/

Google lanserer desperat kampanje

500 visninger
1 minutt lesetid

Deep State er nå livredd for at du skal finne ut av sannheten om Covid-vaksinene, klimaendringene, valgfusk, Ukraina og hva nå enn slags ondskap de står bak. Derfor kjører de ut sin egen proaktive propagandakampanje via Google for at du, ironisk nok, ikke skal falle for nettopp propaganda.

Kampanjen er allerede testet ut i Polen med stort hell ifølge Google selv. Emnene de fokuserer på er følgende:

Som Smurfen så fint sa det: “Til tross for at definisjonen på hjernevasking er å kun ta til seg informasjon fra den ene parten, så velger ca. 90% av folk i vesten og hjernevaske seg selv.” Nå får du ekstra hjelp av Google.

Dermed gjør de det svært lett for oss å forstå hva som de ønsker å skjule. Det er bare å se på emnene de har valgt og tenke omvendt av hva som blir sagt offisielt så treffer du sannheten midt i øyet.

Det er godt å se at et privateid teknologifirma som Google ønsker å ivareta tankene og meningene våre slik at vi slipper å tenke ut noe annet enn de offisielle historiene som massemedia og politikere fronter like villig som en hundrekronershore.

Her ser du en av de polske propagandavideoene ment til å hjernevaske massene tilbake i koma:

Slå på teksting for engelsk oversettelse hvis du ikke er stødig i polsk. Videoen er sett over 7 millioner ganger.

Føler du deg usikker og hjernevasket nå? Ingen grunn til bekymring. Nyhetsspeilet tar ikke 100 kroner en gang. Vi stiller opp helt gratis. Ta en titt på artikkelen Ukrainakrigen, hvem står i kulissene, så er du raskt tilbake til “the real world” igjen.

Kilde: Redacted – They DO NOT want you to see this so they’re “prebunking” your search results

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
« Forrige artikkel

La folket velge kompetente politikere og sparke de udugelige

Neste artikkel »

WHO får ubestridt lockdown og vaksinemakt over alle 194 medlemsland

0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x