/

John Pilger – Krigen Du Ikke Ser

6.4K visninger
1 minutt lesetid
26

Fra den prisbelønte regissøren av ‘The War on Democracy’ (Krigen Mot Demokratiet) kommer John Pilger’s siste verk, The War You Don’t See (Krigen Du Ikke Ser). Denne hardtslående avsløringen undersøker effekten av media i krigstid, og spør hva som er medienes rolle i kriger basert på grådighet og plyndring.

Når symboler er skilt fra fakta, og fakta ikke er saken, kan media bli anklaget for å konspirere for å tone ned blodbadet og av å bruke “embedded journalistikk” for å forsterke løgner? Denne dokumentaren avslører den krigen du ikke ser, og lar deg gjøre deg opp din egen mening.

Filmen begynner med Sigmunds Freuds nevø Edvard Bernays forskning på og beskrivelse av kunsten hvordan styre massene med propaganda, nedfelt i boken med samme navn.

https://www.youtube.com/watch?v=BRKEBAE_P5U

Propagandakriger kan likeledes gjøres gjeldende for kriger mot terror, mot kreft, mot klimaendringer, FOR demokratiet, etc, etc. Det viktigste er å skape en ‘public opinion’ som det er generell enighet om i befolkningen. Hva dette utgjør har mindre betydning.

Tor Karlstad

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

26 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Oxford
Oxford
Anonym
12 år siden

Denne filmen vises på NRK. Bra!!!

Krigen du ikkje ser
http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/784086/

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Terrortrusselen verre en noensinne.

Presidentene i Afghanistan, Iran og Pakistan ble lørdag enige om å samarbeide om å bekjempe terrorisme.
http://www.dagbladet.no/2011/06/25/nyheter/politikk/utenriks/terror/17068973/

Ursus
Ursus
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Litt of topic; legg merke til avsnittet i link til Mole; 33 tusen soldater skal trekkes ut av Afghanistan. Hvorfor akkurat 33 tusen? (ja det er et retorisk spørsmål). Slike ‘finurligheter’ dreier seg om okkultisme, og det er håpløst å diskutere betydningen statement som dette med feks skeptikere (eller vanlig folk for den saks skyld, zombiefaktoren er huge i norge).

Have a nais day, suckers :)

bin Laden
bin Laden
Abonnent
13 år siden

Du ser heller ikke krigen JewWO fører mot oss GOYIM på alle fronter.
En gresk prest kaller spade for spade og anklager jøder for finanskrise i Hellas http://www.haaretz.com/jewish-world/senior-greek-priest-blames-jews-for-greece-s-financial-problems-1.332131?localLinksEnabled=false
Han sier ikke “elsk deres fiender”, men anklager JewWO for ødeleggelse av familietradisjoner via propaganda av homseri og utenomekteskapelige barn. Under intervjuet svarte han på spørsmål om han støttet Hitlers holoca$h: “Hitler var sionistenes marionett finansiert av Rotshild, hans mål var å skremme jøder til å dra til Palestina som populasjon i sionistisk misdannelse “israhell”.
Under artikkelen – et bilde av kommunisters apell “Folk i Europa, reis dere opp!”
JJ skrev at “Vårt land” er imot kristne.
Sions protokoller som ble omhyggelig fjernet fra http://home.c2i.net/mortenkielland/nesevis/sionsvise.htm , hadde et påbud til jøder: hjelp hverandre [selv om dere hater hverandre] til å ta lederstillinger i land dere bor i fordi dette er “VÅRE LAND”.
“Fremtiden i våre hender” er også et heljødisk foretak.
Etter siste fremmanipilerte nasjonalistiske tog i rusland som burde rettes kun mot “svartinger”, men som utartet seg som antijødiske, begynte jødene forberedelse på motangrep den 26.12.2010 under slagord: ” de smitter masser mens du sitter på trynebok”.
Deres handlekraft og oppmøteplikt er noe å lære seg av.
http://no.wikipedia.org/wiki/Sions_vises_protokoller#.C2.ABProtokollenes.C2.BB_innhold

smurfen
Redaksjonen
Svar til  bin Laden
13 år siden

Den greske Presten har helt rett Laden :)

Hellas ble utsatt for et komplott/konspirasjon av jødene som eier Goldman Sucks
Lord Rotschild er blandt de jødene med størst eierandel i Goldman sucks

Her kan du lese hele historien om hvordan jødene ranet befolkningen i Hellas for alt de eier på høylys dag :)

