Finnes det jordengler?

25.7K visninger
1 minutt lesetid
87

Reidun Haavik, fra Dale utenfor Bergen, tok bilder av lysvesener som åpenbarte seg foran henne. Hun kaller dem jordengler.

Det var i januar 2011 at de fantastiske bildene ble tatt, men det er først nå at Reidun har valgt å gå ut med dem. Se de unike bildene her på Nyhetsspeilet.

Fotograf Bjørn Senderud fra Voss, har sett på bildene og bekreftet at de er ekte.

– Først tenkte jeg at det var refleksjon fra utelampene som ga gjenskinn i optikken, men dette viste seg å ikke stemme. Refleksjonene går ikke ut i fra lyspunktene og de er heller ikke symmetriske. For meg er bildene underlige, og jeg kan ikke beskrive hva som gjør at de blir slik, forteller han til Nyhetsspeilet.

To uker før bildene ble tatt åpnet Reidun en krystall-portal på Dale. Det er først etter dette at jordenglene har kunnet manifestere seg.

Fikk uventet brev

For en liten stund siden fikk Reidun helt uventet brev fra Kenny Corris. Han er en internasjonalt anerkjent “clairvoyant” og hadde sett bildene til Reidun på Alternativmessen i Bergen. Han ble sterkt beveget av englebildene, og hadde forunderlige opplevelser med dem.

– Jeg har jobbet som åndelig healer i 50 år, og jeg har aldri sett noe lignende. Når jeg så på fotografiene ble det levende og flere engler manifesterte seg, skrev han i brevet.

Han mener bildene har en healing-effekt. Det mener også Lilli Bendriss fra “Åndenes makt”. Reidun er ikke i tvil. Hun maler selv healing-malerier og hun kan faget sitt.

Her er bilde-presentasjonen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Fotografen

Reidun Haavik arbeider til daglig med healing, og hun har alltid vært i kontakt med alveriket. Hun er utdannet reikimaster og er også utdannet Oness blessing-giver. Hun holder ofte malekurs og driver i tillegg opplæring i reiki-healing. Hun har studio på “Auds Velværestove” i Markveien i Bergen.

Du kan se siden hennes her.

Tusen takk til deg Reidun Haavik for at vi har fått lov å vise et lite utvalg av de fantastiske bildene.

Alle bilder har Copyright Reidun Haavik.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

87 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Sarus
Sarus
Abonnent
12 år siden

Etter mange års “studier” i det paranormale, er min konklusjon at – ja, det finnes “noe” som vi til daglig ikke kan se eller forstå fullt ut. Energier, lys på andre frekvenser enn de øyet oppfatter osv.
På den andre siden, så synes det som om mange mennesker “kjøper” absolutt alt hva det skal være, når det gjelder fotodokumentasjoner og påstander om observasjoner.
Det har alltid vært observasjoner av paranormale ting, og det har alltid vært bløffmakere i verden også.
Når det gjelder bildene over, så synes det for meg som en ren lysrefleks i snø, fukt eller støv. Men enhver får naturligvis tro det en vil. Jeg vil bare oppfordre til å IKKE sluke alt rått. Jeg er nesten litt skremt av alt jeg leser av artikkler og påstander, og at folk henger seg på de mest fantastiske teorier. Det synes som om den sunne fornuft har tatt kvelden i mange paranormale kretser.
Det er sagt at folk vil gjerne høre det som klør i øret, og ja, hvem vil ikke ønske at verdn var annerledes enn det den er, og hvem ønsker ikke beviser på engler og vennligsinnede Aliens. Men desverre, så er dette noe som aldri i historien har latt seg bevise på noen måte. Det nærmeste man kommer er vage og uklare fotografier som kan være hvem og hva som helst. Sorry folkens, men jeg tror mange må noen hakk ned på jordnivå, vurdere kritisk det man ser og hører, og evt legge tingene på en hylle for uoppklarte fenomener, om man ikke finner logikk. Å kjøpe alt av påstander er faktisk ganske farlig og ødeleggende.

Med dette mener jeg ikke at det er kun visvas, men jeg oppfordrer til å være kritisk. Alt som glimrer…osv.

Oxford
Oxford
Anonym
12 år siden

Jeg prøver ikke å jage deg. Jeg stilte deg konkrete spørsmål i det første innlegget som du så elegant ignorerte. Vær litt forsiktig med å slenge rundt deg med diagnoser. (bi-polar) det kan faktisk føre til utestengelse. Men nok om det. Det hadde fort satt vært veldig spennende å hørt hvilke ting du har opplevd som du ikke finner jordisk forklaring på. Håper på svar :-)

Henning Michael
Abonnent
12 år siden

Det er mer mellom himmel og jord en vi vet. Har selv opplevd mye rart i mitt liv som jeg ikke finner jordisk forklaring på.

Men disse bildene er dessverre ikke engler. Men snøkrystaler som reflekterer lys fra gate lyktene og ute lys på bygninger rundt. Dette skjer på grunn av lukker tiden på linsa på det kamera som brukes. Du kan faktisk få til slike bilder selv med en iphone. Jeg tok noen bilder i i en vinter mørk gate i fjor som hadde disse “englene” på flere av bildene.

Alt som skinner er ikke engler. Det er så lett og dra i en “overnaturlig rettning” og bli med i dragsuget. Ofte er det vanskelig og få en som er overbevist til å se rasjonelt på en sak som denne. Dere har ved den fulle rett til og tro hva dere vill. Selv liker jeg ikke og ljuge til meg selv når sannheten er klar som dagen og stemmer med ting jeg allerede har kunnskap om.

Oxford
Oxford
Anonym
Svar til  Henning Michael
12 år siden

Jeg tror heller ikke dette er engler. Men det finnes nok bilder der ute som viser energier som ikke er like lett å debunke for å si det sånn.
“Orbs” er et fenomen som ikke alltid lar seg motbevise.
Du skriver “dere har ved den fulle rett til å tro hva dere vil” . Dere?? Spar meg.

Ser du er i gang med demontering av en ny artikkel Henning. Du har mange timer foran deg hvis du skal debunke alle artikkelene som er skrevet her.
Det er skrevet gaaanske mange. Men lykke til.

