Forberedelser til 28. oktober 2011

33.6K visninger
4 minutter lesetid
314

Datoen 28. oktober 2011 er Mayakalenderens sluttdato ifølge Carl Johan Callemans tolkning av Mayakalenderen. Han mener altså at det ikke er 21. desember 2012. Enkelte røster hevder sågar at fokuset på 2012 er en avledningsmanøver iscenesatt av PTB.

Personlig tror jeg at begge datoer er viktige, også datoer lengre fram i tid, som 19. mai 2013, da Iliuka sier at en stor Konge vil komme til jorden og innføre intergalaktiske lover. Min oppfatning er at hver enkelt av disse datoene vil forandre oss og verden mer enn 11. september og 22. juli. De er alle del av Den Store Kosmiske Planen.

Helen Tzima Otto har studert profetier av gresk-ortodokse helgener og muslimske hellige menn. Disse kildene indikerer samme dato, 28. oktober 2011, som det viktigste tidspunktet for opplysning av bevisstheten. Faktisk var Platon den første som kom med disse forutsigelsene. Helen Tzima Otto har samlet sine funn i en trilogi, som er å få kjøpt på www.amazon.com.

For de som ønsker å lese disse bøkene, er trilogiens titler The Economy of Salvation (2009), A Five Year Plan in the Divine Economy, The Nature of the Divinely Ordained Events (2010) og A Five Year Plan in the Divine Economy, The Timing of the Divinely Ordained Events (2011). Helen Tzima Ottos kilder forutsier også en stor Konge, som samsvarer med Iliukas utsagn om 19. mai 2013.

La det være klart: Ingen ting tyder på verdens undergang. Alt tyder på at verden går videre, men absolutt i andre spor etter både 28. oktober 2011, 21.desember 2012 og 19. mai 2013.

Hva skjer 28. oktober 2011?

Iliuka har i flere år fremhevet 28. oktober 2011 som viktigere enn 21. desember 2012. Jeg spurte ham en gang om hva som skjer den dagen. Han svarte at det kommer sol, og at menneskebarnet vil SE solen. Det er sansenes oppvåknelse rundt denne datoen. Jeg vil tro at det er det samme som mange andre kanaler i lang tid har kalt aktivisering av DNA, de delene av vårt DNA som vitenskapen ser på som “junk”.

Det store bevissthetsskiftet, enhetsenergien, dimensjonsskiftet, er det jeg tror vi vil oppleve da.

Hva det går ut på? Her kan jeg bare gjette siden ingen av oss har opplevd dette før. Kanskje vil alle som ikke er nedsløvet av medisiner, altså de fleste, vil få utvidet bevisstheten slik at de blir synske og ser det som befinner seg i andre dimensjoner. Kanskje vil vi alle se hverandres motiver og årsaken til de motivene hver enkelt har.

Hvordan kan dette skje?

Hva er det som kan føre til at våre sanser våkner opp? Min oppfatning er at vi må utsettes for kraftig kosmisk stråling for at det skal skje. Jordens magnetosfære er vårt skjold mot slik stråling. Nå er magnetosfæren kraftig svekket. Det gjør at stråling vi hittil har vært forskånet for, kan nå jorden.

Andre mulige effekter

Iliuka har også mange ganger snakket om at mennesker ikke lever uten mat og oppfordret oss til å lagre tørrmat og hermetikk. Han har sagt at frysere ikke vil virke fordi vi vil være uten elektrisitet i en periode. Hvor lenge avhenger av hvor man befinner seg. For noen kan det dreie seg om et par måneder, for andre opptil et halvt år. Han har sagt at luftfuktigheten vil øke, så vi bør heller lagre tørrmat enn hermetikk.

Lenge har jeg mistenkt at sansenes oppvåknelse og strømløs periode uten tilgang på forsyninger kunne ha en sammenheng, at strålingen som vekker sansene også slår ut all elektronikk. På side 5 i dette dokumentet www.iliuka.net/Visdomsord_rev/Visdomsord-Iliuka_2011-1-og-2.pdf svarer Iliuka en som spør om de fire mørke månedene begynner rundt 28. oktober: “Mørketiden kommer så, korrekt.”

Dagens samfunn er fullstendig gjennomsyret av elektronikk. Uten elektronikk stopper strømforsyningen, alle kommunikasjonsmidler slutter å virke, all motorisert ferdsel stopper, til lands, til vanns og i lufta. Unntaket er svært gamle motorer. Veteranbiler er ikke avhenige av elektronikk. Men hvor mange har slike biler? Det meste av penger finnes kun i elektronisk form. Virker ikke elektronikken, vil vi ikke få pengene våre ut av banken. Sannsynligvis vil ikke det være så viktig siden butikkene fort vil tømmes og ikke får nye varer.

Jeg skriver ikke denne artikkelen for å skremme noen eller for å skape hysteri. Tvert imot skriver jeg den fordi jeg oppfatter det som viktig å holde humøret så høyt oppe som mulig i denne tiden. Det er lettere å være i godt humør om man er varm og mett enn om man fryser og er sulten.

Jeg skriver den også for at flest mulig i ro og mak skal kunne tenke igjennom hvilke praktiske forberedelser de bør gjøre, og ha tid til å gjennomføre dem. Om de gjør det, er det ingen grunn til å bli hysterisk eller få panikk i slutten av oktober.

Hva trenger vi?

Tørrmat og hermetikk er allerede nevnt og bør anskaffes etter smaken til de(n) som skal spise maten. Tørrmelk, fett og vitaminer bør nevnes spesielt. Uten tilgang på fersk mat kan det lett bli for lite av slikt.

Lys, toalettpapir og såpe vil vi heller ikke ønske å være uten.

Til koking kan man anskaffe stormkjøkken, primus eller propanapparat. Husk også rødsprit eller gass.

De som har vedfyring er heldige. Da kan man bare sørge for ekstra mye ved til den kommende vinteren. Mange boliger er uten ildsted. Da kan gasspeis være løsningen om man ikke bor i en blokk med et moderne ventilasjonsanlegg. I så fall medfører bruk av gass eksplosjonsfare.

Jeg har også funnet noe som heter shower bag, beregnet på villmarksliv. Det er en svart sekk som fylles med 10 l vann og har et dusjhode i den ene enden. Den er svart for å tiltrekke seg maksimalt med solstråler. Etter en hel dag i solen skal vannet være varmt nok til en dusj. Om sola ikke skinner, antar jeg man kan fylle på varmt vann. 10 l skal holde til en 7 minutters dusj. Min shower bag ble kjøpt i en nettbutikk.

Det viktigste er likevel bevissthetsendringen som skjer. Slik jeg forstår det, vil den være varig. Problemer med strøm og matforsyning vil være av forbigående karakter.

Hva om dette ikke skjer?

Da vil jeg juble. Jeg er nemlig svært glad i moderne komfort. Og har man et lager av mat, brensel og andre livsnødvendigheter, får man en høst og vinter der man ikke trenger å kjøpe noe særlig. Det kan neppe være noen katastrofe.

Liv Bjøringsøy

Til informasjon har Liv Bjøringsøy forlatt vår virkelighet. Liv var astrolog og tilrettelegger av Dolores Cannons QHHT-metode. Hun kom fra redaksjonen i Zodiak og har tidligere skrevet artikler i internasjonal maritim presse. Av utdanning var hun økonom og har det meste av sitt voksne liv vært ansatt i privat næringsliv. Hun jobbet mye internasjonalt og var alltid opptatt av samfunn og internasjonal politikk. I tillegg hadde hun tilegnet seg esoterisk kunnskap og innsikt fra flere disipliner. Hun så det som viktig å bidra til å spre kunnskap til flest mulig. I tillegg til å skrive på Nyhetsspeilet malte hun bilder som hun stilte ut i sitt hjemmegalleri og kombinerte all sin viten og innsikt i rådgivning og husrensing på telefon.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

314 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Klokka er nå 11.11 den 11.11.

