Fra Osloavisen Verdens Gang 12. januar 2023: https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/9zqojw/hemmelig-agent-fikk-terrorvarsel-foer-pride-skyting

“Hemmelig agent fikk terrorvarsel før Pride-skyting”

991 visninger
10 minutter lesetid
38

Forord artikkel

Hvorfor terror? Vi har sett hendelser som åpenbart var gjennomtenkt og organsiert, hendelser i Oslos bygater som skulle koste mennesker livet. Hva lå egentlig bak dette? Hvem ville oppnå hva med slikt dødelig spektakkel? Jeg mottok et brev undertegnet H. G., som åpenbart har vært våken i timen og fulgt med i VG og det de har skrevet om 25. juni 2022, homo-skytingen i Oslo. Spørsmålet vi sitter tilbake med er: Hva er det etterretningsapparatet utsetter oss for? Han har noen oppsiktsvekkende konklusjoner:


25.6.2022 – skytingen i Oslo: Angrep på kjærligheten eller en klassisk falsk flagg-operasjon?

VG 13. januar 2023: Forsvarer: «Det handler om å vite om staten har vært involvert i den tragiske hendelsen som fant sted 25. juni.»

Mange av oss hadde nesten klart å fortrenge det, men så slo VG til igjen 12. og 13. januar: “Hemmelig agent fikk terrorvarsel før Pride-skyting.” Advokaten til terrorsiktet: “Det handler om å vite om staten har vært involvert i den tragiske hendelsen som fant sted 25. juni.” Nettopp. Spørsmålet er faktisk mer presist – var det sinte muslimer som stod bak eller var det en falsk flagg-operasjon? Verken VG eller de andre store mediene her til lands gir deg noen gang en definisjon på en slik operasjon, hvis den da ikke kan kobles til Russland.

Wikipedia forklarer en falsk flagg-operasjon slik: En falsk flagg-operasjon er en handling begått med den hensikt å skjule den faktiske kilden til ansvar og legge skylden på en annen part. Begrepet “falsk flagg” oppsto i det 16.århundre som et uttrykk som betyr en forsettlig feilaktig fremstilling av noens troskap. Begrepet ble kjent for å beskrive en list i maritim krigføring der et fartøy seilte med flagget til et nøytralt eller fiendtlig land for å skjule sin sanne identitet.

Kjennetegn falsk flagg 25.6.22
Fra VG 26. juni 2022

Hva er tegnene på en falsk flagg-operasjon? Det er mange, her nevner vi de som slår inn for 25. juni i Oslo, det VG nå kaller Pride-skytingen, selv om det var en hetero-bar som ble angrepet først og de to døde var gjester her:

1. Mediene hadde hurtig navnet på mistenkt gjerningsmann og kunne demonisere vedkommende. VG hadde for eksempel i papiravisa dagen etter bilde av den angivelige gjerningsmann pluss den skumleste radikalisert muslim av dem alle (Bhatti) – som i dag er også er siktet for terroren.

2. Skjøt målrettet og hurtig uten militær trening. Vitner bekrefter det, et utsagn: “Jeg så en mann komme til stedet med en bag, han plukket opp et våpen og begynte å skyte.”

3. Hans venn eller bekjente la igjen et slags kort manifest på sosiale medier. Det var den meste kjent og radikaliserte muslim som gjorde det cirka 14 dager før hendelsen. Og terrorforsker ved Forsvarets forskningsinstituttet påpekte at på vedkommendes Facebook-side i forkant av skytingene stod: “Hvis dere finner en som begår Luts folks gjerning, så drep ham som utfører den og den den blir utført på”. “Lut folks gjerning kan oversettes til seksuell omgang mellom to menn”. Teksten stemmer fra historien om Sodoma og Gomorra som også finnes i Bibelen. Og dermed har vi kristne og muslimer vs. kjærlighetselskende homofile med vakre regnbueflagg. Smart tenkt ut, muligens.

4. Beviser blir ødelagt: Ingen har sett noe mer til kuler eller tomhylser eller pistolen gjerningsmannen visstnok også brukte, ingen vet hvor mange kuler som faktisk ble fyrt av. Er vi sikre på at den offisielle gjerningsmannen fyrte av alle selv, hva med en medhjelper på andre siden av gaten? Filmen som viser en løpende mann i gaten er klipt i slik at ingen kan få en sikker tidsangivelse. Sosiale medier meldte om en kar som stod klar med et kamerat da skytingen startet.

5. Ingen klare motiv for skyting: Den mistenkte lar seg ikke avhøre. Ingen har oppfattet et klart motiv, bortsett fra i påstandene til PST. Angrepet startet ikke på homsestedet London pub, men på den andre puben – kanskje gjerningsmannen ikke likte at heterofile drakk øl?

6. Falsk offer/kriseskuespillere: En lesbisk muslim sa at vennen hennes ble skutt på London pub og kulene gikk gjennom han og inn i henne, hun ble intervjuet av NRK, Aftenposten, TV2 og Avisa Oslo – men til slutt kom det fram at det hele var oppdiktet – og mediene trakk saken uten å gjøre mye ut av det. Hvor mange millioner
lesere og seere ble lokket av den historien? Og er ikke dette beviset på at hele aksjonen er juks og fanteri? Andre offer er skutt gjennom hodet, men virket overraskende spreke kort tid etter.

7. Ofrene har elite- eller skuespillerbakgrunn: TV-kjendis var tidlig ute i VG etter angrepet, han stod faktisk et par meter unna da gjerningsmannen trakk fram våpenet og begynte å skyte. Kjendisen sier: “Det føltes som et angrep på kjærligheten, at vi ikke får elske den vi vil, at det finnes mennesker i samfunnet som føler oss så truende at de vil ut og drepe oss. Det er jo et terrorangrep på kjærlighet. Det her er så feil, at personer skal klare å ødelegge det finnes vi har, som er kjærlighet”. Merk at tidligere statsminister Erna Solberg sa omtrent det samme dagen etter angrepet. De pekte på det som var meningen med aksjonen – en psykologisk operasjon?


Wikipedia: Psykologisk operasjon brukes “for å betegne enhver handling som hovedsakelig praktiseres med psykologiske metoder for å fremkalle en planlagt psykologisk reaksjon hos andre mennesker.


Høres det ut som kjendisen leser fra et manuskript eller er det bare slik tv-kjendiser snakker når radikaliserte muslimer som støtter IS med PST i hælene går amok? Ikke nok med det: Den terrorsiktede hadde angrepet en av landets meste kjente komikere år før angrepet. Hva er oddsene for det da? Og vi legger til at tv-kjendisen tok kontakt med sin venninne terrornatten, og hun er gift med en av Norges rikeste menn. Og hva savnet vi etter disse utspillene? Jo, en kjent forsvarsadvokat som er frimurer med alle kontaktene i maktens korridorer det innebærer (merk tidligere PST-sjef er Odd Fellow). Og vipps, så var han på plass.

Alt stemte.

Politiet virker å være involvert på flere sider på en gang

Forresten, kronprinsen og kronprinsessen dukket opp dagen etterpå i følge med statsministeren og tre statsråder, de klemte mange med regnbueflagget. Husk kjærligheten var jo angrepet ifølge tv-kjendisen og eks-statsministeren. Også i USA – men der kirkemedlem. Men Norge er ikke det eneste sted hvor det skjer terror i nærheten av kjærlige homofile.

I USA i november 2022 skjedde et angrep i Colorado Springs, fem drept og 25 skadet – 19 av kuler.