Du skriver: “Det er mer mellom himmel og jord en vi vet. Har selv opplevd mye rart i mitt liv som jeg ikke finner jordisk forklaring på.” Dette er spennende. Dette må du utdype. Kanskje jeg kan debunke det, og gi deg en naturlig forklaring ;)

Henning Michael
Abonnent
Svar til  Oxford
12 år siden

Er det ikke lov og ytre seg her inne? Skal man bli angrepet så fort man ser litt annerledes på en sak? Jeg troddee dette var et sted hvor folk kunne være seg selv og diskutere. Det blir litt som og banne i kirka dette her, man blir angrepet med en gang. Det blir litt for mye relgion her inne. På spørsmål om hvorfor jeg er her inne fordi det er min rett. jeg har like mye rett til og være her som f.eks deg “Oxford”. Bi-polar folk holder jeg meg lang unna. Dette er siste gang jeg svarer på noe fra deg “Oxford”. Bortkastet energi. Ignore button on!!

Bartis
Bartis
Abonnent
Svar til  Henning Michael
12 år siden

Har du opplevd ting det ikke finnes jordisk forklaring på? Eller kjenner du ikke den jordiske (naturlige) forklaringen?

Visjon18
Abonnent
12 år siden

Faen meg helt utrolig hvor mye bullshit folk kan tilegne bilder som dette! Selv den dummeste tøddelen må da skjønne at disse “englene” er et resultat av elementet H2O på linsen.
Skjerpings.

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

hassi sier:
18. 11. 2011 kl. 17:42

“Problemet er at du henger deg opp i ting som har svært liten relevans.”

Det jeg sier i denne tråden har da full relevans til artikkelen!!

————–

Muligens. Men ikke i det store og hele. Det er dette dere “skeptikere” mangler: det store bildet.

Geir Raastad
Geir Raastad
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

BelzeBob,
Den siste der kan snus rett i retur.

Det er dere som ikke vet forskjell på et åpent sinn og hull i hodet!

Hvis man aksepterer alle alternative teorier som sannhet, og ikke egentlig er interessert i sannheten, hvordan kan man da kalle seg sannhetssøker?

Du sa tidligere i tråden at det ikke spilte noen rolle om dette var sant eller ei, siden det fortjener oppmerksomhet som tar fokus vekk fra Mainstream media.

Vel, i mine øyne så leses det dithen at prinsippet med at Mainstream media = styggedom gjør at det er viktigere å følge sine egne prinsipper enn å bruke hodet og sunn fornuft for å se, nettopp, det store bildet.

Som skeptiker er jeg åpen for alt mulig, men filtrerer ganske kraftig all informasjon som er på vei inn, så jeg slipper å bruke tid på å undersøke om noe innlysende kan være noe annet.

Det værste for meg er å bli puttet i bås av deg og dine meningsfeller som mener at dere som er så åpne for alt er individualister, mens ALLE andre er “dere” og dermed synonymt en en gjeng uten egne meninger som bare serverer de samme utsagnene som alle andre.

Nei, dette “store bildet” er nok dessverre en mangelvare hos alle.
Ingen ser alle sammenhenger, og ingen som setter regler og prinsipper må tro at de ser “det store bildet”.

Så fort du begynner å begrense rammene, så er det store bildet ødelagt og forminsket.

Du og dine sannhetssøkende, konspirasjonstenkende, synske etc. kan selvsagt tro hva dere vil, men det ender opp i at det er nettopp ordet “tro” som er konklusjonen, og da er “det store bildet” ute av regnestykket.

hassi
hassi
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

“Muligens. Men ikke i det store og hele. Det er dette dere “skeptikere” mangler: det store bildet.”

Så om jeg leser dette riktig, så har det jeg skriver i tråden ingen relevans til artikkelen i det store og hele.

Nå er jo heller ikke denne artikkelen skrevet for å diskutere skeptikere.
Nok en gang: hold deg on-topic.

jegeryo
jegeryo
Abonnent
12 år siden

Bare et åpent sinn og ett vekket hjerte kan ha kontakt med den anti-materielle verden . Den verden av ren energi.

En sovende sinn vil alltid ha skeptisismen som bestevenn. Dette vil være for hjelp til å forsvare sin falske personlighet.

Det finnes ting man må tro for å kunne se.

Og man trenger ikke å ha åpne øyne for å se disse lyse vesener.

unified_sound_of_peace
unified_sound_of_peace
Abonnent
12 år siden

det forundrer meg å se hvordan dette gikk over til å bli ett personangrep på andre s meninger, den ene sier at folk har feil fokus når de velger å dele sine erfaringer enten de er reell eller ikke.. istedenfor å poste saker om urett og alt gale i verden, den jobben syntes jeg media gjør utmerket for oss… hvor er respekten for andre i dette, dere som ikke tror på slikt kan holde kjeft eller ytre en sakelig konstruktiv mening, selv er jeg åpen for det meste, men vil ikke kritisere skeptikerne av den grunn. av respekt for det enkelte individ.. likeså burde dere vise andre mennesker respekten som tilsier at hvis noen finner en mening i disse opplevelser eller har en glede av det..hva faen skader det da dere, og med hvilken rett har dere å kritisere folk for dette??? men neste gang en av dere trangsynte snøskaller poster en sak som betyr noe for dere, skal eg være den første til å hetse det uansett hvor mye hold eller fakta det er i det…hvorfor skal dere belemre oss med verdens elendighet??? istedenfor å fokusere på alt det gode på vår jord.. vi er ett folk en jord, og vi bør stå samlet og godta at folk er forskjellig og ikke liker det samme som en selv eller godta att folk har andre overbevisninger tro osv enn en selv…

og er det gjort for å provosere eller kritisere har jeg bare en ting å si…
Get a fucking life morons…! hvorfor bruke energien din på å være negativ mot andre, når du får så enormt mye mer igjen ved å være en hyggelig person men gjerne med kritiske synspunkt og ikke kritikk over folks tanker og meninger….! grow up and get your head out of the ass

WHEN ONE OPEN THE MIND TO THE IMPOSSIBLE, ONE WILL SEE THE TRUE POSSIBILITIES (TERJE T PEDERSEN 2011)

Geir Raastad
Geir Raastad
Abonnent
Svar til  unified_sound_of_peace
12 år siden

Til Unified sound of peace.