Noen som har merket om det har skjedd noe? Kosmiske portalåpninger el. frekvensøkninger?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Ulven
12 år siden

Joda Ulv :)

Så veldig kosmiske var nok ikke portalene som ble åpnet, det var nok heller portaler til helvette som ble åpnet så demonene og annet skrømt fikk slippe ut

11.11.11 startet med at en drapsmaskin ved navn Faremo med flere hundre tusner av uskyldige liv på samvittigheten skal passe på lov og orden i Norge som ny Justisminister

NATO dokka Espen Barth Eide vil sparke 15 000 soldater fra Heimevernet og heller bruke/ofre Norske soldater i NATO ledede terroropperasjoner i utlandet

Nå kaster den neste demonen fåreklærne sine og vil fjerne demokratiet

Jesuitt Jonas viser nå sitt sanne jeg

Ikke bare tror Støre at partiet står over Nasjonen og grunnloven i god kommunistisk stil, men han løfter frem staten istedenfor demokratiet. dette er så folkefientlig som det kan være, Støre bare må gå etter dette. Han er avslørt som en lobbyist for EUs fremtidige planer, en sterk stat som ikke lenger trenger demokratiet. Dette er politisk terror mot vanlige folk, disse utspillene terroriserer meg, Støre er en politisk terrorist

Frank

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2011/11/24/stoere-slar-et-slag-sterke-medlemsstater-i-eu

Ikke nok med det så vil terroristorganisasjonene FN og EU som utelukkende består av Jesuitter og Frimuere nå åpne humanitære koridorer til Syria som betyr å jevne landet med jorda og stjele oljen deres for så å klargjøre styrker til en Iran invasjon og WW3

Al Qaida leiesoldatene fra det muslimske brorskap er allerede inne og nå vil Arabiske og Tyrkiske fly fra den arabiske liga og bistand fra USA begynne å bombe Syria når som helst, kanskje innen 24 timer ifølge en Kuwaitisk avis

Sist det muslimske brorskap prøvde å innvadere Syria sammen med CIA uten flystøtte gikk det heller dårlig, da ble mellom 10 000 til 25 000 av brorskapsmedlemmene drept i byen Hama i 1982

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4151524,00.html

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
12 år siden

Jesuitt Jonas vil også forgifte hele det norske folk med GMO mais

Dyreforsøk med GMO mais har vist at ikke bare reduserer det hjernens utvikling men den reverseres

GMO mais førte også til at dyrene de ble testet på ikke var i stand til å reprodusere seg etter 2-3 generasjoner

GMO har også den egenskapen at den tar livet av alle insekter som prøver å spise GMO planeter, om mennesker som spiser GMO vil lide samme skjebne som våre medskapninger vites ikke ennå men faren er der

GMO har skapt noe som heter supergress som sprer seg over hele verden som ødlegger og fortrenger den naturlige faunaen og raserer farmer

Stadig sterkere super gifter som Round Upp blir brukt til å sprøyte GMO avlinger siden ugress og insekter blir resistente og muterer

Folket i Vietnam ble sprayet med Round Upp under Vietnam krigen i oprasjon Orange, folket ble ikke resistente med de muterte

http://www.naturalnews.com/033195_superweeds_farm_equipment.html

http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7888918

Skal man nå ta Jesuitt Jonas litt i forsvar så er han som alle andre i brorskapene

De utfører bare ordre

Hans Gaarder
Forfatter
12 år siden

TABU nr. 61 for norske media:

“Derfor har Norge fått voldelige flyktninger:

Sannheten om flyktningepolitikken som er blitt praktisert av Norges Arbeiderpartidiktatur i flere tiår er beskrevet slik av juristen Synnøve Fjellbakk Taftø, som lærte om dette fra sitt arbeid på innsiden av systemet:

”Innvandringsstoppen ble innført for å danne basis for Norges deltagelse i FNs kvoteflyktningsprogram, det meste menneskerettsfiendtlige av alle FNs menneskerettstsridige programmer…
I min tid i diplomatiet fungerte (kvoteflyktnings-)programmet slik: Først fikk de store innvandringslandene (USA, Canada og Australia) finkjemme flyktningeleirene og velge ut de innvanderne de ville ha. Resten fikk beskjed om å søke andre land som deltok i kvoteflyktningsprogrammet, men ikke Norge.

Til vårt land sendte UNHCR søknad på vegne av de som ingen land ville ha , så som psykiatriske kasus, voldelige personer, opprørsledere og barn under tolv år. Norges deltagelse i FNs kvoteflyktningsprogram ble aldri tatt opp til drøfting i stortinget. Bjarne Lindstrøm og hans kumpaner sørget for at en bevilgning til dette programmet ble satt opp i i UDs budsjett, og dermed var de i gang med sin menneskehandel.”

Se ”Nornens beretning” av Synnøve Fjellbakk Taftø, s. 15.

Hentet fra TABU-oversikten for norske redaktører og journalister:
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/norske-mediers-samlede-tabu-oversikt/

Maarit M. Hanssen
Forfatter
12 år siden

Smurfen, den store katastrofeøvelsen i USA den 9.11.11 er veldig interessant. Allerede i 1947 var TVne i USA utstyrt med toveisteknologi, som tillot TVn å ta videobilder fra folks stua. Radioer var utstyrt med teknologi, som tillot regjeringen når som helst å ta kontakt med publikumet. Dette er teknologi inspirert av Orwells 1984 ( som først skulle egentlig hete 1948 ! ). Det er dette, som nå skal testes av den amerikanske regjeringen. I 3 minutter skal regjeringen snakke til amerikanerne gjennom alle tilgjengelige radio,-og TV-kanaler. Hvis det hadde vært en riktig katastrofe, som ble annonsert så ville amerikanerne ha 3 minutter på seg å komme til sikkerhet. Forundrer meg ikke om planen er å annonsere en invasjon fra Marsboere.

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

Den teknologien som er utstyrt i radioer og TVer som gjør at folk kan si ting til deg kalles høytaller det Maarit ;)
Så du mener at det er et 2veis kommunikasjonssystem i alle TVer og radioer i USA som gjør at myndighetene der kan høre og se hva som blir sagt i de tusen amerikanske hjem?
La meg nå påpeke at alle TVmodeller som du får kjøpt i USA blir også solgt her hjemme i Norge, så da må norske hjem ha akkurat det samme da?

bardun
bardun
Abonnent
12 år siden

Å kunne ”se” inn i framtiden eller å ”se” ting som er skjult i samtiden, er postulatet.

Så vidt jeg har registrert så har det vel, i noen grad i hvert fall, åpenbart seg en viss mangel på treffsikre og følsomme innertiere i forutsigelsene, og i hele tatt en mangel på forutsigelser om hendelser som kanskje ikke så lett burde klare å ”snike” seg forbi klarsynte av ymse slag.

Men på den annen side, så er det jo også en velkjent sak at det kan, på et helt uforklarlig vis, komme klare bilder eller små ”glimt” til dem det gjelder. I hodet. Men da behøver det ikke på noen måte være de store verdensomgripende begivenheter, men ofte mindre og udramatiske hendelser.

Hvem har vel ikke opplevd at man plutselig bestemmer seg for å ringe én man kjenner som akkurat holder på å ringe deg. Tilfeldighet én eller to ganger ja, men for dem som opplever slikt gang på gang, blir det etter hvert ikke bare tilfeldigheter. Det kan også være et kjennetegn at ”evner” i de aller fleste tilfeller er til hjelp for noen …

Enkelte ganger ”slår det inn”, andre ganger ikke … Litt annerledes blir det når det går opp for en at når noen som står deg nær, i gjentagende tilfeller begynner å prate om det som du akkurat, mer eller mindre bevist, fokuserer tankene dine på – en spesiell person eller en spesiell hendelse. For mange – kanskje de fleste, er selvsagt slikt umulig eller har en rasjonell forklaring, men for den som er kjent og fortrolig med ”det umulige”, er det egentlig lite eller ingenting som overrasker, sånn sett.

Når noen snakker om en skjult virkelighet eller en skjult ”mystisk verden”, er de nok ikke så langt unna sannheta. Og for enkelte er ikke denne verden så veldig lukket og fremmed heller fordi dem daglig omgås denne virkelighet, som ikke nødvendigvis behøver å være skjebnebestemmende, men som en naturlig del i sin egen livssfære. Men for dem som tar avstand og aldri har vært villig til å åpne opp noen innvendige dører, for dem er dette selvfølgelig noe fjernt og unaturlig og vil ikke ha noe forhold til slikt.

Men det er uansett ikke alle gitt, av en eller annen grunn, å være disponert for å ta del i denne delen av virkeligheta – som finnes men som for de fleste ikke kan enses med de begrensede fysiske sanser.

Nå står kanskje verden virkelig foran en ”skjebnetime” hvor eksperimentet; EU og dets problemer blir som en skygge i huleveggens virkelighet.

Alt ser ut for å gå mer og mer på tverke for menneskeheten hvor sult, naturkatastrofer, kriger og ”dommedagsvåpen” som ligger klar på rampen, truer med å ta knekken på oss alle. Et skikkelig Ragnarok ser ut for å være i emning, og det til tross for illusjonen om at vi er en så intelligent og høyt utviklet rase som uten problemer skal kunne takle all verdens problemer …

All vitenskapelig forskning på alle mulige områder og dertil påfølgende manipulering av det naturlige, ser ikke ut for å gjøre ting bedre. Tvert i mot kan det virke som at mye bare blir verre. Det finnes nok av eksempler på dette.
Hvilket paradoks må jeg bare si.

Jeg syns det virkelig er grunn for å være pessimistisk i disse tider, og det er jammen lite som tyder på det skal bli noe bedre etter hvert som tiden går.

