Hopi misty sun and moon
Hopi misty sun and moon

Indianske profetier om vår tid

10.4K visninger
2 minutter lesetid
23

Kristne har ikke monopol på profetier som forteller om en ‘endetid’ eller slutten på en epoke.

Mange indianerstammer som Hopiene og Haudenosaunee, men også mange andre som Cree og Lakota i nord og Maya Lokono og Maquiritari i sør, har profetier i sine åndelige tradisjoner som beskriver en ‘endetid’.  De tegner ofte bilder av tidligere perioder som er svært lik vår nåværende tid, og beskriver profetiske tegn tydelig for dem som er disponert for å se slike ting. Mange profetier, ifølge forskjellige kulturer og profetier, viser at store endringer er på vei. Det er ikke nødvendigvis negativt.

Hopiene advarer om en kommende potensiell Apocalypse. Den siste Hopi ‘NAVOHTI’ advarsel til menneskeheten.

“Når slutten av epoke er nær vi vil se en glorie av tåkedis rundt himmellegemene. Kom fort Skaper.”
“When the end of the age is near we will see a halo of mist around the heavenly bodies. Come quickly Creator.”

En glorie av tåkedis omkring sol og måne som nå er sett fra alle steder på jorden oppfyller ett av de siste tegn, ifølge Hopi profetiene, som signaliserer slutten på en tidsalder, og at en Stor Rensing er i ferd med å begynne.

“Nå er vi helt på slutten av veien vår. Mange mennesker kjenner ikke lenger den sanne veien til Store Ånd. De har faktisk ingen respekt for Store Ånd eller for vår dyrebare Moder Jord, som gir oss alt liv. Naturen selv snakker ikke med en stemme som vi lett kan forstå … Hvem i verden kan tale for naturen og den åndelige energien som skaper og renner gjennom hele livet?
“Now we are at the very end of our trail. Many people no longer recognize the true path of the Great Spirit. They have, in fact, no respect for the Great Spirit or for our precious Mother Earth, who gives us all life. Nature itself does not speak with a voice that we can easily understand… Who in this world can speak for nature and the spiritual energy that creates and flows through all life?”
– Hopi spiritual leader, Banyacya

‘Hopi Sol & Måne Halos’ (glorier) har blitt observert rundt Sol & Måne siden 2000.  Det var cirka år 2001 at folk virkelig begynte å bli bekymret av de forferdelige effektene av chemtrails, og bekymret for at deres egne regjeringer bedrev biokjemisk krigføring mot sitt eget folk.

“Hvis vi mennesker ikke våkner opp til advarslene, vil den store renselsen komme for å ødelegge denne verden akkurat som de forrige verdener ble ødelagt.”
“If we humans do not wake up to the warnings, the great purification will come to destroy this world just as the previous worlds were destroyed.”
– Hopi spiritual leader, Banyacya

Hopi mist og chemtrails; Døden i luften.
Hopi mist og chemtrails; Døden i luften.

Banyacya sier et det er nødvendig for mennesker som ikke har separert seg selv fra landet og naturen å snakke ut.

En av hopienes eldste Floyd Red Crow Westerman, og Oren Lyons snakker i video nedenfor om fortid, nåtid og fremtid. Hvordan og hvorfor Amerika har blitt som det er og er skjebnebestemt å gå.

Noen av Floyd Red Crow Westerman’s og Lyons poenger:

 • Amerika dør. Innenfra. Fordi en ikke lenger er åndelig forbundet med jorden.
 • Alt er åndelig. Alt har en ånd.
 • Alt er skapt av den ene Skaper. Vi er her på jorden noen få vintrer, så drar vi til åndeverdenen.
 • Åndeverdenen er mer virkelig enn de fleste av oss tror. Åndeverden er alt.
 • Kroppen er 80% vann. Vannet er hellig. Luften er hellig. Når disse er forurenset vil det skape sin egen reaksjon.
 • Ingen negativ ting at det vil bli store endringer. Det er evolusjon. Ingenting forblir det samme.
 • Om sitt sedvanlige svar til Darwinister; Apene er kanskje deres forfar, men de er ikke vår.
 • Lære hvordan plante noe.
 • Det er ingen ende på livet.
 • Hver generasjon har ansvaret for de neste sju generasjoner.
 • Store selskaper (corporations) er beslutningstagerne i dagens verden.

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

23 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Lars-Roger Moe
Skribent
12 år siden

Så vi ikke mister av syne de tingene som er viktigere nå enn rokkeringene og intrigene i menneskenes samfunn:
http://www.youtube.com/watch?v=FBaHBCVnVdM&feature=player_embedded

Oddis
Oddis
Abonnent
14 år siden

Jeg har lært at ringen rundt månen kan fortelle litt om hvor lenge det er til neste nebør kommer, noe som har visst seg å stemme ganske så bra. Så jeg blir ganske overrasket når jeg ser at til og med ringen runt månen blir en ny spekulasjon rundt chemtrails.Vi har jo, bla, regnbuen også………….