Som i Oslo, rifle og pistol benyttet – dog har ingen sett mer til pistolen i Oslo. Og ikke til å overraske, mannen som offisielt skjøt i USA var medlem av The Church of Jesus Christ of Latter-day Saint. Og vi har igjen en kobling til religion. Hvis en var moderne kommunist og mente homofili er bedre enn normalt familieliv, ville det jo passe bra inn.


Tror du gjerningsmannen i USA var kjent fra politiet tidligere som han i Norge? Ja da. Om det ble lagt ut truende tekst på hans internett-side i forkant av angrepet? Ja ja. Og ble angrepet i USA sett på som et angrep på homsemiljøet og de seksuelle skeive, som i Norge? Gjett om.


Selvsagt kan det være tilfeldig. Men men men, det er også et mønster i dette som kan framstå designet. Noen ønsker å skremme innbyggerne i samfunnet vårt – og dra dem inn i en virkelighet preget av frykt – som gjør at innbyggerne ber om mer politi og mer beskyttelse og mindre frihet. Som gjør oss mer regjeringstro og får oss til å be om massiv overvåkning, gjerne 24-7 med ansiktgjenkjenningskameraer på hver et gatehjørne. I tillegg kommer det nevnte om muslimer og kristendom vs. kjærlighetselskende homofile, symbolisert ved kronprinsessens ivrige klemming dagen etter ugjerningen av de som stod på gaten med regnbueflagget viftende. Tenkte hun på at regnbueflagget er koblet til Noas 7 lover fra Talmud?

Strategy of Tension – spenningsstrategien – angrep på egne innbyggere

Så kort: Hva slags strategi eller plan skulle være i bildet i forbindelse med homo- og kjærlighetsterror i Norge og for så vidt USA? Vi nevner kort fra Wikipedia:

En spenningsstrategi (italiensk: strategia della tensione) – er en politikk der voldelig kamp oppmuntres snarere enn undertrykkes. Hensikten er å skape en generell følelse av utrygghet i befolkningen og få folk til å søke sikkerhet i en sterk regjering. Dette er ment å bane vei for en mer autoritær, eller til og med nyfascistisk, regjering. Spenningsstrategien er tettest identifisert med Italia fra 1968 til 1982, hvor både venstreekstreme marxistiske og høyreekstreme nyfascistiske utenomparlamentariske grupper, og statlige etterretningsbyråer utførte bombinger, kidnappinger, brannstiftelser og drap. Noen historikere og aktivister har anklaget NATO for å tillate og sanksjonere slik terrorisme, gjennom prosjekter som Operasjon Gladio…”

Spørsmålet har vi et slikt nettverk i Norge? Vi kan tippe at svaret er ja, Stay Behind-nettverket, PST, eks-soldater, E-tjenesten, Delta-troppen – styrt fra London og Brüssel via amerikansk-, britisk- og israelsk etterretning koblet til selskaper som Serco, Nokas, PWC og med bindinger til de okkulte og hemmelige organisasjonene og kanskje innslag fra ulike avdelinger i direktoratet og departement – kort sagt det vi kaller dypstat. Merk i tillegg at en del norske mediemennesker har deltatt i eliteklubber som Bilderberg-gruppen.

Rariteter
Fra Pride i Oslo

I Oslo 25. juni har VG tidligere omtalt en sivil politibil som var på stedet da skytingen fant sted mens spreke vektere og forbipasserende som kastet seg over gjerningsmannen, eller den som var plukket ut som syndebukk, og måtte holde mannen i over fire minutter før politiet overtok. Men hvor ble det av forklaringen på dette? Forsvunnet i tåken. Mediene følger ikke opp selv om en forklaring er opplagt: Politibilen var der fordi noen i politiet viste at terroren ville inntreffe. Hvorfor er mediene så passive i dette? Dessverre kommer tanken: De store mediene er under, eller delvis under kontroll av Politiets sikkerhetstjeneste, slik MI5 sannsynligvis kontrollerer mye av britisk presse.

I Oslo var terroristen eller gjerningsmannen kledd i gul t-skjorte og blå caps? Hvorfor det? Det måtte være den enkleste måten for folk til å se ham på da ugjerningen var i gang. Han ville altså bli sett og tatt? En annen ting er jo at gult og blått er Sveriges farger – og sannelig skjedde det ikke et attentat i Sverige noen uker etter. Det farer til tider et terror-sirkus omkring i Europa og USA.

Ja, det er lett å anta at de fleste av de 735 masseskytingene i USA i 2022, og de som fant sted i Europa, er utført av grupperinger innenfor det militærindustrielle-kompleks.

Forsvareren peker på muligheten for at terroren er provosert frem
Og forsvareren til den terrorsiktede, Zaniar Matapour, sier i VG 13. januar at “E-tjenesten ikke har levert ut all dialog de hadde med en islamist i forkant av terrorangrepet før Pride i fjor”. Han sier videre at det får han “til å stille spørsmål om denne terroraksjonen hadde blitt utført 25. juni, om det ikke hadde vært sånn”. Forsvareren hevder at han og politiet ikke har fått sett alle meldingene som har gått mellom agenten og islamisten som E-tjenesten har delt med politiet som står for etterforskningen. Advokaten mener faktisk at dialogen han får se “er nok til å stille
spørsmål ved om hendelsen er provosert frem”.

I en av VG-sakene i januar:
“Islamisten formidlet et ønske om at terrororganisasjon IS skulle ta ansvaret for angrepet i ettertid.”

Ja vel. IS/ISIL er en oppfinnelse gjort av vestlige etterretningstjenester, her er en igjen på sporet.
Hvor var forresten PSTs fugleskremsel i terror da Oslo-skytingen fant sted? Han dro fra Oslo 4. juni, via London. Der ble han stoppe av britisk etterretningstjeneste (MI5) som ga beskjed til PST. Så fortsatte turen til Pakistan.

Britisk etterretningstjenester har drevet med terror i flere hundre år. Merk en lærdom: Den som styrer kulturen, styrer tenkningen og dermed det politikerne beslutter. Er radikaliserte islamister i dette tilfelle bare en måte å styre tekningen vår på? Vi spekulerer selv litt videre: Kan det tenkes at gjerningsmannen og de siktede muslimer egentlig er agenter for politi og etterretningstjenesten – det vil si syndebukker som kan brukes når en vil aksjonere? Etablissementet melder ingenting – heller ikke om all knivstikkingen.

På den andre side, etablissementet som statsministeren og klima- og miljøministeren og tidligere utenriksminister som nå holder til i World Economic Forum har jo ikke nevnt slike ting med et ord. Ei heller har de stusset over alle knivangrepene eller voldsangrepene i Norge – eller Sverige – de siste årene, som kunne få noen av oss til å tro at en spenningsstrategi er i gang utledet av kriminelle miljø arm-i-arm med etterretningstjenestene. Nei, de nevner ikke det, ei heller VG eller NRK – og dermed er det vel best å satse på at myndighetene gjør jobben de er satt til og beskytter oss vanlige borgere – også i 2023, enten det handler om 1. mai eller 17. mai eller Pride igjen til sommeren.


Det er fint at VG stiller noen spørsmål nå, men de har svelget det meste tidligere. Vi kan nok bare slå fast at her i landet er det bedre å være politisk korrekt og tro på politi og myndigheter enn å stille kritiske spørsmål og finne ut hvem det var som egentlig tjente på forbrytelsen.


