Finnes det jordengler?

25720 visninger
1 minutt lesetid
87

Reidun Haavik, fra Dale utenfor Bergen, tok bilder av lysvesener som åpenbarte seg foran henne. Hun kaller dem jordengler.

Det var i januar 2011 at de fantastiske bildene ble tatt, men det er først nå at Reidun har valgt å gå ut med dem. Se de unike bildene her på Nyhetsspeilet.

Fotograf Bjørn Senderud fra Voss, har sett på bildene og bekreftet at de er ekte.

– Først tenkte jeg at det var refleksjon fra utelampene som ga gjenskinn i optikken, men dette viste seg å ikke stemme. Refleksjonene går ikke ut i fra lyspunktene og de er heller ikke symmetriske. For meg er bildene underlige, og jeg kan ikke beskrive hva som gjør at de blir slik, forteller han til Nyhetsspeilet.

To uker før bildene ble tatt åpnet Reidun en krystall-portal på Dale. Det er først etter dette at jordenglene har kunnet manifestere seg.

Fikk uventet brev

For en liten stund siden fikk Reidun helt uventet brev fra Kenny Corris. Han er en internasjonalt anerkjent “clairvoyant” og hadde sett bildene til Reidun på Alternativmessen i Bergen. Han ble sterkt beveget av englebildene, og hadde forunderlige opplevelser med dem.

– Jeg har jobbet som åndelig healer i 50 år, og jeg har aldri sett noe lignende. Når jeg så på fotografiene ble det levende og flere engler manifesterte seg, skrev han i brevet.

Han mener bildene har en healing-effekt. Det mener også Lilli Bendriss fra “Åndenes makt”. Reidun er ikke i tvil. Hun maler selv healing-malerier og hun kan faget sitt.

Her er bilde-presentasjonen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Fotografen

Reidun Haavik arbeider til daglig med healing, og hun har alltid vært i kontakt med alveriket. Hun er utdannet reikimaster og er også utdannet Oness blessing-giver. Hun holder ofte malekurs og driver i tillegg opplæring i reiki-healing. Hun har studio på “Auds Velværestove” i Markveien i Bergen.

Du kan se siden hennes her.

Tusen takk til deg Reidun Haavik for at vi har fått lov å vise et lite utvalg av de fantastiske bildene.

Alle bilder har Copyright Reidun Haavik.

Abonnere
Varsle om
guest

87 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Avregistrert
Avregistrert
11 år siden

Hvem vet om disse er gode? Det kan være mørke-vesener for alt vi vet. Jeg stoler ikke på de vesnene der.

BelzeBob
11 år siden

Håper de ikke er slemme.

Michelle
11 år siden

For en nydelig artikel Lillian, takk ♡
Jeg har også sett bilde av et lysvesen, og det tatt ute i naturen og midt på sommeren.
Jeg har lest at Channie West har uttalt at man kan kalle på de med våre ønsker, via tanker og ord. For selv om man kanskje ikke alltid kan se de, så vil lysvesnene høre oss og komme med sitt magiske kjærlighets-nærvær ♡

coyote
coyote
11 år siden

Tilsvarende «vesener» ser jeg ganske ofte når det regner. De forsvinner riktignok når jeg tørker av brilleglassene.

Michelle
11 år siden
Svar til  coyote

Bildet jeg såg er mange år gammelt, tatt i farger, midt på høylys skyfri dag!

Tical
Tical
11 år siden

Trur heller d e en synlig påminnelse til alle om kordan ting henger sammen. Å kordan vi påvirke alt å alle rundt oss. enten man kalle d for engler, lysfolk ETC så e d gått for oss å stoppe opp av og til å legge de vanlige tanke mønstran å rutinan bort ei lita stund å undre litt……

Ghleo
Ghleo
11 år siden
Svar til  Tical

Eller ta den tiden det tar å tørke av linsa for smeltet snø, så blir det borte ;)

no problem
11 år siden

hei
fantastike bilder og om du så det med det blåtte øyet og ikke på bildene etter du hadde tatt de må det ha vert en hellt unik oplevse, men samtidig veldig rart å fatte at du har sett noe slikk, men ok du om det.

alle de små runde lysen du har i bakgrunnen er vanlig å få på et bilde men ikke i den mengden du har på bildene dinne, og tror det var et program på nrk med Alex Rosen, der han var med, eg mener det var i egypt, inn i et gamelt tempel der de tok bilder av disserunde kulene og kalte det for vesner eller noe tilsvarene.

men forutsetning som de sa hvar at du hadde et gamelt kamra,
så det kunne for ordenskyld vert intresangt om du hadde lagt ut mer informasion om kamra og forhold bilden ble tat under og vilken data program du har bildene på.

og ut ifra det nest siste bilde som ligger ute er det noe veldig galt med gjengivelsen av lyse fra lyktestolpen, men ok, det du sier at du så dette uten å ta bilde av det og det er vanskelig å tro.

men noen unike bilder er det uansett

CillaBee
CillaBee
11 år siden
Svar til  no problem

De «små runde lysene» er snøfnugg som reflekterer blitzlys.

CillaBee
CillaBee
11 år siden

At fotograf Bjørn Senderud ikke kan beskrive hva som har hendt her finner jeg meget merkelig… kameraet er ute i snøvær og har fått snøfnugg som har smeltet på linsen. «Englene» er lyset som reflekteres i vannet, og ser derfor ikke ut som vanlige lens flares. Bilde nr. 4 er noe så jordisk som røyk.