Du er forundret over at dette gikk over til å bli personangrep på andres meninger, men sier du ikke vil kritisere spektikere av den grunn.
Så, noen linjer lengre ned så kaller du da de som ytrer seg for, og jeg siterer:

“trangsynte snøskaller”
“morons”

så kommer du med trusler om å hetse innholdet av en post uansett hvor mye hold eller fakta det er i posten…..

Du sliter litt med å holde noe troverdighet med den splittede innstillingen der.

Hvis ikke vi som er kritiske kan få kommentere det vi mener er søl og tull, så får du heller overbevise redaksjonen om å lukke forumet så det kun er de som støtter alt alternativt som får adgang.

Hvis det kun er de som tror at det ikke er skadelig å dele usannheter og overbevise mennesker om at det er helt ok å dele usannheter og spre det som kunnskap som skal få skrive her inne, så innrømmer jeg å ha en lost case.
Da skal jeg naturligvis la hele forumet være i fred, men så lenge det blir oppfordret til diskusjoner, påstått at dette forumet er åpent for alle, og så lenge det da blir postet urett, usannheter og spaltede innlegg som det du kommer med, så vil det alltid være en som meg her som vil ta tak i og kritisere det som blir sagt.

Se på det andre veien.
Tenk om du ikke skulle få lov til å kritisere VG, TV2 og andre mainstream kanaler.
Hva ville de lære i prosessen da?

hassi
hassi
Abonnent
Svar til  Geir Raastad
12 år siden

Godt sagt, Geir!

Å dele denne artikkelen (og liknende tilfeller) som en sannhet, dekonstruerer samfunnet i mine øyne.

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Lenge leve jordenglene.

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

hassi sier

(kjedelig surmuling om flotte bilder)

hassi – hva med å gripe tak i ting som har litt mer relevans? Libya ble nettopp ødelagt, nyheter om Fukushima har vi ikke hatt på et halvår, kreftepidemien raser i vei, folk blir syke av vaksiner, millioner dør av sult eller massakrerer hverandre, miljøet går til helvete, korrupsjon og ondskap på alle fronter.

Massemedia rapporterer tøys og fjas istedet for å ta opp viktige ting og har total sensur når det gjelder så mange saker. Er ikke dette litt mer kritikkverdig enn at en dame på NS poster noen fine bilder? Du vet at vi her på speilet også har svært mange artikler om helt 100% seriøse ting – og at her rapporteres det om ting som angår alle, men som massemedia aldri tar opp, eller kun tar opp på en vedlig kortfattet og useriøs måte.

Jeg legger merke til at såkalte skeptikere er veldig subjektive når det gjelder hvilke ting de velger å “klage” på. De evner ikke å ta viktige ting på alvor mens de tenner på alle pluggene over noen uskyldige bilder.

hassi
hassi
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Problemet er at funnet av såkalte jordengler er en feiltolkning av noen lett forklarlige bilder. For ikke å spre uvitenhet videre er det viktig å si ifra og dele kunnskap, ikke bare svelge alt man leser i media rått.
Har du ikke noe å tilføye til diskusjonen om artikkel-temaet, så kan du vel lage deg en bruker på vg.no/db.no og diskutere de viktige tingene der.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  hassi
12 år siden

hassi sier:

“Problemet…..”

Problemet er at du henger deg opp i ting som har svært liten relevans, annet enn at det kan være forfriskende å lese om noe annet enn krig og fordervelse en gang i blant. Hvorfor ikke heller bruke energien på noe mer konstruktivt?

Diskutere med idiotene på VG og Dagbladet? Nei takk. Jeg foretrekker selskapet til de langt mer oppegående og informerte individene som poster her inne. Om de så tror på jordengler eller ei. Ingen av oss går jo og tenker på jordengler dagen lang. Bortsett fra hassi, kanskje. Dessuten skriver ikke VG og Dagbladet særlig mye om viktige ting. Har du i det hele tatt sett deres overskrifter? Knausgårds nye bok? En eller annen kjendis som gjorde eller sa ett eller annet? Lavkarbodietten og sexskandaler? Carl I Hagen er lei seg? Dill og dall om ditt og datt som vi visste fra før? Sport og popmusikk og kakeoppskrifter? Nei takk. Takke meg til konspirasjonsdokumentasjon, ærlige og innsiktsfulle kommentarer og jordengler.

hassi
hassi
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

“Problemet er at du henger deg opp i ting som har svært liten relevans.”

Det jeg sier i denne tråden har da full relevans til artikkelen!!

Julia
Julia
Abonnent
12 år siden

Hvorfor betegnelsen jordengler? Hva er forskjellen på engler og jordengler?

Bartis
Bartis
Abonnent
Svar til  Julia
12 år siden

likheten er i alle fall at de ikke finnes.

BERIT FJELDHEIM
BERIT FJELDHEIM
Abonnent
12 år siden

Jeg tror vi alltid er omgitt av vesener i andre dimensjoner som er usynlige for vanlige mennesker. Hva med alle devaene som man ser i skyene på himmelen?

BelzeBob
Abonnent
Svar til  BERIT FJELDHEIM
12 år siden

BERIT FJELDHEIM sier:
17. 11. 2011 kl. 12:59

“Jeg tror vi alltid er omgitt av vesener i andre dimensjoner som er usynlige for vanlige mennesker.”

Det tror jeg også.

unified_sound_of_peace
unified_sound_of_peace
Abonnent
12 år siden

Vi er omgitt av energier hele tiden, og det er mange ting som har fått ett spirituelt fortegn, personlig tror jeg det er energier som nå etter hvert i større og større målestokk manifesterer seg for oss, slik at vi skal få en utvidet forståelse for vår egen existens…! de er neppe onde-som med andre sivilisasjoner er de så langt utviklet at hat.frykt,terror,fordømmelse og alt negativt ikke er et alternativ i vokabularet, og hadde alle disse “vesene” vært onde eller hatt til hensikt å ødelegge for menneskeheten, vel så har de teknologi som ikke gjør det til en utfordring engang, så hvorfor skulle de ???