Når var det at det hele begynte å gå så skeis? Hvordan vil det gå og hvordan vil dette ende – i en verden hvor noen plutselig har fått det så fryktelig travelt med å rasle med sine nyslipte sabler …

Hvor lett er det å bytte bort tålmod og toleranse mot hovmod og arroganse?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  bardun
12 år siden

Du har jo rett der Bardun men det nytter ikke å sette seg ned å grine, vi har ingen andre å takke enn oss selv

Nå den ene prosenten som styrer verden klarer å lure oss 99% til utslette hverandre for å øke og sikre egen makt så får vi vel som fortjent

Ikke alle mener det som skjer om dagene er trist, kristenzionistene danser i gatene av glede for nå ser det for seg en WW3 atomkrig om få dager

Og som de sier : Israel oppgraderer nå sitt kjernefysiske arsenal, Midtøsten girer opp for den siste kampen som vi vet er uunngåelig. Men da kommer HAN !!!!!

Vitenskapen sier at skadene nevnt i Sak 14 som vil ramme Israels fiender kan bare oppnås naturlig av nøytron bomber. Vi vet at Israel besitter dem

Mye kan jo tyde på at kristenzionistene har rett, kaoset eskalerer på alle fronter dag for dag

Japanske styrker rykker inn i Sør Sudan, Franske styrker rykker inn i Somalia, USA har gått inn i en rekke Afrikanske land, Også i Midtøsten trapper USA kraftig opp nå, 90 000 indiske soldater er sendt til den Kinesiske grensen

De fleste tror at Hellas har fåt masse gjeld for at folket er late men fakta er at Hellas har brukt enorme beløp på Jagerfly, marinefarøyer og Tanks osv siste årene
Det har foresten alle andre nasjoner også gjort, spess Kina og Russland har rustet kraftig opp siste årene

http://www.defencegreece.com/index.php/2011/10/the-u-s-approved-to-grant-400-m1a1-abrams-to-greece

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/japan-skickar-soldater-till-sydsudan_6600590.svd

http://www.dn.se/nyheter/varlden/90-000-indiska-soldater-till-gransen-mot-kina

Det meste tyder vel på at dette er planlagt i generasjoner, rottene som styrer bruker våre penger på å få oss til å utrydde hverandre

I USA er soldater fra Joint Base Elmendorf-Richardson i ( NORTHCOM ) arrestert for å sendt mailer og advart familiemedlemmer om at nå kommer “End Of The World”
Årsaken er vist kraftig økt aktivitet i militærleirene i USA

Men det er jo ikke noe hemmelighet, Storbritannia og USA sier jo rett ut at dem vil angripe Iran sammen med Israel om kort tid
Israel har 750 Jagerfly, USA og GB har store styrker på alle kanter rundt Iran ( 98 000 i Afghanistan og 43 000 i Irak, baser i Saudia Arabia +++++ )

La dem komme sier Iran som har 1 million Soldater og som har Syria ogTyrkia på sin side, et angrep på Iran vil også trekke inn Russland, Pakistan og Kina
mm

Fredsnasjonen Israel og Guds utvalgte vil starte WW3 :)

UK & US plan to strike Iran exposed – “They will want nukes now!” (RT )

http://bigwobblenews.blogspot.com/2011/11/uk-us-plan-to-strike-iran-exposed-they.html

Israel har også utviklet et nytt super virus som skremmer vannet av ekspertene siden de kan overta militærbaser, infrastruktur og industrielle kontrollsystemer

En videre utvikling av det Israelske Stuxnet-viruset som angrep atombaser i Iran og Asia tidligere i år

http://nrk.no/vitenskap-og-teknologi/1.7859787

Fakta er nok at alle er på samme lag der alt vi leser i media bare er et spill for galleriet

Det handler ikke om noe mer en at at vil kverke flest mulig av oss for at vi skal bli lettere å kontrolere og for å få på plass sin verdenregjering og nye verdensorden

Folk fleste mener det som skjer er helt greit, Bomb Iran, bort med demokrati og folkeavstemninger, la bankeierene få alt vi eier og har, innfør politistat så vi blir kvitt voldtekter og terrorister

Det som ikke rammer oss selv har vi ingenting med er det som går igjen

Så når kan vi forvente oss at “morroa” starter ?

I morgen 5 nov er en viktig dag for rottene, 5/11 er en dato som går igjen i en rekke il-u-minati filmer, det er også avbildet på et kort som heter Time Warp der alt er snudd på hodet
Men der er ikke noe Diaster kort eller Action kort så det betyr nok bare at en ny fase som starter

Siden linken til kortet inneholdet er forbudt ord så kan jeg ikke legge det ut her for da havner kommentaren i spam boksen

9 Nov derimot er en dato da en stor astroide på 400 m paserer mellom oss og månen blandt sattelittene, det er også datoen vi skulle pasert halen til til det ikke eksisterende objektet Elenin og datoen det vil bli holdt tzunamiøvelse over hele USA

Her er en meget god forklaring på hva vi kanskje kan forvente oss den datoen

http://theintelhub.com/2011/10/01/possible-extinction-level-event-looming/

http://www.fcc.gov/encyclopedia/emergency-alert-system-nationwide-test

Men det er den 11.11.11 som er den store datoen der mange mener at det kommer onde skapninger og spiser oss eller noe sånt

De troende mener at 11.11.11 betyr 666 som på strekkodene der en astroide vil treffe jorden 9/11 og ut av krateret skal de komme ekle skapninger og plage oss i 6 mnd

Men det er ingen grunn til å deppe, det kan virke som om vi får uventet hjelp

En enorm solflekk har dukket opp på sola som vandrer i vår retning der den allerede har hatt en rekke store ekplosjoner som har sendt ut kraftige M og X flares og ødlagt sattelitter

Solstormer er som sagt helt ufarlige for oss men men dem tar knekken på den destruktive teknologien og elektronikken som pyramide rottene vil kverke oss med

Finnes det gode krefter der ut så be om at de sender en monster solstorm mot oss som sender oss tilbake til steinalderen da folk hadde tid å prate med hverandre og hadde andre verdier i livet en fiat penger :)

Nytt kjempesmell på solen

De enorme solflekkene som er kommet til syne på solen er uvanlig aktive. Torsdag kveld kom det andre smellet på to dager, og det er nye i vente

http://www.storm.no/nyheter/nytt-kjempesmell-paa-solen-3628899.html

http://www.storm.no/nyheter/utbrudd-paa-solen-3628148.html

http://www.spaceweather.com/

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2011/11/04/nasa-detects-x-2-class-flare-eruption-on-the-sun/

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

I tillegg skal det være store politistyrker ute i Oslo i helga for å forhindre voldtekter : )
Hva tror du smurfen om det? Skal det skje noe spes der?

Har en teori til på lager: ICA+ REMA, snu REMA og du får AMER+ ICA. Da får vi America : )
Såg den på TV

BelzeBob
Abonnent
Svar til  kjemisk
12 år siden

AMERICA – dødsbra!

Politistyrker for å forhindre voldtekter… La meg tenke…. Først inviterer man ørten rabiate overfallere fra Langtvekkistan og deretter må man bruke masse ressurser på å skremme de vekk… Hmm. Hørte litt på radioen: En dame snakket om utenlandske menn som var tatt inn til avhør. Tror de var fra Somalia. Hun sa at disse typene hadde problemer med å forstå at voldtekt ikke var akseptabelt i Norge. De forstod ikke konseptet. Skjønner dere hva vi har med å gjøre?

Vel, gode snille New Agere mener såklart at alle er like snille som de og at slike problemer går over av seg selv bare vi tenker positivt og visualiserer harmoniske farger mens vi drikker økologisk te og ber en bønn om intergalatisk oppvåking og universal kjærlighet. Selv har jeg et litt annet syn på saken. Jeg foreslår at vi bygger en veldig stor sprettert på toppen av Oslo Politistasjon og spretter alle voldtektsmenn tilbake dit de kom fra.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  kjemisk
12 år siden

Nå tuller du litt kjemisk :)

Snu litt på bokstavene i ICA så får du CIA :)

Store politistyrker i gatene ?
Tja nå sier dem vel at de vil bruke Ghanistan veteraner til å overvåke gatene i Oslo
De blir vel kanskje litt som å sette bukken til å passe havresekken
Ifølge dem selv så er det å drepe noen en mye bedre nytelse en sex
Tipper de kaster noen håndgranater inn i folkemengden og så hølver dem over de etterpå
Fakta er at de er narkomane terrorister psykopatene vil sette inn for å passe på damene våre
Vi kunne vel lese for en tid tibake at Daffy hadde brukt 7 statsbusjetter på Viagra som han gav til forsvaret sitt, det var vist snakk om så mye som 3 containere med Viagra
Med tanke på hvor liten en viagra er og til den nett sum av ca 100 kr pr pille så blir det veldig dyrt med hele 3 containere

Stemmer i skogen sier at Jensemann kjøpte overskudslageret til en billig penge etter at Terreorcellen hans hadde puttet pinner i rompa på Daffy
Viagraen ble gitt til de andre på Løvebakken som har løpt rundt i Oslos gater og voldtatt for fote for at dvergen med det ironiske navnet Storberget skal få innføre politistat

Stakkar Daffy hadde vist store lager av A-våpen som han glemte at han hadde, bra for oss i grunn for da hadde han nok brukt dem i selvforsvar og sprengt Oslo, Paris, Lodon, Stokholm og noen byer i USA

Bobo

Vist jeg går forbi et svømmebaseng til en rikmans familie og ser en jente ligger å drunknet i basenget og hopper uti og redder livet til jenta
Skal jeg da straffes for å ha forurenset basenget ?

