Komplett handleliste for din egen Magrav plasmareaktor

10.7K visninger
2 minutter lesetid
114

Her har du en enkel og komplett handleliste med produkter og priser på det du trenger for å lage din egen Magrav plasmareaktor. For under kr 2000 i materialer får du bygd deg en Magrav-enhet.

NB! Red. kommentar: Fri energi er mulig, men du må se etter andre løsninger enn Keshe og hans Magrav-løsninger. Styr unna Magrav-enhetene hvis du ikke ønsker å skuffe deg selv eller havne inn på en sti med blind tro og villede deg selv og andre i ønsket om å oppnå fri energi for deg selv og resten av verden. Se grundig test av Magrav-enhetene hos Nyhetsspeilet.no.

Om du ønsker å bestille en i stedet for å bygge den selv så ser du hvordan du kan gjøre det i artikkelen 3 enkle steg til fri energi for deg – nå!

Denne oversikten er dynamisk og oppdateres så snart dere lesere kommer med deres forslag i kommentarfeltet eller jeg finner ny informasjon.

Handlelisten

1. Kobberkabel

Mengde: 50 meter (rundt 150 feet) med kobberkabel som er 1,6 mm (14 gans) tykk. (Minst 99,9% ren kobbertråd).
Pris: Wires.co.uk selger 1kg 1.6mm Bare Copper Wire som tilsvarer 55 meter for kr 360,- inkl. porto. (£13.73 + shipping £13.90 = £27.63). (Tipset av Svein Daniel).

2. Kobberplate og sinkplate

Mengde: 4 kobberplater på rundt 20 x 10 cm, 1 ubehandlet sinkplate og 1 ubehandlet jernplate i samme størrelse.
Pris: Kjøpes hos nærmeste blikkenslager. Pris rundt kr 300,-.

3. Stenger

Mengde: 1 stk rund stang på 5,6 mm tykkelse og 1 stk på 12 mm tykkelse i rundt 80 cm lengde (for å tvinne kobberkabelen på).
Pris: Kr 200 på en eller annen jernvarehandel. På sloyd-detaljer.no finner du 6 og 12 mm stenger. Biltema har 12 mm kobberrør, art.nr. 86990 til kr 129,- og M6 gjengestang, art.nr. 19338 som muligens kan brukes til kr 89,90.

4. Kaustisk soda

Mengde: 3 kg i pulverform (mikses med kokende vann for å skape nanolaget på kobberet).
Pris: Biltema, art.nr. 360120 kr 49,90 x 4 stk.

5. Plastbokser

3 stk. 4 l. høyde 14 cm (til GaNS-produksjon)
1 stk. 14 l. høyde 18 cm med lokk (til nanobehandling)
1 stk. 20 l. høyde 28 cm. med lokk (til nanodamp-behandling)
4 stk. 1 l. plastbokser med lokk (til den ferdige GaNS)
Pris: Biltema rundt kr 29,90 pr. stk. Sum kr 210,-.

6. Plasthansker

Mengde: 1 par plasthansker (beskyttelse for kobberet og dine hender når du arbeider med nanolaget).
Pris: Biltema, art.nr. 47079 kr 14,90.

7. Vernebriller

Mengde: 1 par heldekkende vernebriller. (Advarsel når du skal lage kaustisk soda-blanding: Dette er etsende veske og det spruter. Derfor trenger man også beskyttelsesbriller/gjennomsiktig plastskjerm foran ansiktet når man starter denne prosessen).
Pris: Biltema, art.nr. 26360 kr 19,90.

8 . Havsalt/saltvann

Mengde: 25 liter saltvann 20-25%, 1 boks havsalt eller saltvann direkte fra havet (for å lage GaNS – Gas in Nano State).
Pris: Rundt kr 20,- på nærmeste matvarebutikk. Biltema 10 kg ekte havsalt, art.nr. 36514 kr 39,90.

9. Digitalt multimeter

Mengde: 1 digitalt multimeter med DC millivolt (benyttes under prosessen av nanolaget).
Pris: Biltema, art.nr. 15133 kr 129,-.