Beklager hvis jeg skuffer eller fornærmer noen.

no problem
11 år siden
Svar til  CillaBee

du har nok rett en logisk forklaring er ikke vanskelig og trekk om bildene

men unikk er de

Monica Waade
Skribent
11 år siden

Lillian Sivertsen spør finnes det jordengler og ja det gjør det, men jeg må nok skuffe med å si at disse bildene viser ikke en eneste av dem. :-)

I likhet med CillaBee må jeg si at jeg også finner det merkelig at fotograf Bjørn Senderud ikke kan beskrive hva som har hendt her, det er faktisk snø (vann/fukt) på linsa og lyset som reflekteres i dette. Man ser tydelig at det er dette som er årsaken til de vakre figurene som jeg er sjeleglad ikke er engler. Dette da Reidun Haavik hevder å ha åpnet en krystall-portal på Dale to uker før bildene ble tatt. De gode englene behøver overhodet ikke denne bistanden, de mindre gode derimot…

Som jeg fortalte i microchip artikkelen så har alle hjelpere ved sin side, de er gode engler. Ofte er det flere slike engler ved vår side og de har heldigvis aldri behøvd noen åpning av portaler for å komme inn i vår dimensjon.

Det nest siste bildet er en over eksponering, lyset fra lyktestolpen er årsaken. Her kan man se noen bilder hvor lyseffekten ligner på figurene i bildene til Haavik.

Street light in the snow

cool effect caused by snow flakes on my camera lens

It snowed pretty heavy last night. I got some snow on my lens and gave me this effect.
http://www.pxleyes.com/photography-picture/4ba8f4f8c5ca8/high-resolution/Aura-of-the-Night.html

This is the street lamp I part under on even-numbered days. Thought it looked cool with the snow, even if I did get some snowflakes on my lens.

Snow on a Street Lamp

Michelle
11 år siden
Svar til  Monica Waade

Kloke Søster, jeg Elsker at du er så ærlig og kritisk, det er uansett alltid bra for sikkerhets skyld.
For en del år tilbake fikk jeg selv se ånder materialisere seg i noe som kalles Ectoplasma og kommer ut av et medium. Jeg var helt i ekstase. Men nå vet jeg ikke helt, det er viktig å være skeptisk, ikke bare om det er ånder, men hvem er de egentlig og hva vil de?
Hovedpoenget mitt er at det er fint å ha en balanse mellom nysgjerrighet og ærlighet med seg selv. Men først og fremst at man føler i sitt hjerte hva som er rett for en selv, om dette er Kjærlighet, budskap av Glede ♡

Monica Waade
Skribent
11 år siden
Svar til  Michelle

Søster Michelle man må være bunn ærlig og tørre å stå fram med sannheten for å få tilgang til å se bak horisonten de fleste ikke får se bakom, og for å få tilgang til healingskraften fra den sanne kilden.

Dessverre så tilhører ikke alle ånder det gode, om de fremstår som engler eller viser seg på annet vis så er det kun følelsene våre som kan skille de onde fra de gode. Derfor er det så viktig å bli ordentlig kjent med seg selv og alltid lytte til hva magefølelsen sier før man går videre med sin nyskjerrighet. Jeg pleier å gjøre meg helt nøytral og se på det som presenteres med åpent sinn, på den måten får jeg budskap fra andre siden om det som blir påstått og vist oss.

Den første følelsen jeg fikk da jeg så bildene i denne artikkelen var ubehag, det betydde at bildene ikke viste noen sannhet og at fotografen med hensikt påstår å ha åpnet en portal som grunnlag for at disse «englene» skulle kunne manifestere seg får hun selv stå til rette for. Så kommer en annen som har jobbet som åndelig healer i 50 år og påstår at disse bildene har healingseffekt, bilder som gir følelse av ubehag. :-)

Ja verden vil bedras, man kan lure på hvilken åndelig vei mange går og hvem som leder an på den veien? Men en ting er sikkert, det er ikke den stien Jesus kvistet for oss de følger og veien deres fører ikke til den sanne faderens rike.

Ulven
Ulven
11 år siden
Svar til  Monica Waade

Monica, hvordan kan du være sikker på at dine kontakter på den andre siden er av lyset, dvs. gode av hjertet og vil oss vel?

Er det basert på din magefølelse, eller har du benyttet noen ytre, objektive kriterier for å avgjøre at dette er «stemmer i vinden» som du kan stole på?

Et personlig spørsmål: Har du noengang mottatt info derfra som ettertiden har vist at har vært «chicken-feed», mao. villedende guiding?

Monica Waade
Skribent
11 år siden
Svar til  Monica Waade

Gode spørsmål ulv, jeg har mottatt info fra andre siden fra jeg var ei lita jente og jeg er nå 51 år! Hjelp så fort tida har gått. :-) På alle disse årene har det ikke vært et eneste feil budskap, selv det mest utrolige (når jeg fikk vite det) har i ettertid vist seg å være riktig.

Jeg har utelukkende brukt disse evnene til å hjelpe andre og det jeg får vite er basert på at det skal bli et bra utfall for andre sitt ve og vel. Jeg benytter kun sannhet og kjærlighet og tar kun i mot kjærlighet som betaling, se denne:

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/snart-frihet-for-alle/comment-page-8/#comment-75252

Altså ingen penger inne i bildet. ;-)

mcfaen
mcfaen
11 år siden

Fail!

