så bra på den andre siden :-)

rolignaa
rolignaa
Abonnent
Svar til  En mann med åpenbar agenda
12 år siden

Hei.

Syns du skal passe dine påstander litt. Du sier at sånn og sånn og sånn blir det. MANGE folk i fortida har sagt og trodd mye rart og har blitt bevist feil gang på gang. Hva gjør det sånn at du trur dine påstander er anderledes?

Jeg skal ikke være bastant her og si at noe av det du nevner ikke kan skje. Meget mulig, men det er jeg ikke habil til å si. Jeg kan godt påstå ditt og datt etter å ha lagt meg en mening om ting jeg har lest i bibelen og på nett.

Det har vært utallige datoer og teorier på forskjellige ting. Folk har faktisk tatt livet av seg selv for de de har vært sikker på at jorda skal gå under!! Solgt huset sitt osv. Å spre slike påstander synes ikke jeg er riktig. Det er det samme som å spre frykt! (dårlig negativ energi)

Min teori er, og jeg underskriver TEORI.

Ingenting av enorm betydning skjer verken 28 oktober eller 2011 21.desember 2012. Og nå motsier jeg faktisk meg selv litt her. For det er faktisk en enorm betydning hvis ingenting skjer. Da regner jeg med at dommedagsprofeter med datoer om verdens undergang holder kjeft engang for alle. Unnskyld utrykket!

Til slutt vil jeg bare si at jeg synes det er meget, meget merkverdig at kristne mennesker kan påstå noe som helst om dommedag når det faktisk står i bibelen svart på hvitt at inge kan vite noe om dette.

Det står mye om dommedag i bibelen. Og man kan sikkert tolke dette på ulike måter hvis man bare bruker fantasien litt. Og ja tro meg det er lett å bruke fantasien når det gjelder bibelen. Men dette er meget klart og vanskelig å misforstå =

«Men den dagen og timen kjenner ingen, ikke englene i himmelen og heller ikke Sønnen, bare Far.»

BuzyBee
BuzyBee
Abonnent
Svar til  rolignaa
12 år siden

Såvidt jeg har forstått utifra artikkelen så handler den vel ikke om dommedag? Mulig jeg har misforstått da :D

rolignaa
rolignaa
Abonnent
Svar til  BuzyBee
12 år siden

Du har rett. Artikkelen eller den kommentaren jeg svarer på refererer vel ikke direkte til dommedag, at jorda går under. Og det var ikke det jeg mente heller. Men referer til det tidsskifte/katestrofe tida som folk mener kommer.
Beklager ordvalget.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  BuzyBee
12 år siden

Jeg tenker på bevissthetsskiftet som en slags dommedag, hvor de som har klart å kvitte seg med sitt ego får komme videre, mens de andre må jobbe litt mer reinkarnert et annet sted. Smertefulle hendelser er med på å åpne våre hjerter slik at fler og fler frigjør seg fra sitt ego. Siden det er vår egen frekvens som avgjør om vi kommer videre, er det ikke mulig å overleve ved å gjemme seg, lavere frekvenser vil ikke kunne eksistere etter skiftet.

bjornt
bjornt
Abonnent
12 år siden

Liv Bjøringsøy kommer garantert til å bli glad den 28.oktober 2011!
bjørnt

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
12 år siden

Som Liv sier!
Å være forberedt på et eller annet er kanskje ikke så dumt?
Jeg selv har alltid et 1/2 års forbruk av tørr mat på lager.
Grunnen til at jeg har det, er primært at jeg bor i en seismisk aktiv sone, med vulkansk aktivitet. Når det smeller, får man ikke tak i noen ting, dersom man ikke hiver seg ut på ulovlig plyndring.
Det første som skjer er væpnet vakthold ved samtlige bensinstasjoner, private får ikke en dråpe! Supermarkeder, og annet tømmes i løpet av få timer, men har man cash, får man tak i alt fra alkohol, sigaretter, toalettpapir med mer, men til lugubre priser på det svarte markedet. Jeg har levd med dette i 1 mnd etter 8,8 skjelvet i Chile. og har sett ting jeg ikke unner noen her på jord.