Kilder:

VG-sak 12. januar 2023: https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/9zqojw/hemmelig-agent-fikk-terrorvarsel-foer-pride-skyting

VG 13. januar 2023 – siktedes advokat: https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/wAv4R1/forsvareren-til-terrorsiktet-til-vg-vil-ha-ransaking-av-e-tjenestens-lokaler

Hvordan avdekke en falsk flagg-operasjon: https://wakeup-world.com/2016/02/08/the-false-flag-formula-15-ways-to-detect-a-false-flag-operation/

Om homo-skyting i USA: https://en.wikipedia.org/wiki/Colorado_Springs_nightclub_shooting

Gladio og falsk flagg

https://iaindavis.com/operation-gladio-false-flag-evidence/
https://themillenniumreport.com/2019/04/gladio-massive-false-flag-terrorist-operation-targets-sri-lanka-who-did-it-and-why/
https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Gladio
https://en.wikipedia.org/wiki/Strategy_of_tension

Tv-kjendis og rik dame: https://web.archive.org/web/20220625114357/https:/www.dagbladet.no/nyheter/passerte-gjerningsmannen-ropte-allahu-akbar/76456960

Terrorist truet komiker: https://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/kristian-valen-jeg-ble-overfalt-av-terrorsiktet/s/12-95-3424300463

De som er siktet: https://www.aftenposten.no/norge/i/WRqpvr/dette-er-de-fire-terrorsiktede-etter-oslo-skytingen

NRK om skyting utesteder – en del fakta: https://www.nrk.no/nyheter/skyting-mot-utesteder-i-oslo-1.16016487

Eks-statsminister tar poenget med aksjonen med det samme: https://www.nettavisen.no/nyheter/store-skytingen-utenfor-london-pub-i-oslo-var-et-grusomt-og-dypt-rystende-angrep/s/12-95-3424286709

Noa-lovene og regnbuesymbolet: https://en.wikipedia.org/wiki/Seven_Laws_of_Noah

Bilderberg-gruppen: https://no.wikipedia.org/wiki/Bilderberg-gruppen

Liste over masseskytinger i USA i 2022: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_mass_shootings_in_the_United_States_in_2022

Hvem støtter brutale muslimske grupper: https://www.discerningthemystery.com/2018/06/disclosure-of-ciaislamic-state.html

Historie om terror og Det britiske imperiet: https://larouchepub.com/eiw/public/1994/eirv21n16-19940415/eirv21n16-19940415.pdf

Miles Mathis kritisk til offisielle versjonen: http://mileswmathis.com/oslo2.pdf

Miles Mathis kritisk til den amerikanske utgaven: http://mileswmathis.com/aldrich.pdf

Avdekker i januar 2023: VG har nye oppslag om terrorsaken 12. og 13. og 14. januar. Tampen brenner? Pekte på skyldige: Ett døgn etter angrepet 25.6. og VG var ikke i tvil om hvem som stod bak. Og slik er det fortsatt. Men VG og forsvarer aner at noe ikke stemmer. Pride-flagg over en lav sko: Skuddene falt på hetero-pub først, men neida, her skulle all oppmerksomhet på regnbueflagg og kjærlighetselskende homofile. Politiet: Streng bevoktning i Oslos gater etter at skuddene hadde falt. Befolkningen ble engstelige, og det var kanskje meningen.


Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

38 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
eee
eee
Anonym
1 år siden

BØNN ANG. TINA JØRGENSEN (DREPT I 2000) Hvem drepte Tina Jørgensen?

“Stene knows” (Det er et etternavn, kan det være en venninne?)

Ikke sikkert dette hører til hennes sak, men mulig:
Jeg får opp et navn “Inge” Og noe om “Pregnancy roumers” og “avtale”
Og noe om en “Top 10, your choise” Tror dette kan hentyde til en som står på noens mistenkt-liste, ikke nødvendigvis politiets liste.

Jeg fikk mest inntrykk av at det er noen som kjente henne, kanskje en venn av en venn.
Eller venn av slektning. Men kanskje er jeg helt på jordet.

Jg får videre opp at dette muligens er hennes familie som vet eller mistenker hvem det kan være og at han/navnet er rapportert til politiet.

Jeg prøvde å finne ut hva hun jobbet med, men fant ikke noe. Det var noe jeg fanget opp ang hennes jobb men jeg har glemt det, så det kan hende at det er noe i saken som er relatert til hennes yrke/stilling. Snapper opp et par småting som ikke egner seg på trykk, men det kan hender at det er bare fjas.

eee
eee
Anonym
1 år siden

https://www.dagbladet.no/nyheter/utelukker-ikke-romvesener/78481088

“Det er en grunn for at vi kaller dem objekter og ikke ballonger, sier general Glen VanHerck i det amerikanske luftforsvaret søndag.”

(Artig å se at noen snakker sant til en forandring. lol)

La oss håpe at “vi” ikke skyter ned “oss selv” fra fremtiden. Det er en grunn til at dette skjer akkurat nå. Det vil bli mer etterhvert tror jeg. Jeg undres likevel hvorfor disse “objektene” ikke er redde for å bli skutt ned? kanskje de kom hit ved en feiltagelse.

Frank Aune
Grunnlegger og sjefsredaktør
Svar til  eee
1 år siden

USA skyter ned ballonger som ikke kan styres som umulig kan være til spionering (Kina varslet USA mange dager i forveien om ballongen som var ute av kurs. Noen dager senere med president Biden i spissen blir den skutt ned). Plutselig er det tre andre objekter som de skyter ned med militære jagerfly for å gi et bilde av økende trusler og kommende krig. Generalen går så langt at han sier de ikke utelukker romvesener. Dette er mange røde flagg i mine øyne.

Leser man mellom linjene så kan det tenkes at de forbereder massene til å akseptere noe større som kommer. Dette er planlagt. Første steg er alltid å manipulere massene. Det ville gledet meg stort om de omsider skal fake alien invasion. :)

eee
eee
Anonym
Svar til  Frank Aune
1 år siden

Lol. Artig du :) Det hadde blitt underholdning ja.

eee
eee
Anonym
1 år siden

Noen få snippets fra bønn/meditasjon.

Jeg får inn noe om noen som må bytte advokat. “Ask the Lord to change attorny”
En rettssak som ble/blir avgjort av kameratskap. Og noen som ble/blir ført til rettersted. vet ikke om det har sammenheng med TRO advokat, og det med en som hadde 8Fått tildelt eller ble satt opp/lurt av) “djevelen” advokat. Mulig dette var TROs advokat, hvem nå enn det er. Jeg tror saken gjelder noen som har gjort noe for å hjelpe/redde noen. men som blir satt opp eller får skylda, kanskje de brøt noen regler eller lignende.

“They went against the protocol, those who did this to you”

Nå kan det hende at dette gjelder den himmelske domstol, men jeg tor ikke man har rettersted i himmelen. Muligens er det er organisasjon eller allianse eller lignende som har sin private/egen domstol. Kanskje noe militært?

“You accepted his call, no one knows”

Ps.

INGEN, burde dømmes for å redde noens liv, uansett hva regler sier. Jeg vil tvert imot gitt hedersmedalje til individer som tråkker over grenser og bryter regler for å redde liv, frigjøre slaver, og avdekke grufulle ting og tang. Dersom en sniper nekter å knerte noen fordi det skjønner at det er feil, så skal de ha medalje og ikke straff. Men det som ikke retts opp i denne verden unnslipper ikke den himmelske domstol. Just saying. Make it right while you can :)

Ps2.