Mitt tips til alle er open your mind to the impossible and you will experience the true possibilities

ONE WORLD ONE LOVE

Monica Waade
Forfatter
12 år siden

Geir og hassi vi er enige om at disse bildene ikke viser noen engler ja, men er det ikke helt utrolig rart at over 1300 personer (rekord sharing med stor margin) har delt denne artikkelen på facebook hvor nesten alle dem som har gjort det ikke har tilknytning til Nyhetsspeilet. Mange av disse folka tror det er jordengler de ser eller i hvert fall er åpne for at det kan være det, så hvor er den kritiske sansen til folket utenfor Nyhetsspeilet blitt av?

Dere vet forbasket godt at flere av oss her på speilet ikke er enige i at dette er jordengler og personlig er jeg skuffet over at fotografen kaller seg for og praktiserer som healer.

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Hvordan vet du at mange av disse menneskene som har delt denne linken på FB tror eller er åpne for at dette er jordengler? Jeg tipper 1400 mennesker fikk seg en god lattis og resterende 50 ristet oppgitt på hodet.
Er healer en beskyttet tittel siden du er så skuffet over at vedkommende kaller seg og praktiserer som healer?

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Ghleo
12 år siden

Ghleo jeg undersøkte og da så jeg det. Måtte innom på FB fordi ei hadde sendt meg melding med et bilde hun ville ha vurdert for hva noe merkelig bak henne var.

De som har delt denne artikkelen på FB, jeg vet hvem flere av personene er og dette er folk som IKKE er skeptikere. Kommentarene deres viste tydelig at de fikk seg ikke en god latter, de var åpne for at bildene virkelig viser fram jordengler.

Healere som enten bedrar eller lar seg bedra jobber dessverre ikke med de gode kreftene, når man dermed vet de lurer andre og att på til tar betalt for det så er min skuffelse berettiget uavhengig av tittel.

Jeg kan komme med et skrekkeksempel til deg Ghleo, en dag ringte ei gråtkvalt mor til meg etter at hun og mannen hadde våket hele natta og grått sammen. Årsaken var en healer som hadde sagt at deres datter var dødelig syk, hun var veldig syk uten at helsevesenet hadde funnet hva som feilte jenta, men det hadde altså den såkalte healeren konstatert etter å ha fått et brev fra foreldrene med 500 kroner vedlagt. Han hadde også sagt at han var den eneste som kunne redde jentas liv, til den nette sum av 30 000 kroner og så mye penger hadde de ikke uten å måtte selge huset eller bilen.

Dette var så hjerterått, men sorgen deres er snudd til glede for jenta var ikke så alvorlig syk. Da jeg søkte etter årsaken til problemene hennes fikk jeg med en gang inn ordet vaksine og det viste seg å stemme godt, hun hadde fått vaksiner i forbindelse med reise til Kina. Etter avgiftning samt å bytte ut litt matvarer så var 14 åringen tilbake igjen både på skolen og fotballbanen.

Når jeg undersøkte rundt den karen som skulle flå dem for så mye penger og sannsynligvis aldri fått jenta frisk, så viste det seg at han faktisk praktiserte som healer og det endatil på et senter.

hassi
hassi
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Ok. Du har registrert at det er mange som har delt “nyheten” på FB. Greit. Det er sikkert mange som ved første øyekast lurer på hva dette er for noe. Ok.
Nå har jeg fulgt denne saken rundt på FB, og det jeg ser er personer som ler og rister på hodet av nyhetsspeilet. Nyhetsspeilet er for de fleste kjent som en kvasi-nyhetsside som så og si aldri har hold i påstandene sine. Jeg trekker dermed konklusjonen om at denne saken ble delt av så mange nettopp fordi artikkelen er så svevende og uintelligent at det rett og slett måtte deles med så mange som mulig for å vise hvor dum det går ann å bli.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Jeg hadde en drøm i natt hassi der falske skeptikere danset sammen med ekte skeptikere mens de klemmet hverandre og andre igjen løp hand i hand bortover blomsterenger med alver og jordengler

Som dugg for solen var stridigheter om at det er et høyere vesen eller en telfeldig fra et kjempe smell som skapte biene og blomstene
Borte var stridighetene om kjemisk eller naturlig er best, alle klemte hverandre mens de øste ut med flotte komplimanger om hverandre samtidig som de lo av de merklige figurene de så i de rosa skyene på den nye jorden :)

Hva sier forskerene ? er det mulig å sanndrømme og kan det i så tilfelle bevises og etterprøves vitenskaplig ?

Håper jeg har sanndømt :D

Michelle
Skribent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Smurfen ♡♡♡♡♡♡♡

hassi
hassi
Abonnent
12 år siden

Nok en gang har nyhetsspeilet blitt trolla. Disse “englene” er reproduserbare med et kamera. Litt skitt på ytterste linse, eller snø/regn i lufta vil skape slike bilder gang på gang. Bilde nr 3 ser jo til og med ut til å være litt frostrøyk fra fotografen selv. Bildene viser klassisk refraksjon av lys gjennom linser, så jeg forstår ikke helt hvordan nyhetsspeilet kan publisere en artikkel med en slik overskrift. Hvor er den kritiske journalistikken?

BelzeBob
Abonnent
Svar til  hassi
12 år siden

hassi

Hvor er den kritiske journalistikken? Vel, har du lagt merke til at dette ikke er den eneste artikkelen her på speilet? Og hvorfor kritiserer du ikke mainstream media som tross alt har til oppgave å informere folket om alt som er viktig? Har du sett de erkeabsurde “nyhetene” som hver dag leses av en million nordmenn? Er ikke det litt viktigere å fokusere på enn hva vi raringene her på NS forlyster oss med innimellom alt alvoret?

hassi
hassi
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Jeg finner ikke forum-tråden om “jordengler” som riktig sted for å kritisere andre medier og -deres- måte å føre journalistikk på. La oss holde oss on-topic. Jeg registrerte meg på ns for å diskutere ns sine artikler.