Er det sånn at vist jeg impoterer en rekke farlige tigerer fra India og slipper dem ut i Oslo, er det jeg eller Tigrene som bør straffes da når dem spiser folk ?

Såvidt jeg husker så var det satanist Torvald Stoltenberg som i sin tid sa ja takk til å ta inn de farligeste asylsøkerene til Norge i bytte mot en flott stilling i FN da Jesuittene bestemte at Euroapas nasjonalstater skulle oppløses gjennom massiv innvandring

Det er alltid det samme, man skaper et problem, folker reagerer og så sitter samme folkene med løsningen som skapte problemet som utelukkende er en løsning som folket ikke ville akseptert før problemet ble skapt

Psykopatene har levert løsningen nå, mer overvåking, utvidet DNA register osv osv, noen snakker allerede om Chipp som løsning

Alt som er galt i verden skyldes utelukkende at noen er anonyme på nett, den grusomme tjensten Tor som hjelper folk å være anonyme på nett bidrar til at WWW oversvømmes av Pedofile, Mafia, terrorister og det som verre er ..

Fysj å fysj gi oss en Chipp :)

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2011/11/04/spioner-pedofile-og-mafia-herjer-fritt-i-hemmelige-nettverk

Singoalla
Singoalla
Abonnent
12 år siden

Videre har jeg funnet frem mine notater, fra et foredrag av en som – som er veldig inne i Maya-kalender og Callemans opplegg, og som forklarte at det er en nedtelling som begynner/begynte 28/10 2011.

Dette var rimelig innviklet…Selv om det dreide seg mye om paraleller til kabbalah og livets tre og jeg er kabbalist, så var det krevende å henge med…

Så jeg skal ikke gi meg ut på å forklare dere noen detaljer i dette..Annet enn å si, at det er mange paraleller mellom Mayakalenderen og Kabbalah

Det er bare forskjellige måter å forstå universet og hva som skjer på, som forklarer det samme, og Maya og Kabbalah er begge veldig avanserte systemer..

Det er 13 himler og 9 underverdner, i Mayasystemet = 22

Paralell til Kabbalah med 9 Sefiroth over Malkuth og de er doble. OG det var paraleller til Astrologi også, nr 13 er skjult i tvilling – har jeg notert.

Har notert en masse datoer for forskjellige bølger som begynner 28 / 10.

Bølgen som er nå gjelder til 9 desember..

Da vil månen påvirke frem til 20/1 2012

Deretter Merkur-påvirkning til 2/3

Venus til 13/4

Sol til 25/5

Mars til 6/7

Jupiter til 17/8

Saturn til 9/11

Neptun til 9/11

Pluto til 21/12 2012

Og Pluto er temmelig heavy da, kan være destruktiv..

Savner Uranus – den kommer vel da etter Plutos periode, altså fra

21/12 2012. Noen mener Uranus er knyttet til Gud.

Muligens slutt på menneskenes tid, jeg vet ikke.

Men da har dere fått det jeg hadde om syklusene som begynte 28 Okt.

Og Calleman ender altså samme dato som de andre snakket om..

21/12 2012

Det var et tankekors for meg..

Så jeg fatter ikke da alt fokuset og anklagene ang tidspunktene,
når han faktisk også endte opp med det samme og det har IKKE vært..
Det ligger foran oss ennå.. din artikkel Liv, er dermed høyst aktuell,
videre frem til iallfall 21/12 2012 og også etter det om verden og internett består, samt om vi består slik at vi kan lese her inne fremdeles.

Hva tror Liv og dere andre om det om det?

Og hva sier den vanlige astrologi om tidene nå Liv?
Det kunne jeg ønsket meg en egen artikkel om om du ser noe der..

Singoalla
Singoalla
Abonnent
12 år siden

Liv: Du har ingen grunn til å angre på en informativ artikkel som har gyldighet videre fremover også. Både der og i kommentarfeltet her har det kommet mange gode råd, om den tid vi er inne i – endringer og også katastrofer og vanskeliget tider VIL intreffe, det er kun et spørsmål om tid..

Men jeg lurte litt på hvor det ble av deg,
og føler med det i at d hadde datatrøbbel i perioden..

Merker meg at Calleman, i følge de jeg kjenner som formidler det han kommer med videre, ikke har sagt noe om dommedag, men tvert om har de stått på hele tiden for å tilbakevise disse misforståelsene..

Jeg har nå vært inne på Bente Brunvolls blogg og kopiert derfra, ord fra henne – som viser hvordan hun har forsøkt hele tiden, med klar tale og forklare at Mayakalenderens ende IKKE er dommedag:
———————————————————————————

Under overskriften Ikke undergang 2012 vil jeg formidle stoff som jeg håper vil rette opp misforståelser og feilinformasjoner om Mayakalenderen og 2012.

http://mayakalenderen.com/ikke-undergang-2012/#comment-603

Infoen sin henter hun mest fra C J Calleman, som sier det samme.

Spørsmålet blir heller da, HVOR kommer misforståelsene fra?

Her er kopi av litt fra bloggen hennes: Ikke undergang 2012

Mayakalenderen forutsier verken dommedag eller jordens undergang, verken i 2011, 2012 eller noen gang

i det hele tatt. Dommedagsprofetiene stammer fra vesten og ikke fra mayaene.

Mayakalenderen, som er et system av kalendere og sykluser som går i hverandre og påvirker hverandre, er et fantastisk interessant redskap til å forstå våre liv og hele skaperverket.

Ved hjelp av Mayakalenderen forstår man at våre liv ikke er tilfeldige, og evolusjonen er heller ikke tilfeldig.

Nettopp nå, i en tid hvor forandringer vil skje i hurtig tempo, kan det å ha innsikt i Mayakalenderen være en hjelp og støtte i å forstå utviklingens gang. Det er leit at sterke krefter spiller på frykt og desinformasjon (f. eks Hollywood). I stedet for å la seg overmanne av frykt, kan man heller søke svar gjennom pålitelige kilder.

Bente B juli 26, 2011 kl. 6:38 pm #

Det finnes ingen ting i Mayakalenderen som forutsier noen dommedag eller jordens undergang, hverken i 2011, 2012 eller noen gang ellers.

Utviklingssyklusene i Mayakalenderen kommer til en fullførelse 28. oktober 2011, dette er ifølge Dr. Carl Johan Calleman som har studert Mayakalenderens mening i 30 år.

Vår tids urbefolkning i mayaland i Mellom-Amerika (Guatemala, Mexico) sier de ikke vet med sikkerhet når kalenderen slutter, det kan være rundt vår tid eller om 50, eller 100 år, sier de.

21.12. 2012 er blitt en tradisjon utfra at solen sto i zenit i mayabyen Izapa for mer enn 5000 år siden, noe man bestemte skulle representere starten på “den lange tellingen”. Dette blir som vårt år 0, Jesu fødsel, som vi har fastsatt til 24/25 desember. Selv om vi vet at Jesus ikke kan ha blitt født datoen vi feirer hans fødsel, har vi allikevel fortatt å holde på denne tradisjonen.

Den eneste inskripsjon fra de gamle mayaene som omhandler fullførelsen av Mayakalenderen, forteller at “the ninefolded entity will descent i all its regalia”. Mayakalenderens utviklingspyramide består av ni nivåer. Alle de ni utviklingssyklusene slutter samtidig 28. oktober 2011, og det er da at skaperverket vil utfolde seg i sin fulle prakt (in all its regalia).

Håper du vil lese litt rundt her på bloggen, og selv om det kan være vanskelig å ta inn hele mayakalendersystemet, vil du kanskje komme over forklarende artikler og innlegg. Mayakalenderen er en prosess, man forstår litt og litt

Håper ihvertfall du er beroliget når det gjelder de falske ryktene om Mayakalenderen og jordens undergang. Mayaene selv er skikkelig lei av alt pratet om undergang.

Med vennlig hilsen
Bente

Bente B juli 26, 2011 kl. 7:50 pm #

Som sagt, Mayakalenderen forutsier ingen undergang eller dommedag hverken i 2011, 2012 eller noen gang ellers.

Mayaene insisterer på at 2012 ikke er jordens undergang.
Dommedagsprofetiene stammer fra vesten og ikke fra mayaene.

Les intervju med Maya elder Apolinario Chile Pixtun:

http://www.msnbc.msn.com/id/33261483/

Bente B oktober 30, 2011 kl. 9:28 pm #

Hei

Håper siste innlegg kan forklare noe. Ingen bestemte jordskjelv eller andre naturkatastrofer er forutsagt i mayakalenderen.