Ghleo
Ghleo
11 år siden

Så du mener fortsatt at dette er engler vi ser?
Så og si alle bildene er det brukt blitz på, ellers så hadde du ikke sett motivene ordentlig grunnet dårlige lysforhold, såfremt du ikke har lang lukkertid og da hadde det ikke blitt så skarpe bilder hvis man ikke hadde kameraet på et stativ da.

Rolf Kenneth Myhre
Skribent
11 år siden

390 facebook-sharings i løpet av de aller første timene må være NyS-rekord! Jeg er fornøyd når mine artikler kommer over 50 i løpet av noen måneder.

Monica Waade
Skribent
11 år siden

Over 400 facebook-sharings tyder på at telleren har løpt løpsk eller så er dette et dårlig tegn i tiden. Men det forbauser meg ikke, vi lever i en verden hvor man er skolert til å tro på andre istedenfor seg selv.

De som tar seg tid til å se nærmere på bildene ser jo hvordan «englene» stemmer overens med lyskilden, både i antall og plassering.

Er virkelig menneskene blitt så lettlurte så ser det dårlig ut for at vi skal overleve som art, dyrene har bedre odds enn oss, de har i det minste instinktene i behold.

Ghleo
Ghleo
11 år siden
Svar til  Monica Waade

Hvis du ikke klarer å tro at folk henviser til denne lenken med et VELDIG ironisk øye så er det nok du som er naiv Monica ;)

Monica Waade
Skribent
11 år siden
Svar til  Ghleo

Hadde det bare vært så enkelt Ghleo. Hvem er naiv nå? ;-)
Noen gjør nok det ja men ikke SÅ mange, da skulle de gjort det med våre artikler også, hvorfor skjedde/skjer ikke det?

Michelle
11 år siden
Svar til  Ghleo

All PR er vistnok uansett god PR ;)

Monica Waade
Skribent
11 år siden
Svar til  Ghleo

Ja du har rett søte Michelle, særdeles nyttig med PR når man selger varer og tjenester. ;-)

smurfen
Moderator
11 år siden
Svar til  Ghleo

Her støtter jeg Chleo fult og helt :)

At artiklen allerede har 745 facebook-sharings skyldes nok at nå etter flere års intens gransking så klarte endelig septikerene å finne noe å ta Nyhetsspeilet på

Det samme skjedde da Gro Helen Tørum badet i energier i en reklame skapt kornsirkel av en avis i Storbritania

På få minutter var tulle stuntet hennes spredt rundt i hele verdens septiker miljøer som danset av glede i gatene

Selv den deg i dag ligger det på forsiden til septikklubben Cirkelmakers som et overveldende bevis på at alle kornsirkler er menneskeskapt

http://www.circlemakers.org/new_documents.html

Enda verre var det da en drite full bonde sto frem med en planke i hånda som bevis og sa at han og drikkekompissen hadde skapt alle de titusner av kornsirklene i verden de siste 500 årene, den gangen gikk stuntet også i alle mains stream medier i verden

Da bonden var tom for sprit så prøvde han seg på nytt med at det var bestefaren som hadde bygd alle pyramidene i verden og viste fram bilder av bestefaren med en hammer og meisel som bevis men denne gangen var septik bevegelsen ikke helt overbevist selv om de prøvde å spre denne fantastiske avsløringen over kloden også

Var vist noen som hadde kidnappet en septiker for ikke lenge siden å tapet han fast til en stol og satte på denne filmen her på storskjerm til han for å tvinge han til å se fakta men septikeren gråt som en liten unge, hylte og skrek i panikk for at virkligheten kunne rasere huleboer tilstanden hans

Sannhet og virklighet er det siste den gjengen der ønsker

Thrive

http://www.youtube.com/watch?v=kdGi6Q3N9tY&feature=youtu.be

Man får vel bare gratulere de fantastiske septikerene med denne nye høytidsdagen deres :)

Vi får ta det som et stor seier vi på NS også søss :)

Ettet over 1000 artikler på Nyhetsspeilet så klarte de endelig å finne en som kanskje ikke var helt 100% troverdig

Personlig så syns jeg bildene var kjempe flotte ekte eller ei :)

I år skal familie og venner få hver sin jordengel i julegave :)

Geir Raastad
Geir Raastad
11 år siden
Svar til  Ghleo

Smurfen,

hvorfor baksnakker du alle skeptiske personer og fellesbetegner mennesker som «septiker»?

Jeg antar bare at det er fordi du lider av mindreverdighetskomplekser, men jeg lurer virkelig!

«septiker»???? usaklig, barnslig og helt på nivå med de du prøver å stigmatisere.

smurfen
Moderator
11 år siden
Svar til  Ghleo

Heisan Geir :)

Grunnen til det er enkelt og greit for at det bare kommer dritt og ufyslige onlinere fra den kulten der

Du hadde jo også en del for noen dager siden der du angrep Monica og noen andre på det groveste som Liv slettet

Prøv å oppfør dere som folk eller ta en avføringstablett så dritten kommer ut rette hullet så skal jeg rette opp i «dysleksien» min :)

Thor
Thor
11 år siden

Absolutt nydlige bilder,har hundrevis av bilder av Orbser i alle varianter og størrelser,og ectoplasmaindivder er som regel formløse og de kan være onde ånder..og hun som renser huset mitt,regelmessig av og til sier også at Orbsene gir deg en oppgradering i det stille…men de «stjeler» energi fra deg uansett om de er gode og onde…:)

Ole-John Saga
11 år siden

Ja denne artikkelen får nok speilet til å fremstå som mer seriøs enn noen gang.