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Flotte bilder, forresten! :)

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Uttrykket septikere er helt rett. Disse døllingene er så opphengt i negativitet. Hva gjør det vel om et bilde ikke viser jordengler, men optiske illusjoner? Det gjør da ingenting. Det er viktig å undre seg og være åpen for det underlige og vidunderlige. Å ha hodet teipet fast til magen slik at man hele tiden kun ser sin egen navle, det er derimot ganske negativt og ukonstruktivt. Og dette har jo septikerne gjort til sin store religion.

Om vi på NS slår fast at jordengler eksisterer så har ikke dette noen større konsekvenser. Men når massemedia “slår fast” at Gaddafi er et monster som “må stoppes” gjennom å utrydde titusenvis av mennesker – så har det så absolutt konsekvenser. Typisk for septikere å kun gripe tak i ting med liten eller ingen relevans. De er selvsagt programmerte til å kalle det viktige uviktig og det uviktige viktig. Akkurat slik våre gode og demokratiske ledere vil ha det.

Septiker: Ta en titt på de ti største overskriftene på dagens største nettaviser. Hva står det der? Hvilke spørsmål tar man opp? Noe relevant, noe nytt? God journalistikk? http://www.vg.no/ er vel den mest typiske norske avisen. Eller denne: http://www.dagbladet.no/ Man ser forskjell på de to ved at den ene har blå farger mens den andre har røde. Fortell meg hvilke store nyheter du har blitt fortalt av slike aviser de siste par ukene eller månedene. Ting NS ikke har rapportert om, men burde ha rapportert om.

Nåja, vi husker alle septisismens hovedtese: Alt som er mainstream = bra. Alt som ikke er mainstream = ikke bra. Slik har det alltid vært, slik er det, og slik vil det være for all evighet. Amen.

hassi
hassi
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Her har du tydeligvis misforstått bruken av uttrykket “å være åpen”. Å være åpen betyr ikke å ty til den mest usannsynlige forklaringen på en hendelse eller et fenomen. Si at jeg og du står i et lukket rom. Lampen ved siden av oss beveger på seg og du sier at det er ånder i rommet. Jeg mener det er en logisk forklaring på lampens bevegelse, og du kaller meg “negativ, ukonstruktiv og lite åpen”. Problemet er kun det at viften som står på gulvet er rettet mot lampen, som dermed beveger på seg. Forstår du at når noen kommer med usannsynlige forklaringer, så er som oftest den egentlige forklaringen ganske enkel? Når et fenomen skal forklares så må man først finne ut hva det ikke er, ved å forsøke å reprodusere gitt fenomen. Det har ikke nyhetsspeilet skjenket en eneste tanke.

Geir Raastad
Geir Raastad
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Ok BelzeBob,
da vet vi hvor vi har deg i det minste.

Maken til negativt utbrudd om andre, basert på forskjeller i oppfatning????

Jeg skal gjengjelde din hyggelige stigmatisering med et eksempel på en tilsvarende i andre retning.

Uttrykket rasist er helt rett for dere konspirasjonsteoretikere.
Dere tar et avisoppslag, som dere i utgangspunktet sier dere ikke tror på, plukker ut de ordene som passer inn i deres lettvinte oppfatning om at verden er grusom, legger sammen tallverdiene til hver bokstav, deler det på en dato som står i Mayakalenderen, og vips så står det plutselig “Jehova” på skjermen deres!!!!
Ergo kan dere skylde på jødene for det forferdelige oppslaget, som dere i utgangspunktet ikke tror på, og de som ikke har deltatt i denne “gravejobben” applauderer med “flott jobb” og “Supert gravearbeid” og “Endelig kommer sannheten frem”……

Om dere på NS fastslår at jordengler eksisterer, så er det naturligvis deres eget problem, men at vi som ikke tror det ikke kan få uttale oss når dere driter dere ut med “Life Of Brian” konklusjoner uten å bli kalt septiker og andre ulumskheter, da føler jeg at toleransen på dette såkalt frie og åpne samfunnet er totalt ikke-eksisterende.

Det må være utrolig fattig å leve i en boble hvor dere mener at alle som er uenige i deres naive fremstilling av ting som er positivt er medlem av en kult som ikke har skjønt bæret.

Din tåpelige avslutning kan vi snu rett tilbake.

Vi vet alle konspigærningenes hovedtese: Alt som står i mainstream = ikke bra. Alt som står på obskure russiske nettsider og annet som er ikke mainstream = ultimat sannhet.

Du sa for noen få dager siden at du er en høflig gutt, BelzeBob.
Dette innlegget ditt her er ikke akkurat noe jeg ville hatt på CVen min…….

Geir Raastad
Geir Raastad
Abonnent
Svar til  Geir Raastad
12 år siden

Bare for å understreke:
Jeg står ikke inne for eksemplene jeg skrev i forrige innlegg. Det var bare eksempler for å gi tilsvar på utsagnene som kommer mot oss som føler oss som ikke-velkomne besøkende på Nyhetsspeilet.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Geir Raastad
12 år siden

Banke på døra og være høflig Geir så er du hjertelig velkommen og får en god velkomstklem. :-)

Geir Raastad
Geir Raastad
Abonnent
Svar til  Geir Raastad
12 år siden

Monica,

jeg har ingen intensjon om å være uhøflig, men hvis du synes det er høflig og modent å gå rundt og kalle medmennesker for septiker så har vi nok litt forskjellig oppdragelse.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Geir Raastad
12 år siden

Geir dette er andre gangen du kommer med vrøvl om hva jeg skal ha sagt og gjort, jeg ba deg dokumentere forrige påstand og jeg ber deg om å gjøre det nå igjen så tar vi debatten derfra. Det blir jo ingen videre debatt denne gangen heller for jeg har ikke kalt noen septiker. :-)

Så påsto du en plass at jeg er Livs synske venninne, også jeg da som ikke kjenner Liv. Hmmm… hvorfor holder du på sånn Geir, ønsker du å bli frosset ut og provoserer av den grunn?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Geir Raastad
12 år siden

