/

Hvorfor folks mening om deg ikke betyr noe

1.8K visninger
1 minutt lesetid

Du er det du elsker, ikke det som folk elsker med deg. Er det på tide å gå tilbake til å bli det kreative barnet igjen hvor man ikke bryr seg om hva andre mener om deg?

Kyle Cease står bak teksten og stemmen i denne inspirerende videoen Why People’s Opinions of You Aren’t Real.

Den kreative delen av deg lever i øyeblikket og den stortrives. Vi mennesker har en tendens til å havne ut med å leve i fortidens frustrasjoner eller fremtidens bekymringer i stedet. Fra ytterpunktet som en sint person hvor ingenting er mulig, til en ultraspirituell person som endrer navnet sitt til Rainbow Sunshine. Kanskje skal vi finne oss en mellomting mellom disse?

Som den gangen vi løp rundt som barn og gjorde det vi elsket å gjøre. Hele tiden. Hele dagen. Bokstavlig talt. Vi brydde oss ikke om hva andre mente. Vi levde ut kreativiteten og var tilstede i øyeblikket uten å dømme oss selv.

Fra innsiden og ut.

I mellomtiden har samfunnet programmert oss til å bli forbrukere, til å bry oss om det ytre, til å tenke på hva andre synes om oss. Til å tro at vårt ytre er det som definerer oss.

Fra utsiden og inn.

Det trenger ikke å være slik. Du kan bryte ut av disse tillærte mønstrene og ta frem kraften i deg selv. Den er der. Du er allerede en Mester. Nå er det på tide å ta den frem. Tør og være deg selv. Du gjør ditt beste, ikke sant? Det er bra nok. Du trenger ingen andre enn deg selv. Når tankene dine støtter deg i stedet for å rakke ned på deg så har du all styrken og egenkjærligheten du trenger.

Neste steg blir å endre verden til det bedre for alle. Er du klar for å bli en del av Folkets (r)evolusjon?

Se flere videoer av Kye Cease på www.kylecease.com.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
« Forrige artikkel

Komplett handleliste for din egen Magrav plasmareaktor

Neste artikkel »

Guy Fawkes-masken: Folkets frihetssymbol – myndighetenes store skrekk

0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x