Tedros Adhanom Ghebreyesus, direktør for WHO, ler godt av planene som er lagt i Davos for den ferske planen om en ny pandemi/internasjonal helsekrise. Foto: WHO

WHO får ubestridt lockdown og vaksinemakt over alle 194 medlemsland

678 visninger
1 minutt lesetid
1

Norge og alle medlemsland i Verdens Helseorganisasjon vil gi WHO autoritet til å bestemme retningslinjene for fremtidige pandemier. Det er ment å skje om få dager som betyr at sjefen for WHO, en tidligere kriminell uten medisinsk utdannelse som uten stemmer ble innsatt i stillingen, skal diktere hva vi alle må gjøre om en ny, falsk pandemi annonseres.

Tedros “The Terrorist” Adhanom Ghebreyesus, direktør for WHO, var ikke overraskende med på siste Davos-møte i Sveits. Dermed vet vi med høye odds at en ny pandemi er planlagt å komme.

Etter møtet Intergovernmental Negotiating Body den 27. februar 2023 hvor Norge og alle andre medlemsland deltar så vil våre politikere gi fra seg makten til WHO.

Er det ikke betryggende at våre politikere lar WHO bli øverste sjef så de kan bestemme alt om vår helse, om vi må vaksineres og om vi skal få lov å gå ute blant folk? Foto: WHO

Som om de ikke allerede har gjort det for lenge siden. Nå blir det derimot offisielt. Biden-administrasjonen er forventet å signere samme avtale. Det gjelder alle 194 medlemslandene i WHO.

Pandemiavtalen gir WHO ubestridt makt til å erklære og håndtere globale pandemiske kriser. Dette ville bety at de vil kunne pålegge lockdowns, vaksinemandater, vaksineforsyninger og distribusjon og overvåking av befolkningen i alle medlemslandene.

Det er ytterst betryggende å bli tatt så godt vare på av øverste autoritet i verden. Dette kan jo ikke gå galt på noe som helst vis.

Her ser du fra den våkne Redacted-nyhetsredaksjonen at WHO allerede har planer om å ta riktig så godt vare på oss og hele menneskeheten:

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

3 1 stemme
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

1 Kommentar
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Aradorn
Aradorn
Anonym
1 år siden

‘ WHO får ubestridt lockdown og vaksinemakt over alle 194 medlemsland’

De har ingen makt over noe som helst.

De har i gen medlemsLAND, men medlemsSTATER.

De har fiktive medlemsstater,
og kriminelle arbeidere.

Det er en privateid organisasjon, eid av og styrt av cabalen.

‘cabalen, som KUN ødelegger
verden.

De er avslørt, og VERDEN snus tilbake i de neste 3.5 år, som det står i BOOK OF REVELATION.

Jordskjelv, vulkaner, sunami, og tornadoer vil rydde jorden.

SANNHETEN, ER VEIEN TIL LIVET I FRIHET.

« Forrige artikkel

Google lanserer desperat kampanje

Neste artikkel »

Folkets politiske løsning: Direktedemokrati

1
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x