Mayakalenderen viser kosmiske mønstre som avspeiler seg på alle nivåer av skaperverket. Utfra mønsterene har man kunnet forutsi generelle ting.

Den eneste grunn til å være redd for vår jordkode, er hvordan vi mennesker nå handler. Vi lever i en viktig tid. Det er vi som lever nå som må avgjøre om vår klode vil bestå eller ikke. Å fortsette en økonomisk drivkraft for samfunnet som ikke er basert på naturens prinsipper, vil i det lange løp føre til undergang. Vi må sette ut i livet en økologisk økonomi, hvis vi skal overleve som menneskehet.

Dette tror jeg vi er i ferd med å forstå i disse dager.

Hilsen Bente

Bente B oktober 30, 2011 kl. 8:29 pm #

Kjære Anette
og andre som er redde

I forgårs, fredag 28 oktober 2011, skjedde fullførelsen av mayakalenderens utviklingssykluser, bedre kjent som mayakalenderens “slutt”. Og jorda gikk jo ikke under, gjorde den vel?

(Datoen 21.12. 2012 er slutten på “Den lange Tellingen”. Artikkel om dette av C. J. Calleman finnes øverst på siden. Artikkelen er litt tung og vanskelig, særlig i begynnelsen, men så blir det lettere å forstå hva han skriver.)

Mayakalenderen handler om evolusjonen, om den utvikling som har skjedd siden Big Bang. Urbefolkninger over hele kloden har hatt en nær kontakt med naturen, de har observert naturen og hatt ro til også å observere innover i seg selv. Mayaene (og folket som var før dem, Olmec-folket) registrerte at utvikling (vekst) sker i bestemte pulserende rytmer, og de mente at disse rytmene kom fra det kosmiske Livets tre Hunab-Ku som de også kalte Himmelens Hjerte. Det er disse rytmene som vises i mayakalenderen, og egentlig ingen ting annet.

Alt annet er tolkninger!

Vær trygg, Anette og alle andre som har frykt. Menneskeheten har stadig forutsagt underganger de siste par tusen år. I min levetid har jeg opplevd at det har blitt spådd undergang mange ganger.

La oss nå ha tillit til livet. Vi har fått en vidunderlig gave og evne, vi har muligheten til å være medskapende til vår virkelighet. Nå når den kosmiske planen er fullbyrdet, har vi et stort anvar, alle sammen. Vi kan skape en verden av fred.

Vær trygg, Anette. Pust – og kjenn at du er en viktig skapning i denne tiden der vi alle kan oppleve at vi er ett. Vi er kosmiske vesener som lever i en sammenheng med noe stort og vakkert.

Bente

Ok, så da er det bevist hele veien her at de har forsøkt å forklare at det IKKE var dommedag 28/10, og muligens heller ikke i desember 2012, eller?

bardun
bardun
Abonnent
12 år siden

Det skjedde ikke – jeg ble ikke med. Ja, jeg er blitt løyet for, jeg er blitt lurt.

Men, jeg kunne føle – ja, jeg kunne formelig se hvordan de arme sjeler fór opp en hel dimensjon, mot det uendelige – gjennom nordlyset som vinket dem farvel helt til de var borte. Jeg kunne høre deres lovsang som
forsvant i det fjerne, mens den fylte hele himmelen. Jeg så stjernene vike plass for denne hærskare som nå var på vei for og bli fylt av det guddommelige.

Jeg strakte mine hender ut mot universet. Jeg ropte opp mot stjernene, jeg tryglet og ba.
-Hvor er dere mine venner av lyset – dere stjernebarn, ser dere meg ikke … jeg er jo her, inne i min blåfrosne skrott finner dere meg – min ånd, min sjel som skal stige opp til de evige sannheter …

Men så ble jeg løyet for, slå ble jeg lurt
det er bittert og ganske surt
jeg tømte hodet, jeg gjorde alt
jeg gjorde alt som jeg ble fortalt

jeg hadde håpet, jeg hadde ventet
jeg sto der iskald og bare lengtet
hjertet banket i håp og glede
der jeg sto i mitt lendeklede

i det dunkle lys fra en gatelykt
jeg sto å følte det ganske trygt
men natta den ble ganske lang
og tiden gikk som sin vante gang

til slutt jeg innså i denne natt
jeg stor der ensom og var forlatt
jeg hadde prøvd så stramt iherdig
men var ikke blitt funnet verdig.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
12 år siden

Ajoar har rett i at vi nok må gjøre jobben selv.

Mono Montana – 3 dager med mørke, kan komme nettopp av vulkan-utbrudd, dvs aske i atmosfæren som skygger for solen. det vil oppfylle profetiene fra mange kanter, bla Voluspå, som spådde 3 vintre uten sommer imellom, hvor solen skulle bli som månen.. og av måneskinn gror det som kjent ingenting, dette kan faktisk lett skje med aske fra vulkaner!

Mono Montana har rett i at det er en bevissthetsutvikling er en individuell prosess, en transformasjon/bevissthetsendring skjer når en sjel/individ er klar for det, derfor har jeg vært svært skeptisk, til dette som har vært skrevet og forespeilet av noen, om at det skal skje med alle på en gang, om det skjer med alle på en gang – er det ikke ekte, men et forsøk på å kuppe vår bevsisthet – noe kunstig.. overtagelse med mind control teknologi eller noe.

Jeg har vært avventende til denne dato og minnet folk på, at de fleste andre slike datoer passer uten at noe skjer.. heldigvis.. Og nøyd meg med å konstatere dagen etterpå, at vi overlevde nok en “dommedag”.

Denne gang har det ikke vært en liten sekt, men store deler av alternativ-bevegelsen som forventet noe ville skje.. på denne dag, så hva nå?

Selv er jeg litt lettet for det hang over oss litt, glad dagen er omme.. og med såpass lite dramatikk.. men det er tiden som er ment, ikke bare en dag..

Carl Johan Calleman skrev dette om den 28:

Mange spør om hva som nøyaktig kommer til å skje på fredag når mayakalenderen slutter.

Det som kommer til å skje er at solen går opp og solen går ned – slik som vi er vant til. Nøyaktig hvilke hendelser som vil skje i verden, er det ingen som vet. Det er imidlertid interessant å se at mennesker over hele kloden i disse dager samler seg og protesterer mot et økonomisk system som baserer seg på fiktive verdier, som raserer miljøet på kloden og tilgodeser en liten elite.

Under det økonomiske systemet som har rådet, har det ikke vært mulig å skape fred i verden, fordi det har vært basert på dominans og hierarkisk tankegang.

Når mayakalenderens utviklingssykluser fullføres fredag, kommer mennesker over hele jorden til å feire at hierarkier og all form for dominans går mot en slutt.

Vi lever nå i en energi som fremmer enhetsbevissthet og likeverd.

http://mayakalenderen.com/2011/10/26/kvantesprang-til-en-ny-bevisst

De som jeg kjenner som har forbindelse med Calleman, er ikke de som har ropt opp om dommedag! Tvert om har de benektet at det skal skje slik og skrevet om at det IKKE er jordens undergang,

DOG snakkes det om 21 des 2012 og det gjør også Calleman.

Det som starter i dag er en nedtelling som vil gå i flere sykluser, ned til 21 desember 2012. Etter hva jeg forstår. Fikk detaljene en gang, men har dem ikke for hånden akkurat nå. Noen her som har dem?

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Singoalla
12 år siden

Dette er nokså detaljert og forklarer polskift scenario…

Global Warming, Novas, & Clock Cycles in Time
http://www.youtube.com/watch?v=wYYuQ6knIrw&feature=related

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Singoalla
12 år siden

Får ikke postet denne kommentar, forsøker meg med en preview url – vennligst trykk “proceed to site.”
http://preview.tinyurl.com/6f53ydk

ajoar
ajoar
Abonnent
Svar til  Singoalla
12 år siden

En kan ivertfall være enig i at det er 2-3 situasjoner som henger over oss til stadig og som kan gi potensielle globale virkninger:
Store vulkanutbrudd (bl.a. er det “rumling” under Island for tiden noe som kan gi konsekvenser også for oss i Norge), Solstormer, solen er inne i en syklus med høyere aktivitet som potensilet kan slå ut sårbar elektronikk, store jordskjelv – spesielt i industrialiserte land da store skadeomfang i tillegg kan øke økonomiske spenninger, mangel på varer etc.

Disse hendelsforløp kan en hvis en ønsker det og har riktig overbevisning knytte opp til åndelige prosesser (Religioner har jo ofte tolket geologiske og astronomiske hendelser som tegn fra Gud, straff, eller tegn på katastrofer, endetid osv.) Nyhetsspeilet og de mest konservative tilhengere har vil slik jeg ser det helst ha det inn i en åndelig sammenheng og er lite tilhengere av at mye av dette er jordens naturlige “geologiske puls”

Motsatt kan en altså se på det som naturlige prosesser som er en del av livet her på jorden, og alltid vil være det. Vanvittige endringer har foregått i urgammel tid, og det vil skje igjen. Dette må vi leve og dø med. Vi må tilpasse oss for å minske skadeomfang. Idag overvåker en fjellsider i Norge der en vet det er fare for stor masseutglidning. Rundt om i verdenshavene er det plassert ut tsunami varslere, det finnes utstyr som varsler jordskorpeaktivitet på strategiske plasser rundt om i verden osv osv. Alt dette for at en bedre skal forstå bl.a. geologiske prosesser og samtidig kunne varsle så tidlig som mulig hvis en potensielt fare oppstår.