10. Diverse

6 stk bordtennisballer eller 3 runde plastbeholdere med 5 cm diameter maks (til GaNS sol).
1 stk 100 ml sprøyte for utskilling av GaNS.
1 stk slange på ca. 30 cm (skal passe på tuten av sprøyten).
1 termostatPris: Highcap.se kr 29,-. eBay, termostat som bryter ved 60 grader, kr 27,-.
Bakepapir for å lage 4 kondensatorer (capacitor).
Galvanisert nett på minimum 50 x 50 cm (hønsenetting)
Sølvpapir samt plastikklokk (fra brusflasker)

Totalpris rundt kr 2000,-.

For enkelthets skyld så har du her en innkjøpsliste med artikkelnummer på alt du trenger på Biltema:

Biltema
Biltema handleliste. Hylleplass kan variere fra varehus til varehus.

Finsliping av handlelisten

Kom med ditt innspill for å gjøre denne handlelisten så enkel som overhode mulig slik at flest mulige mennsker kan lage sin egen fri energi plasmareaktor. Jo lavere terskel for å komme i gang, desto bedre. Du kan også kjøpe en ferdig Magrav Power fri energi-enhet om du ikke kan bygge en selv.

Har du prisforslag, justeringer av mengde eller noe mangler i listen så legg det inn i kommentarfeltet nedenfor.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

114 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
John Eliv
John Eliv
Abonnent
8 år siden

Da er Magrav satt i drift, og etter 2 timer, er det nøyaktig samme pådrag med, og uten, så får se i morgen , jeg testet med 500Volts kondiser på inngangen, og blåste 2 av dem. Igangkjørte med Autotransformer , som kan justeres fra 1-240VAC. – trekker 31Watt på en bordvifte, nu med hjemmesnekret keshekondis på inngangen- la meg midt i mellom Italia, og Phillipiner oppskrift, med 20 tørn på 15mm kobberrør, og 3kvadrat-kobbertråd …..: viklet 3mm tråd på 8mm gjengestag, og 3mm tråd på 15mm kobberrør 81, og 162 tørn, med tanke på Rodincoilens universelle tallet 9 :) – de minste coilene passet akkurat på et 75mm pp-rør, så skrudde fast en 75-pp ters i en pp-plate på 20×20, lagde så 3 plater til av pp, som jeg fant i garasjen fra andre prosjekter, kommer opprinnelig fra rørfabrikken “pipelife” ,kappet på gjerdesaga,fort å gæli, og borret med 75hullsag fort å gæli, kappet til 3 rørbiter på ca 3cm, som jeg splittet, og brukte som avstandsstykker mellom platebitene, og satte en muffe ,og ters på toppen, hvor jeg borret et hull 35mm, og senket ned et 32mm rør i senter, m/3 stk plasttønner ,av typen som leveres med dremmel-verktøy, som er brukt til å oppbevare kuttskiver for dremmel- fylt med Gans. på utgangen har jeg 3-keshekondiser i paralell 10 tørn….: har scannet hele konstruksjonen med laser-temp-måler i 2-timer, og alt ser normalt ut så langt.
Så da ser jeg frem til å høre fra de som har kjøpt ferdigsnekkra boks, og om de får varene ?
da sier jeg 31Watt-GoNatt !

John Eliv
John Eliv
Abonnent
Svar til  John Eliv
8 år siden

Fremdeles nu kl 10:00 31 Watt forbruk !

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
Svar til  John Eliv
8 år siden

Oppskrift vinding på 5,6 og 12 mm rør, du har brukt 8 og 15, i forhold til normal fysikk blir dette ikke korrekt. En faktor som kommer inn er Phi (Φ)som i fysikken brukes til å beregne magnetisk og elektrisk flux!

