Er man deltaker på årsmøtet i Davos for World Economic Forum så viser man sitt sanne ansikt.

Deltakerlisten lekket for Davos 2023: Hvilken galskap kommer?

1.1K visninger
3 minutter lesetid
4

Deltakerlisten for World Economic Forum 2023 i Davos, Sveits er lekket ut. Norge stiller med en stor gruppe med blant annet NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg, Norges Bank, Aftenposten, DnB, Telenor og bistandsminister Tvinnereim fra nåværende regjering.

Hvilken ondsinnet galskap som er ment å komme i år og årene fremover mot 2030 planlegges på dette møtet. Ingen folkevalgte står bak World Economic Forum. Ingen trenger å dra på møtet. Allikevel er det over 700 verdensledere og millionærer som drar dit.

Et av temaene som diskuteres er “brain transparency” ifølge Redacted, som høres ut som et nytt ord for mind control. Den nye verdensorden går nå under navnet re-globalization. Og pandemier? De har jo lenge annonsert at det kommer en pandemi til. Programvareselgeren Bill Gates har uttalt at han forventer en pandemi 2. Med et glis om munnen.

The world today has 6.8 billion people. That’s headed up to about nine billion. Now, if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that by, perhaps, 10 or 15%.

Bill Gates, TED-talk 2010

Trolig tatt ut av kontekst, men uansett i tråd med hans ånd.

Deltakerlisten for Davos 2023

Pandemien som ble startet i 2020 ble planlagt i god tid i forveien av den samme korrupte gruppen med mennesker. Dette er grundig faktasjekket av nettstedet Stop World Control. Sjefen for WHO er selvsagt med også denne gangen som er et viktig ledd i å erklære pandemi for hele verden. Igjen. Når den tid kommer.

Den lekkede deltakerlisten for Davos 2023 ser du i dette pdf-dokumentet (første side er hvit så bla nedover for å se innholdet).

Navnene du ser i listen er personer som viser sitt sanne ansikt ved å være tilstede der. De er kabalens lakeier som trengs for å utføre planene. Deltakerlisten er mest sannsynlig ikke komplett. Den indre kjernen trenger ikke og ønsker ikke å være oppført.

Hvilke sprø planer vil komme?

La oss kjapt gjøre en idemyldring og bare tenke ut et hypotetisk verst tenkelig scenario med utgangspunkt i en form for dysfunksjonell fremtid:

Eskalere løgnene om klimakrisen

Først og fremst er det essensielt å fortsette med å opprettholde alle løgnene. Dette gjøres via de kriminelle globalistenes mange kontrollerte faktasjekkere som sier hva du skal tenke.

Spesielt må man eskalere den sentrale løgnen om “klimakrisen”. Hvis ikke kan de ikke iverksette klima lockdowns som allerede er planlagt å rulles ut flere steder.

Total krasj av dagens pengesystem

Så må man krasje dagens pengesystem totalt med en eller annen arrangert global krise. Våre bankkontoer går dermed i null og staten konfiskerer våre eiendommer til det beste for felleskapet.

Vi er allerede godt oppvarmet til å være helt enig i det via våre korrupte politikere og massemediapropagandaen når den tid kommer.

Digitale sentralbankpenger (CBDC) og sosial score

Verdensbanken og Norges Bank stiller opp som redningsmann med digitale sentralbankpenger (CBDC) som vil fjerne den siste rest av vår frihet. Vi får statslønn på kr 20.000 i måneden hvor de ser nøyaktig hva vi bruker pengen våre på. Kontanter vil være ugyldig.

Kjøper du noe som maktapparatet ikke mener du bør bruke pengen dine på, som eksempelvis 3 cappuchinoer på en dag, så blir du trukket i dine sosiale poeng. Vi er jo alle vant med alle spill som bygger opp figuren din med poeng så dette vil bli varmt mottatt av folket.

Har du igjen penger på kontoen i slutten av måneden så blir det slettet. Det må jo være likt for alle og ingen skal kunne bli rike.

Klassesystem: Vanlig, Restriktiv, Karantene og Suveren

Eller alle sier du? For optimal kontroll må hele menneskeheten blir delt inn i fire grupper: Vanlig, Restriktiv, Karantene og Suveren.

De fleste som lytter villig til myndighetene og følger det som blir sagt uten å gjøre egne undersøkelser og tenke selv vil bli definert som Vanlig. De som ikke vaksinerer seg vil være Restriktiv. Jeg som skriver artikler som denne eller andre som er en direkte trussel mot å opprettholde løgnene vil havne i Karantene.

Til slutt har vi de fleste milliardærer, multimillionærer, øvre politikere og superkjendiser som vil være Suveren.

De Suverene beholder sin formue, har ingen restriksjoner på hvor man kan bevege seg og er fritatt fra å vaksinere seg. De får også informasjon om hvilken mat som er trygg å spise da nanoteknologi vil også bli tilført mat slik at man omfavner de “renblodige”.

Det er de som på tross av sterkt press fra alle kanter som myndigheter, politikere, familie, slekt, venner og kollegaer faktisk har stått med rak rygg og holdt ut i sin egen oppfatning og vist enorm integritet.

Endgame

Menneskeheten erstattes med cyborgs. Utvalgte Suverene lever på sine slott som et dysfunksjonelt scenario fra middelalderen og tilber sine ultradimensjonelle overherrer med de mest groteske ting du ikke kan se for deg.

Skap din egen fremtid

Heldigvis var alt dette bare en hypotetisk tanke hentet ut av Davos sitt slangehode. La oss ta et dypt pust og skape vår egen fremtid her og nå slik vi ønsker den skal være til det beste for hele menneskeheten.

Avsløring av sannheten til de store massene og våre handlinger er det som vil sette planeten fri fra den kriminelle globale mafiaen.

Hva tror du kommer?

Hva slags ondsinnede planer tror du legges på Davos-møtet?

Frank Aune

Frank Aune er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

4 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
kjell108
kjell108
Abonnent
1 år siden

Sitat fra tidligere president Harry S. Truman: ”Jeg ville aldri ha gått med på å grunnlegge Central Intelligence Agency(CIA), dersom jeg hadde visst den gang(i 1947), at det kom til å bli Amerikas Gestapo”.

Her kommer en dårlig nyhet. Det er verre enn som så, FBI er amerikansk Gestapo.
Biden er ikke den som er fungerende president i USA, men Obama.
Hillary hadde aldri noe sjanse til å vinne 2016, men man (Dagbladet) stolte på at det ikke ville ha noe å si takket være valgfusk.
Dagbladet og VG blir det største søplet man kan forestille seg.

Arve
Arve
Abonnent
1 år siden

Det er vanskeleg å spå, i sær om framtida.

Mykje står og fell på om Lavrow/Putin er Wef – marionettar eller om Russland er anti-Wef.

Christian Qvart
Christian Qvart
Anonym
1 år siden

WEF ”spår” at det innen de neste par år, vil det skje globale cyberangrep som vil ødelegge digital infrastruktur…

« Forrige artikkel

“Hemmelig agent fikk terrorvarsel før Pride-skyting”

Neste artikkel »

CNBC-sjef truer uavhengig journalist i Davos

4
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x