Når det åndelige og vitenskapelige møtes er det duket for konflikt.
En som hardnakket bokstavelig tror på Bibelen vil aldri godta at jorden er milliarder av år, og ble til hva den er idag som følge av ulike geologiske epoker. For han/hun ble jorden skapt på en uke.
Det er ikke så rart at vitenskap og kirke skilte lag for mange år siden, for den kunskap vi får mer og mer av stemmer ikke med tusner av år gamle skrifter.
Det må vel sies å være logikk idet.

I mitt hode så finner jeg det svært primitivt at den “åndelige dimensjon” er avhengig av å legge opp til kataklysmer, katastrofer for å “rense” jorden og mennesket. Og enda til villede folk med den ene datoen etter den andre for endringstiden. For et mas og spetakkel det blir av slikt og for ett oppryddingsarbeid i etterkant :) Kloke vettuge ledere som eventuelt måtte befinne seg “på den andre siden” må da ha andre mer sofistikerte og effektive metoder enn dette, tror nå jeg. Vi må ikke undervurdere oss selv, og falle tilbake til “middeladeriske tanker” når en prøver å forstå vårt miljø når det endrer seg med jevne og ujevne mellomrom.

ola
ola
Abonnent
Svar til  ajoar
12 år siden

Jeg er enig i mye av det du skriver her, men det du sier her: “Det er ikke så rart at vitenskap og kirke skilte lag for mange år siden, for den kunskap vi får mer og mer av stemmer ikke med tusner av år gamle skrifter.” Her lurer jeg på hva du mener? Hvilke gamle skrifter? Eller tenker du på presteskapet som prøver å diktere hvordan det var og tar alt bokstavlig? Og ikke skjønner hva de gamle tekstene faktisk beskriver?

ajoar
ajoar
Abonnent
Svar til  ola
12 år siden

Med gamle skrifter mente jeg bl.a. bibelen og skapelsesberetningen. Bibelen er skrevet av mennesker, ulike tekster samlet sammen over århundrer, redigert og formet av religiøse ledere. Skrevet i en tid da man ikke hadde den vitenskapleige plattform vi har idag. Jeg mener ikke å utfordre den kristne tro, for det er en annen debatt, og bibelen kan og vil alltid bli tolket forskjellig, men beretningene i bibelen og mye av den kunskap vi sitter med idag er ofte ikke forenelige. Men mange er sikkert uenig i dette.

BiggusD
BiggusD
Abonnent
12 år siden

Tenkte at siden vi nå skriver 29.Oktober og jeg ikke akkurat kjenner på kroppen at det er akkurat på denne jordrotasjonen (i en endeløs rekke) at sinnet mitt løftes opp til et stadium av opphøyethet, kunne det være på sin plass å bidra med dette utdraget av en artikkel som stod på SOTT.net forleden.

Den handler om “The Cassiopeians” og kanalisering av høyere intelligenser, men jeg syns ikke den biten var så veldig interessant. Det som derimot fanget min interesse (og gjenkjennelse) var artikkelens introduksjon, som jeg poster nedenfor:

“Speak My Will, Make Yourself a Prophet!”

© Chandra
Cassiopeia A, a supernova remnant, is approximately 300 years ‘old’ and has the distinction of being the strongest radio source that is observable outside our solar system.
At any given point in time there seems to be at least one charlatan running around predicting the imminent end of the world. In 2011, radio evangelist Harold Camping predicted the world’s faithful would be ‘Raptured’ on 21 May 2011. Of course, the date turned out to be a total dud, prompting Camping to ‘revise’ his prediction to October 21. Needless to say, at the time of writing we weren’t holding our breath, and with good reason. We might have passed out and missed another apocalyptic non-event!

But is there such a thing as valid prophecy or prediction of future events? The results of the Cassiopaean Experiment suggest that there is indeed such a thing, and more (e.g., remote access to unconventional knowledge, whether obscure or just previously unheard of). But the Cs have presented a very unique take on the subject of prediction. It is intimately tied with their cosmology and their view on ‘time’. According to the Cs, our universe is a ‘free will’ universe and time is not a strictly linear ‘one-off’ phenomenon. That means the future is open. More on that below.

Most predictions are based on a pretty simplistic, and probably completely false, view of reality. According to this mechanistic idea, the universe was originally set in motion at some imaginary ‘beginning’ point in time by some equally imaginary ‘first cause’. Religions have called this first cause ‘God’ while scientists have deemed it the ‘Big Bang’. Once the machine has been set in motion, it obeys physical laws and plays itself out like clockwork. Theoretically, with enough data, every event in this mechanistic chain of cause and effect can be predicted. So when some prophet gives a prediction of a future event, he or she is basically operating on the assumption that because ‘God’ or some other divine being is omniscient and can see how everything will play itself out (and assuming this being actually exists, and that it is not simply pulling a cosmic practical joke on its subject), it’s gotta be right. But things aren’t that simple.

As we see in the cases of Harold Camping and countless others, their predictions are, more often than not, completely wrong. In such cases, the rationalization machine goes into overdrive and various explanations are given to account for the contradiction of a truth-telling God whose prophetic pronouncements have proven to be profoundly problematic. Usually, God simply changed his mind. Because even if the world follows mechanistic laws, God is the great supernatural exception. He’s completely separate from our lowly physical world and can intervene at will and change the game whenever he chooses. Of course, most scientists reject God, or any other supernatural element, from their equations. According to them, Camping along with everyone else making such predictions are simply delusional crackpots or charlatans. (When was the last time you heard a prophet say, “Well, I may be completely off my rocker, but…”?)

But what about cases where predictions turn out to be true? What about the phenomena of prophetic dreams and premonitions? Even if we’ve experienced such a thing in our lives, or know someone who has, we lack a coherent explanation that accounts for all the data, and if we’ve resolved not to believe in such things, we simply write them off as coincidence and forget all about them. This is where the Cs’ presentation is so interesting. According to them, we do not live in a strictly material, deterministic universe, nor is ‘God’ separate from Nature. As always, the devil is in the details. Unlike mechanistic scientists who reject the reality of free will, the Cs wholly endorse it. Indeed, it’s an essential part of our reality. But what does this mean? Basically, we all make choices. And one choice, made during certain conditions, can change the course of the future.

This means that time is not some static line, like a film reel playing itself out to its predetermined end. Rather, at any given moment, based on the collective choices of the units of consciousness making up the whole, the future can go one way or another. If people act in predictable, habitual ways and little ‘new’ choices enter the game, sure, the future can probably be predicted. But when an important choice affecting other future choices is made, it’s as if we have entered a new timeline, one that previously existed only as a nebulous probability – one among billions of such probabilities.

In this sense, we do exist on one ‘line of time’. It’s the reality we experience as our lives: the events and interactions that make up the sum total of our experience. But it’s merely one of many possible realities that we occupy based on our collective choices. A prediction that may have been true at one point in ‘time’, following a choice that is significant to one degree or another on the part of one or more individuals, may not hold true beyond that point. What the Cs are basically saying is that predictions that turn out to be wrong aren’t necessarily wrong because the people were lying or delusional (although many undoubtedly are). Future events can be foreseen, but there are certain laws and conditions that need to be taken into account.

In volume five of her series, The Wave or Adventures with Cassiopaea, Laura described it like this:

“My guess is that the real world of third density/dimensions, is a collapsed wave function reality. It is like the branch of a tree. At certain nodal points, there are other branches that have the possibility of “getting all the juice” and becoming the dominant branch, and what determines which it is depends on many factors.

But, once one bud begins to dominate, the others become smaller and smaller and fall away eventually for lack of “juice.” There is only one “real” reality. The others are only ghost or potential realities. Like a tree, with gazillions of branches, each individual’s reality grows in this way. At certain points, there are alternate realities. But, depending upon choice, attention, and other factors, those realities that are undesirable can be “pruned” or deprived of sap so that they wither and fall away.

At the same time, each individual being their own “branch,” has a slightly different reality from every other individual, and some responsibility for the way their branch grows. But it is all from the same tree, and thus has a more or less single reality. If their choices are “diseased,” their branch will grow in a way that causes it to be pruned, or wither, or face some interference even from other branches, perhaps.

So, in a certain sense, at the nodal point, many possibilities may exist, just as several buds may put out on the end of a branch, but not all of them will continue the process of branching, and at such points, we have some freedom to choose, individually or collectively, depending on the nature of the branch.”

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
12 år siden

Hehe gudfrid, det var den lette løsningen!