BelzeBob
11 år siden
Svar til  Ole-John Saga

Ha ha! Sarkasmen lenge leve :)

Liv Bjøringsøy
Skribent
11 år siden

Jeg ser bildene som eksempler på at sløret mellom dimensjonene blir tynnere. Bilde nr. 2 i denne artikkelen viser et lysvesen som tilsynelatende danser på bordet under en tromming http://www.nyhetsspeilet.no/2009/02/forklaring-pa-noe-av-det-uforklarlige/.

Geir Raastad
Geir Raastad
11 år siden

Liv,
har du vurdert at du nå er i ferd med å gå i lurad-fellan?

utrolig naivt å se på dette som lysvesener…. spør hvilken som helst fotograf, så ler han seg antakelig skakk.

Monica Waade
Skribent
11 år siden
Svar til  Geir Raastad

Tja, hadde du lest artikkelen Geir så hadde du sett at minst en fotograf ikke lo seg skakk. :-)

Som jeg skrev i første kommentar så finner det merkelig at fotograf Bjørn Senderud ikke kan beskrive hva som har hendt her, det er faktisk snø (vann/fukt) på linsa og lyset som reflekteres i dette.

Liv Bjøringsøy
Skribent
11 år siden
Svar til  Geir Raastad

Geir,

Jeg har for lengst notert at du mener jeg er «ignorant» og naiv og innrømmer gjerne at det er mer jeg ikke vet enn jeg faktisk vet.

Lenge før du foreslo det hadde jeg sendt linker til artiklene til en engelsk fotograf bosatt i Spania. Han lo ikke av bildene, men fant dem meget interessante og lurte på om bildene i denne artikkelen kan være aliens. Det skal bemerkes at han kjenner meg godt og aldri i vårt 14 år lange bekjentskap har delt din oppfatning av meg.

Geir Raastad
Geir Raastad
11 år siden

Liv,

Jeg har ikke sagt at du er hverken ignorant eller naiv.
Det er litt rart at jeg må sitere meg selv bare noen få linjer unna orginalinnlegget, men siden du tydeligvis er tilhenger av å legge ord i munnen på folk så får jeg gjøre det alikevel.

Sitat meg selv, for noen få timer siden:
Liv,
har du vurdert at du nå er i ferd med å gå i lurad-fellan?

utrolig naivt å se på dette som lysvesener…. spør hvilken som helst fotograf, så ler han seg antakelig skakk.

Liv,
Jeg har jobbet som fotograf selv, og trengte ikke lese en overskrift for å se at dette er en kombinasjon av overeksponering og fukt på linsen, som også din synske venninne Monica har sett.

Når fotografen som har tatt bildene ikke har sett dette selv, så er jeg personlig i hvertfall ganske sikker på hvilken fotograf jeg ikke kommer til å benytte til noe.

Om du har en engelsk fotografvenn som bor i spania så er ikke det akkurat noen sannhetsvitne, men enda en som innrømmer å ikke ha særlig peiling på det han holder på med.
Jeg har ikke uttrykt noen generell oppfattelse av deg Liv. Den har du stått for selv.

Beklager, men jeg er ikke særlig interessert i å bli stigmatisert bare fordi jeg vet hva jeg snakker om.

Din innrømmelse at det er mer du ikke vet enn det du vet er en søt floskel, men ikke særlig underbyggende av uttalelsene om dette temaet.

BelzeBob
11 år siden

Uttrykket septikere er helt rett. Disse døllingene er så opphengt i negativitet. Hva gjør det vel om et bilde ikke viser jordengler, men optiske illusjoner? Det gjør da ingenting. Det er viktig å undre seg og være åpen for det underlige og vidunderlige. Å ha hodet teipet fast til magen slik at man hele tiden kun ser sin egen navle, det er derimot ganske negativt og ukonstruktivt. Og dette har jo septikerne gjort til sin store religion.

Om vi på NS slår fast at jordengler eksisterer så har ikke dette noen større konsekvenser. Men når massemedia «slår fast» at Gaddafi er et monster som «må stoppes» gjennom å utrydde titusenvis av mennesker – så har det så absolutt konsekvenser. Typisk for septikere å kun gripe tak i ting med liten eller ingen relevans. De er selvsagt programmerte til å kalle det viktige uviktig og det uviktige viktig. Akkurat slik våre gode og demokratiske ledere vil ha det.

Septiker: Ta en titt på de ti største overskriftene på dagens største nettaviser. Hva står det der? Hvilke spørsmål tar man opp? Noe relevant, noe nytt? God journalistikk? http://www.vg.no/ er vel den mest typiske norske avisen. Eller denne: http://www.dagbladet.no/ Man ser forskjell på de to ved at den ene har blå farger mens den andre har røde. Fortell meg hvilke store nyheter du har blitt fortalt av slike aviser de siste par ukene eller månedene. Ting NS ikke har rapportert om, men burde ha rapportert om.