En avtale konstruert av Goldman Sachs hjalp å holde milliardgjeld unna budsjettkontrollørene fra EU. Forsøk på å skjule sannheten skal ha pågått helt til november ifjor, få måneder før problemene i Hellas nådde førstesidene verden rundt.

http://www.dn.no/forsiden/utenriks/article1839092.ece

Likorm
Likorm
Abonnent
13 år siden

Jeg har sendt denne filmen til venner og familie pr. epost.

http://www.youtube.com/watch?v=egcTynu6sBk&feature=related

nephilia
nephilia
Anonym
13 år siden

Hr. Karlstad du er en frisk pust paa dette nettstedet. Takk!

Takk til BinLaden for tips og for at du ikke lar stereotypi tar overhaand i en tid hvor det naermest er umulig.

Takk til gaupen lynx skal helt sikkert faa tak i den filmen, kan anbefale filmen La belle Histoire er i samme genre. Hvis du faar problemer med aa faa tak i den gi meg en hint saa legger jeg den ut saa du kan laste ned!

rmadridguy
finnes paa uslangen
http://www.youtube.com/watch?v=egcTynu6sBk&feature=player_embedded

rmadridguy
rmadridguy
Abonnent
13 år siden

filmen er slettet >.<

Kjetil S
Skribent
13 år siden

Jeg spår at i løpet av de neste fem årene vil journalistikk, både slik det er definert http://no.wikipedia.org/wiki/Journalistikk, og slik journalistikken fremstiller seg selv, gå en langsom og smertefull død i møte. Jobbmarkedet vil flomme over av desillusjonerte journalister som søker seg en ny retning i livet.

Allerede i dag er de fleste papiravisene i realiteten døde. Gjennomsnittsalderen på en aviskjøper (løssalg og abbo) øker, og det er vanskelig å rekruttere nye unge lesere. Nettavisene på sin side fokuserer kun på lettvindtheter, banaliteter, kjendiseri og sladder, skandaler, matoppskrifter, sex i alle former, helsetips, skjænnhetstips og sport og spill. Hvor er den undersøkende journalist, som går makten etter i sømmene, som avslører maktovergrep, som avslører “utilbørlig samrøre” (korrupsjon)? Hvor er journalisten makthaverne skjelver for? Han/hun som ikke lar seg kjøpe eller true, han/hun som forsvarer mannen i gata. Gone baby, gone!

Når “den fjerde statsmakt” er i seng med første, andre og tredje, ja da er det på tide å våkne opp.

http://www.dagbladet.no/2010/11/20/kultur/tv_og_medier/musikk/film/tv/14339247/

bin Laden
bin Laden
Abonnent
13 år siden

Takk for at du tar opp dette viktige temaet, Tor.
Problemet med massenes fraværende re-aksjon på faenskap ligger dypere enn propagandamediers hjernevasking som holder sauer i fortsatt behagelig dvale.
Det er mer enn nok av alternative informasjonskilder for dem som vil vite sannhet, men mennesker vil ikke vite det. De bytter kanal til billig underholdning. “Vi ser det vi tror, ikke tror det vi ser”.
Leiemordere søker en reell underholdning med levende målskiver de får skyte fra pansrete kjøretøy eller med tastetrykk på PCèr, uten risiko for egne skinn. De får fett betalt for sin egen fornøyelse i tillegg.
Det er grunnleggende feil i deres programvare.

Dimitri Halley forteller at mennesker er skapt til å fungere etter program, men ikke de destruktive programmene som plantes i dem for å holde dem fanget i illusjoner, men åndelige programmer: http://www.youtube.com/watch?v=ZWPiWNiKQ2k&feature=related . Se den!
og

m.m.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

Takker for flott link laden. Av og til kommer man over noe absolutt ekstraordinært, noe man bare ønsker å dele. Musikken i linken kommer fra en perle av en film, som har fått alt for lite oppmerksomhet. Men det er vel p.g.a sin spirituelle orientering den har falt utenfor medias interesse. En absolutt must see, og en film man kan se igjen og igjen. En meditativ Matrix; “The fountain”
http://www.imdb.com/title/tt0414993/

