Desperat forsøk på å dytte Putin inn i 3. verdenskrig

3.3K visninger
2 minutter lesetid
5

Mange om ikke de fleste flykrasj er statsstøttet terrorisme, vanligvis utført av “de vanlige mistenkte” som er New World Order-aksen. Det sivile russiske flyet A321 som styrtet den 31. oktober 2015 over Egypt er intet unntak.

Dette er åpenbart gjort for å sende Putin en melding, nå som den russiske intervensjonen i Syria har skiftet den globale maktbalansen.

Jim Dean og Gordon Duff hos Veterans Today skriver følgende:

“Var ødeleggelsen av den russiske passasjerflyet gjort for å presse Putin til å gjøre feil, kanskje å kjøre i senk Vienna- og Minsk-avtalen og muligens også den kjernefysiske avtalen med Iran? Hvis Putin reagerer på denne voldshandlingen, som tilsynelatende er begått av USAs allierte som opererer under beskyttelse av NATO, hva kan Obama gjøre hvis Putin bestemmer seg for å presse hardt tilbake? Valgene er enkel; Russland snur det andre kinnet til – eller Russland slår tilbake åpenlyst eller skjult som umiddelbart bringer verden over til DEFCON 1 (Nuclear war is imminent).

Jim Dean sier Putins smarteste trekk vill være å ikke reagerer, men bare fortsette å vinne. Hevn er en rett best servert kald.

Utenriksministeren i Qatar truet Russland med 3. verdenskrig

Ny informasjon indikerer at tragedien som skjedde 31. oktober var resultatet av en terrorhandling på det sivile russiske flyet Airbus A321. Hvis denne antakelsen bekreftes, og man vurderer reaksjonen fra russiske myndigheter, kan man trygt si at Qatar fikk hva de ville – en krig.

Utenriksministeren i Qatar, Khaled al-Atyya, truet tilfeldigvis Russland offentlig med “World War Three”. Vi kan ikke uttale oss på vegne av Russland, men står Qatar bak flykrasjen så er krigen i gang.

Se også: www.nyhetsspeilet.no/2015/11/syria-tredje-verdenskrig-skimtes-i-horisonten

Det finnes en uskreven avtale mellom Egypt, Qatar og Saudi-Arabia som ikke tillater terrorhandlinger i egyptiske feriesteder. Videre innebærer avtalen aktuell utveksling av informasjon om alle trusler mot feriestedene.

Dersom det konkluderes at A321 ble ødelagt av en pro Quatar-gruppe, vil dette føre til sinne i Egypt og misnøye i Riyadh, hovedstaden i Saudi-Arabia. Det er mange grunner til å tro at noen medlemmer av Qatar-eliten måtte bøte med livet for dette.

Statlig støttet terrorisme

NWO presser Putin
NWO ser ut til å legge ekstra press på Putin i et desperat forsøk på å starte 3. verdenskrig.

Det er grunnlag for å tro at de russiske lederne er tilbøyelig til å se på A321-hendelsen som en direkte krigserklæring. Alle terrororganisasjoner av en viss størrelse er støttet av et eller annet land eller av finansielle interesser.

Man kan også rette oppmerksomheten til Storbritannias posisjon.

Nesten umiddelbart etter angrepet, kunngjorde London at den britiske hemmelige tjeneste hadde avlyttet telefonsamtaler blant terrorister med koblinger til den islamske staten. Denne informasjonen ble skjult fra Russland.

Det er årsaken til at det russiske utenriksdepartementet tydelig minnet britene på at slik informasjon skal deles. “Vi er sjokkert over det faktum at den britiske regjeringen kan inneha opplysninger som kan belyse hva som skjedde i luftrommet over Egypt,” sa russiske UD-representant Mariya Zakharova.

Vi kan ikke hevde at MI-5 og MI-6, og dermed også CIA, fikk informasjon om terrorangrepet før det skjedde, men indisier antyder at det finnes en sannsynlighet for at dette var tilfelle.

Vår informasjon indikerer at etter de siste lange telefonsamtaler mellom Vladimir Putin og David Cameron, har nivået av utveksling av informasjon mellom London og Moskva økt. I alle fall bekreftet terrorangrepet nødvendigheten av å fornye samarbeidet mellom Vesten og Russland.

Økt angrep mot sponsorer og arrangører av de radikale gruppene

Ut fra den russiske ledelsens reaksjon på det bekreftede faktum at et angrep ble gjennomført på et sivilt russisk fly, bør man forvente at kampen mot terrorisme vil intensiveres. I praksis betyr det et økt omfang av militære operasjoner i Syria og andre deler av verden.

Det kan gå i retning av å vektlegge en en global krig mot terror, som innebærer å angripe sponsorer og arrangører av de radikale gruppene som ISIS og likesinnede.