Hva jeg har gjort med det, vel er snart ferdig med å etablere meg i hva som kan kalles grisgrendt strøk. Å ta del i kollektiv galskap, panikk og idioti, passer dårlig inn i hvordan jeg ønsker å leve. Kan leve med betegnelsen bygde original, eller lokalt » loco gringo»
Nåvel, det seiler opp ting her på den andre siden av kloden, Monsanto er i ferd med å snik innføre sine produkter, og ikke nok med det, mat som selges må være produsert ut fra Monsanto sine betingelser.
Mat monopol, sier bare fy faen?
Kommer de hit på besøk, skal de få hilse på mine 4 velvoksne atletiske hunder med vekt fra 60- 80 kg. På min 110 mål fruktbar eiendom, skal det ikke plantes et eneste genmodifisert roundup produkt.
Jeg er ikke motstander av fremskritt og forskning, men det å manipulere naturen for så å få monopol på idiotien, gjør meg mer en små forbannet?
Tilbake til temaet, er det jeg sier relevant, i mine øyner ja.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
12 år siden

skeptisque: Et øyeblikk trodde jeg faktisk at du gav meg rett i noe..
Siden fakta er fakta.. bekreftet av Wikipedia..

MEN, det var selvsagt en spøk.
Det ville være totalt i strid med din agenda, må vite,
så det KAN du ikke :-)

Liv Bjøringsøy: Tusen takk for en opplysede, konkret og konstruktiv artikkel.

Unnskyld for at jeg ikke forholdt meg til den til å begynne med. Er svært trøtt og hadde ingen planer om å kommentere eller lese, men når en sannhetssøker ser andre sannhetssøkere, bringe videre til hverandre og folket, og det i flere i kor, noe som er så riv rav ruskende galt og konkret feil, da føler jeg en plikt til å si fra!

Er helt enig med deg og med sårbarhetsutvalget ledet av Kåre Willock for noen år tilbake, at man bør i det minste ha mat, drikke og diverse for 14 dager, noe annet er uansvarlig. Samt VED, fyrstikker, batterier, telys, dopapir, ja alt man treger, kan man tenke over å ha litt ekstra av osv.,

Er det noen som har sagt hvor lenge krisen vil vare?
3 vintre ute sommer imellom, i følge Voluspå, våre forfedres arv.
Det kan bli heavy og kun to vil overleve..
Dette ka fort skje, og alle andre profetiene der også.

Sole skal bli som månen, 3 dagers mørke,
sammenfaller med andre profetier.
Og blir oppfylt om f eks luften blir full av aske,
vulkanutbrudd kan fort forårsake det..

Ja to overlever, den ene heter Liv..
Verre for oss andre..

Så skal de nye jorden komme.. de heter Gimle..
I de tradisjoen, parallelt med Bibelen og med Channie West som Michelle snakker så mye om. Tiden vil vise. Det kan være i en annen dimensjon?

Eller er du trygg på at det går videre her, i det fysiske?
Er jo mulig enden er kommet for dette?

Jeg vet ikke. MEN, hvorda ser du på dette ASTROLOGISK?
Hvordan vil det virke om du ser på planetene som astrolog?

skeptisque
skeptisque
Abonnent
Svar til  Singoalla
12 år siden

Singoalla,

hvilken agenda er det, om jeg tør spørre?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
12 år siden

Selv om man ser over, kommer noen ganger skrivefeil, bokstav som mangler osv, f eks n, er litt problematisk på dette tastatur. Please, rett åpenbare bokstavfeil, dere som er i Red og ser det, som jeg har sagt før. ute å spørre, for det er skjemmende og irriterede for alle parter. Ikke endere mening men bokstav som mangler osv, bare rett på det, takk. :-)

RawKuz
RawKuz
Abonnent
12 år siden

Kunne ikke vært mer enig. Totalt bom av nick. Hvis du skifter ut Truth med Faith så er du på rett spor. Som du sikkert vet er det store forskjeller på TRO og SANNHET. Vranglæren du kommer med her, er skremmende. Du vet at hadde du vært født i Iran, så hadde du vært muslim, og trodd på Allah og Muhammed..

Finnes en allmektig Gud, men Guden som er fremstillt i Bibelen er skivebom. Endel av sannheten ligger nok der, men er sløret ganske så greit til.

Er det ikke litt arrogant å si at det er DU som har rett, og alle andre har feil? Er skremmende hvordan en person kan være så overbevist om at han har rett, når det er så totalt feil…

Tilbake til tema, du har jo glemt det aller viktigste, VANN. Du kan overleve 3min uten luft, 3 dager uten vann og 3 uker uten mat.