John Eliv
John Eliv
Abonnent
Svar til  Mono Montana
8 år siden

Keshe fortalte at Gud brukte ikke termostater,formler,vekt, og kalkulator. nå skal den Magraven få stå og godgjøre seg ,så får vi se hva som skjer, om et par uker. tegningene til KF- beskriver fysiske mål på den minste spolediameteren, og at diameteren er lik den vertikale avstand senter-senter mellom Coilene :)
jeg tror ikke at plasmalovene, opptrer ulinneært : feltene opptrer ihht. de fysiske dimmensjonene, og deres innbyrdes avstander. På et vis bølgelengder i hastighetsfaktoren av plasma, som visstnok er X-millioner ganger raskere enn lys, og tradiosignaler : Her snakker vi Lambda Plasma x hastighetsfaktor for 1013,25Mb Atmosfære på jordoverflaten kompansert for stedlig høyde over havet ;)

John Eliv
John Eliv
Abonnent
Svar til  Mono Montana
8 år siden

her ser vi samme resultat fra andre breddegrader 31 Watt pådrag, med keshes Blueprint-copy:
https://www.youtube.com/watch?v=LiXCd1YNAgs

Ailo
Ailo
Abonnent
Svar til  John Eliv
8 år siden

Spennende! Er det i utgangspunktet slik at Keshe mener dette skal gå i omlag 3-4 uker, slik at nanolaget skal “smitte” resterende kabler i nettet som igjen skal omgjøre nettet til et nano-nett og at dette da vil påvirke forbruket drastisk?
Så en film av en kar som hadde laget et ‘kikkehull’ i kabelen ved å fjerne plastikken rundt en bit av kabelen, for deretter bytte ut dette nå åpne hullet med gjennomsiktig plastikk. Dette for å kune observere om kabelen var blitt ‘smittet’. Har jeg missforstått noe her nå?
Uansett, lykke til John Eliv og oppdater gjerne så ofte som mulig :D Dette er virkelig spennende, og takk for at du tar deg tiden til dette for oss andre :)

John Eliv
John Eliv
Abonnent
Svar til  Ailo
8 år siden

Ja det hadde jo vært artig om det hadde virket ! : spesiellt med tanke på at de Tyske Forskerne som jobbet for Nasa, kjørte sine biler på HHO, og Vann, allerede på 1950-tallet.
Så det er liksom ikke måte på hva for et rep befolkningen på planeten skal måtte ha strammet rund halsen. Stort sett alle kriger, og Våpeneksport, og all djevelskap bunner i kontroll av Ressurser, Energi. på tide at planeten, og folket slipper at historien gjentar seg i en ond sirkel med 50-75 års mellomrom. -viktig at folk slutter å gi faen, med begrunnelse om at det er lønn på onsdag !

John Eliv
John Eliv
Abonnent
8 år siden

Er det noen som har bitt seg merke i om man skal sørge for å skrape bort Nanolaget ved tilkobling av ren kobberledning ti enheten ? –
det er jo enkellt å se med ohm-meteret at dette nanolaget isolerer :)

Svein Daniel
Svein Daniel
Abonnent
8 år siden

Okei, man kan bestille kobber tråd produktet jeg snakket om, her istedenfor, for de sender til Norge fra sin egen hjemmeside (samme produktet som på ebay):
Prisen ble på:
1kg 1.6mm Bare Copper Wire (1kg on 1 reel) £13.73 (~€19.91)
Shipping (## Royal Mail Intl Signed For (Rest of World)) £13.90 (~€20.16)
Total £27.63 (~€40.06)

Altså, 360 NOK for 55m-56m med kobber tråd. Ikke dårlig hæ? Håper dette hjelper og gleder andre her :)
Finnes på denne siden: http://wires.co.uk/acatalog/cu_bare.html

Svein Daniel
Svein Daniel
Abonnent
8 år siden

Ops, jeg var litt raskt ute med kommentaren.
Jeg hadde visst innstilt den på frakt til england. Pris til Norge vet jeg ikke ennå, må kontakte dem.
Jeg sier ifra når jeg får svar fra dem.