Nåja, vi husker alle septisismens hovedtese: Alt som er mainstream = bra. Alt som ikke er mainstream = ikke bra. Slik har det alltid vært, slik er det, og slik vil det være for all evighet. Amen.

hassi
hassi
11 år siden
Svar til  BelzeBob

Her har du tydeligvis misforstått bruken av uttrykket «å være åpen». Å være åpen betyr ikke å ty til den mest usannsynlige forklaringen på en hendelse eller et fenomen. Si at jeg og du står i et lukket rom. Lampen ved siden av oss beveger på seg og du sier at det er ånder i rommet. Jeg mener det er en logisk forklaring på lampens bevegelse, og du kaller meg «negativ, ukonstruktiv og lite åpen». Problemet er kun det at viften som står på gulvet er rettet mot lampen, som dermed beveger på seg. Forstår du at når noen kommer med usannsynlige forklaringer, så er som oftest den egentlige forklaringen ganske enkel? Når et fenomen skal forklares så må man først finne ut hva det ikke er, ved å forsøke å reprodusere gitt fenomen. Det har ikke nyhetsspeilet skjenket en eneste tanke.

Geir Raastad
Geir Raastad
11 år siden
Svar til  BelzeBob

Ok BelzeBob,
da vet vi hvor vi har deg i det minste.

Maken til negativt utbrudd om andre, basert på forskjeller i oppfatning????

Jeg skal gjengjelde din hyggelige stigmatisering med et eksempel på en tilsvarende i andre retning.

Uttrykket rasist er helt rett for dere konspirasjonsteoretikere.
Dere tar et avisoppslag, som dere i utgangspunktet sier dere ikke tror på, plukker ut de ordene som passer inn i deres lettvinte oppfatning om at verden er grusom, legger sammen tallverdiene til hver bokstav, deler det på en dato som står i Mayakalenderen, og vips så står det plutselig «Jehova» på skjermen deres!!!!
Ergo kan dere skylde på jødene for det forferdelige oppslaget, som dere i utgangspunktet ikke tror på, og de som ikke har deltatt i denne «gravejobben» applauderer med «flott jobb» og «Supert gravearbeid» og «Endelig kommer sannheten frem»……

Om dere på NS fastslår at jordengler eksisterer, så er det naturligvis deres eget problem, men at vi som ikke tror det ikke kan få uttale oss når dere driter dere ut med «Life Of Brian» konklusjoner uten å bli kalt septiker og andre ulumskheter, da føler jeg at toleransen på dette såkalt frie og åpne samfunnet er totalt ikke-eksisterende.

Det må være utrolig fattig å leve i en boble hvor dere mener at alle som er uenige i deres naive fremstilling av ting som er positivt er medlem av en kult som ikke har skjønt bæret.

Din tåpelige avslutning kan vi snu rett tilbake.

Vi vet alle konspigærningenes hovedtese: Alt som står i mainstream = ikke bra. Alt som står på obskure russiske nettsider og annet som er ikke mainstream = ultimat sannhet.

Du sa for noen få dager siden at du er en høflig gutt, BelzeBob.
Dette innlegget ditt her er ikke akkurat noe jeg ville hatt på CVen min…….

Geir Raastad
Geir Raastad
11 år siden
Svar til  Geir Raastad

Bare for å understreke:
Jeg står ikke inne for eksemplene jeg skrev i forrige innlegg. Det var bare eksempler for å gi tilsvar på utsagnene som kommer mot oss som føler oss som ikke-velkomne besøkende på Nyhetsspeilet.

Monica Waade
Skribent
11 år siden
Svar til  Geir Raastad

Banke på døra og være høflig Geir så er du hjertelig velkommen og får en god velkomstklem. :-)

Geir Raastad
Geir Raastad
11 år siden
Svar til  Geir Raastad

Monica,

jeg har ingen intensjon om å være uhøflig, men hvis du synes det er høflig og modent å gå rundt og kalle medmennesker for septiker så har vi nok litt forskjellig oppdragelse.

Monica Waade
Skribent
11 år siden
Svar til  Geir Raastad

Geir dette er andre gangen du kommer med vrøvl om hva jeg skal ha sagt og gjort, jeg ba deg dokumentere forrige påstand og jeg ber deg om å gjøre det nå igjen så tar vi debatten derfra. Det blir jo ingen videre debatt denne gangen heller for jeg har ikke kalt noen septiker. :-)

Så påsto du en plass at jeg er Livs synske venninne, også jeg da som ikke kjenner Liv. Hmmm… hvorfor holder du på sånn Geir, ønsker du å bli frosset ut og provoserer av den grunn?

smurfen
Moderator
11 år siden
Svar til  Geir Raastad

Ikke la deg provosere av Gramatard Retard Søss :)

Han har holdt på å spamme artiklene på NS ned med off topic onlinere i over et år nå med svært grove personagngrep og kallenavn på meddebabatanter, helt til han ble utestengt etter en rekke advarsler, men nå er han tilbake med identiske kommentarer og forsetter på samme måte

Sikkert ikke lenge til Red stenger han ute på nytt

Han sa for lenge siden at det må være lov å tafse på andres barn mellom bena i det offentlige rom og da jeg svarte med at måtte bare prøve seg på å tafse datra mi mellom bena så ja din .. %¤#&X%¤XX

Hele greia startet med at det var en sak som sjokerte hele USA der en feit vekter stappet fingrene sine opp i høna på en 6 år gammel jente på en flyplass i USA for å sjekke om hun hadde gjemt bomber oppi der

Gramafon Bastard mente at dette måtte gjøres med alle barn og jeg svarte han på tiltale noe han aldri glemmer og gjentar seg selv til det ugjenkjennlige med spamming av OT kommentarer

Ignorer han til han går lei eller blir utestengt igjen:)

Geir Raastad
Geir Raastad
11 år siden
Svar til  Geir Raastad

Hvor har jeg påstått at du har gjort og sagt noe?