Og musikken gjør den ikke dårligere. Der den tapetserer seg på minnet:

nephilia
nephilia
Anonym
Svar til  Lynx Veritas
13 år siden

Veldig bra film (musikk og farge) Lynx, men par ting jeg reagerte paa:
blande he-brew forfalsking (genesis) med buddhisme, tai chi chunag og maya er ikke tilgivelig.
kalle buddha f;rste fadder?? herre d-G
vi vet hvor Abraham kommer fra? se kombinasjonen: sanskrit prefiks A pluss brahman ;)
imotsetting til vanlige kristene (eller er det krishna) hvor “j;den” judas forraader, i denne er det en muslimen (mauritanier, moor, araber, berber, algerie) som dreper den snille fransiskanske bror ! hmmm!? er ikke darren og ari “j;der”. Jeg vet at j;der som rase er paafunn liksom genesis og he-brew men disse sionistene pusher det faen meg over alt.

road to Awe?? shock and awe, sjokket startet med ellevte september (2001 til ca 2006) og naa har awe startet og naar klimaks i; vel 2006 + 5-6 aar kanskje :D
er awe d;den?

Naar ble spanske dr;ningen en helgen?? naa er masakere av indianere unnskyldt med en h;yere gode!!? Det er en film ja, men de fleste faar vite historien kun fra filmer og spill!!
De fleste tror alladin er dis-ney oppfinnelse! Og egg kommer fra fabrikk og ikke rompa det h;na.

symbolene
izzi = issir = http://en.wiktionary.org/wiki/issir = to leave
creo = creare = http://en.wiktionary.org/wiki/creare = to create
den stjaalne indiske stjerne som de kaller davids er overalt paa sykehuset

og til sist, transgenics fortsetter sine korstog!! what a of crap! Are we beeing prepared for some AWE?

haaper aa faa noe kommentar fra deg!

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  nephilia
13 år siden

joa nephilia. En film kan sees på mange måter, og en kan finne momenter som kan diskuteres utfra hvilken forståelse vi har av den konstruerte historien vi har nå. Jeg har tydeligvis droppet detaljene, og la stort sett merke til de spirituelle greiene. Liv, død, reinkarnasjon, tilfeldigheter eller skjebne. Karma og dharma. La du merke til hva jeg oppfattet som hans opplysnings øyeblikk. Når han drikker av livets tre, og inngår det kosmiske bryllup (ring-symbolikken), og trådte inn i sitt zen-øyeblikk og oppløste tid og rom.

Hvilken film vil oppfylle våre krav til historisk korrekthet i dag. Den filmen er ikke laget enda. Noen med total oversikt må trå til Til den tid må vi nøye oss med fortsatt propaganda om historiske vedtattheter og kondisjonert historie.
Ang. Maya og 2012. Jeg heller til å tro det er en annen set up, som har generert mye frykt og vil fortsette til neste år sammen med religiøst disillusjonerte kataklysme piskere. Revelation og Maya kalenderen, hva har vel skapt mer hysteri enn det. Jeg tror begge greiene er Archon materiell som vi fort kan manifistere som selvoppfyllende profetier. Blandet med hebrew junk stuff, og for de som ikke klarer skille mainnskit og fiken blir det en magic brew for de som venter på armageddon.

Og godt poeng du trekker frem. Vitenskapen har svaret på alle våre ønsker og mangler. Transgenic og forlengelse av liv og forbedring av psyke og what else. Just take a pill, ikke tenk for mye. Det er en egen diagnose these days.
http://www.youtube.com/watch?v=zQLZho4AwWQ

Dont worry. NWO og Big Brother will take care of you. Snart kan vi eliminere alle minner som gir deg angst og følelse av uvelhet. Vi kan faktisk skape hvilken historie som passer deg, og Oss. Troen på vitenskap som frelser vil neppe få oss ut av smørja. Heller lede oss til symbiose med the beast. Som selvfølgelig er en planlagt agenda. We give you bliss, awe and total slavery of your soul.

Nå holder jeg forresten å loade ned ditt tips. Men min fransk er petit, begrenset og heller totalt fraværende. Men da jeg oppdaget at Beatrcie Dalle hadde hovedrollen, måtte jeg bare se. Ingen er mer upretensiøs, usminket rå og ærlig som Beatrice. En virkelig rebell, en fuck you establishment dame som tar det artistiske til det det bør være. Eksperimentell og vågal. I det minste kan jeg følge filmen uten å forstå selve dialogen. Jeg tar nok inn et eller annet. Kanskje bare ikke hovedpoenget:)