Kilder

SouthFront Analysis Intelligence
VeteransToday.com

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

5 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden
smurfen
Redaksjonen
8 år siden

Ingen tvil om at de er desperate etter å starte WW3 nå, hendelsene kommer på løpene bånd om dagen, nå sist var det CIA drapet på den mektige Russiske mediemogulen Mikhail Lesin i Washington DC. Saudi Arabia har sendt store mengder TOW -missiler til terroristene i Syria, USA har sendt 50 spesialsoldater til Syria som brukes som levende skjold med å utplassere dem blant terroristene og nekter å opplyse Russland om hvor de befinner seg.
Dermed risikerer Russland å bombe US soldater, Russland vet også at CIA sto bak sprengingen av Fligth 9268 og nå er USA manisk desperate etter å skylde på ISIS, Er som Putin sier så klokt : Den som roper tyven, tyven, er tyven.

Det Russiske Red Wings Airlines Flight 9268 flyet som ble sprengt 29 des 2012 har identisk fligth nr som Metrojet Flight 9268 som ble sprengt 31 okt, det bekrefter att det er snakk om et ritual med kryptiske koder i tallene, det går 1036 dager mellom de 2 hendelsene, regner man numerologien i fligth nr 9268 så får vi 11.14, mao datoen 14 nov, 14 Nov er det også 97 år og 3 dager siden WW1 ble avsluttet 11.11 kl 11 i 1918, 101 år etter at skuddene falt i Sarajevo, 888 720 timer, Det er også 2 år, 3 mnd, 23 dager siden lille søte Prins George bla fødd. Mao 23. 23, ikke rart de har vært så maniske etter å vise tallet 23 siste tiden.
Eliten har lenge snakket om å nuke en by i 2015, noe som kommer frem i illuminati kort, kom frem og telefonen til Bush som bla hacket av en rumensk hacker, og ikke minst på bildet i Rothchilds økonomimagasin.

Mao så ligger det i kortene at de skal sprenge en atombombe som en falsk flagg innen året er omme, mye tyder på at det kan skje enten 14 nov eller 16 nov, Den 16.november har det også gått 25(666) dager i tid mellom siden de sprengte den siste atombomben over Japan den 09.08.1945. Dette er igjen 3(666) uker. Det er også 70 år og 4 mnd siden den første atombomben ble sprengt, Trinity bomben den 16 juli 1945 ( 74 ).

Eneste som taler i mot en stor hendelse er at Klimamøtet i Paris 30 nov er ekstremt viktig for dem, få på plass en rekke globale forpliktende lover som en slags verdensregjering på samme måte som da EU ble etablert, først noen lover og så legger man på nye og nye lover med mer og mer maktoverføring fra nasjonalstater og enkeltindivider til det er blitt en ny super stat.

Eneste vi vet sikkert er at Pyramiderottene nå er desperate og fra desperate psykopater kan man forvente desperate handlinger.

http://www.numerologensverden.no/rakett-ovelser-pa-gang-med-ugm-133-trident-ii-som-i-tid-sa-i-rom-alle-gode-ting-er-3/

https://en.wikipedia.org/wiki/Red_Wings_Airlines_Flight_9268

http://www.nettavisen.no/nyheter/putins-tidligere-pressemann-mikhail-lesin-funnet-dd-i-washington-dc/3423156726.html

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  smurfen
8 år siden

Masseforfalskning av klima forskningrapporter, UN fjerner innsyn i deres egne rapporter, panikken ser ut til å spre seg.
UN ligner mer og mer på et “mafia reir”.
Her er en som det ikke liker, brukt mye mer en 1 mill på å få ham ned i antall sett-tellerne samt få han lavere ned i søkemotor rekkene.
https://www.youtube.com/watch?v=n32xl9fy0Wo

Ailo
Ailo
Abonnent
Svar til  smurfen
8 år siden

Ja, det er rart å sitte her i dag å lese dette igjen idag! Startet kanskje ikke den 14, men 14 er vel datoen det blir erklært krig kan jeg se for meg!

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Ifølge Benjamin Fulford (som har kilder bl.a. i USAs militærvesen og innenfor vestlig etterretning) ble det russiske flyet skutt ned i Sinai-ørkenen litt sør for Israel av et israelsk F-16 jagerfly: “US military and Russian government sources agree an Israeli F16 jet fighter flying out of Ramon Airforce base shot down a Russian airliner in the Sinai desert on Halloween, killing 224 people.”

http://benjaminfulford.net/2015/11/02/high-level-secret-negotiations-continue-as-rogue-state-israel’s-military-put-under-air-and-sea-blockade/

« Forrige artikkel

Guy Fawkes-masken: Folkets frihetssymbol – myndighetenes store skrekk

Neste artikkel »

Fnord – det magiske ordet som Illuminati bruker til å skape kaos og frykt i hodet ditt

5
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x