Ikke la deg provosere av Gramatard Retard Søss :)

Han har holdt på å spamme artiklene på NS ned med off topic onlinere i over et år nå med svært grove personagngrep og kallenavn på meddebabatanter, helt til han ble utestengt etter en rekke advarsler, men nå er han tilbake med identiske kommentarer og forsetter på samme måte

Sikkert ikke lenge til Red stenger han ute på nytt

Han sa for lenge siden at det må være lov å tafse på andres barn mellom bena i det offentlige rom og da jeg svarte med at måtte bare prøve seg på å tafse datra mi mellom bena så ja din .. %¤#&X%¤XX

Hele greia startet med at det var en sak som sjokerte hele USA der en feit vekter stappet fingrene sine opp i høna på en 6 år gammel jente på en flyplass i USA for å sjekke om hun hadde gjemt bomber oppi der

Gramafon Bastard mente at dette måtte gjøres med alle barn og jeg svarte han på tiltale noe han aldri glemmer og gjentar seg selv til det ugjenkjennlige med spamming av OT kommentarer

Ignorer han til han går lei eller blir utestengt igjen:)

Geir Raastad
Geir Raastad
Abonnent
Svar til  Geir Raastad
12 år siden

Hvor har jeg påstått at du har gjort og sagt noe?

Jeg kommenterte bare at du sier at jeg skal være høflig, mens jeg da viser til kommentarer fra din “broder” smurfen som kaller meg og mine meningsfeller for “septiker”.
Jeg har ikke noe sted skrevet at du har sagt det. Jeg har kun forsøkt å trekke en parallell til at du snakker så pent om at vi som ikke er inne i varmen hos dere må være høflige for å bli godt mottatt mens dere som allerede er foran peisen kan si hva dere vil uten at det får noen konsekvenser.

Var det andre gangen sier du? Beklager, men i så fall så trenger jeg en påminnelse på hvor jeg har sagt noe tilsvarende!

beklager også at jeg har kalt deg venninne av Liv. Jeg mener selv det finnes værre fornærmelser og blemmer å gå på, men vi er vel forskjellige der også.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Geir Raastad
12 år siden

Takk for info broder, dette har altså skjedd når jeg var borte herfra grunnet tidsnød. Jeg ble ikke provosert og det var visstnok derfor han ikke ga seg med tomme beskyldninger også logget han bare av når jeg ba ham bevise påstandene sine.

Ja jeg skjønte at han hadde lagt deg for hat, var jo etter deg hele tida og han driver kanskje på sånn til han blir utestengt så går han sikkert over til skepsis for å få trøst og medhold i at vi her på speilet er SÅ fæle mot ham? Vi får være overbærende så får vi se om han roer seg ned.

Det er rart noen virker helt desperate etter å kritisere Nyhetsspeilet, det selv om de ser på oss som tullinger folk bare ler av, så hva er de redde for? Det er så panisk det de gjør at de fremstår som vettskremte, så kanskje tida vil hjelpe dem til å bli tryggere på seg selv for dette er et utslag av mangel på selvsikkerhet.

Jeg har støttet skeptikernes syn i at vi ser ikke jordengler på bildene i denne artikkelen, så det er ikke meningen min de er opptatt av, men det er meg som person de skal grille og det er et typisk tegn på deres egen svakhet. Møter de meg med respekt skal de få energi fra meg, det kan gi dem masse styrke hvis de ikke vil misbruke den energien til å vise muskler mot andre for å føle seg ovenpå.

Geir Raastad
Geir Raastad
Abonnent
Svar til  Geir Raastad
12 år siden

Fantastisk svar Smurfen.

La meg bare korrigere et par ting, siden du er så rå på å lyve frem overdrivelser og usannheter.

“Han har holdt på å spamme artiklene på NS ned med off topic onlinere i over et år nå med svært grove personagngrep og kallenavn på meddebabatanter, helt til han ble utestengt etter en rekke advarsler, men nå er han tilbake med identiske kommentarer og forsetter på samme måte ”

Kan du vise til noe konkret og ikke bare referere til din tydelig slørete hukommelse?
Jeg var første gang inne på Nyhetsspeilet rundt April i år, og er noe over gjennomsnittlig forundret over at du i samme innlegg som du kaller meg bastard påstår at jeg har kommet med grove personangrep og kallenavn.

Du kalte meg pedofil, satanist og ved et tilfelle også barnemorder.

“Sikkert ikke lenge til Red stenger han ute på nytt”
Det må de gjerne gjøre om de mener jeg skader noe eller noen her inne.

“Han sa for lenge siden at det må være lov å tafse på andres barn mellom bena i det offentlige rom og da jeg svarte med at måtte bare prøve seg på å tafse datra mi mellom bena så ja din .. %¤#&X%¤XX ”

Jeg har aldri sagt noe slikt.

“Hele greia startet med at det var en sak som sjokerte hele USA der en feit vekter stappet fingrene sine opp i høna på en 6 år gammel jente på en flyplass i USA for å sjekke om hun hadde gjemt bomber oppi der
Gramafon Bastard mente at dette måtte gjøres med alle barn og jeg svarte han på tiltale noe han aldri glemmer og gjentar seg selv til det ugjenkjennlige med spamming av OT kommentarer ”

Fantastisk Smurfen. Du avslører i hvertfall hva du står for selv her.
Naturligvis har jeg aldri sagt noe slikt. Dine hersketeknikker fungerer ikke.

Og til slutt:
Smurfen er et prakteksempel på mine sidekommentarer, og han kjenner seg tydeligvis godt igjen og føler seg truffet.

Feilsitering, løgn og fordømmende kallenavn er hans merkevare, og han har blitt legendarisk i usaklighet på mange nettforum.

Jeg lurer på om Smurfen på noe tidspunkt er i stand til å oppføre seg som et medmenneske og slutte med sine egne tolkninger og fæle kallenavn, eller om han bare er ondskapsfull og lider av vrangforestillinger og mindreverdighetskomplekser.