Youtube oversvømmes av videoer på «food storage», kan være greit å snappe opp noen tips der kanskje? Mylar bags» og oksygen absorbere kan være greit å ha noen av, kan kjøpes bl.a på Ebay.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  RawKuz
12 år siden

RawKuz
Historien har vist at Bibelen er sannhet. Bibelen innholder en mengde profetier som er oppfylt i tur og orden. Kun en allmektig kan fortell oss om fremtiden

Koranen innholder ikke en eneste profeti, ingenting om fremtiden. Bibelen forteller oss at Gud er uforanderlig, og at den som kommer med et annet evangelium enn det som servees i Bibelen – han være forbannet – om så dette er en engel fra himmelen. Og hvem var det Muhammed fikk sitt «nye» evengelium fra? Jo fra «engelen» Gabriel

Mange her på NS er opptatt av de siste tider, men mange av disse tror ikke på den boken som forteller i detalj om hva som skal skje i de siste tider – litt av et paradoks!

Lefor
Lefor
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Godt sagt. Og skulle det vise seg at verden går til helvete en dag, hvorfor sitte og spise hermetikk og se sine kjære tillintetgjøres? Bedre å ta kvelden når det smeller og våkne til en ny jord og et nytt liv er klarlagt når elendigheten er over:-)

Live to be free and die young if needed:-)

BelzeBob
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Ikke si noe stygt om Gabriel. Gabriel er en kjernekar (/kjerneengel.)

Iznogod
Iznogod
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Herrens veier er usakelige :)

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
Svar til  RawKuz
12 år siden

Er enig med RawKus.
Vann er absolutt det viktigste, og har man en liten vedkomfyr, blir trivselen hevet mange hakk. Fyrstikker og stearin lys er også kjekt å ha

Utfra egne observasjoner lever vi nå i en meget urolig tid, med geologiske, vær messige, politiske og økonomisk momenter.
En solstorm ala 1859, og man kan i verste fall oppleve en form for dommedag.

http://www.nettavisen.no/utenriks/article2588989.ece
http://www.aftenposten.no/viten/article3822533.ece

Vel dette er teoretisk mulig, og skulle det skje, kan man stille spørsmålet, er det moderne mennesket i stand til å takle steget tilbake før elektrisitetens tid?
Dagens selvfølgeligheter blåst bort på sekunder!
At det ville medføre til en form for skifte er jeg ikke i tvil om. Det ville bli rikelig med tid til det filosofiske og spirituelle, da det ikke ville være noe arbeid å gå til for folk flest!

Forhåpentligvis skjer ingenting-

Artikkelen handler om «forberedelser til 28 oktober 2011»
Hvorfor må enkelte spamme side opp og side ned med bibel preken og misjonering.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Mono Montana
12 år siden

2012 Here Comes The Sun
http://livestre.am/SrB1

maranata
maranata
Abonnent
12 år siden

Ja, her var det noen som er inne på noe viktig.

Michelle
Skribent
Svar til  Liv Bjøringsøy
12 år siden

Nå er ikke jeg for blokering nei, og trodde du hadde blokkert meg med tanke på min skepsis til iliuka. Men Hjerteligst Takk for at du ikke har blokkert meg likevel iallefall vakre Liv ♡

[Ja mye av mine tanker om mind-control etc og hvordan det skaper og opprettholder matrix er mine Personlige meninger, at det kommer både fra åndelige verdener i ulike varianter og mengder og fra mere tekniske sider som militært, stråling, implantater, HAARP, chemtrails etc
(Det åndelige aspektet er basert på informasjon fra Peggy Kane som konfronterte guidene sine og fikk bevis på at de ikke ville hennes beste. Men selvsagt fins det mere snille guider også.)]

♡♥ I Alle lever det vakre Lyset og gode Kjærligheten innerst inne ♥♡

Jeg er bare dønn ærlig og vil absolutt Alles Beste og ønsker bare Tilgivelse, Håp, Omsorg, Frihet, Ytringsfrihet, Skjønnhet, Sannhet, Glede og samhold i Kjærligheten ♡

Jeg føler jeg ser så mye vakre kommentarer på NS også fylt av gullkorn om Kjærlighet..

For alle dere som er redde eller bekymret for 28. oktober eller 2012 etc. Legger ved link som viser noe av det beste fra denne verdenen. Tenk da gjerne hvordan det blir på Den Nye Jorden snart..

http://www.youtube.com/watch?v=dKwwnWM0wgw

discodisco
Abonnent
12 år siden

Så, i realiteten anbefaler du det samme som man ville blitt anbefalt om man skulle på fjelltur?

Jeg tror i så måte at jeg vil anbefale Turistforeningens hjemmesider foran Nyhetsspeilet.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
12 år siden

Det må vi respektere.Jeg skrev og postet nå, før jeg fikk lest dette selvsagt. AKkurat nå. et er litt synd fordi dette var veldig konstruktivt og kunne ført til noe som ville opplyse en del, og det kunne da forhåpentlig ført tiil en endring hos noen noe som jo er det viktigste, ang forberedelser.