Men hvis du skal ha 3 dager med mørke må jo jorda slutte å snurre rundt?
Og hvis jordkula bråstopper hva tror du vil skje med alt hav vannet?
Eller mer forståelig du kjører en bil i 1500 km/t med et fullt badekar på taket, og plutselig bråstopper?

Mitt største ønske er at det skal skje mirakuløse forandringer under topplokket på menneskeheten, og at DNA feilen på verdens politikere blir rettet opp!
Men for å være ærlig tror jeg dette er en saktegående individuell prosess.

Men for all del, nå er det evakuering i Chile, med sikkerhets sone 45 km fra Hudson vulkanen Som er en mega Strato vulkan, med potensiale for Vei 6+.
Får den maximalt utbrudd kan det medføre global fly stans, og noe kaldere globalt klima. I 1991 sendte denne vulkanen ut 4,3 kubikk km med materiale, ødela jordbruket i sør Argentina for flere år, og ga en liten global nedkjøling.
Et godt stykke lengre nord I sørvestlige Bolivia er det også en sak som har forbløffet geologer og vitenskapsmenn Uturuncu har de siste 20 år utviklet seg til å bli en av de største supervulkaner, har ennå ikke hatt utbrudd, men vokser raskt. Island, Canaria Øyene, Italia og Indonesia er også steder hvor store vulkaner har våknet til liv det siste året.
Og nå mens jeg skriver og hører nyheter på radioen, har det vært et forholdsvis kraftig jordskjelv i Peru. Samtidig har Hudson vulkanen hatt 3 eksplosjoner som sender aske og annet 5 km til værs, og utbruddet har ennå ikke kommet?

Synes det skjer noe hele tiden jeg, og tenker at jeg skal gjøre noen forberedelser for eventuell kraftig vulkansk utbrudd. Som vil bli kjøp av mye plastikk til å dekke mine frukt og grønnsaker, samt bore ny vannbrønn med 70m dybde. Har jeg mat og rent vann trenger jeg ikke stort mer, noe jeg ikke ser på som en selvfølge!

Ok Da er det snart midnatt i Norge og overgang til 29 oktober, og siden det er nett forbindelse regner jeg med at gamle landet fremdeles er på kartet. God Natt til dere, nå skal jeg nyte ettermiddag solen i behagelige 22+ med en kaffekopp og en skvett Cognac.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
12 år siden

Siste dagen idag.. så blir det mørkt i nesten 3 døgn, så går teppet opp, plutselig er alle klar over at de faktisk lager sin egen skjebne..
Vi kan jo lage vårt eget paradis med ny tro på vår egen skaperkraft, en fruktbar hage med alt naturen har å gi oss kan vel ikke være så vanskelig å få til :-)

Ola542
Ola542
Abonnent
Svar til  gudfrid
12 år siden

Er jo meldt sol imorgen da

ajoar
ajoar
Abonnent
Svar til  gudfrid
12 år siden

Jepp, sol i morgen, en vakker dag med flotte høstfarger, ikke noe mørketid her, må lenger mot polområdet for å finne det…
Nå kan alle som har prediket dommedag/ragnarok eller som har forventet en pluttselig og brå overgang til en annen dimensjon heller bruke tankene og fysiske evner på selv å skape den ønskede hverdag. Selv skape den verden man lengter etter, istedenfor å vente/forvente at det skal komme automatisk, eller at andre “utenforstående” skal ordne det for oss så vi slipper å gjøre arbeidet.

Cavalli
Cavalli
Abonnent
12 år siden

Mer plass å boltre seg på for oss da :)

Cavalli
Cavalli
Abonnent
12 år siden

Skjer`a?

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Cavalli
12 år siden

Jo, nå skal du høre. 28% av verdens befolkning, inkl. Ulven og BB, er nå tatt opp i den 5te densitet. De neste par årene kommer selvfølgelig massemedia til å bortforklare hvor over to milliarder mennesker ble av – men sannheten er at de/vi alle sitter her i densiteten med vårt høyhastighetsinternett og koser oss.

De fleste av oss er som forventet indere og kinesere. Til middag i dag blir det svinekjøtt i sur-søt saus og chicken curry. En ting som kanskje er litt trist for dere nede på jorda er at alle jødene, kristensionistene, fundamentalmuslimene og NWOerne dessverre ble igjen der nede. Men, heldigvis for oss.

Neste romferge går 28 oktober 2111, så det er bare å ha tålmodighet.

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Dagen er halvgått – noen som har merka noe? Eller er dette bare avslutningen på ennå en av menneskehetens møkkaepoker?

Vil BOmbama stoppe bombingen sin i morra samtidig som Norge som styres av satanist-dynastiet stoltenberg vil si stopp for alt CHEMTRAILS-søl over norsk territorium?

Dream on – a new era is here… or maybe not…

bardun
bardun
Abonnent
12 år siden

Så hva kan vi vente oss av dagen i dag da – denne spesielle dagen 28 okt.
I dag da noe skal skje, og vi skal jo merke det så vel.

En oppstiging, til de store høyder – og tiden stopper, kanskje … mens vi føler dimensjonene tar oppstilling og åpner opp for å slippe oss inn til de store hemmeligheter.

Åja …

Foreløpig merker jeg ingenting spesielt, men døgnet er langt ennå. Og jeg vil være med, så nå går jeg og gjør noen forberedelser. Jeg vil være klar til opprykkelsen.

Hvis ingen hører fra meg innen to dager, er jeg rykket opp og slukt av dimensjonen.

Diademas
Diademas
Abonnent
12 år siden

Bare en liten ting til: Hvis luftfuktigheten øker er vel hermetikk mye bedre enn tørrmat.
Lykke til til dere alle der dere sitter med alluminiumsfolien på hodet i hulen deres omgitt av dassruller, telys og tørrmat. Selv har jeg tenkt å hengi meg til sex, god
mat og drikke, samt sosialisering i helgen.
Snakkes på mandag.

Oxford
Oxford
Anonym
Svar til  Diademas
12 år siden

Et lite tips: Det kan være på tide å bytte ut alluminiumsfolie-vitsen. Er du ikke enig? :)

Diademas
Diademas
Abonnent
Svar til  Oxford
12 år siden

Heisann. Jeg svarer likegodt på begge postene dine under ett.

Det kunne vært fint om du kunne komme med noen eksempler på at ting predikert av Nyhetsspeilet har slått til i det hele tatt.
Ditt syn på MSM er meg revnende likegyldig. Jeg har aldri brukt det og har bare en vag ide om hva det er. At det finnes mye annen skit her i verden legitimerer vel ikke galskapen som spres på disse sider?
Jeg kan også gjøre oppmerksom på at jeg har lest svært mange av artiklene her. Mine motiver har kanskje bare vært å få en god latter, men jeg kjenner Nyhetsspeilet mer enn av omtale.

Siden denne artikkelen omtaler svært alvorlige ting som skal finne sted de neste 24 timene, og inneholder en oppfordring til å barrikadere seg med “dasspapir, telys og tørrmat” finner jeg klisjeen med alluminiumsfolien helt på sin plass. Den føyer seg fint inn i rekken av paranoide artikler hvor mantraet er; “Be afraid, be very afraid.”
Et spørsmål til deg her;
Hvis du virkelig tror på noe i denne artikkelen, hvorfor tar du deg tid til å polemisere med meg sånn på kanten av stupet?

Oxford
Oxford
Anonym
Svar til  Diademas
12 år siden

Hei Diademas. Får prøve å svare så godt jeg kan. For å ta det med Alluminiumshatt-vitseri først. Det var et vennlig tips. Det sluttet å være morsomt for mange år siden. Men setter pris på gode vitser, gjerne om “alternativfreaks”.Se på det som en liten oppfordring til å tenke nytt :)
Du skriver at du har lest så mye på nyhetsspeilet. At du da ikke har klart å finne nyttig og interessant informasjon er for meg en gåte. Det betyr ikke at alt som skrives her er verd å lese, men at det er mange brikker som må på plass, og at du kan finne noen av brikkene her. Og selvfølgelig mange andre steder.
Men man må ha et åpent sinn, ellers er det bare å klikke videre.
Du skriver “Mine motiver har kanskje bare vært å få en god latter” det forteller jo ganske mye.
Du misforstod meg ang MSM hehe. Main Stream Media (VG, Dagbladet TV2 osv.) Tenkte du på helsekost produktet MSM?
Du stiller meg et spørsmål til slutt “Hvis du virkelig tror på noe i denne artikkelen, hvorfor tar du deg tid til å polemisere med meg sånn på kanten av stupet?” Hvor får du dette fra? Har jeg sagt noe om jeg tror på noe i denne artikkelen? Du trenger ikke legge ord munnen på meg. Jeg kommenterte forsåvidt spådommer og datoer på på forrige side under denne artikkelen.