Geir Raastad
Geir Raastad
Abonnent
Svar til  Geir Raastad
12 år siden

jeg forstår ikke hvor du leser at jeg i dette tilfellet er ute etter deg Monica.

jeg skrev en feil, hvor jeg påsto at du var venninne med Liv.
Det har jeg beklaget, og klarer ikke å se hvordan det kan snus til en fornærmelse.
Jeg synes Liv virker som en hyggelig dame, så jeg forstår ikke hvorfor du blir så provosert.

at du misforsto min kommentar om bruk av ordet “septiker” får jeg ikke gjort noe med.
jeg har forklart dette også, men det ser du vel hvis du leser innlegget mitt en gang til.

At jeg har lagt Smurfen for hat vet du ingenting om.
Jeg hater ingen, men er svært opptatt av rettferdighet, og den behandlingen som flere enn meg får av Smurfen tenner alle pluggene som jobber mot urett og dårlig folkeskikk.

Det er da ganske ironisk at jeg blir bedt om å være høflig når jeg akkurat har blitt kalt en septiker, og ikke bare av Smurfen, men også BelzeBob, som bare et par innlegg tidligere understreker at han er en høflig gutt.

Men, kjære Monica og Smurfen, BelzeBob og andre som tydeligvis har et hatforhold til personer med kritisk sans og naturlig skepsis.
dersom dere vil bli kvitt meg, så er det greit. Det er bare å slutte å slenge dritt om folkegrupper og finne på løgner og svada om personer dere uansett ikke kjenner, så lar jeg dere være i fred.

Jeg er ikke her for å lage bråk, men for å skape litt oppmerksomhet mot uttalelser om personer som ikke fortjener uttalelsene.
I tillegg er jeg oppriktig interessert i å få frem virkelighetsoppfatning som passer til ordet når det diskuteres saker som denne, hvor lettlurte og naive mennesker blir lurt til å tro at dugg og gatelys er jordengler, og hvor selv om det innrømmes at dette er helt galt, så skal man la det stå og kommentere hvor vakkert det er med jordengler, fordi det er viktigere å kritisere mainstream media som snakker om mye fælere saker……

kom med noe god grunn til at jeg skal slutte å kritisere deres manglende kritiske sans, så skal jeg gjøre det.
Jeg lover!

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Geir Raastad
12 år siden
Michelle
Skribent
Svar til  Geir Raastad
12 år siden

Alle skribentene på NS er vel ikke samstemte om alt, snarere tvert om!
Her har vi ulike healere, ulike retninger av religioner, ikke-troende, humanister, kabbalah, høyutdannete, arbeidsledige, rike, fattige, losjefolk, monarkister, anarkister, zeta-tilhengere, iliuka-tilhengere.. YOU NAME iT!
Man har til og med diskutert seksuelle legninger!
Vi kan diskutere og dele meninger så busta fyker!
Men vi er enige i mye viktige saker og klarer å avprogrammere oss fra en del av massehypnotiseringen som foregår ;)
Spesielt føler jeg at motstanden mot krig og forurensning er sterk her!

Geir Raastad
Geir Raastad
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Helt greit at folk ikke er samstemte Michelle.
Det som ikke er så greit er at vi som er mer skeptiske og er mer realismeorienterte får beskjed om å gå forsiktig i dørene og å snakke til “dere” med silkemaske foran munn, mens noen av brukerne her inne får lov til å kalle oss for septiker, satanister, pedofile og andre grufulle kallenavn.

Jeg blir ikke fornærmet, og heller ikke lar jeg det gå ut over min hverdag, men det fasinerer meg at noen mener at høflighet er en form for enveiskommunikasjon.

Cavalli
Cavalli
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Det er ikke vi som raper ut av oss mest dritt her på speilet. Det tror jeg du vet godt selv.

Cavalli
Cavalli
Abonnent
Svar til  Cavalli
12 år siden

Den skulle havna under Belzebob sitt innlegg lenger opp.

Liv Bjøringsøy
Forfatter
12 år siden

Jeg ser bildene som eksempler på at sløret mellom dimensjonene blir tynnere. Bilde nr. 2 i denne artikkelen viser et lysvesen som tilsynelatende danser på bordet under en tromming http://www.nyhetsspeilet.no/2009/02/forklaring-pa-noe-av-det-uforklarlige/.

Geir Raastad
Geir Raastad
Abonnent
Svar til  Liv Bjøringsøy
12 år siden

Liv,
har du vurdert at du nå er i ferd med å gå i lurad-fellan?

utrolig naivt å se på dette som lysvesener…. spør hvilken som helst fotograf, så ler han seg antakelig skakk.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Geir Raastad
12 år siden

Tja, hadde du lest artikkelen Geir så hadde du sett at minst en fotograf ikke lo seg skakk. :-)

Som jeg skrev i første kommentar så finner det merkelig at fotograf Bjørn Senderud ikke kan beskrive hva som har hendt her, det er faktisk snø (vann/fukt) på linsa og lyset som reflekteres i dette.

Liv Bjøringsøy
Forfatter
Svar til  Geir Raastad
12 år siden

Geir,

Jeg har for lengst notert at du mener jeg er “ignorant” og naiv og innrømmer gjerne at det er mer jeg ikke vet enn jeg faktisk vet.

Lenge før du foreslo det hadde jeg sendt linker til artiklene til en engelsk fotograf bosatt i Spania. Han lo ikke av bildene, men fant dem meget interessante og lurte på om bildene i denne artikkelen kan være aliens. Det skal bemerkes at han kjenner meg godt og aldri i vårt 14 år lange bekjentskap har delt din oppfatning av meg.

Geir Raastad
Geir Raastad
Abonnent
Svar til  Liv Bjøringsøy
12 år siden

Liv,

Jeg har ikke sagt at du er hverken ignorant eller naiv.
Det er litt rart at jeg må sitere meg selv bare noen få linjer unna orginalinnlegget, men siden du tydeligvis er tilhenger av å legge ord i munnen på folk så får jeg gjøre det alikevel.

Sitat meg selv, for noen få timer siden:
Liv,
har du vurdert at du nå er i ferd med å gå i lurad-fellan?

utrolig naivt å se på dette som lysvesener…. spør hvilken som helst fotograf, så ler han seg antakelig skakk.