Terje
Terje
Abonnent
14 år siden

Haloer forteller egentlig ikke så mye om fortid og framtid, men de forteller veldig mye om atmosfæren i nåtid http://www.atoptics.co.uk/halo/22phots.htm

Ingen tvil om at atmosfæren har ting å by på som kan få fantasien i gang hos noen og enhver, spesielt før i tiden når naturlige forklaringer ikke var oppnåelig.

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
14 år siden

Vel har selv sett en god del den siste uka, da jeg befinner meg i det hardest rammede området i Chile. På en Uke har vi hatt over 100 skjelv med magnitude over 5, i dette området. I forbindelse med all vandalisme og lovløshet er jeg nattevakt i gata.
For tre dager siden var det krystallklart om natta, Månen hadde en gigantisk sirkel rundt seg som var helt enorm, ikke at jeg har sett det før, men denne var helt utenom det vanlige, fikk ikke tatt bilde av den, da jeg ikke hadde reservebatterier til kameraet. Men har noen utrolige bilder av skyformasjoner som har kommet i forkant av jordskjelv.

Over en tid har jeg merket meg forandring i menneskelig oppførsel, som fikk utspring i det verste jeg har opplevd. Er blitt angrepet 2 ganger, og slått ned med armeringsjern, og rundstjælt i mitt eget hjem.

I mitt naive indre trodde jeg at mennesker kom sammen under kriser og sto skulder ved skulder for å hjelpe hverandre, men du verden hvor feil man kan ta. De fattige har sjælt mye, men det er mat, rike folk har stjålet materielle ting, og kommet med sin suv og fyllt opp. En person fra det øvre skiktet er tatt med 3 tonn elektronisk tjuvgods i sitt eget hjem.

Om det gir noen mening vet jeg ikke, men menneskeheten driver en brutal innhøsting uten å så (gi tilbake), for egen del flytter jeg vekk fra sjøen , og vil befinne meg langt vekk fra nærmeste storby, dette vil jeg ikke være med på, og toget får gå uten meg.

aurum14
aurum14
Abonnent
14 år siden

Å tenke 7 generasjoner frem i tid er noe alle mennesker burde gjort.

Armin Bahrami
Forfatter
14 år siden

Spiller ingen rolle lenger om du er sosialist, komunist, kristen eller muslim, dansk eller pakistansk, brun eller gul, menneske eller dyr, planter og miljø, vi alle er under angrep og vi alle skal dø. Vi puster den samme luften, som nå blir forgiftet… Når kan vi forstå at vi er mennesker? Nasjoner er skapt for å lage kriger, media er skapt for å lage intriger, splitte folk, sånn at politikere kan få makt, til å gi seg selv og sin famlie velstand, mens folket må puste kjemikalier, drikke flouride, spise fordummende midler, gjøre oss søvnige så vi kan våkne opp i nye kriger.

Armini
Armini
Anonym
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Det som sendes ut fra flyene har absolutt ingenting å gjøre med kjemikalier. Det er en blanding mellom tørris og nitrogen som sprøytes ut for å kjøle ned oppbyggingen av høytrykk. Dette for å forhindre dannelsen av orkaner som kan gjøre stor skade på jorden. Tørrisen binder fuktigheten og fører til at vannskyene faller ned som hagl. Derfor foregår også sprøytingen kun over havområder.

Så disse konspirasjonsteoriene som Mr. Armin her prøver å formidle holder ikke vann.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armini
14 år siden

Holder ikke vann? det er vel akkurat det Chemtrail gjør
Chemtrail binder luftfuktigheten og gjør den til vann
Den offisielle versionen til våre statsledere er at det må gjørest for og motvirke den globale oppvarmingen som en dårlig skjult agenda for den egentlge hensikten
Det er for og gjøre overgangen til NWO styrt verden lettere :)

Var ute i akebakken i dag med hundrevis av barn og skyfri himmel :)
Pluselig begynte en del unger og hyle og peke opp mot himmlen… se himmlen deler seg sa dem
Ganske riktig, Chemtrail fly komm inn over landet og la fra seg enorme striper med chemtrail, så helt jælig ut og det lå i flere timer
Barn og foreldre ble jo redde og lurte fælt på hva dette var, Jeg hadde ikke hjerte til og fortelle sannheten så jeg beroliget dem med at det sikkert bare var fly der motorene hadde tatt fyr så dem var på vei til og styrte
Hadde jeg fortalt sannheten og sagt at dem sprayer supper med døde røde blodlegmer fra dyr som inneholder mikroskopiske egg som klekker ut morgellonsormer som går inn i blodbanen og videre og i hjernen på deg når en klør for og livnære seg på næring i hjernen samt forgifte den med stoffer den skiller ut på samme måte som bendelormer suger til se næring fra magen så ville dem nok blitt skremt og fått panikk

Neste helg tar jeg med meg skilter og setter opp der det skal stå: Artung, Warning, Advarsel Se opp for Chemtrail angrep, sykhusets isolat drakter anbefalest på det sterkeste ved opphold i akebakken!