Svein Daniel
Svein Daniel
Abonnent
8 år siden

Jeg fant endel billigere kobberkabel på britisk ebay: http://www.ebay.co.uk/itm/Bare-unplated-uncoated-SOFT-COPPER-WIRE-1-6mm-14-gauge-1kg-99-96-PURITY-/111813518113?hash=item1a089ae321:g:gUAAAOSwpDdVXdLP

Det er £17.99 + £3.2 (frakt), altså 276 NOK for 56 meter (>150 ft) med 14 gauge, 1,6mm 99,96% ren kobberkabel.
Det er under 1/3 av prisen til det som står i handlelisten pr skrivende stund.
WOW! Fantastisk hva? Deilig når man finner noe så mye billigere. Som kommer raskere i posten i tillegg.

G
G
Anonym
8 år siden

Daffedoffen: Har du noen linker til tester hvor enheten ikke har funket? Når jeg leser kommentarene dine virker det jo nesten som om du er like lettlurt som du beskylder alle andre for å være. Fordi revolution-green påstår at denne vil få deg til å bruke mindre strøm, godtar du det som god fisk helt uten videre? Har du forsøkt å sette deg inn i hvordan denne funker, eller bare avfeier du det fordi du ikke forstår det? Jeg er veldig skeptisk til dette jeg også, men syns det er verdt å gi den et forsøk. Jeg har ikke belegg for å si om denne fungerer eller ikke, for jeg har ikke hatt fysikk siden VGS og har kun 15 studiepoeng i kjemi. Men jeg har gjort mitt beste for å sette meg inn i det, og kommet frem til at jeg ikke forstår det. Da må man bare vente å se om noen får det til, eller bygge den selv. Du virker jo veldig ivrig, så kanskje du kan bygge en du? Da får du jo svaret ditt, og bevis på at dette ikke funker. Eller kanskje du får bakoversveis om den funker. Ikke vet jeg, men syns det er greit å ha et åpent sinn i det minste. Som realfagstudent har jeg lært meg til å ikke la subjektivitet ha en innvirkning på fakta. Dette systemet bryr seg fint lite om hva du, jeg, eller noen andre tror og mener, så kanskje vi kan la fakta være fakta? Håper de som har anledning forsøker å bygge dette og deler resultatene med oss andre. Deretter, og det gjelder alle sammen, kan vi forsøke å gjøre det klart hva som er egne meninger og hva som er harde fakta. Og vær så snill! Ikke forsøk å tre egne meninger nedover hodet på andre. Da blir det så utrolig dårlig stemning, og ingen kommer til å forandre mening bare fordi noen andre mener de har rett. Legg frem etterprøvbare fakta og bevis, så kan vi heller diskutere med utgangspunkt i det.

Dette er hva jeg mener: Keshe Foundation har faktisk lagt ut alle tegninger og har brukt mangfoldige timer på å forklare hvordan du kan bygge den selv. En utrolig lite gjennomtenkt scam, eller en helt genial scam, alt ettersom. Poenget med en scam er jo at man ikke skal forstå hvordan den fungerer. Uansett blir det spenende å se når folk begynner å ferdigstille enhetene.

Elobilo
Anonym
Svar til  G
8 år siden

Jeg tror Keshe har skapt en utrolig gjennomtenkt og genial scam. Det sees som han har gjort en enhet som er i stand til å “lure” den elektrisiteten boksen til å måle mye mindre strøm brukt enn faktiske det er, som i en mer forseggjort “magnet ved side av elektrisitet boksen” trick. Svindel er i forbifarten dette ut som en fri energi maskin, der den ekstra strøm “kommer fra universet” og markedsføre denne altruistisk som en gave til menneskeheten. Dette er grunnen til at han sier at elektrisiteten boksen vil lese 40% mindre strømforbruk og bruke dette som bevis på at det fungerer, i steden for å sjekke (og demonstrere) spoler fungerer, ved å ha ordentlig amp meterer, en før og en etter spoler, for å sjekke hvor mye strøm flyter. Hvis det er en skikkelig fri enrgy maskin, så vil amp meter etter spoler vil lese en høyere ampree enn før spolene.

Hvis dette er en enhet for å lure strømmåler til å lese mindre elektrisitet som faktisk brukes, dette er ulovlig og en straffbar hendelse og personer som bruker denne risikoen masse problemer.