Jeg kommenterte bare at du sier at jeg skal være høflig, mens jeg da viser til kommentarer fra din «broder» smurfen som kaller meg og mine meningsfeller for «septiker».
Jeg har ikke noe sted skrevet at du har sagt det. Jeg har kun forsøkt å trekke en parallell til at du snakker så pent om at vi som ikke er inne i varmen hos dere må være høflige for å bli godt mottatt mens dere som allerede er foran peisen kan si hva dere vil uten at det får noen konsekvenser.

Var det andre gangen sier du? Beklager, men i så fall så trenger jeg en påminnelse på hvor jeg har sagt noe tilsvarende!

beklager også at jeg har kalt deg venninne av Liv. Jeg mener selv det finnes værre fornærmelser og blemmer å gå på, men vi er vel forskjellige der også.

Monica Waade
Skribent
11 år siden
Svar til  Geir Raastad

Takk for info broder, dette har altså skjedd når jeg var borte herfra grunnet tidsnød. Jeg ble ikke provosert og det var visstnok derfor han ikke ga seg med tomme beskyldninger også logget han bare av når jeg ba ham bevise påstandene sine.

Ja jeg skjønte at han hadde lagt deg for hat, var jo etter deg hele tida og han driver kanskje på sånn til han blir utestengt så går han sikkert over til skepsis for å få trøst og medhold i at vi her på speilet er SÅ fæle mot ham? Vi får være overbærende så får vi se om han roer seg ned.

Det er rart noen virker helt desperate etter å kritisere Nyhetsspeilet, det selv om de ser på oss som tullinger folk bare ler av, så hva er de redde for? Det er så panisk det de gjør at de fremstår som vettskremte, så kanskje tida vil hjelpe dem til å bli tryggere på seg selv for dette er et utslag av mangel på selvsikkerhet.

Jeg har støttet skeptikernes syn i at vi ser ikke jordengler på bildene i denne artikkelen, så det er ikke meningen min de er opptatt av, men det er meg som person de skal grille og det er et typisk tegn på deres egen svakhet. Møter de meg med respekt skal de få energi fra meg, det kan gi dem masse styrke hvis de ikke vil misbruke den energien til å vise muskler mot andre for å føle seg ovenpå.

Geir Raastad
Geir Raastad
11 år siden
Svar til  Geir Raastad

Fantastisk svar Smurfen.

La meg bare korrigere et par ting, siden du er så rå på å lyve frem overdrivelser og usannheter.

«Han har holdt på å spamme artiklene på NS ned med off topic onlinere i over et år nå med svært grove personagngrep og kallenavn på meddebabatanter, helt til han ble utestengt etter en rekke advarsler, men nå er han tilbake med identiske kommentarer og forsetter på samme måte »

Kan du vise til noe konkret og ikke bare referere til din tydelig slørete hukommelse?
Jeg var første gang inne på Nyhetsspeilet rundt April i år, og er noe over gjennomsnittlig forundret over at du i samme innlegg som du kaller meg bastard påstår at jeg har kommet med grove personangrep og kallenavn.

Du kalte meg pedofil, satanist og ved et tilfelle også barnemorder.

«Sikkert ikke lenge til Red stenger han ute på nytt»
Det må de gjerne gjøre om de mener jeg skader noe eller noen her inne.

«Han sa for lenge siden at det må være lov å tafse på andres barn mellom bena i det offentlige rom og da jeg svarte med at måtte bare prøve seg på å tafse datra mi mellom bena så ja din .. %¤#&X%¤XX »

Jeg har aldri sagt noe slikt.

«Hele greia startet med at det var en sak som sjokerte hele USA der en feit vekter stappet fingrene sine opp i høna på en 6 år gammel jente på en flyplass i USA for å sjekke om hun hadde gjemt bomber oppi der
Gramafon Bastard mente at dette måtte gjøres med alle barn og jeg svarte han på tiltale noe han aldri glemmer og gjentar seg selv til det ugjenkjennlige med spamming av OT kommentarer »

Fantastisk Smurfen. Du avslører i hvertfall hva du står for selv her.
Naturligvis har jeg aldri sagt noe slikt. Dine hersketeknikker fungerer ikke.

Og til slutt:
Smurfen er et prakteksempel på mine sidekommentarer, og han kjenner seg tydeligvis godt igjen og føler seg truffet.

Feilsitering, løgn og fordømmende kallenavn er hans merkevare, og han har blitt legendarisk i usaklighet på mange nettforum.

Jeg lurer på om Smurfen på noe tidspunkt er i stand til å oppføre seg som et medmenneske og slutte med sine egne tolkninger og fæle kallenavn, eller om han bare er ondskapsfull og lider av vrangforestillinger og mindreverdighetskomplekser.

Geir Raastad
Geir Raastad
11 år siden
Svar til  Geir Raastad

jeg forstår ikke hvor du leser at jeg i dette tilfellet er ute etter deg Monica.

jeg skrev en feil, hvor jeg påsto at du var venninne med Liv.
Det har jeg beklaget, og klarer ikke å se hvordan det kan snus til en fornærmelse.
Jeg synes Liv virker som en hyggelig dame, så jeg forstår ikke hvorfor du blir så provosert.

at du misforsto min kommentar om bruk av ordet «septiker» får jeg ikke gjort noe med.
jeg har forklart dette også, men det ser du vel hvis du leser innlegget mitt en gang til.

