Fnord – det magiske ordet som Illuminati bruker til å skape kaos og frykt i hodet ditt

3.3K visninger
4 minutter lesetid
6

ydsggsgs

Fnord er ikke et ekte ord, men er ord som ligner ekte ord som ofte plasseres inne i kjente logoer, kjente merkenavn, bilder eller skjult i avisartikler, Tv, film og magasiner. Hensikten er å skape nervøsitet, forvirring, uro, uhygge, panikk og kaos. Fnord et er av Illuminatis viktigste våpen for å kontrollere massene.

Dette har med subtile meldinger som fanges opp av underbevisstheten din å gjøre. den kreative høyre hjernehalvdel er trent til å se bildet og ikke selve ordet, ligner bildet et kjent ord du har sett tusenvis av ganger før, ja så oppfatter høyre hjernehalvdel det som det ordet som lignet mest, Skriver du Fnord så vil den høyre hjernehalvdel lese det som Ford og den venstre som Fnord. og det oppstår kaos mellom høyre og venstre hjernehalvdel. men leser du saaaakte så vil den logiske vestre hjernehalvdel lese ordet rett og oppfatte det som en ordfeil/feilstavelse.

Vi blir lært opp i tidelig alder til og se ordene og tolke dem ut fra utsende, ikke lese dem.

Når de 2 hjernehalvdelene leverer hver sin melding om oppfattelsen av samme ord så blir det krasj og kaos. Mao så begynner høyre og venstre hjernehalvdel å krangle seg i mellom siden de er uenige, men det går så fort at det fanges ikke opp og du ender opp med å bli forvirret og nervøs. hjernen skjønner at noe er galt, men klarer ikke å finne ut hva som er galt.

dagadgagdgd

gsgsgdsg

Illuminati bruker Fnord til tankekontroll men det kan også brukes i humor og ironi, som vi skal se litt nærmere på lenger ned her.

Vi har vel alle lest artikler og etter man er ferdig så føler man en slags indre uro, en følelse av panikk i enkelte tilfeller, uten at man helt skjønner hvorfor, men man setter det i sammenheng med artikkelens tema. Et eksempel er f. eks at man leser en artikkel om hvor farlig kusma eller meslinger er der man etterpå føler seg urolig og nervøs, redd, fylles med frykt og løper til nærmeste lege og trygler om en få en vaksine. Fnord kan også brukes i reklamesammenheng for å selge deg produkter du hverken trenger eller egentlig ønsker.

fasfafasf

Ordet fnord ble også brukt under den kalde krigen, Det ble testet ut på skolebarn med stor suksess der alle ble hypnotisert og hjernevasket på et tidspunkt til å være vettskremte for Sovjet, de var ikke i stand til å oppfatte ordet og fikk en følelse av katastrofe.

Filmer blir også brukt mye til dette formålet med å lure inn Fnord i tekst og bilder, nå om dagen brukes Fnord mye til krigspropaganda for å få folk til å frykte Russland samt forsterke nervøsiteten og gi folk en slags panikk hver gang de hører navnet Vladimir Putin.

 

gsgsgsgsdgghsgfsgdgs

Her skal jeg ta et eksempel på hvordan Fnord kan brukes i humor, prøv å lese fort og ukonsentrert og se hvilken reaksjon du sitter igjen med. Deretter så leser du sakte og nøye på hvert eneste ord i bildet og for å se hvilken reaksjon du sitter igjen med da.

 

Denne finanskrisa tar snart knekken på meg, jeg er både sgdgdasgsg. Jeg prøver å roe nervene med en sgsdgdsg kopp kaffe mens jeg leser restene av  dhdsfhshshs og setter en tier på dhdhdhdfh . Hele greia må være et gsgdsgsgdsg.