Elobilo
Anonym
Svar til  Elobilo
8 år siden

Med respekt, da burde du ikke har skrevet at det er bevise for at det “fungerer som Keshe lovet.”. Han lovet at det funker som en fri energi maskin, som tar ekstra energi fra universet. Det ikke vise dette. Alle dette viser at enheten kan forstyrre strøm boksen. Man trenger ampere metere for å vise om det faktisk er en ordentlig fri energi maskin. Og jeg skrever dette så andre ikke ble lurt av dette og at det tenker litt over resultat isteden for å bare naivt tro at dette fungerer uten skikkelig og riktig bevis. Man må være objektiv uansett hvor mye man vil at dette er ekte. Jeg håper selv at det funker og at folk vil kommer til å beviser dette ordentlig med ampere metere.

Elobilo
Anonym
Svar til  Elobilo
8 år siden

skrevet dette ovenfor på feil plass.

daffedoffen
daffedoffen
Abonnent
Svar til  Elobilo
8 år siden

La de bruke den, det minste problemet dems er at ting de kobler på blir ødelagt av for liten spenneing. Dette er jo en Scam han har holdt på med i mange år, den har blitt lovet ferdig helt siden 2011 så han her nok tjent en del penger på den.

CAPSLOCK
CAPSLOCK
Anonym
Svar til  daffedoffen
8 år siden

Plasma Generator M.T. Keshe MAGRAV läuft / working ver. alpha

Elobilo
Anonym
Svar til  Frank
8 år siden

Sadly, this is absolutely not proof of this working as a free energy device. Yes, it might be making the watt meter on the grid line read less, but this is by tricking the meter into think less electricity is used that actually is – as in a more elaborate “magnet on the side of the watt box” trick of old. To truly confirm this, two amp meters needs to be used measure the amp usage. One between the watt measuring box and the coil, and the other between the coil and all the loads. If it is truly working, then the amp meter after the coils will read higher than the amp meter before. No other proof can be used (other than completely disconnecting the coils from the grid and it still supplies electricity), as these watt measuring boxes, especially the type used in this case are relatively easy to manipulate to measure less or no electricity usage than there really is.

Elobilo
Anonym
Svar til  Frank
8 år siden

Med respekt Frank, da burde du ikke har skrevet at det er bevise for at det «fungerer som Keshe lovet.». Han lovet at det funker som en fri energi maskin, som tar ekstra energi fra universet. Det ikke vise dette. Alle dette viser at enheten kan forstyrre strøm boksen. Man trenger ampere metere for å vise om det faktisk er en ordentlig fri energi maskin. Og jeg skrever dette så andre ikke ble lurt av dette og at det tenker litt over resultat isteden for å bare naivt tro at dette fungerer uten skikkelig og riktig bevis. Man må være objektiv uansett hvor mye man vil at dette er ekte. Jeg håper selv at det funker og at folk vil kommer til å beviser dette ordentlig med ampere metere.

daffedoffen
daffedoffen
Abonnent
8 år siden

Nå har jo flere testet denne og funnet ut at det bare er tull. Er det noen her inne som faktisk har testet den og som kan legge ut en video på hva som skjer når man kobler den til? Det beste som kan skjer er jo at spolene gjør så det går mindre strøm ut til det som er tilkoblet slik at man bruker mindre strøm, men det gir dårligere lys og andre ting som kjøleskap osv. kan bli ødelagt av for liten spenning.

Robonez
Robonez
Abonnent
Svar til  daffedoffen
8 år siden

Folk elsker å la seg lure! :D

G
G
Anonym
8 år siden

: Elobilo har rett. Den største delen av det norske strømnettet er et IT-nett (Isolated Terra) i motsetning til TN-nettet (Terra neutral) som brukes i resten av Europa. I Norge fases det nå over til TN-nettet gradvis, men prosessen tar tid. Forskjellen på nettene har med jording å gjøre. I et TN-nett vil transformatoren som leverer strøm til kunden være jordet og koblingen føres helt ut til kunden. Denne lederen kalles en PEN-leder, og splittes i PE-leder (protective earth) og N (neutral) rett før sikringsboksen. PE-lederen blir til jordkabelen som føres gjennom jordfeilbryteren og jordingsanlegget, mens N-lederen blir tilbakeføring for strømmen. Her henter du altså ut strømmen mellom lederen og jordpotensialet. I et IT-nett er derimot ikke trafoen jordet, og strømmen hentes ut mellom to ledere. Med andre ord, ingen tilbakeføring av strømmen da det står på spenning i begge ledere, samt at jordkabelen din går rett i jorda ved huset ditt. Denne går det bare strøm i ved jordfeil. Jeg håper dette var halvveis forståelig.