27. 10. 2011 kl. 22:58

Ang Camping. Tok feil igjen ja. Han må vel begynne å miste tilhengere ettersom han tar feil kontinuerlig. Det begynner å bli noen datoer og navn i “alternativ” media etterhvert som kan strykes fra listen. Har så og si sluttet å tro på spådommer som er knyttet til bestemte datoer. Har fulgt med på “alternativ” media i flere år nå, og dette datohysteriet henger sjelden på greip. Med hederlige unntak selvfølgelig, da det okkulte ser ut til å være opptatt av dette. Fremtiden er ikke skrevet i stein, eller hva det nå heter :)

Så jeg stod ikke på kanten av stupet som du sikkert skjønner:)

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  Diademas
12 år siden

Et annet lite tips: Det kategoriseres ikke som sex å bruke høyrehånda..

Diademas
Diademas
Abonnent
Svar til  RawKuz
12 år siden

Jeg får spørre deg om det samme som jeg spurte Oxford om;
Hvis du virkelig tror på denne artikkelen, vil du virkelig bruke de siste 24 timene av livet slik du kjenner det til å slå billige vitser på meg?

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  Diademas
12 år siden

tja.. hva skal man si.. Tror ikke denne dagen bærer med seg noen store forandringer. Alltid greit å ta noen forhåndsregler uansett, på samme måte som du tar med deg spade i fjellet I TILFELLET det skulle blåse opp til storm.

Imorgen er jeg på gran canaria med familien, uten at jeg bekymrer meg nevneverdig for det ;)

Diademas
Diademas
Abonnent
12 år siden

Siden dommedag, verdens undergang, paradigmeskifte og “what have you not” har blitt prediket med ca. en ukes mellomrom fra dette nettgsted siden oppstart, uten at jorden har gått under, er det kanskje på tide å senke skuldrene og glede seg til helgen.
Det kommer rikelig med anledninger til å bortforklare den manglende katastrofen i neste uke. Når hverken Nyhetsspeilet, internett eller den generelle elendigheten er skylt vekk. Carpe diem.

PS! Hvis noen som tror verdens undergang er nært forestående også eier fast eiendom i form av hus eller leilighet og vil omsette dem i klingende mynt fort og gale; gi meg et ord.

Oxford
Oxford
Anonym
Svar til  Diademas
12 år siden

Nå har det seg slik at nyhetsspeilet har predikert mye annet dommedag siden oppstart. Vi skal være veldig glad for at nyhetsspeilet eksisterer. Men man må våge å utvide horisonten, ellers kan nyhetsspeilet virke ganske så bortkastet. Hører ofte “skeptikere” mase om hvor negativt nyhetsspeilet er.ER ikke MSM negativt og fordummende? Jeg bare spør. Og så får jeg ofte den samme karakteristikk av nyhetsspeilet av dem alle. Det som slår meg er at de ikke leser nyhetsspeilet, men leser kritikk/kronikk om nyhetsspeilet.

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Thanx :)

Maarit M. Hanssen
Forfatter
12 år siden

Nå er det kun 2 dager til 28.oktober. Jeg ba universet for å ” vise ” meg denne dagen. Akkurat som gjennom kikkerten fikk jeg se en alldeles vanlig fredag med et varmt høstvær. Altså ingenting å være redd for.
Men fra torsdagskvelden vil jeg begynne å brenne talglys og be for menneskeheten for at den kan komme opp til neste bevissthetsnivå, neste dimensjon. La oss alle be torsdagskvelden.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

Skuffende, Maarit. Jeg hadde håpet på noe mer fancy. Noen alternativer:

1. Vi løftes opp i den 5te densitet.
2. Moderskipet kommer.
3. Skeptikerne innrømmer at de har tatt feil og tar oss i NS som sine personlige guruer for evig og alltid – eller ihvertfall til vi løftes opp i 5te, eller moderskipet.
4. Dagbladet kommer med sin endelige konklusjon om lavkarbodietten.
5. Hitler, som fant oppskriften på evig liv i Den Indre Jord, kommer tilbake og tvinger oss alle til å gå med pene uniformer og synge tyske hymner.
6. De onde og korrupte verdenslederne og bankirene innrømmer at de har vært slemme og overgir makten til oss på NS og vennlige aliens.
7. Det viser seg at NASA har funnet ut at månen faktisk er laget av ost og at alle gamle etablerte sannheter dermed må utfordres.
8. Husmor rigmor Hansen i Loddefjord, Bergen, innrømmer at det faktisk er hun som styrer Illuminati og lover samtidig at fra nå av skal alt bare bli fred og kjærlighet og hun skal gå tilbake til å skrive sanger for Barry Manilow.
9. David Icke avsløres som reptil. Deretter Alex Jones og deretter redaksjonen i NS. Dette blir en stor brøler for Alternativbevegelsen.
10. BB blir plutselig utvalgt av Det Kosmiske Rådet som verdensdiktator og innfører at drikkevann skal byttes ut med øl og at alle må rime når de snakker. På flatmark og i bakker.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

:-) Her er du i det morsomme og vittige hjørnet Belze..

Maarit: Ja la oss brenne talglys og telys, og forsøke å tenke positivt, evt gjøre opp for våre synder om vi føler for det også.. i morgen er dagen…

Har kjøpt litt ekstra mat og har rikelig med telys, ellers får det komme det som vil. Jeg befinner meg ikke så langt fra kysten, så jeg håper ikke flodbølgene blir for voldsomme..

La dem helst utebli, av hensyn til alle gode folk på kysten..
La oss be om å bli spart folkens :-)

Camping tok feil igjen ang den 21.. virkningen av Elenin som var nærmest oss den 16 Okt etter hva jeg forstod, har vel ikke rammet de fleste av oss særlig hardt.. Niburu, når vil den virke sterkest, noen som vet?

Er et noen av dere som har flyktet til fjells eller noe?

De hamstres noen steder pga Mayakalenderens ende – andre steder fordi storflom er ventet, bl a en del steder i østen, ventes flom.

Butikkene har vært tomme for melk, smør osv også mange steder i Norge. I main stream media skylder man på lav-karbo-dietter, noe jeg sterkt betviler kan føre til slik mangel på visse matvarer, diett-folk fråtser ikke i smør og melk likevel.

Noen mener eliten har gått i hi i sine bunkerser og tømt butikkene for visse matvarer til sine egne mat-lagre der. Er ikek så farlig med oss andre..

Hører veldig gjerne om artikkelforfatter Liv, som er en dyktig astrolog, har noe å si om planetenes stilling og aspekter, slik de står i disse dager..

Oxford
Oxford
Anonym
Svar til  Singoalla
12 år siden

Ang Camping. Tok feil igjen ja. Han må vel begynne å miste tilhengere ettersom han tar feil kontinuerlig. Det begynner å bli noen datoer og navn i “alternativ” media etterhvert som kan strykes fra listen. Har så og si sluttet å tro på spådommer som er knyttet til bestemte datoer. Har fulgt med på “alternativ” media i flere år nå, og dette datohysteriet henger sjelden på greip. Med hederlige unntak selvfølgelig, da det okkulte ser ut til å være opptatt av dette. Fremtiden er ikke skrevet i stein, eller hva det nå heter :)

bardun
bardun
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

Når fredagsolen rinner og moderskipet kommer
vi kjenner dimensjonen som i oss flommer
snart vi er voksne i tanker og ord
kanskje blir det neste Den nye jord

Fra rommet dem kommer de nye naboer
fra dimensjonens gyllne stjernebroer
mennesker heretter blir aldri som før
de finner forgjengelighetens hemmelige dør

kanskje blir det lov med paradisets frukter
og en gud som har sluttet med straff og tukter
vi skal jo bli snill og kjærlig og god
kanskje vi endelig alle skal bo

bak himlenes fjerne hvelving
langt fra de troendes krig og tevling
om hvem som vet hva og hvem som har rett
de aldri blir enig og aldri blir trett.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  bardun
12 år siden

Når mennesker roper “Fred og ingen fare”

Jeg må si at jeg skvatt i dag… da jeg våknet opp og satte på radioen, og hørte på nyhetene at en eller annen i finans-miljøet ble sitert på å ha sagt:

“Fred og ingen fare”

Hjelpe oss! Det er jo DA det skal skje! At enden kommer!

I sannhet lever vi i Bibelske tider.. profetier oppfylles foran våre øyne, både med hensikt, av makthavere, jesuitter og andre, men også av hendelser som skjer, i verden og med verden.. men at denne finans-fyren som jeg dessverre ikke husker hvem var, sa EKSAKT disse ord, i denne tid..

Er litt rystende, med det oppfylte han profet-ord.. utover eteren i hele landet her. Og det er DA det skal skje! I følge Bibelen, når man sier: Fred fred ingen fare, og veldig typisk at det er pengesystemets folk som sier dette..

Ble han instruert? Sa han det å pur F eller var han under mk?!

Et søk gav meg ikke noe navn på hvem som sa dette,
men fant en kristen tekst her om de samme ord, for de som liker det:

Når mennesker roper “Fred og ingen fare”

http://www.worldchallenge.org/nb/node/3291

« Forrige artikkel

Skeptikerens hemningsløse naivitet

Neste artikkel »

Kjærlighet som samfunnets basis

314
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x