Slik kan det gå år folk snakker fritt. Er gaske naturlig.

OG noen her slipper kjærkomment unna måtte svare. Men håper det iallfall kan få stå eller gi oss tid, til å kopiere før det slettes iallfall. Det er jo tross alt åndsverket til den som poster.

Det er din artikkel Liv, så du bestemmer.

Er spent på ditt svar ang astrologien i dette, hvor dan det ser ut frem over i de store lijene for oss alle dvs generelt, verden.
For jeg vet du er dyktig. Men ingen hast.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
12 år siden

maranta. Det er din tro. Ikke viten.
Problemet, som jeg forsøkte å forklare er at rubb og rake av nyanser og navn bare er oversatt til norks med GUD, og da blir resultatet og forståelsen noe helt annet enn det var opprinnelig og man har laget sin egen greie, som man har servert oss og presentert som eneste sannhet.

Universet ble til ved lyd, i følge mange kulturer og det er kraft og energi-vibrasjoner. Vi burde være mye mer bevisste på hva vi slipper inpå oss av lyd. Det har alle høye kulturer vært. Vi er barbarer på området og det har gått feil vei, mot kaos. Du ville ikke likt at jeg kalte deg Julenisse eller Mons, om det ikke er ditt navn. Litt respekt bør det være enten det gjelder guder eller menesker..

Liv, jeg tror det var en mening, m d at denne debatten ble slik og at akkurat dette skjedde nå, for det er akkurat dette som må skje, om det skal bli endringer, at det må komme lys inn i det som er opplest og vedtate sannheter på alle områder, ikke bare religion, men også i samfunnet.

Korrupte krefter har sudd det meste på hodet og vi må få det på plass igjen. Det mest gledelige med denne vanskelige tid, er at det ser ut til at sannheten kommer frem om alt og alle,d et er vaskelig å skjule noe.

Slik sett kan man si at vi lever midt oppi dommedag, som ikke behøver å være en konkret dag, men en tid.. som vi nå er inne i/går inn i.

Og så aksellererer de dato eller begynner en ny tid da?

Instinkt
Instinkt
Abonnent
12 år siden

Maranata.
For det første må jeg si at jeg var tidligere en kristen.
Jeg tror nok at om det er noen som ikke har skjønt poenget, så er det netopp deg og din tro, og dine brødre og søstre i herren.
En ting skal sies, og det er at for Gud er kunnskap utrolig viktig, kunnskap og visdom står det om i gamle testamentet, ønsker gud at vi skal ta for oss. Gud misliker naivitet og vil at vi skal bruke læreviljen. Da er det faktisk viktig og lese historie. Historien er vår arv, og en stor del av vår virkelighet. Når man da tar for seg historie lærer man nye og essensielle ting om oss selv og også om kristendom og religion generelt. Man ser hvordan maktkåte mennekser opp gjennom tidene har puslet sammen denne kristendommen, og mer viktig hvordan. Og når man da ser hvordan, burde man, om man er noenlunne oppegående se at ting absolutt ikke er slik vi er lært at det skal være.
Jeg tror på Gud, men denne guddommelighet har ingenting med kristendom og gjøre. Hvis man skal ta for seg bibelen står det skrevet at vi mennekser ikke har lov til og begrense vår gud, men det er jo faktisk det som skjer når man skal plassere ham i religionsform. Da blir han begrenset. Dette er en skam. For Gud er faktisk ALT.
Det er utrolig viktig og ikke være naiv, man kan ikke slenge seg på denne kristendommen og kun lytte til pastoren, uten og selv ta ansvar for egen kunnskap! Man må lære selv! Skaperen har utsyrt oss med innstinkter, la oss bruke dem. Også en ting til, Det er sinnsykt viktig og være litt åpen.
Hva virkelig er, blir en spennende debatt =)

Liv.
Takk for en flott artikkel. Dette var fint lesestoff. Uansett hva tiden vil bringe, er jeg på det rene med at drastiske endringer er en nødvendighet. Vi har slurvet med vår naturlighet. Den trenger vi og finne igjen =) Jeg gleder med til framtiden, For jeg VEIT at vi har noen som passer på oss. Skje det som måtte skje =)

Mortemann
Mortemann
Abonnent
12 år siden

«Han har sagt at luftfuktigheten vil øke, så vi bør heller lagre tørrmat enn hermetikk.»

Hva er galt med hermetikk? Har du forbyttet ordene?