God Jul Nephilia, takk for tips og hyggelig du likte “the fountain

nephilia
nephilia
Anonym
Svar til  nephilia
13 år siden

takk for svar lynx
sk;nner godt hva du sier! jeg er ikke blandt de som er redd (ink. 2012) men ideene og bildene og musikk gj;r noe med oss. hvis vi er klar over dem berger vi ellers …… er vi forpult. saa paa en maate ville jeg peke ut svakhetene i filmen slik at hvis noen her velger aa se det har de i alle fall en pre-analyse.

vet ellers ikke hvilken versjon av “la belle..” du laster men jeg har sendt deg subtitle til cd 1 og cd 2 av den versjon jeg hadde til deg. kopier og lim inn i en tekstfil og lagre som .srt og hvis du ser paa med vlc (videolan.org) skulle det funke. dette fordi 1/3 del av filmen er dialogene 1/3 musikken og 1/3 bildene.
sjekk din nye midlertidige mail lynxveritas”AT”yopmail.com du trenger ikke passord ;) husk aa skru av java og javaskript f;rst.

nephilia
nephilia
Anonym
Svar til  nephilia
13 år siden

forresten lynx som takk for tipset om den fine musikken, her er en gave fra landskvinnen til armin. god forn;yelse
http://sound.offlinemode.org/~mdb/Beautiful%20Voices%20034/

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  nephilia
13 år siden

oj, det var stemme det. Persisk? sublimitet. Kan i farten ikke komme på noe sammenlignbart. Kanskje Lisa Gerrard i Dead can Dance
http://www.youtube.com/watch?v=itwL5y0He-k

Når vi er inne på kvinnelige sterke stemmer. Mari Boine skal visstnok ha joiket mittskill på dronning Sofia av Spania under bryllupet til krompen, da hun fremførte “Mitt hjerte alltid vanker”,….ho vart nok skremt ja
http://www.youtube.com/watch?v=8fdGsMj_UZI

Det ble mye styr for en film du. Egen mail-konto og greier. Det ble for komplisert til å holde styr på. Men takk for pakkene:)

nephilia
nephilia
Anonym
Svar til  nephilia
13 år siden

takk for nye tips :))
Hun er strengtatt ikke persisk, tror det kaltes median f;r itiden. Iran er nok mer en persia. (for spesielt interesserte se iran og turan) f;dt i iran oppvokst india og bosatt i statene.
http://en.wikipedia.org/wiki/Azam_ali
maa presisere at det er hun som er landskvinnen til armin, ikke jeg, og at sofisme er kledd islamsk drakt og er eldre en filo-sofi (sofi-elskere). slik kabala er eldre en “j;dedomen”, og eldre enn magi prestene i persia.

vantro
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

(samme som http://www.youtube.com/watch?v=ZWPiWNiKQ2k men uten russisk tekst)
Guardians of Illusion/Machines that Steal our Memory (part 3-Ask & You Shall Receive Series)

J.Johansen
Forfatter
13 år siden

Denne dokumentar viser på en utmerket måte, hvordan propaganda virker. Selv de som vi på NyS ofte tror er uten håp for å evne skille løgn og sannhet, er på vei. Verden våkner, også mange journalister. Takket være mange slike som John Pilger.

Til tross for den utmerkede dokumentar, så skal vi ha det klart for oss at USA er ikke er bare dets nazistiske og fascistiske ledelse. Av og til kan selv anti-propaganda tjene som propaganda for en agenda. Amerika er mer enn dets ledelse, fordi alt dette er skapt for å innføre den nye verdensordens sosialisme i hele verden, etter modell av Kina med en elite politisk herskerklasse og beskyttet patriotiske klasse av kapitalister, og et par slaveklasser.
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/12/klima-og-den-kapitalistiske-klasse-i-kommunismen-kkk/

Det må vi også ha klart for oss, om det er dette vi ønsker, nå nå Amerika som verdens fyrtårn for frihet går ned i dette dragsuget, takket være deres nazistiske ledelse, bare noen få mennesker av totalen i grunn.

Det er satt opp slik for å tjene saken deres på lang sikt. Nazistene vil selvfølgelig utgjøre den beskyttede kapitalistiske klasse også i kommunismen/sosialismen like fullt, og INGENTING kan det vise seg med er endret.