Et kjapt søk på morgellons og chemtrail så kommer det opp 40 000 treff umidelbart, MS media skriver ingenting selv om det er blitt et stort problem i alle Natoland med stor chemtrail spraying
Har du vært utendørs en dag med chemtrailspraying og det kjenest ut som om du har insekter under huden så er du nok infisert…

http://www.timesocket.com/disease/morgellons-disease-pictures-and-story/

http://www.dagbladet.no/2010/02/02/nyheter/utenriks/forskning/klimaendringer/miljo/10209818/

GoodVibe
GoodVibe
Abonnent
Svar til  Armini
14 år siden

Armini, denne holder ikke! Jeg filmer chemtrails nesten daglig – og flyvningene med utslipp foregår over land – ikke kun over havområder som du skriver. Jøsses, det er virkelig ikke vanskelig å observere, bare løfte blikket en ellers skyfri dag… Jeg tror heller ikke på kondens- og fueldumping-forklaringer…
Himmelen ser absurd ut for tiden…og som Smurfen nevner, selv barn legger merke til dette…

Armin Bahrami
Forfatter
14 år siden

Seeing is believing. Spindelvevene fra chemtrails-edderkoppene er millitære på fære, jeg håper jeg ikke tråkker deg på tærne når jeg sier dommedagen er nære..

Se for deg selv, en video sier mer enn millioner av ord.

Her er NATO’s Awacs fly ute å sprayer..
http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Nato-fly-spyr-ut-eksos-1005311.html

Her ser du tydlig at motorene ikke lager kondens.

Her ser du 2 fly i samme atmosfære og høyde.

Oddis
Oddis
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Ser på svaret på noen enkle kommentarer jeg har lagt inn her om dommedag, at det nok er en del som blir støtt av å få “disse dommedagsprofetiene” satt på trykk. Men jeg derimot, er nok enig med deg om at vi nok står ovenfor store forandringer som de fleste ikke klare å overleve. Og mest sannsynlig ligger sikker både du og jeg dårlig an den dagen det skjer.

Noen vanvittig gode bevis de snuttene by the way!

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Oddis
14 år siden

8 striper ut av 4 motors fly, 2 striper fra vingetuppene, motorstopp 5 ganger på et minutt(contrails on/off), fly som snur og kommer tilbake, og et kommersielt fly som oppfører seg etter naturens og kondensasjons-prinsippet mens et millitærfly sprøyter chemtrails noen kilometer bak… Hvor mye skal det fornuftige resonomentet tåle før det bryter løs fra systemet?

Når jeg var ung lå jeg i gresset og så opp i himmelen i flere timer, alltid facinert over det jeg trodde var kometer som fløy forbi med hvite små haler… Hva skjedde?

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Huff, ja, AWACS er gamle fly med gamle motorer, de har mye eksos. Vises spesielt godt når de flyr mot eller fra den som observerer.

Ut fra hva du sa i en tidligere tråd, så er ikke dette chemtrails, fordi de ikke oppstår umiddelbart, men et stykke bak, altså helt vanlig kondensstriper. Noe som også de atmosfæreiske forholdene antyder.

Fly i samme høyde trenger ikke nødvendigvis avgi kondensstriper, det er de atmosfæriske forholdene rundt flyet som avgjør om kondensstriper oppstår, ikke høyden.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Terje
14 år siden

faktisk så er høyde alfa omega romeo delta bravo maximus. For at kondensstriper fra jetmotorene kan oppstå, ifølge meterologien i wikipedia, så må tempraturen være under -53C. Så kaldt er det ved 8000-12000moh.

Det er derfor mange reagerer når det slippes ut trails i 4000moh… not cold enough etter de atmosfæriske reglene til adiabatic lapse rate. For hver 1000meter du går opp, faller tempraturen med 6grader, do the math.

Når 2 fly er i samme atmosfæriske forhold og høyde, en indikerer på at det er minus 53grader og kondensen forsvinner fortløpende, mens den andre legger igjen heldags kondens, så må du se at noe ikke stemmer her Terje S! Jeg roser deg for din skepsis, og jeg innrømte igår at jeg tok feil der du tok meg, noe jeg faktisk sjeldent gjør, derfor spør jeg om gjensidig fornuft og at du også en dag er ærlig nok til å innrømme dine feil.