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Mortemann
12 år siden

Jeg reagerte på den samme setningen og finner det logisk at her er ordene tørrmat og hermetikk byttet om. Dette bør artikkelforfatter redigere.

Terje
Terje
Abonnent
12 år siden

Flott å høre at det ikke er så lenge til, slipper jo å vente så lenge på at ingenting skjer…
Ser med spenning fram til nye profetier i 2014, om ting som ikke skjer.

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Gosj. I flere hundre år nå har vi hørt om disse «dommedags-datoene.» Blir avlyst hver gang.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
12 år siden

Liv Bjøringsøy, jeg har en viktig beskjed til deg, men det fremkommer ingen emailadresse hverken når an trykke rpå kontakt forfatter, ikke på nettsted, og ikke noe annet sted på nett såvidt jeg kan se, kan du en mailadresse? Det ville vært fint også for andre, om artikkel forfattere her inne kan kontaktes ved behov. Takk

omgplx
omgplx
Abonnent
12 år siden

Den beste tolkningen jeg har kommet over av Mayakalenderens brå slutt tolket den dithen at den mer enn noe annet symboliserte endepunktet for menneskelig bevissthet / spiritualitet. Mao, ikke dommedag eller katastrofale omveltninger, men at frelsen / opplysning var nådd for menneskeheten.

Dette er i og for seg også artikkelforfatteren inne på. Jeg tror derimot at mayane hadde høye håp for menneskeheten, men kommer til å bli sørgelig skuffet. Rent spirituelt er vi lysår unna det de forespeilet seg..

Ole-John Saga
Skribent
12 år siden

Eller hva med å lese denne boken Brain Wave skrevet av sf forfatter Poul Anderson i 1953 http://www.univeros.com/usenet/cache/alt.binaries.ebooks/10.000.SciFi.and.Fantasy.Ebooks/Poul%20Anderson/Poul%20Anderson%20-%20Brain%20Wave.pdf Boken er komplett. Jeg vil si at denne historien er en like god teori om hva som vil skje i 2012 eller før, som noe annet jeg har har hørt og lest om emnet. Historien har et særlig intressant hendelsesforløp, og jeg vil bli meget forundret hvis de som er inntressert i dette temaet, ikke vil finne denne boken særdeles intressant, da den har mer enn en paralell til 2012 temaet.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Liv Bjøringsøy
12 år siden

Liv Bjøringsøy: Ja vi er ganske enige, og jeg tror vi har felles mål også, du har misoppfattet meg litt når det gjelder å tillegge deg meninger og handlinger, mente ikke å gjøre det, sorry om du oppfattet det slik. Det rette stedet å oppklare dette er på en mail. Ikke i kommentarfeltene.

Derfor ber jeg kun om en mailadresse som fungerer. Finner det ikke noe sted, og finner det ikke via artikkelen her, info om deg og du her heller ikke på Facebook. Please, bare oppgi en her, eller send meg din mailadresse via red, slik at du kan få mailen jeg har skrevet. Om du ikke har noen mailadresse som fungerer, så tar det få minutter og er meget enkelt å lage en slik, f eks via hotmail eller gmail.

Var ikke ment å være så kritisk til deg som du tror. Tvert om.
Når man får en inspirasjon som man vet er meningen at skal ut, så føles det ugreit å bli stoppet. Jeg sa fra om det. Du har nok rett i at de kommentatorene er ganske fastlåst i sine dogmer, men om det som kom gjennom meg nå ikke opplyser disse, så ville det iallfall opplyst mange andre, men om du lar kommentarene stå og ikke sletter er jeg takknemlig.

Det er en mening med alt også at de kom der. Din artikkel trigget det frem. Om jeg får sendt deg en mail og også kopi av det jeg skrev videre men unnlot å poste, så tror jeg det vil oppklare mye. Jeg har stor respekt for deg, det vet du. Så la meg forklare i en mail til deg, Liv. Det er alt jeg ber om.

Iznogod
Iznogod
Abonnent
Svar til  Liv Bjøringsøy
12 år siden

Din emailadresse peker til nettsiden spearheads.as. Siden er åpenbart ikke ferdig ennå, så det er ikke mye informasjon å hente der i øyeblikket.

Jeg er imidlertid litt nysgjerrig på navnet, som betyr spydspiss. Hva eller hvem skal dere være spydspiss for?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
12 år siden

Tusen takk, da skal jeg få sendt deg det jeg skrev tidligere i dag, med en gang jeg finner det igjen. Tusen takk, og la innholdet bli mellom oss.

« Forrige artikkel

Skeptikerens hemningsløse naivitet

Neste artikkel »

Kjærlighet som samfunnets basis

314
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x