Dette kan muligens være noen som går imot “sine egne” eller som blir framet av “sine egne”. Nå vet vi jo hvordan frimurer kompaniet arbeider, så det skulle ikke forundre meg om det er noe som har en tråd til dette emnet. Men kanskje jeg tolker helt feil.

Ps3.

Noen ganger kan man oppnå frelse via barmhjertighet. Be for sjelene til alle som er fanget i djevelske nettverk, slik at de kan bli reddet ut av det. Det er ikke alle som gjør Ugang frivillig. Til de av oss som har opplevd å bli programmert, brukt i Mind-controll program, så vet vi hvordan noen av dette fungerer.

Alle som arbeider med forsøk inne adferdskontroll arbeider for “satan”. Kom dere ut av det før det er for sent!

eee
eee
Anonym
Svar til  eee
1 år siden

“Its the antichrist, framing your soul”

(Wow!)

“He was part of it, the investigator”

(Tror dette har sammenheng med noe jeg har fått inn tidligere om noen som planter bevis for å Frame noen)

“You where hunted because of your name”

(Jeg tror dette har noe med “jødeforfølgelse” å gjøre, da mener jeg spirituelle jøder/jesus følgere)

“The Israeli (sensurert) killed your soul” (Your soul is berried benith the rocks)
Hm, kanskje har det sammenheng med den messianske “Jøden” jeg har sett tidligere som er en Saint, det vil i så fall avdekkes når graven åpnes)

eee
eee
Anonym
Svar til  eee
1 år siden

Se fra 2.11 intervju med Mohammad Shtayyeh

“We are against all Government that practise killing and opression on our people”

Man bør være IMOT enhver organisasjon eller myndighet som praktiserer drap og forfølgelse av folket. Just saying !

eee
eee
Anonym
Svar til  eee
1 år siden

“They changed your statements to Make him loose his mind”

Tror kanskje dette hører til tidligere clues om noen som har sendt falsk informasjon, gitt seg ut for å være en annen enn hva de sier. To som er satt opp mot hverandre.

Må de gode politimenn der ute sette alle slike djevler i fengsel. Med slike djevler mener jeg folk som forsøker å gjøre folk syke eller forsøke å få folk til å fremstå som syke. UTILGIVELIG.

Som jeg både så og sa for ca 15 år siden, the bad bad boys bruker stemme-kloning, og kommunikasjonskontroll og annen tech, for å gjøre for sprø eller fremstå som sprø. (Det bør skrives en artikkel her inne om metoder og tech som brukes)

De “nye” metodene som jeg har merket meg de siste par år, som nok ikke er nytt, er blant annet “bakdørene” som brukes. Og måten skriftlig kommunikasjon kan endres gjennom disse metodene. Dessverre så er det slik at “the bad bad boys” får tak i teknologi de aldri skulle hatt tilgang på.

eee
eee
Anonym
Svar til  Aradorn
1 år siden

De der har jeg sett for mange år siden, de var knall spennende, men jeg skal se de på nytt :)

“The Saints where asked to give up theyr seats”

“Your public enemy denied you- your Rights”

“You named the man who did this, the investigator in charge”

“The lord changed attorny for his son”
(“Call for help”) oppfattet ikke resten.

ps. Igjen, alle Saints og såkalt “utvalgte” kalles for sønner, ikke bare Jesus. Derfor jeg ble særs forvirret i lang tid siden jeg ikke forstod det. Jeg har inntrykk av at han kaller “englene” også for sønner, men mulig jeg misforstår.

“Abandon slavery listene to the lord, the lord told him – you where changed by the Agency to deriver Messages”

Dette referer vel til “brain-hackers”, MC slaver kan vi også kalle det.
Parasitter lever på andres energi. dersom mennesker eller ailiens hacker andres hjerner og bruker de som slaver, så er de parasitter.

Nå må noen få fingeren ut og sette ned forbud mot denne djevelskapen, å putte chip i dyr og mennesker. Hvor er FN? Hvor er loven? Hvor er the good boys? Det virker for meg som om det er Slossing om hjernene og sjelene, kvalmt. Alle skapninger har rett til fri vilje.

Det virker som om noen skapninger ikke forstår at det er et grusomt overgrep å putte chip i noen og linke de til AI/computer. Men da må noen lære de det.

666, beistet, djevelens slave system, designet for å ta fra deg din frie vilje. Er chip teknologi og vidrefølgende tilhørere teknologi og det er en blanding mellom menneske og maskin. Det er blant annet designet slik at AI tar over din hjerne, (Og dermed din vilje) og til slutt vil du ikke skjønne at det er AI og ikke dine egne tanker. De som vet at maskiner blir kjappere og kjappere vet at de er blitt så kjapp at de kan forutsi hva som kommer før det inntreffer. Og man kan bare ta et eksempel: autokorrektur, AI vil komme med forslag til det du begynner å tenke. telepatisk trådløs AI. Velkommen til helvete. Så zombie apokalypse er ikke så langt fra sannheten. Antikrist sin hær har felles mind/starlink mind, og de overstyres av den verste av dem alle. MR satan himself.

eee
eee
Anonym
Svar til  eee
1 år siden

“Messages where real, from his soul”

Man kan altså kommunisere med noens høyere selv/soul self, dersom man har en Connection eller er gitt evnen fra oven.

eee
eee
Anonym
1 år siden

https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2023/02/13/195903620/kommisjon-minst-4-815-barn-misbrukt-av-kirkens-medlemmer-i-portugal

Atter igjen. Den katolske kirke. Det stemmer med noe av informasjon jeg har fått opp ang. forsvunnede barn og mennesker verden over. En kirke av noe slag tilknyttet nettverket av “satanister”.”Djevler” finnes innenfor enhver religion og utenfor enhver religion.

https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2023/02/13/195903623/psts-trusselvurdering-frykter-at-koranbrenning-vil-utlose-terrorplanlegging-mot-norge

Smarte muslimer tar seg ikke tirre. De forstår at det er nettopp dette enkelte ønsker å oppnå med å brenne koreaner. Smarte muslimer ignorerer slikt. Hvis Gud er så stor så klarer han utmerket godt å rydde opp selv.
OG smarte mennesker generelt, som er opptatt av ytringsfrihet, vet at det IKKE er nødvendig å provosere på ALLE måter. If you got something to say: Do it the smart Way ,)
Å hisse til krig er ikke rett måte. Gjennom inspirasjon kan man nå lengre enn gjennom hat.
Alt trenger ikke være en “demonstrasjon.”

En annen greie som muligens ha ren tilknytning, som dukker opp igjen og igjen er et mulig pek mot eiendomsfirma. Jeg har en teori omkring dette i tilknytning til noen av savnet sakene. Jeg tror det er en del tilfeller av det organiserte/nettverket: brukes hus som selges en tid etter bruk. I disse tilfellene kan det være bruk av kamra osv.

eee
eee
Anonym
1 år siden

Jessica Zirinski:

“Located” (Her phone? eller hun? mener jeg fikk inn at hun hadde mistet tlf.)
” 7 Gate”
“Corner” (Trapped in the corner)
Når jeg ser på Bossley park får jeg opp at:
“Its in the Area”
“Arrangement” (Her murder)
“Navn sensurert … owns”
“Rape”
“Liquid Storage”
(Power change?) Tror dette er bare fjas, men men.

Ps.