Liv,
Jeg har jobbet som fotograf selv, og trengte ikke lese en overskrift for å se at dette er en kombinasjon av overeksponering og fukt på linsen, som også din synske venninne Monica har sett.

Når fotografen som har tatt bildene ikke har sett dette selv, så er jeg personlig i hvertfall ganske sikker på hvilken fotograf jeg ikke kommer til å benytte til noe.

Om du har en engelsk fotografvenn som bor i spania så er ikke det akkurat noen sannhetsvitne, men enda en som innrømmer å ikke ha særlig peiling på det han holder på med.
Jeg har ikke uttrykt noen generell oppfattelse av deg Liv. Den har du stått for selv.

Beklager, men jeg er ikke særlig interessert i å bli stigmatisert bare fordi jeg vet hva jeg snakker om.

Din innrømmelse at det er mer du ikke vet enn det du vet er en søt floskel, men ikke særlig underbyggende av uttalelsene om dette temaet.

Ole-John Saga
Skribent
12 år siden

Ja denne artikkelen får nok speilet til å fremstå som mer seriøs enn noen gang.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Ole-John Saga
12 år siden

Ha ha! Sarkasmen lenge leve :)

Thor
Thor
Abonnent
12 år siden

Absolutt nydlige bilder,har hundrevis av bilder av Orbser i alle varianter og størrelser,og ectoplasmaindivder er som regel formløse og de kan være onde ånder..og hun som renser huset mitt,regelmessig av og til sier også at Orbsene gir deg en oppgradering i det stille…men de “stjeler” energi fra deg uansett om de er gode og onde…:)

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
12 år siden

390 facebook-sharings i løpet av de aller første timene må være NyS-rekord! Jeg er fornøyd når mine artikler kommer over 50 i løpet av noen måneder.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
12 år siden

Over 400 facebook-sharings tyder på at telleren har løpt løpsk eller så er dette et dårlig tegn i tiden. Men det forbauser meg ikke, vi lever i en verden hvor man er skolert til å tro på andre istedenfor seg selv.

De som tar seg tid til å se nærmere på bildene ser jo hvordan “englene” stemmer overens med lyskilden, både i antall og plassering.

Er virkelig menneskene blitt så lettlurte så ser det dårlig ut for at vi skal overleve som art, dyrene har bedre odds enn oss, de har i det minste instinktene i behold.

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Hvis du ikke klarer å tro at folk henviser til denne lenken med et VELDIG ironisk øye så er det nok du som er naiv Monica ;)

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Ghleo
12 år siden

Hadde det bare vært så enkelt Ghleo. Hvem er naiv nå? ;-)
Noen gjør nok det ja men ikke SÅ mange, da skulle de gjort det med våre artikler også, hvorfor skjedde/skjer ikke det?

Michelle
Skribent
Svar til  Ghleo
12 år siden

All PR er vistnok uansett god PR ;)

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Ghleo
12 år siden

Ja du har rett søte Michelle, særdeles nyttig med PR når man selger varer og tjenester. ;-)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Ghleo
12 år siden

Her støtter jeg Chleo fult og helt :)

At artiklen allerede har 745 facebook-sharings skyldes nok at nå etter flere års intens gransking så klarte endelig septikerene å finne noe å ta Nyhetsspeilet på

Det samme skjedde da Gro Helen Tørum badet i energier i en reklame skapt kornsirkel av en avis i Storbritania

På få minutter var tulle stuntet hennes spredt rundt i hele verdens septiker miljøer som danset av glede i gatene

Selv den deg i dag ligger det på forsiden til septikklubben Cirkelmakers som et overveldende bevis på at alle kornsirkler er menneskeskapt

http://www.circlemakers.org/new_documents.html

Enda verre var det da en drite full bonde sto frem med en planke i hånda som bevis og sa at han og drikkekompissen hadde skapt alle de titusner av kornsirklene i verden de siste 500 årene, den gangen gikk stuntet også i alle mains stream medier i verden

Da bonden var tom for sprit så prøvde han seg på nytt med at det var bestefaren som hadde bygd alle pyramidene i verden og viste fram bilder av bestefaren med en hammer og meisel som bevis men denne gangen var septik bevegelsen ikke helt overbevist selv om de prøvde å spre denne fantastiske avsløringen over kloden også

Var vist noen som hadde kidnappet en septiker for ikke lenge siden å tapet han fast til en stol og satte på denne filmen her på storskjerm til han for å tvinge han til å se fakta men septikeren gråt som en liten unge, hylte og skrek i panikk for at virkligheten kunne rasere huleboer tilstanden hans

Sannhet og virklighet er det siste den gjengen der ønsker

Thrive

http://www.youtube.com/watch?v=kdGi6Q3N9tY&feature=youtu.be

Man får vel bare gratulere de fantastiske septikerene med denne nye høytidsdagen deres :)

Vi får ta det som et stor seier vi på NS også søss :)

Ettet over 1000 artikler på Nyhetsspeilet så klarte de endelig å finne en som kanskje ikke var helt 100% troverdig

Personlig så syns jeg bildene var kjempe flotte ekte eller ei :)

I år skal familie og venner få hver sin jordengel i julegave :)

Geir Raastad
Geir Raastad
Abonnent
Svar til  Ghleo
12 år siden

Smurfen,

hvorfor baksnakker du alle skeptiske personer og fellesbetegner mennesker som “septiker”?

Jeg antar bare at det er fordi du lider av mindreverdighetskomplekser, men jeg lurer virkelig!

“septiker”???? usaklig, barnslig og helt på nivå med de du prøver å stigmatisere.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Ghleo
12 år siden

Heisan Geir :)

Grunnen til det er enkelt og greit for at det bare kommer dritt og ufyslige onlinere fra den kulten der

Du hadde jo også en del for noen dager siden der du angrep Monica og noen andre på det groveste som Liv slettet

Prøv å oppfør dere som folk eller ta en avføringstablett så dritten kommer ut rette hullet så skal jeg rette opp i “dysleksien” min :)

« Forrige artikkel

Kjenn Deg Selv – Nirvana

Neste artikkel »

Meningen med livet!

87
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x