Hva det har å si for den søte lille blå boksen er jeg veldig usikker på. Dersom det er et poeng at den må kobles i riktig retning mellom en leder og jord, kan dette bli et STORT problem i store deler av dette landet. Dersom poenget er at en spesifikk side av kretsen må kobles mot en leder og ikke jord, gir det mening med viktigheten av rett polaritet i kontakten når du kobler den til et TN-nett. Da er det likegyldig hvordan den kobles til i et IT-nett. Jeg kan dessverre ikke svare på hvilken av disse to mulighetene som stemmer, og derav om det er mulig å bruke boksen i det hele tatt dersom du er koblet til et IT-nett.

Om boksen funker i det hele tatt er jo en annen sak. Jeg har hørt veldig mye svada, pseudovitenskapelighet og ting som er direkte galt i disse forelesningene. Det er for eksempel helt komplett totalt umulig å produsere blod ved elektrolyse av kobber og jern i saltvann. Da trenger du en haug av andre stoffer også. Allikevel håper jeg av hele mitt hjerte at Keshe bruker dette som språklige bilder, og at pseudovitenskapen er forenklinger av ting som er ganske komplisert slik at mannen i gata kan forstå hva det er snakk om her. Uansett kommer han med ekstraordinære påstander, og det krever ekstraordinære bevis. Dette har det vært stor mangel på. Han lovte demonstrasjon på fredagen som var, men det ble det visst ikke noe av. Nå har han sagt at det kommer i morgen, men begynner å tvile litt. Om jeg ser en enhet som fungerer, kommer jeg til å være en av de som jubler høyest, men inntil det tar jeg til takke med å si at mannen har noen utrolig gode poenger når det kommer til samfunnsstruktur og visjoner for fremtiden. Jeg ønsker alle dere som bygger lykke til, og si gjerne i fra dersom dere får noe til å fungere. En liten revolusjon hadde vært stas!

CAPSLOCK
CAPSLOCK
Anonym
Svar til  G
8 år siden

Jostein
Jostein
Abonnent
8 år siden

Revolution-Green skriver om boksen: http://revolution-green.com/trick-or-treat-keshe-magravs-power-blueprint/

Her hevdes det i artikkelen og kommentarene under at selv om boksen neppe vil generere ‘free energy’, så vil den ha potensiale til å lure strøm-måleren, men da som et resultat av at den faktisk gir mindre strøm:

“It’s worth noting that putting a coil in series with an AC power supply will reduce the power fed to the load. Your lamps won’t be as bright, motors will have less power, and anything resistive will use less power too (your kettle will take longer to boil). Depending on the inductance used, you should see a reduction of power billed since you’re using less power.”

Elobilo
Anonym
8 år siden

Jeg har et spørsmål: Keshe sier at spolene må være festet til strømførende ledningen i serie, og ikke den nøytrale ledningen. Vi i Norge har ikke en nøytral ledning, men to strømførende ledninger, hver på 115V ut av fase som oppsummerer til 230v sammen. Må vi da ha en spole til laget for og festet dem til hver ledning? Om ja, så burde handlelist dobbles.

Jarle
Jarle
Anonym
Svar til  Elobilo
8 år siden

Hei Elobilo, tror du tenker komplisert,i husholdningen har vi to ledere N og L på et bilde ble det vist at N går direkte til forbruker eller last
mens L går til – på Magrav power og + går så videre til forbruker eller last ,på den måten er det en serie kobling.