Siden jeg har “lagt opp” som “klarsynt” så holder jeg ikke på med dette lenger, men unntaksvis kan det hende at jeg snapper opp noen inntrykk dersom jeg ser på saker jeg har sett på før. Men jeg prøver å unngå det, samtidig som jeg sjekker opp for å se om sakene er løst, man bryr seg jo om alle de savnede man har lest om.
I begynnelsen var det mye riktig som eksempelvis Cleo Smith saken, men nå er det mest fjas, med et og annet gullkorn innimellom. Samtidig gjør tidslinjer det nesten umulig å fange inn hva som er korrekt i nuet. DERFOR, TA ALT MED EN SEKK SALT!

PS 2. Da jeg googlet navn for å se om dette navnet kunne ha en tilknytning til AU og slike uhyrlige påstander, så så jeg at vedkommende hadde blitt anklaget for slikt før. Men jeg må si at jeg selv ikke egentlig tror på dette i akkurat denne saken.

eee
eee
Anonym
Svar til  eee
1 år siden

Ps.

JEG ville likevel tatt med meg en siffer og sjekket enkelte områder, just for fun dersom jeg var “Over there” :) Dersom hun er død, så det hende at liket er i en liquid Storage tank.
Mulig det passer med infos fra tidligere med en båt og garage. Jeg husker ikke lenger hva det var jeg fikk inn. De dyktigste snifferne kan ved lukte ting på lang vei.

Liquid Storage brukes kanskje på båt, men ikke i hus? Men jeg fikk inntrykk av at dette var på land. Men ikke godt å si. Jeg fikk inn noe med et snøre også, kanskje noe som er festet til et snøre. Kanskje tau fra en seilbåt eller noe.

eee
eee
Anonym
Svar til  eee
1 år siden

Etter å ha sovet på det/tygget litt på det, så slår det meg at det nye navnet i Jessicas clues, kan være nickname. “The Messenger” liker å bruke kallenavn som eksempelvis fraser eller enkle ord eller linjer en person pleier å si, eller som kan identifisere en person. Som eksempelvis “Sports-car”, “laptop”, “Fingertips” osv.

eee
eee
Anonym
Svar til  eee
1 år siden

Fortsettelse JESSICA ZRINSKI:

(Denne tror jeg ikke tilhøre hennes sak men kan hende. Eller det kan være en annen kjent sak eller bare fjas. “The Day you died, kloroform they used”)

“Search the Area”
“Trailer stop”
“You named it” (The Area, tror dette er Bossley Park)
“They changed the car” (Får inn noe med Toyota carolla) Fant en snutt som jeg så først, men har 0 peiling på bilder så ante ikke hvilken bl det var jeg så på bildet:

8men disse bilene har sikkert ikke noe med henne å gjøre uansett)
Jeg sjekker opp med hvor nært man kan komme via elven med båt opp mot Bossley Park.
Jeg mener jeg fanger opp at det er Marina nærmest Fairfeld hvor båten er, og hus eller leilighet ca 10 km fra der båten ligger. (Phu!) Når jeg googler marinen nærmest fairfeild ser det ut som om det er South Benson Marina. (Det er ca 600 båter i den marina) Det er ca 4 Miles eller 14 min mellom Fairfeeld og Bossley Park. Så hvor ender man opp dersom man reiser 10 km fra Marina nærmest Fairfeld og i retning Bossley Park?

Er det et hus der, eller en toppleilighet? Eller en forretning? Eller en garage? Who knows!

eee
eee
Anonym
Svar til  eee
1 år siden

fant et nytt sted hvor det sier 6,1 km i rett linje mellom Fairfeld og Bossley, men så strekker vel områdene seg litt utover sentrum også. Biler kjører sjelden i rett linje. Fanger opp 1059, Aner ikke om det er bare fjas eller om det er en adresse eller annet. Det er jo også en ferge som går opp elven.
Kan jo hende at det er avstanden fra marina nærmest og opp til fairfeld om jeg har misforstått områdene.

eee
eee
Anonym
Svar til  eee
1 år siden

Fortsettelse Jessica Zirinski:

“In the ravine”

“K9 did their Job” (Fremtid?)

“Port Assistant”
“Slow driver”
(Hva er( Hvem er slow driver?)
“Assistant manager knows”
(Where is the ravine?) “They shared on tiktok”

Når jeg leser litt mer om denne saken så ser jeg at:
Jessica’s movements, walking south along Zadro Avenue, Bossley Park, about 8.35pm on Monday 28 November 2022, then outside a registered club on Prairie Vale Road about 9.45pm that same night, then walking east on the same road about five minutes later.

Jeg tror derfor at Clue jeg fanget opp tidligere 1059 er 10.59 pm
Og i det området hvor sporene blir kalde, er det noe som er en ravnene i nærheten?

Jeg finner så et innlegg på tiktok:

hvor jeg ser området hvor sporet blir kaldt. Jeg skulle likt å finne det på Google Earth og sett nærmere på det.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  eee
1 år siden

DETTE ER EN TEST AV HVA
helfo.no
SENDER UT TIL ” KINA ” SERVERNE, OG ANDRE,
HVILKEN TRACKING DE BRUKER PÅ DE SOM LOGGER SEG INN ELLER BARE DROPPER INNOM SIDEN :

HELFO.NO

1

Ad tracker found on this site. This is less than half the average of seven that we found on popular sites.

Websites containing advertising tracking technology load Javascript code or small invisible images that are used to either build your advertising profile or to identify you for ad targeting on this site. These techniques are often used in addition to cookies to profile you.Blacklight detected trackers on this page sending data to companies involved in online advertising. Blacklight detected a script belonging to the company Alphabet, Inc..How We Define This Survey of Popular Websites1

Third-party cookie found. This is less than half the average of three that we found on popular sites.

These are commonly used by advertising tracking companies to profile you based on your internet usage.Blacklight detected 1 third-party cookies on this site. Blacklight detected a cookie set for Siteimprove A/S.How We Define This Survey of Popular WebsitesTracking that evades cookie blockers wasn’t found.

Canvas fingerprinting was not detected on this website. This technique is designed to identify users even if they block third-party cookies. It can be used to track users across sites. It secretly draws an image on your browser when you visit websites that use it, for the purpose of identifying your device. This technique was used by six percent of popular sites when we scanned them in September 2020.How We Define ThisThis website could be monitoring your keystrokes and mouse clicks.

Blacklight detected the use of a session recorder, which tracks user mouse movement, clicks, taps, scrolls, or even network activity. This data is compiled into videos and heat maps that website owners can watch to see how users interact with the site. Research has shown these practices can be insecure and make sensitive user data such as passwords and credit card information more vulnerable to leaks. This technique was used by fifteen percent of popular websites when we scanned them in September 2020.Blacklight detected a script belonging to the company Hotjar Ltd doing this on this site.However…

While Blacklight can detect whether a session recorder was loaded, it cannot determine exactly how the collected data is being used.How We Define ThisWe did not find this website capturing keystrokes.

Key logging is when a website captures the text that you type into a web page before you hit the submit button. This technique has been used to identify anonymous web users by matching them to postal addresses and real names. This technique was used by four percent of popular websites when we scanned them in September 2020.How We Define ThisFacebook Pixel not found on this website.