At jeg har lagt Smurfen for hat vet du ingenting om.
Jeg hater ingen, men er svært opptatt av rettferdighet, og den behandlingen som flere enn meg får av Smurfen tenner alle pluggene som jobber mot urett og dårlig folkeskikk.

Det er da ganske ironisk at jeg blir bedt om å være høflig når jeg akkurat har blitt kalt en septiker, og ikke bare av Smurfen, men også BelzeBob, som bare et par innlegg tidligere understreker at han er en høflig gutt.

Men, kjære Monica og Smurfen, BelzeBob og andre som tydeligvis har et hatforhold til personer med kritisk sans og naturlig skepsis.
dersom dere vil bli kvitt meg, så er det greit. Det er bare å slutte å slenge dritt om folkegrupper og finne på løgner og svada om personer dere uansett ikke kjenner, så lar jeg dere være i fred.

Jeg er ikke her for å lage bråk, men for å skape litt oppmerksomhet mot uttalelser om personer som ikke fortjener uttalelsene.
I tillegg er jeg oppriktig interessert i å få frem virkelighetsoppfatning som passer til ordet når det diskuteres saker som denne, hvor lettlurte og naive mennesker blir lurt til å tro at dugg og gatelys er jordengler, og hvor selv om det innrømmes at dette er helt galt, så skal man la det stå og kommentere hvor vakkert det er med jordengler, fordi det er viktigere å kritisere mainstream media som snakker om mye fælere saker……

kom med noe god grunn til at jeg skal slutte å kritisere deres manglende kritiske sans, så skal jeg gjøre det.
Jeg lover!

Monica Waade
Skribent
11 år siden
Svar til  Geir Raastad
Michelle
11 år siden
Svar til  Geir Raastad

Alle skribentene på NS er vel ikke samstemte om alt, snarere tvert om!
Her har vi ulike healere, ulike retninger av religioner, ikke-troende, humanister, kabbalah, høyutdannete, arbeidsledige, rike, fattige, losjefolk, monarkister, anarkister, zeta-tilhengere, iliuka-tilhengere.. YOU NAME iT!
Man har til og med diskutert seksuelle legninger!
Vi kan diskutere og dele meninger så busta fyker!
Men vi er enige i mye viktige saker og klarer å avprogrammere oss fra en del av massehypnotiseringen som foregår ;)
Spesielt føler jeg at motstanden mot krig og forurensning er sterk her!

Geir Raastad
Geir Raastad
11 år siden
Svar til  Michelle

Helt greit at folk ikke er samstemte Michelle.
Det som ikke er så greit er at vi som er mer skeptiske og er mer realismeorienterte får beskjed om å gå forsiktig i dørene og å snakke til «dere» med silkemaske foran munn, mens noen av brukerne her inne får lov til å kalle oss for septiker, satanister, pedofile og andre grufulle kallenavn.

Jeg blir ikke fornærmet, og heller ikke lar jeg det gå ut over min hverdag, men det fasinerer meg at noen mener at høflighet er en form for enveiskommunikasjon.

Cavalli
Cavalli
11 år siden
Svar til  BelzeBob

Det er ikke vi som raper ut av oss mest dritt her på speilet. Det tror jeg du vet godt selv.

Cavalli
Cavalli
11 år siden
Svar til  Cavalli

Den skulle havna under Belzebob sitt innlegg lenger opp.

BelzeBob
11 år siden

Flotte bilder, forresten! :)

hassi
hassi
11 år siden

Nok en gang har nyhetsspeilet blitt trolla. Disse «englene» er reproduserbare med et kamera. Litt skitt på ytterste linse, eller snø/regn i lufta vil skape slike bilder gang på gang. Bilde nr 3 ser jo til og med ut til å være litt frostrøyk fra fotografen selv. Bildene viser klassisk refraksjon av lys gjennom linser, så jeg forstår ikke helt hvordan nyhetsspeilet kan publisere en artikkel med en slik overskrift. Hvor er den kritiske journalistikken?

BelzeBob
11 år siden
Svar til  hassi

hassi

Hvor er den kritiske journalistikken? Vel, har du lagt merke til at dette ikke er den eneste artikkelen her på speilet? Og hvorfor kritiserer du ikke mainstream media som tross alt har til oppgave å informere folket om alt som er viktig? Har du sett de erkeabsurde «nyhetene» som hver dag leses av en million nordmenn? Er ikke det litt viktigere å fokusere på enn hva vi raringene her på NS forlyster oss med innimellom alt alvoret?

hassi
hassi
11 år siden
Svar til  BelzeBob

Jeg finner ikke forum-tråden om «jordengler» som riktig sted for å kritisere andre medier og -deres- måte å føre journalistikk på. La oss holde oss on-topic. Jeg registrerte meg på ns for å diskutere ns sine artikler.

Monica Waade
Skribent
11 år siden

Geir og hassi vi er enige om at disse bildene ikke viser noen engler ja, men er det ikke helt utrolig rart at over 1300 personer (rekord sharing med stor margin) har delt denne artikkelen på facebook hvor nesten alle dem som har gjort det ikke har tilknytning til Nyhetsspeilet. Mange av disse folka tror det er jordengler de ser eller i hvert fall er åpne for at det kan være det, så hvor er den kritiske sansen til folket utenfor Nyhetsspeilet blitt av?

Dere vet forbasket godt at flere av oss her på speilet ikke er enige i at dette er jordengler og personlig er jeg skuffet over at fotografen kaller seg for og praktiserer som healer.