Blir ikke Tony Blair og George W. Bush et al straffet for warmongering og tjensteforsømmelsen ved å servere noe de vet er løgner, så er det en hån mot all sivilisasjon.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Agreed JJ. Vi skal huske mens de nå demonterer US, at de samme multinasjonale selskapene og bankene som raserer landet utnytter uviten billig arbeidskraft i sitt blue-print Kina. I mellomtiden manipulerer og venter de på at euroen og dollar skal kollapse, for å senere sette inn støtet og kjøpe opp gård og grunn når prisene er som lavest. En klassisk 29 scheme, som bare blir for en øvelse å regne når nådestøtet kommer. Blir det neste år?. Da vil grunnen være lagt for Animal Farm på Kinesisk vis. 1984 har vi jo sett, ja siden…..1984.

Det vil da kanskje være for sent når boot in your face fascismen har vist sitt sanne ansikt, å minne om teksten til Michael Wiehes; Kheops Pyramid

“Jag är en av dem som slavar på kung Cheops pyramid
det är vi som jobbar nere invid foten
och vi sliter och vi svettas för att inte tappa tid
det är synd om dem som inte fyller kvoten
Har man en gång kommit hit,
blir man aldrig mera fri
om man slutar här, så slutar man i gropen
men om kungen sägs att han är son av solen

Bakom femton dubbla reglar
bakom femton dubbla lås,
håller rikedomen hov i maktens salar.
Här finns ingenting som hotar,
här finns ingenting som stør
Här är tankarna och rummen lika svala
Och om någon måste dö, eller några ska ha spö,
finns det andra som kan verkställa besluten
hit hörs aldrig ångestropen eller tjuten

Det verkar som om det i varje tid,
och i alla sorters folk,
finns några som vill skapa pyramider.
Där dem själva sitter överst,
och har makten i sin hand,
medans dem som lever nedanför de lider
om dem där uppe i det blå inte längre vill förstå,
utan föraktar alla de som ger dem mat
ska pyramiderna tillsist bli deras grav.”

Det er alltid nye pyramider på tegnebrettet. Den ultimate er ennå ikke bygget. Kan vi som holder pyramiden oppe, nekte dem å se den realisert. Eller er det allerede for sent

J.Johansen
Forfatter
Svar til  Lynx Veritas
13 år siden

Et veldig godt bilde fra Wiehe der LynxV. Løsningen er enkel på å ta underste rad av pyramiden under dem, så det raser for dem. Det vil også rasere kastesystemet; den sosialistiske arbeidersklasse og kapitalklasse.

Selg ut ALLE store bedrifter i Norge til internasjonale konserner. Når pengene er vel på konto i oppgjør, så sier den humane kapital i bedriften opp kollektivt, og en måned etterpå vandrer utav dørene, og inn den neste dør over veien med konkurrerende virksomhet, til bedriften som eies lokalt, med etiske prinisipper, og profittdeling mellom både eiere og arbeidere (50/50?).

Eller trenger en egentlig denne kapitalklasse og politiske elite i det hele tatt? Kan ikke politkken ivaretas av vanlige folk da? Litt mer gangsyn og fornuft….?

Problemet løst. Bare et lite problem først; Folk må gjøres bevisst på at dette er løsningen først.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Tenk globalt-handle lokalt. Desentralisering av makt. Begynner på hjemstedet.
Ny forståelse-nye løsninger. Vi kan ikke miste håpet, men tro og arbeide for at det vil endre seg. Om vi så må ete piggtråd

Endringen starter med de som våkner, one hundred monkey og det vil spre seg som chemtrails (dårlig bilde) en skyfri dag. :) Vi på gølvet, koster verkstedet, går til dreiebenken og freser ut en fall of the pyramid tune. Eller venter vi til den faller av seg selv. Bare sitte og se den falle. Som bygning 7….i fritt fall.

J.Johansen
Forfatter
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Nå begynner jeg å lure på om du er synsk Lynx

Vi har forberedt en artikkel for publisering, med tittel:
9/11 – Naive verdensbilder i fritt fall – Kladd

:)

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

he he, esp-treningen begynner å gi resultater. Ser frem til artikkelen JJ.
Det er på tide å kick it up a notch. Se verden med nye briller. Vi som har sett gjennom illusjonen, begynner å bli lei av å repetere. Vi trenger nye begrepssett og betraktninger for VÅR nye tid. Hvor individuell frihet aksepteres uansett farge, rase, religion, sosial bakgrunn osv. Friheten er vår, om vi vil ha den. Vi må overbevise folk om at de vil ha….Frihet. Først må de kanskje gjøres bevisst på hva det er?

« Forrige artikkel

Innsideinformasjon fra kvinnen som VET

Neste artikkel »

Amenemhat III og statsminister Josef

26
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x