The Facebook pixel is a snippet of code that sends data back to Facebook about people who visit this site and allows the site operator to later target them with ads on Facebook. A Facebook spokesperson told The Markup that the company set up this system so that a user doesn’t have to be “simultaneously logged into Facebook and viewing a third-party website for our business tools to function.” Common actions that can be tracked via pixel include viewing a page or specific content, adding payment information, or making a purchase. The Facebook pixel appeared in thirty percent of popular websites when we scanned them in September 2020.How We Define ThisGoogle Analytics’ “remarketing audiences” feature not found.

The Google Analytics “remarketing audiences” feature enables user tracking for targeted advertising across the internet. This feature allows a website to build custom audiences based on how a user interacts with this particular site and then follow those users across the internet and target them with advertising on other sites using Google Ads and Display & Video 360. A Google spokesperson told The Markup that site operators are supposed to inform visitors when data collected with this feature is used to connect this browsing data with someone’s real-world identity. You know when those shoes you were looking at follow you around the internet? This is one of the trackers leading to that. This feature appeared in fifty percent of popular websites when we scanned them in September 2020.How We Define ThisSome of the ad-tech companies this website interacted with:The inspected website contacted some well known actors in the ad-tech industry. Not all of these loaded trackers, so they may be different from those listed in the tests section above. For more information on each company, what it does, and which of its domains Blacklight found during the inspection, click the arrow. Reading this can give you a better idea of how the ad-tech industry works.Alphabet

Blacklight detected this website sending user data to Alphabet, the technology conglomerate that encompasses Google and associated companies like Nest. The Silicon Valley giant collects data from twice the number of websites as its closest competitor, Facebook. An Alphabet spokesperson told The Markup that internet users can go here if they want to opt out of the company showing them targeted ads based on their browsing history.The site sent information to the following domains google-analytics.com, googletagmanager.com.Company description accurate on Sept. 3, 2020 Read Google’s Privacy Policy HotJar

Blacklight detected the inspected website sending user data to the behavioral analytics company HotJar. A HotJar spokesperson told The Markup that the company helps website operators better understand how users interact with their websites. HotJar offers things like heatmaps (showing where on a page users have clicked or moved their mouse cursor), session recordings (that play back videos of a user’s actions while on the website), as well as polls and surveys (querying users directly about their experiences on a site).The site sent information to the following domain hotjar.com.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
1 år siden

sparebank1.no

5 Company that tracking youAd trackers found on this site. This is less than the average of seven that we found on popular sites.

 • Websites containing advertising tracking technology load Javascript code or small invisible images that are used to either build your advertising profile or to identify you for ad targeting on this site. These techniques are often used in addition to cookies to profile you.

Blacklight detected trackers on this page sending data to companies involved in online advertising. Blacklight detected scripts belonging to the companies Adobe Inc. and Alphabet, Inc..
How We Define This Survey of Popular Websites

3 company that track youThird-party cookies were found. This is the same as the average of three that we found on popular sites.

 • These are commonly used by advertising tracking companies to profile you based on your internet usage.

Blacklight detected 3 third-party cookies on this site. Blacklight detected cookies set for Adobe Inc. and Alphabet, Inc..
How We Define This Survey of Popular Websites

Tracking that evades cookie blockers wasn’t found.

 • Canvas fingerprinting was not detected on this website. This technique is designed to identify users even if they block third-party cookies. It can be used to track users across sites. It secretly draws an image on your browser when you visit websites that use it, for the purpose of identifying your device. This technique was used by six percent of popular sites when we scanned them in September 2020.

How We Define This

Session recording services not found on this website.

 • Blacklight did not detect the use of a session recorder, which tracks user mouse movement, clicks, taps, scrolls, or even network activity. Websites that use the technique compile this data into videos and heat maps that website owners can watch to see how users interact with the site. Research has shown these practices are insecure and make sensitive user data such as passwords and credit card information more vulnerable to leaks. This technique was used by fifteen percent of popular websites when we scanned them in September 2020.

How We Define This

We did not find this website capturing keystrokes.

 • Key logging is when a website captures the text that you type into a web page before you hit the submit button. This technique has been used to identify anonymous web users by matching them to postal addresses and real names. This technique was used by four percent of popular websites when we scanned them in September 2020.

How We Define This

Facebook Pixel not found on this website.

 • The Facebook pixel is a snippet of code that sends data back to Facebook about people who visit this site and allows the site operator to later target them with ads on Facebook. A Facebook spokesperson told The Markup that the company set up this system so that a user doesn’t have to be “simultaneously logged into Facebook and viewing a third-party website for our business tools to function.” Common actions that can be tracked via pixel include viewing a page or specific content, adding payment information, or making a purchase. The Facebook pixel appeared in thirty percent of popular websites when we scanned them in September 2020.

How We Define This

Google Analytics’ “remarketing audiences” feature not found.

 • The Google Analytics “remarketing audiences” feature enables user tracking for targeted advertising across the internet. This feature allows a website to build custom audiences based on how a user interacts with this particular site and then follow those users across the internet and target them with advertising on other sites using Google Ads and Display & Video 360. A Google spokesperson told The Markup that site operators are supposed to inform visitors when data collected with this feature is used to connect this browsing data with someone’s real-world identity. You know when those shoes you were looking at follow you around the internet? This is one of the trackers leading to that. This feature appeared in fifty percent of popular websites when we scanned them in September 2020.
 • How We Define This

Some of the ad-tech companies this website interacted with:
The inspected website contacted some well known actors in the ad-tech industry. Not all of these loaded trackers, so they may be different from those listed in the tests section above. For more information on each company, what it does, and which of its domains Blacklight found during the inspection, click the arrow. Reading this can give you a better idea of how the ad-tech industry works.

Adobe ( sparebank1.no sender dine data til )

 • Blacklight detected the inspected website sending user data to Adobe. While Adobe is primarily associated with creative design products, a company spokesperson told The Markup that it also offers a suite of digital marketing products. Of the Adobe trackers that appeared in our scan of popular websites in September 2020, the most common were Adobe Audience Manager and Adobe Advertising Cloud. Audience Manager helps advertisers build profiles of consumers based on their web browsing history and other data to target both ads and content on their own websites. Advertising Cloud sells ads on websites, streaming video, or TV, and tracks their performance.

The site sent information to the following domains demdex.net, everesttech.net, omtrdc.net.
Company description accurate on Sept. 3, 2020
Read Adobe’s Privacy Policy

Alphabet ( sparebank1.no sender dine personlige data til )Blacklight detected this website sending user data to Alphabet, the technology conglomerate that encompasses Google and associated companies like Nest. The Silicon Valley giant collects data from twice the number of websites as its closest competitor, Facebook. An Alphabet spokesperson told The Markup that internet users can go here if they want to opt out of the company showing them targeted ads based on their browsing history.
The site sent information to the following domains doubleclick.net, googletagmanager.com.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
1 år siden

sbanken.no Sender ikke data ut til noen ut fra testen.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
1 år siden

nyhetsspeilet.no

Sender data til Alphabet Inc.

2 ad trackers

Ad trackers found on this site. This is less than half the average of seven that we found on popular sites.

 • Websites containing advertising tracking technology load Javascript code or small invisible images that are used to either build your advertising profile or to identify you for ad targeting on this site. These techniques are often used in addition to cookies to profile you.
 • Blacklight detected trackers on this page sending data to companies involved in online advertising. Blacklight detected a script belonging to the company Alphabet, Inc..
 • How We Define This Survey of Popular Websites

3 TRACKERS

Third-party cookies were found. This is the same as the average of three that we found on popular sites.