Ghleo
Ghleo
11 år siden
Svar til  Monica Waade

Hvordan vet du at mange av disse menneskene som har delt denne linken på FB tror eller er åpne for at dette er jordengler? Jeg tipper 1400 mennesker fikk seg en god lattis og resterende 50 ristet oppgitt på hodet.
Er healer en beskyttet tittel siden du er så skuffet over at vedkommende kaller seg og praktiserer som healer?

Monica Waade
Skribent
11 år siden
Svar til  Ghleo

Ghleo jeg undersøkte og da så jeg det. Måtte innom på FB fordi ei hadde sendt meg melding med et bilde hun ville ha vurdert for hva noe merkelig bak henne var.

De som har delt denne artikkelen på FB, jeg vet hvem flere av personene er og dette er folk som IKKE er skeptikere. Kommentarene deres viste tydelig at de fikk seg ikke en god latter, de var åpne for at bildene virkelig viser fram jordengler.

Healere som enten bedrar eller lar seg bedra jobber dessverre ikke med de gode kreftene, når man dermed vet de lurer andre og att på til tar betalt for det så er min skuffelse berettiget uavhengig av tittel.

Jeg kan komme med et skrekkeksempel til deg Ghleo, en dag ringte ei gråtkvalt mor til meg etter at hun og mannen hadde våket hele natta og grått sammen. Årsaken var en healer som hadde sagt at deres datter var dødelig syk, hun var veldig syk uten at helsevesenet hadde funnet hva som feilte jenta, men det hadde altså den såkalte healeren konstatert etter å ha fått et brev fra foreldrene med 500 kroner vedlagt. Han hadde også sagt at han var den eneste som kunne redde jentas liv, til den nette sum av 30 000 kroner og så mye penger hadde de ikke uten å måtte selge huset eller bilen.

Dette var så hjerterått, men sorgen deres er snudd til glede for jenta var ikke så alvorlig syk. Da jeg søkte etter årsaken til problemene hennes fikk jeg med en gang inn ordet vaksine og det viste seg å stemme godt, hun hadde fått vaksiner i forbindelse med reise til Kina. Etter avgiftning samt å bytte ut litt matvarer så var 14 åringen tilbake igjen både på skolen og fotballbanen.

Når jeg undersøkte rundt den karen som skulle flå dem for så mye penger og sannsynligvis aldri fått jenta frisk, så viste det seg at han faktisk praktiserte som healer og det endatil på et senter.

hassi
hassi
11 år siden
Svar til  Monica Waade

Ok. Du har registrert at det er mange som har delt «nyheten» på FB. Greit. Det er sikkert mange som ved første øyekast lurer på hva dette er for noe. Ok.
Nå har jeg fulgt denne saken rundt på FB, og det jeg ser er personer som ler og rister på hodet av nyhetsspeilet. Nyhetsspeilet er for de fleste kjent som en kvasi-nyhetsside som så og si aldri har hold i påstandene sine. Jeg trekker dermed konklusjonen om at denne saken ble delt av så mange nettopp fordi artikkelen er så svevende og uintelligent at det rett og slett måtte deles med så mange som mulig for å vise hvor dum det går ann å bli.

smurfen
Moderator
11 år siden
Svar til  Monica Waade

Jeg hadde en drøm i natt hassi der falske skeptikere danset sammen med ekte skeptikere mens de klemmet hverandre og andre igjen løp hand i hand bortover blomsterenger med alver og jordengler

Som dugg for solen var stridigheter om at det er et høyere vesen eller en telfeldig fra et kjempe smell som skapte biene og blomstene
Borte var stridighetene om kjemisk eller naturlig er best, alle klemte hverandre mens de øste ut med flotte komplimanger om hverandre samtidig som de lo av de merklige figurene de så i de rosa skyene på den nye jorden :)

Hva sier forskerene ? er det mulig å sanndrømme og kan det i så tilfelle bevises og etterprøves vitenskaplig ?

Håper jeg har sanndømt :D

Michelle
11 år siden
Svar til  Monica Waade

Smurfen ♡♡♡♡♡♡♡

unified_sound_of_peace
unified_sound_of_peace
11 år siden

Vi er omgitt av energier hele tiden, og det er mange ting som har fått ett spirituelt fortegn, personlig tror jeg det er energier som nå etter hvert i større og større målestokk manifesterer seg for oss, slik at vi skal få en utvidet forståelse for vår egen existens…! de er neppe onde-som med andre sivilisasjoner er de så langt utviklet at hat.frykt,terror,fordømmelse og alt negativt ikke er et alternativ i vokabularet, og hadde alle disse «vesene» vært onde eller hatt til hensikt å ødelegge for menneskeheten, vel så har de teknologi som ikke gjør det til en utfordring engang, så hvorfor skulle de ???

Mitt tips til alle er open your mind to the impossible and you will experience the true possibilities

ONE WORLD ONE LOVE

BERIT FJELDHEIM
BERIT FJELDHEIM
11 år siden

Jeg tror vi alltid er omgitt av vesener i andre dimensjoner som er usynlige for vanlige mennesker. Hva med alle devaene som man ser i skyene på himmelen?

BelzeBob
11 år siden

BERIT FJELDHEIM sier:
17. 11. 2011 kl. 12:59

«Jeg tror vi alltid er omgitt av vesener i andre dimensjoner som er usynlige for vanlige mennesker.»

Det tror jeg også.

« Forrige artikkel

Kjenn Deg Selv – Nirvana

Neste artikkel »

Meningen med livet!