Det hele begynte for 2 ½ år siden. Da gikk hxhxzhzvzvxzvzxv Plutselig en natt våknet jeg midt i en jfyjfgjfgjfgj. Det gikk fra gsdggsg  til verre når jeg fant ut at jeg var forsikra i hdafafds . Selv om jeg hadde enfsgsgsgdsg sa de bare jgjlhjlhljhljhlhj  når jeg ringte og forklarte hva som hadde skjedd. Dette var en gedigen jfgdjsjsgjjsjd . Det er ikke rart at forsikringsbransjen kalles for jdfghjkgjlhlljhjlh . Ikke hadde jeg penger, kun et hyukioyutrtrryerw , og det tok de ikke på uetwtweetwytre . Her ble det hdfhdhfjghhkhkh  og Uten navnhytrwtqwetetqte . I morgen er det Nobelkonsert for jsnyerjeeu og julebord for oss. Har hørt rykter om at maten blir fhdfghjgfhjhjfgfjghjfgh fhdfdggffghdhfd !!!!! yiyuiyturtwsreqwr jeg skal komme meg hjem igjen blir rein tfryudera En umulighet er glhkhkjklhkh antageligvis er ikke hdhsfhgfhdhfhd et hår bedre. Blir vel å ringe taxi med min fhsgdsagsgdg  , men der er vel batteriet flatt så da blir det vel å finne en pirattaxi. Kanskje ikke det lureste når mottoet deres er czbzbxczbvzbcb , men hva faen skal en stakkar fra provinsen gjøre? Så da er det kun ett alternativ igjen, og det er ghkkfha  igjen. Nå kan det snart ikke bli verre, det eneste som mangler nå er at jdjhdhjdhf . PS! Mitt nyttårsforsett er å spise  gsdghsdghg

Så husk neste gang du føler uro, frykt eller nervøsitet etter å ha lest artikler i media så skyldes det mest sannsynlig at du er rammet av Fnord, les saken grundig på nytt så vil du nok finne ett eller flere Fnord.

Men her får jeg gi meg, etter så mye Fnord så fikk jeg en ekkel følelse av uhygge. Kan det skyldes at jeg har lurt inn noen FNord i artikkelen ? :)

Et lite dikt om Fnord :)

I cannot escape them
No matter how I try
They wait for me everywhere
I cannot pass them by.

Driving down the street
I see “Jesus Is Lord”
And then immediately after
I hear the word “FNORD!”

Innocuous sayings and parables
And on the evening news
I hear the word “FNORD!”
And suddenly I’m confused

I sit alone in my room
And I’m feeling rather bored
I turn on the tube and guess what
I hear the word “FNORD!”

“Don’t see the fnords and they won’t eat you”
That’s what I’ve heard the wisemen say
But I can’t get away from those beasties
There’s just no fucking way.

Ønsker du å lære mer om bruken av FNord så les boka The Illuminatus! Trilogy av Robert Anton Wilson eller de 3 andre bøkene han har gitt ut.

http://ultraculture.org/blog/2014/11/12/robert-anton-wilsons-4-essential-books/

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

6 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Kjellaug
Kjellaug
Abonnent
8 år siden

Hvor ble det av min forrige kommentar? Jeg prøver igjen .
Jeg tror ikke fnord kan plage meg. Føler meg så trygg i bevisstheten om at det er gode krefter der ute i universet som tar var på meg og vil meg vel. Men jeg innrømmer at jeg ikke liker torden og lyn. De er så uforutsigbare.

Ella
Ella
Abonnent
8 år siden

Jeg føler meg så trygg at jeg tror ikke et F-ord kan virke på meg. Jeg tror på de gode kreftene i universet, og tenker “meg rammer intet, fordi “de” passer på meg der ute”. Men selvfølgelig, – jeg liker ikke tordenvær.

Øyvvd Solheim
Øyvvd Solheim
Abonnent
8 år siden

Hvorfor kaller du det Fnord ? Kan du forklare det med en setning. Dette du beskriver her var kjent og på 50- tallet. Boken – de skjulte påvirkere – beskriver og dette.

Øyvind Solheim
Øyvind Solheim
Abonnent
Svar til  smurfen
8 år siden

Jo, det rett i, men takk for svar i alle fall.

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Apropos assosiasjoner til FNordet: Jeg ble nylig fortalt at da barneministeren var i en barnehage og ble filmet av TV så spurte han noen barn hva ordet FN betydde. Det første barnet sa: “FN er et monster!”. Så sa det andre barnet: “Ja, et monster”. Og så sa det tredje barnet det samme. Det fjerde barnet svarte at det er et krypdyr, tror det var en slange eller en firfisle… :)

« Forrige artikkel

Desperat forsøk på å dytte Putin inn i 3. verdenskrig

Neste artikkel »

Hvordan stoppe kjeften på absolutt alle krigshissere

6
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x