 • These are commonly used by advertising tracking companies to profile you based on your internet usage.
 • Blacklight detected 3 third-party cookies on this site. Blacklight detected a cookie set for Alphabet, Inc.
Frank Aune
Grunnlegger og sjefsredaktør
Svar til  Aradorn
1 år siden

Takker for info. Jeg var faktisk ikke klar over dette. Jeg ser Google Analytics som vi benytter står bak disse. Jeg vil sjekke nærmere opp i hvorfor de benytter 3 cookies. Dette nettstedet skal være helt uten slik tracking.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Frank Aune
1 år siden

Alle klikke etc på siden blir vel registrert og sendt videre til Alphabet ( server ) en eller annen plass i verden, ( kina ).

Ser nyhetsspeilet omsider har begynt å bruke https, altså kryptering :D

Og det er Let’s Crypt, open source :D certificate

Bra :D

Da blir man ikke, like lett overvåket.

Er siden sjekket :
https://www.ssllabs.com
gjør en server sjekk no og da.

Ipv4 : A
IpV6 : A

Rimelig trygg server :D

Frank Aune
Grunnlegger og sjefsredaktør
Svar til  Aradorn
1 år siden

Godt å høre, Aradorn. Det er sånn det skal være. :)

eee
eee
Anonym
Svar til  eee
1 år siden

… kanskje noen som jobber i havnen eller på flyplass?
Noen som har observert at noen kjørte sakte forbi noe sted i denne saken? (Kan jo hende det er snakk om en annen tiltok video)

Litt usikker hva en ravene er og hvordan det skrives, men det virker som om det et slags smalt søkk i naturen, eller grøft aktig, eller tørt elveløp, eller lignende.

Jeg tenker at dersom hun forsvant 10.59, så er det kanskje fanget opp på annet kamera som er da tilbakeholdt eller slettet/gjemt av noen?
Eller man kan regne differansen: hvor langt man går fra det siste gitte tidspunkt og til 10.59

ps ravene kan være trench=long narrow ditch.

ps2 Det kan tenkes at det er hennes telefon som er der, og ikke henne, jeg fanget jo opp noe om hennes telefon tidligere.

ps. 3 Når jeg ser på google Earth i området nær ved siste navngitt sted hun ble sett på, så finnet jeg med det samme et interessant sted, (Ved Orphan school Creek) som er et klassisk “dumpe lik” sted. Et slags sand området, med mye grave arbeid osv. Like ved ser jeg en stor parkeringsplass med noen trailere som står. (Trailer stop?)

eee
eee
Anonym
Svar til  eee
1 år siden

Sjekker nærmere opp google ang ravene:

Ravien lot:
A ravine lot is a lot for a house where the back of the house terminates at a ravine or body of water.

A Ravine is a type of underground or aboveground generated structure in Minecraft. They are sometimes called a scar, since they rip across the land in almost every biome and can pose a serious threat to players and mobs.

a small narrow valley with steep sides that is larger than a gully and smaller than a canyon.Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  eee
1 år siden

BRUK SIKKERT SØK :

https://www.duckduckgo.com

eee
eee
Anonym
1 år siden

Schumann Resonances:

2023’s First BIG Schumann Resonances BURST
Ca fra 15 min og ut

eee
eee
Anonym
1 år siden

SNIPPETS fra den gode:

“Blind man Will see”
“Your savior Heard your call”

“His name” (Så ser jeg en lysportal formet som et nøkkelhull)
“The door is open”
“To your species”

“Directly to your heart” (He speakes)
“Halelujah – the angels sing – he was herd”
“By his name”

“On the treshold of return”
“His name”
“Dominos afraid of his name”
“The gosphel of peace”
“His Holy name”

“He spoke to you in tounges”
“They set her apart”
“The Messages where real”
“Testefie for him who saved you”
“His son”

“Christians has the power to Believe” (Gjøre virkelig/til liv gjennom bønn)
“He Took your Christian Powers away” (The man who did this)

“På …… ligger en konvolutt merket med “Nå er det slutt”
Jeg ser en hånd rekke den der rare kortstokken frem, og noe med frimurerordenen.

For de som tror på at “demoner” finnes, eller bad ailiens, så er det noen med hovedsete i Norge. The duke. Ashroth. (Disse har og skal rømme landet i frykt for de er og vil bli avslørt) Husker ikke hvordan det skrives. Kanskje er det bare en del av MC programmet? Who knows!

eee
eee
Anonym
Svar til  eee
1 år siden

“They changed his name, to give you the blame” (TRO)

eee
eee
Anonym
Svar til  eee
1 år siden

Sensurert fortsettelse:

“They changed the tapes”
“Din budbringer har oversendt materialet”
“They gambeld that you wouldn’t find ut”
“Han drømte om at denne dagen skulle komme”

“Skadefro hans familie”
“At du havnet på østmarka”

Må den sanne herre gi en lekse de aldri vil glemme, til de som fryder seg over
at folk blir torturert emosjonelt, mentalt eller fysisk. Må de få oppleve det samme helvete, akkurat like jævlig og lenge før de får noen som helst mercy.

Den som ler sist ler best. Sjakkmatt. Ekko fra himmelen :)

eee
eee
Anonym
Svar til  eee
1 år siden

Rettelse: med mindre det er the really bad bad boys som fortjener en kakk. LOL :)

eee
eee
Anonym
Svar til  eee
1 år siden

… jeg får inn noe om at alle innlegg sendes/ble sendt til kontroll, hm. Kanskje dette igjen er der med at TRO endrer noe informasjon. Kanskje det har sammenheng med noe jeg fikk inn tidligere med at TRO fikk se noe informasjon først. Blir som bukken og havresekken det der i så fall.

“He is the only one who knows the material was changed”

eee
eee
Anonym
1 år siden

Alle de som har vært eller er utsatt for MC program bør sjekke sine naboer. Har du noen svenske elle russiske eller britiske naboer? Kanksje de jobber for CIA.

“Ramona”
“Your nabos friend”
“Kallemann/Kallamann”?

Ane rikke om dette har noe og gjøre med dette under, men muligens:

“She dericted your phonecalls”
“MK ultra reported” (Her testemony changed)

Jeg googler MK ultra:

MKULTRA var et forskningsprogram i regi av CIA i USA. Formålet med programmet var å utvikle nye metoder for bevissthets- og adferdskontroll hos mennesker. (Tankekontroll) Prosjektet ble formelt startet i april 1953 og var en etterfølger til forskningsprogrammene «Bluebird» og «Artichoke», som også var opptatt av bevissthetskontroll. Programmet brukte uvitende amerikanske og kanadiske borgere som forsøkspersoner, noe som førte til kontroverser om programmets legitimitet.[1][2][3][4]I løpet av programperioden var 80 forskningsinstitusjoner involvert. Programmet ble avsluttet i 1964. En del enkeltprosjekter fortsatte imidlertid også etter den tid (1973).[5]

Når jeg spurte for lenge siden hvem som stod bak MC programmet JEG hadde blitt utsatt for så fikk jeg svar “The millitary” og “CIA” når jeg spurte hvem i Dette land eller Myndigheter hadde git gitt sin tillatelse til slike operasjoner fikk jeg svar “Lands-moder”
Jeg aner ikke hvem det skulle være.

Som jeg har sakt før, disse satanistene som jobber som operatører for djevelen, de har teknologi som ligger langt foran det Kari Normann vet noe om. Begynner å bli mer vanskelig for de nå siden ting avsløres og massen begynner å få innblikk i noe av den teknologien.