Det jeg lurer på er hvordan man lager en plasma capasitor

Per-Arne Hoff
Per-Arne Hoff
Abonnent
Svar til  Jarle
8 år siden

Det er ikke slik det fungerer i strømnettet, og det er ikke komplisert. Det er INGEN neutral og live, det er to ledere og jord. Fasen skifter mellom de to lederne, derfor heter det AC, alternating currents. hvilken leder du kobler til kan ikke spille noen rolle. Det var en elektriker som kommenterte her tidligere, som kanskje kan forklare strømnettet i Norge. Det finnes ikke noe live og neutral, ingen positiv og negativ leder (de skifter 50 ganger i sekundet), så det er 100% irrelevant hvilken som kobles hvor.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Per-Arne Hoff
8 år siden

Det gamle systemet, der en får ca 110 volt kobler en til jord, som utløser normalt er jordfeil i nabolaget (den som har brukt den flinkeste elektrikeren). Det gir da lite mening å snakke om live og neutral, selv om det normalt er en meget liten forskjell, går mer energi den ene veien enn den andre. IT-nett,TN-S,TN-C og TN-C-S-anlegg, og der det er EN kabel sammenhengene fra transformatoren tror jeg det ikke er noen forskjell å måle, mulig hvis en har meget høy motstand i den blå ledningen som en kaller neutral, som kobles til en av det 3 andre aktive, så vit jeg husker trenger vel ikke elektrikeren bruke den blå (nautrale) i det hele tatt, men kun bruke 2 aktive istedet og også få 230V, altså ingen nautral, men dette merker ikke brukeren (NB er ikke elektriker). Skal nautral gi forskjell, må en vel snakke om jordspyd, og ingen kortslutning beskyttelse, vet ikke hvordan de gjør det i Italia, men tviler sterkt på det.
Så nautral begrepet har vel mening da den kan brukes mot det 3 aktive og er dermed nautral for å få 230V. (avhengig av anlegg typen).
Mulig jeg har oversett noe, spenning/fase samspillet mellom ledningene “passive” eller noe annet som er spesielt for “plasma”, da vil det vel være forskjell på det gamle og det nye anleggene vi har i Norge. Nevner dette siden det ikke er sikkert elektrikeren har brukt den blå (nautral) i stikk kontakten din. (tviler på en elektriker vil si det betyr noe).

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
8 år siden

Noen måter å finne ut om nautral brukes i stikk-kontakten din. Har den jordledning, vil det være null volt mellom nautral og jord (grønn-gul).
Har du av en eller annen grunn ikke jordledning og ikke voltmeter, men en led diode og et metall tak, kobl en ledning til taket og til led dioden (mindre en 5 watt) kobl EN av ledningene til det andre led beinet da er det den som ikke får led-dioden til å lyse (eller meget svakt). som er nautral. Er lysstyrken den samme når du skifter ledning, har du ingen nautral, Hvis en jordfeilbryter slår ut, har noen allerede en jordfeil, så du får sjekket det med det samme. (jeg brukte en svær spole imellom for å få mer motstand, men tror ikke det er nødvendig). (på eget ansvar, husk jeg er ikke elektriker). Hvis du vil måle på det vil du se det går mer energi en av veiene når du snur led dioden.

arnt
arnt
Anonym
8 år siden

Noen fra bergen her som ønsker å sammarbeide? Har begynt med coilene.:)

Terje Wulfsberg
Forfatter
8 år siden

Det anbefales at en bruker hansker når en tar i materiale som er nanobelagt da dette generer plasma. Ved berøring med fingre kan en være uheldig å ta dette inn – for eksempel i forbindelse med at en så tar i mat.

Kristian Berg
Kristian Berg
Anonym
8 år siden

Hei, Er det noen som har dimensjonene (HxBxT) på sink og kobberplaten som skal brukes?

Lars Audun
Anonym
8 år siden

Noen som har funnet informasjon om hvor tykke sink -og kobberplatene skal være?

Micke
Micke
Anonym
8 år siden

Er det noen som har laget en slik generator ferdig enda?

