/

Guy Fawkes-masken: Folkets frihetssymbol – myndighetenes store skrekk

2K visninger
1 minutt lesetid
2

Den kjente Guy Fawkes-masken har blitt symbolet på folkets frihet. For myndighetene har det blitt skrekkens symbol.

Masken ble best kjent fra filmen V for Vendetta når den ble benyttet av hovedpersonen med aliaset “V”. Han står frem som en frihetskjemper som nedkjemper myndighetenes stadig økende makt og kontroll over befolkningen. Her ser du en trailer fra filmen V for Vendetta fra 2005 som for øvrig varmt kan anbefales å se. Hovedrollene innehas av Hugo Weaving (best kjent som Agent Smith i filmen the Matrix) og Nathalie Portman.

[Spoiler alert]: Selv satt jeg med tårer i øynene når jeg i filmen V for Vendetta så hele befolkningen marsjere foran regjeringsbygget ikledd masken. Gåsehud overalt. Herlig.

Et sitat fra en ekte frihetsforkjemper.
Et sitat fra en ekte frihetskjemper.

Selv myndighetene i Norge frykter denne frihetsmasken og har rykket ut i flere tilfeller og beslaglagt maskene til de som benytter de. En ungdom som skulle på en kostymefest fikk overraskende beslaglagt masken sin mens han ventet på flyet på Gardermoen da politiet mente den var provoserende og rykket derfor ut.

I tillegg benytter hackergruppen Anonymous masken som sitt frihetssymbol.

NRK skriver følgende:

“5. november 1605 ble Guy Fawkes oppdaget av politiet mens han voktet over en ladning med eksplosiver. Sammen med en gruppe sammensvorne planla han å sprenge parlamentet i luften og dermed ta livet av den protestantiske kongen James I.

– Guy Fawkes var en opprører i aller høyeste grad, men det spørs om han kan regnes som en frigjøringshelt, sier Engelstad som mener det er ironisk at demonstrantene bruker Guy Fawkes-masker, ettersom Fawkes deltok i et mislykket opprør.”

Nå tror jeg ikke dagens frihetsforkjempere og demonstranter baserer seg på historien fra 1605, men heller har filmen “V for Vendetta” i bakhodet. Den baserer seg på en historie som var alt annet enn et mislykket opprør. For øvrig ble masken først benyttet i tegneserien V fra 1982.

V for Vendetta
V for Vendetta med Nathalie Portman og Hugo Weaving (best kjent som Agent Smith i filmen the Matrix).

Masken får du bestilt på blant annet BlackBlok.com, Amazon, eBay og mange andre steder om det skulle være interessant for deg.

Du kan selv skape en bedre fremtid via Folkets (r)evolusjon. Bruk gjerne 5. november som datoen til å komme i gang med å skape en ny verden i full frihet, enhet og overflod for deg selv og hele menneskeheten.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

2 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Valgeir
Valgeir
Abonnent
8 år siden

Selv ikke wikipedia klarer å skjule at Guy Fawkes ikke var noen frihetsforkjemper. Han var katolikk som slåss imot den Protestantiske Konge James 1. Altså – HAN SLOSS FOR VATIKANET ! Og dermed ingens frihet.
Fra før dette slåss han i åttiårskrigen, på det jødisk katolske Spania side mot Holland. Det er greit å huske på at perioden med det Europeiske slaveri starter i Spania og Portugal, og engasjerer Holland etter at Krigsherrene fra Spania gjør Holland til kolonister.
Filmen V for Vendetta er visstnok en kultfilm for Anonymous, hackergruppen mm, hvilket skal visstnok være litt anarkistiske, men er også kjents som libertarians aka Ayn Rand. At disse tar opp Guy Fawkes maske som symbol passer bra til blå anarkisme. Ingen moral, den sterkestes rett (Vatikanet), fjerning av staten og alle organisasjoner som skal representere fellesskapet, og dermed gjeninnføring av slaveriet.

smurfen
Redaksjonen
8 år siden

Takk for ny fin og viktig artikkel :)

H&M kom ut med en reklamefilm nå som minner mistenkelig om V for Vandetta, man ser datoen 5 nov om og om igjen samt toget og mye av det andre, alt er spekket med creepy symbolikk fra start til slutt der tallet 44 går igjen, tallet 44 representerer Obama som er den 44 president.
5.11 stå det også på den ene pilen i Rothchilds økonomimagasin ved siden av Alice som symboliserer Alice i CERN, man har også et illuminati kort merket Time Warp og en klokke som viser 5.11.
Det er også 33 år siden masken først ble benyttet i tegneserien V fra 1982.

Et stort eksperiment skal mao utføres ved CERN i morgen som går ut på å skape et wormhole.

Unbelievable! New H&M ‘Balmain X’ Clothing Commercial for November 2015 is a Satanic illuminati Anti-Christ Luciferian Stargate Ritual.
Transfigured ISIS/Lucifer: #H(er)M(ajestys)Abomination

H&M “Balmain X” Satanic Witchcraft EXPOSED (R$E)

https://www.youtube.com/watch?v=_g1Iv3uUWu0

Ancient Illuminati Secrets: Sacred Technology and the Coming Demonic Invasion

http://aliceinfo.cern.ch/Public/Welcome.html

http://www.911truth.ch/index.php?start=16

Den gode nyheten er at vi står foran et bevishetsskifte nå, en flau solvind fra et coronalhull på sola har slått ut alle flyvninger i Sverige, for noen uker siden flere kraftstasjoner i USA, solvinder har vi flere gang i mnd, så hva er årsaken til at de nå gjør så stor skade ? Joda … magnetfeltet vårt er på vei til å kollapse og et polskite er like om hjørnet, noe som betyr økt kosmisk stråling, mer ekstremvær samt jordskjelv og vulkanutbrudd.

Solstorm fikk radar­systemet til å kollapse. Stoppet all flytrafikk til og fra Sverige

http://www.dagbladet.no/2015/11/04/nyheter/utenriks/sverige/flytrafikk/luftfart/41812539/

Bare å ta på sikkerhetsbelte og nyte turen frem mot en ny æra :)

http://www.911truth.ch/index.php?start=16

« Forrige artikkel

Wikipedia ubrukelig som pålitelig oppslagsverk

Neste artikkel »

Desperat forsøk på å dytte Putin inn i 3. verdenskrig

2
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x