… … …

“In your Village/town”
(sensurert)
“Sweetlana is her name”
“Coffirshop”
“Comissioner know” (She knows your name)
“They texted her your name”
“They werent allowed to tell you the truth” (The offisers)
“The book has your name”

… … …

eee
eee
Anonym
Svar til  eee
1 år siden

Jeg har fått opp dette navnet flere ganger, ikke sikkert det er samme person siden som jeg har nevnt tidligere, at Dukker det opp en Jennifer missing person så kommer det gjerne en til. Ramona eksempelvis var en “Foreign agent eller officer” som hadde løyet om sin sjef eller satt opp sin sjef om jeg husker riktig. Og igjen en Ramona som forandrer noe informasjon. Ser ut som om dette er en rød tråd djevlene bruker.

Dette er noe i den duren av hva jeg ble utsatt for. CD platene og medisin. Jeg har inntrykk av at de legger opp til dekkhistorie slik at folk skal tro at disse individene er sprø. Det var derfor jeg lurte på om Lommemannen var noe som ble brukt i MC program som et ledd i å gjøre folk redd. Det er lurt og sette seg opp en liste av teorier. Når man opplever et sammenfall av flere eller mange “unaturlige hendelser” så kan det være at det er arrangert. Jeg er neppe den ensete som er blitt utsatt for slike ting.

For de som tror på GUD eller bibelen eller lignende. Så vet vi at Satans våte drøm er å kunne adferdskontroll. Derfor elsker nazi forskerne og gjemme seg på ordinære sykehus og psykiatrisk avdelinger og forske på hjernen og annet svineri. Putte en chipp i nesa di eller øret eller hjernen ol og sende signaler/overføre informasjon. Han vil ta over den naturlige kommunikasjon hver vesen har/skal ha med skapelsen/skaperen.

De har nick-names for de ulike nazi programmene sine. “Kil cat- Fish cat” “Freerun chicken” osv. De fisker “targets” online blant annet. De hacker hjernen din og bruker deg som en slave. Det står om dette i bibelen enten man tror på det eller ikke. For de som ikke tror på Gud, så vet anskue noen av disse at det finnes nazi djevler, og onde menisker, og noen tror eller vet at det finnes onde ailiens. Samma f. Ondskap er ondskap uansett hvem som står bak. å torturere dyr, mennesker og andre skapninger med slike program er så djevelsk at det er ubegripelig.

La oss be om at de gode avslører alle disse satanistene, så de gode politikerne og politi og de gode av forsvaret osv kan rippe vekk denne faenskapen. Men høyt henger de og sure er de. Satans favoritt stillinger vet vi alle hvor er om vi bare tenker oss om litt.

Det er snedig at Norges massemorder referere til TRO, det stemmer opp mot noen av den informasjon jeg har fanget opp. Jeg må si at jeg er nysgjerrig på sannheten. Er det flere lommemenn? Var lommemanns stormester? Var han som ble tatt under MC kontroll og en puppets for TRO?

… … …

“On the treshhold”
“His name reviled”
“The Dominos are afraid”
(For hva?) “His name”

Som nevnt før så har Dominos en sammenheng med savnede menisker og TRO/Templars virker å ha en sammenheng eller er Dominos. Ellers når jeg spurte for et par år siden? om hva hvem som var årsaken til at menisker forsvant/Hvem som stod bak. Så har Dominos kommet opp og Valentino og polakk/polacc? Aner ikke hvordan det skrives. Og Lions.

Så om disse kidnapper folk for sextraficking eller organ trading det er jeg usikker på, det virker som om begge deler forekommer. Jeg fikk også opp sykehus (Dette var i fprbimdelse med tidligere infos om som jeg nevnte at jeg hadde en fortsettelse på) som duver med ulovlig organ trafikk. I forbindelse med forskning. Disse virket å ha tilknytning til en orden av noe slag. Kremt.

Nå er det ikke sikkert alle er involvert med djevelen men disse vet hevn og hva som foregår, hva som hender med de savnende. Og noen er direkte involvert.

Igjen, vi må huse på å være veldig skeptisk og forsiktig til informasjon mottatt i meditasjon siden vi vet at etterretningsagenter fra CIA og andre sataniske organer, kan plante informasjon, det er nå gammelt nytt.

Må alle de gode ateistene, og de gode kristne og de gode muslimene og de gode politikerne, og de gode militæret, og de gode agentene og de gode politi og de gode landsmenn, og de gode legene og de gode menneskerettighets forkjemperne og d gode dyrevernerne og de gode ailiens og de gode AI, og de gode bad boys (Jo det finnes en del av di også nemlig, “Jesus” elsker å fiske slike til sitt lag) : sammen jobbe om å fjerne all nazi/djevelsk/uetsik forskning og trading og salg med barn, dyr, mennesker til forskning, eller til alskens djevelske formål.

DET FINNES INGEN ORDEN ELLER MYNDIGHETER eller VESEN AV NOE SLAG, I ALL EKSISTENS SOM HAR RETT TIL Å SELGE NOENS SJEL ELLER LIV. (jeg snakke rikke her om frivillig utvekslinger, det kan ikke sammenlignes) ENHVER SOM BEDRIVER SLIK AKTIVITET ARBEIDER FOR DJEVELEN ELLER DET ONDE OM DU VIL. OG ENHVER AV DISSE VIL BLI STRAFFET PÅ HØYESTE NIVÅ MED MINDRE DE slutter, tilstår og gjør opp flor seg.

eee
eee
Anonym
Svar til  eee
1 år siden

“TRO exported” (Ane rikke hva, men om vi kikker i gamle sagn så får vi en pekepinn på hva d holder på med) men jeg ville sjekket opp deres hovedkontorer.

For de av oss som har blitt brukt i “Klarsynt programmet” så kan man oppleve å bli brukt på en kynisk måte. Når de har brukt deg “opp” så setter de inn all fandens tiltak for å forvirre (BABYLON metode) så det kan være at du hadde alt rett ti å begynne med, men så begynner d eå plante falsk info av ulike årsaker.

Djevelen like rå pakke seg inn i sølvpapir, så “satans program” er ofte gjemt inni noe som fremstår som fromt eller av det gode. De onde, eller Satan om du vil søker å ha full kontroll/Adferdskontroll. Måler er å ta fra deg fri vilje. Fri vilje er en menneskerett og en gave fra skapelsen.

eee
eee
Anonym
Svar til  eee
1 år siden

NB. Viktig og be for alle som spesielt utsatt for å bli forsøkt tatt over/styrt og angrepet. Slik som politikere, prester, og de som sitter i ledende stillinger. Det er lett tå sitte på avstand og dømme, før man har selv har prøvd å bli brukt. Rettssikkerhet må beskyttes og da må man sette ned forbud mot deltagelse i ymse ordener for dommere, advokater, politi osv.

Jeg vil advare alle til å komme seg vekk fra frimureri sør det er for sent, Du kommer tll å bli lurt i en felle, og brukt som syndebukk. De kommer til å selge din sjel, eller tvinge deg til å selge din. Til å begynne med vil alt se fint ut, de liker å ta gode menn og gjøre de til slaver, eller djevler. Ønsker du virkelig å beskytte pedofile? I DIONT THINK SO! kom der ut før det er for sent!

« Forrige artikkel

Norsk frihetsbevegelse, i fredstid

Neste artikkel »

Deltakerlisten lekket for Davos 2023: Hvilken galskap kommer?

38
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x