Kristian Berg
Kristian Berg
Anonym
8 år siden

Er det noen som vet størrelsen (tykkelse+lenge+bredde) som skal brukes på sink og kobber-platen?

Sven Lidnäs
Sven Lidnäs
Abonnent
Svar til  Kristian Berg
8 år siden

Det står ju ca: 20 X 30 cm, men inget om tjocklek på plåtarna.

Fringe
Fringe
Abonnent
8 år siden
Kenneth Isdahl
Kenneth Isdahl
Abonnent
Svar til  Fringe
8 år siden

Det er ihvertfall de jeg bruker, selv om de ikke er like tykk som 1.6mm, så satser jeg selv på at det skal gå fint.

Morten Flagstad
Morten Flagstad
Abonnent
Svar til  Kenneth Isdahl
8 år siden

Det går nok bra men det er mulig at du ikke får 1 KW ut av din i første omgang. MEN, det gjenstår jo å se.

Dre
Dre
Anonym
Svar til  Fringe
8 år siden

Er ikke den type kobbertråd lakkert?

John Eiliv Rindøien
Anonym
8 år siden

SKEPTIISK :) : Plasmateknologi, og superledere i jordatmosfære, i romtemperatur er et tema som ikke finnes i noen lærebøker !
så hvorfor drar dere på håndbrekket og demonstererer at dette er utenfor boxen, og deres komfortzone av hva dere kan begripe ??
– dere bør holde kjeft til enhetene er testet i det tidsrommet som er foreslått, slik at resultatene kan komme frem ! : det blir rett og slett barnslig/BARNSLIG av dere å liksom påstå at dette er idioti, når dere beviser at dere ikke har sett leksjonene den siste uken på youtube,eller zoom …… : dere skriker som skadeskutte offre, i angst for at de som er interresert i dette skal utvikle våpen for masseødeleggelser ! : hvis dere har fulgt med så er det snakk om teknologi for fred !
dere burde holde kjeft, og la klokken få jobbe til resultatene kommer frem ! , man kan ikke svartmale en utøver før øvelsen er gjennomført, så vennligst vis at dere kan holde kjeft, hvis dere kan det ?? – eller prøv å kjør fort gjennom noen rundkjøringer uten blinklys, det pleier å virke !!

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
Svar til  John Eiliv Rindøien
8 år siden

Du har helt rett i at det ikke finnes lærebøker om dette, en av årsakene er at for at kopper skal kunne fungere som superleder, kreves en temperatur på 0 – 5 Kelvin, litt hustrig spør du meg!

Elobilo
Anonym
Svar til  John Eiliv Rindøien
8 år siden

Sorry, but a little scepticism about an untried and untested (independently tested, that is) technology that makes huge claims is more than healthy and should actually be required. To blindly believe in something just because someone says so is naive at best. It is up to YOU true believes to show and demonstrate that this works, not us to hold our disbelief. I could not even find any demonstrations of this working by Keshe himself, let alone any independent verifications that this works, despite this being “ready” for over 10 years.
I believe in free energy and that there have been many different free energy generators invented in the last 100 years, e.g. by Tesla, Moray and others, and a lot of these have been verified to work independently, at least before they were suppressed. I really, really hope that this is proven to work, and we shall know in a month or two. And is it does, then I shall be making several myself. Until proven, the way you and others are ranting against people showing a healthy scepticism of this unproven technology just demonstrates you have dogmatic and almost religious beliefs not unlike the “Jehovas witnesses” that another person called sceptical people. A belief in something that hasn’t yet been proven to work/exist, is a dogmatic/religious belief and has nothing to do with science.
Also, the effect in the video at the end of the article showing “proof” of this technology can be easily explained by a capacitance effect, after all a capacitor is what he has made – two conductive surfaces separated by a dielectric (the air).
I hope you prove me wrong but until there is proof that this actually works, I will remain sceptical, and being sceptical does not mean that one is against a technology, but that one suspends judgement until one way or another it has been proved to work (or not as the case may be).

« Forrige artikkel

Hvordan lage din egen Magrav plasmareaktor

Neste artikkel »

Hvorfor folks mening om deg ikke betyr noe

114
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x