I video presentasjon nr.1 så tror jeg faktisk dysene er montert på halen. Du ser 4 striper bli til 3, også 2, også stopper det, og starter opp igjen noen sekunder senere uten noen ekstreme svingninger i høyde. Flyet ses også fra siden, dvs det flyr lavt.

La oss nå rent hypotetisk si det er contrails du ser. Ha i bakhodet at jo nærmere trails oppstår motorer, jo kaldere er det siden det frossner umidellbart som en varm kopp kaffe som blir til et frossent sverd når du slynger innholdet ut. I video blir det lengere og lengere avstand, altså varmere vær hvor det tilslutt stopper. Det går noen sekunder også begynner det samme flyet å legge trails igjen. Varme lommer eksisterer ikke i i marsjhøyder, det ville bli til skyer umidelbart :) Derfor kan dette ikke være noe annet en et kjemikaliedumpende fly som har problemer med driften.

“Huff, ja, AWACS er gamle fly med gamle motorer, de har mye eksos. Vises spesielt godt når de flyr mot eller fra den som observerer.”

Så du hvor mye “hvitt” pulver som kom ut av flyet ved take off på Flesland i den linken jeg viste til? Viste du at flybensin er hydrokarboner? altså karbon lager svart røyk, ikke hvit damp ved bakken…

Terje S, jeg ser du er en pilot fra ditt første innlegg i chemtrails hva stod det på veggen artikkelen ifjor. Har du noe du vil medele oss? Jobber du for noen? Eller er du bare forvirret som mange andre piloter om dagen?

Why do those damn millitary jets make so nice contrails and we never make a contrail longer than a footballfield?

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Det er ikke bare høyde, men trykk, temperatur og relativ fuktighet. Det må ikke være enten is eller kjemikalier før du ser hvite striper, også vanndamp. Vingetipper kan gi kondensstriper pga trykkfall, hele vingen kan skape kondensdotterOgså brede sammenhengende striper) i lav høyde når fuktigheten er høy- ref video nr2 ved ca 1minutt. ved 1:13 sees et typisk eksempel med høy fuktighet, flaps delvis ute, relativt lav høyde, hvor trykkfall over vingen skaper et temperaturdropp som minker luftens evne til å holde på fuktighet, og det oppstår vanndamp.

Filmen med tre striper er av et fly du ser delvis fra siden, noe som betyr at du ser den ene vingen i en annen vinkel enn den andre, pga vingene står som en V ut fra flykroppen, to striper sees som én mens de to andre kan sees separat, for meg ser det ut som helt naturlig contrails, ikke chemtrails.

Om chemtrails er reelt eller vet jeg ikke, men bevisene som føres av de som mener det er ikke gode nok. Med nær 20 år i flyindustrien har jeg ikke opplevd noe som tyder på at det er reelt hvertfall. Og jeg flyr ikke, jeg skrur. Ved feilsøking på komplekse systemer i fly nytter det ikke å bare ta ting forgitt, man må tenke sikkerhet og spørre seg selv -tenker jeg riktig nå?, -stemmer dette?, -hva annet kan være årsaken? osv. så når “beviser” ikke er entydige og kan ha andre, ofte enklere, forklaringer, da må man tenke http://contrailscience.com/ har mye bra vitenskapelig basert, men også en del som kritisk tar for seg de beste bevisene for chemtrails, noe chemtrailssamfunnet kan lære av.

Filmene dokumenterer forøvrig dårlig om de faktisk har samme høyde, et tips til alle som vil dokumentere v.hj.a video, BRUK STATIV, manuell fokus, riktig eksponering, myke bevegelser. oppgi utstyret som brukes, gjerne bildevinkler etc. På avstand med mye zoom kan ting se svært likt ut på store avstandsforskjeller.

Terje
Skribent
14 år siden

Mulig han også tenker på disse fenomenene. En sky i Mexico og en sky i Moskva. http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2863260/Halo-II-Mystery-UFO-cloud-returns-to-skies-over-Mexico.html

http://www.vg.no/nyheter/vaer/artikkel.php?artid=569060 uansett dette er spennende stoff. Han fikk satt riktige ord på tingenes tilstand.

Terje

Oddis
Oddis
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Flott artikkel. Tror det er enormt mye vi folk har mistet fra den viktige viten.

Apropo ringer; over Australia ble det fanger opp, på radar, noen merkelige ringer. Disse var snåle, og kan beskues her
http://www.zetatalk.com/index/zeta558.htm

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Terje
14 år siden

Det er bedre bevis for nære sistetiden i Koranen:
Dommedagen kommer ikke før tiden blir kortere. (ikke noe korrekt sitat).
Etter jordskjelvet i Chile og forflyttingen av Jordas likevektspunktet ble det konstatert forkortelse av døgnet på Jorden.

« Forrige artikkel

Ut av kroppen-opplevelser

Neste artikkel »

Det tredje alternativet – fremtidens vitenskap

23
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x